Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΠΑΟ 2010-2011 - Επικαιρότητα
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16
theodolichos
Paides opoios thelei na diavasei ena afierwma - sygkrish metajy Nick Gali kai Saras edw:

Joga Sporivo.blogspot.com

όσον αφορά τον ΠΑΟ προβλέπω Μάντζαρη και Βέσελι ή Βελίτσκοβιτς

smiley.gif
Paris87
QUOTE(theodolichos @ Jun 9 2011, 23:00 ) *
όσον αφορά τον ΠΑΟ προβλέπω Μάντζαρη και Βέσελι ή Βελίτσκοβιτς

smiley.gif

Ο Βεσελι εχει ηδη πει πως θέλει να παει ΝΒΑ. Βελιτσκοβιτς θα ειναι ρισκο, εαν φυγει καποιο απο τα 4αρια μας (εχουμε θεση ξενου? Γιατι στο 4 εχουμε ΕΛ που λεει κ ο Λιακοπουλος)
theodolichos
QUOTE (Paris87 @ Jun 9 2011, 23:29 ) *
Ο Βεσελι εχει ηδη πει πως θέλει να παει ΝΒΑ. Βελιτσκοβιτς θα ειναι ρισκο, εαν φυγει καποιο απο τα 4αρια μας (εχουμε θεση ξενου? Γιατι στο 4 εχουμε ΕΛ που λεει κ ο Λιακοπουλος)

Υπάρχει τεράστια πιθανότητα για lockout στο ΝΒΑ και ο μικρός δεν πρόκειται να περιμένει.
Όσο για τους ξένους Σατο-Νίκολας-Μάριτς και αν μείνει ο Τέπιτς 4 ακόμα και ο Σαρμαντίνι να γυρίσει πάλι υπάρχει μια θέση.
Όσο για τα 4αρια που λες είτε με Βέσελι είτε με Βελίτσκοβιτς καλύπτεσαι καθώς ο Ζοτς το έχει αποφασίσει ότι πλέον το παιχνίδι κρίνεται στο χαμηλό ποστ και όχι υποχρεωτικά από τα 5αρια
paodynasty
QUOTE(theodolichos @ Jun 9 2011, 23:58 ) *
Υπάρχει τεράστια πιθανότητα για lockout στο ΝΒΑ και ο μικρός δεν πρόκειται να περιμένει.
Όσο για τους ξένους Σατο-Νίκολας-Μάριτς και αν μείνει ο Τέπιτς 4 ακόμα και ο Σαρμαντίνι να γυρίσει πάλι υπάρχει μια θέση.
Όσο για τα 4αρια που λες είτε με Βέσελι είτε με Βελίτσκοβιτς καλύπτεσαι καθώς ο Ζοτς το έχει αποφασίσει ότι πλέον το παιχνίδι κρίνεται στο χαμηλό ποστ και όχι υποχρεωτικά από τα 5αρια

ξεχνάς τον iron Mike torture.gif
theodolichos
QUOTE (paodynasty @ Jun 10 2011, 01:03 ) *
ξεχνάς τον iron Mike torture.gif

O Mike έγινε πλέον Μιχάλης και εν τίθεται θέμα
vastravoud
4 αγωνιστικές κεκλεισμένων;

Καληνυχτα Ελλάδα.......

Ας απολαύσουμε το ουϊσκάκι μας περιμένοντας τον πρώτο νεκρό.

Καϊμακόγλου:
- Τελειώνει το ματς με τον Ολυμπιακό και αντί να πανηγυρίσετε κυνηγούσατε τους οπαδούς της ομάδας σας να μην επιτεθούν στους αντιπάλους σας. Πως το βίωσες εκ των έσω;
«Δυστυχώς είναι κάτι που με έχει στεναχωρήσει γιατί το πρώτο μου ελληνικό πρωτάθλημα συνδυάστηκε με όλα αυτά τα γεγονότα. Εγώ από την απειρία μου μόλις τελείωσε το παιχνίδι ήμουν πάρα πολύ χαρούμενος. Χαμογέλαγα, ήμουν σε άλλη διάσταση και δεν καταλάβαινα τι γινόταν. Μόλις είδα όλα αυτά να συμβαίνουν και μπήκα στα αποδυτήρια μου κόπηκε αμέσως η χαρά. Είδα ένα κλίμα σαν να έχουμε υποστεί μια βαριά ήττα με όλα αυτά που είχαν συμβεί. Τα παιδιά που είναι πιο παλιά στην ομάδα και έχουν αρκετές εμπειρίες, δεν πανηγύρισαν και έτρεξαν αμέσως να προστατεύσουν τους παίκτες του Ολυμπιακού».

- Και άρχισες και εσύ να προστατεύεις αντί να πανηγυρίζεις...
«Ακριβώς. Μόλις συνειδητοποίησα τι γίνεται έτρεξα και έπιασα έναν οπαδό μας, τον τράβηξα προς τα πίσω και εκείνος νόμιζε ότι ήμουν αντίπαλος και ήθελε να μου ορμήξει. Τελικά με γνώρισε και ήθελε να μου πάρει τη μπάλα και τη φανέλα. Όμως δεν τα κατάφερε!»
mephisto22
Το παρακατω ποστ το εχω δημοσιευσει και στο αλλο φορουμ

Ας κανω κι εγω τον απολογισμο για την φετινη χρονια

Δημητρης Διαμαντιδης.Λεγαμε γι αυτον οτι ειναι παικτης ομαδας,οτι δεν του αρεσει να παιρνει ατομικες πρωτοβουλιες,οτι μπορει να αναδειξει τις αρετες του μονο μεσα απο συγκεκριμενο στυλ μπασκετ και το συστημα της ομαδας.Φετος μας διεψευσε ολους.Πηρε την ομαδα στις πλατες του οταν οι αλλοι δεν τραβουσαν,επαιξε και ατομικο μπασκετ οποτε χρειαστηκε,απεδειξε οτι εκτος απο φιλοτιμο εχει και εγωισμο.Πηγε την ομαδα μεχρι το f4 με το ετσι θελω.Η χρονια του ανηκει.

Μαικ Μπατιστ.Εξισου σημαντικος με τον Διαμαντιδη.Ο καλυτερος ψηλος στην Ευρωπη στο πικ ν ρολ.Πολυ γρηγορα ποδια,γερα πατηματα,εξαιρετικα τελειωματα.Πολυ σημαντικος για την επιθετικη λειτουργια της ομαδας.Με τον Μπατιστ μεσα ο Παναθηναικος ειναι αλλη ομαδα.Απο του χρονου πιστευω οτι πρεπει να παιζει περισσοτερο ως τεσσαρι.Στο τεσσερα δεν υπαρχουν πολλα κορμια που να μπορουν να τον αντιμετωπισουν.Νομιζω οτι πλεον ειναι πολυ καταπονημενος για να παιζει πενταρι.

Αλεξ Μαριτς.Γρηγορος,αθλητικος,δυνατος,καλος αμυντικος,καλος ριμπαουντερ.Στο λοου ποστ δεν ειναι Πεκοβιτς,στο πικ ν ρολ δεν ειναι Μπατιστ.Εχει ενα θεμα με την υποδοχη της μπαλας μετα απο σκριν.Αν θελει να εχει περισσοτερο χρονο στο παρκε πρεπει να βελτιωθει σ αυτο.Τα σωματικα προσοντα δεν του λειπουν,ουτε η μπασκετικη ευφυια.Φετος δεν ηταν πολυ καλος στα τελειωματα,αλλα τον επηρεασε πολυ και ο τραυματισμος του.

Ιαν Βουγιουκας.Αναμφισβητητα ταλαντουχος.Καλο κορμι,καλες κινησεις στο λοου ποστ.Πρεπει να μαθει να πασσαρει καλυτερα.Οταν μαζευει πανω του την αντιπαλη αμυνα πρεπει να μαθει να βλεπει τους ελευθερους συμπαικτες του.Αδυναμια του τα αργα του ποδια.Εχει πολλα περιθωρια βελτιωσης.Σιγουρα εχει θεση στον Παναθηναικο,εστω και σαν ρολιστας.

Κωστας Τσαρτσαρης.Απ τους πληρεστερους ψηλους ψηλους στην Ευρωπη.Παιχνιδι με πλατη,με προσωπο,πλαστικοτητα κινησεων,καλος εκτελεστης απ οποιαδηποτε θεση.Καλος στο πικ ν ρολ και στο λου ποστ(ως τεσσαρι).Στα τελειωματα των φασεων ειναι με τα φεγαρια του.Μπορει να βαλει το πιο δυσκολο καλαθι και να χασει το πιο ευκολο.Καλος ριμπαουντερ και καλος αμυντικος .Στα δυσκολα ηταν παρων.Προσφερε πολλα με το πολυδιαστατο παιχνιδι του.

Αντωνης Φωτσης.Τεραστια παιχτουρα,τεραστια προσωπικοτητα.

Στρατος Περπερογλου.Πρεπει να μαθει να πασσαρει.Μπορει να δημιουργησει φασεις στο ενας εναντιον ενος,φτανει κοντα στο καλαθι οπου με το υψος του μπορει να εκτελεσει με καλες προυποθεσεις,μαζευει πανω τους αντιπαλους αμυντικους...και τρωει ταπα!Πρεπει να μαθει να δινει τη μπαλα στους ελευθερους συμπαικτες του.Ας ρωτησει τον Μητσο να του πει πως γινεται η δουλεια.Πρεπει παντως βελτιωσει και τα τελειωματα του.Φετος ξεκινησε καλα,μετα ειχε σκαμπανεβασματα.

Ρομειν Σατο.Ο καλοκαρδος γιγαντας.Πολυ αθλητικος,πολυ γρηγορος,πολυ αλτικος,πολυ δυνατος,ολα στον υπερθετικο.Στη σειρα με την Μπαρτσελονα ηταν συγκλονιστικος σε ολες τις μαχες που εδωσε στην αμυνα και στα ριμπαουντ.Απο του χρονου που θα εχει προσαρμοστει στον τροπο παιχνιδιου του Παναθηναικου θα ειναι πιο σταθερος επιθετικα.

Μιλενκο Τεπιτς.Εχω ξαναπει τη γνωμη μου για τον Τεπιτς.Πιστευω οτι η φυσικη του θεση ειναι στο τρια.Αν ο Ομπαραντοβιτς σκοπευει να τον χρησιμοποιησει στο δυο και στον ασσο,ας του δωσει καλυτερα πασσαπορτι.Μην ταλαιπωρειται και ο Διαμαντιδης που θα αναγκαστει να κανει παλι υπερωριες.

Νικ Καλαθης.Ο μικρος που μεγαλωσε αποτομα.Πιστευα οτι το ταβανι του ηταν να γινει ενας καλος ρολιστας στον Παναθηναικο.Μας διεψευσε ολους.Εχει το ταλεντο και την ωριμοτητα να φτασει πολυ ψηλα.Περιμενω απ αυτον να σταθεροποιησει την αποδοση του.

Ντρου Νικολας.Πολυ σημαντικος για την επιθετικη λειτουργια της ομαδας.Ειναι στην φυση του να παιρνει επιθετικες πρωτοβουλιες.Φονικο χερι απο μεση και μακρινη αποσταση,ενω ειναι απ τους πιο δημιουργικους παικτες που παιζουν στο δυο.Στη σειρα με την Μπαρτσελονα ηταν υπερπολυτιμος,κρατησε την ομαδα σε κρισιμες στιγμες με καθοριστικα δυσκολα καλαθια.Κατα τα αλλα ειχε κι αυτος τα σκαμπανεβασματα του,οπωσδηποτε και λογω των τραυματισμων του.Φετος μου φανηκε και λιγο πιο απροθυμος στην αμυνα.

Αυτα για την φετινη χρονια.Για του χρονου νομιζω οτι χρειαζομαστε και εναν επιπλεον χειριστη.

Υ.Γ καλωςορισα και καλως σας βρηκα icon_wave.gif
priest
ωραιο ποστ φιλε και καλως ηρθες στην παρεα μας...
baskethood
QUOTE (priest @ Jun 14 2011, 15:09 ) *

ενώ η συγκεκριμένη εταιρεία και ο πρόεδρός της Σαλβατόρε Γκαλατιότο μεσολάβησαν και στην αγοραπωλησία της Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ!

Ααα,ενταξει τοτε,αφου μεσολαβησαν στην αγοροπωλησια των Γκλειζερ(αλλων μεγαλων απατεωνων μετα τους Χικς και Τζιλετ)
τοτε θα πεσουμε σε καλα χερια .... 77.gif
priest
http://www.sday.gr/page.ashx?pid=2&aid=57512

επιβεβαιωση της ειδησης απο τον παυλο...
vastravoud
Πείτε μου ΕΝΑ λόγο, ΕΝΑΝ απλό λόγο για τον οποίον οποιοσδήποτε άνθρωπος εμπλέκεται στον Ελληνικό επαγγελματικό αθλητισμό, εκτός από τους:

1) Θέλει να πετάει τα λεφτά του απ' το παράθυρο
2) Ικανοποιείται με το να ακούει ιαχές που αποθεώνουν τον Θεό-πρόεδρο
3) Θέλει να έχει ιδιωτικό "στρατό"
4) Το αντιμετωπίζει σαν μια απλή επίδειξη πλούτου
5) Θέλει να γίνει διάσημος ώστε κάποια στιγμή να κάνει προσοδοφόρα μπίζνα με το κράτος (αυτό συνδυάζεται και με τα παραπάνω, ειδικά με το "3")

Δεδομένου ότι ο χ,ψ Αμερικάνος δεν ενδιαφέρεται για κάποιο από αυτά, μου φαίνεται για ΤΡΕΛΗ παραμύθα η ιστορία.
PanosIlio
Μα τόσο άμεση απεμπλοκή επιθυμούσαν από τον ΠΑΟ οι Γιαννακόπουλοι που συζητάνε για πώληση τώρα και μάλιστα σε Αμερικανούς επιχειρηματίες?

Περίεργα πράγματα, για να δούμε τι θα γίνει και με αυτό.
il postino
θα φανω γραφικος/εθνικιστης/ρομαντικος αν πω οτι προτιμω να παιζουμε μεταξυ φιλων και συγγενων και μαλιστα για την παραμονη παρα να περασει η διοικηση σε ξενους επενδυτες?
rchos
δεν θεωρω πιθανο να ισχυει ολο αυτο.

αν ισχυει δεν θεωρω πιθανο να ολοκληρωθει.
αμερικανος επενδυτης θα ερθει σε ελληνικη ομαδα για να βγαλει λεφτα.
τετοια δεν βγαινουν στην ευρωπη στο μπασκετ.
οταν συνηδητοποιησουν πως λειτουργει το πραγμα στην ευρωπη θα σταματησουν απλα να ενδιαφερονται...

οι αμερικανοι δεν ειναι γιαννακοπουλοι να πετανε ασκοπα τα λεφτα τους καθε χρονο...
priest
πειραζει που φοβαμαι επειδη,
πρωτον:την πωληση την εχει αναλαβει ο δημητρης γιαν.
δευτερον:την καε την θελουν αμερικανοι?

αφου το επιβεβαιωσε και ο παυλος γιαννακοπουλος σιγουρα ισχυει...
A.CAB
QUOTE(vastravoud @ Jun 14 2011, 15:37 ) *
Πείτε μου ΕΝΑ λόγο, ΕΝΑΝ απλό λόγο για τον οποίον οποιοσδήποτε άνθρωπος εμπλέκεται στον Ελληνικό επαγγελματικό αθλητισμό, εκτός από τους:

1) Θέλει να πετάει τα λεφτά του απ' το παράθυρο
2) Ικανοποιείται με το να ακούει ιαχές που αποθεώνουν τον Θεό-πρόεδρο
3) Θέλει να έχει ιδιωτικό "στρατό"
4) Το αντιμετωπίζει σαν μια απλή επίδειξη πλούτου
5) Θέλει να γίνει διάσημος ώστε κάποια στιγμή να κάνει προσοδοφόρα μπίζνα με το κράτος (αυτό συνδυάζεται και με τα παραπάνω, ειδικά με το "3")

Δεδομένου ότι ο χ,ψ Αμερικάνος δεν ενδιαφέρεται για κάποιο από αυτά, μου φαίνεται για ΤΡΕΛΗ παραμύθα η ιστορία.

Το 4 και το 5 έχουν πιθανότητες. Επίσης δεν ξέρεις τι σχέδια για μάρκετινγκ μπορεί να έχει στο μυαλό του ο καθένας. Γιατί δεν μιλάμε για την οποιαδήποτε ομάδα εδώ αλλά για την καλύτερη Ευρωπαική ομάδα της 15ετίας. Μαγαζί γωνία.
Δεν ξέρω πως αλλά έχει κάποιο πρεστίζ και μπορεί να το δουν σαν προέκταση του μάρκετινγκ από το ΝΒΑ στην Ευρώπη.
Μπορεί βέβαια και να είναι μούφα.
Μπορεί και να έιναι ότι πρέπει για ξέπλυμα χρήματος.
Ενδιαφέρουσα είδηση όμως είναι σίγουρα.
Επίσης αν κατάλαβα καλά ο τύπος για τον οποίο λέμε λειτουργεί ως μεσάζωντας και όχι ως ιδιοκτήτης άρα πολλά μπορούν να δουν τα μάτια μας στο μέλλον.
vastravoud
Μαγαζί γωνία μεν, μπαίνει με τσα ΤΣΑΡΟΥΧΙΑ μέσα δε.

Εγώ πολύ θα ήθελα ΌΛΟ τον επαγγελματικό αθλητισμό να λειτουργεί με 100% τεχνοκρατικά κριτήρια, α-λα ΝΒΑ, όπου η λίγκα ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ γεννάει χρήματα αντί να συσσωρεύει ελλείματα. Μετά θα δεις τον κο Διαμαντίδη να αμείβεται με 600-700k ετησίως, τον Σπανούλη με 800, κλπ.

Κλειστή ευρωπαϊκή λίγκα - ΤΩΡΑ!
Hakeem Olajuwon
QUOTE(vastravoud @ Jun 14 2011, 15:51 ) *
Μαγαζί γωνία μεν, μπαίνει με τσα ΤΣΑΡΟΥΧΙΑ μέσα δε.

Εγώ πολύ θα ήθελα ΌΛΟ τον επαγγελματικό αθλητισμό να λειτουργεί με 100% τεχνοκρατικά κριτήρια, α-λα ΝΒΑ, όπου η λίγκα ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ γεννάει χρήματα αντί να συσσωρεύει ελλείματα. Μετά θα δεις τον κο Διαμαντίδη να αμείβεται με 600-700k ετησίως, τον Σπανούλη με 800, κλπ.

Κλειστή ευρωπαϊκή λίγκα - ΤΩΡΑ!

Οι αθλητικες ΑΕ μπαινουν μεσα οχι μονο στην ελλαδα και στο ευρωπαικο μπασκετ αλλα παγκοσμιως και σε ολα αθληματα.
Ακομα και στο ΝΒΑ που υπαρχει σαλαρι καπ και φορος πολυτελειας αρκετες ομαδες μπαινουν μεσα.
Π.χ.οι μαβερικς μπαινουν συστηματικα μεσα και μαλιστα οι μετοχοι της μειοψηφιας εκαναν αγωγη στον κουμπαν για αυτο ακριβως τον λογο.Επισης η κλειστη λιγκα νομιζω οτι απαγορευεται απο τους κανονισμους της ΕΕ αν και αμφιβαλλω οτι και πάλι
οι εταιρειεςδεν θα ηταν ζημιογονες
Igor
Απο οτι καταλαβα αυτη η εταιρια λειτουργει σαν μεσαζοντας σε αγοραπωλησιες. Κανει αποτιμησεις, αναλυει τα δεδομενα και ουσιαστικα λειτουργει προς οφελος επενδυτων που θελουν να αγορασουν.

Αρα ειναι πιθανο να μην ειναι αυτοι που θελουν να αγορασουν τον ΠΑΟ, αλλα καποιοι αλλοι, οι οποιοι εχουν βαλει την εταιρια αυτη να τσεκαρει τους ισολογισμους και ολα τα δεδομενα ετσι ωστε να δουνε αμα αξιζει να γινει το deal.
vastravoud
QUOTE(Hakeem Olajuwon @ Jun 14 2011, 16:03 ) *
Οι αθλητικες ΑΕ μπαινουν μεσα οχι μονο στην ελλαδα και στο ευρωπαικο μπασκετ αλλα παγκοσμιως και σε ολα αθληματα.
Ακομα και στο ΝΒΑ που υπαρχει σαλαρι καπ και φορος πολυτελειας αρκετες ομαδες μπαινουν μεσα.
Π.χ.οι μαβερικς μπαινουν συστηματικα μεσα και μαλιστα οι μετοχοι της μειοψηφιας εκαναν αγωγη στον κουμπαν για αυτο ακριβως τον λογο.Επισης η κλειστη λιγκα νομιζω οτι απαγορευεται απο τους κανονισμους της ΕΕ αν και αμφιβαλλω οτι και πάλι
οι εταιρειεςδεν θα ηταν ζημιογονες

Το θέμα είναι:

1) Το ΝΒΑ ως προϊόν ΓΕΝΝΑΕΙ χρήμα
2) Η χασουρα των ομάδων, όπου υπάρχει, είναι αφ'ενός μεν θέμα συζήτησης, αφ' ετέρου είναι μικρό ποσοστό του τζίρου
3) Ο εξορθολογισμός(και το ενδεχόμενο σάλαρι καπ) δε σημαίνει ότι ντε και καλά θα οικονομήσουν όλες οι ομάδες, απλώς σημαίνει ότι θα σταματήσει η ψαλίδα να είναι τόσο ανοικτή. Ορισμένες εκτός πραγματικότητας αμοιβές (ΔΔ, Μπουρούσης, Σπανούλης, Φωτσης, κλπ) θα πέσουν.
priest
QUOTE(vastravoud @ Jun 14 2011, 16:04 ) *
Το θέμα είναι:

2) Η χασουρα των ομάδων, όπου υπάρχει, είναι αφ'ενός μεν θέμα συζήτησης, αφ' ετέρου είναι μικρό ποσοστό του τζίρου
3) Ο εξορθολογισμός(και το ενδεχόμενο σάλαρι καπ) δε σημαίνει ότι ντε και καλά θα οικονομήσουν όλες οι ομάδες, απλώς σημαίνει ότι θα σταματήσει η ψαλίδα να είναι τόσο ανοικτή.

συγνωμη αλλα που κολλαει το nba βρε παιδια?για ευρωπη μιλαμε και για τον παο...
vastravoud
Απλώς συζητάμε το γιατί ΔΕΝ πρόκειται να ενδιαφερθεί επενδυτής για τον Παναθηναϊκό εκτός αν θέλει να ξεπλύνει χρήματα, να πετάξει λεφτά, ή να γίνει ένας ακόμα κρατικοδίαιτος επιχειρηματίας. Τόσο απλά.

Εκτός αν ΟΝΤΩΣ υπάρχει σχέδιο για κλειστή Ευρωπαϊκή λίγκα....
Hakeem Olajuwon
QUOTE(vastravoud @ Jun 14 2011, 16:04 ) *
Το θέμα είναι:

3) Ο εξορθολογισμός(και το ενδεχόμενο σάλαρι καπ) δε σημαίνει ότι ντε και καλά θα οικονομήσουν όλες οι ομάδες, απλώς σημαίνει ότι θα σταματήσει η ψαλίδα να είναι τόσο ανοικτή. Ορισμένες εκτός πραγματικότητας αμοιβές (ΔΔ, Μπουρούσης, Σπανούλης, Φωτσης, κλπ) θα πέσουν.

Συμφωνω γενικα αλλα οπως ειπα η συζητηση για σαλαρι καπ ειναι καθαρα θεωρητικη γιατι ειναι αμφιβολο αν ειναι συμφωνη με την κοινοτικη νομοθεσια.Τωρα για τον παναθηναικο μου φαινεται απιθανο να βρεθει καποιος ξενος που θα βαζει τοσα πολλα λεφτα απο την τσεπη του.Παντα βεβαια μπορει να βρεθει ενας αμπραμοβιτς του μπασκετ αλλα αυτο μοιαζει χλωμο.
Αρα μονο ελληνας υπάρχει πιθανοτητα αλλα σε αυτη την συγκυρια αυτο μοιαζει απιθανο.
Αρα το πιο πιθανο ειναι οτι τα πραγματα θα μεινουν ως εχουν...
baskethood
Ο Γιαννης Ψαρακης γραφει για τον Γκαλατιοτο,και τα μεγαλα ντιλς που εχει καταφερει.
Αυτο που μου εκανε εντυπωση φυσικα ηταν το παρακατω.

Η τελευταία του… μπίζνα ήταν η πώληση της ομάδας χόκεϊ των Ντάλας Σταρς τον περασμένο Δεκέμβριο προς 400 εκατομμύρια δολάρια σε όμιλο επιχειρηματιών του οποίου ηγείται ο Τομ Χικς, εκ των ιδιοκτητών της ομάδας μπέιζμπολ Τέξας Ρέιντζερς και της διάσημης ποδοσφαιρικής ομάδας της Λίβερπουλ!

priest
μονο και μονο για να δειτε πως τα μμε δεν ξερουν τι τους γινεται ας αναλυσουμε την πορεια της ειδησης για την πωληση της καε..

1)αρχικα σκαει η ειδηση οτι ο δημητρης εχει παει σην αμερικη για να μιλησει στον ταδε κυριο της γνωστης εταιρειας αγοραπωλησιων για την πωληση της καε σε επενδυτη που εχει ηδη εκφρασει ενδιαφερον(αυτο εγραφαν)

2)τελικα ναι μεν εχει παει στην αμερικη αλλα επενδυτης δεν υπαρχει και αντιθετα ψαχνει να βρει μεσα απο την εταιρεια αυτη..

3)ομως οπως φαινεται απο τα τελευταια αρθρα δεν εχει παει ουτε καν στην αμερικη και απλα πηρε ενα τηλεφωνο τον ταδε κυριο για να κανει καποιες ερωτησεις πανω σε αυτο το θεμα..

εγω πιστευω πως ολα αυτα γινονται για να προκαλεσουν οι αφοι το ενδιαφερον ελληνων εφοπλιστων και οχι μονο...δεν υπαρχει περιπτωση αμερικανοι να αγορασουν μια επιχειρηση που καθε αλλο παρα κερδος εχει...

συνεπως ασχολουμαστε κανονικα με την μεταγραφολογια...
red_buller
QUOTE(iraklis peristeriou @ Jul 15 2010, 17:31 ) *
Η νέα σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει.
Με αρκετές αλλαγές στο ρόστερ, αλλά με το μαέστρο Ζέλικο στη θέση του, όλα θα πάνε καλά. 77.gif

Καλή μας χρονιά, γεμάτη επιτυχίες.
wav.gif

Φιλε μου απο τη στιγμη που αποχωρει η οικογενεια Γιαννακοπουλου απο το μπασκετ νομιζω πως ο,τι μεταγραφη και να κανει ο Παο,εχει αρχισει ηδη να μετραει αντιστροφα για να μπει στην θεση που ο Οσφπ ειναι απο το 1999 εως και σημερα.

Εγω δεν θα πω αν ηταν καλη η κακη η οικογενεια γιαννακοπουλου,αν προσεφερε η οχι στον αθλητισμο,το μονο που θα πω (και παρτε ειτε σαν επαινο ειτε σαν υβρι) ειναι πως οτι ηταν ο Κοκαλης για τον Οσφπ και το ελληνικο ποδοσφαιρο,ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο ειναι και ο Γιαννακοπουλος για τον μπασκετικο παναθηναικο και για το ελληνικο μπασκετ.
MiDi_MiLiZ
QUOTE (red_buller @ Jun 14 2011, 22:15 ) *
Φιλε μου απο τη στιγμη που αποχωρει η οικογενεια Γιαννακοπουλου απο το μπασκετ νομιζω πως ο,τι μεταγραφη και να κανει ο Παο,εχει αρχισει ηδη να μετραει αντιστροφα για να μπει στην θεση που ο Οσφπ ειναι απο το 1999 εως και σημερα.

Εγω δεν θα πω αν ηταν καλη η κακη η οικογενεια γιαννακοπουλου,αν προσεφερε η οχι στον αθλητισμο,το μονο που θα πω (και παρτε ειτε σαν επαινο ειτε σαν υβρι) ειναι πως οτι ηταν ο Κοκαλης για τον Οσφπ και το ελληνικο ποδοσφαιρο,ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο ειναι και ο Γιαννακοπουλος για τον μπασκετικο παναθηναικο και για το ελληνικο μπασκετ.

Eιναι πολυ νωρις για να καταληγεις σε τετοια συμπερασματα. Η οικογενεια Γιαννακοπουλων δεν εχει πουλησει ουτε μιση μετοχη προς το παρον. Ακομα και ολες να τις πουλησει, παλι ειναι πολυ νωρις για να κρινεις τους επομενους μετοχους, τους οποιους αυτη τη στιγμη ουτε γνωριζεις, ουτε μπορεις να προβλεψεις.

ΑΝ οι μετοχοι αλλαξουν, οι κρισεις αυτες θα ειναι ασφαλες να γινουν του χρονου τετοια εποχη, που θα ληγει το συμβολαιο του Ζοτς. Ο νοων νοητω.

ΥΓ. Σχετικα με την ατυχεστατη εξομοιωση (ουτε καν συγκριση) Γιαννακοπουλων-Κοκκαλη: Ποτε πηρε ο Κοκκαλης 6 Τσαμπιονς Λιγκ και δε το πηρα χαμπαρι? Ποτε ο συλλογος του Κοκκαλη εβγαλε την αφροκρεμα των Ευρωπαικων γηπεδων σε παιχτες?

(Και αλλα πολλα)
Vagrant
QUOTE(red_buller @ Jun 14 2011, 19:15 ) *

Μεγαλη κουβεντα απο ενα μεγαλο στομα . . .
Αν αυτη η ¨εξισωση¨ σε κανει να αισθανεσαι καλυτερα για τα 12-13 ποδοσφαιρικα πρωταθληματα του ο.σ.φ.π. (καποια απο αυτα αξια) τοτε μαζι σου . . . Θα ηθελα να εβλεπα ομως και κανενα ευρωπαϊκο τιτλο . . . εστω και στο γουροπα λιγκ . . . δεν ειδα ομως . . .
Η καραμελα αυτη κατερρευσε πια δεν το ειδες????

Respect στον μπασκετικο ΠΑΟ μα φρε, respect . . .
vastravoud
Επί "προσωπικού", "ηθικού" θέματος δε θα κάνω καμία συγκριση, κανενός προέδρου. Όπως είναι γνωστό δεν έχω κανέναν τους σε ιδιαίτερη εκτίμηση. Για τον έναν ή τον άλλον λόγο, κανείς τους δε θέλησε να βάλει μια τάξη στο χουλιγκανισμό, για να μην πω ότι τον ανάθρεψε κιολας.

Ούτε μπορείς να συγκρίνεις Ευρωπαϊκά μπάσκετ - Ελληνικά ποδοσφαίρου.

Η ειδοποιός διαφορά είναι ότι οι Γιαννακόπουλοι στήριξαν ΑΚΛΟΝΗΤΑ τον προπονητή και διεμήνυαν πάντα σε όλους τους τόνους ότι "εντός του γηπέδου κάνει κουμάντο ΑΥΤΟΣ". Δεν έχω την παραμικρή διάθεση να τους "αποθεώσω"(μακριά από εμένα όλα αυτά), αλλά στο κομμάτι αυτό υπήρξαν ΣΠΑΘΑΤΟΙ. Σε πλήρη αντίθεση με τον Κόκκαλη που πάντα ήθελε να φαίνεται αυτός σαν ο απόλυτος και μοναδικός υπαίτιος των τίτλων (με αποτέλεσμα να βγάζει πύρινα άρθρα ο "πυρινος σύνδεσμος" κάθε φορά που προέκυπταν θεματάκια με τη δικαιοσύνη).

Στα του παρόντος, όσο ξεκαθαρίζει το πράγμα, τοσο περισσότερο μου φαίνεται μπαρούφα ολκής.
3D.
[/quote]

Έφερε 6 ευρωπαικά ο θείος και δεν το θυμάμαι?? Βγήκε η uefa και ο προεδρός της και υποκλήθηκαν στον οσφπ θεωρώντας τον την πιο πετυχημένη ομάδα στην ευρώπη την τελευταία 10ετία??..κτλ κτλ κτλ...Φίλε δεν είναι κακό..πες το..η πιο πετυχημένη ομάδα σε συλλογικό ομαδικό άθλημα στην Ελλάδα είναι ο μπασκετικός ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ..απλά πράγματα χιλιοειπωμένα σε Ελλάδα και Ευρώπη..
red_buller
QUOTE(3D. @ Jun 14 2011, 23:21 ) *

Έφερε 6 ευρωπαικά ο θείος και δεν το θυμάμαι?? Βγήκε η uefa και ο προεδρός της και υποκλήθηκαν στον οσφπ θεωρώντας τον την πιο πετυχημένη ομάδα στην ευρώπη την τελευταία 10ετία??..κτλ κτλ κτλ...Φίλε δεν είναι κακό..πες το..η πιο πετυχημένη ομάδα σε συλλογικό ομαδικό άθλημα στην Ελλάδα είναι ο μπασκετικός ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ..απλά πράγματα χιλιοειπωμένα σε Ελλάδα και Ευρώπη..

Δεν βγηκε παντως η ΟΥΕΦΑ να ζηταει συγνωμη στην αλλη ομαδα επειδη την αδικησε η διαιτησια στον τελικο του ευρωπαικου..Και στην τελικη ρε φιλαρακο τι μου συγκρινεις τωρα?..Τα ευρωπαικα στο μπασκετ με το ποδοσφαιρο?..Στο μπασκετ φιλε μου εμεις,οι ισπανοι και οι Σερβοι ασχολουμαστε..Α ξεχασα και η Μακαμπι.. smiley.gif
PARISINOS
QUOTE(red_buller @ Jun 14 2011, 19:15 ) *

Το επιχειρημα σου ειναι τελειως ακυρο οχι γι αυτα που σου γραφουν οι απο πανω ( για 6 ευρωπαικα κλπ) αλλα απλα και μονο γιατι παρ οτι ο κοκκαλης εφυγε απο το ποδοσφαιρο, κυριαρχος παρεμεινε ο ΟΣΦΠ απ οτι βλεπουμε.

Με τη δικια σου τη λογικη μολις εφυγε ο κοκαλης απο τον ΟΣΦΠ στο ποδοσφαιρο , δεν θα επρεπε να ειχε χασει την κυριαρχια ο ΟΣΦΠ ΟΤΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΟΠΩΣ ΛΕΣ?
red_buller
QUOTE(PARISINOS @ Jun 14 2011, 22:28 ) *
Το επιχειρημα σου ειναι τελειως ακυρο οχι γι αυτα που σου γραφουν οι απο πανω ( για 6 ευρωπαικα κλπ) αλλα απλα και μονο γιατι παρ οτι ο κοκκαλης εφυγε απο το ποδοσφαιρο, κυριαρχος παρεμεινε ο ΟΣΦΠ απ οτι βλεπουμε.

Με τη δικια σου τη λογικη μολις εφυγε ο κοκαλης απο τον ΟΣΦΠ στο ποδοσφαιρο , δεν θα επρεπε να ειχε χασει την κυριαρχια ο ΟΣΦΠ ΟΤΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΟΠΩΣ ΛΕΣ?

Ανελαβε ο Μαρινακης φιλε μου που ειναι το ιδιο (καλος η κακος ο,τι θες βαλε) με Κοκκαλη και γιαννακοπουλο,αρα παλι ειχαμε το πανω χερι.
Vagrant
QUOTE(red_buller @ Jun 14 2011, 20:27 ) *
Δεν βγηκε παντως η ΟΥΕΦΑ να ζηταει συγνωμη στην αλλη ομαδα επειδη την αδικησε η διαιτησια στον τελικο του ευρωπαικου..Και στην τελικη ρε φιλαρακο τι μου συγκρινεις τωρα?..Τα ευρωπαικα στο μπασκετ με το ποδοσφαιρο?..Στο μπασκετ φιλε μου εμεις,οι ισπανοι και οι Σερβοι ασχολουμαστε..Α ξεχασα και η Μακαμπι.. smiley.gif

Αντιθετα στη μπαλα ειναι η Μπαρτσα, η Γιουναϊτεντ, η Τσελσι, η Ρεαλ, η Ιντερ, η Μιλαν, η Μπαγερν, . . . . η Μπαρτσα, η Μπαρτσα, η Μπαρτσα, η Μπαρτσα . . .

Παρε το ριμαδι το γιουροπα λεμε, γινε Πορτο, Μπραγκα (ετσι δε τη λενε?) . . . Αντε μη το παρεις . . . φτανε καθε χρονο στους 4 και καθε δυο-τρια χρονια τελικο . . . τοτε τα ξαναλεμε . . . "παρε ενα, παρε ενα, παρε ενα"!!!!

Στο μπασκετ ειναι οι ΠΑΟ, ΟΣΦΠ, Μπαρτσα, Ρεαλ, Καχα, ΤσεΣεΚα, Σιενα, Μακαμπι, Σερβοι (?) και η Σπυρου Μπασκετ!!!!
MiDi_MiLiZ
QUOTE (red_buller @ Jun 14 2011, 23:32 ) *
Ανελαβε ο Μαρινακης φιλε μου που ειναι το ιδιο (καλος η κακος ο,τι θες βαλε) με Κοκκαλη και γιαννακοπουλο,αρα παλι ειχαμε το πανω χερι.

Λιγο θες για να μας πεις οτι και ο Μπεος ειναι το ιδιο με τους Γιαννακοπουλους, εδω το χεις, εδω το χεις...
3D.
QUOTE(red_buller @ Jun 14 2011, 23:27 ) *

Βγήκε πάντως η uefa και ψάχνει ένα καλοκαιρινό παιχνίδι...Α θυμήθηκα με τη Μακαμπι smiley.gif
Επαναλαμβάνω δεν είναι κακό...γράψτο..πες το στον εαυτό σου στον καθρέφτη..στους γύρω σου..Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ είναι η πιο πετυχημένη ομάδα σε συλλογικό επίπεδο σε όλη την ιστορία του Ελληνικού αθλητισμού..αν είσαι μπασκετικός και κατέχεις το άθλημα απλά λες respect και τέλος... icon_wave.gif
PARISINOS
QUOTE(red_buller @ Jun 14 2011, 21:32 ) *

Εσυ ομως δεν εβαλες αυτη την παραμετρο οταν εγραψες το ποστ σου. Ειπες οτι ο γιανακοπουλος ειναι οτ ηταν ο κοκκαλης του ποδοσφαιρου , και αρα τυχον αποχωρηση του θα σημανει και την μεγαλη υποβαθμιση του ΠΑΟ ( για να το θεσω ευγλωτα).

σου απανταω οτι εφυγε ο κοκκαλης και δεν εχασε δυναμικη ΟΣΦΠ. Και μου απαντας οτι ηρθε ο μαρικανης? μα πως σε βοηθαει αυτο?

κατσε να δουμε ποιος θα αντικαταστησει τους γιαννακο και βλεπουμε...Οι πιθανοτητες να βρεθει ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ για τον μπασκετικο ΠΑΟ ειναι ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ απο το να μη βρεθει. Οπως βρεθηκαν οι αγγελο για τον μπασκτικο ΟΣΦΠ και ο μαρινακης για τον ποδοσφαιρικο, ετσι θα βρεθει και για την κορυφαια μπασκετικη ομαδα της τελευταιας 15ετιας στην ευρωπη.

Υ.Γ. Το δημοσιευμα παιζει ανετα να ειναι σχετικα μουφα και κατευθηνομενο αρα καλο ειναι πριν γραψουμε , παναθηναικοι και μη , να περιμενουε λιγο...
Ginobili
QUOTE(red_buller @ Jun 14 2011, 21:27 ) *

Α...και η ΤΣΣΚΑ....ααα...και οι Ιταλοί ...στην Λιθουανία ασχολούνται καθόλου?
Ο Παναθηναικός αδικήθηκε στο Παρίσι..όχι η Μπάρτσα..αλλά αυτό είναι άσχετο.
Το να ασχοληθείς με το Ελληνικό μπάσκετ θέλει μεγαλύτερα @@ έχε υπόψη σου...σε σχέση με το ποδόσφαιρο.Κι αυτό γιατί είναι καθαρά ζημιογόνα επιχείρηση άμα θέλεις να κάνεις πρωταθλητισμό στην Ευρώπη.Παίρνεις την Ευρωλίγκα..και δεν καλύπτεις ούτε το συμβόλαιο του Τέπιτς...τι συγκρίνεις τώρα??? Οι Γιαννακόπουλοι έχουν πολλαπλάσιο μπάτζετ από τα έσοδα της ΚΑΕ..εδώ και 20 χρόνια.

Και κάτι τελευταίο...δεν υπάρχει σύγκριση Κόκκαλη Γιαννακόπουλων.Οι Γιαννακόπουλοι έβαλαν τον παναθηναικό πάνω από τους εαυτούς τους.Ο Κόκκαλης δεν θα μπορούσε να αντέξει έναν Ζοτς στην ομάδα του...να ακούει το παραπάπαμ....Ομπράντοβιτς....ήθελε να είναι αυτός το #1,αυτόν να υμνούν μόνο..βλέπε Μπάγεβιτς...Βαλβέρδε...Γι'αυτό και ο Ολυμπιακός δεν καταξιώθηκε στην Ευρώπη ενώ είχε την δυνατότητα.
vastravoud
QUOTE(PARISINOS @ Jun 14 2011, 23:42 ) *
κατσε να δουμε ποιος θα αντικαταστησει τους γιαννακο και βλεπουμε...Οι πιθανοτητες να βρεθει ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ για τον μπασκετικο ΠΑΟ ειναι ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ απο το να μη βρεθει. Οπως βρεθηκαν οι αγγελο για τον μπασκτικο ΟΣΦΠ και ο μαρινακης για τον ποδοσφαιρικο, ετσι θα βρεθει και για την κορυφαια μπασκετικη ομαδα της τελευταιας 15ετιας στην ευρωπη.

H αισιοδοξία σου από που πηγάζει;

Βλέπεις ότι και στο ποδόσφαιρο τα έχουν κάνει σαν τα μουτρα τους.
PARISINOS
QUOTE(vastravoud @ Jun 14 2011, 21:49 ) *
H αισιοδοξία σου από που πηγάζει;

Βλέπεις ότι και στο ποδόσφαιρο τα έχουν κάνει σαν τα μουτρα τους.

Δεν πηγαζει απο πουθενα, απλα λεω οτι επιχειρηματιας λογικα θα βρεθει.

και στο ποδοσφαιρο βρεθηκαν κια μαλιστα αρκετοι. Το προβλημα ηταν οτι τσακωθηκαν ολοι μεταξυ τους. Εχουμε 4 επιχειρηματικους κολοσσους στο διοικητικο συμβουλιο (συν μερικους αλλους αξιοσεβαστους επιχειρηματιες) και κανενας δεν θελει να βαλει λεφτα γιατι τσακωνονται μεταξυ τους...
vastravoud
Από την άλλη, το μπάσκετ για να παραμείνει ως έχει χρειάζεται μια ΓΕΡΗ ετήσια οικονομική ένεση, αντίθετα με το ποδόσφαιρο που ακόμα και πλήρως ισοσκελισμένος μπορείς να είσαι με προσεκτική διαχείριση.
kobaksev
QUOTE(red_buller @ Jun 14 2011, 22:15 ) *

Ωραίο να είναι κανείς ονειροπόλος.

QUOTE(red_buller @ Jun 14 2011, 22:15 ) *

Ακριβώς το ίδιο, άλλωστε και η μοναδική επιτυχία της Εθνικής Ελλάδας στο ποδόσφαιρο είχε ως βάση την πολυπρωταθλήτρια ομάδα του ΟΣΦΠ, το ελληνικό ποδόσφαιρο και το ευ αγωνίζεσθαι προβλήθηκε από παιχνίδια όπως η Ριζούπολη, δεκάδες ευρωπαϊκές πορείες και τρόπαια ήρθαν στην Ελλάδα κλπ

QUOTE(red_buller @ Jun 14 2011, 23:27 ) *

Και κάτι Ιταλοί, Ρώσοι, Λιθουανοί, Τούρκοι χασομέρηδες.

Όσο για το πρώτο περιμένω ένα δημοσίευμα που να αναφέρει την περιβόητη συγνώμη της FIBA.

george69
QUOTE (j.browning @ Jun 15 2011, 00:09 ) *
red_buller εισαι ο πιο ακυρος ποστερ εδω μεσα δεν εχω συμφωνησει ουτε μια φορα σε αυτα που λες ugly8.gif
βεβαια δικαιωμα σου ειναι να πιστευεις οτι θελεις keep going το διασκεδαζω! icon_joy.gif

Υπαρχει μεγαλη αγωνια με το θεμα
της αλλαγης ιδιοκτησιας .
Μηπως οι Γιαννακοπουλοι
φευγουν τωρα που
η ΒΙΑΝΕΞ παρουσιασε
20% μειωση οικονομικων
μεγεθων και την κανουν
με ελαφρα πηδηματακια
για να μην εκτεθουν
στα ματια του ΠΡΑΣΙΝΟΥ
ΛΑΟΥ ?????
3D.
Μετά και τις έγγραφες αποδείξεις απο τον φίλο κ ομοιδεάτη kobaksev περιμένω με αγωνία τον red_buller να γράψει ένα σχόλιο..αλλά μάλλον θα ακολουθεί τις οδηγίες μου...μπροστά στον καθρέφτη..αυτά sorry απο τους φίλους του ΠΑΟ για το οπαδικό ύφος μου απλά είναι τόσο αστείο να έχουν απομείνει κάποιοι λίγοι φίλοι του οσφπ που να αμφισβητούν τον 6άστερο που πρέπει κ αυτοί να συνέλθουν..είναι σαν να βγαίνει το yugo και να μην παραδέχεται την ferrari.. υπερβολικό??..οκ την mercedes..καλό βράδυ
vastravoud
Μπορούμε να συζητάμε μέχρι αύριο για τον Παναθηναϊκό, τη Βιανέξ και τον....Μπομπ Κοζώνη, χωρίς προσωπικές αντεγκλήσεις όμως.
red_buller
QUOTE(kobaksev @ Jun 15 2011, 00:00 ) *
Ωραίο να είναι κανείς ονειροπόλος.

Ακριβώς το ίδιο, άλλωστε και η μοναδική επιτυχία της Εθνικής Ελλάδας στο ποδόσφαιρο είχε ως βάση την πολυπρωταθλήτρια ομάδα του ΟΣΦΠ, το ελληνικό ποδόσφαιρο και το ευ αγωνίζεσθαι προβλήθηκε από παιχνίδια όπως η Ριζούπολη, δεκάδες ευρωπαϊκές πορείες και τρόπαια ήρθαν στην Ελλάδα κλπ

Και κάτι Ιταλοί, Ρώσοι, Λιθουανοί, Τούρκοι χασομέρηδες.

Όσο για το πρώτο περιμένω ένα δημοσίευμα που να αναφέρει την περιβόητη συγνώμη της FIBA.

1ον)Φιλαρακο δεν ειμαι ονειροπολος,ο ιδιος ο γιαννακοπουλος βγηκε και ειπε οτι κουναει μαντηλακι..

2ον)Η Εθνικη ελλαδος ανηκει στους Ελληνες οχι στον Καραγκουνη και στην ομαδα σου η στην ομαδα μου.

3ον)Στην Ριζουπολη πηγαινες για 3 αποτελεσματα και εφαγες 3 γκολ,δεν νομιζω να εφταιγε η ατμοσφαιρα.Αυτο το παραμυθακι βγηκε μετα απο κανα δυο χρονια γιατι τοτε μετα το ματς τους κυνηγουσατε εσεις οι ιδιοι οι οπαδοι τους παικτες σας(ισως οχι εσυ προσωπικα).

4ον)Οταν μιλας για Ιταλους,Ρωσους και Λιθουανους για ποιους μιλας? Γιατι εκτος απο την ΤΣΣΚΑ δεν βλεπω καποια αλλη ομαδα απο αυτες τις 3 χωρες blink.gif

Vagrant
QUOTE(red_buller @ Jun 14 2011, 21:57 ) *
1ον)Φιλαρακο δεν ειμαι ονειροπολος,ο ιδιος ο γιαννακοπουλος βγηκε και ειπε οτι κουναει μαντηλακι..

2ον)Η Εθνικη ελλαδος ανηκει στους Ελληνες οχι στον Καραγκουνη και στην ομαδα σου η στην ομαδα μου.

3ον)Στην Ριζουπολη πηγαινες για 3 αποτελεσματα και εφαγες 3 γκολ,δεν νομιζω να εφταιγε η ατμοσφαιρα.Αυτο το παραμυθακι βγηκε μετα απο κανα δυο χρονια γιατι τοτε μετα το ματς τους κυνηγουσατε εσεις οι ιδιοι οι οπαδοι τους παικτες σας(ισως οχι εσυ προσωπικα).

4ον)Οταν μιλας για Ιταλους,Ρωσους και Λιθουανους για ποιους μιλας? Γιατι εκτος απο την ΤΣΣΚΑ δεν βλεπω καποια αλλη ομαδα απο αυτες τις 3 χωρες blink.gif

Τη Σιενα (παρολο που εφαγε 50αρα φετος!!!), τη Μπανταλονα (ασχετο αλλα σχετικο), τη Ζαλγκιρις (εχει παρει κουπα) . . . και αρκετες αλλες.

Αφου ειναι τοσο ευκολο να παρεις euroleague γιατι εσυ εχεις μονο μια? Α ξεχασα, Γιαννακοπουλοι . . . Βασιλακοπουλοι, Στανκοβιτσοπουλοι και σια!!!!! Μαυρη κουνια!!!

red_buller
QUOTE(PARISINOS @ Jun 14 2011, 22:42 ) *

Υ.Γ. Το δημοσιευμα παιζει ανετα να ειναι σχετικα μουφα και κατευθηνομενο αρα καλο ειναι πριν γραψουμε , παναθηναικοι και μη , να περιμενουε λιγο...

Aν ειναι η νεα διοικηση του Παο να ειναι στο στυλ των Αγγελοπουλων φιλε μου, τοτε δεν σε συμφερει smiley.gif

QUOTE(Vagrant @ Jun 15 2011, 01:09 ) *
Τη Σιενα (παρολο που εφαγε 50αρα φετος!!!), τη Μπανταλονα (ασχετο αλλα σχετικο), τη Ζαλγκιρις (εχει παρει κουπα) . . . και αρκετες αλλες.

Αφου ειναι τοσο ευκολο να παρεις euroleague γιατι εσυ εχεις μονο μια? Α ξεχασα, Γιαννακοπουλοι . . . Βασιλακοπουλοι, Στανκοβιτσοπουλοι και σια!!!!! Μαυρη κουνια!!!

Μου μπερδεψες τωρα κατι ομαδες των 90's με τον Βασιλακοπουλο και με το ποσες Ευρωλιγκες μου λειπουν.. icon_wave.gif Λυπαμαι δεν μπορω να σε βοηθησω στον συλλογισμο σου.

Παιδια ο,τι και να κανετε,ειναι κοινα αποδεκτο σε ολους τους ανθρωπους οτι το ποδοσφαιρο ηταν ειναι και θα ειναι ο Βασιλιας των σπορ.Τωρα αν σε μερικους σας αρεσει να λετε στους εαυτους σας οτι το μπασκετ ειναι το πρωτο τοτε οκ παω πασο..
baskethood
QUOTE (red_buller @ Jun 15 2011, 01:15 ) *
Παιδια ο,τι και να κανετε,ειναι κοινα αποδεκτο σε ολους τους ανθρωπους οτι το ποδοσφαιρο ηταν ειναι και θα ειναι ο Βασιλιας των σπορ.Τωρα αν σε μερικους σας αρεσει να λετε στους εαυτους σας οτι το μπασκετ ειναι το πρωτο τοτε οκ παω πασο..

Μπηκες σ ενα φορουμ για μπασκετ για να πεις οτι το ποδοσφαιρο ειναι ο βασιλιας των σπορ.
Και ενταξει,ειναι αποψη σου και δικαιωμα σου να την εκφραζεις.
Αλλα,αν υπαρχουν ατομα που πιστευουν το αντιθετο,υπαρχει καταλληλοτερο μερος για να τα βρεις?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.