@Κostasvc15:
Μειωσεις δεν μειωσεις τον ΛεΜπρον εγω κρινω τους παιχτες Ιστορικα!Οταν μιλαω για τον ΛεΜπρον για τον Κομπι παντα στην ακρη του μυαλου μου εχω τον Τζορνταν,τον Τσαμπερλαιν,τον Μπερντ..........
Ο ΛεΜπρον ειναι ο 2ος κορυφαιος 25χρονος ολων των εποχων κατα την γνωμη μου πισω απο τον Τσαμπερλαιν(για τους περισσοτερους Αμερικανους ειναι ηδη ο καλυτερος αλλα και αρκετοι απο αυτους ξεχναν τον Γουιλτ) αλλα καλυτερος απο τον Τζορνταν στις αντιστοιχιες ηλικιες....Σημειωτεον κανενας απο τους τρεις στα 25 τους δεν ειχε πρωταθλημα.........
Εσυ μπορει να μην δινεις βαση στα στατιστηκα αλλα δινουν ολοι αλλοι!Και επειδη εχω δει 40 ματς των Καβαλιερς φετος αυτο που λες οτι καθαριζουν οι Καβς τα παιχνιδια και αυτος μενει μεσα ασφαλως δεν ισχυει και απορω πως λες κατι τετοιο!Προφανως απλα για να πεις κατι!
Ο ΛεΜπρον ειναι ο καλυτερος παιχτης στον κοσμο με διαφορα!Κανει μια G.O.A.T επιπεδου χρονια μια απο τις 5-6 ολων των εποχων σπουδαιοτρερες οπως εγραψα και παραπανω!
Τα μπαζερ ειναι για να ενθουσιαζουν τους πιτσηρικαδες!Οπως εγραψα και αλλου μπαζερ εβαζε και ο Μιλλερ τι σημαινει οτι ηταν καλυτερος απο τον Ματζικ η τον Ρομπερτσον?Οχι?Clutch ηταν και ο Τζερι Γουεστ τι σημαινει οτι ηταν καλυτερος απο τον Τσαμπερλαιν?Οχι!
Και τελος ο Κομπι δεν ηταν ποτε τοσο clutch στα Πλειοφ αλλα μονο στην Ριγκιουλαρ Σιζον!
Oσο αφορα τα τριπλ νταμπλ του ΛεΜπρον ειναι ανωτερο συνολικα και του Καρτερ ενα απο τα καλυτερα με τιποτα ομως το δευτερο καλυτερο!Απο που βγηκε αυτο δεν καταλαβα!
Σιγουρα το καλυτερο-εντυπωσιακοτερο τριπλ νταπμπλ ολων των εποχων κατα την αποψη ειναι του Τσαμπερλαιν το 1968 καθως ηταν και ειναι ο μονος παιχτης που ειχε τουλαχιστον 20+ποντους,20+ριμπαουντ,20+ασσιστ το λεγομενο Νταμπλ Τριπλ Νταμπλ.Ειχε τελειωσει το παιχνιδι με 25 ποντους, 22 ριμπαουντ,21 ασσιστ!
QUOTE(benchwarmer @ Mar 11 2010, 07:16 )
Καλα, ουτε αυτο ειναι επιχειρημα. Πανε τα ματς στον ποντο και του δινεται η ευκαιρια να βαλει το νικητηριο καλαθι. Χωρις να θελω να τον μειωσω βεβαια το λεω αυτο. Και ουτε ειναι μεγαλη ηλικια τα 32, ο Τζορνταν εκανε το δευτερο three peat στα 33 με 35 του..
Τα νουμερα του Λεμπρον παντως ειναι οντως διαστημικα. Δεν ξερω ποσο καλυτερα μπορουν να γινουν τα επομενα χρονια. Το αν αρεσει σε καποιον παικτικα η οχι, ειναι υποκειμενικο, δεν μπαινω σε αυτην την κουβεντα. Αυτο που παντως θα χρειαστει σιγουρα να κανει για να θεωρηθει και "επισημα" καλυτερος του Κομπι και παραλληλα να χριστει υποψηφιος GOAT (και λεω υποψηφιος γιατι η κουβεντα για το ποιος πραγματι ειναι ο GOAT δεν οδηγει πουθενα) ειναι τα δαχτυλιδια, και γενικα οι μεγαλες εμφανισεις στα πλει-οφ (ηδη εχει καποιες βεβαια). Φετος ειναι η μεγαλη του ευκαιρια για το πρωτο.
Δεν θα μιλησω για το θεμα του G.O.A.T αλλωστε εχω ανοιξει και τοπικ περι αυτου και εχω γραψει αρκετα!
Ο ΛεΜπρον ειναι και επισημα καλυτερος απο τον Κομπι!Αυτο συμφωνει ο καθε μπασκετικος αναλυτης γνωστης καθως κανει G.O.A.T επιπεδου χρονια!Τωρα αν θεωρεις οτι σε καριερα ο Κομπι ειναι πιο Great αυτη την στιγμη τοτε ναι!Αλλα αλλο το ενα αλλο το αλλο!
Ο Τζορνταν απο το 1988-1989 ηταν ο καλυτερος παιχτης στον Κοσμο!Δεν ειχε ξεπερασει τον Μπερντ και τον Ματζικ σε καριερα ουτε καν το 91 που πηρε το πρωτο του πρωταθλημα αλλα ηταν ο καλυτερος παιχτης στον κοσμο!
Το ιδιο ακριβως και ο ΛεΜπρον αυτη την στιγμη!Ειναι πισω σε καριερα απο τον Κομπι αλλα ειναι ο καλυτερος στον Κοσμο!
Αν σταματαγαν υποθετικα και οι 2 σημερα το μπασκετ ο Κομπι θα ηταν πιο ψηλα στους Κορυφαιους Ολων των εποχων!
Αλλα ο ΛεΜπρον κανει Greatest ever επιπεδου χρονια!Ο Κομπι δεν εκανε ποτε ουτε καν πλησιασε G.O.A.T επιπεδου χρονια!
Ο Μπερντ που στα τοσα χρονια τον θαυμαζω δεν εδωσε και ποτε υμνους στην ζωη του (εκτος απο Τζορνταν,Ματζικ και Γουιλτ μια φορα) αλλα πριν λιγες μερες ειπε αυτο για τον ΛεΜπρον!Γιατι?Γιατι κανει Greatest ever επιπεδου χρονια ο ΛεΜπρον!
http://www.youtube.com/watch?v=IaSfliFOfuo