Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Indiana Pacers
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Nuntius
Ημίχρονο στο BLF. Το σκορ ανάμεσα στους New York Knicks και τους Indiana Pacers είναι 48-63.

Δεν μπήκαμε καλά στο πρώτο δωδεκάλεπτο και οι Knicks κατάφεραν να ανοίξουν μια διαφορά 8 πόντων (16-8 και 18-10) αλλά τελικά καταφέραμε να το φέρουμε στα ίσα στο τέλος της περιόδου (το πρώτο δωδεκάλεπτο έληξε με σκορ 31-30 υπέρ των Knicks μετά από buzzer beater τρίποντο του Melo). Το δεύτερο δωδεκάλεπτο ανήκε αποκλειστικά σε εμάς και λόγω της καλής μας άμυνας αλλά και της καλής παραγωγής από τον πάγκο αποκτήσαμε μια καλή διαφορά.
Nuntius
Λήξη τρίτης περιόδου. Το σκορ είναι 69-87 υπέρ των Pacers.

Καλά πήγαμε και σε αυτό το δωδεκάλεπτο. Ανεβάσαμε την διαφορά για 3 πόντους.
Nuntius
Νίκη με 89-117 επί των New York Knicks.

Career high για τον Lance Stephenson σήμερα με 28 πόντους (10/17 σουτ, 3/7 τρίποντα, 5/5 βολές). Όλοι οι βασικοί μας μαζί με τον Granger είχαν από 3 ασίστ και πάνω. Η ομάδα είχε συνολικά 26 ασίστ με μόλις 5 λάθη. Έπαιξαν και οι 12 παίκτες μας και ο μοναδικός που δεν σκόραρε ήταν ο Rasual Butler.

Εντάξει, δεν έχω να πω πολλά. Παίξαμε απλά φανταστικά σήμερα.

31-7 και συνεχίζουμε.
captain charisma
οι νικς μονο στη πρωτη περιοδο αντισταθηκαν σθεναρα με μπροσταρη τον αντονι, αλλα στη συνεχεια δεν μπορεσαν να ακολουθησουν το τρελο ρυθμο των πεισερς που για 3 περιοδους καναν οτι θελαν...ο lance stevenson πρεπει να αλλαξει το ονομα του σε dance stevenson...οι χορευτικες φιγουρες του στις κινησεις του απλα δεν υπαρχουν...

ενα πραγμα που δεν μου αρεσει στους πεισερς ειναι οι εξαλοι πανυγηρισμοι των παικτων στα καλαθια που βαζουν...οπως ο τζορτζ μετα απο καθε τριποντο παιρνει ενα υφακι τυπου ''πλακα σας κανω δεν με σταματατε'' η ο στιβενσον μετα απο καθε χορευτικο του να κανει γκριματζες...νταξει τωρα ειναι κανονικη σεζον αλλα στα πλειοφς αυτα δεν περνανε...ισως ο μπερντ πρεπει να τους τα κοψει αυτα...
geo82
QUOTE (captain charisma @ Jan 17 2014, 15:44 ) *
ενα πραγμα που δεν μου αρεσει στους πεισερς ειναι οι εξαλοι πανυγηρισμοι των παικτων στα καλαθια που βαζουν...οπως ο τζορτζ μετα απο καθε τριποντο παιρνει ενα υφακι τυπου ''πλακα σας κανω δεν με σταματατε'' η ο στιβενσον μετα απο καθε χορευτικο του να κανει γκριματζες...νταξει τωρα ειναι κανονικη σεζον αλλα στα πλειοφς αυτα δεν περνανε...ισως ο μπερντ πρεπει να τους τα κοψει αυτα...

Αυτό ακριβώς με ενόχλησε κι εμένα κι όχι επειδή τα έκαναν με τους Νικς. Άλλωστε δεν περίμενα να κερδίσουμε. Πολύ μπλαζέ υφάκι. Δηλαδή αν πάρουν και πρωτάθλημα πώς θα κάνουν; Λίγη σοβαρότητα δε βλάπτει. Είναι κρίμα να χαλούν την πολύ καλή εικόνα που παρουσιάζουν ως ομάδα.
spursforthe5
QUOTE(geo82 @ Jan 17 2014, 16:42 ) *
Αυτό ακριβώς με ενόχλησε κι εμένα κι όχι επειδή τα έκαναν με τους Νικς. Άλλωστε δεν περίμενα να κερδίσουμε. Πολύ μπλαζέ υφάκι. Δηλαδή αν πάρουν και πρωτάθλημα πώς θα κάνουν; Λίγη σοβαρότητα δε βλάπτει. Είναι κρίμα να χαλούν την πολύ καλή εικόνα που παρουσιάζουν ως ομάδα.

ενταξει 23 χρονων ειναι τα παιδια και απο κει που με το ζορι πριν 2 3 χρονια μπαιναν πλαυοφς τωρα λογικα θα βγουν πρωτοι στην ανατολη και με ενα απο τα 2 3 καλυτερα ρεκορ συνολικα.η σοβαροτητα μιας ομαδας δε φαινεται απο το αν θα πανηγυριζουν λιγο η πολυ η με λιγο υφακι κατα τη γνωμη μου,φαινεται απο το ρεκορ τους και απο το ποσο σταθεροι ειναι.αφου στην εδρα τους κανουν πλακα σε ολους γιατι να μην εχουν υφακι? smiley.gif
εχουν νικησει 20παιχνιδια και σε ενα δυο εχουν δυσκολευτει μονο,με χιτ και τοροντο αν θυμαμαι καλα
Quincy
Στο nba.gr σήμερα είχε τις δηλώσεις του George σχετικά με την πορεία των Pacers, τους Heat και τα λοιπά. Φέτος έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση η Ιντιάνα κι όπως λέει κι ο spursforthe5 γιατί όχι; Τι τους λείπει; Αυτό δείχνουν οι παανυγισμοί που λέτε

Πέρυσι πήγανε στους τελικούς της Ανατολής για να το παλέψουν όσο μπορούν κι ότι βγει. Η χρονιά τους ήταν 100% επιτυχημένη no matter what. Φέτος πάνε για να κερδίσουν, και για να το κάνουν βοηθάει πολύ αυτό το υφάκι (επιβάλεται θα λεγα). Γι αυτό κι ο George έλεγε συνεχώς πόσο σημαντικό είναι το πλεονέκτημα έδρας, και ξέρουν πόσο πολύτιμη είναι η κάθε νίκη.

Nuntius
QUOTE (captain charisma @ Jan 17 2014, 15:44 ) *

Δεν είναι τυχαίο πως αυτοί που πανηγυρίζουν είναι ο George και ο Lance. Είναι και οι δύο 23 χρονών (στην ηλικία μου tongue.gif ) και παίζουν σε ένα τόσο υψηλό επίπεδο που δεν μου κάνει εντύπωση που είναι τόσο ενθουσιώδεις ώρες-ώρες.

Οι βετεράνοι μας δεν πανηγυρίζουν, για παράδειγμα.

Είναι φυσικό επόμενο της ηλικίας του Lance και του George αυτοί οι πανηγυρισμοί.
Nuntius
Ημίχρονο στο BLF. Το σκορ ανάμεσα στους Los Angeles Clippers και τους Indiana Pacers είναι 41-57 υπέρ των Pacers.

Πάμε αρκετά καλά. Η άμυνα είναι καλή όπως πάντα και επιθετικά πάμε υπέροχα. Ο πάγκος έχει βοηθήσει σήμερα. Γενικά, ο πάγκος μας έχει γίνει αρκετά αξιόπιστος πια. Η επιστροφή του Granger τον έχει σταθεροποιήσει πολύ.

Το κακό είναι πως ο West αποβλήθηκε στο τέλος του ημιχρόνου για μια σχεδόν αγκωνιά στον Griffin ενώ προσπαθούσαν και οι δύο να πάρουν την μπάλα.
sacarame
QUOTE(Nuntius @ Jan 19 2014, 03:09 ) *
Το κακό είναι πως ο West αποβλήθηκε στο τέλος του ημιχρόνου για μια σχεδόν αγκωνιά στον Griffin ενώ προσπαθούσαν και οι δύο να πάρουν την μπάλα.

Εντελώς ηλίθιο αυτό που έκανε ο West.Λήξη ημιχρόνου, δεν έφαγε καν καλάθι, και πήγε και κατέβασε τον αγκώνα του στον Γκρίφιν....
spursforthe5
απο τη μια 20π στους κλιππερς και απο την αλλη καποιοι χανουν απο τη σαρλοτ smiley.gif
χωρις να εχει ιδιαιτερη σημασια αυτο που ειπα,η ιντιανα φαινεται οτι στην εδρα της ειναι πολλα κλικ καλυτερη απ οτι εκτος εδρας πραγμα που φαινεται και απο το ρεκορ της εντος και εκτος.νουντ καλησπερα tongue.gif
yorgos
Ας μαζέψει κάπιος κι αυτή τη σχολιάστρια, εκτός από την τσιριχτή φωνή δεν ξέρει και πότε είναι ανοιχτό το μικρόφωνό της και λέει αρλούμπες. Μόνο για αμφιδέξιους και την παλιοπαρέα του INSEP δε μας είπε... για τέτοιο επίπεδο μιλάμε. Άσε αυτόν που μιλαέι τώρα για sugar cream pie, δηλαδή τις μπουγάτσες της Ιντιανάπολις.
D-Wade
QUOTE(spursforthe5 @ Jan 19 2014, 03:14 ) *
απο τη μια 20π στους κλιππερς και απο την αλλη καποιοι χανουν απο τη σαρλοτ smiley.gif
χωρις να εχει ιδιαιτερη σημασια αυτο που ειπα,η ιντιανα φαινεται οτι στην εδρα της ειναι πολλα κλικ καλυτερη απ οτι εκτος εδρας πραγμα που φαινεται και απο το ρεκορ της εντος και εκτος.νουντ καλησπερα tongue.gif

Και γι'αυτό αν πάρει το πλεονέκτημα της έδρας , ο ΛεΜπρον θα έχει μπροστά του τη μεγαλύτερη πρόκληση στην εως τώρα καριέρα του . . .
Nuntius
Λήξη τρίτης περιόδου. Το σκορ είναι 68-78 υπέρ των Pacers.

Δυσκολευόμαστε χωρίς τον West. Ο Scola έχει 4 φάουλ και έτσι βάλαμε τον Danny στον αγώνα για να μαρκάρει τον Griffin. Ο Danny έκανε καλή δουλειά αλλά ο Hibbert έκανε το τέταρτο φάουλ του και αυτός και έτσι έχουμε πλέον κάποια προβλήματα.
Quincy
wav.gif
sacarame
http://www.nba.com/socialvideo/index.html?s=184610

Εκπληκτικό κάρφωμα από τον Παυλογιώργη.... Σίγουρα στα υποψήφια για dunk of the year...
Quincy
Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί είναι υπερβολικοί στους πανηγυρίζουν σαν παλαβοί smiley.gif

Pierce

Perfect 50.
Nuntius
QUOTE (sacarame @ Jan 19 2014, 03:11 ) *
Εντελώς ηλίθιο αυτό που έκανε ο West.Λήξη ημιχρόνου, δεν έφαγε καν καλάθι, και πήγε και κατέβασε τον αγκώνα του στον Γκρίφιν....

Ναι, δεν το κατάλαβα. Δεν είχε κανένα λόγο να το κάνει. Πραγματικά περίεργο.
Nuntius
QUOTE (spursforthe5 @ Jan 19 2014, 03:14 ) *

Καλησπέρα, Σπιρούνι smiley.gif

Ισχύει αυτό που είπες. Εντός έδρας είμαστε πολύ καλύτεροι. Γι' αυτό άλλωστε θέλουμε να πάρουμε και HCA. Φέτος είμαστε αρκετά καλοί και εκτός έδρας αλλά εντός είμαστε απλά φανταστικοί.

QUOTE (yorgos @ Jan 19 2014, 03:17 ) *
Ας μαζέψει κάπιος κι αυτή τη σχολιάστρια, εκτός από την τσιριχτή φωνή δεν ξέρει και πότε είναι ανοιχτό το μικρόφωνό της και λέει αρλούμπες. Μόνο για αμφιδέξιους και την παλιοπαρέα του INSEP δε μας είπε... για τέτοιο επίπεδο μιλάμε. Άσε αυτόν που μιλαέι τώρα για sugar cream pie, δηλαδή τις μπουγάτσες της Ιντιανάπολις.

Από που το έβλεπες? Εγώ από το NBA TV άκουγα κανονικά τον Denari και τον Quinn tongue.gif
yorgos
Από που το έβλεπες? Εγώ από το NBA TV άκουγα κανονικά τον Denari και τον Quinn

Δεν ξέρω από ποιο κανάλι γινόταν η αναμετάδοση που παρακολουθούσα από το λάιβ ενός στοιχηματαζτήδικου. Η τύπισσα έκανε ρεπορτάζ στο παρκέ, ενώ ο μπουγατσάς στις κερκίδες, με τους ταλαίπωρους τους θεατές να απορούν αν του έχουν κάνει λοοτομή. Ότι θα δω και τον κλώνο του Χατζηγεωργίου με βυζιά στην Αμερική, δεν το περίμενα.

Συνήθως πάντω τα βλέπω από το ESPN που μας προσφέρει ο τιτανοτεράστιος Φιντελάκος, αφού η Κούβα δεν έχει καμία συμφωνία πνευματικών δικαιωμάτων με τους Αμερικανούς και βλέπουμε όλα τα συνδρομητικά τους τσαμπέ. Το ESPN έχει πολύ καλό σπικάζ και μάλιστα το ισπανόφωνο ακόμη καλύτερο με Άλβαρο Μοράλες και τον πρωην κόουτς του Πουέρτο Ρίκο, εκείνο το θηριοδαμαστή του Ράμος. Το λατίνικο ESPN μας δείχνει και έξτρα ματς κάθε εβδομάδα, πάντα ομάδα κάποιου "δικού μας": Μπαρέα, Τζινόμπιλι & Σπλίτερ, Νενέ, Βάσκες κλπ

Για το θέμα Ουέστ-Γκρίφιθ: Νομίζω ότι εντάσσεταισ τη γενικότερη λογική "βαράτε το Γκρίφιθ". Από τη μία τον προκαλούν συνέχει μπας και αποβληθεί, το οποίο ήδη έγινε τελείως άδικα μια φορά φέτος. Από την άλλη, πολλοί ψηλοί ρίχνουν τις ψιλές τους στο Γκρίφιθ ω "αντίποινα" για τα posterizations που έκανε σε αυτούς, το συμπαίκτη τους ή κανά περαστικό πριν 3-6-8 μήνες, ο Πέρκινς είναι κλασική περίπτωση... Αλλά ακόμη κι εκτός αγωνιστικού χώρου έχω την αίσθηση πως πολλοί πιστεύουν ότι δεν τα έχει κερδίσει τα γαλόνια του, π.χ. πέρυσι ο Μάτζικ πολύ πικρόχολα (χαλάρωσε λίγο μεγάλε, όλο ειρωνεία είσαι) τον κορόιδευε για τις διαφημίσεις με την ΚΙΑ παρότι δεν έχει κερδίσει τίποτε.
Nuntius
Λοιπόν, σχετικά με το παιχνίδι τώρα. Νίκη με 92-106 επί των Clippers.

Η αποβολή του West δεν μας κόστισε τελικά. Ο Scola έκανε ότι μπορούσε απέναντι στον Griffin και τον χρέωσε με 2 φαουλάκια (έβαλε και τις 4 βολές του ο Scola) πριν φορτωθεί κι αυτός με 4 φάουλ και αναγκαστεί να πάει στον πάγκο. Τον Scola τον αντικατέστησε ο Granger, ο οποίος έκανε εξαιρετική αμυντική δουλειά πάνω στον Griffin. Ο Griffin δεν σκόραρε σε κανένα post-up πάνω στον Granger. Αφού ο Doc είδε πως αυτό το match-up δεν δούλεψε (ο Danny επιθετικά τον τράβαγε στην περιφέρεια και έβγαζε ωραίες πάσες) και αφού ο Hibbert φορτώθηκε και αυτός με 4 φάουλ τότε είπε να αντικαταστήσει τον DeAndre Jordan με τον Matt Barnes και να δοκιμάσει τον Griffin στο 5 απέναντι στον Mahinmi. Αυτό πήγε ακόμα χειρότερα. Ο Mahinmi έπαιξε πολύ καλή άμυνα και δεν άφησε τον Griffin καν να πάρει σουτ (του έκανε γρήγορα φάουλ όταν είδε πως έπαιρνε το πλεονέκτημα) και με τον Griffin στο 5 καταφέραμε να πάρουμε επιθετικά ριμπάουντ.

Η απόδοση μας στο παιχνίδι ήταν για άλλη μια φορά εξαιρετική. Με αυτή την νίκη πήγαμε το ρεκόρ μας στο 21-1 στα εντός έδρας παιχνίδια και στο 10-2 απέναντι σε ομάδες της Δύσης (ποσοστό νίκης 83.3%, το οποίο είναι λίγο καλύτερο από το ποσοστό που έχουμε απέναντι σε ομάδες της Ανατολής που είναι 22-5, 81.5%).

Η άμυνα μας ήταν για άλλη μια φορά εξαιρετική. Οι Clippers σούταραν 39.8% και κατάφεραν να ευστοχήσουν μόνο στο 25% των σουτ τριών πόντων που επιχείρησαν (5/20). Κερδίσαμε την μάχη των ριμπάουντ (48-39) και ο Roy Hibbert είχε περισσότερες τάπες στα 8 πρώτα λεπτά του αγώνα (5) από ότι είχαν οι Clippers σε όλο το παιχνίδι (4).

Ο Paul George ήταν απλά φανταστικός. Πέτυχε 36 πόντους σε μόλις 17 σουτ (12/17 σουτ, 5/6 τρίποντα, 7/7 βολές), μάζεψε 6 ριμπάουντ και είχε 3 κλεψίματα και 2 ασίστ. Στο τρίλεπτο από το 9 μέχρι το 6 της τέταρτης περιόδου ο Paul συμμετείχε σε 10 συνεχόμενους πόντους για να ανεβάσει το σκορ από το 72-86 σε 74-96 με αποκορύφωμα αυτό το κάρφωμα. Η άμυνα του ήταν για άλλη μια φορά εξαιρετική και έκανε την ζωή δύσκολη και στον Redick και στον Crawford.

Ο Lance Stephenson ήταν κι αυτός εξαιρετικός. Πέτυχε 22 πόντους (8/17 σουτ, 0/3 τρίποντα, 6/7 ασίστ), μάζεψε 12 ριμπάουντ, έβγαλε 7 ασίστ και είχε 1 κλέψιμο. Πέτυχε 4 συνεχόμενους πόντους όταν οι Clippers μείωσαν την διαφορά στους 9 και για άλλη μια φορά ήταν παντού στο γήπεδο. Είχε 5 επιθετικά ριμπάουντ και απλά λατρεύω να τον βλέπω να παίζει στο post απέναντι στα άλλα δυάρια που τα περισσότερα δεν έχουν το μέγεθος να τον αντιμετωπίσουν. Έχει και κάποιες όμορφες κινήσεις στο post όπως αρκετά up and unders, κάποια hooks και ένα καλό fadeaway jumper. Ωραία πράγματα biggrin.gif

Ο Roy Hibbert δεν ήταν σε καλή μέρα επιθετικά (4 πόντοι με 2/11 σουτ) αλλά ήταν εξαιρετικός αμυντικά και στα ριμπάουντ. Είχε 11 ριμπάουντ, 5 τάπες και 2 ασίστ. Έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο μετά την αποβολή του West μιας και απέτρεψε κάποια drives του Griffin.

Ο George Hill έπαιξε εξαιρετική άμυνα πάνω στον Collison και τον περιόρισε στους 10 πόντους και 4 ασίστ (και 4 λάθη). Ο ίδιος δεν χρειάστηκε να κάνει πολλά πράγματα επιθετικά (6 πόντοι με 2/5 σουτ, 2/2 βολές) αλλά είχε 3 ριμπάουντ και 3 ασίστ χωρίς κανένα λάθος.

Ο David West στο ημίχρονο είχε 4 πόντους (2/4 σουτ) και 2 ριμπάουντ. Είχε παίξει μόνο 14 λεπτά και δεν είχε πάρει πολλές προσπάθειες αν και είχε ένα εξαιρετικό post-up στον Griffin.

Ο Danny Granger ήταν αρκετά καλός και μας βοήθησε όταν τον χρειαστήκαμε. Έπαιξε πολύ καλή άμυνα στο post πάνω στον Griffin και πάλεψε για κάθε εκατοστό. Είχε 4 ριμπάουντ και 1 τάπα (στον Griffin, αν και έμοιαζε πιο πολύ με κλέψιμο). Το μοναδικό καλάθι του Griffin πάνω στον Granger ήρθε μετά από ένα pick and pop με τον Redick. Επιθετικά, ήταν άστοχος (12 πόντοι με 4/13 σουτ, 2/5 τρίποντα, 2/3 βολές) αλλά έκανε μερικές πολύ ωραίες πάσες (είχε 2 ασίστ αν και άξιζε παραπάνω) και γενικά βοήθησε και στην κυκλοφορία αλλά και στο spacing της ομάδας. Η επιστροφή του έχει ανεβάσει τον πάγκο μας σε άλλο επίπεδο.

Ο Luis Scola όπως ανέφερα έκανε ότι καλύτερο μπορούσε απέναντι στον Griffin. Δεν έχει τα αθλητικά προσόντα ή την δύναμη να τον μαρκάρει αλλά προσπάθησε. Το κυριότερο είναι πως κατάφερε να τον φορτώσει με 2 φάουλ (αν και ο ίδιος φορτώθηκε με 4). Είχε 8 πόντους (2/5 σουτ, 4/4 βολές) και 4 ριμπάουντ.

Ο CJ Watson ήταν πολύ καλός. Είχε 11 πόντους (5/8 σουτ, 1/3 τρίποντα), 2 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 κλέψιμο. Η άμυνα του ήταν πολύ καλή και το σκοράρισμα του βοήθησε να καλύψει το κενό του David West στο δεύτερο ημίχρονο (το ίδιο και για τον Granger). Είναι σε πολύ κατάσταση στους τελευταίους 6 αγώνες στους οποίους έχει σουτάρει με 70.5% (24/34).

Ο Ian Mahinmi έπαιξε πολύ καλά κατά την γνώμη μου. Το box score δείχνει μόλις 2 ριμπάουντ και 1 τάπα σε 20 λεπτά αλλά είχε μεγαλύτερο impact από αυτό στο παιχνίδι. Έκανε πολύ καλά box out στον DeAndre Jordan και όταν ο Doc έβαλε τον Griffin στο 5 έπαιξε εξαιρετική άμυνα πάνω του. Έκανε καλή δουλειά σήμερα.

Ο Rasual Butler, ο Orlando Johnson, ο Donald Sloan έπαιξαν στα 3 τελευταία του αγώνα και στάθηκαν μια χαρά. Ο Copeland μάλιστα είχε 1 τρίποντο και 1 τάπα smiley.gif

Γενικά, αν εξαιρέσεις την αποβολή του West που ήταν ένα μελανό σημείο όλα τα άλλα πήγαν εξαιρετικά.

32-7 και συνεχίζουμε.

QUOTE (yorgos @ Jan 19 2014, 08:27 ) *
Δεν ξέρω από ποιο κανάλι γινόταν η αναμετάδοση που παρακολουθούσα από το λάιβ ενός στοιχηματαζτήδικου. Η τύπισσα έκανε ρεπορτάζ στο παρκέ, ενώ ο μπουγατσάς στις κερκίδες, με τους ταλαίπωρους τους θεατές να απορούν αν του έχουν κάνει λοοτομή. Ότι θα δω και τον κλώνο του Χατζηγεωργίου με βυζιά στην Αμερική, δεν το περίμενα.

Συνήθως πάντω τα βλέπω από το ESPN που μας προσφέρει ο τιτανοτεράστιος Φιντελάκος, αφού η Κούβα δεν έχει καμία συμφωνία πνευματικών δικαιωμάτων με τους Αμερικανούς και βλέπουμε όλα τα συνδρομητικά τους τσαμπέ. Το ESPN έχει πολύ καλό σπικάζ και μάλιστα το ισπανόφωνο ακόμη καλύτερο με Άλβαρο Μοράλες και τον πρωην κόουτς του Πουέρτο Ρίκο, εκείνο το θηριοδαμαστή του Ράμος. Το λατίνικο ESPN μας δείχνει και έξτρα ματς κάθε εβδομάδα, πάντα ομάδα κάποιου "δικού μας": Μπαρέα, Τζινόμπιλι & Σπλίτερ, Νενέ, Βάσκες κλπ

Κατάλαβα. Ίσως έβλεπες το feed των Clippers ή αυτό του Al-Jazeera. Ή μπορεί να έβλεπες κάποιο τοπικό από Λατινική Αμερική biggrin.gif

QUOTE (yorgos @ Jan 19 2014, 08:27 ) *
Για το θέμα Ουέστ-Γκρίφιθ: Νομίζω ότι εντάσσεταισ τη γενικότερη λογική "βαράτε το Γκρίφιθ". Από τη μία τον προκαλούν συνέχει μπας και αποβληθεί, το οποίο ήδη έγινε τελείως άδικα μια φορά φέτος. Από την άλλη, πολλοί ψηλοί ρίχνουν τις ψιλές τους στο Γκρίφιθ ω "αντίποινα" για τα posterizations που έκανε σε αυτούς, το συμπαίκτη τους ή κανά περαστικό πριν 3-6-8 μήνες, ο Πέρκινς είναι κλασική περίπτωση... Αλλά ακόμη κι εκτός αγωνιστικού χώρου έχω την αίσθηση πως πολλοί πιστεύουν ότι δεν τα έχει κερδίσει τα γαλόνια του, π.χ. πέρυσι ο Μάτζικ πολύ πικρόχολα (χαλάρωσε λίγο μεγάλε, όλο ειρωνεία είσαι) τον κορόιδευε για τις διαφημίσεις με την ΚΙΑ παρότι δεν έχει κερδίσει τίποτε.

Ίσως. Γενικά, νομίζω πως κανένας ψηλός δεν συμπαθεί τον Griffin. Βασικά, δεν πιστεύω πως τον σέβονται. Θεωρούν πως έχει πάρα πολύ hype που δεν το αξίζει. Ίσως να ενοχλούνται και από το flopping του. Και πάλι όμως δεν καταλαβαίνω γιατί το έκανε αυτό ο West.

Στο προηγούμενο μας παιχνίδι ο Griffin προσπάθησε να αρχίσει το trash talking απέναντι στον West και η απάντηση του David ήταν να τον πάει στο post και να του αλλάξει τα φώτα. Σε εκείνο το παιχνίδι ο West είχε 24 πόντους και 12 ριμπάουντ και τον έκανε ότι ήθελε. Γι' αυτό μου κάνει εντύπωση πως αντέδρασε έτσι τώρα. Δεν είχε γίνει και τίποτα κατά την διάρκεια του αγώνα ανάμεσα στους δύο. Ήταν αρκετά άκυρο.
geo82
Μόλις είδα το παιχνίδι. Απίστευτο κάρφωμα ο George! Εύχομαι να υπάρχει και συνέχεια.

QUOTE (spursforthe5 @ Jan 19 2014, 03:14 ) *

Χωρίς να διαφωνώ ότι η Ιντιάνα είναι φοβερή φέτος, μην υποτιμάτε το Μαϊάμι. Θεωρώ ότι κάνουν συντήρηση δυνάμεων. Η ομάδα έχει παίξει σε τρεις σερί τελικούς. Λογικό είναι να μην παίζουν σε φουλ ρυθμό. Κάθε χρόνο κάνουν κάποια κοιλιά και όλο τους αμφισβητούμε, αλλά θεωρώ ότι θα είναι έτοιμοι την κατάλληλη ώρα. Είναι έμπειρη ομάδα και ξέρει τι χρειάζεται για να κερδίσει. Δε νομίζω να κάτσουν να σκάσουν για το πλεονέκτημα της έδρας.
aegeansheed
QUOTE(yorgos @ Jan 19 2014, 08:27 ) *
Συνήθως πάντω τα βλέπω από το ESPN που μας προσφέρει ο τιτανοτεράστιος Φιντελάκος, αφού η Κούβα δεν έχει καμία συμφωνία πνευματικών δικαιωμάτων με τους Αμερικανούς και βλέπουμε όλα τα συνδρομητικά τους τσαμπέ.

Χαχαχα! Σαν να μην πέρασε μια μέρα. Θυμάμαι καλά αυτό που λες, είχα δει Τελικό NCAA το 2003 (στο Kansas έπαιζαν Collison-Hinrich τότε) απογευματάκι σε ένα ξενοδοχείο στο Vedado.
Nuntius
QUOTE (geo82 @ Jan 19 2014, 13:09 ) *
Χωρίς να διαφωνώ ότι η Ιντιάνα είναι φοβερή φέτος, μην υποτιμάτε το Μαϊάμι. Θεωρώ ότι κάνουν συντήρηση δυνάμεων. Η ομάδα έχει παίξει σε τρεις σερί τελικούς. Λογικό είναι να μην παίζουν σε φουλ ρυθμό. Κάθε χρόνο κάνουν κάποια κοιλιά και όλο τους αμφισβητούμε, αλλά θεωρώ ότι θα είναι έτοιμοι την κατάλληλη ώρα. Είναι έμπειρη ομάδα και ξέρει τι χρειάζεται για να κερδίσει. Δε νομίζω να κάτσουν να σκάσουν για το πλεονέκτημα της έδρας.

Εννοείται πως δεν πρέπει κανείς να υποτιμάει το Miami. Δεν παίζουν στο 100% την κανονική σεζόν.
rchos
Ένας πονόδοντος με ταλαιπωρεί εδώ και 4-5 μέρες με συνέπεια να μην κοιμάμαι σχεδόν καθόλου.

Το μοναδικό καλό που μου έχει κάνει αυτή η κατάσταση είναι ότι έχω καταφέρει να δω αρκετό NBA αυτές τις μέρες.

Πάνω από όλα έχω παρακολουθήσει αρκετά Πέισερς και αυτό είναι πραγματικά κέρδος.

Οι τύποι παίζουν όμορφο μπάσκετ.
Εκτός του ότι παίζουν σκυλίσια άμυνα παίζουν και θεαματικό μπάσκετ στην επίθεση.

Οι έντονοι πανηγυρισμοί δεν με ενοχλούν απλά υπάρχει ένας φόβος για τους ίδιους μήπως το πάρουν πολύ επάνω τους και όταν φτάσουν στα κρίσιμα δεν είναι τόσο καλά προετοιμασμένοι ψυχολογικά αλλά μπουν με μια λογική είμαστε άνετα οι καλύτεροι.Αν αυτό το ελέγξουν και αν ο Γκρέιντζερ είναι καλά στα πλέυ οφ είναι σίγουρα φαβορί για να εκθρονίσουν τους Χιτ.
Είναι γεμάτη ομάδα και με σωστούς ρόλους.

Προσωπικά θα ήθελα να περάσουν τελικό νικώντας φυσικά τους Χιτ και εκεί να αντιμετωπίσουν τους Warriors.
Δευτέρα παίζουν και το πρώτο ματς μεταξύ τους φέτος αν δεν κάνω λάθος.
Nuntius
Μεγάλη νίκη με 102-94 επί των Golden State Warriors μέσα στην Oracle Arena.

Μπήκαμε πολύ δυνατά στο πρώτο δωδεκάλεπτο και ανοίξαμε μια διαφορά 14 πόντων (35-21) στο τέλος της πρώτης. Στο δεύτερο δωδεκάλεπτο δεν ήμασταν τόσο εύστοχοι αλλά η άμυνα μας συνέχισε να είναι καλή και έτσι πήγαμε στα αποδυτήρια με μια διαφορά της τάξεως των 13 πόντων (53-40).

Στο τρίτο δωδεκάλεπτο μπήκαμε πολύ δυνατά και με ένα σερί 7-0 καταφέραμε να ανεβάσουμε την διαφορά στους 20 (60-40) αλλά τότε ξύπνησαν οι Warriors. Έκαναν ένα γρήγορο σερί 7-0 για να ρίξουν την διαφορά ξανά στους 13 και άρχισαν να ροκανίζουν σιγά-σιγά την διαφορά. Τα τρίποντα άρχισαν να μπαίνουν, ο κόσμος τους εμψύχωνε όσο δεν πάει (το κοινό της Oracle Arena είναι τρομερό) και κατάφεραν να ρίξουν την διαφορά σε μονοψήφιο αριθμό (8) πριν τελειώσει το τρίτο δωδεκάλεπτο (77-69).

Μπήκανε με μεγάλο momentum στο τέταρτο δωδεκάλεπτο και κατάφεραν να μειώσουν μέχρι και στους 2 πόντους (79-77) μετά από ένα τρίποντο του Harrison Barnes με κάτι λιγότερο από 10 λεπτά να απομένουν αλλά σε εκείνο το σημείο φανήκαμε ψύχραιμοι. Ο Scola ευστόχησε σε ένα σουτάκι μετά από ένα PnP με τον CJ Watson, μετά παίξαμε καλή άμυνα και στην επόμενη επίθεση ο Lance Stephenson κατάφερε να τρυπώσει στο καλάθι των Warriors και να πάρει ένα επιθετικό ριμπάουντ και να σκοράρει με putback μετά από ένα άστοχο τρίποντο του CJ Watson. Αυτά τα δύο καλάθια τα αναφέρω γιατί ήταν αρκετά σημαντικά ώστε να ανακόψουν το momentum των Warriors. Μετά από αυτή την ακολουθία, αρχίσαμε να περνάμε την μπάλα στο post και να ελέγχουμε για άλλη μια φορά τον ρυθμό του αγώνα.

Οι Warriors έκαναν και άλλα run αλλά εν τέλει καταφέραμε να απαντήσουμε σε κάθε run με ένα μεγάλο καλάθι. Οι Warriors μείωσαν στους 3 πόντους (87-84) μετά από δύο εύστοχες βολές του David Lee και εκεί ο Paul George παίρνει αυτός επιθετικό ριμπάουντ και ευστοχεί στο putback μετά από άστοχο σουτ του Lance και ανεβάζει την διαφορά ξανά στους 5. Ο Lee ξανακερδίζει φάουλ και μειώνει για άλλη μια φορά την διαφορά στους 3 (89-86) μετά από εύστοχες βολές αλλά ο Scola παίρνει το επιθετικό μετά από δικό του άστοχο σουτ και με το δικό του putback μας βάλει για άλλη μια φορά μπροστά με 5 πόντους. Οι Warriors ξανακερδίζουν φάουλ (κάναμε πολλά φάουλ στο τελευταίο δωδεκάλεπτο) και ο Draymond Green βάζει την μία από τις 2 βολές για να κάνει το σκορ 91-87.

Στην επόμενη επίθεση μας προσπαθούμε να περάσουμε την μπάλα στον Hibbert μιας και είχε πάνω του τον κατά πολύ κοντύτερο Draymond Green (ο Bogut είχε χτυπήσει το γόνατο του και είχε πάει στα αποδυτήρια αλλά επέστρεψε μετά) αλλά δεν μπορούσαμε να βρούμε καλό passing angle. Τότε, ο Lance Stephenson αποφασίζει να σηκωθεί και να πάρει το τρίποντο. Δεν είχε βάλει κανένα jumper μέχρι εκείνη την στιγμή αλλά εκείνο το έβαλε. Αυτό ήταν το πρώτο dagger και έκανε το σκορ 94-87. Οι Warriors δεν τα παρατάνε όμως. Ένα λεπτό μετά ο Klay βάζει ένα τρίποντο και μειώνει ξανά στους 4 πόντους (94-90). Έχουμε την απάντηση για άλλη μια φορά. Η μπάλα πάει στον Paul George στην κορυφή και επιλέγει να παίξει ένα pick and pop με τον West. Ο Paul George τραβάει πάνω του τον David Lee και πασάρει στον David West, ο οποίος έχει ένα ελεύθερο 20 footer. Παρόλα αυτά, δεν παίρνει το σουτ. Αντ' αυτού, επιλέγει να κάνει ένα drive. Όλη αυτή η κίνηση έχει αλλάξει τα match-up των ψηλών. Ο Bogut είναι πάνω στον West, ο Lee πάνω στον Hibbert, ο Thompson είναι στον Stephenson στην strong side, ο Iguodala κυνηγάει τον George στην weakside ενώ ο Curry είναι πάνω στον Hill. Ο West βλέπει πως ο Curry έχει συγκλίνει στην ρακέτα ώστε να βοηθήσει τον Lee σε περίπτωση που ο West πασάρει στον Hibbert και έτσι κάνει την πιο σωστή επιλογή. Πασάρει στον Hill, ο οποίος βάζει το τρίποντο και κάνει το 97-90. Αυτό ήταν το δεύτερο και το ολοκληρωτικό dagger.

Το σκορ έχει γίνει 98-94 (μετά από μία εύστοχη βολή του West, ένα καλάθι από τον Bogut και ένα καλάθι από τον Iguodala) και η μπάλα ανήκει σε εμάς. Η επίθεση που τρέχουμε δεν είναι καλή και με 23 δευτερόλεπτα κάνουμε λάθος. Ο Klay Thompson έχει την μπάλα στα χέρια του και τρέχει στον αιφνιδιασμό. Τον κυνηγάνε ο Paul George και ο Lance Stephenson αλλά ο Thompson είναι πιο μπροστά. Ο Hibbert τρέχει όσο πιο γρήγορα μπορεί για να προστατέψει το καλάθι. Μονάχα δύο παίκτες είναι μπροστά από τον Klay. Ο Steph Curry και οι George Hill. Ο Paul George φαίνεται να προλαβαίνει τον Thompson και ο Curry έχει στηθεί στο τρίποντο στο δεξί φτερό. Ο Thompson πασάρει και ο Hill πάει γρήγορα πάνω στον Curry. Δεν τον αφήνει να πάρει το spot up shot. Τον αναγκάζει να βάλει την μπάλα στο παρκέ. Ο Curry βάζει την μπάλα στο παρκέ και κάνει κίνηση για step back τρίποντο. Ο Hill πηδάει για να κάνει contest το σουτ. Ο Curry τον βλέπει και κάνει ένα γρήγορο fake και μετά σουτάρει. Το σουτ είναι άστοχο, ο Paul George παίρνει το ριμπάουντ και ο Curry του κάνει φάουλ. Βάζουμε τις βολές μας και νικάμε τον αγώνα.

Αυτό που θα μείνει από αυτό το παιχνίδι δεν είναι το εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο. Θα μου μείνουν αυτά τα τελευταία 9 λεπτά. Η ομάδα έδειξε τρομερό χαρακτήρα και ωριμότητα ώστε να καταφέρει να νικήσει τον αγώνα μέσα σε μια πολύ δύσκολη έδρα παρά το momentum των Warriors. Τα δύο αυτά τρίποντα από τον Lance και από τον Hill ήταν μεγάλα. Αν ο Hill δεν είχε βάλει αυτό το τρίποντο και μετά δεν είχε παίξει αυτή την εξαιρετική άμυνα στον Curry τότε πιστεύω πως θα ήταν αρκετά πιθανό να χάναμε.

Πολύ σημαντικό ρόλο στην νίκη αυτή έπαιξαν τα ριμπάουντ. Είχαμε 52 ριμπάουντ ενώ οι Warriors είχαν 45. 17 από αυτά τα 52 ριμπάουντ ήταν επιθετικά. Ένα match-up που έπαιξε μεγάλο ρόλο σε αυτό ήταν το match-up ανάμεσα στον Lance Stephenson και τον Klay Thompson. O Lance είχε 10 ριμπάουντ (4 επιθετικά, 6 αμυντικά) ενώ ο Klay δεν είχε κανένα ριμπάουντ.

Θεωρώ πως όλοι οι παίκτες μας έπαιξαν καλά σήμερα. Ο Danny Granger και ο Luis Scola ήταν λίγο άστοχοι (1/5 και 3/9 αντίστοιχα, 2 πόντοι για τον Danny και 6 για τον Scola) αλλά πάλεψαν πολύ στα ριμπάουντ (5 ο Danny, 6 ο Scola) και βοήθησαν στην κυκλοφορία της μπάλας (είχαν από 1 ασίστ ο καθένας). Ο Scola είχε 1 κλέψιμο ενώ ο Danny είχε 1 τάπα. Ο Ian Mahinmi ήταν εξαιρετικός σήμερα με 6 πόντους (2/2 σουτ, 2/2 βολές), 4 ριμπάουντ (3 επιθετικά) και πολύ καλή άμυνα πάνω στον David Lee αλλά και σε ένα drive του Draymond Green. Ο CJ Watson ήταν για άλλη μια φορά αρκετά καλός. 5 πόντοι (2/4 σουτ, 1/2 τρίποντα), 2 ασίστ, 2 κλεψίματα και 1 ριμπάουντ. Αυτά για τον πάγκο μας.

Πάμε στους βασικούς μας τώρα. Όλοι τους ήταν πολύ καλοί αλλά ας αναφέρω λίγα πράγματα για τον καθένα.

Ο Hibbert ήταν πάρα πολύ καλός. Είχε 14 πόντους (7/11 σουτ), 13 ριμπάουντ (4 επιθετικά, 9 αμυντικά), 2 τάπες και 1 ασίστ. Το rim protection του ήταν για άλλη μια φορά εξαιρετικά σημαντικό και ανάγκασε τον Curry να σουτάρει ένα floater του τόσο ψηλά που πέρασε πάνω από το ταμπλό.

Ο West ήταν καλός αλλά αντιμετώπισε πρόβλημα με φάουλ. Βέβαια, φρόντισε να φορτώσει και τον David Lee με φάουλ. Γενικά, ήταν αρκετά ωραίο και αρκετά physical το match-up ανάμεσα στον West και τον Lee. Ο West είχε 17 πόντους (6/15 σουτ, 5/7 βολές), 5 ριμπάουντ (2 επιθετικά), 3 ασίστ, 2 τάπες και 1 κλέψιμο.

Ο Paul George ήταν εξαιρετικός στο πρώτο ημίχρονο αλλά στο τέλος κουράστηκε λίγο και έκανε κάποιες κακές επιλογές επιθετικά. Η άμυνα του ήταν φανταστική καθ' όλη την διάρκεια του αγώνα, προφανώς. Είχε 23 πόντους (9/20 σουτ, 3/7 τρίποντα, 2/2 βολές), 4 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1 κλέψιμο.

Ο Lance Stephenson δεν έλεγε να πετύχει jumper για jumper σχεδόν σε όλη την διάρκεια του αγώνα με εξαίρεση εκείνο το σημαντικότατο τρίποντο. Τα drives του ήταν εξαιρετικά όπως πάντα και έκανε μεγάλη δουλειά στα επιθετικά ριμπάουντ αλλά σε γενικές γραμμές οι Warriors έκαναν καλή δουλειά στο να μην τον αφήνουν να κάνει αυτά τα drives. Είχε 14 πόντους (6/17 σουτ, 1/4 τρίποντα, 1/2 βολές), 10 ριμπάουντ και 7 ασίστ. Αν εξαιρέσει κανείς το γεγονός πως το jumper του δεν έμπαινε και πήρε κάποιες κακές προσπάθειες τότε ήταν εξαιρετικός. Έχασε τον Klay Thompson σε κάποια τρίποντα αλλά αυτό είναι λογικό με τα τόσα screen που κάνουν οι Warriors ώστε να ξεμαρκάρουν τον Klay και τον Curry. Θα έλεγα πως κέρδισε το match-up του με τον Klay γιατί εκτός από το 5/10 που είχε στα τρίποντα ο Klay δεν έκανε κάτι άλλο (1/3 δίποντα και 1 ασίστ, δεν είχε κανένα άλλο στατιστικό).

Ο George Hill ήταν πάρα πολύ καλός. Πιστεύω πως έπαιξε μεγάλο ρόλο στην σημερινή νίκη. Είχε 15 πόντους (5/8 σουτ, 3/4 τρίποντα, 2/2 βολές), 4 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 2 κλεψίματα. Η άμυνα του στον Curry ήταν πολύ καλή καθ'όλη την διάρκεια του αγώνα. Ο Curry και πάλι κατάφερε να σκοράρει 24 πόντους (είναι ο Curry άλλωστε) αλλά δεν σούταρε καλά από το τρίποντο (3/11 μονάχα) και ο Hill έπαιξε μεγάλο ρόλο σε αυτό.

Γενικά, ήταν μια εξαιρετική ομαδική νίκη. Αποδείξαμε για άλλη μια φορά το πόσο καλή είναι η άμυνα μας. Κρατήσαμε τους Warriors κάτω από τους 100 πόντους μέσα στην Oracle Arena και τους αναγκάσουμε να σουτάρουν με ποσοστό 33.3% από το τρίποντο (10/30), το οποίο είναι 5.4% κάτω από το season average τους (38.4%).
Nuntius
Ήττα με 100-124 από τους Suns στο Phoenix.

Οι Suns έπαιξαν καταπληκτικά και νίκησαν δικαιότατα. Δεν έχω να πω πολλά πράγματα γι' αυτό το παιχνίδι. Απλά μας διέλυσαν.

33-8 και συνεχίζουμε.
Nuntius
Πολύ δύσκολη νίκη με 116-111 επί των Kings στο Sacramento.

Από του χάρου τα δόντια πήραμε αυτή την νίκη. Οι Kings μας έκαναν την ζωή κόλαση αλλά στο τέλος καταφέραμε να κερδίσουμε στην παράταση.

Μεγάλο 4 point play από τον George για να στείλει το παιχνίδι στην παράταση. Χάναμε με 99-103 με 18 δευτερόλεπτα να απομένουν και σηκώνεται για σουτ τριών πόντων μετά από hand off του West με τον Derrick Williams να τον κρατάει και ευστοχεί στο σουτ και κερδίσει και το φάουλ. Βάζει την βολή, παίζουμε καλή άμυνα και στέλνουμε το παιχνίδι στην παράταση.

Στην παράταση, ο George συμμετείχε στους 11 από τους 13 πόντους μας (έβαλε 9 και έδωσε μια ασίστ στον Stephenson) και έπαιξε πάλι κομβικό ρόλο σε μια κατοχή στο τέλος του αγώνα. Οι Kings είχαν την κατοχή με το σκορ να είναι 114-111 υπέρ και το ρολόι να δείχνει 22 δευτερόλεπτα. Ο Paul George μαρκάρει τον Isaiah Thomas και με 15 δευτερόλεπτα του κλέβει την μπάλα μέσα από τα χέρια. Ο Thomas του κάνει φάουλ, ο George βάζει τις βολές και ο αγώνας τελειώνει.

Ο George ήταν απλά φανταστικός σήμερα. Πολύ καλά έπαιξαν και ο David West και ο Lance Stephenson. O Hibbert ήταν άστοχος αλλά έπαιξε πολύ καλή άμυνα και κατέβασε ριμπάουντ ενώ ο Hill είχε κάποια αρκετά καλά plays (ήταν κοντά σε triple double) αν και ο Thomas τον βασάνιζε καθ' όλη την διάρκεια του αγώνα. Ο πάγκος μας δεν ήταν καλός σήμερα. Λίγα πράγματα. Οι βασικοί μας έκαναν όλη την δουλειά.
Nuntius
Ήττα με 96-109 από τους Nuggets στο Denver.

Δεν πάει καλά αυτό το road trip. Οι Nuggets μας παρέσυραν στον ρυθμό τους και αποδιοργάνωσαν την άμυνα μας. Οι παίκτες μας ήταν κουρασμένοι από την χθεσινή παράταση και δεν ήταν καθόλου καλή ιδέα να ακολουθήσουμε τον υψηλό ρυθμό των Nuggets. Αποτέλεσμα αυτού του ρυθμού ήταν τα 6 φάουλ που έκανε ο Roy Hibbert και τα 6 φάουλ που έκανε ο Ian Mahinmi.

Ο Lance Stephenson, ο Paul George και ο George Hill προσπάθησαν και ο West είχε ένα σχετικά καλό τρίτο δωδεκάλεπτο αλλά λίγα πράγματα από όλους τους άλλους.
Nuntius
Νίκη με 104-92 επί των Lakers μέσα στο Staple Center.

Κερδίσαμε την μάχη των ριμπάουντ (63-50) και είχαμε περισσότερους πόντους μέσα στην ρακέτα (58-44) και έτσι φτάσαμε σε μια σχετικά εύκολη επικράτηση.

Πολύ καλό παιχνίδι από τον Lance Stephenson που είχε 15 πόντους, 14 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 2 κλεψίματα αλλά αντιμετώπισε προβλήματα από την γραμμή των βολών (3/9).

Αρκετά καλά έπαιξαν ο Roy Hibbert (11 πόντοι, 10 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 κλέψιμο), ο George Hill (13 πόντοι, 7 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 1 κλέψιμο) και ο David West (19 πόντοι, 8 ασίστ, 1 τάπα).

Ο Paul George φάνηκε αρκετά αγχωμένος επιθετικά και ήταν άστοχος (4/21 σουτ, 14 πόντοι) αλλά βοήθησε στους άλλους τομείς (6 ασίστ, 5 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα).

Ο Danny Granger και ο Luis Scola ήταν για άλλη μια φορά άστοχοι (3/10 ο Danny, 4/11 o Scola) αλλά πάλεψαν αμφότεροι στα ριμπάουντ (6 ο καθένας) και είχαν κάποιες καλές πάσες (1 ασίστ ο Danny, 2 ο Scola).

Αρκετά καλό παιχνίδι από τον Ian Mahinmi (5 πόντοι, 6 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 τάπα) και από τον CJ Watson (9 πόντοι, 2 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 ριμπάουντ).

Ο πάγκος μας φάνηκε λίγο καλύτερος στο τέλος αυτού του αγώνα.

Ο πιο μεγάλος λόγος που κερδίσαμε σήμερα ήταν το ότι ελέγξαμε τον ρυθμό του αγώνα. Αυτό ήταν κάτι που δεν κάναμε στους 4 προηγούμενος αγώνες και είμαι αρκετά χαρούμενος που το είδα.

35-9 και συνεχίζουμε.
Nuntius
Λήξη ημιχρόνου στο BLF. Το σκορ ανάμεσα στους Phoenix Suns και τον Indiana Pacers είναι 66-49 υπέρ των Suns.

Ο αγώνας είναι μια ακριβέστατη ρέπλικα του αγώνα που έγινε πριν 8 μέρες στο Phoenix. Απλά δεν έχουμε καμία λύση απέναντι στους Suns. Βάζουν τα πάντα.
sacarame
QUOTE(Nuntius @ Jan 31 2014, 03:09 ) *
Λήξη ημιχρόνου στο BLF. Το σκορ ανάμεσα στους Phoenix Suns και τον Indiana Pacers είναι 66-49 υπέρ των Suns.

Ο αγώνας είναι μια ακριβέστατη ρέπλικα του αγώνα που έγινε πριν 8 μέρες στο Phoenix. Απλά δεν έχουμε καμία λύση απέναντι στους Suns. Βάζουν τα πάντα.

Όργια Ντράγκιτς σήμερα. Δεν ξέρω αν έχει "φορτώσει" που δεν επιλέχθηκε στο All-star, αλλά είναι σεληνιασμένος, 21 πόντοι 5 ασσίστ στο ημίχρονο.

Οι Suns έχουν επιβάλλει το τεμπο τους και η Ιντιάνα αδυνατεί να ακολουθήσει μέχρι στιγμής.

Μεγάλη στιγμή η λήξη της πρώτης περιόδου με Λεαντρίνιο να βάζει το μπάζερ τρίποντο, και βάζοντας το κεφάλι κάτω μην βλέποντας ποιος ειναι δίπλα του, να πέφτει στην αγκαλιά του ρέφερι.... smiley.gif
Nuntius
Λήξη τρίτης περιόδου. Το σκορ είναι 77-74 υπέρ των Suns.

Επιστρέψαμε στο παιχνίδι αλλά οι Suns κρατάνε το προβάδισμα. Για να δούμε.
Nuntius
Ήττα με 102-94 από τους Suns.

Απλά δεν μπορούμε να κερδίσουμε τους Suns. Δεν μας πάει καθόλου το στυλ τους.

35-10 και συνεχίζουμε.
Nuntius
QUOTE (sacarame @ Jan 31 2014, 03:14 ) *
Όργια Ντράγκιτς σήμερα. Δεν ξέρω αν έχει "φορτώσει" που δεν επιλέχθηκε στο All-star, αλλά είναι σεληνιασμένος, 21 πόντοι 5 ασσίστ στο ημίχρονο.

Οι Suns έχουν επιβάλλει το τεμπο τους και η Ιντιάνα αδυνατεί να ακολουθήσει μέχρι στιγμής.

Μεγάλη στιγμή η λήξη της πρώτης περιόδου με Λεαντρίνιο να βάζει το μπάζερ τρίποντο, και βάζοντας το κεφάλι κάτω μην βλέποντας ποιος ειναι δίπλα του, να πέφτει στην αγκαλιά του ρέφερι.... smiley.gif

Ναι, ήταν εκπληκτικός σήμερα ο Dragic. Η αλήθεια είναι πως έχουμε ένα θέμα με τον ρυθμό των Suns και αυτό φάνηκε πολύ στο πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο ελέγξαμε τον ρυθμό καλύτερα αλλά δεν καταφέραμε ποτέ να πάρουμε το προβάδισμα. Οι Suns έκαναν πολύ καλή δουλειά στο να βάζουν σημαντικά σουτ που τους κράταγαν μπροστά.
sarounas
QUOTE(Nuntius @ Jan 31 2014, 04:54 ) *
Ήττα με 102-94 από τους Suns.

Απλά δεν μπορούμε να κερδίσουμε τους Suns. Δεν μας πάει καθόλου το στυλ τους.

35-10 και συνεχίζουμε.

τί έχουμε νέα περίπτωση Ντάλας-Γκόλντεν στέιτ?
Quincy
QUOTE(sarounas @ Jan 31 2014, 09:27 ) *
τί έχουμε νέα περίπτωση Ντάλας-Γκόλντεν στέιτ?

Μοιάζει, αλλά δεν είναι το ίδιο. Τα χτεσινά ήταν και θέμα κούρασης, το οποίο εκμεταλεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο οι Suns που τους έτρεξαν ανελέητα και πήραν πολύ νωρίς διαφορά που δεν ανατρεπόταν.

Ισχύει ότι δεν ματσάρουν καλά, αλλά στην έδρα τους οι Pacers έχουν τον πρώτο λόγο απέναντι σε κάθε ομάδα.
SteveNashidis
QUOTE(Quincy @ Jan 31 2014, 15:52 ) *
Μοιάζει, αλλά δεν είναι το ίδιο. Τα χτεσινά ήταν και θέμα κούρασης, το οποίο εκμεταλεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο οι Suns που τους έτρεξαν ανελέητα και πήραν πολύ νωρίς διαφορά που δεν ανατρεπόταν.

Ισχύει ότι δεν ματσάρουν καλά, αλλά στην έδρα τους οι Pacers έχουν τον πρώτο λόγο απέναντι σε κάθε ομάδα.

-Αν έπρεπε να ήταν κουρασμένοι κάποιοι θα ήταν οι Σανς μετά από το road trip αλλά μόνο έτσι δεν φάνηκε στο ματσ. Η Ιντιάνα δεν απείλησε ουσιαστικά το προβάδισμα μας παρά μόνο στο 3ο δεκάλεπτο όπου με τα συνεχή σφυρίγματα που έπαιρνε και αυτά που δεν δίνονταν είτε στα drive των Ντραγκιτς , Μορρις είτε στο συνεχές πιεστικό checking των stevenson,george ,west , έφτασε στο πόντο το ματς. Μετά μίλησε ο Green και τα πράγματα τελείωσαν.

-Ο Ντράγκιτς έδειξε γιατί έπρεπε να ήταν στο all-star. To NBA όμως είχε διαφορετική άποψη για τον Σλοβένο . 68.gif

-4η συνεχόμενη νίκη στην Ανατολή και μάλιστα στην πρώτη ομάδα του ΝΒΑ . 2-0 το ρεκορ με Ιντιάνα.

-Τραγικοί οι σπίκερ της Ιντιάνα . Ο χατζηγεωργίου αναγνωρίζει κάποιο φαλτσοσφύριγμα για τον ΠΑΟ. Οι συγκεκριμένοι κανένα!!!! και μάλιστα από τα λεγόμενα τους αδικήθηκαν σε πολλές φάσεις...

-Nuntie μάλλον άνοιξε βεντέτα . Tucker και Green πανηγύρισαν έντονα στο τέλος του ματς και ακούστηκαν φωνές από τους οπαδούς . smiley.gif
Quincy
Και οι Pacers σε εκείνο τον αγώνα από road trip προέρχονταν. Κι από ότι άκουσα στο stream ο coach προτίμησε να μην κάνουν προπόνηση εκείνη τη μέρα προκειμένου να ξεκουραστούν οι παίκτες
captain charisma
οι πεισερς κινηθηκαν για την αποκτηση του μπαινουμ που εμεινε ελευθερος απ τους καβαλιερς και ενισχυονται κ αλλο στους ψηλους τους..αλλα η κινηση τους ηταν πιο πολυ τακτικης...ετσι ωστε να μη τον παρει το μαιαμι το οποιο δεν εχει ψηλο να κοιταξει στα ματια τον χιμπερτ...θα μου πειτε υπαρχει ο οντεν..σορι αλλα αυτος ειναι τελειωμενος εδω και χρονια..

λογικα θα μπει στο περιθωριο ο μαινμι για να παρει ο μπαινουμ τα λεπτα του...και θα πρεπει να του ξεκαθαρισουν απο τωρα το ρολο ωστε να μη δημιουργησει προβληματα στην ομαδα οπως εκανε στους καβς, στους σιξερς...
j-kidd13
QUOTE(captain charisma @ Feb 1 2014, 14:30 ) *
λογικα θα μπει στο περιθωριο ο μαινμι για να παρει ο μπαινουμ τα λεπτα του...και θα πρεπει να του ξεκαθαρισουν απο τωρα το ρολο ωστε να μη δημιουργησει προβληματα στην ομαδα οπως εκανε στους καβς, στους σιξερς...

Τι προβληματα δημιουργησε στους Σιξερς απο τη στιγμη που δεν επαιξε ουτε λεπτο???
Nuntius
QUOTE (Quincy @ Jan 31 2014, 15:52 ) *

Και οι Suns όμως βρίσκονταν σε ένα σερί 5 αγώνων σε 6 βράδια. Και αυτοί θα έπρεπε να είναι κουρασμένοι αλλά δεν το έδειξαν καθόλου.

Ματσάρουν πολύ καλά με εμάς κυρίως γιατί έχουν ψηλούς που μπορούν σουτάρουν τρίποντα και μπορούν να τραβήξουν τον Hibbert μακριά από το καλάθι, ανοίγοντας έτσι τους διαδρόμους για drive.

QUOTE (Voyager @ Jan 31 2014, 19:26 ) *
-Ο Ντράγκιτς έδειξε γιατί έπρεπε να ήταν στο all-star. To NBA όμως είχε διαφορετική άποψη για τον Σλοβένο . 68.gif

Θεωρώ πως πρέπει να είναι All-Star φέτος ο Goran. Ελπίζω να συμπεριληφθεί ως injury replacement για Kobe ή CP3.

-Τραγικοί οι σπίκερ της Ιντιάνα . Ο χατζηγεωργίου αναγνωρίζει κάποιο φαλτσοσφύριγμα για τον ΠΑΟ. Οι συγκεκριμένοι κανένα!!!! και μάλιστα από τα λεγόμενα τους αδικήθηκαν σε πολλές φάσεις...

Θα διαφωνήσω. Οι speakers μας συνήθως είναι πολύ αμερόληπτοι. Απλά ο συγκεκριμένος αγώνας ήταν λίγο περίεργος όσο αφορά τα σφυρίγματα. Μέσα στα πρώτα 2 λεπτά του αγώνα είχαμε ήδη φορτωθεί με 4 φάουλ (2 από αυτά πάνω στον West) σε off ball καταστάσεις με ελάχιστο contact. Τι να πουν μετά οι speakers? tongue.gif

Υπό άλλες συνθήκες, είναι πολύ πιο κομπλέ. Ειδικά ο Quinn συνήθως υποστηρίζει τους διαιτητές ακόμα και αν δεν μας συμφέρουν τα σφυρίγματα τους smiley.gif

-Nuntie μάλλον άνοιξε βεντέτα . Tucker και Green πανηγύρισαν έντονα στο τέλος του ματς και ακούστηκαν φωνές από τους οπαδούς . smiley.gif

Όχι και βεντέτα μωρέ. Απλά οι οπαδοί μας δεν γουστάρουν να χάνουμε μέσα στην Indiana. Ούτε εγώ το γουστάρω. Κι εγώ στεναχωρήθηκα την Πέμπτη tongue.gif

QUOTE (j-kidd13 @ Feb 1 2014, 17:57 ) *
Τι προβληματα δημιουργησε στους Σιξερς απο τη στιγμη που δεν επαιξε ουτε λεπτο???

Το ότι έδωσαν Iggy και αυτός δεν έπαιξε καν μάλλον tongue.gif

QUOTE (captain charisma @ Feb 1 2014, 14:30 ) *
οι πεισερς κινηθηκαν για την αποκτηση του μπαινουμ που εμεινε ελευθερος απ τους καβαλιερς και ενισχυονται κ αλλο στους ψηλους τους..αλλα η κινηση τους ηταν πιο πολυ τακτικης...ετσι ωστε να μη τον παρει το μαιαμι το οποιο δεν εχει ψηλο να κοιταξει στα ματια τον χιμπερτ...θα μου πειτε υπαρχει ο οντεν..σορι αλλα αυτος ειναι τελειωμενος εδω και χρονια..

Όπως λες, ο Bynum υπέγραψε. Σύμφωνα με τον Sam Amick (NBA Insider, USA Today Sports) ο Bynum υπέγραψε για 1 εκατομμύριο μέχρι το τέλος της σεζόν.

Όταν ρώτησαν τον Bird αν πήραμε τον Bynum για να τον κρατήσουμε μακριά από το Miami αυτός απάντησε "I don't know who came up with that, but that's about the dumbest thing I've ever heard."

Θα δούμε πως θα πάει. Σύμφωνα με την Candace Buckner, πάντως, (beat writer της ομάδας) θα περάσουν κάποιες βδομάδες μέχρι να παίξει ο Bynum βάσει των λεγομένων του Vogel.
Nuntius
Ημίχρονο στο BLF. Το σκορ ανάμεσα στους Brooklyn Nets και στους Indiana Pacers είναι 45-46 υπέρ των Pacers.

Έχουμε κάνει αρκετά λάθη μέχρι στιγμής αλλά τουλάχιστον ελέγχουμε τον ρυθμό του αγώνα.
Nuntius
Λήξη τρίτης περιόδου. Το σκορ είναι 70-72 υπέρ των Pacers.

Ξεκινήσαμε πολύ καλά σε αυτό το δωδεκάλεπτο και πήραμε ένα γρήγορο προβάδισμα 11 πόντων (47-58) αλλά μετά αφήσαμε το πόδι από το γκάζι και έτσι οι Nets μείωσαν την διαφορά.
Nuntius
Νίκη με 96-97 επί των Nets.

Παίξαμε ψύχραιμα στο τέλος και καταφέραμε να πάρουμε την νίκη. Η διαφορά ήταν στους 4 (93-97) αλλά ο Deron έβαλε ένα πολύ δύσκολο τρίποντο με 4 δέκατα να απομένουν και έτσι η διαφορά έπεσε στον 1.

Η διαφορά στον σημερινό αγώνα ήταν για άλλη μια φορά η ρακέτα. Κερδίσαμε την μάχη των ριμπάουντ (46-27) και είχαμε περισσότερους πόντους μέσα στην ρακέτα (46-36).

Είχαμε μεγάλο πρόβλημα με τα turnovers, πάντως. 23 λάθη στο σύνολο. Πρέπει να το βελτιώσουμε αυτό γιατί είναι ένα σοβαρό πρόβλημα που έχει οδηγήσει σε κάποιες ήττες.

36-10 και συνεχίζουμε.
SteveNashidis
QUOTE(Nuntius @ Feb 1 2014, 18:39 ) *
Θα διαφωνήσω. Οι speakers μας συνήθως είναι πολύ αμερόληπτοι. Απλά ο συγκεκριμένος αγώνας ήταν λίγο περίεργος όσο αφορά τα σφυρίγματα. Μέσα στα πρώτα 2 λεπτά του αγώνα είχαμε ήδη φορτωθεί με 4 φάουλ (2 από αυτά πάνω στον West) σε off ball καταστάσεις με ελάχιστο contact. Τι να πουν μετά οι speakers? tongue.gif

Υπό άλλες συνθήκες, είναι πολύ πιο κομπλέ. Ειδικά ο Quinn συνήθως υποστηρίζει τους διαιτητές ακόμα και αν δεν μας συμφέρουν τα σφυρίγματα τους smiley.gif

Ποια αμεροληψία βρε Γιάννη smiley.gif . Οι τύποι σε κάθε φάση του Marcus έβλεπαν βήματα και μάλιστα το αιτιολογούσαν με τη φράση " αφού δεν δύναται να κάνει τέτοια περίτεχνη ενέργεια [ο Marcus] " .
Για τη φάση ειδικά , που ο Ντραγκιτς πήρε τεχνική για το απλό κλέψιμο που έκανε είπαν ότι ήταν δύσκολη φάση για τους διαιτητές και πιθανόν να έκανε φάουλ (!!!!!!!!) και συνέχισαν την μετάδοση με πανηγυρισμούς για σωστή τεχνική ,ξεχνώντας τις υπερβολές και τα χοροπηδηχτά του Στίβενσον και του Βόγκελ (που δεν τους έγινε ούτε παρατήρηση ) .

Άρχισε βεντέτα λέμε ! Θα τα πούμε στα πλέιοφφ ! icon_drunk.gif
Nuntius
QUOTE (Voyager @ Feb 2 2014, 14:24 ) *
Ποια αμεροληψία βρε Γιάννη smiley.gif . Οι τύποι σε κάθε φάση του Marcus έβλεπαν βήματα και μάλιστα το αιτιολογούσαν με τη φράση " αφού δεν δύναται να κάνει τέτοια περίτεχνη ενέργεια [ο Marcus] " .
Για τη φάση ειδικά , που ο Ντραγκιτς πήρε τεχνική για το απλό κλέψιμο που έκανε είπαν ότι ήταν δύσκολη φάση για τους διαιτητές και πιθανόν να έκανε φάουλ (!!!!!!!!) και συνέχισαν την μετάδοση με πανηγυρισμούς για σωστή τεχνική ,ξεχνώντας τις υπερβολές και τα χοροπηδηχτά του Στίβενσον και του Βόγκελ (που δεν τους έγινε ούτε παρατήρηση ) .

Άρχισε βεντέτα λέμε ! Θα τα πούμε στα πλέιοφφ ! icon_drunk.gif

Ρώτα και οπαδούς των Heat. Ειδικά ο Quinn είναι τέρμα αμερόληπτος. Απλά στον συγκεκριμένο και εγώ τα είχα πάρει λίγο στην αρχή. Που είδαν δηλαδή οι διαιτητές τα 4 φάουλ στα 2 πρώτα λεπτά? Και να ακούω μετά τους εκφωνητές του Phoenix να λένε πως προσπαθήσαμε να σας "punkάρουμε" και τέτοιες βλακείες tongue.gif

Μακάρι να τα πούμε στα playoff, πάντως. Αυτό θα σήμαινε κάτι πολύ καλό και για εμάς και για εσάς smiley.gif
duncan21
M' αρέσει ο Bynum,όπως κάθε καλός low post σκόρερ άλλωστε.Τον θεωρώ ιδανικό fit στους Pacers,πιθανότατα game changer στα 15-20 λεπτά που θα παίζει(θα μ' άρεσε Granga στο 4 μαζί με Bynum,spacing σωστό με τον Αντρίκο να παίρνει deep low post position και να κάνει τα δικά του).Έχει κάνει πρωταθλητισμό με τους Lakers,έχει νιώσει στο πετσί του τι πάει να πει ξύλο στα playoffs παίζοντας στους τελικούς του 10,κάτι που αναμένεται να συμβεί και με το Μiami φέτος.Αμυντικά δε νομίζω να έχει πρόβλημα,καλός μπλοκέρ είναι,mobility πάνω κάτω στα επίπεδα του Hibbert(ίσως καλύτερη του Roy αν μου επιτρέπει ο Nuntius),αντίληψη έχει κατά τη γνώμη μου,δε βλέπω έναν σοβαρό λόγο για να μην ταιριάξει στη φιλοσοφία των Vogel.

Όσον αφορά το χαρακτήρα του,για να επιλέξει τους Pacers σημαίνει ότι έχει τα μυαλά μέσα στο κεφάλι του.Ήταν απολύτως συνειδητή επιλογή απ' τη στιγμή που κατά 99% θα μπορούσε να βρει ομάδα που θα έπαιζε πολύ περισσότερο ενώ στην Indiana θα 'ναι απλά back up center.O Larry ξέρει.
j-kidd13
QUOTE(duncan21 @ Feb 3 2014, 07:45 ) *
M' αρέσει ο Bynum,όπως κάθε καλός low post σκόρερ άλλωστε.Τον θεωρώ ιδανικό fit στους Pacers,πιθανότατα game changer στα 15-20 λεπτά που θα παίζει(θα μ' άρεσε Granga στο 4 μαζί με Bynum,spacing σωστό με τον Αντρίκο να παίρνει deep low post position και να κάνει τα δικά του).Έχει κάνει πρωταθλητισμό με τους Lakers,έχει νιώσει στο πετσί του τι πάει να πει ξύλο στα playoffs παίζοντας στους τελικούς του 10,κάτι που αναμένεται να συμβεί και με το Μiami φέτος.Αμυντικά δε νομίζω να έχει πρόβλημα,καλός μπλοκέρ είναι,mobility πάνω κάτω στα επίπεδα του Hibbert(ίσως καλύτερη του Roy αν μου επιτρέπει ο Nuntius),αντίληψη έχει κατά τη γνώμη μου,δε βλέπω έναν σοβαρό λόγο για να μην ταιριάξει στη φιλοσοφία των Vogel.

Όσον αφορά το χαρακτήρα του,για να επιλέξει τους Pacers σημαίνει ότι έχει τα μυαλά μέσα στο κεφάλι του.Ήταν απολύτως συνειδητή επιλογή απ' τη στιγμή που κατά 99% θα μπορούσε να βρει ομάδα που θα έπαιζε πολύ περισσότερο ενώ στην Indiana θα 'ναι απλά back up center.O Larry ξέρει.

To θεμα ειναι...Τον πηραν γιατι οντως τον ηθελαν,ή με την προοπτικη να μην υπογραψει στο Μαιαμι?
Παντως ειναι καλη ενισχυση σιγουρα,θα ξεκουραζεται ο Ρους χωρις να χανεται η δυναμικη παρουσια του στη ρακετα,καθως και ο αγαπητος παικτης του sheed ειναι γομαρογομαρις.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.