Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Μεταγραφές-Σενάρια 2007-08
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Γενικά για το ΝΒΑ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Igor
QUOTE(Gravedigger @ Aug 1 2007, 10:41 PM) *
Εχμμμ...Άλλος είναι αυτός!Dunker του Memphis!

Υπαρχει και αλλος Dahntay Jones !!!
ΕΛΕΟΣ !

Αυτος που λεω εγω που ειναι ?
Pierce
ο ανθρωπος που μαζι με τον χαμινκ(τι να κανει αυτη η ψυχη) αποτελουσαν τα ατομα που ο σακιλ αγαπουσε να μισει, πηγε στο νταλας! για οποιον δεν καταλαβε μιλαω για τον εντι τζοουνς , ο οποιος υπεγραψε για 2 χρονια στην ομαδα του κιουμπμαν και αναμενεται να δωσει αρκετες βοηθειες απο τον παγκο.

Ακομα ο ναβαρο φαινεται να εκλεισε στους γκριζλις την τελευταια στιγμη (καλα κοροιδα ειναι και αυτοι που δωσαν 3 μυρια στην μπαρτσα) αφου οι καταλανοι του ειχαν δωσει διορια μεχρι χθες
NBAholic
Ο Σακίλ όμως συμπαθούσε το Χάμμινκ. Αυτός είναι από τους λίγους λόγους άλλωστε που δοκίμασε την τύχη του σε ομάδα ΝΒΑ (για την ακρίβεια, που ομάδα ΝΒΑ εμπιστεύτηκε την τύχη της-εν μέρει, φυσικά-σε αυτόν) και, όχι συμπτωματικά, στο Ορλάντο.
Pierce
παντως αν θυμαμαι καλα ηταν κατι σαν τον σακο του μποξ για τις προπονησεις του σακ, για αυτο και το σχολιο ''αγαπουσε να μισει''. τωρα αν τον συμπαθουσε για να το λες κατι παραπανω θα ξερεις απο μενα biggrin.gif
B for Basketball
oi spurs δοκιμαζουν τον τροι χατσον...και ο παιχτης ειναι πολυ κοντα στο να συνεχισει την καριερα του στους πωταθλητες nba εφοσον ικανοποιησει με την αξια του στις προπονησεις!
morfi
Oι Σέλτικς προσπαθούν να φέρουν πίσω τον Ρέτζι Μίλλερ ! Αν στα 42 του μπορεί ακόμη να αντέξει 82 (και παραπάνω banana.gif ) παιχνίδια τότε θα είναι μία ακόμα εξαιρετική λύση από τον πάγκο.

Υ.Γ. Παίκτης που δεν έχει πάρει πρωτάθλημα μην τον ξεγράφεται ποτέ... πόσο μάλλον όταν αυτός είναι ένας θρύλος...
B for Basketball
QUOTE(morfi @ Aug 8 2007, 19:23 ) *
Oι Σέλτικς προσπαθούν να φέρουν πίσω τον Ρέτζι Μίλλερ ! Αν στα 42 του μπορεί ακόμη να αντέξει 82 (και παραπάνω banana.gif ) παιχνίδια τότε θα είναι μία ακόμα εξαιρετική λύση από τον πάγκο.

Υ.Γ. Παίκτης που δεν έχει πάρει πρωτάθλημα μην τον ξεγράφεται ποτέ... πόσο μάλλον όταν αυτός είναι ένας θρύλος...

ακουγεται ο οτι ο ντενις ροντμαν θελει να επιστρεψει....μηπως να τον παρουν κ αυτον οι σελτις να εχει καποιον για να ξεκουραζεται ο γκαρνετ? icon_drunk.gif
NBAholic
ακουγεται ο οτι ο ντενις ροντμαν θελει να επιστρεψει....μηπως να τον παρουν κ αυτον οι σελτις να εχει καποιον για να ξεκουραζεται ο γκαρνετ?

Δεν ξέρω αν κάνεις πλάκα για το ενδεχόμενο επιστροφής του Ρόντμαν, αλλά εγώ διάβασα κάτι για (νέα) πρόθεση του Πίπεν για τη νέα σεζόν, πληροφορία που όμως δεν έχω διασταυρώσει ακόμη.
Ο λόγος για τον οποίο μπορεί να το σκέφτεται ακόμη λέγεται ότι είναι θα οικονομικός (ζόρικα τα οικονομικά του τον τελευταίο καιρό). Θα μπορούσε να βγάλει χρήματα όμως με λιγότερο κόπο, σαν βοηθός προπονητή κάπου. Ή μήπως περιμένει να εξασφαλίσει σαν παίκτης κανένα σοβαρό 7ψήφιο συμβόλαιο, πλέον;

Oι Σέλτικς προσπαθούν να φέρουν πίσω τον Ρέτζι Μίλλερ ! Αν στα 42 του μπορεί ακόμη να αντέξει 82 (και παραπάνω ) παιχνίδια τότε θα είναι μία ακόμα εξαιρετική λύση από τον πάγκο.

Ο Ρέτζι είχε ένα ιδιαίτερα αξιοπρεπές φινάλε και μάλιστα κατέχει τη 2η υψηλότερη επίδοση όλων των εποχών για σκοράρισμα ενός παίκτη στο τελευταίο ματς της καριέρας του (την πρώτη, μόνο αν την ξέρετε θα τη βρείτε). Η επιστροφή του μπορεί να είναι ριψοκίνδυνη αν η χρονιά θυμίσει Ρόκετς των τελών του '90 (όχι, δεν είναι παρόμοιες οι περιπτώσεις, μιας και οι αστέρες των Ρόκετς βρίσκονταν σε σαφώς μεγαλύτερη μπασκετικώς ηλικία, αλλά δεν αποκλείεται, για διάφορους λόγους, να υπάρχει παρόμοιο αποτέλεσμα στο τέλος). Μια πορεία τουλάχιστον στους Τελικούς της περιφέρειας (και με καλή παρουσία και εκεί, ας πούμε νίκη ή ήττα με 4-3 ή 4-2), με το Ρέτζι να συνεισφέρει 6-7 πμό, πρέπει να θεωρείται το κατώφλι μιας επιτυχημένης σεζόν γι'αυτόν. Κατώτερη ομαδική επιτυχία σημαίνει ότι τζάμπα επανήλθε. Κατώτερα ατομικά νούμερα υποβιβάζουν επικίνδυνα το ρόλο του, σε επίπεδα Ρίτσμοντ με τους Λέικερς ή Γκέρβιν στα πλέι οφ του 1986 (παρότι και οι 2 παρέμεναν υψηλού επιπέδου παίκτες, για διαφορετικούς λόγους, το τέλος της καριέρας τους ήταν πολύ χημηλού επιπέδου για τα δεδομένα τους-συν το ότι ο Γκέρβιν δεν γεύτηκε τις ίδιες ομαδικές επιτυχίες).
saou
Εμένα γιατί μου φαίνονται ανούσιες όλες αυτές οι επιστροφές των διάφορων βετεράνων που βρίσκονται στα 40+ ? Προσωπικά θυμάμαι κατά καιρούς 2-3 περιπτώσεις (με τελευταία την επιστροφή του Κέβιν Ουίλις πέρυσι στους Μαβς για τα play offs) αλλά καμία απ'αυτές δεν απέφερε τα αναμενόμενα. Και όταν μιλάμε για το Ρέτζι οι 6-7 πόντοι που αναφέρατε παραπάνω παρόλο που αγωνιστικά (και αντικειμενικά) αποτελούν ταβάνι σε μια ενδεχόμενη επιστροφή του, για την ιστορία του αποτελούν μάλλον ντροπή. Αν θέλει να χτυπήσει πρωτάθλημα πιστεύω ότι υπάρχουν και καταλληλότερες ομάδες για να διακινδυνεύσει την υστεροφημία του ρισκάροντας μια σεζόν μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας όπως οι Ρίτσμοντ-Γκέρβιν που ανέφερε ο χόλικ.
Pierce
αφου γυρισε αυτος γιατι να μην γυρισει και ο ρετζι;

οπου αυτος βαλτε τον πενι χαρνταγουει(που εισαι ρε lexx).
υπεγραψε συμβολαιο με το miami οπου θα βρει τον παλιοφιλο του τον σακαρο οπου ευελπιστουν να κανουν αυτα που εκαναν καποτε μερικες εκατονταδες μιλια πιο εκει στη χερσονησο της φλοριντα στο ορλαντο.
ο τυπος ειχε σταματησει το 06 ,αν θυμαμαι καλα ειχε γινει trade στους ματζικ ωστε να κλεισει την καριερα του και να αδειασουν καπως το σαλαρι καπ αφου ο φρανσις ακολουθησε τον αντιθετο δρομο προς NYN. ειχε πολλους τραυματισμους τα τελευταια χρονια της καριερας του αλλα απο οτι φαινεται δεν το εβαλε κατω. αδελφε, καποτε ησουν σπουδαιος γιατι θες να τα καταστρεψεις ολα; για ενα πρωταθλημα; αφου δεν προκειται να παει πουθενα το miami το οποιο και με εσενα μεσα εγινε ενας πρωτης ταξεως νοσοκομειο.....

τα carrer numbers του ειναι
15.4 points, 5.1 assists, 4.5 rebounds, 1.61 steals σε 13 σεζον ενω ειναι 36 χρονων(τελικα δεν τον πηραν και τα χρονια tongue.gif )
NBAholic
Δεν ξέρω αν ο Ρέτζι τελικά θα επιστρέψει, αλλά ένα παλιό (κι όχι πολύ αγαπητό) δίδυμο ξανασμίγει στο Μαϊάμι!

http://www.realgm.com/src_wiretap_archives...penny_hardaway/
NBAholic
Πλάκα κάνεις, Πίρσι; Δεύτερη φορά ποστάρουμε ταυτόχρονα!
Pierce
σημαδιακο, επικοινωνουμε με τηλεπαθεια cool.gif
Pierce
θα τρελαθουμε. Και ο αλαν χιουστον δηλωσε με την σειρα του οτι θα ηθελε να επιστρεψει στην ενεργώ δραση και ηδη δειχνουν ενδιαφερον οι μαβς(ουστ απο δω σαπακι), οι καβς , σπερς, και η ομαδα που πρεπει να αλλαξει ονομα και απο miami heat να γινει miami elders ...
NBA-MANIAC
στους clippers τελικα πηγε ο brevin knight!!!!πως σας φαινεται η μεταγραφη αυτη?εμενα καλη μου φανηκε παντως
reignman
ρε παιδια γινεται καποιος παιχτης να δωθει ανταλλαγμα σε μια αλλη ομαδα του NBA ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ?
Pierce
Tην απόκτηση του Ιαν Μαχινμί (2,06μ.) ανακοίνωσαν οι Σαν Αντόνιο Σπερς. Οι πρωταθλητές του ΝΒΑ, το 2005 είχαν επιλέξει τον νεαρό άσο στο Νο 28 του Ντραφτ. Ο 21χρονος παίκτης τα τελευταία τέσσερα χρόνια αγωνίζεται στη Γαλλία. Την περασμένη σεζόν, με τη φανέλα της Ορτέζ και υπό την καθοδήγηση του Γκόρντον Χέρμπερτ σε 33 παιχνίδια πρωταθλήματος είχε κατά μέσο όρο 4,3 πόντους και 3,2 ριμπάουντ. Επίσης σε 18 εμφανίσεις στην Ευρωλίγκα είχε 3,7 πόντους και 2,8 ριμπαόυντ. Πριν την Ορτέζ πέρασε τρία χρόνια ως παίκτης της Χάβρης. Τέλος το 2004 έκανε το ντεμπούτο του με την Εθνική Γαλλίας. www.sportfm.gr

για τριτο τεταρτο μπακ απ που θα ειναι εκτος αποστολης μου κανει cool.gif
Gravedigger
Έλα ρε Pierce γιατί το κακολογείς το παιδί???Είναι άλλος ένας international ο οποίος το πιθανότερο είναι να δει χρόνο συμμετοχής με το κυάλι και μετά να γυρίσει στην Ευρώπη.
reignman
ευχαριστω που απαντατε...
Pierce
ρε συ για να μην απανταμε δεν σημαινει οτι σε αγνοουμε σημαινει οτι δεν ξερουμε!
παντως η λογικη λεει οτι μπορει και να γινεται αυτο.
Gravedigger
QUOTE(pierce21 @ Aug 24 2007, 15:07 ) *
ρε συ για να μην απανταμε δεν σημαινει οτι σε αγνοουμε σημαινει οτι δεν ξερουμε!

Ακριβώς...Πάντως από ότι ξέρω γίνεται αλλά συνήθως οι ομάδες δεν ρισκάρουν να πάρουν παίχτη ο οποίος δεν θέλει να παίξει για αυτές.Δεν το ανέφερα πιο πριν γιατί πολύ απλά δεν είμαι σίγουρος.
NBAholic
ευχαριστω που απαντατε...

Η απάντηση νομίζω ότι είναι απλή: Βασίλης Σπανούλης. Φυσικά, αν δεν θέλει ο ίδιος να παίξει, λογικά η νέα του ομάδα θα τον αποδεσμεύσει. Φυσικά, εσύ καίγεσαι για Σαρούνας. Αν μείνει ελεύθερος (που είναι το λογικό, Ντέιβις παρόντος και Γουόριορς αδιαφορούντων), οι Σέλτικς πιστεύω ακόμη ότι είναι το μεγάλο εμπόδιο για το Ολυμπιακό, αν φερθούν έξυπνα και εκτιμήσουν το ταλέντο του ώστε να τον αποκτήσουν για τουλάχιστον ένα 20λεπτο ανά αγώνα. Δε βλέπω από αλλού ενδιαφέρον...
Air Kef
Φυσικά, εσύ καίγεσαι για Σαρούνας.

ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΣ ΑΥΤΟ;;; biggrin.gif rolleyes.gif

Μας εχει γινει ψυχωση πλακα πλακα..

Ξυπναμε το πρωι και πριν σκεφτουμε τη γυναικα,σκεφτομαστε τον Σαρας.

ΑΝΤΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΗ ΒΟΣΤΩΝΗ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΗΣ,μηπως και κοιμηθουμε ησυχοι και διαβασουμε και λιγο. biggrin.gif biggrin.gif
Pierce
οι heat εγκατεληψαν την ιδεα του pj brown τελικα και προχωρησαν στην υπογραφη συμβολαιου με τον alexander johnson που επαιξε περυσι στους grizzlies ο οποιος ειχε ΜΟ 4,4 πόντους, 3,1 ριμπάουντ και 0,6 τάπες σε 12,8 λεπτά. Αν ο σακ δεν την πολυπαλεψει και φετος λογικα θα παρει μεγαλο χρονο συμμετοχης παιζει στο 4-5 ,λιγοτερο στο 5(για αυτο θα ηταν καλυτερο να ειχαν παρει τον pj)

ΥΓ: ο reggie σοφα σκεπτομενος οτι δεν θελει να επιστρεψει γιατι οπως δηλωσε αν και μπορει σωματικα(!) δεν ξερει αν θα μπορεσει πνευματικα(!!).
Pierce
o posey μοιαζει να καταλαγει στους νετς αν και τον θελουν και οι σελτικς,οι οποιο με την σειρα τους καταληγουν στον ρουμπεν πατερσον.μια χαρα ο ρουμπεν για 15 λεπτακια. biggrin.gif
B for Basketball
QUOTE(pierce21 @ Aug 25 2007, 18:01 ) *
o posey μοιαζει να καταλαγει στους νετς αν και τον θελουν και οι σελτικς,οι οποιο με την σειρα τους καταληγουν στον ρουμπεν πατερσον.μια χαρα ο ρουμπεν για 15 λεπτακια. biggrin.gif

κ ομως ο posey κατεληξε στην βοστονη!
man10
QUOTE(B for Basketball @ Aug 26 2007, 08:01 ) *
κ ομως ο posey κατεληξε στην βοστονη!

Yes,just read it...
Τι να πω,ο Ποσει ποτε δεν μου αρεσε σαν παικτης,μαλλον αντιπαθεια μου προκαλει,αλλα η αξια του ειναι αδιαμφισβητητη...Θα προσφερει αρκετα,πισω απο τον Πιρς και τον Αλεν...
Pierce
το βραβειο του καλυτερου 6ου παικτη του χρονου θα παει στον posey biggrin.gif .πολυ καλη κινηση,μπραβο ντανι
B for Basketball
QUOTE(pierce21 @ Aug 26 2007, 10:11 ) *
το βραβειο του καλυτερου 6ου παικτη του χρονου θα παει στον posey biggrin.gif .πολυ καλη κινηση,μπραβο ντανι

πιρσι εσυ που εισαι και πορωμενος tongue.gif ....θα μας παραθεσεις το ροστερ των σελτικς οπωςσ εχει δημιουργηθει μεχρι στιγμης?
NBAholic
Πόσο πιο εύκολο είναι τώρα... rolleyes.gif Και σε καλή τιμή. Πιο ουσιαστική κίνηση απ'το να επέστρεφε στην ενεργό δράση ο Ρέτζι, ιδίως από τη στιγμή που θα προσφέρει άμυνα με μάλλον μεγαλύτερη συνέπεια από τους Άλεν-Πιρς και προφανώς απ'το Μίλερ.
Επίσης, αυτό αποτελεί ουσιαστικά το τέλος για την υπόθεση Σέλτικς-Γ#βίτσιους.
Pierce
QUOTE(B for Basketball @ Aug 26 2007, 14:42 ) *
πιρσι εσυ που εισαι και πορωμενος tongue.gif ....θα μας παραθεσεις το ροστερ των σελτικς οπωςσ εχει δημιουργηθει μεχρι στιγμης?

20 Ray Allen
42 Tony Allen
11 Glen Davis **
5 Kevin Garnett
50 Eddie House
41 Michael Olowokandi
43 Kendrick Perkins
34 Paul Pierce
66 Scot Pollard
0 Leon Powe
13 Gabe Pruitt **
9 Rajon Rondo
44 Brian Scalabrine
8 Brandon Wallace
# james posey

με ** τα draft picks που δεν ειναι γνωστο αν θα κρατηθουν. Αν δεν αγοραστει αλλο ποιντ γκαρντ ο Pruitt θα υπογραψει σιγουρα, ο davis ηταν μερος της συμφωνιας με τους σονικς,οποτε λογικα θα υπογραψει.κανεις δεν ξερει βεβαι smile.gif
Keyser_Soze
Απίστευτη μεταγραφή ο Πόζι. Μεταγραφή ουσίας και καθόλου εντυπωσιασμού (κάτι που κακά τα ψέμματα είχαν λίγο οι μεταγραφές των Άλεν και Γκαρνέτ). Επειδή τον είχα παρακολουθήσει πολύ με τους Χιτ (οι οποίοι στον αντίποδα με έχουν απογοητεύσει οικτρά με τις κινήσεις τους στα μεταγραφικά) έχω να δηλώσω ότι μετά τον Γουέιντ παίζει να ήταν αυτός που πρόσφερε περισσότερο από οποιονδήποτε τα τελευταία 2 χρόνια. Απίστευτος αμυντικός, έσβησε τον Νοβίτσκι στους τελικούς πέρσι σε 3 ή 4 παιχνίδια που τον φύλαγε, με πολύ καλές κινήσεις στην επίθεση, πολύ τσαμπουκά και φαρμακερό τρίποντο. Δεν αποκλείεται καθόλου να είναι ο καλύτερος 6ος παίχτης για φέτος (αν και είναι πολύ νωρίς ακόμα).
Με ένα απλά καλό pg και αν βρουν χημεία, θα σπέρνουν φέτος οι Σέλτικς.
Achilleas13
Πολυ καλη κινηση με τον Ποσι.Θα δοσει βαθος στην ομαδα.Ειναι πολυτελεια να εχεις εναν τετοιο 6ο παικτη.
Τωρα με τον PG τη θα γινει????Ακουγεται κανα ονομα????
B for Basketball
εεε...βασικα...με την προσθηκη του posey η ομαδα λογικα κλεινει το ροστερ της με τις υποφραφες τον ρουκις pruitt και davis...γιατι δεν υπαρχει χωρος στο σαλαρι καπ για εναν αξιολογο pg...
Anaz
Πολυ καλος ο Posey,μονο που πιανει κι αλλο χωρο στο σαλαρι καπ κ δεν βλεπω πλευμεκερ.. Προφανως ο προπονητης κρινει οτι δεν εχει τοση μεγαλη αναγκη, με αυτους τους παιχτες, ενα καλο πλευμεκερ..Θα κριθει μες στη χρονια κ εκ του αποτελεσματος, αν ειχε δικιο η αδικο..

Aν ειχε παρει τον Knight αντι του House θα ηταν σε πολυ καλυτερη θεση τωρα..Γενικα αν κ εκαναν ομολογουμενως πολυ καλες κινησεις οι Celtics,μου φανηκαν λιγο επιπολαιοι..
Επισης αν μεινει ελευθερος ο Σαρας θα'ταν πολυ καλη λυση,αν κ κανω καθημερινα προσευχες να μην το καταλαβουν εκει στη Βοστωνη..
Gravedigger
Ο Yi Jianlian που ήταν Νο 6 στο draft φέτος αφού έβγαλε το λάδι των Bucks ζητώντας ανταλλαγή τελικά αποφάσισε να υπογράψει το συμβόλαιο του.
NBAholic
Θαρρείς και έχει αποδείξει τίποτα και ζητά και ανταλλαγές. Το ωραίο θα είναι να εξελιχθεί σε κανά scrub τύπου Τσκιτισβίλι. Δεν ξέρω τότε ποιος θα φάει περισσότερο κράξιμο, ο ίδιος ή οι Μπακς που δεν τον ξεφορτώθηκαν για κάτι καλύτερο.
man10
Μαλλον το βασικοτερο προβλημα με τον Γι,ειναι οτι το Μιλγοουκι δεν θα προσφερει αναλογες ευκαιριες ως αγορα,σε αντιθεση με αλλες πολεις που εχουν περισσοτερους Κινεζους...
Pierce
τελικα βρηκε και ο ρουμπεν την ομαδα του. Απο φετος θα φοραει την φανελα των κλιπερς και σιγουρο ειναι οτι θα δωσει μια καποια λυση. Αν δεν ειχαμε παρει τον posy ο patterson ηταν ιδανικη λυση. Ενω ο ΜακΚίνις θα αγωνιστει αλλη μια σεζον στους μπομπκατς
Pierce
ο ''big baby'' Glen Davis, υπεγραψε επιτελους το συμβολαιο του με τους σελτικς και ετσι η φροντ λαιν εκλεισε. απομενει να υπογραψει ο Gabe Pruitt(pg) ή καποιος αλλος που δεν το βλεπω καθως ο ντανι ειπε οτι βασικος pg θα ειναι ο ''βοηθα-παναγια-γιατι-ειμαι-πλημμύρας-ρατζον-ροντο''.

το ανεκδοτο της ημερας ειναι οτι ο νταγκ κριστι δηλωνει οτι θα γυρισει αφου νιωθει οτι εχει την καλυτερη φορμα που ειχε ποτε και οτι νιωθει 10 χρονια νεοτερος!αντε με το καλο και 20! μα τι τους εχει πιασει; τους τελειωσαν τα λεφτα;
Van_prentzi
QUOTE(pierce21 @ Sep 5 2007, 09:08 ) *
το ανεκδοτο της ημερας ειναι οτι ο νταγκ κριστι δηλωνει οτι θα γυρισει αφου νιωθει οτι εχει την καλυτερη φορμα που ειχε ποτε και οτι νιωθει 10 χρονια νεοτερος!αντε με το καλο και 20! μα τι τους εχει πιασει; τους τελειωσαν τα λεφτα;

Η εφορία είναι αμείλικτη στο USA!! tongue.gif
Gravedigger
Νέα ανταλλαγή μεταξύ Sixers-Nuggets.Oι Nuggets έστειλαν τον Reggie Evans μαζί με τα δικαιώματα του Ricky Sanchez στην Philadelphia για τον Steven Hunter και τον Bobby Jones...Τίποτα το συνταρακτικό...Πάντως ο Evans βοηθούσε πολύ πίσω από τον Camby,λογικά για την ίδια δουλειά ήρθε και ο Hunter.
Gravedigger
Φήμες για ανταλλαγή Marion-Kirilenko...Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει πάντως οι Suns θέλουν να κάνουν χώρο στο salary cap τους και συζητιέται καιρό....
Ginobili
QUOTE(Gravedigger @ Sep 12 2007, 13:41 ) *
Φήμες για ανταλλαγή Marion-Kirilenko...Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει πάντως οι Suns θέλουν να κάνουν χώρο στο salary cap τους και συζητιέται καιρό....

Κια πέρνωντας τον Κιριλένγκο..θα κάνουν χώρο στο σάλαρυ καπ τους...???
Δεν νομίζω να παίρνει λιγότερα από τον Μάριον.Σε καμία περίπτωση!
Gravedigger
QUOTE(Ginobili @ Sep 12 2007, 16:44 ) *

Ο Kirilenko έχει υψηλό συμβόλαιο αλλά είναι σίγουρα μικρότερο από του Matrix!Τώρα περισσότερες λεπτομέρειες δεν ξέρω να σου πω!
Pierce
QUOTE(Ginobili @ Sep 12 2007, 16:44 ) *

o marion ειναι ο 10ος πιο ακριβοπληρωμενος παικτης του ΝΒΑ με $15,070,000 το χρονο(και του χρονου μαλιστα πρεπει να τελειωνει το συμβολαιο του) ενω ο κιριλενκο παιρνει $12,364,000
kostasvc15
Παιζει να γυρισει ο Χιουστον,στους Νετς...
kostasvc15
O Malik Allen στους Νετς...
Gravedigger
Τελικά ο Charlie Bell παρέμεινε στο Milwaukee αφού ως restricted free agent οι Bucks μπορούσαν να ισοφαρίσουν την προσφορά των Heat κάτι που έκαναν και τελικά ο παίχτης θα συνεχίσει να παίζει για λογαριασμό τους.Βέβαια δεν είναι σίγουρο ότι τον ευχαριστεί αυτό αφού είχε δηλώσει πως δεν θέλει να γυρίσει στο Milwaukee!
Ginobili
QUOTE(pierce21 @ Sep 12 2007, 13:50 ) *
o marion ειναι ο 10ος πιο ακριβοπληρωμενος παικτης του ΝΒΑ με $15,070,000 το χρονο(και του χρονου μαλιστα πρεπει να τελειωνει το συμβολαιο του) ενω ο κιριλενκο παιρνει $12,364,000

Τόσα πολλά παίρνει ο Μάριον ε? Μωρέ μπράβο... ohmy.gif
Δεν το ήξερα.
Πάντως κακά τα ψέματα...εκεί στο Φοίνιξ,πρέπει να παίξουνε και λίγη άμυνα.Τρομεροί επιθετικά,αλλά...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.