Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ζalgiris Kaunas vs Παναθηναϊκός
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3
επαθα λαστιχο
QUOTE(paodynasty @ Mar 13 2015, 21:28 ) *
πήγαινε να του το πεις εσύ αλλά όχι από πολύ κοντα rolleyes.gif

Άσχετο αλλά τον είδα από κοντά στο "Υγεία" πριν κάνα τριβδόμαδο και του είπα
"You should start over Nene in Wizards" και μου χάρισε ένα υπέροχο χαμόγελο,σαν αυτά που όταν είσαι σε stoned φάση και γελάς ετεροχρονισμένα με το πρηγούμενο αστείο.Δεν ξέρω αν ήταν η γκρικ καμάκι προφορά μου ή το περιεχόμενο της πρότασης αυτό που βρήκε γελοίο
qspock
Κακιστη εικονα εδειξε η ομαδα και σιγουρα κατι συμβαινει αφου δε θυμιζει καθολου τις εμφανισεις του πρωτου γυρου.
Παιζει το εξης: Για αλλη μια φορα ομαδα του Ιβανοβιτς ξεφουσκωνει στο β γυρο αφου οι παιχτες εχουν σκασει απο τις προπονησεις και θελουν απλα να απαλαγουν απο το μαρτυριο ενω δεν μπορουν να παρουν τα ποδια τους στα παιχνιδια. Δειτε τη Ρεαλ που δε κανει προπονησεις τι καλα που παιζει... laugh.gif

Ο τροπος που χρησιμοποιηθηκαν οι παιχτες ηταν για αλλη μια φορα ΤΡΑΓΙΚΟΣ. Απο το παιχνιδι με Μακαμπι συμβαινει συστηματικα αυτο. Ο Ιβανοβιτς εχει μετρημενα τα ψωμια του εκτος αν δουλευει καλα με τους μικρους και κανει το χατηρι στον Τρακη οποτε θα τον κρατησει. Σε αυτην την περιπτωση, εχω μια συμβουλη: Μπορει να μην παιρνει και καθολου ξενους, να ειναι κατι σα τις Σερβικες προ εικοσαετιας ενα πραγμα, και μαλιστα να πουλαει και ελληνες παιχτες ενα καρο λεφτα. Η σχολη Ιβανοβιτς ισως ειναι το ονειρο του ΔΓ.

Οι ξενοι του ΠΑΟ για αλλη μια φορα αποδυκνειονται πολυ λιγοι. Ο Σλοτερ και ο Νελσον δε βοηθανε καθολου, ο Μπλουμς το ιδιο, ο Λαβαλ ενω μπορει να βοηθησει και το δειχνει δεν χρησιμοποιειται! Δηλαδη ο Βιταμ τι ακριβως προσφερε σημερα??
Ειπαμε ομως, ο,τι πληρωνεις παιρνεις. Ισως καλυτερα να βαζει τον Λουτζη και τον Μποχωριδη!

Αναμενω δηλωσεις Γιαννακοπουλου. Δε ξερω αν το παρατηρησατε αλλα απο τοτε που εβαλε χερι στον Ιβανοβιτς μετα τη (σωτηρια) νικη στην Αλμπα για τους μικρους, ο κουτς εχει ξεχασει να κοουτσαρει!
Παιζει και να τα εχει παρει στο κρανιο ετσι πραξενος που ειναι αυτος. Οχι οτι εχει αδικο, αλλα μη καιει την ομαδα με τετοιο κουτσαρισμα.

Οι πιθανοτητες προκρισης πραμενουν με το μερος του αλλα εχει δυσκολο προγραμμα και πρεπει να συνελθει. Κλειδι φυσικα ειναι το παιχνιδι με την Αλμπα, ειναι ενας τελικος.

ΥΓ: Τη διαφορα την κρατησε με Ζαλγκιρις? Γιατι την εβαλε στο παιχνιδι κι αυτην...
A.CAB
Πίκρα μεγάλη σήμερα αλλά το κακό φαινόταν από νωρίς. Το 90% των παιχτών μας ήταν κάτω των αναμενομένων με κάποιους άθλιους (Σλότερ, Νέλσον) και κάποιους μέτριους (Γκιστ, Μπατίστα). Όμως έστω κι έτσι, έστω και με το ΔΔ σε μετριότατη κατάσταση το παιχνίδι το γυρίσαμε και μπορούσαμε να το παρουμε, όμως ήρθε ο Ιβάνοβιτς μας έριξε μια κλωτσιά και τούμπα το κάρο. Μιλάμε για σαμποτάζ κανονικό από τον κόουτς. Βλέπω τους "αισιόδοξους" του καλοκαιριού να έχουν βγάλει κι αυτοί μαντήλια. Και είναι κρίμα αλλά δεν θα έπρεπε να προκαλεί έκπληξη. Είπαμε, ή του ύψους ή του βάθους. Και όταν το ρόστερ είναι τόσο μέτριο υπάρχει και ένα ταβάνι.
Κάποτε όταν το ματσάκι έφτανε στο φινάλε και ήταν στον πόντο ήξερες πως θα έκλεινε προς εμάς στο τέλος. Πλέον έιναι σχεδόν σίγουρο πως θα το χάσουμε. Μόνο αν το πάρει ο Μήτσος πάνω του έχουμε ελπίδες. Οι περισσότεροι από τους υπόλοιπους δεν το έχουν και ο κόουτς στον πάγκο χάνει διαρκώς τ' αυγά και τα πασχάλια. Η κίνηση του να έχει έξωτο Γκιστ και να παίζει με Λουκά-Φώτση στο φινάλε είναι το πρώτο χτύπημα. Το ότι βγάζει τον με τεράστια διαφορά καλυτερό μας παίχτη και σκόρερ και μπουκαδόρο απόψε (Παππά) και βάζει τον ξεχασμένο και χεσμένο Νέλσον δείχνει πελάγωμα και δεύτερο χτύπημα. Το ότι πετάει απ' το πουθενά το Γιαννάκη το Μπλουμς μπας και ρίξει κανά τρίποντο ήταν και το αποτελείωμα. Καλά για το γεγονός πως άφησε το Βλάντο με 4 φάουλ σε επαναφορά που πηγαίναμε για φάουλ να σταματήσουμε το χρόνο δεν λέω πολλά.
Χάλια μαύρα απόψε το πράγμα και ξαφνικά νατες οι 3 σερί ήττες. Εκτός έδρας επίσης επικρατεί απίστευτο κοκομπλόκο. Έτσι δεν πας πουθενά. Ο Ντουσκο σώζεται μόνο λόγω παρελθόντος και ονόματος. Ας τα έκανε αυτά ο Πεδουλάκης και οι ελιτίστες οπαδοί μας θα τον είχαν ήδη διώξει.
Παππάς one man army σήμερα αλλά δεν μας έκανε για το φινάλε. Ο Βλάντο το πάλεψε πολύ και ήταν θετικότατος κι ας έκανε κάμποσες κοτσάνες προς το τέλος.
Ο ΔΔ μετριότατος, ο Φώτσης πλήρως ανέτοιμος, ενω ο Γκιστ αν και ούτε αυτός σε καλή μέρα δεν έπαιξε όσο έπρεπε έναντι άλλων χειρότερων.
Ο Λαβάλ είναι ήδη κανά μήνα έδω. Τι σόι συστήματα παίζουμε που δεν έχει καταλάβει δηλαδή; Σήμερα δεν μπορούσε να παίξει παραπάνω; Έχω την εντύπωση πως ο Ιβάνοβιτς δεν έχει ιδέα πως να τον χειριστεί.
Καλά ο Λουκάς έβαλε 7 μπροστά, έφαγε τους διπλάσιους πίσω. Φαίνεται μετά τον Πεδουλάκη ούτε ο Ιβάνοβιτς δεν μπόρεσε να βρει το ταλέντο του.
Σλότερ τρομακτική κοιλιά τελευταία ελπίζω να μην είναι η άνοδος του επιπέδου που τον έχει καταρακώσει. Ο Νέλσον μια απογοήτευση.

Μ' αυτά και μ' αυτά πάμε πλέον ολοταχώς για 4η θέση. Δεν είναι άσκημα. Κρίμα είναι γιατί μπορούσαμε σαφώς καλύτερα. Τώρα αυτά τα περί επιτυχίας επειδή παίξαμε στο Τοπ16 τ' ακούω βερεσέ. Με καλύτερη διαχείρηση και κάποιες σοβαρότερες επιλογές μπορούσαμε παραπάνω. Νομίζω πως παίζουμε με Ρεάλ τώρα. Δύσκολα τα πράγματα αλλά αν είναι ν' ανέβουμε πάλι, αυτό είναι το παιχνίδι που πρέπει να ξεκινήσουμε. Γιατί πλέον όλα παίζονται (πλην πλεονεκτήματος βέβαια) και βάζουμε σε περιπέτειες και την πρόκριση.
doctorjekil
Δεν ειναι ειδα το ματς γιατι ειχα προπονηση και δεν εχω αποψη,απλα μου εκανε εντυπωση πως στην εκπομπη της νοβα αφησαν αιχμες για τον ιβανοβιτς,κ ειδικα ο μανουσελης σπανια πεταει σποντες για λαθη προπονητων
CG.
Σημερα που ειμαι πιο νηφαλιος θα ελεγα οτι μιας και το πραμα παει οπως φαινεται για.μια δυο νικες στο δευτερο γυρο (το ειχα αναφερει πριν την μακαμπι οτι το ερωτημα ειναι ποσες νικες θα κανει η ομαδα στο δευτερο γυρο...), καιρος να δωσει αμεσο χρονο σε χαραλαμποπουλο κ μποχωριδη και οπως παιξουν.ετσι και αλλιως η ομαδα εχει εμφανεστατο ταβανι και για πρωτη φορα θα πω και στον παγκο...
τελικα οι γκρινιαρηδες του καλοκαιριου κατι εβλεπαν...
TakeshyKurosawa
Το καλό πάντως είναι πως η Ρεάλ έχει αποκτήσει την πρωτιά, οπότε αυτό έστω υποσυνείδητα σου περνάει κάποια χαλαρότητα! Βέβαια ο ΠΑΟ θα πρέπει να κάνει μεγάλο ματς για να κερδίσει. Η επικίνδυνη κατάσταση θα προκύψει αν ο ΠΑΟ χάσει από Ρεάλ και ο Ερυθρός Αστέρας κάνει τον άσο με την Μπάρτσα! Έχει αρκετές πιθανότητες ο Ερυθρός να κερδίσει μέσα σε Ζαλγκίρις και Άλμπα.
yorgos
QUOTE
Η καθοδικη πορεια της ομαδας και του Ντουσκο ειναι γεγονος εδω αρκετες βδομαδες. Εχει ξεφουσκωσει η ομαδα, περναμε ντεφορμαρισμα, δεν ξερω...

To χω γραψει απ' το καλοκαίρι ότι ο Μάρτιος είναι ο μήνας ξεφουσκωλέ για τον Ιβάνοβιτς, διαχρονικά. Μετά ανεβαίνει τον Απρίλιο και τα κάνει μαντάρα το Μάιο, συνήθως έτσι πάει. Για τον κόουτς:
- ξέραμε ότι θα έχουμε τραυματισμούς (αρνητικό)
- ξέραμε ότι θα δουλέψει με τους μικρούς (θετικότατο)
- ξέραμε ότι την ώρα τους ματς δεν είναι και Σαϊνης (αρνητικό)
- ξέραμε ότι αφήνει τους παίκτες να παίζουν γρήγορα στην επίθεση και αρκετά ελεύθερα (θετικό, ειδικά μετά από τις χρονιές Πεδουλάκη με μπάσκετ που αρέσει μόνο σε μένα το βιτσιόζο)
- ξέραμε ότι δεν του αρέσουν οι αθλητικοί ψηλοί (αρνητικότατο εν έτει 2015)
- ξέραμε ότι γενικά φέρνει παίκτες λαβράκια (θετικό).

Δεν έγινε καμία έκπληξη. Και ναι, ο Ιβάνοβιτς είναι πετυχημένος. Και τους νέους βάζει (άλλο αν μερικοί είναι... Μποχωρίδηδες και τα κάνουν ρόιδο), και στον τελικό κυπέλλου πήγε (όπως πήγε, δε με νοιάζει), και σούπερ χρονιά για τα δεδομένα του υλικού κάνουμε στην Ευρωλίγκα (καρασούπερ θα έλεγα, με ολίγην βοήθεια από τη θεά τύχη στην κατάρτιση του ομίλου, στον άλλον δε θα είχαμε καμία τύχη) και μέσα σε ΟΛΟΥΣ τους στόχους είναι. Αν αρχίζουμε τις μουρμούρες ΠΑΛΙ στο μέσο της σαιζόν για κόουτς που είναι μέσα σε όλους τους στόχους για κουσούρια που ΕΠΙΣΗΣ ξέραμε ότι τα έχει όταν αποκτήθηκε, είμαστε μεγάλα νούμερα. Η όποια συζήτηση για τον Ιβάνοβιτς στο τέλος της σαιζόν και αν. Για μένα είναι πετυχημένος, παρότι προσωπικά δεν μου αρέσει το στιλ του, κι άρα δεν τίθεται καν θέμα συζήτησης. Πετυχημένος θα είναι αν χάσει και το πρωτάθλημα αξιοπρεπώς από τον Ολυμπιακό, αλλά εκεί όλα εξαρτώνται από το σε τι κατάσταση... ευθυμίας θα είναι ο κύριος Δημήτρης. Το να απομακρυνθεί τώρα είναι έγκλημα και το' χουμε ξανακάνει, φτάνει πια.
ioannisbasket
QUOTE (yorgos @ Mar 14 2015, 12:03 ) *
To χω γραψει απ' το καλοκαίρι ότι ο Μάρτιος είναι ο μήνας ξεφουσκωλέ για τον Ιβάνοβιτς, διαχρονικά. Μετά ανεβαίνει τον Απρίλιο και τα κάνει μαντάρα το Μάιο, συνήθως έτσι πάει. Για τον κόουτς:
- ξέραμε ότι θα έχουμε τραυματισμούς (αρνητικό)
- ξέραμε ότι θα δουλέψει με τους μικρούς (θετικότατο)
- ξέραμε ότι την ώρα τους ματς δεν είναι και Σαϊνης (αρνητικό)
- ξέραμε ότι αφήνει τους παίκτες να παίζουν γρήγορα στην επίθεση και αρκετά ελεύθερα (θετικό, ειδικά μετά από τις χρονιές Πεδουλάκη με μπάσκετ που αρέσει μόνο σε μένα το βιτσιόζο)
- ξέραμε ότι δεν του αρέσουν οι αθλητικοί ψηλοί (αρνητικότατο εν έτει 2015)
- ξέραμε ότι γενικά φέρνει παίκτες λαβράκια (θετικό).

Δεν έγινε καμία έκπληξη. Και ναι, ο Ιβάνοβιτς είναι πετυχημένος. Και τους νέους βάζει (άλλο αν μερικοί είναι... Μποχωρίδηδες και τα κάνουν ρόιδο), και στον τελικό κυπέλλου πήγε (όπως πήγε, δε με νοιάζει), και σούπερ χρονιά για τα δεδομένα του υλικού κάνουμε στην Ευρωλίγκα (καρασούπερ θα έλεγα, με ολίγην βοήθεια από τη θεά τύχη στην κατάρτιση του ομίλου, στον άλλον δε θα είχαμε καμία τύχη) και μέσα σε ΟΛΟΥΣ τους στόχους είναι. Αν αρχίζουμε τις μουρμούρες ΠΑΛΙ στο μέσο της σαιζόν για κόουτς που είναι μέσα σε όλους τους στόχους για κουσούρια που ΕΠΙΣΗΣ ξέραμε ότι τα έχει όταν αποκτήθηκε, είμαστε μεγάλα νούμερα. Η όποια συζήτηση για τον Ιβάνοβιτς στο τέλος της σαιζόν και αν. Για μένα είναι πετυχημένος, παρότι προσωπικά δεν μου αρέσει το στιλ του, κι άρα δεν τίθεται καν θέμα συζήτησης. Πετυχημένος θα είναι αν χάσει και το πρωτάθλημα αξιοπρεπώς από τον Ολυμπιακό, αλλά εκεί όλα εξαρτώνται από το σε τι κατάσταση... ευθυμίας θα είναι ο κύριος Δημήτρης. Το να απομακρυνθεί τώρα είναι έγκλημα και το' χουμε ξανακάνει, φτάνει πια.

Τα είπες τέλεια ++++++1
spysta
το καλο για τον ΠΑΟ ειναι οτι βρισκεται σε πολυ ευκολο ομιλο και θα μπορεσει να τερματισει 4ος!!
σταθηκε τυχερος .. καθως στον ομιλο του ΟΣΦΠ δεν θα μπορουσε να τερματισει πανω απο 5ος-6ος σε καμια περιπτωση


τη δεδομενη χρονικη στιγμη βρισκεται στο timezone ''κοιλια Ιβανοβιτς''.
αυτο θα περασει.. μετα ομως θα πρεπει να μπουν στην εξισωση Νελσον Λαουαλ Μαυροκεφαλιδης και ο Παππας να γινει πιο σταθερος ..
ΑΝ συμβει αυτο -->ΕΧΕΙ τυχη (χωρις αγχος χωρις πιεση αλλα ως underdog) να κοντραρει ειτε ΤΣΣΚΑ ειτε Φενερ .. και οπως βγει η φαση.

Ginobili
Είναι αδιανόητο να βλέπεις την ομάδα...να την Γ5^$%^νε στα ριμπ...να έχει πρόβλημα στην ρακέτα αμυντικά...και να μην χρησιμοποιείς τον Λαβάλ.Τι τον πήρες ρε Ιβάνοβιτς? Για να πάιζει 2' . Με το ζόρι στον φόρτωσε ο Γιαννακόπουλος??? Είναι δυναντό να μην δοκιμάζεις σχήμα ΠΟΤΕ Γκιστ 4αρι...και Λαβάλ 5αρι μαζί??? ΤΣΠ κολλήματα είναι αυτά με 2 τεσσάρια??
Εγώ έτσι όπως τους βλέπω...το πιθανότερο είναι τον Λαβάλ,να τον ζήτησε ο Διαμαντίδης από τον πρόεδρο.
Και επειδή το ρόστερ δεν είναι για να κλαιγόμαστε και να λέμε...αυτούς ε΄χουμε,τι να κάνουμε...ειλικρινά θα έπρεπε να πάρει πόδι ο Ιβάνοβιτς.
Ασχέτως από νίκες και ήττες...δεν έχουμε μέχρι σήμερα,να του πιστώσουμε 1...(ένα)....Ε-Ν-Α!!!! παιχνίδι,που να φάνηκε η στάμπα του στο ματς σαν κοουτσάρισμα.
Ο ομπράντοβιτς ρεε...έριξε ψηλούς μέσα...τον τέλειωσε τον Ολυμπαικό.2 απλά πράγματα έκανε...ψηλά κορμιά να του καθαρίζουν τα ριμπ και άμυνα στον Σπανούλη. ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΒΑΣ ΡΕΕΕΕ!!! Τον ΧΑΣΑΠΟ-ΤΑΒΕΡΝΙΑΡΗ !!! που κοροιδεύουμε!!! Και μιλάμε τώρα για το "καημένο" ρόστερ μας??? Άς γυρίσουμε λίγο στην πραγματικότητα...την Ευρωλίγκα πλέον για να την πάρεις δεν χρειάζεται να έχει ρόστερ του ΠΑΟ με Σάρας και Πέκοβιτς...

Λοιπόν..Ο Πεδουλάκης έχει πολύ λιγότερα κολλήματα από τον "λοχία"...και έχει γίνει πολύ πιο πιστός μαθητής του Ομπράντοβιτς.Φέρτε τον Αλβέρτη πίσω με τον πρίφτη...γιατί μην κοροιδευόμαστε..Ο Παπαγιάννης δεν θα γίνει Ράτζα επειδή έχουμε Ιβάνοβιτς...και ο Γιάνκοβιτς μόνος στο 3 παίζει...δεν τον έκανε παικταρα ο "λοχίας"

Ειλικρινά...δεν με αποσχολεί αν βγούμε τρίτοι...ή τέταρτοι...ή αν αποκλειστούμε.Η φιλοσοφία που έχει η ομάδα..ή έλλειψη πλάνου...την έχει καταδικάσει για την συνέχεια με όποιον αντίπαλο και να παίξει.
G-arenas
QUOTE (Ginobili @ Mar 14 2015, 15:46 ) *
Είναι αδιανόητο να βλέπεις την ομάδα...να την Γ5^$%^νε στα ριμπ...να έχει πρόβλημα στην ρακέτα αμυντικά...και να μην χρησιμοποιείς τον Λαβάλ.Τι τον πήρες ρε Ιβάνοβιτς? Για να πάιζει 2' . Με το ζόρι στον φόρτωσε ο Γιαννακόπουλος??? Είναι δυναντό να μην δοκιμάζεις σχήμα ΠΟΤΕ Γκιστ 4αρι...και Λαβάλ 5αρι μαζί??? ΤΣΠ κολλήματα είναι αυτά με 2 τεσσάρια??
Εγώ έτσι όπως τους βλέπω...το πιθανότερο είναι τον Λαβάλ,να τον ζήτησε ο Διαμαντίδης από τον πρόεδρο.
Και επειδή το ρόστερ δεν είναι για να κλαιγόμαστε και να λέμε...αυτούς ε΄χουμε,τι να κάνουμε...ειλικρινά θα έπρεπε να πάρει πόδι ο Ιβάνοβιτς.
Ασχέτως από νίκες και ήττες...δεν έχουμε μέχρι σήμερα,να του πιστώσουμε 1...(ένα)....Ε-Ν-Α!!!! παιχνίδι,που να φάνηκε η στάμπα του στο ματς σαν κοουτσάρισμα.
Ο ομπράντοβιτς ρεε...έριξε ψηλούς μέσα...τον τέλειωσε τον Ολυμπαικό.2 απλά πράγματα έκανε...ψηλά κορμιά να του καθαρίζουν τα ριμπ και άμυνα στον Σπανούλη. ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΒΑΣ ΡΕΕΕΕ!!! Τον ΧΑΣΑΠΟ-ΤΑΒΕΡΝΙΑΡΗ !!! που κοροιδεύουμε!!! Και μιλάμε τώρα για το "καημένο" ρόστερ μας??? Άς γυρίσουμε λίγο στην πραγματικότητα...την Ευρωλίγκα πλέον για να την πάρεις δεν χρειάζεται να έχει ρόστερ του ΠΑΟ με Σάρας και Πέκοβιτς...

Λοιπόν..Ο Πεδουλάκης έχει πολύ λιγότερα κολλήματα από τον "λοχία"...και έχει γίνει πολύ πιο πιστός μαθητής του Ομπράντοβιτς.Φέρτε τον Αλβέρτη πίσω με τον πρίφτη...γιατί μην κοροιδευόμαστε..Ο Παπαγιάννης δεν θα γίνει Ράτζα επειδή έχουμε Ιβάνοβιτς...και ο Γιάνκοβιτς μόνος στο 3 παίζει...δεν τον έκανε παικταρα ο "λοχίας"

Ειλικρινά...δεν με αποσχολεί αν βγούμε τρίτοι...ή τέταρτοι...ή αν αποκλειστούμε.Η φιλοσοφία που έχει η ομάδα..ή έλλειψη πλάνου...την έχει καταδικάσει για την συνέχεια με όποιον αντίπαλο και να παίξει.

συμφωνω απολυτα!!!
και επισης για αυτους που λενε οτι ειμαστε εντος στοχων σε ολα που ακριβως το ειδαν??στο πρωταθλημα ειμαστε δευτεροι,σιγα τα αυγα,στο κυπελλο εχασε ο οσφπ μονος του και περασαμε, και στην ευρωπη μεχρι στιγμης εχουμε αποκλισει την μπαγερν και την τουροβ και ειμαστε σε ομιλο με κακες ομαδες και ετσι θα περασουμε στου 8!!η ομαδα δεν παιζει καθολου καλο μπασκετ,ουτε αμυνα,οι μικροι δεν παιζουν και ουτε καμια τρομερη βελτιωση εχουν μεχρι στιγμης και στο κοουτσαρισμα ειναι τουλαχιστον τραγικος ο ιβανοβιτς!!!το ροστερ που εχουμε αυτην την στιγμη ειναι σιγουρα καλυτερο απο ολες τις ομαδες του ομιλου μας πλην ρεαλ,ακομα και της μπαρτσα ειναι απλως λιγο καλυτερο...αν το μονο που θελουμε ειναι να βελτιωσουμε ατομικα τους παικτες μας ας παρουμε 3-4 προπονητες-γυμναστες να τους κανουμε ατομικη προπονηση οπως στο nba,και να πετανε!!
TakeshyKurosawa
Από την αρχή της χρονιάς πιστεύω ότι ο ΠΑΟ άσχετα με το τι λεγόταν χτίστηκε για να φτάσει playoffs με μειονέκτημα και από εκεί ότι προκύψει. Αυτά τα περί στόχος το τοπ16 πιστεύω είναι για να κρατάνε πισινή αν παιχτεί κανένα μεγάλο κάζο. Ο ΠΑΟ φυσιολογικά δεν μένει έξω από ομάδες όπως Άλμπα,Κούτσα,Μάλαγα,Αστέρα,Ζαλγκίρις,Μιλάν
,Νίζνι, Γαλατά! Όποια από τις 2 ελληνικές ομάδες έχανε πρόκριση από τέτοιο αντίπαλο θα μιλούσαμε για μεγάλο κάζο! Υπέρβαση θα ήταν το πλεονέκτημα έδρας, αυτό ναι!
bbplayer
Εζ άι σεντ ουαν γουικ εγκοου, ετσι και ημαστε στον αλλο ομιλο, οχι τεταρτη θεση δε θα παιρναμε αλα ουτε τα μεζεα του στεατοπυγικου συστηματος, που λεει και ο Ζουρλαρις

Για να ικανοποιησω την περιεργεια του φιλτατου που ρωτησε αν ειχα παει Καουνας, θα απαντησω πως οχι. Κολυμβητηριο ειχα παει


Περι στοματων κλειστων ή μη, αναλογα πως το βλεπει κανεις. Υπαρχουν και καποιοι που περιμενουν 2-3 φορες το χρονο να το ανοιξουν. Και φυσικα εχουν την απολυτη συμπαθεια και κατανοηση μου
yorgos
QUOTE
και επισης για αυτους που λενε οτι ειμαστε εντος στοχων σε ολα που ακριβως το ειδαν??στο πρωταθλημα ειμαστε δευτεροι,


Mε πιθανότητες να βγούμε και πρώτοι. Και δεύτεροι να βγούμε στην ΚΠ, πάλι εντός στόχων είμαστε, στα πλέι οφ παίζεται.

QUOTE
σιγα τα αυγα,στο κυπελλο εχασε ο οσφπ μονος του και περασαμε

Ισχύει ότι έχασε μόνος του σε πραγματικά απίστευτη περίπτωση ματς... αλλά εμείς φταίμε; Στον τελικό είμαστε, άρα εντός στόχου. Τι έπρεπε να κάνουμε, να κάτσουμε να χάσουμε το ματς επειδή οι άλλοι μας το έδιναν μην κάνοντας φάουλ και χάνοντας τις βολές;

QUOTE
και στην ευρωπη μεχρι στιγμης εχουμε αποκλισει την μπαγερν και την τουροβ και ειμαστε σε ομιλο με κακες ομαδες και ετσι θα περασουμε στου 8!!

Ε οι 8 είναι υπέρβαση. Και η αξιοπρεπέστατη πορεία στο τοπ-16, πάλι υπέρβαση είναι.

QUOTE
η ομαδα δεν παιζει καθολου καλο μπασκετ

Υπερβάλλουμε φίλε. Υποφερτό μπάσκετ παίζουμε, κατά διαστήματα και καλό, δεδομένων πάντα των αδυναμιών του ρόστερ. Το οποίο ρόστερ αποδυναμώθηκε επειδή ο κύριος Δημήτρης δεν ήθελε να πληρώσει τους Λάσμε και Ματσιούλις τα μισά λεφτά από όσα πήραν από τις ομάδες όπου κατέληξαν.

QUOTE
ουτε αμυνα,οι μικροι δεν παιζουν

Η άμυνά μας για τα δεδομένα της Ευρωλίγκας μια χαρά είναι. Με δεδομένο ότι χάσαμε και τον τερματοφύλακά μας, μια χαρά πραγματικά. Οι μικροί παίζουν και μάλιστα αρκετά. Δηλαδή πόσο έπρεπε να παίζουν; Ας πούμε 15' ο Διαμαντάκος και 20' ο Κόνιαρης; Πότε έχει γίνει αυτό σε ελληνικό πρωτάθλημα, μη μιλήσω για Ευρωλίγκα;

QUOTE
και ουτε καμια τρομερη βελτιωση εχουν μεχρι στιγμης

Βλάντο και Παππάς είναι καλύτεροι από πέρσι. ΟΚ, αν ήταν χειρότεροι θα ήταν τράτζικ, αλλά μην περιμενουμε να γίνουν και ΛεΜπρον. Και οι δύο έχουν δείξει βελτίωση, αλλά έχουν σαφές ταβάνι.

QUOTE
και στο κοουτσαρισμα ειναι τουλαχιστον τραγικος ο ιβανοβιτς!!!

Τραγικός- ξετραγικός, τις νίκες του τις έκανε και μας πήγε στους 8. Που κάποιοι σαν κι εμένα δεν ήταν και σίγουροι ότι θα φτάναμε και στο τοπ-16. Η επιτυχία μιας ομάδας πάντα είναι συνάρτηση των απαιτήσεων στο ξεκίνημα της χρονιάς, όχι των αστεριών που έχει στη φανέλα από την προ Χριστού εποχή.

QUOTE
το ροστερ που εχουμε αυτην την στιγμη ειναι σιγουρα καλυτερο απο ολες τις ομαδες του ομιλου μας πλην ρεαλ,ακομα και της μπαρτσα ειναι απλως λιγο καλυτερο...

Της Μπάρτσα είναι απλώς λίγο καλύτερο; Λίγο; Πόσο λίγο; Όσο η διαφορά Τόμιτς-Μπατίστα, Λουκάς-Ντόλμαν ή όσο η διαφορά Ναβάρρο-Σλότερ; Με τα κυάλια τις κοιτάμε κάτι τέτοιες ομάδες πια, γι αυτό και οι παγκίτες τους παίρνουν τα διπλά από τους βασικούς μας. Δε νομίζω ότι έχουμε καλύτερο ρόστερ ούτε καν από τη Μακάμπι και με τους άλλους είμαστε ελαφρώς καλύτεροι, συν την τύχη ότι η Γαλατά ψιλοδιαλύθηκε, γιατί πλήρης κι αυτή μάλλον καλύτερή μας είναι.
[quote]
G-arenas
[quote name='yorgos' date='Mar 15 2015, 06:52 ' post='705170']
Mε πιθανότητες να βγούμε και πρώτοι. Και δεύτεροι να βγούμε στην ΚΠ, πάλι εντός στόχων είμαστε, στα πλέι οφ παίζεται.
αυτο ελειπε να ημασταν εκτος στοχου στο πρωταθλημα με μονο ανταγωνιστη τον οσφπ

Ισχύει ότι έχασε μόνος του σε πραγματικά απίστευτη περίπτωση ματς... αλλά εμείς φταίμε; Στον τελικό είμαστε, άρα εντός στόχου. Τι έπρεπε να κάνουμε, να κάτσουμε να χάσουμε το ματς επειδή οι άλλοι μας το έδιναν μην κάνοντας φάουλ και χάνοντας τις βολές;
δεν ειπα κατι τετοιο να κατσουμε να το χασουμε μονοι μας,απλως δεν παιρνει τα ευσημα της νικης ο ιβανοβιτς...

Ε οι 8 είναι υπέρβαση. Και η αξιοπρεπέστατη πορεία στο τοπ-16, πάλι υπέρβαση είναι.
δεν ειναι υπερβαση η προκριση στους 8 οταν εχεις αντιπαλους τον ερυθρο αστερα,την ζαλγκιρις,την αλμπα και την γαλατα,ειναι αυτονοητο!!

Υπερβάλλουμε φίλε. Υποφερτό μπάσκετ παίζουμε, κατά διαστήματα και καλό, δεδομένων πάντα των αδυναμιών του ρόστερ. Το οποίο ρόστερ αποδυναμώθηκε επειδή ο κύριος Δημήτρης δεν ήθελε να πληρώσει τους Λάσμε και Ματσιούλις τα μισά λεφτά από όσα πήραν από τις ομάδες όπου κατέληξαν.
ενα πλανο στην επιθεση δεν εχω δει,οκ δημιουργος ο δδ στα πικ και ποσταρισμα ο γκιστ,αυτα και τιποτα αλλο!!ουτε 2 συστηματα να σουταρει μονος του ο μπλουμς δεν εχουμε,εκτος απο ενα στην αρχη οταν ειχε ερθει...

Η άμυνά μας για τα δεδομένα της Ευρωλίγκας μια χαρά είναι. Με δεδομένο ότι χάσαμε και τον τερματοφύλακά μας, μια χαρά πραγματικά. Οι μικροί παίζουν και μάλιστα αρκετά. Δηλαδή πόσο έπρεπε να παίζουν; Ας πούμε 15' ο Διαμαντάκος και 20' ο Κόνιαρης; Πότε έχει γίνει αυτό σε ελληνικό πρωτάθλημα, μη μιλήσω για Ευρωλίγκα;
οντως η αμυνα καλη ειναι,αλλα οταν υποτιθετε με τετοια προπονηση που κανεις θα επρεπε να πετας στην αμυνα και επισης καλη αμυνα εχουμε μονο με αλμπα,ερυθρο αστερα κλπ,με ρεαλ μπαρτσα,ακομα και απο ζαλγκιρις,γαλατα φαγαμε πολλους...

Βλάντο και Παππάς είναι καλύτεροι από πέρσι. ΟΚ, αν ήταν χειρότεροι θα ήταν τράτζικ, αλλά μην περιμενουμε να γίνουν και ΛεΜπρον. Και οι δύο έχουν δείξει βελτίωση, αλλά έχουν σαφές ταβάνι.
συμφωνω σε αυτο αλλα και παλι ποσο χειροτεροι απο περσυ θα ηταν??ειδικα ο βλαντο που παιζει 30 λεπτα σε ολους τους αγωνες,λογικο ειναι να εχει βελτιωθει,ετσι και αλλιως ταλεντο και ικανοτητες εχει...

Τραγικός- ξετραγικός, τις νίκες του τις έκανε και μας πήγε στους 8. Που κάποιοι σαν κι εμένα δεν ήταν και σίγουροι ότι θα φτάναμε και στο τοπ-16. Η επιτυχία μιας ομάδας πάντα είναι συνάρτηση των απαιτήσεων στο ξεκίνημα της χρονιάς, όχι των αστεριών που έχει στη φανέλα από την προ Χριστού εποχή.
σιγα τις νικες,αν εξαιρεσεις τις 2 ματσαρες που καναμε με φενερ και αρμανι,που ηταν ουσιαστικα αποτελεσμα εκπληκτικης ευστοχιας και φορμαρισματος,δεν καναμε και τιποτα αλλο...εκτος χασαμε απο ολους πλην τουροβ...στο τοπ-16 παιζουμε με αντιπαλο την αλμπα για το αν θα μπουμε στους 8,και με το ζορι την νικησαμε,με τραγικο κοουτσαρισμα του ιβανοβιτς στο τελος αν θυμασαι που πηγαμε να χασουμε...

Της Μπάρτσα είναι απλώς λίγο καλύτερο; Λίγο; Πόσο λίγο; Όσο η διαφορά Τόμιτς-Μπατίστα, Λουκάς-Ντόλμαν ή όσο η διαφορά Ναβάρρο-Σλότερ; Με τα κυάλια τις κοιτάμε κάτι τέτοιες ομάδες πια, γι αυτό και οι παγκίτες τους παίρνουν τα διπλά από τους βασικούς μας. Δε νομίζω ότι έχουμε καλύτερο ρόστερ ούτε καν από τη Μακάμπι και με τους άλλους είμαστε ελαφρώς καλύτεροι, συν την τύχη ότι η Γαλατά ψιλοδιαλύθηκε, γιατί πλήρης κι αυτή μάλλον καλύτερή μας είναι.
για μακαμπι και γαλατα δεν συζηταω καν αν εχουμε καλυτερο ροστερ...η μακαμπι με εναν ψηλο και ενα τριαρι και εναν ασσο μονο για καλους παικτες εχει καλυτερο ροστερ απο μας??επισης αν εξαιρεσεις την αθλητικοτητα των παικτων της και τον παργκο και σμιθ επιθετικα δεν εχει τιποτα αλλο...η μπαρτσα εχει καλυτερο ροστερ,αλλα αυτο που θελω να πω ειναι οτι εχει πολλα μειονεκτηματα που μπορεις να τα χτυπησεις οπως,δεν εχει αθλητικο ψηλο και αμυντικα ειναι πολυ αδυναμη στους ψηλους,δεν εχει πολλα γκαρντ και δεν ειναι και πολυ καλοι δημιουργοι(ο χουερτας δεν ειναι και τοσο καλος δημιουργος)για αυτο κυριως η μπαρτσα δημιουργει με τον τομιτς και τελος μεχρι και σε ενα σημειο στο τοπ-16 ηταν τραγικη σε φορμαρισμα,για αυτο εχασε απο αλμπα,μακαμπι και νικησε την αλμπα στην εδρα της στον β γυρο...
[quote]

PARISINOS
Φιλοι Ginobili και G-Arenas
ενω συμφωνω με το σκεπτικο σας οτι ο προπονητης εχει κανει λαθη, ρωταω? Ποιος δεν κανει? Ολος ο κοσμος κανει λαθη.

Το θεμα ειναι να κοιταμε το δασος και οχι το δεντρο. Το big picture που λενε και οι αμερικανοι.
Απ οσα γραφετε , καταλαβαινω οτι δεν διαφωνειτε με τις δυνατοτητες τις ομαδας.

Απ οτι καταλαβω , την θεωρειτε χειροτερη απο μπαρτσα / ρεαλ . Ανωτερη απο τις υπολοιπες. Οποτε συμφωνουμε οτι η ομαδα ειναι ειτε για τριτη η τεταρτη θεση , αναλογα με το αν την θεωρεις καλυτερη απο μακαμπι η οχι . Αλλοι θα σου πουν ειναι, αλλοι θα σου πουν οτι ειναι ιση.

Η ομαδα λοιπον συμφωνα και με τις δικες σας εκτιμησεις , ειναι για τριτη η τεταρτη. Ε λοιπον μαλλον θα τερματισει τεταρτη. Στο κυπελλο μαλλον θα το παρει, παρ οτι φανταζομαι να συμφωνειτε πως σε καμια περιπτωση δεν ειναι ξεκαθαρα καλυτερη απο το βασικο ανταγωνιστη (ειδικα την εποχη που παιχτηκε το ματς)

Στο πρωταθλημα, παλι με τον ιδιο ανταγωνστη, ειναι 50/50 αν θα βγει πρωτη. Αν νικησει στην εδρα της με 6+ δηλαδη.

Απ οτι βλεπω, δεν διαφωνειτε οτι η ομαδα ειναι για τοπ 8 / και μοιρασμενες πιθανοτητες να παρει πρωταθλημα και κυπελλο.

Ε αρα ρε παιδια, γιατι τετοια κριτικη στον προπονητη? και τετοιο πεσιμο?

Ο ανθρωπος πηρε μια ομαδα με δυνατοτητες για τοπ 8, και μοιρασμενες για πρωταθλημα /κυπελλο. Τον στοχο του μαλλον τον πετυχε. γιατι κραζουμε λοιπον? Υπαρχει ανθρωπος που με το ροστερ του ΠΑΟ θα επαιρνε την ευρωλιγκα ας πουμε? Η θα πηγαινε αερα φαιναλ 4 ?

να διωξουμε τον προπονητη να πετυχουμε τι? Αφου και εσεις το λετε , οτι η ομαδα ειναι για τοπ 8 και μοιρασμενες πιθανοτητες για τους εγχωριους στοχους. Αυτες ειναι οι δυνατοτητες , αυτες πετυχε ο ανθρωπος.

Γενικα εχω παρατηρησει μια ταση να θεωρειται καλος προπονητης και να αναγνωριζεται μονο οποιος κανει υπερβασεις. να παρει ευρωλιγκα με 20χρονια ας πουμε , η αηττητος. Ε ρε παιδια, αυτοι δεν ειναι προπονητες. Αυτοι ειναι μαγοι. και τετοιοι υπαρχουν δυο. Ομπραντοβιτς/ Ιβκοβιτς. Τελος. Και δεν ειναι πλεον για τα βαλαντια μας.

Το οτι ο ιβανοβιτς δεν ειναι μαγος, και δε θα κανει υπερβαση δεν σημαινει οτι δεν ειναι καλος. Ουτε οτι θα βρουμε καλυτερο.
Ασε που αυτο που εκανε στο κυπελλο στην αρχη της σεζον , το θεωρω κατηγορια ομπραντοβιτς. Γιατι να κερδισεις ΟΣΦΠ με το ροστερ που ειχαμε τοτε, μονο ως θαυμα μπορει να εκληφθει.

Ο ανθρωπος οταν προσεληφθη ειχε 4 στοχους. Πρωταθλημα / κυπελλο / τοπ 8 / αξιοποιηση νεων ελληνων. Εχει πετυχει τους 3 (οπως φαινεται , ας περιμενουμε να το σιγουρεψουμε ) και στον τεταρτο θα το μαθουμε το μαιο.

Γιατι φωναζουμε , δεν μπορω να καταλαβω.

μαλλον εμεις δεν ψαχνουμε για προπονητη. Μαγο θελουμε...να παρει ευρωλιγκα με τους απειρους ελληνες, και ξενους τον σλοτερ και τον μπατιστα (κατι μπλουμς και λοιπα δεν τους αναφερω καν)
G-arenas
QUOTE (PARISINOS @ Mar 15 2015, 16:34 ) *
Φιλοι Ginobili και G-Arenas
ενω συμφωνω με το σκεπτικο σας οτι ο προπονητης εχει κανει λαθη, ρωταω? Ποιος δεν κανει? Ολος ο κοσμος κανει λαθη.

Το θεμα ειναι να κοιταμε το δασος και οχι το δεντρο. Το big picture που λενε και οι αμερικανοι.
Απ οσα γραφετε , καταλαβαινω οτι δεν διαφωνειτε με τις δυνατοτητες τις ομαδας.

Απ οτι καταλαβω , την θεωρειτε χειροτερη απο μπαρτσα / ρεαλ . Ανωτερη απο τις υπολοιπες. Οποτε συμφωνουμε οτι η ομαδα ειναι ειτε για τριτη η τεταρτη θεση , αναλογα με το αν την θεωρεις καλυτερη απο μακαμπι η οχι . Αλλοι θα σου πουν ειναι, αλλοι θα σου πουν οτι ειναι ιση.

Η ομαδα λοιπον συμφωνα και με τις δικες σας εκτιμησεις , ειναι για τριτη η τεταρτη. Ε λοιπον μαλλον θα τερματισει τεταρτη. Στο κυπελλο μαλλον θα το παρει, παρ οτι φανταζομαι να συμφωνειτε πως σε καμια περιπτωση δεν ειναι ξεκαθαρα καλυτερη απο το βασικο ανταγωνιστη (ειδικα την εποχη που παιχτηκε το ματς)

Στο πρωταθλημα, παλι με τον ιδιο ανταγωνστη, ειναι 50/50 αν θα βγει πρωτη. Αν νικησει στην εδρα της με 6+ δηλαδη.

Απ οτι βλεπω, δεν διαφωνειτε οτι η ομαδα ειναι για τοπ 8 / και μοιρασμενες πιθανοτητες να παρει πρωταθλημα και κυπελλο.

Ε αρα ρε παιδια, γιατι τετοια κριτικη στον προπονητη? και τετοιο πεσιμο?

Ο ανθρωπος πηρε μια ομαδα με δυνατοτητες για τοπ 8, και μοιρασμενες για πρωταθλημα /κυπελλο. Τον στοχο του μαλλον τον πετυχε. γιατι κραζουμε λοιπον? Υπαρχει ανθρωπος που με το ροστερ του ΠΑΟ θα επαιρνε την ευρωλιγκα ας πουμε? Η θα πηγαινε αερα φαιναλ 4 ?

να διωξουμε τον προπονητη να πετυχουμε τι? Αφου και εσεις το λετε , οτι η ομαδα ειναι για τοπ 8 και μοιρασμενες πιθανοτητες για τους εγχωριους στοχους. Αυτες ειναι οι δυνατοτητες , αυτες πετυχε ο ανθρωπος.

Γενικα εχω παρατηρησει μια ταση να θεωρειται καλος προπονητης και να αναγνωριζεται μονο οποιος κανει υπερβασεις. να παρει ευρωλιγκα με 20χρονια ας πουμε , η αηττητος. Ε ρε παιδια, αυτοι δεν ειναι προπονητες. Αυτοι ειναι μαγοι. και τετοιοι υπαρχουν δυο. Ομπραντοβιτς/ Ιβκοβιτς. Τελος. Και δεν ειναι πλεον για τα βαλαντια μας.

Το οτι ο ιβανοβιτς δεν ειναι μαγος, και δε θα κανει υπερβαση δεν σημαινει οτι δεν ειναι καλος. Ουτε οτι θα βρουμε καλυτερο.
Ασε που αυτο που εκανε στο κυπελλο στην αρχη της σεζον , το θεωρω κατηγορια ομπραντοβιτς. Γιατι να κερδισεις ΟΣΦΠ με το ροστερ που ειχαμε τοτε, μονο ως θαυμα μπορει να εκληφθει.

Ο ανθρωπος οταν προσεληφθη ειχε 4 στοχους. Πρωταθλημα / κυπελλο / τοπ 8 / αξιοποιηση νεων ελληνων. Εχει πετυχει τους 3 (οπως φαινεται , ας περιμενουμε να το σιγουρεψουμε ) και στον τεταρτο θα το μαθουμε το μαιο.

Γιατι φωναζουμε , δεν μπορω να καταλαβω.

μαλλον εμεις δεν ψαχνουμε για προπονητη. Μαγο θελουμε...να παρει ευρωλιγκα με τους απειρους ελληνες, και ξενους τον σλοτερ και τον μπατιστα (κατι μπλουμς και λοιπα δεν τους αναφερω καν)

συμφωνω σε αυτα που λες και εννοειται πως ολοι κανουν λαθοι,βεβαια οχι τετοια οπως ο ιβανοβιτς... αυτο που εννοω ειναι οτι η ομαδα με εναν οποιονδηποτε προπονητη επιπεδου ευρωλιγκας
θα τα καταφερνε ευκολα αυτα,δηλαδη να ειναι στους 8 κλπ...η ομαδα ομως παιζει πολυ πιο κατω απο τις δυνατοτητες της και αυτο θεωρω λογω προπονητη...παιζει πολυ ασχημα στην επιθεση χωρις να εχει κανενα πλανο,οι επιλογες του κατα την διαρκεια των παιχνιδιων ειναι τουλαχιστον τραγικες και στα τελευταια λεπτα τον πιανει τουλαχιστον τρικυμια...παιζει με ομαδες που ειναι για 10 ποντους και χανει λογο πολυ κακου διαβασματος του αντιπαλου(παντα μπαινουμε αδιαβαστοι και διορθωνομαστε στο γ δεκαλεπτο)και πολυ κακων επιλογων ιδιαιτερα στα τελευταια λεπτα.χαρακτηρηστικο παραδειγμα ειναι το ματς με την μακαμπι,που ειναι μια ομαδα που τρεχει πολυ στον αιφνιδιασμο και ειναι πολυ αθλητικη,και ο ιβανοβιτς αντι να παει σε αργο ρυθμο και να παιξει σετ παιχνιδι,ανοιξε πολυ τον ρυθμο και εφαγε καμια 20αρια ποντους απο αυτο,ειδικα στα 1ο ημιχρονο...

ναι με βαση το ροστερ που εχουμε δεν μπορουμε να λεμε οτι παμε για την κατακτηση,αν και οντως πιστευω πως με ενα τριαρι ακομα και εναν αθλητικο ψηλο(που τελικα τον πηραμε αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν παιζει)μια χαρα ομαδα για final 4 θα ειχαμε...δεν περιμενω την ομαδα να παιζει τρελο μπασκετ και να τους κερδισει ολους ουτε ο ιβανοβιτς να γινει μμαγος,αλλα τουλαχιστον τα βασικα να εκανε σωστα τωρα θα ειμασταν στην 2η θεση και θα παιζαμε με ρεαλ για την ππρωτη...
PARISINOS
QUOTE(G-arenas @ Mar 15 2015, 15:57 ) *
συμφωνω σε αυτα που λες και εννοειται πως ολοι κανουν λαθοι,βεβαια οχι τετοια οπως ο ιβανοβιτς... αυτο που εννοω ειναι οτι η ομαδα με εναν οποιονδηποτε προπονητη επιπεδου ευρωλιγκας
θα τα καταφερνε ευκολα αυτα,δηλαδη να ειναι στους 8 κλπ...η ομαδα ομως παιζει πολυ πιο κατω απο τις δυνατοτητες της και αυτο θεωρω λογω προπονητη...παιζει πολυ ασχημα στην επιθεση χωρις να εχει κανενα πλανο,οι επιλογες του κατα την διαρκεια των παιχνιδιων ειναι τουλαχιστον τραγικες και στα τελευταια λεπτα τον πιανει τουλαχιστον τρικυμια...παιζει με ομαδες που ειναι για 10 ποντους και χανει λογο πολυ κακου διαβασματος του αντιπαλου(παντα μπαινουμε αδιαβαστοι και διορθωνομαστε στο γ δεκαλεπτο)και πολυ κακων επιλογων ιδιαιτερα στα τελευταια λεπτα.χαρακτηρηστικο παραδειγμα ειναι το ματς με την μακαμπι,που ειναι μια ομαδα που τρεχει πολυ στον αιφνιδιασμο και ειναι πολυ αθλητικη,και ο ιβανοβιτς αντι να παει σε αργο ρυθμο και να παιξει σετ παιχνιδι,ανοιξε πολυ τον ρυθμο και εφαγε καμια 20αρια ποντους απο αυτο,ειδικα στα 1ο ημιχρονο...

ναι με βαση το ροστερ που εχουμε δεν μπορουμε να λεμε οτι παμε για την κατακτηση,αν και οντως πιστευω πως με ενα τριαρι ακομα και εναν αθλητικο ψηλο(που τελικα τον πηραμε αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν παιζει)μια χαρα ομαδα για final 4 θα ειχαμε...δεν περιμενω την ομαδα να παιζει τρελο μπασκετ και να τους κερδισει ολους ουτε ο ιβανοβιτς να γινει μμαγος,αλλα τουλαχιστον τα βασικα να εκανε σωστα τωρα θα ειμασταν στην 2η θεση και θα παιζαμε με ρεαλ για την ππρωτη...


Αν αυτες θεωρεις τις δυνατοτητες μας, fair enough αν και διαφωνω.

Δεν θεωρουσα στην αρχη της χρονιας οτι εχουμε καμια ελπιδα να παμε φαιναλ 4. Πραγματικα καμια ομως. Και το τοπ 8 επιτυχια μου φαινοταν.

Θεωρω λιγο οτι αναιρεις τον ευατο σου με αυτο που λες, διοτι ειτε θεωρεις το ροστερ εξαιρετικο που εχει την ατυχια να εχει προποντητη που δεν κανει ουτε τα βασικα, ειτε θεωρεις απλα καλο το ροστερ και αρα ο προπονητης σιγουρα κατι καλο θα εχει κανει.

Δεν μπορεις να μου λες οτι εχουμε ροστερ που ειναι για τοπ 8 (αφου θεωρεις οτι για φαιναλ 4 θα ειμασταν με εναν βαρβατο 3αρι και 5αρι ) , να πηγαινουμε στο τοπ 8 και να λες οτι ο προπονητης δεν κανει ουτε τα βασικα. Αν ο προπονητης δεν κανει ουτε τα βασικα, μια ομαδα δε μπορει με τιποτα να πιασει εστω τις αντικειμενικες δυνατοτητες της.

Υ.Γ.
QUOTE
δεν περιμενω την ομαδα να παιζει τρελο μπασκετ και να τους κερδισει ολους ουτε ο ιβανοβιτς να γινει μμαγος,αλλα τουλαχιστον τα βασικα να εκανε σωστα τωρα θα ειμασταν στην 2η θεση και θα παιζαμε με ρεαλ για την ππρωτη...


Μα για να ειμαστε τωρα 2οι , θα επρεπε να τους εχουμε κερδισει ολους (και την μπαρτσα εντος και τη μακαμπι εκτος). Ουσιαστικα τις μονες ηττες που δικαιολογεις ειναι με μπαρτσα και ρεαλ εκτος, ηττες που θα τις ειχαμε κανει πιθανοτατα μεχρι και πριν 5 χρονια με 4πλασιο μπαντζετ.
Αυτο προσπαθω να σου εξηγησω. οτι δεν εχουμε πλεον την ποιοτητα για να τους κερδιζουμε ολους. Για να ειμαστε τωρα δευτεροι και να παιζουμε με τη ρεαλ τη πρωτη θεση , θα επρεπε να εχουμε το ροστερ τουλαχιστον του 2011 (που ειχαμε ΔΔ στα πραιμ του, νικολας, σατο, φωτση, μπατσιστ).

Υ.Γ2. Στο μονο που συμφωνω απολυτα απ οσα ειπε ο Τζινομπιλι πιο πανω ειναι πως πλεον την ευρωλιγκα δεν χρειαζεσαι τις ομαδες του 2009 για να την χτυπησεις με αξιωσεις. Εχει πεσει το επιπεδο αρκετα. οχι ομως τοσο ωστε να κανει πλακα ο ΔΔ στα 35 του με μισο ποδι, και με συμπαιχτη και δευτερο καλυτερο γκαρντ τον σλοτερ ...
G-arenas
QUOTE (PARISINOS @ Mar 15 2015, 17:36 ) *
Αν αυτες θεωρεις τις δυνατοτητες μας, fair enough αν και διαφωνω.

Δεν θεωρουσα στην αρχη της χρονιας οτι εχουμε καμια ελπιδα να παμε φαιναλ 4. Πραγματικα καμια ομως. Και το τοπ 8 επιτυχια μου φαινοταν.

Θεωρω λιγο οτι αναιρεις τον ευατο σου με αυτο που λες, διοτι ειτε θεωρεις το ροστερ εξαιρετικο που εχει την ατυχια να εχει προποντητη που δεν κανει ουτε τα βασικα, ειτε θεωρεις απλα καλο το ροστερ και αρα ο προπονητης σιγουρα κατι καλο θα εχει κανει.

Δεν μπορεις να μου λες οτι εχουμε ροστερ που ειναι για τοπ 8 (αφου θεωρεις οτι για φαιναλ 4 θα ειμασταν με εναν βαρβατο 3αρι και 5αρι ) , να πηγαινουμε στο τοπ 8 και να λες οτι ο προπονητης δεν κανει ουτε τα βασικα. Αν ο προπονητης δεν κανει ουτε τα βασικα, μια ομαδα δε μπορει με τιποτα να πιασει εστω τις αντικειμενικες δυνατοτητες της.

Υ.Γ.


Μα για να ειμαστε τωρα 2οι , θα επρεπε να τους εχουμε κερδισει ολους (και την μπαρτσα εντος και τη μακαμπι εκτος). Ουσιαστικα τις μονες ηττες που δικαιολογεις ειναι με μπαρτσα και ρεαλ εκτος, ηττες που θα τις ειχαμε κανει πιθανοτατα μεχρι και πριν 5 χρονια με 4πλασιο μπαντζετ.
Αυτο προσπαθω να σου εξηγησω. οτι δεν εχουμε πλεον την ποιοτητα για να τους κερδιζουμε ολους. Για να ειμαστε τωρα δευτεροι και να παιζουμε με τη ρεαλ τη πρωτη θεση , θα επρεπε να εχουμε το ροστερ τουλαχιστον του 2011 (που ειχαμε ΔΔ στα πραιμ του, νικολας, σατο, φωτση, μπατσιστ).

Υ.Γ2. Στο μονο που συμφωνω απολυτα απ οσα ειπε ο Τζινομπιλι πιο πανω ειναι πως πλεον την ευρωλιγκα δεν χρειαζεσαι τις ομαδες του 2009 για να την χτυπησεις με αξιωσεις. Εχει πεσει το επιπεδο αρκετα. οχι ομως τοσο ωστε να κανει πλακα ο ΔΔ στα 35 του με μισο ποδι, και με συμπαιχτη και δευτερο καλυτερο γκαρντ τον σλοτερ ...

λεω οτι απο την στιγμη που η ομαδα εχει καλυτερο ροστερ απο τις ομαδες που ανταγωνιζεται για να μπει στους 8,τοτε δεν χρειαζεται κανεναν προπονηταρα για να περασει στους 8!!!!!με εναν προπονητη μετριο για το επιπεδο της ευρωλιγκας θεωρω οτι δεν θα ειχαμε προβλημα να περασουμε στους 8!!δεν θεωρω οτι εχουμε πολυ καλο ροστερ,αλλα ναι με ενα τριαρι και με ενα αθλητικο πενταρι,θα ειμασταν μετα απο ρεαλ,τσσκα,μπαρτσα απο τα φαβορι για να το σηκωσουμε,αφου το ειπες και μονος το επιπεδο της ευρωλιγκας ειναι πλεον πολυ χαμηλο!!!
απο την μακαμπι και την ζαλγκιρις εχασες μονο επειδη εκανε κακιστο κοουτσαρισμα ο ιβανοβιτς,απο την μπαρτσα ναι επαιξε ρολο και η καλυτερη ποιοτητα ροστερ που εχουν,αν και εχουν πολλα μειονεκτηματα...

και ναι ο ιβανοβιτς οσον αφορα το κοουτσαρισμα και το scouting δεν ξερει να κανει ουτε τα βασικα...

και τελος θεωρω οτι εχουμε καλο ροστερ για να μπουμε απλως στους 8 για τιποτα παραπανω,απλως παιζουμε κατω απο τις δυνατοτητες μας λογω του προπονητη...



manosnismo
Δεν καταλαβαινω τα κατεβατα με με αναλυσεις ,στοχους κτλπ.Ο ανθρωπος κανει παιδικα λαθη απο τον παγκο που τα αναγνωριζουν ολοι .Μονο και μονο γιαυτα πρεπει να απομακρυνθει πριν να ειναι αργα.
ice-wolf
QUOTE(manosnismo @ Mar 15 2015, 19:06 ) *
Δεν καταλαβαινω τα κατεβατα με με αναλυσεις ,στοχους κτλπ.Ο ανθρωπος κανει παιδικα λαθη απο τον παγκο που τα αναγνωριζουν ολοι .Μονο και μονο γιαυτα πρεπει να απομακρυνθει πριν να ειναι αργα.


Ο μόνος που πρέπει να απομακρυνθεί είναι ο εγωισμός και οι αυτοκαταστροφικές τάσεις του ΔΓ.
manosnismo
QUOTE (ice-wolf @ Mar 15 2015, 19:29 ) *
Ο μόνος που πρέπει να απομακρυνθεί είναι ο εγωισμός και οι αυτοκαταστροφικές τάσεις του ΔΓ.


lol
salonikatasos
αυτοί που ζητούν απομάκρυνση ιβάνοβιτς αναφέρονται στο τώρα ή στο καλοκαίρι?? αν φύγει τώρα να έρθει ποιος? ο αλβέρτης ή να γυρίσει ο πεδουλάκης που επί εποχής του παίζαμε το χειρότερο μπάσκετ στην ιστορία της ομάδας?
το καλοκαίρι βλέπουμε,αν και δεν μου έρχεται στο μυαλό κάποιος προπονητής που να έχει τις εμπειρίες και τις επιτυχίες του ιβάνοβιτς και να μπορεί να έρθει στην ομάδα. ομπράντοβιτς εντάξει τα γνωρίζουμε,κατσικάρης που φώναζαν κάποιοι πέρσι,πήγε στην εθνική και με το καλύτερο ρόστερ της διοργάνωσης μετά τις ΗΠΑ και τη γαλλία,κατάφερε να διασυρθεί από τους σέρβους. άλλοι έλληνες προπονητές δεν υπάρχουν και μην ακούσω για πρίφτηδες και άλλα τέτοια. από ξένους δεν υπάρχει κάποιος που να είναι διαθέσιμος και να έχει εμπειρίες στο υψηλότερο επίπεδο
pan24
QUOTE (salonikatasos @ Mar 15 2015, 22:53 ) *
αυτοί που ζητούν απομάκρυνση ιβάνοβιτς αναφέρονται στο τώρα ή στο καλοκαίρι?? αν φύγει τώρα να έρθει ποιος? ο αλβέρτης ή να γυρίσει ο πεδουλάκης που επί εποχής του παίζαμε το χειρότερο μπάσκετ στην ιστορία της ομάδας?
το καλοκαίρι βλέπουμε,αν και δεν μου έρχεται στο μυαλό κάποιος προπονητής που να έχει τις εμπειρίες και τις επιτυχίες του ιβάνοβιτς και να μπορεί να έρθει στην ομάδα. ομπράντοβιτς εντάξει τα γνωρίζουμε,κατσικάρης που φώναζαν κάποιοι πέρσι,πήγε στην εθνική και με το καλύτερο ρόστερ της διοργάνωσης μετά τις ΗΠΑ και τη γαλλία,κατάφερε να διασυρθεί από τους σέρβους. άλλοι έλληνες προπονητές δεν υπάρχουν και μην ακούσω για πρίφτηδες και άλλα τέτοια. από ξένους δεν υπάρχει κάποιος που να είναι διαθέσιμος και να έχει εμπειρίες στο υψηλότερο επίπεδο

Αν το καλοκαιρι φυγει και παμε σε ελληνα να πω ενα ονομα που ειμαι σιγουρος οτι θα παιξει πολυ αν ο κατσικαρης δεν φυγει απο την εθνικη:βετουλας
Αξιοποιηση ελληνων σε συνδιασμο με ευρεση φτηνων και αποτελεσματικων ξενων
G-arenas
QUOTE (pan24 @ Mar 15 2015, 23:05 ) *
Αν το καλοκαιρι φυγει και παμε σε ελληνα να πω ενα ονομα που ειμαι σιγουρος οτι θα παιξει πολυ αν ο κατσικαρης δεν φυγει απο την εθνικη:βετουλας
Αξιοποιηση ελληνων σε συνδιασμο με ευρεση φτηνων και αποτελεσματικων ξενων

πιστευω παρα πολυ στον Βετουλα σαν προπονητη αλλα θεωρω πως πρεπει πρωτα ας πουμε να κανει το αγροτικο του σε μια ομαδα ενα σκαλι πιο κατω,οπως π.χ η αεκ,δηλαδη να δοκιμαστει αρχικα σε μια ομαδα με μεγαλυτερους στοχους και πιεση και αν τα καταφερει τοτε ναι...οπως και στην περιπτωση πεδουλακη,μπαρτζωκα,σφαιρο...


http://hoopfellas.blogspot.gr/2015/03/blog-post_15.html
συμφωνω απολυτα σε ολα με αυτο το αρθρο,αλλωστε αρκετα απο αυτα τα ειχα γραψει και εγω σε πιο παλια μου ποστ,ειδικα για νελσον,αλλα εχω μια επιφυλαξη για το αν πρεπει να απομακρυνθει τωρα ή οχι ο ιβανοβιτς...
bodiroga10
QUOTE (pan24 @ Mar 15 2015, 23:05 ) *
Αν το καλοκαιρι φυγει και παμε σε ελληνα να πω ενα ονομα που ειμαι σιγουρος οτι θα παιξει πολυ αν ο κατσικαρης δεν φυγει απο την εθνικη:βετουλας
Αξιοποιηση ελληνων σε συνδιασμο με ευρεση φτηνων και αποτελεσματικων ξενων

ο βετουλας ειναι αξιολογη περιπτωση αλλα ρισκο δεν εχει δοκιμαστει ουτε καν σε ομαδα επιπεδου γιουροκαπ.
απο ελληνες ο μπαρτζωκας θα ηταν καλη λυση αλλα λογω δηλωσεων του κατα καιρους αποκλειεται....

ο τζορτζεβιτς ειναι καλη περιπτωση αλλα θελει ο ιδιος ρεαλ και σε αποτυχια και φετος του του λασο μαλλον θα παει μαδριτη.

οποτε αυτοι που μενουν ο κουρτιναιτις ειναι εξαιρετικοσ αλλα νομιζω του χρονου θα ειναι στην ευρωλιγκα με την κιμκι, ο σπαχια αν και με πτωτικη πορεια και αν θελει να γυρισει απ την αμερικη,ο ζντοβς που δεν εχει δειξει και τιποτα ιδιαιτερο και απο παλαιμαχουνς μας ο κατας που ενω ειχε ξεκινησει εντυπωσιακα την προπονητικη του καριερα τελικα αποδειχθηκε μετριοτητα.

προπονητικα υπαρχει μεγαλη ανυπαρξια τα τελευταια χρονια στην ευρωπη με τον ζοτς,ιβκοβιτς και νομιζω απο νεοτερους πασκουαλ και μπλατ να απεχουν χιλιομετρα απ τους υπολοιπους.

νομιζω σε περιπτωση που αποτυχει φετος ο ιβανοβιτς η καλυτερη λυση θα ηταν ο σουλης μαρκοπουλος που του αξιζει μια ευκαιρια στο υψηλοτερο επιπεδο.
pan24
QUOTE (bodiroga10 @ Mar 15 2015, 23:51 ) *
ο βετουλας ειναι αξιολογη περιπτωση αλλα ρισκο δεν εχει δοκιμαστει ουτε καν σε ομαδα επιπεδου γιουροκαπ.
απο ελληνες ο μπαρτζωκας θα ηταν καλη λυση αλλα λογω δηλωσεων του κατα καιρους αποκλειεται....

ο τζορτζεβιτς ειναι καλη περιπτωση αλλα θελει ο ιδιος ρεαλ και σε αποτυχια και φετος του του λασο μαλλον θα παει μαδριτη.

οποτε αυτοι που μενουν ο κουρτιναιτις ειναι εξαιρετικοσ αλλα νομιζω του χρονου θα ειναι στην ευρωλιγκα με την κιμκι, ο σπαχια αν και με πτωτικη πορεια και αν θελει να γυρισει απ την αμερικη,ο ζντοβς που δεν εχει δειξει και τιποτα ιδιαιτερο και απο παλαιμαχουνς μας ο κατας που ενω ειχε ξεκινησει εντυπωσιακα την προπονητικη του καριερα τελικα αποδειχθηκε μετριοτητα.

προπονητικα υπαρχει μεγαλη ανυπαρξια τα τελευταια χρονια στην ευρωπη με τον ζοτς,ιβκοβιτς και νομιζω απο νεοτερους πασκουαλ και μπλατ να απεχουν χιλιομετρα απ τους υπολοιπους.

νομιζω σε περιπτωση που αποτυχει φετος ο ιβανοβιτς η καλυτερη λυση θα ηταν ο σουλης μαρκοπουλος που του αξιζει μια ευκαιρια στο υψηλοτερο επιπεδο.

συμφωνω για σουλη αλλα αποτι φανηκε για διαφορους λογους δεν φευγει απο τον παοκ.Ομως το ειπα γιατι απο ελληνα μετα απο κατσικαρη,σφαιρο,μπαρτζωκα,πεδουλα και αφου δεν γινεται μαρκοπουλο ο επομενος ειναι βετουλας με διαφορα.Και ο πεδουλας δεν ειχε και σοβαρη εμπειρια ευρωπης
ice-wolf
QUOTE(pan24 @ Mar 16 2015, 00:00 ) *
συμφωνω για σουλη αλλα αποτι φανηκε για διαφορους λογους δεν φευγει απο τον παοκ.Ομως το ειπα γιατι απο ελληνα μετα απο κατσικαρη,σφαιρο,μπαρτζωκα,πεδουλα και αφου δεν γινεται μαρκοπουλο ο επομενος ειναι βετουλας με διαφορα.Και ο πεδουλας δεν ειχε και σοβαρη εμπειρια ευρωπης



Το συμβόλαιο του Ζέλικο φέτος δεν λήγει; Ας κάτσει ο ΔΓ μαζί του, να τα βρουν σαν άντρες μακρυά από εγωισμούς και ας το φέρει πίσω. Μόνο έτσι θα γίνει δουλειά. Τα υπόλοιπα είναι ημίμετρα.
bodiroga10
QUOTE (pan24 @ Mar 16 2015, 00:00 ) *
συμφωνω για σουλη αλλα αποτι φανηκε για διαφορους λογους δεν φευγει απο τον παοκ.Ομως το ειπα γιατι απο ελληνα μετα απο κατσικαρη,σφαιρο,μπαρτζωκα,πεδουλα και αφου δεν γινεται μαρκοπουλο ο επομενος ειναι βετουλας με διαφορα.Και ο πεδουλας δεν ειχε και σοβαρη εμπειρια ευρωπης

σοβαρη οχι αλλα ειχε παραστασεις απο ευρωλιγκα με το περιστερι και του γιουροκαπ απ τον μακεδονικο.και αν και στον παναθηναικο με ενα μπασκετ που εμφανισε παλιοτερης εποχης μπορεις να τον πεις πετυχημενο φετος στο καζαν εφτιαξε μια ομαδα τσιρκο.
ο βετουλας εχει δειξει καλα δειγματα αλλα αυτην την στιγμη ειναι στο ιδιο επιπεδο με προπονητες οπως ο πριφτης ή ο παπαθεωδορου πρεπει να δειξουν κατι παραπανω για να τους εμπιστευτεις σε επιπεδο ευρωλιγκας. αν ειναι να πας σε τετοια απειρη λυση πας στον σαρας που θα εχει και περισσοτερη πιστωση χρονου γιατι ειναι αγαπητος και εχει και αμετρητα περισσοτερες παραστασεις...
pan24
QUOTE (ice-wolf @ Mar 16 2015, 00:08 ) *
Το συμβόλαιο του Ζέλικο φέτος δεν λήγει; Ας κάτσει ο ΔΓ μαζί του, να τα βρουν σαν άντρες μακρυά από εγωισμούς και ας το φέρει πίσω. Μόνο έτσι θα γίνει δουλειά. Τα υπόλοιπα είναι ημίμετρα.

Νομιζω εχει δικη του option για +1 ετος
Δυστυχως νομιζω δεν ειναι θεμα μονο να κατσουν να τα βρουν σαν αντρες
Ο ζοτς(οπως καθε φτασμενος προπονητης σε οποιοδηποτε αθλημα) θελει ενα συγκεκριμενο μπατζετ
Αν κρινουμε απο το μπατζετ των τουρκων ο ΔΓ δεν μπορει/δεν θελει να δωσει τετοια ποσα και κανεις δεν μπορει να τον κατηγορησει για αυτο
manj13
Θα ερθει ο Ζοτς να προπονησει τον Κονιαρη,το Λουντζη,το Χαραλαμποπουλο,τον Μποχωριδη(αυτον ουτε.... ΕΓΩ!!!),τον Παπαγιαννη,τον Διαμαντακο,τον Μπλουμς....Ποσες βοτκες πρεπει να τον εχουν ποτισει στον Ρεμο πριν υπογραψει???Ο Ομπραντοβιτς δεν προκειται ν αναλαβει ποτε ομαδα ΜΕ ΑΥΞΗΜΕΝΟ ΡΙΣΚΟ....Η μοναδικη τετοια ηταν η Μπανταλονα...Θα πονταρα ΔΕΚΑ ΦΟΡΕΣ περισσοτερα λεφτα οτι αν το εκανε καποιος θα ηταν ο Ιβκοβιτς...και θα πονταρα και αλλα τοσα οτι θα το εκανε καλυτερα...Ο Ιβκοβιτς ΕΞΙΤΑΡΕΤΑΙ να κοουτσαρει ομαδες που ολοι ξερουν οτι ειναι κατωτερες αλλα εχει μερακι στο να παλευει ινδιανοι vs καουμπους.... Κι αν τυχον εφευγε απο την Εφες θα ηταν με μεγαλυτερες πιθανοτητες αυτος, που θα ρχοταν με ΛΙΓΑ ΛΕΦΤΑ, για το ονορε ενος δυσεπιτευκτου στοχου παρα ο Ζοτς....Αν καποια στιγμη εχουμε να σπρωξουμε παλι μαρουλι καλως να ορισει -αν τα βρουν- ο Ζοτς...Αλλα νομιζω αυτο θ αργησει ΑΝ γινει και ποτε...

Α,παρεπιπτοντως οι παραπανω παικτες ειναι μια καλη ΕΠΤΑΔΑ παικτων γι αυτους που μας συγκρινουν με Μπαρτσες κτλ. και προσδοκουν νικες παλιων καλων καιρων...ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ κυριοι...Σαν το ''διαγραφω τα μνημονια μ ενα νομο- ενα αρθρο''....
bodiroga10
QUOTE (manj13 @ Mar 16 2015, 19:37 ) *
Θα ερθει ο Ζοτς να προπονησει τον Κονιαρη,το Λουντζη,το Χαραλαμποπουλο,τον Μποχωριδη(αυτον ουτε.... ΕΓΩ!!!),τον Παπαγιαννη,τον Διαμαντακο,τον Μπλουμς....Ποσες βοτκες πρεπει να τον εχουν ποτισει στον Ρεμο πριν υπογραψει???Ο Ομπραντοβιτς δεν προκειται ν αναλαβει ποτε ομαδα ΜΕ ΑΥΞΗΜΕΝΟ ΡΙΣΚΟ....Η μοναδικη τετοια ηταν η Μπανταλονα...Θα πονταρα ΔΕΚΑ ΦΟΡΕΣ περισσοτερα λεφτα οτι αν το εκανε καποιος θα ηταν ο Ιβκοβιτς...και θα πονταρα και αλλα τοσα οτι θα το εκανε καλυτερα...Ο Ιβκοβιτς ΕΞΙΤΑΡΕΤΑΙ να κοουτσαρει ομαδες που ολοι ξερουν οτι ειναι κατωτερες αλλα εχει μερακι στο να παλευει ινδιανοι vs καουμπους.... Κι αν τυχον εφευγε απο την Εφες θα ηταν με μεγαλυτερες πιθανοτητες αυτος, που θα ρχοταν με ΛΙΓΑ ΛΕΦΤΑ, για το ονορε ενος δυσεπιτευκτου στοχου παρα ο Ζοτς....Αν καποια στιγμη εχουμε να σπρωξουμε παλι μαρουλι καλως να ορισει -αν τα βρουν- ο Ζοτς...Αλλα νομιζω αυτο θ αργησει ΑΝ γινει και ποτε...

Α,παρεπιπτοντως οι παραπανω παικτες ειναι μια καλη ΕΠΤΑΔΑ παικτων γι αυτους που μας συγκρινουν με Μπαρτσες κτλ. και προσδοκουν νικες παλιων καλων καιρων...ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ κυριοι...Σαν το ''διαγραφω τα μνημονια μ ενα νομο- ενα αρθρο''....

Ο ιβκοβιτς αφου εξιταρεται σε ποια ομαδα δηλαδη υπεγραψε για να δουλεψει με χαμηλα μπατζετ; Εγω και στην τσκκα και στην δυναμο μοσχας και στον ολυμπιακο οταν υπεγραψε αλλα και τωρα στην εφες με μεγαλα μπατζετ υπεγραψε.
Στον ολυμπιακο την 1η χρονια ειχε ροστερ καλυτερο απ οτι εχει σημερα η τσκκα ή η ρεαλ με περιφερεια σπανουλης,τεοντοσιτς,παπαλουκας,γκορντον και χαλπεριν.
Αλλα ακομα και οταν αναγκαστηκε να μειωθει το μπατζετ και ειχε συμβολαιο οποτε καθισε και εκανε τεραστια επιτυχια μολις εληξε το συμβολαιο του εφυγε...

επαθα λαστιχο
QUOTE(manj13 @ Mar 16 2015, 19:37 ) *
Θα ερθει ο Ζοτς να προπονησει τον Κονιαρη,το Λουντζη,το Χαραλαμποπουλο,τον Μποχωριδη(αυτον ουτε.... ΕΓΩ!!!),τον Παπαγιαννη,τον Διαμαντακο,τον Μπλουμς....Ποσες βοτκες πρεπει να τον εχουν ποτισει στον Ρεμο πριν υπογραψει???Ο Ομπραντοβιτς δεν προκειται ν αναλαβει ποτε ομαδα ΜΕ ΑΥΞΗΜΕΝΟ ΡΙΣΚΟ....Η μοναδικη τετοια ηταν η Μπανταλονα...Θα πονταρα ΔΕΚΑ ΦΟΡΕΣ περισσοτερα λεφτα οτι αν το εκανε καποιος θα ηταν ο Ιβκοβιτς...και θα πονταρα και αλλα τοσα οτι θα το εκανε καλυτερα...Ο Ιβκοβιτς ΕΞΙΤΑΡΕΤΑΙ να κοουτσαρει ομαδες που ολοι ξερουν οτι ειναι κατωτερες αλλα εχει μερακι στο να παλευει ινδιανοι vs καουμπους.... Κι αν τυχον εφευγε απο την Εφες θα ηταν με μεγαλυτερες πιθανοτητες αυτος, που θα ρχοταν με ΛΙΓΑ ΛΕΦΤΑ, για το ονορε ενος δυσεπιτευκτου στοχου παρα ο Ζοτς....Αν καποια στιγμη εχουμε να σπρωξουμε παλι μαρουλι καλως να ορισει -αν τα βρουν- ο Ζοτς...Αλλα νομιζω αυτο θ αργησει ΑΝ γινει και ποτε...

Α,παρεπιπτοντως οι παραπανω παικτες ειναι μια καλη ΕΠΤΑΔΑ παικτων γι αυτους που μας συγκρινουν με Μπαρτσες κτλ. και προσδοκουν νικες παλιων καλων καιρων...ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ κυριοι...Σαν το ''διαγραφω τα μνημονια μ ενα νομο- ενα αρθρο''....

Όχι μόνο για τώρα,αλλά γενικά μου έχει καθήσει κάπως η απαξίωση εκείνης της Μπανταλόνα,και έχει γίνει και από τους 2 "αιώνιους"
-Για τους Ολυμπιακούς,ήταν η ομάδα "που πως γίνεται και πήρε την Ευρωλίγκα από τον ΟΣΦΠ του 94 που ήταν σούπερ φαβορί"
-Για τους Παναθηναϊκούς,μια από τα ίδια γιατί εξυπηρετεί την αφήγηση ότι "ο Ζοτς πήρε τους πουθενάδες και τους έκανε πρωταθλητές Ευρώπης"


Η αλήθεια πόρρω απέχει όμως.Ποια ήταν αυτή η "σταχτοπούτα"?
Ήταν η πρωταθλήτρια Ισπανίας 91+92 και μάλιστα το 92 έχασε στην εκπνοή τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ευρώπης.
Η ομάδα που παρέδωσε στον Ζοτς ο Σάϊνθ ήταν η ίδια:Aδέρφια Ζοφρέσα,Βιγιακάμπα,Τόμπσον,Μαρτίνεζ,
Μοράλες,Άλμπερτ,Σμιθ.
Μαγαζί-γωνία ήταν,γιατί προκάλεσε αίσθηση η κατάκτηση της ευρωλίγκας δεν καταλαβαίνω
Ginobili
QUOTE(G-arenas @ Mar 15 2015, 21:30 ) *
http://hoopfellas.blogspot.gr/2015/03/blog-post_15.html
συμφωνω απολυτα σε ολα με αυτο το αρθρο,αλλωστε αρκετα απο αυτα τα ειχα γραψει και εγω σε πιο παλια μου ποστ,ειδικα για νελσον,αλλα εχω μια επιφυλαξη για το αν πρεπει να απομακρυνθει τωρα ή οχι ο ιβανοβιτς...


"-ΛΑΟΥΑΛ: Ο Λαουάλ ατομικά έχει μικρή ευθύνη (τη μικρότερη). Τι να του προσάψεις όταν ο προπονητής του, του έχει δώσει 3 τετράλεπτα στις 3 συμμετοχές του.. Και όμως, κάτι μου λέει ότι ο κόουτς πρέπει να αναθεωρήσει γιατί ο Νιγηριανός μπορεί άμεσα να αλλάξει πράγματα στην εικόνα της ομάδας εφόσον αναβαθμιστεί ο ρόλος του. Το θέμα είναι ότι ο Μαυροβούνιος δε τρελαίνεται στην ιδέα τέτοιου στυλ πενταριών. Σας το είπα το καλοκαίρι (πριν υπογράψει τον Μπατίστα), το επανέλαβα και όταν υπέγραψε τον συγκεκριμένο παίκτη. Δε τον ιντριγκάρουν οι επιλογές που του δίνει ο παίκτης στην pick & roll άμυνα. Εδώ υπάρχουν δύο δρόμοι. Ή ο παίκτης παίζει σοβαρά λεπτά ώστε να μπορέσει να προσφέρει ή απλά κόουτς προσθέτεις στο βιογραφικό σου μια ακόμη περίπτωση Ντόρσεη.. Αν οι πράσινοι υπέγραψαν τον Λαουάλ για τρίτο ψηλό και για τετράλεπτα, μάλλον έπραξαν λάθος."

Έτσι είναι...θα πρέπει να μας εξηγήσει κάποιος (από την ομάδα...?)την λογική απόκτηση του Lawal... Ότι μας θερίζουν οι αντίπαλοι στα ριμπ...και χάνουμε κρίσιμα αμυντικά ριμπ...μήπως??? Ότι στην ρακέτα αμυντικά τρώμε εύκολους πόντους..?? ....Μήπως..???

...Μήπως να κάνουμε κάτι...??? Να δοκιμάσουμε κάτι...διαφορετικό από Γκιστ-Φώτση μαζί στους ψηλούς? Μαυροκεφάλα στο 4..?? και 5αρι τον Lawal..???
Κάτι...???!!! Πια...??? Επιτέλους..???
Λίγη λογική..???..μπασκετική..??? Χελόοοοουυου...!!! Λοχία????
Κάνε κάτι...!!!..είναι εκνευριστικό...ή είσαι βλάκας...άσχετός..ηλίθιος..(δεν γίνεται να μην το βλέπει το πρόβλημα...βγάζει μάτι..) ή το κάνεις επίτηδες...ξεκόλλα...

Το Γ^&%*&^*ΝΟ ΤΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΡΙΜΠΑΟΥΝΤ....είναι ΙΕΡΟ!!! ΌΛΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ!!! ΔΕΙΞΕ ΤΟΥ ΛΙΓΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!! ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΙΖΕΙΣ!
bbplayer
Ο Ομπράντοβιτς θα ξανάρθει σε μας όταν παγώσει η Κόλαση. Κανένας σοβαρός προνητής δεν πρόκειται να ξανάρθει στην ομάδα.
Όσοι θα έρχονται θα είναι απολύτως ελεγχόμενοι από τον ΔΓ και κανείς προπονητής που σέβεται τον εαυτό του δεν πρόκειται να το δεχθεί αυτό.

Οπότε : ή θα είναι τίποτα Πεδουλάκηδες, ανίκανοι δηλαδή να σταθούν σε Ευρώπη ή περιπτώσεις τύπου Ιβάνοβιτς, που είναι ξεχασμένοι απ' όλους


manj13 : Δεν είναι ανάγκη να έρθει ο Ντούντα. Δε χρειαζόμαστε πρωτοκλασάτο προπονητή για να χάνουμε από τη Νίζνι και τη Μάλαγα. Μπορούμε και ...μόνοι μας.


QUOTE(Ginobili @ Mar 16 2015, 21:30 ) *
Έτσι είναι...θα πρέπει να μας εξηγήσει κάποιος (από την ομάδα...?)την λογική απόκτηση του Lawal... Ότι μας θερίζουν οι αντίπαλοι στα ριμπ...και χάνουμε κρίσιμα αμυντικά ριμπ...μήπως??? Ότι στην ρακέτα αμυντικά τρώμε εύκολους πόντους..?? ....Μήπως..???

...Μήπως να κάνουμε κάτι...??? Να δοκιμάσουμε κάτι...διαφορετικό από Γκιστ-Φώτση μαζί στους ψηλούς? Μαυροκεφάλα στο 4..?? και 5αρι τον Lawal..???
Κάτι...???!!! Πια...??? Επιτέλους..???
Λίγη λογική..???..μπασκετική..??? Χελόοοοουυου...!!! Λοχία????
Κάνε κάτι...!!!..είναι εκνευριστικό...ή είσαι βλάκας...άσχετός..ηλίθιος..(δεν γίνεται να μην το βλέπει το πρόβλημα...βγάζει μάτι..) ή το κάνεις επίτηδες...ξεκόλλα...

Το Γ^&%*&^*ΝΟ ΤΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΡΙΜΠΑΟΥΝΤ....είναι ΙΕΡΟ!!! ΌΛΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ!!! ΔΕΙΞΕ ΤΟΥ ΛΙΓΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!! ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΙΖΕΙΣ!


+ σε όλα!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.