Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Steve Nash
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > History
SteveNashidis
Απόψε 21 Μαρτίου 2015 ο Steve Nash αποσύρεται και επίσημα από την ενεργό δράση.

Το ξέραμε ότι ήταν απλά μια τυπική ανακοίνωση . Θα κάτσω να γράψω σίγουρα αφιέρωμα αλλά τώρα δεν γίνεται. Δεν βγαίνουν λέξεις , ούτε παράγραφοι που θα αποτυπώσουν συναισθήματα , ιδέες και σκέψεις για αυτόν τον παίκτη. Κάτι παραπάνω από ένα πρότυπο για πολλούς , σίγουρα και για εμένα. Σπάνιο φαινόμενο να έχεις τόσους πολλούς υποστηρικτές αλλά να μην έχεις haters . Παράδειγμα εντός παρκέ μα και πρότυπο εκτός γηπέδων .
Αν γίνει προπονητής θα είναι σπουδαίος . Δεν ήταν μόνο ο ίδιος MVP έκανε και τους συμπαίκτες του πολύ καλύτερους . Άτυχος χωρίς δαχτυλίδι , το γιατί δεν πήρε έχει πολλές ερμηνείες .


Ευχαριστούμε για όλα Steve.

lakersdynasty
Steve Nash Mega Highlights



Ευχαριστούμε για όλα παιχτούρα.

77.gif 77.gif 77.gif 77.gif

wav.gif
kotzito
Αν όχι ο μεγαλύτερος, σίγουρα μέσα στους 3 μεγαλύτερους playmaker της νέας χιλιετίας. Ένας τεράστιος παίκτης με τρομερό μπασκετικό IQ που πραγματικά ζωγράφιζε μέσα στο παρκέ. Εκπληκτικός χαρακτήρας που απολάμβανες και εκτός αγωνιστικών χώρων με τα λεγόμενα και τις πράξεις του. Η ιστορία σίγουρα του χρωστάει ένα δαχτυλίδι.

Όπως είπε κι ο Voyager, αν επιστρέψει σαν προπονητές έχει τις δυνατότητες να γίνει πάρα πολύ καλός. Ευχαριστούμε για όλα Steve και μακάρι να μπορούσαμε να σε δούμε έστω και για μια τελευταία φορά.
yorgos
Noμίζω αδίκησε τον εαυτό του στο τέλος με τη μεταγραφή στους fakers.

Όπως και να έχει, είναι η ζωντανή απόδειξη ότι το μυαλό νικά το ταλέντο, τους τετρακέφαλους, τα εξωπραγματικά άλματα και το ύψος. Από τις λίγες προσωπικότητες του αθλητισμού που έχουν κάτι να πουν, πολυσχιδής σε όλα.
Dwyane ''the flash'' Wade
Απο τους κορυφαιους παικτες που ειδαν τα ματια μου. Πανεξυπνος και με το χαρισμα να βελτιωνει τους συμπαικτες του και να τους κανει καλυτερους. Κριμα που δεν πανηγυρισε ενα πρωταθλημα. Ενας ακομα ''μεγαλος'' χωρις δαχτυλιδι.
SteveNashidis
http://www.eurohoops.net/el/tbl-el/197844/...er-galata-o-nas

Έλα και από τα μέρη μας παικταρά rolleyes.gif
SteveNashidis
Χρόνια πολλά στον Steve Nash. Kλείνει τα 43 του χρόνια.

Νομίζω πρέπει να πάρει τη θέση του PG που ζητάει ο Λεμπρόν . laugh.gif
marios afrikanos
QUOTE (Voyager @ Feb 8 2017, 14:07 ) *
Χρόνια πολλά στον Steve Nash. Kλείνει τα 43 του χρόνια.

Νομίζω πρέπει να πάρει τη θέση του PG που ζητάει ο Λεμπρόν . laugh.gif


πλάκα-πλάκα, τον έχω ικανό να έχει τη στοιχειώδη φυσική κατάσταση στα 43 του για να παίζει κάποια καθοριστικά λεπτά, και ικανό γενικότερα (αυτό το ξέρουμε), και (επειδή έτσι κι αλλιώς προς κλιβελαντ το βλέπω και φέτος) θα αποδιδόταν και ιστορική δικαιοσύνη σε μια μπασκετική "αδικία" ...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.