Teo 13
Apr 23 2011, 14:15
Oi Bulls fainetai pws 8a kauarhsoun me 4-0 tous Pacers alla pio dyskola ap' oti dixnei ayto to score!
Elpizw sthn synexeia na pai3oume poly kalytera. Eimaste vevaia tyxeroi pou diastayrwnomaste me Atlanta(pisteyw pws 8a apoklysoun tous Magic) kai oi Celtics me tous Heat 8a fagw8oun meta3y tous.
Arga 'h grygora omws(an perasoume tous Hawks(pou etsi 8a ginei, pisteyw) 8a prepei na antimetwpisoume mia poly megalh omada, eite ayth einai oi Celtics eite h Heat.
Kaka ta psemata, h omada vasizetai ston Rose. An kapoios kataferei na ton stamathsei(an kai dyskolo) tote kata pasa pi8anothta h season teleiwnei gia tous Bulls.
Go Rose, Go Bulls!!!
Paidia, epeidh eimai kainourios, pws borw na grapsw 'h na valw eikones, video klp. katw apo ta postarismata mou, katw apo tis diakekomenes?!?!
Κακό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες. Οι Πέισερς δεν θα πέσουν εύκολα αλλά αργά ή γρήγορα θα αποκλειστούν. Ο Γκρέιντζερ αν και καλός δεν έχει ηγετικές δυνατότητες. Ο Ντάρεν Κόλισσον προσφέρει περισσότερα από ότι πίστευα ότι μπορούσε και χωρίς αυτόν οι Πέισερς θα ήταν ακυβέρνητο καράβι. Όλοι οι υπόλοιποι είναι παίκτες της σειράς και μόνο από τη Ανατολή θα μπορούσαν να μπουν στα πλέι οφ.
GreekNick
Apr 23 2011, 20:20
Εύκολα ή δύσκολα βλέπω να το παίρνουν και αυτό το ματς οι Bulls σήμερα. Άλλωστε ο MVP είναι μαζι μας και αμφιβαλο αν θέλει να ξαναπαίξει με τον Foster αντίπαλο και άλλο ματς
GreekNick
Apr 23 2011, 20:50
Από ότι φαίνεται ο MVP (Rose) έχει κέφια σήμερα................... Σε αντιθεση με τον Boozer
HLR CENATION
Apr 23 2011, 21:13
Μεχρι στιγμης καταπληκτική άμυνα ο Τζορτζ πανω στον Ροουζ.
GreekNick
Apr 23 2011, 21:49
ΚΑΛΑΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ
Ginobili
Apr 23 2011, 21:54
QUOTE(GreekNick @ Apr 23 2011, 19:49 )

ΚΑΛΑΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ
Πάνε να αναστηθούν και οι pacers απ'ότι βλέπουμε...
HLR CENATION
Apr 23 2011, 21:56
μηδεν(!) ασιστ ο Ροουζ μεχρι στιγμης...
T.W.Is.M.
Apr 23 2011, 22:01
Αν δε γυρισουν το ματς στο δευτερο ημιχρονο οι Μπουλς, χανουν την πρωτη ευκαιρια για να καθαρισουν τη σειρα. Αυτο φαινομενικα δε λεει και πολλα. Θα κερδισουν το επομενο παιχνιδι στο Σικαγο και θα περασουν με 4-1, δεν εγινε και τιποτα. Ή μηπως δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα?
Για μενα δεν ειναι. Η ομαδα που θελει να παει ψηλα δεν πρεπει να αφηνει τις ευκαιριες να τελειωνει τις σειρες. Το Σικαγο δειχνει μεχρι στιγμης οτι δεν εχει ακομα αυτο που χρειαζεται για να τελειωνει τον αντιπαλο. Φυσικα μπορει να τα καταφερει και χωρις αυτο, αλλα σε μια κλειστη και ισορροπημενη σειρα(οπως μπορει να ειναι με τη Βοστωνη ή το Μαιαμι ας πουμε) θα μετρησει και αυτο.
Επειδη ομως εχουμε πολυ χρονο ακομα στο παιχνιδι του Σικαγο, ας μη βιαστω να βγαλω συμερασμα, αλλα και επειδη οι αλλοι 2 που ανεφερα βρισκονται στην ιδια θεση, θα κριθουν κι αυτοι για το πως θα αντιμετωπισουν το 4ο παιχνιδι στις σειρες τους.
λετε να το ξαναγυρίσει και να κερδίσει το σικάγο; καλή ανάσταση

σε όλους
HLR CENATION
Apr 23 2011, 22:34
Δυσκολο να επιστρεψουν οι Μπουλς αμα συνεχισει ετσι ο Ροουζ.
Μια ομαδα μονος του σημερα ο Νοα.
Ο Γκρειτζερ αργησε αλλα μπηκε στο β για τα καλα στο παιχνιδι.
aegeansheed
Apr 26 2011, 23:57
To μοναδικό παιχνίδι που έχω δει από τη σειρά και το χόρτασα αφού το έλιωσε στην "Ε" το "συνδρομητικό" (Καραλής).
Νομίζω θα το έπαιρναν οι Bulls αν δεν κόλωνε λίγο ο Rose μετά το στραβοπάτημά του. Από αυτό το σημείο και μετά μείωσε τις μπούκες. Αυτός που έχει να αρχίσει να μου αρέσει τελευταία είναι ο Deng. Μήπως τελικά είναι το missing link σε αυτήν την ομάδα?
το ειδε κανεις το ματσακι?
εγω κλασικα κοιμηθηκα με την εναρξη...
Μπηκαν πολυ αποφασισμενοι oi Μπουλς και διατηρουσαν απ'την αρχη μια διαφορα κοντα στους 10,και καπου στο τελος της τριτης περιοδου το καθαρισαν με σερι τριποντα απο Μπογκανς, Ροουζ.
GreekNick
Apr 27 2011, 16:28

4-1 τελικα οι Bulls
Respect στους παρακατω για το 5ο ματς :

Derrick Rose MVP regular season

Joakim Noah full energyman

Lyol Deng ο καλυτερος παιχτης των Bulls μετα τον Rose στη σειρα με τους Pacers
Taj Gibson , Keith Bogans ,Kyle Korver με τα κρισιμα σουτ μεσα στο chicago αλλα και στην indiana
Μεγαλη απογοητευση ο

Carlos Boozer............... σε κανένα παιχνίδι από τα 5 δεν βοήθησε.
BULLS FOR THE FINALS!!!!!!!!
βασικα χρειαζοτανε και μια επιβλιτικη νικη για να ανεβουν λιγο γιατι πολυ στον ποντο πηγαινε η σειρα.
απο εκει και περα ο μπουζερ και μεσα στην χρονια οσο επαιζε με νοα ειχε ενα θεματακι.
αυτο που του συνεβηκε ομως στη σειρα αυτη ηταν υπερβολη.πολυ κακος.να ειχε και καναν εμπειρο αντιπαλο να το καταλαβω αλλα οχι και ετσι...
να δουμε τι θα γινει στην πορεια...
Air Kef
Apr 27 2011, 17:14
Αυτός που έχει να αρχίσει να μου αρέσει τελευταία είναι ο Deng. Μήπως τελικά είναι το missing link σε αυτήν την ομάδα?
Eχει κάνει καταπληκτική σεζόν και πολλοί θεωρούν τεκμήριο του πόσο καλή ομάδα έχει το Σικάγο όταν τέτοιος παίκτης δεν συμπεριλαμβάνεται στο (πλέον) trendy big 3 της ομάδας του.!
Πρέπει να ανέβει πάντως ο Μπούζερ, αν απέναντι στον Χανσμπρο κάνει τέτοιες εμφανίσεις οι ενδεχόμενοι επόμενοι αντίπαλοί του Χορφορντ/Μπος/Γκαρνετ θα τον καταπιούν ζωντανό.
SG3ptshooter
Apr 27 2011, 17:21
QUOTE(SG3ptshooter @ Apr 22 2011, 04:46 )

Αλλά ο παίκτης-κλειδί του Σικάγο για μένα είναι ο Ντενγκ. Γιατί μπορεί να χρησιμεύσει στο οτιδήποτε. Μου αρέσει πάρα πολύ και θεωρώ αδικείται όσον αφορά το στάτους που νιώθω ότι έχει. Δεν παίζει να υπάρχει παίκτης που να σκοράρει περισσότερο από το Σουδανό που να μη θεωρείται πρώτο βιολί ή εκ των 2-3 παιχταράδων-σταρ στην ομάδα του..
Aφού βλέπω κι άλλοι έχετε εκτίμηση στο Λουόλ
http://www.nba.com/statistics/player/Scori...-1&splitDD=πράγματι παρότι δεν το είχα ψάξει ισχύει αρκετά αυτό που είχα γράψει και δε το θεωρώ κριτήριο αξιολόγησης της προσφοράς του παίκτη αλλά ενδεικτικό του πόσο μακριά από το προσκήνιο μου μοιάζει να μένει η προσφορά του. .
T.W.Is.M.
Apr 27 2011, 17:23
QUOTE(Air Kef @ Apr 27 2011, 18:14 )

Eχει κάνει καταπληκτική σεζόν και πολλοί θεωρούν τεκμήριο του πόσο καλή ομάδα έχει το Σικάγο όταν τέτοιος παίκτης δεν συμπεριλαμβάνεται στο (πλέον) trendy big 3 της ομάδας του.!
Πρέπει να ανέβει πάντως ο Μπούζερ, αν απέναντι στον Χανσμπρο κάνει τέτοιες εμφανίσεις οι ενδεχόμενοι επόμενοι αντίπαλοί του Χορφορντ/Μπος/Γκαρνετ θα τον καταπιούν ζωντανό.
Αν παιξει με την Ατλαντα μετα το Σικαγο(που μετα τα χτεσινα αμφιβαλλω), δε νομιζω να παιξει ο Χορφορντ στο 4, μαλλον το Τζος Σμιθ βλεπω. Δεν υπαρχει Χαουαρντ εδω και την αμυνα στο Νοα θα μπορει να τη βγαλει ο Χορφορντ. Γνωριζονται πολυ καλα αλλωστε...
Leon_cp3
Apr 27 2011, 17:45
QUOTE(Leon_cp3 @ Feb 3 2011, 09:55 )

Επίσης πολύ βοήθεια για ακόμη μία φορά και γενικότερα ακόμη μία χρονιά από τον Ντενγκ. Προσωπικά έχω βαρεθεί να ακούω κάθε χρόνο ότι ο Ντενγκ μπαίνει στην ανταλλαγή για τον τάδε (ακόμα και φέτος που έχει "στρώσει" η ομάδα ακουγόταν ότι θα πήγαινε Ντένβερ αν συμφωνούσαν οι Νάγκετς για την ανταλλαγή Μέλο) αλλά τελικά να μένει και τελικώς να βοηθάει τρομερά στη συνεχή βελτίωση των Μπουλς. Από τότε που έπαιζε με Γκόρντον -το νέο μεγάλο δυάρι κατά πολλούς τότε,ένας καλός σουτέρ τελικά- και Χάινριχ -ο νέος Στόκτον (Παναγιά μου άκουσα τους τοίχους να τρίζουν) κατά πολλούς τότε,ένας μετριότατος άσος τελικά- έφευγε για να μείνουν τα "κλειδιά" της ομάδας στους προαναφερθέντες αλλά τελικά είδαμε την πορεία του καθενός. Επιτέλους ας αποδεχθεί η ομάδα ότι όπως είναι τώρα με μία-δύο έστω μέτριες προσθήκες πάει για μεγάλα πράγματα,και επίσης ναι,ότι ο κύριος Λουόλ Ντενγκ αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της σύγχρονης ιστορίας τους.

Eγώ για τον Ντενγκ μιας που πιάσατε την κουβέντα του το έχω πάει ένα βήμα παραπέρα έδω και κάτι μήνες μιλώντας για
αναπόσπαστο κομμάτι της σύγχρονης ιστορίας τους...

Υπερβολή; Δε ξέρω.Πάντως εκπληκτικός παίχτης.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.