Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ-ROSTERS Α2 2011
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Α2 Εθνική
stantz
Tου Γιάννη Ευδαίμων
29/06/2011 (21:46)

Μετά τον Νίκο Ψυλέα, ακόμη δύο παίκτες του περσινού βασικού κορμού του Λαυρίου, θα συνεχίσουν την καριέρα τους στην ομάδα. Ο λόγος για τον Παύλο Καρβούνη και τον Μιχάλη Περράκη, οι οποίοι συμφώνησαν με την διοίκηση του συλλόγου και θα παραμείνουν για ακόμη ένα χρόνο.

Ο έμπειρος πλέι μέικερ, αν και έχει πατήσει τα 37, αποτελεί μια εξαιρετική λύση για τον κόουτς Χρήστο Σερέλη, ο οποίος εκτίμησε την προσφορά του την περσινή χρονιά. Στο Λαύριο θα συνεχίσει για ακόμη ένα χρόνο και ο 26χρονος Περράκης, ο οποίος αποτελεί μια σημαντική λύση στη νευραλγική θέση του σέντερ.

Παράλληλα, συνεχίζονται οι επαφές και με άλλους παίκτες από το περσινό ρόστερ, προκειμένου να ξεκαθαρίσει το τοπίο, ενώ ο Έλληνας κόουτς δοκιμάζει κάποιους νεαρούς παίκτες στο κλειστό, με την προοπτική να βρεθεί κάποιο ταλέντο που θα αποτελέσει και μια επένδυση για το μέλλον…
basketmania_9
Είναι πραγματικά κρίμα ένα τόσο ωραίο πρωτάθλημα να περιέρχεται στην απαξίωση και την αδιαφορία όλων αυτών που το κατάντησαν έτσι!! Απ΄οτι ξέρω παραπάνω από τις μισές ομάδες χρωστάνε τουλάχιστον τα μισά χρήματα από την περασμένη χρονιά! πως θα κάνουν σχεδιασμό για την επόμενη;; τι να πω; εύχομαι να δουμε και του χρόνου ωραίο μπασκετάκι...
υπομονή σε όλους!
stantz
Πιο κοντά από ποτέ στην παραμονή του στο Παγκράτι είναι ο Φώτης Βασιλόπουλος αφού το κλίμα έχει αλλάξει άρδην για αυτόν τις τελευταίες μέρες. Ο πλέι μέικερ των Ροσονέρι αποτέλεσε βασικό στέλεχος της φετινής πορείας της ομάδας.
Η παραμονή του ήταν μια από τις πρώτες εισηγήσεις του τεχνικού Τάκη Καλαντζή, που συναντήθηκε με τον παίκτη και συζήτησε για αρκετή ώρα μαζί του. Ο Ελληνας γκαρντ εμφανίστηκε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από αυτά που άκουσε από τον Καλαντζή ενώ είναι γνωστό ότι και ο ίδιος ήθελε να μείνει στην ομάδα. Η έλευση του Νίκου Μπογονικολού και τα νέα δεδομένα στην ιστορική ομάδα έχουν αλλάξει το κλίμα και δεν αποκλείεται η συνέχεια να είναι ανάλογη.
superbasket.gr

Επισης ο Κερασοβιτης ειναι πολυ κοντα στον ΟΦΗ
stantz
Του Γιάννη Ευδαίμων
11/07/2011 (16:29)

Στις... στεγνές οικονομικά εποχές που διανύουμε, ο σχεδιασμός μιας ομάδας στην Α2 είναι πολύ δύσκολος. Οι περισσότεροι σύλλογοι ρίχνουν στην παρούσα φάση το βάρος τους στην ανανέωση του περσινού βασικού κορμού τους και η Ν. Κηφισιά, βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο στο συγκεκριμένο κομμάτι.

Οι νεοφώτιστοι στην Α2 έχουν ήδη ανανεώσει με τους Σάββα Νικητάκη, Σπύρο Διαμαντόπουλο και Χρήστο Λυμπερόπουλο, ενώ θετικά εξελίσσονται ακόμη τρεις περιπτώσεις παικτών, που έπαιξαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην φετινή καλή πορεία της ομάδας. Ο λόγος για τον Θοδωρή Σιούτη, τον αρχηγό Δημήτρη Μενουδάκο και τον Βαγγέλη Παπαδόπουλο. Τις επόμενες ημέρες θα γίνουν οι τελικές συζητήσεις με τους παίκτες, οι οποίοι εκτός δραματικού απροόπτου θα παραμείνουν για ακόμη ένα χρόνο στη Κηφισιά.

Στα μεταγραφικά, δεν είναι δυνατό να κινηθεί το οτιδήποτε, καθώς υπάρχει μια γενικότερη στασιμότητα. Η διοίκηση του συλλόγου παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις για το φλέγον θέμα της επιχορήγησης, τη στιγμή που ο κόουτς Ηλίας Παπαθεοδώρου εξετάζει κάποιες περιπτώσεις αθλητών που τον ενδιαφέρουν, αλλά χωρίς να μπορεί να κάνει ουσιαστικές συζητήσεις.

Οι προπονήσεις συντήρησης έχουν ολοκληρωθεί στο κλειστό της Κηφισιάς και οι παίκτες είναι πλέον ελεύθεροι, ενώ ανοιχτό παραμένει το πότε θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
stantz
Του Γιάννη Ευδαίμων
13/07/2011 (12:23)

Ολοένα και μειώνονται οι πιθανότητες να έχουμε σύντομα, έστω μια ουσιαστική εξέλιξη (θετική ή αρνητική), στο θέμα των επιχορηγήσεων. Η επιτροπή που προσφάτως δημιουργήθηκε από εκπροσώπους των ομάδων της Α2, προκειμένου να πιέσει για μια συνάντηση με τον Υφυπουργό κ. Γιώργο Νικητιάδη, δεν έχει καταφέρει κάτι μέχρι σήμερα…

Με φαξ που απέστειλαν από στην Ομοσπονδία, ενημερώνουν τα σωματεία της κατηγορίας ότι οι μέχρι τώρα προσπάθειες για τον προγραμματισμό της συνάντησης είναι άκαρπες, γεγονός που εντείνει την ανησυχία και την αβεβαιότητα. Άλλωστε οι ομάδες έχουν αποφασίσει (άτυπα), να μην προχωρούν σε επίσημες μεταγραφές παικτών, τουλάχιστον μέχρι το τέλος του Ιουλίου, ωσότου ξεκαθαρίσει το φλέγον θέμα των επιχορηγήσεων.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι αρκετά σωματεία της Α2, όπως οι Ίκαροι, το Λαύριο, ο Αρκαδικός, η ΑΕΚ Άργους, ο Πιερικός και ο Πανερυθραικός, δεν έχουν κάνει την παραμικρή ουσιαστικά κίνηση για τον σχεδιασμό τους ενόψει του νέου πρωταθλήματος, το οποίο είναι άγνωστο το πότε και το αν θα ξεκινήσει…

Οπως αναμενοταν παλι τα ιδια...
stantz
Κερασοβιτης και επισημα στον ΟΦΗ
billups13
"Φρένο" τα περσινά χρέη
Του Γιάννη Ευδαίμων
17/07/2011 (17:02)

Ο σχεδιασμός του Απόλλωνα για τη νέα αγωνιστική περίοδο προχωράει με ικανοποιητικούς ρυθμούς, ειδικά όσον αφορά στις ανανεώσεις συμβολαίων. Ήδη επτά παίκτες του περσινού βασικού κορμού έχουν συμφωνήσει προφορικά με την διοίκηση για να παραμείνουν για ακόμη ένα χρόνο στην ομάδα της Πάτρας, όμως ακόμη δεν έχουν πέσει οι υπογραφές και δεν έχουν ανακοινωθεί επίσημα οι συμφωνίες.

Τα περσινά χρέη προς τους αθλητές "φρενάρουν" τις εξελίξεις και τις οριστικοποιήσεις των συμφωνιών, καθώς οι αθλητές έχουν κάνει από την πλευρά τους το βήμα καλής θέλησης, δείχνοντας ότι θέλουν να μείνουν στην ομάδα, όμως περιμένουν και από την διοίκηση να τους καταβάλει το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων που τους οφείλονται, προκειμένου να πέσουν και οι υπογραφές. Ασφαλώς και οι διοικούντες καταβάλουν κάθε προσπάθεια να εξοικονομήσουν κάποια χρήματα για να καλύψουν τις… τρύπες, γι’ αυτό και η καταβολή της πολυθρύλητης επιχορήγησης θα αποτελούσε μια τεράστια ανάσα για το ταμείο τους.

Οι "μελανόλευκοι" θα προσπαθήσουν εντός της νέας εβδομάδας να πετύχουν κάποιους διακανονισμούς με τους αθλητές, που θα τους εξασφαλίζουν τα δεδουλευμένα τους, έτσι ώστε να επισημοποιηθούν οι ανανεώσεις των συμβολαίων.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

εμ οταν ο αλλος εχει παρει 3 και 4 μηνες και του πουλας την ιδια παραμυθα πως να υπογραψει?
stantz
Για να δουμε μεχρι στιγμης τι εχουν κανει οι ομαδες στις μεταγραφες.

Η Κηφισια πηρε Πετροδημοπουλο και κρατησε Νικητακη, Λυμπεροπουλο, Διαμαντοπουλο και Μενουδακο.

Το Λαυριο κρατησε Καρβουνη, Ψηλεα και Περρακη.

Ο Απολλωνας κρατησε Πετροπουλο, Καπερωνη, Λιανο, Ζαφειρη, Θανοπουλο και Λυμπερη.

Ο Αμυντας πηρε Σουρλη και κρατησε Ζουπα, Βαρδαβα και Παγωνη.

Η Ελευσινα κρατησε Μαναβοπουλο, Β.Μπαλαφα, Διολετη και Κωνσταντακοπουλο

Ο ΟΦΗ πηρε Κερασοβιτη και κρατησε Παναγακη, Μπαρδα και Καραδολαμη.

Ο Πανερυθραϊκος κρατησε Κοντουδη και Καλλιανιωτη.

Ο Ερμης Λαγκαδα κρατησε Γκαμουρα, Τρουλιαλη, Λευκαδικη και πηρε Καϊκλη.

Το Παγκρατι κατησε Βασιλοπουλο.

Ολες οι υπολοιπες ομαδες δεν εχουν κινηθει καθολου.
stantz
To Παγκρατι κοντα σε Πεττα και Κουτρουλια
Stockton
QUOTE(stantz @ Jul 19 2011, 12:25 ) *
To Παγκρατι κοντα σε Πεττα και Κουτρουλια


Μια χαρά .
Vas
η ΑΕΝΚ πήρε και Μοσχοβίτη...

http://www.basketnet.gr/main/1/a2/articles...mosxovitis.html
stantz
Του Γιάννη Ευδαίμων
20/07/2011 (13:36)

Ο σχεδιασμός στο Λαύριο προχωρά με ικανοποιητικούς ρυθμούς. Eπιτυχία της διοίκησης αποτελεί η ανανέωση της συνεργασίας με τον Γιάννη Κακιούζη (32, 2.05), τον καλύτερο φόργουορντ του περυσινού πρωταθλήματος. Ο Κακιούζης θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο Λαύριο για δεύτερη χρονιά καθώς ήρθε σε συμφωνία με τη διοίκηση του Συλλόγου για ανανέωση του συμβολαίου του για ακόμη ένα χρόνο.

Ο 32χρονος φόργουορντ αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της Α2 καθώς σημείωνε 17,5 πόντους ανά παιχνίδι, ενώ με τα 6,6 ριμπάουντ και το 1 κλέψιμο ανά παιχνίδι αναδείχθηκε σε έναν από τους καλύτερους παίκτες του πρωταθλήματος.

Παράλληλα, στο ρόστερ του Λαυρίου θα παραμείνει για ακόμα ένα χρόνο ο Κώστας Σίνης (30, 1.90), ο οποίος -παρά τη διαφαινόμενη αποχώρησή του από την ομάδα- ανανέωσε το συμβόλαιό του. Ο Σίνης τη σεζόν που ολοκληρώθηκε είχε απολογισμό 4,3 πόντους, 3,5 ριμπάουντ και 1,4 κλεψίματα όντας ένα από τα σημαντικά εργαλεία της ομάδας του Χρήστου Σερέλη.

Τέλος, παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει ο Γιάννης Ζακυνθινός (26, 1.90), ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είναι κοντά σε συμφωνία με ομάδα της Β' Εθνικής.
Leon_cp3
QUOTE(Vas @ Jul 20 2011, 10:39 ) *
η ΑΕΝΚ πήρε και Μοσχοβίτη...

http://www.basketnet.gr/main/1/a2/articles...mosxovitis.html


Καλή συνέχεια στον Φίλιππα.
stantz
Του Γιάννη Ευδαίμων
21/07/2011 (18:04)

Με βασικό θέμα συζήτησης τον μεταγραφικό σχεδιασμό, συναντήθηκαν σήμερα ο πρόεδρος του Παγκρατίου Δημήτρης Παπακυριάκης, με τον επικεφαλής του τμήματος μπάσκετ Νίκο Μπογονικολό. Οι δύο άνδρες έθεσαν επί τάπητος όλα τα ζητήματα που απασχολούν άμεσα τους "ροσονέρι" και τα οποία αφορούν την δημιουργία ενός ανταγωνιστικού ρόστερ.

Στα μεταγραφικά, μπορεί να χάθηκε ένας στόχος (ο Πέττας, ο οποίος συμφώνησε με την Λευκάδα), όμως το Παγκράτι πληθαίνει την λίστα των υποψηφίων του… Μία από τις περιπτώσεις που εξετάζονται με μεγάλο ενδιαφέρον είναι αυτή του Μάρκο Πέκοβιτς, που φέτος αγωνίστηκε στον Κόροιβο. Ο Σέρβος φόργουορντ αποτελεί μια σίγουρη και δοκιμασμένη λύση, καθώς διαθέτει αρκετή εμπειρία από την κατηγορία (έχει αγωνιστεί και στη Δάφνη), ενώ καλύπτει τα προσόντα που ψάχνει ο κόουτς Τάκης Καλατζής για την θέση.

Παράλληλα, ενδιαφέρον υπάρχει και για τον νεαρό Κώστα Ακτύπη, γνώριμο του Καλατζή από την κοινή τους παρουσία στην Ολυμπιάδα. Ο 19χρονος παίκτης (1.97) θεωρείται ανερχόμενο ταλέντο και αποτελεί μια καλή, μπακ απ λύση. Στις πρώτες θέσεις της μεταγραφικής λίστας, βρίσκονται πάντα τα ονόματα των Νίκου Μακρή και Σωκράτη Γκιζόγιαννη, ενώ εξελίξεις αναμένονται άμεσα και στο θέμα της παραμονής του Φώτη Βασιλόπουλου.

Ο 25χρονος πλέι μέικερ, θα συναντηθεί με τους διοικούντες προκειμένου να ρυθμιστεί το θέμα των περσινών οικονομικών εκκρεμοτήτων προς το πρόσωπο του. Εάν βρεθεί λύση σε αυτό το κομμάτι, τότε θα ανοίξει διάπλατα ο δρόμος για την ανανέωση του συμβολαίου του για ακόμη ένα χρόνο.
fragi13
«Πάμε να τελειώσουμε ό,τι ξεκινήσαμε πέρσι»
απο Μάριος Μπορινος 14 ώρες και 4 λεπτά πριν
Μέγεθος γραμμάτων:

Η μερίδα του λέοντος των επιτυχιών του Λαυρίου τα τελευταία χρόνια πιστώνεται στον κορυφαίο, κατά γενική και στατιστική ομολογία, παίκτη του πρωταθλήματος της Α2 τον… “ξεχωριστό κύριο Γιαννακόπουλο”. Έναv παίκτη με ιδιαίτερη ποιότητα χαρακτήρα, εντός και εκτός γηπέδων που αποκαλύπτεται στην ιστοσελίδα της ομάδας.

Ο “αρχηγός” θα ηγηθεί της προσπάθειας του Λαυρίου και την επόμενη περίοδο, μπαίνοντας στον 7ο χρόνο παραμονής του στην ομάδα. Η επιθυμία των δύο πλευρών να συνεχίσουν μαζί, ήταν εξαρχής έντονη και δεν άργησε να επιτευχθεί η εν λόγω συμφωνία για την οποία δηλώνει : “Αισθάνομαι πολύ καλά που παραμένω σε μία ομάδα η οποία έχει γίνει το μπασκετικό μου σπίτι τα τελευταία χρόνια. Υπάρχουν ουσιαστικές σχέσεις και αμοιβαία εμπιστοσύνη με τους ανθρώπους του Λαυρίου, που ελπίζω να συνεχιστούν. Αυτό ήταν ένα ακόμη στοιχείο που μ’ έκανε να μη θελήσω να πάω κάπου αλλού” κάνοντας και αυτός λόγο για το οικογενειακό κλίμα που κυριαρχεί στην ομάδα “Η οικογενειακή ατμόσφαιρα που υπάρχει στο Λαύριο βοηθάει πολύ και αγωνιστικά. Μπορείς να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό!”

Όσον αφορά τους στόχους του Λαυρίου εν όψει της νέας περιόδου “Συνεχίζουμε όπως είμαστε με τον ίδιο κορμό και την ίδια χημεία. Θέλουμε να παίζουμε ωραίο μπάσκετ και να το ευχαριστιούνται όλοι” καταλήγοντας “Φέτος πάμε να τελειώσουμε ό,τι ξεκινήσαμε πέρσι!”

Ο Σ. Γιαννακόπουλος εκτός από καλύτερος, ήταν και ο πιο άτυχος παίκτης της σεζόν που πέρασε, αγωνιζόμενος μόνο σε 19 αγώνες του Λαυρίου. Απέναντι στον Αρκαδικό υπέστη ρήξη αχίλλειου, τραυματισμός που τον έθετε αυτόματα εκτός δράσης για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος. Υπεβλήθη σε μία άκρως επιτυχημένη επέμβαση, ακολουθεί αποθεραπεία και ενδυνάμωση, διανύοντας το τελευταίο του διάστημα εκτός παρκέ.

Αν ένας παίκτης μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα τόσο της ομάδας του, όσο και της όλης εξέλιξης του πρωταθλήματος, περί ού ο λόγος… και αυτό, πλέον, είναι κοινή παραδοχή!

Αν και ο τραυματισμός του τον υποχρέωσε σε ρόλο θεατή για το υπόλοιπο της σεζόν, οι αριθμοί και οι διακρίσεις του μπορούν εύκολα να μπερδέψουν… Όσον αφορά το Λαύριο, είναι μέσα στην πρώτη 3άδα των τεσσάρων βασικών κατηγοριών… 2ος σε πόντους με 15.9 μ.ό ανά αγώνα, 2ος σε ριμπάουντ με 5.2 μ.ό, 1ος σε ασίστ με 4.2 μ.ό και 1ος σε κλεψίματα με 1.8 μ.ό.

Έτσι γίνεται αντιληπτό πως τα σκαμπανεβάσματα που ακολούθησαν, οφείλονται κυρίως στην απουσία του. Με αυτόν στη σύνθεσή της, η ομάδα του Λαυρίου είχε ρεκόρ 13-6, απόντος του 4-7, αν και προς το τέλος προστέθηκε και ο τραυματισμός του Ν. Ψυλέα.

Ο 29χρονος guard είχε προλάβει να κερδίσει τις εντυπώσεις, με την παρουσία του, γεγονός που τον ανέδειξε στον κορυφαίο παίκτη της Α2 σύμφωνα με το eurobasket.com, όπως επίσης και σε καλύτερο εγχώριο παίκτη. Η έγκυρη ιστοσελίδα τον συμπεριέλαβε και στην καλύτερη 1η πεντάδα του πρωταθλήματος. Ως “Καλύτερος” ψηφίστηκε και από την πλειοψηφία των προπονητών που τον αντιμετώπισαν.

Στους 19 αγώνες που έδωσε το παρών, οι μέσοι όροι του ήταν κάτι παραπάνω από εξαιρετικοί… Σκόραρε 302 πόντους, φιλοδώρησε με 80 τελικές πάσες, μάζεψε 99 ριμπάουντ (88 επιθ.), κέρδισε 123 φάουλ (12ος), καθ’ όλα αξιόπιστος και από τη γραμμή των ελευθέρων βολών με το υψηλότατο 79%, επίσης είναι 11ος στην οικονομία με 61. Ως “κλέφτης” διέπρεψε 34 φορές και είχε 14 μπλοκ. Στα 606’ που αγωνίστηκε αξιολογήθηκε με 0.554 στο σύστημα tendex.

Εύκολα διαπιστώνει κανείς την πληθωρική παρουσία του Γιαννακόπουλου εντός παρκέ. Ένας εξαιρετικός guard, που όμως δεν περιορίζεται σ’ αυτό, όντας καταλυτικός και ως τεσσάρι, πράγμα που έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές. Όταν χρειάζεται είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικός και στη θέση του play maker. Δεν παραλείπει ποτέ τόσο τα επιθετικά, όσο και τα αμυντικά του καθήκοντα, όσο και αν το Λαύριο θεωρείται μια φύσει επιθετική ομάδα.

Έχει αποδειχθεί ιδανικός στη διαχείριση των λεπτομερειών ενός κρίσιμου αγώνα, στοιχείο που αποτελεί και την πεμπτουσία της επιτυχίας στο μπάσκετ. Άλλωστε η διαχείριση καταστάσεων υψηλής πίεσης, διαφοροποιεί τον καλό παίκτη από τον μεγάλο(!) και ο Σάκης Γιαννακόπουλος είναι αποδεδειγμένα ένας μεγάλος παίκτης!





[b]Συμφωνία με Τύρλα[/b[size="4"][/size]


Μετά τις ανανεώσεις όλου του βασικού κορμού, ακολουθούν οι μεταγραφές για το Λαύριο, που φαίνεται πως έχει συμφωνήσει ήδη με τον Γιώργο Τύρλα που έπαιξε στον Πανελευσινιακό.

Ο έμπειρος φόργουορντ είχε συζητήσει και πέρσι με το συγκρότημα του Σερελή αλλά τελικά έμεινε στην Ελευσίνα. Ο 31χρονος παίκτης είχε πέρσι στην Α2 7,8 πόντους και 3 ριμπάουτν με το συγκρότημα του Σκαραφίγκα ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι αυτό το διάστημα είναι στο Ρίο Ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας με την Εθνική ενόπλων




Μετά τις ανανεώσεις όλου του βασικού κορμού, ακολουθούν οι μεταγραφές για το Λαύριο, που φαίνεται πως έχει συμφωνήσει ήδη με τον Γιώργο Τύρλα που έπαιξε στον Πανελευσινιακό.

Ο έμπειρος φόργουορντ είχε συζητήσει και πέρσι με το συγκρότημα του Σερελή αλλά τελικά έμεινε στην Ελευσίνα. Ο 31χρονος παίκτης είχε πέρσι στην Α2 7,8 πόντους και 3 ριμπάουτν με το συγκρότημα του Σκαραφίγκα ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι αυτό το διάστημα είναι στο Ρίο Ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας με την Εθνική ενόπλων
fragi13
Επαφές με Κούνα…

Ο κορμός της ομάδας διατηρήθηκε με τις ανανεώσεις που πραγματοποιήθηκαν. Η πρώτη μεταγραφή- του Τύρλα- ολοκληρώνεται όπως σας είχαμε ενημερώσει από τις 26 Ιουνίου (http://www.basketnet.gr/main/1/a2/articles/7/lavrio-tirlas.html) και τώρα το Λαύριο ετοιμάζεται για τη δεύτερη προσθήκη του. Σύμφωνα με πληροφορίες οι άνθρωποι του συλλόγου έχουν έρθει σε επαφή με τον Βασίλη Κούνα ώστε να επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα του Λαυρίου. Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις. Ο Κούνας πέρυσι αγωνίστηκε στην Κύπρο με τον Κεραυνό Στροβόλου ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα των Πειραϊκού, ICBS, Δάφνης, Μίλωνα και Νήαρ Ηστ, στην Α2…

fragi13
Που …μυαλό για μεταγραφές!

Σίγουρα αυτή την περίοδο οι περισσότερες των ομάδων της Α2 έχουν σοβαρότερους λόγους (ακόμα και επιβίωσης) ώστε να σκέφτονται. Έτσι για τις περισσότερες οι μεταγραφές ή ακόμα και ο σχεδιασμός αποτελούν όρους που δεν είναι του παρόντος. Λίγες είναι οι ομάδες που δείχνουν κινητικότητα και αυτό σε ό,τι έχει να κάνει κυρίως με τις ανανεώσεις… Αυτό το «παζάρι» σας παρουσιάζουμε παρακάτω…



ΟΜΑΔΑ ΗΡΘΑΝ ΕΦΥΓΑΝ
ΑΕΚ
Καστλ. Κοχαντάρεβιτς, Νικολαΐδης, Παπανικολάου, Χαρτ, Ντικούδης, Δορκοφίκης, καλλινικίδης, Μπόιντ, Μάντιτς, Κάρι, Κοκκινόπουλος, Κορωνιός (πρ.)
ΑΕΚ ΑΡΓΟΥΣ
Καρτέλο, Λιούις, Γκιζόγιαννης, Λάππας, Οικονομάκης (πρ.)
ΑΜΥΝΤΑΣ Σουρλής, Βαρδιάνος Βιδάλης, Τζέμης, Δορκοφίκης, Μπάρμπας, Παπαργυρόπουλος, Μπούτρος, Μούκας, Κουκουνιάς
ΑΠΟΛΛΩΝ
Μίλοβιτς, Ψαθάς
ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ
Μπρόζος, Προδρόμου
ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ Μπαξεβάνης (πρ.), Καϊκλής, Ονάσογλου Παναγιωτόπουλος, Παπακωνσταντίνου, Ράλλης, Αγγέλης (πρ.)
ΗΡΑΚΛΗΣ
Δεμερτζής, Τζακόπουλος, Αγγελακόπουλος, Μαρμαρινός, Πέτροβιτς, Κοπρίβιτσα, Δέσπος, Ηλιάδης, Ειτουταβίτσιους, Μπένοφ, Τραϊανός, Χουγκάζ (πρ.)
ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ
Παπούδας, Κουκάς
ΛΑΥΡΙΟ Τύρλας
Ζακυνθινός, Πασχαλης, Αθανασόπουλος, Μπάκας
Ν. ΚΗΦΙΣΙΑ Πετροδημόπουλος, Μοσχοβίτης Τσιάκας, Κούτουλας, Ντεφούδης
ΟΦΗ Κερασοβίτης Τσακιρίδης, Ματενίδης, Ψάλτου, Σουφλιάς
ΠΑΓΚΡΑΤΙ Καλαντζής (πρ.) Βαρδιάνος, Καράβολας, Παπαδόπουλος (πρ.)
ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ Μαντζιώρης, Χάλαρης, Στεφάνου Θέος, Τύρλας, Τριχόπουλος, Μάρτζος
ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ
Λάκσα, Σιζόπουλος, Μαντζιώρης, Καραβανάς
ΠΕΡΑΜΑ
Στέφος
ΠΙΕΡΙΚΟΣ Ταμουρίδης Μολυβδάς (πρ.), Τσαϊτουρίδης, Γρ. Δαμαλής, Θεολόγου
Stockton
QUOTE(fragi13 @ Jul 24 2011, 07:04 ) *
Επαφές με Κούνα…

Ο κορμός της ομάδας διατηρήθηκε με τις ανανεώσεις που πραγματοποιήθηκαν. Η πρώτη μεταγραφή- του Τύρλα- ολοκληρώνεται όπως σας είχαμε ενημερώσει από τις 26 Ιουνίου (http://www.basketnet.gr/main/1/a2/articles/7/lavrio-tirlas.html) και τώρα το Λαύριο ετοιμάζεται για τη δεύτερη προσθήκη του. Σύμφωνα με πληροφορίες οι άνθρωποι του συλλόγου έχουν έρθει σε επαφή με τον Βασίλη Κούνα ώστε να επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα του Λαυρίου. Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις. Ο Κούνας πέρυσι αγωνίστηκε στην Κύπρο με τον Κεραυνό Στροβόλου ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα των Πειραϊκού, ICBS, Δάφνης, Μίλωνα και Νήαρ Ηστ, στην Α2…

Πάντως μπράβο στους παίκτες του κορμού που εκτιμάν το ψωμί που έφαγαν στα 6-7 χρόνια που είναι εκει και στα δύσκολα μένουν . Είναι σημαντικό και σημαίνει ότι το γουστάρουν το Λαύριο .
stantz
Του Γιάννη Ευδαίμων
28/07/2011 (16:12)

Η απουσία του Νίκου Μπογονικολού στο εξωτερικό "πάγωσε" για λίγο τις εξελίξεις στο Παγκράτι, όμως από το Σάββατο που ο επικεφαλής της ομάδας μπάσκετ επιστρέφει στην βάση του, αναμένονται ουσιαστικά νέα. Οι "ροσονέρι" έχουν προχωρήσει σε σημαντικό βαθμό τις επαφές τους με παίκτες που τους ενδιαφέρουν, τόσο από τον περσινό βασικό κορμό, όσο και για την μεταγραφική ενίσχυση του ρόστερ και από την ερχόμενη εβδομάδα ίσως έχουμε τις πρώτες επίσημες ανακοινώσεις.

Στο θέμα της παραμονής του Φώτη Βασιλόπουλου, εκ των κορυφαίων της περσινής χρονιά, τα μηνύματα είναι θετικά, μιας και ο παίκτης τα έχει βρει σε όλα με τον κ. Μπογονικολό, όμως ακόμη δεν έχουν πέσει οι υπογραφές. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να βρεθεί μια οριστική λύση με τα περσινά χρωστούμενα προς τον 25χρονο πλέι μείκερ, θέμα που έχει αναλάβει η περσινή διοίκηση η οποία και έχει την ευθύνη. Κάτι ανάλογο ισχύει και για τις διαπραγματεύσεις με τους υπόλοιπους αθλητές του περσινού βασικού κορμού.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tου Γιάννη Ευδαίμων
28/07/2011 (17:09)

Το αργότερο μέχρι αύριο, αναμένεται να έχει κλείσει θετικά και η τελευταία εκκρεμότητα του Ερμή από το περσινό ρόστερ, που ακούει στο όνομα Στράτος Νησιώτης και στη συνέχεια θα προχωρήσει το πλάνο για την περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας.

Ο έμπειρος φόργουορντ φέρεται να έχει συμφωνήσει σε όλα με την διοίκηση των "πρασίνων" για την παραμονή του στην ομάδα για ακόμη ένα χρόνο και ίσως και αύριο να υπάρξει η επίσημη ανακοίνωση, καθώς απομένουν μόνο οι υπογραφές. Από εκεί και πέρα, εισήγηση του κόουτς Αντώνη Μπαξεβάνη, που έγινε αποδεκτή από την διοίκηση είναι η πραγματοποίηση τεσσάρων μεταγραφών, για τις θέσεις του πλέι μέικερ, του σούτιγκ γκαρντ, του σμολ φόργουορντ και του σέντερ.

Δεδομένου ότι ο Ερμής δεν έχει ουσιαστικές οικονομικές εκκρεμότητες από την περσινή σεζόν και εφ’ όσον υπάρχει ένα καθορισμένο μπάτζετ, δεν πρόκειται να βιαστεί για τις επόμενες μεταγραφικές του κινήσεις τις οποίες θα μελετήσει προσεκτικά. Τέλος, οριστικοποιήθηκε η ημερομηνία έναρξης της προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο, η οποία τοποθετήθηκε την Δευτέρα 22 Αυγούστου.
bionikos
Κουίζ: Ποιος είναι απο παίχτης που περιγράφεται στο kritikobasket.gr???

Μεταγραφικά...
-Ο σχεδιασμός στον ΟΦΗ, συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς, και αύριο αναμένονται νέες εξελίξεις, όσον αφορά και το ρόστερ αλλά και για μεταγραφικούς στόχους. Πληροφορίες από την Αθήνα αναφέρουν ότι οι "ασπρόμαυροι", εξετάζουν περίπτωση σέντερ 27 χρονών, που πέρυσι σημείωνε 8πόντους ανα αγώνα στην ομάδα του, και αποτελούσε "βασικό εργαλείο".Ο παίκτης που τον είχαμε δει πέρυσι, μας είχε αφήσει πολύ καλή εντύπωση.Δεν πρόκειται για "όνομα" μεγάλης κατηγορίας, αλλά είναι από τους παίκτες που θέλει κάθε προπονητής να έχει στην ομάδα του.Ο σέντερ έμεινε πρόσφατα ελεύθερος απο την ομάδα του. Αν πραγματοποιηθεί αυτή η μεταγραφή, θα είναι η δεύτερη κάθοδος που έρχεται φέτος στο Ηράκλειο, από την ίδια ομάδα. Α΄και το τελευταίο...Η ομάδα που ανήκε ο παίκτης, εντυπωσιάζει τα τελευταία χρόνια....
gorilakos
QUOTE(bionikos @ Jul 28 2011, 18:34 ) *
Κουίζ: Ποιος είναι απο παίχτης που περιγράφεται στο kritikobasket.gr???

Μεταγραφικά...
-Ο σχεδιασμός στον ΟΦΗ, συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς, και αύριο αναμένονται νέες εξελίξεις, όσον αφορά και το ρόστερ αλλά και για μεταγραφικούς στόχους. Πληροφορίες από την Αθήνα αναφέρουν ότι οι "ασπρόμαυροι", εξετάζουν περίπτωση σέντερ 27 χρονών, που πέρυσι σημείωνε 8πόντους ανα αγώνα στην ομάδα του, και αποτελούσε "βασικό εργαλείο".Ο παίκτης που τον είχαμε δει πέρυσι, μας είχε αφήσει πολύ καλή εντύπωση.Δεν πρόκειται για "όνομα" μεγάλης κατηγορίας, αλλά είναι από τους παίκτες που θέλει κάθε προπονητής να έχει στην ομάδα του.Ο σέντερ έμεινε πρόσφατα ελεύθερος απο την ομάδα του. Αν πραγματοποιηθεί αυτή η μεταγραφή, θα είναι η δεύτερη κάθοδος που έρχεται φέτος στο Ηράκλειο, από την ίδια ομάδα. Α΄και το τελευταίο...Η ομάδα που ανήκε ο παίκτης, εντυπωσιάζει τα τελευταία χρόνια....

και εχει ξανα συνεργαστει με τον Βλαχο......... smiley.gif
bionikos
QUOTE(gorilakos @ Jul 28 2011, 19:20 ) *
και εχει ξανα συνεργαστει με τον Βλαχο......... smiley.gif


Ποιος είναι τελικά;;;
stantz
Μόνο αίσιο τέλος δεν φαίνεται ότι θα έχει η περίπτωση Κορωνίδη στον Απόλλωνα αφού ο πρώην παίκτης των μελανόλευκων αναμένεται να ανοίξει τα χαρτιά του την επόμενη εβδομάδα, και σύμφωνα με το περιβάλλον του θα δώσει στοιχεία που «καίνε» για την περίπτωσή του στον Απόλλωνα. Ο παίκτης πάντως σύμφωνα με τις ίδιες πηγές δεν πρόκειται να αφήσει τίποτα αναπάντητο και θα κινηθεί νομικά εναντίον όποιου κρίνει σκόπιμο προκειμένου να μην αφήσει καμία υπόνοια για το πρόσωπό του.
Και δεν μιλάμε μόνο για τον Απόλλωνα αλλά ακόμα και για μέσα ενημέρωσης της Πάτρας. Ενδεικτικό της κατάστασης είναι ότι πριν λίγες μέρες, ο δικηγόρος του παίκτη, πήρε τηλέφωνο σε τοπική ημερήσια εφημερίδα της Πάτρας και είπε ότι αν συνεχιστούν οι αναλήθειες για τον παίκτη θα κινηθεί νομικά!
Στα αγωνιστικά ο Άρης Κορωνίδης έχει δεχτεί ήδη κρούσεις από ομάδες, ωστόσο δεν έχει προβεί σε συζητήσεις μέχρι στιγμής, κάτι που αναμένεται να γίνει τις επόμενες ημέρες. Συγκεκριμένα, ο παίκτης έχει προτάσεις από δύο ομάδες τις Κύπρου, μία ομάδα Α1 κατηγορίας της Πολωνίας, μία ομάδα Α2 της Ιταλίας, δύο ομάδες Α2 της Ελλάδας καθώς και από 2 ομάδες της Α1 της χώρας μας. Εν αναμονή λοιπόν, των εξελίξεων που αναμένονται ραγδαίες και άκρως αποκαλυπτικές…
Πηγή: www.vpress.gr

Ελπιζω μονο να μην "φιμωθει". Να βγουν επιτελους στη φορα ολες οι βρωμερες διαπλοκες του δημοσιογραφισκου-ΑΜΕΑ που τις ξερουν και οι πετρες, αλλα κανεις δεν μιλουσε, γιατι τοσο καιρο το ευχαριστιουνταν καποια λαμογια (λογω της ψυχωσης του εν λογω αχυρανθρωπου εναντιον της ομαδας μας)...
stantz
Κατιακος, Λιουις στον ΟΦΗ, Βεσκουκης στο Παγκρατι, Γιαννουλακος, Σιαμανδουρας, Βουλγαρης στον Πανελευσινιακο, Ροδοστογλου στον Πανερυθραϊκο.
stantz
Του Γιάννη Ευδαίμων
12/08/2011 (16:01)

Το Παγκράτι μπαίνει πλέον για τα καλά σε τροχιά σχεδιασμού, καθώς σήμερα πραγματοποίησε την πρώτη του φετινή μεταγραφή. Ο Σάκης Βεσκούκης αποτέλεσε τον… πρώτο, ενώ άμεσα αναμένεται να κλείσει και ο Κώστας Ακτύπης που θα αποτελέσει τον δεύτερο που θα κάνει το δρομολόγιο Πάτρα – Παγκράτι.

Ο Βεσκούκης (31, 1.96), υπέγραψε σήμερα το νέο του συμβόλαιο, παρουσία του επικεφαλής του τμήματος μπάσκετ Νίκου Μπογονικολού, με τον οποίο θα συνεργαστεί για ακόμη ένα χρόνο μετά την Ολυμπιάδα, όπως και με τον κόουτς Τάκη Καλατζή. Το απόκτημα των "ροσονέρι" είναι πάντως… γνωστός στους φιλάθλους του Παγκρατίου, καθώς είχε αγωνιστεί σε αυτό και την περίοδο 2008 – 09.

Ο σχεδιασμός της ομάδας θα προχωρήσει με τον Κώστα Ακτύπη (20, 1.97), που επίσης έχει συμφωνήσει με την διοίκηση και απομένει μόνο η υπογραφή του συμβολαίου του. Όσον αφορά στον Φώτη Βασιλόπουλο, ο 25χρονος πλέι μέικερ θα υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου του την προσεχή Τρίτη, λόγω απουσίας του νομικού του εκπροσώπου, ενώ σταδιακά σε σειρά μπαίνουν και τα υπόλοιπα μεταγραφικά θέματα, όπως αυτά των Τσαμάτου, Νεοφυτίδη και Κορωνίδη.
george69
QUOTE (stantz @ Aug 12 2011, 16:21 ) *
Του Γιάννη Ευδαίμων
12/08/2011 (16:01)

Το Παγκράτι μπαίνει πλέον για τα καλά σε τροχιά σχεδιασμού, καθώς σήμερα πραγματοποίησε την πρώτη του φετινή μεταγραφή. Ο Σάκης Βεσκούκης αποτέλεσε τον… πρώτο, ενώ άμεσα αναμένεται να κλείσει και ο Κώστας Ακτύπης που θα αποτελέσει τον δεύτερο που θα κάνει το δρομολόγιο Πάτρα – Παγκράτι.

Ο Βεσκούκης (31, 1.96), υπέγραψε σήμερα το νέο του συμβόλαιο, παρουσία του επικεφαλής του τμήματος μπάσκετ Νίκου Μπογονικολού, με τον οποίο θα συνεργαστεί για ακόμη ένα χρόνο μετά την Ολυμπιάδα, όπως και με τον κόουτς Τάκη Καλατζή. Το απόκτημα των "ροσονέρι" είναι πάντως… γνωστός στους φιλάθλους του Παγκρατίου, καθώς είχε αγωνιστεί σε αυτό και την περίοδο 2008 – 09.

Ο σχεδιασμός της ομάδας θα προχωρήσει με τον Κώστα Ακτύπη (20, 1.97), που επίσης έχει συμφωνήσει με την διοίκηση και απομένει μόνο η υπογραφή του συμβολαίου του. Όσον αφορά στον Φώτη Βασιλόπουλο, ο 25χρονος πλέι μέικερ θα υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου του την προσεχή Τρίτη, λόγω απουσίας του νομικού του εκπροσώπου, ενώ σταδιακά σε σειρά μπαίνουν και τα υπόλοιπα μεταγραφικά θέματα, όπως αυτά των Τσαμάτου, Νεοφυτίδη και Κορωνίδη.



φιλε stantz , πως βλεπεις την αποκτηση του ΣΤΑΜΟΠΟΥΛΟΥ απο τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ ????
stantz
QUOTE(george69 @ Aug 14 2011, 20:35 ) *
φιλε stantz , πως βλεπεις την αποκτηση του ΣΤΑΜΟΠΟΥΛΟΥ απο τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ ????

Καλος παικτης ειναι, ειδικα στην Γ απο τους πρωταγωνιστες της κατηγοριας, ομως νομιζω οτι θα εχει καθαρα συμπληρωματικο ρολο στον Απολλωνα. Η ελλειψη εμπειριας και παραστασεων απο τις υψηλες κατηγοριες θα φανει. Αλλα με βαση τη λογικη της ομαδας και την ελλειψη χρηματων, πιστευω οτι ηταν αποδεκτη επιλογη.
stantz
Από τη στιγμή που ολοκληρώθηκε ο σχεδιασμός σε ότι αφορά στους Πατρινούς αθλητές, ο Απόλλωνας μπαίνει στην τελική ευθεία της συγκρότησης του έμψυχου δυναμικού του, με την επιλογή δύο κοινοτικών παικτών που να αγωνίζονται στις θέσεις κάτω από τα καλάθια.

Ο Νίκος Βετούλας έχει εντοπίσει τον Ντούσαν Βιρίγεβιτς, ο οποίος έχει ύψος 2.06μ. και είναι 26 χρόνων. Ένας παίκτης ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, είναι πολύ κοντά στο να συμφωνήσει με την Πατρινή ομάδα και να δώσει το παρών στις 22 του μήνα, που έχει προγραμματιστεί η «πρώτη» συγκέντρωση της ομάδας.

Ο Βιρίγεβιτς, είναι πιο δυνατός από τον Μίλοβιτς, «βλέπει» γήπεδο και μπορεί να σκοράρει με κάθε πιθανό τρόπο από μέση απόσταση. Μπορεί να μην διακρίνεται για την ευχέρειά του στο τρίποντο, όμως, μοιάζει να είναι μία «μικρογραφία» του Ματίας Σμόντις.

Από κει και πέρα, ο Νίκος Βετούλας εξακολουθεί να αναζητά τον σέντερ της ομάδας, μετά την οριστική απόσυρση του ενδιαφέροντος για τον Τζόρτζε Πάντελιτς που πρόβαλε αυξημένες οικονομικές απαιτήσεις.
www.sportfmpatras.gr

Παναγια βοηθα που θα φτασει πια ο δημοσιογραφος-ΑΜΕΑ για να δικαιολογησει το πενηνταρι χαρτζηλικι του???
Giannisbasket123
Καλα ο τσαματος δεν κλεινει παγκρτατι; κατι εχουν βάλει για κηφισια στο μπασκετμπλογκ. οτι να ναι http://basketblog.gr/pages/ViewContent.asp...t=1&i=80016
ξέρει κανενας τι γινεται;
natouralistis
QUOTE (Giannisbasket123 @ Aug 20 2011, 21:52 ) *
Καλα ο τσαματος δεν κλεινει παγκρτατι; κατι εχουν βάλει για κηφισια στο μπασκετμπλογκ. οτι να ναι http://basketblog.gr/pages/ViewContent.asp...t=1&i=80016
ξέρει κανενας τι γινεται;


Εγραψαν οτι δε τα βρηκαν στο οικονομικο με το Παγκρατι

"Στα υπόλοιπα μεταγραφικά νέα, το Παγκράτι συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις με τον Αλέξη Τσαμάτο, για το θέμα του οποίου έχει προκύψει ένα "κώλυμα" τις τελευταίες ημέρες, λόγω οικονομικής διαφοράς"
natouralistis

Στη Β' εθνικη εκλεισε τελικα

Σε μία από τις σπουδαιότερες μεταγραφές του φετινού καλοκαιριού προχώρησε ο Φιλαθλητικός. Οι "ερυθρόλευκοι" απέκτησαν για τον επόμενο χρόνο τον ρέκορντμαν συμμετοχών της Α2, Αλέξη Τσαμάτο.
stantz
Μαγκουνης στην Ελευσινα, Σιγκουνας στο Παγκρατι
stantz
Του Αλέξανδρου Τρίγκα
27/08/2011 (12:41)

Η περίπτωση του Στράτου Τσαμπή απασχολεί τους ανθρώπους του Παγκρατίου τις τελευταίες εβδομάδες αλλά η μη απάντηση τού παίκτη στην πρόταση των "ροσονέρι" για συμβόλαιο συνεργασίας τούς έχει αναγκάσει να στραφούν και σε άλλες λύσεις. Έτσι, αυτή τη στιγμή το πλεονέκτημα το έχει ο Νίκος Μακρής.

Ο πρώην πλεϊμέικερ της Ολυμπιάδας Πατρών αποτελεί την πρώτη επιλογή του Τάκη Καλαντζή για την κάλυψη της θέσης καθώς ο έμπειρος προπονητής τον γνωρίζει καλά από την συνύπαρξή τους πέρυσι στους Πατρινούς και θεωρεί ότι μαζί με τον Φώτη Βασιλόπουλο θα συνθέσουν ένα πολύ καλό δίδυμο πλεϊμέικερ.

Ο Μακρής είχε πολύ καλή παρουσία στο περυσινό πρωτάθλημα καθώς μετρούσε κατά μέσο όρο 11,5 πόντους, 3 ριμπάουντ, 4,3 ασίστ και 2,1 κλεψίματα.

Τα σπουδαία για την αθηναϊκή ομάδα έρχονται από την κοινοτική αγορά καθώς οι "ροσονέρι" εξετάζουν προσεκτικά την περίπτωση ενός παίκτη που η απόκτησή του θα προκαλέσει αίσθηση στην κατηγορία και θα ανεβάσει επίπεδο την ομάδα.

Οι διοικούντες την ομάδα ήταν σε διαπραγματεύσεις μαζί του χθες το βράδυ και δεν αποκλείεται εντός των επόμενων ημερών να υπάρξει ευτυχής κατάληξη στις διαπραγματεύσεις και ο παίκτης να γίνει κάτοικος Παγκρατίου.
mentoras28
Grifos


Καποια βοηθεια για το ποιον εννοει ?

Με λιγο ψαξιμο ειδα οτι πορτορικανος δεν υπηρχε σε εκεινο το draft.
stantz
Να που διερρευσε το ονομα:

Μέχρι στιγμής μόνο ένας έχει υπογράψει (Σάκης Βεσκούκης), επί της ουσίας όμως το Παγκράτι όχι μόνο έχει προχωρήσει τις κινήσεις του στο μεταγραφικό μέτωπο, αλλά έχει «κλείσει» κιόλας και τους δύο κοινοτικούς του.

Ο πρώτος εξ αυτών είναι ο Μπράιαν Μπρέισι, ο 33χρονος φόργουορντ που το 2001 επιλέχθηκε στο νούμερο 57 του ντραφτ του ΝΒΑ (από τους Σαν Αντόνιο Σπερς) και τη σεζόν 2005-06 είχε περάσει και από την Α1 για λογαριασμό του Μακεδονικού. Μάλιστα, ο Αμερικανός με το κοινοτικό διαβατήριο είχε κάνει εξαιρετική σεζόν στην Κοζάνη, όπου είχε 12,6 πόντους και 4,6 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.

Ο Μπρέισι έχει στείλει υπογεγραμμένο το προσύμφωνο στο Παγκράτι και αναμένεται να έρθει στην Αθήνα την επόμενη εβδομάδα, όπως και ο άλλος κοινοτικός (έχει συμφωνήσει κι αυτός προφορικά), ο οποίος είναι σύμφωνα με πληροφορίες Γερμανός φόργουορντ που έπαιζε πέρυσι σε αμερικανικό πανεπιστήμιο.
infobasket.gr

Πραγματι, φοβερος παικτης για τα δεδομενα της Α2.
stantz
Του Αλέξανδρου Τρίγκα
02/09/2011 (22:28)

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Παγκρατίου βρίσκεται εν πλήρη εξελίξει με τον Τάκη Καλαντζή να έχει στρέψει την προσοχή του στην εύρεση των δύο κοινοτικών που θα αποκτηθούν. Ο έμπειρος προπονητής έχει στα χέρια του πολλές περιπτώσεις παικτών αλλά αυτοί που φαίνεται να του έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον είναι οι Μπράιαν και Κρις Μπρέισι.

Αμφότεροι έχουν αγωνιστεί κατά το παρελθόν στη χώρα μας καθώς ο μεν Μπράιαν έχει φορέσει τη φανέλα του Μακεδονικού (2005-2006), ενώ ο Κρις αυτή του Αιγάλεω (2007-2008).

Ο Μπράιαν είναι 33 ετών, αγωνίζεται ως πάουερ φόργουορντ και τη σεζόν που αγωνίστηκε με τα χρώματα του Μακεδονικού είχε κατά μέσο όρο 12,6 πόντους και 4,6 ριμπάουντ.

Ο Κρις είναι 32 ετών και με ύψος 1.98 αγωνίζεται ως σμολ φόργουορντ. Την αγωνιστική περίοδο 2007-2008 είχε φορέσει τη φανέλα του Αιγάλεω για 11 παιχνίδια μετρώντας κατά μέσο όρο 7,5 πόντους, 3,7 ριμπάουντ και 1,3 κλεψίματα.

Πρόκειται αναμφισβήτητα για δύο εξαιρετικές περιπτώσεις παικτών που εφόσον αποκτηθούν θα ανεβάσουν επίπεδο τους ροσονέρι και θα τους μετατρέψουν αυτόματα στο Νο1 φαβορί για άνοδο στα σαλόνια της Α1.
Stockton
Όπως και πέρσι έτσι και φέτος , σιγά σιγά όλοι οι παίκτες καταλαβαίνουν ότι τα περιθώρια στενεύουν έτσι κατά μεγάλο ποσοστό οι ίδιοι περίπου παίκτες θα κλείσουν σε ομάδες Α2 . Αναμένεται ενδιαφέρον πρωτάθλημα και φέτος .


stantz
Ειχαμε τρεις πολυ σημαντικες μεταγραφες τις τελευταιες ημερες, Κυριακοπουλος στην Ελευσινα που εκλεισε το ροστερ δημιουργωντας μια πανισχυρη ομαδα (τουλαχιστον ως ροστερ και ονοματα παικτων), Σαββας Ηλιαδης στον Ερμη Λαγκαδα και Μιχαλος στο Περαμα.

stantz
Κουτρουλιας στο Παγκρατι τελικα. Μεγας παικτης, απο τους καλυτερους που εχουν περασει απο την Ολυμπιαδα.

Επισης ο Τσοτσος εκλεισε στην Δοξα Λευκαδας.
ashton
Αρκαδικός : ΑΝδρόνικος Γκιζογιαννης, Σπυρος Πάνου, Σωτηρης Ντοβας
Παγκράτι : Αλέξης Ράπτης
Κηφησιά : Νίκος Κόκκαλης
Πέραμα : Άρης Κορωνίδης
Πιερικός/Αρχέλαος : Γιάννης Φουσιτζής
ΟΦΗ : Νίκος Ορφανός
Α.Ε.Κ. : Αλέξης Φαλέκας, Σταύρος Κοκκινόπουλος, Θανάσης Μαγκωνής, Πέτρος Νοέας, Αντώνης Μάντζαρης
ashton
οδηγός Α2
http://basketa2.blogspot.com/2011/10/2-201112.html

(δεν έχει τις μεταγραφές Οκτωβρίου πχ Μάγλος στο Άργος, Δέσπος-Κούρτης σε ΑΕΚ)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.