QUOTE(The Admiral @ May 31 2008, 01:59 )

Φυσικα και δεν τις σεβονται.Απο τη νοοτροπια που επεδειξε το Χιουστον το καλοκαιρι με τον ΠΑΟ μεχρι τις ποικιλες εθνικες ομαδες μετα την dream team,επεδειξαν πολυ λιγο σεβασμο στον (υποδεεστερο,ειναι η αληθεια) αντιπαλο.
Το Χιούστον δεν έδειξε καμία ασέβεια. Αν αναφέρεσαι στο αγωνιστικό κομμάτι, ότι δηλαδή κέρδισαν με μεγάλη διαφορά, αυτά είναι κομπλεξαρίσματα. Σαν οργανισμός, όντως, εσείς δείξατε πιο φιλόξενοι από τον αντίστοιχο των Ρόκετς, αυτό όμως δεν σας κάνει αυτόματα την μοναδική Αμερικάνικη ομάδα που σέβεται τις Ευρωπαικές. Όλες οι υπόλοιπες που φιλοξένησαν Ευρωπαική ομάδα υπήρξαν αφιλόξενες ή έδειξαν καμία ασέβεια;

Ποιοι κρατανε χαμηλους τονους morfi?Μηπως οι Σελτικς που μετα απο αιωνες ανυπαρξιας εχουν ανακηρυχτει πρωταθλητες απο τους οπαδους τους απο τον Σεπτεμβρη?Οι Λεηκερς που ολο κατι πομπωδες ειχε να πει ο Σακιλ,ολο και καποιον να χαρακτηρισει,μια ο Κομπε ηθελε να αποδειξει οτι αυτος ειναι το Νο 1 και οτι μπορουσε χωρις το Σακιλ,ενα σωρο μπουρδες για τα εσωτερικα της ομαδας που θα επρεπε να μας απασχολουν οσο το παρασκηνιο του χωρισμου της κυριας Ρουλας με τον Φραν.Μηπως οι Μαβερικς με τον πιο γραφικο προεδρο της ιστοριας του ΝΒΑ?Μηπως οι Σανς που μονο πλερεζες δε βαλανε περσι για δυο φασεις και σ'εκεινα τα ματς που ηταν ανυπαρκτοι δεν εκαναν καμια αυτοκριτικη?Δημιουργησαν ποτε τετοια προβληματα οι Σπερς?
Οι Σπερς είναι γεγονός ότι είναι από τις ήσυχες ομάδες. Δεν έχω πρόβλημα με το να παραδεχτώ κάτι τέτοιο (και γιατί να έχω άλλωστε; ) και θα πρέπει να ήμουν τυφλός για να μη το δω. Αλλά η άποψη ότι ήταν η μοναδική ομάδα που κράταγε χαμηλό προφίλ, είναι άκρως οπαδική και εκτός πραγματικότητας. Εκτός από τους Λέικερς και τους Σέλτικς που θα γράψω ύστερα γιατί, οι υπόλοιπες πάντα έκλεβαν τα φώτα της δημοσιότητα για τους οποιοδήποτε λόγους (που και πάλι τις περισσότερες φορές αγωνιστικοί ήταν) αλλά τις βάζεις στο ίδιο τσουβάλι πχ με τους Πίστονς, τους Τζαζ ή τους Ρόκετς που εκτός από κανά αγωνιστικό άθλο δεν ακούγονται ποτέ για τίποτα άλλο; Ακόμη και πολύ μικρότερες ομάδες, όπως πχ οι Μπακς ή οι Μπομπκατς δεν θα τις ακούσεις ποτέ αν δε υπερβούν τις αγωνιστικές φιλοδοξίες τους.
Για τους Λέικερς και Σέλτικς... Αυτά για τους Λέικερς πλέον είναι παρελθόν και εντελώς αθόρυβα φέτος τερμάτισαν στη πρώτη θέση και πήγαν στους τελικούς. Για τους Σέλτικς, όπως πολύ έυστοχα είπες και εσύ "εχουν ανακηρυχτει πρωταθλητες απο τους οπαδους", γιατί σαν οργανισμός, σαν ομάδα ακόμη και σαν παίκτες ξεχωριστά, ξέρουν και οι ίδιοι ότι πρωταθλητής δεν είσαι αν δεν το σηκώσεις, για αυτό και όλη τη χρονιά έχουν κρατήσει το στόμα τους κλειστό και δεν κάνουν τίποτα άλλο πέρα απ'το να παίζουν μπάσκετ.

Δημιουργησαν ποτε τετοια προβληματα οι Σπερς?
Οι Σπερς δυστυχώς δημιούργησαν άλλου είδους προβλήματα. Δεν θα το αναλύσω γιατί το έχω κάνει στο παρελθόν.

+1000.Το δευτερο πραγμα στο οποιο συμφωνουμε.
Ωραία. Καιρός να τα βγάλεις τότε.
btw εγώ μάλλον δεν θα το συνεχίσω. Το θεωρώ πολύ κουραστικό και ανούσιο να συζητώ με τυφλούς οπαδούς.