Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Stephon Marbury
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Γενικά για το ΝΒΑ
aegeansheed
Με αφορμή την ανακοίνωση του Stephon Marbury να προσκαλέσει ανοιχτά σε 24ωρο live chat σκέφτηκα να ανοίξω αυτό το thread για να συζητήσουμε την περίπτωσή του. Δεν ξέρω πόσοι από εσάς ενδιαφέρθηκαν να διαβάσουν καν την είδηση, πόσοι άντεξαν να παρακολουθήσουν κάποιο μέρος από το προ 4 ημερών παραλήρημα.

Έψαχνα Τετάρτη βράδυ στο justin. κανάλι να δω το Slovan-Ολυμπιακός και στην κεντρική σελίδα να σου ο Starbury με το κεφάλι σκυφτό προς την web camera του να μιλάει. Ο ήχος ήταν ανοιχτός, οπότε στάθηκα λίγο γιατί με έτρωγε να ακούσω τί είχε να πει και αν υπήρχε κάποιος συγκεκριμένος λόγος, πέραν της απαλεψιάς του, για να προκαλέσει το ενδιαφέρον κάποιου που συνδέεται μαζί του με το basket για να τον παρακολουθήσει.

Άντεξα μόλις τρία λεπτά ενός μονόλογου χωρίς αρχή και τέλος, με τον Marbury εκείνη την ώρα να τα έχει με ότι πίστευε ότι τον στοιχειώνει. Με το σύστημα. Με τα λεφτά. Με τα πάντα.

Clip που δείχνει τον Marbury να χορεύει στο άκουσμα R&B




Ο Marbury, όπως είναι γνωστό ( http://www.cbssports.com/columns/story/12011509 )από τα παιδικά του χρόνια κιόλας είχε όλα τα φώτα της δημοσιότητας στραμμένα πάνω του (εθεωρείτο από τα μεγαλύτερα ταλέντα του παιδικού μπάσκετ στις Η.Π.Α.). Οι απαιτήσεις του συστήματος (ΝΒΑ, χορηγοί, εκδηλώσεις) διαμόρφωσαν από νωρίς τον δρόμο που έπρεπε να ακολουθήσει.

Πέρα από τις απαιτήσεις που δημιουργήθηκαν από το αναμφισβήτητο ταλέντο του, η εικόνα ενός ανθρώπου να φωνάζει με λόγια απογοήτευσης πόσο έχει βαρεθεί και αηδιάσει από το star system, δείχνει ότι ακόμα ψάχνει να βρει το νόημα των προσωπικών επιλογών στη ζωή και την ανάγκη να ξεφύγει από αυτό που το ΝΒΑ είχε σχεδιάσει για αυτόν από πριν, χωρίς αυτόν. Με τη διαφορά ότι έδειχνε άρρωστος και εθισμένος: στη δημοσιότητα (με το live chat αγοράζει κάποια επιπλέον λεπτά -αφού πλέον δε μπορεί να πρωταγωνιστήσει ως αθλητής) και στην ακριβή ζωή που του προσφέρει το ίδιο το σύστημα. Σα να θέλει να καρπωθεί τα οφέλη μόνο, και να μην αποδέχεται τις αρνητικές πτυχές αυτής της κατάστασης.

Επαλείφει βαζελίνη στον στεγνό λαιμό του





Προσωπικά μου φαινόταν απίθανο ότι μετά τους Knicks θα μπορούσε να βρει κίνητρο να παίξει μπάσκετ κάποιου επιπέδου. Όταν τον είδα στους Celtics πίστεψα ότι ήταν η αφορμή για να βρει ξανά ενδιαφέρον και πίστη. Μετά από το πνευματικό του «ξεγύμνωμα», δε μπορώ να φανταστώ πλέον ποια μπορεί να είναι η επόμενη είδηση στην οποία θα ακούσω το όνομά του. Σε κάθε περίπτωση η εικόνα του προκαλεί θλίψη όχι για έναν αθλητή underachiever, αλλά για έναν άνθρωπο που δεν έχει καταφέρει να βρει τρόπο να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων της ίδιας του της ζωής.

il postino
ας ειναι καλα ο ησαιας των knicks!!!!!
a bullet for your head
http://sports.espn.go.com/nba/columns/stor...arburyTV-072809

Δυστυχως ειναι εμφανες οτι ο Μαρμπερι βρισκεται σε ''κατρακυλα''..
Περιεργα ''μονοπατια'' αυτα & το ανθρωπινο μυαλο πολλες φορες δεν θελει & πολυ..
gallistis
ειχα κοιταξει παλια την ιστορια του μαρμπερι.παρατηρησα οτι απο οποια ομαδα εφυγε ,την επομενη σαιζον η πρωην ομαδα του προχωρουσε στα πλευ οφ.οποτε οι νικς εχουν ηδη μια θεση και εμεις οι σελτικς μπορουμε βασιμα να ελπιζουμε για τιτλο

a bullet for your head
http://www.sportingnews.com/blog/the_sport..._something_else?

Βρε τον Χειγουντ ανησυχιες που εχει..
aegeansheed
QUOTE(a bullet for your head @ Aug 17 2009, 17:46 ) *
Βρε τον Χειγουντ ανησυχιες που εχει..


...και δεν είναι η πρώτη φορά...

sad-smiley-009.gif calls LEBRON "CryBaby"!!!


Συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις ταιριάζει η φράση "ο πρωτομυριστής....."
SteveNashidis
Ξεθάβω ένα θέμα λόγω της επανεμφάνισης στην δημοσιότητα του Marbury . Κατέκτησε το πρώτο τίτλο της καριέρα του στην Κίνα όμως , έχοντας πετύχει στον 5ο τελικό 41 πόντους και 7 ασσιστ με τους Ducks. Στην αντίπαλη ομάδα έπαιζε ένας άλλος μετανάστης του ΝΒΑ στην Κίνα ο Aaron Brooks.





Πηγή : http://www.basketblog.gr/pages/viewcontent...amp;w=0&m=1
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.