Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Tελικοί Πρωταθλήματος Α1 2011
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Γενικές συζητήσεις
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32
j.browning
QUOTE (natouralistis @ May 30 2011, 00:34 ) *
Τελειωνοντας θελω να πω οτι ο Παο ειναι καλυτερος απο τον ΟΣΦΠ αλλα τι να κανουμε δεν κερδιζει παντα ο καλυτερος στον αθλητισμο. Αν ειναι να μην παιζουμε καθολου, να στεφεστε πρωταθλητες χωρις πρωταθλημα, ποιος ο λογος?

Déjà vu Déjà vu Déjà vu Déjà vu Déjà vu Déjà vu Déjà vu Déjà vu Déjà vu Déjà vu Déjà vu Déjà vu Déjà vu Déjà vu

Νισαφι πια ελεος.............

40-60 στο Σεφ ,90-10 στο Οακα...

Χαρακτηριστικοτερη στιγμη της Παναθηναικης ασυλιας απο το σκηνικο του πρωτου ματς δεν υπαρχει...

Κλεβει ο Τεοντοσιτς απο το Μπατιστ, χρεωνεται με φαουλ ,διαμαρτυρεται και του λεει ο Τομυ Σχοινας "Αντε ρε φυγε απο εδω ρε" Θελω καποιος να μου πει ποτε ειδε διαιτητη να μιλαει ετσι στον Διαμαντιδη ή εστω στον χ παιχτη του Παο?Ποτε!!

στο μπασκετ κερδιζει παντα ο καλυτερος και γιαυτο το λογο μου αρεσει τοσο πολυ.!μην το ξαναπεις αυτο.

οσο ασχολειστε με την διαιτησια δεν θα κανετε τιποτα και αυτος ο μπουρουσης με τον τεοντοσιτς ασχολουντε σε καθε φαση(μην μου πεις οτι αδικουντε παντα)

αυτο που ειπε ο διαιτητης στον μιλος σκεψου οτι μπορει και να του το ειπε γιατι του τα ειχε ζαλισει σε καθε φαση να διαμαρτυρετε.λεω εγω τωρα.
natouralistis
Αν ενας Ολυμπιακος ελεγε σε καποιον φιλο του Παο ,μετα το ματς στο καραϊσκακη οτι ο Κατσουρανης ηταν αληθεια οφσαιντ πως θα νιωθατε? Δηλαδη ελεος μην παιζετε με τα νευρα μας...........Υπαρχουν αμετρητες φασεις που οι διαιτητες δεν λειτουργουν με τα ιδια σταθμα..

Θεϊκο το αντιαθλητικο στον Σπανουλη στο 62-60.. Ο Κωστας ο Τσαρτσαρης ηταν απλα ακουνητος στο κεντρο του γηπεδου και προσπαθουσε να κανει ενα κανονικο σκριν κουνωντας χερια -ποδια...
kseplenhs
Νομίζω το σημερινό ματς έχει κοσμοιστορική σημασία για το άθλημα.

Πρώτον ήταν η προσγείωση του κιλ-μπίλ,της ρουκέτας απο τον αγιόκαμπο, στην πραγματική ζωή

Και δεύτερον,η κορυφαία ίσως ατάκα που έχει ειπωθεί σε ΣΤ παγκοσμίως σε όλους τους τομείς

"Σαν να είχε γύψο στο χέρι σφύραγε ο Ψωμιάδης" 24.gif

Υ.Γ: Ασφαλώς δεν θα κοροιδεψω τον εαυτό μου να μιλήσω για "μπάσκετ" ούτε να μπώ σε διάλογο.Πάει μεγαλώσαμε για να κάνουμε τα ίδια λάθη...
Επομένως log out και τα λέμε απο ιούλιο γιατί έχουμε και εξεταστικές....

modernam
τέλος το πρωτάθλημα.

αν και πιστέυω ότι το 3ο ματς στο ΣΕΦ θα το πάρουμε.

απλά στο ΟΑΚΑ δεν πρόκειται να σταυρώσουμε διπλό σε παιχνίδι ζωής και θανάτου ... ποτέ.

ο ΠΑΟ κράτησε ζωντανό το ελληνικό μπάσκετ τα τελευταία 15 χρόνια ... και αυτό πρέπει να ξεπληρωθεί μέχρι τελευταίας δεκάρας.

Anubis
Εχουμε στατιστικα απο γαλανη?
vastravoud
QUOTE(Manu7 @ May 30 2011, 00:37 ) *
Bρήκες και συ να σχολιάσεις ρε Μπαμπινιώτη tongue.gif

Ετσι και αλλιώς οι περισσότεροι, αγράμματα παιδιά είναι..Δεν το λέω με κακία προφανώς.

ΟΚ, επανέρχομαι σε μ@λ@κί@ θέμα, το ξέρω!

Προφανώς και δεν είναι κακό να είναι αγράμματα παιδια, απλώς είναι ένα καμπανάκι" σχετικά με το ότι "δεν είανι πρότυπα". Προφανώς και θα ήθελα να κερδίζω ετησίως το 5% των αποδοχών του Σπανούλη ή όποιου άλλου, όμως προφανώς δεν τους ζηλεύω ούτε κατά διάνοια!
oti-nane
QUOTE (natouralistis @ May 30 2011, 00:57 ) *
Αν ενας Ολυμπιακος ελεγε σε καποιον φιλο του Παο ,μετα το ματς στο καραϊσκακη οτι ο Κατσουρανης ηταν αληθεια οφσαιντ πως θα νιωθατε? Δηλαδη ελεος μην παιζετε με τα νευρα μας...........Υπαρχουν αμετρητες φασεις που οι διαιτητες δεν λειτουργουν με τα ιδια σταθμα..

Θεϊκο το αντιαθλητικο στον Σπανουλη στο 62-60.. Ο Κωστας ο Τσαρτσαρης ηταν απλα ακουνητος στο κεντρο του γηπεδου και προσπαθουσε να κανει ενα κανονικο σκριν κουνωντας χερια -ποδια...

ήταν ή δεν ήταν?
έλεος πια με παραδείγματα που δεν στέκουν..........
bdavis
Αυτό για τον Μπουρούση ισχύει παιδιά???
natouralistis
QUOTE (j.browning @ May 30 2011, 00:56 ) *
στο μπασκετ κερδιζει παντα ο καλυτερος και γιαυτο το λογο μου αρεσει τοσο πολυ.!μην το ξαναπεις αυτο.

Τοτε γιατι εχασες φετος απο τη Βαλενθια στο Οακα? Και απο τον Αρη στο Αλεξανδρειο?

Πλακα μου κανεις μαλλον

Τεσπα επειδη εγω μπασκετ πρωτη φορα βλεπω στη ζωη μου, αν θες βοηθησε με λιγο για να το καταλαβω σαν αθλημα..

Η μια ομαδα που φοραει κοκκινα βαζει καλαθι χωρις ο αντιπαλος να της κανει φαουλ ποτε και η αλλη με τα πρασινα σουταρει μονο βολες? Τι παιχνιδι ειναι αυτο, δε μ'αρεσει ,θα βλεπω τεννις...
Manu7
QUOTE(vastravoud @ May 30 2011, 00:59 ) *
ΟΚ, επανέρχομαι σε μ@λ@κί@ θέμα, το ξέρω!

Προφανώς και δεν είναι κακό να είναι αγράμματα παιδια, απλώς είναι ένα καμπανάκι" σχετικά με το ότι "δεν είανι πρότυπα". Προφανώς και θα ήθελα να κερδίζω ετησίως το 5% των αποδοχών του Σπανούλη ή όποιου άλλου, όμως προφανώς δεν τους ζηλεύω ούτε κατά διάνοια!

Μα είναι αθλητικά πρότυπα.Όχι ηθικά πρότυπα!
Το συγκεκριμένο το έχει επισημάνει και στη σημερινή συνέντευξη του ο Διαμαντίδης μαζί με Παπαλουκά σήμερα.
dominik
Καλησπέρα,
1.για μένα το ματς δε το έκρινε η διαιτησία αλλά η πολύ κακή εμφάνιση του Ολυμπιακού στο β'μέρος..
κυρίαρχος στο πρώτο μέρος,δεν εκμεταλλεύτηκε ορισμένες ευκαιρίες ώστε η διαφορά να είναι 2ψήφια..
στο Β' δε μπήκε ποτέ στο παρκέ.

2.Πάλι λάθη από τον Σοφό,που απορώ με τις δηλώσεις του..ο ΠΑΟ έδωσε έμφαση στο inside game
και εκδήλωσε 20 επιθέσεις περισσότερες από τον Ολυμπιακό επομένως οι περισσότερες βολές είναι δικαιολογημένες..
Η διαφορά 31-9 είναι πράγματι τεράστια,αλλά να θυμίσω ότι και στο ΣΕΦ φέτος ο Ολυμπιακός σούταρε 18 παραπάνω,αλλά δε μίλησε κανείς..Επίσης για το σφύριγμα που είπε ο Ντούντα όπου οι δύο ρεφ δεν συμφώνησαν να θυμίσω ότι ο ρεφ με το''γύψο'' είχε δίκιο και ο Χριστοδούλου άδικο.. Αυτο που εννοώ είναι ότι οι αντιδράσεις περί διαιτησίας είναι υπερβολικές..

3.Δηλώσεις Σπανούλη ασχολίαστες,τα είπε όλα ο Ομπραντοβιτς...

4.Γνώμη μου για το σεβασμό των διαιτητών που ανέφερε ένας φίλος είναι ότι το σεβασμό τον κερδίζεις,και οι αντιδράσεις των παικτών του Ολυμπιακού που διαμαρτύρονται για όλα τα φάουλ είτε είναι μπροστά με 20 είτε πίσω με 20 μόνο σεβασμό δεν προκαλούν..ειδικά ο Θεοδόσης και ο Μπουρού έχουν καταντήσει κουραστικοί..

5.Φάουλ Μπουρού που είπε ότι δε συνεχίζει Εθνική μέχρι η ΕΟΚ να καθαρίσει..τι σχέση έχει η Εθνική??να φοράς το εθνόσημο είναι η ύψιστη τιμή,όχι αγγαρεία..

6.Πίστεύω ότι η σειρά έχει ακόμα πολύ δρόμο,καθ'ότι οι διαφορές είναι ίσως πιο μικρές από ποτέ,αλλά σίγουρα το momentum είναι με τον ΠΑΟ.

Συγγνώμη άμα κούρασα..
j.browning
ο σπανουλης ο ηγετης του φετινου καλοκαιριου μεσιας που θα εβγαζε των ολυμπιακο απο την μαυρη τρυπα απετυχε οπως και ο περσυνος κλειζα και ο προπερσυνος παπαλουκας και ο αντιπροπερσυνος γιαννακης και ασπαστικε και αυτος την καλη δικαιολογια τσιχλα των προκατωχων του.διαιτησια.αντι να πει τα εκανα σκατα στο 2 ημιχρονο και γιαυτο χασαμε λεει διαιτησια(δηλαδη εξακολουθω να ειμαι παιχταρας και μεσιας αλλα δεν με αφηνουν τα κυκλωματα.)βρε ουστ!
lamar
QUOTE(dominik @ May 30 2011, 01:03 ) *
5.Φάουλ Μπουρού που είπε ότι δε συνεχίζει Εθνική μέχρι η ΕΟΚ να καθαρίσει..τι σχέση έχει η Εθνική??να φοράς το εθνόσημο είναι η ύψιστη τιμή,όχι αγγαρεία..

Για τον αγαπημενο σου παικτη, πιστευεις τα ιδια, ή αυτος δεν πειραζει που δεν γουσταρει να παιξει αλλο στην εθνικη???
Tyler Durden
QUOTE (natouralistis @ May 30 2011, 01:01 ) *
Η μια ομαδα που φοραει κοκκινα βαζει καλαθι χωρις ο αντιπαλος να της κανει φαουλ ποτε και η αλλη με τα πρασινα σουταρει μονο βολες? Τι παιχνιδι ειναι αυτο, δε μ'αρεσει ,θα βλεπω τεννις...

6 φάουλ παραπάνω είναι όλα κι όλα. Και με τον Ολυμπιακό να προτιμά να επιτίθεται από μέση και μακρινή απόσταση κυρίως
sSlokie
Δυστηχως απο οτι ακουσα υπαρχει περιπτωση να μην μας κανει την τιμη ο dirk μπουρουσης να παιξει στην εθνικη.Καποιοι δεν σεβονται αυτον τον παιχταρα, που αν ειχε καλυτερο μανατζερ τωρα θα επαιζε στην θεση 4 βασικος στους mavs.
ε ρε γελια
dominik
QUOTE(lamar @ May 30 2011, 01:06 ) *
Για τον αγαπημενο σου παικτη, πιστευεις τα ιδια, ή αυτος δεν πειραζει που δεν γουσταρει να παιξει αλλο στην εθνικη???

Αν και δε ξέρω σε ποιόν αναφέρεσαι,εννοείται ότι ισχύει για όλους ανεξαιρέτως είτε φοράει μπλε είτε κοκκινα είτε ροζ είτε πράσινα..
il postino
θα κανω μια αφελη ερωτηση,

πιστευει κανεις οτι αυτος ο ολυμπιακος εχασε λογω διαιτησιας?

οσο για το μπιλυ,

καπως πρεπει να δικαιολογησει τα 2,4 γιατι με την παρουσια του φετος, σε μια χρονια αποτυχημενη (που ακομα και στον εναν τιτλο, αυτο του κυπελλου, ηταν απων), δε νομιζω να δικαιολογησε ουτε σεντς!!

ο οσφπ δεν πατησε γηπεδο στο β ημιχρονο και ειναι κριμα ο σταθερα καλυτερος παικτης του οσφπ, εδω και πολυ καιρο, να ειναι ενας ασημος και φθηνος αμερικανος....

βαρεσε λεει ο παο 3458884 βολες! γιατι να μη βαρεσει? συνεχεια ρακετα ηταν ολος ο παο, ψηλοι κοντοι εκει γυροφερναν...

ο οσφπ? καλα τα σουτακια αλλα καποια στιγμη δε μπαινουν...(ακους λουκα?).

μηπως οι διαιτητες εφταιγαν οταν ανανεωναμε 3 και 4 φορες την επιθεση?

οσο γι ατο ντουντα και τα λεγομενα του στη συνεντευξη, ισχυει το ιδιο που ισχυει για τον σπανουλη!! οταν ηρθε κατι ειπε για το οτι η ομαδα τωρα εχει προπονητη! μετα ειπε οτι θα παει στανταρ φ4! τωρα και αυτος κατι πρεπει να πει και το ριξε στους γυψους!!

οι διαιτητες εκριναν το ματς ή οτι μπηκαν τα σουτ που επρεπε και οτι ο τσαρτσαρης εκανε πλακα?

τι εκανε ο οσφπ στο β ημιχρονο για να δικαιολογησει τα παραπονα του περι διαιτησιας? 23 ολοκληρους ποντους εβαλε...

Manu7
QUOTE(dominik @ May 30 2011, 01:09 ) *
Αν και δε ξέρω σε ποιόν αναφέρεσαι,εννοείται ότι ισχύει για όλους ανεξαιρέτως είτε φοράει μπλε είτε κοκκινα είτε ροζ είτε πράσινα..

Έλεος για αυτόν που γράφεις στο προφίλ σου σε λέει...
lamar
QUOTE(dominik @ May 30 2011, 01:09 ) *

Εσυ δεν εχεις για αγαπημενο παιχτη τον Διαμαντιδη? Για αυτον πιστευεις το ιδιο? Αν ναι, τοτε σου ζηταω συγνωμη.
PureDiamond
Μπράβο ρε Πανάθα ! Για άλλη μια φορά πολύ καλό το δίδυμο Διαμαντίδη-Μπατίστ.Ξύπνησε και ο Νίκολας οπότε καλύφτηκαν τα πολλά χαζά λάθη που κάναμε σήμερα.Φοβερή και η άμυνα με αλληλοκαλύψεις στο Β' ημίχρονο. 77.gif Καλός και ο Καλάθης παρά τα κάποια οργανωτικά λάθη και σημαντική η συμβολή του Τσαρτσαρή. smile.gif
lamar
QUOTE(il postino @ May 30 2011, 01:10 ) *

οσο για το μπιλυ,

καπως πρεπει να δικαιολογησει τα 2,4 γιατι με την παρουσια του φετος, σε μια χρονια αποτυχημενη (που ακομα και στον εναν τιτλο, αυτο του κυπελλου, ηταν απων), δε νομιζω να δικαιολογησε ουτε σεντς!!

ο οσφπ δεν πατησε γηπεδο στο β ημιχρονο και ειναι κριμα ο σταθερα καλυτερος παικτης του οσφπ, εδω και πολυ καιρο, να ειναι ενας ασημος και φθηνος αμερικανος....

βαρεσε λεει ο παο 3458884 βολες! γιατι να μη βαρεσει? συνεχεια ρακετα ηταν ολος ο παο, ψηλοι κοντοι εκει γυροφερναν...

ο οσφπ? καλα τα σουτακια αλλα καποια στιγμη δε μπαινουν...(ακους λουκα?).

μηπως οι διαιτητες εφταιγαν οταν ανανεωναμε 3 και 4 φορες την επιθεση?

οσο γι ατο ντουντα και τα λεγομενα του στη συνεντευξη, ισχυει το ιδιο που ισχυει για τον σπανουλη!! οταν ηρθε κατι ειπε για το οτι η ομαδα τωρα εχει προπονητη! μετα ειπε οτι θα παει στανταρ φ4! τωρα και αυτος κατι πρεπει να πει και το ριξε στους γυψους!!

οι διαιτητες εκριναν το ματς ή οτι μπηκαν τα σουτ που επρεπε και οτι ο τσαρτσαρης εκανε πλακα?

τι εκανε ο οσφπ στο β ημιχρονο για να δικαιολογησει τα παραπονα του περι διαιτησιας? 23 ολοκληρους ποντους εβαλε...

Αφου την εχεις απαντησει μονος σου την ερωτηση, τοτε γιατι την κανεις??? Εσυ ειδες ενα ματς ολα ωραια καμωμενο και δεν τρεχει μια.
Hakeem Olajuwon
QUOTE(il postino @ May 30 2011, 01:10 ) *

Oποιος εχει ματια και βλεπει
Petran911
QUOTE(dominik @ May 30 2011, 01:03 ) *

Αυτό να το πεις στο Δημητράκη, που την ξεκίνησε τη δουλειά... Αναμενόμενο ότι θα γινόταν αυτό.. Αφορμή ψάχνουν όλοι, και ας γυρίσει ο Δημήτρης στην Εθνική να παίξει σέντερ.
il postino
QUOTE(lamar @ May 30 2011, 01:12 ) *
Αφου την εχεις απαντησει μονος σου την ερωτηση, τοτε γιατι την κανεις??? Εσυ ειδες ενα ματς ολα ωραια καμωμενο και δεν τρεχει μια.

δεν απαντας παρολαυτα στην αφελη μου ερωτηση!

αυτος ο οσφπ εχασε λογω διαιτησιας?
Phil Laak
Ρε παιδιά,όλοι κράζουν Μίλος-Μπουρούση που διαμαρτύρονται όλοι την ώρα στους διαιτητές,μαζί και εγώ αρκετές φορές.

Ο Διαμαντίδης που μιλάει σε ΚΑΘΕ ΦΑΣΗ στους διαιτητές,πως έχει περάσει τόσο απαρατήρητο από όλους;
qspock
Και μετά τον Διαμαντιδη, έρχεται κι αλλος ενας που του ρθε να μην συνεχισει στην εθνικη. Οταν εγω επαιρνα θεση ΚΑΤΑ του Διαμαντιδη με την απόφασή του, υπήρχε και η αντιστοιχη δικαιολόγηση οπου έλεγα πως λειτουργεί σαν προτυπο για αλλους, οχι μονο εν ενεργεια παιχτες αλλα και μικρα παιδια που τους εχουν σαν ινδαλματα. Οι παίχτες αυτοί αποτελούν πρότυπα και η συμπεριφορά τους απέναντι στην εθνική ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ. Πλέον όταν έχει καποιος κατοχυρωμένο παχυλό συμβόλαιο και εξασφαλισμένα τα χρονάκια του θα τα παραταει απο την εθνικη.

Ενα μεγαλο μπραβο λοιπον στα παλικάρια μας που μας κανουν υπερηφανους και δείχνουν τον δρόμο στις μελλοντικες γενεες.
Ορίστε, όσοι πιστοι προσέλθετε, η εθνικη ας παίζει με ερασιτέχνες.

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!!!!!!!
il postino
QUOTE(Hakeem Olajuwon @ May 30 2011, 01:14 ) *
Oποιος εχει ματια και βλεπει

ρε φιλε στα ισια!

απαντα στα ισια! ουτε μα ουτε μου!!

εγω ειμαι ασχετος και τα ειδα ολα καλα και ωραια ας πουμε..

εσυ που εισαι σχετικος, πιστευεις οτι αυτος ο οσφπ δικαιουται βασει αποδοσης να μιλα για τη ρημαδα τη διαιτησια?
lamar
QUOTE(il postino @ May 30 2011, 01:15 ) *

Σου απανταει νομιζω ΞΕΚΑΘΑΡΑ το avatar μου.
j.browning
QUOTE (natouralistis @ May 30 2011, 01:01 ) *
Τοτε γιατι εχασες φετος απο τη Βαλενθια στο Οακα? Και απο τον Αρη στο Αλεξανδρειο?

Πλακα μου κανεις μαλλον

Τεσπα επειδη εγω μπασκετ πρωτη φορα βλεπω στη ζωη μου, αν θες βοηθησε με λιγο για να το καταλαβω σαν αθλημα..

εχασα γιατι εκεινη την ημερα αυτες οι ομαδες επαιξαν καλυτερα απο μενα.

να σε βοηθησω να καταλαβεις λοιπον.
η ομαδα που φοραει πρασινα ειχε 12 περισσοτερα ριμπαουντ (αυτο με ενα 60 %στα διποντα μεταφραζετε σε 16 ποντους περιπου πολυ χοντρικα ολα αυτα).βαρεσε 5 λιγοτερα τριποντα και εβαλε 1 παραπανω.στο πρωτο ημιχρονο ειχε κανει 10 λαθη και στο δευτερο μονο 4 ετσι κερδιζες φιλε στο πρωτο ημιχρονο κια ετσι εχασες στο δευτερο.
και οσο για τις περισσοτερες βολες ο παο επαιζε συνεχεια στην ρακετα με βαρια κορμια και εσυ προσπαθουσες να παιξεις σκληρη αμυνα με ελαφριους παιχτες.
βαλε λιγο το μυαλο σου να δουλεψει και θα βρεις τις απαντησεις μην το κοιτας τελειως επιφανιακα το θεμα τομπασκετ δεν ειναι ποδοσφαιρο χρειαζεται σκεψει.

εννοειται οτι οι διαιτητες κανουν πολλα λαθη.ειναι πολθ δθσκολο σε εναν αγωνα μπασκετ να μην κανουν λαθοι.αλλα και στις 2 πλευρες.
dominik
QUOTE(Manu7 @ May 30 2011, 01:10 ) *
Έλεος για αυτόν που γράφεις στο προφίλ σου σε λέει...

πιστεύω ότι δε σε ειρωνεύτηκα 68.gif ,άρα δε καταλαβαίνω το 'έλεος''..σκεφτόμουν παίκτη που τα παράτησε
λόγω ''οργής'' για τη διαιτησία και μη σεβασμού προς το πρόσωπό του.
Διαφωνώ κάθετα με την απόφασή του,αλλά να σου θυμίσω ότι μετά την βεβαρημένη σεζόν που είχε
και λόγω εθνικής το καλοκαίρι,έπαθε αλλεπάλληλους τραυματισμούς..άμα αποσύρθηκε επειδή βαρέθηκε
το κατακρίνω,άμα όμως δε το επιτρέπει το σώμα του, δε μπορώ να πω τίποτα..

υ.γ.αυτή η συζήτηση δεν αφορά τα άλλα μέλη του φόρουμ,άρα στείλε πμ καλύτερα.. bball.gif
panos75
QUOTE(il postino @ May 30 2011, 01:15 ) *

Ρε φίλε, απορώ με το θράσος σας. Πριν μερικούς μήνες οι Ολυμπιακοί παραδέχτηκαν τα όργια στο Καραϊσκάκη και το "οφσάιντ" του Κατσουράνη. Εσείς θα σας πέσει η μούρη να κάνετε το ίδιο μια φορά;

il postino
QUOTE(Phil Laak @ May 30 2011, 01:16 ) *
Ρε παιδιά,όλοι κράζουν Μίλος-Μπουρούση που διαμαρτύρονται όλοι την ώρα στους διαιτητές,μαζί και εγώ αρκετές φορές.

Ο Διαμαντίδης που μιλάει σε ΚΑΘΕ ΦΑΣΗ στους διαιτητές,πως έχει περάσει τόσο απαρατήρητο από όλους;

το χει κερδισει αυτο φιλε μου! οπως το χει κερδισει και η αλλη η γαγγραινα ο σαρας!! ομοιως και ο παπαλουκας..
plo koon
Μερικές σκόρπιες σκέψεις τις οποίες θα μου επιτρέψετε να μην διακιολογήσω με νέα ποστ (zzzzz)

-Πολύ καλός ο ΟΣΦΠ στο πρώτο ημίχρονο. Ειδικά στο πρώτο δεκάλεπτο είχε πιάσει καλό ρυθμό ο οποίος ρυθμός όμως έσπασε από τα συνεχόμενα φάουλ που έκανε.

-Ήταν φυσική κατ εμέ η καθίζηση στο δεύτερο καθώς ο προαναφερθής ρυθμός έσπασε ενώ και στην άμυνα δεν μπορούσε να πιέσει ασφυκτικά καθώς πολλές απλές επαφές σφυρίζονταν φάουλ

-Επίσης λογικό να κάνει παρτυ στην επίθεση ο Μπατιστ αφού μπαίνοντας στο ημίχρονο οι ψηλοί μας είχαν από 2 και 4 φάουλ έκαστος.

-Προφανώς ο ΟΣΦΠ ήταν θολωμένος στο 4ο δεκάλεπτο που εν πολλοίς μου θύμισε το 4ο δεκάλεπτο του περσινού 3ου τελικού.

-Η είσοδος του Πρίντεζη νομίζω ήταν κάτι σαν λευκή πετσέτα από τον Ντούντα.

-Σημείο κλειδί (και εν πολλοίς καθόρισε-οριστικοποίησε το αποτέλεσμα) το αντιαθλητικό που σφυρίχτηκε στον Σπανούλη στο 62-60 και με την μπάλα στα χέρια του ΠΑΟ.

-Για όλα τα παραπάνω θεωρώ ότι σήμερα ο ΟΣΦΠ έπρεπε να νικήσει το ματς αλλά δεν τα κατάφερε καθώς θόλωσε και δεν μπορεσε να κρατήσει τον ρυθμό και την προσήλωση του πρώτου δεκαλέπτου. Ο καθένας μπορεί να κάνει τις υποθέσεις του γιατί συνέβει αυτό.

Προσοχή: Αναφέρω απλά γεγονότα και όχι αν συμφωνώ-διαφωνώ με αυτά. Όποιος θέλει να δει τη rage version αυτού του ποστ ας πάει στο τόπικ της διαιτησίας. 69.gif
rchos
ιλποστινο και λαμαρ αν θελετε να κουβεντιασετε με πμ.
vastravoud
Ελεύθεροι άνθρωποι είναι και με το στανιό δε γίνεται δουλειά!
il postino
QUOTE(lamar @ May 30 2011, 01:18 ) *
Σου απανταει νομιζω ΞΕΚΑΘΑΡΑ το avatar μου.

στο μονο που συμφωνουμε λαμαρ ειναι η υπογραφη σου...
Hakeem Olajuwon
QUOTE(il postino @ May 30 2011, 01:17 ) *
ρε φιλε στα ισια!

απαντα στα ισια! ουτε μα ουτε μου!!

εγω ειμαι ασχετος και τα ειδα ολα καλα και ωραια ας πουμε..

εσυ που εισαι σχετικος, πιστευεις οτι αυτος ο οσφπ δικαιουται βασει αποδοσης να μιλα για τη ρημαδα τη διαιτησια?

Προφανως και εισαι ασχετος ή τυφλος.Στις 2 πλευρες του γηπεδου παιζοταν διαφορετικο αθλημα στην μια αστειες επαφες βαφτιζοταν
φαουλ και στην αλλη ξυλο ατιμωρητο.Ηταν εμφανες σε ενα αντικειμενικο παρατηρητη οτι οι 3 διαιτητες δεν θα σφυριζαν την ληξη αν δεν κερδιζε ο γηπεδουχος
Tyler Durden
QUOTE (panos75 @ May 30 2011, 01:18 ) *
Ρε φίλε, απορώ με το θράσος σας.

Sorry κιόλας που κάποιοι μπορεί να το είδαν διαφορετικά...
Αν είναι να μιλάμε πατρονάροντας να αρχίσω κι εγώ. Δεν απαιτεί κι ιδιαίτερη ευφυία
Anaz
QUOTE(saou @ May 30 2011, 00:48 ) *
Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι ζω τη μέρα της Μαρμότας κάθε Μάη-Ιούνη που παίζονται οι τελικοί.

Πόσο deja vu μπορεί να αντέξει ένας άνθρωπος?
Πραγματικα.. Eγω κλινω πλεον προς το να μην ξαναδω ματς των τελικων, εκτος αν φτασουμε σε 5ο.. Ετσι κι αλλιως δεν χανεις και τιποτα..
lamar
QUOTE(il postino @ May 30 2011, 01:21 ) *
στο μονο που συμφωνουμε λαμαρ ειναι η υπογραφη σου...

Εγω τουλαχιστον αναγνωριζω τα παντα....
IlyaZ
Παιδιά, ας είμαστε ψύχραιμοι και μην αρχίζουμε τους χαρακτηρισμούς μεταξύ μας.
panos75
QUOTE(Tyler Durden @ May 30 2011, 01:23 ) *
Sorry κιόλας που κάποιοι μπορεί να το είδαν διαφορετικά...
Αν είναι να μιλάμε πατρονάροντας να αρχίσω κι εγώ. Δεν απαιτεί κι ιδιαίτερη ευφυία

Συγγνώμη κύριε, ποιός είστε και ποιός σας μίλησε;
kobaksev
Αναλογικά μετά τα γεγονότα του περσινού 4ου τελικού θα μπορούσαν όλοι οι παίχτες του Παναθηναϊκού να σταματήσουν από την Εθνική αφού κινδύνευσε η σωματική τους ακεραιτότητα.

Σίγουρα θα έπρεπε να το πράξουν όταν βγήκε η ποινή για τα γεγονότα αυτά αφού η ομοσπονδία δεν τους σέβεται.

georgele
Τα φαουλ του αγώνα ήταν 25-18 υπερ του Παναθηναικου.Αν συνυπολογίσουμε την τεχνική ποινη στον Τεοντοσιτς και το αντιαθλητικό στον Σπανουλη που είναι καθαρά και αποδεκτά απ όλους μιλάμε για διαφορά 5 φαουλ σε 40 λεπτά αγώνα.
Αυτο ως μια απλη υποσημείωση για να μην φτανουμε στο άλλλο ακρο
saou
Ρε φίλε, απορώ με το θράσος σας. Πριν μερικούς μήνες οι Ολυμπιακοί παραδέχτηκαν τα όργια στο Καραϊσκάκη και το "οφσάιντ" του Κατσουράνη. Εσείς θα σας πέσει η μούρη να κάνετε το ίδιο μια φορά;

Εντάξει τώρα είσαι και συ κάπως αφελής. Εδώ δε βρέθηκε ένας πέρυσι να το κάνει που έγιναν τα απίστευτα. Τα σημερινά μπροστά στον περσινό τρίτο ήταν πταίσματα. Όλες τις επαφές υπέρ του ΠΑΟ το έχουμε ξαναδεί πολλάκις το έργο. Το magnus opus των γκρι ήταν το περσινό by far.

Κακώς και ο Μπουρούσης βγήκε και είπε για απόσυρση φέτος. Αν έπρεπε σώνει και καλά να αποσυρθεί από την εθνική μετά το περσινό έπρεπε να είχε κόψει τη γαλανόλευκη.
Phil Laak
QUOTE(il postino @ May 30 2011, 01:18 ) *
το χει κερδισει αυτο φιλε μου! οπως το χει κερδισει και η αλλη η γαγγραινα ο σαρας!! ομοιως και ο παπαλουκας..

Δεν είπα ότι δεν το έχει κερδίσει.Απλά πως γίνεται όλοι να εκνευρίζονται όταν μιλάνε ο Μπουρούσης η ο Μίλος,και πως να μην τους νοιάζει όταν το κάνει ο Διαμαντίδης,ο Ναβάρο κτλ..
IlyaZ
QUOTE(kobaksev @ May 29 2011, 22:25 ) *
Αναλογικά μετά τα γεγονότα του περσινού 4ου τελικού θα μπορούσαν όλοι οι παίχτες του Παναθηναϊκού να σταματήσουν από την Εθνική αφού κινδύνευσε η σωματική τους ακεραιτότητα.

Σίγουρα θα έπρεπε να το πράξουν όταν βγήκε η ποινή για τα γεγονότα αυτά αφού η ομοσπονδία δεν τους σέβεται.

Κι εγώ ως Παναθηναϊκός θα σου απαντήσω: Ειναι καλύτερα τα καλόπαιδα τα δικά μας?

Δε νομίζω ότι έχει νόημα η συζήτηση σε τέτοιο επίπεδο. Ο Μήτσος είπε δε νομίζω ότι μπορώ να παίζω πια χειμώνα-καλοκαίρι, δεν αντέχει το σώμα μου και τελείωσε. Ο Γιάννης είπε μια βλακεία πάνω στα νεύρα του και θα του περάσει.

Εν πάση περιπτώσει, όποιος δε θέλει να παίζει στην Εθνική, πρόβλημά του. Ούτως ή άλλως, για όσους αγαπάμε πραγματικά το μπάσκετ, αυτή η ομάδα θα είναι πάντα η πιο σημαντική για μας. Εκείνοι χάνουν!
rankin
Σήμερα δεν υπάρχει κανένα άλλοθι στην διαιτησία
Δηλαδή τι περιμένουν οι κύριοι Ιβκοβιτς και Σπανούλης? Να πάνε στο ΟΑΚΑ και να τους χαϊδεύουν?
Συγγνώμη κύριοι, αλλά αν ηταν τοσο απλά τα πράγματα δεν θα σας πληρώναμε το βάρος σας σε χρυσάφι!
Αν θέλαμε να λύσουμε το πρόβλημα "διαιτησία", θα ανατινάζαμε το μαγαζί του Ρήγα και εμείς..
Όταν ο Αγγελόπουλος έβαλε το χέρι στη τσέπη και έφερε ολους αυτούς που έφερε, το έκανε για να κερδίσει ΚΑΙ την διαιτησία

Όποιος λοιπόν αναλαμβάνει την ευθύνη να παίζει ή να προπονεί αυτή την ομάδα, θα πρέπει να ειναι έτοιμος να μην ζητήσει ποτέ ευθύνες απο τη διαιτησία...
Οι δικαιολογίες δεν ειναι αποδεκτές

Για την ψυχολογία μικρής ομάδας, δεν υπάρχει άλλοθι
Για το γεγονός οτι αρκεί μια φορά να βρεθεί η ομάδα πίσω στο σκορ, για να την πάρει ο διάολος και να μη μπορούν να βάλουν ούτε μπάσιμο, δεν φταίει η διαιτησία...

Δεν περιμένω τίποτα απολύτως απο αυτη την ομάδα.
Δεν έχουν κανένα πείσμα και κανένα αίσθημα ευθυνης απέναντι στους οπαδους της ομάδας, και κυρίως, απέναντι στους προέδρους τους

Δηλαδή πραγματικά, έχεις ήδη παίξει 15-20 παιχνίδια απέναντι στον ΠΑΟ, και εξακολουθείς και χάνεις τον αυτοελεγχο σου με το πρώτο σφύριγμα???
Ε τότε, πολύ απλά, είσαι ΒΛΑΚΑΣ και τσιμπάς ξανά και ξανά στο ίδιο πράγμα, και εγω τους βλάκες δεν τους συμπαθώ, ούτε τους δικαιολογώ..
Μετά απο 38 φαλτσα σφυριγματα θα έπρεπε να εξακολουθείτε να μάχεστε σαν λυσσασμένα σκυλιά και όχι ήδη να χτυπιέστε και να έχετε βρει την δικαιολογία σας... Αφου δεν ειστε ικανοί για κάτι τέτοιο, είστε λίγοι και ανύπαρκτοι...
natouralistis
-Στο μπασκετ δε κερδιζει παντα ο καλυτερος

-Αυτο μη το ξαναπεις.Κερδιζει παντα ο καλυτερος και γι'αυτο μου αρεσει

-Τοτε γιατι εχασες απο Βαλενθια και Αρη?

-Γιατι ηταν καλυτεροι σε εκεινο το ματς.

24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif

Εγω λεω κατι διαφορετικο αδερφε μου? Αν ειμαι καλυτερος σε καποιο μεταξυ μας ματς ας με αφησουν να κερδισω..Τοσο απλα
Anaz
ρε guys κουλαρετε λιγο με τη διαιτησια σημερα..
Κλασσικη διαιτησια Οακα ηταν.
Απλα η ομαδα εχει ψυχολογικο. Παραδωθηκε στο δευτερο ημιχρονο, παλι.
Οι δυο ομαδες ειναι περιπου ισοδυναμες. Επομενως η νικη κρινεται στις λεπτομερειες.. Και σε αυτες τις τιμημενες λεπτομερειες ο Παο εχει ΠΟΛΥ καλυτερη ψυχολογια και διαιτητικα σπορια. simple as that.
Μια τετοια διαιτησια μπορει να ξεπεραστει. Μια διαιτησια που συνδυαζεται με τεραστιο ψυχολογικο βαρος, δεν..
Περιμενα με τον Ντουντα φετος οτι μπορει να ξεπερνιοταν καπως αυτο, αλλα τα ιδια παντελακη μου..
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.