Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΚΑ 2008 - 2009
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Γυναικείο μπάσκετ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
soouza
QUOTE(dolly12 @ Oct 3 2008, 11:42 ) *
Βρε δεν αναιρω αυτο που λες για το προπονητη του γαλατσιου αλλα δε μπορεις να μου βαλεις στο ιδιο
καλαθι την Ονγκουνοριν με την ανδρουλακη κ τη πετυχακη, ουτε με την εμπειρια της γεωργιου που επαιζε Α2
και ουτε η πουλου και η φλιγγου μπορουν να συγκριθουν με την δημητριου για παραδειγμα.

Προς θεου δε το λεω αρνητικα για τα κοριτσια αλλα οταν καποιος δει το ροστερ των 2 ομαδων σε εμπειρια, αγωνες και ταλεντο υπερισχυει η παιανια. Απο εκει και περα αυτα απο μονα τους δε φερνουν τη νικη οπως επισης δε τη κανουν και ομαδα. Μεσα στο γηπεδο ολα μπορουν να αλλαξουν οπως και εγιναν. Μπραβο και παλι στο γαλατσι.

για αυτο και μου εκανε εντυπωση. Και επειδι εχω παιξει με το γαλατσι πολλες χρονιες ξερω οτι ναι μεν μπορει να σε κερδισει γιατι σε βγαζει εκτος ρυθμου και τρεχει πολυ αλλα ξερω επισης οτι μπορει να χασει πολυ ευκολα γιατι δεν εχει κλασσικα 4-5αρια. οποτε η σκεψη μου δεν ητανε λαθος

και παλι συγχαρητηρια στο γαλατσι και καλο πρωταθλημα

Συζήτηση κάνουμε,το σημαντικό είναι πως το Γαλάτσι κερδίζει τις εντυπώσεις και δεν έχει στόχο ανόδου να βαραίνει τα πόδια. bball.gif
alexas10
QUOTE(greece4 @ Oct 3 2008, 14:42 ) *
εστια φιλιας θησεας - τούφα 32-66

COME ON LAMBROS!!!!!
MAGIC2008
QUOTE(greece4 @ Oct 3 2008, 11:42 ) *
εστια φιλιας θησεας - τούφα 32-66

Για το ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ -ΑΜΙΛΛΑ ξερει κανεις ?
amilla
QUOTE(MAGIC2008 @ Oct 4 2008, 13:31 ) *
Για το ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ -ΑΜΙΛΛΑ ξερει κανεις ?

56-38
lebronjames
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ-Αμιλλα=1 +15

Με πολλες απουσιες η ομαδα του Προμηθεα
diama13
καλημερα....αιολος ταυρου-δαφνη 20-68....
tonaki_9
QUOTE(I L S @ Sep 24 2008, 14:58 ) *
Η ΚΟΥΚΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΒΑΡΥ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟ;
Η΄ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΒΑΡΒΕΡΗ;

να λειπουν τα κακοπροαιρετα σχολια...!!δν κραταει μονο η βαρβερη τν ομαδα ολες οι παικτριες ειναι αξιολογες..ο απολλων ειναι αρκετα ανωτερη ομαδα γιαυτο και το αποτελεσμα..επισης ειχαν και απιστευτη ευστοχια..πιστευω εκει βασιστηκε η νικη τους καθως οι κουκουβαουνες μεχρι ενος σημειου τις επαιζαν στα ισα.. ΚΟΥΚΟΥ CITY OLE... 41.gif
lamar
καλησπερα, σημερα δεν επαιζαν Γαλατσι - Δαφνη για το κυπελλο? Αν ξερει καποιος το αποτελεσμα ας το ποσταρει.
alexas10
φιλε μιλησα με ενα φιλο που ειναι βοηθος του παπαδοπουλου.Ασσος καμια 15 αρια ποντους με σουπερ τζεσικα...
mikraki15
QUOTE(lamar @ Oct 10 2008, 01:11 ) *
καλησπερα, σημερα δεν επαιζαν Γαλατσι - Δαφνη για το κυπελλο? Αν ξερει καποιος το αποτελεσμα ας το ποσταρει.

70 - 57 νομιζω ... bball.gif
soouza
QUOTE(mikraki15 @ Oct 10 2008, 01:17 ) *
70 - 57 νομιζω ... bball.gif

Μάλιστα.Τρένο το Γαλάτσι.Ξέρετε καμιά φορά αν κερδίζεις συνέχεια μετά σου γίνεται συνήθεια. bball.gif
Baby_Jane
QUOTE(soouza @ Oct 10 2008, 01:19 ) *
Μάλιστα.Τρένο το Γαλάτσι.Ξέρετε καμιά φορά αν κερδίζεις συνέχεια μετά σου γίνεται συνήθεια. bball.gif

Μην τρελαινομαστε..και η δαφνη τρεις συνεχεις νικες ειχε .. .. icon_drunk.gif
soouza
QUOTE(Baby_Jane @ Oct 10 2008, 01:59 ) *
Μην τρελαινομαστε..και η δαφνη τρεις συνεχεις νικες ειχε .. .. icon_drunk.gif

Σύμφωνοι.Εγώ όμως επαινώ το Γαλάτσι κι όχι το Γαλάτσι επειδή κέρδισε τη Δάφνη.Πιο σαφές αυτό.Μην τρελένεσαι icon_drunk.gif
liza133
το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά γιά την Δάφνη που στο 1ο δεκάλεπτο ήταν μπροστά με 11 πόντους. από το 2ο δεκάλεπτο και μετά που το Γαλάτσι σοβαρεύτηκε, κάλυψε την διαφορά, πέρασε μπροστά και κέρδισε χωρίς ιδιαίτερο κόπο.
Τώρα ποιός είχε 3 ή 4 ή 5 νίκες στη σειρά λίγο ενδιαφέρει. Το αποτέλεσμα μετράει πάντα.
Baby_Jane
QUOTE(soouza @ Oct 10 2008, 02:32 ) *
Σύμφωνοι.Εγώ όμως επαινώ το Γαλάτσι κι όχι το Γαλάτσι επειδή κέρδισε τη Δάφνη.Πιο σαφές αυτό.Μην τρελένεσαι icon_drunk.gif

Καλη η αντικειμενικοτητα δεν ειναι και το δυνατο σου σημειο .. ..
Κανεις δεν αμφισβητει τη νικη του Γαλατσιου! icon_wave.gif
soouza
QUOTE(Baby_Jane @ Oct 10 2008, 14:13 ) *
Καλη η αντικειμενικοτητα δεν ειναι και το δυνατο σου σημειο .. ..
Κανεις δεν αμφισβητει τη νικη του Γαλατσιου! icon_wave.gif

Εντάξει baby jane.Επαίνεσα το Γαλάτσι κι εσύ παρεξηγήθηκες.Τ ο έγραψα από την αρχή της περιόδου στο πρώτο φιλικό στο topic της Ά Έσκα.Προς το παρόν διαψεύδεσαι.Η αντικειμενικότητα μου είναι στα δυνατά μου σημεία.Δεν κάνω σχόλιο για τα δυνατά κι αδύνατα σου διότι δε σε γνωρίζω smiley.gif
Είμαι ευγενής απέναντι σου εν αντιθέσει με εσένα που βιάστηκες να με χαρακτηρίσεις. biggrin.gif
Baby_Jane
QUOTE(soouza @ Oct 10 2008, 15:36 ) *
Εντάξει baby jane.Επαίνεσα το Γαλάτσι κι εσύ παρεξηγήθηκες.Τ ο έγραψα από την αρχή της περιόδου στο πρώτο φιλικό στο topic της Ά Έσκα.Προς το παρόν διαψεύδεσαι.Η αντικειμενικότητα μου είναι στα δυνατά μου σημεία.Δεν κάνω σχόλιο για τα δυνατά κι αδύνατα σου διότι δε σε γνωρίζω smiley.gif
Είμαι ευγενής απέναντι σου εν αντιθέσει με εσένα που βιάστηκες να με χαρακτηρίσεις. biggrin.gif

Δεν παρεξηγη8ηκα κα8ολου..ενα σχολιακι εκανα.. ohmy.gif
Οσο για το αντικειμενικος το πα χαριτολογωντας επειδη ειχα δει ποσο σ8εναρα υποστηριξες και την διαιτητη σε αλλο τοπικ.. οποτε υπε8εσα πως δεν σηκωνεις μυγα στο σπα8ι σου..αυτα..! icon_wave.gif
soouza
QUOTE(Baby_Jane @ Oct 10 2008, 18:26 ) *
Δεν παρεξηγη8ηκα κα8ολου..ενα σχολιακι εκανα.. ohmy.gif
Οσο για το αντικειμενικος το πα χαριτολογωντας επειδη ειχα δει ποσο σ8εναρα υποστηριξες και την διαιτητη σε αλλο τοπικ.. οποτε υπε8εσα πως δεν σηκωνεις μυγα στο σπα8ι σου..αυτα..! icon_wave.gif

Ε σας παρακαλώ baby jane.Όχι και δε σηκώνω μύγα στο σπαθί μου. blink.gif Στο θέμα της Γρίβα ας μην επανέλθουμε.

Σε διαβεβαιώ όμως πως αν εγώ ανήκω σε αυτούς που είναι ανένδοτοι όπως λέγεις,τότε μη με φοβάσαι δεδομένου πως ουδέποτε αρνήθηκα το διάλογο όπως κάνουν οι φιλήσυχοι και ειρηνιστές. laugh.gif 69.gif
alexas10
ρε σοουζα δεν σε ξερω κ συγνωμη δηλαδη που επεμβαινω στα χωραφια σας αλλα τα 8 στα 10 ποστς σου μιλανε για εξηγησεις, θεωρειες,απολογιες και ψυχαναλυσεις. Αφου οταν μιλας για μπασκετ τα λες μαι χαρα γραφε οταν θες να μιλησεις για κατι που εγινε μεσα στο παρκε κ οχι για επαινους και ευλογιες. Εμεις οι απεξω θελουμε να μη διαβαζουμε ολο τα ΙΔΙΑ και τα ΙΔΙΑ... Παρακληση ειναι για να γινει το τοπικ πιο ενδιαφερον. Αν θες με λαμβανεις υποψην σου,αν οχι δε πειραζει..
soouza
QUOTE(alexas10 @ Oct 10 2008, 22:42 ) *
ρε σοουζα δεν σε ξερω κ συγνωμη δηλαδη που επεμβαινω στα χωραφια σας αλλα τα 8 στα 10 ποστς σου μιλανε για εξηγησεις, θεωρειες,απολογιες και ψυχαναλυσεις. Αφου οταν μιλας για μπασκετ τα λες μαι χαρα γραφε οταν θες να μιλησεις για κατι που εγινε μεσα στο παρκε κ οχι για επαινους και ευλογιες. Εμεις οι απεξω θελουμε να μη διαβαζουμε ολο τα ΙΔΙΑ και τα ΙΔΙΑ... Παρακληση ειναι για να γινει το τοπικ πιο ενδιαφερον. Αν θες με λαμβανεις υποψην σου,αν οχι δε πειραζει..

ρε alexas συγγνώμη αλλά όταν γράφω αυτά που λες αστειέυομαι με φατσούλες τύπου laugh.gif icon_drunk.gif 69.gif.Σε ευχαριστώ πάντως που σου αρέσω όταν γράφω για μπάσκετ.Μερικές φορές αστειεύομαι με έναν ιδιαίτερο τρόπο ο οποίος ενοχλεί όποιον δε με λαμβάνει. smiley.gif Δεκτή η παράκληση σου αλλά λίγο επιθετική βρε παιδί μου. smile.gif
cliff_ac
ρε alexas10 φίλε μου χωρίς να θέλω να πάρω κάποιου την θέση και καθαρά αντικειμένικά αλλά και τα 8 στα 10 ποστ σου εσένα είναι "ευχαριστώ" σε άτομα που σε παινεύουν . Αφού όταν μιλάς για μπάσκετ προσφέρεις πιο πολλά και εμείς οι απέξω όπως λες και εσύ όταν διαβάζουμε για κάτι που δε ξέρουμε βαριόμαστε τα ίδια και τα ίδια ... υπάρχει άπεριόριστος "χώρος" στο διαδίκτυο για να ιδρυθεί και το φαν κλαμπ σου! Οι κακές γλώσσες θα μπορούσαν να πουν ότι είναι και βαλτοί οπότε θα έπρεπε και εσύ να τους περιορίσεις .. Φιλικά πάντα αν θες με λαμβάνεις υπόψην σου , αν όχι εγώ δε χάνω τίποτα εκτός από μερικά λεπτά βλέπωντας ποστ που δεν αφορούν το σύνολο...
niki6
cliff_ac λιγο εμπαθες το βρισκω το post σου και χωρις ιδιαιτερη ουσια..
cliff_ac
QUOTE(niki6 @ Oct 11 2008, 02:18 ) *
cliff_ac λιγο εμπαθες το βρισκω το post σου και χωρις ιδιαιτερη ουσια..

εμπαθές ?? που την βρίσκεις την εμπάθεια? λέω κάτι που δεν είναι αλήθεια η λέω κάτι που θίγει προσωπικότητα και όχι μια κατάσταση (γεγονότων)??.. δηλαδή η αναφορά του alexas10 στον Σόουζα τι είναι, με το ίδιο το σκεπτικό σου όπως το αντιλαμβάνομαι ?? .. εγώ μια παρατήρηση έκανα όπως έκανε και ο ίδιος επειδή έτυχε να δω το ποστ .. και εσύ για ποιο λόγο κρίνεις εμένα , δηλαδή αυτό που είπες τι ουσία έχει?(αν δεν είχε δε θα το σχολίαζες..) όπως επίσης αν δεν έχει το δικό μου , τι ουσία έχει και το αντίστοιχο του alexas10 και δε σχολιάζεις αυτο???? εμπάθεια λοιπόν δεν είναι να εκφράζεις πρόβλημα για το δικό μου ποστ Μονο?? και επίσης αν τον πείραξε κάτι θα μπορούσε να μου το πει στα ίσια (και ως τωρα δεν εχει πει κατι) .. αντρες είμαστε πιστεύω και δε μας αρέσουν οι δικηγόροι (του διαβόλου ή όχι δε ξέρω) εκτος αν κάνω λάθος..
niki6
QUOTE(cliff_ac @ Oct 11 2008, 13:01 ) *
εμπαθές ?? που την βρίσκεις την εμπάθεια? λέω κάτι που δεν είναι αλήθεια η λέω κάτι που θίγει προσωπικότητα και όχι μια κατάσταση (γεγονότων)??.. δηλαδή η αναφορά του alexas10 στον Σόουζα τι είναι, με το ίδιο το σκεπτικό σου όπως το αντιλαμβάνομαι ?? .. εγώ μια παρατήρηση έκανα όπως έκανε και ο ίδιος επειδή έτυχε να δω το ποστ .. και εσύ για ποιο λόγο κρίνεις εμένα , δηλαδή αυτό που είπες τι ουσία έχει?(αν δεν είχε δε θα το σχολίαζες..) όπως επίσης αν δεν έχει το δικό μου , τι ουσία έχει και το αντίστοιχο του alexas10 και δε σχολιάζεις αυτο???? εμπάθεια λοιπόν δεν είναι να εκφράζεις πρόβλημα για το δικό μου ποστ Μονο?? και επίσης αν τον πείραξε κάτι θα μπορούσε να μου το πει στα ίσια (και ως τωρα δεν εχει πει κατι) .. αντρες είμαστε πιστεύω και δε μας αρέσουν οι δικηγόροι (του διαβόλου ή όχι δε ξέρω) εκτος αν κάνω λάθος..

Το post του alexas10 δεν μου φανηκε κακοπροαιρετο σε αντιθεση με το δικο σου που μου εδωσε την αισθηση οτι εγινε πολυ προσωπικο. Τελοσπαντων τη γνωμη μου ειπα κιεγω οπως κιεσυ προηγουμενως. Με την ιδια λογικη και οι αλλοι αντρες ειναι δεν χρειαζονταν δικηγορο.. Νομιζω πως δεν αφορα το topic το θεμα οποτε ας μη το συνεχισουμε εδω. Αν θες κατι στειλε πμ.
cliff_ac
QUOTE(niki6 @ Oct 11 2008, 10:40 ) *
Το post του alexas10 δεν μου φανηκε κακοπροαιρετο σε αντιθεση με το δικο σου που μου εδωσε την αισθηση οτι εγινε πολυ προσωπικο. Τελοσπαντων τη γνωμη μου ειπα κιεγω οπως κιεσυ προηγουμενως. Με την ιδια λογικη και οι αλλοι αντρες ειναι δεν χρειαζονταν δικηγορο.. Νομιζω πως δεν αφορα το topic το θεμα οποτε ας μη το συνεχισουμε εδω. Αν θες κατι στειλε πμ.

εννοείται ρε κούκλα μου .. σε ποιους αλλους αναφέρεσε?? εγώ δεν υπερασπίστηκα κανέναν έτυχε και το στειλα και το ξεκαθαρίζω πως οτι αιστάνθηκα διαβάζοντας αυτά από το συγκεκριμένο άτομο μου βγήκε το μήνυμα που έστειλα .. επίσης δεν έχει ανοίξει κάποιο θέμα για να κλείσει ή να συνεχιστεί σε πμ ..
niki6
QUOTE(cliff_ac @ Oct 11 2008, 13:45 ) *
εννοείται ρε κούκλα μου .. σε ποιους αλλους αναφέρεσε?? εγώ δεν υπερασπίστηκα κανέναν έτυχε και το στειλα και το ξεκαθαρίζω πως οτι αιστάνθηκα διαβάζοντας αυτά από το συγκεκριμένο άτομο μου βγήκε η το μύνημα που έστειλα .. επίσης δεν έχει ανοίξει κάποιο θέμα για να κλείση ή να συνεχιστεί σε πμ ..

Αναφερομαι στον alexas10 και στον soouza. Ουτε κιεγω υπερασπιστηκα καποιον απλα οπως εσυ αιστανθηκα κατι και το ειπα. Δεν εννοουσα οτι εχει γινει καποιο μεγαλο θεμα απλα αυτη η συζητηση που κανουμε δεν νομιζω οτι ενδιαφερει κανεναν εδω και ειναι off topic οποτε γιαυτο αν εχουμε κατι αλλο να πουμε ας ειναι σε πμ. Αλλιως ας τη σταματησουμε. Αυτα! smile.gif
cliff_ac
QUOTE(niki6 @ Oct 11 2008, 10:54 ) *
Ουτε κιεγω υπερασπιστηκα καποιον

πως δεν υπερασπιστηκες καποιον οτανμε κατηγορεις για εμπάθεια στο ατομο του alexas10? τεσπα εληξε .. καλη σου μερα
niki6
QUOTE(cliff_ac @ Oct 11 2008, 13:55 ) *
πως δεν υπερασπιστηκες καποιον οτανμε κατηγορεις για εμπάθεια στο ατομο του alexas10? τεσπα εληξε .. καλη σου μερα

Σου ξαναλεω οτι απλα ειπα τη γνωμη μου για το πως μου φανηκε αυτο που εγραψες. Δεν ειχα σκοπο να σε θιξω.. Τελοσπαντων τελος, καλημερα και σε σενα..
soouza
Καλημέρα κι από εμένα.Είδατε?Είναι πως λαμβάνει ο καθένας τα λεγόμενα(γραπτώς)του άλλου.Το ένα εμπαθές το άλλο όχι.Είναι πάντοτε υποκειμενική η κρίση οπότε με αυτή θα πορευτούμε.
To θέμα θεωρείται λήξαν μέχρι να επανέλθει ο alexas. laugh.gif
alexas10
QUOTE(soouza @ Oct 10 2008, 22:55 ) *
ρε alexas συγγνώμη αλλά όταν γράφω αυτά που λες αστειέυομαι με φατσούλες τύπου laugh.gif icon_drunk.gif 69.gif.Σε ευχαριστώ πάντως που σου αρέσω όταν γράφω για μπάσκετ.Μερικές φορές αστειεύομαι με έναν ιδιαίτερο τρόπο ο οποίος ενοχλεί όποιον δε με λαμβάνει. smiley.gif Δεκτή η παράκληση σου αλλά λίγο επιθετική βρε παιδί μου. smile.gif

ok μπορει να φανηκε καπως επιθετικο αλλα δεν ειχα τετοια προθεση.Οντως μου αρεσει ο τροπος που τ λες κ απο οτι εμαθα επειδη εισαι κ προπονητης σε ομαδα της κατηγοριας σου προτεινα να μην αναλωνεσαι σε αλλα. Τωρα αν θελεις κρατας αυτο που ειπα αν θελεις το πετας.Απλα...
alexas10
QUOTE(cliff_ac @ Oct 10 2008, 23:42 ) *
ρε alexas10 φίλε μου χωρίς να θέλω να πάρω κάποιου την θέση και καθαρά αντικειμένικά αλλά και τα 8 στα 10 ποστ σου εσένα είναι "ευχαριστώ" σε άτομα που σε παινεύουν . Αφού όταν μιλάς για μπάσκετ προσφέρεις πιο πολλά και εμείς οι απέξω όπως λες και εσύ όταν διαβάζουμε για κάτι που δε ξέρουμε βαριόμαστε τα ίδια και τα ίδια ... υπάρχει άπεριόριστος "χώρος" στο διαδίκτυο για να ιδρυθεί και το φαν κλαμπ σου! Οι κακές γλώσσες θα μπορούσαν να πουν ότι είναι και βαλτοί οπότε θα έπρεπε και εσύ να τους περιορίσεις .. Φιλικά πάντα αν θες με λαμβάνεις υπόψην σου , αν όχι εγώ δε χάνω τίποτα εκτός από μερικά λεπτά βλέπωντας ποστ που δεν αφορούν το σύνολο...

καπου υπαρχει μια επιλογη στο ονομα μου που μπορεις να διαβασεις τα ποστς μου. εκει θα δεις ποσες φορες εχω γραψει τι κ πως .ασε λοιπον τα λογια για δημιουργια εντυπωσεων κ μη το χοντραινεις... Δεν εχω αναγκη κανεναν κολακα κ μην προσπαθεις να γινεις ετεροφωτος...

Υ.Γ και η Νικη ειναι τσιρακι μου κ την εχω βαλει εγω να γραψει για μενα αλλα μας καταλαβες...
Υ.Γ 2 Συγνωμη για το off topic δεν θα επανελθω γενικως στα των Γυναικων. Δεν τα ξερω κ τα κατατοπια καθολου καλα.
Υ.Γ3 επειδη εχω πολυ καλη μνημη μικρε ,εσυ δεν ησουν που μου ειχες στειλει πμ πριν πολυ καιρο κ μιλοντας μου στον πληθυντικο ζηταγες πληροφοριες για το εφηβικο του ατταλου....? απο το ενα ακρο στο αλλο πηγες...? smile.gif
cliff_ac
QUOTE(alexas10 @ Oct 11 2008, 13:37 ) *
καπου υπαρχει μια επιλογη στο ονομα μου που μπορεις να διαβασεις τα ποστς μου. εκει θα δεις ποσες φορες εχω γραψει τι κ πως .ασε λοιπον τα λογια για δημιουργια εντυπωσεων κ μη το χοντραινεις... Δεν εχω αναγκη κανεναν κολακα κ μην προσπαθεις να γινεις ετεροφωτος...

Υ.Γ και η Νικη ειναι τσιρακι μου κ την εχω βαλει εγω να γραψει για μενα αλλα μας καταλαβες...
Υ.Γ 2 Συγνωμη για το off topic δεν θα επανελθω γενικως στα των Γυναικων. Δεν τα ξερω κ τα κατατοπια καθολου καλα.

πρωτον συνεχιζεις να γινεσαι επιθετικος στο φορουμ και αυτο δε κανει καλο .. (ξυδακι εν ολίγης) .. δευτερον αγνοώ αυτή την επιλογή οταν την ανακαλύψεις στειλε μου οδηγίες να τα δω.. τρίτον περι κόλακα και ετεροφωτισμου δε σε πιάνω μαλλον είμαστε σε άλλο μήκος κύματος γιατί δεν τα υπολογίζω αυτά.. εγω πολύ ευγενικά είπα κάτι και εσύ με μεγάλη αγένεια (χωρίς να ξέρω το λόγο μάλιστα ) απάντησες..

Υ.Γ. Συ ειπας αδερφέ
Υ.Γ.2 Αν δεν ηθελες εσυ να δημιουργήσεις εντυπώσεις δε θα ξανααπάνταγες εδώ...

καλο σου απόγευμα πάντα φιλικά peace.gif peace.gif smiley.gif
alexas10
QUOTE(cliff_ac @ Oct 11 2008, 16:47 ) *
πρωτον συνεχιζεις να γινεσαι επιθετικος στο φορουμ και αυτο δε κανει καλο .. (ξυδακι εν ολίγης) .. δευτερον αγνοώ αυτή την επιλογή οταν την ανακαλύψεις στειλε μου οδηγίες να τα δω.. τρίτον περι κόλακα και ετεροφωτισμου δε σε πιάνω μαλλον είμαστε σε άλλο μήκος κλίματος γιατί δεν τα υπολογίζω αυτά.. εγω πολύ ευγενικά είπα κάτι και εσύ με μεγάλη αγένεια (χωρίς να ξέρω το λόγο μάλιστα ) απάντησες..

Υ.Γ. Συ ειπας αδερφέ
Υ.Γ.2 Αν δεν ηθελες εσυ να δημιουργήσεις εντυπώσεις δε θα ξανααπάνταγες εδώ...

καλο σου απόγευμα πάντα φιλικά peace.gif peace.gif smiley.gif

αλλο μηκος κυματος...οχι κλιματος...
cliff_ac
Ναι εγώ μεγαλε .. αλλά δε πήγα σε κανένα άκρο εκτός αν αναφέρεσε από το πάγκο αριστερα στο πάγκο δεξιά .. μάλλον ο πληθυντικός ευγενείας δε σου αξίζει γιατί πολύ επιθετικά μας τα λες ... καλο σου απόγευμα

υ.γ. λογω edit καινούργιο μνμ ..
cliff_ac
QUOTE(alexas10 @ Oct 11 2008, 13:55 ) *
αλλο μηκος κυματος...οχι κλιματος...

εμ .. προλαβαίνει κανείς τα edit σου?? 41.gif 41.gif
Peritri
Συγνώμη που επεμβαίνω, αλλά cliff_ac ως moderator η παρέμβασή σου κατ'εμέ ήταν πέρα ως πέρα άδικη. Όχι μόνο επειδή ο Souza ξέρει να απαντάει και να τα βρίσκει με όλους (οπότε δεν χρειάζεται δικηγόρο) αλλά και επειδή την είπες στον alexas για posts που έκαναν φίλοι του και γνωστοί του πριν πολύ καιρό (ούτε καν ο ίδιος!)

Η μεταχείριση προς κάποιους συγκεκριμένους χρήστες που προέρχονται από την Πετρούπολη (αλήθεια cliff από εκεί είσαι?) είναι πέρα ως πέρα ανεκτική. Εννοείται πως αφορμή πήρα για να το πω αυτό. Αν με αναγκάσει κανείς έστω και moderator θα επεκταθώ...αλλίως warn me, don't care wink.gif
cliff_ac
QUOTE(Peritri @ Oct 11 2008, 14:09 ) *
Συγνώμη που επεμβαίνω, αλλά cliff_ac ως moderator η παρέμβασή σου κατ'εμέ ήταν πέρα ως πέρα άδικη. Όχι μόνο επειδή ο Souza ξέρει να απαντάει και να τα βρίσκει με όλους (οπότε δεν χρειάζεται δικηγόρο) αλλά και επειδή την είπες στον alexas για posts που έκαναν φίλοι του και γνωστοί του πριν πολύ καιρό (ούτε καν ο ίδιος!)

Η μεταχείριση προς κάποιους συγκεκριμένους χρήστες που προέρχονται από την Πετρούπολη (αλήθεια cliff από εκεί είσαι?) είναι πέρα ως πέρα ανεκτική. Εννοείται πως αφορμή πήρα για να το πω αυτό. Αν με αναγκάσει κανείς έστω και moderator θα επεκταθώ...αλλίως warn me, don't care wink.gif

φίλε μου από εκεί είμαι .. δε το κρύβω μάλιστα βλέπεις και τοόνομα της αγαπημένης μου ομάδας ως ομάδα στο fantasy league.. εγώ απλά είπα κτ με αφορμή ένα ποστ... επίσης δεν είμαι MODERATOR δε με ενδιαφέρει τι γίνεται με άλλους χρήστες απο την περιοχή όσο δε με αφορά αλλά επίσης δεν ειπα οτι ο alexas10 παραβίασε και κάποιο κανόνα και στο κάτω κάτω αν θεωρεί ότι είναι προσβλητικό το μηνυμα μπορεί να ζητήσει να διαγραφεί και μάλιστα με την απόλυτη συγκατάθεση μου .. Επίσης ο Σόουζα που κολάει ? αν θες κοίτα καλύτερα τι σχολίασα γιατί δε κατάλαβες..
nikefalin
κύριοι το θέμα λήγει εδώ,

Αφήστε το γυναικείο μπάσκετ να φανεί και λύστε ότι έχετε με πμ,

να μην αγνοηθεί αυτή η παράκληση ειδάλλως .....
soouza
QUOTE(nikefalin @ Oct 11 2008, 17:28 ) *
κύριοι το θέμα λήγει εδώ,

Αφήστε το γυναικείο μπάσκετ να φανεί και λύστε ότι έχετε με πμ,

να μην αγνοηθεί αυτή η παράκληση ειδάλλως .....

Νίκο αν μου επιτρέπεις θα το κλείσω εγώ.Αναφέρομαι στον alexas.

Aν θυμάσαι ξεκίνησες με ένα ¨ρε¨που δεν αρμόζει.Αφού είπες αυτά τα οποία πιστεύεις δέχτηκες ένα post του cliff που σου έλεγε πως στα αντρικά topics(μη νομίσεις πως δε βλέπουμε)γίνεται αυτό το οποίο καυτηριάσες σε μένα.Γιατί γίνεται και μη το αρνηθείς.Επίσης στα αντρικά topics αν εξαιρέσεις τον jabar και κανά δύο άλλους μόνο ανταλλαγή απόψεων δε γίνεται.

Τέλος πάντων έγραψες μία γνώμη για μένα θα μπορούσα να το επιστρέψω αλλά δεν το έκανα κι όταν κάποιος σου απάντησε με τον ίδιο τρόπο δε φάνηκε να σου αρέσει.

Θα σε συμβούλευα να παίξεις το παιχνίδι επί ίσοις όροις.Όταν λες καλό θα έρχεται το καλό.Στο κακό θα έρχεται κακό και στο επικίνδυνο same.Aν θες με λαμβάνεις αν όχι δεν πειράζει,όπως συνήθως τελειώνεις. biggrin.gif

Θα ευχαριστήσω τον peritri που είπε πως ξέρω να τα βρίσκω με όλους. smile.gif Στην πραγματικότητα τα βρίσκω με αυτούς που θέλουν να συζητήσουν κι αν διαφωνώ το τεκμηριώνω πάντα ευγενικά.Ακόμα και σε Pm laugh.gif

Ευχαριστώ. smiley.gif
alexas10
QUOTE(soouza @ Oct 11 2008, 20:33 ) *
Νίκο αν μου επιτρέπεις θα το κλείσω εγώ.Αναφέρομαι στον alexas.

Aν θυμάσαι ξεκίνησες με ένα ¨ρε¨που δεν αρμόζει.Αφού είπες αυτά τα οποία πιστεύεις δέχτηκες ένα post του cliff που σου έλεγε πως στα αντρικά topics(μη νομίσεις πως δε βλέπουμε)γίνεται αυτό το οποίο καυτηριάσες σε μένα.Γιατί γίνεται και μη το αρνηθείς.Επίσης στα αντρικά topics αν εξαιρέσεις τον jabar και κανά δύο άλλους μόνο ανταλλαγή απόψεων δε γίνεται.

Τέλος πάντων έγραψες μία γνώμη για μένα θα μπορούσα να το επιστρέψω αλλά δεν το έκανα κι όταν κάποιος σου απάντησε με τον ίδιο τρόπο δε φάνηκε να σου αρέσει.

Θα σε συμβούλευα να παίξεις το παιχνίδι επί ίσοις όροις.Όταν λες καλό θα έρχεται το καλό.Στο κακό θα έρχεται κακό και στο επικίνδυνο same.Aν θες με λαμβάνεις αν όχι δεν πειράζει,όπως συνήθως τελειώνεις. biggrin.gif

Θα ευχαριστήσω τον peritri που είπε πως ξέρω να τα βρίσκω με όλους. smile.gif Στην πραγματικότητα τα βρίσκω με αυτούς που θέλουν να συζητήσουν κι αν διαφωνώ το τεκμηριώνω πάντα ευγενικά.Ακόμα και σε Pm laugh.gif

Ευχαριστώ. smiley.gif

σεβαστη η αποψη σου
jsoiler
Νίκη για την ομάδα μου και είσοδος στο final four!!!Πολλά συγχαρητήρια στα κορίτσια για τη νίκη αυτή καθώς και για την εμφάνιση παρά την πολύ μεγάλη κούραση από το παιχνίδι της Κυριακής.Θρίαμβος - Δάφνη Δαφνίου 60 - 50 (ημίχ. 27 - 26).Συγχαρητήρια και στην ομάδα της Δάφνης για την προσπάθεια....
soouza
QUOTE(jsoiler @ Oct 14 2008, 23:29 ) *
Νίκη για την ομάδα μου και είσοδος στο final four!!!Πολλά συγχαρητήρια στα κορίτσια για τη νίκη αυτή καθώς και για την εμφάνιση παρά την πολύ μεγάλη κούραση από το παιχνίδι της Κυριακής.Θρίαμβος - Δάφνη Δαφνίου 60 - 50 (ημίχ. 27 - 26).Συγχαρητήρια και στην ομάδα της Δάφνης για την προσπάθεια....

Ναι,είναι γεγονός η νίκη του Θριάμβου κόντρα στη Δάφνη στη χθεσινή πλέον αναμέτρηση.

Η Δάφνη για 19 λεπτά ήταν καλύτερη και πέρασε με 11 αλλά τρία σερί τρίποντα κι ένα δίποντο έδωσαν βραχεία κεφαλή στο γηπεδούχο.

Η είσοδος στο δεύτερο μέρος βρήκε το Θρίαμβο να προσπερνά και να μένει εκεί μέχρι το τέλος του αγώνα.

Συγχαρητήρια στο Θρίαμβο και καλή επιτυχία στο κύπελλο. bball.gif

Μπράβο και στη Δάφνη Δαφνίου. smiley.gif

Οι δύο ομάδες ανανέωσαν το ραντεβού τους για την ερχόμενη Κυριακή στο ίδιο γήπεδο,αλλά για το πρωτάθλημα αυτή τη φορά. bball.gif
melrok
Περιστερι-Αρης 61-49(35-20)
soouza
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ-ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 61-49(35-20 ΗΜΙΧΡΟΝΟ).

Πιο δυνατό ξεκίνημα για τις γηπεδούχες που πίεσαν πολύ κι ο Άρης,κουρασμένος από την υπερπροσπάθεια της Κυριακής,έσπασε το press αλλά δεν τελείωσε τις φάσεις με αποτέλεσμα να μείνει πίσω στο σκορ.

Στο δεύτερο μέρος με αλλαγή στην άμυνα ο Άρης από προσαρμογή και ζώνη σε προσωπική ανέβασε την απόδοση του και πλησίασε.

Στην τελευταία περίοδο η ομάδα της Πετρούπολης έκανε το καθήκον της και πάλεψε μέχρι τέλους διαμορφώνοντας το τελικό 61-49.

Το Περιστέρι αγωνίστηκε με απουσίες και προσωπικά ρισκάρισα που έριξα στο ματς τις τραυματίες Λίλιου και Λαμπροπούλου,αλλά έτσι ξεκουράστηκαν οι υπόλοιπες και γίναμε περισσότερο ανταγωνιστικοί.

Συγχαρητήρια στο Περιστέρι και καλή επιτυχία στο final four. smiley.gif

Oλοκληρώθηκε η παρουσία του Άρη Πετρούπολης στη γιορτή του κυπέλλου της Έσκα.Συνοψίζοντας θα χαρακτήριζα την πορεία μας απόλυτα επιτυχημένη μια και φτάσαμε στο στόχο μας που ήταν η οχτάδα,ένα σκαλί παραπάνω από πέρυσι.Δεν αξίζαμε να πάμε στο final four αφού χρειαζόταν να κερδίσουμε έναν αντίπαλο παραπάνω κατηγορίας.

Σε κάθε περίπτωση αξίζουν ένα μεγάλο χειροκρότημα οι αθλήτριες του Άρη και τους το δίνω απλόχερα. 41.gif
niki6
Για το κυπελλο Ζαον- ΑΕΝΚ 43-49
melrok
QUOTE(niki6 @ Oct 16 2008, 03:18 ) *
Για το κυπελλο Ζαον- ΑΕΝΚ 43-49

Ωχ,ειχαμε ντερμπακι η' το σκορ ξεγελα??
niki6
QUOTE(melrok @ Oct 16 2008, 03:41 ) *
Ωχ,ειχαμε ντερμπακι η' το σκορ ξεγελα??

Κοιτα στο 1ο ημιχρονο κερδιζαμε σταθερα γυρω στους 10+ ποντους. Στο δευτερο κολλησαμε και μας πλησιασαν μεχρι και 3 ποντους. Εγινε λιγο ντερμπι αλλα οχι τιποτα συγκλονιστικο. Γενικα ηταν κακο παιχνιδι. Κλωτσοσκουφι! biggrin.gif
fentagin1
QUOTE(melrok @ Oct 16 2008, 00:28 ) *
Περιστερι-Αρης 61-49(35-20)

καλησπερα κυριε soouza.ξεχασατε να αναφερεται.
1ον-το περιστερι περα απο τις απωλειες του,επαιζε με +2 τραυματισμενες
2ον-ολο το 2ο ημιχρονο αγωνιστικαν οι νεανιδες και οι κορασιδες του γσπ
3ον-τα φαουλ ηταν καπου 32-16 για το περιστερι αν κ πιεσατε κ εσεις οπως λετε
4ον-σφυριχτηκαν βηματα,επιθετικα,μεταφορες στον γσπ ενω για σας δοθηκαν ουτε το 1/10 απο τα λαθη σας
αυτα γιατι ξεχασατε να τα αναφερετε

περα απο αυτα ομως,συγχαρητηρια στην ομαδα σας και σε εσας για την πολυ καλη σας εμφανιση.
εχετε μια πολυ καλα στημενη ομαδα με μικρο μεσο ορο ηλικιας απο οτι καταλαβα,πραγμα ελπιδοφορο για το μελλον
και θεωρω πως ειναι αναμφισβητητη η καλη σας πορεια φετος.

soouza
QUOTE(fentagin1 @ Oct 17 2008, 01:07 ) *
καλησπερα κυριε soouza.ξεχασατε να αναφερεται.
1ον-το περιστερι περα απο τις απωλειες του,επαιζε με +2 τραυματισμενες
2ον-ολο το 2ο ημιχρονο αγωνιστικαν οι νεανιδες και οι κορασιδες του γσπ
3ον-τα φαουλ ηταν καπου 32-16 για το περιστερι αν κ πιεσατε κ εσεις οπως λετε
4ον-σφυριχτηκαν βηματα,επιθετικα,μεταφορες στον γσπ ενω για σας δοθηκαν ουτε το 1/10 απο τα λαθη σας
αυτα γιατι ξεχασατε να τα αναφερετε

περα απο αυτα ομως,συγχαρητηρια στην ομαδα σας και σε εσας για την πολυ καλη σας εμφανιση.
εχετε μια πολυ καλα στημενη ομαδα με μικρο μεσο ορο ηλικιας απο οτι καταλαβα,πραγμα ελπιδοφορο για το μελλον
και θεωρω πως ειναι αναμφισβητητη η καλη σας πορεια φετος.

Kαλησπέρα fentagin1.Ξέχασα να αναφέρω πρωτίστως πως το Περιστέρι ανήκει στην Ά κατηγορία κι ο Άρης στη Β.

2)Ο Άρης ανανέωσε το ρόστερ κατά 90% κάτι που δε συνέβη με το Περιστέρι.

3)Ο Άρης είχε τρεις απουσίες πεντάδας,οι δύο χρησιμοποιήθηκαν τελικά,σε αντίθεση με το πιο γεμάτο δυναμικό του ΓΣΠ

4)Θες να μου πεις πόσα ήταν τα φάουλ στο πρώτο δεκάλεπτο που πίεζε το Περιστέρι?Μήπως να μου πεις πως έκανε ο πάγκος του Περιστερίου παρότι πίεζε από ψηλά?Θυμάσαι πως χρησιμοποιούσαν τα χέρια τους οι παίκτριες του Περιστερίου στην άμυνα εν αντιθέσει με τις δικές μου και τι φώναζα εγώ?

5)Αφού αγωνίστηκαν οι κορασίδες όπως λέγεις δηλαδή γι αυτό το Περιστέρι με αυτές τις καλές κορασίδες βάζει δύο πόντους στο πρωτάθλημα κορασίδων?
Κι αφού συνέβη αυτό γιατί στο τελευταίο πεντάλεπτο ο κύριος Κολτσίδας επανέφερε το αρχικό του σχήμα μετά από time out?

6)O διαιτητής κατελόγισε βήματα και μεταφορές στο 6 του Περιστερίου λιγότερες φορές από ότι τις έκανε.Ποια δικιά μου έκανε βήματα και δεν εδώθησαν?Α,μου έρχεται μία....

Κρατάω κι εγώ φάκελο και αρχεία για τους αγώνες.Ο Άρης Πετρούπολης δεν μπορεί να συγκριθεί με το Περιστέρι.Ξέρουμε που βαδίζουμε δεν είμεθα ουτοπιστές ούτε καν αιθεροβάμωνες.Παλέψαμε κι ηττηθήκαμε.Έδωσα μία εικόνα κι αμφισβητήθηκε μονόπλευρα.Το νόμισμα έχει δύο όψεις.Αφού το θελήσατε το γύρισα κι εγώ.

Συγχαρητήρια στο Περιστέρι κι ευχαριστώ που έστω κι έτσι αναγνωρίσατε την καλή εμφάνιση της ομάδας μας. smiley.gif bball.gif
fentagin1
QUOTE(soouza @ Oct 17 2008, 02:34 ) *
Kαλησπέρα fentagin1.Ξέχασα να αναφέρω πρωτίστως πως το Περιστέρι ανήκει στην Ά κατηγορία κι ο Άρης στη Β.

2)Ο Άρης ανανέωσε το ρόστερ κατά 90% κάτι που δε συνέβη με το Περιστέρι.

3)Ο Άρης είχε τρεις απουσίες πεντάδας,οι δύο χρησιμοποιήθηκαν τελικά,σε αντίθεση με το πιο γεμάτο δυναμικό του ΓΣΠ

4)Θες να μου πεις πόσα ήταν τα φάουλ στο πρώτο δεκάλεπτο που πίεζε το Περιστέρι?Μήπως να μου πεις πως έκανε ο πάγκος του Περιστερίου παρότι πίεζε από ψηλά?Θυμάσαι πως χρησιμοποιούσαν τα χέρια τους οι παίκτριες του Περιστερίου στην άμυνα εν αντιθέσει με τις δικές μου και τι φώναζα εγώ?

5)Αφού αγωνίστηκαν οι κορασίδες όπως λέγεις δηλαδή γι αυτό το Περιστέρι με αυτές τις καλές κορασίδες βάζει δύο πόντους στο πρωτάθλημα κορασίδων?
Κι αφού συνέβη αυτό γιατί στο τελευταίο πεντάλεπτο ο κύριος Κολτσίδας επανέφερε το αρχικό του σχήμα μετά από time out?

6)O διαιτητής κατελόγισε βήματα και μεταφορές στο 6 του Περιστερίου λιγότερες φορές από ότι τις έκανε.Ποια δικιά μου έκανε βήματα και δεν εδώθησαν?Α,μου έρχεται μία....

Κρατάω κι εγώ φάκελο και αρχεία για τους αγώνες.Ο Άρης Πετρούπολης δεν μπορεί να συγκριθεί με το Περιστέρι.Ξέρουμε που βαδίζουμε δεν είμεθα ουτοπιστές ούτε καν αιθεροβάμωνες.Παλέψαμε κι ηττηθήκαμε.Έδωσα μία εικόνα κι αμφισβητήθηκε μονόπλευρα.Το νόμισμα έχει δύο όψεις.Αφού το θελήσατε το γύρισα κι εγώ.

Συγχαρητήρια στο Περιστέρι κι ευχαριστώ που έστω κι έτσι αναγνωρίσατε την καλή εμφάνιση της ομάδας μας. smiley.gif bball.gif

μαλιστα...μαλιστα.εισαι μοναδικος και παραπληροφορηση.αφου εισαι τοσο καλος προπονητης γιατι ρωτας εμενα εναν απλο φιλαθλο και δεν μας απαντας εσυ ο ιδιος?εγω ανεφερα απλα καποια πραγματα που ξεχασες να γραψεις εσυ γιατι μου "επιτιθεσαι" και με ρωτας πραγματα που εχεις τις απαντησεις?αν θες να σου απαντησω μπορω να βαλω το βιντεο του αγωνα να το δουν ολοι οσοι μπαινουν στο φορουμ και να μας απαντησουν αυτοι σαν ουδετεροι.
δεν θα σχολιασω τιποτα απο αυτα που ειπες γιατι πολυ απλα δεν ισχυει τιποτα και το ξερεις.θα σου απαντησω ομως στο υφος σου,γιατι παρακολουθω πως εισαι γνωστης τρελος του γυναικειου μπασκετ και κατ επεκταση του αθληματος.
αφου εισαι τοσο μεγαλη κοουτσαρα και εχεις τοσες απιστευτες γνωσεις, κρατας αρχεια,κρητικαρεις και αναφερεσαι σε παιχτριες,εχεις παντα λυσεις και βγαινεις παντα λαδι και και και ... μπορεις να μου πεις γιατι καθεσαι στον παγκο της β εσκα κ κυριως γιατι γραφεις ολα αυτα που γραφεις εδω και δεν παιρνεις μια ομαδα α1,α2 αντε α εσκα.πολυ θα θελα να σαι δω εκει,κοουτσαρα.αλλα φαινεται πως η αξια σου δεν εχει γινει ακομα γνωστη στο ευρη κοινο ή κανω παλι λαθος?!!!!!αλλα τι λεω,σιγουρα θα κανω λαθος και θα χεις παλι κατι καλο για σενα να πεις.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.