Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Tελικοί Πρωταθλήματος Α1 2011
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Γενικές συζητήσεις
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32
j-kidd13
Ax...Ομολογω οτι αυτο το γλυστριμα το χαρηκα ιδιαιτερως...... 69.gif
stergakos
ΦΩΤΣΗ ΠΑΡΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ
sthnapexw
Nαι ρε Ιβκοβιτς..ασε τον Μαυροκεφαλιδη μεσα..και θα κερδισεις..ημαρτον
MaJesty23
αξιοι πρωταθλητες!!!Μεγάλος Καλάθης!!40 λεπτά έπαιξε!Φώτση ψυχάρα!!!Ναι είμαστε καλύτεροι και το ξέρετε κατα βάθος ρε μάγκες!
Air Kef
Πλέον τα έχω δει όλα.
kobaksev
Τεράστιος Φώτση, τεράστιος!

Δεν χρειάζονται οι ηλιθιότητες από τον κόσμο τέτοια ώρα. Πάνω που πάμε στο +9 οι άλλοι πετάνε αντικείμενα.
plo koon
Καλά αυτό που έκανε ο φώτσης δεν ξέρω αν το έχει ξανακάνει. Μπράβο στον ΠΑΟ. Αφού τα κατάφερε χωρίς τον ΔΔ απλά μπράβο.
a.car

ΛΑΡΥ ΦΩΤΣΗΣ
lamar
QUOTE(sthnapexw @ Jun 6 2011, 00:17 ) *
Nαι ρε Ιβκοβιτς..ασε τον Μαυροκεφαλιδη μεσα..και θα κερδισεις..ημαρτον

Ναι ρε Ιβκοβιτς....Αν εβαζες τις βολες στο τελος θα ειχαμε κερδισει κιολας....
Anubis
Ο Αντωνης το πηρε μονος του..Καλα η κερκιδα πλεον τα γνωστα.
Manu7
QUOTE(plo koon @ Jun 6 2011, 00:18 ) *
Καλά αυτό που έκανε ο φώτσης δεν ξέρω αν το έχει ξανακάνει. Μπράβο στον ΠΑΟ. Αφού τα κατάφερε χωρίς τον ΔΔ απλά μπράβο.

Φίλε με τον Ολυμπιακό του μπάσκετ παίζει...Και 5 παίχτες να έλειπαν θα κέρδιζε...

SG3ptshooter
QUOTE(Air Kef @ Jun 6 2011, 00:17 ) *
Πλέον τα έχω δει όλα.

Δεν ήταν και πολύ καλός ο Τέπιτς. smiley.gif
frenchman7
Τέλος! Ο μόνος τρόπος να μην σε αρρωστήσει αυτή η ομάδα είναι να κλείσεις την τηλεόραση!!!!

Ήμαρτον!!!! Αυτήν την φορά ήταν ο Φώτσης! 6 στα 6!!!!!!

Έχει δίκιο ο rankin! Ουστ κοπρόσκυλα!!!! Θα τρελάνετε τον κόσμο!!!!
stergakos
ΑΝ βαλουμε 100 σε ντερμπι τιτλου, χωρις δδ και με το φετινο ροστερ τι να πω. προβληματικη η αμυνα του ολυμπακου
το ειρωνικο γελιο του ντουντα ΔΕΝ ΤΟΝ ΤΙΜΑΕΙ
tzagasdog
α ρε παπαρες....
Razorblade Fish
Και ο Καλαθης εχει κανει πολυ μεγαλο ματς.Ποσο γρηγορα μεγαλωσε αυτος ο παικτης...
kobaksev
Καλά ο Σπανούλης έχανε τις βολές και έβαλε 3π στο τέλος από το σπίτι του.
j-kidd13
Οι αλλοι γιατι μπηκαν παλι μεσα πριν τελειωσει ο αγωνας??? icon_drunk.gif
priest
μπραβο μωρη παναθα...μπραβο ρε φωτση αρχοντα...
Tyler Durden
Ντροπή στους ηλίθιους και στη διοικησή μας που μας χαλάνε μία ακόμα γιορτή.

Κατά τα άλλα πλέον νομίζω ότι έχουμε κερδίσει τον Ολυμπιακό με όλους τους πιθανούς τρόπους
fruhl10val
ελεος ρε παιδι μου..τους παρακαλανε για να βγουν εξω.....
lightday
1.αι σιχτιρ ΖΩΑ ΖΩΑ
2.Αντώνη ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ
3.ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΨΥΧΗΣ
4.Συνχαρητήρια στον Οσφπ. Το έχασε στις λεπτομέρειες ,παρότι έδειξε τη μεγαλύτερη θέληση

a.car

Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΔΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΠΟΤΕ Σ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ
stergakos
Ο μπατιστ με τον ολυμπιακο μου θυμιζει ΕΜΕΝΑ στα νιατα μου οταν πηγαινα στο χωριο τα καλοκαιρια και επαιζα με τους παλιους συμμαθητες μου. ΤΟΥΣ ΕΒΑΖΑ ΣΤΑ ΚΑΛΑΘΙΑ
Βεβαια τους εριχνα 20 ποντους και 20 κιλα.
απαραδεκτο παικτες 2.10 plus που παιρνουν μυρια το χρονο (ναι στον καρδτσιωτη αναφερομαι) να μπαινουν στα καλαθια απο πρωην σμολ φοργουορντ
κατα τα αλλα κατι πρεπει να γινει με τους καφρους.
ελεος με την ανοχη
ΝΤΡΟΠΗ
Razorblade Fish
Α ρε Θοδωρη,μια ζωη θα σε στοιχειωνουν αυτες οι βολες...
a.car
QUOTE(Razorblade Fish @ Jun 6 2011, 00:28 ) *

Ο ΤΕΟ ΕΠΑΙΞΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΕΒΑΛΕ
T.W.Is.M.
QUOTE(Razorblade Fish @ Jun 6 2011, 00:28 ) *

Ετσι ακριβως...
Αλλα κι αυτη του Μαυροκεφαλιδη να εμπαινε παλι θα ηταν διαφορετικο το αποτελεσμα.

Για τις ομορφιες του τελους ας μη μιλησω καλυτερα. Δεν ξερω αν στην Ευρωλιγκα θα τελειωνε το παιχνιδι κανονικα μετα απ αυτα...
zorba
Φώτσης και Μπατίστ σούπερ, αλλά ο Καλάθης ήταν εκπληκτικός!
Η εθνική βρήκε το μελλοντικό ηγέτη της!
Razorblade Fish
QUOTE(a.car @ Jun 6 2011, 00:30 ) *
Ο ΤΕΟ ΕΠΑΙΞΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΕΒΑΛΕ

Ειπα καπου το αντιθετο;Φοβερο παιχνιδι εχει κανει,αλλα στο κρισιμο σημειο απετυχε παταγωδως δυστυχως.Κριμα που μαλλον ετσι γραφεται το τελος ενος τοσο μεγαλου αθλητη,που σιγουρα στα δυσκολα δεν ηταν αυτος που επρεπε στα 3 αυτα χρονια του στον Ολυμπιακο.
lamar
QUOTE(PureDiamond @ Jun 6 2011, 00:33 ) *
Μπράβο και σε σένα δημόσιε υπάλληλε δημοσιογραφίσκε που κάθε φορά που το έχωνε ο Φώτσης τα έβαφες τα μαύρα !

Χαχαχαχ...ΘΕΟΣ!!!
kolokotronis
Συγχαρητήρια στην ομαδάρα μας.

Φώτσης-Μάικ για πάντα στην πανάθα.
Manu7
Στο τελευταίο 3ποντο του Φώτση κάποιος μπήκε μέσα για να τον αγκαλιάσει laugh.gif
Δεν υπάρχει...

Για τις ψιλές σε Μπουρούση δεν θα πω τίποτα...
Weekendman
Και εκεί που λες ότι τα έχεις δεί όλα με τον Ολυμπιακό ξεπερνάνε κάθε φορά τον ευατό τους...
pmam
Αληθεύει ότι την κούπα θα τη σηκώσει ο Μπόγρης τελικά?
rankin
Δίκαιη και μεγάλη νικη του ΠΑΟ
Ο Ολυμπιακός κλώτσησε τη νίκη στην κανονικη περίοδο και ο Φώτσης έβαλε την ταφόπλακα

Να κάνω και λίγη πλάκα?
....Θα το πάρουμε το χρονου!!! 24.gif 24.gif 24.gif

Πάντως, ειναι μεγάλο πράγμα να έχεις σωστή διαιτησία, γιατί τώρα, μπορούμε να μιλήσουμε για μπάσκετ, να σεβαστούμε και να παραδεχτούμε τον νικητή...

Ο Ολυμπιακός, έχασε τα ριμπάουντ και τις κρίσιμες βολές... ήταν η ατυχία? ήταν το σάστισμα απέναντι στη μεγάλη ανατροπή?
Δεν ξέρω τι ήταν, αλλά το σίγουρο ήταν πως ο ΠΑΟ, χωρίς τον απόλυτο και αδιαμφισβήτητο ηγέτη του, και παίρνοντας μόνο κάποια ελάχιστα και λογικά σφυρίγματα έδρας, πήρε τη νίκη και μαζί τον τίτλο.. Μπράβο τους.. Άξιοι και καλύτεροι
lamar
Μια τεραστια καριερα την ολοκληρωσες με τον χειροτερο τροπο.

Σε παρακαλω κοψτο....

Για τις ομορφιες μετα το τελος, περιμενω τον Μπαταχτση που λεει και ο Μπεος, να κανει καμια δηλωσουλα...

Θα ειμαι ολος αυτια...
keraynopoylos
Συγχαρητηρια στην ομαδα. Ηταν νικη με μαγκια.

Στις λεπτομερειες, δεν ειναι δυνατον να επιλεγεις τριποντο στην τελευταια επιθεση της κανονικης διαρκειας οντας ισοπαλια.

Για τα ανθρωπακια που χτυπησαν το Μπουρουση απο πισω, μονο οτι ντρεπομαι για λογαρισαμο τους εχω να πω.
sakissab
QUOTE(rankin @ Jun 5 2011, 23:38 ) *
Ο Ολυμπιακός κλώτσησε τη νίκη στην κανονικη περίοδο και ο Φώτσης έβαλε την ταφόπλακα

Να κάνω και λίγη πλάκα?

Πάντως, ειναι μεγάλο πράγμα να έχεις σωστή διαιτησία, γιατί τώρα, μπορούμε να μιλήσουμε για μπάσκετ, να σεβαστούμε και να παραδεχτούμε τον νικητή...

Ο Ολυμπιακός, έχασε τα ριμπάουντ και τις κρίσιμες βολές... ήταν η ατυχία? ήταν το σάστισμα απέναντι στη μεγάλη ανατροπή?
Δεν ξέρω τι ήταν, αλλά το σίγουρο ήταν πως ο ΠΑΟ, χωρίς τον απόλυτο και αδιαμφισβήτητο ηγέτη του, και παίρνοντας μόνο κάποια ελάχιστα, λογικά σφυρίγματα έδρας, πήρε τη νίκη και μαζί τον τίτλο.. Μπράβο τους.. Άξιοι και καλύτεροι

Θα συμφωνήσω πάρ' αυτά. Φοβερό ποστ με ουσία.
IlyaZ
Πολύ κρίμα για τον Θοδωρή πάντως, του άξιζε ένα πρωτάθλημα Ελλάδας. Respect στο μεγάλο αυτό παίκτη.

Πόσο κάφροι είναι "ο υπέροχος κόσμος μας"?
lightday
Για μένα η φάση του αγώνα είναι το κλέψιμο του Τέπιτς ,κυλάει η μπάλα στον Σπαν και σηκώνεται από 9 10 μέτρα και του το βάζει.
ΠΟΣΟ ΓΚΑΝΤΕΜΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ,ΠΟΣΟ?
a.car
QUOTE(lightday @ Jun 6 2011, 00:42 ) *
Για μένα η φάση του αγώνα είναι το κλέψιμο του Τέπιτς ,κυλάει η μπάλα στον Σπαν και σηκώνεται από 9 10 μέτρα και του το βάζει.
ΠΟΣΟ ΓΚΑΝΤΕΜΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ,ΠΟΣΟ?

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ ΜΕ 4 ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΟΛΑΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ
Manu7
QUOTE(Weekendman @ Jun 6 2011, 00:37 ) *
Και εκεί που λες ότι τα έχεις δεί όλα με τον Ολυμπιακό ξεπερνάνε κάθε φορά τον ευατό τους...

Μπορούν να τον ξαναξεπεράσουν τον εαυτό τους...

Να χάσουν από 20αρα του Τέπιτς! banana.gif
sporty78
QUOTE(rankin @ Jun 6 2011, 00:38 ) *

Να κάνω και λίγη πλάκα?

Δεν ξέρω τι ήταν, αλλά το σίγουρο ήταν πως ο ΠΑΟ, χωρίς τον απόλυτο και αδιαμφισβήτητο ηγέτη του, και παίρνοντας μόνο κάποια ελάχιστα και λογικά σφυρίγματα έδρας, πήρε τη νίκη και μαζί τον τίτλο.. Μπράβο τους.. Άξιοι και καλύτεροι

συμφωνώ απόλυτα.
η απώλεια του μήτσου συσπήρωσε την ομάδα περυσσότερο. Απο την αλλη πλευρά η απωλεια 17 ριμπάουντ για τον Ολυμπιακό ήταν το κομβικό σημείο.
spysta
δεν παραξενευτηκα καθολου για την εκβαση του ματς .. μετα τον τραυματισμο του ΔΔ ηξερα πως θα παει και δικαιωθηκα.
Κουτσου κουτσου ο Παναθηναικος με σκορ απο συνεχομενα ποσταρισματα,σουτακια ψυχολογιας Φωτση και βολες .. και τον ΟΣΦΠ με αγχος απο δω μεχρι απεναντι!!

παρολλα αυτα μειναμε στο ματς και εν τελλει καταφεραμε και το χασαμε μονοι μας στο τελος με 1/4 βολες .. εγινε και αυτο

τα ριμπαουντ παντως ηταν ο σημαντικοτερος λογος που χασαμε και οχι οι τελευταιες βολες
oti-nane
Θεωρώ τον εαυτό μου πολύ τυχερό που είδα αυτό το μάτς ανεξαιρέτου κατάληξης
Μιλάμε η ταχυπαλμία με εξαίρεση το τέλος της παράτασης ήταν συνεχόμενη.
Αν δεν μπορει ο Ολυμπιακός να το πάρει το ματς με τον πάο χωρίς ΔΔ και με Καλάθη Τέπιτς καιμακόγλου μέσα ε γάματα μετά....
kobaksev
QUOTE(lamar @ Jun 6 2011, 00:39 ) *
Για τις ομορφιες μετα το τελος, περιμενω τον Μπαταχτση που λεει και ο Μπεος, να κανει καμια δηλωσουλα...

Θα ειμαι ολος αυτια...

Ο Μπιτσαξής είναι ο ίδιος που έχει γεύματα εργασίας με τον Κόκκαλη και τον Πάγκαλο;

Με βάση το δεδικασμένο δεν έγινε τίποτα, γύρω στις 6.000 ευρώ πρόστιμο και τέλος. Άντε και καμία αγωνιστική κεκλεισμένων.

Καμία (ουσιαστική) τιμωρία πέρσι, καμία για το μπουκάλι, καμία και τώρα.

Ντροπή στους 5-10 το πολύ που μπήκαν να κάνουν ασχήμιες αλλά δεν πρόκειται να τσουβαλιάσω 20.000 για αυτούς.
sporty78
QUOTE(IlyaZ @ Jun 6 2011, 00:42 ) *
Πόσο κάφροι είναι "ο υπέροχος κόσμος μας"?

περιμένω και εγω να δω τους προέδρους απο οποιαδήποτε ομάδα να πουν και μια αρνητική κουβέντα μετά απο νικη και να μην τα βρίσκουν όλα ρόδινα λόγω της νίκης.
lamar
QUOTE(spysta @ Jun 6 2011, 00:45 ) *
τα ριμπαουντ παντως ηταν ο σημαντικοτερος λογος που χασαμε και οχι οι τελευταιες βολες

Στο λεω εγω επειδη ειμαι φιλος σου και δεν θα με παρεξηγησεις.

BULLSHIT!!!!!!!!!!!
sporty78
QUOTE(Manu7 @ Jun 6 2011, 00:44 ) *
Να χάσουν από 20αρα του Τέπιτς! banana.gif

77.gif ugly_tocktock.gif
red_buller
Eγω δεν ειδα την παραταση γιατι μετα τις βολες του Τσαρου της Ρωσιας και του Λουκα,προτιμησα να ακουσω μονο το τελικο σκορ,οντας βεβαιος για το ποιος θα ειναι ο νικητης. Για διαιτησια το μονο που εχω να πω ειναι οτι δυστυχως σε αυτη τη χωρα δεν κανουμε ουτε για αθλητισμο...Η παραμικρη επαφη σφυριζοταν φαουλ,τον Μιλος τον εστειλαν με 4 φαουλ νοκ αουτ στις αρχες της 4ης περιοδου,οπως και τον Τζαμοντ,τον Χαλπεριν και τον Μπουρουση.Ασφαλως και δεν παραδεχομαι μια ομαδα που απο το 1ο λεπτο του αγωνα ειχε στο πλαι της 3 κορακια να σφυριζουν για παρτυ της.Και ναι ειμαι αντικειμενικος και οχι οπαδος,χουλιγγαν κλπ..

Τραγικη για αλλη μια φορα η παναθηναικη κρατικη τηλεοραση με τους σχολιασμους της.Θελει η πουτ..α να κρυφτει
και η πουτ..ια δεν την αφηνει..

Επισης να χαιρεστε τον Τσαρο της Μοσχας που 3 χρονια μας εβγαλε το λαδι.

Αντε και του χρονου παλι εμεις στην μπαλιτσα και ο παναθηναικος στο μπασκετακι.-

-Ενα πρωταθλημα στον Κο Παυλοθαναση παρακαλω!

- Εφτασεεεεεεε...

QUOTE(oti-nane @ Jun 6 2011, 00:45 ) *
Θεωρώ τον εαυτό μου πολύ τυχερό που είδα αυτό το μάτς ανεξαιρέτου κατάληξης
Μιλάμε η ταχυπαλμία με εξαίρεση το τέλος της παράτασης ήταν συνεχόμενη.
Αν δεν μπορει ο Ολυμπιακός να το πάρει το ματς με τον πάο χωρίς ΔΔ και με Καλάθη Τέπιτς καιμακόγλου μέσα ε γάματα μετά....

Ενταξει ειχε 3 παικτες μπαλαντερ που τον αναπληρωσαν επαξια.Φορουσαν και κατι γκρι φανελες.Με πρασινα t-shirt απο μεσα σιγουρα rolleyes.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.