Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Α1 2006-07: Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2, 3
apkat
Μετα την Ευρωλιγκα ξανα σε ρυθμους πρωταθληματος με τον Ολυμπιακο να υποδεχεται τον Παο στο καταμεστο ΣΕΦ με καλη ψυχολογια μετα τη σπουδαια νικη επι της Ταου.

Για να ειμαι ειλικρινης το φοβαμαι παρα πολυ το παιχνιδι καθως δεν νομιζω οτι παιζονται μονο δυο ποντοι αλλα πολυ περισσοτερα στον υομεα της ψυχολογιας..

Αν ο Παναθηναικος νικησει για δευτερη φορα σε ενα μηνα στο ΣΕΦ σπαει την ψυχολογια του ολυμπιακου [ου δυσκολα θα μπορεσει να ξανααποκτησει..

Αν βεβεαιως νικησουμεπερναμε 2 ποντους μπροστα(αν ερθει και καποια καλη διαφορα ισως και τρεις) και συνεχιζουμε με αλλο αερα.Ειναι λοιπον νομιζω το παιχνιδι κομβικης σημασιας..
dizzy_fingers
Άνοιξα νέο τόπικ για το παιχνίδι με το ποστ σου γιατί θα έχουμε πολλή συζήτηση...πριν και μετά. Ελπίζω για αγωνιστικούς λόγους.
thrylos7
Σήμερα "έφυγαν" 5.500 εισιτήρια κι έχουν μείνει μόλις 1000 ακόμα.. Εννοείται θα είναι κατάμεστο..

Εγώ θεωρώ πιο σημαντικό το βαθμολογικό τομέα και όχι τον ψυχολογικό.
Εφόσον χάσουμε, η ψυχολογία του κόσμου είναι αυτή που θα υποστεί πλήγμα και όχι τόσο της ομάδας. Όσοι βελτιωμένη κι αν είναι η ομάδα, οι παίκτες και ο προπονητής ξέρουν καλύτερα από τον καθένα ότι ούτε την Κυριακή μπορούν να είναι απόλυτα έτοιμοι ή κάτι τέτοιο.

Απ' την άλλη, με νίκη ο Παναθηναϊκός αποκτά προβάδισμα για την πρώτη θέση της κανονικής περιόδου. Είναι νωρίς βέβαια, αλλά και πολύ κρίσιμο παιχνίδι. Έτσι, επηρεάζεται και η ψυχολογία από αυτό.

Αν νικήσουμε, πάμε στο ... +2,5! Για ψυχολογία δε χρειάζεται να πούμε... στο ζενίθ!

Το σίγουρο είναι ότι οι δυο ομάδες θα είναι καλύτερες σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα κι έτσι μάλλον θ' απολαύσουμε περισσότερο το ντέρμπι!
rchos
QUOTE
Το σίγουρο είναι ότι οι δυο ομάδες θα είναι καλύτερες σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα κι έτσι μάλλον θ' απολαύσουμε περισσότερο το ντέρμπι!


πολυ σωστος σε οσα λες θρυλε!εκτος βεβαια και απο το οτι οι ομαδες ειναι σε καλυτερη κατασταση πιστευω οτι ενας ακομη λογος που θα ειναι καλυτερο το παιχνιδι αυτο απο το προηγουμενο ειναι η υπαρξη κοσμου!ειναι αλλιως οταν υπαρχει κοσμος!εκτος βεβαια και αν αρχισουν τα γνωστα καφριλικια!
propiosalic
Tα πραγματα ειναι απλα. Ο Ολυμπιακος θα κερδισει ανετα και πανω απο 20 ποντους διαφορα. Ακομα και αν οι διαιτητες παιζουν 100-0 υπερ του Παο,ακομα και αν ο Παο βαζει τριποντα απο τα 10 μετρα,ακομα και αν ο Μπατιστ βαζει τριποντα εκτος ισσοροπιας(ελεος ως που θα φτασει η τυχη τους?)

Επαιξαν με την Μπανταλονα που μονο μεγαλη δυναμη δεν ειναι ΤΩΡΑ στην Ισπανια και εχαναν με 24 ποντους ευκολα. Μετα αρχισαν τα γνωστα. Βολες βολες βολες,ξυλο στην αμυνα και εκτος ισσοροπιας τριποντα απο τον Μπατιστ.

Στο παιχνιδι κυπελλου ο Ολυμπιακος εχασε,γιατι ειχε μολις λιγες μερες ολους τους παικτες μαζι ,γιατι ο Γκερσον προπονουσε την ομαδα λιγες μερες και γιατι οι διαιτητες εκαναν τα γνωστα τους(φορτωσαν 3 φαουλ τον Ακερ κ.τ.λ).

Να ειστε σιγουροι οτι ο Παο θα προσπαθησει να σπασει τον ρυθμο του Ολυμπιακου με την βοηθεια των διαιτητων. Θα προσπαθησει να παει το παιχνιδι στα φαουλ κ.τ.λ

ΟΜΩΣ πλεον ο Ολυμπιακος αρχιζει και δενει. Ποιοτικα ο Ολυμπιακος ειναι τουλαχιστον 3 σκαλες ανωτερους. Ο Ακερ θελει 3 Διαμαντιδηδες(υπερεκτιμημενος οσο κανεις αλλος) ο Σοφοκλης θα κανει παρτυ παλι,ο Στακ εχει μπει στο κλιμα και θα κανει και αυτος παρτυ κ.τ.λ . Ο Ολυμπιακος θα κερδισει ευκολα οχι λογω του κοσμου(ενταξει δινει ενεργεια ο κοσμος ,αλλα στην τελικη οι παικτες παιζουν μπασκετ) ,αλλα επειδη εχει πολυ καλυτερους παικτες.
Anaz
Εγω αγωνιστικα δεν περιμενω πολυ μεγαλες διαφορες.Οι ομαδες εξακολουθουν να'ναι ανετοιμες.
Το παιχνιδι (δυστηχως) ειναι παρα πολυ κρισιμο κ για τους 2!!Με νικη του Παο εξασφαλιζει σχεδον την πρωτη θεση ενω αν νικησει ο Ολυμπιακος αποκτα σημαντικο προβαδισμα λόγω κ της αναπαντεχης ηττας του Παο απ'την Ολυμπιαδα!Αν δε..παρει κ μια διψηφια διαφορα το προβαδισμα γινεται ακομα πιο σημαντικο!! Μπορει να ειναι πολυ νωρις λοιπον αλλα ειναι πιθανο αυτο το παιχνιδι να κρινει την πρωτια κ κατ'επεκταση ακομα κ το πρωταθλημα!Ξερω οτι ακουγεται τραβηγμενο αυτο,αλλα (δυστηχως) εχει βαση..

Περιμενω τρελη ατμοσφαιρα!!Αλλα σε κοσμια πλαισια..
mikri prasini ollandeza
Ας κρύψουν όλοι τα αεροβόλα και τότε ο αγώνας θα σημειώσει επιτυχία!
dizzy_fingers
Αγνοούμε επιδεικτικά το εμπρηστικό και προπαγανδικό ποστ 3 κλικ πιο πάνω και αναφέρουμε ότι τα εισιτήρια πια..ΤΕΛΟΣ.

Όποιος πρόλαβε πρόλαβε και δεδομένου ότι δε θα έχουμε φιλάθλους των δύο ομάδων, όποιος πάει στο ΣΕΦ την Κυριακή θα απολαύσει ένα πολύ ωραίο και χωρίς έκτροπα μπασκετικό απόγευμα.

Συνήθως τα παιχνίδια μεταξύ τους πάνε νευρικά, άστοχα, σε χαμηλό σκορ και κακό θέαμα, αλλά πιστεύω πως αυτή τη φορά δε θα είναι έτσι.
Έχουν δέσει αρκετά οι δύο ομάδες ώστε να καταλάβουμε πως και οι δύο πια ψάχνουν τον αιφνιδιασμό, ενώ όποτε πάνε σε 5-5 επιθέσεις, οι μονομαχίες στη ρακέτα θα είναι υψηλού (ενίοτε και βαριού) επιπέδου.

Πέρα από όλα αυτά, ανυπομονώ και για τη συνέντευξη τύπου μετά το ματς biggrin.gif.
Anaz
QUOTE
εισιτήρια πια..ΤΕΛΟΣ.
Σημερα το πρωι που πηγα,είχαν μονο απο 20€, και μεχρι το μεσημερι φυσικα ειχαν φυγει όλα! Eγω παντως βρηκα το 10αρι μου κ πλεον "ζω γι'αυτο το παιχνιδι" !! banana.gif
QUOTE
Πέρα από όλα αυτά, ανυπομονώ και για τη συνέντευξη τύπου μετά το ματς
Κι εγω! biggrin.gif
apkat
anaz δεν ειναι καθολου υπερβολη να πεις οτι αυτο το ματς κρινει την πρωτη θεση.Κι εγω το πιστευω..

Ομως ειμενω στην ψυχολογικη σημασια του αγωνα. Θεωρω οτι οποιος κερδισει παιρνει απιστευτα ψυχικα αποθεματα για τη δυσκολη συνεχεια..

Στη συνεντευξη τυπου μαλλον το τοπικ του Πινι θα μεγαλωσει πολυ..
leonkalf
Έκλεισα και γω εισιτήριο μέσω της ιστοσελίδας της ομάδας, θα είμαι μέσα.
rchos
δυστηχως δεν θα ειμαι μεσα σε αυτο το παιχνιδι!λιγο η ελειψη χρονου να στηθω στα γραφεια της καε για εισητηριο λιγο η ανωμαλια που μας δερνει με κατι φιλους μου να υποστηριζουμε την ομαδα οταν εχει αναγκη αποφασισαμε τελικα αυτη τη βδομαδα να παμε καραισκακι το σαββατο με τον εργοτελη και να δουμε το ντερμπι απο τηλεοραση σπιτι την κυριακη!μεγαλη ανωμαλια μιλαμε!
ξερω οτι απο το πρωτο δευτερολεπτο του ντερμπι θα το μετανιωσω αλλα δεν πειραζει εχουμε μεγαλη χρονια μπροστα μας!για να εξιλεωθω θα παω και με μακεδονικο ακομη!
treathitch
Ενδιαφέρον το παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός έχει στρώσει πιο γρήγορα από τους πρασίνους και, ύστερα από μια καταπληκτική εμφάνιση την Τετάρτη, θα έχει και πολύ κόσμο στο γήπεδο. Φυσικά αυτό είναι καλό, αρκεί να μην κουβαλήσει ο Κόκκαλης πάλι τους κάφρους του και κάνουνε λαμπόγυαλο πάλι το ΣΕΦ, χωρίς φυσικά την παραμικρή αντίδραση της Πολιτείας. Τέλος πάντων, αν και οι πιθανότητες να μη διακοπεί το παιχνίδι λόγω επεισοδίων είναι ισχνές, εγώ ελπίζω ότι το απόγευμα θα κυλίσει ομαλά.
Στο αγωνιστικό, ο Παναθηναϊκός είναι βέβαια το φαβορί, αλλά ο Ολυμπιακός έρχεται με φόρα και με έναν καταπληκτικό Άκερ. Ωστόσο, ο Ομπράντοβιτς ξέρει καλά να σπάει την επικοινωνία περιφέρειας-ρακέτας και, εφ' όσον ο Γκέρσον δεν πάρει από νωρίς προβάδισμα, στέλνοντας το ματς σε uptempo ρυθμό, τότε πιστεύω ότι οι πράσινοι έχουν εμφανώς περισσότερες πιθανότητες για τη νίκη. Η φροντλάιν των πρωταθλητών υπερέχει σε δημιουργικότητα και η περιφερειακή γραμμή των ερυθρολεύκων εμφανίζει ακόμη σημάδια αστάθειας.

EDIT: Καλή επιτυχία και στις 2 ομάδες. Οι φίλαθλοι (λέμε τώρα...) ας με διαψεύσουν και ας αποδειχθούν άνθρωποι και όχι ζώα.
Warrior
QUOTE(apkat @ Oct 27 2006, 07:02 PM) *
anaz δεν ειναι καθολου υπερβολη να πεις οτι αυτο το ματς κρινει την πρωτη θεση.Κι εγω το πιστευω..



Εγω παντως παιδια το θεωρω πολυ υπερβολικο αυτο.
Ειναι παρα πολυ νωρις για να πουμε κατι τετοιο.Μολις 4η αγωνιστικη...

Καλο παιχνιδι να γινει σε αθλητικα πλαισια.Για την κερκιδα το λεω αυτο κυριως.
Προβλεψεις δεν νομιζω οτι χωρανε.Εγω οπως ειπα και σε αλλο τοπικ,θελω να δω πως θα αντιδρασει
(αγωνιστικα) ο Ολυμπιακος αν ο ΠΑΟ επιβαλλει αργο ρυθμο..
qspock
Συμφωνω οτι ειναι πολυ νωρις για να κριθει οτιδηποτε. Επισης, επιβαλλεται να παρθουν ΑΥΣΤΗΡΑ μετρα για την προστασια ανθρωπινων ζωων μετα τα περσυνα, αλλιως αν εχουμε τα γνωστα θα ειναι υπολογοι αυτοι που δεν πηραν τα μετρα ενω επρεπε.
thrylos7
QUOTE
η ανωμαλια που μας δερνει με κατι φιλους μου να υποστηριζουμε την ομαδα οταν εχει αναγκη αποφασισαμε τελικα αυτη τη βδομαδα να παμε καραισκακι το σαββατο με τον εργοτελη και να δουμε το ντερμπι απο τηλεοραση σπιτι την κυριακη!μεγαλη ανωμαλια μιλαμε!

Ρε! Πάτα πόδι! 2ο ματς μέσα σε μια βδομάδα που χάνεις έτσι(αν δεν κάνω λάθος...)

Είναι εμφανές ότι ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να τρέξει και ο Παναθηναϊκός να επιβάλλει διαφορετικό ρυθμό(και να τρέξει μόνο όταν χρειάζεται)...

Για τον Παναθηναϊκό, είναι πιο στάνταρ η απόδοσή του..
Για τον Ολυμπιακό πάλι, λόγω αυτής της αστάθειας, είναι μυστήριο... Μπορεί να πιάσει καλύτερη απόδοση, μπορεί όμως και χειρότερη... Η διαφορά μεταξύ αυτών των 2 είναι μεγάλη... αν και νομίζω(και ελπίζω) θα υπάρξει η πρώτη...
07macijauskas
Ενδιαφέρον παιχνίδι. 2 ομάδες με τελείως διαφορετική φιλοσοφία. Από τη μία το ραν και σοτ shot.gif του Ολυμπιακού και από την άλλη το κοντρόλ μπάσκετ του ΠΑΟ. Πιστεύω πως ο Ολυμπιακός θα κερδίσει το παιχνίδι αν καταφέρει να βρει λύσεις όταν ο ΠΑΟ επιβάλλει το ρυθμό του και αν στο νεκρό του διάστημα, που σίγουρα θα υπάρξει, δεν πάρει κεφάλι ο ΠΑΟ.
dizzy_fingers
QUOTE(Warrior)
Εγω παντως παιδια το θεωρω πολυ υπερβολικο αυτο.
Ειναι παρα πολυ νωρις για να πουμε κατι τετοιο.Μολις 4η αγωνιστικη...

Ναι ρε παιδιά...δεν έχει παίξει ακόμα ο Ολυμπιακός με την Ολυμπιάδα biggrin.gif tongue.gif.

Επεισόδια δεν πιστεύω να γίνουν.
Δε λέω πως ξαφνικά έγιναν άνθρωποι οι περσινοί κανίβαλοι, αλλά μου φαίνεται πως ο περισσότερος κόσμος θα έχει μία περισσότερο πανυγηρική διάθεση παρά αγχωτική. Δεν είναι και κανένας τελικός το ματς.

...


.....


........ Είμαι πολύ αισιόδοξος ε? biggrin.gif Γενικά, πιστεύω πως θα κυλήσει όμορφα και ομαλά το κυριακάτικο απόγευμα.
qspock
Ναι καλα...
Τελευταιο ματς με κοσμο δεν ητανε αυτο με τα αεροβολα στο ΟΑΚΑ?
apkat
Δε νομιζω ρε παιδια να γινουν επεισοδια.. Γιατι αλλωστε?

Μια χαρα θα κυλισει το ματσακι..Βλεπω νικη του Ολυμπιακου καθαρα λογω εδρας και κεκτημενης ταχυτητας απο την Ευρωλιγκα. Αν παιζαμε βεβαια στο Οακα θα ταν μαλλον αλλιως τα πραγματα αλλα νομιζω οτι αυριο ο κοσμος θα δωσει τετοια ωθηση που με μια καλη εμφανιση θα τα καταφερουμε.

Υ.Γ= Νιωθω τοσο δικαιωμενος που πηρα διαρκειας και δε μπαινω στη διαδικασια να στηνομαι απο τις 7 για εισητηρια..
07macijauskas
Ο Παπαμακάριος και ο Μπουρούσης υποφέρουν από ίωση και η συμμετοχή τους είναι αμφίβολη.
thrylos7
Όπως κι εγώ... (αλλά εγώ δεν παίζω σίγουρα... icon_drunk.gif )

Ο Παπαμακάριος ίσως χρειαστεί περισσότερο σ' αυτό το ματς...

Άλλαξε και η ώρα και πρέπει να περιμένουμε άλλα 60' για τον αγώνα...

Μακάρι να μη γίνουν επεισόδια.. Θα το απολαύσουμε πραγματικά!
(Διαφορετικά, εκτός των άλλων, θα πρέπει ν' αλλάξω και avatar..)
sihainas
χμ... όλος ο κόσμος την περνάει αυτή την ίωση απ'ότι φαίνεται... εγώ το περασμένο Σάββατο γύρισα από τον Απόλλωνα χάλια...βάζω θερμόμετρο τι να δω... 39... αλλά ευτυχώς κράτησε μόνο 2 μέρες...
mikri prasini ollandeza
Πολλά φάουλ κάνει η τριφυλλάρα και δε μου αρέσει...
ashton
αυτοκτονία του γάβρου, που είχε ανατρέψει το -14 στο πρώτο, με το κλέψιμο του Διαμαντίδη πάνω στον Μούλα και νίκη του βάζελου στο ΣΕΦ
teneatis
κόψτου το basket ρε πινι του ηλιθιου....
Pierce
πως καταφερε και εχασε αυτο το παιχνιδι ο ολυμπιακος ειναι να απορεις παντως.... απο θεος ο μουλα που πηγε να γινει εχασε το ματσ...
mikri prasini ollandeza
τι ματσάρα ήταν αυτή?????????????
thrylos7
Περαστικά μας...

Απίστευτη ανατροπή...

Τα πιο πολλά ειπώθηκαν στην περιγραφή...

Αυτά που έχω να παρατηρήσω εγώ είναι ότι:

- Ο Ολυμπιακός δεν είχε ούτε ένα σύστημα για να επαναφέρει με ασφάλεια τη μπάλα στα τελευταία λεπτά - δευτερόλεπτα.. Για να την πάρει ο παίκτης έπρεπε.. να βγει απ' το γήπεδο... Δυστυχώς, αυτό το πληρώσαμε στο πιο κρίσιμο σημείο. Για τον Παναθηναϊκό, στην κατάλληλη θέση, την κατάλληλη στιγμή, ήταν ο κατάλληλος άνθρωπος και αναμφίβολα MVP(για μια ακόμα φορά) Διαμαντίδης.

- Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να φύγει με το διπλό από το καυτό ΣΕΦ, έχοντας απλώς καλή απόδοση... Αν δεν επέβαλλε το set παιχνίδι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού θα τον χαρακτήριζα κακό. Ουσιαστικά έπαιζε ο Διαμαντίδης μόνος του... μαζί με τον Σισκάουσκας(στην αρχή) και τον Μπατίστ, ο οποίος έκανε 5 φάουλ μόνο με σκριν. Όχι, δεν είναι σχόλιο για τη διαιτησία, αλλά για τον παίκτη. Η νίκη του ΠΑΟ ήταν πέρα για πέρα δίκαιη και αληθινή...

- Ο Ολυμπιακός, δεν έπαιξε καθόλου(μα καθόλου όμως) με τους ψηλούς, τη στιγμή που η αν μη τι άλλο ποιοτική περιφέρεια έφτυνε αίμα για να δημιουργήσει καταστάσεις... Ο Σοφοκλής σε κανά δυο φάσεις κλείστηκε πολύ καλά, αλλά γιατί μόνο 2 φάσεις;

- Το μόνο σημείο που ο Ολυμπιακός μπορούσε με άνεση ν' ανταποκριθεί στο 5 εναντίον 5 ήταν όταν μπήκε ο Χαρίσης... ήταν μαζί με τον Μούλα βέβαια. Στο δεύτερο ημίχρονο και πάλι δεν κάναμε παιχνίδι, απλά προσπεράσαμε λόγω της (επιθετικής) κλάσης των περιφερειακών μας.

Η ΝΕΤ μετέφερε αμέσως την εικόνα στον ποδοσφαιρικό αγώνα... Χάσαμε τις ρίψεις αντικειμένων..

Ποιος άξιζε τη νίκη; Και οι δύο... Πάνω κάτω, η κάθε ομάδα ήταν ανώτερη της άλλης για 20'..

Κρίμα για τον Ολυμπιακό και πολύ περισσότερο τον κόσμο του, που μάλλον θα είναι πολύ απογοητευμένος..

Ευτυχώς για το μπάσκετ! Τέτοιο ματς είχαμε να δούμε χρόνια... Ήταν ο ορισμός του ντέρμπι! Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες! Δηλαδή τί να περιμένουμε να δούμε το Μάιο;
jjc
Γιατι μου το κανεις αυτο ρε θρυλε? Δηλαδη τετοια ητοπαθεια πια? Κρατα τη μπαλα ρε μουλα να παρεις φαουλ!
torture.gif
reignman
δε θελω να φανω ΠΟΛΥ κακος... αλλα ο μουλα πρεπει να κρεμαστει για παραδειγματισμο ο πρασινος λαγος.

αυτο το ΛΑΘΟΣ μας το μαθαιναν στις ακαδημιες του ιωνικου οταν ειμασταν 10 χρονων. μας ελεγαν ρητα τετοιες πασες κοντα στη ΡΑΚΕΤΑ ΜΑΣ ειναι απαγορευτικες. να χεσω την εμπειρια σου μουλαρα μου παιχταρα μου .

κοψτου το μπασκετ πινι
mikri prasini ollandeza
Εγώ πάντως έστειλα μέιλ παραπόνων και στην ΕΡΤ για τον ιωάννου...περιμένω με αγωνία την απάντησή τους!
Anaz
ΕΛΕΟΣ!!!!!!!Αυτα ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!!!!!!!! Ποσα ακομη ματς θα χασουμε μεσα απ'τα χερια μας....??Ειδικα το σημερινο δεν χωνεύεται με τιποτα.........
anti-stress
ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ 77.gif Τι τρίποντα ήταν αυτά; w00t.gif Και βέβαια πάντα παρών την τελευταία στιγμή... 41.gif

Πολύ ωραίο το ντέρμπι! Θα μπορούσε βέβαια να λείπει η βροχή αντικειμένων... 68.gif

Μη βρίζετε όλοι το Μούλα, τον κακομοίρη... Έβαλε και ένα σημαντικό τρίποντο, πριν κάνει εκείνη τη μα... στο τέλος. Αν είχε χάσει ο Παναθηναϊκός, θα τα άκουγε ο Μπετσίροβιτς; Γιατί κι αυτός σάλατα τα έκανε στα τελευταία λεπτά.

Πάντως, ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να μη χάσει το παιχνίδι... tongue.gif
mikri prasini ollandeza
Παιδιά...έλεος!!!!ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΑΝ ΤΟΝ ΣΚΟΥΝΤΗ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΓΑΥΡΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!
thrylos7
Να αηδιάσω τώρα, ή να το κρατήσω όλο για μετά;

Έλεος πια ... Ας πιάσουνε έστω 10 άτομα να τους χώσουν άλλα τόσα χρόνια μέσα (το λιγότερο)...

Δε μπορεί να γίνεται αυτό συνέχεια...

Μας κυβερνούν οι κάφροι;

ΑΪ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΙΑ!

(και μόλις βλέπω ότι ίδια πράγματα έγιναν και στο ΑΕΛ - ΠΑΟΚ στο ποδόσφαιρο...)

Εδώ κολλάει το περαστικά μας... κυριολεκτικά και μεταφορικά...

Edit: Ώρα να καταργηθεί το μέτρο για τη μη μετακίνηση οπαδών... Ας μαλώσουν μεταξύ τους... γίνομαι πολύ κακός με αυτό που λέω, αλλά το ξύλο ίσως πιάσει τόπο...
ashton
Ένα ντέρμπι που μέχρι το φινάλε έμενε στην ιστορία για την πολιτισμένη ατμόσφαιρη που επικρατούσε (σε τέτοιου είδους αγώνες), στιγματίστηκε και πάλι μετά τη λήξη του. Η αλητεία αυτή τη φορά φορούσε κόκκινα και βρήκε εύκολο στόχο. Δεκάδες έξαλλοι ηλίθιοι επιτέθηκαν κατά του Βασίλη Σκουντή, που περιέγραφε την αναμέτρηση για λογαριασμό της κρατικής τηλεόρασης και μάλιστα προκάλεσαν τον τραυματισμό κι άλλων συναδέλφων που κατέφυγαν στο ιατρείο με ανοιγμένα κεφάλια. Ένας εξ αυτών, μάλιστα, μεταφέρεται στο νοσοκομείο για προληπτικές εξετάσεις...

Πού ήταν η αστυνομία είπατε; Και η ασφάλεια του γηπέδου; Και οι σεκιούριτι του Ολυμπιακού; Πουθενά. Τη στιγμή που επί 5-10 λεπτά έπεφτε ξύλο στα δημοσιογραφικά, όλοι ήταν απόντες. Κατέφτασαν όταν πλέον οι άρρωστοι είχαν επιτελέσει το "καθήκον" τους. Λες και εκείνοι ευθύνονταν για το διπλό λάθος του Μουλαομέροβιτς, την πάσα του Πεν... Ακόμα και οι επίσημοι του Ολυμπιακού ακριβώς από κάτω κοιτούσαν αποσβολωμένοι. Κι εις ανώτερα...

sportime.gr
teneatis
Λοιπόν έχουμε καταντήσει σαν τους ΠΑΟΚτζηδες της δεκαετιας του 80. Ότι και να γίνει στο τέλος χάνουμε.
anti-stress
Μερικά πράγματα στο Ελλάντα δε θα αλλάξουν ποτέ... Τι Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, τι μετάλλια, τι Ευρωλίγκες... Όλα στράφι, αφού ναι, δυστυχώς κυβερνούν οι κάφροι... Και όχι μόνο στο μπάσκετ... 68.gif angry.gif

Περαστικά στους τραυματίες και... περαστικά μας γενικώς... sad.gif
Igor
Aπο τα καλυτερα ντερμπι που εχω παρακολουθησει τα τελευταια 4,5 χρονια. Με απιστευτες εμφανισεις απο Ντομερκαντ ( φοβερο σουτ εχει το ατομο), Σισκαουσκας ( αν και μετα το 1ο 10λεπτο σιγησε), Διαμαντιδη ( ουδεν σχολιο).
anselmo
Με τετοια αποδοση απο διαμαντιδη και πιτσιλκα πως να μην νικησει ο παο.
Anaz
To τί εγινε με τους δημοσιογραφους δεν το ξερω,υποθετω οτι θα βγαλαν καμμια κραυγη ή θα καναν κανα σχολιο για την ανατροπη του Παο κ θα εξαγριωθηκαν καμμια εικοσαρια ανεγκεφαλοι κ θα τους την επεσαν!! Δεν βιαζομαι να κρίνω όμως, γιατι αυτο που ειδα με τα ματια μας ηταν μια απιστευτη ατμόσφαιρα που καθ'ΟΛΗ τη διαρκεια του παιχνιδιου διεκδικουσε δάφνες πολιτισμου!!Δεν επεσε ΟΥΤΕ ΕΝΑ αντικειμενο!!Μονο 3-4 βαρελότα στον γύρω χώρο,κ κανα δυο μπουκαλια προς τους αστυνομικους στην αρχη.Στο ημίχρονο πήγαν οι παιχτες του Ολυμπιακου δίπλα σε αυτους του Παο κ εφυγαν μαζι για τη φυσουνα κ δεν επεσε ΤΙΠΟΤΑ!Στον πάγκο του Παο επίσης,ούτε χαρτοπετσετα! Στο τελος επεσαν 5-10 καφεδες,τίποτα παραπάνω.Αυτα προλαβα να δώ,μετα εφυγα!!Ξερετε πόσο καυστικος είμαι με τα επεισόδεια,κ αν όχι δείτε το ποστ μου μετα τον αγωνα των πλευοφ περσι στο Σεφ οταν γυρισα απ'το γήπεδο!Αλλα να λέμε τα πραγματα με τ'όνομα τους,μη γινόμαστε μηδενιστες...Μεχρι κ το σφυριγμα της λήξης εγω δεν θυμαμαι πιο πολιτισμενη ατμόσφαιρα σε ντερμπι!(παρολο που υπηρχαν εντονες γκρινιες για την διαιτησια.)
Δεν προσπαθω να δικαιολογησω τίποτα,θλιβερο κ καταδικαστεο αυτο που εγινε,αλλα επειδη ημουν στο γηπεδο οφειλα να πω αυτα που ειδα!Οπως εκανα κ περσι.. Κ το συμπερασμα μου ειναι:
Αν εξαιρεσεις αυτο το (μεμωνομένο) γεγονος ΜΑΚΑΡΙ να'ναι ολα τα παιχνιδια ετσι!!ΜΑΚΑΡΙ!!!
reth1
QUOTE(anselmo @ Oct 30 2006, 01:20 AM) *
Με τετοια αποδοση απο διαμαντιδη και πιτσιλκα πως να μην νικησει ο παο.

Kαι έλεγα πότε θα πετάξει κάποιος τη μαλακία του... συγγνώμη για την έκφραση μου κιόλας
Anaz
QUOTE
Kαι έλεγα πότε θα πετάξει κάποιος τη μαλακία του... συγγνώμη για την έκφραση μου κιόλας
πιστευω δεν αναφερεσαι σε μενα...
edit:ΟΚ! wink.gif

Υ.Γ:Απαραδεκτος τιτλος του Sportime:
QUOTE
Έδρασε η κόκκινη αλητεία στο φινάλε
Για το sportime φαίνεται η αλητεια εχει χρώμα.... 68.gif
thrylos7
Σεμνά παιδιά... αν θέλετε σώνει και καλά να βρίσετε υπάρχουν καλύτεροι υποψήφιοι...

QUOTE
Για το sportime φαίνεται η αλητεια εχει χρώμα....

Και κάτι τέτοια κάνουν "καλή" δουλειά...

Δεν ξέρω βέβαια, αν αναφέρεται μόνο στους χούλιγκανς.
reignman
επισης θελω να αναφερθω στην αμεσως επομενη ενεργεια του μουλα του παιχταρα του εμπειρου να κανει φαουλ.. ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΜΗ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ. ΣΤΗ ΚΡΟΑΤΙΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΣΕ ΜΑΘΑΙΝΑΝ?

οσον αφορα τους διαιτητες τους μ********** (συγγνωμη για το φρασολογιο πιστεψτε με θελω να πω πολλα χειροτερα) του ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΡΕ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΑΘΛΗΤΙΚΟ? ΕΝΩ Ο ΦΟΝΙΑΣ Ο ΜΠΑΤΙΣΤ 2 ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟΝ ΝΤΟΜΕΡΚΑΝΤ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕ "ΚΙΝΗΤΟ" ΣΚΡΙΝ ΗΤΑΝ ΟΚ? ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΡΕ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ ΤΟΥ ΠΕΤΑΜΑΤΟΥ. ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΣΤ

edit by thrylos 7: Σεμνά...
Anaz
thrylos δεν σ'έπιασα..

reignman συμμαζεψου..!!
trefoil 13
QUOTE(Anaz @ Oct 29 2006, 11:30 PM) *
πιστευω δεν αναφερεσαι σε μενα...

Σε εσένα θα αναφέρεται και έχει και δίκιο.
QUOTE(Anaz @ Oct 29 2006, 11:30 PM) *
Υ.Γ:Απαραδεκτος τιτλος του Sportime:Για το sportime φαίνεται η αλητεια εχει χρώμα.... 68.gif

Γιατί δεν έχει; Τι συμπέρασμα έβγαλες από τα σημερινά;

Έλα ρε τριφυλλάρα! Ρε Μητσάρα για πάντα πράσινος ρε, Γιαννακόπουλοι κάντε του συμβόλαιο μέχρι το 3000. Να τον έχουμε να κλέβει μπάλες από τα αποδυτήρια των άλλων ομάδων όταν γεράσει! Πάντως αυτός θα κλέβει! Υποταγή στον πράσινο αυτοκράτορα ρε ολυμπιακοί Άντε πολύ γλώσσα βγάλατε, κάποιος έπρεπε να σας την (ξανα)κόψει.
Anaz
trefoil πηγαινε καλυτερα να πανηγυρισεις ή πηγαινε για υπνο...Παντως μη ποσταρεις γιατι μειωνεις ΠΟΛΥ το επιπεδο κ εκτειθεσαι κιολας!

Παρεπιμπτόντως ακουσα οτι οι δημοσιογραφοι που τραυματιστηκαν ήταν ο Σκουντης κ ο Βεττακης!Κ οι δυο του sportime.(ο Βεττακης είναι κ βαζελος απ'όσο ξερω.) Δεν ξερω αν λέει κατι αυτο.
ashton
Ανακοίνωση του ΠΣΑΤ



"Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΣΑΤ καταδικάζει με αποτροπιασμό τη νέα τραμπούκικη επίθεση σε βάρος αθλητικών συντακτών. Αυτή τη φορά, η επίθεση έγινε κατά δημοσιογράφων που κάλυπταν τον αγώνα μπάσκετ Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Συνέπεια αυτών ήταν, ο σοβαρός τραυματισμός με σιδερολοστό στο κεφάλι του αθλητικού συντάκτη-μέλους του ΠΣΑΤ Σωτήρη Βετάκη, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ ελαφρότερα τραυματίστηκαν ο Β' αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Βασίλης Σκουντής και το μέλος του Συνδέσμου Γιώργος Κογκαλίδης.

Οι υπόλοιποι εκπρόσωποι του Τύπου που κάλυπταν τον αγώνα, σώθηκαν χάρη στην παρέμβαση του Αργύρη Καμπούρη, τον οποίο και ευχαριστούμε δημόσια για την ενέργειά του. Το ΔΣ του ΠΣΑΤ θα επιληφθεί εκτάκτως του θέματος αύριο, προκειμένου να εξετάσει όλες τις πλευρές του νέου, εξαιρετικά επικίνδυνου κρούσματος βίας, σε βάρος ανθρώπων της ενημέρωσης και θα λάβει τις ανάλογες αποφάσεις".
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.