Είδε κανείς το παιχνίδι Εσπερίδες- Ακαδημία?
basket4
Nov 27 2006, 19:09
QUOTE(sofo4 @ Nov 27 2006, 06:41 PM)
Είδε κανείς το παιχνίδι Εσπερίδες- Ακαδημία?
ναι..εγω.αλλα οχι απο το γηπεδο.απο το ματζικ που το ειχε χθες το βραδυ..αλλα και που το ειδα τι καταλαβα?4 παιχτριες των εσπεριδων με 2ψηφιο αριθμο ποντων.και οπως ειπε πιο πανω η trefoil μονο σαρεγκου και δασκαλοπουλου προσπαθησαν να κανουνε κατι.παντως η ακαδημια εχει μεινει πισω βαθμολογικα.ουτε η ξενη τους εκανε κατι το ιδιαιτερο..
trefoil 13
Nov 27 2006, 19:12
QUOTE(ptolemaidaras @ Nov 27 2006, 04:34 AM)
Μα καλα, κανενας δεν ξερει μπασκετ εδω μεσα; Τιποτα δεν καταλαβαινετε; Τις νικες στον ποντο τις καναμε με σκοπο, για να μαθουμε να δειχνουμε χαρακτηρα νικητη στα τελευταια δευτερολεπτα. Οσο για τις ηττες κι αυτες επιτηδες το καναμε. Τιποτα δεν γινεται τυχαια στην πτολεμαιδα μας. Απλα θελαμε να κοιμησουμε τους παντες και την κρισιμη στιγμη, εκει που δεν θα μας περιμενει κανενας, θα κανουμε την αντεπιθεση μας. Ετσι την πατησε και η Καστορια!!!!
Πες το μας έτσι να καταλάβουμε!
Tatubasketfan
Nov 27 2006, 22:23
QUOTE(tissiaPa @ Nov 26 2006, 10:17 PM)
i kseni tou irakli paei ligo kala,den tin exw dei na paizei alla ap ta statistika voi8aei ap oti fainetai...
Βοηθάει δεν μπορώ να πω...αλλά ώρες ώρες κάνει κάτι μα..........να τραβάς τα μαλλιά σου
trefoil 13
Nov 28 2006, 00:03
πανιώνιος -σπόρτιγκ 86-75
Λογικό το αποτέλεσμα ωστόσο στο παιχνίδι θα μπορούσε να γίνει η έκπληξη αφού το σπόρτιγκ βρισκόταν μπροστά στο σκορ στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα.
Tafos toy indoy
Nov 28 2006, 00:36
tha travage ta mallia toy o marinos!!!perimena na kanei peripato o panionios....
trefoil 13
Nov 28 2006, 01:04
QUOTE(Tafos toy indoy @ Nov 28 2006, 12:29 AM)
tha travage ta mallia toy o marinos!!!perimena na kanei peripato o panionios....
Δυστυχώς δεν έκανε... Η ήττα ήταν αξιοπρεπής...
harris
Nov 28 2006, 02:40
Περίπατο δεν κάνει κανένας απέναντι στον Σπόρτιγκ, σε όποια κατάσταση και αν βρίσκεται η ομάδα... Σε οποιαδήποτε κατάσταση...
Σήμερα είδα το ματς από κοντά... Ο Σπόρτιγκ ήταν πραγματικά συγκινητικός... για 31 λεπτά ήταν μπροστά στο σκορ, παίζοντας εξαιρετικά...
Η νεάνιδα Λαουμτζή που παίζει βασικό σουτινγκ γκαρντ, αγωνίστηκε για 40'00''... Οπως και οι Βασιλείου, Μεντιόλα, Νταή, Μπαλτά... Η πιτσιρίκα έβαλε 14 πόντους με 4/4 τρίποντα, ενώ σε ολόκληρο το πρωτάθλημα είχε μόλις 10 πόντους. Η Βασιλείου είχε 6/8 τρίποντα και 14 ριμπάουντ...
Εάν η ομάδα είχε σέντερ (επιτέλους γυρνάει από τραυματισμό η Μουζάκη), θα έκανε περίπατο... Στον Πανιώνιο είχαν για εύκολο το ματς και την πάτησαν... Βέβαια, είχαν επιλογές από τον πάγκο και όταν έπρεπε η Δελή και η Μπούσερ καθάρισαν...
Οποιος, πάντως, είδε σήμερα το παιχνίδι, δεν μπορεί παρά να συμπάθησε τον Σπόρτιγκ...
Πολύς κόσμος για γυναικείο ματς... περίπου 400 άτομα...
QUOTE(trefoil 13 @ Nov 28 2006, 12:57 AM)
Το παρακάνεις ώρες ώρες....
Grissino
Nov 28 2006, 14:17
πολύ καλή περιφέρεια ο Σπόρτιγκ (12/23 τρίποντα και όχι μόνο, ασταμάτητη η Βασιλείου)! Αλλά όταν Buescher Δελή και Σαμορούκοβα αποφάσισαν να ανεβάσουν το επίπεδο δεν μπόρεσε να αντισταθεί ο Σπόρτιγκ. Μέσα στη ρακέτα είναι υπερπλήρης ο Πανιώνιος και έπαιρνε συνέχεια επιθετικά ριμπάουντ (42 με 28 στο σύνολο με 17 επιθετικά!). Η Mendiola που λέγατε πάντως δεν πολυφάνηκε. Να μην ήταν και η Μπότσαρη τραυματίας...
trefoil 13
Nov 28 2006, 19:11
Μην μας τα λες αυτά για την ομάδα σου Χάρη γιατί από την συγκίνηση θα μας πάρουν τα ζουμιά...
Δηλαδή όποιος δει το παιχνίδι κινδυνεύει να συμπαθήσει το σπόρτιγκ; Καλά που το πες γιατί είχα πρόγραμμα να το δω αύριο σε επανάληψη αλλά την ομάδα σου δεν θέλω σε καμία περίπτωση να την συμπαθήσω...
Tatubasketfan
Nov 28 2006, 21:32
ρε trefoil ηρέμισε λίγο...λογικό είναι ο καθένας εδώ μέσα να υποστηρίζει και να προσπαθεί να αναδείξει την αγαπημένη του ομάδα...εσύ με τον Παναθηναϊκό σου, εγώ με τον Ηρακλή μου, ο Χάρης με τον Σπόρτιγκ...μην είσαι προκατειλημμένη απέναντι σε άλλες ομάδες όπως και εγώ και οι υπόλοιποι σε αυτό το forum δεν είναι προκατειλημμένοι απέναντι στην ομάδα σου...λίγος σεβασμός δε βλάπτει...
Tafos toy indoy
Nov 29 2006, 01:10
trefoil kai go xairomai poy xanei synexos o sakopoulos alla me thlivei i katastasi toy sporting!kai oloys osoys agapame to gynaikeio basket tha prepe na mas proksenei to idio synaisthima!
min ksexname tin istoria toy sygekrimenoy syllogoy....
trefoil 13
Nov 29 2006, 02:50
Tatu, δεν έχεις διασταυρώσει κάποια πράγματα για τα οποία και έχει μάλλον ενοχληθεί ο Χάρης...
Τάφε, σε κάποια άτομα εκεί μέσα αξίζει αυτή η κατάσταση... Για αυτό χαίρομαι... Ο σπόρτιγκ έχει τεράστια ιστορία και δεν είναι δυνατόν κάποιοι με τις ενέργειές τους να κάνουν τους άλλους να μισούν την ομάδα και να την κάνουν να δείχνει τόσο μικρή... Και δεν μιλάω για το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι...
kolossos
Nov 29 2006, 02:55
Ώρες ώρες δεν μπορώ να σε καταλάβω. Ή μάλλον καλ΄τερα γενικά πάνω σε αυτό το θέμα δεν μπορώ να σε καταλάβω. Τόσο μίσος πιά; Εντάξει δεν σου λέω να τους υποστηρίζεις κιόλας αλλά όχι κι έτσι όμως
Tatubasketfan
Nov 29 2006, 03:05
QUOTE(trefoil 13 @ Nov 28 2006, 10:43 PM)
Tatu, δεν έχεις διασταυρώσει κάποια πράγματα για τα οποία και έχει μάλλον ενοχληθεί ο Χάρης...
Τάφε, σε κάποια άτομα εκεί μέσα αξίζει αυτή η κατάσταση... Για αυτό χαίρομαι... Ο σπόρτιγκ έχει τεράστια ιστορία και δεν είναι δυνατόν κάποιοι με τις ενέργειές τους να κάνουν τους άλλους να μισούν την ομάδα και να την κάνουν να δείχνει τόσο μικρή... Και δεν μιλάω για το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι...
δε μιλάω συγκεκριμένα για τον Χάρη....συγνώμη αλλά παρακολουθώ τη συμπεριφορά σου εδώ και πολύ καιρό σε αυτό το forum και δεν σου κρύβω ότι είναι αρκετά έως πολύ ενοχλητική...δε λέω ότι είμαι καλύτερη από εσένα προς Θεού....απλά δεν ξέρω τι νομίζουν οι υπόλοιποι αλλά εγώ κυριολεκτικά δεν άντεξα να διαβάζω τα διάφορα posts σου...όπως ανέφερα πριν λίγος σεβασμός δε βλάπτει...και γενικά σε άτομα που είναι μεγαλύτερα σου...Τέσπα, δε στο λέω για κακό...ίσα ίσα προσωπικά όταν σε κάποιον δε αρέσει η συμπεριφορά μου τον παροτρύνω να μου μιλήσει για να μπορέσω να διορθωθώ...δεν ξέρω τι πιστεύεις εσύ αλλά εγώ αυτά στα λέω για το καλό σου και επειδή είμαι συνομίλικη σου
trefoil 13
Nov 29 2006, 03:15
QUOTE(Tatubasketfan @ Nov 29 2006, 02:58 AM)
δε μιλάω συγκεκριμένα για τον Χάρη....συγνώμη αλλά παρακολουθώ τη συμπεριφορά σου εδώ και πολύ καιρό σε αυτό το forum και δεν σου κρύβω ότι είναι αρκετά έως πολύ ενοχλητική...δε λέω ότι είμαι καλύτερη από εσένα προς Θεού....απλά δεν ξέρω τι νομίζουν οι υπόλοιποι αλλά εγώ κυριολεκτικά δεν άντεξα να διαβάζω τα διάφορα posts σου...όπως ανέφερα πριν λίγος σεβασμός δε βλάπτει...και γενικά σε άτομα που είναι μεγαλύτερα σου...Τέσπα, δε στο λέω για κακό...ίσα ίσα προσωπικά όταν σε κάποιον δε αρέσει η συμπεριφορά μου τον παροτρύνω να μου μιλήσει για να μπορέσω να διορθωθώ...δεν ξέρω τι πιστεύεις εσύ αλλά εγώ αυτά στα λέω για το καλό σου και επειδή είμαι συνομίλικη σου
Ότι θες μπορούμε να συζητήσουμε αλλά σε πμ γιατί είμαστε
Και όχι τώρα γιατί πρέπει να την κάνω…
basket4
Nov 29 2006, 17:28
basketa
Nov 29 2006, 17:51
QUOTE(trefoil 13 @ Nov 28 2006, 12:57 AM)
Paizeis basket esy?apo oti fainetai pantos den se endiaferei kai poly to basket san athlhma ...
h omada poy paizeis prepei na exei faei polla kalathia apo to sporting gia na grafeis etsi...xaxa... tsouzei poly. mia kai esy den eisai aksia na tis kerdiseis vgazeis tis kakies sou tora
basket4
Nov 29 2006, 18:01
QUOTE(basketa @ Nov 29 2006, 07:44 PM)
Paizeis basket esy?apo oti fainetai pantos den se endiaferei kai poly to basket san athlhma ...
h omada poy paizeis prepei na exei faei polla kalathia apo to sporting gia na grafeis etsi...xaxa... tsouzei poly. mia kai esy den eisai aksia na tis kerdiseis vgazeis tis kakies sou tora
πρωτον καλως ηρθες στο φορουμ.δευτερον απαγορευονται τα greeklish,τριτον...θα σε παρακαλουσα αν δεν ξερεις να μην μιλας τοσο ασχημα.εχει γινει παρεξηγηση σε αυτο το θεμα...χαλαρωστε λιγακι.και δεν ειναι κακιες αυτα που βγαζει η trefoil.
Live strong
Nov 29 2006, 18:05
QUOTE(basketa @ Nov 29 2006, 03:44 PM)
Συγνώμη που επεμβαίνω…
αλλά μην τα βάζετε με τη trefoil…. Καμιά φορά τα φαινόμενα απατούν!!!!
Πέρα του ότι είναι ένα φανταστικό πλάσμα,
μάλλον κάθε άλλο… παρά μισεί το Σπόρτιγκ…
δε θα μπορούσε ποτέ να βγάλει κακίες γι αυτή την ομάδα!
Μάλλον τα άδικα βλέπει και στεναχωριέται
basket4
Nov 29 2006, 18:08
QUOTE(Live strong @ Nov 29 2006, 07:58 PM)
Συγνώμη που επεμβαίνω…
αλλά μην τα βάζετε με τη trefoil…. Καμιά φορά τα φαινόμενα απατούν!!!!
Πέρα του ότι είναι ένα φανταστικό πλάσμα,
μάλλον κάθε άλλο… παρά μισεί το Σπόρτιγκ…
δε θα μπορούσε ποτέ να βγάλει κακίες γι αυτή την ομάδα!
Μάλλον τα άδικα βλέπει και στεναχωριέται
πειτε βρε Live...και δεν μπορω να καταλαβω για ποιο λογο γινεται αυτη η επιθεση...
basketa
Nov 29 2006, 18:18
QUOTE(basket4 @ Nov 29 2006, 06:01 PM)
πειτε βρε Live...και δεν μπορω να καταλαβω για ποιο λογο γινεται αυτη η επιθεση...
epithesi?... perni apadisi se afta poy grafi.
basket4
Nov 29 2006, 18:22
QUOTE(basketa @ Nov 29 2006, 08:11 PM)
epithesi?... perni apadisi se afta poy grafi.
συγγνωμη...λαθος λεξη.απλα ηταν καπως ο τροπος σου.ισως δεν καταλαβες τον τροπο με τον οποιο γραφει αυτα που γραφει.ας αφησουμε τωρα αυτα.σιγα μη το κανουμε και θεμα.χαλαμε την εικονα του τοπικ
kolossos
Nov 29 2006, 18:26
Ποιός ενοχλήθηκε από αυτά που έγραψε η trefoil; Αν είχε κάποιο πρόβλημα με τον Χάρη (όπως γράφτηκε παραπάνω) θα το είχαν λύσει από κοντά και όχι από το φόρουμ. Δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο που στήθηκε αυτό το δικαστήριο.
Αφού δεν την ξέρεις τι τα γράφεις όλα αυτά; Γιατί αν την ήξερες πραγματικά θα γέλαγες με όλα αυτά που γράφεις, ειλικρινά σου μιλάω.
Live strong
Nov 29 2006, 18:27
Ίσως όντως να έχεις έναν δικό σου τρόπο ν απαντάς και στους άλλους να φαίνεται σαν επίθεση…
πάντως και πάλι σου ξαναλέω ότι η tref για κανένα λόγο δε θα έλεγε κάτι άσχημο για το Σπόρτιγκ, με το Χάρη έχουν έναν δικό τους κώδικα επικοινωνίας αφού είναι φίλοι,
άρα δεν χρειάζεται ν απαντάς τόσο έντονα….
Και διαφορετικά όμως να ήταν (που δεν είναι) είπε τη γνώμη της, δεν πρόσβαλε κανέναν…
trefoil 13
Nov 29 2006, 18:46
QUOTE(basketa @ Nov 29 2006, 05:44 PM)
Γίνεται η ομάδα που παίζω να έχει φάει πολλά καλάθια από το σπόρτιγκ;;;
Αυτό είναι δύσκολο έως αδύνατο!
Και... καλώς ήρθες στο φόρουμ!
QUOTE(basketa @ Nov 29 2006, 03:44 PM)
QUOTE(basketa @ Nov 29 2006, 04:59 PM)
se pia yperomada pezis trefoil 13?
Μάλλον έγινε παρεξήγηση εδώ...καταρχάς, καλώς ήλθες basketa και σε παρακαλώ όχι greeklish
Δεύτερον, η trefoil παίζει και πολύ καλά μάλιστα, υπερ-αγαπάει το Σπόρτιγκ, απλώς στις φλέβες της ρέει...πράσινο αίμα. Δεν νομίζω ότι πρέπει να δώσετε συνέχεια εδώ...πείτε τα με pm
trefoil 13
Nov 29 2006, 19:55
Στην/στον basketa έχω στείλει πμ και περιμένω να συνεχίσουμε εκεί την συζήτησή μας εάν και η/ο ίδια/ίδιος το επιθυμεί. Ωστόσο αν δεν το επιθυμούσε καλό θα ήταν να μην την άνοιγε ποτέ...
QUOTE(tsops @ Nov 29 2006, 07:02 PM)
Μάλλον έγινε παρεξήγηση εδώ...καταρχάς, καλώς ήλθες basketa και σε παρακαλώ όχι greeklish
Δεύτερον, η trefoil παίζει και πολύ καλά μάλιστα, υπερ-αγαπάει το Σπόρτιγκ, απλώς στις φλέβες της ρέει...πράσινο αίμα. Δεν νομίζω ότι πρέπει να δώσετε συνέχεια εδώ...πείτε τα με pm
Κόουτς υπερβάλεις... Και όχι όσον αφορά το πράσινο αίμα!
Τέσπα, προγνωστικά επόμενης αγωνιστικής;;;
ΔΑΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ - ΑΚΟ ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ (μμμ...ντερμπάκι;;;)2 (ίσως...)
ΑΚΑΔΗΜΙΑ 75 - ΑΠΣ SIEMENS (δύσκολο...η Κοσμά δεν παίζει ακόμα; όμως μάλλον...)1
ΜΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΑΕ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ (και άλλη δύσκολη πρόβλεψη...η Καστοριά θα είναι και κουρασμένη...)1
ΓΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΤΟΛ. - ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ 1
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΟ - ΑΣ ΑΡΗΣ ΘΗΒΑΣ 1
ΓΣ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣ 2
ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ - ΑΟ ΤΡΙΓΛΙΑ 1
Βασικά δεν νομίζω ότι θα έχω πετύχει και πολλά από τα αποτελέσματα!
Πολλά αμφίρροπα παιχνίδια...
Tatubasketfan
Nov 30 2006, 00:14
QUOTE(basket4 @ Nov 29 2006, 01:21 PM)
Λοιπόν για να σου ξεκαθαρίσω τη θέση μου και να μη λες ότι θες...Απευθύνθηκα στην tref με πολύ ωραίο τρόπο όπως είδες, πράγμα που ξέρεις ότι είναι πολύ σπάνιο για μένα σε τέτοιες περιπτώσεις...Η ίδια η tref δεν το πήρε ούτε στραβά ούτε ανάποδα το πως της μίλησα και τι της είπα...το πήρε έτσι ακριβώς όπως έπρεπε και χαίρομαι γι'αυτό. Δεν τσακώθηκα μαζί της και ούτε της επιτέθηκα απλά της ανέφερα κάτι που εμένα προσωπικά με ενόχλησε και η ίδια προσφέρθηκε να της πω περισσότερα για να διορθωθεί εφόσον το θεωρήσει λάθος της. Αυτά είχα να πω και δεν πιστεύω η tref να παρεξηγήθηκε, οπότε δεν υπάρχει λόγος να παρεξηγηθείς και εσύ σαν καλή και πιστή της φίλη. c ya
basket4
Nov 30 2006, 13:36
Τέσπα, προγνωστικά επόμενης αγωνιστικής;;;
ΔΑΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ - ΑΚΟ ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ (μμμ...ντερμπάκι;;;)2 (ίσως...)
ΑΚΑΔΗΜΙΑ 75 - ΑΠΣ SIEMENS (δύσκολο...η Κοσμά δεν παίζει ακόμα; όμως μάλλον...)1
ΜΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΑΕ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ (και άλλη δύσκολη πρόβλεψη...η Καστοριά θα είναι και κουρασμένη...)1
ΓΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΤΟΛ. - ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ 1
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΟ - ΑΣ ΑΡΗΣ ΘΗΒΑΣ 1
ΓΣ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣ 2
ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ - ΑΟ ΤΡΙΓΛΙΑ 1
Βασικά δεν νομίζω ότι θα έχω πετύχει και πολλά από τα αποτελέσματα!
Πολλά αμφίρροπα παιχνίδια...
[/quote]
ΔΑΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ-ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ 2
ΑΚΑΔΗΜΙΑ-SIEMENS 1(ΣΤΑΝΤΑΡ)
ΚΑΣΤΟΡΙΑ-ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ 2
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΤΟΛ-ΗΡΑΚΛΗΣ 1
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΑΡΗΣ ΘΗΒΑΣ 1
Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ-ΑΟ ΤΡΙΓΛΙΑ 1
Tref...παμε να δουμε σπορτιγκ?
womanplayer
Nov 30 2006, 14:21
QUOTE(Tatubasketfan @ Nov 29 2006, 04:58 AM)
επειδη αυτα που λεμε <γενικως ολοι> ειναι σε γραπτο λογο και χωρις να βλεπουμε το υφος του ανθρωπου που τα γραφει ,ευκολα παρεξηγουνται τα λεγομενα μας ΑΛΛΑ επειδη καποια ανθρωποι <και η συγκεκριμενα η τρεφοιλ> ειναι καθετοι σε καποιες αποψεις δεν πρεπει να τις στηριζουν τοσο μα τοσο απολυτα και ακομα αν τις στηριζουν τουλαχιστον να μην προσβαλουν τους αλλου συναθρωπους μας , αυτο πρεπει να καταλαβει .Δεν μπορεις να λες για καποια κοπελα που εχει χυσει κιλα ιδρωτα στο γηπεδο οτι δεν κανει ουτε για διακοσμητικο του παγκου ή να λες σε καποια αλλη να αλλαξει αθλημα <να παιξει ταβλι > αυτο ειναι πολυ προβλητικο και δειχνει οτι δεν υπαρχει καθολου σεβασμος .........
τελοσπαντων πρεπει να μαθει οτι οσοι κρινουν πρεπει να ξερουν οτι θα κριθουν κιολας !
trefoil 13
Nov 30 2006, 19:24
Το έχετε καταλάβει ότι το τόπικ είναι για την Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ και όχι για να αναλύετε το πως γράφω στο φόρουμ; Αν θέλετε, σας δίνω την άδεια να ανοίξετε άλλο τόπικ με θέμα το να με κράζετε. Αλλά έλεος, μην τα γράφετε εδώ.
QUOTE(womanplayer @ Nov 30 2006, 02:14 PM)
επειδη αυτα που λεμε <γενικως ολοι> ειναι σε γραπτο λογο και χωρις να βλεπουμε το υφος του ανθρωπου που τα γραφει ,ευκολα παρεξηγουνται τα λεγομενα μας ΑΛΛΑ επειδη καποια ανθρωποι <και η συγκεκριμενα η τρεφοιλ> ειναι καθετοι σε καποιες αποψεις δεν πρεπει να τις στηριζουν τοσο μα τοσο απολυτα και ακομα αν τις στηριζουν τουλαχιστον να μην προσβαλουν τους αλλου συναθρωπους μας , αυτο πρεπει να καταλαβει .Δεν μπορεις να λες για καποια κοπελα που εχει χυσει κιλα ιδρωτα στο γηπεδο οτι δεν κανει ουτε για διακοσμητικο του παγκου ή να λες σε καποια αλλη να αλλαξει αθλημα <να παιξει ταβλι > αυτο ειναι πολυ προβλητικο και δειχνει οτι δεν υπαρχει καθολου σεβασμος .........
τελοσπαντων πρεπει να μαθει οτι οσοι κρινουν πρεπει να ξερουν οτι θα κριθουν κιολας !
Επίσης το όλο θέμα ξεκίνησε από το ότι είπα ότι δυστυχώς το σπόρτιγκ δεν έχασε με μεγάλη διαφορά. Ποιον ακριβώς προσέβαλα; Δεν μπορεί πχ κάποιος να σκεφτεί ότι ίσως να έχω και κάποιο λόγο ώστε να το λέω; Και στο κάτω κάτω την γνώμη μου λέω, δημοκρατία έχουμε, ότι θέλει ποστάρει ο καθένας.
Και womanplayer, επειδή ο κύκλος του γυναικείου μπάσκετ είναι πολύ κλειστός, για αυτό πιστεύω πως έχεις παρεξηγήσει αυτά που λέω... Αν πχ έγραφα για τον Τσαρτσαρή ή τον Παπαλουκά(τα ονόματα προς θεού, είναι τυχαία), δεν νομίζω ότι κάποιος θα ενδιαφερόταν με τόσο ζήλο να τους καλύψει αν τους χαρακτήριζα διακοσμητικά κλπ και αυτό γιατί εκεί, το κοινό είναι μεγαλύτερο και υπάρχουν καλές και κακές κριτικές. Εννοώ ότι εκεί οι σχολιασμού είναι συνηθισμένοι. Και νομίζω ότι για το σκάκι έχεις καταλάβει ότι δεν ήταν αρνητική κριτική αλλά πλάκα... Το άλλο ίσως να ήταν(
), αλλά αυτό πιστεύω, αυτό λέω... Και πιστεψέ με, δεν μου έχει πει κανένας που με γνωρίζει από κοντά ότι έχω έλλειψη σεβασμού. Αυτό δεν θα το επέτρεπα η ίδια στον εαυτό μου...
Αν πάντως θέλετε να συνεχίσετε το κράξιμο, ΑΝΟΙΞΤΕ ΑΛΛΟ ΤΟΠΙΚ.
Όπως είπε η womanplayer, ο γραπτός λόγος πολλές φορές δεν περιγράφει ακριβώς ή αλλοιώνει ακόμα αυτό που πραγματικά θέλουμε να πούμε. Μέχρι εδώ όμως : τα υπόλοιπα, λύστε τα με pms, ΟΧΙ με ξεχωριστό topic...έλεος, δεν θέλω να σας ακούω να λέτε τα ίδια και σε άλλο topic!
trefoil 13
Dec 2 2006, 00:53
Γνωρίζει κανείς ποιο παιχνίδι αυτής της αγωνιστικής θα δείξει το μάτζικ;;;
womanplayer
Dec 2 2006, 19:34
Λόγω αδυναμίας της ΕΡΤ για τεχνικούς λόγους να μεταδίδει αγώνες από τα Άνω Λιόσια ο αγώνας ΔΑΣ Άνω Λιοσίων – Πανιωνίου για το Πρωτάθλημα Α1 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17/12/2006 και ώρα 12.00 και δεν θα καλυφθεί τηλεοπτικά.
- Ο αγώνας Ακαδημίας – Άρη Θήβας για το Πρωτάθλημα Α1 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών αντί Κυριακής 17/12/2006 θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 18/12/2006 και ώρα 17.00 προκειμένου να καλυφθεί τηλεοπτικά.
Tatubasketfan
Dec 3 2006, 14:56
Ο Πανιώνιος νίκησε τον Μέγα με 14 πόντους διαφορά...Κακή η εμφάνιση του Πανιωνίου αφού στα πρώτα λεπτά καμία τους δεν έπαιζε άμυνα και ο Μέγας ήταν με 10 πόντους μπροστά...Μετά όμως προς το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου ο Πανιώνιος μπήκε στο ρυθμό του παιχνιδιού και σε όλο το δεύτερο δεκάλεπτο ήταν μπροστά. Στο τρίτο δεκάλεπτο κ τέταρτο δεκάλεπτο το παιχνίδι ξαναέγινε ντέρμπι...Η διαιτησία κάκιστη. Αφού ακόμα και η Buescher έκανε παράπονα στον διαιτητή...ο Πανιώνιος στα τελευταία λεπτά έπαιξε πολύ καλή άμυνα και ο Μέγας δεν μπορούσε να κατεβάσει την μπάλα. Αυτά από εδω...
Μια ερώτηση...η Δελή πάντα έτσι τα παίρνει στην κράνα όταν είναι ντέρμπι το παιχνίδι;;; είχα την εντύπωση ότι συνέχεια φώναζε στις συμπαίκτριες της!!!Αν και αυτές το παίρνανε πολύ χαλαρά...μάλλον την έχουνε συνηθίσει!!
womanplayer
Dec 3 2006, 20:04
ναι η Δελη αγχωνεται παρα πολυ και λογω εμπειριας φωναζει
ANO LIOSIA 68 - 56 ARIS HOLARGOU
APOLLON PTOLEMAI 75 - 60 IRAKLIS
PANATHINAIKOS 61 - 48 ARIS THIVAS
MEGAS ALEXANDROS 51 - 65 PANIONIOS
AO SPORTING 96 - 44 AO TRIGLIAS
womanplayer
Dec 3 2006, 20:08
Α1 Γυναικών
Ακάθεκτος ο Πανιώνιος
Δημοσίευση: 03 Δεκεμβρίου 2006 17:09
Ο Πανιώνιος επικράτησε του Μεγάλου Αλεξάνδρου και απομακρύνθηκε από τους... διώκτες του στην κορυφή της Α1 Γυναικών.
Aνω Λιόσια-Aρης Χολαργού 68-56
Δεκάλεπτα: 22-13, 40-25, 50-39, 68-56
Aνω Λιόσια (Κάβουρας): Κανατσέλου 10(1), Αλεξανδρή, Γεωργούση 6(1), Μπαρμπερίδου 9(1), Χένρι 18(1), Παπαδοπούλου, Διέλα, Ανωγιαννάκη 10, Βαρδάκη 15.
Aρης Χολαργού (Μαυρίδης): Κασάπογλου 2, Κουίναν 8, Κεχαγιά 10(1), Μαγκλάρα 11, Σωτηρίου 1, Σπαθάρη 10(1), Ροΐδου 4, Μπόνη 8, Τσουμάνη, Παραγυιού 2.
Απόλλων Πτολεμαΐδας-Ηρακλής 75-60
Δεκάλεπτα: 14-22, 30-33, 54-43, 75-60
Απόλλων Πτολεμαΐδας (Κυρατζής): Παπαδημητρίου 12(2), Κυρκοπούλου 8, Ντάμπη, Λογκντανίδου, Χωλοπούλου 4, Τομκάκη 6(2), Σαπνάρα 5, Τέρου, Τσακμάκη 6, Κανονίδου, Ντέιβις 34.
Ηρακλής (Πολυμένης): Δημητρακοπούλου, Βλάνη 5(1), Κατοπόδη 7, Σπανίδου 14, Ουάσινγκτον 7(1), Χαλιβέρα 12, Τρεκματζή 7(1), Τσαμπούρη, Μπιμπίρη 8(1), Αδαμίδου.
Παναθηναϊκός-Aρης Θήβας 61-48
Δεκάλεπτα: 13-19, 28-25, 44-35, 61-48
Παναθηναϊκός (Τσαφαράς): Σπαθάρου 5(1), Σταμάτη 5(1), Χαλιβελάκη 11, Νικολαΐδου 14, Μπάτλερ 14, Ξάνθου 4, Μαγκιτόμπε, Σαρατσιώτη, Κυριακοπούλου 5.
Aρης Θήβας (Γερμανός): Καλαϊτζάκη 5, Πετροπούλου 3(1), Τσέρου 15, Μαύρου, Δημοπούλου 7, Ματσιούλα 2, Δήμου 3(1), Καλοπίτα 2, Δρέσιου, Τσίμαν 11.
Μέγας Αλέξανδρος-Πανιώνιος 51-65
Δεκάλεπτα: 13-16, 27-32, 41-45, 51-65
Μέγας Αλέξανδρος (Συρόπουλος): Χατζάκου 2, Χολέβα 3(1), Σμυρνέου 10, Σπυριδοπούλου, Τσιαούση 2, Μπουσνάκη 4, Ριβς 20(2), Κουφογιάννη 10.
Πανιώνιος (Μαρίνος): Δελή 7(1), Δημητράκου 10(1), Μπούσερ 15, Ρούσου 8, Παναγιωτοπούλου 13(2), Σαμαρούκοβα 7, Γιαννακοπούλου 5.
Σπόρτιγκ-Τρίγλια 96-44
Δεκάλεπτα: 37-9, 63-20, 76-32, 96-44
Σπόρτιγκ (Νασιούφης): Ιγγλέζου 4, Λαουμτζή 7(1), Νταΐ 30(2), Βασιλείου 4, Μπαλτά 15(1), Μουζάκη 8, Βασιλοπούλου 4, Μενδιόλα 18(2), Μπινιώρη 6, Βιτσάξη.
Τρίγλια (Λιβανός): Ελευθερίου 2, Κυριακού 4, Τσεκούρα, Διμόφσκα 19(1), Αρβανίτη, Δημητριάδου 19, Καλαντζή, Λιάκου, Παρασκευά.
*Σήμερα διεξάγονται οι αναμετρήσεις: 17:00 Ακαδημία-Siemens (Ηλιούπολη, Κοτσίμπος-Παντελίδης), 15:00 Καστοριά-Εσπερίδες (ʼργους Ορεστικό, Μπήτης-Λαζαρίδης).
Η βαθμολογία (σε 8 αγώνες): Πανιώνιος 16, Απόλλων Πτολεμαΐδας 14, Εσπερίδες 13(7), Καστοριά 13(7), ʼρης Χολαργού 13, Παναθηναϊκός 12, Siemens 12(7), Ακαδημία 11(7), Ηρακλής 11, Aρης Θήβας 10, Μέγας Αλέξανδρος 10, Σπόρτιγκ 10, Aνω Λιόσια 9, Τρίγλια 8.
Η επόμενη αγωνιστική (9η, 10/12): Aρης Χολαργού-Ακαδημία, Siemens-Καστοριά, Εσπερίδες-Απόλλων Πτολεμαΐδας, Ηρακλής-Σπόρτιγκ, Aρης Θήβας-Aνω Λιόσια, Πανιώνιος-Παναθηναϊκός, Τρίγλια-Μέγας Αλέξανδρος.
trefoil 13
Dec 3 2006, 20:24
Νίκη για τον Παναθηναικό με 61-48 επί του άρη θήβας...
Ο Παναθηναικός είχε άσχημο ξεκίνημα αφού βρέθηκε να χάνει ακόμα και με 9 πόντους στο α δεκάλεπτο εξαιτίας κυρίως της εξαιρετικής ευστοχίας της θήβας.
Η Ξάνθου πήρε την θέση της Μπάτλερ στην αρχική πεντάδα(αφού η Αμερικανίδα είχε προβλήματα την περασμένη εβδομάδα) ωστόσο με την είσοδο της Αμερικανίδας στο παρκέ σε συνδυασμό με την επιστροφή του ''άσωτου υού''(ή μάλλον κόρης
) Σπαθάρου ο Πανθηναικός πήρε κεφάλι στο σκορ ακόμα και με 11 στο δεύτερο δεκάλεπτο. Στο τέλος της τρίτης περιόδου (με αρχές τέταρτης) ο αγώνας ήταν ντέρμπυ ωστόσο στο τέλος ο Παναθηναικός επανέκτησε την διαφορά και τελικά κέρδισε!
Από τον άρη καλή η Τσέρου η οποία αν και έδειχνε να πονάει στο γόνατο, πάλευε σχεδόν μόνη της για την ομάδα της. Από τον Παναθηναικό πρώτες σκόρερ(και καλύτερες του αγώνα) οι Νικολαίδου- Μπάτλερ οι οποίες σκόραραν κυρίως στο πρώτο μισό του αγώνα(η Νικολαίδου όλους τους πόντους της στο Α ημίχρονο τους έβαλε).
Η Σπαθάρου έδειχνε πως χαιρόταν που επέστρεψε. Από το ζέσταμα ακόμα είχε ένα πολύ μεγάλο χαμόγελο ενώ με την επίτευξη του πρώτου καλαθιού της οι χειρονομίες της ήταν πολύ έντονες. Η Σταμάτη με την εκπνοή του αγώνα πέτυχε ένα σουτ το οποίο ας ελπίσουμε ότι θα είναι αυτό που θα της δώσει την ώθηση για καλύτερες εμφανίσεις στη συνέχεια...
Αυτά από Τάφο...
Στα του αγώνα σπόρτιγκ-τρίγλια...
Αν και δεν το παρακολούθησα έμαθα ότι απλά το σπόρτιγκ πήρε μεγάλη διαφορά από το πρώτο δεκάλεπτο και στην συνέχεια χρησιμοποίησε τις μικρές. Άσχημη στιγμή του αγώνα η σύγκρουση Μουζάκη- Κυριάκου. Η πρώτη έφυγε με σχισμένο φρύδι και η δεύτερη με στραβά δόντια...
womanplayer
Dec 3 2006, 20:56
Περαστικα στις κοπελες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Απίστευτο τriple double από την Μπαλτά... 15 πόντους, 13 ριμπάουντ και 11 ασίστ (συν 4 κλεψίματα)...
Εντάξει, ο αντίπαλος δεν ήταν και κανένα μεγαθήριο, δεν παύει όμως να είναι μια πολύ καλή επίδοση που σπάνια βλέπουμε στο γυναικείο μπάσκετ...
xilies siopes na akous
Dec 4 2006, 11:41
QUOTE(trefoil 13 @ Dec 3 2006, 02:17 PM)
Νίκη για τον Παναθηναικό με 61-48 επί του άρη θήβας...
Ο Παναθηναικός είχε άσχημο ξεκίνημα αφού βρέθηκε να χάνει ακόμα και με 9 πόντους στο α δεκάλεπτο εξαιτίας κυρίως της εξαιρετικής ευστοχίας της θήβας.
Η Ξάνθου πήρε την θέση της Μπάτλερ στην αρχική πεντάδα(αφού η Αμερικανίδα είχε προβλήματα την περασμένη εβδομάδα) ωστόσο με την είσοδο της Αμερικανίδας στο παρκέ σε συνδυασμό με την επιστροφή του ''άσωτου υού''(ή μάλλον κόρης
) Σπαθάρου ο Πανθηναικός πήρε κεφάλι στο σκορ ακόμα και με 11 στο δεύτερο δεκάλεπτο. Στο τέλος της τρίτης περιόδου (με αρχές τέταρτης) ο αγώνας ήταν ντέρμπυ ωστόσο στο τέλος ο Παναθηναικός επανέκτησε την διαφορά και τελικά κέρδισε!
Από τον άρη καλή η Τσέρου η οποία αν και έδειχνε να πονάει στο γόνατο, πάλευε σχεδόν μόνη της για την ομάδα της. Από τον Παναθηναικό πρώτες σκόρερ(και καλύτερες του αγώνα) οι Νικολαίδου- Μπάτλερ οι οποίες σκόραραν κυρίως στο πρώτο μισό του αγώνα(η Νικολαίδου όλους τους πόντους της στο Α ημίχρονο τους έβαλε).
Η Σπαθάρου έδειχνε πως χαιρόταν που επέστρεψε. Από το ζέσταμα ακόμα είχε ένα πολύ μεγάλο χαμόγελο ενώ με την επίτευξη του πρώτου καλαθιού της οι χειρονομίες της ήταν πολύ έντονες. Η Σταμάτη με την εκπνοή του αγώνα πέτυχε ένα σουτ το οποίο ας ελπίσουμε ότι θα είναι αυτό που θα της δώσει την ώθηση για καλύτερες εμφανίσεις στη συνέχεια...
Αυτά από Τάφο...
Στα του αγώνα σπόρτιγκ-τρίγλια...
Αν και δεν το παρακολούθησα έμαθα ότι απλά το σπόρτιγκ πήρε μεγάλη διαφορά από το πρώτο δεκάλεπτο και στην συνέχεια χρησιμοποίησε τις μικρές. Άσχημη στιγμή του αγώνα η σύγκρουση Μουζάκη- Κυριάκου. Η πρώτη έφυγε με σχισμένο φρύδι και η δεύτερη με στραβά δόντια...
Καλημερα!Καλο παιχνιδι εγινε στον Ταφο του Ινδου.Ατυχος σταθηκε ο Αρης,αφου οταν ειχε παρει διφορα 9 ποντων στο πρωτο δεκαλεπτο,τραυματιστηκε η Μαυρου.Οχι πως διαφορετικα θα νικουσε η Θηβα αλλα με τον αριθμο παιχτριων που εχει στην διαθεση του ο Γερμανος,καθε απωλεια στοιχιζει!Πραγμα το οποιο συμβαινει στις ψηλες.Δυο ολες κι ολες(δεν πιστευω πως μπορει να βοηθησει η Ματσουλα) η Τσιζμαν και η Τσερου.Οι επιπτωσεις ειναι στην αποδοση των παιχτριων,οι οποιες αφου δεν παιρνουν ανασα,δεν εχουν την ιδια αποτελεσματικοτητα.Κ αυτο φανηκε εντονα χτες στην Τσερου.Μια ηταν η γνωστη ευστοχη,δυναμικη και μια με το ζορι εφτανε η μπαλλα το καλαθι,καθε φορα που ερχοταν σ επαφη με αντιπαλη παιχτρια μετα θα πονουσε.
Και κατι αλλο που παρατηρησα και δεν μου αρεσε καθολου.Εναν φιλαθλο του Παναθηναικου,με τεραστια αυτια και φατσα για οσκαρ ασχημιας,ο οποιος δεν ειχε ερθει στο γηπεδο για να χειροκροτησει την ομαδα του αλλα για βγαλει τα απωθυμενα του στις αντιπαλες παιχτριες και τους διαιτητες.Οτι κι αν γινοταν,κατι εβρισκε για να βρισει,ειχε η οχι δικιο.Αφου καποια στιγμη ειχε βρισει τους παντες,συνεχισε με τον προπονητη του Π.Α.Ο. ....πολυ καταπιεσμενος πρεπει να ειναι απο την γυναικα του....αν εχει!
Live strong
Dec 4 2006, 13:06
Αυτό που είδα ασχολίαστο σήμερα είναι η νίκη των Λιοσίων επί του Χολαργού!!!
Ήταν μια σπουδαία νίκη των Λιοσίων; ή ή ή τίποτε άλλο; Ρωτάω επειδή το είδα το παιχνίδι και οφείλω να πω ότι έμεινα άφωνη…
xilies siopes na akous
Dec 4 2006, 13:35
QUOTE(Live strong @ Dec 4 2006, 06:59 AM)
Αυτό που είδα ασχολίαστο σήμερα είναι η νίκη των Λιοσίων επί του Χολαργού!!!
Ήταν μια σπουδαία νίκη των Λιοσίων; ή ή ή τίποτε άλλο; Ρωτάω επειδή το είδα το παιχνίδι και οφείλω να πω ότι έμεινα άφωνη…
Και να ειναι κατι αλλο,δεν θα το μαθουμε....Παντως σαν αποτελεσμα,ηταν πολυ καλο για τα Λιοσια.
Live strong
Dec 4 2006, 13:45
Όταν βρίσκεσαι στο χείλος του γκρεμού εννοείται πως προσπαθείς να σωθείς με νύχια και με δόντια. Η νίκη αυτή ήταν σαν «μάνα εξ ουρανού»
xilies siopes na akous
Dec 4 2006, 19:28
QUOTE(Live strong @ Dec 4 2006, 07:38 AM)
Όταν βρίσκεσαι στο χείλος του γκρεμού εννοείται πως προσπαθείς να σωθείς με νύχια και με δόντια. Η νίκη αυτή ήταν σαν «μάνα εξ ουρανού»
Κερδισε η Ακαδημια την ομαδα της Siemens στον αγωνα που τελειωσε πριν απο λιγο.Λεπτομερειες σε λιγο..
dizzy_fingers
Dec 4 2006, 20:44
Έσβησα το άλλο τόπικ που άνοιξες καθώς δε χρειαζόταν...
Πόσταρε εδώ τις λεπτομέρειες.
xilies siopes na akous
Dec 4 2006, 20:56
QUOTE(dizzy_fingers @ Dec 4 2006, 02:37 PM)
Έσβησα το άλλο τόπικ που άνοιξες καθώς δε χρειαζόταν...
Πόσταρε εδώ τις λεπτομέρειες.
Καλα εκανες!Σ ευχαριστω πολυ!