Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Τουρκία - Αυστραλία
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Εθνικές ομάδες > Older Tournaments > Mundobasket 2014
sacarame
TURKEY VS AUSTRALIA



Οι Τούρκοι, σε έναν όμιλο που καμία ομάδα πλην της Αμερικής δεν ξεχώρισε, με αυτά και με εκείνα κατάφεραν τελικά να πάρουν τη δεύτερη θέση. Καθοριστικό ήταν το ματς απέναντι στους Φινλανδούς, όπου κατάφεραν να μαζέψουν μια διαφορά και να στείλουν το ματς στην παράταση με τρίποντο του Ακιόλ από τη γωνία. Εκεί φάνηκαν ψυχραιμότεροι και πήραν τη νίκη.
Από την άλλη οι Αυστραλοί έδειξαν το γνωστό μαχητικό πνεύμα, πήραν μια σημαντική νίκη επί της Λιθουανίας, όμως συζητήθηκαν περισσότερο για το ντόρο που προκάλεσε η ήττα τους από την Ανγκόλα την τελευταία αγωνιστική που τους οδήγησε στην τρίτη θέση του ομίλου τους.

Απόλυτα ισορροπημένες οι δύο ομάδες στα στατιστικά τους στους ομίλους. Μοναδική διαφορά το φανέρα καλύτερο ποσοστό των Αυστραλών στα σουτ 3 πόντων με τα καγκουρώ να σουτάρουν με 52% ενώ οι Τούρκοι με 32,4%.

Ενα από τα πιο αμφίρροπα ζευγάρια καθώς πρόκειται για δύο ομάδες ίδιου επιπέδου και δυναμικής που θα παλέψουν με νύχια και δόντια για την πρόκριση.

σπυριαρης
θεωρω φαβορι την αυστραλια
Weekendman
Οι Τούρκοι έχουν τρία σημαντικά όπλα στην διοργάνωση αυτή, άμυνα, τύχη και καλή διαιτητική μεταχείριση...
Zoys
Οτιδήποτε άλλο εκτός από νίκη της Αυστραλίας θα συνιστά μπασκετικό παράλογο.

Αλλά επειδή μέχρι τώρα πράγματι η τύχη (και όχι μόνο...) φαίνεται να είναι με το μέρος των Τούρκων και τα καγκουρό δεν έχουν πείσει ακόμα για την αξιοπιστία τους στα παιχνίδια που μπαίνουν ως φαβορί δεν μπορώ να βάλω και το χέρι μου στη φωτιά...
Timemaster
μπορεί να είναι φαβορί η Αυστραλία αλλά νομίζω πως θα τους γυρίσει μπούμεργκ η επιλογή αντιπάλου.
Οι Τούρκοι μπορεί να μην έχουν τους μεγάλους παίχτες του παρελθόντος αλλά παίζουν πάντα δυνατά και έχουν τα Βαλκανικά αποθέματα @@ (σε αντίθεση με τους Κροάτες) για τα νοκ άουτ παιχνίδια.
Δεν είναι μόνο τύχη η πρόκρισή τους αλλά και ψυχολογία.

Ψήφος στην Τουρκία λοιπόν και νίκη με διψήφια διαφορά.
rolleyes.gif
GK_23
Οι Αυστραλοί σουτάρουν με τρομερά ποσοστά από το τρίποντο μέχρι στιγμής αλλά χάνουν πολύ στην άμυνα, ειδικά στο 5 εναντίον 5. Πιέζουν πάρα πολύ στην περιφέρεια και δεν υπάρχει ισορροπία, με αποτέλεσμα να δέχονται πολλούς πόντους μέσα στο καλάθι. Αν τα γκαρντ των Τούρκων αντέξουν τον ρυθμό των Αυστραλών, η Τουρκία θα έχει τύχη. Χώρια που οι Τούρκοι είναι και πιο έμπειρη ομάδα. Οι περισσότεροι Αυστραλοί παίζουν για πρώτη φορά σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Η Αυστραλία είναι σε καλύτερη κατάσταση αλλά αυτό που έκαναν με την Ανγκόλα μπορεί να τους γυρίσει μπούμερανγκ όπως είπε και ο timemaster.
Zoys
Οι Λιθουανοί γλίτωσαν την αυτοχειρία το μεσημέρι. Να δούμε αν θα κάνουν το ίδιο και οι Αυστραλοί που έχουν κάνει τα εύκολα δύσκολα απέναντι στην Τουρκία.
benchwarmer
Θεία δίκη κλπ κλπ rolleyes.gif rolleyes.gif
captain charisma
αυτοκτονησαν κ οι αυστραλοι...ενω ειχαν παρει διαφορες 8-10π δυο φορες στο 2 ημιχρονο..
AKRG
Θεία δίκη .. ΑΠΛΑ !!
a.car



Η καταρα του Μπλατ συνεχιζεται,οποιος διαλεγει αντιπαλο στους 8 αποκλειεται στους 16!
Zoys
Το μεγαλύτερο κατόρθωμα των Αυστραλών στο φετινό Μουντομπάσκετ είναι που έδωσαν το εισιτήριο για τους 8 σε αυτή την Τουρκία. torture.gif

Απαράδεκτες οι τελευταίες δύο επιθέσεις τους.
Timemaster
ζήτω.....
ίσως είναι η πρώτη φορά που χάρηκα νίκη της Τουρκίας!!!

Τελικά έχουν ψυχή και για άλλη μια φορά γύρισαν παιχνίδι...
ενώ τα καγκουρό ενώ ξεκίνησαν για άλλη μια φορά καλά στο τέλος κλάταραν.
AJSlaughter6
Weekendman
Όταν οι Τούρκοι γυρίζουν ένα φαινομενικά χαμένο παιχνίδι για τρίτη φορά σε αυτό το Παγκόσμιο, αρχίζει να μετατρέπεται από σύμπτωση σε ικανότητα…
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.