Ο Ντόμερκαντ κόστιζε τα μισά απο τον Χαλπερίν και όμως, όλοι ξέρουμε πόσο θα τον θέλαμε αντί του Χαλπερίν τώρα!
Κακο παραδειγμα βρηκες. Εκτος του οτι ΔΕΝ θα τον θελαμε ολοι αντι του Χαλπεριν, επαιρνε και σχεδον τα ίδια χρηματα.
lightday
Jan 10 2010, 15:29
QUOTE(Razorblade Fish @ Jan 10 2010, 14:00 )
Το Ευρωμπασκετ δεν το ειδες,ε;Δεν ειμαι φαν του Τεοντοσιτς,αλλα εσυ μας τον εβγαλες Καυκη με ολιγη απο Χαριση
οχι ρε συ και Καυκής,μην φτάνουμε στο άλλο άκρο.Εντάξει ήρθε δεύτερος με καλή-διαολεμένη απόδοση στον τελικό.
Μεγάλοι γκαρντ όμως έχουν πετάξει ολόκληρες dream teams με απόδοση τρελή, γύρισαν χαμένους ημιτελικούς ,πήραν φ4 .Ε δεν είναι το ίδιο.
QUOTE(Air and King @ Jan 10 2010, 11:27 )
..
Οσο αφορα τις συγκρισεις με Παπαλουκα-Διαμαντιδη-Σαρας στην ηλικια των 22 ειναι καλυτερος απο οτι ηταν και οι τρεις στην αντιστοιχη ηλικια!
....
Το αν θα τους φτασει-ξεπερασει αυτο θα το δειξει ο χρονος..........Τα παντα μεσα στο παρκε και σε βαθος καριερας αποδεικνυονται για καθε παιχτη!
Και ο Παπανικολάου ο γνωστός έιχε τα φοντα αυτά αλλά δεν έγινε και τεράστιος.Πότε πήγε στο Ολυμπιακό ; πρεπει να ήταν πολύ μικρός.
Με τα τελευταίο θα συμφωνήσω επί 1000.Δηλαδή οτι λέει ο Γιαννάκης Υπομονή και ο χρόνος θα δείξει.
Air and King
Jan 10 2010, 17:34
QUOTE(lightday @ Jan 10 2010, 15:29 )
Και ο Παπανικολάου ο γνωστός έιχε τα φοντα αυτά αλλά δεν έγινε και τεράστιος.Πότε πήγε στο Ολυμπιακό ; πρεπει να ήταν πολύ μικρός.
Kαι τι σημαινει οτι επειδη δεν εγινε ο Παπανικολαου δεν θα γινει και ο Τεοντοσιτς?Αυτο θα περιμενουμε να το δουμε σε βαθος Χρονου!Οπως συνεβει και με τους τρεις προαναφερθεντες οι οποιοι ομως δεν ειχαν το "Fast Start" του Μιλος!
Προς το παρον η οποια (λογικη) συγκριση με Σαρας-Διαμαντιδη-Παπαλουκα για τον Τεοντοσιτς αφορα την αντιστοιχη ηλικια!
Τα υπολοιπα μολις περασουν καποια χρονια!
οχι ρε συ και Καυκής,μην φτάνουμε στο άλλο άκρο.Εντάξει ήρθε δεύτερος με καλή-διαολεμένη απόδοση στον τελικό.
Μεγάλοι γκαρντ όμως έχουν πετάξει ολόκληρες dream teams με απόδοση τρελή, γύρισαν χαμένους ημιτελικούς ,πήραν φ4 .Ε δεν είναι το ίδιο.
ποσοι παντως γκαρντ στα 22 τους εχουν κερδισει μονοι τους σε ημιτελικο ευρωμπασκετ?ασε που η πορεια του ηταν γενικα πολυ καλη στο τουρνουα και αυτο το μια καλη-διαολεμενη αποδοση στον τελικο ειναι απιστευτα παραπλανητικο.την διαολεμενη εμφανιση την εκανε στον ημιτελικο οπως ειπα μα ολο του το τουρνουα ηταν πολυ πολυ παραγωγικο.
Air and King
Jan 10 2010, 17:46
QUOTE(rankin @ Jan 10 2010, 13:45 )
Τέλος, το μπάτζετ δεν παίζει μπάσκετ ρε παιδιά! Μην το λέμε ξανά και ξανά.. Ο Ντόμερκαντ κόστιζε τα μισά απο τον Χαλπερίν και όμως, όλοι ξέρουμε πόσο θα τον θέλαμε αντί του Χαλπερίν τώρα!
Ελα ρε rankin τωρα που δεν παιζει ρολο το μπατζετ!Μην τα ισοπεδωνεις και εσυ ολα τωρα!
Αν δεν παιζει ρολο το μπατζετ αντι του Παπαλουκα του Κλειζα του Τσιντρες του Μπουρουση να ειχαμε τον Αγαδακο τον Μπαρλο,τον Παπαμακαριο και παει λεγοντας..........
Το μπατζετ παιζει τεραστιο ρολο!Αν δεν πληρωσεις να παρεις παιχτες ποιοτητας και ο Αουερμπακχ μαζι με τον Γουντεν και τον Ταρκανιαν να κοουτσαρουν δεν πας πουθενα!
Οσο για τον Γιαννακη ναι μεν οπως λες ειναι πιο νοικοκυρεμενα τα πραγματα απο οτι ηταν με τον Γκερσον αλλα τι να την κανω εγω την παρακαταθηκη για τον επομενο αν δεν παρει Τιτλο?
Και μην ξεχνας οτι ο Ιωαννιδης ναι μεν αφησε ετοιμη ομαδα στον Ντουντα αλλα και ο ιδιος "Ξανθος" εκτος οτι πηγε σε 2 Τελικους Ευρωλιγκα(κυπελλο Πρωταθλητριων τοτε) επαιρνε Πρωταθληματα...Τι απο αυτα εχει κανει ο Γιαννακης?Τιποτα!
Καταλαβαινω την συμπαθεια σου προς τον Γιαννακη αλλα σαφεστατα και Ιωαννιδης και ο Ιβκοβιτς ηταν πιο επιτυχημενοι απο τον Γιαννακη εστω και μεχρι νεοτερας!
rankin
Jan 10 2010, 18:50
QUOTE(Air and King @ Jan 10 2010, 17:46 )
Ελα ρε rankin τωρα που δεν παιζει ρολο το μπατζετ!Μην τα ισοπεδωνεις και εσυ ολα τωρα!
Αν δεν παιζει ρολο το μπατζετ αντι του Παπαλουκα του Κλειζα του Τσιντρες του Μπουρουση να ειχαμε τον Αγαδακο τον Μπαρλο,τον Παπαμακαριο και παει λεγοντας..........
Το μπατζετ παιζει τεραστιο ρολο!Αν δεν πληρωσεις να παρεις παιχτες ποιοτητας και ο Αουερμπακχ μαζι με τον Γουντεν και τον Ταρκανιαν να κοουτσαρουν δεν πας πουθενα!
Μπορεί να το έθεσα λάθος.. το επαναδιατυπώνω λοιπόν:
"Το μπάτζετ δεν λέει όλη την αλήθεια"
Magnus92
Jan 11 2010, 00:06
QUOTE(Air Kef @ Jan 9 2010, 17:07 )
Υπάρχουν τα ποστ ακόμα, από ότι θυμάμαι ήμουν αντίθετος στο να έφευγε ο Πίνι μέσα στην χρονιά και να μην τον άφηναν να ολοκληρώσει την σεζόν, κυρίως επειδή πίστευα ότι το πρωτάθλημα 2007, αγωνιστηκά έπρεπε να το πάρουμε, άρα ο Πίνι είχε καταφέρει το φαινομενικά ακατόρθωτο τότε.
Δεν ήμουν τόσο ένθερμος όσο είμαι με τον Γιαννάκη, γιατί ο Γιαννάκης μου εμπνέει περισσότερο κύρος και σοβαρότητα, όπως και η ομάδα του, η οποία άλλωστε πήγε στο Φ4 πέρσι κι ενώ μπορεί να μην έφτασε πέρσι τόσο κοντά στο να πάρει το πρωτάθλημα όσο αυτή του Πινι, μου δείχνει ότι είναι πιο κοντά στον ΠΑΟ ως υπολογίσιμος αντίπαλος, παρά η τότε.
Προς το παρόν με τον ΠΑΟ φέτος, έχει κάνει το πιο απολαυστικό παιχνίδι του με 19 πόντους και 10 ριμπ.
Δεν είναι ΜΑΚΡΑΝ ο καλύτερος Αμερικανός φέτος, αλλά σίγουρα κάνει καλύτερη σεζόν από τον Μπατίστ (που ειχε και τραυματισμό).
Σεβασμος στην αποψη του Bibby-στη ...
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
Jan 11 2010, 01:55
QUOTE(rankin @ Jan 10 2010, 19:50 )
Μπορεί να το έθεσα λάθος.. το επαναδιατυπώνω λοιπόν:
"Το μπάτζετ δεν λέει όλη την αλήθεια"
Αυτο που λες ισχυει στο ποδοσφαιρο μονο.
Στο μπασκετακι οποιος βαλει 30μυρια στην ομαδα, αυτοματως εχει παει στο Φ4 κατα 99%
Air Kef
Jan 11 2010, 02:02
To μπάτζετ δεν λέει ολη την αλήθεια, γενικώς.
Έχουν γίνει πολλά λάθη πάνω στην φούρια μας, και οκ, ο Κλέιζα και ο Παπαλουκάς μπορεί να τα αξίζουν, αλλά τα 6 του Τσίλι, τα 2,2 του Βούισιτς ή το 1,5 του Βασιλόπουλου είναι υπερβολικά πολλά.
Άλλο παράδειγμα, ο Κελάτι είχε υπογράψει με 300.000 τον χρόνο και θα πρόσφερε, προτιμήσαμε τον Ουέιφερ με 1,5 που δεν πρόσφερε τπτ.
Αυτό πρέπει να καταλάβουν όσοι είναι του δόγματος "το ακριβότερο μπάτζετ στην Ευρώπη απαγορεύεται να χάνει από τον Πανιώνιο".
Το ένα δεν φέρνει αναγκαστικά το άλλο.
sakissab
Jan 11 2010, 14:40
Παιδιά αν γνωρίζει κανείς πότε παίζουμε Τετάρτη με την Παρτιζάν θα του ήμουν ιδιαίτερα ευγνώμων...
sacarame
Jan 11 2010, 14:44
QUOTE(sakissab @ Jan 11 2010, 14:40 )
Παιδιά αν γνωρίζει κανείς πότε παίζουμε Τετάρτη με την Παρτιζάν θα του ήμουν ιδιαίτερα ευγνώμων...
Αν εννοείς τι ώρα,στο σάιτ της Ευρωλίγκας λέει 20.00 CET άρα 21.00 ώρα δικιά μας
Razorblade Fish
Jan 12 2010, 14:45
Ετοιμο το εισιτηριακι για αυριο...Ελπιζω το κλιμα να ειναι λιγοτερο αρρωστο απο τις προηγουμενες φορες που επισκεφτηκα το ΣΕΦ φετος...
σωστη παρατηρηση.
βασικα και προχτες με κολοσσο το κλιμα ηταν καλυτερο απο τις αλλες φορες.αυτο εχει να κανει με την απουσια πολλου κοσμου την συμπεριφορα των διαιτητων και την ανετη επικρατηση.
αυριο και τα δυο απο τα τρια δεδομενα θα ειναι διαφορετικα σιγουρα και το τριτο(ανετη νικη) ειναι επισης πολυ πιθανο να ειναι διαφορετικο οποτε εχει ενδιαφερον ποια θα ειναι η ατμοσφαιρα στο σεφ.
Reggie Miller #31
Jan 12 2010, 17:23
Επειδή στο μπάσκετ δε σταμάτησα ποτέ να πηγαίνω,όλο το κλίμα το δημιουργού κάποιοι φίλαθλοι,οι οποίοι δεν ξέρουν τίποτα από μπάσκετ,απλά πηγαίνουν στο γήπεδο...
Νομίζω ότι δεν είναι το ίδιο εύκολο να παρακολουθήσεις μπάσκετ και ποδόσφαιρο,το μπάσκετ είναι λίγο πιο περίπλοκο και πρέπει να γνωρίζεις ένα δυο πράγματα,όχι φυσικά ότι όταν αντιδρούν οι φίλαθλοι με κάποιες επιλογές έχουν άδικο...
Σε ορισμένες έχουν δίκιο,αλλά σε πα΄ρα πολλές αντιδρούν απλά ως προπονηταράδες της εξέδρας...
Και είναι κρίμα το γήπεδο άδειο,ύστερα από τέτοια προσπάθεια ομάδας και διοίκησης για τα καλύτερα και τις καλύτερες συνθήκες(κατανοητή μια μερική απογοήτευση από τον κόσμο)
Είμαι σίγουρος πως μια επιτυχία,ένας τίτλος θα αλλάξει τον αριθμό που πηγαίνει στο γήπεδο,ακόμα και στα εύκολα παιχνίδια...
kotzito
Jan 12 2010, 18:23
Παντως εγω απο το να ειναι 500-1000 οργανωμενοι και ναι μεν να φωναζουν συνθηματα αλλα να κανουν χουλιγκανιες,προτιμω τα αντιστοιχα ατομα να ειναι φιλαθλοι που ξερουν απο μπασκετ.Το θεμα με τους οπαδους του Ολυμπιακου ειναι οτι η πλειοψηφια τους δεν ξερει απο μπασκετ ή βλεπει το τμημα μπασκετ ως Ολυμπιακος.Οι καθαρα μπασκετικοι φιλοι του Ολυμπιακου ειναι οι 1000-2000 που βρισκονται σταθερα σε καθε αγωνα ή αυτοι που δεν μπορουν ή δεν θελουν να πανε γηπεδο αλλα ξερουν απο μπασκετ.Οι υπολοιποι ερχονται μονο στα ντερμπυ ή καμια φορα στα ευρωπαικα παιχνιδια.Χαρακτηριστικο παραδειγμα οι οργανωμενοι.Προσωπικα παντως πιστευω οτι η ιδανικη ατμοσφαιρα θα ηταν αυτη που υπηρχε φετος στο παιχνιδι με τον ΠΑΟ ή σε καποια καλα ευρωπαικα παιχνιδια.
nickomcbr
Jan 12 2010, 23:12
1. Απαράδεκτη η αποχή της θύρας 7. Το μπάσκετ καλώς-κακώς κάνει μια προσπάθεια και αυτοί (επειδή δεν τους κάνουν τα χατήρια
απέχουν. Να πάψουν να το παίζουν "για την αρρώστεια μας παντού"... Βέβαια εγώ είμαι καλύτερα χωρίς τα καφριλίκια τους...
2. Διαφωνώ με τον ελιτισμό μερικών γαύρων-μπασκετικών. Ο Ολυμπιακός έχει παράδοση στο μπάκσετ και είμαι σίγουρος ότι έχει πολλούς φίλους που για διάφορους λόγους δεν πάνε γήπεδο. Αντίθετα, έχω σιχαθεί την γκρίνια των "λίγων και καλών" (ευτυχώς μιας μειοψηφίας) που πηγαίνουν στο γήπεδο και γιουχάρουν και ειρωνεύονται. Κι εγώ έχω προσωπικά προβλήματα αλλά δεν τα βγάζω σε βάρος της ομάδας μου. Και όχι, δεν μπορώ να δεχτώ με τίποτα ότι το ένα άθλημα είναι πιο περίπλοκο από το άλλο.
Για μένα, ο Ολυμπιακός είναι ομάδα με λαϊκό έρισμα και οποιαδήποτε προσπάθεια ελιτισμού κάποιου αθλήματος αποβαίνει εις βάρος του. Και το μπάσκετ όταν φύγει από τις ελίτ που βρίσκεται τώρα και ξαναγίνει λαϊκό άθλημα όπως παλιά, ο Ολυμπιακός θα ξαναπρωταγωνιστήσει...
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
Jan 13 2010, 04:18
rankin
Jan 13 2010, 13:45
QUOTE(nickomcbr @ Jan 12 2010, 23:12 )
1. Απαράδεκτη η αποχή της θύρας 7. Το μπάσκετ καλώς-κακώς κάνει μια προσπάθεια και αυτοί (επειδή δεν τους κάνουν τα χατήρια
απέχουν. Να πάψουν να το παίζουν "για την αρρώστεια μας παντού"... Βέβαια εγώ είμαι καλύτερα χωρίς τα καφριλίκια τους...
2. Διαφωνώ με τον ελιτισμό μερικών γαύρων-μπασκετικών. Ο Ολυμπιακός έχει παράδοση στο μπάκσετ και είμαι σίγουρος ότι έχει πολλούς φίλους που για διάφορους λόγους δεν πάνε γήπεδο. Αντίθετα, έχω σιχαθεί την γκρίνια των "λίγων και καλών" (ευτυχώς μιας μειοψηφίας) που πηγαίνουν στο γήπεδο και γιουχάρουν και ειρωνεύονται. Κι εγώ έχω προσωπικά προβλήματα αλλά δεν τα βγάζω σε βάρος της ομάδας μου. Και όχι, δεν μπορώ να δεχτώ με τίποτα ότι το ένα άθλημα είναι πιο περίπλοκο από το άλλο.
Για μένα, ο Ολυμπιακός είναι ομάδα με λαϊκό έρισμα και οποιαδήποτε προσπάθεια ελιτισμού κάποιου αθλήματος αποβαίνει εις βάρος του. Και το μπάσκετ όταν φύγει από τις ελίτ που βρίσκεται τώρα και ξαναγίνει λαϊκό άθλημα όπως παλιά, ο Ολυμπιακός θα ξαναπρωταγωνιστήσει...
Στο 1ο συμφωνώ 100%
Στο 2ο, αναρωτιέμαι, πόσο "λαϊκό" είχε κάνει ο Κόκκαλης το ποδόσφαιρο όταν έπρεπε να είσαι μέλος για να βρίσκεις εισιτήριο;
Γιατί στο μπάσκετ δεν υπάρχει καμία αντίστοιχη λογική "κλειστού κλαμπ" συνεπώς, ότι συμβαίνει, σχετίζεται με ατομικές αποφάσεις και ενέργειες του καθενώς.
Για παράδειγμα, στην θύρα που καθόμαστε εδώ και χρόνια με τα διαρκείας μας, όπου έχουμε γίνει πλέον μια μεγάλη παρέα, πρόσφατα ήρθαν κάποιοι καινούριοι φίλαθλοι, οι οποίοι μας ζήτησαν "να μην φωνάζουμε"!!!!!
προφανώς το ότι έχουν μπερδέψει το ΣΕΦ με το μέγαρο δεν είναι απόφαση της ΚΑΕ, αλλά καθαρά προσωπικό τους σφάλμα!
Εγώ οι περισσότεροι που γνωρίζω και πάνε χρόνια στο ΣΕΦ, δεν έχουν καμία ελιτίστικη αντιμετώπιση της κατάστασης
Έχουν αγάπη για την ομάδα και το άθλημα. Χλευάζουν αυτούς που θυμούνται την ομάδα μόνο στα ντέρμπι. Αλλά ποτέ δεν μιλάνε για το μπάσκετ σαν να είναι το άθλημα των "εκλεκτών"!
Η ομάδα για μένα είναι ανοιχτή σε όποιον αγαπάει αυτήν αλλά και το άθλημα
και λέω "και το άθλημα", γιατί αν σε κάποιον δεν αρέσει το μπασκετ, δεν είναι ανάγκη να έρχεται να το βλέπει.. Ούτε εγώ πάω στο πολο για παράδειγμα, αλλά δεν το κάνω γιατί οι φίλοι του πόλο είναι ελιτιστές. Απλά δεν το καταλαβαίνω το άθλημα και δεν με ευχαριστεί ...
nickomcbr
Jan 13 2010, 15:02
QUOTE(rankin @ Jan 13 2010, 13:45 )
Στο 1ο συμφωνώ 100%
Στο 2ο, αναρωτιέμαι, πόσο "λαϊκό" είχε κάνει ο Κόκκαλης το ποδόσφαιρο όταν έπρεπε να είσαι μέλος για να βρίσκεις εισιτήριο;
Γιατί στο μπάσκετ δεν υπάρχει καμία αντίστοιχη λογική "κλειστού κλαμπ" συνεπώς, ότι συμβαίνει, σχετίζεται με ατομικές αποφάσεις και ενέργειες του καθενώς.
Για παράδειγμα, στην θύρα που καθόμαστε εδώ και χρόνια με τα διαρκείας μας, όπου έχουμε γίνει πλέον μια μεγάλη παρέα, πρόσφατα ήρθαν κάποιοι καινούριοι φίλαθλοι, οι οποίοι μας ζήτησαν "να μην φωνάζουμε"!!!!!
προφανώς το ότι έχουν μπερδέψει το ΣΕΦ με το μέγαρο δεν είναι απόφαση της ΚΑΕ, αλλά καθαρά προσωπικό τους σφάλμα!
Εγώ οι περισσότεροι που γνωρίζω και πάνε χρόνια στο ΣΕΦ, δεν έχουν καμία ελιτίστικη αντιμετώπιση της κατάστασης
Έχουν αγάπη για την ομάδα και το άθλημα. Χλευάζουν αυτούς που θυμούνται την ομάδα μόνο στα ντέρμπι. Αλλά ποτέ δεν μιλάνε για το μπάσκετ σαν να είναι το άθλημα των "εκλεκτών"!
Η ομάδα για μένα είναι ανοιχτή σε όποιον αγαπάει αυτήν αλλά και το άθλημα
και λέω "και το άθλημα", γιατί αν σε κάποιον δεν αρέσει το μπασκετ, δεν είναι ανάγκη να έρχεται να το βλέπει.. Ούτε εγώ πάω στο πολο για παράδειγμα, αλλά δεν το κάνω γιατί οι φίλοι του πόλο είναι ελιτιστές. Απλά δεν το καταλαβαίνω το άθλημα και δεν με ευχαριστεί ...
Τα μέλη είναι μια μεγάλη κουβέντα (μπάρτσα) που δεν είμαι σε θέση να κάνω...
Χαίρομαι που επιβεβαιώνεις την εικόνα μου ότι είναι μια μικρή μειοψηφία. Το έναυσμα περί ελιτισμού το πήρα από προλαλήσαντες εδώ...
Reggie Miller #31
Jan 13 2010, 17:35
Εγώ δε μίλησα για ελιτισμό του αθλήματος,αλλά το ποδόσφαιρο είναι από μόνο του πιο λαικό και διαδεδομένο.
Στο μπάσκετ υπάρχουν αρκετοί που δεν γνωρίζουν τόσο καλά τους κανονισμούς ή στρατηγικές και συστληματα.
Τουλάχιστον αυτή την άποψη έχω εγώ...
15#kostas
Jan 13 2010, 20:00
Πούλμαν για τον κόσμο!
Γεμάτη δράση είναι η Τετάρτη με τον Ολυμπιακό να έχει ευρωπαϊκούς αγώνες σε βόλεϊ και μπάσκετ. Το συγκρότημα του Κρίστιανσον υποδέχεται στις 19:30 στο κλειστό του Ρέντη την Δυναμό Μόσχας και το παιχνίδι είναι πολύ κρίσιμο για το μέλλον μας στην διοργάνωση. Το γήπεδο θα πρέπει να είναι κατάμεστο από τους οπαδούς μας για να σπρώξουν την ομάδα στη νίκη που την έχει τόσο μεγάλη ανάγκη.
Ο μπασκετικός Ολυμπιακός, ωστόσο, στις 21:00 υποδέχεται την μισητή Παρτιζάν στο ΣΕΦ στο τελευταίο ματς της πρώτης φάσης της Ευρωλίγκα και αυτό το γήπεδο πρέπει να είναι γεμάτο για να αποθεωθεί η ομάδα μας που είναι πρώτη σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ο Θρύλος είναι ενιαίος και όλα τα αθλήματα είναι ένα και γι' αυτό θα γίνει προσπάθεια για να είναι και το Ρέντη και το ΣΕΦ κατάμεστα.
Έτσι ο Ολυμπιακός προκειμένου να διευκολύνει τον κόσμο θα διαθέσει πούλμαν για τον κόσμο που θα κάνουν δρομολόγιο από τον χώρο στάθμευσης του γηπέδου Καραϊσκάκη στο κλειστό του Ρέντη. Μετά το τέλος του αγώνα θα αναχωρήσουν από το Ρέντη για το ΣΕΦ και για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Παρτιζάν. Το πρώτο δρομολόγιο θα πραγματοποιηθεί στις 18:30 και το δεύτερο στις 19:00 και φυσικά η μετακίνηση είναι δωρεάν.
απο olympiakos.gr
Απ' οτι φαινεται σημερα θα εχει μπολικο κοσμο και οργανωμενους κυριως...
Καμια μανουρα να μην γινει μονο(σκεφτομενοι οτι κανανε οι σερβοι στο μεταξυ μας παιχνιδι)
Y.Γ. Βαζω λινκ απο το σιτε γαυρος και γραφει ολυμπιακος εδω,γραφω απο το σιτε γαυρος και μου το αλλαζει ολυμπιακος παλι...γιατι?
kotzito
Jan 13 2010, 21:19
Eξω και ο Σοφοκλης απο το σημερινο παιχνιδι λογω ιγμοριτιδας.
Στο αγωνιστικο κομματι,θα ειναι καλο και χρησιμο παιχνιδι το σημερινο.Η ομαδα θα εχει την ευκαιρια να παιξει λιγο πιο χαλαρα και να παρουν χρονο συμμετοχης και αλλοι παικτες.Επισης ειναι μια καλη ευκαιρια να μαζευτει κοσμος στο ΣΕΦ γιατι φετος σε λιγους αγωνες εχει παει αρκετος κοσμος.Αν δεν ηταν κλειστος και ο Ηλεκτρικος πιστευω θα ειχε και περισσοτερο κοσμο.
newpower2020
Jan 14 2010, 00:01
Ήρεμο και χαλαρό το σημερινό ματς.Όποτε ο θρύλος σοβαρεύτηκε και φόρτσαρε στοιχειωδώς(πάτησε γκάζι δηλαδή) το παιχνίδι πήγε περίπατο.Δεν έχει κάποιος πολλά να πεί γι'αυτό το ματς,ίσως ναναι απτα ελάχιστα ή το μοναδικό που δεν είχαμε κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον.Υπήρχαν και στιγμές που η ομάδα πρόσφερε και ωραίο θέαμα (ε τον μπαγάσα τον Μπέβερλυ τι κάρφωμα έκανε!).Προσωπικά ξενέρωσα με την μη χρησιμοποίηση για πολύ ώρα παιχτών όπως ο Παπανικολάου-Βασιλόπουλος-Γλυνιαδάκης.Δηλαδή αν δεν παίξουν και σήμερα, πότε θα παίξουν?Το πολύ πολύ να κερδίζαμε με 15 πόντους...(να κέρδιζα κιεγώ το στοίχημα
)
ΥΓ.Αν αυτός ο μπαγάσας ο Μπέβερλυ δουλέψει στον επιθετικό τομέα, πραγματικά έχει τα φόντα να εξελιχθεί σε σπουδαίο παίχτη.Φοβάμαι όμως πώς στην επίθεση κάποια πράγματα ή ταχεις ή δεν ταχεις και δεν στα μαθαίνουν...Αυτό δεν με κάνει να αισιοδοξώ ιδιαίτερα...
kotzito
Jan 14 2010, 00:19
Δεν νομιζω οτι χωραει ιδιαιτερης κριτικης το σημερινο παιχνιδι.Ο Ολυμπιακος επαιξε χαλαρα και με μια τοσο χαλαρη εμφανιση εριξε 20 ποντους στην Παρτιζαν.Καλα δεν ειναι και ομαδαρα οι Σερβοι,αλλα νομιζω οτι αν παιζαμε και πιο σοβαρα θα ριχναμε ανετα και 30αρα.Γενικα η ομαδα επαιξε 10 λεπτα καλο μπασκετ στο 2ο ημιχρονο και καθαρισε το παιχνιδι.Απλα φροντισε να ευχαριστηθει το παιχνιδι και να προσφερει ομαδα.Τελος και η α' φαση με την ομαδα να τερματιζει πρωτη και να παιζει πολυ καλυτερα απ' οτι περσυ.Ατομικα ο Μπουρουσης ηταν αρκετα αθορυβος σημερα αλλα εβαλε 12 ποντους.Ο Μιλος και αυτος ηταν πιο χαλαρος σημερα αλλα εκανε αλλη μια πολυ καλη εμφανιση.Για τον Μπεβερλι θα συμφωνηση με τα λεγομενα του newpower.Δεν θα γινει ποτε μεγαλος παικτης,αλλα ενας παικτης βασικος για μια καλη Ευρωπαικη ομαδα μπορει να γινει.Τρεχει,πηδαει,καρφωνει,μοιραζει ταπες.Απο τους πιο αθλητικους παικτες στην Ευρωπη ισως.Οντως στον επιθετικο τομεα θελει δουλεια,αλλα ετσι κι αλλιως ακομα 21 ετων ειναι.Ο Γλυνιαδακης μου φαινεται οτι μετα το σημερινο παιχνιδι δυσκολα θα ξαναπαιξει παραπανω απο 10 λεπτα σε αγωνα.Ηδη ο Λουκας του εχει φαει την θεση.
78% στις βολες σημερα.Βελτιωμενοι.Το μοναδικο που δεν μου αρεσε σημερα ηταν η αδρανεια μερικες φορες στην αμυνα,ειδικα στις αλλαγες των παικτων.
mrproedros
Jan 14 2010, 01:03
Euroleague - Week 10 : Ολυμπιακός - Παρτίζαν 81-60 (13-1-10) Highlights
Τα δεκάλεπτα: 20-15, 36-33, 63-49, 81-60.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Γιαννάκης): Πεν 3 (1), Τσίλντρες 10, Βούισιτς 6, Μπουρούσης 12, Χαλπερίν 14 (2), Κλέιζα 16, Μαυροκεφαλίδης 3, Βασιλόπουλος, Γλυνιαδάκης, Παπανικολάου, Μπέβερλι 9, Τεόντοσιτς 8
ΠΑΡΤΙΖΑΝ (Βουγιόσεβιτς): Ρόμπερτς 14 (2), ΜακΚάλεμπ 14 (1), Κέτσμαν 6 (1), Μιλόσεβιτς 1, Λούτσιτς, Μπέσοβιτς, Μίτροβιτς 3 (1), Μπόζιτς 3 (1), Βέσελι 11 (1), Ντέκιτς 2, Βράνιες 6.
Razorblade Fish
Jan 14 2010, 03:04
Πολυ καλο δευτερο ημιχρονο για την ομαδα.Ειλικρινα,περναγα πολυ καλυτερα χωρις τους οργανωμενους...Με την ομαδα να μη βλεπεται στο πρωτο ημιχρονο,εβριζαν ασταματητα τον Παοκ.Κανενα απολυτως συνθημα ενθαρρυνσης,Μονο Παοκ.Δεν νομιζω να ειδαν λεπτο απο το παιχνιδι...Και απειλουσαν μαλιστα οποιον τολμουσε να μην σηκωνεται η να μην τραγουδαει...Τεοντοσιτς απλα καταπληκτικος,ηταν παρα πολυ καλος και στην αμυνα,πιο καλος απο ποτε για μενα.Χαλπεριν και Μπουρουσης ανεβασμενοι.Τσιλντρες αθλιος,θα τον βλεπει στον υπνο του τον Βεσελι...Οι ταπες που εφαγε και χρεωθηκαν φαουλ μου φανηκαν καθαρες στο γηπεδο....
Highlight του αγωνα,περα απο την καρφωματαρα του Μπεβερλι,η φαση που ο Βρανιες κανει λαθος πασα στον παγκο μας,με αρκετη ομως δυναμη,πετυχαινοντας νομιζω τον Μπεβερλυ και ενας πισω μου φωναζει:''Στον Γιαννακη πετα τη ρε μα...κα,οχι εκει..."
Germany96
Jan 14 2010, 03:33
QUOTE(Razorblade Fish @ Jan 14 2010, 03:04 )
Τεοντοσιτς απλα καταπληκτικος,ηταν παρα πολυ καλος και στην αμυνα,πιο καλος απο ποτε για μενα
Παρ' οτι ο McCalebb τα εβαλε τα ποντακια του, ο Milos ειχε αρκετα καλες τοποθετησεις στην αμυνα και ειχε και 4 κλεψιματα και τρια blocks (αν κι εγω μονο ενα θυμαμαι, τοσα δινει η στατιστικη) εκμεταλευομενος την διαφορα υψους του με τον μικροσωμο Αμερικανο. Οντως το καλυτερο παιχνιδι του αμυντικα, αλλα και στην αλλη πλευρα του γηπεδου δεν πηγε καθολου ασχημα, δεν ειναι τοσο οι 9 ασιστ του οσο το μολις ενα λαθος του σε ενα ματς με καθαρα all-star game νοοτροπια, απο πλευρας Ολυμπιακου τουλαχιστον.
newpower2020
Jan 14 2010, 03:49
QUOTE(Razorblade Fish @ Jan 14 2010, 03:04 )
Highlight του αγωνα,περα απο την καρφωματαρα του Μπεβερλι,η φαση που ο Βρανιες κανει λαθος πασα στον παγκο μας,με αρκετη ομως δυναμη,πετυχαινοντας νομιζω τον Μπεβερλυ και ενας πισω μου φωναζει:''Στον Γιαννακη πετα τη ρε μα...κα,οχι εκει..."
Όλα τα λεφτά ξεράθηκα απ'τα γέλια!!!!
Εντάξει ο Τσίλι δεν ήταν καλός σήμερα αλλά πιστεύω ότι και ο ίδιος δεν φόρτσαρε ιδιαίτερα γνωρίζοντας ότι το ματς είναι αδιάφορο.Τον δυσκόλεψε πάντως και ο γίγαντας Βράνιες στην ρακέτα που του έκλεινε διαδρόμους.Anyway δικαιούται και ένα κακό παιχνίδι, πόσο μάλλον όταν αυτό είναι και αδιάφορο.Στα δύσκολα τον θέλουμε και όπως πέρυσι(final-four-τελικοί Α1) πιστεύω θαναι εκεί και ακόμα πιο ανεβασμένος... Πάντως δεν χρειαζόταν να παίξει 32 λεπτά υπάρχουν και άλλοι παίχτες για τέτοια ειδικά ματς...
spysta
Jan 14 2010, 04:18
χανει η Καχα αυριο .. ερχεται μαζι μας στο τοπ 16 και λογικα πρεπει να παιρνουμε και Κιμκι καθως και τον 4ο απο το γκρουπ της Μπαρτσα . για να δουμε // βασικα το σημαντικοτερο ειναι οι διασταυρωσεις με τον αντιστοιχο ομιλο του τοπ16 στους 8 ..
Redalert
Jan 14 2010, 10:30
Πολυ καλη εμφανιση σε ενα βαθμολογικα αδιαφορο ματς και χωρις Παπαλουκα,Σοφο.
Χαρακτηριστικα αναφερω το αγριο "μανουριασμα" του Κλειζα με τον Γιαννακη(2 φορες),
Μια στο τελος του πρωτου ημιχρονου μετα το λαθος που εκανε και τις φωνες που του εβαλε ο Γιαννακης ,
και μια στο 2ο οταν ετοιμαστηκε να μπει ο Μαυροκεφαλιδης και φανηκε οτι τα πηρε πολυ ασχημα(μεχρι και το χαι φαιβ ακουστηκε)!!
Πολυ καλη εμφανιση και απο τον Beverley ..που με βαζει στο τρυπακι να αναρωτηθω αν και κατα ποσο ειναι σωστη η προσθηκη του Πεν .
Με αυτα τα αθλια ποσοστα 3/13 3π τα οποια δεν ειναι τυχαια γιατι επαναλαμβανονται πολυ συχνα ...ισως ενας SG να ηταν πιο χρησιμος στην ομαδα μας.
Παρολα αυτα τωρα που αρχιζουν τα δυσκολα η ομαδα δειχνει πιο "ομαδα" και εαν εχουμε αξιοπρεπες ποσοστο στα τριποντα δεν χανουμε απο κανενα!!!
rankin
Jan 14 2010, 10:48
Απονέμουμε το βραβείο Kevin Johnson στον Πατρίκιο Μπέβερλι ... Η φάση ήταν Ε Κ Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Η !!!! Την έβλεπα ξανά το βράδυ στο ιντερνετ και τραβούσα τα μαλλιά μου! Για την ευρώπη είναι εξαιρετικά σπάνια.. Λογικά μιλάμε για τη φάση της αγωνιστικής στην ευρωλίγκα! (Αν ήταν για την Α1 φαντάζομαι πως κάποιο κλέψιμο του Διαμαντίδη θα κέρδιζε την πρώτη θέση !!!
)
Όσο για το παιχνίδι, κρατάμε την καλή αντιμετώπιση απέναντι στη ζώνη.
Την ηρεμία που είχε η ομάδα χωρίς το άγχος και τη γκρίνια της κερκίδας
Την πολύ ωραία άμυνα με παγίδες που έχουμε αρχίσει εδώ και λίγο καιρό να παρουσιάζουμε στο παρκέ.. Αν τραβήξει αυτό, θα έχουμε ένα ακόμα όπλο στη διάθεση μας.
Προχωράμε........
Razorblade Fish
Jan 14 2010, 10:57
QUOTE(REDALERT @ Jan 14 2010, 10:30 )
Πολυ καλη εμφανιση σε ενα βαθμολογικα αδιαφορο ματς και χωρις Παπαλουκα,Σοφο.
Χαρακτηριστικα αναφερω το αγριο "μανουριασμα" του Κλειζα με τον Γιαννακη(2 φορες),
Μια στο τελος του πρωτου ημιχρονου μετα το λαθος που εκανε και τις φωνες που του εβαλε ο Γιαννακης ,
και μια στο 2ο οταν ετοιμαστηκε να μπει ο Μαυροκεφαλιδης και φανηκε οτι τα πηρε πολυ ασχημα(μεχρι και το χαι φαιβ ακουστηκε)!!Πολυ καλη εμφανιση και απο τον Beverley ..που με βαζει στο τρυπακι να αναρωτηθω αν και κατα ποσο ειναι σωστη η προσθηκη του Πεν .
Με αυτα τα αθλια ποσοστα 3/13 3π τα οποια δεν ειναι τυχαια γιατι επαναλαμβανονται πολυ συχνα ...ισως ενας SG να ηταν πιο χρησιμος στην ομαδα μας.
Παρολα αυτα τωρα που αρχιζουν τα δυσκολα η ομαδα δειχνει πιο "ομαδα" και εαν εχουμε αξιοπρεπες ποσοστο στα τριποντα δεν χανουμε απο κανενα!!!
Μονο ακουστηκε;;;Κοντεψε να του σπασει το χερι ο αγαθος Λινας και ο Μαυροκεφαλιδης τον αγριοκοιταξε απορημενος...Στην πρωτη φαση που λες δεν ηταν τοσο τσαντισμενος νομιζω.
panos75
Jan 14 2010, 11:07
Νομίζω πως ο μόνος που θα βλέπει εφιάλτες με τον Βράνιες θα'ναι ο Βουγιόσεβιτς. Πρέπει να είναι ένας από τους πιο χαζούς ψηλούς που έχουν περάσει από το ΣΕΦ εδώ και πολλά χρόνια.
Αρκεί να θυμηθούμε πόσες φορές του έκλεψαν τη μπάλα μέσα από τα χέρια χωρίς να πάρει χαμπάρι τι γίνεται. Οι περισσότεροι αιφνιδιασμοί του Ολυμπιακού από τον Βράνιες ξεκίνησαν.
Κατά τ'άλλα η ανεγκεφαλίαση σε όλο της το μεγαλείο χθες από τους κάφρους της εξέδρας. Απορώ πως δεν διέκοψαν οι διαιτητές τον αγώνα με όλες αυτές τις κροτίδες που πέταγαν τα μαστούρια στον στίβο. Αν κάποιος φίλαθλος με αδύνατη καρδιά πάθαινε τίποτε να δω τι θα έλεγε η διοίκηση πάλι για τον "υπέρχο λαό του Θρύλου".
Germany96
Jan 14 2010, 11:41
QUOTE(Razorblade Fish @ Jan 14 2010, 10:57 )
Μονο ακουστηκε;;;Κοντεψε να του σπασει το χερι ο αγαθος Λινας και ο Μαυροκεφαλιδης τον αγριοκοιταξε απορημενος...Στην πρωτη φαση που λες δεν ηταν τοσο τσαντισμενος νομιζω.
Στην πρωτη φαση (αν λεμε για την ιδια) ηταν τσαντισμενος ο Halperin, που περιμενε ελευθερος στο τριποντο αρκετη ωρα ωστε να γουρλωσει τα ματια για 2" και να του κανει χειρονομιες για αλλα 3" μεχρι να τρακαρει στους ψηλους της Partizan ο Kleiza. Γενικοτερα η νοοτροπια του Λιθουανου ωρες ωρες προβληματιζει, η μονη του δικαιολογια ειναι οτι το χθεσινο ηταν ενα ματς οσα πανε κι οσα ερθουν.
kseplenhs
Jan 14 2010, 12:42
βασικά χτες με την ζώνη εφαρμόσαμε το "αν δεν θες να αντιμετωπίσεις κάποιον,φρόντισε να μην διασταυρωθουν ποτέ οι δρόμοι σας"...
δεν την παλευαμε με το κοντάρι τον βράνιες να σκέκεται στη ρακέτα και αποφασίσαμε να κλέβουμε μπάλες στην άμυνα,να πατάμε γκάζι και σε πρωτευοντες ή δευτερέυοντες αιφνιδιασμούς για να προλάβουμε ανοργάνωτη τη ζώνη και να σκοράρουμε.
είναι και αυτό μια λύση αλλά απο την άλλη αν η παρτίζαν "μουλάρωνε" να κρατάει χαμηλό τέμπο,τότε δεν ξέρω αν θα το λύναμε το πρόβλημα.γιατί ήταν εξώφθαλμο πως η παρτιζάν δεν είχε ούτε τις δυνάμεις,ούτε το βάθος αλλά ούτε και τη διαθεση να το παλεψει μέχρι τέλους.
προβλέπω πως όσο δεν βρίσκουμε γρήγορα πατήματα απέναντι σε ζώνη σε σετ παιχνίδι,τότε απο εδώ και μπρος μην μας κάνει εντύπωση καμιά ήττα του στυλ 56-55.θεωρώ δεδομένο πως μερικές ομάδες αυτό θα επιδιώξουν.και με καλύτερες προυποθέσεις απο την παρτιζάν...
QUOTE(Razorblade Fish @ Jan 14 2010, 10:57 )
ασε που έχασε και την βολη επιτηδες ο άτιμος για να μην βγει αλλαγη....
benchwarmer
Jan 14 2010, 14:54
QUOTE(REDALERT @ Jan 14 2010, 10:30 )
Ο οποιος Γιαννακης ειχε και αυτος πολλα νευρα χτες... Σε καποια φαση (νομιζω σε ενα τριποντο που φαγαμε) τον εδειξε να κλωτσαει μια καρεκλα, δεν τον ξαναθυμαμαι φετος να αντιδρα ετσι.
QUOTE(rankin @ Jan 14 2010, 10:48 )
Απονέμουμε το βραβείο Kevin Johnson στον Πατρίκιο Μπέβερλι ...
Ειναι που δεν σου αρεσε ο Μπεβερλι(ς)...
QUOTE(panos75 @ Jan 14 2010, 11:07 )
Νομίζω πως ο μόνος που θα βλέπει εφιάλτες με τον Βράνιες θα'ναι ο Βουγιόσεβιτς. Πρέπει να είναι ένας από τους πιο χαζούς ψηλούς που έχουν περάσει από το ΣΕΦ εδώ και πολλά χρόνια.
Αν ηταν πιο εξυπνος, με 2.29 υψος δεν θα επαιζε στην Παρτιζαν..
Τελος παντων, συνεχιζουμε. Δεν εχει και πολλα να πουμε για χτες, οπως δεν θα ειχε και πολλα να πουμε αμα χαναμε... Προς το παρον περιμενουμε το ΤΣΣΚΑ-Καχα σημερα..
newpower2020
Jan 14 2010, 22:38
Κέρδισε η ΤΣΣΚΑ (δυστυχώς...) κιέτσι πήραμε Κάχα Λαμποράλ μαζί μας (σε συνδιασμό με την ήττα της Μακάμπι).
benchwarmer
Jan 14 2010, 22:40
kotzito
Jan 14 2010, 22:43
Οντως.Ευτυχως.Αλλιως υπηρχε περιπτωση να πεσουμε με την Σιεναν νομιζω,που ειναι καλυτερη πιστευω απο την Ταου.
newpower2020
Jan 14 2010, 22:48
QUOTE(kotzito @ Jan 14 2010, 22:43 )
Οντως.Ευτυχως.Αλλιως υπηρχε περιπτωση να πεσουμε με την Σιεναν νομιζω,που ειναι καλυτερη πιστευω απο την Ταου.
Α ναι την ξέχασα αυτή.Νόμιζα ότι θα πέσουμε με την ΤΣΣΚΑ.Όντως καλύτερα λοιπόν.Αναμένουμε την κλήρωση για να δούμε την 3η και 4η ομάδα και κυρίως... τις μελλοντικές διασταυρώσεις...
ΥΓ.Αν κάποιος βλέπει την ματσάρα Μπάρτσα-Σιένα ας μου στείλει pm για link
Nομιζω παιρνουμε Κιμκι και μια εκ των Προκομ Φενερ..
Ζορικος ομιλος..
kotzito
Jan 14 2010, 22:52
QUOTE(apkat @ Jan 14 2010, 22:49 )
Ζορικος ομιλος..
Kιμκι και οποιον βγει 4ος στον ομιλο της Μπαρτσελονα.Δηλαδη αν η Βιλερμπαν κερδισει την Τσιμπονα αυτη θα ειναι μαλλον ή Φενερ.Αν και στον ομιλο αυτο παιζει μεχρι και τετραπλη ισοβαθμια.
Razorblade Fish
Jan 14 2010, 22:57
QUOTE(apkat @ Jan 14 2010, 22:49 )
Ζορικος ομιλος..
Ο Παναθηναικος τι να πει με Μπαρτσελονα,Μακαμπι και Εφες;;;
QUOTE(Razorblade Fish @ Jan 14 2010, 22:57 )
Ο Παναθηναικος τι να πει με Μπαρτσελονα,Μακαμπι και Εφες;;;
Δεν νομιζω οτι ειναι 100% ο παο ετσι..Απο το τριτο γκρουπ νομιζω μπορει να παρει Παρτιζαν αντι Μακαμπι..
newpower2020
Jan 14 2010, 23:05
QUOTE(kotzito @ Jan 14 2010, 22:52 )
Kιμκι και οποιον βγει 4ος στον ομιλο της Μπαρτσελονα.Δηλαδη αν η Βιλερμπαν κερδισει την Τσιμπονα αυτη θα ειναι μαλλον ή Φενερ.Αν και στον ομιλο αυτο παιζει μεχρι και τετραπλη ισοβαθμια.
Καλά πώς τα κατάφεραν έτσι σε αυτόν τον όμιλο?Χάνει η Φενέρ χαλαρά στο 30 68-51 μέστην Τουρκία!Κοινώς όποιος και αν μας τύχει από αυτόν τον όμιλο δεν πρέπει ναναι και πολύ της προκοπής...Αν λείξουν έτσι τα ματς όπως είναι τώρα ποιός βγαίνει 3ος και ποιός 4ος?
Λοιπον..Αν η Ζαλγκιρις ειναι 3η και η Ασβελ τεταρτη οι ομιλοι οριζονται απολυτα..Και εχουν ως εξης..
Μπαρτσα
Παο
Μακαμπι
Εφες
Ολυμπιακος
καχα
Κιμκι
Ασβελ
ΤΣΣΚΑ
Μαλαγα
Ζαλγκιρις
Προκομ
Ρεαλ
Σιενα
Παρτιζαν
Μαρουσι
pou_pws_pote
Jan 14 2010, 23:08
QUOTE(apkat @ Jan 14 2010, 22:58 )
Δεν νομιζω οτι ειναι 100% ο παο ετσι..Απο το τριτο γκρουπ νομιζω μπορει να παρει Παρτιζαν αντι Μακαμπι..
νομιζω οτι απο το 4ο γκρουπ ο παναθηναικος πεφτει οπως και να χει με την εφες
οποτε αφου υπαρχει η δυνατοτητα να τηρηθουν ολα τα κριτηρια το λογικο ειναι να παρει απο το 3ο γκρουπ τη μακαμπι κι οχι την παρτιζαν
//με προλαβες
spysta
Jan 14 2010, 23:09
QUOTE(apkat @ Jan 14 2010, 21:58 )
την Παρτιζαν πρεπει αναγκαστηκα να την παρει το Μαρουσι .. αι θινκ σοου
wagner love
Jan 14 2010, 23:09
QUOTE(apkat @ Jan 14 2010, 23:07 )
Λοιπον..Αν η Ζαλγκιρις ειναι 3η και η Ασβελ τεταρτη οι ομιλοι οριζονται απολυτα..Και εχουν ως εξης..
Μπαρτσα
Παο
Μακαμπι
Εφες
Ολυμπιακος
καχα
Κιμκι
Ασβελ
ΤΣΣΚΑ
Μαλαγα
Ζαλγκιρις
Προκομ
Ρεαλ
Σιενα
Παρτιζαν
Μαρουσι
Αν ισχύουν αυτά παιδιά ο τρίτος όμιλος είναι αστείος. Εντελώς αστείος. Πάντως σημασία θα έχουν τα διασταυρώματα για τα οποία θα γίνει κλήρωση
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.