Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ολυμπιακός - Επικαιρότητα 2010-11
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47
LFO
QUOTE(leonkalf @ Jul 15 2010, 16:37 ) *
Νομίζω ότι το παρών topic πρέπει να σταματήσει να ενημερώνεται.. αφού η νέα -αγωνιστική- χρονιά έχει ήδη μπει..

RANKIN, άνοιξε εσύ το καινούργιο topic για την επικαιρότητα 2010-11!! smile.gif

Και πάμε εκεί να συνεχίζουμε συζητήσεις περί καθημερινότητας της ομάδας..


Όσον αφορά το σκεπτικό του magickaminia συμφωνώ σε κάποια από αυτά. Θα μπορούσαμε να είχαμε κάποια από αυτά τα παιδιά αλλά όχι και όλους αυτούς!! Που θα χώραγαν?? Τέλος πάντων, επιλογές είναι αυτές και θα δείξει η χρονιά αν θα βγουν ή όχι..
Για τον Καιμακόγλου το έγραψα και στο topic μεταγραφών. Ένα "δικό" μας παιδί, Ολυμπιακάρα, θα φορέσει πράσινα.. Ίσως αν δεν κραυτούσαμε Βασιλόπουλο να τον παίρναμε, αλλά μάλλον δεν χωράει.


Επειδή ο αγαπητός rankin θα πινει μπυρες σε καμια παραλια ακουγοντας Ozzy 56.gif & Dio 77.gif , ανοιγω εγω το τοπικ συνεχιζοντας απο εκει που μειναμε....

και εγω νομιζω οτι το θέμα ελληνες παικτες το εχουμε παρει καπως στραβα. Την μια χρονια φορτωνουμε παικτες , την αλλη τους διωχνουμε, αντε να ξαναπαρουμε, να ξαναδιωξουμε.... Ενταξει δεν ειναι ολοι ικανοι να παιξουν σε τοπ επιπεδο αλλα μηπως τελικα δεν υπαρχει σχεδιασμος ? Αλλα αμα αλλαζεις προπονητη καθε 2 χρονια, τι σκατα σχεδιασμο να κανεις?....
rankin
QUOTE(LFO @ Jul 16 2010, 10:31 ) *
Επειδή ο αγαπητός rankin θα πινει μπυρες σε καμια παραλια ακουγοντας Ozzy 56.gif & Dio 77.gif , ανοιγω εγω το τοπικ συνεχιζοντας απο εκει που μειναμε....

και εγω νομιζω οτι το θέμα ελληνες παικτες το εχουμε παρει καπως στραβα. Την μια χρονια φορτωνουμε παικτες , την αλλη τους διωχνουμε, αντε να ξαναπαρουμε, να ξαναδιωξουμε.... Ενταξει δεν ειναι ολοι ικανοι να παιξουν σε τοπ επιπεδο αλλα μηπως τελικα δεν υπαρχει σχεδιασμος ? Αλλα αμα αλλαζεις προπονητη καθε 2 χρονια, τι σκατα σχεδιασμο να κανεις?....

Για την ακρίβεια είμαι στο βουνό και βλέπω την θάλασσα στο βάθος ακούγοντας pantera και slayer, αλλά καλά το πήγες!!! biggrin.gif

Νομίζω πως το Νο1 θέμα της επικαιρότητας αυτή τη στιγμή, πέραν των μεταγραφικών, είναι το γηπεδικό..
Ο Ολυμπιακός αναμένει απάντηση για αποκλειστική χρήση του Ελληνικού.
Η διοίκηση του γηπέδου από την μεριά της κατέθεσε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων (έμμεση έξωση) έναντι της ΑΕΚ για οφειλές 180.000 ευρώ.
Χθες, 15/7 εκδικάστηκε και απορρίφθηκε η αίτηση, άρα, προσωρινά η ΑΕΚ μένει (και ο Ολυμπιακός, δεν μπαίνει) με την 23/7 να είναι η ημέρα στην οποία ορίστηκε νέα δικάσιμος, καθώς η οφειλή εξακολουθεί να υπάρχει...

Βλέπω απρόβλεπτη συνέχεια στο σήριαλ!

Τώρα, χωρίς να θέλω να γίνω κακός απέναντι στην ΚΑΕ ΑΕΚ, δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς επιθυμούν, από τη στιγμή που ήδη έχουν φεσώσει την "Ολυμπιακά Ακίνητα" και στο κλειστό του Γαλατσίου. Σαφώς και θα πρέπει να βρεθεί κάποιο κλειστό για να αγωνίζεται και η ΑΕΚ, όμως η Ολυμπιακά Ακίνητα είναι μια ΑΕ η οποία έχει δεχτεί μια εξαιρετικά συμφέρουσα πρόταση από τον Ολυμπιακό, ο οποίος έχει θέσει ως πρώτο όρο να φύγει ο προηγούμενος ενοικιαστής..
Δεν εξετάζω ηθικά το ζήτημα. Ζούμε σε εποχές επαγγελματικού αθλητισμού και ο καθένας κοιτάζει το συμφέρον του..
Και ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ και τα "Ολυμπιακά Ακίνητα"
το θέμα είναι να βρεθεί μια δίκαιη και βιώσιμη λύση για όλους, γιατί, όπως και να το κάνουμε, αν δεν μπορεί κάποιος να πληρώσει το ενοίκιο του, δεν καταλαβαίνω τι την θέλει τη βίλα.. Πρέπει αναγκαστικά να νοικιάσει κάτι άλλο (αν και στη συγκεκριμένη περίπτωση, το ενοίκιο της βίλας ήταν εξαιρετικά χαμηλό και συνέφερε την ΑΕΚ.. το χρέος των 180.000, νομίζω, αφορά σχεδόν εξ ολοκλήρου το κλειστό του Γαλατσίου)



ΥΓ. Τροφή για σκέψη: Γιατί όμως η "Ολυμπιακά Ακίνητα" βιάστηκε να ανανεώσει με την ΑΕΚ, ενώ είχε βουίξει ο τόπος ότι ο Ολυμπιακός σκεφτόταν το Ελληνικό;;;;;
rankin
και για να σχολιάσω μόνος μου το υστερόγραφο μου w00t.gif νομίζω πως ή όλη φασαρία γίνεται για να μειωθεί η οφειλή της ΑΕΚ

Ο αντίλογος της ΑΕΚ είναι πως υπάρχουν διαφυγόντα κέρδη απο συναυλίες που γίνονται στο κλειστό. Επίσης, έχει υπογραφεί καινούριο συμβόλαιο, συνεπώς δεν είναι εύκολο να σπάσει.. Στην τελική, όταν η Ολυμπιακά Ακίνητα υπέγραφε ανανέωση, δεν γνώριζε το χρέος της ΑΕΚ; το γνώριζε και το παραγνώριζε, αλλά τότε έκρινε σωστό να ανανεώσει..

Άρα, γιατί έχω την εντύπωση πως όλα οδεύουν προς συμβιβασμό και μείωση του ποσού της οφειλής της ΑΕΚ;;;
Εαν συμβεί το από πάνω, το ερώτημα είναι, ποιος και γιατί υπέγραψε αυτή την ανανέωση;;;;; 39.gif

Reggie Miller #31
Τελικά οι νέοι τερμάτισαν 2οι πίσω από τους Γάλλους.Παρ' όλα αυτά αξίζουν συγχαρητήρια για την προσπάθεια.

Τα δυο δικά μας παιδιά δεν ήταν τόσο καλοί στον τελικό,κυρίως γιατί έκαναν αρκετά λάθη
(10 και οι δύο μαζί).Εγώ προσωπικά θα ήθελα να μείνουν και οι δύο στην ομάδα και αν τους δοθεί χρόνος όπως και πέρσι...
rankin
Χλωμό το βλέπω το Ελληνικό. Η ΑΕΚ κέρδισε νεα αναβολή για τις 22 Σεπτεμβρίου, καλά κρασιά δηλαδή! icon_drunk.gif
άρα, ή δεχόμαστε και μπαίνουμε μαζί με την ΑΕΚ ή καθόμαστε ΣΕΦ...
Αν ήμουν η διοίκηση του Ολυμπιακού θα πήγαινα τελικά Ελληνικό αλλά θα έδινα πολύ λιγότερα απο την αρχική μου προσφορά..
ashton
To φέσι της ΑΕΚ στο Ελληνικό (και τα Ολυμπιακά Ακίνητα) πάντως είναι μικρότερο από αυτό του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ από τα επεισόδια στον τελευταιο τελικό .
kotzito
Η προταση του Ολυμπιακου για χρηση του Ελληνικου ποσα λεφτα ειναι;Η ΑΕΚ περσυ ποσο εδωσε;
rchos
εγω οπως το βλεπω το θεμα ειτε ο ολυμπιακος θα εγκαταλειψει την ιδεα ειτε εντος των ημερων θα εχουμε συναντηση αεκ-ολυμπιακου και θα το λυσουν το θεμα μεταξυ τους.


αστον ποσα λεφτα πληρωνει η αεκ στο ελληνικο?
LFO
QUOTE(kotzito @ Jul 23 2010, 10:57 ) *
Η προταση του Ολυμπιακου για χρηση του Ελληνικου ποσα λεφτα ειναι;Η ΑΕΚ περσυ ποσο εδωσε;


Η προταση του Ολυμπιακου ειναι 250χιλ ευρώ τον χρονο + καποιες αλλαγες σε καποιους χωρους για λογους ευρωλιγκας.

Η αεκ νομιζω, ας διορθωσει οποιος γνωριζει, ηταννα δωσει 180 χιλ περυσι.

Μαλλον θα μεινουμε ΣΕΦ, δεν βλεπω συγκατοικηση....εξαλλου πρεπει να βγαλει μεσα στον Αυγουστο και τα διαρκειας οποτε πρεπει να ξερει τι γηπεδο θα εχει...
spysta
η ΑΕΚ καπου ειχα διαβασει οτι εδινε ενα ποσο γυρω στα 15-20.000 Ευρω !!!ο ΟΣΦΠ προτεινε να δινει 250.000
ashton
η ΑΕΚ έδινε 15 χιλιάρικα + 17% απο τα έσοδα των διαρκείας-εισιτηριων .
Με τόσες τιμωρίες που έφαγε πέρσι δεν πήρε και πολλά το Ελληνικό .
Γύρω στα 40-50 ήταν .

Τα 180 τα οφειλει -κυρίως- απο Γαλάτσι και εποχές Φιλίππου .

Νομίζω πως ο Οσφπ έχει ζημιές πάνω από 500ρικο στο ΣΕΦ απο τον τελευταιο τελικό .
LFO
QUOTE(spysta @ Jul 23 2010, 11:31 ) *
η ΑΕΚ καπου ειχα διαβασει οτι εδινε ενα ποσο γυρω στα 15-20.000 Ευρω !!!ο ΟΣΦΠ προτεινε να δινει 250.000


ποσο???!!!
rchos
τα 180.000 ευρω νομιζω ειναι τα λεφτα που χρωστα η αεκ στην ολυμπιακα ακηνιτα γενικα.οχι μονο απο την περσινη σαιζον αλλα απο τις χρονιες που ηταν στο γαλατσι.νομιζω απο τα 180 πολυ λιγα ειναι απο την χρηση του ελληνικου.

το λαθος του ολυμπιακου ειναι οτι πηγε να το κυνηγησει επιθετικα.εχω την εντυπωση οτι με την αεκ αν εκανε απο την αρχη κουβεντα θα βρισκοταν μια λυση.
εχω την εντυπωση πως η αεκ ετσι και αλλιως περισσοτερο κυνηγαει να βγαλει καποια λεφτα απο το θεμα γιατι το ταμειον ειναι χειροτερα και απο μειον και δεν νομιζω οτι εχουν αυτοσκοπο να μεινουν στο ελληνικο.
φυσικα τοσο ευνοικη συμφωνια σε τοσο καλο γηπεδο δεν βρισκεις ευκολα.οποτε καλα κανουν και το κυνηγανε.

δεν νομιζω οτι συμφερει κανεναν που το δικαστηριο πηγε τοσο αργα.22 σεπτεμβρη δεν γινεται να τρεχεις να βρεις γηπεδο.μεχρι τελος του μηνα το πολυ θα εχει ξεκαθαρισει το θεμα.
ειτε ο ολυμπιακος θα μεινει ενα χρονο ακομη σεφ και κανει του χρονου την αλλαγη ειτε θα γινει καμια ευνοικη ρυθμιση προς την αεκ η τιποτα τετοιο.

στην τελικη αφου η κυρια ατακα της αεκ ειναι οτι θα κανουν εκδηλωσεις στο ελληνικο μπορει να βρεθει λυση σε καποια αλλη ολυμπιακη εγκατασταση με πολυ μικρο τιμημα να διοργανωσει η αεκ αυτες τις εκδηλωσεις και να φυγει απο το ελληνικο.

θα μπορουσε ας πουμε να κλεισει καποιες ημερομηνιες στο κλειστο του φαληρου να κανει καποιες συναυλιες και να τελειωσεις το θεμα.
απο εκει και περα σε οποιοδηποτε μικρο γηπεδο της αττικης η αεκ θα ειναι καλυτερα αγωνιστικα αφου θα ειναι πιο δυνατη εδρα.
kotzito
Γιατι δεν κυνηγαει ο Ολυμπιακος καποιον συμβιβασμο με την ΑΕΚ;Ας πουμε να της δινει καποιο ποσοστο απο τα εισιτηρια ή να πληρωσει ο Ολυμπιακος το ενοικιο για την χρηση αλλου γηπεδου απο την ΑΕΚ.Στο κατω-κατω αν μετακομιζε η ΑΕΚ σε καποιο γηπεδο οπως της Γλυφαδας ας πουμε,δεν νομιζω οτι το ενοικιο θα ηταν παραπανω απο 30 χιλιαρικα.Παντως μετα την αναβολη που πηρε το θεμα σημερα,μαλλον βλεπω ο Ολυμπιακος να προσπαθει να πετυχει καποιο συμβιβασμο με την ΑΕΚ ή ακομα και να κανει καποια προσφυγη σε συννενοηση με τα Ολυμπιακα Ακινητα.
Anaz
http://www.sport-fm.gr/article/284211

αυτο το διαβασατε??
Μη μας λετε τετοια... Αρκετες απωλειες εχουμε αντεξει στην μεταγγραφικη περιοδο.. Μη χασουμε κ το Ελληνικο!
rankin
Η καλύτερη λύση θα ηταν να δώσει ο Ολυμπιακός στην ΑΕΚ κάποια χρήματα και ίσως 5-6 παίχτες.. Επίσης να της βρει σπονσορα για τη φανέλα..
Καταλάβατε τωρα γιατι λέγαμε να φτιαξει ο Ολυμπιακός ιδιοκτητό; Οσο μπλέκεις με δημόσιους χωρους, τοσο αυξανονται τα στοματα που πρέπει να θρεψεις..
Μπρος γκρεμος και πισω ρεμα!
Μενει να διαλέξεις ποιον θα ταίσεις..
Reggie Miller #31
http://www.redplanet.gr/html/ent/596/ent.272596.asp
leonkalf
Χτύπησε στον αριστερό μηρό ο Νίλσεν

Ο 32χρονος φόργουορντ των Πειραιωτών, χτύπησε στον αριστερό μηρό και αποχώρησε, αλλά δεν έγινε γνωστό αν ο τραυματισμός είναι σοβαρός και αν χρειαστεί κάποιο πρόγραμμα αποθεραπείας.

πηγή: redplanet.gr
Point_Guard
bball.gif Πολύ στασιμότητα από Ο.Σ.Φ.Π...Τι γίνεται...;; 68.gif bball.gif
lakersdynasty
Η πρωτη συνεντευξη του Ντουσαν Ιβκοβιτς ως προπονητη του ΟΣΦΠ:

QUOTE
-Η αίθουσα των συνέντευξεων τύπου στο ΣΕΦ θα φιλοξενήσει την πρώτη ομιλία του Ντούσαν Ίβκοβιτς στους εκπροσώπους του τύπου.

-Ο Ίβκοβιτς μπαίνει στις 12:27 μ.μ. στην αίθουσα συνοδευόμενος από τους Τόμιτς και Αγγέλου.

-Ο "Σοφός", όπως και οι συνεργάτες του φορούν μπλουζάκια πόλο του Ολυμπιακού και μετά τις πρώτες φωτογραφίες ξεκινάει τις δηλώσεις του.

Ο Ίβκοβιτς τόνισε στην αρχική του τοποθέτηση: "Χαίρομαι πολύ που είμαστε πάλι μαζί εδώ. Σκέφθηκα να κάνουμε μια συνέντευξη που δεν τη χρειάζομαι τόσο εγώ που φθάσαμε με την εθνική Σερβία τις πρωινές ώρες, όσο για να τα πούμε για τον Ολυμπιακό τώρα και να μην τα μπερδεύουμε με την εθνική.
Ξεκίνησε η ομάδα σήμερα με εξετάσεις. Θα μείνει εδώ μια εβδομάδα και θα συνεχίσει δυο εβδομάδες στο Καρπενήσι. Έχουμε τρεις στην ενική Ελλάδα, δυο Σερβία, έναν Αυστραλία και τον Χαλπερίν στην εθνική Ισραήλ. Στις 19 Σεπτέμβρη θα ενσωματωθούν οι διεθνείς. Μέχρις τις 27 Σεπτέμβρη θα είμαστε εδώ. Έχουμε προγραμματίσει δυο τουρνουά. Έχουμε επτά παίκτες που δεν θα συμμετέχουν με την ομάδα από την αρχή. Ακόμα και εγώ δεν θα είμαι εδώ. Εγώ επέλεξα τους παίκτες, αλλά δεν θα μπορώ να είμαι εδώ από την αρχή. Θα έχουμε ένα μεγάλο τουρνουά με τη συμμετοχή μεταξύ άλλων της Φενέρ και της Ρόμα, το οποίο θα είναι 29/9-2/10. Στις 4-6/10 στην Κύπρο θα παίξουμε με Μακάμπι, Ρόμα και ΑΕΛ. Πιστεύω θα είμαστε έτοιμοι. Στις 13 Οκτώβρη έχουμε Κύπελλο και πιστεύουμε ότι θα είμαστε έτοιμοι με τη Ρεάλ Μαδρίτης που παίζουμε στις 18 Οκτώβρη.


Για το πρόγραμμα μίλησα αρκετά με τους συνεργάτες μου. Χρειαζόμαστε έναν έμπειρο άνθρωπο του Ολυμπιακού και αυτός θα είναι ο Μίλαν Τόμιτς. Πίεζα πολύ τον Μίλαν να δεχθεί τη θέση. Εχει φιλοδοξίες για να γίνει προπονητής. Θα έχω τρεις βοηθούς, ο πρώτος θα είναι ο συνεργάτης μου για χρόνια ο Βαγγέλης Αγγέλου και ο άλλος θα είναι ο Αλεξάντερ Κέσαρ. Ο Μαρμαρινός και ο Γκατζούλης θα μείνουν στην ομάδα, επειδή ήμασταν ευχαριστημένοι από τη δουλειά τους.

Είναι φανερό ότι έχουμε βάση με έμπειρους Έλληνες παίκτες. Περιμένω μεγάλη βελτίωση. Είναι βάση για την νέα σεζόν. Μπορεί να μην έχουμε σούπερ σταρ σαν τον Τσίλντρες και τον Κλέιζα. Μπορώ να υποσχεθώ όμως ότι μπορούμε να παίξουμε καλό μπάσκετ. Θέλουμε πίστωση χρόνου. Καταλαβαίνω απόλυτα τη διοίκηση σε μια στιγμή που το κράτος περνάει μεγάλη κρίση. Βλέπω μια πολιτική αυστηρότητας στα οικονομικά. Ο Ολυμπιακός πάντα όμως είχε και θα έχει ίδια κριτήρια και θα έχει υψηλούς στόχους".

Έπειτα στις ερωτήσεις που του έγιναν, απάντησε για…

…τους λόγους της επιστροφής του:
«Ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα. Υπήρχε μια ιδέα, να τελειώσω την καριέρα μου με την εθνική Σερβίας. Όταν μου έγινε όμως αυτή η πρόταση σκέφθηκα ότι θα ήταν η πρώτη φορά που θα δουλέψω δεύτερη φορά σε μια ομάδα. Πάντα ο Ολυμπιακός ήταν στην καρδιά μου. Ένας προπονητής πρέπει να ξέρει για ποιο λόγο θα διαλέξει μια ομάδα. Μετά από μεγάλη συζήτηση με τη διοίκηση αποφάσισα να δεχθώ την πρόταση».

…τις μεταγραφικές κινήσεις:

«αν ξέρω ότι υπάρχει παίκτης που θα κάνει τη διαφορά, θα κινηθούμε. Περιμένω πολλά από τους Έλληνες. Δεν βλέπω εγώ τίποτα, άλλο αν γράφουν οι εφημερίδες για τον Ρούντι. Μας έλειπε ένας παραδοσιακός σουτέρ και για αυτό συμφωνήσαμε με τον Κέσελι που μπορεί να φτιάξει καριέρα και μεγάλο όνομα στον Ολυμπιακό. Μπορεί να κάνουμε άλλες μεταγραφές. Αν δούμε κάτι, θα μιλήσω με τη διοίκηση».

…για την έλλειψη τίτλων:

«Να ξεκινήσω με υποσχέσεις δεν είναι για μένα. Μπορώ να υποσχεθώ μαζί με τους παίκτες ότι θα κάνουμε σοβαρή και συγκεντρωμένη δουλειά. Κάναμε μεγάλες κινήσεις στην αρχή του καλοκαιριού. Πρώτα αποκτήθηκε ο Σπανούλης και μετά εγώ. Αυτές οι κινήσειθς ξύπνησαν τον αιώνιο αντίπαλο να φτιάξει την ομάδα. Είμαστε έτοιμοι για τη δουλειά. Δεν θέλουμε να λέμε πολλά λόγια».

…για το πρωτάθλημα που αναζητάει ο Ολυμπιακός μετά από 13 χρόνια:

«Σαν γόητρο ο Ολυμπιακός θέλει πολύ το πρωτάθλημα. Οι αγωνιστικοί στόχοι είναι πεντακάθαροι. Και στις τρεις διοργανώσεις θα παίξουμε μεγάλο ρόλο. Το 1997 η ομάδα ήταν πιο έτοιμη. Ήταν πρωταθλήτρια Ελλάδας και δεν είχε ευρωπαϊκό τίτλο. Έχουμε καλή βάση παικτών. Με τους Νεστέροβιτς και Νίλσεν που είναι πολύ έμπειροι παίκτες. Η ομάδα πιστεύω ότι είναι έτοιμη για να πετύχει τους στόχους της».

…για τις δυσκολίες που θα συναντήσει:
«Ξέρω τι με περιμένει. Ξέρω καλά την ελληνική πραγματικότητα. Δεν λέω λόγια όπως "η Ελλάδα είναι η δεύτερη πατρίδα μου". Ο κόσμος ξέρει. Μπορεί να μην είναι η κατάλληλη στιγμή, όπως το 1997, επειδή η χώρα περνάει μεγάλη κρίση, αλλά είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε».

…για το κίνητρο με δεδομένη την ηλικία του:

«Υπάρχει κίνητρο. Για την ηλικία μπορεί να είναι κάτι σπάνιο. Αν δεν έχω ενέργεια δεν θα μπω στη δουλειά. Δεν είναι εύκολο να έχεις δυο ομάδες, εθνική και σύλλογο. Δεν είναι όπως παλιά που υπήρχε ένα προπονητικό τιμ στη Σερβία και είπα ότι αποσύρομαι. Σκέφθηκα πολύ την απόφαση. Εγώ δεν πεινάω για τίτλους, Ευρωλίγκα κλπ. Πεινάω για δουλειά. Αν μου γινόταν πρόταση από το ΝΒΑ π.χ. δεν θα δεχόμουν».

…για την απώλεια της Ευρωλίγκα το 2005 από την ΤΣΣΚΑ:
«είχαμε 45 νίκες συνεχόμενες, αλλά χάσαμε το φάιναλ φορ. Πάντα κάτι μαθαίνω. Αν παίξω πάλι σε φάιναλ φορ, θα ξέρω τι να κάνω. Η διοργάνωση ήταν τέλεια, φθάσαμε δίκαια εκεί, αλλά δεν κάναμε ούτε μια προπόνηση στο γήπεδο που ήταν γεμάτο Ισραηλινούς. Ήμασταν άτυχοι γιατί παίξαμε με την Ταού Κεράμικα που ήταν πολύ πιο ισχυρή από τη φετινή Μπαρτσελόνα. Έμαθα κάτι και από τα λάθη μου και από την οργάνωση».
kseplenhs
ήταν λίγο με υφάκι "έκλεισε το ρόστερ" σήμερα ο ντούντας.

επομένως πάμε για μια σεζόν με 2 σταθερές αξίες(τεόντοσιτς-σπανούλη) και τίγκα στα "αν".

αν ο κέσελι τα γράφει απο παντού
αν ο παπανικολάου ανέβει επίπεδο
αν ο μαυροκεφαλίδης κάνει την έκρηξη στην καριέρα του ή μείνει ένας απλά καλός έλληνας παίχτης για μεσαία ομάδα της α1
αν ο νεστέροβιτς αντέξει να παίζει μια ολόκληρη σεζον σε φουλ ρυθμούς

και όπως λέει ο γεωργίου "αν το πουλί μου είχε νύχι θα ταν δάχτυλο".

μιλάμε για ένα ρόστερ που
-δεν θα έχει σκορ απο ψηλούς.φυσικά δεν πιάνονται τα αεροπλανικά του μπουρουση α λα κόμπι απο το τρίποντο σαν κίνηση ψηλού.
-θα χάνει υπερβολικά σε προσωπικότητα

δεν θέλω φυσικά να φανταστώ τι μπορεί να συμβεί αν κάνει χρονιά ανάλογη της περσινής ο σπανούλης ή τραυματιστεί ο μίλος(καλά εκει είναι που σταυροκοπιέμαι).


ελπίζω να έχει κάτι στο νου του ο ντούντα.και δεν εννοώ αλτσχάιμερ
lakersdynasty
Sorry ηταν και αυτα αλλα τωρα μπηκαν.

QUOTE
…για τον Μίλαν Τόμιτς που θα τον ξαναβρεί στον Ολυμπιακό:
«έχει κάνει μια μεγάλη καριέρα στον Ολυμπιακό. Κάθε προπονητής χρειάζεται παίκτη με καρδιά και μυαλό όπως ο Μίλαν, να παίζει καλή άμυνα και να πάρει το τελευταίο σουτ. Αυτά είναι παρελθόν όμως. Περιμένουμε τα ίδια και κάτι παραπάνω».

…για τον Γιοτάμ Χαλπερίν:
«Έγινε μια κουβέντα με τον μάνατζέρ του ώστε να πάρει κάποια αποζημίωση και να βρει ομάδα. Ο Χαλπερίν έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και οι συνεργάτες μου θα τον έχουν από 19 Σεπτεμβρίου στις προπονήσεις. Μπορεί μάλιστα να έρθει και νωρίτερα αφού οι υποχρεώσεις του με το Ισραήλ τελειώνουν πιο νωρίς».

…για τον Ζόραν Έρτσεγκ:
«Ο Έρτσεγκ είναι ένας παίκτης με μεγάλο ταλέντο. Όταν κόπηκε από τη Σερβία του είπα εσύ τώρα να ξεκουραστείς λίγο, να επιστρέψεις στην ομάδα και να παλέψεις για τη θέση σου. Έχω μιλήσει με τους συνεργάτες μου για το τι χρειαζόμαστε και τι ζητάμε από τους παίκτες, να ξεκαθαρίσουμε τον ρόλο τους».

…για τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο:
«Μίλησα τηλεφωνικώς μαζί του. Όταν με πήρε, μου είπε ότι ‘’Ναι κόουτς, αισθάνομαι καλά, θα είμαι έτοιμος’’. Εγώ του είπα ότι δεν είμαι γιατρός και του ευχήθηκα ό,τι καλύτερο… Η επέμβαση από νευροχειρούργους είναι απαραίτητη. Εγώ τον Βασιλόπουλο τον υπολογίζω πολύ όμως δεν θα τον έχουμε για τουλάχιστον τέσσερις μήνες. Μας λείπει ένας παίκτης με το στυλ του Βασιλόπουλου. Θα γίνει σίγουρα χειρουργείο. Είναι αποφασισμένο για αυτές τις μέρες, αν και έπρεπε να γίνει αμέσως μετά το πρωτάθλημα».

…για τον Κώστα Παπανικολάου:
«Έκανα μια ανάλυση για τον Παπανικολάου, τον Σλούκα και κάποιους που δεν είχαν τόσο μεγάλο αγωνιστικό ρόλο όπως ο Μαυροκεφαλίδης, τον οποίο πιστεύω πολύ. Υπάρχουν μεγάλα περιθώρια, φτιάξαμε ειδικό πρόγραμμα όμως μιλάμε πολύ για τον Παπανικολάου. Εγώ δεν τον είδα να παίξει ούτε ένα μεγάλο παιχνίδι! Πρόκειται για ένα μεγάλο ταλέντο και δεν μπορώ να πιστέψω ότι ένας έμπειρος τεχνικός όπως ο Γιαννάκης δεν τον ήθελε πέρσι. Ελπίζω να κάνουμε καλή δουλειά».

Ο «Ντούντα» κατέληξε με αναφορά στον Παναθηναϊκό: «Σε όλα αυτά τα χρόνια ο Παναθηναϊκός ήταν πιο σταθερός και σίγουρα είχε πιο ισχυρό τεχνικό τιμ, όμως δεν θα έχει τόσο μεγάλο πλεονέκτημα


newpower2020
Πραγματικά πιστεύουν πολλοί πώς αν δεν γίνουν άλλες μεταγραφές διεκδικούμε κάτι??? Ταβάνι της ομάδας έτσι είναι οι 8 και αν της Ευρωλίγκας...

Φέτος γίνανε εγκληματικά λάθη. Ειλικρινά εύχομαι να είναι ψέματα όλα αυτά με το κλείσιμο ρόστερ και πώς θα πάρουμε καλούς παίχτες στο 2 και στο 4. Αλλιώς δεν γίνεται να κοντράρεις τον ΠΑΟ. Απλά δεν γίνεται. Πάμε με νοοτροπία Σερβίας στο περυσινό Ευρωμπάσκετ. Εκπλήξεις , εκπλήξεις και εκπληκτική πορεία και τελικά κουτούλησε και παραδόθηκε ανευ όρων στο φαβορί Ισπανία (ΠΑΟ).
kseplenhs
εντάξει στην ευρωλίγκα αν είσαι λίγο τυχερός μπορείς να μπεις f4 απο το παράθυρο.εδώ πήγαμε να μπούμε την χρονιά του καζλάουσκας.

φυσικά όχι με καμιά τρελλή επίδειξη υπεροχής αλλά να σου κάτσει κανένα καλό στάυρωμα στα play off και να το τραβήξεις στα 5 παιχνίδια με το ζόρι.

στον εσακέ όμως έχεις πόλεμο.εκεί θα πάς στον τελικό και θα μπείς στην ζουγκλα.θα τρώς κάθε λογής αντικείμενο,θα σου κατεβάζουν τα χέρια και θα σου σφυράνε βήματα και αν πάει το ματς να στραβώσει θα έχουμε κλασσικές πιστολιές πάλι.

εκεί θα πείς στον κέσελι να βγεί απο τα σκριν?μετά την πρώτη αγκωνιά θα παρκάρει σε καμιά γωνία μπας και φτάσει η μπάλα εκεί απο σπόντα
θα δείρει ο μαυροκεφαλίδης?με 5 φάουλ στο πρώτο 3λεπτο συμμετοχής
θα πατήσει ρακέτα ο μπουρούσης?ναι για ριμπάουντ...

δεν ξέρω αλλά μου δίνουν την εντύπωση πως φτιάχνουν ομάδα χωρίς να κοιτάνε τι αντίπαλους θα αντιμετωπίσουν.γιατί στα φόργουορντ με κέσελι ερτσεγκ νίλσεν φέτος ο ολυμπιακός είναι επιπέδου πρόκομ.
οι ψηλοί είναι όλοι κατα συνθήκη.εν δυνάμει χαμάληδες που μόνο θα σκρινάρουν και θα παίρνουν ριμπάουντ.καμία δημιουργία δλδ απο εκει

εχεις επομένως καλύτερα γκαρντ απο πέρσι και ΠΟΛΥ χειρότερους φοργουορντ κ ψηλούς.

αν αυτή την ομάδα την έφτιαχνε ο γιαννάκης θα μιλούσαμε για την πιο ανοργασμική και ξενέρωτη ομάδα όλων των εποχών.τσουκου τσουκου μπάσκετ και τα συναφή...
a bullet for your head
Ειναι ιδεα μου η' εριξε & 2 μπηχτουλες στον Γιαννακη?
Την πρωτη για τον Βασιλοπουλο & την δευτερη για τον Παπανικολαου(με εμφανεστατο τροπο εδω)?
LFO
QUOTE(a bullet for your head @ Aug 16 2010, 14:58 ) *
Ειναι ιδεα μου η' εριξε & 2 μπηχτουλες στον Γιαννακη?
Την πρωτη για τον Βασιλοπουλο & την δευτερη για τον Παπανικολαου(με εμφανεστατο τροπο εδω)?


Για τον παπ ναι, για το Βασιλο μαλλον προς τον ιδιο πηγαινε η μπηχτή...
a bullet for your head
QUOTE(LFO @ Aug 16 2010, 16:02 ) *
Για τον παπ ναι, για το Βασιλο μαλλον προς τον ιδιο πηγαινε η μπηχτή...

Δηλαδη αμεσως μετα τη ληξη του πρωταθληματος,ο ΟΣΦΠ ειχε συμφωνησει ηδη μαζι του & ολα τα αλλα ηταν για το ''ξεκαρφωμα''?
Υποτιθεται οτι ο Γιαννακης εξακολουθησε τυπικα να ειναι προπονητης της ομαδας..
Ποια ηταν η εισηγηση του ιατρικου επιτελειου?
GK_23
QUOTE(newpower2020 @ Aug 16 2010, 15:24 ) *
Πραγματικά πιστεύουν πολλοί πώς αν δεν γίνουν άλλες μεταγραφές διεκδικούμε κάτι??? Ταβάνι της ομάδας έτσι είναι οι 8 και αν της Ευρωλίγκας...

Φέτος γίνανε εγκληματικά λάθη. Ειλικρινά εύχομαι να είναι ψέματα όλα αυτά με το κλείσιμο ρόστερ και πώς θα πάρουμε καλούς παίχτες στο 2 και στο 4. Αλλιώς δεν γίνεται να κοντράρεις τον ΠΑΟ. Απλά δεν γίνεται. Πάμε με νοοτροπία Σερβίας στο περυσινό Ευρωμπάσκετ. Εκπλήξεις , εκπλήξεις και εκπληκτική πορεία και τελικά κουτούλησε και παραδόθηκε ανευ όρων στο φαβορί Ισπανία (ΠΑΟ).

Κανένα εγκληματικό λάθος δεν έγινε φέτος...

Τα εγκληματικά λάθη έγιναν τα προηγούμενα χρόνια με κινήσεις όπως το 5ετές συμβόλαιο στον Έρτσεγκ, το πλουσιοπάροχο συμβόλαιο στο Βασιλόπουλο, η αγωνιστική υποβάθμιση παικτών όπως οι Πελεκάνος, Μαυροκεφαλίδης, Βουγιούκας που το ένα καλοκαίρι ο προπονητής έκανε εισήγηση για την απόκτησή τους και το επόμενο του έδινε δανεικούς, η "τυφλή" στήριξη της διοίκησης στον Γιαννάκη κλπ...

Μακάρι ο Ολυμπιακός να αποκτήσει νοοτροπία ομάδας αντίστοιχη με αυτή της Σερβίας στο περασμένο Ευρωμπάσκετ...

@ bullet
Και εγώ πιστεύω πως για τον Βασιλόπουλο πήγαινε η μπηχτή...
Το "τρενάρισμα" της εγχείρησης από όσο ξέρω, ήταν καθαρά προσωπική του απόφαση.
T.W.Is.M.
Iσως παλι να εγινε ενα μεγαλο λαθος κι αυτο να εγινε φετος.
Λενε οτι η ιστορια επαναλαμβανεται ειτε ως τραγωδια ειτς ως φαρσα. Τη φαρσα την ειδαμε πριν απο 10 χρονια. Ισως ηρθε η ωρα να δουμε και την τραγωδια...
Reggie Miller #31
Εγώ προσωπικά δεν πιστεύω ότι χωρίς καμία προσθήκη μπορούμε να διεκδικήσουμε κάτι καλό.Το λέω ξεκάθαρα από την αρχή.
Αν τα αποτελέσματα με βγάλουν χαζό,μακάρι για το καλό της ομάδας.

Η μπηχτή ήταν μάλλον για τον Βασιλόπουλο,ο οποίος έχει αργήσει υπερβολικά να το πάρει απόφαση.
Αλλά και πάλι γιατί δεν είχε μιλήσει μαζί του από την αρχή;
newpower2020
QUOTE(sixama23 @ Aug 16 2010, 16:21 ) *
Κανένα εγκληματικό λάθος δεν έγινε φέτος...

Τα εγκληματικά λάθη έγιναν τα προηγούμενα χρόνια με κινήσεις όπως το 5ετές συμβόλαιο στον Έρτσεγκ, το πλουσιοπάροχο συμβόλαιο στο Βασιλόπουλο, η αγωνιστική υποβάθμιση παικτών όπως οι Πελεκάνος, Μαυροκεφαλίδης, Βουγιούκας που το ένα καλοκαίρι ο προπονητής έκανε εισήγηση για την απόκτησή τους και το επόμενο του έδινε δανεικούς, η "τυφλή" στήριξη της διοίκησης στον Γιαννάκη κλπ...

Μακάρι ο Ολυμπιακός να αποκτήσει νοοτροπία ομάδας αντίστοιχη με αυτή της Σερβίας στο περασμένο Ευρωμπάσκετ...

@ bullet
Και εγώ πιστεύω πως για τον Βασιλόπουλο πήγαινε η μπηχτή...
Το "τρενάρισμα" της εγχείρησης από όσο ξέρω, ήταν καθαρά προσωπική του απόφαση.


Εγκληματικά λάθη γίνανε φυσικά και στο παρελθόν με διάφορους τρόπους. Συμφωνώ εν μέρη με αυτά που αναφέρεις (Μόνο για Πελεκάνο διαφωνώ και έχω ένσταση για Μαυρό)

Εγκληματικά λάθη φέτος ήταν για μένα:

- Αφήσαμε τον Σάτο να υπογράψει απέναντι.Τα του συμβολαίου τ'ακούω βερεσέ.Πριν κάνει κίνηση ο ΠΑΟ αν του σκάγαμε 1,3 σε εμάς θα υπέγραφε.Και πάλι αν πεταγόταν ο ΠΑΟ έπρεπε να κάναμε τα πάντα να υπογράψει σε εμάς.Το καλύτερο ελέυθερο διαθέσιμο τριάρι της Ευρώπης δεν το πετάς έτσι.Τώρα πήραμε το ερωτηματικό Κέσελι
-Καιμακόγλου στον ΠΑΟ.Γιατί??? Εμάς μας χάλαγε στην θέση του Μαυρό??? Πιο ολοκληρωμένος παίχτης από τον Μαυρό, κατεβαίνει και στο 3.Ο Μαυρό ανεβαίνει και στο 5 , χωρίς όμως να κάνει την διαφορά.
- Αφήσαμε τον Σόφο.Χωρίς να υποτιμώ τον Νεστέροβιτς , ο Σόφο δεν έβρισκα κάποιο προφανή λόγο για να φύγει. Η συνεργασία του με τον Σπανούλη στην Εθνική βγάζει μάτια , είχαμε την ευκαιρία να την δούμε και στον Ολυμπιακό, την πετάξαμε χωρίς δεύτερη σκέψη.

Αυτά πάνω κάτω μου έρχονται τώρα. Ξαναλέω. Ελπίζω για μεταγραφές στο 2 και στο 4. Αν δεν έρθουν ποτέ, δύσκολα τα πράγματα φέτος και ξεκάθαρο αουτσάιντερ είμαστε
a bullet for your head
QUOTE(kseplenhs @ Aug 16 2010, 15:15 ) *
ήταν λίγο με υφάκι "έκλεισε το ρόστερ" σήμερα ο ντούντας.

Υφακι ''καπως'',φαινεται στο σημειο που λεει οτι ''Καναμε μεγαλες κινησεις στην αρχη του καλοκαιριου.Πρωτα αποκτηθηκε ο Σπανουλης & μετα ΕΓΩ.''.... rolleyes.gif

Επισης μια ακομη μπηχτουλα φαινεται στο σημειο που αναφερει,οτι ολα αυτα τα χρονια,ο ΠΑΟ ειχε ισχυροτερο τεχνικο τιμ...
GK_23
QUOTE(newpower2020 @ Aug 16 2010, 18:17 ) *
Εγκληματικά λάθη γίνανε φυσικά και στο παρελθόν με διάφορους τρόπους. Συμφωνώ εν μέρη με αυτά που αναφέρεις (Μόνο για Πελεκάνο διαφωνώ και έχω ένσταση για Μαυρό)

Εγκληματικά λάθη φέτος ήταν για μένα:

- Αφήσαμε τον Σάτο να υπογράψει απέναντι.Τα του συμβολαίου τ'ακούω βερεσέ.Πριν κάνει κίνηση ο ΠΑΟ αν του σκάγαμε 1,3 σε εμάς θα υπέγραφε.Και πάλι αν πεταγόταν ο ΠΑΟ έπρεπε να κάναμε τα πάντα να υπογράψει σε εμάς.Το καλύτερο ελέυθερο διαθέσιμο τριάρι της Ευρώπης δεν το πετάς έτσι.Τώρα πήραμε το ερωτηματικό Κέσελι
-Καιμακόγλου στον ΠΑΟ.Γιατί??? Εμάς μας χάλαγε στην θέση του Μαυρό??? Πιο ολοκληρωμένος παίχτης από τον Μαυρό, κατεβαίνει και στο 3.Ο Μαυρό ανεβαίνει και στο 5 , χωρίς όμως να κάνει την διαφορά.
- Αφήσαμε τον Σόφο.Χωρίς να υποτιμώ τον Νεστέροβιτς , ο Σόφο δεν έβρισκα κάποιο προφανή λόγο για να φύγει. Η συνεργασία του με τον Σπανούλη στην Εθνική βγάζει μάτια , είχαμε την ευκαιρία να την δούμε και στον Ολυμπιακό, την πετάξαμε χωρίς δεύτερη σκέψη.

Αυτά πάνω κάτω μου έρχονται τώρα. Ξαναλέω. Ελπίζω για μεταγραφές στο 2 και στο 4. Αν δεν έρθουν ποτέ, δύσκολα τα πράγματα φέτος και ξεκάθαρο αουτσάιντερ είμαστε

Σε τι διαφωνείς δηλαδή με τον Πελεκάνο;
To ένα καλοκαίρι ο Γιαννάκης εισηγήθηκε την απόκτησή του και του έγινε 3ετές συμβόλαιο και το επόμενο καλοκαίρι τον έδωσε δανεικό. Αυτά είναι πραγματικά εγκληματικά λάθη.

Εγκληματικό λάθος το ότι δεν πήραμε τον Καϊμακόγλου; Μιλάς λες και δεν πήραμε τον Λεμπρόν...
Δηλαδή θα έκανε τόσο μεγάλη διαφορά ο Καϊμακόγλου και χαρακτηρίζεις έγκλημα την μη απόκτησή του;

Έγκλημα που έφυγε ο Σόφο; Πρόσφερε τόσα δηλαδή όλα αυτά τα χρόνια και άξιζε να μείνει;
Η διοίκηση έκανε απίστευτη υπομονή μαζί του όλα αυτά τα χρόνια, ο κόσμος τον στήριξε όσο κανέναν άλλο και αυτός δημιούργησε ουκ ολίγα προβλήματα. Αυτό δεν είναι προφανής λόγος;

Για τον Σάτο συμφωνώ εν μέρει αλλά δεν είναι όπως τα λες...
Ακόμα και η Σιένα έκανε καλύτερη οικονομική πρόταση στον παίκτη από εμάς, οπότε δεν χάσαμε τον Σάτο εξαιτίας του ΠΑΟ. Τόσο κοστολόγησε τον παίκτη η διοίκηση, τόσα έδωσε. Δεν ήταν διατεθειμένοι να του δώσουν παραπάνω. Με τον ίδιο τρόπο πάνω-κάτω έχασε τον Σπανούλη ο ΠΑΟ αλλά δεν άκουσα σε αυτή την περίπτωση να λέει κανείς για έγκλημα...

Μεταγραφή στο 1-2 χρειαζόμαστε σίγουρα.
Για να πάρουμε παίκτη στο 4 πρέπει να βρεθεί λύση με τον Έρτσεγκ, κάτι το οποίο είναι δύσκολο με βάση το συμβόλαιο που έχει. Και προφανώς δεν φταίει ο Ίβκοβιτς για το γεγονός πως η διαμορφωμένη κατάσταση καθιστά δύσκολο είτε το δανεισμό είτε τη λύση του συμβολαίου του.


modernam
QUOTE(newpower2020 @ Aug 16 2010, 18:17 ) *
- Αφήσαμε τον Σάτο να υπογράψει απέναντι.Τα του συμβολαίου τ'ακούω βερεσέ.Πριν κάνει κίνηση ο ΠΑΟ αν του σκάγαμε 1,3 σε εμάς θα υπέγραφε.Και πάλι αν πεταγόταν ο ΠΑΟ έπρεπε να κάναμε τα πάντα να υπογράψει σε εμάς.Το καλύτερο ελέυθερο διαθέσιμο τριάρι της Ευρώπης δεν το πετάς έτσι.Τώρα πήραμε το ερωτηματικό Κέσελι


πιστέυω ότι και για το σατο και για τον μπιελιτσα η διοικηση αντέδρασε σωστα.
τους θέλαμε εξ΄αρχής ... του κυνηγήσαμε ... και ξαφνικα εκτοξευτηκαν οι τιμές και οι προσδοκίες τους
είμαι υπερ του να βάζεις νερο στο κρασί σου και να κανεις υπερβασεις αλλά μονο για εξαιρέσεις δλδ ιβκοβιτς, κλειζα, σπανούλη κλπ ... όχι για σατο και μπιελιτσα.

QUOTE(newpower2020 @ Aug 16 2010, 18:17 ) *
-Καιμακόγλου στον ΠΑΟ.Γιατί??? Εμάς μας χάλαγε στην θέση του Μαυρό??? Πιο ολοκληρωμένος παίχτης από τον Μαυρό, κατεβαίνει και στο 3.Ο Μαυρό ανεβαίνει και στο 5 , χωρίς όμως να κάνει την διαφορά.


?????
προσωπικά θεωρώ τον μαυρο 2 κλάσεις πάνω από καιμακόγλου

QUOTE(newpower2020 @ Aug 16 2010, 18:17 ) *
- Αφήσαμε τον Σόφο.Χωρίς να υποτιμώ τον Νεστέροβιτς , ο Σόφο δεν έβρισκα κάποιο προφανή λόγο για να φύγει. Η συνεργασία του με τον Σπανούλη στην Εθνική βγάζει μάτια , είχαμε την ευκαιρία να την δούμε και στον Ολυμπιακό, την πετάξαμε χωρίς δεύτερη σκέψη.


σε όλα τα πράγματα υπάρχει και ο παράγοντας "φιλότιμο"

QUOTE(newpower2020 @ Aug 16 2010, 18:17 ) *
Αυτά πάνω κάτω μου έρχονται τώρα. Ξαναλέω. Ελπίζω για μεταγραφές στο 2 και στο 4. Αν δεν έρθουν ποτέ, δύσκολα τα πράγματα φέτος και ξεκάθαρο αουτσάιντερ είμαστε


100% σωστός
GK_23
QUOTE(a bullet for your head @ Aug 16 2010, 18:35 ) *
Επισης μια ακομη μπηχτουλα φαινεται στο σημειο που αναφερει,οτι ολα αυτα τα χρονια,ο ΠΑΟ ειχε ισχυροτερο τεχνικο τιμ...

Αυτό ήταν "μπηχτάρα", όχι μπηχτούλα... 19.gif

a bullet for your head
QUOTE(sixama23 @ Aug 16 2010, 18:50 ) *
Έγκλημα που έφυγε ο Σόφο; Πρόσφερε τόσα δηλαδή όλα αυτά τα χρόνια και άξιζε να μείνει;
Η διοίκηση έκανε απίστευτη υπομονή μαζί του όλα αυτά τα χρόνια, ο κόσμος τον στήριξε όσο κανέναν άλλο και αυτός δημιούργησε ουκ ολίγα προβλήματα. Αυτό δεν είναι προφανής λόγος;

Ο Σοφο ποτε του δεν δημιουργησε θεμα με τον κοσμο του ΟΣΦΠ.
Εκανε λαθη κυριως απο επιπολαιοτητα & οχι απο προθεση η' ελλειψη σεβασμου προς τους εργοδοτες του,τους συμπαικτες του & τον κοσμο.
Τοσο ο Πινι,οσο & ο Γιαννακης δεν τον διαχειριστηκαν καθολου καλα.
Το καλοκαιρι στις διαφορες επαφες & χειρισμους,νομιζω οτι εσφαλλαν & ο Σοφο & οι κ.Αγγελοπουλοι.
Ισως τελικα να ειναι & καλυτερα ετσι,διοτι ο ''γαμος'' ειχε φθορες απ τις αρχες...
GK_23
QUOTE(a bullet for your head @ Aug 16 2010, 19:04 ) *
Ο Σοφο ποτε του δεν δημιουργησε θεμα με τον κοσμο του ΟΣΦΠ.
Εκανε λαθη κυριως απο επιπολαιοτητα & οχι απο προθεση η' ελλειψη σεβασμου προς τους εργοδοτες του,τους συμπαικτες του & τον κοσμο.
Τοσο ο Πινι,οσο & ο Γιαννακης δεν τον διαχειριστηκαν καθολου καλα.
Το καλοκαιρι στις διαφορες επαφες & χειρισμους,νομιζω οτι εσφαλλαν & ο Σοφο & οι κ.Αγγελοπουλοι.
Ισως τελικα να ειναι & καλυτερα ετσι,διοτι ο ''γαμος'' ειχε φθορες απ τις αρχες...

Ναι, δεν είπα ότι φέρθηκε άσχημα απέναντι στον κόσμο.
Αλλά αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά δεν φάνηκε αντάξιος της εμπιστοσύνης κόσμου και διοίκησης.
Συμφωνώ ότι και οι Γκέρσον-Γιαννάκης δεν τον διαχειρίστηκαν σωστά. Ίσως τα σφάλματά του να προήλθαν όντως από επιπολαιότητα αλλά 26 χρονών είναι ο Σοφοκλής και είναι επαγγελματίας μπασκετμπολίστας. Η επιπολαιότητα δεν μπορεί να σταθεί σαν δικαιολογία πλέον.
newpower2020
Δέχομαι ότι ο Καιμακόγλου είναι ... το πουλέν μου και δεν ήταν εγκληματικό λάθος

Ο Σάτο επιμένω ότι ήταν.Δε πα να εκτοξεύτηκε η τιμή του. Παίρνεις το καλύτερο διαθέσιμο τριάρι της Ευρώπης, αντικαθιστάς τον Τσίλντρες και αφήνεις τον αντίπαλο να ψάχνεται να καλύψει την τρύπα του στο 3. Δηλαδή ο Τσίλντρες δεν ήταν υπεκοστολογημένος???Τώρα μας έπιασε ο καημός με τις υπερκοστολογήσεις??? Και οι αδελφοί Αγγελό μείωσαν αισθητά το μπάτζετ ούτως ή άλλος με την φυγή των Κλέιζα-Τσίλντρες.Αν τους χτύπησε η κρίση και δόθηκε η εντολή ριζικής μείωσης του μπάτζετ το δέχομαι, απλά μην έχουμε και εμείς απαιτήσεις για Εΰρωλίγκα-πρωτάθλημα.

Ο Σόφο δεν πρόσφερε τ'αναμενόμενα.Το δεχόμαστε όλοι αυτό. Έρχεται ένας παίχτης, ο Σπανούλης , με τον οποίο μαζί έχουν κάνει παπάδες στην Εθνική.Και εμείς δεν τον καλούμε ποτέ να συζητήσει. Ναι, ο Σόφο φέρθηκε άσχημα στους σωτήρες του. Ας μην κολλάμε σε αυτά και ας δούμε τί συμφέρει την ομάδα και τί όχι.Και η ουσία είναι ότι χάσαμε Έλληνα σε καλή ηλικία για να τον αντικαταστήσουμε με ένα σέντερ ξένο 34 χρονών. Αγωνιστικά , έχω αμφιβολίες για την προσφορά του Νεστέροβιτς.Μακάρι να μου την πεί.

Δεν μπορώ όμως να βλέπω την ομάδα μου να στηρίζεται στον Κέσελι και τον Παπανικολάου στο 3.Είναι στοίχημα με απόδοση 500 και εμείς παίξαμε 1000 ευρώ και ελπίζουμε να κερδίσουμε. Ε οι πιθανότητες δεν είναι μαζί μας, πώς να το κάνουμε τώρα???

Είναι επιτακτική ανάγκη 2ρι με σούτ και ικανότητα να σταθεί στο 3 και όχι αντι-Μπέβερλυ που ακούγεται και φυσικά αντι-Τσίλντρες. Έχω σε χείριστη υπόλειψη τον Ερτσέγκ τι να κάνουμε.
saou
Μετά τον Ομπράντοβιτς που είπε ότι είναι πλήρης ο ΠΑΟ, έρχεται και ο Ντούντα να πει ότι δεν το βλέπει απαραίτητο να πάρουμε και άλλο παίκτη...

Για να δούμε ποιός από τους 2 θα πάρει πρώτος παίκτη.
sir-elric
εδω (http://www.draftexpress.com/agents/Misko-Raznatovic-135/) ποιους αντιπροσωπευει ο φετινος μας μανατζερ
GK_23
QUOTE(newpower2020 @ Aug 16 2010, 21:51 ) *
Δέχομαι ότι ο Καιμακόγλου είναι ... το πουλέν μου και δεν ήταν εγκληματικό λάθος

Ο Σάτο επιμένω ότι ήταν.Δε πα να εκτοξεύτηκε η τιμή του. Παίρνεις το καλύτερο διαθέσιμο τριάρι της Ευρώπης, αντικαθιστάς τον Τσίλντρες και αφήνεις τον αντίπαλο να ψάχνεται να καλύψει την τρύπα του στο 3. Δηλαδή ο Τσίλντρες δεν ήταν υπερκοστολογημένος???Τώρα μας έπιασε ο καημός με τις υπερκοστολογήσεις??? Και οι αδελφοί Αγγελό μείωσαν αισθητά το μπάτζετ ούτως ή άλλος με την φυγή των Κλέιζα-Τσίλντρες.Αν τους χτύπησε η κρίση και δόθηκε η εντολή ριζικής μείωσης του μπάτζετ το δέχομαι, απλά μην έχουμε και εμείς απαιτήσεις για Εΰρωλίγκα-πρωτάθλημα.

Ο Σόφο δεν πρόσφερε τ'αναμενόμενα.Το δεχόμαστε όλοι αυτό. Έρχεται ένας παίχτης, ο Σπανούλης , με τον οποίο μαζί έχουν κάνει παπάδες στην Εθνική.Και εμείς δεν τον καλούμε ποτέ να συζητήσει. Ναι, ο Σόφο φέρθηκε άσχημα στους σωτήρες του. Ας μην κολλάμε σε αυτά και ας δούμε τί συμφέρει την ομάδα και τί όχι.Και η ουσία είναι ότι χάσαμε Έλληνα σε καλή ηλικία για να τον αντικαταστήσουμε με ένα σέντερ ξένο 34 χρονών. Αγωνιστικά , έχω αμφιβολίες για την προσφορά του Νεστέροβιτς.Μακάρι να μου την πεί.

Δεν μπορώ όμως να βλέπω την ομάδα μου να στηρίζεται στον Κέσελι και τον Παπανικολάου στο 3.Είναι στοίχημα με απόδοση 500 και εμείς παίξαμε 1000 ευρώ και ελπίζουμε να κερδίσουμε. Ε οι πιθανότητες δεν είναι μαζί μας, πώς να το κάνουμε τώρα???

Είναι επιτακτική ανάγκη 2ρι με σούτ και ικανότητα να σταθεί στο 3 και όχι αντι-Μπέβερλυ που ακούγεται και φυσικά αντι-Τσίλντρες. Έχω σε χείριστη υπόλειψη τον Ερτσέγκ τι να κάνουμε.

Δεν νομίζω πως υπάρχει ριζική μείωση στο μπάτζετ. Αν υπολογίσουμε και τα νέα φορολογικά δεδομένα τότε το μπάτζετ εξακολουθεί να κυμαίνεται σε πολύ υψηλά επίπεδα. Σίγουρα χαμηλότερα από τα περσινά αλλά όχι και ...ριζικά χαμηλότερα.

Στο "3" δεν υπάρχουν μόνο οι Κέσελι-Παπανικολάου. Μπορεί να βοηθήσει και ο Πελεκάνος αλλά και ο Βασιλόπουλος όταν με το καλό επανέλθει από το χειρουργείο. Άρα ανάγκη για αντί-Τσίλντρες δεν υπάρχει. Υπάρχουν ήδη 4 παίκτες στην ομάδα που μπορούν να καλύψουν τη θέση του SF. Όσο για το αν οι πιθανότητες είναι μαζί μας με Κέσελι-Παπανικολάου στο "3", αυτό θα φανεί στο παρκέ. Ο ΠΑΟ πρόπερυσι έκανε τριπλ-κράουν έχοντας στη θέση του SF όχι τίποτα μεγαθήρια αλλά τους Περπέρογλου-Κέτσμαν.

Και εγώ θεωρώ τον Έρτσεγκ προβληματικό σε ορισμένους τομείς αλλά είναι πολύ δύσκολο να φύγει με το συμβόλαιο που έχει.

QUOTE(sir-elric @ Aug 16 2010, 21:59 ) *
εδω (http://www.draftexpress.com/agents/Misko-Raznatovic-135/) ποιους αντιπροσωπευει ο φετινος μας μανατζερ

Έχω μια πιο ...άμεση πηγή rolleyes.gif

http://www.beobasket.net/page/home/en.html
redman86
αυτό που μας καίει τώρα είναι να ενισχύσουμε τη φροντ λάιν,έχει αποδυναμωθεί σε σχέση με πέρυσι.
LFO
QUOTE(saou @ Aug 16 2010, 20:53 ) *
Μετά τον Ομπράντοβιτς που είπε ότι είναι πλήρης ο ΠΑΟ, έρχεται και ο Ντούντα να πει ότι δεν το βλέπει απαραίτητο να πάρουμε και άλλο παίκτη...

Για να δούμε ποιός από τους 2 θα πάρει πρώτος παίκτη.


ασε που μπορει να ψαχνουν τον ιδιο παικτη....
koutsou10
QUOTE(newpower2020 @ Aug 16 2010, 21:51 ) *
Ο Σόφο δεν πρόσφερε τ'αναμενόμενα.Το δεχόμαστε όλοι αυτό. Έρχεται ένας παίχτης, ο Σπανούλης , με τον οποίο μαζί έχουν κάνει παπάδες στην Εθνική.Και εμείς δεν τον καλούμε ποτέ να συζητήσει. Ναι, ο Σόφο φέρθηκε άσχημα στους σωτήρες του. Ας μην κολλάμε σε αυτά και ας δούμε τί συμφέρει την ομάδα και τί όχι.Και η ουσία είναι ότι χάσαμε Έλληνα σε καλή ηλικία για να τον αντικαταστήσουμε με ένα σέντερ ξένο 34 χρονών. Αγωνιστικά , έχω αμφιβολίες για την προσφορά του Νεστέροβιτς.Μακάρι να μου την πεί.


ο σοφο δεν προσφερε τα ανμενομενα ουτε οταν ηταν σε <<φορμα>>,για αλλες χρονιες δεν θα μιλησω που λιποθυμουσε την ωρα της προπονησης γιατι απλα ειναι τραγελαφικο!!! 68.gif ο 34χρονος νεστεροβιτς 100% θα προσφερει περισσοτερα κ ποιοτικα στην ομαδα αλλα κ απο θεμα αποδοσης!!!

η θεση για μενα που χρειαζομαστε επειγοντως ενισχυση ειναι του παουερ φοργουορντ...κ αν παρουμε καποιον πολυ καλο εκει θα ειμαστε ανταγωνιστικοι κατα την γνωμη μου...
Reggie Miller #31
http://sport24.gr/Basket/OmadesBasket/A1Ol...olh.471507.html

Οι παίκτες που παίρνουμε για να συμπληρώνουμε στις προπονήσεις πληρώνονται;
mhtsakos
QUOTE(Reggie Miller #31 @ Aug 18 2010, 19:18 ) *
http://sport24.gr/Basket/OmadesBasket/A1Ol...olh.471507.html

Οι παίκτες που παίρνουμε για να συμπληρώνουμε στις προπονήσεις πληρώνονται;


λογικα ναι....
saou
Βεβαίως και πληρώνονται.
Reggie Miller #31
Ώρα χειρουργείου για τον Βασιλόπουλο

Την Τρίτη θα μπει στο χειρουργείο ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος για την επέμβαση στη μέση που αναμένεται να τον απαλλάξει οριστικά από τις κήλες μεσοσπονδυλίου δίσκου που τον ταλαιπωρούν.

Έχοντας την ελπίδα ότι θα τον βοηθήσει να αφήσει μία για πάντα πίσω του το πρόβλημα στη μέση που τον ταλαιπωρεί τα τελευταία δύο χρόνια, ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος ετοιμάζεται την Τρίτη να μπει στο χειρουργείο

Ο Έλληνας φόργουορντ που ουσιαστικά έχει χάσει τις δύο τελευταίες χρονιές, κατόπιν συζήτησης με το ιατρικό τιμ του Ολυμπιακού αλλά και τον Ντούσαν Ίβκοβιτς, θα υποβληθεί σε επέμβαση για να ξεπεράσει το πρόβλημα με τις κήλες μεσοσπονδυλίου δίσκου που τον ταλαιπωρούν.



Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ιατρών, ο Βασιλόπουλος θα χρειαστεί τέσσερις μήνες για να επανέλθει, γεγονός που σημαίνει ότι θα είναι απόλυτα έτοιμος για τα πλέι οφ της Α1.


http://sport24.gr/Basket/OmadesBasket/A1Ol...ylo.478179.html


Άντε με το καλό το παιδί και καλή του επάνοδο.Ελπίζω να πάνε όλα καλά. smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.