QUOTE(red pyramid88 @ Jul 29 2009, 18:45 )

Υπάρχει και σχετικό άθρο εδώ για το τι ρόστερ ταιριάζει στη συγκεκριμένη ομάδα
http://www.nba.com/2009/news/features/vinc...musa/index.htmlΓια να είμαι ειλικρινής διαφωνώ και με το άθρο και με εσένα

Κατά τη γνώμη μου λείπει ο κλασσικός σουτέρ απο αυτή την ομάδα, αυτός που έχει σίγουρα κάποια σουτ μεγάλης απόστασης, ελεύθερος ή μαρκαρισμένος. Επίσης, δε βλέπω λογική να παίξει ο Oden, απο τη στιγμή που και στο ίδιο το NBA έχει (ως τώρα) μέτρια παρουσία. Αν θέλανε οπωσδήποτε κάποιον δυνατό/βαρύ ψηλό που να είναι και σχετικά έτοιμος γιατί να μην διαλέξουν κάποιον εκ των Okafor/Bynum?
Προσωπικός θα προτιμούσα το εξής ρόστερ
Paul, Williams, Rose
Kobe, Wade, Korver (για το σούτ του κυρίως)
Lebron, Carmelo, Durant
Bosh, Horford (αυτόν πως και δε τον σκέφτηκε κανείς?αμερικάνος δεν είναι?)
Howard
12ό παίκτη δε μπορώ να σκεφτώ γιατί οι περισσότεροι που μου έρχονται στο νού
(Iguodala, Mayo, Gay, Bynum) έχουν πολλά κοινά στοιχεία με παίκτες που ήδη παίζουν. Υποθέτω ότι αυτό που λείπει απο αυτή την ομάδα είναι ένας βετεράνος όπως ήταν ο Kidd ή όπως θα ήταν ο Billups το 2008 που να δώσει στις κρίσιμες στιγμές με την εμπειρία του το κάτι παραπάνω.
υ.γ. το ότι είσαι οπαδός των Blazers δε φένεται καθόλου απο το ρόστερ σου

O Xορφορντ ειναι Δομηνικανος..
Η αληθεια ειναι πως εχω μια συμπαθεια στους Μπλειζερς..

..ομως στα καμπ εχουν κληθει ολοι αυτοι που τοποθετησα συν τον Μπειλες..
Αυτη η ομαδα νομιζω οτι εχει πολυ καλο μακρινο σουτ.Μην ξεχνας πως ο κλασικοτερος σουτερ το 2008 ο Ρεντ,σχεδον δεν χρησιμοποιηθηκε..επαιξε ελαχιστα δηλαδη..
Αντι του Ρεντ εχω τοποθετησει τον Ροι,ο οποιος ειναι απ τους πλεον ανερχομενους σταρ.
Αντι του Κιντ εχω βαλει τον Ροουζ(καλο ειναι το ''νεο αιμα'' να εχει παραστασεις παιζοντας με τους καλυτερους).
Αντι του Μπουζερ εβαλα τον Γκριφιν & νομιζω οτι θα ειναι σ'αυτη την ομαδα..
Τελος,εβαλα εναν επιπλεον ψηλο σε αντιθεση με το 2008(αντι του Πρινς),τον ΛαΜαρκους,ο οποιος σεζον με τη σεζον καθιερωνεται πλεον στους κορυφαιους ψηλους.