sarounas
Jul 7 2006, 21:56
Νομίζω είναι καλό να θυμηθούμε την σεζόν που μόλις πέρασε στην ιστορία, λοιπόν
η ερώτηση είναι πιο ήταν το κορυφαίο ματς που παρακολουθήσατε φέτος,
η ερώτηση είναι εντελώς υποκειμενική, ρωτώ με ποιο ματς από αυτά που είδατε τόσο ζωντανά όσο και από βίντεο έστω και αν γνωρίζατε το αποτέλεσμα γουστάρατε πραγματικά και το ευχαριστηθήκατε με την ψυχή σας, ξέρετε αυτό το συναίσθημα στο τέλος ή λίγο πριν το τέλος του αγώνα που δεν αλλάζουμε με τίποτε
για μένα το πιο μεγάλο παιχνίδι ήταν εκείνο στην κανονική σεζόν στο Κλίβελαντ όπου το Μαιάμι έχασε το παιχνίδι στην φοβερή κόντρα Λεμπρόν 47π- Ουέιντ 44π. ειδικά στην τέταρτη περίοδο με πολλές ασίστ και ριμπάουντ από τον καθένα
κέρδισε με διαφορά στήθους την έκτη αναμέτρηση των πλέι οφ του πρώτου γύρου Ουάσιγκτον-Κλίβελαντ 2-4, καθώς και τον τελευταίο τελικό όχι τόσο για την εξέλιξη αλλά για την εντυπωσιακή ατμόσφαιρα και το πάθος που ξεχύλιζε, βεβαίως υπάρχουν και άλλα πολλά παιχνίδια και προσωπικά δεν συγχωρώ τους υπεύθυνους του Σούπερσπορτ που χάσαμε το έκτο παιχνίδι Λέικερς-Φοίνιξ και φυσικά μάλλον το πραγματικά κορυφαίο όλων Σαν Αντόνιο-Ντάλας 3-4, βέβαια υπήρχαν και άλλα που πιστεύω θα θυμηθείτε εσείς
NBAholic
Jul 8 2006, 00:41
Δυστυχώς δε θα πρωτοτυπήσω. Με το που είδα τον τίτλο, μου ήρθαν στο μυαλό τα 2 παιχνίδια του Κλίβελαντ, με Μαϊάμι και Ουάσιγκτον.
Θα προσθέω όμως και τον τρίτο τελικό ΝΒΑ, με την έναρξη της μεγάλης αντεπίθεσης του Μαϊάμι, όπως και την αναμέτρηση με το Ντιτρόιτ (με τους 17 σερί πόντους του Γουέιντ στο τέλος).
Δυστυχώς, με τους Λέικερς δεν έκαναν καθόλου καλές επιλογές.
NBAholic
Jul 8 2006, 00:45
Λεμπρόν 47π- Ουέιντ 44π.
Για να γεμίζει ο στόμας μας, ολόκληρη η γραμμή τους ήταν: Λεμπρόν: 47/12/9, Γουέιντ: 44/8/9. Στον Μπρον είχαν καταγράψει τριπλ νταμπλ τότε, αλλά μετά από μερικές μέρες του αφαίρεσαν μια ασίστ...
Alexmei
Jul 8 2006, 17:48
εμένα μου άρεσε πολύ το παιχνίδι κανονικής περιόδου Detroit- Miami όπου το Detroit έχασε 2 πόντους (98-100) με το τελευταίο καλάθι του Wade! Επίσης από τα ποιο ωραία ματς ήταν Κλίβελαντ - Ουόριορς με το καλάθι του James στην έδρα τον Golden state 0,7 δεύτερα πριν το τέλος....άλλο ένα είναι όχι σαν ματς αλλά η 50 του Νοβίτσκι στα Play off....
dizzy_fingers
Jul 9 2006, 05:12
Τί λέτε για την 81άρα του Κόμπι?
Αν μη τι άλλο ιστορικό παιχνίδι...
Απορω πως δεν το ανεφερε ο χολικ...
NBAholic
Jul 9 2006, 15:45
Mα γιατί η ερώτηση αναφερόταν στα παιχνίδια που παρακολουθήσαμε φέτος (υποθέτω ζωντανά). Το παιχνίδι βέβαια το κατέβασα αργότερα, αλλά αφότου είχε λήξει η σεζόν. Τι νομίζατε, δε θα ανέφερα αλλιώς την 81άρα και την 62άρα;
QUOTE(sarounas @ Jul 7 2006, 09:56 PM)
Νομίζω είναι καλό να θυμηθούμε την σεζόν που μόλις πέρασε στην ιστορία, λοιπόν
η ερώτηση είναι πιο ήταν το κορυφαίο ματς που παρακολουθήσατε φέτος,
η ερώτηση είναι εντελώς υποκειμενική,
ρωτώ με ποιο ματς από αυτά που είδατε τόσο ζωντανά όσο και από βίντεο έστω και αν γνωρίζατε το αποτέλεσμα γουστάρατε πραγματικά και το ευχαριστηθήκατε με την ψυχή σας, ξέρετε αυτό το συναίσθημα στο τέλος ή λίγο πριν το τέλος του αγώνα που δεν αλλάζουμε με τίποτε
NBAholic
Jul 9 2006, 16:25
A, δεν το πρόσεξα και πολύ, φαίνεται.
Φυσικά, βάλτε το κι αυτό στα favorites.
Alexmei
Jul 9 2006, 16:47
QUOTE(dizzy_fingers @ Jul 9 2006, 03:12 AM)
Τί λέτε για την 81άρα του Κόμπι?
Αν μη τι άλλο ιστορικό παιχνίδι...
σαν παιχνίδι του Κόμπι....γιατί σιγά την ομάδα που είχαν να νικήσουν!! Σαν ομαδικό game ήταν χάλια! Μόνο ο Κόμπις άξιζε
NBAholic
Jul 9 2006, 23:45
Aς μην γελιόμαστε: Πολλά παιχνίδια γίνονται θρυλικά λόγω ατομικών επιδόσεων.
Αν μου προσφερόταν να επιλέξω ανάμεσα σε μια σειρά DVD με τους πραγματικά καλύτερους αγώνες μιας τυχαίας ομάδας και μια σειρά με τους πραγματικά καλύτερους αγώνες ενός τυχαίου παίχτη, θα επέλεγα το δεύτερο. Ο λόγος; Πολλές από τις καλύτερες επιδόσεις μιας ομάδας λογικά θα έρθουν σε αγώνες όπου θα κάνει περίπατο και ως γνωστόν, οι μονόπλευροι αγώνες συχνά κουράζουν. Φυσικά, δεν το σκέφτονται όλοι έτσι, καθώς στους περισσότερους η φράση "καλύτεροι αγώνες" παραπέμπει μόνο σε μεγάλους αγώνες πλέι οφ, τελικούς, κτλ, και όχι σε αγώνες που η ομάδα πλησίασε πραγματικά το απόγειο των δυνατοτήτων της. Εξ'ου και η χρήση του "πραγματικά".
HOULIGAN76
Jul 10 2006, 14:37
O τρίτος τελικός μεταξύ Χιτ-Ντάλλας.Τα είχε όλα.
Ενα ματς που ήταν συναρπαστικός αλλά δυστυχώς δεν τον παρακολούθησα ήταν το έκτο ματς όπου το Φοίνιξ ισοφάρισε σε 3-3 τους Λέικερς.
Πάντως οι φίλοι του επιθετικού μπάσκετ είχαν πάλι καλές ευκαιρίες να παρακολουθήσουν ωραίους αγώνες εφέτος και κυρίως αυτοί των Φοίνιξ.
dizzy_fingers
Jul 11 2006, 23:41
QUOTE(Alexmei @ Jul 9 2006, 02:47 PM)
σαν παιχνίδι του Κόμπι....γιατί σιγά την ομάδα που είχαν να νικήσουν!! Σαν ομαδικό game ήταν χάλια! Μόνο ο Κόμπις άξιζε
Ακόμη και σαν παιχνίδι είχε να προσφέρει κάτι.
Μην ξεχνάς ότι πριν πάρει μπρος ο Κόμπυς, οι Λέηκερς ήταν πίσω 20 πόντους....
Alexmei
Jul 12 2006, 19:26
QUOTE(dizzy_fingers @ Jul 11 2006, 09:41 PM)
Ακόμη και σαν παιχνίδι είχε να προσφέρει κάτι.
Μην ξεχνάς ότι πριν πάρει μπρος ο Κόμπυς, οι Λέηκερς ήταν πίσω 20 πόντους....
ναι αλλά μόλις πήρε μπρος είδες τι έγινε....
Ο 3ος κ ο 5ος τελικος,και το Κλιβελαντ-Μαιαμι λογω της απιστευτης μονομαχιας στο τελος!!
Το κλιβελαντ-Ουασινγκτον δεν το ειδα..
QUOTE(Anaz @ Jul 17 2006, 06:39 PM)
Ο 3ος κ ο 5ος τελικος,και το Κλιβελαντ-Μαιαμι λογω της απιστευτης μονομαχιας στο τελος!!
Μηπως ηθελες να πεις νταλλας - μαιαμι?Η μηπως εννουσες παιχνιδι κανονικης περιοδου?
QUOTE(Anaz @ Jul 17 2006, 06:39 PM)
Το κλιβελαντ-Ουασινγκτον δεν το ειδα..
Εγω ημουνα εκει...
Tης κανονικης περιοδου ντε..
Εγω ημουνα εκει..
.
Petgio
Jul 24 2006, 13:23
Paidia de exw kati sigekrimeno alla oi telikoi(oxi oloi) itan apo ta kalitera paixnidia pou eida...
Keyser_Soze
Aug 30 2006, 17:40
Μαιάμι-Ντιτρόιτ 100-98, με το ΑΠΙΣΤΕΥΤΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ κρεσέντο του Γουέιντ στα τελευταία 2 λεπτά που σημείωσε τους τελευταίους 17 πόντους (αν θυμάμαι καλά) της ομάδας του. Το ΤΕΛΕΙΟΤΕΡΟ παιχνίδι που είδα τα 3 τελευταία χρόνια...!
Τα φετινά πλέι οφ, όσα είδα, ήταν φοβερά παιχνίδια και με πολλά one man show. Παιχνίδι δεν μπορώ να διαλέξω γιατί δεν τα θυμάμαι τώρα.
Edit:
[/quote]
για μένα το πιο μεγάλο παιχνίδι ήταν εκείνο στην κανονική σεζόν στο Κλίβελαντ όπου το Μαιάμι έχασε το παιχνίδι στην φοβερή κόντρα Λεμπρόν 47π- Ουέιντ 44π. ειδικά στην τέταρτη περίοδο με πολλές ασίστ και ριμπάουντ από τον καθένα
[/quote]
Όντως φοβερό παιχνίδι.
Alexmei
Aug 31 2006, 19:05
Μαιάμι-Ντιτρόιτ 100-98, με το ΑΠΙΣΤΕΥΤΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ κρεσέντο του Γουέιντ στα τελευταία 2 λεπτά που σημείωσε τους τελευταίους 17 πόντους (αν θυμάμαι καλά) της ομάδας του. Το ΤΕΛΕΙΟΤΕΡΟ παιχνίδι που είδα τα 3 τελευταία χρόνια...!
εδώ θα συμγωνήσω! παρόλο που έχασε η ομάδα μου, ο τρόπος που έπαιξε ο Wade με εντυποσίασε πάρα πολύ! ειδικά εκείνο το καλάθι στην εκπνοή για την νίκη ήταν απίστευτο!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.