Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cleveland Cavaliers
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
Pages: 1, 2
j-kidd13
Cleveland Cavaliers




Με το μυαλό στο καλοκαίρι του ’14(aka Lebron is coming???)




Προηγούμενο Ρεκόρ (2012-2013): 24-58
Leaders (20012-2013):

Πόντοι: Kyrie Irving 22,5
Ριμπάουντ: Anderson Varejao 14,4(25 games), Τristan Thompson 9,4(82 games)
Ασσίστ: Kyrie Irving 5,9


Πιθανή 5άδα:
πιθανή πεντάδα

PG:IrvingSG:WaitersSF:ClarkPF:ThompsonC:Varejao


Πάγκος:
PG’s: Jarrett Jack
SG’s: CJ Miles, Sergey Karasev
SF’s: Alonzo Gee
PF’s: Anthony Bennett,
C’s: Andrew Bynum, Tyler Zeller

Offseason moves

Ήρθαν ή ανανέωσαν: Jarrett Jack (FA, Golden State Warriors), Earl Clark (FA ,LA Lakers), Andrew Bynum (FA, Philadelphia Sixers)
Draft Picks: Anthony Bennett (#1, 1st round), Sergey Karasev (#19, 2nd round )

Έφυγαν: Omri Casspi (FA, Houston Rockets),Marreese Speights (FA, Golden State Warriors), Wayne Ellington (FA, Dallas Mavericks), Daniel Gibson (FA), Luke Walton (FA), Kevin Jones (FA)

Προπονητής: Mike Brown
Eπιστροφή στο Cleveland για τον Μike Brown, τον προπονητή που συνέδεσε το όνομα του με την πιο επιτυχημένη περίοδο της ομάδας (καλά, βοήθησε και ο Τζέιμς κομματάκι σε αυτό…….), μετά το αποτυχημένο πέρασμα του από τoυς Lakers. Προπονητής που προσανατολίζεται στην άμυνα, και στο σετ παιχνίδι στην επίθεση, φέτος έχει ένα αρκετά καλό σύνολο, ειδικά αν ο Bynum μπορέσει και βοηθήσει σε κάποια παιχνίδια. Tα playoff δεν είναι απίθανος στόχος.


Σχόλιο:
Δεν περιμέναμε πολλά περισσότερα πέρσι από τους Cavs, ειδικά από τη στιγμή που χτύπησε και ο Varejao. Το A και το Ω στην ομάδα είναι ο-πλέον elite επιπέδου- Kyrie Irving. Χωρίς αυτόν σε καλή μέρα, η ομάδα δεν μπορεί να διεκδικήσει τίποτα, αρκεί να μείνει μακριά από τραυματισμούς. Πέρσι έκανε εξαιρετική σεζόν, φέτος αναμένεται ακόμα πιο ώριμος να οδηγήσει τους Cavs σε ό,τι καλύτερο μπορούν να διεκδικήσουν (playoffs?). Boήθειες φέτος θα έχει, και πιθανότατα σε πολύ καλύτερο επίπεδο από πέρσι. Ο Waiters έκανε καλή rookie σεζόν, αν και με πολλά σκαμπανεβάσματα. Ωστόσο ήταν πολύ άστοχος, κάτι που πρέπει να βελτιώσει ώστε να εξελιχθεί σαν παίκτης. Εξαιρετικός στο drive,καλός στα κλεψίματα, έχει ψηλό ταβάνι όσον αφορά τις δυνατότητες του, είναι όμως άναρχος παικτικά και πολλές φορές εκβιάζει επιθέσεις,. Ο Varejao είναι έτοιμος να προσφέρει τα double-double του και άφθονο ξύλο στην άμυνα, συνεπικουρούμενος από τον βελτιωμένο Tristan Thompson.

Το μεγάλο στοίχημα για φέτος, δεν είναι άλλο από τον Andrew Bunym.΄Εχασε όλη την περασμένη σεζόν με τους Sixers, τα γόνατα του δεν ξέρουμε αν θα του επιτρέψουν ξανά να είναι ο γνωστός Bynum των Lakers, οι Cavs πάντως πήραν το ρίσκο, χωρίς ωστόσο να ξοδέψουν πολλά λεφτά, οπότε μόνο κερδισμένοι μπορούν να βγουν. Σημαντική κίνηση ήταν η προσθήκη του Jarrett Jack. Ένας εξαιρετικός 6th man, που θα ξεκουράζει ιδανικά τον Irving σε οργάνωση και σκοράρισμα, αλλά θα μπορεί να παίξει και μαζί του. Από κει και πέρα υπάρχουν χρήσιμοι ρολίστες όπως οι Miles, Gee, Clark, Ζeller ,και το νο 1 του φετινού draft, Αnthony Bennett,ένας παίκτης που ακόμα ψάχνουμε το τι θέση έχει στο παρκέ. Κοντός για 4αρι, βαρύς και αργός για 3αρι, ωστόσο έχει καλές κινήσεις, καλό σουτ από μέση απόσταση, θα είναι χρήσιμος ερχόμενος από τον πάγκο, και σε βάθος χρόνου έχει μεγάλα περιθώρια εξέλιξης.

Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι οι Cavaliers έχουν το σύνολο να προσπαθήσουν να διεκδικήσουν μια απο τις τελευταίες θέσεις που οδηγούν στα playoff (εφόσον βοηθήσει και ο Bynum),σε μια Ανατολή που θα έχει αποδυναμωμένους τους Celtics, Sixers, Βucks. Αν και ο μεγαλύτερος στόχος, και το μυαλό τους, είναι στο καλοκαίρι του 2014, όπου ο James μένει ελεύθερος, και η φήμη περί ενδεχόμενης επιστροφής του στο Ohio αρχίζει και ακούγεται έντονα, οπότε και οι Cavs πρέπει να παρουσιάσουν ένα σύνολο που θα πείσει τον Lebron ότι μπορεί να κάνει πρωταθλητισμό. Ίδωμεν…

Πρόβλεψη: 38-44
Conference rank: 8th
Division rank: 4rd

D-Wade
Κοσμοιστορικά γεγονότα . . . Παίζει ο Μπάινουμ
D-Wade
Εξαιρετική η επιλογή του Bennett στο νούμερο 1 του draft
Igor
QUOTE(D-Wade @ Nov 3 2013, 15:44 ) *
Εξαιρετική η επιλογή του Bennett στο νούμερο 1 του draft


Ειναι πολυ αρχη ακομα βεβαια, αλλα οντως ηδη φαινετε οτι αλλοι παιχτες ηταν πιο ετοιμοι για το ΝΒΑ (Ολαντιπο, Καρτερ-Γουλιαμς ακομα και ο Ζελερ)
Rated: (en)joy
QUOTE (Igor @ Nov 3 2013, 22:45 ) *
Ειναι πολυ αρχη ακομα βεβαια, αλλα οντως ηδη φαινετε οτι αλλοι παιχτες ηταν πιο ετοιμοι για το ΝΒΑ (Ολαντιπο, Καρτερ-Γουλιαμς ακομα και ο Ζελερ)

Όντως ο Κάρτερ -αυτή τη στιγμή- δείχνει καθαρά πιο έτοιμος απ'τον Bennett αλλά ακόμα και αληθινή να βγει-που δεν το πολυβλέπω- η πρόβλεψη του Magic περί rookie of the year στον Καρτερ θα ήταν εντελώς άκαιρη επιλογή για το Cleveland να επιλέξει παίκτη στο no1 στη θέση της -μόλις πριν 2 χρόνια- δικιάς του no1 επιλογής-βλ. Irving
SG3ptshooter


Μου έχει κινήσει πολύ το ενδιαφέρον το 0/15 του Μπενέτου. Δεν έχω προλάβει να γίνω supporter ή hater και τα διάφορα που θα αραδιάσω δε σημαίνουν απαραίτητα πως αμφισβητώ το potential του παίκτη αν δουλέψει σωστά, αλλά τα πρώτα δείγματα είναι σίγουρα άξια αναφοράς. Kι ας ξέρω ότι λογικά σε κάποιο βολικό ματς μες τη βδομάδα θα του δώσουν πάμπολλα touches να πάρει ψυχολογία και θα ισορροπήσει κάπως το πράγμα.

Τα τελευταία χρόνια υπάρχουν 2 #1 picks που τελειώσαν το πρώτο τους παιχνίδι στο ΝΒΑ χωρίς να πετύχουν σουτ. Ο Oden, που είχε κι αυτός time limitations αφού είχε ήδη χάσει μια ολόκληρη σεζόν, όντας on pace για την καταστροφική πορεία που έχει ως τώρα, και ο Yao, που προφανώς χρειάστηκε χρόνο για να προσαρμοστεί στα δεδομένα της λίγκας. Μετά χρειάστηκε να φτάσω στο 1973 και το Doug Collins, που το boxscore της εποχής δεν κάνει καν σαφές πως αγωνίστηκε. Αυτοί οι 3 (ή 2) μόνο δεν σκόραραν FG στο ντεμπούτο τους παρότι και πολλοί άλλοι είχαν μικρή συμμετοχή στα τελευταία 50 χρόνια. Και οι 3 σκόραραν στο επόμενό τους παιχνίδι. Ειδικά με γνώμονα το άθροισμα πόντων στα 4 πρώτα παιχνίδια, το πράγμα ξεφεύγει τελείως, αφού παίκτες με δύσκολο ξεκίνημα όπως οι προηγούμενοι, διάφοροι ΨΑΠ (Ψηλοκρεμαστά Άχαρα Παλικάρια), ακόμα και ο Bargnani με ελάχιστη συμμετοχή είχαν όλοι περάσει ένα θεωρητικό minimum 10 πόντων στα τρία πρώτα τους παιχνίδια.

Αναφορά στους αγαπημένους μας Olowokandi και Kwame; O πρώτος είχε σπάσει τα κοντέρ με πάνω από 50 πόντους στα 4 πρώτα παιχνίδια παρότι μια μόνο φορά έπαιξε πάνω από 30 λεπτά, ενώ κι ο Kwame με 2/4 ματς να παίζει μια περίοδο και ως γνωστόν τραγική ανικανότητα στο σκοράρισμα είχε βάλει 6 FG.

Και οκ, προφανώς όλα αυτά δε λένε τίποτα όταν το δείγμα είναι τόσο μικρό. Το να πεις ότι ο Bennett πιθανότατα έχει κάνει την λιγότερο εντυπωσιακή αρχή από #1 draft pick ever, δε σημαίνει ότι αναιρείται αυτόματα το potential του, άλλωστε είναι γεννημένος την άνοιξη του 1993 και μόνο 2 παίκτες ήταν 94αρηδες στη φετινή λοταρία, ο Noel και o Αντετοκούμπο.

Πάμε όμως και στο τι διαβάζω για το work ethic του τώρα. Προφανώς, δεν μπορείς να αποκλείσεις πως οποιαδήποτε στιγμή μπορεί να στρωθεί στη δουλειά και με την κατάλληλη στήριξη απ' τους Cavs να γίνει αυτό που ήλπιζαν τη στιγμή που τον έπελεξαν στο draft. Θέμα είναι όμως τα σχόλια ως τώρα όσον αφορά το conditioning του σύμφωνα με το profile του rotoworld, το οποίο πραγματικά λάτρεψα το τελευταίο δίμηνο.
QUOTE
opposing beat writers were particularly brutal about his weight and conditioning

the Cavs have suggested that he should lose a few more pounds

Coach Mike Brown said the sky is the limit for Bennett after he pushes through the fatigue issues. Brown has been a broken record on the conditioning issues, so it's clearly an area of concern.

Anthony Bennett has been gasping for air in practice, according to coach Mike Brown.
He has sleep apnea as well as asthma, and coach Brown discussed Bennett's lack of conditioning throughout the preseason

Anthony Bennett was reportedly "exhausted" less than four minutes into the Cavaliers' scrimmage on Saturday.
"It's hard just sitting out the whole summer and then trying to come back," said Bennett, who spent most of the offseason rehabbing from shoulder surgery. He's added a few pounds this summer but suggested it was partly by design, saying, "If I drop a couple pounds, it’ll be helpful, but at this point it’s good for me. It’s not too much. I need to get bigger in the NBA, but not so much where I lose my mobility.

Nα θυμίσω πως ο Bennett δηλώνει πως δε μπορούσε να ασκηθεί, επειδή έκανε την εγχείρηση στον ώμο πριν το draft. Λίγο περπάτημα έστω ρε αγόρι μου; Χέρι ήταν.

Υπάρχουν βέβαια και οι συγκρίσεις με το Larry Johnson, λόγο του χαρακτηρισμού undersized και του UNLV. Πολύ θα ήθελαν οι Cavs να δουν αυτούς τους αριθμούς απ' το Bennett, αλλά 38 λεπτά μέσος όρος μοιάζουν πολύ μακρινά αυτή τη στιγμή, πόσο μάλλον το statline 19-11-4-1-1.


Ως Kyrie-fan και κρυφό-Καναδάς στο μπάσκετ, μακάρι να τους βγει κάπως έτσι τελικά. Αλλά η σύγκριση που συνάντησα χτες και με έκανε να τριπάρω ήταν αρκετά φαγωμένη και Μπομπογατική για να μην ανησυχεί κανείς. Ο Sean May.
geo82
Α ρε φίλε με έφτιαξες με το video για τον Larry Johnson. Από τους αγαπημένους μου παίκτες των 90' s.
sacarame
QUOTE(SG3ptshooter @ Nov 5 2013, 15:30 ) *
...


Είναι γεγονός πως έχει προβληματίσει πάρα πολύ κόσμο το ξεκίνημα του Μπενέτου. Όσο έχω δει σε αυτά τα πρώτα ματς των Καβς, είναι φανερά έξω απο τα νερά του και δεν δείχνει να έχει προσαρμοστεί καθόλου. Βέβαια έρχεται μαζί και η πολυκοσμία που παρουσιάζει το Κλίβελαντ στις θέσεις που αγωνίζεται και δένει το γλυκό.

Φαίνεται πως έχει θέματα με το σώμα του. Και προ ντραφτ είχε επισημανθεί πως είναι "βαρύς" και ότι θα έπρεπε να χάσει κιλά.Η δήλωση του ίδιου ότι "είμαι οκ με τα κιλά μου , και δεν έχω πρόβλημα να παίξω έτσι" σἰγουρα δεν ήταν και η καλύτερη που μπορούσε να κάνει ενώ δεν φαίνεται να δικαιώνεται και από τις ως τώρα εμφανίσεις του καθώς δείχνει να μην έχει ανάσες...

Είναι και το μπέρδεμα με το αν θα παίξει 3 ή 4 και σε ποια θέση πρέπει να δουλευτεί. Γενικά πέσαν πολλά μαζί και ο μικρός δείχνει να μην είναι σε θέση να τα κουμαντάρει ακόμα...

Κρατάω το θέμα με το work ethic που μου προκαλεί εντύπωση. Αν ισχύει κάτι τέτοιο, τότε τα πράγματα είναι δύσκολα για αυτόν. Αλλά θα περιμένω να τον δω περισσότερο καθώς επιμένω πως με ότι είχαμε δει προ ντραφτ, ο Μπένετ έδειχνε να είναι το καλύτερο πακέτο....
SG3ptshooter
Έχω πάρει ποπκορν και περιμένω, μέχρι το ημίχρονο θα γίνει. Το πρώτο σουτ για σήμερα πήγε λίγο στεφάνι και πολύ από ταμπλό.

ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ. Στο δέκατο έβδομο σουτ. Πάω για ύπνο με ένα στόχο λιγότερο στη bucket list.
captain charisma
aegeansheed
MCW = ήδη θεότητα

Σπένσερ (εντυ) Ηάουζ = το επιθετικό φάουλ της ημέρας
jasonick
Τι πάνε να γυρίσουν οι Cavs; Στους -20 στα μέσα της τρίτης ο Brown βγάζει όλους τους βασικούς και με μπροστάρη τον Dellavedova w00t.gif το έχουν φέρει στο -4. Αμυνάρα και hustle ο Αυστραλός, κλασικά φάγανε το σκάλωμα τους και σήμερα οι Wizards, θα μπορούσαν να είχαν δύο νίκες παραπάνω.
SG3ptshooter
Έστω και καθυστερημένα, ευχαριστώ τον Anthony Bennett γι' αυτό το μέγιστο δώρο. Career high κουφάλες και there's nowhere to go but up:


(ναι οκ το ένα παίρνει the friendliest of bounces και πριν το κάρφωμα του φεύγει η μπάλα στην τρίπλα και το σώζει στο τσακ, αλλά ένας είναι ο Bennett)
Pierce
Τους είδα λίγο με τους Celtics χτές, και είναι πραγματικά ότι πιο άναρχο και κακό κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή, αν και δεν έχω δει Μιλγούοκι ακόμα (Giannis συμπάθα με) .


ΥΓ: Ο Μπένετ όταν σουτάρει έξω από τα 5 μέτρα, η μπάλα με το ζόρι φτάνει μπασκέτα.
aegeansheed
Ρε λες να ξύπνησε???? Άρη τι λες? sad.gif (αναμενόμενη απάντηση στο thread του Fantasy soon to come)

Season High -> (37p. 11as.)
Pierce
Με το τσίρκο έπαιζε, relax.
giorgos14
QUOTE(Pierce @ Dec 11 2013, 11:05 ) *
Με το τσίρκο έπαιζε, relax.


Απέναντι στο πουλέν σου έκανε μεγάλη εμφάνιση.Κανένα σχόλιο για αυτό;
Pierce
Μπορείς να παραμετροποιήσεις λίγο την υπογραφή μου, και έχεις έτοιμη την δήλωση.
jasonick
Τι λέτε ρε παιδιά, εναντίων του Felton έπαιζε που ο Μαγουλάς τον έβγαλε all star αμυντικό. tongue.gif
SG3ptshooter
Στα 23 ματς Cle, ο Bennett έχει παίξει 19, με 26,6% fg, 2,2pts 1,9rebs. Μόλις δω ότι σκόραρε τρέχω στο profile του να απολαύσω, συνήθως είναι jumper μετά από κακή υποδοχή της μπάλας που τον βγάζει ξεμαρκάριστο γιατί το fumble του φέρνει απρόβλεπτα για τον αμυντικό αποτελέσματα. Aυτό που με έχει εντυπωσιάσει περισσότερο, είναι πως δεξιά της ρακέτας έχει 1/15.

Τα τελευταία 10/25/50 χρόνια, η χειρότερη καταγεγραμμένη επίδοση rookie season από #1 pick, που αν ήμουν ο Μεγάλος Μπενέτος θα έβαζα στόχο να προσπεράσω, είναι το 38,8% fg, 4,5pts, 3,5rebs του - σωστά μάντεψες - Kwame. Με τον all-star caliber δεύτερο γύρο που προσμένω, το χουμε και σβηστά.

Δε με πιστεύετε πως όλα θα πάνε καλά; Ε πάρτε τα:
QUOTE
"Bennett has changed his diet and lost between 12 and 15 pounds since training camp. He has also taken to watching old films from his college days at UNLV, searching to find the spark that has vanished since he turned pro."

"Bennett is down around his college playing weight of 240 pounds after showing up to training camp grossly out of shape and overweight."
phoenix_93
QUOTE(SG3ptshooter @ Dec 17 2013, 14:47 ) *
Στα 23 ματς Cle, ο Bennett έχει παίξει 19, με 26,6% fg, 2,2pts 1,9rebs. Μόλις δω ότι σκόραρε τρέχω στο profile του να απολαύσω, συνήθως είναι jumper μετά από κακή υποδοχή της μπάλας που τον βγάζει ξεμαρκάριστο γιατί το fumble του φέρνει απρόβλεπτα για τον αμυντικό αποτελέσματα. Aυτό που με έχει εντυπωσιάσει περισσότερο, είναι πως δεξιά της ρακέτας έχει 1/15.

Τα τελευταία 10/25/50 χρόνια, η χειρότερη καταγεγραμμένη επίδοση rookie season από #1 pick, που αν ήμουν ο Μεγάλος Μπενέτος θα έβαζα στόχο να προσπεράσω, είναι το 38,8% fg, 4,5pts, 3,5rebs του - σωστά μάντεψες - Kwame. Με τον all-star caliber δεύτερο γύρο που προσμένω, το χουμε και σβηστά.

Δε με πιστεύετε πως όλα θα πάνε καλά; Ε πάρτε τα:


Τραγωδία φαίνεται ο τύπος και από το λίγο που έχω δει. Πολύ πρόχειρη επιλογή για Νο1.
sacarame
Τρομερό ματς στο Κλίβελαντ. Μπλέιζερς και Καβς δώσαν πραγματικό σόου.

119-116 τελικό σκορ. Το Κλίβελαντ δεν παραδόθηκε όταν έμεινε πίσω με 8 στο 4λεπτο για το τέλος, και με προσωπικές ενέργειες του Καιρί ισοφάρισε στα 7 δεύτερα. Όμως δεν είχε υπολογίσει ένα παράγοντα. Τον ΠΑΙΚΤΑΡΑ Λίλαρντ που λίγες μέρες μετά το καλάθι απέναντι στους Πίστονς, με μπάζερ-τρίποντο αυτή τη φορά από το σπίτι του, έγραψε το τελικό σκορ.


36-8-10 για τον Δαμιανό. Από κοντά Λαμάρκος και Μαθιους. Εξαιρετικοί οι Ερβινγκ και Γουέητερς για το Κλίβελαντ, όπως και ο Μπάινουμ που κατατρόπωσε Λοπεζ και Φριλαντ (νταξει δεν ήταν και κανα κατόρθωμα)...
pain of salvation
Μέχρι που θα πάει η βαλίτσα με το Portland...
Βέβαια,ok,ο κόουτς γουστάρει επίθεση,αλλά πρέπει να κοιτάζουμε σιγά σιγά και λίγο πίσω,γιατί μπάζει πολύ

Σιγά ρε admin,που τους κατατρόπωσε...δλδ.αν έβαζε πάνω από 13 πόντους? Εμφάνιση all-star? smile.gif
Pierce
Εντάξει, η άμυνα πανω στο τελευταίο σούτ ,ειναι στη καλύτερη επιπέδου σχολικού διαλειμματος.
Air Kef
QUOTE(pain of salvation @ Dec 18 2013, 10:02 ) *
Μέχρι που θα πάει η βαλίτσα με το Portland...
Βέβαια,ok,ο κόουτς γουστάρει επίθεση,αλλά πρέπει να κοιτάζουμε σιγά σιγά και λίγο πίσω,γιατί μπάζει πολύ

Σιγά ρε admin,που τους κατατρόπωσε...δλδ.αν έβαζε πάνω από 13 πόντους? Εμφάνιση all-star? smile.gif



Έπαιξε λίγο ο Μπάινουμ, αλλά όποτε έπαιρνε την μπάλα είχε καλάθι ή φάουλ, πολύ καλός για κάποιους σίγουρους πόντους, ελπίζουμε όλοι να χασει 20 κιλά άμεσα και να επανέλθει σε λίγο πιο μπασκετικό σώμα.

Εκπληκτικά sequence Waiters και Kyrie πάντως, αλλά έγινε πάλι η φάση που δεν έχω καταλάβει χρόνια στο ΝΒΑ.

Το σκορ ισοπαλία.
Με τον χρόνο του αγώνα να είναι κάτω απο 3 δευτερόλεπτα, ο σκόρερ/αστέρι/έχω-βάλει-ήδη-2-νικητήρια-καλάθια-φέτος/Λίλαρντ έχει την μπάλα ένα μέτρο απο το τρίποντο και την σκάει.

ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ;

α) Θα σουτάρει τρίποντο τ...τ...τώρα
β) Θα σουτάρει τρίποντο σε 1 δευτερόλεπτο
γ) Θα σουτάρει τρίποντο σε 1,5 δευτερόλεπτο
δ) Θα κάνει πασαχαχαχχααχαχαχ

Με ποια λογική κάθεται ο αμυντικός και τον βλέπει στα 2 μέτρα, δεν το κατάλαβα ποτέ. Είναι άγραφη οδηγία του ΝΒΑ για να μπαίνουν πολλά σουτ στο τέλος και να γίνεται ντόρος; Είναι οι μισοί παίκτες βλαμμένοι; Βαριούνται να παιξουν άμυνα γιατί "νταξει, τελείωσε το παιχνιδι"; Αυτά, τα είπα πάλι.

D-Wade
QUOTE(Air Kef @ Dec 18 2013, 12:20 ) *
Με ποια λογική κάθεται ο αμυντικός και τον βλέπει στα 2 μέτρα, δεν το κατάλαβα ποτέ. Είναι άγραφη οδηγία του ΝΒΑ για να μπαίνουν πολλά σουτ στο τέλος και να γίνεται ντόρος; Είναι οι μισοί παίκτες βλαμμένοι; Βαριούνται να παιξουν άμυνα γιατί "νταξει, τελείωσε το παιχνιδι"; Αυτά, τα είπα πάλι.

Στη συγκεκριμένη φάση ο Gee,που δεν έχει και τα πιο γρήγορα πόδια τουλ για να ακολουθεί παίχτες τύπου Lillard, λογικά φοβήθηκε πως αν κολλούσε πάνω του θα τον περνούσε εύκολα και θα έβρισκε σουτάκι από τα 5-6 μέτρα.Προτίμησε να του δώσει ένα σχεδόν αμαρκάριστο τρίποντο από τα 8,5 μέτρα.Βέβαια δεν ξέρω πόσο εύκολα το κάνεις αυτό όταν ο αντίπαλος είναι ο Lillard ο οποίος ως τότε έχει 7/11!! τρίποντα
sacarame
QUOTE(pain of salvation @ Dec 18 2013, 10:02 ) *
Σιγά ρε admin,που τους κατατρόπωσε...δλδ.αν έβαζε πάνω από 13 πόντους? Εμφάνιση all-star? smile.gif


Ακριβώς όπως τα είπε ο Κέφις. Ο Μπάινουμ δεν έπαιξε πολύ, αλλά όσο ήταν μέσα, και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, του περνάγανε την μπάλα και τελείωνε τις φάσεις με κάτι ποικιλίες (όχι κρεατικών).

Το Πορτλαντ επέλεξε να μη στείλε καθόλου τον Ολντριτζ επάνω του, Ε οι άλλοι δυο υπολείπονται καμιά 20αριά κιλά και τους έβαζε μέσα όπως και να το κάνουμε...

Τέσπα προφανώς και δεν θα έχανε το Πορτλαντ από τον Μπάινουμ, αλλά ήταν μια καλή εμφάνιση του..
Air Kef
QUOTE(D-Wade @ Dec 18 2013, 12:54 ) *
Στη συγκεκριμένη φάση ο Gee,που δεν έχει και τα πιο γρήγορα πόδια τουλ για να ακολουθεί παίχτες τύπου Lillard, λογικά φοβήθηκε πως αν κολλούσε πάνω του θα τον περνούσε εύκολα και θα έβρισκε σουτάκι από τα 5-6 μέτρα.Προτίμησε να του δώσει ένα σχεδόν αμαρκάριστο τρίποντο από τα 8,5 μέτρα.Βέβαια δεν ξέρω πόσο εύκολα το κάνεις αυτό όταν ο αντίπαλος είναι ο Lillard ο οποίος ως τότε έχει 7/11!! τρίποντα



Μα προφανώς θα σε περάσει αλλά μπλέκει λίγο το πράγμα. Μπορεί να μπερδευτεί στην τρίπλα, μπορεί να έρθει βοήθεια, στην τελική θα πιεστεί λίγο απο χρόνο και εσένα να βρει ενα σουτ απο τα 6 μέτρα, το οποίο είναι αρκετά καλύτερο από το να δώσεις ενα χαλαρό σουτάκι σε δολοφόνο.
D-Wade
QUOTE(Air Kef @ Dec 18 2013, 13:08 ) *
Μα προφανώς θα σε περάσει αλλά μπλέκει λίγο το πράγμα. Μπορεί να μπερδευτεί στην τρίπλα, μπορεί να έρθει βοήθεια, στην τελική θα πιεστεί λίγο απο χρόνο και εσένα να βρει ενα σουτ απο τα 6 μέτρα, το οποίο είναι αρκετά καλύτερο από το να δώσεις ενα χαλαρό σουτάκι σε δολοφόνο.

Ναι συμφωνώ σε αυτά που λες.Εγώ είπα πως πιστεύω ότι σκέφτηκε ο Gee . . .Και εγώ πιστεύω ότι σκέφτηκε και αντέδρασε με λανθασμενο τρόπο
kamtha5
QUOTE (D-Wade @ Dec 18 2013, 13:13 ) *
Ναι συμφωνώ σε αυτά που λες.Εγώ είπα πως πιστεύω ότι σκέφτηκε ο Gee . . .Και εγώ πιστεύω ότι σκέφτηκε και αντέδρασε με λανθασμενο τρόπο


Όχι ρε παιδιά, ο Gee έδωσε το λιγότερο έυστοχο σουτ, δηλαδή από τα 8,5 μέτρα, γνωρίζοντας το missmatch με τον Lillard που θα τον περνούσε άνετα. Επίσης, που να το περιμένει ότι ο άλλος ο δολοφόνος θα πατήσει από εκεί ενώ μπορεί (θεωρητικά) να βρει ένα καλύτερο σουτ; Απλά είναι μερικές φορές που μόνο σηκώνει τα χέρια ψηλά και προσεύχεσαι...

Και μην υπερτιμάμε την interior defence των καβς, αν περνούσε ο λίλαρντ πόσο έυκολα θα κοβόταν μετά;
phoenix_93
QUOTE(kamtha5 @ Dec 19 2013, 19:48 ) *
Και μην υπερτιμάμε την interior defence των καβς, αν περνούσε ο λίλαρντ πόσο έυκολα θα κοβόταν μετά;

Αν ήταν ο Βαρεχάο μέσα κάτι γινόνταν, θα είχε πολλές βολές βέβαια(ο αναπληρωματικός του)
aegeansheed
Δεν έφτασαν οι 12 στην Β' παράταση και οι 16 συνολικά στις δύο.

Απ' όσο ξέρω (confirm please) , το ρεκόρ είναι οι 16 του Αρένας στο σόουντάον με τον Κόμπε ως ρεκόρ παράτασης/παρατάσεων.

Πριν κανέναν χρόνο επίσης, με τη Φίλη ο Ντρου είχε 12 σε μία παράταση.
captain charisma
οι καβς αποφασισαν να αποβαλουν το μπαινουμ απ την ομαδα επ' αοριστον διοτι προκαλουσε προβληματα...ξεραν το καλοκαιρι οτι η περιπτωση του ειναι ενα μεγαλο ρισκο το οποιο δεν τους βγηκε...και ψαχνουν μια ανταλλαγη ωστε να τον ξεφορτωθουν...

ο μπαινουμ ειναι ενας ψηλος που χρειαζεται ειδικη μεταχειριση διοτι εχει αυτοκαταστροφικες τασεις...το καλυτερο μπασκετ του το επαιξε στους λεικερς οταν ηταν προπονητης ο τζακσον κ αυτο λεει πολλα..απο τοτε χαθηκε...ειναι κριμα να χαθει ενας τετοιος ψηλος απ το νβα...
sarounas
QUOTE(captain charisma @ Dec 28 2013, 21:51 ) *
ο μπαινουμ ειναι ενας ψηλος που χρειαζεται ειδικη μεταχειριση διοτι εχει αυτοκαταστροφικες τασεις...το καλυτερο μπασκετ του το επαιξε στους λεικερς οταν ηταν προπονητης ο τζακσον κ αυτο λεει πολλα..απο τοτε χαθηκε...ειναι κριμα να χαθει ενας τετοιος ψηλος απ το νβα...

κρίμα δεν είναι να χαθεί ένας ακόμη ψηλός, κρίμα είναι να έχουν θεικά χαρίσματα κάτι τέτοιοι τύποι shot.gif

το κακό για τους Καβαλίερς είναι πως πίσω από Βαρεζάο και Τριστάν δεν υπάρχει απολύτως τίποτα και δεν ξέρω πιο κορόιδο θα βρεθεί να κάνει ανταλλαγή με τον Μπάινουμ
Nuntius
Ημίχρονο στο Quicken Loans Arena. Το σκορ ανάμεσα στους Indiana Pacers και τους Cleveland Cavaliers είναι 44-35.

Καλά έχουμε πάει μέχρι στιγμής. Η άμυνα μας στέκεται πάρα πολύ καλά. Το μοναδικό προβληματάκι είναι πως τους έχουμε αφήσει να πάρουν κάποια επιθετικά ριμπάουντ αλλά βελτιωθήκαμε σε αυτό τον τομέα στο δεύτερο δωδεκάλεπτο.
Nuntius
Λήξη τρίτης περιόδου. Το σκορ είναι 67-58 υπέρ των Pacers.

Ισορροπημένο αυτό το δωδεκάλεπτο. Οι Cavs μείωσαν στην αρχή αλλά εμείς ανεβάσαμε ξανά την διαφορά στο τέλος στα επίπεδα που ήταν στο ημίχρονο.
Nuntius
Νίκη με 82-78 επί των Cavaliers.
SG3ptshooter

Aπ' την ώρα που έβαλε εκείνο το alley oop layup και τρόμαξαν όλοι, δεν τον αφήνουν να ξαναπατήσει παρκέ το Μπενέτο. Λογικό να φοβάσαι ότι πήρε τα πάνω του και θα τους διαλύσει όλους, οπότε κρατάς το κρυφό όπλο για αργότερα και σιγουρεύεις ότι δε θα ανοίξει και κανα κρατήρα στο παρκέ σε καμία υπερφυσική προσπάθεια, σε Hulk smash mode.

Ο λαός του Bennett ενωμένος δε νικιέται ποτέ. Είμαστε ακόμα εδώ:
QUOTE
Taylor TorchickΠριν από 5 ημέρες
Not a bust he is awesome . Mike brown won't give him a chance and kyrie Irving is a ball hog.

QUOTE
Taylor TorchickΠριν από 2 ημέρες
Bennett is the man you guys wait. Once we get a real coach in here who will play him you guys will see . Our organization is dumb not giving him minutes. This guy can do things a 6 foot 8 260 pounder cannot. Bennett is a brute and will own this league one day


Άλλωστε δε θέλει να βγει MVP πάση θυσία:
KinG_L3bRoN
Ωραίο ματς σήμερα ...ευκαιρία να δούμε και τον Γιάννη....
jasonick
Υπάρχουν ομάδες που να παίζουν στην επίθεση χειρότερο μπάσκετ από αυτές του Brown;

(Ρητορική η ερώτηση. Ο ΠΑΟ του Πεδουλάκη πιάνεται επίσης σαν σωστό).
KinG_L3bRoN
Πολύ λίγος δεν γίνεται να νικάς 20 και να χάνεις και έχει γίνει πολλές φορές αυτό φέτος... shot.gif
jasonick
Μεγάλη η χαρά σήμερα για τον SG, αφού είχαμε την καλύτερη εμφάνιση Bennett εναντίων των Pelicans. Με την απουσία Andy πήρε 31 λεπτά και τέλειωσε με 15 πόντους 8 ριμπάουντ 1 ασσίστ και 1 τάπα. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν ο γνωστός κακός φετινός Bennett αλλά στο δεύτερο μεταμορφώθηκε προς το καλύτερο αφού σκόραρε (πρώτη φορά για φέτος είχε back to back καλάθια smiley.gif ), έπαιξε συμπαθητική άμυνα σε Davis και γενικά ήταν το μοναδικό θετικό, μαζί με τον Waiters, σήμερα των Cavs.
SG3ptshooter
Σιγή και περηφάνια ενώ θα ακούτε τον Εθνικό Ύμνο της Πατρίδας του Μπενέτου. Εγέρθητι!


Ρεκόρ καριέρας σε χρόνο συμμετοχής και πόντους, ισοφάριση ρεκόρ καριέρας σε rebounds, η μοναδική τάπα ήταν κι αυτή ισοφάριση του career high στις τάπες, πρώτη φορά σκόραρε επίσης δύο τρίποντα, ρεκόρ και οι 3 βολές αλλά αν δεν είχε κάνει μόνο 3/6 θα είχαμε ακόμα μεγαλύτερο καμάρι.

Oι ιστορικές στιγμές για τους πιστούς οπαδούς του κινήματός μας:


Και να λείπουν οι επισημάνσεις για την άδεια ρακέτα των Cavs παρακαλώ. Είπαμε, είναι να μην πάρει φόρα. Καταγγέλλω ΚΑΙ απ' αυτό το βήμα το snub του απ' το ROY-thread. Από άνθρωπο που δήλωσε ότι θα στηρίζει Καναδά στο Sochi μάλιστα. (Go Sweden!)
sacarame
Μια και είδα λάιβ χτες τα όργια του μέγιστου Μπενέτου, (δεν είναι τυχαίο πως χλάτσωσε το πρώτο jumperακι με το που άνοιξα το λινκ) να πω ότι βλέπουμε σημαντική αλλαγή στο σὠμα του.

Δεν είναι πλέον ο λαπάς το ίδιο αγύμναστος με την αρχή της σεζόν, φαίνεται να έχει δουλευτεί αρκετά σε αυτόν τον τομέα. Η απουσία του Βαρεζάο και η έλλειψη που έχουν οι Καβς στους ψηλούς, μπορεί να τον βοηθήσουν να βρει σιγά σιγά το δρόμο του..

Θα ξεκλέψω λίγο από το μέγιστο και θα πω ότι η χτεσινή εμφάνιση μπορεί να μην είναι λεωφόρος της καθιέρωσης, αλλά το μονοπάτι έγινε δρόμος... 69.gif 69.gif 69.gif


GO BENNETOS GO!!!!
captain charisma
ο μπενεταρος μετα την μυθικη εμφανιση του

kamtha5
QUOTE (captain charisma @ Jan 29 2014, 22:10 ) *
ο μπενεταρος μετα την μυθικη εμφανιση του


Axaxaxaxaxaxa ό,τι καλύτερο έχω δει. Rookie of the Year δαγκωτό!!!
jasonick
Δεν ξέρω γιατί αλλά τελευταία βλέπω πολύ Cleveland, ελπίζω να είναι λόγω εξεταστικής. smiley.gif Δεν έχει πολλά να σχολιάσεις οπότε θα μπω κατευθείαν σε αυτά που μας ενδιαφέρουν, τα νέα του Μπενέτου. Τρίτη φορά στους τελευταίους 5 αγώνες που σκοράρει διψήφιο αριθμό πόντων και ίσως η σημερινή να ήταν η καλύτερη του εμφάνιση (μέχρι την επόμενη βέβαια). 14 πόντοι, 8 ριμπάουντ, 1 ασσίστ, 2 κλεψίματα και πλέον δείχνει πιο άνετος στο παρκέ, δεν εκβιάζει προσπάθειες, τελειώνει καλύτερα τις φάσεις, παίρνει φάουλ και πλέον ευστοχεί στις βολές. Υπάρχουν θεματάκια ακόμα, όπως ότι δεν έχει βρει το σουτ του αλλά είπαμε baby steps, ήδη έχουμε πρασινίσει δύο πλευρές και πλέον είναι θέμα χρόνου να πιάσουμε τον στόχο του 30/20/50 (ντάξει στις βολές 68% έχουμε τόσο γαμάτοι είμαστε..).
Air Kef
Διώχτε τον ρε παιδιά εκεί πέρα τον τύπο με το μούσι στον πάγκο, τι διάολο μπορεί να περιμένεις;

Από τα ανεξήγητα του ΝΒΑ:

1. Πως βρίσκει δουλειά αυτός ο τύπος;
2. Γιατί τον κρατάνε;


Έχασε μέσα στην έδρα του από ομάδα με 7 ηττες συνεχόμενες, που κατέβηκε με 8, και έμεινε με 5, έχει ξενερώσει το αστέρι της ομάδας, δεν έλεγξε τον Μπάινουμ, κλάνει ο φυσιοθεραπευτής στα αποδυτήρια και το μαθαίνει η υφήλιος στο επόμενο 5λεπτο, πήγαινε για ψηλά και μάλλον χάνει πλέι οφ στην λιγότερο ανταγωνστική Ανατολή των τελευταίων ετών. Hello?
SG3ptshooter

19 - 10, double double, 6/9 = ρεκόρ fgm. Οι αριθμοί προχωράνε έξω απ' την Kwame territory. biggrin.gif
captain charisma


σπαει τα προσωπικα του ρεκορ ο μεγαλος μπενετος κανοντας ακομα μια μυθικη εμφανιση
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.