Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2007 - 2008
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Γυναικείο μπάσκετ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58
soouza
Εντάξει οι Εσπερίδες αρχίζουν να τρέχουν,η διακοπή τους έκανε καλό!Ο Παο δε δείχνει καλό πρόσωπο.Τα περί Γερεουδάκη τώρα τι είναι ρε παιδιά?Πάλι η εύκολη λεία.Στο ματς του κυπέλου οι επιστήμονες τα έβαλαν με τους πάντες.Τώρα μέσω forum τα ρίχνουμε στον coach?Δεν είναι μάγοι οι προπονητές!Το ρόστερ του Παο είναι καλό αλλά όχι για πρωτάθλημα.Ο Γερεουδάκης είναι καλός προπονητής κι έχει ένα στυλ.Άλλοι είναι σαν τη Μαρία της σιωπής!Τι προτιμάτε? bball.gif
kopa5
QUOTE(soouza @ Jan 7 2008, 17:00 ) *
Εντάξει οι Εσπερίδες αρχίζουν να τρέχουν,η διακοπή τους έκανε καλό!Ο Παο δε δείχνει καλό πρόσωπο.Τα περί Γερεουδάκη τώρα τι είναι ρε παιδιά?Πάλι η εύκολη λεία.Στο ματς του κυπέλου οι επιστήμονες τα έβαλαν με τους πάντες.Τώρα μέσω forum τα ρίχνουμε στον coach?Δεν είναι μάγοι οι προπονητές!Το ρόστερ του Παο είναι καλό αλλά όχι για πρωτάθλημα.Ο Γερεουδάκης είναι καλός προπονητής κι έχει ένα στυλ.Άλλοι είναι σαν τη Μαρία της σιωπής!Τι προτιμάτε? bball.gif

Υπάρχουν πολλά που δεν ξέρεις για τον τρόπο που λειτουργεί ο ΠΑΟ σε οτι αφορά το προπονητικό τομέα. bball.gif Αν τα μάθεις θα χάσεις πάσα ιδέα... ohmy.gif
Κι εγώ είχα πολύ καλή άποψη, όμως με αυτά που έμαθα και είδα, απογοητεύτηκα εντελώς...
B.I.L
QUOTE(soouza @ Jan 7 2008, 09:00 ) *

Προσωπικα δεν ειδα το ματς αλλα ηταν καποιος γνωστος που ειναι απολυτα αντικειμενικος στις αποψεις του και απο πολλους στο τελος ακουστηκε πως το κοουτσαρισμα του Γερεουδακη,κυριως στα 2 τελευταια δεκαλεπτα κοστισε πολυ στον Παναθηναικο...Ενταξει,δεν λεω πως αν ειχε γυρισει τις παικτριες σε ζωνη θα ειχε κερδισει,αλλα σιγουρα αν νωριτερα αλλαζε σχεδια η διαφορα θα ηταν πολυ μικροτερη...
soouza
QUOTE(kopa5 @ Jan 7 2008, 17:08 ) *
Υπάρχουν πολλά που δεν ξέρεις για τον τρόπο που λειτουργεί ο ΠΑΟ σε οτι αφορά το προπονητικό κομμάτι. bball.gif Αν τα μάθεις θα χάσεις πάσα ιδέα... ohmy.gif
Κι εγώ είχα πολύ καλή άποψη, όμως με αυτά που έμαθα και είδα, απογοητεύτηκα εντελώς...

Αυτό που γνωρίζω εκ των έσω είναι πως οι παίκτριες παραδέχονται τον Γερεουδάκη σαν καλό coach!Aν άλλαξε κάτι δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω κάτι.
kopa5
QUOTE(soouza @ Jan 7 2008, 17:10 ) *
Αυτό που γνωρίζω εκ των έσω είναι πως οι παίκτριες παραδέχονται τον Γερεουδάκη σαν καλό coach!Aν άλλαξε κάτι δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω κάτι.

Δεν έχεις και πολύ καλή ενημέρωση, πίστεψέ με...
soouza
QUOTE(kopa5 @ Jan 7 2008, 17:12 ) *
Δεν έχεις και πολύ καλή ενημέρωση, πίστεψέ με...

Σε πιστεύω.Ίσως να έχω χάσει επεισόδια.Για πες μας κι εμάς τους ουδέτερους!
sch
QUOTE(soouza @ Jan 7 2008, 19:10 ) *

καλό είναι αν δεν γνωρίζουμε κάτι να μην το λέμε, μόνο αν είμαστε σίγουροι...
soouza
QUOTE(sch @ Jan 7 2008, 17:20 ) *
καλό είναι αν δεν γνωρίζουμε κάτι να μην το λέμε, μόνο αν είμαστε σίγουροι...

Γι αυτό που εγώ είπα είμαι απόλυτα σίγουρος!Τώρα ακούω πως δεν ισχύει!
sch
QUOTE(soouza @ Jan 7 2008, 19:21 ) *
Γι αυτό που εγώ είπα είμαι απόλυτα σίγουρος!Τώρα ακούω πως δεν ισχύει!

δε λέω ποιός έχει δίκιο και ποιός όχι και δεν με ενδιαφέρει, απλά μιλάω γενικά και καλό θα'ταν να διασταυρώνουμε αυτά που γνωρίζουμε πριν μιλήσουμε στην δημόσια. Και επαναλαμβάνω το λέω γενικά.
soouza
QUOTE(sch @ Jan 7 2008, 17:26 ) *
δε λέω ποιός έχει δίκιο και ποιός όχι και δεν με ενδιαφέρει, απλά μιλάω γενικά και καλό θα'ταν να διασταυρώνουμε αυτά που γνωρίζουμε πριν μιλήσουμε στην δημόσια. Και επαναλαμβάνω το λέω γενικά.

Τελικά στον Παο τι γίνεται?Υπάρχει κάποιο θέμα έστω κι ανεπίσημα?
kopa5
QUOTE(soouza @ Jan 7 2008, 17:14 ) *
Σε πιστεύω.Ίσως να έχω χάσει επεισόδια.Για πες μας κι εμάς τους ουδέτερους!

Νομίζω οτι δεν πρέπει να πούμε περισσότερα. Ας βρουν τη λύση οι υπεύθυνοι... bball.gif
trefoil 13
Στο ματς του κυπέλου οι επιστήμονες τα έβαλαν με τους πάντες.

Τι εννοείς με αυτό..;

QUOTE(kopa5 @ Jan 7 2008, 17:08 ) *
Υπάρχουν πολλά που δεν ξέρεις για τον τρόπο που λειτουργεί ο ΠΑΟ σε οτι αφορά το προπονητικό τομέα. bball.gif Αν τα μάθεις θα χάσεις πάσα ιδέα... ohmy.gif

Και με αυτό μου ήρθε στο μυαλό ένα σχόλιο που είχα ακούσει πριν κάποιες μέρες... Ότι όσοι έρχονται στον Παναθηναικό νομίζουν ότι τους προστατεύει το όνομα και χαλαρώνουν...
Όπως επίσης, ένα ακόμα σχόλιο, ότι ίδια ομάδα είναι, χάθηκε ο Ομπράντοβιτς να κάνει ένα δεκάλεπτο σεμινάριο στους προπονητές του γυναικείου; (και φυσικά δεν μιλάω μόνο για φέτος, το πρόβλημα είναι γενικό...)
Δεν μπορεί, θα υπάρξουν αποτελέσματα!
Live strong
Ο Γερεουδάκης θεωρείται ένας από τους καλύτερους προπονητές του γυναικείου μπάσκετ!
Το τι συμβαίνει και τι δεν συμβαίνει για το άσχημο πρόσωπο του παναθηναϊκού μόνο εκείνος μπορεί να γνωρίζει! Μην ξεχνάτε ότι δεν έχτισε την ομάδα όπως την ήθελε αυτός αλλά πήρε μια ομάδα έτοιμη. Δεν ξέρω πόσο και αν επηρεάζει αυτό τη γενικότερη εικόνα αλλά νομίζω ότι σαν γεγονός φέρει τις ευθύνες του!
Από κει και πέρα, πρέπει γα γνωρίζουμε το γενικότερο κλίμα της ομάδας πριν βγάλουμε συμπεράσματα, μιας και όλοι ξέρουμε πολύ καλά για το πώς λειτουργούν οι γυναίκες αθλήτριες σε σχέση με τους άντρες! Χωρίς μ αυτό βέβαια να θέλω να ρίξω ευθύνες στις κοπέλες!
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι πρέπει να γνωρίζουμε σφαιρικά μια κατάσταση πριν αρχίζουμε να ρίχνουμε μύδρους! Τέλος θα ήθελα να θυμίσω πως ο Γερεουδάκης στάθηκε για αρκετά χρόνια βράχος στην Ακαδημία παρά τις αντίξοες συνθήκες που αντιμετώπιζε η ομάδα και πάλεψε μέχρι την τελευταία στιγμή! bball.gif
tsops
Δεν είναι μάγοι οι προπονητές!

Αυτό είναι το μόνο σίγουρο και συμφωνώ

QUOTE(trefoil 13 @ Jan 7 2008, 22:08 ) *
Ότι όσοι έρχονται στον Παναθηναικό νομίζουν ότι τους προστατεύει το όνομα και χαλαρώνουν...
Όπως επίσης, ένα ακόμα σχόλιο, ότι ίδια ομάδα είναι, χάθηκε ο Ομπράντοβιτς να κάνει ένα δεκάλεπτο σεμινάριο στους προπονητές του γυναικείου; (και φυσικά δεν μιλάω μόνο για φέτος, το πρόβλημα είναι γενικό...)
Δεν μπορεί, θα υπάρξουν αποτελέσματα!

Είναι λογικό μεγάλοι σύλλογοι όπως ο ΠΑΟ να τυγχάνουν και της αντίστοιχης μεγάλης προσοχής. Καλό όμως είναι (και το λέω για όλους), όταν σχολιάζουμε αγώνες, να τους σχολιάζουμε βάσει της δικής μας άποψης όντας παρόντες και όχι τι έχουμε ακούσει ή τις μας έχουν πει.

Επίσης καλό είναι (και το λέω συνεχώς και συνεχώς), όταν σχολιάζουμε προπονητές, να το κάνουμε τεκμηριωμένα. Δεν είναι κακό να κρίνουμε, αλλά πρέπει πρώτον, να έχουμε ιδία άποψη και δεύτερον, να μπορούμε να την υποστηρίξουμε. Δεν μπορεί να λέμε (και το έχω δει εδώ στο φόρουμ, όχι στο γυναικείο αλλά στα τοπικά) πχ. "μα καλά τι χαζό σύστημα είναι αυτό που κάνει, δεν το βλέπει?" και να μην γνωρίζουμε καν τι είναι στάγγερ και ότι το ίδιο σύστημα παίζει πχ. ο ΠΑΟ στο ανδρικό.

Δεν έχω δει κανένα σχόλιο για τα υπόλοιπα παιχνίδια? Μέγας - Αθηναϊκός? Παγχιακός - Αίας? κάποιο σχόλιο εδώ? που είσαι ρε Berry με τις αναλύσεις σου? smile.gif
G_7

Επειδη εκανα πρωτη αναφορα στο Γερουδακη...Θελω να προσθεσω κατι για να μην υπαρξουν παρεξηγησεις...Για εμενα δεν αποτελει ευκολη λεια...Σχολια το κοουτσαρισμα του στο παιχνιδι του Σαββατου απεναντι σε εναν σοβαρο αντιπαλο...Αυτα...δεν ξεχναω τα οσα εκανε ο Γερουδακης με την Ακαδημια οταν η ομαδα ειχε να αντιμετωπισει πολυ σοβαρα προβληματα...Τα εσωτερικα του Παο δεν με αφορουν!!!
Grissino
Το Πανιώνιος-Καστοριά έμοιαζε περισσότερο με φιλικό όχι μόνο επειδή η διαφορά δυναμικότητας ήταν σχετικά μεγάλη, αλλά επειδή ήταν άρρωστες αρκετές παίκτριες της Καστοριάς και έγινε ένα πολύ ανοιχτό παιχνίδι με πολύ λάιτ άμυνες και σχεδόν καθόλου φάουλ (συνολικά 10-8!). Αυτό μερικές στιγμές είχε σαν αποτέλεσμα ωραίες φάσεις και καλάθια αλλά και πιο συχνά το άναρχο μπάσκετ. Δύσκολο να κάνεις κριτική σε τέτοιο παιχνίδι, η Erin Thorn ξεχώριζε όπως πάντα από τότε που ήρθε και τα έκανε όλα. Απολαυστική, παίκτρια που σε κάνει να πηγαίνεις να δεις την ομάδα μόνο και μόνο γι'αυτήν. Η Williams από την άλλη έδειξε πολύ θετικά στοιχεία αλλά είναι πολύ απρόσεκτη, πάρα πολλά λάθη! Η Παπαμιχαήλ έβαλε πολλά καλάθια χωρίς να την ενοχλήσει κανείς σοβαρά. Να αναφερθώ και στην Χαλιβέρα που άρχισε πεντάδα, πήρε πολύ χρόνο συμμετοχής και ήταν πολύ καλή ειδικά αμυντικά.

Έδωσε το παρόν και η κουτσαίνουσα smile.gif έτερη Erin, της οποίας το όνομα φώναξαν ρυθμικά οι φίλαθλοι του Πανιωνίου. Erin Buescher οε οε οε! biggrin.gif
G_7
13/01 12:00 Σπόρτιγκ - Μέγας Αλέξανδρος 2 (Ε??? Βasket4??? ohmy.gif )
13/01 12:00 Αθηναϊκός - Παγχιακός 1
13/01 12:00 Αστέρας Εξαρχείων - Απόλλων Πτολεμαίδας 2
13/01 12:00 Ηρακλής - Αρης Χολαργού 1
13/01 12:00 Καστοριά - Siemens ΑΠΣ 1 (Εαν δουλεψει η εδρα... sad.gif )
13/01 12:00 Παναθηναϊκός - Πανιώνιος 1(Μπορουν να παρουν τον 1 μεσα στον ταφο 41.gif )
13/01 12:00 Αίας Ευόσμου - Εσπερίδες 2 ( tongue.gif tongue.gif Με ολες μας τις ευχες!!!)

Αυτα...αντε ξεσηωθειτε τωρα!!!
TSAKITSAN4
13/01 12:00 Σπόρτιγκ - Μέγας Αλέξανδρος 2
13/01 12:00 Ηρακλής - Αρης Χολαργού 2
13/01 12:00 Καστοριά - Siemens ΑΠΣ 2
13/01 12:00 Παναθηναϊκός - Πανιώνιος 1
13/01 12:00 Αίας Ευόσμου - Εσπερίδες 2

μάνατζερ...το ηρακλής χολαργό σε ποιό όνειρο το είδες 1??
μακάρι δηλαδή αλλά....μπααααααααα
G_7
QUOTE(TSAKITSAN4 @ Jan 8 2008, 13:22 ) *
13/01 12:00 Σπόρτιγκ - Μέγας Αλέξανδρος 2
13/01 12:00 Ηρακλής - Αρης Χολαργού 2
13/01 12:00 Καστοριά - Siemens ΑΠΣ 2
13/01 12:00 Παναθηναϊκός - Πανιώνιος 1
13/01 12:00 Αίας Ευόσμου - Εσπερίδες 2

μάνατζερ...το ηρακλής χολαργό σε ποιό όνειρο το είδες 1??
μακάρι δηλαδή αλλά....μπααααααααα

Αααααααααα καλα...Θε επρεπε να το φανταστιες οτι εκανα λαθος...2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! λοιπον...!!!
TSAKITSAN4
QUOTE(G_7 @ Jan 8 2008, 13:24 ) *
Αααααααααα καλα...Θε επρεπε να το φανταστιες οτι εκανα λαθος...2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! λοιπον...!!!
έμα...πες το έτσι!!!
τρόμαξα προς στιγμήν!!!!
basket4
QUOTE(G_7 @ Jan 8 2008, 15:07 ) *

εννοειται πως ειναι διπλο!!!!δεν χρειαζεται να βαζεις ερωτηματικα... 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif
outSider
QUOTE(G_7 @ Jan 8 2008, 13:07 ) *
13/01 12:00 Ηρακλής - Αρης Χολαργού 1
13/01 12:00 Καστοριά - Siemens ΑΠΣ 1 (Εαν δουλεψει η εδρα... sad.gif )
13/01 12:00 Παναθηναϊκός - Πανιώνιος 1(Μπορουν να παρουν τον 1 μεσα στον ταφο 41.gif )
13/01 12:00 Αίας Ευόσμου - Εσπερίδες 2 ( tongue.gif tongue.gif Με ολες μας τις ευχες!!!)

Αυτα...αντε ξεσηωθειτε τωρα!!!

Αυτο το Παναθηναικος - Πανιωνιος 1, ευχή είναι ή πρόβκεψη ? ohmy.gif
G_7
QUOTE(outSider @ Jan 8 2008, 14:19 ) *
Αυτο το Παναθηναικος - Πανιωνιος 1, ευχή είναι ή πρόβκεψη ? ohmy.gif

Ευχή ή πρόβλεψη τι να σου πω...Θεωρώ οτι ο τάφος είναι δύσκολη έδρα και ο Πανιώνιος δεν είναι τόσο δυνατός όσο στην αρχη του Πρωταθλήματος...
outSider
QUOTE(G_7 @ Jan 8 2008, 14:25 ) *
Ευχή ή πρόβλεψη τι να σου πω...Θεωρώ οτι ο τάφος είναι δύσκολη έδρα και ο Πανιώνιος δεν είναι τόσο δυνατός όσο στην αρχη του Πρωταθλήματος...

Δεκτόν, αν και θεωρώ οτι ο Πανιώνιος θα κερδίσει μάλλον εύκολα, κυρίως λόγω αδυναμίας του Παναθηναικού wink.gif
G_7
QUOTE(outSider @ Jan 8 2008, 14:31 ) *
Δεκτόν, αν και θεωρώ οτι ο Πανιώνιος θα κερδίσει μάλλον εύκολα, κυρίως λόγω αδυναμίας του Παναθηναικού wink.gif

wink.gif
tsops
Πάντως ρε παιδιά μου κάνει εντύπωση: έχουν βγει δεκάδες αθλητικά sites και ούτε ΕΝΑ και το ξανατονίζω, ούτε ΕΝΑ, δεν ασχολείται σοβαρά με το γυναικείο μπάσκετ.

Εξαίρεση αποτέλεσε κάποια στιγμή το sportmax το οποίο ξεκίνησε δυνατά και στη πορεία "ξεφούσκωσε", το basketblog ασχολείται σαφώς αλλά περιστασιακά, τα sport24, contra, sportaction λίγα πράγματα και δεν τολμώ καν να πάω στα βαριά πυροβολικά τα οποία δυσκολεύεσαι καν να βρεις τη κατηγορία "Γυναικείο Μπάσκετ".

Μόνη όαση στην έρημο τα superbasket που τώρα πήρε πάλι μπρος και έχουμε κάποια θέματα και οι φίλοι wombers, παιδιά με όρεξη και μεράκι για το γυναικείο, για το οποίο blog τους είμαι σίγουρος ότι θα επεκταθεί.

Είναι κάποιο άλλο site ρε σεις που δεν βλέπω? blink.gif
soouza
QUOTE(tsops @ Jan 8 2008, 14:54 ) *
Πάντως ρε παιδιά μου κάνει εντύπωση: έχουν βγει δεκάδες αθλητικά sites και ούτε ΕΝΑ και το ξανατονίζω, ούτε ΕΝΑ, δεν ασχολείται σοβαρά με το γυναικείο μπάσκετ.

Εξαίρεση αποτέλεσε κάποια στιγμή το sportmax το οποίο ξεκίνησε δυνατά και στη πορεία "ξεφούσκωσε", το basketblog ασχολείται σαφώς αλλά περιστασιακά, τα sport24, contra, sportaction λίγα πράγματα και δεν τολμώ καν να πάω στα βαριά πυροβολικά τα οποία δυσκολεύεσαι καν να βρεις τη κατηγορία "Γυναικείο Μπάσκετ".

Μόνη όαση στην έρημο τα superbasket που τώρα πήρε πάλι μπρος και έχουμε κάποια θέματα και οι φίλοι wombers, παιδιά με όρεξη και μεράκι για το γυναικείο, για το οποίο blog τους είμαι σίγουρος ότι θα επεκταθεί.

Είναι κάποιο άλλο site ρε σεις που δεν βλέπω? blink.gif

Όχι δεν υπάρχει δυστυχώς.Για χρόνια όμως έφταιγε και το επίπεδο των ανθρώπων που ασχολούνταν με το άθλημα.Τα τελευταία χρόνια αξιόλογα άτομα ξεκίνησαν και μόνο μέσω αυτού του forum γίνεται επικοινωνία.Το θέμα είναι μία ολόκληρη συζήτηση. bball.gif
sch
QUOTE(soouza @ Jan 8 2008, 16:57 ) *
Όχι δεν υπάρχει δυστυχώς.Για χρόνια όμως έφταιγε και το επίπεδο των ανθρώπων που ασχολούνταν με το άθλημα.Τα τελευταία χρόνια αξιόλογα άτομα ξεκίνησαν και μόνο μέσω αυτού του forum γίνεται επικοινωνία.Το θέμα είναι μία ολόκληρη συζήτηση. bball.gif

τώρα αν εννοείς επικοινωνία το κατα καιρούς ξεκατίνιασμα, είσαι λάθος. Δυστυχώς, έχει αλλάξει το φόρουμ πολύ...έχει καταντήσει μεσημεριανή εκπομπή...Εύχομαι αυτοί οι λίγοι που γράφουν για μπασκετ και μόνο για μπασκετ να υπερτερήσουν και το φόρουμ να ξαναγίνει όπως ήταν πριν. Έτσι κι αλλιώς με τον tsops το έχουμε συζητήσει και χαίρομαι που έχουμε ταυτόσημες απόψεις. Τώρα όσον αφορά για τα άλλα site θα συμφωνήσω με τον tsops με ένα παράδειγμα απο το sportmax που έχει να βάλει είδηση απο τις 24/12... sad.gif
tissiaPa
στο sportmax.gr νομιζω αρθογραφει ο σακης θεοδοσιαδης.αμα δεν γραφει κ αυτος που ειναι μεσα στις εσπεριδες,τι να περιμενουμε απ τα υπολοιπα(πραγμα ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ).πρεπει να πουμε ομως oti αρχιζει να ανεβαινει το επιπεδο τα 2 τελευταια χρονια στο ιντερνετ οσον αφορα το γυναικιο.πηγε και καποιος απ το basketblog.gr στον αθηναικο.ε, νταξει κατι κινειται tongue.gif tongue.gif
υ.γ:basket4,διπλο ο μεγας μεσα στα πατησια ε?καλα....
basket4
QUOTE(tissiaPa @ Jan 8 2008, 19:11 ) *
υ.γ:basket4,διπλο ο μεγας μεσα στα πατησια ε?καλα....

ε...πιστευω οτι θα το παρει ο Μεγας το παιχνιδι....
αυτον θελω αλλωστε...θελω να μπει μεσα στην 4αδα ο Μεγας και εχει πολλες πιθανοτητες να ειναι μεσα σε αυτες smile.gif
trefoil 13
QUOTE(tsops @ Jan 8 2008, 10:00 ) *
Είναι λογικό μεγάλοι σύλλογοι όπως ο ΠΑΟ να τυγχάνουν και της αντίστοιχης μεγάλης προσοχής. Καλό όμως είναι (και το λέω για όλους), όταν σχολιάζουμε αγώνες, να τους σχολιάζουμε βάσει της δικής μας άποψης όντας παρόντες και όχι τι έχουμε ακούσει ή τις μας έχουν πει.

Αυτό είναι απάντηση στο δικό μου ποστ που είπα για σχόλια που άκουσα.
Να πω ότι αυτά τα σχόλια δεν τα άκουσα για τον αγώνα με τις εσπερίδες, τα έχω ακούσει καιρό πριν και δεν είναι καν απευθείας για τον τωρινό προπονητή αλλά για την γενικότερη κατάσταση τα τελευταία χρόνια. Για τον αγώνα με τις εσπερίδες και το τι άκουσα δεν σχολίασα τίποτα.
Όπως επίσης δεν έχω σχολιάσει ποτέ χωρίς να είμαι παρόν, πράγμα το οποίο και εξακολουθώ να κάνω.
tsops
QUOTE(tissiaPa @ Jan 8 2008, 17:11 ) *
στο sportmax.gr νομιζω αρθογραφει ο σακης θεοδοσιαδης.αμα δεν γραφει κ αυτος που ειναι μεσα στις εσπεριδες,τι να περιμενουμε απ τα υπολοιπα(πραγμα ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ).

Δεν είναι δικό του θέμα η ενημέρωση του site, εκείνος απλώς παρέχει δημοσιογραφικό υλικό. Το υλικό υπάρχει, απλώς το site δεν ενημερώνεται wink.gif

sch, όντως συμφωνούμε και έχουμε ταυτόσημες απόψεις, αλλά δεν θα ήθελα να ισοπεδώνουμε τα πάντα. Δεν θεωρώ ότι το φόρουμ έχει γίνει μεσημεριανή εκπομπή και αν μη τι άλλο τουλάχιστον, οι άνθρωποι που είμαστε εδώ και το συντηρούμε προσπαθούμε ακριβώς για το αντίθετο. Καταλαβαίνω τι λες, αλλά όπως σας έχω πει και προσωπικώς σε πολλούς από εσάς, ένα φόρουμ με 2.500 μέλη είναι λογικό να εξαίρει ποιότητας από όταν ήταν πχ. 500. Προσπαθούμε όμως, προσπαθείστε και εσείς μαζί μας παιδιά wink.gif

QUOTE(trefoil 13 @ Jan 8 2008, 20:02 ) *
Αυτό είναι απάντηση στο δικό μου ποστ που είπα για σχόλια που άκουσα.
Όπως επίσης δεν έχω σχολιάσει ποτέ χωρίς να είμαι παρόν, πράγμα το οποίο και εξακολουθώ να κάνω.

Προέτρεξες, δεν αναφερόμουν σε εσένα smile.gif
sch
QUOTE(tsops @ Jan 9 2008, 11:57 ) *
sch, όντως συμφωνούμε και έχουμε ταυτόσημες απόψεις, αλλά δεν θα ήθελα να ισοπεδώνουμε τα πάντα. Δεν θεωρώ ότι το φόρουμ έχει γίνει μεσημεριανή εκπομπή και αν μη τι άλλο τουλάχιστον, οι άνθρωποι που είμαστε εδώ και το συντηρούμε προσπαθούμε ακριβώς για το αντίθετο. Καταλαβαίνω τι λες, αλλά όπως σας έχω πει και προσωπικώς σε πολλούς από εσάς, ένα φόρουμ με 2.500 μέλη είναι λογικό να εξαίρει ποιότητας από όταν ήταν πχ. 500. Προσπαθούμε όμως, προσπαθείστε και εσείς μαζί μας παιδιά wink.gif
Προέτρεξες, δεν αναφερόμουν σε εσένα smile.gif

ξέρεις πολύ καλά, tsops, για ποιά περίοδο αναφερόμουν στο προηγούμενο ποστ μου. Απλά δεν θα ήθελα, όπως και συ, να ξανασυμβούν παρόμοια περιστατικά και συμφωνώ μαζί σου ότι τώρα πια υπάρχουν πολλά μέλη και γω με την σειρά μου θα προσπαθήσω για το καλύτερο, όπως στο έχω τονίσει πολλές φορές. biggrin.gif
tsops
QUOTE(sch @ Jan 9 2008, 11:30 ) *
ξέρεις πολύ καλά, tsops, για ποιά περίοδο αναφερόμουν στο προηγούμενο ποστ μου. Απλά δεν θα ήθελα, όπως και συ, να ξανασυμβούν παρόμοια περιστατικά και συμφωνώ μαζί σου ότι τώρα πια υπάρχουν πολλά μέλη και γω με την σειρά μου θα προσπαθήσω για το καλύτερο, όπως στο έχω τονίσει πολλές φορές. biggrin.gif

Ναι ρε συ, δεν υπάρχει πρόβλημα, προς θεού. Ούτως ή άλλως και να συμβούν, ξέρουν τι τους περιμένει 19.gif
basket is life
καλη επιτυχια να ευχηθω στην κλερ κογγινς,την καινουρια μεταγραφη του 77.gif παναθηναικου 77.gif ,αντικαταστατρια της νας!! biggrin.gif ελπιζω να δεσει γρηγορα με την ομαδα της γιατι πιστευω πως εχει πολλα να προσφερει! icon_wave.gif
tsops
QUOTE(basket is life @ Jan 9 2008, 14:39 ) *
καλη επιτυχια να ευχηθω στην κλερ κογγινς,την καινουρια μεταγραφη του 77.gif παναθηναικου 77.gif ,αντικαταστατρια της νας!! biggrin.gif ελπιζω να δεσει γρηγορα με την ομαδα της γιατι πιστευω πως εχει πολλα να προσφερει! icon_wave.gif

Αλήθεια, ποιό το πρώτο feedback από την Κόγκινς, ξέρουμε? φαντάζομαι έχει ξεκινήσει προπονήσεις κανονικά.
outSider
QUOTE(tsops @ Jan 10 2008, 09:53 ) *
Αλήθεια, ποιό το πρώτο feedback από την Κόγκινς, ξέρουμε? φαντάζομαι έχει ξεκινήσει προπονήσεις κανονικά.

Εκτός από την Κογκινς, έχουμε και τη Λάμπερτ των Εσπερίδων newcomer. Έχει κανείς άποψη, έχω ακούσει ότι μπορεί να αποτελέσει την ατραξιόν της Α1.
G_7
QUOTE(outSider @ Jan 10 2008, 12:28 ) *
Εκτός από την Κογκινς, έχουμε και τη Λάμπερτ των Εσπερίδων newcomer. Έχει κανείς άποψη, έχω ακούσει ότι μπορεί να αποτελέσει την ατραξιόν της Α1.

To ατραξιον για καλο το λες...???Στο παιχνίδι του Σαββάτου είχε λίγα λεπτά συμμετοχής...Έδειξε οτι διαθέτει ταχύτητα που τη θέλει η ομάδα...και βλέπει καλά γήπεδο...
outSider
QUOTE(G_7 @ Jan 10 2008, 12:32 ) *
To ατραξιον για καλο το λες...???Στο παιχνίδι του Σαββάτου είχε λίγα λεπτά συμμετοχής...Έδειξε οτι διαθέτει ταχύτητα που τη θέλει η ομάδα...και βλέπει καλά γήπεδο...

Ατραξιόν με τη καλή έννοια. Από τον τρόπο που σουτάρει (βολές) ohmy.gif , από τον τρόπο πού πασάρει ohmy.gif , ακόμα και απο (την funky) εμφάνιση 69.gif
Τώρα απο ουσία δεν ξέρω, γι'αυτό ρωτάω. wink.gif
G_7
QUOTE(outSider @ Jan 10 2008, 12:41 ) *
Ατραξιόν με τη καλή έννοια. Από τον τρόπο που σουτάρει (βολές) ohmy.gif , από τον τρόπο πού πασάρει ohmy.gif , ακόμα και απο (την funky) εμφάνιση 69.gif
Τώρα απο ουσία δεν ξέρω, γι'αυτό ρωτάω. wink.gif

Η που θα γελάσου ή που θα κλάψουμε!!! Για τους ίδιου λόγους που αναφέρεις!!!
basket4
Συγκρατημένα αισιόδοξοι...
Του Κώστα Παπαπάνου
09/01/2008 (20:45)

Η άνετη επικράτηση επί του Εύοσμου για το πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος έφερε ξανά χαμόγελα στον Παγχιακό. Στο στρατόπεδο της ομάδας της Χίου επικρατεί πλέον κλίμα συγκρατημένης αισιοδοξίας, που έγκειται τόσο στη βαθμολογική ανάσα που αποκόμισε έπειτα από την επικράτηση επί του ουραγού Ευόσμου, όσο και στην ψυχολογική τόνωση από την εν λόγω επιτυχία, εν όψει της δύσκολης συνέχειας. Ο κόουτς του Παγχιακού, Μάκης Μωυσιάδης και οι ιθύνοντες της ομάδας περιμένουν πολλά περισσότερα από τη Νικόλ Μπλου, η οποία θεωρούν πως ακόμα και απολύτως φυσιολογικά,- λόγω του γεγονότος πως διάγει στάδιο προσαρμογής στην ομάδα- δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα, πράγμα που αναμένεται να πράξει εν καιρό (στο παιχνίδι με τον Εύοσμο έδειξε καλά στοιχεία σημειώνοντας 17 πόντους, μαζέυοντας 4 ριμπάουντ και μοιράζοντας 5 ασίστ), βοηθώντας τον σύλλογο της Χίου να εκπληρώσει το δύσκολο έργο της παραμονής στην κατηγορία.
Η επόμενη πρόκληση ακούει στο όνομα Αθηναϊκός, παιχνίδι στο οποίο ο Παγχιακός θα παραταχθεί προκειμένου να διεκδικήσει τις πιθανότητες που του αναλογούν, στο κλειστό της Εργάνης.
TSAKITSAN4
QUOTE(basket4 @ Jan 10 2008, 12:47 ) *
Συγκρατημένα αισιόδοξοι...
Του Κώστα Παπαπάνου
09/01/2008 (20:45)

Η άνετη επικράτηση επί του Εύοσμου για το πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος έφερε ξανά χαμόγελα στον Παγχιακό. Στο στρατόπεδο της ομάδας της Χίου επικρατεί πλέον κλίμα συγκρατημένης αισιοδοξίας, που έγκειται τόσο στη βαθμολογική ανάσα που αποκόμισε έπειτα από την επικράτηση επί του ουραγού Ευόσμου, όσο και στην ψυχολογική τόνωση από την εν λόγω επιτυχία, εν όψει της δύσκολης συνέχειας. Ο κόουτς του Παγχιακού, Μάκης Μωυσιάδης και οι ιθύνοντες της ομάδας περιμένουν πολλά περισσότερα από τη Νικόλ Μπλου, η οποία θεωρούν πως ακόμα και απολύτως φυσιολογικά,- λόγω του γεγονότος πως διάγει στάδιο προσαρμογής στην ομάδα- δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα, πράγμα που αναμένεται να πράξει εν καιρό (στο παιχνίδι με τον Εύοσμο έδειξε καλά στοιχεία σημειώνοντας 17 πόντους, μαζέυοντας 4 ριμπάουντ και μοιράζοντας 5 ασίστ), βοηθώντας τον σύλλογο της Χίου να εκπληρώσει το δύσκολο έργο της παραμονής στην κατηγορία.
Η επόμενη πρόκληση ακούει στο όνομα Αθηναϊκός, παιχνίδι στο οποίο ο Παγχιακός θα παραταχθεί προκειμένου να διεκδικήσει τις πιθανότητες που του αναλογούν, στο κλειστό της Εργάνης.

καλά με τον εύοσμο παίζανε μη το κάνουμε και ολόκληρο θέμα!!!
βέβαια ήταν μια πολύ καλή νίκη για την Χίο!!!
το θέμα είναι να κάνουν μια καλή αντροπή και να χτυπήσουν τέτοια παιχνίδια όπως π.χ με αθηναϊκό .πανιώνιο,εσπερίδες!!!
υπάρχει τέτοια περίπτωση??
εγώ δεν αποκλείω τίποτα!!!
G_7
QUOTE(TSAKITSAN4 @ Jan 10 2008, 12:54 ) *
καλά με τον εύοσμο παίζανε μη το κάνουμε και ολόκληρο θέμα!!!
βέβαια ήταν μια πολύ καλή νίκη για την Χίο!!!
το θέμα είναι να κάνουν μια καλή αντροπή και να χτυπήσουν τέτοια παιχνίδια όπως π.χ με αθηναϊκό .πανιώνιο,εσπερίδες!!!
υπάρχει τέτοια περίπτωση??
εγώ δεν αποκλείω τίποτα!!!

Θα πω κάτι που εσύ το λες συχνά...!!!
Ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη...
Αλλά το τραβας και εσύ...ας χτυπήσουν Καστοριά, Σπορτινγκ, Παναθηναίκο και μετά πάνε και για τις ομάδες της κορυφης!!
sch
Α1 Κατηγορία Γυναικών - Διαιτητές

Κυριακή 13 Ιανουαρίου
Σπόρτιγκ 12μ.μ. ΑΟ Σπόρτιγκ – ΓΣ Μ.Αλέξανδρος Θεοδωρόπουλος, Δαρλαμήτσος (Σιδέρης)
Εργάνης 12μ.μ. Αθηναϊκός ΑΣ – Παγχιακός ΓΣ Νικολακέα, Μαρνελάκης (Παπαγιαννόπουλος)
Στρέφη 12μ.μ. ΑΟ Αστέρας Εξ. – ΓΑΣ Απόλλων Πτ. Κατραχούρας, Πίγκας (Αλιφραγκής)
Ιβανώφειο 12μ.μ. ΓΣ Ηρακλής – ΑΚΟ Άρης Χολαργού Παφίλης, Τζαφλέρης (Γκάτζος)
Άργους Ορεστ. 12μ.μ. ΜΑΣ Καστοριά – ΑΠΣ Siemens Τζιμογιάννης, Τσώνος Μ. (Νοβάκος)
Παναθηναϊκού 12μ.μ. Παναθηναϊκός ΑΟ – Πανιώνιος ΓΣ Αφεντουλίδης, Σιώκας (Δημητριάδης)
ΔΑΚ Ευόσμου 12μ.μ. ΑΠΣ Αίας Ευόσμου – Εσπερίδες Γιαμουζής Νεδόγλου, (Μαυρογένης)
TSAKITSAN4
QUOTE(G_7 @ Jan 10 2008, 12:59 ) *
Θα πω κάτι που εσύ το λες συχνά...!!!
Ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη...
Αλλά το τραβας και εσύ...ας χτυπήσουν Καστοριά, Σπορτινγκ, Παναθηναίκο και μετά πάνε και για τις ομάδες της κορυφης!!

εντάξει ρε παιδάκι μου πιου λεει ο λόγος!!!
ποτέ δε ξέρεις...έχουν δει τόοοσα τα ματάκια μου τα όμορφα!!
tsops
QUOTE(outSider @ Jan 10 2008, 12:28 ) *

Η Σίλα δείχνει ότι είναι επαγγελματίας. Δουλεύει σκληρά καθημερινά για να καλύψει το κενό της Μικ. Σίγουρα είναι μία λύση για την περιφέρεια και θα βοηθήσει τόσο τη Καλέτζου όσο και τη Καλογήρου στη περιφορά της μπάλας όπως και στα σπλιτς. Το πρόβλημα συνήθως με τις ξένες είναι να συνηθίσουν τη μεσογειακή κουλτούρα και να προσαρμοστούν στον τρόπο ζωής.

Όσον αφορά στην ατραξιόν, όντως έχει ένα στυλ που λατρεύει η τηλεόραση μπορώ να πω tongue.gif Στη προπόνηση να δεις τι κάνει rolleyes.gif
12
Επειδη τυχαινει και γνωριζω πολλα οσον αφορα τον ΠΑΟ μιας και ειμαι καθε Κυριακη στο Ταφο. Το προβλημα του Γερεουδακη ειναι οτι σε καθε ματς η ομαδα κατεβαινει αδιαβαστη. Σαν να μην ασχολειτε με τον αντιπαλο. Δυο πραματα μπορει να συμβαινουν μαστρο-Γερεουδακη. Ή δεν λες τιποτα στις παικτριες σου ή δεν τα παιρνουν τα γραμματα ασχετε προπονητη της δεκαρας. Στο ματς που περασε με τις Εσπεριδες εκλαιγε και ο καθε πικραμενος. Καλα εκαναν και σε εκραζαν. Φενεται οτι πιο πολυ τον νοιαζει η εικονα του παρα η ομαδα. Δεν εχει καταλαβει οτι εδω δεν ειναι η Ακαδημια , η ομαδουλα της Ηλιουπολης που δεν υφισταται πλεον, αλλα ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ. Καταλαβε το γρηγορα φιλαρακο γιατι το παρκε απο την εξεδρα απεχει μονο μισο μετρο. Συγχαρητηρια τελος στα κοριτσια μας που αν και απληρωτα προσπαθουν ολοι για την ομαδα μας. Μεχρι ποτε βεβαια. ΠΑΠΑΗΛΙΑ εισαι παικτουρα. Τρελανε μας καθε Κυριακη με το παθος σου και την αγωνιστικοτητα σου.
basket4
QUOTE(12 @ Jan 11 2008, 00:18 ) *
Επειδη τυχαινει και γνωριζω πολλα οσον αφορα τον ΠΑΟ μιας και ειμαι καθε Κυριακη στο Ταφο. Το προβλημα του Γερεουδακη ειναι οτι σε καθε ματς η ομαδα κατεβαινει αδιαβαστη. Σαν να μην ασχολειτε με τον αντιπαλο. Δυο πραματα μπορει να συμβαινουν μαστρο-Γερεουδακη. Ή δεν λες τιποτα στις παικτριες σου ή δεν τα παιρνουν τα γραμματα ασχετε προπονητη της δεκαρας. Στο ματς που περασε με τις Εσπεριδες εκλαιγε και ο καθε πικραμενος. Καλα εκαναν και σε εκραζαν. Φενεται οτι πιο πολυ τον νοιαζει η εικονα του παρα η ομαδα. Δεν εχει καταλαβει οτι εδω δεν ειναι η Ακαδημια , η ομαδουλα της Ηλιουπολης που δεν υφισταται πλεον, αλλα ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ. Καταλαβε το γρηγορα φιλαρακο γιατι το παρκε απο την εξεδρα απεχει μονο μισο μετρο. Συγχαρητηρια τελος στα κοριτσια μας που αν και απληρωτα προσπαθουν ολοι για την ομαδα μας. Μεχρι ποτε βεβαια. ΠΑΠΑΗΛΙΑ εισαι παικτουρα. Τρελανε μας καθε Κυριακη με το παθος σου και την αγωνιστικοτητα σου.

καλως ηρθες στο φορουμ κ καλα ποστ.
θα ηθελα να σε παρακαλεσω ομως να μιλας πιο ομορφα και να μην εισαι επιθετικος blove.gif bball.gif
trefoil 13
QUOTE(tsops @ Jan 10 2008, 09:53 ) *

Προπονήσεις έχει ξεκινήσει εδώ και καμιά βδομάδα.
Εγώ άλλο θέλω να σχολιάσω..
Η Νας δεν ήταν επιλογή Γερεουδάκη, η Κόγκινς είναι. Αυτό αυτόματα αυξάνει τις απαιτήσεις. Ο προπονητής καλείτε να προσαρμόσει την νέα ξένη στην ομάδα του όσο το δυνατόν καλύτερα (και γρηγορότερα) αφού είναι και δική του επιλογή που σημαίνει ότι είναι το είδος της παίκτριας που ταιριάζει στον συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού του. Όπως επίσης, να την χωρέσει χωρίς ωστόσο να δώσει βασική θέση... πάγκου σε παίκτριες της θέσης της.

Ελπίζω πάντως αυτό το δεύτερο "πείραμα" αμερικανίδας με μη ευρωπαική εμπειρία να μην είναι εξίσου αποτυχημένο με το προηγούμενο... Θέλω να πιστεύω πως πραγματικό ενδιαφέρον σε συνδυασμό με σωστές επιλογές δεν θα κάνουν αυτοί που πρέπει όταν βρεθούμε ένα βήμα πριν τον υποβιβασμό...

QUOTE(basket4 @ Jan 10 2008, 22:26 ) *
θα ηθελα να σε παρακαλεσω ομως να μιλας πιο ομορφα και να μην εισαι επιθετικος blove.gif bball.gif

Έλα μωρέ και εσύ αμέσως να του κάνεις παρατήρηση...! tongue.gif
dizzy_fingers
QUOTE(12 @ Jan 10 2008, 22:18 ) *
....

Λόγω αυτού και ενός άλλου ποστ στις "Υπόλοιπες Κατηγορίες" παίρνεις ένα timeout 2 ημερών (ακόμα καλά καλά δε μπήκες) για να διαβάσεις λίγο τα τόπικ και να κατανοήσεις το πνεύμα των συζητήσεων εδώ πέρα.

Καλή επάνοδο, με καλύτερα ποστ την επόμενη φορά.
Παρακαλείστε οι υπόλοιποι να μην απαντήσετε (με τον ίδιο τρόπο) στα γραφόμενά του.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.