Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Τι ζωδιο ειστε?
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα αποδυτήρια > Γενικά κι αόριστα
a bullet for your head
Τι ζωδιο ειστε?
Πιστευετε στις επιδρασεις των αστρων?
panagiotisTheDream
QUOTE(a bullet for your head @ Mar 23 2009, 01:08 ) *
Τι ζωδιο ειστε?

Νομίζω σκορπιός....5/11 γεννήθηκα.

Πιστευετε στις επιδρασεις των αστρων?

Όχι.
stefan

Εγω ειμαι λιονταρι.
Μεχρι στιγμης παντως,δεν πιστευω στα αστρολογικα.
j-kidd13
Εγω ειμαι ψαρι(τωρα μπαρμπουνι,μπακαλιαρος,ξιφιας,θα σας γελασω...)..Και φυσικα απο επιδρασεις που λεει ο bullett,δεν πιστευω τιποτα...Kαι απο τους φιλους-γνωστους μου αντρες,με τα ζωδια ασχολουνται μονο οσοι πιστευουν οτι αυτο αποτελει ενα ειδος ευκολοτερης προσελκυσης γκομενας....
stefan
QUOTE(j-kidd13 @ Mar 23 2009, 01:58 ) *
Εγω ειμαι ψαρι(τωρα μπαρμπουνι,μπακαλιαρος,ξιφιας,θα σας γελασω...)..Και φυσικα απο επιδρασεις που λεει ο bullett,δεν πιστευω τιποτα...Kαι απο τους φιλους-γνωστους μου αντρες,με τα ζωδια ασχολουνται μονο οσοι πιστευουν οτι αυτο αποτελει ενα ειδος ευκολοτερης προσελκυσης γκομενας....

Σε αυτο μπορω να πω απο προσωπικη εμπειρια οτι σε μερικες γκομενες πιανει.. wink.gif wink.gif
a bullet for your head
QUOTE(j-kidd13 @ Mar 23 2009, 01:58 ) *

Οι αληθεια ειναι οτι οι γυναικες ειναι πιο ''ευαγωγες'' σε συζητησεις περι ζωδιων..
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
03/11
Σκορπιοτατος με ωροσκοπο Σκορπιο.

Και οποιαν παρει ο χαρος 19.gif 19.gif 19.gif 19.gif
a bullet for your head
Το υποερωτημα του αν πιστευετε στις αστρολογικες επιδρασεις το εθεσα,διοτι παρα πολυς κοσμος πιστευει, οτι μπορει κατα καποιο τροπο,να προβλεφτουν τομεις της ανθρωπινης δραστηριοτητας των ατομων,οπως τα οικονομικα,η υγεια,οι σχεσεις,η επαγγελματικη σταδιοδρομια,με βαση τις κινησεις ολων των ουρανιων σωματων.
Προσωπικα πιστευω πως υπαρχουν χαρακτηριστικα ανα ζωδιο,οπως επισης οτι ολοι μας εχουμε διαφορετικους βιορρυθμους.
Το δικο μου ζωδιο παντως ειναι Ιχθυς..

QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Mar 23 2009, 02:27 ) *
03/11

Καλως ηρθες ''ξαδελφε''..

QUOTE(panagiotisTheDream @ Mar 23 2009, 01:12 ) *
Νομίζω σκορπιός....5/11 γεννήθηκα.

Ναι Σκορπιος εισαι..

QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Mar 23 2009, 02:27 ) *
03/11

evilmonkey.gif Ου μπλεξεις με διδυμους..ειναι ''μαρκα με εκαψες''... magic.gif icon_wave.gif
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(a bullet for your head @ Mar 23 2009, 04:40 ) *
evilmonkey.gif Ου μπλεξεις με διδυμους..ειναι ''μαρκα με εκαψες''... magic.gif icon_wave.gif

Προτιμω τις διδυμες, αν με εννοεις, βεβαιως βεβαιως
a bullet for your head
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Mar 23 2009, 03:08 ) *
Προτιμω τις διδυμες, αν με εννοεις, βεβαιως βεβαιως

Του Θεμιστοκλεους!Βεβαιως βεβαιως..
''Δουλος της σαρκος'' ΛΥΚΕ..??
stefan
QUOTE(a bullet for your head @ Mar 23 2009, 03:11 ) *

Οχι δουλος της σαρκος..
Για να το πω στα ξενα για να μην φαει και καμια καμπανα,ο Λυκος ειναι
pussyslave.... tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(a bullet for your head @ Mar 23 2009, 05:11 ) *

Των 2 σαρκων μαζι θα προτιμουσα
a bullet for your head
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Mar 23 2009, 03:16 ) *
Των 2 σαρκων μαζι θα προτιμουσα

Πραγματικος ''Σαρκο-Φαταουλας'' εισαι!
Λεπι δεν αφηνεις.. icon_drunk.gif
Ομως να προσεχεις κ λιγο..
Διοτι οι γυναικες ειναι σαν τις σουπιες..
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(a bullet for your head @ Mar 23 2009, 05:21 ) *
Πραγματικος ''Σαρκο-Φαταουλας'' εισαι!
Λεπι δεν αφηνεις.. icon_drunk.gif
Ομως να προσεχεις κ λιγο..
Διοτι οι γυναικες ειναι σαν τις σουπιες..

Ναι αλλα εγω ομως ειμαι χταποδι.
stefan
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Mar 23 2009, 03:24 ) *
Ναι αλλα εγω ομως ειμαι χταποδι.

Σιγα χταποδι..
Προσεχε τωρα που ειναι περιοδο νηστειας μην σε φαει καμια πιστη Χριστιανη.. tongue.gif tongue.gif tongue.gif
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(stefan @ Mar 23 2009, 05:31 ) *
Σιγα χταποδι..
Προσεχε τωρα που ειναι περιοδο νηστειας μην σε φαει καμια πιστη Χριστιανη.. tongue.gif tongue.gif tongue.gif

Με τρωνε συνεχεια αγορι μου εμενα.
Και οχι μονο χριστιανες.................
a bullet for your head
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Mar 23 2009, 03:49 ) *
Με τρωνε συνεχεια αγορι μου εμενα.
Και οχι μονο χριστιανες.................

''Πολυ-φυλετικος & πολυθρησκευτικος'' ο ΛΥΚΟΣ!
Μου θυμιζεις εναν με εναν ντατσουν που πουλαγε καρπουζια οταν ημουν πιτσιρικας που ελεγε:''Ολα τα σφαζω,ολα τα μαχαιρωνω''.. icon_drunk.gif icon_drunk.gif
Παντως φαινεται να τις υποτιμας τις γυναικες κ θα ...... ugly_tocktock.gif ugly1.gif hammer.gif ..το κεφαλι σου.. 65.gif
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(a bullet for your head @ Mar 23 2009, 06:03 ) *
''Πολυ-φυλετικος & πολυθρησκευτικος'' ο ΛΥΚΟΣ!
Μου θυμιζεις εναν με εναν ντατσουν που πουλαγε καρπουζια οταν ημουν πιτσιρικας που ελεγε:''Ολα τα σφαζω,ολα τα μαχαιρωνω''.. icon_drunk.gif icon_drunk.gif
Παντως φαινεται να τις υποτιμας τις γυναικες κ θα ...... ugly_tocktock.gif ugly1.gif hammer.gif ..το κεφαλι σου.. 65.gif

Εγω μια χαρα τις υποτιμαω τις γυναικες, οπως πρεπει.
Εσεις τους εχετε δωσει πολυ αερα και σας εχουν καβαλησει.

Ενας παππους καποτε ελεγε,
''οι γυναικες ειναι σαν την τσαπου, οσο τις χαιδευεις τοσο σηκωνουν κεφαλι,
δωστους μια κατακεφαλα και αμεσως ξαναπεφτουν''
stefan
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Mar 23 2009, 04:10 ) *
Εγω μια χαρα τις υποτιμαω τις γυναικες, οπως πρεπει.
Εσεις τους εχετε δωσει πολυ αερα και σας εχουν καβαλησει.

Ενας παππους καποτε ελεγε,
''οι γυναικες ειναι σαν την τσαπου, οσο τις χαιδευεις τοσο σηκωνουν κεφαλι,
δωστους μια κατακεφαλα και αμεσως ξαναπεφτουν''

Προσεχε μονο ρε Λυκε μην σε δει η γυναικα τι γραφεις
και την φας εσυ κατακεφαλα... tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(stefan @ Mar 23 2009, 06:13 ) *
Προσεχε μονο ρε Λυκε μην σε δει η γυναικα τι γραφεις
και την φας εσυ κατακεφαλα... tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif

Εδω μαζι μου ειναι τωρα και τα βλεπει.

Ηθελε να την κανω να νοιωσει γυναικα αποψε
και της εδωσα το πουκαμισο μου να το πλυνει και να το σιδερωσει.
stefan
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Mar 23 2009, 04:18 ) *
Εδω μαζι μου ειναι τωρα και τα βλεπει.

Ηθελε να την κανω να νοιωσει γυναικα αποψε
και της εδωσα το πουκαμισο μου να το πλυνει και να το σιδερωσει.

Δωσε χαιρετισματα τοτε!!
Και πες τις και να σε αφησει να ξεμυτισεις και λιγο..
Ολο πανω απο το κεφαλι σου ειναι.. tongue.gif tongue.gif tongue.gif
a bullet for your head
Ως τωρα εχουμε 2 Ιχθεις,2 Σκορπιους κ εναν Λεων...
Οι υπολοιποι..??
Jabar
QUOTE(a bullet for your head @ Mar 25 2009, 05:21 ) *
Ως τωρα εχουμε 2 Ιχθεις,2 Σκορπιους κ εναν Λεων...
Οι υπολοιποι..??

Που πήγε η κοπελιά που έκανε το ανημέρωτος ,ανενημέρωτος?Την χρειάζεται και αυτό το ποστ.

ΔΙΑΣΗΜΟΙ ΙΧΘΕΙΣ
ΕΛΛΗΝΕΣ
Νίκος Καζαντζάκης
Κώστας Βάρναλης
Γιώργος Σουρής
Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης
Δημήτρης Χορν
Κων/νος Καραμανλής
Γιώργος Παπανδρέου.

ΞΕΝΟΙ

Άλμπερτ Αϊνστάιν
Ελίζαμπεθ Τέιλορ
Ρούντολφ Νουρέγιεφ
Βίκτωρ Ουγκώ
Πήτερ Φόντα
Μιχαήλ Κορμπασώφ.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Ποιότητα Μεταβλητή
Στοιχείο Νερό
Ρήμα Πιστεύω
Πλανήτης Ποσειδώνας
Ιδιότητα Θηλυκό
Χρώμα Σιέλ
Πέτρα Αμέθυστος
Σημ.σώματος Πέλματα
Βότανο Φασκόμηλο
Πρόσωπο Στρογγυλό
Χώρα Σκοτία
Πόλη = ' Άμστερνταμ

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Δεκτικά

Συμπονετικά

Ρομαντικά

Ευαίσθητα

Παρασκηνιακά

Μυστικά

ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ
Αρετές: Συμπόνια, κατανόηση, ταπεινοφροσύνη, συμπάθεια, δεκτικότητα, συμπαράσταση, ευαισθησία.

Κακίες: Αδιαφορία, καχυποψία, δειλία, μαζοχισμός, αδράνεια.

Ο Ιχθύς είναι ο δεκτικός τύπος στο ζωδιακό κύκλο. Είναι ο άνθρωπος που θα δείξει μεγάλη κατανόηση στα ανθρώπινα λάθη ή τις αδυναμίες και θα συμπαρασταθεί ζεστά και συμπαθητικά σχεδόν πάντοτε. Είναι ευαίσθητος στον πόνο των συνανθρώπων του και ιδιαίτερα των ηλικιωμένων. Η συμπόνια θα τον φέρει πολλές φορές, αντιμέτωπο με περιθωριακά άτομα, όπου μπορεί να εμπλακεί και ο ίδιος σε περίεργες δραστηριότητες. Ο Ιχθύς συχνά ταλαντεύεται μεταξύ αμαρτίας και αγιοσύνης. Η διαίσθηση και η διόραση είναι αρετές που έχει ή μπορεί να καλλιεργήσει. Αντιλαμβάνεται και καταλαβαίνει χωρίς πολλές λογικές εξηγήσεις το περιβάλλον του. Η αδικία και η ανισότητα τον θλίβουν αφάνταστα. Του αρέσει να απομονώνεται στον καναπέ του σπιτιού του, να ονειροπολεί και να στοχάζεται με τις ώρες. Οι θρησκευτικές του ανησυχίες είναι έντονες και τα μυστήρια τον τραβούν σε μεγάλο βαθμό. Η ευαίσθητη φύση του θα βρει συχνά διέξοδο στις τέχνες, όπου μπορεί να γίνει πολύ καλός ζωγράφος, ποιητής ή ηθοποιός.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ

Ηθοποιός, ζωγράφος, ποιητής, συγγραφέας, μέντιουμ, ιερέας, νοσοκόμος, σχεδιαστής μόδας.

ΔΙΑΣΗΜΟΙ ΣΚΟΡΠΙΟΙ

ΕΛΛΗΝΕΣ

Οδυσσέας ελίτης
Δημ.Ψαθάς
Μανόλης Ανδρόνικος
Λυκούργος Καλέργης
Μάνος Χατζηδάκης
Γιάννης Ριζόπουλος
Κων/νος Μητσοτάκης
Τζένη Καρέζη.

ΞΕΝΟΙ
Ρίτσαρτ Μπάρτον
Μαρία Κιουρί
Τεντ Τάρνερ
Πρίγκιπας Κάρολος
Γκρέϊς Κέλη
Πάμπλο Πικάσο
Μάρτιν Λούθερ Κίνγκ
Ουίστον Τσώρτσιλ
Μαρία Αντουανέτα
Ίντιρα Γκάντι
Μπιλ Γκέϊτς
Φρανκ Σινάτρα
Βίβιαν Λη.
ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Ποιότητα Σταθερή
Στοιχείο Νερό
Ρήμα Ποθώ
Πλανήτης Πλούτων
Ιδιότητα Θηλυκό
Χρώμα Πορφυρό
Πέτρα Άκουα-μαρίνα
Σημ.σώματος Γεν. όργανα
Βότανο Πικραλίδα
Πρόσωπο Τετράγωνο
Χώρα Νορβηγία
Πόλη Νέα Ορλεάνη
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Διεισδυτικά

Δυνατά

Αποφασιστικά

Μυστικά

Έντονα

Δραστικά

ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ

Αρετές : Αποφασιστικότητα, επιμονή, διόραση, φαντασία, οξυδέρκεια.
Κακίες : Ζήλια, μνησικακία, αδιαλλαξία, εκδικητικότητα, καχυποψία.

Ο Σκορπιός είναι ο ισχυρός και σκληρός τύπος του ζωδιακού κύκλου. Τα παιδιά του Πλούτωνα ξεχωρίζουν από τα έντονα χαρακτηριστικά του προσώπου τους η του σώματος τους. Παρουσιάζουν ήρεμη και ήσυχη εμφάνιση, μα από μέσα τους κρύβεται ο πιο έντονος και παθιασμένος τύπος που έχετε συναντήσει ποτέ. .Έχουν την αποφασιστικότητα και την αντοχή του ισχυρού πολεμιστή. Όταν αποφασίσουν να κάνουν κάτι, θα το κάνουν χωρίς να μπορεί κανείς να τους αλλάξει γνώμη. Η επιτυχία είναι εξασφαλισμένη όταν αποφασίσουν να κατακτήσουν το στόχο τους. Αν χρειαστεί να τους δείτε-ως αντίπαλος- τότε θα ήταν καλύτερα να λείπετε. Η δύναμη που έχουν οι Σκορπιοί είναι πολλή μεγάλη και αυτό το ξέρουν. Ο μαγνητισμός τους σχεδόν υπνωτίζει και όταν θέλουν να πείσουν τον χρησιμοποιούν στο έπακρο. Έχουν την ικανότητα να διεισδύουν και να διαισθάνονται καταστάσεις και πρόσωπα πολύ εύκολα. Η αυτοκυριαρχία και η αυτοσυγκράτηση τους είναι αρετές τους που πολλοί θα ζήλευαν. Είναι εσωστρεφείς, κλειστοί και μυστικοπαθείς χαρακτήρες. Αν ζητήσεις τη γνώμη τους για κάτι, τότε περίμενε την πιο ευθεία απάντηση χωρίς κολακείες και υπαινιγμούς .Η δυνατή μνήμη τους δεν ξεχνά ποτέ το καλό ή το κακό που τους κάνανε. Έλκονται από τα μυστήρια της ζωής, το σεξ, τους κινδύνους. Ενδιαφέρονται βαθιά για τα θρησκευτικά θέματα. Η ζωή τους συνήθως περιλαμβάνει πολλές έντονες καταστάσεις και γεγονότα. Αν το αγαπημένο σου πρόσωπο είναι Σκορπιός, θα σ' αγαπάει δυνατά και με πάθος, όμως έχε πάντα στον νου σου, ότι δεν παίζουμε με την φωτιά. Μην ξεχνάς ότι δεν δείχνει αισθήματά του και είναι αρκετά ζηλιάρης. Είναι τρυφερός, στοργικός και αρκετά κτητικός.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ

Πολιτικός, επιχειρηματίας, ντετέκτιβ, ψυχίατρος, αστυνομικός, στρατιωτικός, θεραπευτής, ζωγράφος, ποιητής.

ΔΙΑΣΗΜΟΙ ΛΕΟΝΤΕΣ

ΕΛΛΗΝΕΣ
Αλέξης Σολομός
Αλέξης Μινωτής
Κακλαμανάκης Νίκος
Τόλης Βοσκόπουλος
Χαρίλαος Φλωράκης
Γιάννης Ευαγγελίδης
Άντζελα Δημητρίου

ΞΕΝΟΙ
Ναπολέων Βοναπάρτης
Λούσιλ Μπωλ
Άλφρεντ Χίτσκοκ
Καρλ Γιούγκ
Άντυ Γουώρχολ
Μάτα Χάρι
Ζακλίν Κένεντυ Ωνάση
ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Ποιότητα Σταθερή
Στοιχείο Φωτιά
Ιδιότητα Αρσενικό
Πλανήτης Ήλιος
Ρήμα Λαχταρώ
Χρώμα Πορτοκαλί
Πέτρα Όνυχας
Μέταλλο Χρυσός
Σημ.σώματος Καρδιά
Βότανο Πορτοκάλι
Πρόσωπο Στρογγυλό
Χώρα Γαλλία
Πόλη Λος Άντζελες
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Δημιουργικά

Δραστήρια

Δυναμικά

Εντυπωσιακά

Οργανωτικά

Γεναιόδωρα

ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ

Αρετές: Γενναιοψυχία, θάρρος, υπερηφάνεια, εντιμότητα.

Κακίες: Αλαζονεία, εγωκεντρισμός, καταπίεση, ματαιοδοξία

Ο Λέων είναι ο δημιουργικός και οργανωτικός τύπος του ζωδιακού κύκλου. Η γενναιοψυχία είναι από τα βασικότερα χαρακτηριστικά, του δυναμικού παιδιού του Ήλιου. Ο υπερήφανος βασιλιάς ξέρει πως θα οργανώσει το βασίλειο του, ώστε να δουλεύει αποδοτικά και σταθερά. Ζεστός και δυνατός σαν τον κυρίαρχο πλανήτη του, δίνει απλόχερα τη λάμψη, την ζωντάνια και την αγάπη του. Είναι από τα πιο γενναιόδωρα, ανοιχτόκαρδα και μεγαλόψυχα άτομα. Είναι ευαίσθητος και πρόθυμος να βοηθήσει και να υπερασπιστεί τους αδύνατους. Του αρέσει να εντυπωσιάζει, να διασκεδάζει και να ψυχαγωγεί το περιβάλλον του. Θα ξοδέψει πολλή ενέργεια και χρήματα μέχρι να αποσπάσει τον θαυμασμό και την παραδοχή από τον κόσμο του. Οι κόλακες θα τον βλέπουν σαν εύκολο θύμα τους, προκειμένου για να του πάρουν οτιδήποτε. Είναι έτοιμος για κάθε γενναία δράση, μια ψυχή γεμάτη θάρρος και τόλμη, μπροστά στις προκλήσεις της ζωής. Αν το αγαπημένο σας πρόσωπο είναι Λέων, τότε να είστε σίγουροι θα γίνετε για αυτόν η βασίλισσα ή ο βασιλιάς του, ανεξάρτητα με το ποιος είστε, αρκεί να είστε στην καρδιά του. Θα είναι στοργικός, προστατευτικός και τρυφερός, αλλά μπορεί να γίνει σε ζηλιάρης ή δυνάστης, προκειμένου να κρατήσει το ταίρι του μακριά από τα βλέμματα επίδοξων κατακτητών. Η δύναμη ή η δόξα του μπορεί να μετατραπούν εύκολα σε αλαζονεία ή σνομπισμό.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ

Ηθοποιός, χορευτής, διευθυντής, επιχειρηματίας, ελεύθερος επαγγελματίας.

nikolas12
Εχω γεννηθει 7 Αυγουστου,συνεπως ειμαι Λεων.Δεν πιστευω καθολου τα αστρα,τα οποια θεωρω ανοησια.
kotzito
O πρωτος Διδυμος προς το παρον ειμαι tongue.gif.Αν και δεν πιστευω στις αστρολογικες προβλεψεις.Μπορει καποια στοιχεια του ζωδιου μου να ταιριαζουν στην προσωπικοτητα μου,αλλα δεν πιστευω γενικοτερα στα αστρα.
NBAholic
Πιστεύω μόνο στους πράσινους υπεργίγαντες.

Ρωτώντας έγκυρη αστρολόγο για την επίδραση των κβάζαρς, μου είπε να προσέχω μόνο όσα απέχουν κάτω από 500 εκατ. έ.φ.
captain charisma
κριαρι αλλα δεν εχω καμια σχεση με το αλλο κριαρι του ολυμπιακου tongue.gif tongue.gif
a bullet for your head
QUOTE(Jabar @ Mar 25 2009, 17:37 ) *
Που πήγε η κοπελιά που έκανε το ανημέρωτος ,ανενημέρωτος?Την χρειάζεται και αυτό το ποστ.

Η κοπελια..??
Πως εισαι τοσο σιγουρος οτι προκειται περι κοπελιας..??
Προσωπικα δεν μπορω να ειμαι 100% κατηγορηματικος για το φυλο..
Εσυ πως μπορεις και εισαι..?? 39.gif
''Μιλαει'' το ενστικτο σου..??Η' εισαι κανενας απογονος του Εντγκαρντ Χουβερ..??(αν κ απ'οτι ξερω δεν ειχε παιδια..)..
Οσον αφορα καποια ορθογραφικα λαθη,η' λαθος πτωσεις,η' λαθος καταγραφη λεξεων,αυτα συμβαινουν..
Εαν ημουν ο Μπαμπινιωτης,θα αντιλαμβανομουν αυτη σου την ''ευαισθησια''..
Σημειωτεον,εχεις γραψει λαθος κανα-δυο επωνυμα..
Αληθεια,δεν μας ειπες εσυ τι ζωδιο εισαι..??
Jabar
QUOTE(a bullet for your head @ Mar 26 2009, 00:05 ) *
Η κοπελια..??
''Μιλαει'' το ενστικτο σου..??Η' εισαι κανενας απογονος του Εντγκαρντ Χουβερ..??(αν κ απ'οτι ξερω δεν ειχε παιδια..)..
Οσον αφορα καποια ορθογραφικα λαθη,η' λαθος πτωσεις,η' λαθος καταγραφη λεξεων,αυτα συμβαινουν..
Εαν ημουν ο Μπαμπινιωτης,θα αντιλαμβανομουν αυτη σου την ''ευαισθησια''..
Σημειωτεον,εχεις γραψει λαθος κανα-δυο επωνυμα..
Αληθεια,δεν μας ειπες εσυ τι ζωδιο εισαι..??

Δεν με νοιάζει η ορθογραφία.Ωλλι κάνουμαι λάθει.
Βουβάλι,στο κινέζικο.Δεν πιστεύω σε ζώδια.
a bullet for your head
QUOTE(Jabar @ Mar 26 2009, 00:25 ) *
Δεν με νοιάζει η ορθογραφία.Ωλλι κάνουμαι λάθει.
Βουβάλι,στο κινέζικο.Δεν πιστεύω σε ζώδια.

Βουβαλι ε..??
Εργατικος κ πεισματαρης που στηριζεται στα ποδια του..
Αν κρινω οτι πρεπει να εισαι κ καποιας ηλικιας,τοτε λογικα θα εισαι γεννημενος το 61'..
Καλα στο Κινεζικο..στο ''δικο'' μας τι εισαι..??
ΥΓ:Ακομα δεν μου εχεις απαντησει σε αυτο που ρωτησα παραπανω..
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(Jabar @ Mar 25 2009, 19:37 ) *
ΔΙΑΣΗΜΟΙ ΣΚΟΡΠΙΟΙ
ΕΛΛΗΝΕΣ
Οδυσσέας ελίτης
Δημ.Ψαθάς
Μανόλης Ανδρόνικος
Λυκούργος Καλέργης
Μάνος Χατζηδάκης
Γιάννης Ριζόπουλος
Κων/νος Μητσοτάκης
Τζένη Καρέζη.
ΞΕΝΟΙ
Ρίτσαρτ Μπάρτον
Μαρία Κιουρί
Τεντ Τάρνερ
Πρίγκιπας Κάρολος
Γκρέϊς Κέλη
Πάμπλο Πικάσο
Μάρτιν Λούθερ Κίνγκ
Ουίστον Τσώρτσιλ
Μαρία Αντουανέτα
Ίντιρα Γκάντι
Μπιλ Γκέϊτς
Φρανκ Σινάτρα
Βίβιαν Λη.

19.gif 19.gif 19.gif 19.gif 19.gif 19.gif 19.gif 19.gif 19.gif 19.gif 19.gif 19.gif 19.gif
a bullet for your head
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Mar 26 2009, 01:17 ) *
19.gif 19.gif 19.gif 19.gif 19.gif 19.gif 19.gif 19.gif 19.gif 19.gif 19.gif 19.gif 19.gif

Γεια σου ρε ''Επιτιμε''... smiley.gif

Η κοπελια..??

Περιμενω ακομα..
a bullet for your head
Η κοπελια..??

Λοιπον..??
Θα το εκτιμουσα ιδιαιτερως,αν το αποσαφηνιζες λιγακι..
apkat
QUOTE(a bullet for your head @ Mar 26 2009, 16:09 ) *
Λοιπον..??
Θα το εκτιμουσα ιδιαιτερως,αν το αποσαφηνιζες λιγακι..

Ποσες φορες θα του το πεις ακομα;; wink.gif wink.gif
dizzy_fingers
Κι εγώ θα το εκτιμούσα αν είχες κάποιο προσωπικό πρόβλημα με ένα μέλος να το ξεκαθάριζες με πμ αντί να γέμιζες τόπικ με ποστ επί προσωπικού.
a bullet for your head
Εσυ το χαρακτηριζεις ''προσωπικο προβλημα'' η' ζητημα ''επι προσωπικου''..
Εγω θα το ελεγα απορια..
Δεν κρυβω,οτι με παραξενεψε καπως.
Αυτος ηταν κ ο λογος που ζητησα καποιου τυπου διευκρινηση,προκειμενου κ μενα να μου λυθει η απορια.
Γενικως δεν χρησιμοποιω τα πμ..ειναι ελαχιστες οι φορες που το εχω κανει.
Απο κει κ περα,επειδη ειπωθηκε-γραφτηκε κατι ''δημοσια'',θα ηθελα κ ''δημοσια'' μια επεξηγηση..
Εαν δημιουργησα καποιο προβλημα στην ''ροη του προγραμματος'',ζητω προκαταβολικα τοτε συγνωμη..
Παντως ελπιζω τελικα,να υπαρξει κ αυτη η αποσαφηνιση,για να μην μεινω κ εγω με την απορια..
ΥΓ:Επανηλθα κ επανελαβα,διοτι,δεν εχω λαβει ακομα καποια απαντηση.
dizzy_fingers
1) Απ'ότι καταλαβαίνω, αυτό που σου δημιούργησε την απορία είναι το γεγονός πως σε αποκάλεσε o Jabar (αν όντως απευθυνόταν σε εσένα) γυναίκα. Από τη στιγμή που, υποθέτω, δε γνωρίζεστε προσωπικά και εσύ δεν έχεις δώσει στοιχεία για το φύλο σου δε μπορώ να καταλάβω προς τί όλη αυτή η "φασαρία" για μία σωστή/λανθασμένη (50-50 από τη στιγμή που δε σε ξέρουμε) εκτίμηση?
2) Από τη στιγμή που απευθύνεσαι προσωπικά σε ένα μέλος του φόρουμ και όχι στο σύνολό του, είναι προσωπικό το πρόβλημα - επαναλαμβάνω αυτήν τη λέξη καθώς δείχνεις ενοχλημένος όπως καταλαβαίνω από τις αχρείαστες μπηχτές σε άλλα τόπικ - επομένως είτε χρησιμοποιείς τα πμ είτε όχι καλό είναι να το κάνεις έστω για αυτήν την περίπτωση.
3) Το ποστ έγινε μια φορά, θα το δει όταν μπει στο φόρουμ άρα δε χρειάζεται να το επαναλαμβάνεις.
Jabar
Μην είστε ανυπόμονοι παιδιά.Χθες με πήρε ο ύπνος σήμερα λοιπόν διευκρινίζω.
Φαντάστηκα ότι το πρόσωπο που το διόρθωσε στεκόταν δίπλα σου.Συνήθως οι κοπελιές τα ψιλοκοσκινίζουν και είναι άκριβέστερες στις λεπτομέρειες,από ένστικτο το έγραψα.Αλλά δεν είναι και τόσο σημαντικό.Από την άλλη κάποιος γράφει όταν έχει χρόνο και κέφι.Εγώ έχω και την ευθύνη να διαβάζω και όλες τις υπόλοιπες κατηγορίες για να μην προκύψουν θέματα και μετά να κάνω το κέφι μου.Πριν να γίνω moderator έγραφα περισσότερο,ελπίζω να σε κάλυψα.
a bullet for your head
QUOTE(dizzy_fingers @ Mar 26 2009, 16:32 ) *
1) Απ'ότι καταλαβαίνω, αυτό που σου δημιούργησε την απορία είναι το γεγονός πως σε αποκάλεσε o Jabar (αν όντως απευθυνόταν σε εσένα) γυναίκα. Από τη στιγμή που, υποθέτω, δε γνωρίζεστε προσωπικά και εσύ δεν έχεις δώσει στοιχεία για το φύλο σου δε μπορώ να καταλάβω προς τί όλη αυτή η "φασαρία" για μία σωστή/λανθασμένη (50-50 από τη στιγμή που δε σε ξέρουμε) εκτίμηση?
2) Από τη στιγμή που απευθύνεσαι προσωπικά σε ένα μέλος του φόρουμ και όχι στο σύνολό του, είναι προσωπικό το πρόβλημα - επαναλαμβάνω αυτήν τη λέξη καθώς δείχνεις ενοχλημένος όπως καταλαβαίνω από τις αχρείαστες μπηχτές σε άλλα τόπικ - επομένως είτε χρησιμοποιείς τα πμ είτε όχι καλό είναι να το κάνεις έστω για αυτήν την περίπτωση.
3) Το ποστ έγινε μια φορά, θα το δει όταν μπει στο φόρουμ άρα δε χρειάζεται να το επαναλαμβάνεις.

Καταρχην να ξεκαθαρισω οτι ειμαι αντρας κ ο οχι γυναικα.
Απο κει κ περα,ο jabar απευθυνοταν σε μενα λεγοντας στην αρχη του εν λογω ποστ:
''Που πηγε η κοπελια που εκανε το ανημερωτος,ανενημερωτος!Την χρειαζεται κ αυτο το ποστ''..
Η αληθεια ειναι,οτι δεχθηκα ενα πμ,απο ενα φιλο-μια φιλη,οπου σε ενα εντελως φιλικο κ καλοπροαιρετο υφος,μου ανεφερε οτι ειχα κανει λαθος στο poll ''Καλυτεροι πολεμιστες.........'',οπου ειχα γραψει εκ παραδρομης ''ανημερωτος'',αντι ''ανενημερωτος'',που ειναι κ το σωστο,κ εσπευσα αμεσως να το διορθωσω..τονιζοντας οτι το πραττω,μετα απο φιλικη παρεμβαση..
Πανω ''σ'αυτη την βαση'',ξεκινησε το ποστ ο φιλος jabar..
Η απορια μου θεωρω οτι ειναι ξεκαθαρη..
Πως συμπερανε,οτι η ''φιλικη παρεμβαση'' που μου εγινε,ειναι γενους θηλυκου?
Την στιγμη,που οπως δηλωσα κ παραπανω,ουτε εγω δεν μπορω να ειμαι 100% κατηγορηματικος..
Απο που πηγαζει αυτη η σιγουρια του?
Οπως και χει,επειδη βλεπω οτι δημιουργηθηκε μια ''κατασταση'',δεν θα επανελθω εκ νεου στο ζητημα,παρα θα περιμενω καποια στιγμη κ μια απαντηση..

Εντελως φιλικα
a bullet for your head

QUOTE(Jabar @ Mar 26 2009, 16:50 ) *
Μην είστε ανυπόμονοι παιδιά.Χθες με πήρε ο ύπνος σήμερα λοιπόν διευκρινίζω.
Φαντάστηκα ότι το πρόσωπο που το διόρθωσε στεκόταν δίπλα σου.Συνήθως οι κοπελιές τα ψιλοκοσκινίζουν και είναι άκριβέστερες στις λεπτομέρειες,από ένστικτο το έγραψα.Αλλά δεν είναι και τόσο σημαντικό.Από την άλλη κάποιος γράφει όταν έχει χρόνο και κέφι.Εγώ έχω και την ευθύνη να διαβάζω και όλες τις υπόλοιπες κατηγορίες για να μην προκύψουν θέματα και μετά να κάνω το κέφι μου.Πριν να γίνω moderator έγραφα περισσότερο,ελπίζω να σε κάλυψα.

Tωρα εξηγουνται ολα..
Δεν μπορω να πω..με καλυψες τωρα.. biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.