Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Forum downtime
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στο γραφείο του προέδρου > Νέα-ανακοινώσεις
Xaroumenos loukoumas
Όπως ίσως παρατηρήσατε σήμερα, το forum ήταν κάτω και σήμερα. Αν δεν το παρατηρήσατε, αυτό σημαίνει ότι αφήσατε στην τύχη του το αγαπημένο μας forum, οπότε μην το ξανακάνετε tongue.gif

Ο λόγος αυτού του (μη αναμενόμενου) downtime ήταν καθαρά τεχνικός και σε καμία περίπτωση δεν οφείλεται σε δικό μας σφάλμα. Αυτό που έγινε είναι ότι ένας κεντρικός router της εταιρίας από την οποία νοικιάζουμε τον server που κάνει host το forum "έπεσε" και έτσι ήταν αδύνατο να φτάσουν τα requests στο server μας*. Η επίλυση του ζητήματος από την πλευρά της εταιρίας πήρε αρκετές ώρες και μόλις πριν λίγο μας ειδοποίησαν ότι λύθηκε το πρόβλημα (όταν κοινώς ανέβηκε το forum και πάλι).

Το γεγονός ότι οι Άγγλοι φίλοι μας δεν αγαπούν το basket, δεν έχει να λοιπόν κάνει με το γεγονός ότι το forum δεν ήταν διαθέσιμο στο λαό του tongue.gif



*Αυτό φυσικά σημαίνει ότι δεν ήμαστε μόνο εμείς down, αλλά και το σύνολο των server που ήταν συνδεδεμένοι (εμμέσως ή αμέσως) στον εν λόγω router.
Flash
To moderating team είναι ανίκανο. ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ



























































69.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.