Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Συνέντευξη Μποντίρογκα...
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
peka
Οπαδική πίκρα
Υστέρα από τρία χρόνια στη Βαρκελώνη, ο Ντέγιαν Μποντίρογκα έφτασε μια ανάσα από την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό. Αν και οι δύο πλευρές βρίσκονταν πολύ κοντά σε συμφωνία, αυτή δεν επετεύχθη ποτέ, με τον Σέρβο φόργουορντ να αποδέχεται την πρόταση από την ιταλική Ρόμα.
Μιλώντας για το θέμα στην εφημερίδας "Ο Φίλαθλος", ο Μποντίρογκα άφησε αιχμές για τη συμπεριφορά που έτυχε από τους "πράσινους" κατά τη διάρκειας της επικοινωνίας του, τονίζοντας πάντως πως θα παραμείνει για πάντα οπαδός του Παναθηναϊκού.

Τα κυριότερα κομμάτια της συνέντευξης:

"Ο Παναθηναϊκός ήταν η πρώτη ομάδα που μου τηλεφώνησε πριν από πολύ καιρό. Έκτοτε μείναμε σε επαφή, αλλά στο τέλος έμαθα ότι είχαν άλλα πράγματα στο μυαλό τους. Εξέτασαν κάποιες άλλες επιλογές που είχαν στα χέρια τους και δεν προχώρησαν. Είναι δικαίωμά τους".


Ο Παναθηναϊκός σου έκανε οικονομική πρόταση;

"Ναι, μου έκανε πρόταση, που ήταν μία από τις 4-5 καλές προσφορές τις οποίες είχα στα χέρια μου. Μίλησα με τον κόουτς, μίλησα με διάφορους ανθρώπους από την ομάδα κι έδειξαν ενδιαφέρον το οποίο απλά δεν προχώρησε".

Γνωρίζεις ότι ο Παναθηναϊκός διέψευδε παθιασμένα κάθε πληροφορία που αφορούσε κρούση προς εσένα;

"Το γνωρίζω και δεν ξέρω τι να πω. Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα για τον τρόπο με τον οποίο σκέφτονται. Είναι πραγματικά δύσκολο να εξηγήσει κανείς αυτή τη στάση. Όλοι γνωρίζουν τη σχέση που έχω με τους οπαδούς, τα πανέμορφα χρόνια που πέρασα στην Αθήνα και ότι ο Ντέγιαν Μποντίρογκα θα είναι πάντα οπαδός του Παναθηναϊκού".

Αισθάνθηκες παράξενα όταν άκουσες περί των διαψεύσεων;

"Όπως σου είπα, εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα. Όλοι ξέρουμε πολύ καλά τι έχει συμβεί. Αν κάποιος θέλει να λέει ιστορίες, εγώ δεν μπορώ και δεν θα το κάνω. Αυτά είναι για το θέατρο και τους θεατρίνους. Όλοι με ξέρουν και όλοι γνώριζαν τι είχα στο μυαλό μου. Το έχω πει πολλές φορές. Αγαπώ την Αθήνα, που είναι η δεύτερη πατρίδα μου. Αυτό, όμως, τώρα έγινε και τελείωσε. Τώρα είναι πρόβλημα δικό τους τι θα κάνουν. Εγώ ειλικρινά ευχαριστώ τον κόσμο για την αγάπη του, είναι κάτι μοναδικό".

Ναι αλλά δεν εξηγείς γιατί συνέβη όλη αυτή τη ιστορία;

"Δεν ξέρω. Το μόνο που ξέρω ότι είναι ότι ο Παναθηναϊκός με πήρε τηλέφωνο και έκανε την πρώτη κίνηση. Από εκεί και πέρα οι άνθρωποι καταλαβαίνουν. Για εμένα τελειώνει το θέμα εδώ, καθώς τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει. Αυτή είναι η απάντηση κι αν ο οποιοσδήποτε, πια, επιχειρεί να σκαρφίζεται ιστορίες, σημαίνει ότι ο ίδιος έχει το πρόβλημα".

Ποιος ήταν τελικά ο λόγος που δεν επέστρεψες στον Παναθηναϊκό;

"Η αλήθεια είναι ότι δεν θέλω να μιλήσω άλλο για αυτό το ζήτημα. Το μόνο που θα πω είναι ότι εγώ ξέρω πολύ καλά τι έγινε όλες αυτές τις ημέρες και όποιος θέλει να επικαλεστεί κάτι διαφορετικό είναι δικό του πρόβλημα. Ίσως στον Παναθηναϊκό να πίστεψαν ότι δεν θα είχα καμία άλλη πρόταση".

Στον Παναθηναϊκό θα ήθελες να ξαναπαίξεις πριν πεις αντίο στους αγωνιστικούς χώρους;

"Πολλούς χαιρετισμούς στον κόσμο που λατρεύω. Ελπίζω ότι φέτος θα απολαύσουν τις ομάδες τους σε όλα τα σπορ να πηγαίνουν καλά και να παίρνουν πρωταθλήματα. Όχι μόνο, στο μπάσκετ, ή, στο ποδόσφαιρο, αλλά παντού. Το μόνο που πρέπει να ξέρουν είναι ότι ακόμα και από εδώ, από τη Ρώμη, εγώ θα είμαι ένας από αυτούς".
harris
Ουτε εδω ειδα ανταποκριση απο τους Παναθηναικους του φορουμ......Περιεργο. blink.gif
dizzy_fingers
Τί ψάχνεις να βρεις ρε Χάρη καλοκαιριάτικα? huh.gif
harris
Να μην πω την διαπιστωση μου???? blink.gif
dizzy_fingers
Ελεύθερα...απλά ήταν λίγο ξεκάρφωτη.

Όλο το φόρουμ λείπει σε διακοπές, οι Παναθηναϊκοί που δεν ανταποκρίνονται δεν κατάλαβα που κολλάγανε...
manj13
Mε συγκινησες Μεγαλοσαββατιατικα ρε μπαγασα...Κι εχει σταματησει και να βγαζει η κανουλα και σαν εσενα και ΛΕΣ και το γιατι....



http://www.gazzetta.gr/basketball/gallery/...a-panathinaikos
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.