Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Α' ΕΣΚΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2008 - 2009
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Γυναικείο μπάσκετ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18
VAGELIS N
QUOTE(basket is life @ Sep 29 2008, 18:48 ) *
ΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ - ΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ 1
ΑΕΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ - ΑΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 2
Ζ.Α.Ο.Ν. - ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ 2
ΑΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΚΤΗΣΙΦΩΝ - ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 1
ΜΕΛΑΣ ΑΓ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ - ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 2
ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ-ΔΥΤ.ΠΡΟΑΣΤ. - ΑΟ ΔΑΦΝΗΣ 2

Ζ.Α.Ο.Ν. - ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ 2
ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ-ΔΥΤ.ΠΡΟΑΣΤ. - ΑΟ ΔΑΦΝΗΣ 1
soouza
QUOTE(VAGELIS N @ Sep 30 2008, 00:27 ) *
Ζ.Α.Ο.Ν. - ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ 2

Συμφωνώ με μία ένσταση.Αεκ-Δάφνη είναι δύσκολο ματς. bball.gif
diama13
QUOTE(soouza @ Sep 30 2008, 00:41 ) *
Συμφωνώ με μία ένσταση.Αεκ-Δάφνη είναι δύσκολο ματς. bball.gif

γιατι το θεωρεις δυσκολο? bball.gif
anti15
QUOTE(VAGELIS N @ Sep 30 2008, 00:27 ) *
Ζ.Α.Ο.Ν. - ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ 2

θα συμφωνήσω μαζί σου εκτός από το τελευταίο...
ΑΕΚ ΠΕΡΙΤΕΡΙΟΥ-Α.Ο ΔΑΦΝΗΣ 2....είναι πολύ καλή ομάδα με νέες κοπέλες και πολύ όρεξη...σίγουρα θα κάνουν την διαφορά στο πρωτάθλημα και στον συγκεκριμένο αγώνα.. biggrin.gif biggrin.gif
jsoiler
Και γω διπλάκι το βλέπω το παιχνίδι.....Ρε παιδιά εντύπωση μου έκανε που δεν είδα το όνομα της Καμινάρη στη σύνθεση των Μελισσίων.Ξέρει κανείς τίποτα??
liza133
QUOTE(jsoiler @ Sep 30 2008, 11:53 ) *
Και γω διπλάκι το βλέπω το παιχνίδι.....Ρε παιδιά εντύπωση μου έκανε που δεν είδα το όνομα της Καμινάρη στη σύνθεση των Μελισσίων.Ξέρει κανείς τίποτα??

Η Καμινάρη δεν ήταν ούτε στη σύνθεση της ομάδας ούτε στο γήπεδο προχτές. Δεν ξέρω κάτι άλλο.
Krousta
Ζ.Α.Ο.Ν. - ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ 2
soouza
QUOTE(diama13 @ Sep 30 2008, 02:27 ) *
γιατι το θεωρεις δυσκολο? bball.gif

Kαλημέρα diama.Δύσκολο και για τις δύο ομάδες.Η Αεκ με την Κρητικού έχει δυναμώσει και περιστοιχίζεται από τις πολύπειρες Γκίοκα,Γκάτση και Γκρίτζαλη.Από την άλλη η δική σας ομάδα έχει ένα πολύ δυνατό σύνολο με αθλήτριες που έχουν καλή τεχνική κατάρτιση.Αντιλαμβάνεσαι πως δε θα μου προκαλέσει έκπληξη όποιος κι αν κερδίσει. bball.gif
lord7
Ζωγράφου-ΑΕΚ Περιστερίου 19-92 (15-51)

molis simera eida ta nea...xixixix....auti i douleia tha mas faei....oyf....

file mou soouza ti egine se auto to paixnidi....eida oti katebazei korasides o zografou????den me enimeroneis ......
ntimat
ο ζωγραφος κατεβαζει μια ομαδα που δεν εχει στον ηλιο μοιρα....κριμα για τα κοριτσια,δεν κερδιζουν τιποτα απολυτως ενω συγχρονως αποκτουν ψυχολογια χαλια...απορω με το κουραγια η την αγνοια?των υπευθυνων της ομαδας που πηραν τετοια αποφαση...τι να πω...κριμα!!!
melrok
QUOTE(soouza @ Sep 30 2008, 14:53 ) *
Kαλημέρα diama.Δύσκολο και για τις δύο ομάδες.Η Αεκ με την Κρητικού έχει δυναμώσει και περιστοιχίζεται από τις πολύπειρες Γκίοκα,Γκάτση και Γκρίτζαλη.Από την άλλη η δική σας ομάδα έχει ένα πολύ δυνατό σύνολο με αθλήτριες που έχουν καλή τεχνική κατάρτιση.Αντιλαμβάνεσαι πως δε θα μου προκαλέσει έκπληξη όποιος κι αν κερδίσει. bball.gif

Εγω θα πονταρω στη νικη της Αεκ οπου με Σταυρουλα Γκριτζαλη δυνατη η ομαδα θα ανεβαινει συνεχως.....
ntimat
πιθανον να μην εγινα απολυτα κατανοητος...δεν υπαρχουν αξιολογες γυναικες στην ομαδα...καποια μαζεματα απο εδω και απο εκει χωρις πραγματικα στον ηλιο μοιρα....οι μονες που δεν φταινε αλλα πληρωνουν τη λεζα ειναι οι μικρες (κορασιδες-νεανιδες).Απο την αλλη χωρις αυτες δεν υπαρχει ομαδα...οποτε....κριμα ξανα...
lamar
QUOTE(basket007 @ Sep 29 2008, 14:04 ) *
Με την ευκαιρία Καλή αθλητική χρονιά σε όλες και όλους, χωρίς τραυματισμούς στις αθλήτριες και με καλούς αγώνες σε αθλητικά πλαίσια.
Λοιπόν σε ότι αφορά το παιχνίδι:
Το Γαλάτσι παρουσιάστηκε με μεγαλύτερη πίστη για τη νίκη από τα Μελίσσια, που εμφανίστηκαν μουδιασμένα και φάνηκε σαν να μην πιστεύουν ότι μπορούν να πάρουν το παιχνίδι ακόμα και όταν το έφεραν στους 3 πόντους μέχρι την αρχή του τελευταίου δεκαλέπτου. Στη συνέχεια έπεσε ξανά η αποδοσή τους επιτρέποντας στο αξιόμαχο και σταθερό Γαλάτσι να φτάσει τη διαφορά στους 19 πόντους. (τελικό 62-43).
Συγχαρητήρια στα κορίτσια του Γαλατσίου και τον εξαιρετικό σε συμπεριφορά και αθλητική νοοτροπία (αυτά είδα στο γήπεδο μέσα τουλάχιστον) coach τους.
Σε σχέση με τα Μελίσσια - τα οποία σημειωτέον έχουν πλέον 5 εξαιρετικές Νεάνιδες στη σύνθεσή τους: Καραβέλη Μαίρη, Μάκου Βασιλική, Ραμαντάνη Βάσω, Καψή Αθηνά, Μπαγλατζή Κατερίνα, εκ των οποίων οι 2 πρώτες θα διεκδικούν ολοένα και με περισσότερες αξιώσεις θέση στη βασική πεντάδα της Ομάδας - θα πρέπει να σημειωθεί η σημαντική ανανέωση που έγινε στο ρόστερ της ομάδας.
Έτσι:
πλάι στις εξαιρετικές Σκαρογιάννη Όλγα (χτες κλείστηκε καλά και υστέρησε στο σκοράρισμα), Αρβανίτη Όλγα, Ξηροτύρη Βάσω και τις μαχητικές Κασίμη Αθηνά (περαστικά για τον χτεσινό τραυματισμό σου Αθηνά) και Απέργη Νατάσα, βρίσκονται πια και οι: Μαρτέκα Χρύσα (πέρυσι στον ΖΑΟΝ), Λιαροκάπη Ναταλία και Σπανούδη Αλεξάνδρα από τον ΠΡΟΜΗΘΕΑ, η δυνατή και αποτελεσματική Ηλιάκη Γεωργία της Αγίας Παρασκευής και φυσικά οι παραπάνω 5 Νεάνιδες, το ήθος και η μπασκετική αξία των οποίων δίνουν κυριολεκτικά ελπίδες στο Γυναικείο Μπάσκετ.
Και το Γαλάτσι έχει εξι νεανιδες στη συνθεση και μαλιστα η πρωτη σκορερ του αγωνα η Ογκουνοριν με 21 ποντους ειναι μια απο αυτες. παντως ειναι ενθαρρυντικο που τα νεαρα κοριτσια παιζουν στις ομαδες τους και δεν συμπληρωνουν απλα το ροστερ οπως συμβαινει πολυ συχνα στα περισσοτερα σωματεια.
alexas10
Αυτη η παικταρα η Ογκουνοριν ειναι δημιουργημα του Αφανη ηρωα του Γαλατσιου οπου συμπληρωνει ιδανικα τον κοουτς Παπαδοπουλο, ΔΗΜΟΥ ΜΠΡΟΥΣΑΛΗ
athina
QUOTE(jsoiler @ Sep 30 2008, 11:53 ) *

η καμιναρη σταματησε..........
nikefalin
Μελάς - Περιστέρι 51 - 39, πιο αποφασιστικός ο Μελάς, πήρε λύσεις έξω από τα 6,25 στην τελευταία περίοδο , έκανε διαφορά 10 πόντων και δεν επέτρεψε στο Περιστέρι να διεκδικήσει τη νίκη.
lamar
Γεια σας, και ενα φρεσκο αποτελεσμα. Κηφισια - Γαλατσι 58 - 66
nikefalin
QUOTE(lamar @ Oct 5 2008, 15:51 ) *
Γεια σας, και ενα φρεσκο αποτελεσμα. Κηφισια - Γαλατσι 58 - 66

ζαόν έτσι ?
lamar
QUOTE(nikefalin @ Oct 5 2008, 16:20 ) *
ζαόν έτσι ?

Οχι, Αενκ, ο Ζαον παιζει στις 5 με τον Ιωνικο
nikefalin
QUOTE(lamar @ Oct 5 2008, 16:25 ) *
Οχι, Αενκ, ο Ζαον παιζει στις 5 με τον Ιωνικο

α, οκ !
nikefalin
AEK ΔΠ - Δαφνη 56 - 68
mikraki15
QUOTE(nikefalin @ Oct 5 2008, 21:36 ) *
AEK ΔΠ - Δαφνη 56 - 68

ποτε πηγες σπιτι σου? αμεσως το ποσταρισες tongue.gif

τσπ smile.gif πολυ καλο παιχνιδακι biggrin.gif

συγχαρητηρια και στις δυο ομαδες bball.gif
anti15
ΖΑΟΝ-ΙΩΝΙΚΟΣ 53-77.....
katharoaimo
QUOTE(mikraki15 @ Oct 5 2008, 23:13 ) *
ποτε πηγες σπιτι σου? αμεσως το ποσταρισες tongue.gif

τσπ smile.gif πολυ καλο παιχνιδακι biggrin.gif

συγχαρητηρια και στις δυο ομαδες bball.gif

τι ακριβως σου αρεσε στο παιχνιδι?γιατι εγω εχω να πω παρα πολλα ασχημα.
mikraki15
QUOTE(katharoaimo @ Oct 5 2008, 23:23 ) *
τι ακριβως σου αρεσε στο παιχνιδι?γιατι εγω εχω να πω παρα πολλα ασχημα.

με το ''καλο παιχνιδι'' εννοω οτι ηταν αρκετα ενδιαφερον το παιχνιδι.. laugh.gif
BASKETBALL#6
QUOTE(nikefalin @ Oct 5 2008, 15:27 ) *
Μελάς - Περιστέρι 51 - 39, πιο αποφασιστικός ο Μελάς, πήρε λύσεις έξω από τα 6,25 στην τελευταία περίοδο , έκανε διαφορά 10 πόντων και δεν επέτρεψε στο Περιστέρι να διεκδικήσει τη νίκη.

ohmy.gif Ομολογώ οτι ξαφνιάστικα όταν διάβασα το αποτέλεσμα!!! Δεν το περίμενα με τίποτα! Μπράβο στο Μελά! 41.gif
Krousta
QUOTE(BASKETBALL#6 @ Oct 6 2008, 01:21 ) *
ohmy.gif Ομολογώ οτι ξαφνιάστικα όταν διάβασα το αποτέλεσμα!!! Δεν το περίμενα με τίποτα! Μπράβο στο Μελά! 41.gif

μακράν πολύ καλύτερος ο Μελάς....πολύ ωραίο μπάσκετ και πολύ ωραίες επιθέσεις!!!!!! Το Περιστέρι δεν είχε λύσεις, φοβερή άμυνα απο όλες τις παίχτριες του Μελα, πιστέυω ήταν το καλύτερο ματς της αγωνιστικής!!!! Μπράβο στα κορίτσια του Μελάς!!!!!!
lord7
kalimera......telika o zografou apoxorise i egine to paixnidi me ta mellisia?????
dolly12
Ο ζωγραφου δε θα αποχωρησει και δε κατεβαινει με κορασιδες και νεανιδες αλλα με γυναικες

προς διορθωση προηγουμενων ποστ
coach13
ΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ - ΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ 77-26

ΑΕΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ - ΑΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 58-66

Ζ.Α.Ο.Ν. - ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ 53-77

ΑΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΚΤΗΣΙΦΩΝ - ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 63-25

ΜΕΛΑΣ ΑΓ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ - ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 51-39

ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ-ΔΥΤ.ΠΡΟΑΣΤ. - ΑΟ ΔΑΦΝΗΣ 56-68

EΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

12/10/2008 20:30:00 ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ - ΑΕΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ 0-0
12/10/2008 20:30:00 ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ΑΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ - Ζ.Α.Ο.Ν. 0-0
12/10/2008 19:15:00 ΖΑΧ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ - ΑΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΚΤΗΣΙΦΩΝ 0-0
12/10/2008 13:30:00 Μ.ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ - ΜΕΛΑΣ ΑΓ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ 0-0
12/10/2008 13:00:00 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΑΟ ΔΑΦΝΗΣ 0-0
12/10/2008 19:00:00 ΔΙΔΥΜΑ ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ-ΔΥΤ.ΠΡΟΑΣΤ. - ΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ 0-0
basketball-maniac
Μελίσσια-Ζωγράφου 77-26 (38-12)
Διαιτητές: Πλιάκας-Λύρας
Μελίσσια (Δουκέλη): Ραμαντάνη 2, Απέργη 4, Μπαγλατζή 11, Αρβανίτη 13, Σκαρογιάννη 8, Μάκου 14, Καραβέλη 13, Σπανούδη 2, Ηλιάκη 2, Καψή 4, Μαρτέκα 4, Λιαροκάπη
Ζωγράφου (Κουκουζέλης): Θανασιά 2, Σίτου 12, Βέλλε 4, Χρονοπούλου 2, Ζαφείρη 2, Δούναβη 4, Καφρίτσα, Μάνου, Τζάρου, Μπαράκη

Κηφισιά-Γαλάτσι 58-66 (31-28)
Διαιτητές: Φαλούκα-Τσάτσης
Κηφισιά (Θέμελης): Μαχαιριώτου 9, Σπυριλιώτη 1, Μολφέτα, Τζώλου 3, Τσερετοπούλου 24 (6), Κοτρολού 18 (3), Σωτηρίου 1, Τουλιάτου 2
Γαλάτσι (Παπαδόπουλος): Φουρλιά 15 (3), Φλίγκου 4, Γκόγκου 15, Σαλπέα 6 (1), Πούλου 3, Ογκουνόριν 6, Φράγκου, Καμπούρη 11, Ρουμπελάκη 6

ΖΑΟΝ-Ιωνικός 53-77 (17-40)
Διαιτητές: Καπνιά-Ορφανός
ΖΑΟΝ (Λάγιου): Λιούμη 10, Κωσταρά, Αθανασοπούλου, Ρίζου 5, Παπούλια 12 (2), Συριοπούλου 3, Λουκοπούλου 23 (1)
Ιωνικός (Ματζάκος): Γιάννου 2, Αθανασίου 9 (1), Παπαδοπούλου 11 (1), Μαυροειδή 6, Μουστάκα 5, Ζαρκαδούά 10 (2), Κασνέστη 9, Χιώτη 4, Γιάννου Μ., Κριθήμου 20 (1)

Παιανία-Προμηθέας 63 - 25 (28-11)
Διαιτητές: Χρηστίδης Η.-Νικολόπουλος
Παιανία (Σαμαντούρα - Παππάς): Δρίβα 4, Πετυχάκη Σ., Συρίγου 5, Καλλιώρα 5(1), Ποταμιάνου 5, Κελλάρη , Κλάδου 6, Δημητρίου 5, Πετυχάκη Χ. 10, Γεωργίου 9 Παναγιωτίδου 4, Ανδρουλάκη 10
Προμηθέας (Αναστασόπουλος): Γραμμένου, Λυμπεροπούλου 2, Νικολακάκη, Ιντζέ 5, Γιαννάκου 6, Τσίβα 1, Βλάχου 9, Γκάβου 2

Μελάς Αγ. Ελευθέριος-Περιστέρι 51-39 (22-18)
Διαιτητές: Παυλόπουλος-Κουτσιούμπος
Μελάς Αγ. Ελευθέριος (Μάλαμα): Γιακάλου, Σταυράτη 13, Μιχαήλ 13, Ραίση 11, Κορρέ, Μιχοπούλου, Λεκαράκου, Κογκίνη 6, Μακρυνίκα 8, Γουναρά
Περιστέρι (Κολτσίδας): Αγρογιάννη 6, Ντακόλια 4, Τουμπογιάννη 9, Λαζάρου 6, Εμμανουήλ 6, Κοντόε, Πετράκη 3, Χρονοπούλου, Τουλιάτου 2, Μπακαλέξη 1, Μπενέκη, Χαραλαμπάκη 2

ΑΕΚ Περιστερίου-Δάφνη 56-68 (32-31)
Διαιτητές: Γρίβα-Λαταρίδης
ΑΕΚ Περιστερίου (Μπαζίμα): Σακκά 3, Βαρελάκη 9, Δαλαμβέλα, Γκρίτζαλη 14, Γαλανοπούλου, Γκάτση 3, Καμπουράκη, Πέτρου 10, Μαράντου 17, Βε, Βουδούρη
Δάφνη (Τσαμαλής): Πάνου Σ. 15 (1), Μπαρμπάνη. Στρατήγη 12 (1), Κολοβού 5, Πατμίου, Πάνου Γ. 15 (1), Βασιλοπούλου 1, Στεφανίδου 6 (2), Κυπαρίσση 2, Ανδρινοπούλου 1, Σιούκα 11

από basketblog.gr
foreverb-ball
QUOTE(Krousta @ Oct 6 2008, 09:57 ) *
μακράν πολύ καλύτερος ο Μελάς....πολύ ωραίο μπάσκετ και πολύ ωραίες επιθέσεις!!!!!! Το Περιστέρι δεν είχε λύσεις, φοβερή άμυνα απο όλες τις παίχτριες του Μελα, πιστέυω ήταν το καλύτερο ματς της αγωνιστικής!!!! Μπράβο στα κορίτσια του Μελάς!!!!!!

θα συμφωνησω και εγω μαζι σου.....καλη ομαδα ο μελας και δυνατη παιζουν ωραιο μπασκετ
foreverb-ball
EΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

12/10/2008 20:30:00 ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ - ΑΕΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ 2
12/10/2008 20:30:00 ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ΑΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ - Ζ.Α.Ο.Ν. 1
12/10/2008 19:15:00 ΖΑΧ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ - ΑΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΚΤΗΣΙΦΩΝ 2
12/10/2008 13:30:00 Μ.ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ - ΜΕΛΑΣ ΑΓ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ 2
12/10/2008 13:00:00 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΑΟ ΔΑΦΝΗΣ 1
12/10/2008 19:00:00 ΔΙΔΥΜΑ ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ-ΔΥΤ.ΠΡΟΑΣΤ. - ΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ 2
soouza
QUOTE(dolly12 @ Oct 6 2008, 10:52 ) *
Ο ζωγραφου δε θα αποχωρησει και δε κατεβαινει με κορασιδες και νεανιδες αλλα με γυναικες

προς διορθωση προηγουμενων ποστ

Ευχαριστούμε για την πληροφόρηση dolly.Δε θα ήθελα να μειώσω την προσπάθεια των ¨γυναικών¨του Αοζ που αγωνίζονται στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α κέντρου.Αντιλαμβάνεται κανείς από τα αποτελέσματα αυτά
και μόνο πως το επίπεδο αυτών των παικτριών δεν είναι αντάξιο του αναμενομένου κι έτσι θα γίνουν σάκος του μποξ από τους άλλους θυσιαζόμενοι στο βωμό της νίκης. bball.gif
VAGELIS N
12/10/2008 19:00:00 ΔΙΔΥΜΑ ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ-ΔΥΤ.ΠΡΟΑΣΤ. - ΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ 1
soouza
QUOTE(VAGELIS N @ Oct 7 2008, 00:28 ) *
12/10/2008 19:00:00 ΔΙΔΥΜΑ ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ-ΔΥΤ.ΠΡΟΑΣΤ. - ΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ 1

Για να δούμε.
Η Αενκ θα κερδίσει.
Το Γαλάτσι too.
O Iωνικός πιστεύω πως θα το χτυπήσει το ματσάκι.
Ο προμηθέας με το Μελά ντερμπάκι.
Το Περιστέρι θα κερδίσει αλλά η Δάφνη θα αντισταθεί.
Η ΑΕΚ με Γκιόκα και Κρητικού θα κερδίσει.Θα παίξουν όμως?

Αυτά από εμένα και καλή αγωνιστική δράση. bball.gif
lord7
QUOTE(soouza @ Oct 6 2008, 22:33 ) *
Για να δούμε.
Η Αενκ θα κερδίσει.
Το Γαλάτσι too.

πιστεύω οτι αεκ-μελισσια θα γινει καλος αγωνας
C05
QUOTE(soouza @ Oct 7 2008, 01:33 ) *
Για να δούμε.
Η Αενκ θα κερδίσει.
Το Γαλάτσι too.

Συμφωνώ σε όλα, αλλά δεν πιστεύω πως θα είναι ντέρμπι το Προμηθέας-Μελάς..
jsoiler
12/10/2008 19:15:00 ΖΑΧ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ - ΑΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΚΤΗΣΙΦΩΝ ?
12/10/2008 19:00:00 ΔΙΔΥΜΑ ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ-ΔΥΤ.ΠΡΟΑΣΤ. - ΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ 2
foreverb-ball
QUOTE(C05 @ Oct 7 2008, 01:49 ) *
Συμφωνώ σε όλα, αλλά δεν πιστεύω πως θα είναι ντέρμπι το Προμηθέας-Μελάς..

καλημέρα συμφωνώ και εγώ μαζί σου. ε όχι και ντερμπάκι....
foreverb-ball
QUOTE(soouza @ Oct 7 2008, 01:33 ) *
Για να δούμε.
Η Αενκ θα κερδίσει.
Το Γαλάτσι too.

Απο ότι άκουσα η Γκίοκα δεν θα κατέβει φέτος καθόλου..τώρα για την κρητικού άκουσα ότι χτύπησε προσαγωγό
katharoaimo
μια προειδοποιηση μονο για τα μελισσια.εκει που θα πανε στα διδυμα της αεκ περιστεριου,αν δουν να μπαινει μεσα στο γηπεδο η Γριβα,και μιλαω για την γνωστη πλεον σε ολους μας διαιτητη να προετοιμαστουν ψυχολογικα για πολυ ξυλο και σπασιμο νευρων.γιατι μπορει εμεις να βγηκαμε νικητες απο κει μεσα αλλα το τι τραβηξαμε μονο εμεις το ξερουμε απο αυτην την ''κυρια''.εκτος του οτι ειναι κολητη με τις παικτριες και την ωρα του παιχνιδιου τους μιλαει με τα μικρα τους ονοματα τις παιρνει αγκαλια και δεν ξερω κι εγω τι αλλο,πολυ προκλητικα,δεν σφυραει απολυτως τιποτα υπερ της αντιπαλης ομαδας.οι αγκωνιες,οι βρισιες και οι σπρωξιες αφθονες και η απαντηση των διαιτητων ειναι οτι δεν εχουν οπτικη γωνια.ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ.ειρωνικα σχολια απο την Γριβα συνεχεια και το αποκορυφωμα...απειλη να παρει και δελτιο και συγκεκριμενα το δικο μου ουρλιαζοντας μετα τη ληξη του παιχνιδιου οτι ακουσε λεει τι ειπα.περιττο να πω οτι εγω εκεινη την ωρα ετοιμαζομουν για τα αποδητηρια και δεν μιλουσα με κανεναν απολυτως.αντιθετως το 7-η Γκριτζαλη να βριζει μια συμπαικτρια μου,νεανιδα μπροστα της.αυτα ειχα να πω.και πολλα αλλα φυσικα αλλα να μη κουραζω περισσοτερο.καλη τυχη σα μελισσια γιατι μονο τυχη χρειαζεσαι για να βγεις σωος απο κει μεσα.ή φυσικα...εναν αντικειμενικο διαιτητη...
foreverb-ball
QUOTE(katharoaimo @ Oct 7 2008, 16:04 ) *
μια προειδοποιηση μονο για τα μελισσια.εκει που θα πανε στα διδυμα της αεκ περιστεριου,αν δουν να μπαινει μεσα στο γηπεδο η Γριβα,και μιλαω για την γνωστη πλεον σε ολους μας διαιτητη να προετοιμαστουν ψυχολογικα για πολυ ξυλο και σπασιμο νευρων.γιατι μπορει εμεις να βγηκαμε νικητες απο κει μεσα αλλα το τι τραβηξαμε μονο εμεις το ξερουμε απο αυτην την ''κυρια''.εκτος του οτι ειναι κολητη με τις παικτριες και την ωρα του παιχνιδιου τους μιλαει με τα μικρα τους ονοματα τις παιρνει αγκαλια και δεν ξερω κι εγω τι αλλο,πολυ προκλητικα,δεν σφυραει απολυτως τιποτα υπερ της αντιπαλης ομαδας.οι αγκωνιες,οι βρισιες και οι σπρωξιες αφθονες και η απαντηση των διαιτητων ειναι οτι δεν εχουν οπτικη γωνια.ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ.ειρωνικα σχολια απο την Γριβα συνεχεια και το αποκορυφωμα...απειλη να παρει και δελτιο και συγκεκριμενα το δικο μου ουρλιαζοντας μετα τη ληξη του παιχνιδιου οτι ακουσε λεει τι ειπα.περιττο να πω οτι εγω εκεινη την ωρα ετοιμαζομουν για τα αποδητηρια και δεν μιλουσα με κανεναν απολυτως.αντιθετως το 7-η Γκριτζαλη να βριζει μια συμπαικτρια μου,νεανιδα μπροστα της.αυτα ειχα να πω.και πολλα αλλα φυσικα αλλα να μη κουραζω περισσοτερο.καλη τυχη σα μελισσια γιατι μονο τυχη χρειαζεσαι για να βγεις σωος απο κει μεσα.ή φυσικα...εναν αντικειμενικο διαιτητη...

Συμφωνώ μαζί σου...ήμουν εκεί και τα είδα όλα....αλλά προσπάθησε να μη ασχολήσε με τους διαιτητές....καλώς ή κακώς πρέπει να υπάρχουν στο γήπεδο..δεν γίνεται χωρίς αυτούς!!!! εσύ και η κάθε εσύ κοιτάτε να κάνετε τηνδουλειά σας όσο καλύτερα μπορείτε έτσι ώστε να μην σε νοιάζουν οι διαιτητές!!!!!
και στο κάτω κάτω....μαγκιά σας ήταν που κερδίσατε με τόσο χάλια διαιτησία!!!!!!!
συμφωνείς!!?
katharoaimo
QUOTE(foreverb-ball @ Oct 7 2008, 16:50 ) *
Συμφωνώ μαζί σου...ήμουν εκεί και τα είδα όλα....αλλά προσπάθησε να μη ασχολήσε με τους διαιτητές....καλώς ή κακώς πρέπει να υπάρχουν στο γήπεδο..δεν γίνεται χωρίς αυτούς!!!! εσύ και η κάθε εσύ κοιτάτε να κάνετε τηνδουλειά σας όσο καλύτερα μπορείτε έτσι ώστε να μην σε νοιάζουν οι διαιτητές!!!!!
και στο κάτω κάτω....μαγκιά σας ήταν που κερδίσατε με τόσο χάλια διαιτησία!!!!!!!
συμφωνείς!!?

συμφωνω.αλλα καποιες φορες τα πραγματα ξεπερνανε τα ορια και γινονται επικυνδινα.τελοσπαντων.καλη συνεχεια σε ολους!α!και συγχαρητηρια στον Μ.Ε.Λ.Α.Σ.!!!
soouza
QUOTE(katharoaimo @ Oct 7 2008, 16:04 ) *

Πάντως εγώ πέφτω από τα σύννεφα με την εν λόγω κυρία.Αν έγιναν όπως τα λες katharoaimo ίσως να χεις δίκιο.Θα μπορούσες βέβαια να μην αφήνεις υπονοούμενα περί ορέξεων.Εκείνο που εγώ έχω να πω για την Πέγκυ Γρίβα είναι πως πρόκειται για εξαιρετικό παιδί και πολύ καλή διαιτητή.Ασφαλώς κι αποτελεί εκτίμηση από τη δική μου οπτική γωνία.Βέβαια τα γεγονότα που αναφέρεις τα επιβεβαιώνει κι άλλος χρήστης οπότε σίγουρα δεν είναι τυχαίο. bball.gif
lebronjames
QUOTE(foreverb-ball @ Oct 7 2008, 10:14 ) *
καλημέρα συμφωνώ και εγώ μαζί σου. ε όχι και ντερμπάκι....

Ας μην ειχε ο Προμηθεας 3 βασικες απουσιες και θα βλεπαμε αν ειναι ντερμπυ η οχι.
katharoaimo
QUOTE(soouza @ Oct 7 2008, 19:26 ) *
Πάντως εγώ πέφτω από τα σύννεφα με την εν λόγω κυρία.Αν έγιναν όπως τα λες katharoaimo ίσως να χεις δίκιο.Θα μπορούσες βέβαια να μην αφήνεις υπονοούμενα περί ορέξεων.Εκείνο που εγώ έχω να πω για την Πέγκυ Γρίβα είναι πως πρόκειται για εξαιρετικό παιδί και πολύ καλή διαιτητή.Ασφαλώς κι αποτελεί εκτίμηση από τη δική μου οπτική γωνία.Βέβαια τα γεγονότα που αναφέρεις τα επιβεβαιώνει κι άλλος χρήστης οπότε σίγουρα δεν είναι τυχαίο. bball.gif

υπονοουμενα περι ορεξεων...τι εννοεις???ανεφερα κατι τετοιο?
soouza
QUOTE(katharoaimo @ Oct 8 2008, 00:54 ) *
υπονοουμενα περι ορεξεων...τι εννοεις???ανεφερα κατι τετοιο?

Καλά άστο. icon_wave.gif
C05
QUOTE(lebronjames @ Oct 7 2008, 22:43 ) *
Ας μην ειχε ο Προμηθεας 3 βασικες απουσιες και θα βλεπαμε αν ειναι ντερμπυ η οχι.

Mιλάμε με την κατάσταση ως έχει.. Όχι υποθετικά.. Αν τις είχε τότε ίσως λέγαμε κάτι άλλο...
C05
QUOTE(C05 @ Oct 8 2008, 01:47 ) *
Mιλάμε με την κατάσταση ως έχει.. Όχι υποθετικά.. Αν τις είχε τότε ίσως λέγαμε κάτι άλλο...

Kι επιπλέον κι ο ΜΕΛΑΣ έχει απουσίες και με το Περιστέρι ήταν 6 άτομα λόγω απουσιων..
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.