Νομίζω ότι το παρών topic πρέπει να σταματήσει να ενημερώνεται.. αφού η νέα -αγωνιστική- χρονιά έχει ήδη μπει..
RANKIN, άνοιξε εσύ το καινούργιο topic για την επικαιρότητα 2010-11!!
Και πάμε εκεί να συνεχίζουμε συζητήσεις περί καθημερινότητας της ομάδας..
Όσον αφορά το σκεπτικό του magickaminia συμφωνώ σε κάποια από αυτά. Θα μπορούσαμε να είχαμε κάποια από αυτά τα παιδιά αλλά όχι και όλους αυτούς!! Που θα χώραγαν?? Τέλος πάντων, επιλογές είναι αυτές και θα δείξει η χρονιά αν θα βγουν ή όχι..
Για τον Καιμακόγλου το έγραψα και στο topic μεταγραφών. Ένα "δικό" μας παιδί, Ολυμπιακάρα, θα φορέσει πράσινα.. Ίσως αν δεν κραυτούσαμε Βασιλόπουλο να τον παίρναμε, αλλά μάλλον δεν χωράει.
RANKIN, άνοιξε εσύ το καινούργιο topic για την επικαιρότητα 2010-11!!
Και πάμε εκεί να συνεχίζουμε συζητήσεις περί καθημερινότητας της ομάδας..
Όσον αφορά το σκεπτικό του magickaminia συμφωνώ σε κάποια από αυτά. Θα μπορούσαμε να είχαμε κάποια από αυτά τα παιδιά αλλά όχι και όλους αυτούς!! Που θα χώραγαν?? Τέλος πάντων, επιλογές είναι αυτές και θα δείξει η χρονιά αν θα βγουν ή όχι..
Για τον Καιμακόγλου το έγραψα και στο topic μεταγραφών. Ένα "δικό" μας παιδί, Ολυμπιακάρα, θα φορέσει πράσινα.. Ίσως αν δεν κραυτούσαμε Βασιλόπουλο να τον παίρναμε, αλλά μάλλον δεν χωράει.
Επειδή ο αγαπητός rankin θα πινει μπυρες σε καμια παραλια ακουγοντας Ozzy & Dio , ανοιγω εγω το τοπικ συνεχιζοντας απο εκει που μειναμε....
και εγω νομιζω οτι το θέμα ελληνες παικτες το εχουμε παρει καπως στραβα. Την μια χρονια φορτωνουμε παικτες , την αλλη τους διωχνουμε, αντε να ξαναπαρουμε, να ξαναδιωξουμε.... Ενταξει δεν ειναι ολοι ικανοι να παιξουν σε τοπ επιπεδο αλλα μηπως τελικα δεν υπαρχει σχεδιασμος ? Αλλα αμα αλλαζεις προπονητη καθε 2 χρονια, τι σκατα σχεδιασμο να κανεις?....