Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ Α1-Α2 2008
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Γυναικείο μπάσκετ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
basketa
Αντε και ο Βγενοπουλος κουμπαρος..!
sch
Η Ζέρβα στον Αθηναϊκό

Ενίσχυσης συνέχεια!
Ο Αθηναϊκός μετά τις Λατόγια Ντέιβις και Κέιτι Γκερλντς ενέταξε στο δυναμικό του μια πολύ καλή Ελληνίδα αθλήτρια, η οποία αναμένεται να προσδώσει εμπειρία και πολλές βοήθειες στη γραμμή των ψηλών της ομάδας του Τζώρτζη Δικαιουλάκου.
Η ομάδα του Βύρωνα ανακοίνωσε την απόκτηση της Νίκης Ζέρβα, που τα τελευταία χρόνια έκανε- κάτι παραπάνω από- αισθητή την παρουσία της στο ελληνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Καστοριάς. Η ίδια, πάντως, μίλησε για προοπτική για σύμπνοια απόψεων με τη διοίκηση της ομάδας του Βύρωνα, ενώ αναφέρθηκε και στο μεγάλο της όνειρο.
Η ανακοίνωση της ομάδας του Βύρωνα έχει ως εξής:

"Η Διοικούσα Επιτροπή του Αθηναϊκού Α.Σ. Βύρωνα, ανακοινώνει την απόκτηση της Νίκης Ζέρβα με ελεύθερη μεταγραφή. Η Ζέρβα είναι 29 χρονών, αγωνίζεται στη θέση "4" και τα τελευταία τέσσερα χρόνια αγωνίστηκε στο ελληνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Καστοριάς.

Ξεκίνησε την καριέρα της στον Πρωτέα Κορδελιού, έπειτα μεταπήδησε στον Δαναό Τρικάλων κι εν συνεχεία στην ομάδα της Δυτικής Μακεδονίας, με την οποία κατάφερε να αναδειχθεί, αποτελώντας βασικό της στέλεχος στην πορεία της στην Α1. Στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα της Εθνικής ομάδας μπάσκετ γυναικών με την οποία συμμετείχε στους Μεσογειακούς αγώνες το 2005.

Μετά την επίτευξη της συμφωνίας η Νίκη μίλησε για τους λόγους που την ώθησαν στην επιλογή του Αθηναϊκού. "Η προοπτική", επεσήμανε αρχικά και συμπλήρωσε: "Μόλις συναντήθηκα με τους ανθρώπους της ομάδας και μου κατέθεσαν τις απόψεις τους, αμέσως συμφωνήσαμε. Το σκεπτικό τους δεν διαφέρει από το δικό μου. Ο Αθηναϊκός έχει φιλοδοξίες, πρόκειται για σωματείο με σπουδαία οργάνωση και θεωρώ πως είναι ακριβώς αυτό που ζητάω αυτή τη στιγμή στην καριέρα μου. Το γεγονός πως στην ομάδα βρίσκεται ο Τζώρτζης Δικαιουλάκος φυσικά και έπαιξε ρόλο στην απόφασή μου, όπως και η γένει στάση των ανθρώπων της διοίκησης και του Νίκου Χαρδαλιά".

Η Νίκη θα συναντήσει γνώριμα πρόσωπα στον Αθηναϊκό, με τα οποία έχει ξανά συνεργαστεί στην Καστοριά. "Με χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός πως στην ομάδα βρίσκονται παίκτριες με τις οποίες στο παρελθόν έχω ξανά συνεργαστεί. Αυτό είναι καλό και για ψυχολογικούς, αλλά και φυσικά για αγωνιστικούς λόγους". Όσο για όνειρό της; Όπως κάθε αθλητής και αθλήτρια θα ήθελε "να πανηγυρίσω έναν τίτλο! Ο Αθηναϊκός έχει τα εχέγγυα να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα".

Ο τεχνικός της ομάδας Τζώρτζης Δικαιουλάκος από την πλευρά του επεσήμανε: "Πρόκειται για μια πολύ καλή αθλήτρια με εμπειρία και δύναμη. Θεωρώ πως θα μας δώσει πολύ σημαντικές βοήθειες αγωνιστικά, ενώ πρόκειται για μια κοπέλα με ήθος και σωστή αντίληψη τόσο εντός, όσο και εκτός του παρκέ".

Στα "πράσινα" η Κατωπόδη

Την δεύτερη μεταγραφή του πραγματοποίησε σήμερα ο Παναθηναϊκός, ο οποίος απέκτησε την Ευαγγελία Κατωπόδη. Όπως είχαμε γράψει και σε δημοσίευμά μας στις 25/05 με τίτλο "Φουλάρει για Κατοπώδη", οι "πράσινοι" εδώ και καιρό πολιορκούσαν την 21χρονη παίκτρια, η οποία θεωρείται ανερχόμενο ταλέντο.

Ο Κώστας Κεραμιδάς την είχε στο "στόχαστρο" του, αφού την περασμένη σεζόν με τις εμφανίσεις που πραγματοποίησε φορώντας τη φανέλα του Ηρακλή, έκανε αίσθηση. Το "τριφύλλι" έχει πλέον στο ρόστερ του δύο νέα ταλέντα (απέκτησε και την Τρεμκατζή) και πλέον θα κινηθεί για πιο έμπειρες παίκτριες

Τρίτο… χτύπημα

Μεταγραφών συνέχεια για τη ΦΕΑ! Η εξαιρετική προσπάθεια της ομάδας του Μάριου Δεσποτάκη συνεχίζεται με την απόκτηση της τρίτης παίκτριας για φέτος. Ο λόγος για την Γιούλα Δημοπούλου, η οποία είναι 23 χρονών, έχει ύψος 1μ70 και αποτελεί το τρίτο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας.

Η 23χρόνη παίκτρια αγωνίστηκε πέρυσι με την φανέλα του Παναθηναϊκού, ενώ από τη νέα αγωνιστική περίοδο θα τεθεί υπό τις οδηγίες του Μάριου Δεσποτάκη και μαζί με τις Μητροπούλου, Σερέτη αλλά και αυτές που θα ακολουθήσουν, θα προσπαθήσουν να φέρουν εις πέρας την αποστολή τους. Μοναδικός στόχος της ΦΕΑ είναι η επόμενη σεζόν, να είναι και η τελευταία στο πρωτάθλημα της Α2.


basketblog.gr
Tatubasketfan
QUOTE(sch @ Jun 23 2008, 22:05 ) *
απέκτησε και την Τρεμκατζή


εντάξει εγώ εδώ λέω έλεος..... ohmy.gif huh.gif huh.gif και είναι Τρέμκατζη όχι Τρεμκατζή

ο ηρακλής τελικά τι θα κατεβάσει Α2?
tissiaPa
δανεικη η κατωποδη απ τον ηρακλη.Οχι μεταγραφη!
berry the truth
ΓΥΝΑΙΚΕΣ-ΑΡΗΣ ΧΟΛ: Δυναμικό μπάσιμο την νέα σεζόν!

Μεγάλος επιχειρηματικός όμιλος θα ενισχύσει την ομάδα στο ξεκίνημα μιας νέας εποχής

"Ο ΑΚΟ ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ανακοινώνει ότι έχει έρθει σε συμφωνία με μεγάλο επιχειρηματικό όμιλο που εδρεύει στην Ελλάδα και ο οποίος θα αποτελέσει τον βασικό χρηματοδότη της ομάδας στα πλαίσια ενός πενταετούς πλάνου. Ήδη σε συνεργασία με το τεχνικό επιτελείο της ομάδας έχουν γίνει οι πρώτες κινήσεις για τον μεταγραφικό σχεδιασμό της νέας σεζόν και τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν οι ανακοινώσεις τόσο για την συμφωνία με τον όμιλο όσο και για τις παίκτριες που θα στελεχώσουν το ρόστερ.

Η πρόεδρος της ομάδας, κυρία Αργύρη, ιδιαίτερα ευχαριστημένη από την εξέλιξη αυτή, τόνισε: «Είμαστε χαρούμενοι όλοι στον σύλλογο και ελπίζουμε ότι η κίνηση αυτή θα αποτελέσει το ξεκίνημα μιας νέας εποχής για τον ΑΡΗ ΧΟΛΑΡΓΟΥ. Στο σημείο αυτό θέλω να τονίσω ότι οι παράγοντες, οι προπονητές και οι πρόεδροι των ομάδων δεν θα πρέπει μόνο να λέγονται κύριοι αλλά και να είναι κύριοι στην συμπεριφορά τους».

BETSMART.GR
ptolemaidaras
QUOTE(berry the truth @ Jun 24 2008, 13:49 ) *
...Στο σημείο αυτό θέλω να τονίσω ότι οι παράγοντες, οι προπονητές και οι πρόεδροι των ομάδων δεν θα πρέπει μόνο να λέγονται κύριοι αλλά και να είναι κύριοι στην συμπεριφορά τους».

καλα, μωρέ όλοι συμφωνούμε σε αυτό, όμως τι νόημα θέλει να μας περάσει εδώ ο ποιητής και κλείνει έτσι την ανακοίνωσή του/της;
ptolemaidaras
QUOTE(sch @ Jun 23 2008, 20:05 ) *
Στα "πράσινα" η Κατωπόδη
Την δεύτερη μεταγραφή του πραγματοποίησε σήμερα ο Παναθηναϊκός, ο οποίος απέκτησε την Ευαγγελία Κατωπόδη. Όπως είχαμε γράψει και σε δημοσίευμά μας στις 25/05 με τίτλο "Φουλάρει για Κατοπώδη", οι "πράσινοι" εδώ και καιρό πολιορκούσαν την 21χρονη παίκτρια, η οποία θεωρείται ανερχόμενο ταλέντο.

Τώρα άμα σας πω πως έρχεται στην Πτολεμαίδα θα με βγάλετε τρελο!
Πάντως αν δεν έρθει σε εμας θα μείνει Θεσ/νικη.
Για Παναθηναικο που διαβασα, αν και εξεπλάγην, το έψαξα λιγο.... και όλες οι απαντήσεις που παίρνω είναι αρνητικές.
Είναι σίγουρο;;;
Σας το ξαναλέω, Πτολεμαίδα θα έρθει...!!!!
Τι να πω τωρα, έχω μπερδευτεί λίγο...
berry the truth
ακυρη η μεταγραφή της κατωπόδη στον ΠΑΟ!!!!

η κοπέλα μένει μάλλον σαλόνικα σε γειτονικό σωματείο του γηραιού!!!
leonkalf
Φάνυ Ροϊδου στον Κρόνο Αγ. Δημητρίου

Μεταγραφή-έκπληξη από την ομάδα του Κρόνου, που παίρνει στην ομάδα της μια πολύπειρη παίκτρια από Α1 και ενισχύεται σημαντικά!!
Live strong
QUOTE(berry the truth @ Jun 24 2008, 16:31 ) *
ακυρη η μεταγραφή της κατωπόδη στον ΠΑΟ!!!!

η κοπέλα μένει μάλλον σαλόνικα σε γειτονικό σωματείο του γηραιού!!!


Σήμερα ανακοινώθηκε η μεταγραφή της στην εφημερίδα "Φως" οπότε;.... rolleyes.gif
tissiaPa
QUOTE(leonkalf @ Jun 25 2008, 02:06 ) *
Φάνυ Ροϊδου στον Κρόνο Αγ. Δημητρίου

Μεταγραφή-έκπληξη από την ομάδα του Κρόνου, που παίρνει στην ομάδα της μια πολύπειρη παίκτρια από Α1 και ενισχύεται σημαντικά!!


η ροιδου δε στριβει ουτε με αιτηση!
basketa
QUOTE(tissiaPa @ Jun 25 2008, 10:18 ) *
η ροιδου δε στριβει ουτε με αιτηση!

Ποιος σου ζητησε τη γνωμη;
anti15
QUOTE(tissiaPa @ Jun 25 2008, 10:18 ) *
η ροιδου δε στριβει ουτε με αιτηση!

Εσύ στρίβεις δηλαδή???Ή είσαι ακόμα ένας άσχετος που ασχολείται με το μπάσκετ και με τις παίχτριες συγκεκριμένα???
Live strong
Παρακαλώ μπορούμε να ηρεμίσουμε λίγο; peace.gif
tatr6
QUOTE(tissiaPa @ Jun 25 2008, 10:18 ) *
η ροιδου δε στριβει ουτε με αιτηση!



Μάλλον θα σε έχει κάνει εσένα να "στρίψεις" και μπερδεύτηκες... icon_wave.gif
balou
η ροιδου δε στριβει ουτε με αιτηση!
[/quote]

Προσεχε μονο οταν στριψει μην βρεθεις μπροστα της....
anti15
Αφού αρκετά ασχοληθήκαμε με άμυαλους ανθρώπους(συγνώμη αλλά δεν μου βγαίνει να γράψω κάτι άλλο) ας ασχοληθούμε και με τις μεταγραφές..
Λοιπόν σήμερα έκλεισε στα Χανιά η Ευμορφοπούλου Σίσσυ....
41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif
77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif
tatr6
Στα Χανιά το Σισσάκι???
Θα μας γίνει και Κρητικιά???

Μπράβο girl!!! Αφού κατάφερες να ξεμπερδέψεις... wink.gif

Η μια αδερφή ήταν να πάει Κω και η άλλη πάει Κρήτη... Ωραία τα καταφέρατε... tongue.gif
mpalla
Από το http://www.proteasvoulas.piczo.com

Η μεταβατική περίοδος καλά κρατεί!Συνεχίζουμε ακάθεκτες τις προπονήσεις μας αναμένοντας τις καλοκαιρινές διακοπές!
Οι πρώτες αλλαγές στην ομάδα έγιναν και σίγουρα θα υπάρξουν κι άλλες..Βοηθός προπονητή,στο πλάι του coach μας Αργύρη Παπαπέτρου, θα είναι πλέον ο Δημήτρης Βαρβούνης.Νέος,ορεξάτος,με γνώσεις στο μπάσκετ τόσο σαν παίκτης όσο και σαν προπονητής είναι έτοιμος να μας βοηθήσει σε όλους τους τομείς!Καλωσήρθες coach!
Δεδομένη θεωρείται πλέον η απόκτηση των Δήμητρα Μπαρμπερίδου(Λιόσια) και Θάλεια Κασάπογλου(Ατρόμητος) αφού έληξαν και τα τυπικά θέματα της μεταγραφής τους.Οι δύο αθλήτριες αγωνίστηκαν την προηγούμενη χρονιά στο Σπόρτιγκ και από φέτος θα ενισχύουν την ομάδα μας στις θέσεις 4 και 1-2 αντίστοιχα!Η οικογένεια του Πρωτέα τις καλωσόρισε με μπουγέλο δια χειρός αρχηγού και σίγουρα θα τις αγκαλιάσει και θα τις βοηθήσει να εγκλιματιστούν το συντομότερο!Σε λίγο καιρό θα νιώσετε..σαν στο σπίτι σας!Καλωσήρθατε κι εσείς κορίτσια και καλό μας πρωτάθλημα!!
Σύντομα θα υπάρχουν κι άλλα μεταγραφικά νέα αλλά προς το παρόν μας περιμένει δουλειά στο γήπεδο!Σε όσους τυχερούς απολαμβάνουν τις παραλίες ήδη ευχόμαστε καλές βουτιές!!


Καλορίζικες κορίτσια!
Και παρεπιπτόντως συγχαρητήρια στην Φάννυ για την μεταγραφή. Χαρά μου και τιμή μου να έχω τέτοιες "αντιπάλους" smile.gif
womanplayer
Η Ναυσικα Σταυριδου στην Πτολεμαιδα
womanplayer
Η Ολγα Κυρκοπουλου στις Εσπεριδες
center
Με την Κατωπόδη τελικά τι γίνεται;
θα πάει στον ΠΑΟ ή όχι;
malad13
Καλά η Κυρκοπούλου δε θα βοηθούσε στην επανίδρυση του Αρίωνα Πτολεμαίδας μαζί με την Τσακμάκη και την Μπαταούλα? shot.gif shot.gif shot.gif Εκτος αν εννοούσαν τα κορίτσια πως θα βοηθήσουν νωερά...
snake
QUOTE(malad13 @ Jun 25 2008, 15:12 ) *
Καλά η Κυρκοπούλου δε θα βοηθούσε στην επανίδρυση του Αρίωνα Πτολεμαίδας μαζί με την Τσακμάκη και την Μπαταούλα? shot.gif shot.gif shot.gif Εκτος αν εννοούσαν τα κορίτσια πως θα βοηθήσουν νωερά...

καλά δεν νομίζω οτι χρειαζότανε η κυρκοπούλου στις Εσπερίδες!!!!Μια χαρά είναι η ομάδα μας!!!
berry the truth
QUOTE(Live strong @ Jun 25 2008, 06:12 ) *
Σήμερα ανακοινώθηκε η μεταγραφή της στην εφημερίδα "Φως" οπότε;.... rolleyes.gif


Οπότε Live εγώ επιμένω ότι η μεταγραφή της κατωπόδη στον ΠΑΟ δεν θα γίνει!!!!Έτσι γνωρίζω...Μπορεί το "Φως" να έχει άλλη πληροφόρηση από την δική μου αλλά προς το παρόν δεν γίνεται...Για "ροσονέρο" πάει η κοπέλα...
trefoil 13
QUOTE(berry the truth @ Jun 25 2008, 17:28 ) *
Οπότε Live εγώ επιμένω ότι η μεταγραφή της κατωπόδη στον ΠΑΟ δεν θα γίνει!!!!Έτσι γνωρίζω...Μπορεί το "Φως" να έχει άλλη πληροφόρηση από την δική μου αλλά προς το παρόν δεν γίνεται...Για "ροσονέρο" πάει η κοπέλα...

Σήμερα ταχυδρομήθηκε το χαρτί της στην εοκ.
Μήπως έχεις καμιά πληροφόρηση για κλοπή του φακέλου; tongue.gif
Πάντως δεν θεωρείται μεταγραφή αλλά δανεισμός.

Μια από τις μεγαλύτερες μεταγραφές στην Ελλάδα αυτή της Κυρκοπούλου στις εσπερίδες! Δεν την χαρακτηρίζω έτσι εγώ αλλά το "Φως"!!!!
tissiaPa
για να μου υπερασπιζεστε οτι στριβει η ροιδου καταλαβαινω γιατι επιπεδο μιλαμε.α-α-αμυαλος.ειλικρινα δε θα συνεχισω οτι κ αν γραψετε.
basketa
QUOTE(tissiaPa @ Jun 25 2008, 19:16 ) *
για να μου υπερασπιζεστε οτι στριβει η ροιδου καταλαβαινω γιατι επιπεδο μιλαμε.α-α-αμυαλος.ειλικρινα δε θα συνεχισω οτι κ αν γραψετε.

Ελπιζω να μην ασχοληθει κανεις μαζι σου
kopa5
QUOTE(tissiaPa @ Jun 25 2008, 10:18 ) *
η ροιδου δε στριβει ουτε με αιτηση!

Δεν θα σου πω την άποψή μου για την μπασκετμπολίστρια Ροϊδου, αλλά σίγουρα πρέπει να σέβεσαι μια κοπέλα που δεν έχει δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα όσα χρόνια παίζει μπάσκετ.
Και ο τρόπος που μιλάς δείχνει οτι δεν ξέρεις να σέβεσαι... 68.gif
Angelo
QUOTE(tissiaPa @ Jun 25 2008, 19:16 ) *
για να μου υπερασπιζεστε οτι στριβει η ροιδου καταλαβαινω γιατι επιπεδο μιλαμε.α-α-αμυαλος.ειλικρινα δε θα συνεχισω οτι κ αν γραψετε.

Καλύτερα να μην γράφεις τίποτε αν σκοπός σου είναι να προσβάλεις δημόσια μια εξαιρετική και καθ όλα αξιοπρεπή κοπέλα, τη στιγμή που μάλιστα δεν μπορεί να απαντήσει. Επίσης αυτό το τόπικ είναι για μεταγραφές Α1 - Α2 και όχι για να ειρωνεύεσαι τον κόσμο...
nikefalin
QUOTE(Angelo @ Jun 25 2008, 23:47 ) *
Καλύτερα να μην γράφεις τίποτε αν σκοπός σου είναι να προσβάλεις δημόσια μια εξαιρετική και καθ όλα αξιοπρεπή κοπέλα, τη στιγμή που μάλιστα δεν μπορεί να απαντήσει. Επίσης αυτό το τόπικ είναι για μεταγραφές Α1 - Α2 και όχι για να ειρωνεύεσαι τον κόσμο...


σωστά , οι χαρακτηρισμοί είναι καλό να αποφεύγονται. Αν δε μας αρέσει κάποιος παίκτης/παίκτρια δεν χρειάζεται να το δείχνουμε με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς, μπορούμε απλά να πούμε οτί δε μας αρέσει.

Οι χαρακτηρισμοί στην ιντερνετική είναι η απαρχή για κόντρες, ξεκατινιάσματα και όλα αυτά τα συναφή που δεν εκφράζουν τη συντριπτική πλειοψηφία των μελών.

Ας αποφεύγονται λοιπόν για να μη μας φέρνετε στη δύσκολη θέση στο να κανουμε τους "κακούς δάσκαλους" ή τους παιδονόμους.

Ο/η χρήστης tissiapa παρατηρείται με ένα φάουλ(WARN)
malad13
Μπάσκετ-Α1 γυναικών-την απόκτηση της Ολγας κυρκοπούλου ανακοίνωσαν οι Εσπερίδες

ΕΞΠΡΕΣ


"Στις Εσπερίδες θα συνεχίσει την καριέρα της η Όλγα Κυρκοπούλου. Η ομάδα της Καλλιθέας ανακοίνωσε τη σύναψη συμφωνίας με την 32χρονη φόργουορντ του Απόλλωνα Πτολεμαϊδας. Η ανακοίνωση της πρωταθλήτριας Ελλάδας για την απόκτηση της Κυρκοπούλου αναφέρει: «Μια από τις μεγαλύτερες μεταγραφές στην ιστορία του ελληνικού γυναικείου μπάσκετ πραγματοποίησαν χθες οι Εσπερίδες αφού απέκτησαν μια σπουδαία αθλήτρια την Όλγα Κυρκοπούλου του Απόλλωνα Πτολεμαΐδας. Η 32χρονη φόργουορντ (γεννήθηκε στις 18/12/1975) κατάγεται από την Φλώρινα και έμεινε ελεύθερη από τον Απόλλωνα αφού τον υπηρέτησε μία ζωή (πρώτο δελτίο στις 20 Αυγούστου 1996) και υπήρξε σήμα κατατεθέν του συλλόγου σε Ελλάδα και Ευρώπη. Μάλιστα πρόσφατα υπήρξε από τις πρωτοστάτες της επανίδρυσης του Αρίωνα Πτολεμαΐδας έχει ύψος 1μ.86 και αποτελεί μεγάλη μορφή του ελληνικού γυναικείου μπάσκετ.» Ο Όλγα Κυρκοπούλου δήλωσε: «Ομολογώ ότι ήταν μια δύσκολη απόφαση αφού αγαπώ ειλικρινά την Πτολεμαΐδα και πιστεύω ακράδαντα ότι με έχει αγαπήσει και αυτή. Η ζωή όμως συνεχίζεται και έπρεπε κάνω ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα μου. Αγαπώ πολύ το μπάσκετ είναι η ζωή μου και οφείλω να γυρίσω νέα σελίδα. Οι Εσπερίδες αποτελούν ένα τεράστιο κίνητρο, θα συνεργαστώ με τις κορυφαίες Ελληνίδες παίκτριες, με έναν σπουδαίο προπονητή ενώ και η διοίκηση του νέου μου συλλόγου με αγκάλιασε σαν να έπαιζα εκεί χρόνια. Δεν μπορούσα να αρνηθώ αν και θα φύγω για πρώτη φορά από την Πτολεμαΐδα. Είναι μια μικρή πόλη και με γνωρίζουν, με εκτιμούν και με σέβονται όλοι. Έπαιξα όλα αυτά τα χρόνια για την υστεροφημία μου και έδωσα πάντα τον καλύτερο εαυτό μου για τον Απόλλωνα . Ίσως να μοιάζει δύσκολη η στιγμή που θα γυρίσω στο γήπεδο αυτό σαν αντίπαλος αλλά ειλικρινά σας λέω δεν το σκέφτομαι. Εγώ θα κάνω ότι μπορώ για τον νέο μου σύλλογο τις Εσπερίδες με σεβασμό και αγάπη απέναντι σε όλους όσους με στήριξαν τόσα χρόνια. Πιστεύω πάντως ότι μόνο οι φίλοι μου να έλθουν το γήπεδο θα γεμίσει. Νομίζω πως μόνο κέρδος έχω από την απόφασή μου αυτή και είμαι συγκινημένη αλλά και ευτυχισμένη γιατί έκανα μια επιλογή που πιστεύω ακράδαντα αφού τη σκέφτηκα καλά, ότι την όφειλα στον εαυτό μου.»"

SUPERBASKET

Ο πρόεδρος των Εσπερίδων Γιώργος Μουζούκης τόνισε: «Η Κυρκοπούλου συγκαταλέγεται στις μεγάλες ελληνίδες αθλήτριες είναι σπουδαία φυσιογνωμία και σπορτσγούμαν και υπήρξε για πολλά χρόνια σήμα κατατεθέν για την βόρειο Ελλάδα και την πόλη της Πτολεμαίδας. Είναι κόσμημα για το μπάσκετ και ποντάρουμε όλοι στον εξαιρετικό της χαρακτήρα, τις ικανότητες και στην τεράστια εμπειρία της .Είμαι βέβαιος ότι θα μας βοηθήσει στην προσπάθειά μας για διατήρηση των κεκτημένων στην Ελλάδα αλλά και σε μια πολύ καλή παρουσία στην Ευρώπη. Παράλληλα θέλαμε να της προσφέρουμε την δυνατότητα να πανηγυρίσει μαζί μας τίτλους, το μοναδικό ίσως στοιχείο που λείπει από την πλούσια καριέρα της και το δικαιούται απόλυτα. Το ρόστερ των Εσπερίδων αποκτά τεράστιο ειδικό βάρος αφού πλέον συνδυάζει ταλέντο, εμπειρία αλλά και πάθος για διάκριση».
Angelo
Tα Άνω Λιόσια καλωσορίζουν μετά από πολύ αγώνα και "τρικλοποδιές" από τρίτους μια μεγάλη ελπίδα για το παρόν και το μέλλον του σύλλογου, την Γρηγορία Πατεράκη από τα Χανιά. Η αθλήτρια 15 ετών και 1.86 ύψος είναι μέλος από πέρυσι της Εθικής κορασίδων, αγωνίστηκε στο All star game των αθλητριών υποδομής που έγινε πριν λίγους μήνες στη Μόσχα, και αυτές τις μέρες προετοιμάζεται με την Εθνική Νέων γυναικών στα Χανιά. Η μεταγραφή αυτή έγινε με ελευθέρας και ολοκληρώνει το ρόστερ της γυναικείας ομάδας του Δας Άνω Λιοσίων για την περίοδο 2008 -9, το οποίο θα αποτελούν οι εξής αθλήτριες :

1. Nαταλί Πλούμπη 1981 1.69 1
2. Μαρία Παυλοπούλου 1990 1.70 1
3. Κατερίνα Κονταλή 1991 1.68 1
4. Kari Koch 1984 1.76 2
5. Iωάννα Δίελα 1990 1.76 2-3
6. Χριστίνα Ναυροζίδου 1992 1.75 2
7. Αλεξάνδρα Ανωγειανάκη 1982 1.83 3
8. Όρλοβιτς Πέτρα 1990 1.81 3
9. Έφη Βαρδάκη 1972 1.87 3-4
10. Όλγα Σμυρναίου 1981 1.86 3-4
11. Ρία Πατεράκη 1993 1.86 3-4
12. Βασιλική Καρλαύτη 1991 1.85 4
13. Meg Tierney 1982 1.88 5
14. Xριστίνα Τσουκαλά 1991 1.87 4-5
ptolemaidaras
QUOTE(Angelo @ Jun 25 2008, 22:35 ) *
Tα Άνω Λιόσια καλωσορίζουν μετά από πολύ αγώνα και "τρικλοποδιές" από τρίτους ...

Τι εννοείς τρικλοποδιές; όλες οι ομάδες δεν έχουν δικαίωμα να κάνουν προσφορές; όλες οι ομάδες δεν έχουν δικαίωμα να συζητάνε με την παίχτρια; Ο Θεοδωσιάδης δηλαδή απαγορεύεται να προσπαθεί να την φέρει στις Εσπερίδες; Ειλικρινά Άντζελο θα ήθελα να μου το εξηγήσεις αυτό γιατί πιθανόν να έχω λάθος πληροφόρηση.
ptolemaidaras
QUOTE(malad13 @ Jun 25 2008, 21:57 ) *
Νομίζω πως μόνο κέρδος έχω από την απόφασή μου αυτή και είμαι συγκινημένη αλλά και ευτυχισμένη γιατί έκανα μια επιλογή που πιστεύω ακράδαντα αφού τη σκέφτηκα καλά, ότι την όφειλα στον εαυτό μου

Καλή συνέχεια Ολγίτσα. Προσέφερες απιστευτα πολλά. Μακαρι να προσφερεις κι αλλα τοσα για να εισαι ευτυχισμενη (αρκει να μην τα κανεις εναντιον μας)
snake
QUOTE(malad13 @ Jun 25 2008, 22:57 ) *
Μπάσκετ-Α1 γυναικών-την απόκτηση της Ολγας κυρκοπούλου ανακοίνωσαν οι Εσπερίδες
SUPERBASKET

Ο πρόεδρος των Εσπερίδων Γιώργος Μουζούκης τόνισε: «Η Κυρκοπούλου συγκαταλέγεται στις μεγάλες ελληνίδες αθλήτριες είναι σπουδαία φυσιογνωμία και σπορτσγούμαν και υπήρξε για πολλά χρόνια σήμα κατατεθέν για την βόρειο Ελλάδα και την πόλη της Πτολεμαίδας. Είναι κόσμημα για το μπάσκετ και ποντάρουμε όλοι στον εξαιρετικό της χαρακτήρα, τις ικανότητες και στην τεράστια εμπειρία της .Είμαι βέβαιος ότι θα μας βοηθήσει στην προσπάθειά μας για διατήρηση των κεκτημένων στην Ελλάδα αλλά και σε μια πολύ καλή παρουσία στην Ευρώπη. Παράλληλα θέλαμε να της προσφέρουμε την δυνατότητα να πανηγυρίσει μαζί μας τίτλους, το μοναδικό ίσως στοιχείο που λείπει από την πλούσια καριέρα της και το δικαιούται απόλυτα. Το ρόστερ των Εσπερίδων αποκτά τεράστιο ειδικό βάρος αφού πλέον συνδυάζει ταλέντο, εμπειρία αλλά και πάθος για διάκριση».

Τόση μνημόνευση γιαυτήν την παικταρού Όλγα Κυρκοπούλου????Απο ποιόν πλανήτη μπάσκετ μας κατέβηκε?Μέσα στην πλούσια καριέρα της αποτελείτε και η Εθνική?Γιατί φαντάζομαι έκανε μεγάλη καριέρα βλέποντας την Εθνική τόσα χρόνια με τα κύαλια!!!!Για να μην παρεξηγηθώ μιλάω καθαρά για μπάσκετ γιατί απο χαρακτήρα έχει πάρει για μένα πολλά μετάλεια.Με την Όλγα δεν έχω τίποτα αλλλά δέν μπορώ να διαβάζω πως είναι απο τις μεγαλύτερες μεταγραφές που έγιναν στην ιστορία του ελληνικού γυναικείου μπάσκετ και είναι κόσμημα για το μπάσκετ!!!!!Μην τρελαθούμε ρε παιδιά!!!Τέτοια διαβάζω και χάνω τον ύπνο μου shot.gif shot.gif shot.gif
alexako
QUOTE(snake @ Jun 26 2008, 00:21 ) *
Τόση μνημόνευση γιαυτήν την παικταρού Όλγα Κυρκοπούλου????Απο ποιόν πλανήτη μπάσκετ μας κατέβηκε?Μέσα στην πλούσια καριέρα της αποτελείτε και η Εθνική?Γιατί φαντάζομαι έκανε μεγάλη καριέρα βλέποντας την Εθνική τόσα χρόνια με τα κύαλια!!!!Για να μην παρεξηγηθώ μιλάω καθαρά για μπάσκετ γιατί απο χαρακτήρα έχει πάρει για μένα πολλά μετάλεια.Με την Όλγα δεν έχω τίποτα αλλλά δέν μπορώ να διαβάζω πως είναι απο τις μεγαλύτερες μεταγραφές που έγιναν στην ιστορία του ελληνικού γυναικείου μπάσκετ και είναι κόσμημα για το μπάσκετ!!!!!Μην τρελαθούμε ρε παιδιά!!!Τέτοια διαβάζω και χάνω τον ύπνο μου shot.gif shot.gif shot.gif

Γι αυτό είσαι τέτοια ώρα ξύπνιος?????? smiley.gif
snake
QUOTE(alexako @ Jun 26 2008, 02:30 ) *
Γι αυτό είσαι τέτοια ώρα ξύπνιος?????? smiley.gif

Που να με πάρει ύπνος?Την ώρα εκείνη άνοιξα το κομπιούτερ διάβασα τις δηλώσεις και τράβαγα..........Δεν άντεχα να μην γράψω!!!!!!Άκου η μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία του γυναικείου μπάσκετ!!Προφανώς μερικοί δεν ξέρουν καν την ιστορία για να το λένε αυτό!!!
sporting b.c.
http://www.basketblog.gr/index.php?option=...12288&Itemid=33

Νταή και Βλάνη στο Π. Φάληρο
Του Κώστα Παπαπάνου
26/06/2008 (02:15)
Στο Π. Φάληρο διατείνονται πως στόχος τους την εφετινή σεζόν είναι η παραμονή στην κατηγορία, όμως, οι κινήσεις τους στη μεταγραφική περίοδο κάθε άλλο παρά αυτό υποδηλώνουν. Βέβαια, αποτελεί συνήθη τακτική ουκ ολίγων σωματείων να διατηρούν τους τόνους χαμηλά, είτε εκ πεποιθήσεως, είτε για ψυχολογικούς λόγους. Είναι, άλλωστε, προτιμότερο να γευτείς μια μεγάλη χαρά έχοντας βάλει τον πήχη συνειδητά, στα αναμενόμενα επίπεδα.


Η Ζότοβα ήταν η αρχή. Η Νταή και η Βλάνη, αποτελούν τη συνέχεια των μεταγραφικών κινήσεων. Το Π. Φάληρο ήθελε τη Γεωργία Νταή, την "πολιόρκησε", απευθύνθηκε στον Σπόρτιγκ με τον ενδεδειγμένο τρόπο κι εν τέλει κατάφερε να την εντάξει στο δυναμικό του, πραγματοποιώντας ακόμη μία ποιοτική μεταγραφή. Όσο για την Έλενα Βλάνη; Ήρθε σε συμφωνία με τον Ηρακλή και την απέκτησε με υποσχετική για τον επόμενο χρόνο.

Από την αρχή της περυσινής σεζόν ήταν εμφανές πως η επιστροφή στην Α1 για την ομάδα του Αντώνη Μπουμπού θα αποτελούσε φυσική εξέλιξη της αγωνιστικής και διοικητικής σταθερότητας. Φέτος, άπαντες μεριμνούν αυτή η επιστροφή, να μην είναι πρόσκαιρη…
ptolemaidaras
QUOTE(snake @ Jun 26 2008, 01:21 ) *
Τόση μνημόνευση γιαυτήν την παικταρού Όλγα Κυρκοπούλου????Απο ποιόν πλανήτη μπάσκετ μας κατέβηκε?Μέσα στην πλούσια καριέρα της αποτελείτε και η Εθνική?Γιατί φαντάζομαι έκανε μεγάλη καριέρα βλέποντας την Εθνική τόσα χρόνια με τα κύαλια!!!!Για να μην παρεξηγηθώ μιλάω καθαρά για μπάσκετ γιατί απο χαρακτήρα έχει πάρει για μένα πολλά μετάλεια.Με την Όλγα δεν έχω τίποτα αλλλά δέν μπορώ να διαβάζω πως είναι απο τις μεγαλύτερες μεταγραφές που έγιναν στην ιστορία του ελληνικού γυναικείου μπάσκετ και είναι κόσμημα για το μπάσκετ!!!!!Μην τρελαθούμε ρε παιδιά!!!Τέτοια διαβάζω και χάνω τον ύπνο μου shot.gif shot.gif shot.gif

Δεν διαφωνω σε τιποτα σε αυτα που λες, ομως αυτα που λενε πραγματικά τα πιστευουν στις Εσπεριδες.
Αν δεν τα πιστευαν δεν θα ήταν η 3η πιο καλοπληρωμενη παιχτρια μετα την Καλτσιδου και Καλεντζου. Για να την πληρωσαν τοσο καλα παει να πει οτι την ηθελαν παρα πολυ και οτι πιθανων να τους καλυπτει ενα κενο αρκετα μεγαλο γι αυτους το οποιο εμεις δεν το βλεπουμε. Γενικα παντως κι εγω δεν διαφωνω με τα λεγομενα σου
snake
QUOTE(ptolemaidaras @ Jun 26 2008, 10:06 ) *
Δεν διαφωνω σε τιποτα σε αυτα που λες, ομως αυτα που λενε πραγματικά τα πιστευουν στις Εσπεριδες.
Αν δεν τα πιστευαν δεν θα ήταν η 3η πιο καλοπληρωμενη παιχτρια μετα την Καλτσιδου και Καλεντζου. Για να την πληρωσαν τοσο καλα παει να πει οτι την ηθελαν παρα πολυ και οτι πιθανων να τους καλυπτει ενα κενο αρκετα μεγαλο γι αυτους το οποιο εμεις δεν το βλεπουμε. Γενικα παντως κι εγω δεν διαφωνω με τα λεγομενα σου

Σευχαριστώ που συμφωνείς μαζί μου γιατί κακά τα ψέματα δικαιολογημένα θα έπρεπε να την υποστηρίξεις μια και ήτανε αρχηγός στην Πτολεμαίδα και είναι και η ομάδα σου φυσικά αλλά φαίνεται είσαι άτομο που γνωρίζει πραγματικά μπάσκετ και σε τιμά αυτή η στάση που κράτησες απο την στιγμή που σε άλλα σου post τα χώνεις κανονηκότατα!!!!Όσο για το αν την πληρώσανε καλά,σου μιλάω ειλικρινά χαίρομαι αφάνταστα για οποιαδήποτε κοπέλα που παίζει μπάσκετ να πληρώνεται καλά πόσο μάλιστα για την όλγα που άφησε την επαρχία και το μέρος που μεγάλωσε.Αλλά πιστεύω πολύ χλομό να βοηθήσει την ομάδα της Καλλιθέας και να δικαιολογήσει τα χρήματα που πήρε όπως λές.Όχι γιατί δεν ξέρει μπάσκετ αλλά γιατί έχει μάθει σε άλλο στύλ και νοοτροπίας μπάσκετ!!!
ptolemaidaras
QUOTE(snake @ Jun 26 2008, 10:14 ) *
Σευχαριστώ που συμφωνείς μαζί μου γιατί κακά τα ψέματα δικαιολογημένα θα έπρεπε να την υποστηρίξεις μια και ήτανε αρχηγός στην Πτολεμαίδα και είναι και η ομάδα σου φυσικά αλλά φαίνεται είσαι άτομο που γνωρίζει πραγματικά μπάσκετ και σε τιμά αυτή η στάση που κράτησες απο την στιγμή που σε άλλα σου post τα χώνεις κανονηκότατα!!!!Όσο για το αν την πληρώσανε καλά,σου μιλάω ειλικρινά χαίρομαι αφάνταστα για οποιαδήποτε κοπέλα που παίζει μπάσκετ να πληρώνεται καλά πόσο μάλιστα για την όλγα που άφησε την επαρχία και το μέρος που μεγάλωσε.Αλλά πιστεύω πολύ χλομό να βοηθήσει την ομάδα της Καλλιθέας και να δικαιολογήσει τα χρήματα που πήρε όπως λές.Όχι γιατί δεν ξέρει μπάσκετ αλλά γιατί έχει μάθει σε άλλο στύλ και νοοτροπίας μπάσκετ!!!

Σ ευχαριστω για τα καλα σου λογια και ανταποδιδω. Με σταναχωρησε αυτο που ειπες οτι σε αλλα ποστ τα χωνω κανονικοτατα γιατι προσπαθω να το αποφευγω παρα πολυ, νομιζω το να τα χωνεις δεν κανει καλο σε κανεναν, ακομα και αν λες την αληθεια ή λες αυτο που πιστευεις. Παντως καμια φορα οντως βγαινω απο τα ρουχα μου. Δεν ξερω αν η Ολγα θα προσαρμοστει στο να ερχεται απο τον παγκο...
ακου τωρα και τα παρακατω:
"Διπλό χτύπημα"
Του Κώστα Παπαπάνου
26/06/2008 (11:45)

Εν αντιθέσει με τις άλλες ομάδες τις Βόρειας Ελλάδας και σε... πείσμα σε όσους πίστευαν πως τα προβλήματα θα... παρέσερναν και τον ίδιο, ο Απόλλωνας Καλαμαριάς συνεχίσει να ενισχύεται εν όψει της επερχόμενης αγωνιστικής σεζόν.

Προσέθεσε στο δυναμικό του την πρώτη μπλοκέρ του ελληνικού πρωταθλήματος τα τελευταία χρόνια, Νέλλη Μπιμπίρη, πρώην πλέον παίκτρια του Ηρακλή, αλλά και τη Δήμητρα Τελίδου η οποία αγωνίζονταν στη Siemens, πραγματοποιώντας ακόμα δύο σπουδαίες προσθήκες, στην προσπάθεια για παραμονή στην Α1 τη νέα σεζόν.
touch2008
QUOTE(Angelo @ Jun 26 2008, 00:35 ) *
Tα Άνω Λιόσια καλωσορίζουν μετά από πολύ αγώνα και "τρικλοποδιές" από τρίτους μια μεγάλη ελπίδα για το παρόν και το μέλλον του σύλλογου, την Γρηγορία Πατεράκη από τα Χανιά. Η αθλήτρια 15 ετών και 1.86 ύψος είναι μέλος από πέρυσι της Εθικής κορασίδων, αγωνίστηκε στο All star game των αθλητριών υποδομής που έγινε πριν λίγους μήνες στη Μόσχα, και αυτές τις μέρες προετοιμάζεται με την Εθνική Νέων γυναικών στα Χανιά. Η μεταγραφή αυτή έγινε με ελευθέρας και ολοκληρώνει το ρόστερ της γυναικείας ομάδας του Δας Άνω Λιοσίων για την περίοδο 2008 -9, το οποίο θα αποτελούν οι εξής αθλήτριες :

1. Nαταλί Πλούμπη 1981 1.69 1
2. Μαρία Παυλοπούλου 1990 1.70 1
3. Κατερίνα Κονταλή 1991 1.68 1
4. Kari Koch 1984 1.76 2
5. Iωάννα Δίελα 1990 1.76 2-3
6. Χριστίνα Ναυροζίδου 1992 1.75 2
7. Αλεξάνδρα Ανωγειανάκη 1982 1.83 3
8. Όρλοβιτς Πέτρα 1990 1.81 3
9. Έφη Βαρδάκη 1972 1.87 3-4
10. Όλγα Σμυρναίου 1981 1.86 3-4
11. Ρία Πατεράκη 1993 1.86 3-4
12. Βασιλική Καρλαύτη 1991 1.85 4
13. Meg Tierney 1982 1.88 5
14. Xριστίνα Τσουκαλά 1991 1.87 4-5



Ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ στον ΔΑΣΑΛ (διοικηση και προπονητες) που οπως καθε χρονο ετσι και φετος εχει τοσες μικρες (κατω των 18 ) στο ροστερ του. Ας τα βλεπουν αυτα ολοι οι κομλπεξικοι προπονητες ειδικα που ζητανε απο τις διοικησεις ακομα και 10 μεταγραφες ετοιμων παικτριων. Μακαρι το προτυπο των Γιαννουλακη-Καβουρα ν ακολουθησουν κι αλλοι συναδελφοι τους
soouza
QUOTE(touch2008 @ Jun 26 2008, 13:35 ) *
Ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ στον ΔΑΣΑΛ (διοικηση και προπονητες) που οπως καθε χρονο ετσι και φετος εχει τοσες μικρες (κατω των 18 ) στο ροστερ του. Ας τα βλεπουν αυτα ολοι οι κομλπεξικοι προπονητες ειδικα που ζητανε απο τις διοικησεις ακομα και 10 μεταγραφες ετοιμων παικτριων. Μακαρι το προτυπο των Γιαννουλακη-Καβουρα ν ακολουθησουν κι αλλοι συναδελφοι τους

Το ¨κομπλεξικοί¨δεν αρμόζει σε ένα forum. wink.gif Προσπάθησε λίγο να ελέγξεις τις εκφράσεις σου,και μη βγάζεις χολή κατά πάντων! smile.gif
Angelo
QUOTE(ptolemaidaras @ Jun 26 2008, 01:02 ) *
Τι εννοείς τρικλοποδιές; όλες οι ομάδες δεν έχουν δικαίωμα να κάνουν προσφορές; όλες οι ομάδες δεν έχουν δικαίωμα να συζητάνε με την παίχτρια; Ο Θεοδωσιάδης δηλαδή απαγορεύεται να προσπαθεί να την φέρει στις Εσπερίδες; Ειλικρινά Άντζελο θα ήθελα να μου το εξηγήσεις αυτό γιατί πιθανόν να έχω λάθος πληροφόρηση.

Ο καθένας δικαιούται να κάνει πρόταση, και αν ήταν έτσι τα πράγματα θα μιλάγαμε απλά για μια μεταγραφική νίκη που δεν βασίζεται βέβαια σε αμιγώς οικονομικά αλλά σε προοπτική και εξέλιξη.... Περισσότερα δημόσια δεν μπορώ να αναφέρω, αν θέλεις παραπάνω στείλε μου pm...
LITSA#4#
QUOTE(touch2008 @ Jun 26 2008, 13:35 ) *
Ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ στον ΔΑΣΑΛ (διοικηση και προπονητες) που οπως καθε χρονο ετσι και φετος εχει τοσες μικρες (κατω των 18 ) στο ροστερ του. Ας τα βλεπουν αυτα ολοι οι ''κομλπεξικοι'' προπονητες ειδικα που ζητανε απο τις διοικησεις ακομα και 10 μεταγραφες ετοιμων παικτριων. Μακαρι το προτυπο των Γιαννουλακη-Καβουρα ν ακολουθησουν κι αλλοι συναδελφοι τους


Οντως θα συμφωνησω μαζι σου.Δυστιχως λιγοι προπονητες σκεφτονται ετσι.Μπραβο και στους δυο γιατι δινουν την ευκαιρια σε μικρες κοπελες να δειξουν το ταλεντο τους!!!Οταν εχει υποδομη μια ομαδα παει μπροστα.Τελος
touch2008
QUOTE(soouza @ Jun 26 2008, 13:39 ) *
Το ¨κομπλεξικοί¨δεν αρμόζει σε ένα forum. wink.gif Προσπάθησε λίγο να ελέγξεις τις εκφράσεις σου,και μη βγάζεις χολή κατά πάντων! smile.gif




Να το διορθωσω λοιπον.... Ας τα βλεπουν λοιπον ολοι εκεινοι οι κομπλεξικοι προπονητες που ζητανε απο τις διοικησεις ακομα και 10 μεταγραφες ετοιμων παικτριων αφου δεν ειναι ικανοι να δουλεψουν με ταλεντα να τα εμπιστευθουν και να τα αναδειξουν
soouza
QUOTE(touch2008 @ Jun 26 2008, 13:59 ) *
Να το διορθωσω λοιπον.... Ας τα βλεπουν λοιπον ολοι εκεινοι οι κομπλεξικοι προπονητες που ζητανε απο τις διοικησεις ακομα και 10 μεταγραφες ετοιμων παικτριων αφου δεν ειναι ικανοι να δουλεψουν με ταλεντα να τα εμπιστευθουν και να τα αναδειξουν

Mε λίγα λόγια δε γλυτώνει το topic τους χαρακτηρισμούς! blink.gif
touch2008
QUOTE(LITSA#4# @ Jun 26 2008, 13:59 ) *
Οντως θα συμφωνησω μαζι σου.Δυστιχως λιγοι προπονητες σκεφτονται ετσι.Μπραβο και στους δυο γιατι δινουν την ευκαιρια σε μικρες κοπελες να δειξουν το ταλεντο τους!!!Οταν εχει υποδομη μια ομαδα παει μπροστα.Τελος



Επειδη δεν εισαι η μονη που συμφωνεις μαζι μου, ας παιξουμε λιγακι με τους Μπομπι Ναιτ του αθληματος που αγαπαμε ....
Ειμαστε στα μισα της τεταρτης περιοδου η ομαδα που εισαι προπονητης χανει 60-40 και στον παγκο σου εχεις και 2 δεκαεπταχρονες που σε αναγκαζε καποτε να εχεις η ΟΚ ( τι καθομαι και θυμαμαι τωρα....) ......
Εσυ λοιπον σεβαστε μου κοουτς , δεν φανταζομαι να κατσεις να <<διασυρθεις>>.Συνεχιζεις λοιπον μεχρι τελους (παλευεις λες το παιχνιδι) με τις Βασικιδου-Ακριβοπληρωμενου-Ξενοβα1-Ξενοβα2-Μεταγραφοπουλου.
Χανεις λοιπον το ματσακι με 9 ποντους. Ευγε λοιπον στον προπονηταρα . Και οι 17χρονες??? Ε αυτες εχουν ολο το μελλον μπροστα τους....... I LOVE THIS GAME
ptolemaidaras
QUOTE(touch2008 @ Jun 26 2008, 11:59 ) *
Να το διορθωσω λοιπον.... Ας τα βλεπουν λοιπον ολοι εκεινοι οι κομπλεξικοι προπονητες που ζητανε απο τις διοικησεις ακομα και 10 μεταγραφες ετοιμων παικτριων αφου δεν ειναι ικανοι να δουλεψουν με ταλεντα να τα εμπιστευθουν και να τα αναδειξουν

Δηλαδη ο Ομπραντοβιτς ο Γιαννακης και αρκετοι ακομα ειναι κομπλεξικοι;
Κι εμεις στην Πτολεμαιδα εχουμε επενδυσει στην νεα φουρνια αρκετα, ελπιζω σε λιγο να φανει η δουλεια μας. Εκτος απο το μπραβο στους προπονητες νομιζω οτι ενα πολυ μεγαλ μπραβο ανηκει και στην διοικηση. Διοτι προσεξε, αν πεσει ο ΔΑΣΑΛ με τις πιτσιρικες κανενας δεν προκειται να τα χωσει στους προπονητες που δουλευουν μαζι τους σαν σκυλια διοτι ξερουν οτι σε λιγο καιρο θα πρωταγωνιστουν. Ενω αν παει ενας προπονητης σε μια ομαδα και ζητησει 5-6 ταλεντα να δουλεψει, μολις κανει 5-6 ηττες θα τον στειλουν απο κει που ηρθε. Επομενως μαλλον δεν ειναι καραγκιοζηδες οι προπονητες οπως λες αλλα μαλλον αυτοι πο διοικουν και βαζουν θεμελια ή οχι στην ομαδα τους και στις σχεσεις τους. Συμφωνεις;
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.