Help - Search - Members - Calendar
Full Version: O Aρης στο Uleb Cup
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Άρης
Pages: 1, 2
dizzy_fingers
Μα είναι δυνατόν να μην εχει ζωντανη συνδεση η ΕΡΑ. Καθόμαστε και ακούμε χίλιες δύο μαλάκιες για την εθνική που παίζει αυριο. Ε να πανε να γαμήθουνε. Χίλια συγνώμη για τις βρισίες. Αλλα οι ¨Ελληνες του εκσωτερικου τι πρεπει να κάνουνε, εφοσων ουτε η ΕΡΤ SAT δεν συνδεετε με ΕΡΤ3 να δούμε και εμείς το παιχνίδι.

Ακουσα στο ράδιο οτι η ΕΡΤ3 δεν διχνει το παιχνιδι. Αληθευει?

Και λίγα λες chinaski... sad.gif

Μάλιστα στις ειδήσεις από όλα τα κανάλια δεν έγινε ούτε μία αναφορά στο παιχνίδι αυτό...

Αλλά αυτό που με έβγαλε από τα ρούχα μου ήταν το ότι διέκοψε τον αγώνα δυο φορές (ειδικά τη δεύτερη φορά ήταν σε καίριο σημείο για την εξέλιξη του αγώνα) για να δείξει την εκλογή του Προέδρου.
Εντάξει, καταλαβαίνουμε ότι είναι σημαντικό γεγονός...καταλαβαίνουμε επίσης ότι η ΕΡΤ ως κρατικό κανάλι πρέπει να γλύψει και "λίγο"...
Αλλά ρε πούστη μου, 3 κρατικά κανάλια έχεις!!!
Πρέπει να διακόψεις ζωντανή σύνδεση για να δείξεις αυτό που δείχνεις την ίδια ώρα στο ένα από τα τρία (σημ: την ίδια ώρα, η ΕΤ1 είχε διαφημίσεις)????? angry_red.gif angry_red.gif angry_red.gif

Όσον αφορά τα παιχνίδι τώρα...ήταν ότι πρέπει για έναν ουδέτερο θεατή. Πολύ ωραίο ντέρμπυ με καταπληκτική εξέλιξη.

Δε θα προσθέσω τίποτα παραπάνω στα όσα είπατε-ο Κόλινς νόμισε ότι ήταν ο Τζόρνταν αλλά και ο Ασημακόπουλος στην προτελευταία φάση έκανε τη χειρότερη δυνατή επιλογή!

Για το σημερινό παιχνίδι μεμονωμένα δεν μπορεί να κατηγορηθεί ο Μπάρτον. Ότι ήταν να κάνει το έκανε στο μέγιστο δυνατό βαθμό.
Το μεγάλο του λάθος είναι γενικό...η έλλειψη αγωνιστικής πειθαρχίας που πάει ο κάθε παίχτης και ορμάει 1 εναντίον 5....αλλά σήμερα το πάλεψε το ματς...

Κρίμα όμως παιδιά..κρίμα.

Ας ελπίσουμε τώρα ότι δεν θα ξεσπάσετε στον τελικό κυπέλλου biggrin.gif.
emperor
Πόνεσε η καρδιά μου ρε damnΤι να πω.Πάντως για την τελευταία φάση δεν κατηγορώ τον Κόλλινς είχε χώρο και σούταρε.Δυστυχώς για 2 εκατοστά δεν μπήκε .Για μένα η βλακεία έγινε στην επίθεση με τον Ασημακόπουλο.Η χειρότερη επιλογή.
Πάντως ρε παιδιά τα τάκλιν επιτρέπονται στην Ούλεμπ;Τι τάκλιν ήταν αυτό του Μουζαγιένοβιτς πάνω στο Καστλ.
Τώρα συνεχίζουμε και βλέπουμε.Και πάλι πίκρα
dizzy_fingers
Η διαιτησία όντως έκανε λάθη στο τέλος.... wink.gif

Αλλά όταν χάνεις 3 ευκαιρίες να πάρεις το ματσάκι (1. drive του κόλλινς, 2. βλακεία του ασημακόπουλου, 3. τρίποντο του κόλλινς) τότε δε νομίζω ότι αξίζει να παραραπονιέσαι του διαιτητή που δεν στις έκανε 4...
Warrior
Μπραβο στον Μπαρτον για την αμυνα που εχει μαθει στην ομαδα να παιζει,μπραβο
του για τις αλλαγες που εκανε και γυρισε το παιχνιδι στην αρχη.Μπραβο του για την
δουλεια που εχει κανει και εκανε αυτο το μπαχαλο πριν ενα μηνα..ομαδα..

Και σε οτι αλλο θετικο βρεις Ira,μεσα να του πω μπραβο..

ΑΛΛΑ ο ανθρωπος απο ενα σημειο και μετα κολλαει..
Συμπτωση επαναλαμβανομενη παυει να ειναι συμπτωση!

Ολυμπιακος μεσα,Παναθηναικος εξω και σημερα.Τρια δικα μας παιχνιδια τα χανουμε
"καρμπον".
Εξι λεπτα πριν τη ληξη εισαι στο +10(8 μπροστα και 2 καβατζα..).Και καταφερνεις να
βρεθεις στο -10 μεσα σε 3.30 λεπτα.Ελεος δηλαδη..

Ο ανθρωπος αν βρει μια πενταδα που τραβαει,την αφηνει μεχρι να "καει" τελειως..
Βλεπεις οτι ο αντιπαλος απο ενα σημειο και μετα προσαρμοζεται,αλλαξε λιγο τον
τροπο παιχνιδιου σου!
Ο Καστλ ειναι σε μεγαλη μερα,αλλα ως ποτε θα μπορουσαμε να σκοραρουμε με
τριποντα του.Τον εχεις 40 λεπτα μεσα,να κυνηγαει σε ολο το γηπεδο στην αμυνα και
να τραβαει και στην επιθεση..ΠΟΣΟ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ??

Κοντεψε να αφησει τα κοκκαλα του στο γηπεδο ο ανθρωπος..Δωστου δυο ανασες..

Τον Παντιους,κανει φοβερο παιχνιδι στο πρωτο μερος,αλλα ξερεις απο δεκαδες αλλες
φορες οτι αυτος ο ανθρωπος,αμα μπλοκαρει τελειωσε..τον βλεπεις απο ενα σημειο και
μετα χανεται,αλλαξε τον ρε ανθρωπε..
Τον Κυριτση τον βαζεις δυο λεπτα,σου κανει δυο λαθη,τελειωσε ουτε ενα λεπτακι,ετσι
να ξεκουρασει λιγο τον Καστλ..

Να παιξει και ο Κολλινς λιγο στον ασσο.Και παω σε αυτον τωρα επειδη θα πεσουν
ολοι τωρα να τον φανε και μαλλον αυτος θα πληρωσει τα σπασμενα..
ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ,δεν εχει αποδοσει ο Κολλινς οποτε παιζει δυαρι με τον Καστλ
ασσο.Μα ΠΟΤΕ ομως!!Οποτε ή τον βγαζεις ή τον βαζεις εκει που ξερει να παιζει..
Δεν προκειται να γινει ΠΟΤΕ γκαρντ αυτος ο παιχτης.
Οσες φορες επαιξε στον ασσο επαιξε μια χαρα..

Παμε τωρα και στην επιλογη του για το σεντερ.Απο το ημιχρονο κιολας βλεπεις οτι
το παιχνιδι δεν ταιριαζει στον Σχορτσιανιτη.Ειναι δυνατον τοσα κιλα ανθρωπος να
αποδοσει με αντιπαλους τους ευκινητους Λιθουανους??Και να παιξει,να καλυψει
σωστα χωρους σε ζωνη??
Κανει τρια φαουλ(δινουμε και το αβανταζ των βολων) μεσα σε δυο τρια λεπτα στην
τελευταια περιοδο,γιατι δεν μπορει να ακολουθησει αυτον τον ρυθμο του παιχνιδιου..
Δεν το βλεπεις??Τον Τζονσον που βοηθησε τοσο και του ταιριαζε και το παιχνιδι,μπορει
να μου πει καποιος γιατι τον ξεχασε τελειως στο δευτερο μερος??Ακομα και οταν
βγηκε με 5 φαουλ ο χοντρος..??Ε??

Ετσι για να αλλαξουμε λιγο τον τροπο επιθεσης,ως ποτε θα εβαζε τριποντα ο Καστλ?
Στις τελευταιες επιθεσεις,θελουμε τριποντα για να καλυψουμε τη διαφορα..γιατι δεν
βαζεις οσους καλους σουτερ εχεις μεσα.
Μεχρι πριν καποιους αγωνες τους εβαζες για 20λεπτα,,ετσι καιγονται οι παικτες.

Και η κουτση Μαρια ηξερε οτι θα παρει ολες τις επιθεσεις στο τελος,γιατι ηταν ο μονος που μπορουσε απο αυτους που ηταν στο παρκε..και ηταν και σε ασχημη μερα..

Τελοσπαντων γιατι οσο τα θυμαμαι δεν προκειται να τελειωσω να γραφω ποτε..

Ο ανθρωπος κανει τοση δουλεια και στην κρισιμη στιγμη δεν μπορει να διαχειριστει την ομαδα του,βγαζει τα ματια του μονος του...
Και ΚΑΙΕΙ παικτες

Και ξαναλεω συμπτωση επαναλαμβανομενη παυει να ειναι συμπτωση!

Για τον διαιτητη(το πατριωτακι του Μαχοριτς) δεν νομιζω να χρειαζεται να πουμε
πολλα.

Για την ΕΤ3 θα ελεγα παρα πολλα,αλλα ειμαστε "καθως πρεπει" forum..οπως και για
τους πανιβλακες που περιεγραφαν..
Warrior
Ποιον τελικο κυπελλου ρε dizzy και ποια συνεχεια φιλε emperor??

Για αλλη μια χρονια θα μεινουμε εξω απο την Ευρωλιγκα..14ος χρονος...
Και εισαι μια ανασα να περασεις(μετα απο υπερβολικη προσπαθεια) μια απο τις
δυσκολοτερες ομαδες της διοργανωσεις και κλοτσας την ευκαιρια μονος σου..
Σαν τα μικρα παιδακια,που μας φερνουν το παγωτο μπροστα μας και μας,παμε να
το γλειψουμε..και μας πεφτει μεσα απο τα χερια....
Θα ξεφευγαμε οριστικα απο την κριση..τωρα ποιος ξερει τι θα γινει παρακατω,ειμαστε
και περιεργοι εμεις..
Δεν το μπορω να το χωνεψω με τιποτα ακομη,δεκα φορες καλυτερα να χαναμε με
30 ποντους...

Να παλεψουμε για ενα καλο πλασαρισμα στη συνεχεια δηλαδη..Τι να το κανουμε??
Υπερβολικος θα πειτε..

Και το κυπελλο για να γιατρεψουμε πληγες απλα,να ικανοποιηθουμε που θα
κερδισουμε επιτελους τον Παναθηναικο..
Και αν δηλαδη..
Γιατι παλι θα μπορει να μας πεσει το "παγωτο"απο τα χερια..

ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΛΕΨΑΝ..ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΠΑΡΤΟΝ!!
Οσο μπορουσε και αυτος..

ΠΙΚΡΑ...
chinaski
τι να γίνει ρε παίδες, οι παίκτες που εχουμε τώρα δεν εχουν πολλα αρχίδια κατα την γνώμη μου. Το παλεψαν οσο μπορουσαν. Ουτε λιαδελης ειναι o colins, ουτε ortiz o "σοφο", ουτε boni o castl. Κατα τη γνωμη μου τοσο τραβάει η ομαδα. Δεν εχει τα αρχιδια της ομαδας του 97.

(Οσο για euroleague που αναφερατε, τοτε ηταν ι ευκαιρια μας, αλλα ενας θεος ξερει πως χασαμε απο το Παγκρατι που ειχε ηδη υποβιβαστει......Παρολα αυτα πιστευο οτι μπορουμε να κανουμε κατι καλο φετος στο πρωταθλημα......υπομονη παιδες, απο τι στιγμη που στα διοικητικα επικρατει ηρεμια, καποια στιγμη θα κανουμε και παλι το ΜΠΑΜ)
Warrior
Τωρα που εχω αρχισει και ηρεμω,σκεφτομαι τι πραγμα ηταν αυτο σημερα παλι..

Σκωτσεζικο ντους.....
Απο το -20...στα ισια...στο -13...στο +8(6λεπτα πριν το τελος),στο -10 1 λεπτο και
κατι πριν τη ληξη και στο τελευταιο δευτερολεπτο αν εμπαινε το τριποντο(που για μενα
ηταν η καλυτερη δυνατη επιλογη,ελευθερος ηταν και δεν υπηρχε αλλος χρονος)θα
περναμε την προκριση.. ohmy.gif

ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ!!

Καπου διαβασα οτι ο Μαχοριτς απορουσε...πως βγηκαμε 3οι στον ομιλο??
Που να σου εξηγουμε τωρα...
fatboy
Μπορώ να πω κάτι πέρα από τα του αγώνα και την απαράδεκτη συμπεριφορά της ΕΤ3? Μπορεί να είμαι Αρειανός αλλά οφείλω να ομολογήσω πως αν δεν έδιναν οι διαιτητές εκείνο το αντιαθλητικό στο τέλος στους Λιθουανούς και δεν έκλειναν τα μάτια στο πλονζόν του mujezιnovic θα πίστευα πως κάτι βρωμάει στην ιστορία... Η διαιτησία μας πήγαινε με χίλια... blink.gif
IraTmac
QUOTE (Warrior @ Feb 8 2005, 10:19 PM)
Εξι λεπτα πριν τη ληξη εισαι στο +10(8 μπροστα και 2 καβατζα..).Και καταφερνεις να
βρεθεις στο -10 μεσα σε 3.30 λεπτα.Ελεος δηλαδη..

κοίτα, αυτή η ομάδα που αντιμετωπίζατε χτες έχει σαν όπλο αυτά τα σερί με 7-0 ως 11-0 που σε διαλύουν. έχουν τους τρελούς που βάζουν 3-4 συνεχόμενα τρίποντα και αλλάζουν τη ροή του αγώνα. οπότε δεν φταίει σε αυτό ο Μπάρτον, αλλά η περιφερειακή άμυνα. 30 ελεύθερα τίποντα έκανε ο Στελμάχερς κι ο Ντελι(κάτις). αφήνεις Λιθουανό να σουτάρει ελεύθερος?

Βλεπεις οτι ο αντιπαλος απο ενα σημειο και μετα προσαρμοζεται,αλλαξε λιγο τον
τροπο παιχνιδιου σου!

ερώτηση, γιατί μπερδεύτηκα. ο Καραποστόλου τραυματίας ήταν? ο Ραίσεβιτς?

Ο Καστλ ειναι σε μεγαλη μερα,αλλα ως ποτε θα μπορουσαμε να σκοραρουμε με
τριποντα του.Τον εχεις 40 λεπτα μεσα,να κυνηγαει σε ολο το γηπεδο στην αμυνα και
να τραβαει και στην επιθεση..ΠΟΣΟ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ??

Κοντεψε να αφησει τα κοκκαλα του στο γηπεδο ο ανθρωπος..Δωστου δυο ανασες..

πραγματικά, εκπληκτική εμφάνιση έκανε ο Καστλ. κρατούσε την ομάδα μόνος του με τρίποντα, κρίσιμες άμυνες, τα πάντα. στο τέλος όμως κουράστηκε και δεν μπορούσε να κάνει τίποτα.

Να παιξει και ο Κολλινς λιγο στον ασσο.Και παω σε αυτον τωρα επειδη θα πεσουν
ολοι τωρα να τον φανε και μαλλον αυτος θα πληρωσει τα σπασμενα..

ξέρω οτι δεν είναι η κατάλληλη στιγμή γι' αυτό, αλλά το χα ξαναγράψει παλιά. Γιατί άφησες τον Smush Parker να φύγει? Επειδή ήταν άπειρος κι έκανε πολλά λάθη σε κρίσιμα σημεία του αγώνα, σωστά? ε, και πήρες τον Κόλινς για να μην τα κάνει. εγώ βλέπω κάνει τα ίδια και χειρότερα, παρά την εμπειρία του...

Παμε τωρα και στην επιλογη του για το σεντερ.Απο το ημιχρονο κιολας βλεπεις οτι
το παιχνιδι δεν ταιριαζει στον Σχορτσιανιτη.Ειναι δυνατον τοσα κιλα ανθρωπος να
αποδοσει με αντιπαλους τους  ευκινητους Λιθουανους??Και να παιξει,να καλυψει
σωστα χωρους σε ζωνη??

Δεν το βλεπεις??Τον Τζονσον που βοηθησε τοσο και του ταιριαζε και το παιχνιδι,μπορει
να μου πει καποιος γιατι τον ξεχασε τελειως στο δευτερο μερος??Ακομα και οταν
βγηκε με 5 φαουλ ο χοντρος..??Ε??

συμφωνώ απόλυτα. ο Γιαβτόκας έσπασε πλάκα με τον Γεματούλη επιθετικά. τον άφηνε 2 φάσεις πίσω...

γιατι δεν
βαζεις οσους καλους σουτερ εχεις μεσα.

γιατί έχεις καλό μακρινό σουτερ? από αυτούς που έπαιξαν χτες πλην του Καστλ δεν βλέπω τίποτα ιδιαίτερο...

η ΕΤ3 έκανε την μεγαλύτερη πατάτα του μήνα, δείχνοντας τα τελευταία 3 λεπτά τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας! Έλεος! δείξτον σε 4 λεπτά που θα χει τελειώσει το ματς ΡΕΕΕΕ... 68.gif

τέλος, αυτό το 9ρι ο Ντελι(κάτις) των Λιθουανών, φονιάς. ΦΟΝΙΑΣ! 77.gif
IraTmac
πάντως αντικειμενικά, η Λιέτουβος είναι καλύτερη ομάδα από τον αρη. ο φονιάς στον άσσο είναι ωραιότατος, ο στελμάχερς πολύ καλός σουτέρ, ο Νέσμπι προσφέρει θέαμα ακόμα κι αν δεν είναι σταθερός, ο Μουγεζίνοβιτς είναι καλός παίκτης κι ο Γιαβτόκας για την ULEB είναι κορυφή. αυτή είναι ομάδα για Ευρωλίγκα. χτες ο Νέσμπι κι ο Μουγεζίνοβιτς δεν έπαιξαν καθόλου καλά. ο πρώτος τραυματίστηκε κιόλας μάλλον, στην αρχή έπαιξε ικανοποιητικά, ενώ ο Χάρις ήταν άθλιος, δεν ξέρω γιατί.

αν η Λιέτουβος παίξει με το δικέφαλο κοτόπουλο όπως με τον αρη θα γελάσουμε άγρια. κι αν μάλιστα δεν παίξει κι ο Μούλα-Σούλα-Τούλα-Ρούλα, 24.gif 24.gif 19.gif
MZ13
Φοβερός αγώνας χτες, με εκπληκτικά ξεσπάσματα και άπο τις 2 ομάδες που σε κρατάγανε στην τσίτα, άσχετα με την διαφορά που έπαιρνε η κάθε ομάδα.... 41.gif

Το μόνο αρνητικό άπο πλευράς Αρη για μένα είναι ότι όποτε πλησίαζε στο σκορ έκανε κάτι αψυχολόγητες επιθέσεις και οι παίκτες σούταραν τρίποντα χωρίς λόγο.... 68.gif

Οσο για την τελευταία φάση...... περισσότερο κατηγορώ τον Ασημακόπουλο για την βλακεία που έκανε προς το τέλος παρά τον Κόλινς..... ο Ασημακόπουλος έχασε όπως φάνηκε με αυτή την επιλογή πολύτιμα δευτερόλεπτα άπο την τελευταία επίθεση του Αρη... 68.gif

Για τον Κόλινς.... αν το έβαζε θα είχε κατεβατά ολόκληρα με συγχαρητήρια, για το πόσο μάγκας και παικταράς είναι και άλλα τέτοια.... άλλα επειδή το έχασε λέμε ότι μπορούσε να κάνει κάτι άλλο, όπως πχ μπάσιμο.... άλλα εγώ δεν είμαι καθόλου σίγουρος αν θα έβαζε το μπάσιμο, και ακόμα αν του γινόταν φάουλ δεν νομίζω στο χρονικό σημείο που είχε φτάσει το ματς και την έδρα που παιζόταν αν οι διαιτητές θα το έδιναν.... wink.gif

Εγώ προσωπικά θαυμάζω αυτούς που όταν η μπάλα καίει παίρνουν πάνω τους όλη την ευθύνη, ξέρωντας τις συνέπειες που θα ακολουθήσουν - θρίαμβος, κατακραυγή..... αυτοί είναι οι μεγάλοι παίκτες..... 41.gif

Για μένα σωστά έκανε αυτό που έκανε..... έχεις την ευκαιρία να κερδίσεις και την αξιοποιείς... δεν γίνεται πάντα να τα καταφέρνεις, άλλα η προσπάθεια μετράει... wink.gif

Χίλια μπράβο και πάλι στον Αρη...... έφυγε με ψηλά το κεφάλι απέναντι σε μια ομάδα που θεωρείται άπο τα φαβορί της διοργάνωσης.... 41.gif

ΥΠ: Χάρηκα κι εγώ που πήρε η ΕΤ3 τους αγώνες ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη, άλλα μετά το χτεσινό, αναρωτιέμαι αν είναι καλύτερα να τους ξαναφήσει.... 68.gif
Warrior
Μπορεί να είμαι Αρειανός αλλά οφείλω να ομολογήσω πως αν δεν έδιναν οι διαιτητές εκείνο το αντιαθλητικό στο τέλος στους Λιθουανούς και δεν έκλειναν τα μάτια στο πλονζόν του mujezιnovic θα πίστευα πως κάτι βρωμάει στην ιστορία... Η διαιτησία μας πήγαινε με χίλια...

Η καλη διαιτησια οφειλεται στον μεγιστο Γιουργκεμπραντ(ειναι και λιγο φιλελληνας).
Ο ανθρωπος δεν καταλαβαινει τιποτα,σφυριζει οτι βλεπει..
Μας επαιζε 50-50,γιατι μας πηγαινε με χιλια??
Το πρωτο αντιαθλητικο που τους σφυριξε ηταν τρικλοποδια,στην τεχνικη ποινη ο
Μουζεγινοβιτς διαμαρτυροταν 1 λεπτο ασταματητα(για επαναληψη της βολης επειδη
μπηκε μεσα..),αντε να πω οτι το αλλο αντιαθλητικο ηταν λιγο αυστηρο..Και μας παντως το πρωτο αντιαθλητικο ηταν αυστηρουτσικο..

Εγω οσο πηγαινε καλα η διαιτησια,με ζωναν τα μαυρα φιδια..και με το που περασαμε στο +8,ο Σλοβενος πηρε την κατασταση στα χερια του..μπαμ εκανε αυτο.. wink.gif

Σε καποια φαση μας λυπηθηκε ο δικος μας( blink.gif biggrin.gif ) και μας εδωσε και ενα επιθετικο
που ηταν δεν ηταν..

Δεν λεω με την καμια οτι φταινε οι διαιτητες για το αποτελεσμα,μονοι μας βγαλαμε
τα ματακια μας..

ξέρω οτι δεν είναι η κατάλληλη στιγμή γι' αυτό, αλλά το χα ξαναγράψει παλιά. Γιατί άφησες τον Smush Parker να φύγει? Επειδή ήταν άπειρος κι έκανε πολλά λάθη σε κρίσιμα σημεία του αγώνα, σωστά? ε, και πήρες τον Κόλινς για να μην τα κάνει. εγώ βλέπω κάνει τα ίδια και χειρότερα, παρά την εμπειρία του...

Ο Κολλινς ειναι ο μοναδικος εμπειρος παιχτης της ομαδας,ο μοναδικος,που οπως
λεει και ο Mz,οταν "καιει" η μπαλα δεν θα φοβηθει..
Και εχει παιξει σε ολα τα κρισιμα ματς εκτος εδρας..και χθες που ηταν σε κακη μερα
κατι εκανε στην τριτη περιοδο και στο τελος αν παιρναμε το ματς απο αυτον θα το
παιρναμε,οχι μονο απο το τριποντο.Τα "γιουρια" αυτουνου ειχανε καποιες πιθανοτητες..

Εχω χασει ελαχιστα ματς μας φετος,και οποτε τραβηξε ο Κολλινς επαιζε στον ασσο..
Οποτε παιζει διπλα απο τον Καστλ γινεται τραγικος.Δεν μπορει να ειναι τυχαιο αυτο..

Ο Παρκερ ηταν παιχταρας,αλλα ηταν στην "κοσμαρα" του..
Δεν μπορεις να εχεις υψηλες βλεψεις σαν ομαδα οταν εχεις τοσο ανωριμο πλει μακερ..

Και ο Καστλ δεν ειναι σουτερ!!Χθες απλα ηταν στην μερα του..
Ο Καραποστολου,ο Ραισεβιτς(δεν ηταν τραυματιες,εχουν "καει" αυτοι... wink.gif ,απο ποιον
αραγε..?) και ο Κυριτσης εχουν καλυτερο σουτ απο αυτον..και ο Κολλινς..
dizzy_fingers
QUOTE (MZ13 @ Feb 9 2005, 07:45 PM)
Εγώ προσωπικά θαυμάζω αυτούς που όταν η μπάλα καίει παίρνουν πάνω τους όλη την ευθύνη, ξέρωντας τις συνέπειες που θα ακολουθήσουν - θρίαμβος, κατακραυγή..... αυτοί είναι οι μεγάλοι παίκτες.....  41.gif

Αυτό θα πρέπει να σκεφτόταν, ξέρεις, και ο Ασημακόπουλος όταν πήγε να κάνει το αεροπλανικό του με γυρισμένη την πλάτη στο καλάθι wink.gif.

Αυτόν γιατί τον αποδοκίμασες? 7.gif
MZ13
QUOTE (dizzy_fingers @ Feb 9 2005, 09:26 PM)
Αυτό θα πρέπει να σκεφτόταν, ξέρεις, και ο Ασημακόπουλος όταν πήγε να κάνει το αεροπλανικό του με γυρισμένη την πλάτη στο καλάθι wink.gif.

Αυτόν γιατί τον αποδοκίμασες? 7.gif

Γιατί ο Ασημακόπουλος έκανε πολλά λάθη σε 1-2 δευτερόλεπτα.....

Πήγε για δίποντο την στιγμή που χρειαζόταν τρίποντο....

Δεν το έκανε με καθόλου καλές προϋποθέσεις αφού είχε και έναν αμυντικό βδέλα πάνω του.... ο Κόλινς τουλάχιστον είχε ελεύθερο σουτ.... wink.gif

Φαινόταν ότι η προσπάθεια του Ασημακόπουλου ήταν αψυχολόγητη..... sad.gif
emperor
Αυτό θα πρέπει να σκεφτόταν, ξέρεις, και ο Ασημακόπουλος όταν πήγε να κάνει το αεροπλανικό του με γυρισμένη την πλάτη στο καλάθι .

Αυτόν γιατί τον αποδοκίμασες?

Αν είχε χώρο και οπτικό πεδίο ας το έκανε.Όχι όμως έτσι όπως το έκανε με πλάτη στο καλάθι και 2 αντιπάλους κοντά.Και να έχεις χρόνο για κάτι άλλο.Πάντως και εγώ έχω την απορία γιατί δεν έβαλε τον Τζόνσον που τουλάχιστον αμυντικά πήγε καλά.ϊσως γιατί επιθετικά δεν ήταν η μέρα του

τι να γίνει ρε παίδες, οι παίκτες που εχουμε τώρα δεν εχουν πολλα αρχίδια κατα την γνώμη μου. Το παλεψαν οσο μπορουσαν. Ουτε λιαδελης ειναι o colins, ουτε ortiz o "σοφο", ουτε boni o castl. Κατα τη γνωμη μου τοσο τραβάει η ομαδα. Δεν εχει τα αρχιδια της ομαδας του 97.

Για μένα αυτή η ομάδα ήταν η καλύτερη του Άρη μετά τον Γκάλη.Φοβερή ομάδα και ειδικά όταν ο Σακλεφόρντ ήταν υγιείς.Πάντως το ματς ήταν με τον Πιερικό και όχι μετ το Παγκράτι..Αν αυτή η ομάδα είχε τις υγιείς βάσεις που έχει τώρα χτυπούσαμε άνετα Φαιναλ Φορ Ευρωλίγκας.
chinaski
Νομιζα οτι ηταν το παγκρατι, αλλα για να το λες biggrin.gif biggrin.gif

Ναι οντως αν εκκεινη η ομαδα ειχε σταθερη διοικηση μπορουσαμε να κανουμε πολλα πραγματα.
fatboy
QUOTE (Warrior @ Feb 9 2005, 08:31 PM)
Η καλη διαιτησια οφειλεται στον μεγιστο Γιουργκεμπραντ(ειναι και λιγο φιλελληνας).
Ο ανθρωπος δεν καταλαβαινει τιποτα,σφυριζει οτι βλεπει..
Μας επαιζε 50-50,γιατι μας πηγαινε με χιλια??
Το πρωτο αντιαθλητικο που τους σφυριξε ηταν τρικλοποδια,στην τεχνικη ποινη ο
Μουζεγινοβιτς διαμαρτυροταν 1 λεπτο ασταματητα(για επαναληψη της βολης επειδη
μπηκε μεσα..),αντε να πω οτι το αλλο αντιαθλητικο ηταν λιγο αυστηρο..Και μας παντως το πρωτο αντιαθλητικο ηταν αυστηρουτσικο..

Εγω οσο πηγαινε καλα η διαιτησια,με ζωναν τα μαυρα φιδια..και με το που περασαμε στο +8,ο Σλοβενος πηρε την κατασταση στα χερια του..μπαμ εκανε αυτο.. wink.gif

Σε καποια φαση μας λυπηθηκε ο δικος μας( blink.gif  biggrin.gif ) και μας εδωσε και ενα επιθετικο
που ηταν δεν ηταν..

Δεν λεω με την καμια οτι φταινε οι διαιτητες για το αποτελεσμα,μονοι μας βγαλαμε
τα ματακια μας..

Κατά τη γνώμη μου κανένα από τα αντιαθλητικά που σφυρίχτηκαν δεν ήταν δικαιολογημένο... ούτε το δικό μας. Όσον αφορά την τεχνική ποινή, δε νομίζω ότι μπορούσε κανείς να διακρίνει πόση ώρα και πόσο έντονα διαμαρτυρόταν ο Mujezinovic στον Jungebrand, αφού εσύ την θεωρείς δικαιολογημένη το δέχομαι. Αλλά δε μιλάω μόνο για αυτά, στο μεγαλύτερο μέρος του παιγνιδιού οι φάσεις κρίνονταν κυρίως υπερ μας. Φυσικά πρέπει να κάτσουμε να δούμε το παιγνίδι μαζί και να το σχολιάσουμε για να βγάλουμε άκρη.

Αλλά όπως είδες στο προηγούμενο post μου κατέληξα λέγοντας ότι αν δεν δίνονταν δυο φάσεις στο τέλος ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΑ οτι κάτι βρωμάει, παρόλα αυτά κατέληξα για πολλοστή φορά στο συμπέρασμα ότι η διαιτησία τα τελευταία χρόνια πάει από το κακό στο χειρότερο. Οι παίκτες στα περισσότερα παιγνίδια γελάνε με τις μαλακίες που σφυράνε οι διαιτητές. Στην Ολυμπιάδα σε όλα τα ματς που είδα οι παίκτες από τις τραγελαφικές αποφάσεις είχανε πλέον σταματήσει να διαμαρτύρονται και είχανε ένα μόνιμο χαμόγελο του τύπου "Είμαι η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων"
IraTmac
QUOTE (Warrior @ Feb 9 2005, 08:31 PM)
Γιουργκεμπραντ

Ο Καραποστολου,ο Ραισεβιτς(δεν ηταν τραυματιες,εχουν "καει" αυτοι... wink.gif ,απο ποιον
αραγε..?)

1) Βεσιέρ, Γιούγκερμπραντ τρομερές σφυρίχτρες. 77.gif

2) τεράστιο έγκλημα.

αντιπαθούσα τον ραίσεβιτς, αλλά μπορώ να πω οτι τον συμπάθησα από την ώρα που ο Μπάρτον τον "έσβησε", χωρίς λόγο.

ο δε Καραποστόλου, και θα ξεκούραζε τον Καστλ και θα έβαζε 2-3 τρίποντα αφού είναι καλός σουτέρ.

τελικά ο Μπάρτον έχει μεγάλη ευθύνη για την μέτρια πορεία της ομάδας ως τώρα.

υγ. ΜΖ, νομίζω οτι άλλο είναι να χεις τη μαγκιά να πάρεις την τελευταία προσπάθεια, κι άλλο το να θες να γίνεις ήρωας χάνοντας 3 ολόκληρες επιθέσεις. αν δεν του το ζήτησε ο Μπάρτον, ο Κόλινς είναι για πολλές μπάτσες... tongue.gif
dizzy_fingers
Warrior, εσύ κλείδωσες το τόπικ? 24.gif

Γιατίιιιι??? tongue.gif

Σοβαρά τώρα, το ξεκλειδώνω. Όχι ότι έχουμε κάτι να ποστάρουμε πια εδώ, αλλά γενικά δε μου αρέσει να βλέπω κλειδαριές σε φόρουμ (διαδικτυακά ψυχικά τραύματα biggrin.gif).
wink.gif

Αν διαφωνείς πέρνα από το γραφείο μου cool.gif
Warrior
Δεν εχω προβλημα,μωρε.. biggrin.gif

Αλλα γιατι ποσταρες??? angry_red.gif

Ηθελα να κατεβει..να μην το βλεπω..(Αρειανα τραυματα....) sad.gif sad.gif
IraTmac
ψηλά να το θυμόμαστε.

θα το σηκώνω κάθε λίγο, μην ξεχνιόμαστε 19.gif biggrin.gif
Warrior
hammer.gif

Σιγα μην εχανες την ευκαιρια εσυ.. shot.gif

Κατσε καλα μην ξαναρχισω να γραφω στην ενοτητα..Ο Ηρακλης στη FEL... rolleyes.gif

Αντε γιατι περασες στο ντουκου την πρωτη νικη κυπριακης ομαδας(Λεμεσου,αυτη δεν
ηταν huh.gif )επι ελληνικης.. 24.gif
tongue.gif

dizzy,θα κανω ανταρσια και θα το ξανακλειδωσω 19.gif

Και αν θες απολυσε με!!Μην ξεχνας ομως και την αποζημιωση blink.gif
24.gif
dizzy_fingers
Ε? Με φώναξε κανείς? huh.gif

Ουπς! Σόρρυ που πόσταρα...

blech.gif

19.gif
IraTmac
QUOTE (Warrior @ Feb 16 2005, 12:50 AM)
Και αν θες απολυσε με!!

στην ουρά wink.gif
dizzy_fingers
huh.gif
Τι έγινε ρε παιδιά???

Ανταρσία στο overplay? 33.gif

Τις καταγγελίες σας στο Συνδικάτο Μη Αμειβόμενων Μembers Μπασκετικού Φόρουμ. (Σ.Μ.Α.Μ.Μ.Φ. για προφέρετέ το τώρα tongue.gif)

fast.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.