Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Α' ΕΣΚΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2006 - 2007
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Γυναικείο μπάσκετ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22
tsops
QUOTE(tarlats2 @ Feb 13 2007, 07:10 AM) *
καλημέρα...

Καλημέρα και από εμένα tarlats2, καλώς ήλθες, καλά Posts και καλές συζητήσεις.

Για την ιστορία, ο εν λόγω αγώνας τελείωσε, δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει ακόμα wink.gif
pencilbox
QUOTE(tsops @ Feb 13 2007, 09:41 AM) *
Για την ιστορία, ο εν λόγω αγώνας τελείωσε, δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει ακόμα wink.gif

Καλημέρα και από εμένα,
έχει δίκιο ο tsops. Την Κυριακή είχαμε ένα παιχνίδι στον πόντο (Ποσειδώνας - Γαλάτσι) και άλλο ένα στην παράταση (Ιωνικός - ΑΕΚ).
Τα είδε κανείς. Θα είχε ενδιαφέρον να μάθουμε τι έγινε κι εκεί.
Καλημέρα πάλι.
pencilbox
QUOTE(pencilbox @ Feb 13 2007, 10:19 AM) *
Καλημέρα και από εμένα,
έχει δίκιο ο tsops. Την Κυριακή είχαμε ένα παιχνίδι στον πόντο (Ποσειδώνας - Γαλάτσι) και άλλο ένα στην παράταση (Ιωνικός - ΑΕΚ).
Τα είδε κανείς. Θα είχε ενδιαφέρον να μάθουμε τι έγινε κι εκεί.
Καλημέρα πάλι.

Συγνώμα λάθος ήταν Θρίαμβος - Γαλάτσι
Καλημέρα και πάλι.
a9902
καλή σας ημέρα και από μένα..για την πορεία του ΜΕΛΑΣ φέτος τι έχετε να πείτε....!!?? Είναι (αν είναι δυνατόν) 6ος και χωρίς μεταγραφές....εγώ για να πω την αλήθεια μου...τους είχα και υποβιβασμό φέτος.....αλλά κερδίσανε και Αγ. Θωμά...και Παιανία και Μελίσσια απ' ότι διαβάζω....
ΜΠΡΑΒΟ στα κορίτσια και στην προπονήτρια...πάνε πολύ καλά....Κρίμα για τον θρίαμβο και τα Μελίσσια...
open 9
καλημερα κ απο μενα!οπως ειπες a9902 χωρις μεταγραφες κ μεγαλα ονοματα ο ΜΕΛΑΣ εχει δεσει κ κανει σημαντικες νικες.κ απ'ο τι ξερω υπαρχει αψογο κλιμα και δουλευουν πολυ σκληρα στις προπονησεις τα κοριτσια κ οι προπονητες!!
a9902
QUOTE(open 9 @ Feb 13 2007, 09:32 PM) *
καλημερα κ απο μενα!οπως ειπες a9902 χωρις μεταγραφες κ μεγαλα ονοματα ο ΜΕΛΑΣ εχει δεσει κ κανει σημαντικες νικες.κ απ'ο τι ξερω υπαρχει αψογο κλιμα και δουλευουν πολυ σκληρα στις προπονησεις τα κοριτσια κ οι προπονητες!!

Ναι σίγουρα και δείχνουν πάνω απ'όλα ομάδα!! Δηλ. το βλέπεις αυτό και από τον πάγκο....καλά πήγα και είδα το παιχνίδι τους με τη Παιανία...και ήταν όλοι τρελαμένοι!! ακόμα και ο έφορος...μπήκε στο γήπεδο ΜΕΣΑ χωρίς να έχει τελειώσει το παιχνίδι...πολύ αστείο βέβαια...αλλά τους βλέπεις όλους ότι δηψάνε για την νίκη...
open 9
θα συμφωνισω μαζι σου a9902.απο το παγκο τους καταλαβαινεις ποσο δεμενοι ειναι.ειδικα εχουν μια κοπελα που με τη φωνη της σου παιρνει το τυμπανο.βεβαια αυτη η φωνη περναει στις κοπελες που παιζουν κ φαινεται !βοηθαει αρκετα στην ψυχολογια τους!οπως κ η ιδια εχει μπει σε καθοριστικα παιχνιδια κ εχει σωσει τη παρτιδα σε κρισιμα σημεια για το μελας.
klik
QUOTE(Πανθηρας @ Feb 13 2007, 02:17 AM) *
Απαράδεκτο πάντως είναι να μην γίνονται αγώνες επειδή το γήπεδο έχει νερά και άλλα τέτοια τρελά!Έλεος ρε γαμώτο που βρισκόμαστε?? 68.gif

......... στην Ελλαδα!!!!!!!!!!!
amyntaki
QUOTE(klik @ Feb 14 2007, 05:54 AM) *
......... στην Ελλαδα!!!!!!!!!!!

οντως............ 68.gif 68.gif 68.gif
as jordan says..13
Οι βασικές αρχές αποτελούν το πιο κρίσιμο μέρος του παιχνιδιού μου.Ό,τι κάνω, ό,τι πετυχαίνω,μπορεί να εξηγηθεί μέσω του τρόπου με τον οποίο προσεγγίζω τις βασικές αρχές και το πώς τις εφαρμόζω ανάλογα μρ τις ικανότητές μου.Στην πραγματικότητα πρόκειται για τα θεμέλια ή τις αρχές που κάνουν τα πάντα να λειτουργούν.Δεν μ'ενδιαφέρει τι κάνεις ή τι προσπαθείς να πετύχεις.Αν θέλεις να γίνεις καλύτερος,δε μπορείς να ξεφύγεις από τις βασικές αρχές.Υπάρχουν πολλοί με μεγάλες δυνατότητες,αλλά δεν ξέρουν πώς να εκμεταλλευτούν τις ικανότητές τους σε μια συγκεκριμένη περίπτωση,και τότε τι να τους κάνιες;Τι κι αν έχεις φοβερό και τρομερό άλμα;Το θέμα έιναι:μπορείς να σουτάρεις αρκετά καλά ώστε να σκοράρεις αν δεν είσαι σε θέση για κάρφωμα;Τι κι αν μπορείς να αποστηθίσεις ολόκληρο το βιβλίο για τις εξετάσεις;Το θέμα είναι τί έμαθες.

Όμως μερικοί άνθρωποι δεν θέλουν να ασχοληθούν με αυτά.Επιζητούν τη στιγμιαία ικανοποίηση και θεωρούν ότι μπορούν να παραλείπουν μερικά βήματα.Δεν εξασκούνται στο χειρισμό της μπάλας επειδή δεν χειρίζονται την μπάλα και τόσο συχνά.Νομίζουν ότι δεν χρειάζεται να αναπτύξουν σωστή τεχνική στο σουτάρισμα επειδή βασίζονται στον όγκο τους για να σκοράρουν.Στα πρώτα στάδια μπορείς να τη βγάλεις καθαρή,αλλά κάποια στιγμή θα την πατήσεις,
Είναι σα να προσπαθούν να συνθέσουν ένα αριστούργημα,χωρίς να ξέρουν τις μουσικές κλίμακες.Μα δεν γίνεται το ένα χωρίς το άλλο!Τη στιγμή που θα απομακρυνθείς από τις βασικές αρχές - είτε αυτές αφορούν τη σωστή τεχνική,τη δεοντολογία,ή την πνευματική προετοιμασία - μπορεί να χάσεις τη γη κάτω α΄πό τα πόδια σου,στον αγώνα,στο σχολείο,στη δουλειά σου..σε οτιδήποτε κάνεις!

Όταν κατανοείς ένα κομμάτι της επιχείρησης,τότε αρχίζεις να καταλαβαίνεις πώς δουλεύει η επιχείρηση στο σύνολό της.Κι αυτό σου επιτρέπει να λειτουργείς πιο αποτελεσματικά,είτε αφορά το σχολείο ,είτε τις επιχειρήσεις,ή ακόμα και στη δημιουργία μιας οικογένειας.

Αυτό ήταν που έκανε τον LARY BIRD τόσο μεγάλο παίχτη.Κατείχε τις βασικές αρχές σε τέτοιο βαθμό,ώστε να ξεπερνά οποιαδήποτε σωματικά μειονεκτήματα.Ακούγεται εύκολο,αλλά δεν είναι.Πρέπει να ελέγχεις διαρκώς τις βάσεις σου,όσο καλός κι αν γίνεις κι αυτό γιατί οι βασικές αρχές δεν αλλάζουν ποτέ!
Τελικά το θέμα είναι πολύ απλό:υπάρχει ο σωστός τρόπος για να κάνεις κάτι..αλλά και ο λανθασμένος.Μπορεί να εξασκείσαι στο σουτάρισμα οχτώ ώρες την ημέρα,αν όμως η τεχνική σου είναι λάθος..τότε το μόνο που θα καταφέρεις είναι να γίνεις πολύ καλός στο κακό σουτάρισμα!

Δούλεψε λοιπόν διεξοδικά με τις βασικές σου αρχές,και θα βελτιώσιες το επίπεδο σου σε ό,τι κι αν κάνεις.
Πανθηρας
Πολυ καλοοοοοοοοοοοο 41.gif 41.gif 41.gif
coach13
Καλημέρα!

Η επόμενη αγωνιστική έχει ως εξής...

ΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ - ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ
ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΜΕΛΑΣ ΑΓ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
ΓΣ ΑΜΑΡΥΛΛΙΣ - ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ Ν.ΦΙΛΑΔ.
ΑΕ ΠΑΓΚΡΑΤΙ-ΑΡΙΩΝ-ΠΡΩΤΕΑ - Ζ.Α.Ο.Ν.
ΑΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΑΟΝΨ
ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ - ΠΑΟ ΘΡΙΑΜΒΟΣ
ΑΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΚΤΗΣΙΦΩΝ - ΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

προβλέψεις???
froso
ΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ - ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 2
ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΜΕΛΑΣ ΑΓ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ 1
ΓΣ ΑΜΑΡΥΛΛΙΣ - ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ Ν.ΦΙΛΑΔ. 1
ΑΕ ΠΑΓΚΡΑΤΙ-ΑΡΙΩΝ-ΠΡΩΤΕΑ - Ζ.Α.Ο.Ν. 1
ΑΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΑΟΝΨ 1
ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ - ΠΑΟ ΘΡΙΑΜΒΟΣ 1
ΑΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΚΤΗΣΙΦΩΝ - ΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ 2
basket4
QUOTE(froso @ Feb 20 2007, 04:10 PM) *
ΑΕ ΠΑΓΚΡΑΤΙ-ΑΡΙΩΝ-ΠΡΩΤΕΑ - Ζ.Α.Ο.Ν. 1
ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ - ΠΑΟ ΘΡΙΑΜΒΟΣ 1
ΑΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΚΤΗΣΙΦΩΝ - ΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ 2

+1
VAGELIS N
QUOTE(coach13 @ Feb 20 2007, 11:42 AM) *
Καλημέρα!

Η επόμενη αγωνιστική έχει ως εξής...
ΑΕ ΠΑΓΚΡΑΤΙ-ΑΡΙΩΝ-ΠΡΩΤΕΑ - Ζ.Α.Ο.Ν. με την αλλαγη προπονητη΄κανεις δεν ξερει
ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ - ΠΑΟ ΘΡΙΑΜΒΟΣ 2
ΑΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΚΤΗΣΙΦΩΝ - ΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ2
προβλέψεις???
VAGELIS N
συγνωμη για το λαθος κατερινα εγω αλλο ηθελα να κανω και αλλο εκανα παντως για την αλλαγη προπονητη ισχυει οτι καποιος απολυθηκε χτες απο ομαδα της α εσκα
VAGELIS N
QUOTE(sch @ Feb 7 2007, 01:23 PM) *
Μην ξεχάσεις να ξεπληρώσεις το στοίχημα, Ευάγγελε!

ειναι δυνατων να σου χτυπανε την παιχτρια και να διαμαρτηρεστε σαν δεν ντρεπεσαι ελεοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
ςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
ςςςςςςςςςςςς
περιμενω να παιξουμε φιλικο αντε
froso
Ναι Βαγγέλη, το στοίχημα!!!Θες να το δώσεις στην Κατερινα όταν θα πάτε να παίξετε με Παιανία??
dolly12
εννοεισ οτι απολυθηκε καποιος απο το ΖΑΟΝ η την Ενωση η γενικα απολυθηκε καποιος της Α ΕΣΚΑ?
WALTER BERRY ''THE TRUTH''
QUOTE(dolly12 @ Feb 21 2007, 11:55 AM) *
εννοεισ οτι απολυθηκε καποιος απο το ΖΑΟΝ η την Ενωση η γενικα απολυθηκε καποιος της Α ΕΣΚΑ?

Προς ενημέρωση και αποκατάσταση των λεγομένων ο προπονητής της Α.Ε.ΠΑΠ κος Σ.ΝΑΝΑΚΟΣ παραιτήθηκε λόγω διάστασης απόψεων με την διοίκηση.Εύχομαι και στα δύο μέρη να πετύχουν τους καινούργιους τους στόχους.
sch
QUOTE(VAGELIS N @ Feb 21 2007, 10:27 AM) *
ειναι δυνατων να σου χτυπανε την παιχτρια και να διαμαρτηρεστε σαν δεν ντρεπεσαι ελεοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
ςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
ςςςςςςςςςςςς
περιμενω να παιξουμε φιλικο αντε

Τι εννοείς, Ευάγγελε? Δεν το κατάλαβα... Για φιλικό θα το κανονίσουμε για το άλλο Σάββατο, μάλλον.
dolly12
Χωρις απολυτη σιγουρια αλλα φημολογειται οτι ο νανακος εγινε βοηθος στις εσπεριδες. Δεν ξέρω αν ισχυει αλλα αν ναι καλη επιτυχια
jsoiler
Είναι ήδη βοηθός στις Εσπερίδες εδώ και ένα μήνα....
alexako
QUOTE(jsoiler @ Feb 22 2007, 09:46 AM) *
Είναι ήδη βοηθός στις Εσπερίδες εδώ και ένα μήνα....

μήπως έφυγε απο την ένωση επειδή δεν βλέπει φως στο τούνελ?(όσον αφορά για την άνοδο)
δεν ξέρω γι αυτο κ ρωτάω!
jsoiler
Όχι!Δεν φεύγει.Τον διώχνουνε και μάλλον ο λόγος είναι το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ζαόν!!Την ίδια ώρα γίνετε και το final four των γυναικών.....και λογικό είναι να πάει στο Βόλο.
alexako
QUOTE(jsoiler @ Feb 22 2007, 10:23 AM) *
Όχι!Δεν φεύγει.Τον διώχνουνε και μάλλον ο λόγος είναι το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ζαόν!!Την ίδια ώρα γίνετε και το final four των γυναικών.....και λογικό είναι να πάει στο Βόλο.

α ναι?μια χαρα τον βρίσκω!ενταξει επιλογή του ειναι!
Πανθηρας
Δεν έφυγε για αυτό το λόγο ο Νανάκος.Θα ηταν μεγάλη βλακεία να έφευγε έτσι. shot.gif
christina n10
καλημερα,πανθηρα πως την βλεπεις την αναμετρηση αγιος θωμας- θριαμβος?ολοι το δινουν ασσο,ο μονος αισιοδοξος ειναι ο βοηθος του θριαμβου που το δινει διπλο.μακαρι να κερδισει ο θριαμβος ,κριμα για τις κοπελες που ειναι καθε μερα στο γηπεδο και το παλευουν με τοσες δυσκολιες, να μην γευτουν την χαρα της νικης,δυστυχως ομως το βλεπω ασσο,ο θωμας δεν θα αφησει το παιχνιδακι να χαθει,θελει πια να τελειωσει το θεμα παραμονης, αν και νομιζω οτι ηδη εχει τελειωσει.
Πανθηρας
Καλημέρα!Και εγώ άσσο το βλέπω από το Χαλάνδρι μέχρι τον Άγιο Θωμά!!Εδώ δεν κέρδισαν άλλα παιχνίδια,αυτό θα βρουν να κερδισουν??Πάντως ο Θωμάς με τις σαμπάνιες τις προηγούμενης Κυριακής καθάρισε την υπόθεση παραμονή.......
alexako
QUOTE(Πανθηρας @ Feb 23 2007, 06:48 AM) *
Καλημέρα!Και εγώ άσσο το βλέπω από το Χαλάνδρι μέχρι τον Άγιο Θωμά!!Εδώ δεν κέρδισαν άλλα παιχνίδια,αυτό θα βρουν να κερδισουν??Πάντως ο Θωμάς με τις σαμπάνιες τις προηγούμενης Κυριακής καθάρισε την υπόθεση παραμονή.......

Ναι έχεις απόλυτο δίκιο...οι σαμπάνιες τον έσωσαν!!!
pencilbox
QUOTE(Πανθηρας @ Feb 23 2007, 08:48 AM) *

Εγώ πιστεύω πως δύσκολα θα χάσει ο Θωμάς:
1) παίζει στην έδρα του
2) έχει το ψυχολογικό πλεονέκτημα να έχει κερδίσει μια από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας με 30 πόντους και μάλιστα εκτός έδρας
3) έχει το ψυχολογικό πλεονέκτημα της μεγάλης διαφοράς με την οποία είχε πάρει το παιχνίδι με το Θρίαμβο στον πρώτο γύρο

Παρ' όλα αυτά βέβαια τίποτα δεν είναι σίγουρο. Όταν μια ομάδα διψάει για τη νίκη μπορεί να κερδίσει μια άλλη ομάδα που θεωρητικά είναι καλύτερή της. Πίστευε για παράδειγμα κανείς οτι ο Θωμάς θα κέρδιζε το Ζωγράφο εκτός έδρας και με τέτοια διαφορά?

Καλή επίτυχία και στις δύο ομάδες.
peja
και ποιοι είναι οι μνηστήρες για την θέση του Νανάκου?
sch
QUOTE(peja @ Feb 23 2007, 03:06 PM) *
και ποιοι είναι οι μνηστήρες για την θέση του Νανάκου?

Τώρα που τελείωσε το πρωτάθλημα για το παγκράτι, δε νομίζω ότι οι "υπεύθυνοι" της ομάδας να δείξουν και πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για το θέμα του προπονητή. Μάλλον προσωρινά θα'ναι στον πάγκο ο βοηθός που είχε ο Νανάκος στο παγκράτι(δεν θυμάμαι όνομα). Όσον αφορά για τον λόγο της απόλυσής του, είναι αυτός που γράφει ο jsoiler.
klik
QUOTE(pencilbox @ Feb 23 2007, 08:07 AM) *
Εγώ πιστεύω πως δύσκολα θα χάσει ο Θωμάς:
1) παίζει στην έδρα του
2) έχει το ψυχολογικό πλεονέκτημα να έχει κερδίσει μια από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας με 30 πόντους και μάλιστα εκτός έδρας
3) έχει το ψυχολογικό πλεονέκτημα της μεγάλης διαφοράς με την οποία είχε πάρει το παιχνίδι με το Θρίαμβο στον πρώτο γύρο

Παρ' όλα αυτά βέβαια τίποτα δεν είναι σίγουρο. Όταν μια ομάδα διψάει για τη νίκη μπορεί να κερδίσει μια άλλη ομάδα που θεωρητικά είναι καλύτερή της. Πίστευε για παράδειγμα κανείς οτι ο Θωμάς θα κέρδιζε το Ζωγράφο εκτός έδρας και με τέτοια διαφορά?

Καλή επίτυχία και στις δύο ομάδες.

.........και όμως το πιστεύαν οι παίχτριες της ομάδας, οι προπονητές και οι φίλοι της ομάδας!!!! εν αναμονή λοιπόν για τα αυριανά παιχνίδια!!!!!!!!!! καλή επιτυχία σε όλους!!!!!!!!!!!!

asxetem σε χάσαμε!!!!!!!πού εισαι??????????
Πανθηρας
Καλημέρα!!Ξέρει κανείς τα αποτελέσματα της αγωνιστικής??
dolly12
Ο ζωγραφου κερδισε με 4 τη παιανια στη παιανία
Η ΑΕ ΠΑΠ κερδισε με πολλους το ΖΑΟΝ στο Παγκράτι

αυτα ξέρω προς το παρόν
alexako
QUOTE(dolly12 @ Feb 26 2007, 07:37 AM) *
Ο ζωγραφου κερδισε με 4 τη παιανια στη παιανία
Η ΑΕ ΠΑΠ κερδισε με πολλους το ΖΑΟΝ στο Παγκράτι

αυτα ξέρω προς το παρόν

ο αγ.θωμάς κέρδισε τον θρίαμβο νομίζω με 10 πόντους και η αμαρυλλίς κέρδισε.
κ εγώ αυτά ξέρω προς το παρόν.dolly12??????????????
alexako
QUOTE(alexako @ Feb 26 2007, 07:46 AM) *
ο αγ.θωμάς κέρδισε τον θρίαμβο νομίζω με 10 πόντους και η αμαρυλλίς κέρδισε.
κ εγώ αυτά ξέρω προς το παρόν.dolly12??????????????

α!ξέχασα να αναφέρω ότι στον πάγκο του παγκρατίου απο δω και στο εξής θα είναι ο Τόλιας!
froso
Συνολικά τα αποτελέσματα της α΄εσκα:

ΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ - ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 52-73
ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΜΕΛΑΣ ΑΓ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ 67-62
ΑΜΑΡΥΛΛΙΣ - ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ Ν.ΦΙΛΑΔ. 61-40
ΑΕ ΠΑΓΚΡΑΤΙ-ΑΡΙΩΝ-ΠΡΩΤΕΑ - Ζ.Α.Ο.Ν. 58-28
ΑΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΑΟΝΨ 76-67
ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ - ΠΑΟ ΘΡΙΑΜΒΟΣ 59-49
ΑΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΚΤΗΣΙΦΩΝ - ΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ 52-55
dolly12
Βαθμολογία σε 18 αγωνιστικες

ΓΣ ΑΜΑΡΥΛΛΙΣ 35
ΑΕ ΠΑΓΚΡΑΤΙ-ΑΡΙΩΝ-ΠΡΩΤΕΑ 35
ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 33
ΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ 31
ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ Ν.ΦΙΛΑΔ. 30
ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 28
ΜΕΛΑΣ ΑΓ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ 27
ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ 26
Ζ.Α.Ο.Ν. 25
ΑΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 25
ΑΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΚΤΗΣΙΦΩΝ 23
ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΑΟΝΨ 21
ΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ 20
ΠΑΟ ΘΡΙΑΜΒΟΣ 18
coach13
Μελίσσια-Περιστέρι 52-73 (30-48)
Διαιτητές: Ζερβούδης-Καρδάρας
Μελίσσια (Καραδήμας): Κομνηνού 13, Κασσίμη 4, Μαρτέκα, Μαρίνου 6 (1), Σταυράτη 2, Αρβανίτη 8, Σκαρογιάννη 12, Δεμερτζή 7 (1)
Περιστέρι (Κολτσίδας): Μπαρούχου 2, Χρονοπούλου 2, Καναβάρου 1, Ζουρνή 26, Πετράκη 4, Σταμπούρλου 12 (2), Χαραλαμπάκη 7, Μπακαλέξη 4, Αντωνογειαννάκη 11, Βάλβη 4
ΑΕΚ Περιστερίου-Μελάς Αγ. Ελευθέριος 67-62 (35-40)
Διαιτητές: Ζαφειράτος-Δημητρίου
ΑΕΚ Περιστερίου (Περτέσης-Λιαπάκης): Κουτσούμπα 21 (3), Βαρελάκη 5 (1), Μπιτζάνη, Δελότη 14, Γκούρμα, Γκιόκα 6, Βε, Φλώρου 19, Κυριακάκη, Αλσάμη, Πολίτη 3 (1), Γκάτση
Μελάς Αγ. Ελευθέριος (Μάλαμα): Γαρτζωλάκη 11 (1), Κερπέ 9 (1), Σαλούρου, Στεργιοπούλου 7 (1), Χαϊμανδού, Κερπέ Γ., Πλαϊνάκη 12 (1), Μιχοπούλου, Λεκαράκου 5 (1), Σταυροπούλου, Μακρυνίκα 18

Αμαρυλλίς-Ιωνικός Ν.Φ. 61-40 (39-24)
Διαιτητές: Σώμος-Νικολόπουλος
Αμαρυλλίς (Καπογιάννη-Θυσιάδης): Μήχου, Χριστοδούλου 12 (4), Γκιουλέκα 14, Βαλαντάση 2, Κρητικού, Δεληγιώργη 7, Ρετζεπέρη, Σολωμού 7 (1), Ζακυνθινού, Μάλαμα 4, Καπερώνη 8, Καλιώρα 7 (1)
Ιωνικός Ν.Φ. (Χλιαουτάκης): Μαυροειδή 2, Αλεξανδροπούλου, Ζαρκαδούλα 2, Τηλεμάχου 9, Χατζηδάκη, Μαστροθεοδώρου 8 (2), Μουστάκα 12 (1), Σταμούλου 4, Καλοβυρνά, Τζάνη, Αθανίτη, Κριθήμου 3
ΑΕ ΠΑΠ-ΖΑΟΝ 58-28 (30-10)
Διαιτητές: Καραβίτης-Παχής
ΑΕ ΠΑΠ (Γιαννόπουλος): Νικολοπούλου 9 (1), Δασιοπούλου 3 (1), Θεολόγη 7 (1), Παναγιωτίδου, Μεϊμάρη, Παπαγγέλου 7 (1), Ζαβαντή 5, Αθανασούλια 2, Παπακώστα 14 (1), Μπάνου 11
ΖΑΟΝ (Δρόσος): Μαυροκεφάλου 6 (1), Κλάψη 2, Μολφέτα, Δημητρίου 7, Λιούμη 2, Τουλιάτου Γ. 2, Τουλιάτου Μ. 9, Ρίζου 2
Γαλάτσι-Ποσειδώνας 76-67 (37-32)
Διαιτητές: Χριστίδης Ηλ.-Μότσος
Γαλάτσι (Δημοπούλου): Φουρλιά 14 (3), Κοτρολού 22 (4), Βελακούλη 21, Ογκουνόριν 7, Στρατίκη 3, Καμπούρη, Μωραϊτου 7, Παπακωνσταντοπούλου 2, Τσαμπά
Ποσειδώνας (Ευφραιμίδης): Καποδίστρια 5 (1), Τριανταφύλλη 2, Ντακόλια 6, Μπασιάκου, Ζαχαροπούλου 26 (2), Καλαμάτα 2, Μανέα 16, Δρίβα 9, Βέρρη 1
Αγιος Θωμάς-Θρίαμβος 59-49 (31-14)
Διαιτητές: Σέρρας Πλ.-Τσάτσης
Αγιος Θωμάς (Λάγιου): Φιλιππάκη 6, Ελευθερίου 3, Μασσέλου 19 (1), Κασσελούρη, Καραμαλέγκου 3, Νικολακάκη 8 (1), Τσιμτσιλή 9 (3), Βόλα 3, Μιχαήλ 6, Σαπλαούρα, Σπύρου 2
Θρίαμβος (Σοϊλεμετζίδης): Μεϊμάρογλου 7 (1), Κορδάτου, Καλτσή 9 (1), Σταματοπούλου 8, Μιχαήλ 6 (2), Καρυδάκη 10, Γκολιά 4, Σχίζα 5
Παιανία-Ζωγράφου 52-55 (28-33)
Διαιτητές: Στύλιος-Κάτσικας
Παιανία (Χατζηδάκη-Μασούρας): Ζαφείρη, Αγιοβλασσίτη, Γκαϊτατζή, Σολωμού 10, Βαρβέρη 18 (2), Κελλάρη 8, Λεφέβρ 2, Παπακωνσταντίνου 2, Ραχιώτη 2, Τζήμα 10
Ζωγράφου (Ζέρβα-Αργυρίου): Κεσσέ, Μάνθου, Πετράκη, Τριμέρη 14 (1), Δημητρά 7, Κοτσιάφτη 12, Αγγελίδη 11, Χονδρού, Θεοδωράτου 9 (1), Γκόλια, Βασιλάτου, Χαραλαμπίδου 2
Peritri
Μετά από πολλά χρόνια ο Ποσειδώνας βαδίζει προς τη Β' ΕΣΚΑ...
appolonara
ε δεν πειραζει,του χρονου θα παιξει με τον απολλωνα που θα ανεβει β'εσκα smiley.gif
alexako
QUOTE(appolonara @ Feb 26 2007, 02:59 PM) *
ε δεν πειραζει,του χρονου θα παιξει με τον απολλωνα που θα ανεβει β'εσκα smiley.gif

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 1
ΑΙΓΑΛΕΩ ΜΕΛΑΣ ΑΓ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ - ΓΣ ΑΜΑΡΥΛΛΙΣ 2
ΙΩΝΙΚΟΥ Ν.Φ. ΚΛ. ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ Ν.ΦΙΛΑΔ. - ΑΕ ΠΑΓΚΡΑΤΙ-ΑΡΙΩΝ-ΠΡΩΤΕΑ 2
ΖΗΡΙΝΕΙΟ Ζ.Α.Ο.Ν. - ΑΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 2
ΜΕΤΣ Β ΠΑΟ ΘΡΙΑΜΒΟΣ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΑΟΝΨ 1
ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ - ΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ 1
ΓΟΥΔΙΟΥ Δ.Ζ. ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ - ΑΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΚΤΗΣΙΦΩΝ 1

Ποιά είναι τα προγνωστικά σας για την κυριακή?δύσκολο παιχνίδι θα είναι θρίαμβος-ποσειδώνας.υποστηρίζω τον θρίαμβο γιατί είναι δυνατός μέσα στην έδρα του και θα κάνει το παν να κερδίσει το παιχνίδι. Στο ζαον-γαλάτσι λέω 2 αν και δύσκολα κερδίζεις μέσα στο ζηρίνειο υποστηρίζω γαλάτσι.
klik
QUOTE(alexako @ Feb 27 2007, 07:17 AM) *
ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 1
ΑΙΓΑΛΕΩ ΜΕΛΑΣ ΑΓ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ - ΓΣ ΑΜΑΡΥΛΛΙΣ 2
ΙΩΝΙΚΟΥ Ν.Φ. ΚΛ. ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ Ν.ΦΙΛΑΔ. - ΑΕ ΠΑΓΚΡΑΤΙ-ΑΡΙΩΝ-ΠΡΩΤΕΑ 2
ΖΗΡΙΝΕΙΟ Ζ.Α.Ο.Ν. - ΑΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 2
ΜΕΤΣ Β ΠΑΟ ΘΡΙΑΜΒΟΣ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΑΟΝΨ 1
ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ - ΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ 1
ΓΟΥΔΙΟΥ Δ.Ζ. ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ - ΑΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΚΤΗΣΙΦΩΝ 1

Ποιά είναι τα προγνωστικά σας για την κυριακή?δύσκολο παιχνίδι θα είναι θρίαμβος-ποσειδώνας.υποστηρίζω τον θρίαμβο γιατί είναι δυνατός μέσα στην έδρα του και θα κάνει το παν να κερδίσει το παιχνίδι. Στο ζαον-γαλάτσι λέω 2 αν και δύσκολα κερδίζεις μέσα στο ζηρίνειο υποστηρίζω γαλάτσι.

κάλημεεεεραααααααααα!!!!!!!!!
θα συμφωνισω μαζι σου στα προγνωστικα μονο που νομιζω οτι ο ΖΑΟΝ δεν θα χασει μεσα στν εδρα του απο το Γαλατσι!!!
christina n10
QUOTE(klik @ Feb 27 2007, 09:32 AM) *
θα συμφωνισω μαζι σου στα προγνωστικα μονο που νομιζω οτι ο ΖΑΟΝ δεν θα χασει μεσα στν εδρα του απο το Γαλατσι!!!
καλημερα και απο εμενα.θα συμφωνησω με τα παραπανω προγνωστικα.θεωρω οτι θα κανει και ο θριαμβος επιτελους την πρωτη του νικη.οσο για το ματσακι αγ.θωμας-παιανια.το θεωρω αμφιρροπο και δεν θα δωσω προγνωστικα.και οι δυο ομαδες πιστευω οτι θελουν πολυ την νικη και θα το παλεψουν μεχρι τελους.αυτος ομως που θα το θελει πιο πολυ και θα φανει πιο ετοιμος και σε καλη μερα θα το παρει το παιχνιδακι.θα κριθει πιστευω στις λεπτομερειες.

καλη επιτυχια σε ολες τις ομαδες.
tsops
Μένουν οκτώ αγώνες, ήτοι συνολικά maximum 16 βαθμοί - νίκες οι οποίοι ουσιαστιικά θα διαμοιραστούν μεταξύ των ουραγών, δεδομένου ότι έχουν και αρκετά ματς μεταξύ τους. Ποιά η κατάσταση όμως σήμερα? για να δούμε :

ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΑΟΝΨ 21
ΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ 20
ΠΑΟ ΘΡΙΑΜΒΟΣ 18

Θεωρώ ότι Παιανία και Γαλάτσι μπορεί να κάνουν "στραπάτσα", αλλά είναι δύσκολο να πέσουν. Μεταξύ των παραπάνω τριών όμως, οι αποστάσεις είναι κοντινές. Με τον υποβιβασμό των Αγ. Αναργύρων από την Α2 (χωρίς να έχει βγει ακόμα η απόφαση του ΔΣ ή του αθλητικού δικαστή), η κατάσταση είναι ακόμα ρευστή. Οι προβλέψεις? οι τρεις πιο πάνω πέφτουν ή θα υπάρξουν αλλαγές στην ουρά? (άντε, να ξυπνήσουμε λίγο το topic rolleyes.gif )
alexako
QUOTE(klik @ Feb 27 2007, 07:32 AM) *

καλημέρα και σε σένα!το ξέρω ότι δύσκολα χάνει στην έδρα του ο ΖΑΟΝ απλά επειδή ξέρω οτι το γαλάτσι δεν τα παρατάει εύκολα στα παιχνίδια!θα δείξει βέβαια τη κυριακή!να σε ενημερώσω ότι ούτε κ σεις θα έχετε εύκολο έργο με την παιανία αν παίξει όπως έπαιξε με τον ζωγράφου (το πάλεψε μέχρι το τέλος το παιχνίδι).Βέβαια αν παίξετε με πάθος όπως το συνηθίζετε δεν πιστεύω να έχετε πρόβλημα και ειδικά μέσα στην έδρα σας!

QUOTE(tsops @ Feb 27 2007, 07:43 AM) *
Μένουν οκτώ αγώνες, ήτοι συνολικά maximum 16 βαθμοί - νίκες οι οποίοι ουσιαστιικά θα διαμοιραστούν μεταξύ των ουραγών, δεδομένου ότι έχουν και αρκετά ματς μεταξύ τους. Ποιά η κατάσταση όμως σήμερα? για να δούμε :

ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΑΟΝΨ 21
ΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ 20
ΠΑΟ ΘΡΙΑΜΒΟΣ 18

Θεωρώ ότι Παιανία και Γαλάτσι μπορεί να κάνουν "στραπάτσα", αλλά είναι δύσκολο να πέσουν. Μεταξύ των παραπάνω τριών όμως, οι αποστάσεις είναι κοντινές. Με τον υποβιβασμό των Αγ. Αναργύρων από την Α2 (χωρίς να έχει βγει ακόμα η απόφαση του ΔΣ ή του αθλητικού δικαστή). Οι προβλέψεις? οι τρεις πιο πάνω πέφτουν ή θα υπάρξουν αλλαγές στην ουρά? (άντε, να ξυπνήσουμε λίγο το topic rolleyes.gif )

καλημέρα!να ρωτήσω...υπάρχει περίπτωση εκτός απο τους αγ.αναργύρους να πέσει κ άλλη αθηναική ομάδα απο την Α2?αν ναι τότε θα πέσουν παραπάνω απο τρείς?
christina n10
QUOTE(Peritri @ Feb 26 2007, 01:43 PM) *
Μετά από πολλά χρόνια ο Ποσειδώνας βαδίζει προς τη Β' ΕΣΚΑ...
δυστυχως δεν ειναι μονο ο ποσειδωνας που οδευει στην β μετα απο πολλα χρονια.ειναι και αλλη μια ομαδα που εχει ακομη μεγαλυτερη ιστορια στο χωρο και δεν ειναι αλλη απο τον θριαμβο.μεγαλο κριμα για αυτη την ομαδα που πολλοι παραγοντες την εχουν φερει σε αυτη τη θεση.ευχομαι του χρονου στη β εσκα να κανει μια καινουρια και αρχη ,να ανανεωθει μεσα και εξω απο τους αγωνιστικους χωρους και να ξαναβρεθει εκει που τις αρμοζει.
klik
QUOTE(alexako @ Feb 27 2007, 07:47 AM) *
καλημέρα και σε σένα!το ξέρω ότι δύσκολα χάνει στην έδρα του ο ΖΑΟΝ απλά επειδή ξέρω οτι το γαλάτσι δεν τα παρατάει εύκολα στα παιχνίδια!θα δείξει βέβαια τη κυριακή!να σε ενημερώσω ότι ούτε κ σεις θα έχετε εύκολο έργο με την παιανία αν παίξει όπως έπαιξε με τον ζωγράφου (το πάλεψε μέχρι το τέλος το παιχνίδι).Βέβαια αν παίξετε με πάθος όπως το συνηθίζετε δεν πιστεύω να έχετε πρόβλημα και ειδικά μέσα στην έδρα σας!
καλημέρα!να ρωτήσω...υπάρχει περίπτωση εκτός απο τους αγ.αναργύρους να πέσει κ άλλη αθηναική ομάδα απο την Α2?αν ναι τότε θα πέσουν παραπάνω απο τρείς?

το ξερω οτι θα ειναι ενα δυσκολο παιχνιδι την κυριακη!!!
ελπιζω ομως και χωρις τραυματισμους!!!!!!!!!!!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.