Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Π.Α.Ο.Κ. - Α.Ε.Κ.
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > ΠΑΟΚ
ashton
ΚΥΡΙΑΚΗ 14/12/2008
Κ.Γ. ΠΑΟΚ
17:00 Π.Α.Ο.Κ.-Α.Ε.Κ. novasports 3
ashton
QUOTE
Θα μπορούσε να είναι κι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για αυτόν, αλλά δεν βλέπει έτσι ο K´Zell Wesson, το παιχνίδι της Κυριακής με την ΑΕΚ, την ομάδα στην οποία αγωνίστηκε πέρσι. «Σημασία έχει να κερδίζει η ομάδα», λέει ο αμερικανός παίκτης του ΠΑΟΚ, που μίλησε για την προσπάθεια της ομάδας να ανακάμψει μετά την ήττα στο παιχνίδι της Καβάλας.

Ο K´Zell Wesson μιλώντας για το παιχνίδι της Κυριακής με την ΑΕΚ, αναφέρθηκε σε συγκεκριμένα θέματα και είπε…
Για το αν σημαίνει κάτι ιδιαίτερο ο αγώνας απέναντι στην ΑΕΚ: «Δεν έχει καμία ιδιαίτερη σημασία το ότι παίζουμε με την ΑΕΚ. Μερικές φορές δημιουργούνται έντονα συναισθήματα αν έχεις φύγει με κακές συνθήκες από μία ομάδα, αλλά αυτό δεν ισχύει στην περίπτωσή μου, είναι απλά η ομάδα στην οποία παίζαμε πέρσι εγώ, ο Αλέξης (Κυρίτσης) και ο Σίμτσακ. Το μόνο που θέλουμε είναι να επανέλθουμε μετά την ήττα στην Καβάλα και να πάρουμε τη νίκη την Κυριακή, προκειμένου να διορθώσουμε τη βαθμολογική μας θέση, να βελτιωθούμε ψυχολογικά και να γίνουμε καλύτεροι σαν ομάδα».

Για το αν υπάρχει πίεση στην ομάδα: «Δεν υπάρχει θέμα έξτρα πίεσης στην ομάδα προκειμένου να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Απλά η ήττα στην Καβάλα ήταν άσχημη για μας, ουσιαστικά τους χαρίσαμε το παιχνίδι και ήταν μια ήττα που δεν την περιμέναμε. Αυτό λοιπόν που όλοι μας επιζητούμε είναι να επιστρέψουμε στις νίκες, να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε την Κυριακή και κυρίως να προσπαθήσουμε να γινόμαστε καλύτεροι σαν ομάδα μέρα με τη μέρα».

Για το αν πήρε ο ΠΑΟΚ το μάθημά του στην Καβάλα: «Αν υπάρχει ένα μάθημα για μας από την ήττα το περασμένο Σαββατοκύριακο, είναι πως πρέπει να προσπαθούμε μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο. Αυτό ήταν που μας στοίχισε, προηγηθήκαμε 10 πόντους μέχρι και 5 λεπτά πριν το τέλος και μετά «χαθήκαμε», κάναμε λάθη που δεν έπρεπε να κάνουμε. Όταν είσαι καλή ομάδα, τους δέκα πόντους υπέρ σου τους κάνεις δεκαπέντε και τελειώνεις το παιχνίδι. Δεν επιτρέπεις στον αντίπαλο να πλησιάσει τόσο πολύ και να σε κυνηγήσει μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Εμείς αυτοί τη στιγμή είμαστε μια μέτρια ομάδα. Έχουμε όμως τη δυνατότητα να γίνουμε από πολύ καλή, έως σπουδαία ομάδα. Αυτό πρέπει να το καταλάβει κι ο κόσμος, ακόμη ψάχνουμε να βρούμε την ταυτότητά μας και το ποιοι είμαστε μέσα στο γήπεδο, αλλά κι αυτό θα έρθει».

Για το γεγονός ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των πόντων, έρχονται από την περιφέρεια: «Δεν έχει σημασία αν αυτή τη στιγμή το 76% των πόντων μας έρχεται από την περιφέρεια. Αυτό μπορεί να ισορροπήσει μέσα στη χρονιά, αλλά κι αν ακόμη αυτό δε γίνει, ελπίζω οι ψηλοί να μπορούν να βοηθούν στους τομείς που χρειάζεται. Να παίρνουν τα ριμπάουντ, να παίζουν άμυνα. Ο ΠΑΟΚ έχει αυτή τη στιγμή 8 – 9 παιδιά που μπορούν να σκοράρουν ανά πάσα στιγμή, είναι παίκτες που το έχουν αποδείξει αυτό σ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας τους. Το θέμα δεν είναι ποιοι βάζουν τους πόντους. Το θέμα είναι να κερδίζει η ομάδα».

paokbc.gr
ashton
QUOTE
# 12/12/2008 Δεν προπονήθηκε ο Μπράιαντ
Με μοναδικό απόντα τον Τρέβον Μπράιαντ ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ επί αθηναϊκού εδάφους και αύριο θ’ αναχωρήσει η αποστολή με προορισμό την Θεσσαλονίκη για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. [περισσότερα]
Δε συμμετείχε στις σημερινές προπονήσεις ο Τρέβον Μπράιαντ εξαιτίας της ίωσης που τον ταλαιπωρεί. Σήμερα το πρωί δοκίμασε να γυμναστεί, αλλά δεν τα κατάφερε, ωστόσο, θα συμπεριληφθεί στην αποστολή. Αύριο Σάββατο η «κιτρινόμαυρη» ομάδα θ’ αναχωρήσει με προορισμό την Θεσσαλονίκη για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

aekbc.gr
ashton
QUOTE
Καλαφατάκης: “Ο ΠΑΟΚ πρέπει να είναι πάνω από όλα” (12/12/2008)


Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι της Κυριακής με την ΑΕΚ κορυφώνεται και ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Καλαφατάκης, μιλώντας στη σημερινή συνέντευξη Τύπου αναφέρθηκε στις δυσκολίες του συγκεκριμένου αγώνα, στο παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου στην Καβάλα, στο ενδεχόμενο ενίσχυσης της ομάδας κι έστειλε ένα μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις... “για να υπάρχει ΠΑΟΚ και του χρόνου, πρέπει ο ΠΑΟΚ και το συμφέρον της ομάδας να μπει πάνω από τα πρόσωπα και πάνω από όλους”.

Αναλυτικά ο προπονητής του ΠΑΟΚ Γιώργος Καλαφατάκης ξεκινώντας την αναφορά του στη συνέντευξη Τύπου, είπε... “Αυτό που επιμένω και δουλεύουμε σαν ομάδα, είναι να αφήσουμε πίσω το παιχνίδι με την Καβάλα, να πάρουμε τα θετικά του και να δουλέψουμε για τη συνέχεια. Αν και ήταν μία κακή ήττα, πολλές φορές ένα τέτοιο αποτέλεσμα μπορεί να σου δείξει το δρόμο και να αποδειχθεί πολύ πιο σημαντικό από μία νίκη. Συνήθως οι νίκες είναι ένα πέπλο που σκεπάζει και τα προβλήματα και όλα, ενώ η ήττα τα ξεσκεπάζει. Ισως να δημιουργεί και περισσότερα από όσα υπάρχουν βεβαίως. Και τα νικηφόρα αποτελέσματα που είχαμε, ήρθαν με πολύ δυσκολία. Σημασία έχει να μπορέσουμε να τελειώσουμε τη χρονιά με τις λιγότερες δυνατές απώλειες, μέχρι να μπορέσουμε να διορθώσουμε ορισμένα πράγματα και να βελτιωθούμε σαν ομάδα. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε στην Καβάλα, αλλά δεν μπορούμε πλέον να κάνουμε κάτι για αυτό και οφείλουμε να κοιτάξουμε μπροστά. Εχουμε ένα παιχνίδι, που όπως όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολο και καθοριστικό για μας. Θέλω να πιστεύω ότι η συζήτηση που έγινε, το βίντεο που είδαμε κι όλα όσα έγιναν μετά το παιχνίδι της Καβάλας, μπορεί κάτι θετικό να βγάλουν. Η προπόνηση της Πέμπτης ήταν η καλύτερη που έχουμε κάνει. Πιστεύουμε ότι θα φτάσουμε στη νίκη στον αγώνα με την ΑΕΚ, βελτιώνοντας την άμυνά μας, γιατί έχουμε ταλέντο στην επίθεση. Πρέπει να βρούμε τους ρόλους μας γιατί σε μία αλλαγή προπονητή όλοι θέλουν να δείξουν το κάτι παραπάνω, κι αυτό είναι ένα σημείο που πρέπει να δούμε σοβαρά. Να μην ξεχνάμε ότι έγιναν όλα γρήγορα και βιαστικά και με την πίεση του αποτελέσματος. Εχουμε κάποια προβλήματα, όχι όμως την προηγούμενη εβδομάδα. Μπήκε και ο Τσιάρας και ήταν καλός στη χθεσινή προπόνηση, έναν μικρό μυικό σπασμό ο Σίμτσακ, αλλά οι προπονήσεις αυτής της εβδομάδας είχαν μεγαλύτερη διάθεση και συμμετοχή από την προηγούμενη”.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ μίλησε επίσης...
Για την ΑΕΚ: “Γνωρίζουμε και αναλύουμε το παιχνίδι της ΑΕΚ. Είναι μία ομάδα που έχει μία πολύ καλή παρουσία στο πρωτάθλημα, αλλά έχουμε τη δυνατότητα να κερδίσουμε, που είναι ο μοναδικός μας στόχος σε αυτό το παιχνίδι. Η ΑΕΚ παίζει διαφορετικά από παιχνίδι σε παιχνίδι, με διαφορετικά σχήματα, σε ψηλούς και κοντούς. Οταν για παράδειγμα παίζει ο Tompson έχουν έναν άναρχο τρόπο ανάπτυξης κι αυτό είναι πολλές φορές επικίνδυνο. Πρέπει να επιβάλλουμε το ρυθμό μας, σε άμυνα και επίθεσης. Είναι καθαρά θέμα συγκέντρωσης και πειθαρχίας μέσα στο παιχνίδι. Εχουν σουτέρ, έχουν καλούς περιφερειακούς παίκτες και ο τρόπος που λειτουργούν είναι λίγο διαφορετικός από τα συνηθισμένα, αλλά αυτό οφείλεται στο ρόστερ τους και στο οποίο έχουν προσαρμοστεί. Εχουν ταλέντο και θέλει πολύ μεγάλη προσοχή και σεβασμό”.

Για την άμυνα: “Εχουμε εργαλεία στην άμυνα, αλλά υστερούμε κάτω από τα καλάθια, αν δείτε και τους πόντους των αντιπάλων μας που οι περισσότεροι από τους μισούς έρχονται από τους ψηλούς. Στην περιφέρεια έχουμε παιδιά που μπορούν να είναι καλοί και μπροστά και πίσω, σε αντίθεση με την “φροντ λάιν” που θέλουμε δουλειά για να είμαστε καλύτεροι και στην άμυνα και στην επίθεση”.

Για την ήττα στην Καβάλα: “Ηταν άσχημος ο τρόπος που ήρθε η ήττα από την Καβάλα. Υπήρχαν απίστευτες συγκυρίες και μόλις χθες αρχίσαμε να συγκεντρωνόμαστε και ψυχολογικά να είμαστε καλά. Τα λάθη είναι ανθρώπινα, γίνονταν κι αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν μας κέρδισε η Καβάλα, αλλά εμείς χάσαμε. Εγινε ότι ήταν δυνατόν να γίνει για να χάσουμε. Οτι ήταν να γίνει έγινε σωστά, να πάει η μπάλα στον κατάλληλο παίκτη, με την εμπειρία, αλλά έγινε κι αυτό και πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας”.

Για όσα ειπώθηκαν στην αρχή της σεζόν για την Ευρωλίγκα: “Φυσικά και βαραίνει την ομάδα κάτι τέτοιο. Για να χτίσεις μία ομάδα που την προηγούμενη χρονιά ήταν 12η, εάν θέλεις να βάλεις υψηλούς στόχους και ο ΠΑΟΚ έχει ιστορία και στόχους υψηλούς, πρέπει χτίζοντας μία ομάδα να είσαι πολύ προσεκτικός, γιατί η απογοήτευση είναι μεγάλη. Εδωσες περισσότερα στον κόσμο, χωρίς να έχεις δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις, αλλά για να γίνει αυτό και να πας ψηλά θέλει δουλειά. Δεν γίνεται μόνο με τα λόγια. Και στα παιδιά ήρθε ένα μεγάλο βάρος και στον κόσμο ήρθε στεναχώρια, γιατί ο κόσμος του ΠΑΟΚ έχει μάθει σε τίτλους και διακρίσεις, είδε ότι δημιουργήθηκε μία καλή κατάσταση διοικητική και οικονομική και ήθελε κάτι παραπάνω. Οταν είσαι φτωχός συγγενής τόσα χρόνια και βλέπεις ότι μπορείς να κάνεις κάτι παραπάνω σύμφωνα με το παρελθόν σου που είναι τεράστιο κι αν έρθει μία και δεύτερη στραβή απογοητεύεσαι. Για να βάλω στόχο, πρέπει να δω την ομάδα να παίζει όπως εγώ θέλω. Το ζητούμενο είναι να πάρουμε και τα αποτελέσματα και να παίξουμε όσο καλύτερα γίνεται και στη διακοπή να βάλουμε τα στοιχεία εκείνα που θέλω. Πάντα όμως με βάση το υλικό που έχουμε. Επειδή έχουμε χάσει έδαφος, σιγά σιγά φτιάχνοντας καλή ομάδα, να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται στο τέλος για να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε στα πλέι οφ. Ακόμη και τώρα έχουμε τη δυνατότητα να πάρουμε καλή θέση για τα πλέι οφ, ώστε έστω και με μειονέκτημα έδρας να είμαστε ζωντανοί και να διεκδικήσουμε το κάτι παραπάνω. Αυτό όμως είναι στα λόγια προς το παρών, αλλά πρέπει να το κάνουμε και πράξη. Υπάρχουν πάντα αστάθμητοι παράγοντες που μπορούν να σου δημιουργήσουν προβλήματα. Αυτό που ξέρω όμως κι επειδή έχω εμπιστοσύνη και στη δουλειά μου και στα παιδιά, είναι ότι μπορούμε να προχωρήσουμε βήμα βήμα, χωρίς να απογοητευόμαστε, ούτε όμως και να είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι”.

Για πιθανή ενίσχυση της ομάδας: “Δεν υπάρχει κάτι σημαντικό. Εχουμε τη σύμφωνη γνώμη του προέδρου για να κοιτάξουμε για έναν παίκτη, που θα μπορεί να μας κάνει καλύτερους κι αν είναι δυνατόν να κάνει τη διαφορά. Δε λέει κάτι να πάρουμε έναν οποιοδήποτε παίκτη. Πλησιάζοντας η λήξη της πρώτης φάσης της Ευρωλίγκα θα υπάρχουν ομάδες που θα κόψουν συμβόλαια, οπότε πιστεύω ότι θα βρεθεί κάτι στη διακοπή, για να ενσωματωθεί με την ομάδα και να μας βοηθήσει ουσιαστικά. Δεν τέθηκε θέμα για να ενισχυθούμε και στην περιφέρεια λόγω του τραυματισμού του Χαρίση. Ο Καυκής γύρισε, αλλά ακόμη δεν είναι έτοιμος, ο Δεμερτζής μας βοήθησε πολύ, ενώ και ο Mulaomerovicανεβαίνει, αλλά θα πρέπει να καταλάβετε ότι το ζητούμενο είναι ο ΠΑΟΚ να υπάρχει και του χρόνου. Ο κ. Δρόσος να υπάρχει και του χρόνου. Κι αυτό που θα πω δεν ξέρω αν είναι καλό για μένα, αλλά το μπάτζετ είναι πολύ μεγάλο για το ρόστερ και τα αποτελέσματα και το να βάλουμε τον πρόεδρο να δώσει κι άλλα χρήματα και να γίνουν αλλαγές επί αλλαγών, μπορεί να δώσουν σε μένα μερικές νίκες παραπάνω, αλλά δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε μόνο τον εαυτό μας. Ο ΠΑΟΚ τώρα που βρίσκει το δρόμο του, είναι σωστό να κάνουμε νοικοκυρεμένη δουλειά, να μην απογοητευτεί ο πρόεδρος και με τα όσα λεφτά που έχει δώσει, για να υπάρχει ο ΠΑΟΚ και του χρόνου και στη συνέχεια. Θα μπορούσα να πω πολλά, αλλά δεν είναι ούτε στο χαρακτήρα μου, ούτε θα βοηθούσε σε κάτι. Δεν είμαι τυφλός, ξέρω τι μου γίνεται, υπάρχουν ελλείψεις και προβλήματα, αλλά ο ΠΑΟΚ πρέπει να μάθει από τα λάθη του για να γίνει καλύτερος.να βγάλουμε το καλύτερο από κάθε παίκτη. Το να πούμε οτιδήποτε είναι το πιο εύκολο, ειδικά για μένα, αλλά το θέμα δεν είναι να δικαιολογηθώ εγώ. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να προχωρήσει, ο ΠΑΟΚ είναι πάνω από όλους μας. Μπορεί να γίνει μπούμερανγκ για μένα, αλλά από τη στιγμή που συμφώνησα να έρθω, θα κάνω το καλύτερο δυνατό. Οι συνθήκες είναι πολύ καλές, δεν έχω παράπονο, προσπαθώ να βοηθήσω τα παιδιά για να πάρουμε το καλύτερο και να καταλάβουν τι φανέλα φορούν και τι σημαίνει ΠΑΟΚ και πάντα έχοντας στο μυαλό μας ότι πρέπει να υπάρχει ΠΑΟΚ και στη συνέχεια”.


paokbc.gr
ashton
Νίκησε με 77-70 ο ΠΑΟΚ.
Αν και προηγήθηκε ο ΠΑΟΚ με 48-34 στο 25' και 58-47 στο 30', η ΑΕΚ γύρισε το ματς και το έκανε ντέρμπυ στο τέλος.
pmam
Πάλι τα ίδια... Ενώ η ομάδα κέρδιζε από το 1ο δεκάλεπτο και μέχρι τις αρχές του 4ου με 10 πόντους, βρέθηκε να χάνει 63-64. Ευτυχώς όμως (δυστυχώς για τον ashton tongue.gif) η ομάδα τα κατάφερε και πήρε τελικά τη νίκη. Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, ο ΠΑΟΚ είναι στην 5η θέση, σε ισοβαθμία με (αλλά λόγω αποτελεσμάτων πιο πάνω από) Μαρούσι και ΑΕΚ, ενώ Πανιώνιος και Καβάλα είναι 2 βαθμούς κάτω με ένα παιχνίδι λιγότερο (Έχουν να παίξουν μεταξύ τους??)
ashton
Bασικά ήταν μεγάλο unfair που δεν έπαιζε στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Κυρίτσης :-)
McRae
κακο ματς.. ο ΠΑΟΚ εκανε ενα υποφερτο α ημιχρονο και ενα αθλιο δευτερο,η ΑΕΚ το παρακανε με τα τριποντα και οταν περασε την μπαλα κοντα στο καλαθι γυρισε το παιχνιδι,αλλα οχι ολοκληρωτικα και σε αυτο μεγαλη ευθυνη εχουν οι καφροι της κερκιδας!οταν βρηκε ρυθμο και βρεθηκε στο +1 λιγα λεπτα πριν το τελος, για λογο που δεν καταλαβα εγιναν μανουρες στον παγκο και το παιχνιδι διακοπηκε για κανα 10λεπτο πραγμα που φυσικα ευνοησε εμας..μελαγχολια για τους ανεκδιηγητους χουλιγκανους,η τιμωρια ειναι σιγουρη τωρα,στο γηπεδο βρεθηκε πολυς κοσμος αλλα αν ειναι να συμπεριφερεται μεριδα αυτου με τον συγκεκριμενο τροπο καλυτερα να μας αφησουν εμας τους ..200 μπασκετικους ΠΑΟΚτσηδες μονους μας...αυτοι αλλωστε γραμμενη την εχουν στη πραγματικοτητα την ομαδα,αφου ερχονται στο γηπεδο για να αποθεωσουν τον...Μουσλιμοβιτς..

ashton
QUOTE
Για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο κλειστό της Θέρμης μίλησαν οι Φλεβαράκης και Παπανικολάου. Ο Έλληνας τεχνικός ανέφερε ότι "κάποιες στιγμές κάποιοι είναι καλό να μην ξεπερνάνε τα όρια" ενώ ο έμπειρος φόργουρντ: "Για τη βλακεία του ενός (σ.σ. αστυνομικού που πυροβόλησε τον μικρό Αλέξη) δεν πρέπει να την πληρώνουν όλοι. Ζήτησα προστασία από τους αστυνομικούς, αλλά μου απάντησαν ότι προκαλώ". Κώστας Φλεβαράκης: "Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν με αντίθετους στόχους το καλοκαίρι.Είμαστε μια ομάδα που δουλεύει έχοντας συνέπεια. Είμαστε ανταγωνιστικοί και το αποδεικνύουμε καθημερινά. Κάναμε σημαντική προσπάθεια με ομαδικότητα και αγωνιστικότητα. Το θετικό στοιχείο είναι η καλή εμφάνιση στην επανάληψη".
Δημήτρης Παπανικολάου: "Στο σημείο που διακόπηκε το ματς χάσαμε το ρυθμό μας. Πλέον, η αστυνομία κάθεται μέσα στη φυσούνα. Ο Ταπούτος έχει πρόβλημα με το μάτι του εξαιτίας ενός μπουκαλιού ουίσκι... Επειδή υπάρχει ένας κακός αστυνομικός, δε σημαίνει ότι όλοι είναι κακοί».

aekbc.gr

μπουκάλι ουίσκι στον Ταπούτο ;;;
ελεος ρε...
ashton
QUOTE
Χάος έπικράτησε στην Πυλαία κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά το τέλος της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ. Οπαδοί των γηπεδούχων εκμεταλλευόμενοι την ανυπαρξία της αστυνομίας επτέθηκαν στον πάγκο της "Ένωσης" πετώντας κάθε λογής αντικείμενα. Ένα από αυτά χτύπησε στο μάτι το Χρήστο Ταπούτο, ο οποίος καθαρά και μόνο λόγω τύχης δεν τραυματίστηκε σοβαρά.

Ενδεικτικές ήταν οι δηλώσεις του Δημήτρη Παπανικολάου στη συνέντευξη τύπου...

"Εκεί που διακόπηκε το ματς χάσαμε το ρυθμό μας. Δεν θέλω να πω πολλά για το παιχνίδι. Τα παιχνίδια που έχουν μεγάλη επικινδυνότητα θα είναι καλύτερα να γίνονται χωρίς κόσμο. Πλέον η αστυνομία κάθεται μέσα στη φυσούνα. Αυτό δεν το λέω μόνο για τον ΠΑΟΚ, αλλά και για εμάς και για τον Άρης και για τον ΠΑΟ και για τον Ολυμπιακό. Είμαστε όλοι απροστάτευτοι. Για τη βλακεία του ενός (σ.σ. αστυνομικού που πυροβόλησε τον μικρό Αλέξη) δεν θα πρέπει να την πληρώνουν όλοι. Όταν ζήτησα προστασία από τους αστυνομικούς μου είπαν μην προκαλείς. Τους έχουν δέσει τα χέρια. Έχουν γίνει της μόδας τα επεισόδια και τα... πλιάτσικα. Οι παίκτες και ο απλός κόσμο κινδυνεύουν. Ο Ταπούτος έχει κλείσει το ένα του μάτι, από μπουκάλι ουίσκι. Πίσω από τη φυσούνα ήταν 50 αστυνομικοί και όπως ήρθαν τα πράγμα και μόνο η παρουσία τους προκαλεί", τόνισε και συνέχισε:

«Αυτή η κατάσταση τώρα είναι έτσι γιατί στο ματς το δικό μας με τον Πανιώνιο μπήκε δυμοιρία στις κερκίδες. Επειδή υπάρχει ένας κακός αστυνομικός, όλοι είναι κακοί. Σε όλα τα επαγγέλματα υπάρχουν και καλοί και κακοί. Στο τέλος φοβήθηκα. Αισθάνθηκα απροστάτευτος. Το μυαλό του κόσμου βομβαρδίζεται από πέτρες, πλιάτσικα επεισόδια...».

Από την πλευρά του ο Κώστας Φλεβαράκης σημείωσε:
"Οι δύο ομάδες είχαν ξεκινήσει με αντίθετους στόχους το καλοκαίρι. Εμείς είμαστε μια ομάδα που δουλεύει με συνέπεια να είμαστε ανταγωνιστικοί. Το αποδείξαμε και σήμερα αυτό.
Συγχαρητήρια ΠΑΟΚ για τη νίκη. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια με ομαδικότητα και αγωνιστικότητα ξεπεράσαμε τους εαυτούς μας
Η νίκη δεν ήρθε παρά την καλή εμφάνιση δεύτερο μέρος", ενώ για τα επεισόδια είπε:

"Κάποιες στιγμές κάποιοι είναι καλό να μην ξεπερνάνε τα όρια. Υπάρχουν κάποιοι που δεν περιμένεις να το κάνουν και το κάνουν".


orasports.gr
thrylos7
QUOTE
για λογο που δεν καταλαβα εγιναν μανουρες στον παγκο


Ε όχι και να περάσει μπροστά η ΑΕΚ!
Άθλιοι τύποι, άθλια πράγματα...

Στα αγωνιστικά ο ΠΑΟΚ δεν είχε σταθερότητα, είχε όμως Βασιλειάδη, ο οποίος σκόραρε κάθε φορά σε κρίσιμα σημεία και βοήθησε πολύ την ομάδα με τους 15 πόντους του, όλους στο δεύτερο ημίχρονο. Καλύτερος όλων ασφαλώς ήταν ο Ουέσον με ένα εντυπωσιακό double-double (17-15), κάνοντας πάρτυ στην αρχή με αντίπαλο τον Άντερσεν. Μετά τις κάποιες καλές εμφανίσεις του παίκτη, ο Φλεβαράκης τον ξεκίνησε βασικό (εξάλλου, περνά τον Ουέσον 10 πόντους, ενώ ο Τομάσεβιτς είναι σε ακόμη χειρότερη κατάσταση, αναλογικά με τον Άντερσεν), με το αντίθετο όμως αποτέλεσμα.
Στο ξεκίνημα πάντως το ματς δεν προμηνυόταν ντέρμπι. Οι γηπεδούχοι πήραν από νωρίς μια διαφορά, η ΑΕΚ όμως δεν τα παράτησε καμιά στιγμή και με την ευστοχία της στις αρχές του 2ου (και του 4ου αργότερα) δεκαλέπτου έμεινε για τα καλά στο παιχνίδι. Στο υπόλοιπο διάστημα όμως δεν ήταν το ίδιο εύστοχη, Νέμεθ και Χατζής δε φάνηκαν περισσότερο κι ενώ με ευκολία δημιουργήθηκαν κάποια ελεύθερα σουτ. Δεν το λέω καλό, ή κακό, αλλά σίγουρα είναι περίεργο να βλέπεις τον Παπανικολάου να παίζει σαν βετεράνος 35άρης... Το πήγε πάντως καλά η ΑΕΚ κι αν δεν υπήρχε το περιστατικό με τους κάφρους, ίσως να είχαμε νέα συνθήματα με σπρέι στους τοίχους του γηπέδου... rolleyes.gif
Για τον ΠΑΟΚ πολύ καλός, με το γνωστό "θράσος" από τα 6,25μ. ήταν ο Μούλα και βρέθηκε αρκετό χρόνο στο παρκέ, με τον Καυκή να είναι εκτός κλίματος (μετά από τραυματισμό). Ο Γκρέγκορυ υπήρξε ουσιαστικότατος, μέχρι να τραυματιστεί σε κάποια φάση στο πρώτο μέρος και να πέσει η απόδοσή του. Ο Ντιαρά δεν έβαλε τρίποντο, ούτε τις βολές, έκανε όμως τις γνωστές του όμορφες διεισδύσεις. Τέλος, ο Τσιάρας, που δεν είχε φανεί καθόλου μέχρι τα τελευταία λεπτά, ευστόχησε σε ένα κρίσιμο τρίποντο και κέρδισε κάποια φάουλ και βολές, συνεισφέροντας κι αυτός στη δύσκολη τελικά επικράτηση της ομάδας του.

Επιτακτική η ενίσχυση του ΠΑΟΚ στη frontline (θα έρθει ποτέ ο Τάντας; ) και σε συνδυασμό με τον τραυματισμό, ή καλύτερα την επιστροφή, όταν είναι αυτή, του Χαρίση, δίνουν μεγαλύτερες ελπίδες για τη φετινή χρονιά... καθώς, μέχρι τώρα, τα μηνύματα εξακολουθούν να μην είναι ενθαρρυντικά.
Η ΑΕΚ είναι πιο σταθερή (και πιο χαμηλή) αξία, φιλότιμη ομάδα, μπορεί κάλλιστα να ελπίζει στην 8η θέση, αν και υπάρχει σοβαρός ανταγωνισμός απ' ότι φαίνεται.


Click to view attachment

Click to view attachment

Click to view attachment

Click to view attachment

Click to view attachment

Click to view attachment

Click to view attachment

Click to view attachment

Click to view attachment

Click to view attachment

Click to view attachment

Click to view attachment

Click to view attachment

Click to view attachment

Click to view attachment
XANOYMI
τελικα ρε παιδια ριξανε ουισκι στο ταπουτο???ακουγα extra sport σημερα 7-8 ειχε το κοστα χαλβατσιωτη που περιγραφει κ παοκ ποδοσφαιρο στον αλφα!!!!ο τυπος ελεγε τουσ αεκτζηδες μυθομανεις περι ουισκι κ οτι προκαλουσανε διαρκως απο τον παγκο!!η αεκ δεν εχει δικαιωμα να μιλαει λογω του μπουκαλιου που ειχε πεσει σε παλαιοτερο αγωνα στον κορφα ελεγε!!!!την ανακοινωση τη διαβασα της αεκ!!!!!!υπαρχει κ ενα δημοσιευμα του κογκαλιδη στο basketblog.gr που χαρακτηριζει ανθολογιο αυτα τησ ανακοινωσης!!τι εγινε τελικα?????????
McRae
QUOTE(XANOYMI @ Dec 15 2008, 20:58 ) *
τελικα ρε παιδια ριξανε ουισκι στο ταπουτο???ακουγα extra sport σημερα 7-8 ειχε το κοστα χαλβατσιωτη που περιγραφει κ παοκ ποδοσφαιρο στον αλφα!!!!ο τυπος ελεγε τουσ αεκτζηδες μυθομανεις περι ουισκι κ οτι προκαλουσανε διαρκως απο τον παγκο!!η αεκ δεν εχει δικαιωμα να μιλαει λογω του μπουκαλιου που ειχε πεσει σε παλαιοτερο αγωνα στον κορφα ελεγε!!!!την ανακοινωση τη διαβασα της αεκ!!!!!!υπαρχει κ ενα δημοσιευμα του κογκαλιδη στο basketblog.gr που χαρακτηριζει ανθολογιο αυτα τησ ανακοινωσης!!τι εγινε τελικα?????????



μπουκαλι ουισκι προσωπικα δεν ειδα να πεφτει στο γηπεδο,και προκειται για αντικειμενο που σιγουρα δεν θα περνουσε απαρατηρητο,τωρα πως εκσφεδονιστηκε γυαλινο μπουκαλι ,βρηκε τον Ταπουτο και τον τραυματησε "λιγο" στο ματι αντι να του ανοιξει το κεφαλι δεν το καταλαβαινω..Οπως εγραψα και πριν εγιναν πολλες καφριλες απο μεριδα ΠΑΟΚτσηδων και λογικα θα τιμωρηθουμε..δικαιως..αλλα μην εφευρισκουμε πραγματα για την δημιουργια εντυπωσεων.....
ashton
http://www.aekbc.gr/PressRoom.asp?ITMID=3181
η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ


και η απάντηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ
http://62.141.52.239/www.paokbc.gr/paokbc/...view&id=613
a bullet for your head
Μια χαρα τα παει ως τωρα ο Κωστας Βασιλειαδης,ο οποιος ειναι 3ος σκορερ του πρωταθληματος με 16.3π,ενω εχει ακομα 4ρ,1.6ασ,1.3κλ,1.5λ σουταροντας με 86% στις βολες,57% στα 2ποντα και 40% στα 3ποντα.
Weekendman
QUOTE(a bullet for your head @ Dec 17 2008, 01:21 ) *
Μια χαρα τα παει ως τωρα ο Κωστας Βασιλειαδης,ο οποιος ειναι 3ος σκορερ του πρωταθληματος με 16.3π,ενω εχει ακομα 4ρ,1.6ασ,1.3κλ,1.5λ σουταροντας με 86% στις βολες,57% στα 2ποντα και 40% στα 3ποντα.

Κλασσική περίπτωση παίκτη που αποδίδει σε μια ομάδα μόνο(ΠΑΟΚ) η δεν του δόθηκαν απλά ευκαιρίες στις υπόλοιπες ομάδες(Μάλαγα,Ολυμπιακός); θα έλεγα το δεύτερο αλλά δεν είμαι σίγουρος και φυσικά δεν μπορεί να είσαι απόλυτος σε αυτές τις περιπτώσεις...
Weekendman
Βέβαια πρέπει να συμπληρώσω οτι στον ΠΑΟΚ του δίνουν μεγάλη ελευθερία του Βασιλειάδη π.χ να σουτάρει καμιά 10 τρίποντα Κάτι που στις άλλες ομάδες δεν ήταν εφικτό λόγω και περισσοτέρων καλών παικτών οπότε ίσως να εξηγείται γιατί ως τώρα μόνο στον ΠΑΟΚ αποδίδει.
a bullet for your head
Για τον Βασιλειαδη εχω κανει αρκετες αναφορες..
Πιστευω οτι διαθετει μεγαλη στοφα παικτη,κ απο πολυ μικρη ηλικια εδειχνε ηγετικα χαρακτηριστικα κ σπουδαιο ταλεντο.
Η μεταβαση του στην Μαλαγα ηταν ενα μεγαλο αλμα στην καριερα του κ θεωρω απολυτως λογικη την εικονα που εδειξε εκει.Δεν πιστευω οτι ηταν κακος η' οτι δεν επιασε.
Ηταν 21 ετων οταν πηγε,σε ομαδα του εξωτερικου,με πλουσιο υλικο,καλο προπονητη κ πολυ υψηλους στοχους.
Ο Σκαριολο με το καλημερα,εδειξε να τον εμπιστευεται κ του εδινε καποιους ρολους.
Θεωρω οτι ηταν λαθος του που εφυγε απο κει,για να επιστρεψει στην Ελλαδα κ τον ΟΣΦΠ.Αν εμενε στην Μαλαγα,θα εδειχνε χρονο με τον χρονο,ακομα καλυτερα πραγματα.Θα ειχε εγκλιματιστει στον Ισπανικο τροπο ζωης,θα ηξερε καπως καλυτερα την Ισπανικη γλωσσα κ θα ειχε μετα απο μια σεζον,καταννοησει την αγωνιστικη φιλοσοφια του Σκαριολο κ τις απαιτησεις κ ιδιοτροπιες του.
Ο ΟΣΦΠ ηταν ξεκαθαρα ενα περιβαλλον,που δεν τον ωφελησε,ουτε τον ευννοησε.Επι Πινι,πηρε καποιες ευκαιριες,αλλα ειχε κ συχνους τραυματισμους,ενω κ η κατασταση δεν ηταν κ η καλυτερη δυνατη,για ολη την ομαδα..
Επι Γιαννακη...τα γνωστα...Εχουν ειπωθει πολλες γνωμες απο πολλους.Ο καθενας κανει την προσωπικη του εκτιμηση.
Εγω δεν μπορω να δεχτω κ να χωνεψω π.χ.,τον ΟΣΦΠ επι Γιαννακη στους περσινους τελικους,κ να βλεπω να εχουν εστω κ περιορισμενο ρολο οι Καυκης,Παπαμακαριος,ενω ο Βασιλειαδης οχι..
Για να καταληξω και να πω,οτι διαφωνω καθετα με αυτους που λενε..''Ενταξει,για τον ΠΑΟΚ καλος ειναι..''..
Ειναι 24 στα 25,και ειναι πολυ νωρις για να τον ''ετικεταρουμε'' κατ'αυτον τον τροπο..
Ειχε η' εκανε αν θελετε,μια ατυχη επιλογη στην καριερα του.Αυτο,δεν νομιζω οτι λεει κ τιποτα.Εχει τα χρονικα περιθωρια,αλλα κ το ταλεντο κ την προσωπικοτητα,για να αποδειξει οτι μπορει να σταθει με επιτυχια κ σε πιο υψηλο επιπεδο.
Ο Παπαλουκας δηλαδη,που εφυγε 26ετων και με χειροτερο τροπο απ τον ΟΣΦΠ,δεν ειναι ενα παραδειγμα ας πουμε τετοιου τυπου?
Ειλικρινα τωρα,ποιος πραγματικα πιστευε πριν 7 χρονια περιπου,οτι ο Παπαλουκας θα ειχε αυτην την εξελιξη στην καριερα του?
Ποσα ειχαν ακουστει κ για αυτον τοτε..?
Το σιγουρο ειναι οτι ο χρονος θα δειξει,αν ο Βασιλειαδης θα κανει μεγαλη καριερα,αποδεικνυοντας οτι μπορει να σταθει στο κορυφαιο επιπεδο,η' οχι..Η' ποιοι ειχαν δικιο και ποιοι ειχαν αδικο στις εκτιμησεις τους..

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.