Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ Β' Εθνικής 2009
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Β Εθνική
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
ABRAAM
QUOTE(gallis @ Jun 12 2009, 00:48 ) *
ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΓΟΣ?
ΕΧΕΙ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ?

Ο ΠΡΟΚΟΣ εφυγε σιγουρα
menelaos
QUOTE(zelico @ Jun 12 2009, 00:14 ) *
greer ανανεωση βλεπω στο λαυριο ε? ολο νεα παιδια παιρνετε!!!

Aπο ειρωνια αλλο τιποτα ο φιλος μας ο Ζελικο αλλα μονο ιντερνετικα τα κανει αυτα γιατι εξω μαλλον δε βγαινει απο το καβουκι του.
Τωρα λοιπον που βρηκαμε κατι ψιχουλακια και αγορασαμε καλαμακια για το φραπε ειπαμε να ανανεωσουμε σε
ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ - ΨΥΛΕΑ -ΛΥΚΟΓΙΑΝΝΗ -ΣΙΝΝΗ- ΚΑΣΣΑΝΟ και να μαζεψουμε ξανα πισω ολα τα λαυριωτακια
ΚΟΥΣΟΥΛΑ -ΤΣΙΡΟ -ΠΕΡΡΑΚΗ να ανανεωσουμε με τα αλλα 2 παιδια μας ΤΡΙΚΑΛΙΩΤΗ - ΜΑΡΚΟΜΙΧΑΛΗ
και να κανουμε και καμια μεταγραφουλα
ΜΠΑΚΑ- ΚΑΡΒΟΥΝΗ και βλεπουμε ακομα..........
Τωρα μολις τελειωσα τον ερανο και λεω να παμε να αγορασουμε και τον ΣΑΡΑΣ.
Αυτα τα ολιγα για τωρα και πες μου εσυ αν παμε για σωτηρια του χρονου. Παντως η προσκληση παραμενει ανοιχτη ,ελα να μας γνωρισεις απο κοντα, αμα σε αφηνουν και θα δεις που θα αλλαξεις γνωμη για εμας.

QUOTE(traxonas @ Jun 11 2009, 18:27 ) *
Επαιξε φετος στον Αλιμο και ηταν απο τα καλυτερα play.

Ηταν εξαιρετικος και φετος με γεματη χρονια και απο πικ εν ρολ ακομα το θυμαται καλα. Αλλωστε θα δουμε του χρονου τι πουλια θα πιασει.
matser
QUOTE (ABRAAM @ Jun 12 2009, 01:55 ) *
Ο ΠΡΟΚΟΣ εφυγε σιγουρα

ap'oti akougetai prokos efuge kai xaralabakis,belis einai sthn exodo logo xrhmaton..mono lappas menei pros to paron apo thn persinh pentada..polu kala omada etoimazei to laurio..nomizo tha einai apo ta favori sthn kathgoria..
kesariani 4ever
το λαυριο φετος θα τερματισει πρωτο με 3 βαθμους απο τον δευτερο!!εκανε τις καταλληλες μεταγραφες(περρακη-μπακα-καρβουνη-κουσουλα).αυτα που του ελλειπαν φετος κ πιστευω οτι θα ανεβει ευκολα.χρειαζεται ομως κ την στηριξη του κοσμου οπωσδηποτε!!οι αλλες 2 ομαδες βλεπω ΟΦΗ κ αρκαδικο.φετος θα ειναι το πιο ευκολο πρωταθλημα της β εθνικης.
matser
QUOTE(kesariani 4ever @ Jun 12 2009, 10:47 ) *
το λαυριο φετος θα τερματισει πρωτο με 3 βαθμους απο τον δευτερο!!εκανε τις καταλληλες μεταγραφες(περρακη-μπακα-καρβουνη-κουσουλα).αυτα που του ελλειπαν φετος κ πιστευω οτι θα ανεβει ευκολα.χρειαζεται ομως κ την στηριξη του κοσμου οπωσδηποτε!!οι αλλες 2 ομαδες βλεπω ΟΦΗ κ αρκαδικο.φετος θα ειναι το πιο ευκολο πρωταθλημα της β εθνικης.

sumfono kai ego mazi sou file..karvounhs-bakas htan olos o alimos fetos...oses fores tous eida htan souper..ofh kalh omada krathse ton kormo kai exei kai kalo proponhth..arkadikos einai erothmatiko pou tha paizei..
kesariani 4ever
QUOTE(matser @ Jun 12 2009, 10:56 ) *
sumfono kai ego mazi sou file..karvounhs-bakas htan olos o alimos fetos...oses fores tous eida htan souper..ofh kalh omada krathse ton kormo kai exei kai kalo proponhth..arkadikos einai erothmatiko pou tha paizei..

το λαυριο φετος δεν την ξαναπαταει!!ασε που μ αυτες τις μεταγραφες ειναι απο τις πιο πληρες ομαδες της β εθνικης τα τελευταια 3 χρονια!καρβουνης-τρικαλιωτης-κουσουλας-σιννης-γιαννακοπουλος-λυκογιαννης-ψηλεας-περρακης-κασσανος-μπακας.ο κασαμπαλης κ ο κουρτης εμειναν?
nini
Ο Φίλιππος Χόμπσον και ο Στέλιος Κοντούδης θα συνεχίσουν και τη νέα σεζόν να φορούν τη φανέλα του Πανερυθραϊκού, κάτι που δε θα γίνει με τον Σάββα Νικητάκη ο οποίος συζητά με την Κηφισιά.

Ο Πανερυθραϊκός εξετάζει τις περιπτώσεις των Καράμπαμπα, Ενεζλή και Μουμπάρακ.

superbasket.gr
xarison
QUOTE(GREER @ Jun 12 2009, 01:25 ) *
Για να δουμε ρε παιδια πως θα παει η χρονια και μετα μου λετε οτι θελετε. Δεν χρειαζεται να παρουμε κατι αλλο γιατι ηδη εχουμε τους παιχτες που τους ζητουσε η μιση κατηγορια ή μηπως κανω λαθος?? Οτι και να κανουν οι αλλοι, δεν με ενδιαφερει, γιατι ξερω την υπαρχουσα ποιοτητα των παιχτων που ηδη εχουμε.

Υ.Γ.

ΠΕΡΡΑΚΗΣ---26 ΧΡΟΝΩΝ
ΤΣΙΡΟΣ---26 ΧΡΟΝΩΝ
ΚΟΥΣΟΥΛΑΣ---25 ΧΡΟΝΩΝ

ΟΛΟΙ ΛΑΥΡΙΩΤΕΣ

Γι'αυτα δεν λετε τιποτα. Κολλησατε στον Καρβουνη. Μαγκια σας.

Υ.Γ. 2 Ζελικο ελα να σου αγορασουμε ενα καλαμακι. Τον φραπε θα τον βαλεις εσυ ομως γιατι δεν μπορουμε εμεις.

greer χαθηκαμε ρε φιλε.μην ασχολεισαι ρε φιλε.ειναι μεγαλος ο χειμωνας πες τους.χαχαχα
GREER
QUOTE(xarison @ Jun 12 2009, 13:45 ) *
greer χαθηκαμε ρε φιλε.μην ασχολεισαι ρε φιλε.ειναι μεγαλος ο χειμωνας πες τους.χαχαχα

Δεν πειραζει ρε. Πλακα εχει!!! Και να δεις και τον χειμωνα τι πλακα θα εχει!!! Εσεις καμμια μεταγραφη?? Ο Σωκρατης αναναιωσε??
zelico
QUOTE(GREER @ Jun 12 2009, 01:25 ) *
Για να δουμε ρε παιδια πως θα παει η χρονια και μετα μου λετε οτι θελετε. Δεν χρειαζεται να παρουμε κατι αλλο γιατι ηδη εχουμε τους παιχτες που τους ζητουσε η μιση κατηγορια ή μηπως κανω λαθος?? Οτι και να κανουν οι αλλοι, δεν με ενδιαφερει, γιατι ξερω την υπαρχουσα ποιοτητα των παιχτων που ηδη εχουμε.

Υ.Γ.

ΠΕΡΡΑΚΗΣ---26 ΧΡΟΝΩΝ
ΤΣΙΡΟΣ---26 ΧΡΟΝΩΝ
ΚΟΥΣΟΥΛΑΣ---25 ΧΡΟΝΩΝ

ΟΛΟΙ ΛΑΥΡΙΩΤΕΣ

Γι'αυτα δεν λετε τιποτα. Κολλησατε στον Καρβουνη. Μαγκια σας.

Υ.Γ. 2 Ζελικο ελα να σου αγορασουμε ενα καλαμακι. Τον φραπε θα τον βαλεις εσυ ομως γιατι δεν μπορουμε εμεις.

smiley.gif smiley.gif smiley.gif !!!!! τον περρακη για σεντερ τον πηρατε???
menelaos
Για οτι θελουμε τον πηραμε . Ελα το χειμωνα να μας δεις και μετα μιλας.
GREER
QUOTE(zelico @ Jun 12 2009, 14:47 ) *
smiley.gif smiley.gif smiley.gif !!!!! τον περρακη για σεντερ τον πηρατε???

χαχαχαχα. Για ελα να δεις λοιπον τον χειμωνα. Δωσε και καμμια αλλη πληροφορια για την ομαδα. Αλλωστε διακρινεσαι για την εγκυροτητα σου.
lelos
QUOTE(GREER @ Jun 12 2009, 15:05 ) *
χαχαχαχα. Για ελα να δεις λοιπον τον χειμωνα. Δωσε και καμμια αλλη πληροφορια για την ομαδα. Αλλωστε διακρινεσαι για την εγκυροτητα σου.

καλησπερα σε ολους..........γιατι τοσο μεγαλο ενδιαφερον για τις μεταγραφες του λαυριου;;;;αρχισατε απο τωρα;;;ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.......
zelico
QUOTE(GREER @ Jun 12 2009, 15:05 ) *

καλα ρε παιδια γαιτι ξοδευεται τοσα λεφτα παλι σε παικτες που σας εβγαλαν 6ους αν δεν κανω λαθος? ερωτηση: τον περρακη για σεντερ τον πηρατε η για σουτερ? και τον καρβουνη για βασικο point η back up και θα παρετε κι αλλον? γιατι λοιπον αφου εχετε και φραπε και καλαμακι δεν παιρνετε πιο νεα παιδια και καλυτερους παικτες??? γιατι παλι ΑΜΥΝΑ θα παιζει μονο ο σιννης!!!χαχαχα!!!απο 85-95 θα τρωτε!αρα καποιος πρεπει να πληρωσει καποια στιγμη για τις κακες επιλογες του καλοκαιριου! και περσυ και φετος κατα πως παει το πραγμα!!!! λεω καποτε δεν ξερω ποτε!!!!
ABRAAM
QUOTE(lelos @ Jun 12 2009, 14:32 ) *
καλησπερα σε ολους..........γιατι τοσο μεγαλο ενδιαφερον για τις μεταγραφες του λαυριου;;;;αρχισατε απο τωρα;;;ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.......

Εδω ειμαστε φιλε μου να λεμε ελευθερα την γνωμη μας και να ανταλαζουμε αποψης..εσυ φιλε μου τελικα τι υποστηριζεις ικαρο-εσπερο καλλιθεας η λαυριο?
menelaos
QUOTE(zelico @ Jun 12 2009, 16:38 ) *
καλα ρε παιδια γαιτι ξοδευεται τοσα λεφτα παλι σε παικτες που σας εβγαλαν 6ους αν δεν κανω λαθος? ερωτηση: τον περρακη για σεντερ τον πηρατε η για σουτερ? και τον καρβουνη για βασικο point η back up και θα παρετε κι αλλον? γιατι λοιπον αφου εχετε και φραπε και καλαμακι δεν παιρνετε πιο νεα παιδια και καλυτερους παικτες??? γιατι παλι ΑΜΥΝΑ θα παιζει μονο ο σιννης!!!χαχαχα!!!απο 85-95 θα τρωτε!αρα καποιος πρεπει να πληρωσει καποια στιγμη για τις κακες επιλογες του καλοκαιριου! και περσυ και φετος κατα πως παει το πραγμα!!!! λεω καποτε δεν ξερω ποτε!!!!

Τελικα εχεις καταντησει γραφικος. Στο ξαναλεω αλλη μια φορα αμα σε αφησουν και βγεις απο το καβουκι σου ελα να μας δεις. Αναι και για να μην το ξεχασω ,τα φραγκα δικα μας ειναι και οτι θελουμε τα κανουμε, λογαριασμο δε δινουμε σε κανενα, αλλα ουτε σκυβουμε και το κεφαλι σε κανενα, οπως κανουν μερικοι μερικοι. Αντε γεια !!!!!!!!!
xarison
QUOTE(GREER @ Jun 12 2009, 14:05 ) *
Δεν πειραζει ρε. Πλακα εχει!!! Και να δεις και τον χειμωνα τι πλακα θα εχει!!! Εσεις καμμια μεταγραφη?? Ο Σωκρατης αναναιωσε??

ο σωκ εκανε μια πρωτη κουβεντα και υπαρχει μεγαλη διαφορα στο οικονομικο.εχουμε καποιες προτασεις αλλα πρωτα θα ξεκαθαρισουμε τα πραγματα με την τριπολη και αμα δεν τα βρουμε τοτε θα δουμε.υγεια να υπαρχει φιλαρακι και ολα θα γινουν.
zelico
QUOTE(menelaos @ Jun 12 2009, 18:37 ) *
Τελικα εχεις καταντησει γραφικος. Στο ξαναλεω αλλη μια φορα αμα σε αφησουν και βγεις απο το καβουκι σου ελα να μας δεις. Αναι και για να μην το ξεχασω ,τα φραγκα δικα μας ειναι και οτι θελουμε τα κανουμε, λογαριασμο δε δινουμε σε κανενα, αλλα ουτε σκυβουμε και το κεφαλι σε κανενα, οπως κανουν μερικοι μερικοι. Αντε γεια !!!!!!!!!

ποιος να με αφησει δηλαδη? δεν καταλαβα θα μου πεις εσυ τι να λεω και τι να πιστευω? οσο για τα φραγκα δεν νομιζω να ειναι δικα σου! αλλα το προβλημα φαινεται ειναι αλλου στο λαυριο και πιστεψε με μου ειστε πολυ συμπαθεις σαν ομαδα! και ασε τις επιθεσεις! να γινεις επιθετικος με τους παραγοντες και τον προπονητη σου που αντι να μειωσετε τα λαθη σας τα επαναλαμβανεται κιολας! και αυτοι που δεν μαθαινουν απο τα λαθη τους δεν εχουν καμμια τυχη! αντι λοιπον να μειωσετε τα χρηματα σε αυτους που σας αυτοκτονησαν φετος τους δινετε και παραπανω μην τυχον χασετε τους παικταραδες που σας βγαζουν δυο χρονια τωρα 5ους και 6ους!κοροιδα τους πιασατε!!! και συν της αλλης μαζευετε κι αλλους τελειωμενους! αν θες θυμησου τι σου λεω και τα ξαναλεμε του χρονου τετοιο καιρο! μηπως εχετε υπερεκτημησει τους νταβατζηδες που σας τα παιρνουν καθε χρονο και ειναι βολεμενοι και χαιδεμενοι εκει??????? και ασε τις θριαμβολογιες απο τωρα! ιουνιος ειναι ακομα! να σε δω το μαιο του 2010!!! μηπως θα εισαι εσυ ο γραφικος??????????
GREER
QUOTE(zelico @ Jun 13 2009, 00:57 ) *
ποιος να με αφησει δηλαδη? δεν καταλαβα θα μου πεις εσυ τι να λεω και τι να πιστευω? οσο για τα φραγκα δεν νομιζω να ειναι δικα σου! αλλα το προβλημα φαινεται ειναι αλλου στο λαυριο και πιστεψε με μου ειστε πολυ συμπαθεις σαν ομαδα! και ασε τις επιθεσεις! να γινεις επιθετικος με τους παραγοντες και τον προπονητη σου που αντι να μειωσετε τα λαθη σας τα επαναλαμβανεται κιολας! και αυτοι που δεν μαθαινουν απο τα λαθη τους δεν εχουν καμμια τυχη! αντι λοιπον να μειωσετε τα χρηματα σε αυτους που σας αυτοκτονησαν φετος τους δινετε και παραπανω μην τυχον χασετε τους παικταραδες που σας βγαζουν δυο χρονια τωρα 5ους και 6ους!κοροιδα τους πιασατε!!! και συν της αλλης μαζευετε κι αλλους τελειωμενους! αν θες θυμησου τι σου λεω και τα ξαναλεμε του χρονου τετοιο καιρο! μηπως εχετε υπερεκτημησει τους νταβατζηδες που σας τα παιρνουν καθε χρονο και ειναι βολεμενοι και χαιδεμενοι εκει??????? και ασε τις θριαμβολογιες απο τωρα! ιουνιος ειναι ακομα! να σε δω το μαιο του 2010!!! μηπως θα εισαι εσυ ο γραφικος??????????

Αν δεν κανω λαθος μιλας για τους ιδιους παιχτες που τους ηθελε η μιση κατηγορια και που με μια κινηση τους δαχτυλου τους θα εβρισκαν ομαδα και με ισως περισσοτερα χρηματα. Ειναι οι ιδιοι που μας ανεβασαν κατηγορια, σαν πρωτους, ευκολοτατα και οχι με συγχωνευσεις ή με ανοδο 2 ομαδων. Αλλα συμφωνουμε σε κατι. Οτι επρεπε να κανουμε περικοπες και τα λεφτα να πανε σε αλλους παραγοντες και οχι στους παιχτες. Εμεις ομως δεν ακολουθουμε αυτο τον ευκολο δρομο. Παμε με τον πιο δυσκολο δρομο και με το Σταυρο στο χερι, χρονια τωρα. Γιατι ετσι γουσταρουμε. Και κατι αλλο. Εγω δεν ειδα πουθενα να θριαμβολογουμε για κατι ουτε εγω ουτε ο Μενελαος. Που ειδες θριαμβολογιες??? Στο γηπεδο θα φανουν ολα φιλε μου!!!

QUOTE(xarison @ Jun 12 2009, 21:05 ) *
ο σωκ εκανε μια πρωτη κουβεντα και υπαρχει μεγαλη διαφορα στο οικονομικο.εχουμε καποιες προτασεις αλλα πρωτα θα ξεκαθαρισουμε τα πραγματα με την τριπολη και αμα δεν τα βρουμε τοτε θα δουμε.υγεια να υπαρχει φιλαρακι και ολα θα γινουν.

Εγω πιστευω οτι θα μεινει Τριπολη. Παντως σας ευχομαι να πανε ολα καλα. Πολυ καλος παιχτης.
menelaos
QUOTE(zelico @ Jun 12 2009, 23:57 ) *

Eπειδη επιτιθεσαι σε παικτες που ειναι αναγνωρισμενοι και περιζητητοι σου λεω λοιπον οτι τελειωμενοι δεν ειναι αυτοι αλλα μαλλον εσυ. Τη συμπαθεια σου κρατα τη για καμια αλλη ομαδα ασε το Λαυριο. Το ποιος ειμαι εγω στο εχω ξαναπει εμενα με ξερουν και στον τοπο μου αλλα και στην Εσκα. Εσενα δε σε ξερει κανενας και με προσωπικες αντιπαραθεσεις θελεις να γινεις γνωστος. Εγω θα ειμαι στο Λαυριο και το 2010 και το 2011 και το 2012...............μεχρι να πεθανω γιατι την ομαδα την αγαπω ,αλλα τι σου λεω τωρα εσενα που να καταλαβεις!!!!!!!!!!!!²
Το μονο που προσπαθω να καταλαβω ειναι γιατι τρελενεσαι με εμας. Και φτανω σε 2 συμπερασματα. Πρωτον εισαι κανενα παικτακι της σειρας και ζηλευεις που δε σε θελει κανενας και δευτερον εισαι κανενας μανατζαραιος που δεν κονομας οπως λες και εσυ απο εμας. Με την πικρα θα μεινεις οτι και να σαι.
Jabar
Παρακαλώ αφήστε τις προσωπικές αντιπαραθέσεις.Αν κάποιος έχει αντίθετη άποψη δεν είναι υποχρεωτικό να του την αλλάξετε.
pass
QUOTE(menelaos @ Jun 13 2009, 04:02 ) *
Eπειδη επιτιθεσαι σε παικτες που ειναι αναγνωρισμενοι και περιζητητοι σου λεω λοιπον οτι τελειωμενοι δεν ειναι αυτοι αλλα μαλλον εσυ. Τη συμπαθεια σου κρατα τη για καμια αλλη ομαδα ασε το Λαυριο. Το ποιος ειμαι εγω στο εχω ξαναπει εμενα με ξερουν και στον τοπο μου αλλα και στην Εσκα. Εσενα δε σε ξερει κανενας και με προσωπικες αντιπαραθεσεις θελεις να γινεις γνωστος. Εγω θα ειμαι στο Λαυριο και το 2010 και το 2011 και το 2012...............μεχρι να πεθανω γιατι την ομαδα την αγαπω ,αλλα τι σου λεω τωρα εσενα που να καταλαβεις!!!!!!!!!!!!²
Το μονο που προσπαθω να καταλαβω ειναι γιατι τρελενεσαι με εμας. Και φτανω σε 2 συμπερασματα. Πρωτον εισαι κανενα παικτακι της σειρας και ζηλευεις που δε σε θελει κανενας και δευτερον εισαι κανενας μανατζαραιος που δεν κονομας οπως λες και εσυ απο εμας. Με την πικρα θα μεινεις οτι και να σαι.
Πολύ μιζέρια ρε παιδιά.Το Λαύριο είχε την καλύτερη ομάδα στην Β εθνική και καλά κάνει που κρατάει το βασικό κορμό.Ομως επειδή τα οικονομικά δεδομένα άλλαξαν πρέπει και οι παίκτες να ρισκάρουν και αντι για σίγουρα χρήματα να έχουν πριμ ανόδου.Αν χαθεί και φέτος η άνοδος είναι να πάνε όλοι να πέσουν στη θάλασσα.
kesariani 4ever
QUOTE(zelico @ Jun 13 2009, 00:57 ) *

καλημερα φιλε..εγω ειμαι ουδετερος,η ομαδα μου ειναι η νηαρ ηστ αλλα παρακολουθω ολες τις κατηγοριες κ ειδικα β'εθνικη.ποιους παιχτες του λαυριου θεωρεις τελειωμενους κ παιχτακια?τον γιαννακοπουλο??τον ψηλεα??τον τρικαλιωτη??τον λυκογιαννη??τον σιννη??το λαυριο απο περσυ του ελειπε καθαρα ενα ακομα play maker,ενας ψηλος κ ενα 2αρι σουτερ.κ πολυ σωστα οι ανθρωποι του λαυριου κρατησαν ολο τον κορμο της ομαδας κ αποκτησανε εναν ασσο που θα μοιραζεται τον χρονο με τον τρκαλιωτη(μην μου πεις πως δεν ειναι καλος ο καρβουνης στην β'εθνικη για 20 λεπτα??),πηρανε πισω τον κουσουλά που ειναι κλασσικος σουτερ κ δικο τους παιδι,τον περρακη που ειναι επιπεδου Α'2 κ πολυ καλος παιχτης κ τον μπακα ο οποιος ειναι σταθερη αξια κ θα σου κανει σε καθε παιχνιδι αυτο που μπορει.κ πανω απ'ολα αποκτησανε 3 παιδια που γνωριζουν την ομαδα κ την αγαπανε κ αυτο ειναι το πιο βασικο απ'ολα.για τον ψηλεα κ τον γιαννακοπουλο δεν το συζηταω καθολου...ειναι μακραν οι καλυτεροι παιχτες της κατηγοριας κ μπορουν να παιξουν σε οποιαδηποτε ομαδα της Α'2.ο λυκογιαννης,ο περρακης κ ο σιννης το ιδιο.οι ασσοι ειναι πολυ καλοι τωρα που θα μοιραζονται τον χρονο κιολας..εγω δεν περιμενα να κινηθουν τοσο εξυπνα κ τοσο γρηγορα οι ανθρωποι του λαυριου κ μπραβο τους!!εσενα ρε φιλε μου ποια ειναι η γνωμη σου??
taraboura
ΦΗΜΕΣ ΚΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Η χρονιά ολοκληρώθηκε με πικρό τρόπο για τον Κεραυνό Αιγίου, καθώς υποβιβάστηκε στη Β'Εθνική, έστω και έπειτα από τετραπλή ισοβαθμία.

Από τότε μέχρι σήμερα, πέραν της αλλαγής προσώπου στην τεχνική ηγεσία (Μάκης Γιατράς αντί Νίκου Καραγιάννη), δεν σημειώθηκε κάποια άλλη εξέλιξη, πλην των σεναρίων που σχετίζονται με την... άνοδο στην Α2! Πώς μπορεί να γίνει αυτό (πάντα βάση των σεναρίων); Με δύο τρόπους! Ή με το ICBS ή με τη Ξάνθη, οι οποίες αναζητούν "αγοραστές" της θέσης τους στο δεύτερο τη τάξει Εθνικό πρωτάθλημα. Η πρόταση του Διεθνούς Κολλεγίου, μοιάζει περισσότερο ακριβή από αυτή της ακριτικής ομάδας. Ωστόσο, δύσκολα θα μπορέσει να προχωρήσει κάποιο από τα δύο αυτά σενάρια.

Ο Μάκης Γιατράς πάντως, φροντίζει να οργανώνει το τμήμα ενόψει της νέας σεζόν. Ο Κυριακίδης έχει παραμείνει, όπως το ίδιο πρόκειται να γίνει και με τον Κολλιόπουλο. Από εκεί και πέρα, επιθυμία του Πατρινού προπονητή είναι και ο Νίκος Ορφανός, όμως, ο παίκτης έχει διευκρινίσει τη θέση του: Ότι δηλαδή θα παίξει και του χρόνου στο Αίγιο, μόνο εάν προκύψει η... άνοδος. Στόχος είναι και οι Αμάτο-Σταυρουλάκης, αρκεί να ικανοποιηθούν στο οικονομικό κομμάτι.

Οι προπονήσεις της μεταβατικής περιόδου θα συνεχιστούν για δύο εβδομάδες ακόμα, όπου παράλληλα, θα γίνονται και δοκιμές παικτών από την ευρύτερη περιοχή.

ΠΗΓΗ: www.sportfmpatras.gr

ABRAAM
QUOTE(zelico @ Jun 12 2009, 22:57 ) *

Συμφωνω..αυτοι οι παικτες σας βγαζουν 5-6 καθε χρονο,οποτε θα επρεπε να κανετε ριζικη ανανεωση και να διωξετε ψηλεα-γιαννακοπουλο δεν αξιζουν αυτα τα χρηματα..ειναι παικτες Γ' εθνικης 68.gif 68.gif
GREER
QUOTE(kesariani 4ever @ Jun 13 2009, 10:20 ) *
καλημερα φιλε..εγω ειμαι ουδετερος,η ομαδα μου ειναι η νηαρ ηστ αλλα παρακολουθω ολες τις κατηγοριες κ ειδικα β'εθνικη.ποιους παιχτες του λαυριου θεωρεις τελειωμενους κ παιχτακια?τον γιαννακοπουλο??τον ψηλεα??τον τρικαλιωτη??τον λυκογιαννη??τον σιννη??το λαυριο απο περσυ του ελειπε καθαρα ενα ακομα play maker,ενας ψηλος κ ενα 2αρι σουτερ.κ πολυ σωστα οι ανθρωποι του λαυριου κρατησαν ολο τον κορμο της ομαδας κ αποκτησανε εναν ασσο που θα μοιραζεται τον χρονο με τον τρκαλιωτη(μην μου πεις πως δεν ειναι καλος ο καρβουνης στην β'εθνικη για 20 λεπτα??),πηρανε πισω τον κουσουλά που ειναι κλασσικος σουτερ κ δικο τους παιδι,τον περρακη που ειναι επιπεδου Α'2 κ πολυ καλος παιχτης κ τον μπακα ο οποιος ειναι σταθερη αξια κ θα σου κανει σε καθε παιχνιδι αυτο που μπορει.κ πανω απ'ολα αποκτησανε 3 παιδια που γνωριζουν την ομαδα κ την αγαπανε κ αυτο ειναι το πιο βασικο απ'ολα.για τον ψηλεα κ τον γιαννακοπουλο δεν το συζηταω καθολου...ειναι μακραν οι καλυτεροι παιχτες της κατηγοριας κ μπορουν να παιξουν σε οποιαδηποτε ομαδα της Α'2.ο λυκογιαννης,ο περρακης κ ο σιννης το ιδιο.οι ασσοι ειναι πολυ καλοι τωρα που θα μοιραζονται τον χρονο κιολας..εγω δεν περιμενα να κινηθουν τοσο εξυπνα κ τοσο γρηγορα οι ανθρωποι του λαυριου κ μπραβο τους!!εσενα ρε φιλε μου ποια ειναι η γνωμη σου??

Συμφωνω σε ολα. Μην τα λες τοσο καλα ομως φιλε μου, γιατι θα νομιζουν οτι σε βαζουμε εμεις και τα λες.

QUOTE(ABRAAM @ Jun 13 2009, 13:01 ) *
Συμφωνω..αυτοι οι παικτες σας βγαζουν 5-6 καθε χρονο,οποτε θα επρεπε να κανετε ριζικη ανανεωση και να διωξετε ψηλεα-γιαννακοπουλο δεν αξιζουν αυτα τα χρηματα..ειναι παικτες Γ' εθνικης 68.gif 68.gif

Εγω θα σου προτεινα το εξης: Να το σκεφτεσαι πρωτα, οταν μιλας για Ψηλεα και Γιαννακοπουλο, γιατι εκτιθεσαι και ειναι κριμα. Παιχτες σαν αυτους τους δυο ειναι κοσμημα για την κατηγορια και δεν το λεω επειδη παιζουν σε εμας.
kaukasios

πως γινεται αυτοι οι παικτες να ειναι γ εθνικης και η ομαδα τους,στην οποια και δυο αυτοι παικτες πρωταγωνιστουν να κανει καθε χρονο πρωταθλητισμο στην β εθνικη?δεν μας τα λες καλα!!!!
kesariani 4ever

φιλε εσυ κ ο zelico μαλλον δεν εχετε ιδεα απο μπασκετ για να λετε τετοια πραγματα.η' μπορει να νομιζετε οτι ειναι καποιοι αλλοι αυτοι που λετε!!αν εννοειται τους ιδιους δεν υπαρχει λογος να συζηταμε μαζι σας!!οσες αντιπαθειες κ αν υπαρχουν για τους συγκεκριμενους κανενας δεν μπορει να πει οτι ειναι αμπαλοι κ για γ' εθνικη!!ειναι τιμη της β'εθνικης που παιζουν σ'αυτην την κατηγορια κ δεν παιζουν πιο ψηλα.μην τα ισοπεδωνουμε ολα...
ΟΛΑ
QUOTE(kesariani 4ever @ Jun 13 2009, 14:45 ) *
φιλε εσυ κ ο zelico μαλλον δεν εχετε ιδεα απο μπασκετ για να λετε τετοια πραγματα.η' μπορει να νομιζετε οτι ειναι καποιοι αλλοι αυτοι που λετε!!αν εννοειται τους ιδιους δεν υπαρχει λογος να συζηταμε μαζι σας!!οσες αντιπαθειες κ αν υπαρχουν για τους συγκεκριμενους κανενας δεν μπορει να πει οτι ειναι αμπαλοι κ για γ' εθνικη!!ειναι τιμη της β'εθνικης που παιζουν σ'αυτην την κατηγορια κ δεν παιζουν πιο ψηλα.μην τα ισοπεδωνουμε ολα...
Τις ομάδες που βλέπω να χτυπούν άνοδο είναι το Λαύριο,Αίγιο,Τρίπολη,Ερυθραία,Οφη και Μεντ.Με το δεδομένο ότι υπάρχουν εξι ομάδες απο Θεσσαλονίκη βλέπω μεγάλο φαβορί τη Μεντ μαζί με το Λαύριο που κράτησε πολύ σωστά το κορμό και ενισχύθηκε.Τη μόνη μεταγραφή που δεν κατάλαβα είναι του Περάκη.Νομίζω το Λαύριο ήθελε πεντάρι και ο συγκεκριμένος παίκτης δεν είναι.
COACH P
Ανάμεσα σε δύο

Του Αλέξανδρου Πρίφτη
13/06/2009 (15:37)

Η σεζόν που μας πέρασε δεν ήταν ότι καλύτερο για την ομάδα της Κομοτηνής, ωστόσο η δουλειά που έκανε ο Νεοκλής Λεμονίδης άρεσε στους ιθύνοντες του συλλόγου που θέλουν να ανανεώσουν το συμβόλαιό του. Από την πλευρά του ο Έλληνας τεχνικός είναι σε δίλημμα, καθώς σκέφτεται την επιστροφή στην Ξάνθη.
Ο Λεμονίδης ήταν και παλαιότερα στον πάγκο της ομάδας της Α2 και σκέφτεται πολύ σοβαρά την επιστροφή του στην Ξάνθη, ωστόσο από την άλλη οι σχέσεις του με την Κομοτηνή είναι εξαιρετικές και δεν αποκλείεται να ανανεώσει για ακόμη έναν χρόνο. Η απόφαση από τον ίδιο δεν έχει παρθεί ακόμη κάτι το οποίο αναμένεται να συμβεί τις επόμενες ημέρες.

basketblog.gr

πιστεψε με ουτε να τον δουν ζωγραφιστό δεν θέλουν στην Κομοτηνή τον Λεμονίδη. Σύμφωνα με πληροφορίες από τον αδερφό μου που είναι φοιτητής εκεί (και παίκτης) ούτε σαν προπονητή τον θέλουν ούτε σαν άνθρωπο τον εκτιμούν. Μάλιστα ανακοίνωσαν σε όλους τους παίκτες ότι δεν θα είναι προπονητής τους την επόμενη σαιζόν. Τώρα για την ξάνθη......πολύ αμφιβάλλω. Μάλλον μόνος του ο Λεμονίδης δίνει της πληροφορίες αυτές.
zelico
QUOTE(kesariani 4ever @ Jun 13 2009, 10:20 ) *

λοιπον ακου την αποψη μου οσο και αν αυτη ενοχλει τα παιδια απο το λαυριο!!! γιαννακοπουλος ψηλεας παικταραδες αλλα οχι για 38-40000 ευρω το χρονο! και δεν παιζουν αμυνα! τρκαλιωτης καρβουνης κατι σχεδον το ιδιο χωρις να περνανε τον παικτη τους, χωρις να δημιουργουν οπως πρεπει να κανει ενας ασσος, με τον καρβουνη καλυτερο σουτερ και στα 36! σιννης εργαλειο στην αμυνα και κουσουλας καλος σουτερ! λυκογιαννης καλος ρολιστας και δεν ξερω τι αλλο στο 4-5 αλλα περρακης φιλε για σεντερ δεν παιζει! μονο τριποντο αργος και κακος αμυντικος! αρα ποιος θα παιζει αμυνα παλι? ο σιννης!!! μονο!!! και σαν διοικηση επιβραυεβεις αυτους που δεν μπορεσαν να σε βγαλουν κατηγορια δινοντας τους παραπανω λεφτα? που αλλου θα ευρισκε π.χ ο ψηλεας 38000? ουτε στην α2!! βεβαια κρατανε τον κορμο και αυτο ειναι σωστο και κανουν μερικες προσθηκες! σωστο!!! αλλα οι επιλογες αποψη μου δεν ειναι οι καταλληλες! κι ας λες οτι εγω ειμαι ασχετος απο μπασκετ! και τα λεφτα πολλα! βεβαια δικα τους ειναι οτι θελουν τα κανουν!!!σωστο κι αυτο!!! τωρα τι λες με βρισκεις και.....τοσο ασχετο οπως λες??????
aigio
Τοσα λεφτα για ενα χρονο ενας παικτης στη Β ειναι παρα πολλα. Τη χρονια που ανεβηκαμε δεν υπηρχε τετοια συμβολαιο στην ομαδα. Κατι παραπανω απο 20 ηταν το μεγαλυτερο.
CrossoverOnE
QUOTE(aigio @ Jun 13 2009, 17:20 ) *
Τοσα λεφτα για ενα χρονο ενας παικτης στη Β ειναι παρα πολλα. Τη χρονια που ανεβηκαμε δεν υπηρχε τετοια συμβολαιο στην ομαδα. Κατι παραπανω απο 20 ηταν το μεγαλυτερο.

Kαλα αν μιλαμε για τετοια χρηματα στη Β Εθνικη και δεν ανεβαινεις ειναι πεταμενα λεφτα.Παικτες Α2 παιζουν με λιγοτερα..
taraboura
Τα φυσιολογικά συμβόλαια στη Β'Εθνική θα έπρεπε να είναι το πολύ 25.000 ευρώ. Εδώ 40.000 στην Α2 παίρνουν πολλοί κορυφαίοι παίκτες της κατηγορίας.
ABRAAM
QUOTE(taraboura @ Jun 13 2009, 15:53 ) *
Τα φυσιολογικά συμβόλαια στη Β'Εθνική θα έπρεπε να είναι το πολύ 25.000 ευρώ. Εδώ 40.000 στην Α2 παίρνουν πολλοί κορυφαίοι παίκτες της κατηγορίας.

Kαι ποιος απο του δικους παικτες αξιζουν 40000 ευρω?Θα σου πω εγω..ΚΑΝΕΝΑΣ.Αλλα τα δινετε ετσι ειναι η ζωη

QUOTE(zelico @ Jun 13 2009, 14:42 ) *
λοιπον ακου την αποψη μου οσο και αν αυτη ενοχλει τα παιδια απο το λαυριο!!! γιαννακοπουλος ψηλεας παικταραδες αλλα οχι για 38-40000 ευρω το χρονο! και δεν παιζουν αμυνα! τρκαλιωτης καρβουνης κατι σχεδον το ιδιο χωρις να περνανε τον παικτη τους, χωρις να δημιουργουν οπως πρεπει να κανει ενας ασσος, με τον καρβουνη καλυτερο σουτερ και στα 36! σιννης εργαλειο στην αμυνα και κουσουλας καλος σουτερ! λυκογιαννης καλος ρολιστας και δεν ξερω τι αλλο στο 4-5 αλλα περρακης φιλε για σεντερ δεν παιζει! μονο τριποντο αργος και κακος αμυντικος! αρα ποιος θα παιζει αμυνα παλι? ο σιννης!!! μονο!!! και σαν διοικηση επιβραυεβεις αυτους που δεν μπορεσαν να σε βγαλουν κατηγορια δινοντας τους παραπανω λεφτα? που αλλου θα ευρισκε π.χ ο ψηλεας 38000? ουτε στην α2!! βεβαια κρατανε τον κορμο και αυτο ειναι σωστο και κανουν μερικες προσθηκες! σωστο!!! αλλα οι επιλογες αποψη μου δεν ειναι οι καταλληλες! κι ας λες οτι εγω ειμαι ασχετος απο μπασκετ! και τα λεφτα πολλα! βεβαια δικα τους ειναι οτι θελουν τα κανουν!!!σωστο κι αυτο!!! τωρα τι λες με βρισκεις και.....τοσο ασχετο οπως λες??????

Φιλε μου zelico και αυτο που κανει η ομαδα σου δεν ειναι σωστο...με 700 και 1000 ευρω που εχει τους παικτες ειναι ξεφτιλα για το αθλημα.κριμα ο υδρωτας τους

QUOTE(GREER @ Jun 13 2009, 11:15 ) *
Εγω θα σου προτεινα το εξης: Να το σκεφτεσαι πρωτα, οταν μιλας για Ψηλεα και Γιαννακοπουλο, γιατι εκτιθεσαι και ειναι κριμα. Παιχτες σαν αυτους τους δυο ειναι κοσμημα για την κατηγορια και δεν το λεω επειδη παιζουν σε εμας.

GREER ενταξει ηρεμησε δεν ειναι ο ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ και ο ΓΙΑΣΚΕΒΙΤΣΙΟΥΣ smiley.gif Παικτες της σειρας ειναι...
zigolo7
Τι λέτε ρε παιδιά??? 1000 euro για να παίζουν μπάσκετ παίρνουν. Όχι για να σκάβουν!! Είναι λίγα???
ABRAAM
QUOTE(zigolo7 @ Jun 13 2009, 16:30 ) *
Τι λέτε ρε παιδιά??? 1000 euro για να παίζουν μπάσκετ παίρνουν. Όχι για να σκάβουν!! Είναι λίγα???

ενα θα σου πω...το να σκαβεις ειναι πιο ευκολο απο το να παιζεις μπασκετ,μαλλον δεν το εχεις σκασει ποτε το τοπι blove.gif
zelico
QUOTE(ABRAAM @ Jun 13 2009, 18:29 ) *
Kαι ποιος απο του δικους παικτες αξιζουν 40000 ευρω?Θα σου πω εγω..ΚΑΝΕΝΑΣ.Αλλα τα δινετε ετσι ειναι η ζωη

Φιλε μου zelico και αυτο που κανει η ομαδα σου δεν ειναι σωστο...με 700 και 1000 ευρω που εχει τους παικτες ειναι ξεφτιλα για το αθλημα.κριμα ο υδρωτας τους

GREER ενταξει ηρεμησε δεν ειναι ο ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ και ο ΓΙΑΣΚΕΒΙΤΣΙΟΥΣ smiley.gif Παικτες της σειρας ειναι...

ποια ειναι η ομαδα μου ρε μεγαλε???
nikefalin
QUOTE(zelico @ Jun 13 2009, 18:58 ) *
ποια ειναι η ομαδα μου ρε μεγαλε???

zelico & ABRAAM εκτός αποστολής για αρκετό καιρό, όποιος δεν καταλαβαίνει από τις προειδποιήσεις έχει....πάγκο
menelaos
QUOTE(aigio @ Jun 13 2009, 17:20 ) *

Ρε φιλαρακο μαλλον δε ξερεις πολλα για την ομαδα σου , μαθε ποσα επαιρνε ο Προκος και ο Τυρλας και μετα ελα πες μου. Κι αυτα πριν 2 χρονια.
aigio
Για αυτους ακριβως σου λεω... Τελος παντων... Δεν ξερω τι ακουγεται προς τα εξω, αλλα συμβολαιο πανω απο 25k δεν υπηρχε.
taraboura
ΟΧΙ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ

Τις πρώτες της ανανεώσεις έκανε η Αναγέννηση/Φλόγα, διατηρώντας και αυτή το βασικό κορμό της. Έτσι, οι Νίκος Μωυσιάδης, Δημήτρης Τουλούμης, Χρήστος Ζαρογιάννης, Λευτέρης Γαλανίδης και Ευθύμης Τσακαλέρης θα συνεχίσουν και την επόμενη σεζόν να αγωνίζονται στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Η Αναγέννηση δεν έχει σκοπό να προβεί σε υπερβολές, ενώ θα κάνει προσεκτικές κινήσεις στο μπάτζετ της. Παράλληλα, συνεχίζονται και οι συζητήσεις με τους υπόλοιπους παίκτες, για το ενδεχόμενο της ανανέωσής τους.

ΠΗΓΗ: www.basketblog.gr
ΟΛΑ
QUOTE(ABRAAM @ Jun 13 2009, 18:35 ) *
ενα θα σου πω...το να σκαβεις ειναι πιο ευκολο απο το να παιζεις μπασκετ,μαλλον δεν το εχεις σκασει ποτε το τοπι blove.gif

Το μπάσκετ φίλε μου σε ημιεπαγγελματικό επίπεδο όπως είναι η Β εθνική είναι για να περνάμε ευχάριστα την ώρα μας και να διασκεδάζουμε.Τα 1000 εύρω που παίρνουν το μήνα οι αθλητες και οι προπονητές δεν βγαίνουν απο πουθενά μόνο απο την τσέπη των παραγόντων.Πιστεψε με επειδή έκανα και τα τρια πράγματα αθλητής,παράγοντας και σκάψιμο το πιο δύσκολο με τη σειρά ειναι το σκάψιμο,ο παράγοντας και μετά ο αθλητής.
Spyk
QUOTE(ΟΛΑ @ Jun 14 2009, 16:51 ) *
Το μπάσκετ φίλε μου σε ημιεπαγγελματικό επίπεδο όπως είναι η Β εθνική είναι για να περνάμε ευχάριστα την ώρα μας και να διασκεδάζουμε.Τα 1000 εύρω που παίρνουν το μήνα οι αθλητες και οι προπονητές δεν βγαίνουν απο πουθενά μόνο απο την τσέπη των παραγόντων.Πιστεψε με επειδή έκανα και τα τρια πράγματα αθλητής,παράγοντας και σκάψιμο το πιο δύσκολο με τη σειρά ειναι το σκάψιμο,ο παράγοντας και μετά ο αθλητής.

Εντάξει μην το παρακάνουμε...

Οι αθλητές είναι οι πρωταγωνιστές και αυτοί που καταβάλλουν την μεγαλύτερη προσπάθεια και έχουν το μεγαλύτερο μερίδιο από την επιτυχία.

Αλλά το να γίνονται συνέταιροι στην τσέπη των παραγόντων είναι απαράδεκτο. Όποιος αξίζει ως αθλητής ας πάει Α2 και Α1 να παίξει επαγγελματικά..
nik-air
QUOTE(ΟΛΑ @ Jun 14 2009, 14:51 ) *

Καλα κανε και εσυ 2 προπονησεις την ημερα με ταξιδια και ολα τα σχετικα και φτασε στο επιπεδο της β εθνικης που μονο κακο δεν ειναι και αν σου μεινει χρονος για δουλεια να μου γραψεις... happy.gif
crazy with basket
ακουσα για αρκαδικο οτι ενδιαφερεται για το αναπληρωματικο τολλια και σουρλη απο δαφνη?????
ΝΤΟΥΡΛΑΝΤΑΣ
Ανακοίνωση παικτών
Δευτέρα, 15 Ιούνιος 2009 15:53
Εμείς οι παίκτες του ΠανερυθραΙκού Α.Σ., έπειτα από μια πολύ δύσκολη χρονιά για όλους, που δυστυχώς δεν δικαίωσε τις προσδοκίες της διοίκησης, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο Δημήτρη Μανωλόπουλο και τους ανθρώπους που δουλεύουν για την ομάδα, που και φέτος εκπλήρωσαν στο ακέραιο όλες τις υποχρεώσεις τους, εξοφλώντας άπαντες με τη λήξη της σεζόν. Στην Ν. Ερυθραία είχαν αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια των μεγάλων επιτυχιών πως σέβονται τις καλοκαιρινές τους υποσχέσεις. Και φέτος, παρά τον υποβιβασμό της ομάδας, έμειναν πιστοί στις συνήθειες τους δείχνοντας πως είναι θέμα χρόνου η επιστροφή του συλλόγου στις επιτυχίες.
ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΥ Α.Σ ΠΗΓΗ www.erithreabc.gr.
Faitas
Ακούστηκε επίσης ότι Ελευσίνα κυνηγάει Τσολάκη από Αρκαδικό.
alexf-5
QUOTE(GREER @ Jun 13 2009, 13:15 ) *

Συμφωνώ! Και οι δύο είναι πολύ καλοί παίχτες! Τον Γιαννακόπουλο τον παρακολουθώ χρόνια και είναι πολύ παικτάρα! Κι εννοείται ότι θα τον ήθελα στην ομάδα που υποστηρίζω!
sharky
Πιστεψε με επειδή έκανα και τα τρια πράγματα αθλητής,παράγοντας και σκάψιμο το πιο δύσκολο με τη σειρά ειναι το σκάψιμο,ο παράγοντας και μετά ο αθλητής.
[/quote]

μαλλον ουτε καλος παικτης ησουν ουτε καλος παραγοντας, για να εχεις αυτες τις αποψεις....γυρνα λοιπον καλυτερα στο σκαψιμο, γιατι ανθρωποι με τα δικα σου μυαλα υποβιβαζουν το επιπεδο του αθληματος...ολοι οι αποτυχημενοι παικτες,γινονται παραγοντες και ξεσπανε τα κομπλεξ τους στους παικτες....
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.