Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Indiana Pacers
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Gravedigger
Indiana Pacers




Το επόμενο βήμα είναι οι τελικοί.




Προηγούμενο Ρεκόρ (2012-2013): 49-32

Leaders (2012-2013):


Πόντοι: Paul George 17.4
Ριμπάουντ: Roy Hibbert 8.3
Ασσίστ: George Hill 4.7

Πιθανή 5άδα:
PG:HillSG:StephensonSF:GeorgePF:WestC:Hibbert


Πάγκος:

PG's: Donald Sloan, CJ Watson
SG’s: Rasual Butler, Orlando Johnson
SF’s: Chris Copeland, Danny Granger, Solomon Hill
PF’s: Luis Scola
C’s: Ian Mahinmi

Offseason moves

Ήρθαν ή ανανέωσαν: Solomon Hill (draft), Chris Copeland (FA), David West (resign), Paul George (resign), Donald Sloan (FA), CJ Watson (FA), Luis Scola (trade from Suns)

Draft Picks: Solomon Hill (#23, 1st round), Colton Iverson (#53,2nd round,traded to celtics)

Έφυγαν: Tyler Hansbrough (FA), Gerald Green (traded to Suns), DJ Augustin (FA), Sam Young (FA), Ben Hansbrough (FA), Miles Plumlee (traded to Suns), Jeff Pendergraph (FA)

Προπονητής:Frank Vogel
Οι Pacers έχουν βρει τον προπονητή που έψαχαν στο πρόσωπο του Vogel αφού κάθε χρονιά με αυτόν στον πάγκο κάνουν και 1 βήμα παραπάνω. Έβαλε αρχικά την ομάδα στα play-off και πέρσι κατάφερε να την φτάσει στους τελικούς της Ανατολής όπου αποκλείστηκε δύσκολα από το Miami. Φέτος τα πράγματα θα είναι ακόμα πιο δύσκολα αλλά η ομάδα έχει τις δυνατότητες.


Σχόλιο:

Σκληρή και ταλαντούχα ομάδα, έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να είναι μια σταθερή δύναμη στην Ανατολή. Πέρσι έφτασε 1 βήμα από τους τελικούς του NBA, αλλά σκόνταψε στους πρωταθλητές Heat. Φέτος, 1 χρόνο πιο ώριμοι, με την επιστροφή του Granger, που σίγουρα δεν θα είναι ο ηγέτης που θυμόμαστε αλλά μπορεί να βοηθήσει σημαντικά στο σκοράρισμα έχουν στόχο να καταφέρουν αυτό που δεν έκαναν την περασμένη σεζόν.Κλειδί θα είναι σίγουρα και η παρουσία του Roy Hibbert που αν καταφέρει και εμφανιστεί όπως μετά το all star break σίγουρα θα δώσει 1 σημαντική ώθηση στην προσπάθεια τους.

Πρόβλεψη: 52-30
Conference rank: 2-3
Division rank: 1-2

Nuntius
Η επιστροφή του λατρεμένου topic smiley.gif
morfi
QUOTE(Nuntius @ Oct 27 2013, 18:48 ) *
Η επιστροφή του λατρεμένου topic smiley.gif

Κανόνισε τα ξαναρχίσεις τα ίδια.. dry.gif
Nuntius
QUOTE (morfi @ Oct 28 2013, 23:25 ) *
Κανόνισε τα ξαναρχίσεις τα ίδια.. dry.gif


Τι εννοείς? Of course, I will.

Σε 1 ώρα ξεκινάμε smiley.gif
Nuntius
Λήξη ημιχρόνου στο BLF. Το σκορ είναι 44-40 υπέρ των Magic.

Μπήκαμε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και κάναμε ένα σερί 10-0. Οι Magic άρχισαν να κλείνουν σιγά-σιγά την διαφορά αλλά μέχρι και το τέλος της πρώτης περιόδου ήμασταν μπροστά με 5 πόντους (18-23). Ο πάγκος μας τα χάλασε λιγάκι και οι Magic πήραν ένα μικρό προβάδισμα.

Για εμάς ξεχωρίζει ο Hibbert μέχρι στιγμής με 8 πόντους, 15 ριμπάουντ και 4 τάπες. Ο Lance έχει 13 πόντους, 3 ασίστ και 2 ριμπάουντ ενώ ο Paul George έχει 10 πόντους, 3 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 τάπα και 1 κλέψιμο. Αρκετά κρύοι οι Hill και West (αν και ο West έχει 3 τάπες).

Από τους Magic ξεχωρίζει ο Andrew Nicholson που έχει 18 πόντους σε 9 σουτ.
doctor_dru
Ημίχρονο στο πρωτο ματς της σεζόν με το Orlando να είναι μπροστά 44-40.Δυνατό ξεκίνημα από την Ιντιάνα,που δεν είχε όμως ανάλογη συνέχεια,καθώς το Orlando ισορρόπησε σιγά σιγά το ματς και στο 2ο δεκάλεπτο ήταν πολύ καλό.Μέτρια η εμφάνιση από τους Pacers προς στιγμήν,να δούμε αν θα ανέβουν στο δεύτερο.Κορυφαίος ο Nicholson με 18 πόντους νομίζω
Nuntius
Τέλος και της τρίτης περιόδου. Το σκορ είναι 64 - 69 υπέρ των Indiana Pacers.

Για άλλη μια φορά μπήκαμε δυνατά και κάναμε ένα σερί 7-0. Οι Magic συνεχίζουν να είναι κοντά στο σκορ, πάντως. Μεγάλο σουτ από τον Paul George στο τέλος της περιόδου για να μας δώσει μια διαφορά 5 πόντων.
Nuntius
Νίκη με 87-97 για τους Indiana Pacers.

Ο πάγκος μας έκανε ένα σερί 9-1 στην αρχή της τέταρτης περιόδου και αποκτήσαμε ένα διψήφιο προβάδισμα το οποίο και δεν χάσαμε ποτέ. Η διαφορά έφτασε μέχρι και το +19 (73-92) μετά από ένα τρίποντο του Paul George αλλά χτύπησε ο Hibbert και η ομάδα έπεσε αρκετά. Ευτυχώς, κρατήσαμε την διαφορά σε ασφαλές επίπεδα και δεν κινδυνέψαμε.

Η καρδιά μου πήγε στην κούλουρη πάντως όταν ο Hibbert χτύπησε. Ευτυχώς, το ιατρικό επιτελείο μας είπε πως είναι εντάξει. Ο Hibbert μάλιστα επέστρεψε στον πάγο και χαμογέλαγε. Αναμένεται να παίξει αύριο.

Για να δούμε λίγο πως πήγαμε αναλυτικά:

Paul George: 24 πόντοι (8/16 σουτ, 3/6 τρίποντα, 5/7 βολές), 6 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 3 τάπες και 1 κλέψιμο. Πολύ καλό all-around παιχνίδι. Έπαιξε κάποιες εξαιρετικές άμυνες και επιθετικά φάνηκε βελτιωμένος. Αμφότερα το ball-handling του και το mid-range σουτ του φάνηκαν καλύτερα.

Roy Hibbert: 8 πόντοι (3/6 σουτ, 2/4 βολές), 16 ριμπάουντ, 7 τάπες και 1 κλέψιμο. Αν έπαιζε γύρω στα 35 λεπτά (και δεν χτύπαγε) μπορεί να το έβγαζε το triple-double. Dominant και αμυντικά αλλά και στα ριμπάουντ σήμερα.

Lance Stephenson: 19 πόντοι (8/12 σουτ, 2/3 τρίποντα, 1/2 βολές), 7 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 1 τάπα. All-around παιχνίδι και από τον Lance που φάνηκε να έχει πολύ μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στην ικανότητα του να σκοράρει. Όταν παίζει με τον πάγκο έχει την μπάλα στα χέρια του και αυτό τον βοηθάει πολύ αλλά ανέλαβε και κάποιες πρωτοβουλίες όταν έπαιζε και με τους βασικούς.

David West: 13 πόντοι (4/11 σουτ, 5/5 βολές), 5 ριμπάουντ, 5 τάπες, 3 ασίστ και 2 κλεψίματα. Δεν ξεκίνησε καλά και ήταν σχετικά άστοχος σήμερα αλλά ήταν μια αξιοπρεπής βραδιά. Δεν πήρε πολλά ριμπάουντ αλλά οι 5 τάπες βοήθησαν πολύ.

George Hill: 7 πόντοι (2/8 σουτ, 0/2 τρίποντα, 3/4 βολές) και 2 ριμπάουντ. Σε χαμηλή πτήση ο Hill σήμερα. Ο μοναδικός βασικός μας που δεν ήταν καλός.

Luis Scola: 8 πόντοι (4/7 σουτ), 1 ριμπάουντ και 1 ασίστ. Καλός επιθετικά αλλά θα ήθελα να έπαιρνε παραπάνω ριμπάουντ.

CJ Watson: 5 πόντοι (2/5 σουτ, 1/4 τρίποντα, 0/2 βολές), 3 ασίστ και 2 ριμπάουντ. Λίγο άστοχος από την γραμμή και από το τρίποντο αλλά τίμιος κατά τα άλλα. Γενικά, φαίνεται σταθερός και αυτό είναι καλό.

Ian Mahinmi: 4 πόντοι (0/1 σουτ, 4/6 βολές), 3 ριμπάουντ και 2 τάπες. Ικανοποιητικός ο Ian σήμερα. Καλός αμυντικά και κέρδισε φάουλ επιθετικά ώστε να πάει στην γραμμή. Θα ήθελα να πάρει λίγα παραπάνω ριμπάουντ αλλά σε γενικές γραμμές μια χαρά.

Orlando Johnson: 9 πόντοι (3/4 σουτ, 1/2 τρίποντα, 2/2 βολές) και 1 ριμπάουντ. Πολύ καλός σήμερα ο OJ. Έπαιξε σημαντικό ρόλο στο χτίσιμο της διαφορά μας στο δεύτερο ημίχρονο μιας και όλοι του οι πόντοι ήρθαν σε αυτό το διάστημα.

Solomon Hill: 0 πόντοι (0/1 σουτ) και 1 ριμπάουντ. Έπαιξε μονάχα 8 λεπτά και δεν άφησε πολύ καλές εντυπώσεις. Αμυντικά ήταν οκ, πάντως.

Rasual Butler: Έπαιξε μονάχα 1 λεπτό.

Γενικά, είμαι ικανοποιημένος από τον σημερινό αγώνα. Καρδιοχτύπησα λίγο με τον Roy αλλά ευτυχώς φαίνεται να είναι καλά. Ο πάγκος μας θέλει λίγο χρόνο για να μάθουν τα συστήματα μας αλλά το potential που έχει φαίνεται αρκετά καλό.
Nuntius
Απόδραση από την Νέα Ορλεάνη με μια πολύ σημαντική νίκη επί των Pelicans με 95 - 90.

Ξεκινήσαμε πολύ νωθρά στο πρώτο ημίχρονο και μείναμε πίσω στο σκορ. Η διαφορά στο τέλος του ημιχρόνου ήταν 14 πόντοι (36-50) ενώ η διαφορά έφθασε μέχρι τους 16 πόντους δύο φορές (23-39 στα μέσα της δεύτερης και 36-52 στην αρχή της τρίτης). Μας κόστισε πολύ το γεγονός πως ο Roy Hibbert έκανε 3 φάουλ νωρίς και έπαιξε μονάχα 5 λεπτά σε όλο το πρώτο ημίχρονο.

Το impact του Hibbert και στις δύο μεριές του παρκέ έγινε απόλυτα αισθητή όταν ο Roy έπαιξε στο δεύτερο ημίχρονο. Μπορούσαμε να εδραιώσουμε πολύ καλύτερα την επίθεση μας μιας και ο Hibbert κέρδιζε φάουλ και τράβαγε double team και έτσι άνοιξαν διάδρομοι και για τον George Hill που στο πρώτο μέρος δεν είχε φανεί.

Ο πάγκος μας δεν σκόραρε πολύ σήμερα αλλά έδειξε πως μπορούμε να τον εμπιστευτούμε. Αυτό που με ανησυχεί είναι πως δεν φαινόμαστε τόσο δυνατοί στα ριμπάουντ όσο ήμασταν πέρυσι. Ελπίζω να βελτιωθούμε σε αυτό τον τομέα αν και γενικά στο πρώτο ημίχρονο οι Pelicans μας έκαναν outhustle.

Για να δούμε τους παίκτες μας έναν-έναν:

Paul George: 32 πόντοι (9/19 σουτ, 4/11 τρίποντα, 10/12 βολές), 6 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 2 κλεψίματα. Σούταρε ένα-δύο παραπάνω τρίποντα από όσο θα ήθελα προσωπικά αλλά μπορώ να τον δικαιολογήσω μιας και τα περισσότερα ήταν σχετικά καλά σουτ που ήρθαν ως προϊόν ενός επιθετικού play. Το μεγάλο θετικό που βλέπω φέτος είναι πως μέχρι στιγμής δημιουργεί άνετα το σουτ του και είναι εύστοχος από μέση απόσταση. Μακάρι να το συνεχίσει αυτό γιατί αν έχει προστεθεί το mid range σουτ στο επιθετικό του οπλοστάσιο τότε και πιο αποδοτικός σκόρερ θα γίνει αλλά και θα συνεχίσει να κάνει βήματα προς το superstardom.

Lance Stephenson: 16 πόντοι (7/12 σουτ, 2/4 τρίποντα), 8 ριμπάουντ και 4 ασίστ. Πραγματικά, με έχει εντυπωσιάσει η βελτίωση του Lance. Σκοράρει πολύ ευκολότερα στο set παιχνίδι ενώ διατηρεί την επιθετικότητα του στο transition. Κάνει καλή δουλειά και με τους βασικούς και με τον πάγκο και το σουτ του μοιάζει βελτιωμένο. Αρχίζω και μετανιώνω που δεν έκανα το trade που θα τον έφερνε στους Cascadia Wolves tongue.gif

George Hill: 19 πόντοι (6/13 σουτ, 4/7 τρίποντα), 4 ασίστ, 1 ριμπάουντ και 1 κλέψιμο. Κακός στο πρώτο ημίχρονο, εξαιρετικός στο δεύτερο. Τον βοήθησε πολύ η παρουσία του Hibbert στο παρκέ μιας και είναι συνήθως ο αποδέκτης της kick out πάσας του Hibbert όταν έρθει double team στο post. Πέτυχε το πιο σημαντικό καλάθι του αγώνα όταν με 31 δευτερόλεπτα να απομένουν έβαλε το τρίποντο που πήγε την διαφορά στο +4.

Roy Hibbert: 6 πόντοι (2/5 σουτ, 2/3 βολές), 5 τάπες, 4 ριμπάουντ και 1 ασίστ. Ο Roy σήμερα ταλαιπωρήθηκε με foul trouble από την αρχή μέχρι το τέλος του αγώνα. Το αποτέλεσμα ήταν να παίξει μονάχα 22 λεπτά και να μην έχει μεγάλα νούμερα. Παρόλα αυτά, το impact του ήταν μεγάλο και στις δύο πλευρές του παρκέ. Αμυντικά, είχε 5 τάπες και δυσκόλεψε πάρα πολλά σουτ των Pelicans. Επιθετικά, μας βοήθησε να εδραιώσουμε ένα inside-outside στο δεύτερο ημίχρονο που δεν είχαμε στο πρώτο και έτσι ελευθερώθηκαν αρκετοί διάδρομοι για τους περιφερειακούς μας. Πέτυχε τους 5 από τους 6 πόντους στα τελευταία 3 λεπτά ενώ στο τελευταίο λεπτό ήταν κρίσιμος σε δύο διαφορετικές άμυνες (βοήθησε πολύ στην τάπα του West πάνω στον Davis όταν το σκορ ήταν ακόμα 86-85, αμέσως πριν το τρίποντο του Hill, και μπλόκαρε ένα lay-up του Jrue Holiday 23 δευτερόλεπτα πριν το τέλος).

David West: 12 πόντοι (3/11 σουτ, 6/6 βολές), 7 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 2 τάπες και 1 κλέψιμο. Άστοχος και σήμερα ο West. Τα βρήκε σκούρα απέναντι στον κατά πολύ πιο αθλητικό Anthony Davis και αντιμετώπισε αμυντικά προβλήματα. Παρόλα αυτά, για άλλη μια φορά βοήθησε στην οργάνωση ενώ σήμερα έκανε καλύτερη δουλειά και στα ριμπάουντ. Επίσης, έβαλε και τις 4 βολές του στο τελευταίο λεπτό, οι οποίες μας βοήθησαν να σφραγίσουμε την νίκη.

Ian Mahinmi: 0 πόντοι (0/3 σουτ), 7 ριμπάουντ, 4 τάπες και 1 κλέψιμο. Σήμερα ο Ian έπαιξε παραπάνω και από τον Hibbert λόγω του προαναφερθέντος προβλήματος με τα φάουλ και στάθηκε με απόλυτη αξιοπρέπεια. Έχει εξελιχθεί σε έναν πολύ καλό αμυντικό που μπορεί να παίξει άψογα τον ρόλο του rim protector. Η αμυντική μας φιλοσοφία δεν αλλάζει όταν ο Ian αντικαθιστά τον Roy και αυτό είναι αρκετά σημαντικό. Επιθετικά βέβαια η διαφορά μεταξύ των δύο είναι πολύ μεγάλη και δεν θέλω τον Ian να παίρνει πολλές προσπάθειες. Όπως και να έχει στάθηκε πολύ καλά σήμερα και του αξίζουν συγχαρητήρια για την αμυντική του συνεισφορά.

Luis Scola: 6 πόντοι (3/4 σουτ), 2 ριμπάουντ και 1 τάπα. Εύστοχος σήμερα ο Scola. Βοήθησε την επιθετική μας λειτουργία και επειδή ήταν εύστοχος αλλά και γιατί τράβαγε τον Davis μακριά από το καλάθι ώστε να τον μαρκάρει. Αμυντικά αντιμετώπισε και αυτός τα ίδια προβλήματα που αντιμετώπισε ο West αλλά αυτό είναι απόλυτα λογικό απέναντι στον Anthony Davis. Σε γενικές γραμμές ήταν καλός και η τάπα που έριξε ήταν ένα μπόνους. Απλά εύχομαι να ανέβει το rebounding του.

CJ Watson: 2 πόντοι (0/1 σουτ, 2/2 βολές) και 2 ριμπάουντ. Συμπαθητικός ο Watson και σήμερα. Η αξία του βρίσκεται στην άμυνα και στο ότι μπορούμε να ξεκουράζουμε τον Hill χωρίς να ανησυχούμε μην βάλει 20 πόντους ο αντίπαλος PG όσο ο Hill θα είναι έξω. Ο CJ παίζει αποκλειστικά off ball με τον Lance ή τον Paul George να χειρίζονται την μπάλα όταν αυτός είναι στο παρκέ οπότε δεν τον περιμένω ποτέ να βγάλει μεγάλα νούμερα. Όσο δεν κάνει λάθη και αξιοποιεί τις όποιες προσπάθειες παίρνει και μαρκάρει καλά εγώ θα είμαι χαρούμενος. Αυτό έκανε και σήμερα.

Orlando Johnson: 2 πόντοι (0/2 σουτ, 0/1 τρίποντο, 2/2 βολές). Έπαιξε μόνο 13 λεπτά και δεν πρόλαβε να κάνει και πολλά. Δεν δημιούργησε και προβλήματα βέβαια. Γενικά, ήταν solid όπως και ο Watson.
Dwyane ''the flash'' Wade
ο χιμπερτ μετραει ηδη 12 ταπες στα 2 πρωτα παιχνιδια!!!αντε γεια το παλικαρι!!
Nuntius
QUOTE (Dwyane ''the flash'& @ Oct 31 2013, 09:35 ) *
ο χιμπερτ μετραει ηδη 12 ταπες στα 2 πρωτα παιχνιδια!!!αντε γεια το παλικαρι!!


12 τάπες σε 49 λεπτά smiley.gif
Nuntius
Ημίχρονο στο BLF. Το σκορ ανάμεσα στους Cleveland Cavaliers και τους Indiana Pacers είναι 37-43 υπέρ των Pacers.

Παίζουμε χωρίς τον Hill σήμερα αλλά πάμε καλά μέχρι στιγμής. Στα μέσα της δεύτερης περιόδου είχαμε ανοίξει την διαφορά στους 11 πόντους (23-36) αλλά το μάζεψαν γρήγορα οι Cavaliers.

Αρκετά αξιοπερίεργο το γεγονός πως μέχρι στιγμής έχουν σκοράρει και οι 10 παίκτες μας αλλά κανείς δεν έχει ξεπεράσει τους 10 πόντους.
Nuntius
Λήξη τρίτης περιόδου. Το σκορ είναι 55-62 υπέρ των Pacers.

Ο George έφτασε τους 21 πόντους και η διαφορά παραμένει σταθερά ανάμεσα γύρω στους 5-7 πόντους.
Nuntius
Νίκη με 74 - 89 επί των Cleveland Cavaliers.

No Hill, no problem. Πολύ ικανοποιητική η εμφάνιση μας ακόμα και χωρίς τον George Hill που έχει έναν ελαφρύ τραυματισμό. Ελέγξαμε το ρυθμό του αγώνα από την αρχή μέχρι το τέλος και ποτέ δεν κινδυνεύσαμε ουσιαστικά.

Για να δούμε τι έκανε ο κάθε παίκτης ξεχωριστά:

Paul George: 21 πόντοι (8/17 σουτ, 3/6 τρίποντα, 2/2 βολές), 13 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 2 κλεψίματα. Άλλο ένα πολύ καλό παιχνίδι για τον Paul που συνεχίζει να σουτάρει κοντά στο 50% και να σκοράρει με ευκολία μέσα στην ροή της επίθεσης.

Lance Stephenson: 22 πόντοι (7/13 σουτ, 5/7 τρίποντα, 3/5 βολές), 5 ριμπάουντ και 3 ασίστ. Εξαιρετικός ο Lance και σήμερα. Ισοφάρισε το ρεκόρ του στους πόντους για την regular season και έσπασε το ρεκόρ του σε τρίποντα.

Roy Hibbert: 11 πόντοι (5/9 σουτ, 1/2 βολές), 5 ριμπάουντ και 2 τάπες. Αρκετά καλός ο Roy σήμερα. Έπαιρνε θέση στην ρακέτα νωρίς και υποχρέωσε σε πολλά φάουλ τον Varejao.

David West: 4 πόντοι (2/7 σουτ), 3 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 2 τάπες. Πολύ άστοχος ο West για άλλη μια φορά αλλά σήμερα ήταν αρκετά καλός αμυντικά. Ουσιαστικά, αλληλοεξουδετερώθηκαν με τον Thompson.

CJ Watson: 7 πόντοι (2/8 σουτ, 0/3 τρίποντα, 3/3 βολές), 6 ασίστ, 4 ριμπάουντ και 2 κλεψίματα. Ο Watson αναπλήρωσε εξαιρετικά τον Hill. Έβγαλε κάποιες ωραίες πάσες, κυκλοφόρησε την μπάλα και έπαιξε εξαιρετική άμυνα πάνω στον Kyrie Irving που δεν φάνηκε πολύ σήμερα.

Orlando Johnson: 7 πόντοι (2/7 σουτ, 1/5 τρίποντα, 2/2 βολές), 6 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1 κλέψιμο. Μπορεί να έχασε αρκετά τρίποντα και να τον έκανε posterize ο CJ Miles αλλά έκανε ένα καλό παιχνίδι. Το παιδί μπορεί να σκοράρει και να πάρει ριμπάουντ και γενικά είναι physical παίκτης. Περιμένω να συνεχίσει να είναι μέρος του rotation ακόμα κι όταν επιστρέψει ο Danny.

Ian Mahinmi: 2 πόντοι (0/1 σουτ, 2/2 βολές), 7 ριμπάουντ, 1 τάπα και 1 ασίστ. Πολύ καλός για άλλη μια φορά ο Mahinmi. Αν δεν έκανε και δύο λάθος πάσες που οδήγησαν σε 2 εύκολα καλάθια για το Cleveland θα ήταν ακόμα καλύτερος. Για άλλη μια φορά ήταν εξαιρετικός αμυντικά ενώ παλεύει πολύ και στα ριμπάουντ. Γενικά, είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα μας το ότι μπορούμε να έχουμε έναν rim protector ανά πάσα στιγμή στο παρκέ.

Luis Scola: 4 πόντοι (2/6 σουτ), 3 ριμπάουντ και 1 ασίστ. Δεν ήταν όσο εύστοχος ήταν στους δύο προηγούμενους αγώνες ο Scola αλλά γενικά είχε καλή παρουσία. Στάθηκε καλά αμυντικά και πάλεψε στα ριμπάουντ.

Donald Sloan: 4 πόντοι (1/3 σουτ, 0/2 τρίποντα, 2/2 βολές), 3 ασίστ, 1 ριμπάουντ και 1 κλέψιμο. Αρκετά καλός και ο Sloan που λόγω του τραυματισμού του Hill πήρε κάμποσο χρόνο συμμετοχής. Τίμιος.

Solomon Hill: 4 πόντοι (2/2 σουτ), 3 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 τάπα. Πολύ καλός ο rookie μας σήμερα. Πήρε ριμπάουντ, έπαιξε καλή άμυνα και γενικά είχε θετική παραγωγή.

Chris Copeland: 0 πόντοι (0/2 σουτ, 0/2 τρίποντα) και 1 ασίστ. Έπαιξε μόνο 4 λεπτά οπότε δεν μπορώ να κάνω κάποιο σχόλιο.

Rasual Butler: 3 πόντοι (1/2 σουτ, 1/2 τρίποντα), 1 ριμπάουντ και 1 ασίστ. Έπαιξε μόνο 4 λεπτά οπότε δεν μπορώ να κάνω κάποιο σχόλιο.

Γενικά, ο πάγκος μας φαίνεται να στρώνει μια χαρά και η ομάδα έχει ξεκινήσει καλά την σεζόν.

3-0 και συνεχίζουμε.
Nuntius
Νίκη με 99-91 επί των Detroit Pistons.

Το παιχνίδι είχε πάρα πολλές διακυμάνσεις στο σκορ. Το πρώτο δωδεκάλεπτο έληξε με επιμέρους σκορ 29-14. Το δεύτερο έληξε με επιμέρους σκορ 9-17. Το τρίτο έληξε με επιμέρους σκορ 36-22. Στο τελευταίο δωδεκάλεπτο έγιναν πολλά μικρότερα runs. Στα τρία πρώτα λεπτά το Detroit έκανε ένα σερί 2-9. Απαντήσαμε αυτό το σερί του Detroit με ένα δικό μας σερί 18-2 μέσα στα επόμενα πέντε λεπτά. Στα τελευταία τέσσερα λεπτά το Detroit έκανε ένα σερί 5-16 αλλά καταφέραμε να κρατήσουμε την διαφορά πάνω από τους 5 πόντους καθ'όλη την διάρκεια.

Εκπληκτικός ο Paul George για άλλη μια φορά ενώ ο Hibbert πάλι είχε 7 τάπες (μετράει 6 τάπες ανά αγώνα προς το παρόν). Θα επιστρέψω αργότερα (ή αύριο) με τα στατιστικά που είχε ο κάθε παίκτης καθώς και με κάποια σχόλια για την απόδοση τους.

4-0 και συνεχίζουμε.
Nuntius
Ας δούμε τι έκανε ο κάθε παίκτης χθες, λοιπόν:

Paul George: 31 πόντοι (12/18 σουτ, 4/8 τρίποντα, 3/3 βολές), 10 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 4 κλεψίματα. Συνεχίζει τις εκπληκτικές εμφανίσεις ο Paul. Το σκοράρισμα του έρχεται πλέον φυσικά. Το βελτιωμένο mid-range παιχνίδι του έχει ανοίξει αρκετούς διαδρόμους.

Roy Hibbert: 8 πόντοι (3/8 σουτ, 2/4 βολές), 10 ριμπάουντ, 7 τάπες και 2 ασίστ. Συνεχίζει το block party ο Roy. Χθες είπα πως είναι στις 6 τάπες ανά αγώνα μέχρι στιγμής αλλά έκανα λάθος. Είναι στις 5.3 και είναι αρκετά κοντά αλλά δεν είναι εκεί (ακόμα). Δεν έχει βρει ακόμα τον καλό του εαυτό επιθετικά αν και ξεκίνησε καλά σε αυτό τον αγώνα.

Lance Stephenson: 10 πόντοι (4/12 σουτ, 2/6 τρίποντα, 0/2 βολές), 7 ασίστ, 6 ριμπάουντ και 1 κλέψιμο. Εκνευρισμένος σήμερα ο Stephenson και γενικά είχε έναν ασταθή αγώνα. Δεν ήταν καλός στο πρώτο ημίχρονο, ήταν εξαιρετικός στο τρίτο δωδεκάλεπτο και στο τέταρτο είχε και καλές στιγμές και κακές. Έχω αρχίσει να πιστεύω πως θα μπορούσε να τελειώσει την σεζόν ως ο κορυφαίος της ομάδας μας σε ασίστ.

David West: 12 πόντοι (5/10 σουτ, 2/2 βολές), 8 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 1 κλέψιμο. Κόντραρε στα ίσια τον Greg Monroe και γενικά τα πήγε καλά. Δεν έχει κάνει ακόμα το μεγάλο παιχνίδι αλλά είναι ικανοποιητικός.

CJ Watson: 15 πόντοι (5/11 σουτ, 1/3 τρίποντα, 4/6 βολές), 5 ασίστ, 1 ριμπάουντ και 1 τάπα. Δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι που δεν έπαιζε ο George Hill και ο CJ τον αναπλήρωσε. Για άλλη μια φορά τα πήγε περίφημα. Ξέρει να παίζει off-ball και παίζει καλή άμυνα. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την σημαντική συνεισφορά του σε αυτά τα τελευταία παιχνίδια.

Donald Sloan: 5 πόντοι (1/3 σουτ, 0/2 τρίποντα, 3/4 βολές), 3 ριμπάουντ και 3 ασίστ. Δεν ήταν πολύ καλός στο δεύτερο δωδεκάλεπτο αλλά έπαιξε σημαντικό ρόλο στο τέταρτο όταν και μας βοήθησε να κάνουμε εκείνο το 18-2 σερί. Δεν έχει καλό σουτ και αρκετές φορές δεν σούταρε το ελεύθερο τρίποντο που είχε αλλά είναι αρκετά καλός στα drive.

Luis Scola: 6 πόντοι (3/5 σουτ, 0/2 βολές), 3 ριμπάουντ και 1 τάπα. Αρκετά καλή παραγωγή για τα 14 λεπτά που έπαιξε.

Ian Mahinmi: 2 πόντοι (1/1 σουτ), 2 ριμπάουντ και 1 ασίστ. Καλά έπαιξε αλλά έκανε πολλά φάουλ (4 φάουλ σε 14 λεπτά) και έτσι δεν είχε το αμυντικό impact που έχει συνήθως. Έβγαλε μια ωραία πάσα στον Paul George, πάντως.

Orlando Johnson: 5 πόντοι (2/3 σουτ, 1/1 τρίποντο), 2 ριμπάουντ και 1 ασίστ. Καλός ήταν και ο OJ αν και θα μπορούσε να είχε 3/3 σουτ (έχασε ένα σχετικά εύκολο lay-up).

Solomon Hill: 5 πόντοι (2/2 σουτ, 1/1 τρίποντο). 5 πόντοι σε 5 λεπτά για τον Solomon Hill. Έκανε επίσης μια ωραία πάσα στον Roy που του έδωσε ένα πολύ εύκολο post up αν και δεν μετρήθηκε σαν ασίστ. Γενικά, στάθηκε πολύ καλά στο γήπεδο.

Αυτά για τον χθεσινό αγώνα. Σε 4 ώρες παίζουμε με τους Bulls.
Nuntius
Ημίχρονο στο BLF. Το σκορ ανάμεσα στους Chicago Bulls και τους Indiana Pacers είναι 43-37 υπέρ των Bulls.

Παίξαμε καλά στο πρώτο δωδεκάλεπτο αλλά στο δεύτερο είχαμε πρόβλημα. Το unit Donald Sloan - Orlando Johnson - Lance Stephenson - Luis Scola - Ian Mahinmi δεν δουλεύει καλά και έχει χάσει την διαφορά στους δύο τελευταίους αγώνες. Συνεχίζει να είναι σχετικά άστοχος ο David West ενώ και ο Paul George σήμερα σουτάρει μόνο 40% προς το παρόν.
sacarame
QUOTE(Nuntius @ Nov 7 2013, 03:08 ) *
Ημίχρονο στο BLF. Το σκορ ανάμεσα στους Chicago Bulls και τους Indiana Pacers είναι 43-37 υπέρ των Bulls.

Παίξαμε καλά στο πρώτο δωδεκάλεπτο αλλά στο δεύτερο είχαμε πρόβλημα. Το unit Donald Sloan - Orlando Johnson - Lance Stephenson - Luis Scola - Ian Mahinmi δεν δουλεύει καλά και έχει χάσει την διαφορά στους δύο τελευταίους αγώνες. Συνεχίζει να είναι σχετικά άστοχος ο David West ενώ και ο Paul George σήμερα σουτάρει μόνο 40% προς το παρόν.


Να πούμε ότι αυτο το 40% οφείλεται εν μέρει και στην εξαιρετική άμυνα του Ντενγκ, που έχει κολλήσει σα βδέλα πάνω του και του κάνει πραγματικά τη ζωή δύσκολη.

Ακριβώς αντιστροφα από ότι τα είπε ο Νουδιος τα πράματα για το Σικάγο. Δεν μπήκε καλά αλλά σιγά σιγά ροκάνισε τη διαφορά εκμεταλλευόμενο τις αλλαγές και το γεγονός ότι η 5αδα μας ρόλλαρε καλύτερα από την αντίστοιχη των Πέισερς.


Ντερίκιος σε καλή κατάσταση, γράφει και από μακριά, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να δώσει ασσίστ..
Nuntius
Τέλος τρίτης περιόδου. Το σκορ είναι 62-63 υπέρ των Pacers.

Παίξαμε αρκετά καλύτερο μπάσκετ σε αυτό το δωδεκάλεπτο και ο David West άρχισε να ευστοχεί. Η διαφορά ήταν στο 58-63 λίγο πριν την λήξη της περιόδου αλλά ο Deng έβαλε ένα αμφισβητούμενο καλάθι και φάουλ, ο Vogel φώναζε για βήματα και πήρε τεχνική, οι Bulls έβαλαν όλες τις βολές και έτσι η διαφορά έπεσε.
Nuntius
Μεγάλη νίκη επί των Chicago Bulls με 80-97.

Παίξαμε εκπληκτικά στο δεύτερο ημίχρονο και στις δύο πλευρές του παρκέ. Οι Bulls σκόραραν κάτω από 20 πόντους και στην τρίτη και στην τέταρτη περίοδο ενώ εμείς σκοράραμε στις 16 από τις τελευταίες 18 φορές που ήμασταν στην επίθεση. Ο πάγκος μας βοήθησε πάρα πολύ στην τελευταία περίοδο μιας και ο Luis Scola και ο Donald Sloan πέτυχαν μεγάλα καλάθια.

Νικήσαμε την μάχη των ριμπάουντ (52-40) ενώ είχαμε και λιγότερα λάθη από το Chicago (14-17).

Για να δούμε τι έκανε ο κάθε παίκτης ξεχωριστά:

Paul George: 21 πόντοι (6/19 σουτ, 2/5 τρίποντα, 7/7 βολές), 6 ριμπάουντ και 3 ασίστ. Το αμυντικό πλάνο των Bulls ήταν κεντραρισμένο πάνω στον Paul και έτσι δεν σούταρε πολύ καλά. Πολλές φορές του έκαναν double teams με το που ακούμπαγε την μπάλα στο elbow. Παρόλα αυτά, βοήθησε σε άλλους τομείς και η άμυνα του ήταν εξαιρετική για άλλη μια φορά.

David West: 17 πόντοι (8/16 σουτ, 1/2 βολές), 13 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα, 1 ασίστ και 1 τάπα. Δεν ήταν καλός στο πρώτο ημίχρονο αλλά ήταν θηρίο στο δεύτερο. 11 από τους 17 πόντους του και 10 από τα 13 ριμπάουντ ήρθαν στο δεύτερο μέρος. Πάρα πολύ σημαντική η επιθετική συνεισφορά του στο τρίτο δωδεκάλεπτο. Η άμυνα του στον Boozer ήταν πάρα πολύ καλή επίσης.

Roy Hibbert: 8 πόντοι (3/8 σουτ, 2/2 βολές), 10 ριμπάουντ, 5 τάπες, 3 ασίστ και 1 κλέψιμο. Συνεχίζει το block party ο Hibbert. Πλέον, μετράει 26 τάπες σε 5 αγώνες. Πολύ σημαντική η συνεισφορά του στα ριμπάουντ για άλλη μια φορά. Γενικά, είναι ο ξεκάθαρος άρχοντας της ρακέτας.

Lance Stephenson: 15 πόντοι (5/17 σουτ, 3/6 τρίποντα, 2/4 βολές), 5 ριμπάουντ και 4 ασίστ. Ο Lance ήταν κακός στο πρώτο ημίχρονο αλλά στο δεύτερο ημίχρονο απέδειξε για άλλη μια φορά πως έχει τσαγανό. Τους 12 από τους 15 πόντους του τους έβαλε στο τέταρτο δωδεκάλεπτο. Για άλλη μια φορά μάζεψε ριμπάουντ και έδωσε ασίστ δείχνοντας το all-around παιχνίδι του.

CJ Watson: 11 πόντοι (3/5 σουτ, 1/2 τρίποντα, 4/4 βολές), 4 ασίστ, 2 κλεψίματα, 1 ριμπάουντ και 1 τάπα. Πολύ καλός ο Watson για άλλη μια φορά. Τον έχουμε χρειαστεί αυτούς τους αγώνες λόγω του τραυματισμού του Hill (έχει χάσει τους τελευταίους 3 αγώνες) και μας έχει βγάλει ασπροπρόσωπους.

Luis Scola: 12 πόντοι (6/8 σουτ), 3 ριμπάουντ και 2 κλεψίματα. Άνετα θα μπορούσε να θεωρηθεί Man of the Match. 8 από τους 12 πόντους του τους έβαλε στο τέταρτο δωδεκάλεπτο και κατάφερε να τα κάνει όλα αυτά σε μόλις 16 λεπτά.

Donald Sloan: 9 πόντοι (4/6 σουτ, 1/1 τρίποντο), 6 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 1 κλέψιμο. Μεγάλος αγώνας και από τον Sloan που αξίζει συγχαρητήρια. Έκανε ένα πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο και μας βοήθησε πολύ μαζί με τον Scola και τον Lance να ανοίξουμε την διαφορά στο τέταρτο δωδεκάλεπτο.

Orlando Johnson: 4 πόντοι (1/3 σουτ, 0/1 τρίποντο, 2/2 βολές), 4 ριμπάουντ και 1 ασίστ. Πήρε ένα κακό σουτ αλλά έβγαλε μια πολύ καλή πάσα. Πάλεψε στα ριμπάουντ. Έχει παίξει και καλύτερα αλλά δεν έχω παράπονα.

Ian Mahinmi: 0 πόντοι (0/1 σουτ), 2 ριμπάουντ. Έπαιξε μόλις 10 λεπτά γιατί φορτώθηκε με φάουλ σε κινούμενα screen. Όσο ήταν μέσα πάλεψε στα ριμπάουντ και έπαιξε καλή άμυνα. Επίσης, γύρισε τον αστράγαλο του στο τέλος της τρίτης και μας φόβισε προσωρινά αλλά τελικά είναι μια χαρά.

Solomon Hill: 0 πόντοι (0/2 σουτ, 0/2 τρίποντα), 2 ριμπάουντ και 1 ασίστ. Άστοχος σήμερα αλλά ήταν καλός αμυντικά και πάλεψε όσο ήταν στον αγώνα. Μ' αρέσει αρκετά σαν παίκτης.

O Chris Copeland και ο Rasual Butler έπαιξαν μόνο στο τελευταίο λεπτό και το μόνο στατιστικό που σημείωσαν ήταν ένα άστοχο σουτ του Copeland.

5-0 και συνεχίζουμε.

QUOTE (sacarame @ Nov 7 2013, 03:21 ) *
Να πούμε ότι αυτο το 40% οφείλεται εν μέρει και στην εξαιρετική άμυνα του Ντενγκ, που έχει κολλήσει σα βδέλα πάνω του και του κάνει πραγματικά τη ζωή δύσκολη.

Ακριβώς αντιστροφα από ότι τα είπε ο Νουδιος τα πράματα για το Σικάγο. Δεν μπήκε καλά αλλά σιγά σιγά ροκάνισε τη διαφορά εκμεταλλευόμενο τις αλλαγές και το γεγονός ότι η 5αδα μας ρόλλαρε καλύτερα από την αντίστοιχη των Πέισερς.


Ντερίκιος σε καλή κατάσταση, γράφει και από μακριά, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να δώσει ασσίστ..


Δεν είχα δει το post σου αλλά έχει απόλυτο δίκιο. Ο Deng έπαιξε πολύ καλή άμυνα στον Paul George και γενικά η άμυνα των Bulls φαίνεται να είχε κάνει gameplan γι' αυτόν.
Nuntius
Ημίχρονο στο BLF. Το σκορ ανάμεσα στους Toronto Raptors και τους Indiana Pacers είναι 46-44 υπέρ των Raptors.

Η άμυνα μας έχει προβλήματα σήμερα. Έχουμε αφήσει αρκετές backdoor πάσες που μια άμυνα σαν την δική μας δεν θα έπρεπε να αφήνει. Ειδικά ο George έχει αντιμετωπίσει προβλήματα με τον Gay. Ο πάγκος μας τα πήγε καλά, πάντως.

Το ανησυχητικό είναι πως τραυματίστηκε ο Stephenson και δεν ξέρουμε πόσο σοβαρό είναι. Χτύπησε στην πρώτη περίοδο και επέστρεψε στην αρχή της δεύτερης αλλά δεν πάταγε καλά και πήγε στα αποδυτήρια. Μακάρι να είναι καλά.
Nuntius
Τέλος τρίτης περιόδου στο BLF. Το σκορ είναι 59-72 υπέρ των Pacers.

Η άμυνα μας επέστρεψε και ο Lance Stephenson είναι καλά, ευτυχώς.
Nuntius
Νίκη με 84-91 επί των Toronto Raptors.

Δυσκολευτήκαμε στο πρώτο ημίχρονο αλλά στρώσαμε στο δεύτερο. Η άμυνα μας ανέβηκε αρκετά επίπεδα μετά την ανάπαυλα και ο πάγκος βοήθησε αρκετά επιθετικά. Ο George ξύπνησε και πήρε τα ηνία του αγώνα στην τρίτη περίοδο και δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα μετά από αυτό.

Ευτυχώς, ο Lance Stephenson φαίνεται να είναι καλά smile.gif

Τα υπόλοιπα αύριο tongue.gif
Nuntius
Για να δούμε τι κάναμε χθες λοιπόν.

Paul George: 23 πόντοι (7/21 σουτ, 2/8 τρίποντα, 7/9 βολές), 8 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 2 κλεψίματα. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ κακός και έχασε όλες τις μάχες από τον Gay και στις δύο μεριές του παρκέ. Στο τρίτο δωδεκάλεπτο όμως ήταν μοναδικός. Είχε 17 πόντους και έκανε outscore ολόκληρη την ομάδα του Toronto με 17-13 ενώ περιόρισε σημαντικά τον Gay, ο οποίος έβαλε μόλις 3 σουτ μετά το ημίχρονο.

Roy Hibbert: 20 πόντοι (9/14 σουτ, 2/2 βολές), 7 ριμπάουντ, 2 τάπες και 1 ασίστ. Πολύ καλός ο Roy. Οι Raptors δεν κατάφεραν να τον περιορίσουν καθόλου επιθετικά.

George Hill: 14 πόντοι (4/8 σουτ, 3/4 τρίποντα, 3/3 βολές), 4 ριμπάουντ και 2 ασίστ. Κι όλα αυτά σε μόλις 19 λεπτά. Επέστρεψε ο Hill και φάνηκε σαν να μην έλειψε μια μέρα. Μακάρι να συνεχίσει έτσι γιατί τον χρειαζόμαστε σήμερα.

David West: 9 πόντοι (4/7 σουτ, 1/2 βολές), 5 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1 κλέψιμο. Εύστοχος ο David αλλά δεν φάνηκε πολύ. Έχασε κάποιες μάχες στα ριμπάουντ από τον πολύ μαχητικό Amir Johnson ενώ δεν πήρε πολλές προσπάθειες επιθετικά γιατί ο Roy ήταν σε καλή μέρα.

Lance Stephenson: 4 πόντοι (2/5 σουτ, 0/2 τρίποντα), 4 ασίστ, 2 ριμπάουντ και 1 κλέψιμο. Τραυματίστηκε στο πρώτο δωδεκάλεπτο και μας κοψοχόλιασε. Επέστρεψε στο δεύτερο δωδεκάλεπτο αλλά δεν μπορούσε να συνεχίσει και πήγε στα αποδυτήρια. Εκεί ανησύχησα πάρα πολύ. Ευτυχώς, επέστρεψε στο δεύτερο ημίχρονο και έκανε κάποια από τα plays που μας έχει συνηθίσει οπότε κάπως ησύχασα.

CJ Watson: 6 πόντοι (3/8 σουτ, 0/3 τρίποντα), 2 ασίστ και 1 κλέψιμο. Έπαιξε starter minutes σήμερα μιας και τα λεπτά του Hill ήταν περιορισμένα. Έβαλε ένα σημαντικό καλάθι στην τέταρτη περίοδο. Έκανε την δουλειά του σε γενικές γραμμές αν και ακόμα ψάχνει να βρει το τρίποντο του. Είναι καλός σουτέρ και ελπίζω πως θα το βρει.

Luis Scola: 8 πόντοι (4/6 σουτ), 4 ριμπάουντ και 2 τάπες. Άλλη μια καλή εμφάνιση από τον Scola. Σήμερα τον χρησιμοποιήσαμε λιγάκι και στο post. Γενικά, δείχνει πως σιγά-σιγά βρίσκει χημεία με την ομάδα. Μην με ρωτήσετε που βρήκε τις 2 τάπες, πάντως tongue.gif

Orlando Johnson: 7 πόντοι (3/7 σουτ, 1/3 τρίποντα), 3 ασίστ και 1 ριμπάουντ. Αρκετά καλός ο OJ που έπαιξε μεγάλο ρόλο στο comeback μας στην δεύτερη περίοδο.

Ian Mahinmi: 0 πόντοι (0/1 σουτ), 4 ριμπάουντ και 2 τάπες. Φορτώνεται γρήγορα με φάουλ αλλά συνεχίζει να παίζει πολύ καλή άμυνα και να μαζεύει ριμπάουντ.

Solomon Hill: 0 πόντοι (0/1 σουτ, 0/1 τρίποντο) και 3 ριμπάουντ. Βοήθησε στα ριμπάουντ και έπαιξε κάποιες καλές άμυνες στο Gay αν και είχε την ατυχία να τον μαρκάρει στο πρώτο ημίχρονο που ο Gay έβαζε τα πάντα.

Ο Rasual Butler έπαιξε λιγότερο από λεπτό.

Αυτά από τον χθεσινό αγώνα. 6-0 και συνεχίζουμε. Σήμερα στις 2:30 τα ξημερώματα παίζουμε με τους Brooklyn Nets.
Nuntius
Μεγάλη νίκη επί των Brooklyn Nets με 96-91 μέσα στο Barclays το Σάββατο βράδυ.

Ο αγώνας ήταν δύσκολος μιας και οι Nets είναι η μοναδική ομάδα που μέχρι στιγμής έχει σουτάρει με περισσότερο από 40% εναντίον μας. Παρόλα αυτά, καταφέραμε να χτίσουμε μια διαφορά στην τρίτη περίοδο και κατά την διάρκεια της τέταρτης δεν αφήσαμε ποτέ την διαφορά να πέσει κάτω από 3.

Να δούμε τι έκανε ο κάθε παίκτης μας ατομικά:

Paul George: 24 πόντοι (8/14 σουτ, 3/5 τρίποντα, 4/4 βολές), 6 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1 κλέψιμο. Άλλο ένα καλό παιχνίδι από τον George που δείχνει πως καθιερώνεται στους 20+ πόντους. Έπαιξε καλή άμυνα πάνω στον Paul Pierce και ήταν εύστοχος. Δεν οργάνωσε πολύ αλλά δεν χρειάστηκε μιας και αυτό το έκανε ο Hill και ο Lance.

David West: 18 πόντοι (7/15 σουτ, 1/1 τρίποντο, 3/4 βολές), 8 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 2 κλεψίματα. Πολύ καλό παιχνίδι από τον West. Το Pick and Pop ήταν διαθέσιμο όλη μέρα (αρκετά λάθη και από Garnett και από Blatche) και ο David το εκμεταλλεύτηκε. Για άλλη μια φορά έκανε ένα κρίσιμο κλέψιμο στις τελευταίες στιγμές του αγώνα.

Roy Hibbert: 15 πόντοι (7/17 σουτ, 0/1 τρίποντο, 1/2 βολές), 11 ριμπάουντ, 2 τάπες, 1 ασίστ και 1 κλέψιμο. Σκόραρε αρκετά με mid range σουτ μιας και στο post τον έπαιξε πολύ καλά ο Brook Lopez. Μάζεψε ριμπάουντ και κράτησε τον Brook Lopez σε ποσοστό κάτω του 50%. Έπαιξε καλή άμυνα και στον προσωπικό του αντίπαλο αλλά και στα drives. Γενικά, έκανε ένα αρκετά καλό παιχνίδι.

Lance Stephenson: 15 πόντοι (7/12 σουτ, 1/2 τρίποντα, 0/1 βολές), 7 ασίστ και 3 ριμπάουντ. Πολύ καλός ο Lance και εκτελεστικά και οργανωτικά. Έβρισκε τον West και τον Scola στο PnP και φάνηκε να έχει αφήσει πίσω του τον τραυματισμό.

George Hill: 6 πόντοι (1/6 σουτ, 0/2 τρίποντα, 4/5 βολές), 7 ασίστ και 1 ριμπάουντ. Ο Hill ήταν άστοχος αλλά ήταν εκπληκτικός οργανωτικά. Όπως ανέφερα πριν το Pick and Pop για τον West ήταν ανοιχτό σχεδόν όλη την ώρα και ο Hill φρόντιζε να τον τροφοδοτεί. Πολύ σημαντικές και οι βολές που έβαλε 3 λεπτά πριν το τέλος.

CJ Watson: 6 πόντοι (2/5 σουτ, 2/3 τρίποντα), 2 κλεψίματα και 1 ριμπάουντ. Έπαιξε καλή άμυνα και έβαλε τα τρίποντα του. Γενικά, έκανε καλή δουλειά αν και είχε δύο λανθασμένες κατοχές όπου προσπάθησε να το πάρει πάνω του και δεν τα κατάφερε.

Luis Scola: 6 πόντοι (2/6 σουτ, 2/3 βολές), 5 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1 τάπα. Πολύ σημαντική η συνεισφορά του για άλλη μια φορά στην τέταρτη περίοδο. Η τάπα που έκανε απέτρεψε τον Pierce από το να μειώσει στους 4 πόντους και λίγα δευτερόλεπτα μετά έκανε ένα ωραίο drive και κέρδισε 2 βολές τις οποίες και έβαλε για να αυξήσει την διαφορά στους 8. Ήταν λίγο άστοχος μεν στο πρώτο μέρος αλλά έπαιξε καλά στο τέλος που τον χρειαστήκαμε.

Ian Mahinmi: 2 πόντοι (1/1 σουτ), 2 ριμπάουντ και 2 κλεψίματα. Αρκετά καλός ο Ian. Δεν έκανε κάποιο λάθος αν και έχασε κάποιες μάχες κάτω από το καλάθι από τον Mason Plumlee.

Orlando Johnson: 4 πόντοι (2/4 σουτ), 4 ριμπάουντ και 1 κλέψιμο. Πολύ ωραίο παιχνίδι από τον OJ. Πάλεψε στα ριμπάουντ και έβαλε ένα σημαντικό καλάθι στο τέλος της τρίτης περιόδου.

Solomon Hill: 1 ριμπάουντ και 1 ασίστ. Έπαιξε μόλις 7 λεπτά και έκανε ένα κακό φάουλ αλλά κατά τα άλλα ήταν κομπλέ.

Για να δούμε και κάποια ομαδικά στατιστικά:

Νικήσαμε την μάχη των ριμπάουντ (42-38), είχαμε παραπάνω ασίστ (24-20) και λιγότερα λάθη (13-15). Γενικά, ο αγώνας ήταν ντέρμπι αλλά καταφέραμε να επιβληθούμε στα σημεία και να κερδίσουμε.

Αυτά από τον αγώνα του Σαββάτου. 7-0 και συνεχίζουμε. Σήμερα έχουμε μπροστά μας ένα πολύ μεγάλο τεστ απέναντι στους Grizzlies στις 2:00.
Nuntius
Ημίχρονο στο BLF. Το σκορ ανάμεσα στους Memphis Grizzlies και τους Indiana Pacers είναι 39-46 υπέρ των Pacers.

Καλά έχουμε πάει μέχρι στιγμής. Ο Scola έχει ήδη 10 πόντους και ο Lance Stephenson είναι κοντά στο triple-double.
Nuntius
Λήξη τρίτης περιόδου στο BLF. Το σκορ είναι 55-72 υπέρ των Pacers.

Πολύ καλή περίοδος και επιθετικά και αμυντικά. Ο Lance Stephenson θέλει μόνο μια ασίστ για να κάνει το πρώτο triple-double της καριέρας του.
Nuntius
Νίκη με 79-95 επί των Grizzlies.

Απλά μεγαλιώδης η σημερινή μας εμφάνιση. Η διαφορά είχε φτάσει και στο +25 (55-80) αλλά χαλαρώσαμε λιγάκι προς το τέλος. Το έκανε το triple-double τελικά ο Lance και έξι παίκτες μας είχαν πάνω από 10 πόντους.

Περαιτέρω ανάλυση αργότερα. Είμαι πολύ χαρούμενος αυτή την στιγμή για να συγκεντρωθώ smiley.gif
gspara
Ο Granger ποτε θα παιξει?
Nuntius
QUOTE (gspara @ Nov 12 2013, 09:31 ) *
Ο Granger ποτε θα παιξει?


Σήμερα επέστρεψε στην προπόνηση. Το πλάνο είναι να επιστρέψει την επόμενη βδομάδα γύρω στις 20.
gspara
QUOTE (Nuntius @ Nov 12 2013, 16:20 ) *
Σήμερα επέστρεψε στην προπόνηση. Το πλάνο είναι να επιστρέψει την επόμενη βδομάδα γύρω στις 20.

Ok,ευχαριστω!
Να'σαι καλα και για τις φοβερες αναλυσεις σου.Βοηθας και εμας που βλεπουμε λιγους αγωνες να εχουμε εικονα ολη την χρονια 77.gif !!!!

Χρωστας το ματς με το Μεμφις wink.gif ....να μας πεις τι εκαναν τα Ελληνοπουλα.
D-Wade
QUOTE(gspara @ Nov 12 2013, 09:31 ) *
Ο Granger ποτε θα παιξει?

Θέλεις και εσύ να μάθεις πότε θα ξεκινήσουν να χάνουν εεε? 69.gif
Nuntius
QUOTE (gspara @ Nov 12 2013, 23:59 ) *
Ok,ευχαριστω!
Να'σαι καλα και για τις φοβερες αναλυσεις σου.Βοηθας και εμας που βλεπουμε λιγους αγωνες να εχουμε εικονα ολη την χρονια 77.gif !!!!

Χρωστας το ματς με το Μεμφις wink.gif ....να μας πεις τι εκαναν τα Ελληνοπουλα.



Ευχαριστώ, αδελφέ smiley.gif

Σήμερα θα γράψω για το ματς με Memphis. Θα πω και για Κουφό και Καλάθη.

By the way, λατρεία ο Ford 77.gif

Έπαιζα στις ακαδημίες του Περιστερίου παλιά και είχα γνωρίζει το παιδί του. Κρίμα που έφυγε νωρίς sad.gif
Johanvil
Ασε ο Αλ ηταν μεγας μαστορας. Κριμα και παλι κριμα.
Nuntius
Ας δούμε λοιπόν τι έγινε στον αγώνα με τους Grizzlies. Πάμε στα ομαδικά στατιστικά πρώτα:

Κερδίσαμε την μάχη στα ριμπάουντ με σημαντική διαφορά (45-32), είχαμε περισσότερες ασίστ (25-19) και περισσότερες τάπες (9-4) αλλά είχαμε και περισσότερα λάθη (13-10) και λιγότερα κλεψίματα (5-6). Σουτάραμε κάτω από 50% (48.7% για να είμαι ακριβής) αλλά κρατήσαμε τους Grizzlies ακόμα πιο χαμηλά στο 41.3% (η δεύτερη ομάδα που ξεπερνάει το 40% φέτος μετά τους Nets). Οι Grizzlies ήταν πιο εύστοχοι από απόσταση (4/8 τρίποντα, 50%) αλλά σούταραν πολύ λιγότερο από εμάς (6/19, 31.6%). Βέβαια, είναι γνωστό πως οι Grizzlies διστάζουν πολύ να σουτάρουν από απόσταση και γι' αυτό άλλωστε έχουν και κάποια θέματα με το spacing.

Γενικά, πάντως η εμφάνιση μας ήταν πολύ καλή. Η άμυνα μας χαλάρωσε λίγο στο τέλος αλλά στις τρεις πρώτες περιόδους ήταν όσο δυνατή την έχουμε συνηθίσει φέτος.

Να δούμε και τα ατομικά στατιστικά τώρα:

Lance Stephenson: 13 πόντοι (5/11 σουτ, 3/5 τρίποντα), 12 ασίστ και 11 ριμπάουντ. Ένεκα triple-double αναφέρεται πρώτος. Εξαιρετικός ο Lance. Πήρε και μια τεχνική για ένα ball fake στον Tony Allen που θεωρήθηκε taunting από τους διαιτητές. Ήταν σε πολύ καλή κατάσταση και φαινόταν. Όλη η ομάδα το πανηγύρισε το triple-double του που ήρθε σε πάσα στον Paul George.

Paul George: 23 πόντοι (9/16 σουτ, 0/3 τρίποντα, 5/6 βολές), 7 ριμπάουντ και 1 ασίστ. Ήταν αρκετά ήσυχος στο πρώτο ημίχρονο και το τρίποντο του δεν έλεγε να μπει. Όταν τον χρειαστήκαμε όμως, ξύπνησε. Η Grizzlies είχαν μειώσει στους 11 (52-63) μετά από ένα τρίποντο του Mike Miller με 3:03 να μένουν στο τρίτο δωδεκάλεπτο. Από εκείνο το σημείο και μετά ο George σκόραρε 15 από τους επόμενους 17 πόντους της ομάδας μας (οι άλλοι 2 ήταν από βολές του Mahinmi) και ανέβασε την διαφορά στο +25 (55-80).

David West: 10 πόντοι (5/8 σουτ), 5 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 2 τάπες και 1 κλέψιμο. Η χημεία του David με τον Lance είναι off the charts. Και τα 5 καλάθια του ήταν από πάσες του Lance ενώ 2 από τις 3 ασίστ του David ήταν σε καλάθια του Lance. Αρκετά καλό παιχνίδι από τον West που κράτησε τον Zach Randolph σε χαμηλή πτήση.

George Hill: 13 πόντοι (6/9 σουτ, 1/1 βολή), 2 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 τάπα. Πολύ καλός ο Hill που ήταν εύστοχος και αρκετά αποδοτικός στον ρόλο του. Ήταν αρκετά aggressive και εκμεταλλεύτηκε την διαφορά ύψους με τον Conley και σκόραρε αρκετά γύρω από το καλάθι. Επίσης, έπαιξε αρκετά καλή άμυνα στον Conley, ο οποίος σούταρε μόνο 4/11.

Roy Hibbert: 3 πόντοι (1/4 σουτ, 1/2 βολές), 7 ριμπάουντ, 5 τάπες και 1 ασίστ. Εξαιρετικός για άλλη μια φορά αμυντικά ο Hibbert. Δεν σκόραρε πολύ μιας και δεν πήρε touches αλλά δεν χρειάστηκε κιόλας με την άμυνα που έπαιξε. Αγωνίστηκε μόνο 24 λεπτά μιας και η διαφορά στο σκορ ήταν αρκετά μεγάλη.

Luis Scola: 12 πόντοι (5/10 σουτ, 2/3 βολές), 4 ριμπάουντ και 1 κλέψιμο. Αντιμετώπισε ένα θέμα με τα φάουλ (είχε 4) μιας και σε κάποιες φάσεις μάρκαρε τον Marc Gasol (ποτέ δεν κατάλαβα γιατί) αλλά γενικά ήταν αρκετά καλός στα 19 λεπτά συμμετοχής του. Έχει κι αυτός αρκετά καλή χημεία με τον Lance, ο οποίος τον βρίσκει συχνά στο PnP, και μας επιτρέπει να μην αλλάζουμε την επιθετική μας νοοτροπία ιδιαίτερα όταν βγαίνει ο West.

Ian Mahinmi: 10 πόντοι (2/3 σουτ, 6/6 βολές), 2 ριμπάουντ, 1 τάπα και 1 κλέψιμο. Όπως ο Scola μας επιτρέπει να μην αλλάζουμε την επιθετική μας νοοτροπία όταν βγαίνει ο West έτσι και ο Mahinmi μας επιτρέπει να μην αλλάζουμε την αμυντική μας νοοτροπία όταν βγαίνει ο Hibbert. Δεν είναι όσο καλός rim protector είναι ο Roy βέβαια αλλά η συνεισφορά του είναι αρκετά σημαντική. Απέναντι στους Grizzlies ήταν πολύ καλός και επιθετικά μιας ήταν παραλήπτης κάποιων ωραίων ασίστ του Lance και ήταν και εύστοχος από την γραμμή των ελευθέρων βολών.

CJ Watson: 0 πόντοι (0/3 σουτ, 0/2 τρίποντα), 5 ασίστ και 1 ριμπάουντ. Άστοχος ο CJ αλλά έκανε αρκετά καλή δουλειά σαν οργανωτής. Καλά έπαιξε.

Orlando Johnson: 5 πόντοι (2/5 σουτ, 1/2 τρίποντα), 2 ριμπάουντ και 1 κλέψιμο. Είχε ένα ωραίο drive και πάλεψε στα ριμπάουντ. Γενικά, μας δίνει αυτά που θέλουμε σαν παίχτης και είμαι ικανοποιημένος.

Solomon Hill: 0 πόντοι (0/3 σουτ, 0/3 τρίποντα), 4 ριμπάουντ και 1 ασίστ. Θα μπορούσε να είχε πάει και καλύτερα ο Solo. Έκανε 3 λάθη στην επίθεση και ήταν άστοχος. Βέβαια, συνέχισε να παίζει καλές άμυνες και να παλεύει στα ριμπάουντ. Φαίνεται να προσεγγίζει σωστά το παιχνίδι και αυτό είναι το σημαντικό. Θα έρθει και η επίθεση σιγά-σιγά. Α, έδωσε και την ασίστ για το πρώτο τρίποντο του Copeland ως Pacer biggrin.gif

Chris Copeland: 3 πόντοι (1/2 σουτ, 1/2 τρίποντα). Έπαιξε στα τελευταία 3 λεπτά του αγώνα και έβαλε το πρώτο του τρίποντο με την φανέλα μας.

Donald Sloan: 3 πόντοι (1/2 σουτ, 1/1 τρίποντα), Έπαιξε κι αυτός στα τελευταία λεπτά του αγώνα και έβαλε ένα τρίποντο.

Για να δούμε λιγάκι τι έκαναν ο Κουφός και ο Καλάθης:

Κώστας Κουφός: 8 πόντοι (3/6 σουτ, 2/2 βολές). Έπαιξε 22 λεπτά και αντιμετώπισε τον Mahinmi. Κατάφερε να σκοράρει αλλά δεν μάζεψε κανένα ριμπάουντ και ο Ian σκόραρε πάνω του. Δεν έπαιξε άσχημα και έχει εδραιωθεί ως βασικός back-up του Marc αλλά τον έχω δει να παίζει και καλύτερα.

Νικ Καλάθης: 4 πόντοι (2/5 σουτ, 0/3 βολές), 6 ασίστ, 2 ριμπάουντ και 1 κλέψιμο. Αρκετά καλό παιχνίδι από τον Καλάθη. Ήταν εξαιρετικός οργανωτικά και δημιούργησε κάποια προβλήματα στην άμυνα μας στο PnR. Αν είχε βάλει και τις βολές του θα ήταν πολύ καλός.
kamtha5
Οι Pacers αναμφισβήτητα είναι η καλύτερη ομάδα σε αυτές της πρώτες δυο βδομάδες της regular season. Όχι μόνο για το ρεκόρ τους γράφει το αψεγάδιαστο 8-0, κάτι που θα μπορούσε να είχε και η Oklahoma π.χ., αν δεν έλειπε ο Westbrook στα πρώτα 5 παιχνίδια. Αυτήν τη στιγμή η Ιντιάνα έχει στη διάθεση της τον καλύτερο παίκτη και ίσως την καλύτερη 5άδα του κόσμου!

Και πριν όλοι οι φαν του Lebron του Durant και του Kobe κλείσουν τη σελίδα ρίχνοντας χριστοπαναγίες, εξηγούμαι. Μέσα σε αυτές τις πρώτες 15 μέρες κανείς δεν έχει πραγματοποιήσει καλύτερες εμφανίσεις από τον Paul George, που προσφέρει τα μέγιστα για την ομάδα του σε άμυνα κι επίθεση, χωρίς τις περισσότερες φορές μάλιστα να «εκβιάζει» τα σουτ. Φυσικά είναι πολύ πιθανό σε βάθος χρόνου κάποιοι εκ των πιο διαφημισμένων σταρ της λίγκας θα ανεβάσουν ένα επίπεδο την απόδοση τους και να ξεπεράσουν τον George κι ακόμα πιο πιθανό ότι θα αδικηθεί όταν έρθει η ώρα της ψηφοφορίας για MVP προς τιμήν κάποιου περισσότερο «superstar».

Ωστόσο (και δεν φοβάμαι να το ξαναγράψω) ο Paul George αυτήν τη στιγμή είναι ο καλύτερος παίκτης του κόσμου!

Πάμε στα πιο σύνθετα.Το δεύτερο χαρακτηριστικό της Ιντιάνα είναι η απίστευτα δυνατή πρώτη 5άδα της, που περιλαμβάνει τους Hill-George-Stephenson-West και Hibbert. Αυτό το γκρουπ κερδίζει τους αντιπάλους του σχεδόν με διψήφια διαφορά (9,8 σύμφωνα με το nba.com) κάθε φορά που βρίσκεται στο παρκέ και είναι με διαφορά η πιο αποτελεσματική βασική 5άδα παικτών στο πρωτάθλημα. Φυσικά υπάρχουν και καλύτερες «5άδες» (όπως οι Belinelli-Diaw-Parker-Green-Duncan των Spurs) όμως σε τέτοιες περιπτώσεις το δείγμα είναι πάρα πολύ μικρό κι αποκλείεται να διατηρηθεί σε περισσότερα λεπτά.

Οι αρχικοί 5 των Pacers μπορούσαν να κερδίσουν οποιονδήποτε αντίπαλο και την περσινή χρονιά, όμως πολλές φορές προδόθηκαν από τον απίστευτα αδύνατο πάγκο τους, όπου «δέσποζαν» τα ..θηρία Sam Young, Tyler Hansbrough και DJ Augustin.Κάτι που στοίχισε ειδικά στη σειρά με το Μαϊάμι, όταν κάθε φορά που κάθονταν στον πάγκο οι Hibbert και George το γήπεδο «κατηφόριζε». Φέτος τα πράγματα βελτιώθηκαν αισθητά και η έλευση κυρίως των Scola και Watson προσδίδει σταθερότητα κι εμπειρία στην ομάδα. Συν ότι αναμένεται και η επιστροφή του Danny Granger για να γίνει το «second unit» ακόμα πιο δυναμικό στην επίθεση.

Στόχος φυσικά είναι το πρωτάθλημα, αφού μιλάμε για μια ομάδα που πέρσι έφτασε μόλις μια νίκη μακριά από την παρουσία της στους τελικούς και φέτος έχει ενισχυθεί αισθητά. Για ποιον άλλον περσινό διεκδικητή μπορούμε να το υποστηρίξουμε αυτό; Φυσικά πρώτο φαβορί παραμένει το Miami κι αυτό θα ισχύει όσο οι Lebron και Wade βρίσκονται μαζί στο παρκέ, ωστόσο με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις τους και αν δεν συμβεί κάποιο απρόοπτο, λογικά οι Pacers θα βρίσκονται πάλι στο δρόμο των πρωταθλητών τον Μάιο, ζητώντας εκδίκηση και την απάντηση στο μεγάλο ερώτημα: έχουν το μέταλλο του πρωταθλητή, ή είναι οι νέοι Jazz των 90s και Kings των 00s;

Ολόκληρο: 3-Point Play: Οι "άτρωτοι" Pacers κι άλλες πρώτες σκέψεις για μια μεγάλη σεζόν
Nuntius
Ωραίο άρθρο, kamtha5 biggrin.gif
Nuntius
Ημίχρονο στο BLF. Το σκορ στον αγώνα ανάμεσα στους Milwaukee Bucks και τους Indiana Pacers είναι 37-52 υπέρ των Pacers.

Αρκετά καλά πάμε μέχρι στιγμής. Ο Roy Hibbert έχει ξεχωρίσει πιο πολύ από όλους με 14 πόντους, 7 ριμπάουντ και 5 τάπες.
Nuntius
Λήξη τρίτης περιόδου στο BLF. Το σκορ είναι 61-75 υπέρ των Pacers.

Υπήρξε λίγη ένταση στην τρίτη περίοδο αλλά πάμε καλά.
jasonick
Μην αγχώνεσαι θα το πάρετε, βλέπω Mayo 0 λάθη μέχρι τώρα άνετα φτάνει τα 5 στην 4η περίοδο.
Nuntius
QUOTE (jasonick @ Nov 16 2013, 03:44 ) *
Μην αγχώνεσαι θα το πάρετε, βλέπω Mayo 0 λάθη μέχρι τώρα άνετα φτάνει τα 5 στην 4η περίοδο.


Πιο πολύ αγχωνόμουν γιατί ο Lance φαινόταν εκνευρισμένος με τον Mayo (έχουν παρελθόν). Δεν ήθελα να γίνει κάτι και να αποβληθεί. Τον χρειαζόμαστε και σαν Indiana Pacers και σαν Cascadia Wolves smiley.gif

Anyway, νίκη με 77-104 τελικά επί των Bucks. Πρώτη φορά πάντως που σκοράρουμε πάνω από 100 πόντους.

Τα στατιστικά αργότερα. It's Skype time wink.gif
Nuntius
Ας δούμε τι κάναμε χθες το βράδυ λοιπόν. Ομαδικά στατιστικά:

Επικρατήσαμε σχετικά άνετα και είχαμε το προβάδισμα καθ'όλη την διάρκεια του αγώνα εκτός μίας περιπτώσεως (4 λεπτά μετά την έναρξη του αγώνα το Milwaukee πήρε το μοναδικό του προβάδισμα με 8-7). Νικήσαμε την μάχη των ριμπάουντ (44-40), είχαμε περισσότερες τάπες (11-10), περισσότερα κλεψίματα (5-3), λιγότερα λάθη (13-15) και τον ίδιο αριθμό ασίστ (14 έκαστος). Οι Bucks υπερτέρησαν στα επιθετικά ριμπάουντ (9-17) κυρίως λόγω του Zaza Pachulia που είχε 9 επιθετικά ριμπάουντ (αλλά σούταρε 2/14). Το σημαντικότερο όλων είναι πως σουτάραμε με ποσοστό 50.6% from the field και 90.5% (19-21) στην γραμμή των βολών. Αντίθετα, το Milwaukee σούταρε με ποσοστό 34.1%.

Να δούμε και τα ατομικά στατιστικά:

Roy Hibbert: 24 πόντοι (8/10 σουτ, 8/8 βολές), 10 ριμπάουντ, 8 τάπες και 1 ασίστ. Απλά φανταστικός σε αυτόν τον αγώνα ο Roy. Έκανε ότι ήθελε και στις δύο πλευρές του παρκέ. Αρκετά κοντά στο triple-double αλλά τα 31 λεπτά δεν αρκούσαν φαίνεται. Απλά dominant.

Paul George: 22 πόντοι (10/18 σουτ, 2/8 τρίποντα), 2 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα, 1 ασίστ. Στα τελευταία τρία παιχνίδια δεν έχει οργανώσει πολύ παιχνίδι ο Paul ενώ σήμερα ήταν σχετικά ήσυχος και στον τομέα των ριμπάουντ (πήρε πολλά η frontline μας). Το οργανωτικό φορτίο το έχει αναλάβει ο Lance και ο Hill και ο Paul συγκεντρώνεται στην άμυνα και στο σκοράρισμα προς το παρόν. Αυτό μάλλον έχει ως αποτελέσματα να αυξηθεί η ευστοχία του μιας και είναι πιο ξεκούραστος. Για άλλη μια φορά ήταν ήσυχος στο πρώτο ημίχρονο και στο τρίτο δωδεκάλεπτο ξύπνησε. Γενικά, λόγω και των rotation που τον κρατάνε αρκετή ώρα στον πάγκο ώστε να παίζει πολύ στο δεύτερο ημίχρονο αυτό θα είναι αρκετά συχνό μοτίβο. Δεν θα σκοράρει πολύ στο πρώτο ημίχρονο αλλά στο δεύτερο θα έχει σημεία που θα κάνει take over τον αγώνα (ειδικά στο τρίτο δωδεκάλεπτο).

Lance Stephenson: 11 πόντοι (4/10 σουτ, 0/1 τρίποντο, 3/4 βολές), 4 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 κλέψιμο. Μπήκε δυνατά αλλά κάπου άρχισε να θυμάται το παρελθόν με τον OJ Mayo και προσπάθησε να "του την πει". Σε εκείνο το σημείο πήρε κάποιες κακές επιθέσεις και γενικά φάνηκε να τον κυριεύουν λίγο τα συναισθήματα του (γενικά, ο αγώνας είχε μια ένταση στην αρχή της τρίτης περιόδου). Δεν έπαιξε άσχημα (ίσα-ίσα, είχε κάποιες εξαιρετικές φάσεις) αλλά ήταν γενικά ήσυχος στο δεύτερο ημίχρονο (δεν έπαιξε και πολύ βέβαια στο δεύτερο) και αναμένω να είναι καλύτερος σήμερα το βράδυ.

George Hill: 9 πόντοι (4/13 σουτ, 1/3 τρίποντα), 5 ασίστ, 2 τάπες και 2 ριμπάουντ. Ήταν σχετικά άστοχος αλλά γι' αυτό οφείλεται η αρκετά καλή άμυνα που έπαιξε ο Nate Wolters. Βέβαια, έπαιξε και αυτός καλή άμυνα πάνω στον Walters και οι δύο παίκτες κατέληξαν να έχουν σχεδόν παρόμοιο stat line (ο Walters είχε 8 πόντους, 5 ασίστ, 2 τάπες, 2 ριμπάουντ και 2 κλεψίματα).

David West: 7 πόντοι (2/3 σουτ, 3/4 βολές), 7 ριμπάουντ και 1 τάπα. Ήσυχο βράδυ για τον West που αγωνίστηκε μόλις 24 λεπτά (όσα και ο Lance). Η διαφορά ξέφυγε από ένα σημείο και μιας και παίζουμε με το Chicago σήμερα το βράδυ ο Vogel επέλεξε να τον ξεκουράσει λίγο.

Luis Scola: 8 πόντοι (3/7 σουτ, 2/2 βολές), 7 ριμπάουντ και 3 ασίστ. Πάρα πολύ καλό παιχνίδι από τον Scola σήμερα. Πήρε ριμπάουντ, έδωσε κάποιες πολύ ωραίες πάσες και ήταν σχετικά εύστοχος. Το 3/7 δεν είναι και τόσο καλό βέβαια αλλά το ένα άστοχο σουτ ήταν όταν κάποιος επιχείρησε να του δώσει alley-oop πάσα (σοβαρά, ποιος επιχειρεί να δώσει alley-oop πάσα στον Scola???) και ένα άλλο ήταν ένα driving layup που θεωρώ πως του έκαναν foul οπότε δεν τα μετράω tongue.gif

CJ Watson: 6 πόντοι (3/3 σουτ), 4 ριμπάουντ και 1 ασίστ. Απόλυτα εύστοχος, πήρε ριμπάουντ και δεν έκανε λάθος. Άλλο ένα πολύ καλό παιχνίδι από τον CJ που μας δίνει ακριβώς ότι ζητάμε.

Solomon Hill: 2 πόντοι (0/2 σουτ, 0/2 τρίποντα, 2/2 βολές), 3 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 κλέψιμο. Παλεύει στα ριμπάουντ και βγάζει άμυνες. Θα το στρώσει το τρίποντο στο μέλλον. Δείχνει καλά σημάδια και είναι πολύτιμη η συμμετοχή που παίρνει.

Ian Mahinmi: 2 πόντοι (1/3 σουτ), 3 ριμπάουντ και 1 κλέψιμο. Έκανε την δουλειά του σήμερα ο Mahinmi. Έβαλε και ένα mid range σουτάκι.

Orlando Johnson: 7 πόντοι (3/5 σουτ, 1/1 βολές), 2 ριμπάουντ και 1 ασίστ. Αρκετά καλός σήμερα ο OJ. Έδειξε να φοβάται λίγο το σουτ του αλλά τα drives του ήταν καλά.

Chris Copeland: 6 πόντοι (2/4 σουτ, 2/2 τρίποντα). Απόλυτα εύστοχος στα τρίποντα σήμερα ο Cope smiley.gif

Donald Sloan: 0 πόντοι (0/1 σουτ). Έπαιξε μόνο 3 λεπτά.

Και να και τι έκανε ο Γιάννης μας:

Giannis Antetokounmpo: 5 πόντοι (2/2 σουτ, 1/1 τρίποντο), 2 ριμπάουντ και 1 τάπα. Έβαλε ένα layup μετά από ένα επιθετικό ριμπάουντ στο πρώτο δωδεκάλεπτο και έβαλε ένα τρίποντο στο τέλος του τέταρτου. Επίσης, έσκασε μια ωραία τάπα στον Orlando Johnson.

Αυτά προς το παρόν. 9-0 και συνεχίζουμε. Σήμερα τα ξημερώματα στις 03:00 παίζουμε με τους Bulls στο Σικάγο.
aegeansheed
Συνεχίζουμε από εκεί που είχαμε μείνει λοιπόν..
QUOTE(Nuntius @ Nov 16 2013, 16:28 ) *
9-0 και συνεχίζουμε. Σήμερα τα ξημερώματα στις 03:00 παίζουμε με τους Bulls στο Σικάγο.



CONSECUTIVE TEAM WINS FROM START OF THE SEASON
(ΣΕΡΙ ΝΙΚΩΝ ΜΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΚΑΝΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ)

Η πολυαγαπημένη μας BRef δυστυχώς δεν μας έχει χορηγήσει κάποιο φίλτρο αναζήτησης σεριών (κακοε) από το ξεκίνημα της RS, αλλά τσουβαλάτα τα σερί νικών ανά σαιζόν με σορτάρισμα κατά πλήθος νικών (link here) από το 1947 έως το 2013.

Το μόνο που βρήκα στο internet ήταν γενικά για σερί (π.χ. αυτό), όχι όμως σερί νικών από την έναρξης της RS.

Κανένα πρόβλημα όμως!!! Τα Sheed BRef Laboratories σε συνεργασία με το μαγικό Εξέλ εντόπισαν από ένα πλήθος 240 σερί συνεχόμενων νικών +10 αγώνων (which is the Indyana Higher icon_wave.gif point of interest), μόνο τα σερί εκείνα που συνέβησαν από το 1ο παιχνίδι της χρονιάς.

Έχουμε και λέμε (κατά μέγεθος σερί):

1. 1993 Houston Rockets - 15 σερί νίκες - Δ: 05/11/93 - 02/12/93
2. 2002 Dallas Mavericks - 14 σερί νίκες - Δ: 30/10/02 - 27/11/02
3. 1982 Seattle SuperSonics - 12 σερί νίκες - Δ: 29/10/82 - 19/11/82
4. 1964 Βοston Celtics - 11 σερί νίκες - Δ: 17/10/64 - 11/11/64
5. 1997 Αtlanta Hawks - 11 σερί νίκες - Δ: 31/10/97 - 18/11/97
6. 1997 Los Angeles Lakers - 11 σερί νίκες - Δ: 31/10/97 - 23/11/07
7. 1993 Seattle SuperSonics - 10 σερί νίκες - Δ: 06/11/93 - 26/11/93

Οι Pacers νικώντας τους Bulls το βράδυ, θα μπουν στην 8άδα και σιγά σιγά θα αρχίσουν και οι άλλοι να ψάχνουν τα stats για να γράψουν ένα κείμενο που θα έχουμε γράψει εμείς, το Basketforum, καμιά εβδομάδα νωρίτερα. Έχει ξανασυμβεί, είμαστε οι καλύτεροι, το αναγνωρίζουμε, αλλά προχωράμε παρακάτω...

Σχόλια/Analytical

* Από την παραπάνω ξεχωριστή 7άδα, μόνο δύο ομάδες έχουν καταφέρει να φτάσουν τη χρονιά που συνέβη το ρεκόρ, σε Τελικούς ΝΒΑ, κατά σύμπτωση και οι δύο σήκωσαν το Τιμημένο με τον Φονιάαααααααααααα Κώστα Μήτρογλου ανακηρύχθηκαν σε Πρωταθλητές: είναι οι 1993 Rockets και οι 1964 Celtics.

* Αν μπορεί να γίνει κάποιου είδους αναγωγή, οι Pacers με βάση τα στατιστικά της εφτάδας έχουν 28,6% πιθανότητες να πάρουν το τρόπαιο φέτος. Πρακτικά έχουν πολύ λιγότερες, αν επιστρέψει ο Danny Granger....


Γενικά για τα +10 νίκες σερί άσχετα με το αν συνέβησαν στο ξεκίνημα

* Το τελευταίο σερί , μέχρι σήμερα, σημειώθηκε από τους Knickerbockers το 2013 (18/03/13 - 09/04/13)

* Συνολικά έχουν σημειωθεί 240 τέτοια σερί με 2.917 κερδισμένα παιχνίδια.

Κατά Έτος Έναρξης

1993 - 11 σερί - 128 κερδισμένα παιχνίδια συνολικά
2010 - 10 σερί - 116 κερδισμένα παιχνίδια συνολικά
2006 - 9 σερί - 116 κερδισμένα παιχνίδια συνολικά
2008 - 5 σερί - 114 κερδισμένα παιχνίδια συνολικά (** το σερί των 22 νικών των Μutombian Rockets κάνει τη διαφορά!)

Κατά Ομάδα

Boston Celtics - 30 σερί - 366 κερδισμένα παιχνίδια συνολικά
Los Angeles Lakers - 24 σερί - 309 κερδισμένα παιχνίδια συνολικά
San Antonio Spurs - 18 σερί - 218 κερδισμένα παιχνίδια συνολικά
Philadelphia 76ers - 15 σερί - 172 κερδισμένα παιχνίδια συνολικά
Milwaukee Bucks - 12 σερί - 148 κερδισμένα παιχνίδια συνολικά


Δεν είναι ότι αυτή εδώ η λίστα αναφέρει τίποτα θρυλικές ομαδάρες προφανώς ή ότι οι Pacers ξαφνικά πρέπει να αναφέρονται ως title contenders (που είναι!), εντούτοις η περίοδος φορμαρίσματος μιας ομάδας μπορεί να αποτυπωθεί ορισμένες φορές σε αυτά τα "σερί", που άλλες φορές τα θυμόμαστε, κάποιες άλλες φορές περνάνε έτσι. Ποιός θυμάται για παράδειγμα το περσινό "17 συνεχόμενα" των Clippers μετά τον αποκλεισμό από τους Grizzlies? ΝΟ-BO-DY!!!!!

Anyway, επειδή προς το παρόν δεν υπάρχει κάπου αλλού διαθέσιμη αυτή η Λίστα, θα θυμόμαστε πλέον ότι "Indiana Pacers" και "σερί +10 νικών from start" μαζί, θα το βρούμε σε αυτό το thread!!!! tongue.gif

Keep that one-man fast break going Lance....
Nuntius
Ένα respect στον Sheed για την στατιστική του ανάλυση έστω και αν μας πληγώνουν τα σχόλια για Danny 77.gif
Nuntius
Ημίχρονο στο United Center. Το σκορ στον αγώνα ανάμεσα στους Indiana Pacers και τους Chicago Bulls είναι 35-60 υπέρ των Bulls.

Ναι, καλά διαβάσατε. 60 πόντοι. Η άμυνα μας δεν είναι καθόλου καλή σήμερα και οι Bulls βάζουν ότι contested τρίποντο σουτάρουν. Βγήκαν στο γήπεδο πολύ πιο διαβασμένη και με μεγαλύτερη δίψα για την νίκη. Επιθετικά, δεν μας κάθονται πολλά πράγματα σήμερα.
Nuntius
Λήξη τρίτης περιόδου. Το σκορ είναι 59-84 υπέρ του Chicago.

Η κατάσταση ήταν τόσο απελπιστική που βάλαμε νωρίς τον Copeland μπας και μας γυρίσει στον αγώνα με μερικά γρήγορα τρίποντα. Οι Bulls συνεχίζουν να βάζουν δύσκολα σουτ αλλά η άμυνα μας δεν είναι καλή σήμερα.
Nuntius
Οι Bulls μας έδωσαν τελικά την πρώτη ήττα μας στην σεζόν. Τελικό σκορ 94-110 υπέρ του Chicago.

Δεν παίξαμε καλά σήμερα και οι Bulls ήταν αρκετά καλύτεροι μας. Άξιζαν την νίκη. Η άμυνα μας ήταν ανεπίτρεπτα κακή αλλά έβαλαν και αυτοί κάποια αρκετά δύσκολα σουτ. Ελπίζω να μην επαναληφθεί αυτό.

Το μόνο ευχάριστο που συνέβη σε αυτό το παιχνίδι ήταν το ότι ο Copeland μπήκε νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο και έπαιξε καλά. Είχε 13 πόντους (4/5 σουτ, 3/4 τρίποντα, 2/2 βολές), 1 τάπα, 1 ασίστ και 1 κλέψιμο.
aegeansheed
Δεν ξαναγράφω εδώ!
Nuntius
Παλικαρίσια νίκη με 103-96 επί των Knicks μέσα στο MSG.

Δεν παίξαμε καλά στην κανονική διάρκεια του αγώνα αλλά στην παράταση δείξαμε χαρακτήρα και ήμασταν ο εαυτός μας. Πάντως, και οι Knicks αξίζουν συγχαρητήρια για τον σημερινό αγώνα. Έδειξαν πως έχουν κουράγιο και τα έδωσαν όλα γι'αυτή την νίκη.

Θα επιστρέψω (αρκετά) αργότερα με τα στατιστικά του αγώνα.
Nuntius
Ξέχασα να γράψω τα στατιστικά του αγώνα με τους Knicks, σωστά? Ε, δεν πειράζει. Θα τα γράψω μετά μαζί με αυτά με Celtics.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.