Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ταού Κεράμικα - Μάλαγα
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Ευρωπαϊκό μπάσκετ > Older Tournaments > Final 4 Athens 2007
dizzy_fingers
Ντέρμπυ βγαλμένο από το ισπανικό πρωτάθλημα....

Τί είπατε? Δεν είναι ντέρμπυ?
Ασφαλώς και θα είναι...

Η Μάλαγα δεν υπάρχει περίπτωση να φύγει από την αθήνα χωρίς να έχει φτύσει κατακόκκινο αίμα πρώτα για να κατακτήσει το...απλό ροζ φύλλο αγώνος.
Αφού δεν τα κατάφερε στον κρίσιμο ημιτελικό όπου το πίστεψε ότι μπορούσε να κερδίσει την πρωταθλήτρια ευρώπης και σχεδόν το πέτυχε είναι δεδομένο ότι θα το προσπαθήσει ενάντια στην Ταού.

Στην Ταού που, με πληγωμένο το γόητρο ύστερα από την...άνετη ήττα από τον ΠΑΟ, θα προσπαθήσει να ευχαριστήσει τους φίλους της που κουβάλησαν τη φιλαρμονική ορχήστρα του Fernando Buesa Arena και έδωσαν τόσο χρώμα στις γωνιές του ΟΑΚΑ.

Ετοιμαστείτε λοιπόν για άλλη πολλή, ακόμη, άμυνα και ένα κλειστό παιχνίδι σε αυτό το ζευγάρι που οι φίλοι μας οι Ισπανοί θα ήθελαν πολύ να βλέπανε στον μεγάλο τελικό.
apkat
Mαλαγα..Η Ταου δεν πιστευω οτι θα εχει τα ψυχικα αποθεματα να γυρισει και να παρει το ματς εστω και για την τριτη θεση..Ειχαν ερθει για να παρουν το τροπαιο και απο τη στιγμη που το εχασαν δεν πιστευω οτι θα δειξουν μαχητικοτητα για τον μικρο τελικο..Αντιθετα για Τη Μαλαγα σημερα δεν χαθηκε και τιποτα και πανε συμμετασχοντας σε μια γιορτη να κανουν την πρωτη τους νικη σε Φ4..
thrylos7
Θα προσπαθήσω να το δω, μιας και θα είναι μάλλον το καλύτερο από άποψη επιθετικού θεάματος και μόνο ματς του Final 4. Προβλέψεις είναι ακόμη πιο δύσκολο να γίνουν, αφού κανείς δε νοιάζεται ιδιαίτερα για το αποτέλεσμα. Θα πω Ταού όμως, καθώς η Μάλαγα είναι σε δυσχερέστερη θέση στην ACB και ίσως δεν κυνηγήσει καθόλου το παιχνίδι.
Igor
Εγω σιγουρα θα παω να δω το ματς.. Θα απολαυσω θεαμα ( ελπιζω ) και καλο κλιμα. Χαρουμενοι Ισπανοι με ορχηστρες και λοιπα. Ευχαριστα θα ειναι. Θα ειναι και τροπος να περασει η ωρα πριν τον τελικο !!
Achilleas13
Ψηφίζω Μάλαγα γιατί η Ταου δεν νομίζω να είναι ικανή να ανακάμψει.Πιστεύω πως οι παικτες της δεν θα έχουν της όρεξη να πολεμήσουν το ματς μετα απο 3η σερί αποτυχία σε Final4
grigoris
Οπωσδήποτε θα πάω γήπεδο από νωρίς για να δω κι αυτό το ματς ελπίζοντας σε ένα ελεύθερο παιχνίδι και καλό θέαμα από 2 ομάδες που δεν έχουν τίποτα να χάσουν πλέον.Η Μάλαγα έχει μεγαλύτερο κίνητρο αλλά χωρίς Καμπέθας δυσκολεύουν τα πράγματα.Βλέπω Ταου...

ΥΓ:Ελπίζω με την ίδια νοοτροπία με μένα να το δουν το ματς και οι Ισπανοί οπαδοί και των 2 ομάδων γιατί με τις ορχήστρες και την παρουσία τους δίνουν άλλο χρώμα στην κερκίδα
liolias
Σιγουρα θα γινει ενα δυνατο παιχνιδι. Μακαρι να αγωνιστει ο Βασιλειαδης να εχουμε και εκει εναν Ελληνα!
losers can win
για την μαλαγα η τρίτη θέση έχει αξία και θα είναι το αποκορύφωμα μιας πολύ καλής χρονιάς
η ταου όπως είπατε ήρθε για να το σηκώσει επιτέλους αλλά δεν της έκατσε
Πιστεύω ότι θα μετρήσει περισσότερο η διαθεση παρά το επίπεδο των ομάδων
apkat
Oπως ειχα προβλεψει λοιπον η Μαλαγα το πηρε το ματς με 76-74..Ο Μπραουν εκ των κορυφαιων ενω συμμετειχε και ο Βασιλειαδης..

Η Ταου πραγματικα καθε χρονο ειναι και χειροτερη..Απο τη δευτερη θεση της Μοσχας στην τριτη της Πραγας για να ερθει τωρα η τεταρτη της Αθηνας..
dizzy_fingers
Πολύ όμορφο ματς.
Άγρια ομορφιά και μην ξεχνάμε πως ο Βασιλειάδης είχε την πρώτη του παρουσία σε final4 η οποία ήταν αξιόλογη (έδωσε με τα καλάθια του αρκετή ώθηση στην ομάδα):
26' συμμετοχής, 8 πόντοι, 2 ριμπάτουντ, 1 λάθος.

Πολλά μπράβο πάντως στους Ανδαλουσιανούς που έδειξαν στον ημιτελικό ότι δεν ήρθαν στην Αθήνα για να χάσουν και σήμερα το απέδειξαν με αυτήν τη μεγάλη τους νίκη.

Παρακάτω ακολουθεί το βιντεάκι με το καλάθι του Μπράουν που έδωσε τη νίκη στην ομάδα του:
sihainas
Αρκετά καλό ματς... έπαιξε καλά και ο Βασιλειάδης...κριθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα... κέρδισε και η θεωρητικά πιο αδύναμη ομάδα... τι άλλο να ζητήσεις από έναν μικρό τελικό; χάσανε όσοι δεν ήρθαν να το δούνε...
grigoris
Ωραίο το ματς με σασπένς και πραγματικά ένα καλό ζέσταμα για τον μεγάλο τελικό.Χάρηκα και τη συμμετοχή του Βασιλειάδη που βοήθησε την ομάδα του αρκετά στο πρώτο ημίχρονο.Στο τέλος βέβαια μίλησε η εμπειρία του Μπράουν που έδωσε τη νίκη στη Μάλαγα.

Respect στους οπαδούς και των 2 ομάδων που έδωσαν και πάλι το παρόν με τις μουσικές και τα συνθήματά τους χαρίζοντας άλλο χρώμα στην κερκίδα
hagi
Εμένα προσωπικά με απογοήτευσε η TAU..Περίμενα να είναι πιο δυνατή και ανταγωνιστική σε όλο το final four..Καταλαβαίνω βέβαια ότι είχαν χάσει την ψυχολογία τους αφού δεν πέρασαν στον τελικό αλλά θα έπρεπε να έπαιζαν καλύτερα και να έπαιρναν την τρίτη θέση..

Όσο για την Μάλαγα,τί να πω..Αν και έλειπε ο Σαντιάγκο κατάφερε να μπερδέψει την ΤΣΣΚΑ και να την δυσκολέψει ενώ κέρδισε την TAU..Μπράβο τους!! 41.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.