Help - Search - Members - Calendar
Full Version: New York Knicks
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
Pages: 1, 2
pain of salvation
blink.gif
47 προσπαθειες για τριποντα με Bulls?
έχει ξαναγίνει?
Gravedigger
QUOTE (pain of salvation @ Dec 18 2009, 12:18 ) *
blink.gif
47 προσπαθειες για τριποντα με Bulls?
έχει ξαναγίνει?

Δεν ξέρω...Που έπαιζε ο Gallinari?? tongue.gif
sacarame
QUOTE(Gravedigger @ Dec 18 2009, 13:37 ) *
Δεν ξέρω...Που έπαιζε ο Gallinari?? tongue.gif

ψιτ evilmonkey.gif ... Λίγα για τον Ντανίλο..Είχε μια κακή μέρα το παιδί... Αμέσως να πέσεις να το φας

Ρε δεν το καταλάβατε...Τα παιδιά των Νικς συμμετείχαν με τον τρόπο τους στη χτεσινή απεργία των οικοδόμων και των εργαζόμενων...Για αυτό προσπάθησαν να χτίσουν ένα νέο γήπεδο.... smiley.gif smiley.gif
Andre_Iguodala
Τα ευστοχα τριποντα ηταν 16...16/47 τριποντα.

Ο Gallinari μονο δοκιμασε 15...

Στο nba.com παντως ειπαν οτι το ρεκορ ειναι 49 δλδ για 3 τριποντα θα ειχαμε νεο ρεκορ.

Ginobili
Ο Ρόμπινσον θα μας στείλει στον ψυχίατρο μέσα στα ξημερώματα.....Δεν πιστεύω στα μάτια μου...με αυτά που βλέπω στην Ατλάντα.....Από ποιον πλανήτη κατέβηκε απόψε?

Τον T.W.Is.M. σκέφτομαι αυτήν την στιγμή....που ο Nate έκανε σκορ 75,αλλά είναι εκτός ομάδας.....
morrison
Eιχα την τυχη να δω ολοκληρο το χτεσινο παιχνιδι...Το πρωτο του Νειτ Ρομπινσον απο την 1η Δεκεμβριου...
One man show απο τα λιγα...Μονος του...41 ποντοι σε 38 λεπτα,15/19 διποντα-3/5 τριποντα,6 ριμπαουντς,8 ασιτς.
"We've just been trying to get him focused on winning, and he obviously was focused on that tonight,".αρκεστηκε να πει ο Ντ'Αντονι αρνουμενος μαλλον να παραδεχτει τα αυτονοητα... wink.gif
a bullet for your head
QUOTE(john morisson @ Jan 2 2010, 16:09 ) *
Eιχα την τυχη να δω ολοκληρο το χτεσινο παιχνιδι...Το πρωτο του Νειτ Ρομπινσον απο την 1η Δεκεμβριου...
One man show απο τα λιγα...Μονος του...41 ποντοι σε 38 λεπτα,15/19 διποντα-3/5 τριποντα,6 ριμπαουντς,8 ασιτς.
"We've just been trying to get him focused on winning, and he obviously was focused on that tonight,".αρκεστηκε να πει ο Ντ'Αντονι αρνουμενος μαλλον να παραδεχτει τα αυτονοητα... wink.gif

Εγω πηγα για υπνο στη παραταση...
Πραγματικα πολυ μεγαλη ανατροπη στη 4η περιοδο για τους Νικς..
Ο Νειτ ηταν πραγματικα σουπερ...παντως ο Ντ'Αντονι δεν αλλαξε τη προσφιλη του συνηθεια,του να χρησιμοποιει ενα ροτεισον 8 παικτων...λες απο δω & στο εξης,να τρωει παγκο ο Χιουζ? rolleyes.gif
Αν υπαρξει καποια συνεχεια σ'αυτη την εμπιστοσυνη του κοουτς προς τον Ρομπινσον,νομιζω οτι μονο οφελος μπορει να υπαρξει...
Εκτιμω πως οι Νικς θα μπορεσουν να κυνηγησουν τη προκριση τους στα πλει-οφς,παρα το πολυ ασχημο ξεκινημα τους..

ΥΓ:Αν ημουν στη θεση του κοουτς των Χωκς...θα εδινα εντολη η μπαλα να πηγαινει συνεχεια στους Χορφορντ & Σμιθ...οι οποιοι εκαναν παρτι...
morrison
QUOTE(a bullet for your head @ Jan 2 2010, 17:41 ) *
Ο Νειτ ηταν πραγματικα σουπερ...παντως ο Ντ'Αντονι δεν αλλαξε τη προσφιλη του συνηθεια,του να χρησιμοποιει ενα ροτεισον 8 παικτων...λες απο δω & στο εξης,να τρωει παγκο ο Χιουζ? rolleyes.gif
Αν υπαρξει καποια συνεχεια σ'αυτη την εμπιστοσυνη του κοουτς προς τον Ρομπινσον,νομιζω οτι μονο οφελος μπορει να υπαρξει...

O Nτ'Αντονι αρεσκεται στα μικρα ροτεισον και χτες την πληρωσε ο Χιουζ...
Πιθανως να φαει τον παγκο με το κουταλακι απο εδω και μετα πραγμα που δεν θα με βρει συμφωνο καθως και πολυ καλος παιχτης ειναι(αν και το prime του εχει περασει)και βοηθησε την ομαδα οσο ο κοουτς τιμωρουσε τον Νειτ...Αλλα Ντ'Αντονι knows better... rolleyes.gif
Aν δεν τον εμπιστευεται και μετα τα χτεσινα τοτε τι θα πρεπει να κανει ο Νειτ για να τον κερδισει;Αν πιστεψω τις φημες παντως το κλιμα δειχνει να αλλαζει...
http://www.realgm.com/boards/viewtopic.php?t=973072
http://www.hoopsnotes.com/2010/01/a-nets-o...on-turned-down/
koutsou10
QUOTE(john morisson @ Jan 2 2010, 22:23 ) *
O Nτ'Αντονι αρεσκεται στα μικρα ροτεισον και χτες την πληρωσε ο Χιουζ...
Πιθανως να φαει τον παγκο με το κουταλακι απο εδω και μετα πραγμα που δεν θα με βρει συμφωνο καθως και πολυ καλος παιχτης ειναι(αν και το prime του εχει περασει)και βοηθησε την ομαδα οσο ο κοουτς τιμωρουσε τον Νειτ...Αλλα Ντ'Αντονι knows better... rolleyes.gif

πραγματικα δεν ειμαι heater κανενος αλλα ο νταντονι θα με κανει να γινω...
ο χειροτερος προπονητης για μενα ever μονο κ μονο αυτα που κανει σε διαφορους παιχτες οπως μαρμπερι,νεητ ρομπινσον κ τωρα λαρυ χιουζ...ειναι λογικο καποιοι παιχτες να μην σου αρεσουν η να μην τους θες τελοσπαντων αλλα οχι να τους χρησιμοποιεις την μια επειδη τους χρειαζεσαι κ την αλλη παγκιτες...
με αυτα που κανει δειχνει οτι δεν ειναι κ σωστος ανθρωπος!!!
68.gif 68.gif 68.gif
morrison
QUOTE(koutsou10 @ Jan 4 2010, 17:59 ) *
πραγματικα δεν ειμαι heater κανενος αλλα ο νταντονι θα με κανει να γινω...
ο χειροτερος προπονητης για μενα ever μονο κ μονο αυτα που κανει σε διαφορους παιχτες οπως μαρμπερι,νεητ ρομπινσον κ τωρα λαρυ χιουζ...ειναι λογικο καποιοι παιχτες να μην σου αρεσουν η να μην τους θες τελοσπαντων αλλα οχι να τους χρησιμοποιεις την μια επειδη τους χρειαζεσαι κ την αλλη παγκιτες...
με αυτα που κανει δειχνει οτι δεν ειναι κ σωστος ανθρωπος!!!
68.gif 68.gif 68.gif

Πλακα πλακα εδω χτες σε παιχνιδι που τελειωσε με διαφορα 43 ποντων οπου και τα κλειστα ροτεισον πηγαν περιπατο(χρησιμοποιησε 11 παιχτες)ο Χιουζ ηταν ο μονος που δεν εβγαλε την φορμα του...Σαν να τον διεγραψε ξαφνικα!
Υστερα αρχισαν τα οργανα,θα μας απασχολησει αυτο το ζευγος και στο μελλον απο οτι φαινεται.
http://www.hoopsnotes.com/2010/01/larry-hu...y-mike-dantoni/
morrison
H συνεχεια στο θεμα...
Το αιτημα του Χιουζ δεν ενθουσιασε τον κοουτς ο οποιος δεν μοιαζει να σκοπευει να αλλαξει την προσεγγιση απεναντι στον παιχτη του...
http://www.hoopsnotes.com/2010/01/dantoni-...tion-breakdown/
polympoumpounas
Ωραιο παιχνιδακι εγινε σημερα με τους Μπομπκατς.Ειχα καιρο να δω την ομαδα και μπορω να πω οτι η βελτιωση ειναι κατι παραπανω απο αισθητη.Αυτο το drive και αμεσως σπασιμο της μπαλας στον ελευθερο παιχτη για τριποντο που παιζουμε συνεχως βεβαια κατανταει λιγακι κουραστικο αλλα εχει αποτελεσμα.
-Κομβικο σημειο το σερι 15-0 που καναμε στο τελος του 3ου δεκαλεπτου με μπροσταρη τον κακο μεχρι τοτε Nate που απο τοτε που ξαναμπηκε στο rotation φαινεται να το εχει παρει προσωπικα το θεμα
-ο Γκαλιναρι εχωσε δυο τριποντακια απο τα 8,5 σε κρισιμο σημειο.Τον παω με τα χιλια τον Ιταλο και νομιζω οτι μπορει να εξελιχθει σε καλυτερο παιχτη απο τον Μπαρνιανι
-Ο Λι εξαιρετικος και παλι.Αυτην την σεζον εχει μεσους ορους 19 ποντους με 57% και 11 ριμπαουντ.Νομιζω θα πρεπει να του ανανεωσουμε το συμβολαιο το συντομοτερο δυνατο γιατι το καλοκαιρακι καραδοκουν πολλες ομαδες με πολυ χωρο στο salary cap τους

Οι προβλεψεις του Hollinger μας βαζουν στα play-off!Ουτε γι αστειο δεν το σκεφτομασταν στην αρχη της σεζον...
a bullet for your head
QUOTE(polympoumpounas @ Jan 8 2010, 06:17 ) *
Ωραιο παιχνιδακι εγινε σημερα με τους Μπομπκατς.Ειχα καιρο να δω την ομαδα και μπορω να πω οτι η βελτιωση ειναι κατι παραπανω απο αισθητη.Αυτο το drive και αμεσως σπασιμο της μπαλας στον ελευθερο παιχτη για τριποντο που παιζουμε συνεχως βεβαια κατανταει λιγακι κουραστικο αλλα εχει αποτελεσμα.
-Κομβικο σημειο το σερι 15-0 που καναμε στο τελος του 3ου δεκαλεπτου με μπροσταρη τον κακο μεχρι τοτε Nate που απο τοτε που ξαναμπηκε στο rotation φαινεται να το εχει παρει προσωπικα το θεμα
-ο Γκαλιναρι εχωσε δυο τριποντακια απο τα 8,5 σε κρισιμο σημειο.Τον παω με τα χιλια τον Ιταλο και νομιζω οτι μπορει να εξελιχθει σε καλυτερο παιχτη απο τον Μπαρνιανι
-Ο Λι εξαιρετικος και παλι.Αυτην την σεζον εχει μεσους ορους 19 ποντους με 57% και 11 ριμπαουντ.Νομιζω θα πρεπει να του ανανεωσουμε το συμβολαιο το συντομοτερο δυνατο γιατι το καλοκαιρακι καραδοκουν πολλες ομαδες με πολυ χωρο στο salary cap τους

Οι προβλεψεις του Hollinger μας βαζουν στα play-off!Ουτε γι αστειο δεν το σκεφτομασταν στην αρχη της σεζον...

Εγω ειδα το β' ημιχρονο & δεν μου αρεσε και τοσο το ματς σε ποιοτητα..
Οι Νικς καταφεραν & πηραν τη νικη παρολο που το σκορ ηταν σχετικα κλειστο στις 3 τουλαχιστον περιοδους..κανοντας πολλα λαθη & εχοντας μια αστοχια απ τη γραμμη του τριποντου..
Το ξεσπασμα που ανεφερες ηταν στο τελευταιο 1.5' της 3ης περιοδου & στις αρχες της 4ης.Πραγματι,αν οι Μπομπκατς κλειδωναν τη διαφορα του +10 που ειχαν στο τελος της 3ης,πολυ δυσκολα θα εχαναν το ματς..αντ'αυτου,οι Νικς εκαναν το 71-61,71-68..γεγονος που σε εκεινη τη χρονικη στιγμη δεν το περιμενα..
Το ''κλου'' της βραδιας νομιζω οτι ηταν η σχεδον 3λεπτη-4λεπτη μελετη του video απ τους διαιτητες,για το εαν το σουτ του Τζακσον ηταν τριποντο η' διποντο(στη 4η περιοδο)..το μετρησαν για 2ποντο,ενω εχω τελικα την αισθηση οτι δεν πατουσε τη γραμμη... rolleyes.gif
Εβαλε και ο Γκαλιναρι τα κρισιμα 3ποντα..(εχει τη ψυχολογια του μεγαλου σουτερ & το απολυτο ελευθερο απ τον Ντ'Αντονι..)..
Ο σταθερα καλυτερος παικτης χθες ηταν ο Τσαντλερ..πολυ καλο εργαλειο,που αν σταθεροποιησει σε καλα επιπεδα & το μακρινο του σουτ,θα γινει all star καποια στιγμη..
Ο Λι ηταν οντως πολυ καλος & χθες,αν & αντιμετωπισε προβληματα απ τον Μοχαμεντ..(μαλλον τον ξεχασε ο κοουτς Μπραουν στη 4η περιοδο.. rolleyes.gif )..
Ο Χαρινκτον γιατι δεν επαιξε χθες?
Οι προβλεψεις του Holliger βγαζουν τους Νικς στα πλει-οφς?Γιατι οχι..αν & με τη συνεχη χρηση απ τον Ντ'Αντονι,ενος 7μελους-8μελους ροτεισον,υπαρχει ο κινδυνος καποια στιγμη οι παικτες να κλαταρουν.. rolleyes.gif
Νομιζω οτι τωρα που ''ισιωσε'' καπως η κατασταση..θα πρεπει ο Ντ'Αντονι να φροντισει ενα ''φρεσκαρισμα''..& να δωσει σε κανα-δυο παικτες ακομη, καποια λεπτα συμμετοχης..
colonel gomelsky
http://www.gazzetta.gr/basket/nba/item/647...%84%CF%89%CE%BD

Τώρα μπορεί να τους πάρει κανείς αυτούς στα σοβαρά?

Φαντάζεστε το Διαμαντίδη ή τον Παπαλουκά να απέδιδαν ήττα της ομάδας τους στα φαντάσματα? Είχαν να πέσουν κορνέδες...
Αλλά για να τα λένε, μάλλον και οι αμερικάνοι τα πιστεύουν...
Gravedigger
QUOTE (colonel gomelsky @ Jan 12 2010, 22:53 ) *

Φαντάζεστε το Διαμαντίδη ή τον Παπαλουκά να απέδιδαν ήττα της ομάδας τους στα φαντάσματα? Είχαν να πέσουν κορνέδες...

Σε ποιο σημείο ακριβώς αποδίδουν την ήττα στα φαντάσματα?? Εγώ αυτό που διάβασα είναι ότι πιστεύουν ότι όντως είναι στοιχειωμένο το ξενοδοχείο κάτι που δεν το θεωρώ τόσο περίργο. Γύρω στο 60% των Άγγλων πιστεύουν στα φαντάσματα και μάλιστα υπάρχουν και ολόκληρες στοιχειωμένες πόλεις στην Σκωτία. Αλλά μάλλον δεν παίρνει κανείς σοβαρά ούτε τους Άγγλους.
colonel gomelsky
QUOTE(Gravedigger @ Jan 12 2010, 23:04 ) *
Σε ποιο σημείο ακριβώς αποδίδουν την ήττα στα φαντάσματα?? Εγώ αυτό που διάβασα είναι ότι πιστεύουν ότι όντως είναι στοιχειωμένο το ξενοδοχείο κάτι που δεν το θεωρώ τόσο περίργο. Γύρω στο 60% των Άγγλων πιστεύουν στα φαντάσματα και μάλιστα υπάρχουν και ολόκληρες στοιχειωμένες πόλεις στην Σκωτία. Αλλά μάλλον δεν παίρνει κανείς σοβαρά ούτε τους Άγγλους.

Ναι δεν ακριβολόγησα. Έχεις δίκιο. Παρασύρθηκα από τον τίτλο του άρθρου. Αυτό το μπολνταρισμένο το εννοείς και συ ή είναι μόνο πεποίθηση των Άγγλων; peace.gif
Gravedigger
QUOTE (colonel gomelsky @ Jan 12 2010, 23:06 ) *
Ναι δεν ακριβολόγησα. Έχεις δίκιο. Παρασύρθηκα από τον τίτλο του άρθρου. Αυτό το μπολνταρισμένο το εννοείς και συ ή είναι μόνο πεποίθηση των Άγγλων; peace.gif

Έτσι λένε οι Άγγλοι.Μπορεί να είναι και διαφημιστικό κόλπο αλλά οι ίδιοι δείχνουν να το πιστεύουν.Εγώ δεν ξέρω,δεν έχω πάει!Γενικά δεν πιστεύω στα φαντάσματα,τώρα αν πάω εκεί μπορεί να αλλάξω γνώμη. smile.gif
15#kostas
QUOTE(colonel gomelsky @ Jan 12 2010, 22:53 ) *

Εγω δεν βλεπω πουθενα να το φερνουν σαν δικαιολογια για την ηττα(σε οσα σιτε διαβασα),μονο στο συγκεκριμενο σιτε λεει κατι τετοιο..Εμενα μου φαινεται οτι αυτο το γραφει ο συγκεκριμενος δημοσιογραφος..Οι παιχτες απλα ανεφεραν οσα εγιναν στο ξενοδοχιο..Εχω λαθος?
Air and King
Το Espn αναφερει οτι ο Μακρειντι θα ξεκινησει σημερα απεναντι στους Θαντερ!Αντε με το καλο να παιξει ο Τ-Mac και ευχομαι να του πανε ολα καλα!Δεν μου αρεσε η συμπεριφορα των Ροκετς και του Ειντελμαν απεναντι του!
Πιστευω οτι ο θαυματουργος Γκροβερ θα τον εχει "φτιαξει" αρκετα καλα σωματικα!

Pierce
Οχι μονο ξεκινησε βασικος, αλλα δειχνει να παταει μια χαρα, και εχει ηδη 5 ποντους (απο τους 13 της ομαδας)  σε 5 λεπτα. thumbsup.gif
captain charisma
για αρχη μια χαρα τα πηγε ο μακρειντι με 26π 5/7β 9/14διπ 1/3 τριπ 5ασιστ και 4 ριμπαουντ!!και απεδειξε οτι δεν εχει ξοφλησει ακομα. ελπιζω σε αναλογη συνεχεια γιατι ειναι κριμα να χαθει τετοιος παικτης, που το 2004 ηταν ο καλυτερος παικτης στο κοσμο
X-NEC
Ξεπατωθήκαν τα νέα αποκτήματα των Knicks! 26 πόντους ο McGrady, 24 και με 4/8(!) τρίποντα ο House! Κρίμα που έχασαν αυτό το παιχνίδι γιατί σίγουρα η <<πρώτη>> νίκη θα τους ανέβαζε πολύ ψυχολογικά.
OnLy_PAS-AthEnS
Σημερα ειδα,λοιπον,το ντεπουτο το Τ-Μακ στη Νεα Υορκη και θελω να εκφρασω δυο τρια στοιχεια που παρατηρησα.
1)Αρχικα ητα,ειναι και ελπιζουμε ολοι να παραμεινει ενας τρομερος παιχτης.
2)Μετα του συνεχεις τραυματισμους του δεν ξερω για σας αλλα εγω παρατηρησα οτι εχει χασει παρα πολυ απο τα αθλητικα του προσοντα.Δεν εχει μεγαλη εκρηκτικοτητα,δεν ειναι πολυ γρηγορος και δεν μπορει ακομα να βγαλει πολλα λεπτα στο παρκε ανετα.
3)Μπορει να βοηθησει τους Νικς παρα πολυ γιατι με αυτο το καινουργιο του elegant στυλακι του σε συνδυασμο με μια καλη βαση απο Λι,Χαρικγτον,Χιουζ και την υπολοιπη τρελοπαρεα μπορουν να κανουν μια καλη χρονια.
7)Για να κλεισω θελω να πω μια φραση που ειπαν οι σχολιαστες του Αμερικανικου δικτυου που μετεδιδε....
"U guys can see an ex-Allstar tryin' to save his career"
aegeansheed
Αφήνω την είδηση με τον τίτλο που έπαιξε στο Realgm:

D' Antoni: My system will produce title for Knicks

(Το σύστημα του GM για να φύγουν βαριά συμβόλαια και να έρθει κανένας πρωτοκλασσάτος)

Υποψιάζομαι ότι πρόκειται δημιουργηθεί League Cup ή Training Camp Cup για να μιλάει για τίτλο ο Nτάνι tongue.gif , γιατί η μνήμη μου δε με βοηθά σκεφτώ ομάδα που κέρδισε Τίτλο με την επίθεσή της μόνο.
captain charisma
με αφορμη την εκδρομη στη νεα υορκη βρηκα την ευκαιρια να δω το μοναδικο αγωνα που εδιναν οι νικς τις μερες που ειμασταν νεα υορκη...τα εισητηρια ειχαν τελειωσει και εμειναν μονο 2 και μοναδικα στα εκδοτηρια του γηπεδου τα οποια εκαναν 100 δολαρια και εβλεπες το ματς απ το πεταλο...και ετσι ψαχναμε εισητηρια απο κατι μαυρους που ηταν εξω απ το γηπεδο και πουλουσαν...τελικα βρηκαμε των 60 δολλαριων και σ καλες θεσεις μαλιστα...και ειπα να ανεβασω μερικες φοτος.

ελπιζω να εκλεψα λιγη απ τη δοξα του θρυλου!! smiley.gif smiley.gif
aegeansheed
Ωραιες φωτογραφίες καπετάνιε. Μέχρι και η φάτσα του Harrington δείχνει καλή!
captain charisma
εχω τραβηξει και καποια βιντεο απο φασεις του αγωνα και καποια χορευτικα απο τις μαζορετες των νικς.θα τα ανεβασω καποια στιγμη.
benchwarmer
Εντος των ημερων θα ανεβασω κι εγω τις δικες μου απο το Νικς-Σελτικς στις 6 Απριλιου... Δεν ειναι ουτε πολλες, ουτε καλες, αλλα αξιζει τον κοπο...
captain charisma
ωραιος φιλε,φανταστικη εμπειρια ειναι
a bullet for your head
Συνεντευξη του Ντειβιντ Λι...

ninjaman
Ομαδαρα!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.