Ο Τομάσεβιτς μας είχε μείνει απωθημένο φαίνεται...Έπρεπε ντε και καλά αυτός ο παίκτης να παίξει στον Παναθηναικό οτι και να γίνει...Πάντως αν ο συγκεκριμένος έρχονταν πριν από 3-4 χρόνια θα ήμουνα πολύ χαρούμενος...Όμως τώρα αυτή τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή δεν ξέρω την κατάσταση που βρίσκεται...Και είναι και αρκετά μεγάλος πλέον...Στα 32 του χρόνια!!
Όπως και να έχει η κίνηση αυτή δεν είναι τόσο τραντακτή σε σχέση με τα ονομάτα που γράφτηκαν χθες... Για Δήμο Ντικούδη,Κορνέλ Ντάβιντ, Ματίας Σμόντις,Φαμπρίτσιο Ομπέρτο,Νίκολα Βούιτσιτς...
Από τους παραπάνω γούσταρα με χίλια τον Βούισιτς...
Πάντως το roster δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα αφού με το δεδομένο οτι θα μείνει ο Μπατίστ(1ος Αμερικάνος) πάμε και για έναν δεύτερο Αμερικάνο παίκτη...ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ Η ΒΟΜΒΑ!!!!
Σίγουρα πάντως πολύ καλήτερος από το φέμερλιγκ.....
εξάλλου στο μπάσκετ τα 32 δεν είναι και τόσο μεγάλος...
Εδώ ο μίντλετον κοντεύει τα 40..
Απλώς φετος δεν ακούστηκε πολύ επειδή δεν έπαιζε στη euroleague.
απο sportime.gr
"Το Who is Who
Ο Ντέγιαν Τομάσεβιτς γεννήθηκε στο Τσάτσακ της Σερβίας το 1973 και έχει ύψος 2.08μ. ξεκίνησε την καριέρα του από την Borac Cacak την σεζόν 1990-01. Ετην επόμενη χρονιά υπέγραψε στην Crvena Zvezda στην οποία παρέμεινα μέχρι και το 1994-95. Το 1995 έκανε το μεγάλο βήμα, ...μετακομίζοντας στην Παρτιζάν Βελιγραδίου, την οποία υπηρέτησε μέχρι και το 1998-99. Επόμενος σταθμός του ήταν η Μπούντουτσνοστ, την οποία... εγκατέλειψε το 2002 για λογαριασμό της Ταού. Από την Βιτόρια έφυγε το 2002-03 για να φορέσει την φανέλα μιας άλλης ισπανικής ομάδας, της Παμέσα Βαλένθια.
Οι τίτλοι
Σε συλλογικό επίπεδο...
1992-93 και 1993-94 πρωταθλητής Γιουγκοσλαβίας με την Crvena Zvezda
1995-96 και 1996-97 Πρωταθλητής Γιουγκοσλαβίας με την Παρτιζάν
1999-00 και 2000-01 πρωταθλητής Γιουγκοσλαβίας με την ΚΚ Μπούντουτσνοστ
1999 Κυπελούχος Γιουγκοσλανίας με την Παρτιζάν
2001 Κυπελούχος Γιουγκοσλανίας με την ΚΚ Μπούντουτσνοστ
2001-02 πρωταθλητής και Κυπελλούχος Ισπανίας με την Ταού
2003 Κατέκτησε το ULEB Cup με την Βαλένθια
Σε εθνικό επίπεδο...
1995 Χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα
1997 Χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα
1999 Χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα
1998 Χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα
2002 Χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα
1996 Ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες
Τα στατιστικά της σεζόν 2004-05
Στο ισπανικό πρωτάθλημα, σε σύνολο 24 αγώνων είχε μέσο όρο 13.2 πόντους, 4.8 ριμπάουντ και 3.7 ασίστ. Στο ULEB Cup είχε μέσο όρο 10.7 πόντους και 8.7 ριμπάουντ"
Δεν είναι κακά τα στατιστικά του..
Δεν είπα οτι είναι κακός παίκτης ο Τομάσεβιτς...Απλά είπα οτι την συγκεκριμένη στιγμή περίμενα κάποιο άλλο όνομα...Κάποιο παίκτη που αυτή την στιγμή θεωρείται TOP...Ο Τομάσεβιτς ήτανε TOP πριν από μερικά χρόνια αλλά τώρα...
ο Τομασεβιτς είχε, έχει και ΘΑ ΕΧΕΙ πρόβλημα χαρακτήρα. Δεν είναι τυχαίο που ενώ ξεκίνησε ως μεγάλο ταλέντο είναι τώρα εδώ που είναι. και 32 χρονών? Αστιευόμαστε ρε παιδιά...; Μακάρι να βγώ ψεύτης, αλλά δε τον βλέπω για πολύ καιρό στον Παναθηναικό. θα προτιμούσα καθαρά τον Βούισιτς.
Μωρε μια χαρα θα παιξει στον ΠΑΟ, αλλα εγω ακομα περιμενω να δω καθαρο 5αρι...
Ισως η επομενη μεταγραφη που λογικα θα ειναι και κραχτης, ισως οι ...επομενες!
http://www.sportime.gr/xst/index.php?optio...=2842&Itemid=93Link με δηλώσεις του Τομάσεβιτς στο sportime όπου τον ανακάλυψε στην Χαλκιδική όπου κάνει τις διακοπές του...
Warrior
Jul 1 2005, 11:31
QUOTE (qspock @ Jul 1 2005, 07:43 AM)
Μωρε μια χαρα θα παιξει στον ΠΑΟ, αλλα εγω ακομα περιμενω να δω καθαρο 5αρι...
Οντως και αυτος δεν ειναι καθαρο 5αρι...
Και μαλλον δεν θα ερθει καποιος...πιο 5αρι(αδοκιμος ορος..

)..απο αυτον.
Την ρακετα παντως θα την γεμισει..
Μονο ο Βουγισιτς και ο Παπαδοπουλος ισως ηταν καλυτερες περιπτωσεις..
Ο Μιντλεντον θα ειναι του χρονου στον Παναθηναικο?
Αν ειναι..σιγουρα φευγει ο Φεμερλινγκ και αναμενεται αλλος ενας αμερικανος,που
πιστευω οτι θα αποκτηθει στη θεση "3",αν μεινει οπως φαινεται ο Μπατιστ.
O Φεμερλιγκ παραδοξως εκλεισε και για του χρονου (ωρες ωρες αυτος ο Ομπραντοβιτς μας εκπλησει). Εκεινα τα lay-up airball που εκανε φετος το αγγουρι ειναι φοβερα highlight!
Εγω δεν ειμαι και τοσο σιγουρος για τον Μπατιστ κι απο τις δηλωσεις του ιδιου η δουλεια θα αργησει να κλεισει. Πιστευω οτι ενδεχομενως να τον αλλαξουνε με κανα πενταρι μια που στη θεση του εχουν Τομασεβιτς, Τσαρτσαρη, Αλβερτη, Σακοτα, βαλε και τον Παπανικολαου που παιζει κατα συνθηκη 4 (ξεχναω κανα αλλο 4αρι?)...
Για τον Μιντλετον ακουστηκε οτι θα τον κρατησουν αν παρουν βεβαιωσεις για την υγεια του, αλλα αμφιβαλλω αν μεινουν ικανοποιημενοι, γιατι και περσυ τα ιδια ζητουσαν απο τον Χατσον και δε τον πηραν τελικα.
LEFTERIS733
Jul 2 2005, 17:56
Δε λεω,καλος ο τομασεβιτς αλλα οχι το σουπερ ονομα που θα κανει τον παο υπερομαδα...Και εμεις αυτο περιμεναμε...Ο θανασης κατι ελεγε για 4 εκ. ευρω για 2 παιχτες κτλ...Για ριχτα τωρα κυριε προεδρε...Πως να το κανουμε μας εχεις κακομαθει...
Ο Ζοτς θέλει τώρα έναν περιφερειακό παίκτη...Πρώτη επιλογή είναι αυτή του Λιθουανού Αρβίντας Μασιγιάουσκας...Όμως η περίπτωσή του είναι πολύ δύσκολη καθώς δεσμεύεται με συμβόλαιο(300.000 ευρώ για να σπάσει) ενώ τον θέλει και η μισή Ευρώπη...Επιθυμία του ίδιου είναι να παίξει στο ΝΒΑ...
Αν ναυαγήσει του Μασιγιάουσκας τότε ο Ζοτς ενδιαφέρεται για τον Ιγκόρ Ρακόσεβιτς...Ο Σέρβος έχει ύψος 1.91 και αγωνίζεται στην Παμέσα Βαλένθια...Μάλιστα ο συγκεκριμένος είχε γίνει draft(νούμερο 51) από τους Minnesota Timberwolves...
Πάντως σιγά σιγά ο Παναθηναικός θα γίνει Εθνική Σερβίας...Καζλάουσκας μου θυμίζει!
dizzy_fingers
Jul 2 2005, 22:43
Ο Μάτσε παίζει να πάει Φοίνιξ πάντως...καλά θα ταιριάξει εκεί.
LEFTERIS733
Jul 2 2005, 23:00
QUOTE (Anxel @ Jul 2 2005, 07:53 PM)
Πάντως σιγά σιγά ο Παναθηναικός θα γίνει Εθνική Σερβίας...Καζλάουσκας μου θυμίζει!

Εμενα θα μου θυμιζε καζλαουσκας αν ελεγε οτι θα παρει 50 γιουγκοσλαβους και τελικα δεν επαιρνε κανενα...
Ναι σίγουρα θα ταιριάξει στους Σανς ο Μάτσε...Άλλωστε ο Λιθουανούς είναι οτι πρέπει για το run and gun παιχνίδι που έπαιξαν και θα συνεχίζουν να παίζουν οι Σανς...Μην ξεχνάμε οτι έφυγε από την ομάδα ο Ρίτσαρντσον οπότε είναι λογικό να ψάχνουν να βρούνε αντικαταστάτη...
Ναι τώρα Λευτέρη το έκανες πολύ πολύ καλύτερα...Ήτανε μια λεπτομέρεια την οποία δεν ανέφερα παραπάνω...Ο ένας μπορεί να φέρει όποιον Σέρβο θέλει στην ομάδα ενώ ο άλλος έχει κουραστεί να τρώει χυλόπιτα από κάθε Λιθουανό που έχει σκεφτεί να φέρει...
Aπό sport24.gr:
Τελειώνει του Σπανούλη
Η περίπτωση του Βασίλη Σπανούλη αναμένεται να τελειώσει τις επόμενες ημέρες για τον Παναθηναϊκό, είτε θετικά είτε αρνητικά, καθώς η διορία που έδωσαν οι "πράσινοι" στον διεθνή γκαρντ φτάνει στο τέλος της.
Λέγεται ότι το "τριφύλλι" που έχει κάνει καλύτερα οικονομικά πρόταση από το συνολικά 1.2 του Ολυμπιακού (σ.σ όχι όμως και από τη Βαλένθια που ωστόσο δεν αγωνίζεται στην Ευρωλίγκα) και έχει ζητήσει από τον πρώην παίκτη του Αμαρουσίου να δώσει την απάντηση του ως το Σάββατο.
Ο ίδιος ο παίκτης βρίσκεται στο στόχαστρο της Μακάμπι Τελ Αβίβ, η οποία τον προορίζει για τη θέση του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Ωστόσο ακόμη δεν έχει επίσημη πρόταση από τους πρωταθλητές Ευρώπης και ίσως να μην ήθελε να ρισκάρει περιμένοντας, κάτι που σημαίνει ότι δεν αποκλείεται να πει και "ναι" στον Παναθηναϊκό.
Η αρχική του επιλογή ήταν να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό ώστε να παίξει στην Ευρωλίγκα και να πάρει τα χρήματα που ζητάει, όμως οι "πράσινοι" φαίνεται να είναι η μοναδική ελληνική ομάδα που μπορεί να τον δελεάσει.
Αρκεί βέβαια να μπει στη μέση η Ντιναμό Μόσχας του Ντούσαν Ίβκοβιτς.
Στο μεταξύ σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα μαζικής ενημέρωσης ο Άρβιντας Ματσιγιάουσκας ενδιαφέρει ιδιαίτερα το "τριφύλλι", που παράλληλα -σύμφωνα με τους Ρώσους- μπαίνει στο παιχνίδι της απόκτησης του Μάρκους Μπράουν, που έμεινε ελεύθερος από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.
-------------------------------------------------------------------------------------------
dizzy_fingers
Jul 3 2005, 12:51
Brown στον Παναθηναϊκό?
Δε νομίζω ο Ζοτς να ζήτησε αυτόν τον παίχτη....
Στο board των gwf (green web fans) έγραψε κάποιο παιδί οτι ρωσικό site γράφει οτι ο Παναθηναικός συμφώνησε με τον Ζέλικο Ρέμπρατσα για συμβόλαιο 1 έτους με απολαβές 950.000 Ευρώ...
Λέτε να παίζει η είδηση ή μήπως είναι μια μαλακία που έγραψε κάποιο ρωσικό site;
dizzy_fingers
Jul 3 2005, 21:37
Από που κι ως που το ρωσικό σάιτ ήξερε για την είδηση περισσότερα από ένα...αμερικάνικο πχ?

Θα περιμένουμε να δούμε...
LEFTERIS733
Jul 3 2005, 21:38
Μαλλον μλκ ειναι αλλα εγω θα εκανα κωλοτουμπες αμα ξαναρχοταν ο ζελε στην ομαδα!!!
Και εμένα μου κάνει εντύπωση πως η είδηση δεν έχει γραφτεί πουθενά...Θα δούμε πάντως τι θα γίνει τις επόμενες μέρες...
Και εγώ θα γούσταρα με 1000 να δώ τον μεγάλο Ζέλε να γυρίζει στην Πανάθα...Ακόμα θυμάμαι εκείνη την στιγμή στον τελικό πρωταθλήματος όταν είχε έρθει προς το μέρος μας και μας πέταξε την φανέλα ενώ είχε αποβληθεί με 5 φάουλ...Ήτανε το 2001 και κερδίσαμε τελικά με 79-63...Είχαμε πάρει το πρωτάθλημα με 3-2 νίκες επί του γαύρου...Θυμάμαι οτι ο Ζούρος ζητούσε να δοθεί τεχνική ποινή στον Ζέλε για αυτή την πράξη...
dizzy_fingers
Jul 3 2005, 21:48
Και ως συνήθως, η μόνη στιγμή από πρώην παίχτη του παναθηναϊκού που θυμάσαι είναι σε νικηφόρο ντέρμπυ ενάντια στον Ολυμπιακό (εχμ...εσύ δεν είχες προτείνει να κόψουμε τους χαρακτηρισμούς "γαύρος", "βάζελος" κλπ?)....
LEFTERIS733
Jul 3 2005, 21:48
Νταξει μωρε και να μην ερθει θα παρουμε τον γκραντ χιλ...
QUOTE (dizzy_fingers @ Jul 3 2005, 10:48 PM)
Και ως συνήθως, η μόνη στιγμή από πρώην παίχτη του παναθηναϊκού που θυμάσαι είναι σε νικηφόρο ντέρμπυ ενάντια στον Ολυμπιακό (εχμ...εσύ δεν είχες προτείνει να κόψουμε τους χαρακτηρισμούς "γαύρος", "βάζελος" κλπ?)....
Ναι αλλά αν θυμάσαι καλά ο harris ήτανε αυτός που είχε γράψει οτι είναι τιμή του να τον λένε γαύρο γιατί σήμαινε κάτι στην Αρχαία Ελλάδα...Χωρίς να είμαι σίγουρος...Αν θέλεις ψάξε να βρείς το συγκεκριμένο post...
Πάντως δεν είμαι εγώ αυτός που στέλνω pm σε άλλους όπου γράφω το εξής:
''Σε γράφουμε στα α
*****α μας...''
edit by:dizzy_fingers
dizzy_fingers
Jul 3 2005, 22:09
Ξέρω ποιός σου έστειλε το πμ και πιστεύω ότι από την ενασχόλησή σου σε φόρουμ τόσα χρόνια θα έχεις καταλάβει ότι οι μεταξύ των μελών συζητήσεις δε μεταφέρονται στις δημόσιες συζητήσεις, ειδικά αν αυτά περιέχουν βρισιές μέσα...κι ειδικά όταν το άτομο που στο έστειλε δεν είναι παρών αυτή τη στιγμή να σου απαντήσει...
Λοιπόν επειδή το πράγμα έχει παραγίνει εδώ και καιρό...
Έχεις 3 επιλογές:
1) Απολογείσαι αυτή τη στιγμή και μας υπόσχεσαι ότι θα αλλάξεις τη συμπεριφορά σου όπως ήταν την περίοδο που έδινες Πανελλήνιες. Το ποστ σου δε θα έχει ΤΙΠΟΤΑ παραπάνω από αυτά τα δύο πράγματα. Σε διαφορετική περίπτωση θα χαιρετίσεις το φόρουμ και θα πας να κάνεις τα καλοκαιρινά σου μπανάκια.
2) Δεν ποστάρεις αυτά που θέλω...φεύγεις πάλι.
3) Δεν ποστάρεις καθόλου? Πάλι ban...βλέπω πως είσαι ακόμη μέσα στο φόρουμ, οπότε δεν ισχύει η δικαιολογία "δεν είδα το ποστ σου".
Όπως βλέπεις οι επιλογές σου δεν είναι πολλές οπότε δε θα είναι δύσκολο να διαλέξεις τί θα κάνεις αν θέλεις να συνεχίσεις να γράφεις σε αυτό το φόρουμ - από το οποίο όπως μας είπες δε σε νοιάζει αν αποκλειστείς, ενώ μας απείλησες κι ότι δε θα ξαναγράψεις...παρόλα αυτά συνεχίζεις να γράφεις.
Δεν έχω να απολογηθώ για κάτι σε κανέναν...Και στο κάτω κάτω της γραφής αν με γουστάρετε σε αυτό το forum να παραμείνω...Αν όχι πείτε το ξεκάθαρα να σηκωθώ να φύγω...Δεν έχω καμία ανάγκη να γράφω στο forum σου...Καμία απολύτως και φυσικά δεν θα μου κάνεις και χάρη που δεν θα μου κάνεις ban...
Εγώ γράφω αυτό που πιστεύω...Τελείωσε...
ΚΑΝΕ ΜΟΥ BAN!!
dizzy_fingers
Jul 3 2005, 22:32
Και στο κάτω κάτω της γραφής αν με γουστάρετε σε αυτό το forum να παραμείνω...Αν όχι πείτε το ξεκάθαρα να σηκωθώ να φύγω...

Μεγάλε, πρέπει να έχεις κάποια συγγένεια με τον Μπάρτον...δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός ότι η δυσαρέσκεια των μελών ενάντια σε αυτά που έγραφες ήταν εμφανέστατη και επανειλλημένως εκδηλωμένη αλλά εσύ ακόμη και τώρα πιστεύεις το...αντίθετο?

Και ναι...έχεις να απολογηθείς για πολλά σε πολλούς.
Δε θα μιλήσω για άλλους (μπορείς να τους στείλεις πμ αν θες...η τιμωρία αφορά στον περιορισμό της μη δημοσίευσης ποστ), αλλά εμένα δε μου αρέσει το γεγονός να δείχνω εμπιστοσύνη σε κάποιον (πόσες φορές παραβίασες τον κανονισμό κι όμως εγώ έκανα παρατηρήσεις προσπαθώντας να σου εξηγήσω τι θέλω από εσένα) και αυτός να συνεχίζει να με γράφει στα παλιά του τα παπούτσια κάνοντας συνεχώς του κεφαλιού του...
Χαζός δεν είσαι, ούτε κι εγώ θέλω να πιστεύω πως είμαι...δε γράφεις αυτά που πιστεύεις αλλά αυτά που θέλεις για να αναδείξεις την τάχα μαγκιά σου.
...και είναι φόρουμ ΜΑΣ, όλων των 123 μελών...όχι δικό μου.
Καλά μπάνια

.
Τελικά η πρόταση στον Σπανούλη έγινε. Χωράει άραγε στην πεντάδα? Δεν ξέρω..πρέπει να έρθουν λίγο τα πάνω κάτω.
1.8 εκατομμυρια ευρω για τρια χρονια του δινει ο προεδρος!!!
Χαλαλι του... Τωρα οσον αφορα αν χωραει στην πενταδα αυτο το αποφασιζει ο Ζοτς!!!
dizzy_fingers
Jul 5 2005, 18:01
Ψήνεται και ο Iverson να έρθει...χωράει κι αυτός στην πεντάδα...
Εεεε....ψττττ...λίγα με τον Αλλεν, ΟΚ;;;;;;
Να δουμε που θα χωρεσει και ο ...Μποντιρογκα!
http://www.sportime.gr/xst/index.php?optio...=3294&Itemid=93Παντως αν γινει και αυτη η μεταγραφη (προσωπικα περιμενω και κατι ηχηρο στο 5) ειναι ηδη γνωστο ενα μεγαλο φαβορι της Ευρωλιγκας για του χρονου
Οποιαδηποτε συγκριση με αλλες ελληνικες ομαδες προκαλει ...καταθληψη
LEFTERIS733
Jul 6 2005, 03:47
Τετοια να ακουω για να φτιαχνομαι...
Θα προτιμούσα κάποιον άλλο στη θέση του Μποντ. Νομίζω πως αυτά που είχε να δώσει στον ΠΑΟ τα έδωσε πριν χρόνια.
QUOTE (miltos @ Jul 6 2005, 11:46 AM)
Θα προτιμούσα κάποιον άλλο στη θέση του Μποντ. Νομίζω πως αυτά που είχε να δώσει στον ΠΑΟ τα έδωσε πριν χρόνια.
Νομίζω οτι μπορεί να προσφέρει πολλά. Σαφώς περισσότερα από τον Κουτλουάι. Το λάθος μας βέβαια θα είναι να περιμένουμε απο αυτόν να τα κάνει ΟΛΑ (όπως την πρώτη φορά). Αυτό δεν γίνεται ...
Θα δείξει νομίζω και για την Μποντ και για τον Τομασεβιτς. Απλά για μένα, ιδιαίτερα στην περίπτωση του Μποντ, είναι λίγο ξαναζεσταμένο φαγητό. Καλό φαγητό δε λέω. Απλά αναρωτιέμαι αν με αυτούς τους δυο μπορεί ο Παναθηναικός όχι απλά να πάει του χρόνου στην Πράγα αλλά να το σηκώσει.
Ο Τομάσεβιτς καλά πήγε στην Βαλένθια αλλά δεν έκανε τη διαφορά. Το ίδιο θα έλεγα και για τον Μποντ στην Μπαρτσελόνα. Αν οι ομάδες τους τους πίστευαν σαν παίχτες που κάναν τη διαφορά δε θα τους άφηναν να φύγουν. Έτσι δεν είναι;
Φιλε milto ξεχνας κατι πολυ σημαντικο: Οι παραπανω ομαδες δεν ειχαν Ομπραντοβιτς!

Ειμαι σιγουρος οτι οι 2 σερβοι θα προσφερουν τα μεγιστα υπο τις οδηγιες του.
Εξαλλου πιστευω τη διαφορα και οσον αφορα το ενδιαφερον του κοσμου θα την κανει το σεντερ, μη βιαζεστε...
dizzy_fingers
Jul 7 2005, 14:38
Και λογικά, με το πέρασμα του χρόνου να έχει επηρρεάσει και τον Μποντίρογκα, λογικά θα δεχτεί ένα ρόλο μικρότερο από αυτόν που είχε παλαιότερα...
Για να δω:
Λάκοβιτς
Διαμαντίδης
Μποντίρογκα
Μπατίστ(Τσαρτσαρής?)
Τομάσεβιτς
Καλά πάμε...
Έχουμε και λέμε λοιπόν μέχρι τώρα:
1. Λάκοβιτς
2. Σπανούλης
3. Διαμαντίδης (why not τριάρι?)
4. Μποντ (αν έρθει τελικά μόνο εκεί τον παίρνει να παίξει)
5. Τομάσεβιτς
Του Μπατίστ μάλλον χαλάει. Το παλικάρι πάει Βαλένθια
dizzy_fingers
Jul 7 2005, 15:50
Ναι, αυτό με τον Μποντίρογκα τεσσάρι το διάβασα κάπου σήμερα...

Δεδομένου ότι είναι 2,04 θα μπορεί να παίζει ελαφρύ (βέβαια ποτέ του δεν ήταν "ελαφρύς" αυτός ο παίχτης...

) τεσσαράκι (το έκανε και ο τζόρνταν στα τελευταία του

).
Τα ριμπάουντ, όμως, εκτός από τον Τομάσεβιτς ποιός θα τα παίρνει?
Μάλλον ο Διαμαντίδης

!
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, υπάρχει πρόβλημα με την υπόθεση του Μποντ λόγω μανατζαρέων. Παραθέτω από sport-fm ...
Το ενδεχόμενο της επιστροφής του αγαπημένου της πράσινης εξέδρας, Ντέγιαν Μποντίρογκα, στον Παναθηναϊκό φαίνεται πως απομακρύνεται όλο και περισσότερο. Αν και ο Σέρβος είχε φτάσει ένα βήμα από το να ξαναφορέσει τη φανέλα με το «τρυφύλλι», φαίνεται πως, στην παρούσα φάση τουλάχιστον, η διοίκηση των «πρασίνων» δεν πρόκειται να ανεχθεί τα…παιχνίδια των μάνατζερ του παίκτη. Οι εκπρόσωποι του πρώην παίκτη της Μπαρτσελόνα -σύμφωνα με πληροφορίες- ξαφνικά άλλαξαν στάση, ζητώντας περισσότερα χρήματα, αφού υποστηρίζουν πως ο πελάτης τους έχει καλύτερες προτάσεις από ομάδες της Ιταλίας.
για να δούμε ...
Warrior
Jul 9 2005, 11:52
Και ο Σπανουλης στον ΠΑΟ...
Ρε τσογλανια,αφηστε και κανεναν παικτη και για καμια αλλη ομαδα!!
QUOTE (Warrior @ Jul 9 2005, 12:52 PM)
Και ο Σπανουλης στον ΠΑΟ...
Ρε τσογλανια,αφηστε και κανεναν παικτη και για καμια αλλη ομαδα!!

Για ποιον, τον ...Πανελληνιο?
Σοβαρα μιλαω, για ΠΟΙΟΝ?? Καμια μα καμια αλλη ομαδα δεν δινει πλεον αξιοπρεπη ποσα για μεταγραφες! Πρωτοφανης κι αδικαιολογητη αποχη και ελλειψη ενδιαφεροντος στα χρονικα του ελληνικου μπασκετ!

Μακαρι να βγει δευτερος ο Πανελληνιος, ειλικρινα το ευχομαι!

Καλα να λες που ειναι και ο ΠΑΟ να κραταμε και καναν καλο Ελληνα στη χωρα μας... Απορια: Ποιοι διεθνεις με την εθνικη ανδρων θα παιζουν του χρονου στην Α1 πλην του ΠΑΟ??
Ξεφτιλα καταντησαμε
Kabamaru
Jul 10 2005, 18:39
Hathike o Bodi. Symfona me tourkika mesa enimerosis, o Bodiroga ypegrapse stin Dynamo.
Idou kai to shetiko link: (sta tourkika)
http://www.turkbasket.com/haberanasayfa.asp?hid=33727
LEFTERIS733
Jul 13 2005, 16:20
qspock
Jul 14 2005, 13:05
QUOTE (Kabamaru @ Jul 10 2005, 07:39 PM)
Hathike o Bodi. Symfona me tourkika mesa enimerosis, o Bodiroga ypegrapse stin Dynamo
Αυτοι ειναι χειροτεροι κι απο τους δικους μας...
miltos
Jul 14 2005, 13:16
Αν πάντως με ρωτάτε εμένα καλύτερα να χαθει ο Μποντ
miltos
Jul 14 2005, 13:25
Τι το ήθελα το παραπάνω..Η ισπανική El mundo deportivo σήμερα γράφει οτι ο Μποντ είναι πολύ κοντά στις υπογραφές με το Παναθηναϊκό.
http://www.elmundodeportivo.es/20050714/NO...A199535753.htmlΓια το αληθές του λόγου το αναφέρει και το sportime
http://www.sportime.gr/xst/index.php?optio...=4091&Itemid=29
Basketomania
Jul 14 2005, 13:28
Για ενα χρονο δεν θα με χαλαγε ο Μποντι αλλα για 3 που ακουγεται με τιποτα...ειναι 32 χρονων πια...τουλαχιστον οχι για ηγετης...πιστευω παντως πως θα αλλοιωσει αρκετα το στιλ παιχνιδιου των 2 τελευταιων χρονων αν γυρισει....θα το κανουμε one man show παλι κατι που εμενα δεν μ'αρεσει και πολυ...
qspock
Jul 14 2005, 14:09
Εγω παλι πιστευω οτι ταιριαζει μια χαρα, κι αν δεν ταιριαζει θα τον κανει να ταιριαξει ο Ζελικο. Η ομαδα ειναι ΥΠΕΡπληρης σε ολες τις θεσεις οπου εχει 2-3 παιχτες για την καθε μια εκτος του σεντερ. Ουσιαστικα, μοναδικο καθαροαιμο σεντερ ειναι ο Φεμερλιγκ, δηλαδη σαν να μην εχει καν σεντερ ο ΠΑΟ... Εκτος αν κλεισουν και τον Μιντλετον.
Παντως με το αγγουρι τον γερμανο μονο σιγουρη δεν ειναι η Ευρωλιγκα. Ο Τομασεβιτς παιζει καθολου αμυνα? Απο οτι θυμαμαι οχι τιποτα το ιδιαιτερο...
harris
Jul 14 2005, 22:22
Σε αυτό τον Παναθηναικό ο Μποντιρογκα θα ειναι ενας εξαιρετικος ρολιστας......ετσι πιστευω....
Οσο για τον Σπανούλη, πιστευω πως ο Παναθηναικός βρηκε επιτέλους εναν τσαμπουκαλή και μπουκαδορο πλει μέικερ που μπορει να παρει και τα δυσκολα σουτ, ειδικα με τα συστηματα που παιζει ο Ζελικο....
Κατα την γνώμη μου, ο ΠΑΟ θα ειναι αχτυπητος στην Ελλαδα και με λιγη σοβαροτητα θα κανει μονο νικες...
ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ..και ας ειμαι ολυμπιακός..,δεν εχει σημασια.
dizzy_fingers
Jul 15 2005, 01:11
Κι εγώ είμαι της άποψης ότι ο Μπόντι θα αποδεχτεί έναν μικρότερο ρόλο σε αυτή τη θητεία του στην ομάδα (κι άντε μετά να πείσεις τη βλαμμένη μερίδα οπαδών ότι ο Μπόντι δεν είναι παλτό γιατί ο Ομπράντοβιτς δεν τον βάζει 40 λεπτά και δεν έχει 20+π. μ.ο....

).
Οσο για τον Σπανούλη, πιστευω πως ο Παναθηναικός βρηκε επιτέλους εναν τσαμπουκαλή και μπουκαδορο πλει μέικερ που μπορει να παρει και τα δυσκολα σουτ, ειδικα με τα συστηματα που παιζει ο Ζελικο....
γκουχουγκουχουλάκοβιτςγκουχουγκουχου....
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.