Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΠΙΚΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2007-2008
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Γυναικείο μπάσκετ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
christina n10
QUOTE(jsoiler @ Jul 10 2007, 12:49 PM) *
Δεν νομίζω το quote να πήγαινε σε σένα!!!Δες λίγο καλύτερα.....
συνεχιζεις και βρισκεσαι σε αντιπαραθεση με μενα χωρις να κανω κ εγω το ιδιο.ειλικρινα δεν το καταλαβαινω...τα παραπανω που ειπα ηταν η συνεχεια σε αυτα που ειπε ο/η tarpley,και μην μου πεις οτι ειμαι η μοναδικη, και δεν εχει περασει και αλλος τα ιδια και παλι ειναι στα γηπεδα μονο και μονο επειδη το αγαπαει!!!δεν διατυμπανιζω τιποτα σε οτι αφορα εμενα απλα ανεφερα καταστασεις που ισχυουν για τον περισσοτερο κοσμο για να δειξω οτι γινεται μονο και μονο επειδη το γουσταρουμε,ειναι μικροβιο πια....τι να σου πω ....τελικα τραβας μεγαλο ζορι με μενα....οτι και να πω νομιζεις οτι παει για σενα...δεν μπαινω πια στην διαδικασια να ασχολουμε με την παρτη σου και καλο θα ηταν να το σταματησεις και εσυ....δεν περιστρεφονται ολα ,τουλαχιστον σε οτι αφορα εμενα γυρω απο εσενα....σταματα λοιπον να εισαι κομπλεξικος...
Live strong
QUOTE(christina n10 @ Jul 10 2007, 11:31 AM) *
συνεχιζεις και βρισκεσαι σε αντιπαραθεση με μενα χωρις να κανω κ εγω το ιδιο.ειλικρινα δεν το καταλαβαινω...τα παραπανω που ειπα ηταν η συνεχεια σε αυτα που ειπε ο/η tarpley,και μην μου πεις οτι ειμαι η μοναδικη, και δεν εχει περασει και αλλος τα ιδια και παλι ειναι στα γηπεδα μονο και μονο επειδη το αγαπαει!!!δεν διατυμπανιζω τιποτα σε οτι αφορα εμενα απλα ανεφερα καταστασεις που ισχυουν για τον περισσοτερο κοσμο για να δειξω οτι γινεται μονο και μονο επειδη το γουσταρουμε,ειναι μικροβιο πια....τι να σου πω ....τελικα τραβας μεγαλο ζορι με μενα....οτι και να πω νομιζεις οτι παει για σενα...δεν μπαινω πια στην διαδικασια να ασχολουμε με την παρτη σου και καλο θα ηταν να το σταματησεις και εσυ....δεν περιστρεφονται ολα ,τουλαχιστον σε οτι αφορα εμενα γυρω απο εσενα....σταματα λοιπον να εισαι κομπλεξικος...

Χριστίνα, δεν χρειάζεται ούτε ν απολογείσαι ούτε να σχολιάζεις.
Να είσαι σίγουρη ότι όσοι διάβασαν και θα διαβάσουν τα post θα βγάλουν τα συμπεράσματα τους. smile.gif peace.gif
dirty
QUOTE(dolly12 @ Jul 10 2007, 02:29 PM) *
και επειδη λοιπον δεν ξερεις τις αναγκες τις καθε παικτριας καλο θα ητανε να μη μιλας....

ο καθενας μπορει αν εχει να καλυψει διαφορα πραγματα οπως σπιτι, αυτοκινητο, ασφαλεια ζωης για να ειναι καλυμμενος κτλ κτλ .... αν λοιπον μενουν και 130 ευρω οπως λες απο τα 250 που ειναι περισσοτερα παο τα οδοιπορικα μας τοτε να στα δωσουμε πισω γιατι εμεις δε ξερουμε προφανψς τι να τα κανουμε και τα ζηταμε ετσι για το χαβαλε!!!!

Συμφωνο απόλυτα.Πρέπει κάποια στιγμή να δούμε και τα προβλήματα τισ κάθε παικτριας...
stdin
QUOTE(christina n10 @ Jul 10 2007, 12:01 PM) *
ακριβως!!!θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου,δεν νομιζω οι περισσοτερες κοπελες ,οι οποιες τρεχουν καθε μερα στην προπονηση,οτι ωρα και αν ειναι αυτη,παιζουν με προβληματα τραυματισμων χωρις να σκεφτονται τις επιπτωσεις που μπορει να εχει αυτο για την μετεπειτα πορεια της υγειας τους,να μην εχουν και πολυ προσωπικη ζωη ,αφου ειναι καθε μερα στα γηπεδα και τα σαββατοκυριακα τους στους αγωνες τους,να λεμε οτι παιζουν για τα χρηματα ,και για τι ποσο μαλιστα απο 150 εως 250 το πολυ....που και αυτα βεβαια ποτε τα παιρνουν και ποτε οχι???ελεος....μαλλον το κανουν γιατι αγαπουν το αθλημα,γιατι εχουν μια απιστευτη τρελα ,μια πορωση με αυτην την πορτοκαλι θεα...

150 εως 150 ευρω; w00t.gif
Για ποιές κατηγορίες μιλάμε; Γιατί απ' ότι ξέρω στην β και γ εσκα όσες παίζουν (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων) δεν παίρνουν τίποτα και παίζουν μόνο γιατί πραγματικά τους αρέσει.

QUOTE(tarpley @ Jul 10 2007, 12:07 PM) *
έτσι ακριβώς!
και επειδή έχω τσαντιστεί λιγάκι η αλήθεια είναι... οι παίχτριες είναι που κάνουν μάγκες τους προπονητές, που σε πάρα πολλές περιπτώσεις πληρώνονται αδρά κ τις περισσότερες φορές, πληρώνονται εκείνοι ενώ οι παίχτριες που σκοτώνονται όλη τη χρονιά, μένουν απλήρωτες.

Εγώ πάλι πιστεύω ότι οι περιπτώσεις των προπονητών που πληρώνονται ελάχιστα έως καθόλου είναι πολύ περισσότερες από αυτούς που πληρώνονται αδρά.
Άσε που δεν ξέρω και κανέναν προπονητή σε τοπική κατηγορία που να έγινε πλούσιος από τη δουλεία του...

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Η άποψη του καθενός για το όλο θέμα όπως διαπιστώνω ως τώρα, εξαρτάται από τη μεριά που το βλέπει.

Κατά τη γνώμη μου είναι λάθος οι προπονητές να απαιτούν από τις παίκτριές τους να παίζουν για την ομάδα και μόνο, όπως λάθος είναι οι παίκτριες να απαιτούν αμοιβή για να κάνουν κάτι που -όπως όλοι όσοι έχουν μιλήσει ως τώρα συμφωνούν- κάνουν γιατί το αγαπάνε.

Πιστεύω ότι οι ομάδες, ανάλογα και με την οικονομική τους κατάσταση, πρέπει να παρέχουν στις παίκτριες κάποια βασικά, όπως τα προπονητικά τους, οδοιπορικά (χρήματα για να καλύπτουν τα έξοδα των μετακινήσεων τους) και σίγουρα να καλύπτουν τυχόν έξοδα τραυματισμών.

Τώρα το κατά πόσο μια παίκτρια αφήνει τη δουλειά της για να κάνει προπόνηση είναι πιστεύω καθαρά δικό της θέμα και εξαρτάται από τη συμφωνία που έχει γίνει με την ομάδα στην αρχή της χρονιάς. Και εξηγούμαι.. Αν εγώ δουλεύω και η ομάδα μου έχει πει ότι θα μου δίνει κάποια χρήματα παραπάνω για να φεύγω νωρίτερα από τη δουλειά και να μη χάνω προπόνηση οκ... Αλλά αν εγώ φεύγω νωρίτερα γιατί βαριέμαι (και γιατί προφανώς είναι πιο διασκεδαστικό να παίζεις) είναι υποχρεωμένη η ομάδα να με πληρώνει γι αυτό;

Το σημαντικό για μένα είναι να τηρούνται οι συμφωνίες. Η κάθε παίκτρια (και οι προπονητές) να παίρνουν ότι έχει δεσμευτεί ότι θα τους προσφέρει η ομάδα.
Στο κάτω-κάτω, αν κανείς δεν σου δίνει αυτά που πιστεύεις ότι αξίζεις, χάνεις την προσωπική σου ζωή και την υγεία σου για το μπάσκετ και γενικά θυσιάζεις πάρα πολλά, μάλλον τελικά δεν το ευχαριστιέσαι πια.
Και μάλλον θα ήταν καλύτερα να σκευτείς αν αξίζει να παίζεις...
olkima
Καλησπέρα σε όλους! icon_wave.gif

Είμαι μέλος στο Basketforum εδω και κάμποσο καιρό αλλά ποτέ δεν έγραψα κάτι, γιατι λίγο έως πολύ κάποιος εμφανιζόταν να έχει την ίδια άποψη με μένα και να με κάλυπτε. Άλλωστε οι περισσότεροι εδώ ξέρετε για τι μιλάμε και πάνω απ' όλα το νοιάζεστε... Και αυτό μετράει πιο πολύ... 77.gif
Σήμερα όμως ένιωσα την ανάγκη να σχολιάσω το συγκεκριμένο θέμα που προέκυψε γιατί έστω και έμμεσα με αφορά.
Γι'αυτό συγχωρέστε μου την πολυλογία... wacko.gif Εξισορροπώ την μέχρι πρότινος σιωπή μου! rolleyes.gif

1) Για να μην παρεξηγηθούμε και μπερδεύουμε καταστάσεις, πιστεύω ότι είναι δύο διαφορετικά πράγματα ο μισθός ενός προπονητή και μίας παίκτριας και δεν πρέπει να συγχέονται. Ο μεν είναι επαγγελματίας και δεν το κρύβει, οι δε παίκτριες είναι ερασιτέχνες (αν και όσες το αγαπάνε πραγματικά δείχνοντας την πρέπουσα σημασία και συνέπεια δεν απέχουν πολύ από τον επαγγελματισμό...στα επίπεδα της Ελληνικης Γυναικείας Πραγματικότητας του Μπάσκετ, τουλάχιστον). Άλλα δεδομένα, άλλα κριτήρια...

2) Αφ' ης στιγμής οι προπονητές θέλουν να λέγονται επαγγελματίες και να έχουν αντίστοιχες απαιτήσεις από τις παίκτριές τους καλό θα ήταν να βοηθούν στο να οδηγηθούμε σε μια κατάσταση "λογικά" αμοιβόμενων παικτριών με υποχρεώσεις αλλά και ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, και όχι να κάνουν σεγόντο στις διοικήσεις που κατά πλειοψηφία δεν έχουν α)γνώσεις περί του αθλήματος β)γνώσεις περί των παικτρίών τους γ) κατανόηση και δ)φιλότιμο! Κι η δική τους δουλειά θα ήταν ευκολότερη και οι παίκτριες θα είχαν ένα ακόμα κίνητρο αλλά και μια επιπλέον βοήθεια (δεν νομίζω να είναι ποινικό αδίκημα...; tongue.gif )

3) Το γεγονός ότι συνεχίζουμε να αποκαλούμε τα όποια χρήματα παίρνουν οι παίκτριες "οδοιπορικά"είναι καθαρά ευθύνη των διοικήσεων που εκμεταλεύονται τον όρο ώστε να μειώνουν τα χρήματα που είναι διατεθημένοι να προσφέρουν. Αν είναι όμως να μπούμε στη διαδικασία να χιλιομετρούμε αποστάσεις, να ρωτάμε αν οι παίκτριες χρησιμοποιούν μετρό ή τρένο και αν το εισητήριο είναι 0,8 ή 0,50 ή φοιτητικό, αν το συνολικό ποσό για βενζίνες είναι 125€ + 20 για λάδια + 10 για αλλάγη υαλοκαθαριστήρων τον Χειμώνα... ugly_tocktock.gif θα μπούμε στη ζώνη του Λυκόφωτος και απλά θα γίνουμε γραφικοί... Αν κάποιες παίκτριες δε, κρύβονται πίσω από το δακτυλό τους και κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν τη διαφορά μεταξύ οδοιπορικών και κάποιων έξτρα χρημάτων που πιθανό ζητούν ή καταφέρνουν να παίρνουν, εκεί υπάρχει άλλο ένα μερίδιο ευθύνης στην κατάσταση! 65.gif

4) Όλοι γνωρίζουμε ότι η συντιπτική πλειοψηφία παικτριών δεν αμοίβεται ή αν αμοίβεται χρειάζεται να βάλει κι άλλα από την τσέπη για να καλύψει τις τακτικές και μόνο άναγκες της για να ασχοληθεί με το άθλημα που αγαπάει. (και μην ξανακούσω κανέναν εδώ μέσα να λέει ότι επειδή έπαιζε το 1800+κάτι για το πακέτο μακαρόνια που θα του έδινε ο πρόεδρος-μπακάλης! Αυτό έλλειπε να δημιουργούμε και τύψεις στα παιδιά που κατάφεραν να μειώσουν τις ζημίες τους από την όλη ιστορία... ΄Κι αν 15 χρόνια δεν πάρεις μία και ένα πληρωθείς σημαίνει ότι σταμάτηασες να αγαπάς το Μπάσκετ ή δεν παίζεις για τη φανέλα; Ψυχραιμία, guys...) Χώρια, ό,τι έχει ήδη αναφερθεί ως τώρα για έλλειψη ιατρικής κάλυψης & ασφάλισης, εκμετάλλευσης από τις ομάδες (όσες έχουν κάνει τον ταξιτζή σε ομάδα να σηκώσουν το χέρι ψηλά... 69.gif ), συνέπειες σε επαγγελματικό επίπεδο κτλ. Δεν θα μιλήσω για συνέπειες στην προσωπική ζωή γιατί για εμένα είναι καθαρά θέμα επιλόγών και διαμοιρασμού του χρόνου που η καθεμία διαθέτει για τον εαυτό της και τα όσα την ικανοποιούν. Σίγουρα όμως δεν μπορούμε να πούμε ότι τα παιδιά δεν κάνουν θυσίες "οff charge" γιατί απλά ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ! Σιγά-σιγά κοντεύουν κάποιοι παραγοντες (αλλά και προπονητές αισχάτως δυστυχώς) να βγάλουν τις Ελληνίδες καλαθοσφαιρίστριες (επί το επιστημονικότερο) ΥΠΕΡΑΜΟΙΒΟΜΕΝΕΣ και αισχροκερδής. Ναι το έχω ακούσει και αυτό.... 68.gif

5) Αν κάποιες παίκτριες παίρνουν πεντε δεκάρες παραπάνω είτε λόγω αναγνωρισμένης αξίας, είτε λόγω ταλέντου, είτε λόγω κάποιων ειδικών καταστάσεων που μπορεί να συντρέχουν,+ καλό θα είναι να ενηλικιωθούμε παίκτριες και προπονητές και να αποκτήσουμε μια όσο το δυνατό αντικειμενικότερη κρίση... Επιχειρήματα του τύπου "αυτή όμως παίρνει τόσα..." , "στην άλλη δώσαμε εκείνα..." μόνο κακό μπορούν να κάνουν κι όχι να βοηθήσουν στο να γίνουν βήματα προόδου και ωρίμανσης του γυναικείου μπασκετ. Καθέ μια είναι χωριστή μονάδα και ξεχωριστή προσωπικότητα και ως τέτοια πρέπει να αντιμετωπίζεται από προπονητές και συμπαίκτριες. (Για να προλάβω αντιδρασεις αναφέρομαι μόνο για το επίμαχο θέμα και όχι για αγωνιστικά ζητήματα διαφορετικής αντιμετώπισης)

Λοιπόν, θα μπορούσα να έγραφα και άλλα, αλλά κάποιος θα τα πει παρακάτω σας έχω εμπιστοσύνη! thumbsup.gif

Ευχαριστώ για το χρόνο σας και συγχαριτήρια σε όσους κατάφεραν με υπομονή και επιμονή (κατι έμαθα στα γήπεδα τόσα χρόνια) να τα διαβάσουν όλα... 41.gif

Keep loving the Game! Θα τα πούμε σε κάποιο γήπεδο! wink.gif
wav.gif
smiley.gif

Συγνώμη αν δεν επιτρέπεται να στέλνουμε τόσο μεγάλα posts. Παρακαλώ οι admins να το σβήσουν αν είναι κόντρα στους κανόνες του forum. Χαλάλι... sad.gif
Peritri
250 στο γυναικείο στα τοπικά και είναι λίγα;

Θα τρελαθώ.

Έφυγα από το μπαλκόνι, πετάω.
jsoiler
QUOTE(dolly12 @ Jul 10 2007, 11:10 AM) *
Και για να απαντησω στο γιαννη για αυτα που λεει...

τα δικα σου τα εξοδα μπορει αν ειναι 120 ευρω οπως λες για τα οδοιπορικα... τις ωρες που αναγκαζομαστε να φευγουμε απο τη δουλεια μας νωριτερα, την απουσια μας απο συνεδρια η καποια αλλα γεγονοτα της εταιριας για να ειμαστε στην ομαδα και να ειμαστε και ενταξει στις υποχρεωσεις μας εσυ θα τις καλυψεις???? Τις ωρες που δεν ειμαστε σπιτι μας και δεν κανουμε πραγματα για τη προσωπικη μας ζωη δε θα τα πληρωσεις????
Πολλοι παθαω προβλημα στο γονατο και δεν τους πληρωσε κανενας την μαγνητικη και οτι αλλο θα μπορουσαν να κανουν. Και αν εμπαιναν χειρουργειο θα το πληρωναν μονοι τους δε τους ειδα ουτε να φευγουν απο την ομαδα ουτε να δημιουργουν προβληματα ετσι????? Οποτε γινεσαι πολυ αδικος επειδη ετυχε μια παικτρια να κανει κατι τετοιο. ...
..

και στη τελικη να σου πω κατι γιατι να μη τα ζητησεις τα λεφτα... αφου αν δεν επαιζες δε θα χτυπαγες και δε θα χρειαζοτανε τοση ταλαιπωρια....
Και μη ξεχνας κατι δεν ειμαστε επαγγελματιες παικτριες να παιζουμε για τα λεφτα και να μην δουλευουμε εχουμε και δουλειες που εχουν υποχρεωσεις περισσοτερες απο 120 ευρω η και 250 ευρω.....

Συμφωνώ σε αυτά που λες αλλά αν δεν πληρωνόσουνα δεν θα σε υποχρέωνε κανείς να λείπεις από όλα αυτα που μου αναφέρεις.Βασικά πιστεύω ότι είναι θέμα προτερεοτήτων.Εγώ προσωπικά δεν θα άφηνα ποτέ τη δουλειά μου για να πάω προπόνηση.Δεν θα ζήσω από το μπάσκετ!!Και ξαναλέω οτι δεν μιλάω για όλους τους παίκτες.Δεν σας παίρνει όλους η μπάλα.....Α και μην τρελαίνεστε!!Κουβέντα κάνουμε.Το θέμα είναι ότι μπήκε κάποιος και έγραψε για την Αγία Παρασκευή χωρίς να ξέρει τι έχει γίνει με την παίκτρια....
Α και κάτι άλλο μιλάμε για τοπικές κατηγορίες έτσι??Δεν μιλάμε για εθνικές κατηγορίες...
jsoiler
Πάντως η γνώμη μου είναι οτι όλες οι ομάδες όπως και η δικιά μου αλλά και ο Πορφύρας έχουν ομαδική ασφάλιση των παικτριών που έχουν σε θέμα επέμβασης!!Αυτό θα ήταν το σωστό για όλες τις ομάδες....
appolonara
QUOTE(Peritri @ Jul 10 2007, 06:34 PM) *

Θα τρελαθώ.

γιατι δεν καταλαβα.....το γυναικια μπασκετ γιατι να μην πληρώνει????
just do it
Να πω κι εγώ τη γνώμη μου στο συγκεκριμένο θέμα των "οδοιπορικών"...

Καταρχάς θα συμφωνήσω κι εγώ ότι μόνο οδοιπορικά δεν είναι τα χρήματα που παίρνουν οι αθλήτριες εκτός κι αν κάποιος μένει...Πάτρα και πηγαινοέρχεται για προπόνηση στην Αθήνα!!
Και το λέω αυτό γιατί εντός Αθηνών ακόμα και τα 200 ευρώ είναι υπέρ αρκετά για να καλύψουν τα έξοδα βενζίνης όχι μόνο για τις προπονήσεις αλλά και για τη γενικότερη χρήση του αυτοκινήτου όλο το μήνα...

Συμφωνώ βέβαια ότι οι αθλητές αφιερώνουν γενικότερα πολύ από το προσωπικό τους χρόνο αλλά ο χρόνος αυτός δεν πρέπει να μετριέται σε χρήμα!!!!!...και το λέω αυτό γιατί κάπου αναφέρθηκε ότι υπάρχουν αθλήτριες που φεύγουν νωρίτερα από τη δουλειά τους και έχουν και προσωπικά έξοδα τα οποία κάλλιστα μπορούν να καλυφθούν (ένα μέρος τους τουλάχιστον) από τα "οδοιπορικά"...
Μα αν είναι έτσι τότε που πήγε το ότι το μπάσκετ είναι το χόμπυ μου, η ευχαρίστηση μου, το ξέσπασμά μου από την καθημερινότητα? Και φυσικά καταλαβαίνω ότι μπορεί τα χρήματα της δουλειάς να μην είναι αρκετά...αλλά σίγουρα δε μπορείς να υπολογίζεις ότι θα τα καλύψεις από το μπάσκετ...Γιατί τότε το βλέπεις σα δεύτερη δουλειά!!!Έχω άδικο? Κι όχι μόνο αυτό αλλά αν η ομάδα σου καθυστερήσει να σε πληρώσει τότε αρχίζεις να αντιδράς,πράγμα το οποίο επιβεβαιώνει ότι κάπου μέσα σου έχεις ξεχάσει ότι η προσφορά του αθλήματος και μάλιστα σε αυτές τις κατηγορίες δεν είναι χρηματική αλλά...ψυχαγωγική!!!
Άσε που δε νομίζω να γύρισε ποτέ κανένας προπονητής, ακριβώς για τους παραπάνω λόγους, και να απαίτησε από αθλητρια να αμελήσει τη δουλειά της για να πάει προπόνηση...

Και κάτι τελευταίο...
Το ότι κάποιες παίκτριες κανονίζουν και παίρνουν περισσότερα χρήματα είναι όντως μαγκια τους...αυτό όμως δε σημαίνει ότι το αξίζουν κιόλας...Τι εννοώ? Θα αναφέρω το παράδειγμα της Καλλιώρα επειδή από εκεί ξεκίνησε κι όλο αυτό...Χωρίς να έχω κάτι με την κοπέλα, απλώς και μόνο επειδή παρακολουθώ Α' εσκα, θα ήθελα να τονίσω το εξής... η συγκεκριμένη ανήκε δύο συνεχόμενες χρονιές σε ομάδα η οποία ανέβηκε κατηγορία..αυτό όμως δε σημαίνει ότι πρέπει να ανέβει και το "κασέ" της και γενικότερα δεν πρέπει να ισχύει αυτό με απλά μαθηματικά για καμία παίκτρια!!...γιατί η Καλλιώρα έπαιζε από ελάχιστα έως καθόλου..και στις δύο ομάδες...Δηλαδή αν ανέβει το δικό της κασέ, τότε η...Γκιουλέκα τι θα έπρεπε να ζητήσει από του χρόνου όταν βοήθησε τα μέγιστα για να ανέβει φέτος η ομάδα της!!!
Αυτό που θέλω να πω επομένως, είναι ότι δεν πρέπει να υπάρχει η νοοτροπία ούτε από τους αθλητές ούτε από τις ομάδες-διοικήσεις να εκμεταλλέυονται τέτοιες καταστάσεις...Και το αναφέρω τώρα με αφορμή όλων αυτών που υπόθηκαν εδώ αλλά και αυτών που υπόνονται κάθε χρόνο στην μεταγραφική περίοδο...

Όταν γίνεται αυτό τότε δε διαφέρει σε τίποτα η οποιαδήποτε αθλήτρια, από τις διοικήσεις που οι περισσότεροι βρίζουν επειδή πάνε να βγάλουν από τη μύγα ξύγκι!!!!Γιατί κι εκείνη προσπάθησε να κάνει το ίδιο...Κι αυτό το αναφέρω γιατί όλοι βρίζουμε τις διοικήσεις αλλά κανένας δε βγήκε να πει ότι πολλές κοπέλες κάνουν κάτι αντίστοιχο...Κι αν για κάποιο λόγο χαλάσει η μεταγραφή τους, ή δεν παίζουν στην καινούρια ομάδα ή χίλια άλλα δυο αρχίζουν να βρίζουν και να δυσφημίζουν τους πάντες...

Ακόμα και στην Α2, κοντεύει να μη θεωρείται το μπάσκετ επαγγελματικό (αναλογικά με τα ποσά που παίρνουν οι παίκτριες)...πόσο μάλλον στην Α' εσκα!!!

..και για να καταλήξω....καλά είναι τα "οδοιπορικά" ...είτε είναι 150,200,250,300 όσα είναι τελοσπάντων...αλλά δεν είναι μισθός δουλειάς...είναι περισσότερο κάτι σαν...χαρτζιλίκι...το οποίο μάλιστα το παίρνεις κάνοντας κάτι που αγαπάς!!!!
...γι αυτό και να μην το πάρεις...συνεχίζεις να παίζεις...Αν όντως είναι...χαρτζιλίκι...

Αυτά είχα να πω...

I LOVE THIS GAME!!!!!!I LOVE BASKETBALL!!!!
WATCHER
Θα ήθελα να εκφράσω τη αποψή σχετικά με τις αμοιβές και τις υποχρεώσεις των ομάδων που πιστεύω ότι αφορούν το topic των μεταγραφών:

1. Το θέμα δεν είναι το πόσο πληρώνονται οι παίχτριες αλλά τελικά το αν πληρώνονται. Λίγα είναι τα σωματεία που τηρούν της υποσχέσεις τους και συνήθως αυτά γίνονται τα θύματα από τις υπόλοιπες ομάδες στη διάρκεια των μεταγραφών, όταν τους ζητούνται υπέρογκα ποσά για παίχτριες, επειδή "αυτά έχουν λεφτά..." Απολύτως τίποτα δεν παθαίνουν τα σωματεία που δεν πληρώνουν ότι υπόσχονται.
2. Όταν μιλάμε γενικά για αμοιβές, τα πάντα είναι θέμα προσφοράς και ζήτησης. Τα ερασιτεχνικά σωματεία δεν είναι εταιρίες και συνήθως περιβάλονται από κάποιους γραφικούς τύπους που από το περίσευμα ή το υστέρημα τους τα κρατάνε ζωντανά. Οι χορηγοί συνήθως στρέφονται σε ομάδες Α1. Καλώς και δίνουν τα σωματεία κάποια οδοιπορικά αλλά ας μην θεωρούνται και ως μισθολόγιο. Θυμηθήτε τι είπε για τα ελληνικά σωματεία πρόσφατα ο Λάζαρος Παπαδόπουλος.....
3. Η βασικότερη παροχή που πρέπει οπωσδήποτε να εξασφαλίζουν τα σωματεία στις παίχτριες είναι πλήρης κάλυψη για τους τραυματισμούς. Πόσα σωματεία σφυρίζουν αδιάφορα μπροστά σε ένα σοβαρό τραυματισμό πάιχτριας? Αν δεν μπορούν να εξασφαλίσουν την υγεία των παιχτριών, ας μην δημιουργούν σωματεία.
dolly12
QUOTE(Peritri @ Jul 10 2007, 06:34 PM) *

Θα τρελαθώ.

Γιατι peritri επειδη εσυ παιζεις στο αντρικο σημαινει οτι το γυναικειο δεν αξιζει τα λεφτα τουη σημαινει οτι δεν εχουμε δικαιωματα και εμεις... ασε που υπαρχουνε πολλες γυναικες που μπορει να παιζουν καλυτερο μπασκετ και απο εσενα..... biggrin.gif

Μα αν είναι έτσι τότε που πήγε το ότι το μπάσκετ είναι το χόμπυ μου, η ευχαρίστηση μου, το ξέσπασμά μου από την καθημερινότητα?

αυτο εχει σταματησει απο τοτε που σου αφαιρεθηκε η επιλογη του που θα παιξεις και κατω απο ποιες συνθηκες θα παιξεις, και εννοω με τις διοικησεις που δε σου επιτρεπουν να φυγεις ανεξαρτητως λογου χωρις να βγαλουνε κατι.... και απο τις διοικησεις που ζητανε υπερογκα ποσα λες και εχουνε να κανουνε με παικτριες Α1 για να βγαλουνε τα σπασμενα της χρονιας, να καλυψουνε τις κενες θεσεις η να μαζεψουν λεφτα για τα αντρικα τμηματα ισως και οτι αλλο μπορει να σκεφτει ο καθενας.....

3. Η βασικότερη παροχή που πρέπει οπωσδήποτε να εξασφαλίζουν τα σωματεία στις παίχτριες είναι πλήρης κάλυψη για τους τραυματισμούς. Πόσα σωματεία σφυρίζουν αδιάφορα μπροστά σε ένα σοβαρό τραυματισμό πάιχτριας? Αν δεν μπορούν να εξασφαλίσουν την υγεία των παιχτριών, ας μην δημιουργούν σωματεία.

77.gif 77.gif 77.gif 77.gif
tsops
QUOTE(olkima @ Jul 10 2007, 02:08 PM) *
Συγνώμη αν δεν επιτρέπεται να στέλνουμε τόσο μεγάλα posts. Παρακαλώ οι admins να το σβήσουν αν είναι κόντρα στους κανόνες του forum. Χαλάλι... sad.gif

Καταρχάς, καλώς ήλθες στις συζητήσεις μας. Δεν υπάρχει πρόβλημα με το μέγεθος των ποστς, ειδικά όταν αυτά είναι περιεκτικά και ουσιώδη wink.gif

Τώρα, όσον αφορά στα οδοιπορικά και γενικότερα στο θέμα που έχει αναπτυχθεί και θεωρώ ότι εξαντλήθηκε, ας το σταματήσουμε γιατί πρώτον, είναι offtopic.gif και δεύτερον, ανακυκλώνουμε τις απόψεις που έχουμε όλοι εκφράσει στο παρελθόν (live strong, peka, inspector, ball, κλπ.) smile.gif
tarpley
θα μας παρουσιάσει κανείς που ξέρει συγκεντρωρικά τις μεταγραφές της Α εσκα;;;

icon_wave.gif
just do it
αυτο εχει σταματησει απο τοτε που σου αφαιρεθηκε η επιλογη του που θα παιξεις και κατω απο ποιες συνθηκες θα παιξεις, και εννοω με τις διοικησεις που δε σου επιτρεπουν να φυγεις ανεξαρτητως λογου χωρις να βγαλουνε κατι.... και απο τις διοικησεις που ζητανε υπερογκα ποσα λες και εχουνε να κανουνε με παικτριες Α1 για να βγαλουνε τα σπασμενα της χρονιας, να καλυψουνε τις κενες θεσεις η να μαζεψουν λεφτα για τα αντρικα τμηματα ισως και οτι αλλο μπορει να σκεφτει ο καθενας.....
77.gif 77.gif 77.gif 77.gif
[/quote]

Ακόμα κι ετσι να είναι...πως επηρεάζει αυτό, το τι νιώθει ο καθένας για το συγκεκριμένο άθλημα που επέλεξε να κάνει όλες αυτές τι θυσίες???
Όπως είπες κι εσύ, σου αφαιρέθηκε η επιλογή του που θα παίξεις κ όχι του αν θα παίξεις!!!
Η στη χειρότερη περίπτωση δε σ'αφήνουνε να φύγεις...Ωραία δεν είναι ότι καλύτερο αυτό....αλλά μπάσκετ μπορείς να συνεχίζεις να παίζεις στην ομάδα που είσαι...Ακόμα κι αν επιθυμούσες κάτι άλλο...
Για να μην αναλύσω ότι τις περισσότερες φορές οι λόγοι που κάποιος θέλει να πάρει μεταγραφή είναι αντιμπασκετικοί!!!
Δηλαδή..πάνε κάπου που θα πάρουν περισσότερα λεφτά, που θα παίζουν περισσότερο γιατί ξέρουν το προπονητή, που είναι οι φίλες τους, που είναι πιο κοντά στο σπίτι τους...κ.τ.λ.Ελάχιστες φορές έχω ακούσει να θέλει να φύγει κάποιος από μία ομάδα γιατί θέλει να πάει κάπου που παίζεται ωραιότερο μπάσκετ...ή που έχει μεγαλύτερες βλέψεις γιατί πάει για άνοδο...Γίνεται,αλλά κυρίως από τις αθλήτριες που το βλέπουν επαγγελματικά και θέλουν κάποια στιγμη να παίξουν Α2 και Α1 με το καλό...

Όμως το topic εδώ είναι μεταγραφές τοπικών ενώσεων...και δυστυχώς το 90% το μεταγραφών εδώ με τέτοια κριτήρια γίνεται...γνώμη μου βέβαια...τουλάχιστον από την πολυετή μου εμπειρία σ'αυτή την κατηγορία..εγώ αυτά ακούω και βλέπω συνέχεια....

Κι επειδή νομίζω, ότι ούτε εσύ Dolly είσαι σ'αυτή την κατηγορία...μάλλον παίζεις από χόμπι,δεν υπάρχει λόγος να βρίσκεις δικαιολογίες σαν αυτή που ανέφερες...Αν σου αρέσει αυτό που λέμε....μπασκετάκι...συνέχισε να παίζεις αν όχι σταμάτησε το για να μη χάνεις ούτε τα συνέδρια και να έχεις πολυ περισσότερο προσωπικό χρόνο...Το καλύτερο κι αυτό που κάνουμε όλοι,είναι συνδυασμός και των δύο...αλλά χωρίς να γκρινιάζουμε...γιατί είναι επιλογή σου και μας....Δε σε υποχρέωσε κανείς ούτε εσένα ούτε κανέναν να το κάνεις....

Θα συμφωνήσω απόλυτα με το jsoiler που είπε ότι

Απο την άλλη όποιος κάνει θυσίες για κάτι που αγαπάει όπως λέτε δεν βγαίνει και το διατυμπανίζει στο κόσμο!!!Το κρατάει για την πάρτη του και μόνο.....
olkima
QUOTE(tsops @ Jul 11 2007, 07:36 AM) *
Καταρχάς, καλώς ήλθες στις συζητήσεις μας. Δεν υπάρχει πρόβλημα με το μέγεθος των ποστς, ειδικά όταν αυτά είναι περιεκτικά και ουσιώδη wink.gif

Τώρα, όσον αφορά στα οδοιπορικά και γενικότερα στο θέμα που έχει αναπτυχθεί και θεωρώ ότι εξαντλήθηκε, ας το σταματήσουμε γιατί πρώτον, είναι offtopic.gif και δεύτερον, ανακυκλώνουμε τις απόψεις που έχουμε όλοι εκφράσει στο παρελθόν (live strong, peka, inspector, ball, κλπ.) smile.gif

Ευχαριστώ για το καλοσόρισμα! smiley.gif

Τέλος με τα οδοιπορικά, απλά χτύπισε ευαίσθητο σημείο.. wink.gif
mpalla
Καταρχήν ένα μεγάλο συγγνώμη από τον tsops, γιατί του κάναμε το topic καλοκαιρινό!
Συγγνώμη παιδιά, αλλά έχω αρχίσει και τρελαίνομαι με αυτά που διαβάζω. Φυσικά και ο καθένας παίζει για τους δικούς του λόγους και αποσκοπεί σε διαφορετικά πράγματα, αλλά η προσωπική μου γνώμη τουλάχιστον είναι ότι όλοι ξεκινήσαμε από ένα κοινό σημείο, την αγάπη μας για το άθλημα.
Το αν σε μια ομάδα παίζουν οι φίλες σου, παίρνεις χρήματα καλά ή οτιδήποτε άλλο, είνα απλά παράγοντες που συντελλούν στο να νιώθεις καλύτερα εκεί που αγωνίζεσαι για το καλύτερο. Το καλύτερο της ομάδας; Το καλύτερο για σένα; Επιλογές είναι αυτές και καθένας κάνει τις δικές του, με επίγνωση των πράξεών του και των συνεπειών. Θες όμως όταν κάνεις αυτό που αγαπάς, να το κάνεις κάτω από τις καλύτερες συνθήκες. Τόσο κακό είναι αυτό;
Οι θυσίες που κάνει ο καθένας, φυσικά περιλαμβάνονται στις προσωπικές μας επιλογές, και σίγουρα κανείς δεν τις κάνει, για να τον επιβραβεύσουν μέσω ενός forum. Αλλά καλώς ή κακώς τις κάνει. Όσο ψηλά κι αν θέλει να φτάσει ή όσο χαμηλά.
Γιατι χωρίς σκληρή προπόνηση δεν μπορείς να παίξεις, γιατί χωρίς βάρη δεν μπορείς να δυναμώσεις, γιατί χωρίς scouting δεν μπορείς να κερδίζεις στη λεπτομέρεια και τα οδοιπορικά-μισθός δεν επαρκούν για να μπορείς να παίζεις μόνο.
Ίσως πολλοί να διαφωνήσουν, αλλά ακόμη και τα απίστευτα λεφτά να έπαιρνα από μια ομάδα και πάλι θα δούλευα ρε παιδιά, γιατί όσο και να αγαπάω το μπάσκετ, είναι ένα κομμάτι αυτού που είμαι, αλλά δεν είμαι μόνο αυτό.
Και τα 200 euro είναι λίγα. Είτε άντρας είσαι είτε γυναίκα. Γιατί οι απαιτήσεις είναι μεγάλες και το να μπορείς να κερδίζεις ένα χαρτζιλίκι από το ταλέντο σου, δε σημαίνει πως σταματάς να παίζεις για τη φανέλα. Η αμοιβή δε σε κάνει μισθοφόρο, αθλητής είσαι. Και για να είσαι καλός αθλητής πρέπει να έχεις επαγγελματική νοοτροπία, ασχέτως της ερασιτεχνικής σου τσέπης....
dolly12
Η αποψη σου ειναι σεβαστη οπως και ολων των αλλων... Η συζητηση ήταν σε γενικο πλαισιο και οχι σε προσωπικο

επειδη δε με ξερεις λοιπον σε παρακαλω πολυ να μην βγαζεις συμπερασματα η να ασκεις κριτική για μενα η για τους λογους που συνεχιζω να παιζω μπασκετ. Δεν ξερεις ουτε ποια ειμαι ουτε τι θελω να κανω οπως επισης δεν ξερεις αν μπορουσα να παιξω πιο πανω η γιατι δε μπορεσα.....

Αν δεν ταιριαζουν οι αποψεις μας αυτο ειναι αλλο θεμα αλλα εγω δεν νομιζω οτι εκανα επιθεση σε σενα ουτε σε αυτα που ειπες... απλα αντιπαρεθεσα καποια πραγματα τα οποια μπορουν να αντιπροσωπευουν απο εναν δηλαδη εμενα ως και πολλους...

οι αποψεις ειναι για να εκφερονται...

MPALLA RULES!!!!!! 77.gif 77.gif smiley.gif

υ.γ. 1. To αν θα παιξεις σου αφαιρειται γιατι αν πχ για να κανεις το χομπι σου πρεπει να κανεις τα οσα εχουμε αντιπαραθεσει πιο πανω και δεν εχεις το δικαιωμα επιλογης το που τοτε τι θα κανεις?
θα κατσεις εξω 3 χρονια απο κατι που αγαπας τοσο και ειναι κομματι της ζωης σου για να εισαι ελευθερος η θα ριξεις λεφτα για να το αγορασεις το δελτιο σου.....

Με αυτη την εννοια εννοουσα οτι δεν υπαρχει δικαιωμα επιλογης

υ.γ.2. Το καλυτερο quote για να τελειωσει η συζητηση ειναι αυτο που ειπε η ΗΡΑ

Και για να είσαι καλός αθλητής πρέπει να έχεις επαγγελματική νοοτροπία, ασχέτως της ερασιτεχνικής σου τσέπης....
just do it
QUOTE(mpalla @ Jul 11 2007, 10:26 AM) *
Και τα 200 euro είναι λίγα. Είτε άντρας είσαι είτε γυναίκα. Γιατί οι απαιτήσεις είναι μεγάλες και το να μπορείς να κερδίζεις ένα χαρτζιλίκι από το ταλέντο σου, δε σημαίνει πως σταματάς να παίζεις για τη φανέλα. Η αμοιβή δε σε κάνει μισθοφόρο, αθλητής είσαι. Και για να είσαι καλός αθλητής πρέπει να έχεις επαγγελματική νοοτροπία, ασχέτως της ερασιτεχνικής σου τσέπης....

Δυστυχώς όμως οι περισσότεροι παίκτες δεν αντιλαμβάνονται την έννοια "επαγγελματική νοοτροπία" έτσι όπως την εννοείς εσύ...γιατί αν μέσα σ'αυτό δεν προσθέσεις την αγνή αγάπη για το άθλημα τότε η αμοιβή σε κάνει μισθοφόρο...κι η ερασιτεχνική σου τσέπη σε σπρώχνει στο να ζητάς περισσότερα...για να τη γεμίσεις...

Μακάρι να ήταν όπως τα λες...γιατί θα παιζόταν και καλύτερο μπάσκετ και δε θα υπήρχαν τόσο μεγάλες αντιδράσεις και στις διαιτησίες και στις διοικήσεις...

Υ.Γ. Dolly δεν είναι προσωπική αντιπαράθεση...είναι απάντηση σε αυτά που έγραψες και έχουν γραφτεί γενικότερα...κι επειδή λόγω αυτών αποφάσισα να πω τη γνώμη μου...την είπα...και απλώς έφερα σαν παράδειγμα τα δικά σου γιατί μου φάνηκε λίγο υπερβολικό να ειπώνονται τέτοια πράγματα από κάποιον που χαίρετα να παίζει και το κάνει πάνω απ'όλους (διοικήσεις, παράγοντες κ.λ.π.) και απ'όλα (χρήματα,προσωπικό χρόνο κ.λ.π.)
dolly12
To οτι παιζουμε ακομα παιζουμε για την αγαπη που εχουμε για το αθλημα και για το οτι ειναι μερος του εαυτου μας και της ζωης μας! απο εκει και περα δε σημαινει οτι εθελοτυφλουμε η οτι δεν βλεπουμε αυτα που γινονται στο χωρο ειτε ατομικα ειτε ομαδικα.....

αυτο μονο
tsops
Συνεχίζετε τα offtopic.gif posts gdi.gif Να σας πω, το μπάσκετ δε μπορώ να σας το κόψω. Μήπως θέλετε να σας κόψω το posting? 48.gif tongue.gif
Live strong
QUOTE(tsops @ Jul 11 2007, 11:35 AM) *
Συνεχίζετε τα offtopic.gif posts gdi.gif Να σας πω, το μπάσκετ δε μπορώ να σας το κόψω. Μήπως θέλετε να σας κόψω το posting? 48.gif tongue.gif

Νομίζω ότι ο tsops έχει δίκιο. smile.gif
Αν και δεν τα βρίσκω τελείως off topic, όσον αφορά το θέμα, συγνώμη tsops… rolleyes.gif αλλά έχει καταντήσει προσωπικό ζήτημα! 68.gif
Δεν έχει κανένα νόημα να συνεχίζεται μια συζήτηση που δεν οδηγεί πουθενά. cool.gif
Ο καθένας βλέπει τα πράγματα από τη δική του πλευρά. Εσείς κορίτσια ως αθλήτριες και ο νέος μας φίλος just do it μάλλον από την άλλη! 65.gif
Δε ξέρω τι μένος μπορεί να υπάρχει από τη μια ή από τη άλλη μεριά, αλλά καλό είναι να λέμε τις απόψεις μας χωρίς να βάζουμε τα τυχόν προσωπικά μας στη μέση.
Οπότε καλό είναι να λήξει εδώ το θέμα! wink.gif
just do it
Tsops μεταγραφές τοπικών ενώσεων δε νομίζω ότι είναι μόνο το ποια παίκτρια πήγε που...
Εκτός κι αν κάνω λάθος ή έχω καταλάβει λάθος γιατί όλη αυτή η κουβέντα που έχει ξεκινήσει,με τις μεταγραφές γενικότερα έχει να κάνει, κι είναι ένα ιδιαίτερα ευαίσθητο κομμάτι...Γι αυτό και υπήρχε ξαφνικά μεγάλη ανταπόκριση...Πολλοί μπήκαν να γράψουν λόγω αυτού...
Άσε που τελείωσε κι η μεταγραφική περίοδος...
Συμφωνώ με τον Live strong επομένως... ότι δεν είμαστε ακριβώς off topic
και διαφωνώ σ'αυτό που λέει ότι είμαι από την άλλη μεριά...(ή ότι υπάρχει μένος...)

Γιατί η τραγική ειρωνία είναι πως κι εγώ στις αθλήτριες είμαι,πολλά χρόνια τώρα...απλώς βλέπω τα πράγματα από διαφορετική οπτική γωνία κι ίσως περισσότερο με την καρδιά παρά με τη λογική...ή με το χρήμα...
pencilbox
QUOTE(tarpley @ Jul 11 2007, 11:18 AM) *
θα μας παρουσιάσει κανείς που ξέρει συγκεντρωρικά τις μεταγραφές της Α εσκα;;;
icon_wave.gif

Γεια σας και από εμένα,

αν και έχω καιρό να γράψω διάβασα το αίτημα του Tarpley και είπα να βοηθήσω με την καταγραφή των μεταγραφών και να αλλάξουμε και λίγο το θέμα γιατί δε βγάζει πουθενά:

ΑΕ ΠΑΠ: Ζαχαροπούλου, Καλτσή
Ζωγράφος: Γρηγορέα
Παιανία: αδελφές Πετυχάκη, Καλλιώρα, Ποταμιάνου, Οικονόμου
Μελάς: Σταυράτη
Γαλάτσι: δεν έχω μάθει τίποτα
Ιωνικός Ν.Φ: ξέρω ότι έκανε καλές μεταγραφές αλλά ... αλτσχάιμερ. Βοηθήστε λίγοοοο
Περιστέρι: ούτε κι εδώ γνωρίζω πολλά εκτός από την Αγρογιάννη. Έφυγε όμως η Ζουρνή (σημαντική απώλεια κατ'εμέ)
Άγιος Θωμάς: Ντακόλια, Καρακάξα, Χατζηδάκη και νομίζω άλλες δύο τρεις παίκτριες που έπαιζαν όμως επαρχία και δεν ξέρω τα ονόματά τους. Ακούω όμως ότι έφυγαν - σταμάτησαν επίσης πολλές από το βασικό κορμό
Προμηθέας: Σολωμού
Παπάγος: δεν γνωρίζω κάτι.
Δάφνη: κι εδώ κάτι έχω ακούσει αλλά ...
ΑΕΚ Περιστερίου: πήρε την Γκρίτζαλη
ΖΑΟΝ: Πήρε την Γκολιά (από Ζωγράφο)
Αγ. Ανάργυροι: μάλλον θα αποσυρθούν πάλι. Αλήθεια σε αυτήν την περίπτωση τι γίνεται? Δεδομένου του ότι θα είναι δεύτερη φορά συνεχόμενη που δε θα κατέβουν απλά πέφτουν στη Β ΕΣΚΑ ή Πέφτουν κατευθείαν Γ. Και με τις ομάδες που πέφουν σε αυτήν την περίπτωση από την Α τι θα γίνει?

Νομίζω πως σιγά σιγά μπορούμε να προσθέτουμε όλοι ό,τι γνωρίζουμε (έτσι κι αλλιώς οι μεταγραφές τελείωσαν) και να αρχίσουμε να κάνουμε προβλέψεις τώρα που έχουμε μια εικόνα για το ρόστερ των ομάδων.
jsoiler
QUOTE(pencilbox @ Jul 11 2007, 07:55 PM) *
Γεια σας και από εμένα,

αν και έχω καιρό να γράψω διάβασα το αίτημα του Tarpley και είπα να βοηθήσω με την καταγραφή των μεταγραφών και να αλλάξουμε και λίγο το θέμα γιατί δε βγάζει πουθενά:

Ζωγράφος: Γρηγορέα,Μανέα
Μελάς: Σταυράτη,Μιχαήλ από Θρίαμβο
Ιωνικός Ν.Φ: ξέρω ότι έκανε καλές μεταγραφές αλλά ... αλτσχάιμερ. Βοηθήστε λίγοοοο.Μαύρου,Μαυροκεφάλου και Γκιάστα σίγουρα....
Περιστέρι: ούτε κι εδώ γνωρίζω πολλά εκτός από την Αγρογιάννη. Έφυγε όμως η Ζουρνή (σημαντική απώλεια κατ'εμέ)
Άγιος Θωμάς: Ντακόλια, Καρακάξα, Χατζηδάκη και νομίζω άλλες δύο τρεις παίκτριες που έπαιζαν όμως επαρχία και δεν ξέρω τα ονόματά τους. Ακούω όμως ότι έφυγαν - σταμάτησαν επίσης πολλές από το βασικό κορμό
Δάφνη: κι εδώ κάτι έχω ακούσει αλλά ... σταμάτησε η Στάλα απο ότι έμαθα!!
ΑΕΚ Περιστερίου: πήρε την Γκρίτζαλη,Κοτρουλού και Βελακούλη από Γαλάτσι
ΖΑΟΝ: Πήρε την Γκολιά (από Ζωγράφο) και τη Δρίβα από Αθηναικό
Αγ. Ανάργυροι: μάλλον θα αποσυρθούν πάλι. Αλήθεια σε αυτήν την περίπτωση τι γίνεται? Δεδομένου του ότι θα είναι δεύτερη φορά συνεχόμενη που δε θα κατέβουν απλά πέφτουν στη Β ΕΣΚΑ ή Πέφτουν κατευθείαν Γ. Και με τις ομάδες που πέφουν σε αυτήν την περίπτωση από την Α τι θα γίνει?
Νομίζω πως σιγά σιγά μπορούμε να προσθέτουμε όλοι ό,τι γνωρίζουμε (έτσι κι αλλιώς οι μεταγραφές τελείωσαν) και να αρχίσουμε να κάνουμε προβλέψεις τώρα που έχουμε μια εικόνα για το ρόστερ των ομάδων.
Live strong
QUOTE(just do it @ Jul 11 2007, 03:38 PM) *
και διαφωνώ σ'αυτό που λέει ότι είμαι από την άλλη μεριά...(ή ότι υπάρχει μένος...)

Γιατί η τραγική ειρωνία είναι πως κι εγώ στις αθλήτριες είμαι,πολλά χρόνια τώρα...απλώς βλέπω τα πράγματα από διαφορετική οπτική γωνία κι ίσως περισσότερο με την καρδιά παρά με τη λογική...ή με το χρήμα...

Αγαπητή μου καλώς μας ήρθες! smile.gif

Κατ αρχήν θα ήθελα να πω ότι είμαι γυναίκα, icon_wave.gif κατά δεύτερον ( αυτό είναι off topic) offtopic.gif και ζητάω ταπεινά συγνώμη, rolleyes.gif ότι αν αληθεύει ότι είσαι από τη πλευρά των αθλητριών τότε θα έπρεπε αν όχι να συμφωνείς τουλάχιστον να συμμερίζεσαι τον τρόπο που σκέφτονται και λειτουργούν.
Καταλαβαίνω ότι μπορεί να βλέπεις συναισθηματικά το άθλημα αλλά δυστυχώς οι πολύ συναισθηματικοί δεν επιβιώνουν σ αυτό τον κόσμο.
Και να σου πω και κάτι, επειδή εμείς οι άνθρωποι είμαστε λίγο περίεργοι, να ξέρεις ότι όσο πιο πολύ απαιτείς τόσο μεγαλύτερη αξία σου δίνουν και σε ανεβάζουν. Όταν σκύβεις το κεφάλι και λες πάντα ναι να είσαι σίγουρη ότι θα φας σφαλιάρα και θα σκύψεις πιο κάτω!
Άρα λοιπόν ας μη μπερδεύουμε τα θέλω μας, όπως είναι η αγάπη για το μπάσκετ με τη διαφύλαξη των δικαιωμάτων μας.
Και ας μη ξεχνάμε ότι τα πάντα, μα τα πάντα είναι δούνε και λαβείν, εκτός από αυτούς που εκτελούν κοινωνικά έργα στο τρίτο κόσμο, κάτι σαν την μητέρα Τερέζα.
Κοινωνικό έργο όμως δεν μπορείς να πεις τον αθλητισμό. Ούτε να γυρίσουμε πίσω στο 50 και 60 που τα παιδιά έπαιζαν μπάσκετ στις αλάνες με ματωμένα γόνατα για να κερδίσουν ένα νούμερο στη φανέλα. Τότε όλοι ήταν ίδιοι. Έπαιζαν όλοι για τη φανέλα, δεν υπήρχαν χρήματα για να ζητήσουν, δεν υπήρχαν σύλλογοι πλην ελαχίστων, όπως υπάρχουν τώρα, δεν υπήρχε υποδομή, δεν υπήρχε τίποτα. Δυστυχώς ο κόσμος προχωράει και είμαστε υποχρεωμένοι ν ακολουθήσουμε τους ρυθμούς του! smile.gif icon_wave.gif
christina n10
QUOTE(Live strong @ Jul 12 2007, 09:18 AM) *
Αγαπητή μου καλώς μας ήρθες! smile.gif

Κατ αρχήν θα ήθελα να πω ότι είμαι γυναίκα, icon_wave.gif κατά δεύτερον ( αυτό είναι off topic) offtopic.gif και ζητάω ταπεινά συγνώμη, rolleyes.gif ότι αν αληθεύει ότι είσαι από τη πλευρά των αθλητριών τότε θα έπρεπε αν όχι να συμφωνείς τουλάχιστον να συμμερίζεσαι τον τρόπο που σκέφτονται και λειτουργούν.
Καταλαβαίνω ότι μπορεί να βλέπεις συναισθηματικά το άθλημα αλλά δυστυχώς οι πολύ συναισθηματικοί δεν επιβιώνουν σ αυτό τον κόσμο.
Και να σου πω και κάτι, επειδή εμείς οι άνθρωποι είμαστε λίγο περίεργοι, να ξέρεις ότι όσο πιο πολύ απαιτείς τόσο μεγαλύτερη αξία σου δίνουν και σε ανεβάζουν. Όταν σκύβεις το κεφάλι και λες πάντα ναι να είσαι σίγουρη ότι θα φας σφαλιάρα και θα σκύψεις πιο κάτω!
Άρα λοιπόν ας μη μπερδεύουμε τα θέλω μας, όπως είναι η αγάπη για το μπάσκετ με τη διαφύλαξη των δικαιωμάτων μας.
Και ας μη ξεχνάμε ότι τα πάντα, μα τα πάντα είναι δούνε και λαβείν, εκτός από αυτούς που εκτελούν κοινωνικά έργα στο τρίτο κόσμο, κάτι σαν την μητέρα Τερέζα.
Κοινωνικό έργο όμως δεν μπορείς να πεις τον αθλητισμό. Ούτε να γυρίσουμε πίσω στο 50 και 60 που τα παιδιά έπαιζαν μπάσκετ στις αλάνες με ματωμένα γόνατα για να κερδίσουν ένα νούμερο στη φανέλα. Τότε όλοι ήταν ίδιοι. Έπαιζαν όλοι για τη φανέλα, δεν υπήρχαν χρήματα για να ζητήσουν, δεν υπήρχαν σύλλογοι πλην ελαχίστων, όπως υπάρχουν τώρα, δεν υπήρχε υποδομή, δεν υπήρχε τίποτα. Δυστυχώς ο κόσμος προχωράει και είμαστε υποχρεωμένοι ν ακολουθήσουμε τους ρυθμούς του! smile.gif icon_wave.gif
εισαι θεα.... 41.gif 41.gif 41.gif 77.gif 77.gif 77.gif
Live strong
Υ.Γ. και ας μη ξεχνάμε ότι σε αυτό το τρυπάκι τους αθλητές/τριες τους βάζουν οι ίδιοι οι σύλλογοι. Γιατί όταν πρόκειται να δώσουν έναν παίχτη που μπορεί να ένα παιδάκι 13 14 χρονών ζητάνε χρήματα και μάλιστα πολλά; Δηλαδή ο κάθε σύλλογος να κερδίσει ότι μπορεί, οι αθλητές τι;;;;;;; wink.gif
just do it
Καλώς σας βρήκα, αγαπητή livestrong (μια που είσαι γυναίκα)

το ότι συμμερίζομαι τη δική μας πλευρά (των αθλητριών) δε σημαίνει ότι θα αρχίσω να φέρνω όλα τα αρνητικά παραδείγματα που γνωρίζω για διοικήσεις κ.λ.π.¨
Όλοι ξέρουμε ότι συμβαίνουν κι αυτά...και σε κανέναν δεν αρέσουν...Κανένας δε τα θέλει...
Είναι εκνευριστικό όμως να μπαίνεις και να γράφεις στο internet μόνο αυτά!!Επηρεάζεις τη κοινή γνώμη αυτών που θέλουν να πιστεύουν ότι το μπάσκετ είναι μόνο...απόλαυση!!
Και να ξέρεις ότι οι περισσότερες από αυτές που μπαίνουν και γράφουν εδώ δεν έχουν πάει ποτέ να παίξουν σε αλάνα!!Πάτησαν κατευθείαν στο παρκέ!!!!!!!
Γιατί αν όντως είχαν παίξει και σε αλάνα δε θα έγραφαν: ποιος θα μας πληρώσει για το χρόνο που σπαταλάμε στο μπάσκετ...Κι αν έχω άδικο διόρθωσε με...Είμαι λίγο εριστική γιατί έχω εκνευριστεί που κανείς δε παρουσιάζει και την άλλη πλευρά...την όμορφη...τη θετική...

Στα αρνητικά είμαστε όλοι πρώτοι...
Δεν είπε κανείς να γυρίσουμε στο 50 και στο 60..αλλά παν μέτρον άριστον!!
Και συγνώμη αλλά δεν είναι τα πάντα σ'αυτόν τον κόσμο δούναι και λαβείν...

...μερικές φορές δίνεις,χωρίς να περιμένεις να λάβεις...τίποτα!!
olkima
Γεια σας και από εμένα,

Ιωνικός Ν.Φ: ξέρω ότι έκανε καλές μεταγραφές αλλά ... αλτσχάιμερ. Βοηθήστε λίγοοοο

A) Αν συνεχίσουμε να το κουβεντιάζουμε θα γίνει καμιά παρεξήση και ακρη δε θα βγει, ενώ ταυτοχρόνως θα μας πάθει να τίποτα ο tsops! rolleyes.gif
Β) ΑΕΚ Περιστερίου: πήρε την Γκρίτζαλη + Κοτρολού, Βελακούλη, Παπούλια icon_wave.gif

Για να ξεκολλήσουμε λίγο.. Άλλωστε:Show must go on... tongue.gif
Live strong
QUOTE(just do it @ Jul 12 2007, 06:49 AM) *

το ότι συμμερίζομαι τη δική μας πλευρά (των αθλητριών) δε σημαίνει ότι θα αρχίσω να φέρνω όλα τα αρνητικά παραδείγματα που γνωρίζω για διοικήσεις κ.λ.π.¨
Όλοι ξέρουμε ότι συμβαίνουν κι αυτά...και σε κανέναν δεν αρέσουν...Κανένας δε τα θέλει...
Είναι εκνευριστικό όμως να μπαίνεις και να γράφεις στο internet μόνο αυτά!!Επηρεάζεις τη κοινή γνώμη αυτών που θέλουν να πιστεύουν ότι το μπάσκετ είναι μόνο...απόλαυση!!
Και να ξέρεις ότι οι περισσότερες από αυτές που μπαίνουν και γράφουν εδώ δεν έχουν πάει ποτέ να παίξουν σε αλάνα!!Πάτησαν κατευθείαν στο παρκέ!!!!!!!
Γιατί αν όντως είχαν παίξει και σε αλάνα δε θα έγραφαν: ποιος θα μας πληρώσει για το χρόνο που σπαταλάμε στο μπάσκετ...Κι αν έχω άδικο διόρθωσε με...Είμαι λίγο εριστική γιατί έχω εκνευριστεί που κανείς δε παρουσιάζει και την άλλη πλευρά...την όμορφη...τη θετική...

Κοίτα, σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα να έρθω σε αντιπαράθεση. Εγώ δεν είμαι εριστική κι ούτε θέλω να γίνω… smile.gif
Το μπάσκετ σαφώς και είναι μια απόλαυση και μεγάλη μάλιστα, αυτό όμως δεν αναιρεί τα υπόλοιπα. Πίστεψέ με, τα εκατοντάδες παιδάκια που παίζουν μπάσκετ στις υποδομές πληρώνουν για να απολαμβάνουν το μπάσκετ. bball.gif

Για τις αλάνες τώρα που σου είπα πιο πάνω, εννοείται ότι καμιά από τα κορίτσια δεν έχει παίξει, όπως φαντάζομαι το ίδιο κι εσύ…όπως επίσης, νομίζω ότι παρερμηνεύτηκε η φράση «σπαταλάμε το χρόνο μας στο μπάσκετ» ξέρεις, καμιά φορά σε ένα απρόσωπο φόρουμ αλλιώς θέλεις να πεις κάτι και αλλιώς φαίνεται.
Σίγουρα καμιά κοπέλα δεν σπαταλάει το χρόνο της σε αυτό που κάνει, γιατί αλλιώς δεν θα το έκανε. Αλλά και πάλι αυτό δεν αναιρεί τα προηγούμενα.
Και για να τελειώνουμε γιατί δόθηκε έκταση στο θέμα και έχω κι εγώ μέρος της ευθύνης…ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφέρει τη γνώμη του ελεύθερα και δημόσια, όρος της λέξης δημοκρατία… άρα και αυτά που λες κι εσύ και οι προλαλήσαντες είναι σεβαστά.
Ο καθένας κρίνει με τα δικά του μέτρα και σταθμά. Κι εσύ καλά κάνεις να παίζεις αν παίζεις ή αν έπαιζες αφιλοκερδώς και καλά κάνουν κι αυτοί που ζητάνε πέντε δεκάρες για τη τιμή των όπλων που λένε, γιατί δε νομίζω κανείς να έχει τόση μεγάλη ανάγκη τα 100 και τα 200€ που μπορεί να ζητάει…
Αυτά, και νομίζω ότι το καλύψαμε το θέμα. Δεν χρειάζεται να το συνεχίσουμε… icon_wave.gif
tarpley
Γεια σας και από εμένα,

Zωγράφου: +Μανέα
Ιωνικός: Μαυροκεφάλου, Γκιάστα

συνεχίστε το...!
καλημέρα!
olkima
QUOTE(tarpley @ Jul 12 2007, 07:29 AM) *
Zωγράφου: +Μανέα
Ιωνικός: Μαυροκεφάλου, Γκιάστα

συνεχίστε το...!
καλημέρα!

ΖΑΟΝ: Δρίβα
Ιωνικός: Αθανασίου, Μαύρου
tsops
QUOTE(just do it @ Jul 11 2007, 03:38 PM) *
Tsops μεταγραφές τοπικών ενώσεων δε νομίζω ότι είναι μόνο το ποια παίκτρια πήγε που...

Μεταγραφές Τοπικών Ενώσεων είναι ακριβώς το ποιά παίκτρια και ποιός προπονητής/προπονήτρια πήγε που.

Άσε που τελείωσε κι η μεταγραφική περίοδος...

Για αυτό και τα τόπικ δεν ζουν για πάντα και ανοίγουν καινούργια...για να μην βαριόμαστε κιόλας wink.gif

Δεν νομίζω ότι πρέπει να σχολιάσω...

Λοιπόν παλικάρια και παλικάρισσες, αστειεύομαι. Δεν με ενοχλεί το off topic, απλώς επιδιώκω πάντα τα κρατάμε τα topics "on topic" ώστε να υπάρχει ενδιαφέρον από τους κατάλληλους ανθρώπους και μία σωστά οργανωμένη βάση πληροφορίας για οποιαδήποτε από εσάς θέλει άμεση πρόσβαση smile.gif Βοηθήστε λοιπόν να το κάνουμε όλοι μαζί bball.gif
tsops
Δάφνη : Πάνου
Γαλάτσι : Σιούκα (επέστρεψε)
jsoiler
QUOTE(just do it @ Jul 12 2007, 06:49 AM) *

Η αλάνα είναι μεγάλο σχολείο!!!Μπράβο ρε just do it.... 77.gif 77.gif 77.gif
tarpley
QUOTE(jsoiler @ Jul 12 2007, 09:09 AM) *
Η αλάνα είναι μεγάλο σχολείο!!!Μπράβο ρε just do it.... 77.gif 77.gif 77.gif

μυαλό δεν βάζετε μου φαίνεται!

γράψτε για καμμία μεταγραφή και αφήστε τις φιλοσοφίες...
αμάν!
ρε tsops, πες κάτι!!!!

wink.gif
jsoiler
Γράψαμε στην προηγούμενη σελίδα....
tarpley
QUOTE(jsoiler @ Jul 12 2007, 09:18 AM) *
Γράψαμε στην προηγούμενη σελίδα....

ε, συνεχίστε!
έχει αρχίσει και πέφτει παρακμή στο topic...αισθάνομαι λες και είμαι σε έργο με τον Ξανθόπουλο...
"η αλάνα είναι μεγάλο σχολείο"...
κλάψ...
jsoiler
Άμα δεν σου αρέσει μπορείς να μην το διαβάζεις.....Μάρθα Καραγιάννη..........κλουψ
tsops
Λοιπόν, αφού δεν καταλαβαίνετε από ευγενικές χειρονομίες, θα περάσουμε σε πιο δραστικά μέτρα. Όποιο μέλος συνεχίσει να είναι off topic ή γίνεται εριστικός/εριστική ή προσβλητικός/προσβλητική, θα γίνει ban από το forum για 15 ημέρες και εφόσον συνεχίσει...και οριστικά. Λυπούμαι που το κάνω και μάλιστα έχω να υπερηφανεύομαι ότι στο γυναικείο φόρουμ (ακόμα) κανείς δεν έχει φάει ban, αλλά αν συνεχίσετε να συμπεριφέρεστε σαν παιδιά, θα το κάνω. Νομίζω η θέση μου είναι ξεκάθαρη bball.gif
olkima
******************** EDIT by tsops

Πείτε καμιά μεταγραφή....
Live strong
Νομίζω ότι γελοιοποιήθηκε το θέμα αρκετά δε νομίζετε;
Αρκετά!!!!
dolly12
Δε λεμε καλυτερα ποιες φυγανε απο τις ομαδες μιας και τις μεταγραφες πανω κατω τις καλυψαμε?

για να ξερουμε τι γινεται!!!
pencilbox
QUOTE(dolly12 @ Jul 12 2007, 12:37 PM) *
Δε λεμε καλυτερα ποιες φυγανε απο τις ομαδες μιας και τις μεταγραφες πανω κατω τις καλυψαμε?

για να ξερουμε τι γινεται!!!

Λοιπόν και πάλι γράφω όσα ξέρω:

Ιωνικός Ν.Φ.: έφυγε η Χατζηδάκη (Θωμάς) και η Παγώνα
ΑΕ ΠΑΠ: Νομίζω δεν έφυγε κάποια τουλάχιστον όχι από τις βασικές
ΖΑΟΝ: η μια από τις αδελφές Τουλιάτου και η Ματσαμα
Άγιος Θωμάς: μόνο για τη Νικολακάκη άκουσα
Ζωγράφου:έφυγε η Γκολιά (ΖΑΟΝ) και η Βασιλάτου (ΕΣΚΑΝΑ)
Περιστέρι: έφυγε η Ζουρνή (Παναθηναϊκός)
ΑΕΚ Περιστερίου: δεν γνωρίζω κάτι
Γαλάτσι: Κοτσιάφτη και Βελακούλη έφυγαν
Μελάς: δεν έχω ακούσει κάτι
Παιανία: κάποια από τις αδελφές Σολωμού πήγε στον Προμηθέα αλλά δεν ξέρω αν είναι αυτή ή αυτή που έπαιζε στην Αμαρυλλίδα
Παπάγος: 2-3 παίκτριες πήγαν στο Θωμά
Προμηθέας: δεν έχω ακούσει κάτι

άλλα?
jsoiler
QUOTE(pencilbox @ Jul 12 2007, 12:18 PM) *

Παιανία: κάποια από τις αδελφές Σολωμού πήγε στον Προμηθέα αλλά δεν ξέρω αν είναι αυτή ή αυτή που έπαιζε στην Αμαρυλλίδα
άλλα?

Από το Θωμά έφυγε σίγουρα η Νικολακάκη και μια ψηλή (Πανιώνιος Άργους) και φήμες ότι σταματάνε Βόλλα και Καραμαλέγκου (μεταπτυχιακό)

Στον Προμηθέα πήγε η Σολωμού που έπαιζε Παιανία.
just do it
QUOTE(pencilbox @ Jul 12 2007, 12:18 PM) *

άλλα?

Καλημέρα
Η Αεκ Περιστερίου έμαθα ότι πήρε τις Βελακούλη,Κοτρολου από το Γαλάτσι (κάποιος το γράφει και παραπάνω αν δεν κάνω λάθος)
Η Κοτσιάφτη επίσης ξέρω ότι δεν έπαιζε Γαλάτσι,είχε ήδη πάει Ζωγράφου από την προηγούμενη χρονιά
Επιβεβαιώνω ότι όντως η Σολωμού που πήγε Προμηθέα είναι αυτή που έπαιζε στην Παιανία

Και τώρα κάποιες ερωτήσεις;
1)Η Νικολοπούλου τελικά έφυγε από την ΑΕ ΠΑΠ;
2)Ποια είναι η Νικολακάκη του Αγ. Θωμά που λετε ότι έφυγε;
3)Η Βάλβη συνεχίζει κανονικά στο Γ.Σ. Περιστερίου;Γιατί αν έφυγε κι αυτή και απόντως πλέον της Ζουρνή θα υστερούν στις ψηλές αρκετά εκτός κι αν κάνανε κάποια μεταγραφή στις θέσεις αυτές.
jsoiler
QUOTE(just do it @ Jul 13 2007, 05:49 AM) *
Καλημέρα
Η Αεκ Περιστερίου έμαθα ότι πήρε τις Βελακούλη,Κοτρολου από το Γαλάτσι (κάποιος το γράφει και παραπάνω αν δεν κάνω λάθος)
Η Κοτσιάφτη επίσης ξέρω ότι δεν έπαιζε Γαλάτσι,είχε ήδη πάει Ζωγράφου από την προηγούμενη χρονιά
Επιβεβαιώνω ότι όντως η Σολωμού που πήγε Προμηθέα είναι αυτή που έπαιζε στην Παιανία

3)Η Βάλβη συνεχίζει κανονικά στο Γ.Σ. Περιστερίου;Γιατί αν έφυγε κι αυτή και απόντως πλέον της Ζουρνή θα υστερούν στις ψηλές αρκετά εκτός κι αν κάνανε κάποια μεταγραφή στις θέσεις αυτές.

1) Η Νικολοπούλου συνεχίζει στο Παγκράτι αφού ο πατέρας της έκρινε ότι είναι νωρίς για να πάει σε άλλη ομάδα!!
2) Πρέπει να είναι το δεύτερο playmaker του Θωμά.
3) Αν έφυγαν και αυτή τότε δύσκολα τα πράγματα για το Περιστέρι.....
pencilbox
QUOTE(just do it @ Jul 13 2007, 07:49 AM) *
Καλημέρα

Γεια σας και πάλι,
για την Κοτσιάφτη έχεις δίκιο είχε φύγει από την προηγούμενη χρονιά από το Γαλάτσι και είχε πάει Ζωγράφου. Εκ παραδρομής έγραψα το όνομά της, εννοούσα την Κοτρολού.
Η Νικολακάκη δεν είναι το δεύτερο Play maker είναι μια περιφεριακή που κατέβηκε περίπου στα μέσα της χρονιάς που μας πέρασε αλλά ήταν πολλά χρόνια στο Θωμά.
Η Καραμαλέγκου είναι μια ψηλή που σούταρε αρκετά?
Η Βόλλα ξέρουμε που πάει?
alexako
QUOTE(pencilbox @ Jul 13 2007, 07:22 AM) *
Γεια σας και πάλι,
για την Κοτσιάφτη έχεις δίκιο είχε φύγει από την προηγούμενη χρονιά από το Γαλάτσι και είχε πάει Ζωγράφου. Εκ παραδρομής έγραψα το όνομά της, εννοούσα την Κοτρολού.
Η Νικολακάκη δεν είναι το δεύτερο Play maker είναι μια περιφεριακή που κατέβηκε περίπου στα μέσα της χρονιάς που μας πέρασε αλλά ήταν πολλά χρόνια στο Θωμά.
Η Καραμαλέγκου είναι μια ψηλή που σούταρε αρκετά?
Η Βόλλα ξέρουμε που πάει?

Καλημέρα κ απο μένα!Η Καραμαλέγκου είναι παίζει στη θέση του γκαρ αλλα επειδή φέτος ο Αγ.Θωμάς είχε αρκετούς τραυματισμούς έπαιζε και στη θέση 4!Σουτάρει αρκετά και είναι και αριστερόχειρας.
Απ'ότι ξέρω η Βόλλα σταμάτησε το μπάσκετ!Αυτά!!! blove.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.