QUOTE(pierce21 @ Aug 17 2007, 19:45 )
thanx για τους emulators αλλα θελω το NES μου
α ρε μανα....
Εγώ πάλι κατάφερα με νύχια και με δόντια να το γλιτώσω από τη μανία καταδίωξης της μάνας μου, αλλά δεν κατάφερα να το γλιτώσω από τη φθορά του χρόνου και τώρα απλώς κάθεται πακεταρισμένο στο κουτί του στο πατάρι ως κειμήλιο... Αλλά να το πετάξω δεν πρόκειται... RIP NES...
Όσο για το
Double Dribble, ήταν το πρώτο παιχνίδι που αγόρασα (πέρα από το
Super Mario Bros. που περιλαμβανόταν στη συσκευασία...) και αν σκεφτείς ότι για αρκετούς μήνες ήταν ουσιαστικά το μοναδικό μου παιχνίδι (αφού το Mario το είχα τερματίσει 7-8 φορές με διαφορετικούς τρόπους και βαριόμουν να ξανασχοληθώ) και δεν είχα κάποιο άλλο μηχάνημα (υπολογιστή κ.λπ.), καταλαβαίνεις πως το είχα ξεσκίσει...
Όταν το ξαναέπαιξα σε emulator στο PC πριν 7-8 χρόνια και αντίκρισα την οθόνη πριν τον αγώνα με τους φιλάθλους να κατακλύζουν το γήπεδο ανατρίχιασα... Για να μην πω για την κλασική οθόνη των options με τον παίκτη που επέλεγε σουτάροντας (θυμάμαι μάλιστα την πρώτη φορά που δούλευα την αδερφή μου που ήταν 6-7 ετών, λέγοντάς της
"κοίτα-κοίτα... όλα τα βάζω!!!"...
) ή τις μασκότ και τις μαζορέτες στο ημίχρονο, το άθλιο (αλλά πρωτοποριακό για την εποχή του) digitized speech (
"Νταβμπζλ... Ντβριβμπζζζζβββλ" ) και φυσικά τα κλασικά close-ups στα καρφώματα...
Ειλικρινά, αν αρχίσω είμαι ικανός να σου αναλύσω και την παραμικρή λεπτομέρεια του gameplay του...
Έκτοτε άλλωστε το έχω τιμήσει σε κάθε μορφής εξομοιωτή που έχω βρει... Πριν κάτι μέρες για να καταλάβεις, το είχα φορτώσει σε εξομοιωτή στο DS μου και έπαιζα Double Dribble σε ταξίδι με τρένο!!!
Σιγά-σιγά πάντως θυμήθηκα και τα παλιά μου κόλπα... Τα τρίποντα εκτός γηπέδου, τις πάσες/σέντρα-σουτ (κάνεις σουτ από την άμυνα, αλλάζεις παίκτη και πριν σκάσει η μπάλα κάτω την πιάνεις στην επίθεση...
), τα τρίποντα μετά από στροφή 720 μοιρών(!) κ.λπ...
Βρήκα
εδώ ένα online proxy σε περίπτωση που βαριέσαι να ψάχνεις emulators και ROMs...