thrylos7
Apr 21 2007, 21:06
Νίκη για τον ΠΑΟΚ επί της Ολυμπιάδας...
Το κακό γι' αυτόν είναι ότι κέρδισε ο Πανιώνιος μέσα στον Ολυμπιακό κι έτσι πρέπει να τον κερδίσει κι αυτός..
Κακό ματς, με μοναδική εξαίρεση το τρίτο δεκάλεπτο. Επιθετικά ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ κακός, αμυντικά ήταν καλύτερος ή μάλλον, πιο αποτελεσματικός, αφού σ' αυτό βοήθησε και η όχι ιδιαίτερα καλή βραδιά της Ολυμπιάδας.
Πολύ κακός ο Αγαδάκος, ο Ουάτσον ήταν ικανοποιητικός, αλλά σε κάποιες φάσεις προτίμησε να πάρει την προσπάθεια μόνος του, παρά να πασάρει.
Ο Αλεξανδρής έδειξε διάθεση να χρησιμοποιήσει τον Μανωλόπουλο!
Με αυτόν και τον Βεργίνη πάντως, ο ΠΑΟΚ ζωντάνεψε κάπως στην άμυνα.
Από την Ολυμπιάδα, επίσης δε θα έλεγα ότι ξεχώρισε κάποιος.
Καινοτομία της ομάδας οι τσιρλίντερ (έχουν πολύ δουλειά ακόμη), κάτι μάλλον αναπάντεχο. Για να εντρυφήσουμε σε πιο κουτσομπολίστικες καταστάσεις, μία από αυτές ήταν πέρυσι στον Άρη.
Ελαφρώς περισσότερος από το συνηθισμένο, κόσμος σήμερα στο Παλατάκι. Δυστυχώς, νόμιζα ότι το ματς ήταν στις 5 κι έτσι όταν έφτασα, και μη βλέποντας ψυχή γύρω, φοβήθηκα μήπως ήταν Κυριακή τελικά.. ευτυχώς ήταν δύο ώρες αργότερα. Ένας καλός σεκιουριτάς μ' έβαλε μέσα στο γήπεδο, όπου είμασταν 10 περίπου άτομα(Ψωμιάδης, ένας συγγενής ή φίλος του Ουάτσον και άλλοι που είχαν δουλειά).
Η ατμόσφαιρα πάντως ήταν πιο ζεστή από άλλες φορές.
Θρυλε,η ειδηση της ηττας του Ολυμπιακου με καταρρακωσε.Εκει που θα ειχαμε ξεφυγει 2 βαθμους και θα θελαμε μια νικη,τωρα νομιζω φαβορι ειναι ο Πανιωνιος,δυσκολα αυτος ο ΠΑΟΚ να κερδισει και ΑΕΚ και ΟΣΦΠ.Ασε που με νικη του Ολυμπιακου σημερα το πιθανοτερο θα ηταν να βρουμε τον Πανελληνιο στον 1ο γυρο,με τον φορμαρισμενο Πανιωνιο τα πραγματα ειναι παρα πολυ δυσκολα ποσο μαλλον με μειονεκτημα εδρας.
Γαι τα αγωνιστικα συμφωνω με την αναλυση σου, ηταν απο τα χειροτερα παιχνιδια που εχω δει 4 χρονια που πηγαινω στο γηπεδο.Το μονο που διαφωνω ειναι για τον Ουατσον,εκανε εξαιρετικη εμφανιση και δεν καταλαβαινω γιατι τον απεσυρε στα τελευταια λεπτα ο Αλεξανδρης και αφησε μεσα τους αρνητικους σημερα Σκεπι-Καλαμποκη
thrylos7
Apr 22 2007, 00:19
Η ΑΕΚ θα καίγεται μάλιστα για νίκη.. Ενδεχομένως βέβαια, ο Γκαγκαλούδης να τιμωρηθεί και να μην αγωνιστεί, εκτός αν φύγει ο Μαρκόπουλος (κάτι που δε συμφέρει τον ΠΑΟΚ)...
Θα ήθελα τον ΠΑΟΚ 4ο, το καλό όμως τώρα είναι ότι με νίκη επί της ΑΕΚ το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό γίνεται σούπερ ντέρμπι!
Το μονο που διαφωνω ειναι για τον Ουατσον,εκανε εξαιρετικη εμφανιση και δεν καταλαβαινω γιατι τον απεσυρε στα τελευταια λεπτα ο Αλεξανδρης και αφησε μεσα τους αρνητικους σημερα Σκεπι-Καλαμποκη
Απλά δε μου άρεσε (όπως είπα) που σε κάποιες φάσεις προτίμησε να μην πασάρει, ενώ υπήρχε καλύτερη επιλογή (πάσα). Δε θεωρώ ότι έκανε εξαιρετική εμφάνιση, σίγουρα όμως ήταν από τους διακριθέντες. Τώρα που σκέφτομαι και την απόδοση των υπολοίπων.. ίσως να ήταν και ο καλύτερος.
Ο Καλαμπόκης είχε καλή παρουσία στο πρώτο ημίχρονο.
Πολύ λίγο έπαιξε ο Κογιαντίνοβιτς.. Να φανταστώ ότι έτσι θα συνεχίσει ο Αλεξανδρής;
Τωρα που το λες θυμηθηκα μια φαση που ο Ουατσον βγαινει στον αιφνιδιασμο και αντι να δωσει στον ελευθερο Καλαμποκη προσπαθει να τελειωσει μονος του..
Ο Κογιαντινοβιτς εμενα μου αρεσει,ξαναεβλεπα πριν τον αγωνα με τον Αρη κα προσεξα ποσο καλη δουλεια εκανε στην αμυνα ειδικα σε βοηθειες.Επιθετικα υστερει αν και το στυλ που σουταρει δεν ειναι ασχημο,αλλα αυτη η ρημαδα η μπαλα δεν μπαινει ποτε μεσα..Χρησιμος παικτης μου φαινεται,τωρα τι σκεφτεται ο Αλεξανδρης δεν ξερω..ελπιζω μονο να μην πεσει στην παγιδα να βαλει τους νεους για τα ματια του κοσμου..Ο Μανωλοπουλος πχ στα δυο ματς δεν εδειξε να αξιζει θεση στο ροτεσιον...υποτιθεται κιολας οτι ειναι καλος σουτερ αλλα ακομα και οι βολες του με το ζορι εβρισκαν στεφανι.Ομολογω οτι δεν με πειθει ο συγκεκριμενος.
thrylos7
Apr 22 2007, 00:45
Θα συμφωνήσω για τον Κογιαντίνοβιτς.. αμυντικός παίκτης, ικανός (όχι "δολοφόνος") στο περιφερειακό σουτ.
Θα συμφωνήσω επίσης για τον Μανωλόπουλο. Έτσι έχει δείξει, ίσως όμως είναι λογικό, δεδομένου ότι ήταν σε απραξία ολόκληρη τη χρονιά.
Με τον Πρέλεβιτς ήταν ο Γιαννόπουλος (πιο μικρός και ..αγαπημένος μου εκ των τριών), με τον Πιλαφίδη ο Βασιλείου (που πήρε πιο ενεργό ρόλο απ' όλους) και τώρα με τον Αλεξανδρή φαίνεται πως είναι ο Μανωλόπουλος...
tsitum
Apr 22 2007, 01:02
Ασε που με νικη του Ολυμπιακου σημερα το πιθανοτερο θα ηταν να βρουμε τον Πανελληνιο στον 1ο γυρο,με τον φορμαρισμενο Πανιωνιο τα πραγματα ειναι παρα πολυ δυσκολα ποσο μαλλον με μειονεκτημα εδρας.
Δε νομιζω οτι εχουν καποια διαφορα δυναμικοτητας αυτες οι 2 ομαδες.Μη σου πω οτι ο Πανελληνιος αυτη τη περιοδο ειναι σε πιο δαιμονιωδη φορμα.Κ σκεψου κ επιστροφη Ντιαγε.Απλως ο Πανιωνιος μπορει να εχει περισσοτερο χαρακτηρα στα πλει-οφ.
grigoris
Apr 22 2007, 11:17
Η ομάδα έχει όλη την τύχη της στα χέρια της και μόνο αλλά δεν ξέρω πόσο καλό είναι αυτό γιατί δεν έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στο ότι θα καταφέρει να κάνει το 2 στα 2 που χρειάζεται για την τέταρτη θέση.Βέβαια είναι καλό που πετυχαίνουμε τον Ολυμπιακό σε μια πολύ κακή γι'αυτόν συγκυρία αλλά και πάλι δεν ασιθάνομαι σίγουρος,ούτε καν αισιόδοξος για να πω την αλήθεια.Την ΑΕΚ πιστεύω πως εύκολα ή δύσκολα θα την κερδίσουμε οπότε όλα θα παιχτούν στο σπίτι μας (μακάρι ο κόσμος να είναι εκεί για να συμπράξει).
Για το χτεσινό παιχνίδι να πω πως ήταν μια μέτρια προς κακή εμφάνιση επιθετικά αλλά καλή αμυντικά και το μόνο που κρατάω είναι η νίκη (αν και θα ήθελα να ξεμπερδεύαμε ευκολότερα για να πάρουν καμία ανάσα παραπάνω οι βασικοί λόγω των συνεχόμενων παιχνιδιών-4 μέσα σε 12 μέρες).Χαίρομαι με τη χρησιμοποίηση του Μανωλόπουλου (γιατί άλλος τρόπος να πετάξει από πάνω του τη σκουριά δεν υπάρχει) και μ'αρέσει αρκετά ο Ουότσον,κυρίως οργανωτικά.
είναι χρυσή ευκαιρία για αντιστροφή του κλίματος και να πιστέψουμε έστω και λίγο σ' αυτή την φετινή ομάδα, μετά την νίκη στο Αλεξάνδρειο δύο ακόμη νίκες στην σειρά επί ΑΕΚ και Ολυμπιακού θα αλλάξουν αρκετά πράγματα στην ψυχολογία ενός φιλάθλου του ΠΑΟΚ αλλά και των ίδιων των παικτών και θα πάμε με άλλες απαιτήσεις στα πλέι οφ
thrylos7
Apr 28 2007, 21:29
Κακός ο ΠΑΟΚ (ήταν και άτυχος, αφού ο Σκεπάνοβιτς αναγκάστηκε να μείνει εκτός για το μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα), δεν κατάφερε να προβάλλει ιδιαίτερες αντιστάσεις στο βελτιωμένο (κατά διαστήματα μόνο) Ολυμπιακό..
Όλος ο ΠΑΟΚ ήταν ο αρχηγός του, Γιάννης Καλαμπόκης, ενώ οι υπόλοιποι είχαν από μέτρια εώς κακή παρουσία. Επιθέτικά, έβγαλε λίγες καλές φάσεις, όλες οι άλλες ήταν κάτι παραπάνω από άσχημες, κάτι που έκανε να φαίνεται η προβληματική άμυνά του μια χαρά (σε σύγκριση)! Εντάξει, δεν ήταν και τόσο χάλια, αλλά όταν οι δύο γκαρντ του Ολυμπιακού (Παπαμακάριος νομίζω και Πεν) καταφέρνουν να συνδυαστούν στο low post και να σκοράρει ο τελευταίος, σε οργανωμένη επίθεση, υπάρχει πρόβλημα! Γενικά, από τους ψηλούς του ΠΑΟΚ μπορούμε να πούμε ότι καλύτερος ήταν ο Χαριτόπουλος.
Για τον Ολυμπιακό, καλύτερος στο πρώτο μέρος ήταν ο Άκερ, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο ανέλαβε δράση ο Μάτσε. Αρκετά πιο εύστοχος από άλλες φορές, βοήθησε πολύ και στην άμυνα. Πολύτιμος γενικά ο Χαρίσης. Εμπιστεύτηκε αρκετά (σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια) τους Έλληνες ο Γκέρσον.
Οι δυο ομάδες θα συναντηθούν και για τα πλέι οφ.. Απ' ότι φαίνετα, άλλον έναν αγώνα έχει το διαρκείας μου...
Aristofanis
Apr 28 2007, 21:45
Βαγγέλης Αλεξανδρής: "Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας στήριξε. Μολονότι στόχος ήταν η τετράδα, η πορεία κρίνεται επιτυχημένη. Με την κατάλληλη οργάνωση υπάρχει μέλλον. Δεν θα είναι εύκολο με τον Ολυμπιακό στα πλέι-οφ, αλλά θέλουμε να προκριθούμε. Κάτι έχουμε στο μυαλό μας!
Μακάρι να το παλέψει όσο μπορεί ο ΠΑΟΚ! 10 Μαϊου το πρώτο ματς στο ΣΕΦ
weirdo1977
Apr 29 2007, 16:53
ο... αναμορφωτής τίγρης γιατί δεν βγαίνει άλλο στα ράδια ? ποπό... δεν τον γουστάρω καθόλου αυτόν τον άνθρωπο...στις νίκες όλο
στις ήττες όμως
...
kostasss28
May 3 2007, 00:48
akoma k mauto to tragiko mpasket pou paizoume o paok den mporei na stathei empodio.i seira einai gia skoupa 2-0.an den kanei to 2-0 o olympiakos tha einai apotixia.apo kei k pera prepei na doume megali veltiosi ston tropo paixnidiou tis omadas gia na spasoume tin edra tou ari k na pame teliko
grigoris
May 5 2007, 20:31
Η ομάδα έχει γίνει κάπως μπου........ τελευταία με την κόντρα διοίκησης (εδώ γελάμε) και Γιούγκων με πρωτοστάτη όπως φαίνεται τον Κογιαντίνοβιτς (μας βγήκε επαναστάτης και δεν του φαινόταν).
Παράκληση προς τις 2 πλευρές:
Υπομονή,2 ματσάκια έμειναν και το ξέρουμε το έργο.Καμιά δεκαριά καινούργιοι παίχτες του χρόνου και άντε πάλι απ'την αρχή...
QUOTE(grigoris @ May 5 2007, 06:24 PM)
Η ομάδα έχει γίνει κάπως μπου........ τελευταία με την κόντρα διοίκησης (εδώ γελάμε) και Γιούγκων με πρωτοστάτη όπως φαίνεται τον Κογιαντίνοβιτς (μας βγήκε επαναστάτης και δεν του φαινόταν).
Παράκληση προς τις 2 πλευρές:
Υπομονή,2 ματσάκια έμειναν και το ξέρουμε το έργο.Καμιά δεκαριά καινούργιοι παίχτες του χρόνου και άντε πάλι απ'την αρχή...
Μαντης εισαι?
thrylos7
May 6 2007, 12:46
Βασικά, απ' όσο ξέρω, αυτό ήταν κάτι σαν κόλπο (να τα χαίρεστε τέτοια κόλπα άθλιοι υπεύθυνοι) της διοίκησης, για να μπορέσουν να κάνουν διακοπή συμβολαίου στον Κογιαντίνοβιτς...
Και γιατί επαναστάτης; Επειδή δε θέλει να τον πιάσουν κορόιδο;
grigoris
May 6 2007, 15:09
Το επαναστάτης ήταν κουβέντα της πλάκας,εννοείται και καλά κάνει.Δεν τα δούλεψε τα λεφτά του?Απλά όσο μπορούσε τόσο έκανε...
Όσο για το αν είμαι μάντης πες μου εσυ φίλε μαν10 αν βλέπεις κανένα άλλο αποτέλεσμα εκτός από το 2-0 του Ολυμπιακού ειδικά με την αναταραχή που υπάρχει στην ομάδα την εποχή αυτή.Όπως επίσης σχετικά με την πλήρη αλλαγή του ρόστερ λέω απλά όσα η πρόσφατη ιστορία της ομάδας μου με έχει διδάξει.Εδώ είσαι κι εδώ είμαι και θα δούμε τι θα γίνει.Μακάρι να διαψευστώ και στα 2 σημεία αλλά.......
Εχω ψιλο-αγανακτησει με αυτη την ειδηση
Τελικά, οι μουρμούρες του Σταύρου Ελληνιάδη για αλλαγή ημερομηνίας έφερε αποτελέσματα. Ο ΕΣΑΚΕ έκανε δεκτό το άιτημα του Ολυμπιακού να μετατεθεί ο πρώτος αγώνας με τον ΠΑΟΚ για την πρώτη φάση των πλέι οφ, που ήταν προγραμματισμένος για την ερχόμενη Τετάρτη στις 19:00. Τελικά αυτός θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο στις 17:00 στο ΣΕΦ.
απο το www.sportfm.gr
Δηλαδη χωρις να υπαρχει κανενας ουσιαστικος λογος μετατιθεται ενας αγωνας και παει κατα διαολου ο προγραμματισμος των προπονητων.Ο καθε Ελληνιαδης εχει την δυναμη να κοβει και να ραβει το προγραμμα του πρωταθληματος.Αξιοθαυμαστη επισης η σταση του ΕΣΑΚΕ που ως σοβαρος φορεας δεν υπεκυψε στους εκβιασμους των μεγαλων
Αδελφε grigori συμφωνω απολυτως με τις αποψεις σου.Δυστυχως το μελλον του Παοκ ειναι προγεδιεγραμενο!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.