Help - Search - Members - Calendar
Full Version: A1 Παναθηναϊκος 2007-2008
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
NBAer
QUOTE(vastravoud @ Feb 10 2008, 02:33 ) *
Εξ' ου και το δικό μου σχόλιο για "Λιβ γιορ μιθ ιν Γκρις". Υπερηφανευόμαστε ότι δώσαμε τα φώτα του πολιτισμού, αλλά σε αθλητικό πολιτισμό είμαστε πολυυυυυυυυυυυ πίσω από τους "κουτόφραγκους".

BTW προτιματε την "φλωρικη" (σε σχεση με εμας--καλα βεβαια σε σχεση με εμας και οι κανιβαλοι πιο πολιτισμενοι ειναι) ατμοσφαιρα των φιλαθλων στο ΝΒΑ ή τον πανζουρλισμο που επικρατει εδω?
Δεν μιλαω για μεσες λυσεις, εξυπακουεται οτι η μεση λυση θα ειναι καλυτερη, μιλαω για αυτες τις 2 καταστασεις.
vastravoud
Δεν έχω ζήσει αγώνα NBA ή Premier League ποδόφαιρο, αλλά θυμάμαι χαρακτηριστικά τον "πανηγυρτζίδικο" χαρακτήρα που επικρατούσε στους Ολυμπιακούς αγώνες το 2004.

Χίλιες φορές πολιτισμένος "κουτόφραγκος" λέω εγώ.....
AZ1980
To figure-8 πράγματι χρησιμοποιήθηκε στο ματς αυτό αρκετά και, δεδομένου του ότι οι τραυματισμοί θα οδηγήσουν αναγκαστικά τον Ζοτς σε χρήση "κοντών" σχημάτων, είναι πλέον του βεβαίου πως θα ξαναχρησιμοποιηθεί στα προσεχή παιχνίδια, ίσως και ακόμα πιο διευρυμένα.
oneiro
Eνταξει ρε παιδια σε όλες της ομαδες υπαρχουν φελλοι αλλα αυτο που ειναι αδιανοητο για εμενα ειναι να βριζεις μια ομαδα που την εχεις αχρηστευσει στο παρκε... Και μαλιστα σε ενα γηπεδο χωρις τους οπαδους του Παοκ...

Σε μια ωραία γιορτή οπως αυτη εγω ενοχλήθηκα αρκετά με τα υβριστικά (και χωρις να τα ακουω κιολας γιατι αν ακουγα οτι βριζουν την Μακεδονία θα ημουν στην τσίτα καθότι ειμαι κατοικος Θεσσαλονικης )...΄
Αν ημασταν κατω στο σκορ και χαναμε να πω οτι αντε ξεσηκωθηκαν και εβριζαν και που παλι δεν ειναι σωστο σαν ενεργεια ...αλλα να εισαι πανω με 20 ποντους και να τους βριζεις και απο πανω ??? 68.gif 68.gif 68.gif
pacotini
Το figure 8 που αναφέρατε νωρίτερα τι ακριβώς είναι;Και για ποιο λόγο αυτό να θεωρηθεί ως χαιρετισμός προς τον Γιαννάκη;;
enypnio
http://www.youtube.com/watch?v=XQl8yxX_dIg

γι αυτό
theov
Αυτός ο Σάρας πότε θα αφήσει τα καραγκιοζιλίκια να παίξει λίγο basket?

Winston ευτυχώς είναι καυτός!

Θέλω μέσα Περπέρογλου...
nikvip
18 ποντους τελικα!!! Λιγοι δεν ειναι?? Αποδειχθηκε ποιος ειναι το αφεντικο μπραβο σε ολους για την απαντηση μετα την ηττα! Σουπερ Κενεντι! shot.gif 77.gif
Ginobili
QUOTE(nikvip @ Feb 17 2008, 21:44 ) *
18 ποντους τελικα!!! Λιγοι δεν ειναι??

Λίγοι είναι φυσικά!!!! Αν δεν ξεκουράζαμε τον Διαμαντίδη στο 2ο ημίχρονο...και δεν κάναμε και οικονομία δυνάμεων...για τα κρίσιμα που ακολουθούν στην Ευρωλίγκα.....θα είχαμε κι άλλη 30άρα....
nikvip
Δεν πειραζει και αυτοι καλα ειναι! Μου αρεσει τρελα αυτη η νικη καθαρα γοητρου! Εδειξε οτι ουτε με Γιαννακη ουτε απ την μια στιγμη στην αλλη αλλαζουν ολα. Αυτο για τους πολλους Ολυμπιακους που αρχισαν τα δικα τους! 19.gif

Παντως ο ουινστον με κουφανε δεν περιμενα τετοια ευστοχια!

Μπραβο σε ολους αποθεωση με Παρτιζαν! 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif
trefoil 13
Μα είναι δυνατόν...;;
Ούτε 20 ποντάκια..;;
Ούτε καν 20 ρε παιδιά...;;
Γιατί; Γιατί; Γιατί;
ange13
SIMPLY THE BEST.ΑΥΤΟ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΡΚΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΟΛΑ.ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ smiley.gif smiley.gif smiley.gif 41.gif 41.gif
theov
Ενδεικτικό της 'πράσινης'κυριαρχίας μέχρι το 10' είναι το γεγονός ότι ο Ομπράντοβιτς, που δεν συνηθίζει να κρατά παίκτη στο παρκέ για ένα ολόκληρο 10άλεπτο, έκανε την πρώτη του αλλαγή στο 9'!

Αν αντί για βολές οι παιχτούρες μας σούταραν από το τρίποντα η διαφορά θα ήταν 30 και βάλε και ας μέτραγε κάθε βολή-τρίποντο για έναν πόντο... smiley.gif

Σας ευχαριστούμε παιδιά... 77.gif Μας κάνατε για άλλη μια φορά περήφανους!!!

Ψηφίζω Ουίνστον για MVP.. tongue.gif ενώ μου άρεσε ο Πρκάτσιν που έδειξε διάθεση να παίξει ¨ξύλο¨ και να βοηθήσει εκεί που υποτίθεται ότι πονάγαμε δηλ. στο 5!

Πάντως Μπατίστ ο Ολυμπιακός δεν έχει με τίποτα κάτω από το καλάθι και ας είναι ο Μάικ περισσότερο 4άρι παρά 5άρι! Τον κατάπιε τον Μπουρούση...
koufos7
QUOTE(ange13 @ Feb 18 2008, 00:46 ) *
SIMPLY THE BEST.ΑΥΤΟ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΡΚΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΟΛΑ.ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ smiley.gif smiley.gif smiley.gif 41.gif 41.gif

Στο κινεζικο ωροσκοπιο ειναι η χρονια του νανου. angry_red.gif angry_red.gif
theov
QUOTE(koufos7 @ Feb 18 2008, 09:22 ) *
Στο κινεζικο ωροσκοπιο ειναι η χρονια του νανου. angry_red.gif angry_red.gif

smiley.gif
George_12ISL
Δεν το έλεγα ότι η ήττα από την Εφές θα κάνει καλό;
Πάντως η ομάδα έδειξε αδυναμίες. Κυρίως όσον αφορά τις προσωπικές μονομαχίες και τις τοποθετήσεις κάτω από τη ρακέτα. Χρειάζεται ακόμα πολύ δουλειά. Οι ψηλοί του αντιπάλου να κρατιούνται μακριά από τη ρακέτα, ούτως ώστε να απλοποιηθεί το αμυντικό ριμπάουντ, αλλά και πιο πολύ δουλειά ακόμα στο physical game. Εδώ γίνεται πλέον αισθητή η απουσία του Τσαρτσαρή.

ΥΓ.
Κύριε Ελληνιάδη, προκαλέιτε αηδία στον κόσμο...
Κύριε Παπαδόπουλε, λίγη ντροπή. Και εγώ στην εταιρεία μου έχω τσακωθεί, έχω εκνευριστεί με τη νοοτροπία ορισμένων, αλλά δεν την εκθέτω δημοσίως, αφού χάρις σε αυτήν τρώω ψωμί. Ειλικρινά λυπάμαι για λογαριασμό σου... Κρίμα...
vastravoud
Επειδή δεν είδα την εκομπή, μπορείς να κάνεις μια περίληψη;
trefoil 13
QUOTE(vastravoud @ Feb 18 2008, 14:51 ) *
Επειδή δεν είδα την εκομπή, μπορείς να κάνεις μια περίληψη;

+1...
Τι ειπώθηκε;;
VARDINOLATSIS
Είπε ότι γενικά ο Παο είναι χειρότερος από πέρισυ και το πλήγμα με την φυγή του Σισκα ήταν μεγάλο. Δεν άκουσα κάτι άλλο κακό αλλα για να πώ την αληθεια δεν είδα και όλη την εκπομπή 19.gif
George_12ISL
Για τον Ελληνιάδη είναι γνωστά... Έλεγε ότι ο Π.Α.Ο είναι κορεσμένη ομάδα και όταν ο Περπερίδης τον ρώτησε χαριτολογώντας αν μπορεί να γίνει manager στον Π.Α.Ο, αφού ο Γιαννακόπουλος του το είχε προτείνει, αυτός απάντησε πως αυτά είναι κωλο@$%#% του Γιαννακόπουλου...
Όσον για τον Παπαδόπουλο ευχόταν να κερδίσει ο Ολυμπιακός και εμμέσως κατηγορούσε τους συνεργάτες του στον Π.Α.Ο. Στο τέλος τα γύριζε και έλεγε ότι έμαθε πολλά από αυτούς...
Bonzo
Όντως η συμπεριφορά του Παπ είανι λίγο μικροπρεπής. Και στο τελευταίο Allstar basket που κάνει μια σύγκριση Γιαννάκη-Ζέλικο τον ψιλοθάβει τον Ομπράντοβιτς(ότι είανι σνομπ και τέτοια)
vastravoud
Γιατί έφυγε αυτός από τον Παναθηναϊκό;
trefoil 13
QUOTE(vastravoud @ Feb 18 2008, 16:54 ) *
Γιατί έφυγε αυτός από τον Παναθηναϊκό;

Κάποια κόντρα. Με τον Ιτούδη αν δεν κάνω λάθος...
Ginobili
Πραγματικά μου έκαναν εντύπωση αυτά που άκουσα από τον Παπαδόπουλο.Δεν περίμενα να ρίξει χολή.Κατέκρινε το μπάσκετ που παίζει μέχρι τώρα ο Παναθηναικός...όντας πλήρως απογοητευμένος από την εικόνα που βλέπει.Μίλησε για τρομερή απουσία του Σίσκα...(δεν διαφωνώ)..που δεν αντικαθίσταται..ούτε ισοσταθμίζεται από την έλευση φέτος του Σπανούλη.(Τον Γιασικεβίτσιους δεν τον ανέφερε...δεν υπάρχει αυτός στο ρόστερ του ΠΑΟ φέτος...για τον κ.Παπαδόπουλο).Και σας ρωτώ ρε παιδιά...πείτε μου ειλικρινά σας παρακαλώ....πέρσι τέτοια εποχή...τι καλύτερο είχε επιδείξει ποιοτικά ο Παναθηναικός?? Ποια έδρα σοβαρή είχαμε σπάσει και δεν το θυμάμαι???? Πέρσι...στην 1η φάση της Ευρωλίγκας,η καλύτερη έδρα που είχε σπάσει ο Παναθηναικός ήταν της Μπανταλόνα στον 1ον αγώνα(Καλό είναι να μην συγκρίνουμε την περσινή Μπανταλόνα με την φετινή...μέρα με την νύκτα).Πέρσι χάσαμε στην Μπαρτσελόνα με 20 πόντους,στην Μάλαγα,στην Μακάμπι και από την Παρτιζάν στο οακα.Φέτος βλέπω σαφώς πιο ωραίο μπάσκετ...σε σύγκριση με πέρσι.Δεν ξέρω τι θα γίνει στο τέλος...αλλά αυτό είναι ένα γεγονός προς το παρόν.Γιατί δεν λέγατε τα ίδια και πέρσι κύριε Παπαδοπουλε??? Αν σας κράταγε φέτος ο Ομπράντοβιτς δίπλα του...θα βγαίνατε τώρα να μιλήσετε για τα χάλια του Παναθηναικού???
Λίγη ντροπή πια!!!!! Λίγη τσίπα!!!! Όχι τόση αχαριστεία.....
Καλά έκαναν και σας απομάκρυναν...κάτι ήξεραν φαίνεται....( Η πλάκα είναι ότι το Σάββατο,στον Σκουντή ο Γκαγκαλούδης είπε...ότι "δεν αξίζω να παίζω στον Παναθηναικό"."Θέλω να είμαι ειλικρινής με τον εαυτό μου,υπάρχουν καλύτεροι από εμένα που αξίζουν να παίζουν σε αυτήν την ομάδα.....")
vastravoud
Κανείς από εμάς δεν αμφέβαλε ότι το κενό του Σισκάουσκας είναι τεράστιο και δυσαναπλήρωτο, αλλά από αυτό το σημείο, μέχρι του να κακολογείς τους προηγούμενους σου συνεργάτες η απόσταση είναι τεράστια. Θα είχε ενδιαφέρον πάντως να γράψει κανείς αν γνωρίζει περισσότερα για το σχετικό παρασκήνιο.

( Η πλάκα είναι ότι το Σάββατο,στον Σκουντή ο Γκαγκαλούδης είπε...ότι "δεν αξίζω να παίζω στον Παναθηναικό"."Θέλω να είμαι ειλικρινής με τον εαυτό μου,υπάρχουν καλύτεροι από εμένα που αξίζουν να παίζουν σε αυτήν την ομάδα.....")

Ο Γκαγκαλούδης δε μου είναι ιδιαίτερα συμπαθής, αλλά δεν μπορώ παρά να πω μπράβο σε μια τόσο ειλικρινή δήλωση. Μπορεί να φαίνεται προφανές, αλλά πολλοί είναι καβαλημένα καλάμια και δε θα είχαν τα @@ να κάνουν μια τόσο απλή παραδοχή.
enypnio
εντάξει δεν ήταν ιδιαίτερα κομψός ο τρόπος απόλυσης του ... έχει κάθε δικαίωμα να είναι πικραμένος γιατί είναι ένας άνθρωπος που κατά κοινή ομολογία έκανε καλά την δουλειά του και απολύθηκε χωρίς λόγο

θα μπορούσαν να βγάλουν μια δικαιολογία λογική προς τα έξω έτσι ώστε να μην του δημιουργήσουν πρόβλημα στην μετέπειτα καρίερα του που σημειωταίον πάει και μια χαρά

ο άνθρωπος επαγγελματίας είναι δεν είναι πάνω από όλα οπαδός σαν τον Ελληνιάδη
vastravoud
QUOTE(enypnio @ Feb 18 2008, 17:28 ) *
εντάξει δεν ήταν ιδιαίτερα κομψός ο τρόπος απόλυσης του ... έχει κάθε δικαίωμα να είναι πικραμένος γιατί είναι ένας άνθρωπος που κατά κοινή ομολογία έκανε καλά την δουλειά του και απολύθηκε χωρίς λόγο

θα μπορούσαν να βγάλουν μια δικαιολογία λογική προς τα έξω έτσι ώστε να μην του δημιουργήσουν πρόβλημα στην μετέπειτα καρίερα του που σημειωταίον πάει και μια χαρά

Μα γι' αυτό κι εγώ ο κακομοίρης ζήτησα να μάθω περισσότερο "παρασκήνιο", καθώς απ' όσο φαίνεται γνωρίζω ελάχιστα. Το καλοκαίρι θυμάμαι ότι ήταν αρκετά "θολά" τα πράγματα σχετικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έφυγε.

Συγνώμη αν ζητάω πολλά και σας βάζω σε κόπο, είναι όμως έυκολο να γράψει κάποιος περιληπτικά το τι έγινε στην προκειμένη περίπτωση;
Bonzo
το ερώτημα είανι αν ξ'έρει κανείς παραπάνω
Air Kef
Δεν εχει τσιπα επειδη ειπε τι πιστεύει; blink.gif

Καλο κι αυτό.

Να βγει να ζητησει συγνώμη που τολμησε να πει οτι ο ΠΑΟ παιζει καπως χειρότερα απο πέρσι; unsure.gif

Για τον Σισκ ειπε οτι αποκτηθηκε στην θεση του ο Ουινστον,ο οποιος ειναι πολυ καλος παικτης αλλα δν ειναι σε καμια περιπτωση Σισκαουσκας,ουτε σε εμπειριες,ουτε σε ειδικο βάρος ως παικτης κτλ.

Τωρα αν εσυ Τζινομπιλι(δν γινοταν να εχεις αλλο user name? tongue.gif) πιστεύεις οτι ο ΓΙασικεβιτσιους μπορει να παιξει στο 3,οκ.
theov
Εμένα πάντως από την γκλάβα του ο Παπαδόπουλος δεν μου αρέσει!

Δεν ξέρω γιατί απολύθηκε ούτε αν έκανε ή δεν έκανε καλά την δουλειά του στον ΠΑΟ, άλλα μίλησε σχεδόν με κακία και δεν βρήκε τίποτα καλό στον φετινό ΠΑΟ...

Η μόνη καλή κουβέντα ήταν για τον Αλβέρτη, γιατί λέει τον βοήθησε ανθρώπινα όταν πέρναγε δύσκολα στον ΠΑΟ...

Στην θέση του Ζοτς δεν θα τον κράταγα ούτε δευτερόλεπτο τον κακάσχημο...

Όσο για τον αρχηγό, δεν είναι τυχαία Αρχηγός... 41.gif
vastravoud
QUOTE(Air Kef @ Feb 18 2008, 18:24 ) *

Δεν έχω δει τη συνέντευξη και ως εκ τούτου δεν έχω γνώμη, αλλά νομίζω ότι δε θα τον κατηγορήσει κανείς για την -αγωνιστική- άποψη του για την ομάδα. Αντιθέτως, λογικό είναι να κακοχαρακτηρίζεις κάποιον που μόλις φύγει από μια ομάδα βγάζει προς τα έξω μόνο "φαρμάκι".

Θα επιμείνω όμως, λέγοντας ότι πολύ θα εκτιμούσα μια καλή περιγραφή των γεγονότων.
Air Kef
Κι εγω. smile.gif

Στην θέση του Ζοτς δεν θα τον κράταγα ούτε δευτερόλεπτο τον κακάσχημο...

theov,εξηγησε μου λιγο τι εννοεις εδώ σε παρακαλω.

Ελπιζω να μην ειναι χαρακτηρισμος για τον Παπαδοπουλο αυτο.
theov
Ευχαρίστως Air Kef,

μιλαμε για τον Παπαδόπουλο τον ex βοηθό του Ζοτς, νυν προπονητή του Απόλλωνα Πάτρας νομίζω, έτσι;

Κακάσχημος δεν είναι; Δεν είναι χαρακτηρισμός, είναι η εντύπωση που μου έδωσε η γκλάβα του και η κακία που έβγαζε στην συνέντευξη!!!

Μα τίποτα καλό δεν βρήκε να πει για την πρώην ομάδα του, πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ελλάδος κλπ. κλπ; Εντάξει έφυγε ο Σίσκα και ήταν σοβαρό αυτό άλλα ο Σίσκα δεν είναι δα και όλος ο Παναθηναικός...

Ηθελα να τον δω τώρα μετά το derby με τον Ολυμπιακό τι θα έλεγε...
Ginobili
QUOTE(Air Kef @ Feb 18 2008, 18:24 ) *

Καλο κι αυτό.

Να βγει να ζητησει συγνώμη που τολμησε να πει οτι ο ΠΑΟ παιζει καπως χειρότερα απο πέρσι; unsure.gif
Για τον Σισκ ειπε οτι αποκτηθηκε στην θεση του ο Ουινστον,ο οποιος ειναι πολυ καλος παικτης αλλα δν ειναι σε καμια περιπτωση Σισκαουσκας,ουτε σε εμπειριες,ουτε σε ειδικο βάρος ως παικτης κτλ.
Τωρα αν εσυ Τζινομπιλι(δν γινοταν να εχεις αλλο user name? tongue.gif) πιστεύεις οτι ο ΓΙασικεβιτσιους μπορει να παιξει στο 3,οκ.

Απ'ότι κατάλαβα..την είδες την εκπομπή....όπως έγραψα και παραπάνω..δεν είπα τίποτα πάνω στην σύγκριση Σίσκα-Κένεντυ...(συμφώνησα μάλιστα),αλλά τι σχέση έχει αυτό με την θέση που παίζει ο Σάρας??? Αν θυμάσαι καλά...ο Παπαδόπουλος είπε ότι...φέτος ο ΠΑΟ έχει και Σπανούλη....αυτό δεν το είπε....για να πεί ότι ο Σπανούλης παίζει και 3....αλλά για να τονίσει..ότι έχει έναν παίκτη στην περιφέρεια..που δεν είχε πέρσι.Εσένα γιατί σε πείραξε που είπα για τον Σάρας? Δεν είναι ένας παίκτης....επιπλέον...που δεν είχε πέρσι ο ΠΑΟ στην περιφέρεια??? Γιατί δεν τον ανέφερε..??? Και μην το κάνουμε νια-νια το θέμα...όλοι ξέρουμε ότι οι διαχωρισμοί..2-3..κλπ..είναι αστείοι..ο Ζότς παίζει πολύ συχνά με 3 ή 4 κοντούς.

Και σε παρακαλώ,μην με παρερμηνεύεις.Δεν είπα να βγεί να ζητήσει συγνώμη ο Παπαδόπουλος..για το τι πιστεύει για το μπάσκετ που παίζει φέτος ο ΠΑΟ....τον κατέκρινα για την "κλάψα" του.Κουτόχορτο δεν τρώμε....πέρσι ο ΠΑΟ έπαιζε χειρότερα,και γιαυτόν όλα δούλευαν ρολόι.Έσταζε μέλι για τον Ομπράντοβιτς.Αν έχει πρόβλημα...να βγεί και να το πεί ευθέως.Δεν χρειάζεται να ψάχνει να βρεί το δίκιο του...εμμέσως...υπονοώντας ότι φέτος ο ΠΑΟ...δεν πάει καλά..επειδή λείπει αυτός....ΕΛΕΟΣ δηλαδή...
Air Kef
Νομιζω οτι εισαι αρκετο καιρο στο φορουμ για να ξερεις πως (δεν) εκφραζομαστε εδω.

Τι να πω.. peace.gif

Υ.Γ.: Προσωπικα μια χαρα τον βρισκω τον ανθρωπο. tongue.gif
Air Kef
Και σε παρακαλώ,μην με παρερμηνεύεις.Δεν είπα να βγεί να ζητήσει συγνώμη ο Παπαδόπουλος..για το τι πιστεύει για το μπάσκετ που παίζει φέτος ο ΠΑΟ....τον κατέκρινα για την "κλάψα" του.Κουτόχορτο δεν τρώμε....πέρσι ο ΠΑΟ έπαιζε χειρότερα,και γιαυτόν όλα δούλευαν ρολόι.Έσταζε μέλι για τον Ομπράντοβιτς.Αν έχει πρόβλημα...να βγεί και να το πεί ευθέως.Δεν χρειάζεται να ψάχνει να βρεί το δίκιο του...εμμέσως...υπονοώντας ότι φέτος ο ΠΑΟ...δεν πάει καλά..επειδή λείπει αυτός....ΕΛΕΟΣ δηλαδή.

Δεν σε παρερμηνευσα.
Ειρωνικα το ειπα να ζητησει συγνωμη,για να δειξω την διαφωνια μου.

Επισης,δν ειπε οτι δν παει καλα ο ΠΑΟ επειδη λειπει αυτος.Δεν ειναι ηλιθιος.

Ο ανθρωπος,ειπε την γνωμη του για τον φετινο ΠΑΟ,και ο χρονος θα δειξει αν θα δικαιωθει.

Αν το καλοκαιρι διαφωνησε σε κατι με τον Ιτουδη και εκδιωχθηκε γιαυτο μονο τον λογο,ειναι λογικο να εχει μια πικρια.
Τωρα αν αυτη η πικρια τον επηρεαζει και δν ειναι αντικειμενικος στην αποψη του,ειναι κακο δικο του.

δεν είπα τίποτα πάνω στην σύγκριση Σίσκα-Κένεντυ...(συμφώνησα μάλιστα),αλλά τι σχέση έχει αυτό με την θέση που παίζει ο Σάρας???

Εσυ δεν ειπες.Ειπε αυτος ομως. tongue.gif
Ginobili
QUOTE(Air Kef @ Feb 18 2008, 20:08 ) *
Επισης,δν ειπε οτι δν παει καλα ο ΠΑΟ επειδη λειπει αυτος.Δεν ειναι ηλιθιος.

Τωρα αν αυτη η πικρια τον επηρεαζει και δν ειναι αντικειμενικος στην αποψη του,ειναι κακο δικο του.

Αυτό έλειπε...να βγεί να πεί τέτοιο πράγμα... tongue.gif ..Μέχρι και ο Περπερίδης θα τον έπαιρνε στο βραστό... icon_drunk.gif Αλλά δεν είπα ότι είπε κάτι τέτοιο.Ήταν φως φανάρι....οι λόγοι για τους οποίους έβγαζε πίκρα.Με τον Παναθηναικό του 2006-07 μας σύγκρινε...όχι με τον ΠΑΟ του 94'....Θυμόμαστε πως παίζαμε πέρσι.

Αυτό που εννοώ είναι ότι,άν έχει πρόβλημα(που προφανώς έχει),με τον τρόπο που του φέρθηκαν..και έφυγε από τον Παναθηναικό...να βγεί να το πεί ευθέως.Να μάθουμε κι εμείς στο κάτω κάτω... smile.gif
Δεν χρειάζεται να βγάζει χολή..πάνω σε άλλα πράγματα.Αυτό είναι κατακριτέο και έχω το δικαίωμα να του το πώ. biggrin.gif
Marciulionis
QUOTE(VARDINOLATSIS @ Feb 18 2008, 15:26 ) *
Είπε ότι γενικά ο Παο είναι χειρότερος από πέρισυ και το πλήγμα με την φυγή του Σισκα ήταν μεγάλο. Δεν άκουσα κάτι άλλο κακό αλλα για να πώ την αληθεια δεν είδα και όλη την εκπομπή 19.gif

Δεν είπε κάτι κακό ο άνθρωπος. Την άποψή του είπε η οποία τυχαίνει να ταυτίζεται και με τη δική μου. Πραγματικά πιστεύω ότι παίκτης σαν το Σίσκα(το πραγματικό MVP του F4) δεν έχουμε αυτή τη στιγμή στην ομάδα. Ο Σαρούνας φαντάζει "λίγος" μέχρι τώρα στο να επωμιστεί το ρόλο που είχε ο Σίσκα στην ομάδα σε άμυνα και επίθεση. Δηλαδή να πάρει τη μπάλα στα κρίσιμα όταν καίει και να τη βάλει στο πλεκτό(το έχει κάνει σε ορισμένα παιχνίδια πχ Ρόμα στην αρχή της σεζον άλλα ο Σίσκα το έκανε συστηματικά όποτε κολούσε στο σκοράρισμα η ομάδα που συμβαίνει συχνα πυκνα). Πιστεύω ότι η περσινή ομάδα ήταν πιο ισορροπημένη και στιβαρή(χωρίς να θέλω να μειώσω τη φετινή που είναι ομαδάρα) ενώ η φετινή μου δίνει την εντύπωση ότι σε ορισμένα παιχνίδια(τυχαίως(?) ευρωπαΪκά κυρίως) ψάχνεται και σίγουρα δεν έχει φτάσει στο peak της απόδοσής της. Παράλληλα προσπαθεί, αγχωμένα σχεδόν, να παίξει φαντεζί μπάσκετ και δείχνει σημάδια αλλαζονείας και τάσεις υποτίμησης των αντιπάλων με αποτέλεσμα να έχει κερδίσει πολλά ματς στο τέλος όταν αποφασίζουν να "σοβαρευτούν"(γιατί πραγματικά έχουν εμφανιστοί "ασόβαροι" σε πολλά ματς φέτος). Η περσινή ομάδα μου ενέπνεε περισσότερη εμπιστοσύνη ότι μπορεί να φτάσει ως το τέλος στους στόχους της.

ΥΓ: μπορεί να μην παίζουν στην ίδια θέση (Σισκα-Σάρουνας) αλλά έχουν το ίδιο ειδικό βάρος και είναι οι παίκτες από τους οποίους περιμένεις να τραβήξουν στο σκοράρισμα στα δύσκολα και όταν "κολλάει" η ομάδα και να βάλουν κρίσιμα σουτ "σκοτώνοντας" τους αντιπάλους. Με το Σίσκα ΗΞΕΡΑ ότι θα γίνει αυτό. Με το Σαρούνα νιώθετε το ίδιο σίγουροι?
Ginobili
QUOTE(Marciulionis @ Feb 19 2008, 12:53 ) *
Με το Σίσκα ΗΞΕΡΑ ότι θα γίνει αυτό. Με το Σαρούνα νιώθετε το ίδιο σίγουροι?

Ο Γιασικεβίτσιους προς το παρόν...έχει πάρει 2 παιχνίδια μόνος του( Με Ρόμα και Παρτιζάν).
Και γιατί να μην νιώθω σίγουρος Με τον Σάρας???? Κουτσός έπαιζε εναντίον μας με τις Εθνικές...και έδωσε το χάλκινο στην Λιθουανία.
Καλό πάντως είναι...να μην ξεχνάμε..ότι αν δεν είχε ταπώσει ο Μητσάρας τον Άκερ...ο Σισκάουσκας τώρα θα είχε δώσει το πρωτάθλημα στον Ολυμπιακό.
Και ξαναεπαλαμβάνω....δεν τίθεται θέμα σύγκρισης Ουίνστον-Σίσκα!!!(Είναι αστείο) Ούτε κατακρίνω τον Παπαδόπουλο γι'αυτό.Ήταν ξεκάθαρα αυτά που έγραψα παραπάνω.
nikvip
[quote name='Ginobili' date='Feb 19 2008, 15:05 ' post='164846']
Ο Γιασικεβίτσιους προς το παρόν...έχει πάρει 2 παιχνίδια [b]μόνος του
( Με Ρόμα και Παρτιζάν).
Και γιατί να μην νιώθω σίγουρος Με τον Σάρας???? Κουτσός έπαιζε εναντίον μας με τις Εθνικές...και έδωσε το χάλκινο στην Λιθουανία.
Καλό πάντως είναι...να μην ξεχνάμε..ότι αν δεν είχε ταπώσει ο Μητσάρας τον Άκερ...ο Σισκάουσκας τώρα θα είχε δώσει το πρωτάθλημα στον Ολυμπιακό.[/b]

Συμφωνώ απόλυτα με τον ginobili δεν μπορουμε να λεμε οτι ολος ο Παναθηναικος ηταν ο Σισκα. Δεν λεω ειναι μεγαλη απωλεια αλλα για κοιταξτε τι υλικο εχουμε φετος + επιστροφη Σπανουλη! Δεν μπορει μια ομαδα σαν τον Παναθηναικο να βασιζεται σ εναν παικτη ειδικα με τον τροπο που δουλευει ο Ζοτς. Απ τον Σαρας περιμενω πολλα ακομα και πιστευω πως στα δυσκολα θα ειναι εκει, οπως σε πολλες περιπτωσεις (Ρομα, Παρτιζαν και Ρεαλ ξεκολλησε την ομαδα). Το σημαντικο ειναι πως ο Παναθηναικος εδειξε ποιος ειναι το αφεντικο για ακομα μια φορα και χωρις τον πιο φορμαρισμενο παικτη του (Τσαρτσαρη) και τεραστια κενα κατω απ την ρακετα που ομως απ οτι φαινεται ισως να μην ειναι αρκετα ωστε να πληγωσουν αυτην την ομαδα, οσο πολλοι θα ηθελαν! 77.gif
vastravoud
Εν τω μεταξύ ψήθκα για μεγάλες δόσεις ιντριγκαδόρικου παρασκηνίου αλλά δε με βοηθάει κανείς!
lakersdynasty
QUOTE(vastravoud @ Feb 19 2008, 17:49 ) *
Εν τω μεταξύ ψήθκα για μεγάλες δόσεις ιντριγκαδόρικου παρασκηνίου αλλά δε με βοηθάει κανείς!

Πες μας φιλε μου πως θες να σε βοηθησουμε? Προς ποια κατευθυνση να κινηθουμε? Δωσε ενα στοιχειο για αρχισουμε! biggrin.gif
PARISINOS
Παντως για μενα μπορει ο κεννεντυ να μην ειναι σισκα ακομη αλλα δεν θα χαρακτηριζα γελοια την συγκριση των 2 παιχτων.
Γενικα οπως εχω τονισει και απο το καλοκαιρι ο κεννεντυ μπορει σε δυο χρονια απο τωρα να γινει το καλυτερο τριαρι της ευρωπης και μαλιστα με διαφορα απο το δευτερο.

Γενικα ειναι πολυ πιο αθλητικος απο τον σισκα, καλυτερος στην ντριμπλα, καλυτερος στην πασα αλλα και στο ντραιβ και μονο στο σουτ υστερει οπου μεχρι και εκει οπως ειδαμε δεν ειναι και πολυ πισω.

Γενικα εκει που υστερει ειναι σε παραστασεις και εμπειρια και αερα πρωταθλητη.

Οπως ειπα ομως περιμενετε κανα χρονο ακομα, με αλλα δυο τρια τετοια παιχνιδια και με κανα δυο τροπαια στο τσεπακι του και τοτε θα δειτε αν βγηκε χαμενος ο ΠΑΟ που εφυγε ο σισκα.

Υ.γ. Ρισπεκτ στον τεραστιο μαικ μπατιστ, τον καλυτερο ισως ψηλο της ευρωπης αυτη τη στιγμη.
Sap13
Παιδιά καλησπέρα.Αν και Παναθηναικός δεν ποστάρω καθόλου στα topic της ομάδας αλλα αρκούμαι στο να διαβάζω τις απόψεις των υπολοίπων οι οποίες είναι τις περισσότερες φορές πραγματικά ενδιαφέρουσες.Το θέμα με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο μου κίνησε την περιέργεια και με έκανε να καταθέσω και την δική μου άποψη.Τον κο.Παπαδόπουλο έτυχε να το γνωρίζω προσωπικά και να έχω σχεδόν καθημερινή επαφή μαζί του όταν πριν καμια 10ρια χρόνια ασχολούνταν ακόμη σαν αθλητής.Συγκεκριμένα στις μπασκετοπαρέες στου Ζωγράφου μιας και σύχναζε εκεί.Για τον χαρακτήρα δεν θα ήθελα να μιλήσω.Για τις γνώσεις του επάνω στο άθλημα όμως έχω άποψη και μάλιστα είμαι κάθετος σε αυτή!!!Τουλαχιστον πριν πάει στο τιμ του Παναθηναικού.Σαν αθλητής ήταν απλά φιλότιμος (νομίζω αυτό τα λέει όλα) και σαν αντίληψη του αθλήματος τίποτα δεν έδειχνε οτι θα έχει αυτή την πορεία και οτι θα επιχειρούσε να ασχοληθεί με την προπονητική.Οπως όμως πολύ καλά ξέρετε στο χώρο του μπάσκετ (όπως και σε κάθε κομμάτι της κοινωνίας) παίζουν ρόλο και οι γνωριμίες που έχεις και όχι μόνο το πόσο καλός είσαι στο αντικείμενο σου.Έτσι λοιπόν η γνωριμία του με πολύ γνωστό μάνατζερ και (νομίζω) με τον Ιτούδη τον έφεραν βοηθό του Ζοτς.Μεχρι εκείνη τη στιγμή δεν νομίζω να είχε την πορεία στον χώρο ωστε να δικαιολογεί την πρόσληψη του η οποία ηταν και μεγάλη έκπληξη στους μπασκετικούς κύκλους.Αμφιβάλλω αν τον γνωρίζατε πριν πάει στον Παναθηναικό.
Θα με ρωτήσετε: "Και τι σχέση έχουν όλα αυτά με την παραπάνω συζήτηση;".
Απλά θεωρώ οτι ένας άνθρωπος που δεν υπήρχε στο μπασκετικό χάρτη έχει την υποχρέωση να είναι ταπεινός και όχι επικριτικός απέναντι στους ανθρώπους που τον ευεργέτησαν.Που του έδωσαν την "χρυσή" ευκαιρία να συνεργαστεί μαζί τους και να μάθει πράγματα απο αυτούς.Που του έδωσαν ευκαιρίες να συνεργαστεί με Μποντιρόγκα,Αλβέρτη,Διαμαντίδη,Ρέμπρατσα και τόσους άλλους που δεν μπορώ να θυμηθώ.Που ουσιαστικά του άνοιξαν και την πόρτα της εθνικής.Που έβαλαν στο βιογραφικό του Πρωταθλητής Ελλάδος και Πρωταθλητή Ευρώπης απο κάμποσες φορές.Που αμοίφθηκε πλουσιοπάροχα και έκανε όνομα στο χώρο.
Θα μου πείτε σίγουρα θα βελτιώθηκε σαν κόουτς και θα βοήθησε.Ναι δεν αντιλέγω.Αλλα δεν μπορείς να απαξιώνεις τόσο εύκολα τον κορυφαίο προπονητή στην Ευρώπη και την Πρωταθλήτρια ομάδα μόνο και μόνο γιατί πλέον δεν ανήκεις εκεί.
Σεβασμός στους ευεργέτες σου αν μη τι άλλο.
Υ.Γ:Δεν ξέρω για πιό λόγο έφυγε αλλά με αυτά που κάνει δικαιολογεί την απομάκρυνση του.
Συγνώμη για το μέγεθος του post.
vastravoud
QUOTE(lakersdynasty @ Feb 19 2008, 16:00 ) *
Πες μας φιλε μου πως θες να σε βοηθησουμε? Προς ποια κατευθυνση να κινηθουμε? Δωσε ενα στοιχειο για αρχισουμε! biggrin.gif

Εννοώ ότι η Ενύπνιο έγραψε για τον τρόπο που έφυγε ο Παπαδόπουλος αλλά δεν προχώρησε παραπέρα, παίρνοντας μου τη μπουκιά από το στόμα! smile.gif smile.gif

Σχετικά με τη σύγκριση Ουϊνστον - Σισκάουσκας, συμφωνώ απόλυτα. Ναι, ακόμα ο Κεν δεν είναι στο ίδιο επίπεδο, αλλά είμαι πλέον πεπεισμένος ότι τραβήξαμε λαχείο τύπου Μπατιστ.
lakersdynasty
Εαν ο Ιτουδης ηταν αυτος που τον προτεινε παντως ε μαλλον μεσω αυτου ειδε και την πορτα της εξοδου.

Οτι εγινε εγινε.Ομως ειναι αληθεια οτι η αντιδραση του δειχνει περισσοτερο ενοχη δικη του παρα οτι ισχυουν αυτα που ειπε στην Μπασκετουπολη. Ενταξει πληγωμενος μπορει να ητανε, και ο Ζελικο μπορει να μην ειναι και ο πιο easy going χαρακτηρας αλλα αυτοδεν δικαιολογει τετοια σταση.

εντιτ: Βασικα πιστευω οτι ο Ουινστον δεν μπορει να συγκριθει με τον Σισκαουσκας διοτι απλουστατα ειναι 2 εντελως διαφορετικοι παικτες με διαφορετικα καλα και κακα.

Η ομοιοτητα της θεσης (3) και της ομαδας στην οποια παιζουν (ΠΑΟ) με τον ιδιο προπονητη (Ζοτς) δεν πιστευω οτι ειναι αρκετα για να συγκριθουν μεταξυ τους.

Αλλα πραγματα προσπαθει να παρει απο τον Ουινστον και αλλα προσπαθουσε να παρει απο τον Σισκα.
enypnio
Δεν ξέρω και πολλά πράγματα όντως και εγώ το μόνο που έχω ακούσει είναι ότι τον έφαγε ο Ιτούδης αλλα πέραν τούτου τίποτα

απλά τον είχα σε εκτίμηση ... και πολύ παίχτες όπως ο Μπέτσι και ο Ρότζερς είχουν πει τα καλύτερα γι' αυτόν

και 2-3 φορές που τον έχω ακούσει να μιλάει τα έλεγε καλά

δεν λέω ότι καλά έκανε και είπε αυτά που είπε, απλά είναι δικαιολογημένος ως έναν βαθμό να αισθάνεται πικραμένος

ποτέ κανείς δεν θα μάθει τι έγινε
Ginobili
Άμα πιστεύει ότι είναι τόσο αδικημένος...και έχει το δίκιο με το μέρος του....και του έπαιξαν άσχημο παιχνίδι πίσω από την πλάτη του.....γιατί δεν βγαίνει να μιλήσει ευθέως???? Τι φοβάται???? Θα τον φάει κανά κύκλωμα????
theov
QUOTE(PARISINOS @ Feb 19 2008, 18:19 ) *
Παντως για μενα μπορει ο κεννεντυ να μην ειναι σισκα ακομη αλλα δεν θα χαρακτηριζα γελοια την συγκριση των 2 παιχτων.
Γενικα οπως εχω τονισει και απο το καλοκαιρι ο κεννεντυ μπορει σε δυο χρονια απο τωρα να γινει το καλυτερο τριαρι της ευρωπης και μαλιστα με διαφορα απο το δευτερο.

Γενικα ειναι πολυ πιο αθλητικος απο τον σισκα, καλυτερος στην ντριμπλα, καλυτερος στην πασα αλλα και στο ντραιβ και μονο στο σουτ υστερει οπου μεχρι και εκει οπως ειδαμε δεν ειναι και πολυ πισω.

Γενικα εκει που υστερει ειναι σε παραστασεις και εμπειρια και αερα πρωταθλητη.

Οπως ειπα ομως περιμενετε κανα χρονο ακομα, με αλλα δυο τρια τετοια παιχνιδια και με κανα δυο τροπαια στο τσεπακι του και τοτε θα δειτε αν βγηκε χαμενος ο ΠΑΟ που εφυγε ο σισκα.

Υ.γ. Ρισπεκτ στον τεραστιο μαικ μπατιστ, τον καλυτερο ισως ψηλο της ευρωπης αυτη τη στιγμη.

+1
vastravoud
Καλύφθηκα από τη δημοσίευση της ΕΝύπνιο, ευχαριστώ πολύ!

Ίσως κάποτε μάθουμε και όλη την αλήθεια(ακούει ο Μάκηςwink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.