Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Off topic Σκέψεις
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα αποδυτήρια > Γενικά κι αόριστα
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153
bballbill
Το μεμονωμένο μέχρι στιγμής εκφράζεται με αυτοκτονία. Όταν θα καταρρεύσει ο κόσμος(μιλάμε για κλειστές τράπεζες) του, η ζωή του όλη, δε θα βλέπει πως θα μπορεί να φροντίσει τον εαυτό του και την οικογένειά του και θα αισθάνεται ότι κάτι πρέπει να κάνει γιατί δε θ'ασκήσει βία? Για να μην το κάνει θα πρέπει να έχει κάποια εμφανή εναλλακτική. Ποια θα είναι αυτή?
Nuntius
QUOTE (LFO @ Apr 12 2012, 14:04 ) *
Ποιος καθοριζει τι ειναι "αμεση" δημοκρατια? Με ποιους κανονες? και ποιοι θα τους εφαρμοσουν? ποιος τους εξουσιοδοτησε για αυτό? Ποιος τους ελέγχει?

Δωσε μου ενα παραδειγμα αμεση δημοκρατιας

Δεν εφαρμόζει κανείς την ελευθερία με το ζόρι, φίλε μου. Αυτό ακριβώς είναι το νόημα της. Αμεσοδημοκρατία είναι όταν όλοι αποφασίσουν συλλογικά για τα τεκτενόμενα και όχι μια κάστα αντιπροσώπων. Δεν χρειάζεσαι καμία εξουσιόδοτηση εκεί. Να συμμετέχεις στο συμβαίνει γύρω σου χρειάζεσαι.

QUOTE (HLR CENATION @ Apr 12 2012, 14:22 ) *
Η βια ειναι οτι χειροτερο μπορει να προκυψει σε μια πολιτισμενη κοινωνια...

Η βία υπάρχει παντού γύρω μας και είναι δομική στην συγκεκριμένη "πολιτισμένη" κοινωνία. Βία είναι οι τράπεζες, βία είναι η υπεραξία, βία είναι ο μεσάζοντας, βία είναι τα ΜΜΕ, βία είναι η αστυνομία, βία είναι το κράτος το ίδιο. Όλα είναι βία.

Προσωπική άποψη πάντα smiley.gif
HLR CENATION
QUOTE(Nuntius @ Apr 12 2012, 17:03 ) *
Δεν εφαρμόζει κανείς την ελευθερία με το ζόρι, φίλε μου. Αυτό ακριβώς είναι το νόημα της. Αμεσοδημοκρατία είναι όταν όλοι αποφασίσουν συλλογικά για τα τεκτενόμενα και όχι μια κάστα αντιπροσώπων. Δεν χρειάζεσαι καμία εξουσιόδοτηση εκεί. Να συμμετέχεις στο συμβαίνει γύρω σου χρειάζεσαι.

Κακα τα ψεματα τελειο πολιτευμα δεν υπαρχει.Αλλα το λιγοτερο κακο ειναι ο κοινοβουλευτισμος...Ετσι πιστευω δηλαδη... smile.gif
bballbill
Υπάρχει.
http://www.tsantiri.gr/politiki/pos-litour...in-elvetia.html
HLR CENATION
Στο σταρ σημερα λεει τις ειδησεις η αγαπημενη μου παρουσιαστρια ειδησεων. shot.gif
JR_Swish
Θα πρότεινα για όποιον ενδιαφέρεται να δει το ντοκιμαντέρ του Αυγερόπουλου για την οικονομική κρίση στην Ισλανδία μετά από την κατάρρευση του τραπεζικού συστήματος της το 2008.

http://www.exandasdocumentaries.com/

Λέγεται "Μαθήματα από τους Βίκινγκς" και δείχνεις πως οι Ισλανδοί κατάφεραν να ορθοποδήσουν παρόλο που και αυτοί αναγκάστηκαν να χρησιμοποιήσουν τους μηχανισμούς στήριξης του ΔΝΤ χωρίς όμως να ποδοπατήσουν τις χαμηλότερες κοινωνικές τάξεις όπως έγινε στην Ελλάδα και θα συνεχίσει να γίνεται ποιος ξέρει για πόσο.

Και 2 καλά σχετικά άρθρα.

http://oramiden.blogspot.com/2012/04/blog-post_11.html

http://tvxs.gr/news/egrapsan-eipan/de-stan...es-apotygxanoyn
HLR CENATION
Εδω ενα τεστ.Εμενα με πετυχε. smile.gif

http://www.politicalmap.gr/
Magnus92
QUOTE(HLR CENATION @ Apr 18 2012, 19:44 ) *

Εμενα μαλλον οχι rolleyes.gif
T.W.Is.M.
QUOTE(HLR CENATION @ Apr 18 2012, 19:44 ) *

QUOTE(Magnus92 @ Apr 18 2012, 20:19 ) *

Ουτε εμενα.
HLR CENATION
QUOTE(T.W.Is.M. @ Apr 18 2012, 22:46 ) *
Ουτε εμενα.

Τοτε ειναι αναξιοπιστο.Παντως εμενα με πετυχε.Οχι κομμα που ετσι και αλλιως απο κατι που εγινε σημερα δεν ξερω τι θα ψηφισω αλλα βρηκε που τοποθετουμαι πολιτικα.
T.W.Is.M.
QUOTE(HLR CENATION @ Apr 18 2012, 22:51 ) *
Τοτε ειναι αναξιοπιστο.Παντως εμενα με πετυχε.Οχι κομμα που ετσι και αλλιως απο κατι που εγινε σημερα δεν ξερω τι θα ψηφισω αλλα βρηκε που τοποθετουμαι πολιτικα.

Με μια δευτερη αποπειρα αλλαζοντας τις απαντησεις που ημουν ουδετερος(ετσι ωστε να παρω θεση σε ολα) με τοποθετησε σωστα(οπως το θεωρω εγω). Ισως οι ουδετερες θεσεις να αλλοιωνουν το αποτελεσμα, γιατι βγαζουν συμπερασμα βασει λιγοτερων δεδομενων.
HLR CENATION
http://www.choose4greece.com/

Εδω ενα αλλο τεστ.
Nuntius
QUOTE (Magnus92 @ Apr 18 2012, 20:19 ) *

Ούτε εμένα. Και λογικό είναι μιας και ρώταγε λάθος ερωτήσεις.
benchwarmer
Το δευτερο παντως ειναι πολυ πιο αξιοπιστο και προσεγμενο γενικοτερα απο το πρωτο με μια πρωτη ματια (πχ στο τελος μπορεις να δεις τις "σωστες απαντησεις" για καθε κομμα)...

Οχι βεβαια πως θα πρεπει καποιος να βασισει την ψηφο του σε ενα τεστ, αλιμονο.
Nuntius
Το δεύτερο είναι καλύτερο σε γενικές γραμμές αλλά είναι και πάλι πολύ εξειδικευμένο.

Λαμβάνει πολύ υπ όψην του ζητήματα τις επικαιρότητας ενώ αναφέρεται ελάχιστα σε καθαρά ιδεολογικά ζητήματα.

Άσε που η τοποθέτηση που έχει σε κάποια κόμματα είναι αστεία smiley.gif
HLR CENATION
QUOTE(benchwarmer @ Apr 19 2012, 21:19 ) *
Το δευτερο παντως ειναι πολυ πιο αξιοπιστο και προσεγμενο γενικοτερα απο το πρωτο με μια πρωτη ματια (πχ στο τελος μπορεις να δεις τις "σωστες απαντησεις" για καθε κομμα)...

Για να περναει η ωρα ειναι.

Εμενα με πετυχαν και τα δυο παντως. smile.gif
bballbill
Δείτε κι αυτό.

http://www.politicalcompass.org/test
Nuntius
QUOTE (bballbill @ Apr 19 2012, 21:29 ) *
Δείτε κι αυτό.

http://www.politicalcompass.org/test

Αυτό πάλι είναι πολύ καλό. Το είχα ξανακάνει πριν 2-3 χρόνια. Μια χαρά με είχε πετύχει και τότε, μια χαρά με πέτυχε και τώρα smiley.gif
rchos
QUOTE(Nuntius @ Apr 19 2012, 21:54 ) *
Αυτό πάλι είναι πολύ καλό. Το είχα ξανακάνει πριν 2-3 χρόνια. Μια χαρά με είχε πετύχει και τότε, μια χαρά με πέτυχε και τώρα smiley.gif

πληροφοριακα και μονο και επειδη με ιντριγκαρισε λιγο αυτο που εγραψες.
ποσο χρονων εισαι και εχει αλλαξει αυτο που σε εβγαλε με αυτο που σε εβγαλε πριν 2-3 χρονια?

προφανως αν δεν θες δεν απαντας και συγνωμη αν γινομαι αδιακριτος.
T.W.Is.M.
QUOTE(Nuntius @ Apr 19 2012, 21:11 ) *
Ούτε εμένα. Και λογικό είναι μιας και ρώταγε λάθος ερωτήσεις.

Δεν ηταν λαθος οι ερωτησεις. Ηταν λιγες και τοποθετημενες με τετοιο τροπο, ωστε να δινονται διαφορετικες απαντησεις, αναλογα με το σημειο που δινει βαρυτητα ο καθενας. Μπορεις να τις πεις ασαφεις ή διφορουμενες, αλλα ηταν δειγματοληπτικες ερωτησεις γενικου πολιτικου περιεχομένου και οχι τοσο κομματικου. Μπορει να σε τοποθετησει στον πολιτικο χωρο, δεν ειναι ομως τοσο καταλληλο για να δειξει τη συναφεια σου με τα κομματα.

QUOTE(benchwarmer @ Apr 19 2012, 21:19 ) *

Ειδικα οταν με τη δευτερη αναλυση σου βγαζει οτι εισαι πιο κοντα σε ενα κομμα που δε θελεις να ψηφισεις...
Nuntius
QUOTE (rchos @ Apr 19 2012, 22:34 ) *
πληροφοριακα και μονο και επειδη με ιντριγκαρισε λιγο αυτο που εγραψες.
ποσο χρονων εισαι και εχει αλλαξει αυτο που σε εβγαλε με αυτο που σε εβγαλε πριν 2-3 χρονια?

προφανως αν δεν θες δεν απαντας και συγνωμη αν γινομαι αδιακριτος.

Είμαι 21 και τότε ήμουν γύρω στα 18 ή 19 (δεν θυμάμαι ακριβώς πότε το ξαναέκανα).

Ποιος είπε ότι έχει αλλάξει αυτό που με έβγαλε όμως? Σχεδόν τις ίδιες απαντήσεις έδωσα άλλωστε tongue.gif

QUOTE (T.W.Is.M. @ Apr 19 2012, 22:58 ) *
Δεν ηταν λαθος οι ερωτησεις. Ηταν λιγες και τοποθετημενες με τετοιο τροπο, ωστε να δινονται διαφορετικες απαντησεις, αναλογα με το σημειο που δινει βαρυτητα ο καθενας. Μπορεις να τις πεις ασαφεις ή διφορουμενες, αλλα ηταν δειγματοληπτικες ερωτησεις γενικου πολιτικου περιεχομένου και οχι τοσο κομματικου. Μπορει να σε τοποθετησει στον πολιτικο χωρο, δεν ειναι ομως τοσο καταλληλο για να δειξει τη συναφεια σου με τα κομματα.

Τις θεωρώ λάθος γιατί ήταν υπερβολικά εξειδικευμένες ως προς την επικαιρότητα. Δεν ήταν ερωτήσεις γενικού, ιδεολογικού περιεχόμενου όπως περιμένεις από ένα τεστ που σου δείχνει την γενική σου ιδεολογική στάση. Ήταν σχεδόν εξ ολοκλήρου αφιερωμένες στα τρέχοντα κοινωνικά ζητήματα.
Nuntius
Επί της ευκαιρίας, το διαφημιστικό σποτάκι του ΚΚΕ είναι απαίσιο από πλευράς παρουσίασης.
Pierce
Αμφιβαλλω αν το εχουν αλλαξει ιδιαιτερα απο τις προηγουμενες εκλογες.
Gravedigger
Σωραία.Δεν είχαμε γίνει αρκετά ρεζίλι,βγήκες εσύ και το τελειοποίησες. Χελεννίδα.
HLR CENATION
QUOTE(greeneyes13 @ Apr 24 2012, 14:54 ) *

Μεγαλωσε το Κατερινακι...
Gravedigger
QUOTE (HLR CENATION @ Apr 24 2012, 17:47 ) *
Μεγαλωσε το Κατερινακι...

και χάζεψε!
HLR CENATION
QUOTE(Gravedigger @ Apr 24 2012, 18:00 ) *
και χάζεψε!

Παραμενει ωραια παντως.

QUOTE(Gravedigger @ Apr 24 2012, 18:00 ) *
και χάζεψε!

Παραμενει ωραια παντως.
HLR CENATION
http://www.ictplus.gr/default.asp?pid=30&a...p;ct=7&la=1

Eγκλημα...Σισσυ Φειδα και Νικολεττα ραλλη επρεπε να ηταν πιο ψηλα.

zoo.gr
SG3ptshooter
Eίναι γνωστή η αγάπη μου για τις cult Αμερικάνικες διαφημίσεις στα ματς..

Τζάμπολ δεν πρόλαβε να γίνει κι έχουμε το πρώτο χιτ:
Tequila Hornitos..
Gravedigger
QUOTE (SG3ptshooter @ Apr 28 2012, 20:12 ) *
Eίναι γνωστή η αγάπη μου για τις cult Αμερικάνικες διαφημίσεις στα ματς..

Όποτε βλέπω ΝΒΑ πάντως φροντίζω να έχω φάει.Γιατί αλλιώς με αυτά που διαφημίζουν θα αναγκαστώ να φάω στις 4 το πρωί.
aegeansheed
H' προσέχεις για να έχεις... tongue.gif καμιά δεκαριά κρεπόφυλλα, 1 κανουρια μερέντα, τριμμένα στο μπλέντερ μπισκότο και φουντούκι, έχεις μπανάνες και άμα πάει αργά ξηγιέσαι και αλμιρόν (παίζει ακόμα αυτός?). Επίσης αν και έχω, κωλώνω στο συνδυασμό μερέντα - ινδοκάρυδο.

Πάντως τα taco bell είναι μια βλακεία μπροστα στον βασιλιά Simply...
benchwarmer
Έχει έρθει σε κανέναν χαρτί ποτέ να πάει εφορευτική σε εκλογές?
aegeansheed
QUOTE(benchwarmer @ Apr 29 2012, 00:07 ) *

Όχι αλλά ξέρω ότι είναι τρελό πακέτο. Πας από το πρωί μέχρι το βράδυ για να βλέπεις παππούδες να ψηφίζουν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και μετά μετράς κιόλας...Να φανταστώ ότι δε σε χάλασε! tongue.gif
Magnus92
Μην χασετε αποψε λιγο μετα τις 21.30 την μεγαλη εκπομπη-αφιέρωμα στη ροκ της δεκαετιας του 2000.

Στο http://​trapouloxarto.listen2myradio.co​m/
frenchman7
QUOTE(benchwarmer @ Apr 29 2012, 00:07 ) *

Μου είχε έρθει 3 φορές σερί και είχα πάει τις 2. Κατ' αρχάς δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα άμα δεν πας. Γιατί κι εγώ το σκεφτόμουν αλλά την 3η δεν πήγα. Από κει και πέρα σου γράφω 4-5 σκέψεις...
- Είναι όντως αρκετά κουραστικό και βαρετό
- Μεγάλο ρόλο στο αν θα την παλέψεις θα παίξει το τι κομματικούς αντιπρόσωπους θα πετύχεις. Θυμάμαι είχα πετύχει έναν κολλημένο γέρο του ΚΚΕ που μόνο που δεν τις είχαμε παίξει γιατί είχε φάει κόλλημα πως δεν έβαζα ποτέ πρώτο το ψηφοδέλτιό τους! wacko.gif
- Το μεσημεράκι θα σας φέρουν να φάνε
- Άμα πετύχεις καλά τυπάκια μπορεί να την κάνεις εναλλάξ για κανά 2ωρο το μεσημέρι
- Θα πετύχεις παλιούς γνωστούς
- Άμα έχεις καλό μπλαμπλα και όρεξη γνωρίζεις και κανα γκομενάκι ναουμε tongue.gif
benchwarmer
QUOTE(frenchman7 @ Apr 29 2012, 17:29 ) *
Μου είχε έρθει 3 φορές σερί και είχα πάει τις 2. Κατ' αρχάς δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα άμα δεν πας. Γιατί κι εγώ το σκεφτόμουν αλλά την 3η δεν πήγα. Από κει και πέρα σου γράφω 4-5 σκέψεις...
- Είναι όντως αρκετά κουραστικό και βαρετό
- Μεγάλο ρόλο στο αν θα την παλέψεις θα παίξει το τι κομματικούς αντιπρόσωπους θα πετύχεις. Θυμάμαι είχα πετύχει έναν κολλημένο γέρο του ΚΚΕ που μόνο που δεν τις είχαμε παίξει γιατί είχε φάει κόλλημα πως δεν έβαζα ποτέ πρώτο το ψηφοδέλτιό τους! wacko.gif
- Το μεσημεράκι θα σας φέρουν να φάνε
- Άμα πετύχεις καλά τυπάκια μπορεί να την κάνεις εναλλάξ για κανά 2ωρο το μεσημέρι
- Θα πετύχεις παλιούς γνωστούς
- Άμα έχεις καλό μπλαμπλα και όρεξη γνωρίζεις και κανα γκομενάκι ναουμε tongue.gif

Θενξ για την απαντηση smile.gif
Μαλλον προσανατολιζομαι στο να μην παω καθολου.. Θελω βεβαια να ψηφισω, αλλα να κανω το περα-δωθε για 2 μερες, που την μια ολοκληρη θα την φαω στο εκλογικο κεντρο, χλωμο... Ισως βεβαια παω και σκασω μυτη κατα τις 6μιση το απογευμα, αλλα και παλι λογικα θα με κρατησουν μεχρι τις 12+ για την καταμετρηση...
Nuntius
QUOTE (Magnus92 @ Apr 29 2012, 17:20 ) *
Μην χασετε αποψε λιγο μετα τις 21.30 την μεγαλη εκπομπη-αφιέρωμα στη ροκ της δεκαετιας του 2000.

Στο http://​trapouloxarto.listen2myradio.co​m/

Τελικά η τύχη δεν με θέλει να ακούσω την εκπομπή σου. Ήμουν στον πατέρα μου χθες και δεν είχα πρόσβαση στο Internet.
T.W.Is.M.
QUOTE(benchwarmer @ Apr 29 2012, 18:06 ) *
Θενξ για την απαντηση smile.gif
Μαλλον προσανατολιζομαι στο να μην παω καθολου.. Θελω βεβαια να ψηφισω, αλλα να κανω το περα-δωθε για 2 μερες, που την μια ολοκληρη θα την φαω στο εκλογικο κεντρο, χλωμο... Ισως βεβαια παω και σκασω μυτη κατα τις 6μιση το απογευμα, αλλα και παλι λογικα θα με κρατησουν μεχρι τις 12+ για την καταμετρηση...

Παντως να ξερεις οτι εχουν δικαιωμα απο το πρωι που δε θα εχεις παει αν δε συμπληρωνονται τα 4 μελη που χρειαζονται, να σου στειλουν την αστυνομια στο σπιτι. Εξαρταται απο το δικαστικο αντιπροσωπο.
Γιατι για 2 μερες? Αφου μονο τη μερα της ψηφοφοριας πηγαινεις. Δεν ειναι δημοτικες να εχουν και δευτερο γυρο.
greeneyes13
ήδη 700 άτομα έχουν πάρει τηλέφωνο να μάθουν πληροφορίες σχετικά με την ιερόδουλη με το aids, ενώ βρέθηκαν και άλλες δύο ελληνίδες με aids
ε τώρα συγγνώμη που θα το πω...αλλά πας που πας ΄χαθηκε ο κόσμος να πάρεις μια προφύλαξη;;;;
bballbill
http://imageshack.us/photo/my-images/849/firstpriest.jpg
Το 'χα καταλάβει ότι είστε συστημικό φόρουμ αλλά όχι κι έτσι ρε παίδες.
rchos
QUOTE(bballbill @ May 2 2012, 00:47 ) *
http://imageshack.us/photo/my-images/849/firstpriest.jpg
Το 'χα καταλάβει ότι είστε συστημικό φόρουμ αλλά όχι κι έτσι ρε παίδες.

εντομεταξυ ο συγκεκριμενος ειναι και απο τους πιο σιχαμενους.
rchos

απαππαπα
ολα στη φορα...μιλενα τι πολεμο σου κανει ο χρυσοχοιδης...
greeneyes13
ξέρει κάποιος κάποιο site Που να έχει προσφορές για ταξίδια και διακοπές;
Magnus92
Απιστευτη αισθηση να ζεις Live και να νιωθεις εντονα εναν μεγαλο σεισμο...

Θεσσαλονικη now ...
HLR CENATION

Gravedigger
QUOTE (Magnus92 @ May 13 2012, 01:58 ) *
Απιστευτη αισθηση να ζεις Live και να νιωθεις εντονα εναν μεγαλο σεισμο...

Θεσσαλονικη now ...

Το πιο απίστευτο θα ήταν να έκανες και edit το ποστ σε στυλ παιδιά την κάνω,είναι επικίνδυνο τελικά να μείνω μέσα tongue.gif
bballbill

Αφού είδα και τον κ. Μπάμπη να κατηγορεί το Χατζηστεφάνου ότι είναι στρατευμένος ε εντάξει. Τά 'χω δει όλα.

edit: Σ'όσους δε βγάει υποτίτλους ανοίξτε το βίντεο σε νέα σελίδα και πατήστε το cc.
Magnus92
Αντε και γα*&#ου καιρε 68.gif
morfi
QUOTE(Magnus92 @ May 19 2012, 14:56 ) *
Αντε και γα*&#ου καιρε 68.gif

Θα πάω ρε, θα πάω...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.