Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Κλίβελαντ - Ορλάντο
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
Pages: 1, 2, 3, 4
Pierce
cavs1-sm.gif VS magic1-sm.gif

Σχόλια για την σειρά αγώνων.
kotzito
Ξεκαθαρα τα πραγματα.Το Κλιβελαντ εχει το προβαδισμα για να διεκδικησει τον τιτλο.Αυτη τη στιγμη ειναι η καλυτερη ομαδα στο ΝΒΑ και ερχονται με φορα απο τα ημιτελικα.To ζευγαρι Λεμπρον-Τουρκογλου θα ειναι ιδιαιτερα ενδιαφερον.Ο Τουρκος θα καταφερει θεωρω να περιορισει λιγακι τον Λεμπρον,αλλα δεν νομιζω οτι η αποδοση του Τζειμς θα ειναι τοσο χαμηλη ωστε να χασουν οι Καβαλιερς.Στα συν οτι εχουν και περιπου μια βδομαδα παραπανω ξεκουραση απο το Ορλαντο.Απο την αλλη,οι Ματζικ εκαναν την υπερβαση αποκλειοντας τους Σελτικς.Ειναι αρκετα ποιοτικη ομαδα και σιγουρα μεσα στις 5-6 καλυτερες φετος στον αλλο πλανητη.Το πως θα πανε θα εξαρτηθει σε μεγαλο βαθμο απο την αποδοση του Χαουαρντ.Οι Καβαλιερς μεσα στην ρακετα δεν ειναι ιδιαιτερα δυνατοι και ο Χαουαρντ σιγουρα θα προσπαθησει να εκμετταλευτει την δυναμη του ωστε να κυριαρχησει.Πιστευω οτι σε ολους τους αγωνες θα εχει μια αποδοση κοντα στους 20 ποντους και 15-20 ριμπαουντ,αλλα αυτο δεν θα ειναι αρκετο για την ομαδα του.



Προβλεψη:προκριση των Καβαλιερς με 4-1 ή 4-2
Alexmei
απο την μία είναι το ποιος να κλείσει τον Λεμπρόν και τον Μο. Από την άλλη είναι ποιος θα κλέισει τον Χάουαρτ; Ο Ιλγκάουσκας ή ο Βαρεζάο; Ο Ουάλας δεν είναι στα καλυτερά του στα play-off, δεν νομίζω να μπορέσει κάποιος τρανταχτά να τον αντιμετοπίσει. 6-7 παιχνίδια, πίστεύω Καβς με κρυφή ελπίδα για τους Μάτζικ
j-kidd13
Εχει φτασει η ωρα για το πρωτο δαχτυλιδι του βασιλια...
Δεν νομιζω οτι το Ορλαντο θα καταφερει να αποκλεισει τους Καβαλιερς.Βασικα αμφιβαλω για το κατα ποσο ο Τουρκογλου θα μπορεσει να περιορισει τον Τζειμς,σε σημειο που να αμφισβητηθει η προκριση του Κλιβελαντ.Νομιζω οτι το 4-2 υπερ των Καβς ειναι πολυ πιθανο για αποτελεσμα της σειρας.Τεταρτη το πρωτο παιχνιδι.
almirosbc
ΓΩ ΒΑΣΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΝΤΕΝΒΕΡ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΦΕΤΟΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΔΑΧΤΗΛΗΔΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΝΑ ΟΡΓΙΑΖΕΙ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΕΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΒΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΟΡΛΑΝΤΟ ΣΤΟ 4-2.ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΟΙ ΝΑΓΚΕΤΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΝΤΡΑΡΕΙ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ
Flash
4-1 Καβς. Και αυτό το 1 επειδή σε κάποιο παιχνίδι θα μπουν τα τρίποντα του Ορλάντο.

Ο Χάουαρντ δεν φοβίζει καθόλου καθώς και δεν φαίνεται να μπορεί να κάνει μεγάλες εμφανίσεις με συνέπεια (για την ώρα) και έχουν έμπειρους παίκτες με μεγάλα κορμιά να ρίξουν πάνω του οι Καβς χωρίς να φοβούνται καθόλου την φθορά των φάουλ.

Πραγματικά αν το Ορλάντο φτάσει τη σειρά έστω σε 7ο παιχνίδι (πόσο μάλλον να προκριθεί) θα πρόκειται για τεράστια έκπληξη για μένα. Μεγαλύτερη και από αυτή που θα μπορούσε να είναι ο αποκλεισμός της Βοστώνης από το Σικάγο στον 1ο γύρο!
Timemaster
QUOTE(Flash @ May 18 2009, 13:17 ) *
4-1 Καβς. Και αυτό το 1 επειδή σε κάποιο παιχνίδι θα μπουν τα τρίποντα του Ορλάντο.

Ο Χάουαρντ δεν φοβίζει καθόλου καθώς και δεν φαίνεται να μπορεί να κάνει μεγάλες εμφανίσεις με συνέπεια (για την ώρα) και έχουν έμπειρους παίκτες με μεγάλα κορμιά να ρίξουν πάνω του οι Καβς χωρίς να φοβούνται καθόλου την φθορά των φάουλ.

Πραγματικά αν το Ορλάντο φτάσει τη σειρά έστω σε 7ο παιχνίδι (πόσο μάλλον να προκριθεί) θα πρόκειται για τεράστια έκπληξη για μένα. Μεγαλύτερη και από αυτή που θα μπορούσε να είναι ο αποκλεισμός της Βοστώνης από το Σικάγο στον 1ο γύρο!



δυστυχώς συμφωνώ...
koutsou10
εγω πιστευω πωσ ειναι πολυ αμφιροπη η σειρα αυτη κ οτι δεν θα περασουν ευκολα οι καβαλιερσ...
το ορλαντο δεν ειναι σταθερο αλλα κ στο κληβελαντ πρεπει να καταλαβουν οτι οσουσ κ να βαλει ο μεγιστοσ κινγκ,αν δεν εχει βοηθεια κ απο αλλουσ παιχτεσ δεν θα τα καταφερε(στα προηγουμενα παιχνιδια την ειχε την βοηθεια,τωρα ομωσ δυσκολευουν τα πραγματα)ι...
τα ματσ απ ειναι λιγο περιεργα εδω 1)μο γουιλιαμσ-αλστον(καλυτεροσ ο μο,δεν θα κανει οργια οπωσ πριν αλλα θα ειναι θετικοτατοσ)
2)ντελοντε-ρεντικ(κ εδω καλυτεροσ ο γουεστ αλλα ο ρεντικ εχει σουταρα κ ειναι σχετικα καλοσ αμυντικοσ,θα πεσει πολυ η αποδοση του γουεστ)
3)λεμπρον-τουρκογλου(δεν τιθεται καν συγκριση,απο που κ ωσ που θα τον περιορισει?αν δημιουργει ομωσ περισσοτερο ο τουρκοσ τοτε θα εχει περισσοτερεσ ελπιδεσ το ορλαντο)
4)βαρεχαο-λιουισ(βαρυ κορμι ο βραζιλιανοσ κ πολυ καλοσ ο λιουισ,αν παει οπωσ με την βοστονη ο ρασαρντ τοτε θα ειναι το νο1 για το ορλαντο)
5)ιλγκαουσκασ-ντουαητ(εδω δεν τιθεται θεμα απο την αλλην μερια,πολυ σημαντικο ζευγαρι για την σειρα)
κ φυσικα πολυ μεγαλο ρολο θα εχουν οι παγκιτεσ κ απο τισ 2 ομαδεσ...
giannis23
4-1.Ο μόνος λόγος που μπορεί να χάσει το Κλίβελαντ είναι μια κακή απόδοση του ΛεΜπρόν.Γιάτι " Ο μόνος που μπορεί να σταματίσει τον LeBron James είναι ο LeBron James".
Pierce
Εμενα παντως δεν θα με παραξενεψει σε ορισμενες φορες , να δω τον Λεμπρον πανω στον Χαουαρντ, γιατι εχει τον ογκο να τον αναχετισει κοντα στη ρακετα, παρα τους 6-7 ποντους που τους χωριζουν στο υψος. Με τον Τζειμς να φτιαχνει το τριποντο και να μην εχεις τη δυνατοτητα να τον σπρωχνεις προς τα εκει , οπως εκαναν οι Σελτικς περσι και το παιχνιδι του ορισμενες φορες να αγγιζει το τελειο, δεν βλεπω κατι περισσοτερο απο 4-2 και αυτο for the love of the game...
spysta
εγω γιατι εχω την αισθηση οτι οι Καβς πανε ακομα και για σουιπ .. αντε να δωσω 1 παιχνιδι στο Ορλαντο.Εκτος κι αν εξαφανιστει ο Λεμπρον .. χλωμοοοοοο πολυ χλωμο ομως.απιθανο βασικα
οποτε παω στο 4-0 ή 4-1
giannis23
QUOTE(pierce21 @ May 18 2009, 14:58 ) *
Εμενα παντως δεν θα με παραξενεψει σε ορισμενες φορες , να δω τον Λεμπρον πανω στον Χαουαρντ, γιατι εχει τον ογκο να τον αναχετισει κοντα στη ρακετα, παρα τους 6-7 ποντους που τους χωριζουν στο υψος.


Κάτι τέτιο πιστέω θα γίνει μόνο αν οι Κάβς χάνουν για 10+ πόντους.
benchwarmer
Νομιζω οτι το Κλιβελαντ ειναι ετοιμο να παρει εναν απο τους πιο ευκολους τιτλους περιφερειας στην ιστορια. Πολυ δυσκολο να παει πανω απο τα 5 παιχνιδια η σειρα..
T.W.Is.M.
Μου κανει εντυπωση πως κανεις δεν εχει αναφερει κατι που γραφτηκε σε αλλα thread. Το Ορλαντο δημιουργει ενα μεγαλο μις-ματς στο Κλιβελαντ απο τη θεση 4. Κανεις δεν μπορει να κυνηγαει το Λιουις στην περιφερεια και κανεις απ τα 4αρια του Κλιβελαντ δεν εχει την ικανοτητα να εκμεταλλευτει τη διαφορα δυναμης και ογκου κοντα στο καλαθι. Ουτε κανεναν μεγαλο μπλοκερ εχει το Κλιβελαντ για να οδηγει το Λιουις ή τον Τουρκογλου πανω του. Θα δουμε πολυ γυρω-γυρω ολοι απο το Ορλαντο, αλλα ειναι το μονο οπλο που εχουν που μπορει να δουλεψει. Για το Χιουστον δουλεψε εναντιον των Λεικερς, γιατι να μη δουλεψει κι εδω? Τουλαχιστον βλεπω να υπαρχει σειρα αυτη τη φορα για τους Καβαλιερς κι οχι οι παρελασεις των 2 πρωτων γυρων. Προβλεψη 4-2 για το Κλιβελαντ.
benchwarmer
^Θα δουμε και Λεμπρον στο 4, μην αγχωνεσαι... biggrin.gif
Air and King
Βλεπω οτι οι περισσοτεροι πιστευτε ευκολη επικρατηση των Καβαλιερς.
Εγω πιστευω οτι το Ορλαντο θα δυσκολεψει το Κληβελαντ.Ουτε φετινο Ντιτροιτ ειναι ουτε Ατλαντα με τα προβληματακια της!
Για 4-0 και τετοια το αποκλειω σιγουρα.Το Ορλαντο θα παρει πιστευω τουλαχιστον 2 παιχνιδια και δεν θα μου προκαλεσει εκπληξη αν παει την σειρα στα 7.
Εχει καλη περηφερεια εχει τον καλυτερο σεντερ αυτην την στιγμη τον Χαουαρντ ο οποιος αν ειναι λιγος προσεκτικος με τα φαουλ του θα κανει υγιεινο περηπατο με τονΙλγακουσκας και σε οποιον αλλον βαλθει "να τον σπρωξει".
Το Κληβελαντ ειναι φαβορι αλλα σε οχι ακλονητο οπως με Πιστονς και Χωκς.Ουσιαστηκα αυτο θα ειναι το πρωτο σοβαρο του τεστ για φετος στα Πλειοφ.
Επισης να δουμε πως θα αντιδρασουν οι Καβς μετα απο την "νεα απραξια" ημερων χωρις αγωνα.Με την Ατλαντα δεν τους επηρεασε για να δουμε τωρα!
a bullet for your head
Θεωρω τους Ματζικ ως τη μοναδικη ομαδα στην Ανατολη φετος που μπορει πραγματικα να προβληματισει τους Καβαλιερς.
Οπως εχω ξαναπει,ο τροπος παιχνιδιου των Ματζικ ειναι ανορθοδοξος και οχι συμβατος με ομαδες σαν τους Καβαλιερς,που χρησιμοποιουν πιο κλασικα σχηματα.
Στη ρεγκιουλαρ σιζον και ενω οι Καβς ειχαν φρενηρη πορεια,μονο οι Ματζικ καταφερναν και τους δυσκολευαν αρκετα.
Οι Καβς του Λεμπρον μπορουν να θεωρηθουν ως το φαβορι της σειρας.
Ειναι πιο πληρεις απο ποτε και με πολλη καλη χημεια μεταξυ τους.Σιγουρα διαθετουν μεγαλυτερο βαθος,ενω λογω και των 2 σερι σκουπισματων,ειχαν και τη δυνατοτητα να εξοικονομησουν δυναμεις.
Σπουδαια δουλεια κανουν οι Ουιλιαμς,Ουεστ,Σμιθ,Βαρεχαο(ειδικα οι 2 πρωτοι επιθετικα).
Αν το σαπορτινγκ καστ του Λεμπρον εξακολουθησει να αποδιδει ικανοποιητικα και να συνεισφερει αμεσα τοτε θα εχουν και τον 1ο λογο.
Αν οχι και αν δεν βρεθει αντιδοτο στη περιφερειακη δραστηριοτητα των Ματζικ,τοτε ολα θα ειναι ανοικτα..
Τα σημεια που θα πρεπει να προσεξουν οι Καβς ειναι στο πως θα αντιμετωπισουν τα μαρκαρισματα των Χαουαρντ και Λιουις και πως θα αντιδρασουν στη δημιουργικη ικανοτητα του Τουρκογλου.
Για τους Ματζικ ισχυουν ολα οσα εχω πει και στις προηγουμενες σειρες..αν αντεξουν στη φθορα των φαουλ και της κοπωσης και αν τους βγει το περιφερειακο τους παιχνιδι(απελευθερωνοντας ετσι περισσοτερο τον Ντουαιτ),τοτε θα εχουν πολυ καλες πιθανοτητες να χτυπησουν τους Καβς..
Θα εχει ψωμι αυτη η σειρα..
ΥΓ:Μολις προσεξα σε προηγουμενα ποστ οτι οι περισσοτεροι βλεπετε ματσαρισμα στους Λεμπρον και Τουρκογλου.
Θα κανω μια εκτιμηση και θα πω πως δεν αποκλειεται να χρησιμοποιηθει περισσοτερο σ'αυτη τη σειρα ο Πιετρους(σε σχεση με τους Ρεντικ,Λι),κ ο οποιος να αναλωθει στο μαρκαρισμα του Λεμπρον.
Δεν νομιζω οτι ο ΒανΓκαντι θα επιφορτισει τον Τουρκο(ο οποιος ειναι παικτης κλειδι και σε εξαιρετικη κατασταση πλεον),με το μαρκαρισμα του Λεμπρον.Μαλλον πανω στον Ουεστ θα τον ριξει.
Θα δουμε..
Das Kapital
Για μενα δεν παιζει το ενδεχομενο να μαρκαρει ο Λεμπρον το Ντουαιτ,δε τιθεται θεμα οτι ο βασιλιας τους ειναι απαραιτητος ετσι δεν θα το διακινδυνευαν να τον χασουν απο φαουλ σε καποιον αγωνα,μπορει να ειναι τερατακι ο Λεμπρον αλλα Χαουαρντ δεν ειναι στη δυναμη,κακα τα ψεματα!
hawks7
καλησπερα καλησπερα
βασικα μετα απο το ξεπουπουλιασμα που υπεστει η ομαδα μου απο την ομαδαρα του βασιλια, θα γινω κ γω οπαδος τους. Πιστευω λοιπον οτι οι τελικοι της ανατολης θα βρουν νικητες τους καβς με 4-1 το πολυ. πολυ αξιεπαινη προσπαθεια των μαγων που απεκλεισαν τους πρωταθλητες μην ξεχναμε ομως οτι επαιζαν χωρις τον garnet. μεγαλη εντυπωση εφετος μου κανει ο τουρκογλου ενας παρεξημενος παιχτης απο τους Ελληνες λογω εθνικοτητας. Μακαρι να δουμε ομορφα ματσακια κ νικητες του cavs.
T.W.Is.M.
QUOTE(benchwarmer @ May 18 2009, 17:09 ) *
^Θα δουμε και Λεμπρον στο 4, μην αγχωνεσαι... biggrin.gif


Θα τον δουμε, αλλα για ποσο? Για οσο αντεχουν να παιζουν με αλλους 3 περιφερειακους. Ειναι σχημα που δεν πρεπει να εχουν δοκιμασει πολυ, αρα ειναι ρισκο για τελικους περιφερειας. Και αν γινει αυτο, πρεπει καποιος να παρει τα ριμπαουντ του Βαρεζαο(ή του Ουαλας οσο επαιζε) ή να βαλει τους ποντους του Ιλγκαουσκας. Κι επειδη ο κληρος θα πεσει παλι στο Λεμπρον, καποια στιγμη πιστευω οτι θα χρειαστει αλλο ενα one man show. Ποσες φορες ομως θα γινει αυτο? Με αλλα λογια βλεπω ορισμενες δυσκολιες, που ειναι ικανες να δωσουν καποια ματς στο Ορλαντο, οχι ομως και να παρουν την προκριση απο τους Καβς.
Boom Dizzle
Αν και θεωρω οτι οι Ματζικ θα κοντραρουν το Κλιβελαντ στο τελος θα περασουν οι Καβς γιατι ειναι μεγαλη η θεληση του Λεμπρον για δαχτυλιδι και θα τα δωσει ολα!!!
Air Kef
Οργια Λεμπρόν και άμυνας Καβς στην α περίοδο, κάρφωμα σε αιφνιδιασμό-τάπα στον Χαουαρντ-τρίποντο σε αιφνιδιασμό στα τελευταία 2 λεπτά της περιόδου αυτά, και μεγάλο προβάδισμα για τους Καβαλιερς με 33-19 εναντι των Ματζικ για τους οποιους παλεύει μονος του ο Ντουάιτ με 10 πόντους.
Anaz
Εχουμε ντερμπυ τελικα.. 19.gif
89-86 το γυρισαν οι Ορλαντο!!
spysta
QUOTE(Anaz @ May 21 2009, 02:49 ) *
Εχουμε ντερμπυ τελικα.. 19.gif
89-86 το γυρισαν οι Ορλαντο!!

πες μου ποσο γελοιο ειναι αυτο το ηλεκτρονικο ''defence defence'' που ακουγεται απο τα ηχεια με Νταρθ Βειντερ φωνη!!!! laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Anaz
laugh.gif
Λιγοτερο απο τους Κινεζους σχολιαστες που ειμαι αναγκασμενος να υποφερω παλι και καθε τοσο χασκογελανε κιολας.. tongue.gif

Αληθεια γιατι δεν το εδειξε το ματς το Σπορ+ οπως λεγανε?? 68.gif angry_red.gif
spysta
QUOTE(Anaz @ May 21 2009, 03:06 ) *
laugh.gif
Λιγοτερο απο τους Κινεζους σχολιαστες που ειμαι αναγκασμενος να υποφερω παλι και καθε τοσο χασκογελανε κιολας.. tongue.gif

Αληθεια γιατι δεν το εδειξε το ματς το Σπορ+ οπως λεγανε?? 68.gif angry_red.gif

Πω πω πραγματικα και γω δεν αντεχω αλλο ''αο ντα για νι κα χαορα κογκενα'' !!!! shot.gif shot.gif

Το σπορ+ οντως λεγανε οτι θα το δειξει .. δεν μπορω να καταλαβω το λογο!!


εντιτ !!ΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ !!!ΤΟ πεταει ο Ρασαντ .. απανταει με αεροπλανικο γκολ φαουλ ο Λεμπρον !!Οι Γιαπωνεζοι ειναι ετοιμοι να κανουν χαρακιρι απο τη χαρα τους !!!

ΑΠΑΝΑΤΕΙ ΜΕ ΤΡΙΠΟΝΤΟ Ο ΡΑΣΑΝΤ και μενουν 14 δευτερολεπτα!!! Π Α Ν Ι Κ Ο Σ
Anaz
QUOTE(spysta @ May 21 2009, 06:15 ) *
εντιτ !!ΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ !!!ΤΟ πεταει ο Ρασαντ .. απανταει με αεροπλανικο γκολ φαουλ ο Λεμπρον !!Οι Γιαπωνεζοι ειναι ετοιμοι να κανουν χαρακιρι απο τη χαρα τους !!!
laugh.gif
Καλα..Ανυπαρκτο το (6ο!) φαουλ που σφυριξαν στον Χαουαρντ!
Και εχω και μια υποψια οτι στη προηγουμενη φαση ειχε κανει βηματα ο Λεμπρον πριν πασαρει εξω..

ΠΩΩΩ ΤΡΙΠΟΝΤΑΡΑ Ο ΛΙΟΥΙΣ!!!!!! w00t.gif

Για να δουμε αν θα καταφερουν τωρα να σταματησουν τον απιαστο σημερα Λεμπρον οι Ορλαντο..

Ω ρε τι πηγε να βαλει ο Γουιλιαμς στο τελος!!! 107-106 Τελος οι Ορλαντο εκαναν το μπρεικ!!

Κριμα για τον Λεμπρον που ηταν ασταματητος τελειωνοντας τον αγωνα με 49 ποντους με 20/30 σουτ και 8 ασσιστ!!!
spysta
QUOTE(Anaz @ May 21 2009, 03:17 ) *
laugh.gif
Καλα..Ανυπαρκτο το (6ο!) φαουλ που σφυριξαν στον Χαουαρντ!
Και εχω και μια υποψια οτι στη προηγουμενη φαση ειχε κανει βηματα ο Λεμπρον πριν πασαρει εξω..

ΠΩΩΩ ΤΡΙΠΟΝΤΑΡΑ Ο ΛΙΟΥΙΣ!!!!!! w00t.gif

Για να δουμε αν θα καταφερουν να σταματησουν τον απιαστο σημερα Λεμπρον τωρα οι Ορλαντο..

ο Λεμπρον εχει ξεκινησει απο το κεντρο του γηπεδου χωρις να κανει τριπλα .. εδω θα κολλησουν ???

Χαμενο σουτ του Μο .. και τελος .. οι Ορλαντο με διαψευδουν πανηγυρικα και κανουν το μπρεικ !!!
ΤΡΟΜΕΡΟ παιχνιδι ..
a bullet for your head
QUOTE(Anaz @ May 21 2009, 06:17 ) *
laugh.gif
Καλα..Ανυπαρκτο το (6ο!) φαουλ που σφυριξαν στον Χαουαρντ!
Και εχω και μια υποψια οτι στη προηγουμενη φαση ειχε κανει βηματα ο Λεμπρον πριν πασαρει εξω..

ΠΩΩΩ ΤΡΙΠΟΝΤΑΡΑ Ο ΛΙΟΥΙΣ!!!!!! w00t.gif

Για να δουμε τωρα αν θα καταφερουν να σταματησουν τον απιαστο σημερα Λεμπρον οι Ορλαντο..

Ω ρε τι πηγε να βαλει ο Γουιλιαμς στο τελος!!! Τελος οι Ορλαντο εκαναν το μπρεικ!!

Το 6ο φαουλ του Χαουαρντ οντως ηταν ψιλοανυπαρκτο..
Μεγαλη νικη για τους Ματζικ..
Οπως ειχα ξανατονισει και παλιοτερα,οι Ματζικ ειναι ''ανορθοδοξη'' ομαδα για τους ''συμβατικους'' Καβαλιερς και θα τους δυσκολεψουν παρα πολυ..
Εντωμεταξυ ο Μπραουν δεν αναπροσαρμοστηκε ουτε μια φορα..ουτε καν στο προτελευταιο ταιμ-αουτ του ματς(για λογαριασμο του ΒανΓκαντι),που ημουν σιγουρος οτι θα σχεδιαζε επιθεση για τριποντο και παρολα αυτα κρατησε και παλι βαρυ σχημα στο παρκε με 2 μεγαλα κορμια,αντι να χαμηλωσει το σχημα..
Ψιλοτραγικη παραλειψη θα ελεγα..
Υποτιθεται οτι θητευσε διπλα ατον Ποποβιτς..
Παρακολουθησα το Β' μερος και αυτο που ειδα ηταν οτι οι Καβαλιερς δεν βρηκαν αντιδοτο στο pick n' roll game & pick n' pop game των Ματζικ..ενω δεν προσπαθησαν με καποιο τροπο να βγαλουν τον Τουρκογλου απ τη δημιουργια του παιχνιδιου των Ματζικ..ο Τουρκος οργιασε και δημιουργησε παρα πολλα ρηγματα..
Το σαπορτινγκ καστ του Λεμπρον δεν πηγε καλα,ενω μικρη ηταν και η βοηθεια απ τον παγκο..
Βγαζω το καπελο στον ΒανΓκαντι,διοτι κοουτσαρισε εξαιρετικα σημερα,συν οτι ειναι απ τους λιγους ''ανθρωπινους'' και μαχητες κοουτς του ΝΒΑ..Μ'αρεσει πολυ..
Ο Μπραουν αν δεν αναπροσαρμοσει το σχημα της ομαδας(πρεπει να το χαμηλωσει..),κ αν δεν αλλαξει κατι στις αντιμετωπισεις των pick n' roll & pick n' pop των Ματζικ,θα εχει πολυ μεγαλο προβλημα και στη συνεχεια και δεν αποκλειεται να προστεθει διπλα στο βραβειο του προπονητη της χρονιας που πηρε προσφατα και αυτο του ''χρυσου βατομουρου''!!
Και σ'αυτη τη σειρα θα γινουν τελικα πολυ μεγαλες μαχες,σαν της δυσης!
Ενδιαφερον νομιζω οτι θα εχει το πως θα αντιδρασουν οι Καβαλιερς,οχι μονο απο αγωνιστικης-τακτικης πλευρας,αλλα και απο ψυχολογικη,καθως ειναι η 1η φορα στα πλει-οφς,που τα βρισκουν σκουρα και λειτουργουν πλεον με ντεζαβανταζ..


QUOTE(Anaz @ May 21 2009, 06:17 ) *
Κριμα για τον Λεμπρον που ηταν ασταματητος τελειωνοντας τον αγωνα με 49 ποντους με 20/30 σουτ και 8 ασσιστ!!!

Ο οποιος εχασε και 4-5 βολες λογω της κουρασης & της υπερπροσπαθειας.
captain charisma
μεγαλο ματς σημερα στο κλιβελαντ..οι ματζικ στο πρωτο ημιχρονο ηταν πισω με 15π αλλα στο δευτερο ημιχρονο εκαναν ολικη επαναφορα και ροκανιζαν τη διαφορα με καθοριστικα τριποντα απο τους πιετρους τζονσον στη 3 περιοδο και απο τουρκογλου και λιουις στη 4 περιοδο.ο τελευταιοσ εβαλε και το καθοριστικο τριποντο!
μεγαλο παιχνιδι εκανε ο χαουαρντ οσο επαιξε με 30π που εκανε παρτι με τους ψηλους των καβαλιερς!ενω με τους περκινς ντειβις με το ζορι εβαζε σε καθε ματς 16-18π..
η διαιτησια επαιζε περισσοτερο εδρα γιατι σφυραγε σε βαρος των ματζικ ανυπαρκτα φαουλ.
Air and King
Mεγαλη νικη για το Ορλαντο κυριως λογω του οτι γυρισε ενα παιχνιδι που στο ημιχρονο φαινοταν υγειηνος περηπατος για τους Καβς,
Ο Λεμπρον ηταν εξαιρετηκος αλλα οι συμπαιχτες δεν τον βοηθησαν πολυ σουταρωντας με ασχημα ποσοστα.Οτι και να κανει ο Λεμπρον χρειαζεται και λιγη βοηθεια.Κανενας δεν μπορεσε μονος του.
Απο την αλλη ο Χαουαρντ ηταν πολυ καλος οπως και ο Λουις αλλα η διαφορα για μενα ηταν ο μεγαλος (υποτιμημενος) Τουρκος.Ενα all-around παιχνιδι για σεμηναριο προς ολους τους αλλους Ευρωπαιους!
Θα το πω για μια ακομα φορα οτι ειναι τουλαχιστον εφαμηλος του Κουκοτς(αν οχι και καλυτερος οπως ειχε παραδεχτει και ο Μαικλ Τζορνταν).Οταν φτανεις να παιζεις σε τετοιο επιπεδο και να φαινεσαι αυτο ειναι που σε κανει μεγαλο παιχτη.Και ο Τουρκος ειναι μεγαλος παιχτης!
Ο Χαουαρντ οπως ειχα πει θα κανει παρτυ με τους ψηλους τον Καβαλιερς!Μονο ο Βαρεχαο μπορει να αντεξει λιγο ξυλο.Ο Μπεν δεν εχει καμια σχεση και διαθεση σε σχεση με παλαιοτερα!

Αυτη ηταν μια ωραιοτατη σφαλιαρα προς τους Καβς και σε ολους οσους νομιζαν οτι το Κληβελαντ εγινε ξαφνικα υπερομαδα επειδη εχει εναν υπερ-παιχτη!Το Κληβελαντ εκανε 66 νικες που ειναι τεραστια υπερβαση αλλα χρειαζεται και στα Πλειοφ υπερβαση απο εδω και περα!Και πως εχω ξαναπει το ροστερ του Κληβελαντ δεν ειναι για 66 νικες!
Ειναι απιστευτο το πως εγιναν!


Σιγουρα πρεπει να ανεβασει στροφες στο 2ο παιχνιδι ο Μο!

Για να δουμε.......


QUOTE(big dirk @ May 21 2009, 06:55 ) *
μεγαλο ματς σημερα στο κλιβελαντ..οι ματζικ στο πρωτο ημιχρονο ηταν πισω με 15π αλλα στο δευτερο ημιχρονο εκαναν ολικη επαναφορα και ροκανιζαν τη διαφορα με καθοριστικα τριποντα απο τους πιετρους τζονσον στη 3 περιοδο και απο τουρκογλου και λιουις στη 4 περιοδο.ο τελευταιοσ εβαλε και το καθοριστικο τριποντο!
μεγαλο παιχνιδι εκανε ο χαουαρντ οσο επαιξε με 30π που εκανε παρτι με τους ψηλους των καβαλιερς!ενω με τους περκινς ντειβις με το ζορι εβαζε σε καθε ματς 16-18π..
η διαιτησια επαιζε περισσοτερο εδρα γιατι σφυραγε σε βαρος των ματζικ ανυπαρκτα φαουλ.

Σταματηστε πια με την διατησια!Καταλαβετε επιτελους οτι οι ομαδες που εχουν τα Icons παιρνουν σφυρηγματα!
Αυτο συνεβενε και με τον Ματζικ και με τον Τζορνταν και με τον Κομπι και με τον Γουειντ και με τον Λεμπρον και στις ομαδες που αγωνιζονται αυτοι κ.ο.κ
a bullet for your head
Θυμασαι οταν πρωτοεριξες την ιδεα για τον Τουρκογλου στο τοπικ των μεταγραφων του ΟΣΦΠ?(Λιγο ασχετο το ξερω.. rolleyes.gif )..
Δεν ειχε και πολλη μεγαλη απηχηση αρχικα..
Οπως και να χει,μου φαινεται οτι οι μεχρι τωρα εξαιρετικες εμφανισεις του θα εξαργυρωθουν με ενα πολυ καλο καινουργιο συμβολαιο..
Δεν υπαρχει καλυτερο σμολ-φοργουορντ(και παικτης του υψους του),που να ''διαβαζει'' καλυτερα τα pick n' roll,στο κοσμο..
Air and King
QUOTE(a bullet for your head @ May 21 2009, 07:10 ) *
Θυμασαι οταν πρωτοεριξες την ιδεα για τον Τουρκογλου στο τοπικ των μεταγραφων του ΟΣΦΠ?(Λιγο ασχετο το ξερω.. rolleyes.gif )..
Δεν ειχε και πολλη μεγαλη απηχηση αρχικα..
Οπως και να χει,μου φαινεται οτι οι μεχρι τωρα εξαιρετικες εμφανισεις του θα εξαργυρωθουν με ενα πολυ καλο καινουργιο συμβολαιο..
Δεν υπαρχει καλυτερο σμολ-φοργουορντ(και παικτης του υψους του),που να ''διαβαζει'' καλυτερα τα pick n' roll,στο κοσμο..

Οπως ειπα χθες στο Τοπικ των μεταγραφων του Ολυμπιακου μετα το 7ομο παιχνιδι με του Σελτικς το οτι αρχισε να παιζει καλα δεν ειναι καλα μαντατα για τον Ολυμπιακο(η και οποια αλλη ευρωπαικη ομαδα) και οτι θα βρει συμβολαιο καλο στο ΝΒΑ εκτος και αν εμενει οτι κουραστηκε στην Αμερικη και θελει να γυρισει στην Ευρωπη.

ΥΓ Το Ορλαντο ειναι μια ομαδα που μπορει να παιξει εξαιρετηκα και το pick n' pop διοτι εχει τους καταλληλους παιχτες που μπορουν να σουταρουν και αυτο ειναι κατι που ο Μπραουν πρεπει να το δει!
a bullet for your head
QUOTE(Air and King @ May 21 2009, 07:15 ) *
ΥΓ Το Ορλαντο ειναι μια ομαδα που μπορει να παιξει εξαιρτηκα και το pick n' pop διοτι εχει τους καταλληλους παιχτες που μπορουν να σουταρουν και αυτο ειναι κατι που ο Μπραουν πρεπει να το δει!

Επρεπε ηδη να το εχει προβλεψει & προννοησει γιατι δεν το χει δει μια & δυο φορες μονο..
Νομιζω οτι στερειται ευελιξιας..και στοιχειωδους προγνωστικης ικανοτητας..
Οπως εγραψα και πριν,ημουν 100% σιγουρος,οτι ο ΒανΓκαντι θα σχεδιαζε επιθεση για τριποντο..
Αν ο Μπραουν αναπροσαρμοζοταν εστω σ'αυτη μονο τη φαση και χαμηλωνε το σχημα(ελλειψει και Χαουαρντ..δηλαδη σχεδον ανυπαρκτης επιθετικης απειλης κοντα στο καλαθι..),ισως να ειχε κερδισει και το ματσακι..
Νομιζω οτι αξιζουν πολλα μπραβο στον Σταν!
Εντωμεταξυ καμια σχεση ο Σταν με τον Φιλ,οταν τα μικροφωνα ''πιανουν'' τι λενε στα ταιμ-αουτ(και πως το λενε).
Ο Φιλ μου θυμιζει εφορο ομαδας και οχι προπονητη..
Air and King
QUOTE(a bullet for your head @ May 21 2009, 07:23 ) *
Επρεπε ηδη να το εχει προβλεψει & προννοησει γιατι δεν το χει δει μια & δυο φορες μονο..
Νομιζω οτι στερειται ευελιξιας..και στοιχειωδους προγνωστικης ικανοτητας..
Οπως εγραψα και πριν,ημουν 100% σιγουρος,οτι ο ΒανΓκαντι θα σχεδιαζε επιθεση για τριποντο..
Αν ο Μπραουν αναπροσαρμοζοταν εστω σ'αυτη μονο τη φαση και χαμηλωνε το σχημα(ελλειψει και Χαουαρντ..δηλαδη σχεδον ανυπαρκτης επιθετικης απειλης κοντα στο καλαθι..),ισως να ειχε κερδισει και το ματσακι..

Πρεπει να ομολογησουμε οτι ο Σταν ΒανΓκαντι ειναι καλος προπονητης και οτι αρκετοι (μαζι και εγω) πιαστηκαμε λιγο απο τα λογια του Σακιλ(πανικος κ.τ.λ) αλλα δειχνει οτι ειναι καλος προπονητης και εχει πλανο!
Μην ξεχναμε οτι ηταν και μαθητης του Ραιλι ασχετα αν ο Mr Armani "τον εφαγε".


Επισης ο Μπραουν δεν επρεπε να ξεκινησει την 4ρτη περιοδο με τον Λεμπρον στον παγκο απο την στιγμη που το Ορλαντο αποκτουσε μονεντουμ!
Ας τον ξεκουραζε στην 3η περιοδο σε καποιο διαστημα.

ΥΓ.Για τον "Ζεν Μαστερ¨" αν υπαρχει μεγαλυτερη λεξη απο τυχερος του αξιζει!
Ο Βαν Γκαντι σιγουρα το "ψαχνει πιο πολυ" και ειναι πιο φιλοδοξος απο τον τεμπελη Φιλ!Τι να λεμε και 15 πρωταθληματα να φτασει ο ανθρωπος ειναι ψυχολογος πρωτα απο ολα και μετα προπονητης!
rankin
QUOTE(Air and King @ May 21 2009, 07:15 ) *
Οπως ειπα χθες στο Τοπικ των μεταγραφων του Ολυμπιακου μετα το 7ομο παιχνιδι με του Σελτικς το οτι αρχισε να παιζει καλα δεν ειναι καλα μαντατα για τον Ολυμπιακο(η και οποια αλλη ευρωπαικη ομαδα) και οτι θα βρει συμβολαιο καλο στο ΝΒΑ εκτος και αν εμενει οτι κουραστηκε στην Αμερικη και θελει να γυρισει στην Ευρωπη.

Κρίμα και τον είχα στο Νο1 της λίστας μου ...
και να φανταστεί κανείς πως κάποιοι στο φόρουμ έγραφαν πως δεν τον θέλουν γιατί είναι Τούρκος!!! blink.gif

Στο θέμα μας τώρα, το παιχνίδι δεν το είδα, αλλά η σειρά έχει τεράστιο ενδιαφέρον..
Νομίζω πως οι Καβαλίερς είναι ίσως το Νο1 φαβορί της λίγκας, αλλά οι Ορλάντο έχουν πάρει απίστευτα τα πάνω τους στα πλέι-οφ..
Boom Dizzle
Οι Ματζικ εχουν τον ενθουσιασμο αλλα πιστευω οτι τελικα οι Καβς θα περασουν!
hagi
Κρίμα για τον Λεμπρόν αλλά και γω νομίζω ότι τελικά θα περάσουν οι Cavs.
j-kidd13
Ειχα πει εδω και πολυ καιρο οτι το Ορλαντο το εβλεπα μεχρι και για τελικο...Κατι που δεν πολυπιστευα μολις βγηκε ζευγαρι με το Κλιβελαντ.
Ομολογω οτι δεν περιμενα να κανει το break,και στο πρωτο κι ολας παιχνιδι.Κριμα για τον Λεμπρον και την απιστευτη εμφανιση του,αλλα ηταν μονος...Απο την αλλη το Ορλαντο ειχε απιστευτα ποσοστα ευστοχιας,και εναν Χαουαρντ να κανει ο,τι θελει,πραγματοποιωντας την καλυτερη εμφανιση του στα πλει οφ.
Εξακολουθω παντως να εχω φαβορι για την προκριση τους Καβς...Αλλα πλεον μαλλον στα 7 παιχνιδια.
neopen32
Επαληθευση της ομαδικότητας του αθλήματος. Ενας (Lebroniers) εναντίων όλων. Δεν γίνεται. Στα τελευταία 14,5 δευτερα ξεκινά βιαστικά την επίθεση κάνει το μπάσιμο, περνάει κάτω από το καλάθι (ο Χαουαρντ έχει αποβληθεί) και πασσάρει. Πολύ κουρασμένος (μετά παθαίνει και κράμπες) και πολύ μόνος. Αν Μο και Varejαο(τι γράφω θεέ μου) βελτιωθούν έστω και λίγο ο Βασιλιάς θα προχωρήσει. Αν περιμένει το Ντένβερ όμως (οπως ελπίζω), δεν θα τα καταφέρει.
koutsou10
QUOTE(koutsou10 @ May 18 2009, 13:26 ) *
εγω πιστευω πωσ ειναι πολυ αμφιροπη η σειρα αυτη κ οτι δεν θα περασουν ευκολα οι καβαλιερσ...
το ορλαντο δεν ειναι σταθερο αλλα κ στο κληβελαντ πρεπει να καταλαβουν οτι οσουσ κ να βαλει ο μεγιστοσ κινγκ,αν δεν εχει βοηθεια κ απο αλλουσ παιχτεσ δεν θα τα καταφερε(στα προηγουμενα παιχνιδια την ειχε την βοηθεια,τωρα ομωσ δυσκολευουν τα πραγματα)ι...
τα ματσ απ ειναι λιγο περιεργα εδω 1)μο γουιλιαμσ-αλστον(καλυτεροσ ο μο,δεν θα κανει οργια οπωσ πριν αλλα θα ειναι θετικοτατοσ)
2)ντελοντε-ρεντικ(κ εδω καλυτεροσ ο γουεστ αλλα ο ρεντικ εχει σουταρα κ ειναι σχετικα καλοσ αμυντικοσ,θα πεσει πολυ η αποδοση του γουεστ)
3)λεμπρον-τουρκογλου(δεν τιθεται καν συγκριση,απο που κ ωσ που θα τον περιορισει?αν δημιουργει ομωσ περισσοτερο ο τουρκοσ τοτε θα εχει περισσοτερεσ ελπιδεσ το ορλαντο)
4)βαρεχαο-λιουισ(βαρυ κορμι ο βραζιλιανοσ κ πολυ καλοσ ο λιουισ,αν παει οπωσ με την βοστονη ο ρασαρντ τοτε θα ειναι το νο1 για το ορλαντο)
5)ιλγκαουσκασ-ντουαητ(εδω δεν τιθεται θεμα απο την αλλην μερια,πολυ σημαντικο ζευγαρι για την σειρα)
κ φυσικα πολυ μεγαλο ρολο θα εχουν οι παγκιτεσ κ απο τισ 2 ομαδεσ...


οπωσ ακριβωσ το ειχα γραψει πριν ξεκινησει η σειρα ετσι και εγινε...
οσουσ κ να βαλει ο λεμπρον,αν δεν εχει την βοηθεια απο τουσ συμπαιχτεσ του δεν βλεπω να κανουν πανω απο 2 νικεσ(σκοραραν μολισ 6 παιχτεσ κ ολοι με ασχημα ποσοστα)...
επισησ οπωσ εγραψα αν ο τουρκοσ δημιουργει περισσοτερο παρα σκοραρει θα βοηθησει την ομαδα του στον μεγιστο βαθμο...εγω βλεπω πολυ σκληρη μαχη κ να περναει το ορλαντο στον τελικο αφου εκανε το μπρεηκ κ ειναι η ομαδα που υποστηριζω στην ανατολη... smiley.gif
X-NEC
Από ότι είδα στα highlights πρέπει να έγινε φοβερό παιχνίδι. Συγχαρητήρια στους Μάγους που σπάσανε την έδρα των Τσάνς. Τι τρίποντο έβαλε ο Μο... Ο Howard τους γκρέμισε λίγο την μπασκέτα αλλα έπαιξε φοβερα ο άτιμος. Φιρί φιρί το πάει να τσιμπήσω μια φανέλα του! dry.gif Για να δούμε τι θα γίνει αύριο...
The Warlus
Σπουδαίο break και από άποψη ψυχολογίας για το Orlando καθώς είδε έναν James να κάνει τα πάντα και όμως κατάφερε και νίκησε.Ο Lebron θέλει οπωσδήποτε βοήθεια από τους συμπαίκτες του για να καταφέρει να περάσει το Κλίβελαντ στους τελικούς.Από την άλλη πλευρά πιστεύω πως όσο η περιφέρεια του Orlando συνεχίζει και λειτουργεί καλά έχουν πάρα πολλές πιθανότητες να περάσουν και αυτοί,σε συνδυασμό με τον Howard κάτω από τα καλάθια.
Elio
Εμεινα εκπληκτος με το αποτελεσμα κατ' αρχην. Μετα διαβασα για τους 49 του Βασιλια και δεν εχω να κανω κανενα σχολιο!!!!!!!! 41.gif

Βασικα συμφωνω πρωτα με το γεγονος οτι οι καβς δεν εγιναν ξαφνικα υπερομαδα. O Air and King σωστα λεει οτι οι 66 νικες ηταν ενα απιστευτο αποτελεσμα. Εκτος απο μο και απο Ντελοντε (που δεν ειναι πολυ σταθερος οφειλω να ομολογησω) δεν υπαρχει κατι αλλο. Παντα μιλαω σε σχεση με τα ματς απ των ματζικ. Ο χαουαρντ δεν αντιμετωπιζεται ενω ο ρασαρντ δυσκολα κοβεται με τον τροπο που παιζει. Ο τουρκογλου τεραστιος και ειναι το κλειδι της σειρας!

Πιστευω σε ενα 4-2 να περνουν οι καβς.

Alexmei
απίστευτο παιχνίδι. Λεμπρόν 49 πόντους και δεν ήταν λίγες οι φορές που δυσκόλεψε τον Ντουάιτ στον αέρα. Μάλλον έτσι θα γίνει, θα έχει καναν Βαρεζάο ο Ντουάιτ στην πλάτη και θα είναι έτοιμος ο ΛεΜπρον να σηκωθεί να τον κόψει ή double team. Tα φετινά play offs μαρέσουν περισσότερο από τα περσινά. bball.gif bball.gif


Ευτυχώς που πέρασε το Ορλάντο και όχι η Βοστώνη γιατί θα βλέπαμε πάρτυ και οι πρωταθλητές θα ξεφτιλίζονταν μου φαίνεται....
PARISINOS
QUOTE(Air and King @ May 21 2009, 05:03 ) *
!

Αυτη ηταν μια ωραιοτατη σφαλιαρα προς τους Καβς και σε ολους οσους νομιζαν οτι το Κληβελαντ εγινε ξαφνικα υπερομαδα επειδη εχει εναν υπερ-παιχτη!Το Κληβελαντ εκανε 66 νικες που ειναι τεραστια υπερβαση αλλα χρειαζεται και στα Πλειοφ υπερβαση απο εδω και περα!Και πως εχω ξαναπει το ροστερ του Κληβελαντ δεν ειναι για 66 νικες!
Ειναι απιστευτο το πως εγιναν!


Συγγνωμη κιολας αλλα η μεχρι τωρα παρουσια των καβαλιερς στα πλευ οφφ μονο σφαλιαρα σε οσους υποστηριζαν οτι εχουν και παραεχουν ομαδαρα δεν ειναι.

Σκουπισαν δυο καλες ομαδες με 4-0 και μαλιστα με ΠΟΛΥ ανετες νικες.

Το οτι κανανε μια ηττα δεν σημαινει τιποτα. Δεν περιμενε κανεις να τελειωσουν τα πλευ οφφς αηττητοι. Αν το κανανε δεν θα ηταν μια ομαδα 65 νικων, αλλα μια των 82.
Η ηττα αυτη εμενα μου θυμιζει την ηττα του ΠΑΟ απο τη σιενα στο ΟΑΚΑ. Μπορει να εχασε το κλιβελαντ, αλλα θεωρω οτι ειχε τον ελενχο του παιχνιδιου, απλα καποια στιγμη στραβωσε, και οταν οι αλλοι παιρνουν ψυχολογια , ειναι δυσκολα μετα τα πραγματα.
Συνεχιζω να πιστευω οτι ευκολα η δυσκολα, το κλιβελαντ θα περασει.

Βεβαια, το ορλαντο ειναι κατα τη γνωμη μου κακο ματς απ για το κλιβελαντ, γιατι το κλιβελαντ βασιζει πολλα στην πιεστικη του αμυνα και στο σκληρο παιχνιδι ορισμενων παιχτων. Το θεμα ειναι οτι οσο ξυλο και να ριξεις στον χαουαρντ, θα φας περισσοτερο, οποτε καλο ειναι το παιχνιδι να μην το πας στην αμυνα.




QUOTE(Elio @ May 21 2009, 12:16 ) *
Βασικα συμφωνω πρωτα με το γεγονος οτι οι καβς δεν εγιναν ξαφνικα υπερομαδα. O Air and King σωστα λεει οτι οι 66 νικες ηταν ενα απιστευτο αποτελεσμα. Εκτος απο μο και απο Ντελοντε (που δεν ειναι πολυ σταθερος οφειλω να ομολογησω) δεν υπαρχει κατι αλλο. Παντα μιλαω σε σχεση με τα ματς απ των ματζικ. Ο χαουαρντ δεν αντιμετωπιζεται ενω ο ρασαρντ δυσκολα κοβεται με τον τροπο που παιζει. Ο τουρκογλου τεραστιος και ειναι το κλειδι της σειρας!

Πιστευω σε ενα 4-2 να περνουν οι καβς.


Δεν νομιζεις οτι η πρωτη σου προταση ερχεται σε αντιφαση με τη δευτερη?

Ουσιαστικα λες οτι οι κλιβελαντ θα φτασουν τελικο ΝΒΑ με ρεκορ 12-2 στα πλευ οφφς, αλλα ενταξει μωρε δεν ειναι και τιποτα το ιδιαιτερο.

Επαναλαμβανω , οι κλιβελαντ κανουνε ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ στα πλευ οφφς.
Αν δειξουν οτι κλαταρουν με το ορλαντο μπορει να αλλαξω γνωμη, αλλα αν περασουν το ορλαντο με 4-2 , που ειναι και η δικη μου προβλεψη, θα ειναι επιβεβαιωση , οσων ελεγαν οτι το κλιβελαντ ειναι ομαδαρα με ολη τη σημασια της λεξης.
Πολυ λιγες ομαδες εχουν παει τελικο ΝΒΑ με μολις δυο ηττες, και ηταν ολες ομαδες των 65 νικων.
Air and King
QUOTE(PARISINOS @ May 21 2009, 15:22 ) *
Συγγνωμη κιολας αλλα η μεχρι τωρα παρουσια των καβαλιερς στα πλευ οφφ μονο σφαλιαρα σε οσους υποστηριζαν οτι εχουν και παραεχουν ομαδαρα δεν ειναι.

Σκουπισαν δυο καλες ομαδες με 4-0 και μαλιστα με ΠΟΛΥ ανετες νικες.

Το οτι κανανε μια ηττα δεν σημαινει τιποτα. Δεν περιμενε κανεις να τελειωσουν τα πλευ οφφς αηττητοι. Αν το κανανε δεν θα ηταν μια ομαδα 65 νικων, αλλα μια των 82.
Η ηττα αυτη εμενα μου θυμιζει την ηττα του ΠΑΟ απο τη σιενα στο ΟΑΚΑ. Μπορει να εχασε το κλιβελαντ, αλλα θεωρω οτι ειχε τον ελενχο του παιχνιδιου, απλα καποια στιγμη στραβωσε, και οταν οι αλλοι παιρνουν ψυχολογια , ειναι δυσκολα μετα τα πραγματα.
Συνεχιζω να πιστευω οτι ευκολα η δυσκολα, το κλιβελαντ θα περασει.

Βεβαια, το ορλαντο ειναι κατα τη γνωμη μου κακο ματς απ για το κλιβελαντ, γιατι το κλιβελαντ βασιζει πολλα στην πιεστικη του αμυνα και στο σκληρο παιχνιδι ορισμενων παιχτων. Το θεμα ειναι οτι οσο ξυλο και να ριξεις στον χαουαρντ, θα φας περισσοτερο, οποτε καλο ειναι το παιχνιδι να μην το πας στην αμυνα.

Parisine ξεχνα τις υπερομαδες στο συγχρονο ΝΒΑ των 30 ομαδων!Το ταλεντο διασκορπατε και ειναι πιο δυσκολο να φτιαχτουν υπερομαδες!
Υπερομαδα ηταν οι Σιξερς του 83,οι Σελτικς του 84 και του 86,οι Λεικερς του 85 και του 87(δεν παω παραπισω με τους Σελτικς του 60 μιας και ηταν και πολυ λιγοτερες οι ομαδες) αλλα τοτε υπηρχαν 25 ομαδες την δεκαετια του 80 (μεχρι που μπηκε το Ορλαντο και το Μαιαμι στα τελη της δεκαετιας του 80 και εγιναν 27) και οχι 30 που ειναι σημερα!
Η δεκαετια του 2000 εχει να επιδειξει δυο υπερομαδες τους Λεικερς του Σακιλ και του Κομπι και τους Σελτικς του Πιρς-Γκαρνετ-Αλλεν οι οποιοι οπως ειχα πει ηταν και το μεγαλο φαβορι για το repeat αν ειχαν τον Γκαρνετ!
Το Κληβελαντ υπερομαδα με την προσθηκη του Μο Γουιλιαμς που πριν ερθει στους Καβς δεν ειχε παιξει ουτε ενα παιχνιδι Πλει-οφ στην καριερα του δεν εγινε(υπερομαδα).Ο καποτε All star Μπεν Γουαλας επαιξε 10 λεπτα και περασε απαρατηρητος οπως και ολη σχεδον την χρονια φετος(και εχει και παχυλο συμβολαιο).
Το Κληβελαντ ειναι μια ομαδα που εχει ομοιογενια αλλα υπερομαδα δεν ειναι με τιποτα!
Σκουπησαν 2 ομαδες σωστα τα λες αλλα δεν ηταν ισαξιες με το Ορλαντο!
Επισης κανεις δεν ειπε οτι το Κληβελαντ δεν εχει ακομα τον πρωτο λογο να περασει.Αλλα πλεον θα φτυσει αιμα.
Η διαφορα ειναι ο Λεμπρον Τζειμς και οχι το Κληβελαντ οτι ειναι υπερομαδα!
Οσοι βλεπουν ΝΒΑ χρονια σε καμια περηπτωση δεν μπορουν να πουν το Κληβελαντ υπερομαδα.Εχει τον υπερπαιχτη αλλα σε ροστερ υστερει λιγο σε σχεση με Λεικερς,Ναγκετς και Ορλαντο εχει ομως το Λεμπρον που εχει το μεγαλυτερο impract στην ομαδα του απο του αλλους σταρ των 4 ομαδων που εχουν απομηνει στα Πλειοφ!
Το Κληβελαντ βεβαια εφαγε σφαλιαρα.Μεχρι και οι Αμερικανοι αναλυτες(καποιοι οχι ολοι) αρχισαν να μιλανε για Sweep με το Ορλαντο.Ομαδα τετοια ανικητη σε πλειοφ ηταν οι Λεικερς του 2001 με Σακιλ και Κομπι που πηραν το πρωταθλημα με 15-1.(στις 3 νικες τοτε ο πρωτος γυρος,χανοντας μονο το πρωτο παιχνιδι στην παραταση απο τους Σιξερς με το επικο παιχνιδι του "μεγαλου κοντου" Αλλεν Αιβερσον!)
Οχι και υπερομαδα το Κληβελαντ αν ειναι δυνατον.Σε ροστερ ειναι η χειροτερη ομαδα απο τις 4 που εχουν απομεινει(Ντενβερ,Λεικερς,Ορλαντο και Κληβελαντ).
Ελα ρε Parisine ετσι ειναι οι υπερομαδες?Οχι βεβαια!
Θεωρω οτι το Κληβελαντ παραμενει ελαφρως το φαβορι αλλα πρεπει "να φτυσει αιμα" για να περασει!
PARISINOS
Μα δεν ειπα οτι το κλιβελαντ εχει υπερομαδα, σαν του λεικερς του 2000 η τους λεικερς και σελτικς στο δευτερο μισο του 80.

Προφανως και οχι. Αυτο ελειπε να συγκρινω τους λεικερς του showtime και των fantastic 4 , με το σημερινο κλιβελαντ. Προφανως και οι κλιβελαντ ειναι χειροτεροι.

Καταρχας δεν χρησιμοποιησα τον ορο ΥΠΕΡομαδα ποτε. Μιλησα για ομαδαρα. Ενταξει θα μου πεις , παιζω με τις λεξεις, αλλα στο μυαλο μου το κλιβελαντ εχει το ιδιο πανω κατω ροστερ με τους λεικερς πχ, και οι δυο τους λιγο χειροτερο απο τους υγιεις σελτικς.

Το θεμα ομως ειναι οτι πολλοι πιστευουν για καποιο λογο οτι οι λεικερς εχουν το καλυτερο ροστερ του ΝΒΑ, οτι μετα ακολουθουν οι υγιεις σελτικς και μετα το κλιβελαντ ειναι στην ιδια μοιρα η και χειροτερη απο ομαδες σαν τους ορλαντο, τους ναγκετς με μπιλαπς κλπ.

Δεν συμφωνω.
Για μενα φετος στο ΝΒΑ δεν υπαρχει ομαδα με το υπερροστερ. Οι σελτικς πλησιαζουν σε αυτο το επιπεδο μιας και εχουν τρεις μελλοντικους χολ οφ φειμερ , αλλα ουτε και αυτοι συγκρινονται για μενα με τους λεικερς του 2000 πχ. Ειναι ενα κλικ πιο κατω.
Μετα οι λεικερς και το κλιβελαντ ακολουτουν, αλλα ουτε και αυτοι εχουν φυσικα ροστερ υπερομαδας.

Απλα αυτο που θελω να πω ειναι οτι σιγουρα οι κλιβελαντ δεν εχουν ροστερ για απλα 50 νικες στην ανατολη.
Με το ροστερ που εχουν οτιδηποτε κατω απο 60 νικες στην ανατολη θα ηταν αποτυχια.

βεβαια αυτοι κανανε 66 οποτε ομολογω οτι τα πηγαν καλυτερα απ οτι περιμενα, αλλα εγω προσωπικα απο τα πρωτο 20 παιχνιδια της χρονιας , που ειδα την ομαδα , ειχα προβλεψει οτι θα κανουν πανω κατω 60 νικες ( στα μισα της σεζον ειχα μαλιστα δωσει και συγκεκριμενο νουμερο , 62-63).

Οπως λες λοιπον, υπερβαση ΟΝΤΩΣ κανανε οι κλιβελαντ, αλλα μια μικρη υπερβαση. Οποιος θεωρουσε οτι οι κλιβελαντ θα κανανε στην ανατολη 52-53 νικες, ηταν εκτος πραγματικοτητας.

Οταν εχεις τον καλυτερο παιχτη της λιγκας μαζι με το μπραιντ, και μετα εναν εν ενεργεια ολ σταρ, δυο τρεις παλιους ολ σταρ , και δυο τρεις καλους role players στον παγκο, δεν κανεις μονο 50 νικες στην ανατολη.

Εδω ο κομπε με σμας παρκερ για βασικο πλευ, εκανε 43 νικες στη δυση το 2006, κυριολεκτικο χωρις βοηθεια. Λες να μην κανανε λοιπον αρκετα παραπανω απο 50 νικες στην ανατολη οι κλιβελαντ , με τετοιο ροστερ??

Για να συνοψησω λοιπον, δεν λεω οτι οι κλιβελαντ εχουν το υπερροστερ , αλλα οτι εχουν ενα ροστερ που δεν εχει σε τιποτα να ζηλεψει απο τα δυο πολυ καλα του ΝΒΑ, δηλαδη των λεικερς και σελτικς , οποτε οι πορεια τους για μενα ειναι φυσιολογικη.
Ισως λιγο καλυτερη απ οτι περιμενα αλλα ως εκει.

Επισης για να διακινδυνευσω μια προβλεψη, θεωρω οτι περισσοτερες πιθανοτητες εχουν οι κλιβελαντ να αποκλιστουν απο τους ορλαντο παρα απο τους λεικερς.
Οι λεικερς για να κερδισουν το κλιβελαντ θα πρεπει ο κομπι να κανει οργια.

Anaz
QUOTE(Anaz @ May 21 2009, 06:17 ) *
Καλα..Ανυπαρκτο το (6ο!) φαουλ που σφυριξαν στον Χαουαρντ!
Και εχω και μια υποψια οτι στη προηγουμενη φαση ειχε κανει βηματα ο Λεμπρον πριν πασαρει εξω..
Πραγματι, βηματαρες ηταν.
T.W.Is.M.
Πως αλλαζουν τα πραγματα ομως...Δυο μερες πριν οι Ναγκετς θεωρουνταν φαβορι στη Δυση λογω της πολυ καλης φορμας, που τη δικαιολογησαν στο πρωτο ματς μαλιστα και οι Καβς ακλονητο φαβορι στην Ανατολη λογω του σουπερ Λεμπρον, ο οποιος εβαλε 49 στο πρωτο ματς. Κι ομως οι Λεικερς και το Ορλαντο κερδισαν τα παιχνιδια, αν και δεν εγινε κατι διαφορετικο απ αυτο που προεβλεπε η πλειοψηφια. Κι ετσι ξαφνικα Λεικερς και Ματζικ εχουν το προβαδισμα, το οποιο ομως μπορει να αλλαξει σε αλλες 2 μερες αν το Ντενβερ κανει το μπρεικ στο ΛΑ και το Κλιβελαντ κερδισει με ανεση το 2ο ματς. Τουλαχιστον βλεπουμε πολυ καλα πλειοφ. Το Κλιβελαντ πιστευω κι εγω οτι θα περασει στο τελος, αλλα οχι ευκολα. Δε νομιζω οτι τους ταιριαζει σαν matchup το Ορλαντο και θα φανει και παλι αυτο. Απλα στο Ορλαντο δεν υπαρχει Λεμπρον και αυτο ισως αποδειχτει καθοριστικο.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.