Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΕΝΩΣΗ ΑΜΦΙΑΛΗΣ
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α.
kouloupis
blove.gif ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΜΦΙΑΛΗΣ.ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΓΙΑ ΜΑΣ ΑΓΩΝΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΟΛΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ.
darwinos
Μια προσπάθεια απο παίχτες φίλους και παράγοντες της ομάδας μας γεννάται εδω μέσα. Θα προσπαθούμε να σας ενημερώνουμε τακτικότατα. Click to view attachment
goos
Η προπονήσεις της ομάδας μας συνεχίζονται κανονικά ως τα μέσα Ιουλίου υπό την καθοδήγηση του προπονητή της ομάδας Σπύρου Εξαρχου.οποιος αθλητής ψάχνει ομάδα η θέλει να κάνει προπονήσεις μπορεί να συμμετάσχει .οι μέρες κ ώρες των προπονήσεων είναι η εξής :Δευτέρα 8.30 -Τρίτη 10:00 -Πέμπτη 8.30 στο κλειστό των σιταποθηκων στην αμφιαλη.
darwinos
Έτοιμες οι προκηρύξεις των πρωταθλημάτων δηλώνουν στο site της ΕΣΚΑΝΑ.
Ψάχνω και εγώ να δώ που είναι , για να δω τα αίσχη του Παλλάτου και των υπολοίπων και διαπιστώνω ότι πρώτη φορά στα τόσα χρόνια που υπάρχει αυτό το site ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ γιατι πρέπει να πάς υποχρεωτικά να τις πάρεις απο εκεί!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Και γιατί γίνεται αυτό????? Για να μην μπορούνε να δούνε όλοι ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ.
ratsas_4
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΜΕ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΤΗΣ ΑΜΦΙΑΛΗΣ , ΜΕ ΛΕΝΕ ΒΑΣΙΛΗ , ΕΙΜΟΥΝΑ ΠΑΙΧΤΗΣ ΤΟΥ ΛΕΩΝ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΚΑΙ ΨΑΧΝΩ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΣΥΜΕΤΑΣΧΩ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ,ΤΗΝ ΑΜΦΙΑΛΗ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΩ ΣΑΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΥΜΕΤΑΣΧΩ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ, ΑΠΛΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΕΝΔΟΙΑΣΜΟ ΔΙΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 30 ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΑΠΑΡΕΔΕΚΤΟ ΝΟΜΟ.
goos
QUOTE(ratsas_4 @ Jun 3 2013, 22:45 ) *
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΜΕ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΤΗΣ ΑΜΦΙΑΛΗΣ , ΜΕ ΛΕΝΕ ΒΑΣΙΛΗ , ΕΙΜΟΥΝΑ ΠΑΙΧΤΗΣ ΤΟΥ ΛΕΩΝ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΚΑΙ ΨΑΧΝΩ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΣΥΜΕΤΑΣΧΩ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ,ΤΗΝ ΑΜΦΙΑΛΗ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΩ ΣΑΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΥΜΕΤΑΣΧΩ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ, ΑΠΛΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΕΝΔΟΙΑΣΜΟ ΔΙΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 30 ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΑΠΑΡΕΔΕΚΤΟ ΝΟΜΟ.

Καλημερα φίλε μου οι προπονήσεις μας είναι ανοιχτές για όλα τα παιδιά πουθέλουν συμμετάσχουν.οι ώρες κ μέρες προπονήσεων είναι Δευτέρα 8.30 Τρίτη 10.00 Πέμπτη 8.30.για οποιαδήποτε αλλαγή θα ενημερώνω εγώ από εδώ .
goos
Μόνο για σήμερα Δευτέρα 10/6 η προπόνηση θα γίνει στις 9.30 κανονικά στο γήπεδο των σιταποθηκων.ως μέσα Ιουλίου θα γίνονται κανονικα Δευτέρα 8:30-Τρίτη 10:00-Πέμπτη 8:30
goos
Δυο παίχτες μας την προηγούμενη περίοδο ο Κώστας Σταυροπουλος και ο Μάρκος Τρουλης θα συνεχίσουν στην ομάδα του Ατρομητου Πειραιά.τους ευχόμαστε καλή επιτυχία και υγεία με την καινούργια τους ομάδα .

Μετα την ανακοίνωση της έσκανα ότι η ομάδα μας θα αγωνίζεται την επόμενη περίοδο στην γ' έσκανα ενημερώνουμε ότι θα συνεχιστούν οι προπονήσεις τουλάχιστον για μια εβδομάδα ακόμα .πλεων το όριο των κάτω τον 27 δεν ισχυει για την ομάδα μας και οποίος αθλητής θέλει μπορεί να έρθει να δοκιμάστει ανεξάρτητου ηλικίας .η προπονήσεις ειναι Δευτέρα 8.30 Τρίτη 10.00 και Πέμπτη 8.30 στο γήπεδο των σιταποθηκων στην αμφιαλη .
goos
Στην ομάδα μας για την φετινή χρόνια εντάχθηκαν οι Βαγγέλης παπαναγοπουλος από τον Νικηφορο Αγίας βαρβαρας και ο Γιάννης Τσατσανης από τον πορφυρα.επισης επιστρέφει ο Δημήτρης Κουκουρης.
goos
χθες ηταν η τελευταια προπονηση για την ομαδας μας και ευχαριστουμε πολυ τα παιδια που ηρθαν για να δοκιμαστουν .επισης παιχτης της ομαδας μας θα ειναι για την νεα χρονια απο τον αε ρεντη ο Αθηναιος.
spiros1203
Καλησπέρα.Ήθελα να ρωτήσω αν γίνονται προπονήσεις για τη νέα χρονιά και αν μπορώ να έρθω να δοκιμαστώ.
goos
QUOTE(spiros1203 @ Aug 28 2013, 21:42 ) *
Καλησπέρα.Ήθελα να ρωτήσω αν γίνονται προπονήσεις για τη νέα χρονιά και αν μπορώ να έρθω να δοκιμαστώ.

Φίλε μου σου έστειλα μυνημα pm γιαυτο που με ρωτήσες
spiros1203
QUOTE (goos @ Sep 2 2013, 11:35 ) *
Φίλε μου σου έστειλα μυνημα pm γιαυτο που με ρωτήσες


Το είδα.Ευχαριστώ πολύ.
goos
Νίκη της ομάδας μας στο κύπελλο μέσα στην Γλυφάδα επι της αιξωνης με 52-62.στο πρώτο δεκάλεπτο οι ομάδες πήγαιναν χέρι -χέρι αλλά με ένα μεγάλο σερί της αμφιαλης στο δεύτερο δεκάλεπτο η διάφορα έφτασε στους 17 και το ημίχρονο έκλεισε στο + 13.η αιξωνη στο τέταρτο δεκάλεπτο προσπάθησε να επανέλθει ,έφτασε την διάφορα στο -7 αν θυμάμαι καλά αλλά δεν μπόρεσε να διεκδίκηση το παιχνίδι .η ομάδα της αιξωνης ειναι καλυτερη απο περσυ και θεωρώ ότι θα ειναι από τα φαβορί για άνοδο στην γ' έσκανα.επιση πολύ καλοί οι διαιτητές που άφησαν το δυνατό παιχνίδι και δεν σταματούσαν τον ρυθμό των ομάδων .εμεις ακόμα θελουμε δουλειά αλλά πιστεύω θα είμαστε έτοιμοι για το επόμενο παιχνίδι κυπέλλου με τον λεοντα στο μοσχατο την άλλη Παρασκευή
goos
Λέων μοσχατου-Ενωση Αμφιαλης 60-63.απο ενα ημίχρονο είχαν οι 2 ομάδες .ο Λέων στο πρώτο ημίχρονο με 8τρίποντα(το πολυ να αστοχησε σε ενα η δυο )κρατουσε το προβάδισμα κ τελείωσε μπροστά με 40-32.στο δεύτερο με καλύτερη άμυνα η Αμφιαλη γύρισε το παιχνίδι ,οι ομάδες πήγαιναν μαζί και τελικά καταφέραμε να πάρουμε το παιχνίδι .επομενο παιχνίδι κυπέλλου με τον εθνικό smile.gif
goos
Ηττα για την ομαδα μας στην πρεμιερα του πρωταθληματος με καλαθι στην ληξη του αγωνα.πολυ καλο παιχνιδι με τισ ομαδες να ειναι εναλλασονται στο σκορ συνεχως και στο τελος να νικαει ο πιο τυχερος.επομενο παιχνιδι πρωταθληματος με την ηλεκτρουπολη εκτος εδρας.
ΕΝ. ΑΜΦΙΑΛΗΣ –ΤΕΛΑΜΩΝΑΣ 58-59(36-37)
Διαιτητές: Μαραβέλιας Αλεβίζος
ΕΝ. ΑΜΦΙΑΛΗΣ ( ‘Εξαρχος ) : Γλαράκης 10(1) , Παπαναγόπουλος , Παρηγόρης 7(1) , Ηλιαδάκης 12(2) , Μπαμπάτσικος , Καραγεωργάκης 4 , Αθηναίος 17(3), Μπαμπάκος 6, Τάσος 2, Τσατσάνης
ΤΕΛΑΜΩΝΑΣ (Πούτος): Κούμενος 6(2) Δουνιάς 10, Κιουλάφας , Καβρουδάκης 11(3) , Τόμπρος Α. 4 , Μπουρβάνης 9, Τηγάνης 17(4) , Δημητρούλης , Καρατζόγλου 2, Δρακάτος
goos
Πρώτη νίκη για την ομάδα μας στο πρωτάθλημα εκτός έδρας με την ηλεκτρουπολη.η αλήθεια ειναι ότι προσπαθήσαμε να αυτοκτονησουμε για ακόμα μια φορά αλλά ευτυχώς δεν τα καταφέραμε όπως την πρώτη αγωνιστική !η ομάδα μας μπήκε πολυ δυνατά κ έκανε ενα γρήγορο 0-10.η ηλεκτρουπολη αντέδρασε στο δεύτερο δεκάλεπτο και το ημίχρονο έληξε με 1 πόντο υπέρ μας.στο δεύτερο μπήκαμε πολυ χαλαροί βρεθήκαμε πίσω στο σκορ κ με 7 πόντους αλλά σοβαρευτηκαμε πήραμε το προβάδισμα με ενα καλό σερί και δυο λεπτά πριν το τέλος είμασταν στο +10.εκει είπαμε να κάνουμε ενδιαφέρων πάλι το παιχνίδι !!σε 30 δευτερα φάγαμε 6 πόντους κ δώσαμε κ κατοχή στους αντιπάλους .ευτυχως βγάλαμε τη άμυνα κ το παιχνίδι έληξε με κατι βολές 47-54.η ηλεκτρουπολη μια ομάδα κοντή που τρέχει πολυ αλλά δεν μπορούν να σκοράρουν .το 9 ενα guard πολυ καλό και ο ψηλός τους ειναι οι μόνοι που μπορούν να απειλήσουν .ισως τα παιδιά να έκανα κακό παιχνίδι δεν ξέρω αλλά αν μια ομάδα βάλει πάνω από 50 πόντους πολυ δύσκολο να χάσει από την ηλεκτρουπολη .
goos
δευτερη συνεχομενη νικη της ομαδας μας επι της βαρης με 55-52(30-26).το παιχνιδι ηταν κακο με πολλα λαθοι και απο τις δυο ομαδες.εμεις μπηκαμε δυνατα χτισαμε μια μικρη διαφορα 6-7 ποντων αλλα σιγα σιγα η βαρη πλησιασε και τελειωσαμε με 4 ποντους μπροστα στο ημιχρονο.το τριτο δεκαλεπτο συνεχιστηκε στον ιδιο ρυθμο ,οι ομαδες πηγαιναν χερι χερι ,η βαρη περασε πρωτη φορα μπροστα με ενα καλαθι αλλα και παλι τελειωσαμε να προηγουμαστε.στο τελευταιο δεκαλεπτο ενω ειχαμε σταθερα την διαφορα 4-5 ποντους στο τελος πηγαμε να τα ''καταφερουμε'' παλι.τα παιδια της βαρης μας εστελναν στις βολες χασαμε 6 συνεχομενες και στην τελευταια ευτυχως και ενω το σκορ ηταν στους 3 ποντους και ηθελε 6 δευτερολεπτα πηραμε το επιθετικο ριμπαουντ και νικησαμε.κακη εμφανιση αλλα καλη νικη .επομενο παιχνιδι με τον ιασωνα νικαιας στην εδρα μας.ενα γειτονικο ντερμπι με ομαδες που εχουν τους ιδιους στοχους ,δηλαδη την παραμονη στην γ κατηγορια.
goos
Οταν σε ενα παιχνίδι σουταρεις περισσότερα τρίποντα από διποντα δεν μπορεί να έχεις τύχη .μεγαλη απώλεια το βασικό μας πενταρι που δεν έπαιξε (τραυματίας)αλλα έστω κ έτσι θα μπορούσαμε να είχαμε νικήσει . Επόμενο παιχνίδι με σαρωνικο στην Αίγινα. ΕΝ. ΑΜΦΙΑΛΗΣ - ΙΑΣΩΝΑΣ ΝΙΚ. 59-64(50-50)(42-42)(26-20)
Διαιτητές: Πέππας , Αϊβαλιώτης
ΕΝ. ΑΜΦΙΑΛΗΣ (Έξαρχος): Βιλαράκης 11, Παναγόπουλος ,Ηλιαδάκης 8(1), Μπαμπάτσικος 1 , Καραγεωργάκης 5, Αθηναίος 22(1) , Μανώιας 2 , Πετράτος 6 , Κάσσος 2 , Παρηγόρης 2
ΙΑΣΩΝΑΣ ΝΙΚ. (Αντωνίου): Ρούσσος, Νίτης 4 ,Κοτρώτσος 6, Χατζηγιάννης 4 Σκοπελίτης 14, Κογιώνης 18,Στεφανιδάκης 6 , Μυστεγνιώτης 6(1) Θεοδωρόπουλος Δημητρόπουλος 3, Πασχαλινόπουλος 3 , Καρυδάς
goos
Φτάσαμε αισίως τις πέντε συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα σε ενα μήνα που έγινε ολικο ξεσκαρταρισμα.εφυγε ο προπονητής παίχτες και ουσιαστικά ανέβηκε όλο το εφηβικό στην αντρική ομάδα + τους άντρες που έχουν μείνει από περσυ .τουλαχιστον η ομάδα ηρεμισε και ξέρει τι ακριβώς θέλει τώρα .πολυ δύσκολα βέβαια τα πράγματα αλλα θα παλέψουμε και οτι βγει.αν οι έφηβοι μας γίνουν άντρες πιο γρήγορα θα έχουμε τύχη .σημερα τελικός με πηγάσο 20:00 στο γήπεδο μας ,μακάρι να γίνει μια καινούργια αρχή ώστε να ανεβεί το ηθικό και η αυτοπεποίθηση
goos
Νέα ήττα για την ομάδα μας η τριτη στην παράταση για φέτος .ενα παιχνίδι που το ελεγχαμε δυστυχώς χάθηκε ,κυρίως λόγω έλλειψης εναλλακτικών λύσεων .με το που βγήκαν με πέντε φάουλ οι δυο βασικοί ψηλοι μας χάθηκε η διάφορα και οδηγηθήκαμε στην παράταση .επισης ενώ είμασταν 3ποντους μπροστά ,5δευτερα πριν το τελοσ του παιχνιδιου,δόθηκε φάουλ σε σουτ 3ποντων ενώ το φάουλ εγεινε κάτω.ετσι το είδε ο ρεφερι έτσι το έδωσε .λαθοι γίνονται και την ευθύνη την έχουμε εμείς που αφήσαμε το παιχνίδι να κριθεί στο τελος .τωρα πάμε εκτός στον βυζαντινό με τα ταταυλα μια ομάδα που εχει ακριβώς τον ίδιο στόχο με εμάς ,την σωτηρία .

ΕΝ. ΑΜΦΙΑΛΗΣ -ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΟΡ. 72-76ΠΑΡ. (ΚΑΝ ΑΓ. 65-65)
ΕΝΩΣΗ ΑΜΦΙΑΛΗΣ(Χασάπης): Γλαράκης 13., Παπαναγόπουλος 2, Διόγος., Ηλιαδάκης 19(2),Κάσσος, Καραγεωργάκης 3, Κουρεβελης, Μπαμπάκος 18, Πετράκος 11., Μανώλιας, Μουστάκης 5(1), Παραγόρης 1.
ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ(Κουκιάς): Φωτόπουλος 7, Σέργης 13(3), Παναγόπουλος 9(1), Ταρανάς 6, Μπούζος , Στεφανής 18(1), Καμαράτος 2, Καρατζάς 13, Βάθης 2, Τσίτος , Παπαδόπουλος 6.
goos
Καινουργιος προπονητης για την ομαδα μας.αναλαμβανει για το υπολειπο της σεζον ο κ. Γιωργος Κεφαλιδης
goos
Η χρόνια τελειωσε κ δυστυχώς μετα απο λάθος επιλογές στην αρχή της χρονιας η ομάδα αποδυναμώθηκε πολύ κ επεσε στην δ ΕΣΚΑΝΑ.έχουμε αρχίσει μια καινούργια προσπαθεια απο πολύ νωρίς ,με προπονήσεις υπο της οδηγίες του κ.κεφαλιδη που θα είναι κ προπονητης μας την νέα χρόνια .οι ώρες προπονήσεις είναι δεύτερα 22:00 ,τετάρτη 22:00,πεμπτη 22:00 και παρασκευή 20:30.όποιο παιδι θέλει να προπονηθεί η να δοκιμαστει ωστε να συμπληρωσει το ροστερ για την νεα χρονια μπορεί να ερθει ελεύθερα .
goos
Οι δοκιμές παικτών συνεχίζονται στο κλειστό των σιταποθηκων για την ομάδα μας υπό τις οδηγίες του κ.κεφαλιδη.οι μέρες κ ώρες προπονήσεων ειναι δεύτερα - Τετάρτη - Πέμπτη 22:00 και Παρασκευή 20:00. Αν θέλει κάποιος περισσότερες πληροφορίες μπορεί να μου στείλει p.m

goos
Το roster της ομάδας μας για την περίοδο 2014-15 εχει συμπληρωθεί οπότε σταματάνε οι δοκιμές.το πολυ να γίνει άλλη μια μεταγραφή.ευχαριστουμε όσα παιδιά ήρθαν και συμμετείχαν η δοκιμάστηκαν στις προπονήσεις της ομάδας μας .
goos
Μια σημαντική μεταγραφή επισημοποιήθηκε σημερα για την ομάδα μας .παιχτης μας για την σεζόν 2014-15 με υποσχετικη απο το ΑΣ ΠΕΡΑ ειναι ο Κώστας Κωνσταντίνου ,guard γεννημένος το 1995.ευχαριστουμε το ΑΣ ΠΕΡΑ για την παραχώρηση του και καλός ορίζουμε τον αθλητή στον σύλλογο μας.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.