QUOTE(asxeto_username @ Nov 15 2007, 07:56 )
Ναι, αυτός είναι!
Αν και στην Τούφα υπάρχει κι άλλος Χρήστος Ηλιάδης.
Μάλιστα ήταν συμπαίκτες και στην Παιανία όταν ήταν Β ΕΣΚΑ.
Και δεν έχουν καμία συγγένια!
Ο Χρήστος Ηλιάδης της Πεντέλης (αν και δεν κατάφερε να με μάθει μπάσκετ
) είναι πολύ καλός και σοβαρός προπονητής που ξέρει και κάνει πολύ καλά τη δουλειά του! Συνυπήρξαμε 3 χρόνια στην ίδια ομάδα και τον ξέρω και σαν συμπαίκτη και σαν προπονητή και μπορώ να πω ότι όντως η Πεντέλη κερδίζει πολλά από αυτόν!
η πεντελη δεν ξερω τι κερδισε απο αυτον, μπορει και τον ουρανο με τα αστρα..αλλα ενα ειναι το σιγουρο...εσυ φιλε χειροτερος γυρισες..παλια εκανες και κανα λευαπ...τωρα ουτε με αναπηρικο καροτσακι...ασε που η τεχνικη σου εχει φτασει σε αστρονομικο επιπεδο..νομιζω σε αυτο το αθλημα που παινεις την μπαλα και τρεχεις χωρις να την σκας ( αμερικαν φουτμπολ , θα ησουν καλυτερος..)
QUOTE(KILLER7 @ Nov 15 2007, 09:29 )
Καλημέρα
ο TF λείπει και μάλον δεν θα μπορέσει να μπει να απαντήσει
Εγώ αυτό που ξέρω είναι οτι κάνουμε κανονικά προπόνηση για τον αγώνα το ότι ο προπονητής λείπει δεν σημαίνει κάτι
Πάντος μιλάμε σε λίγο καιρό θα δούμε εδω πέρα το τι τρώμε κάθε μέρα τι φοράμε και πλήρη φορολογικά στοιχεία πολύ κατασκοπορουφιανιλίκι
ζητω το ρουφιανιλικι
και θελω αμεσως ο επισημος αντιπροσωπος του Λαγονησιου να βγει και να μας πει που παει ο προπονητης ακριβως και τι θα κανει
και συνεχιζω καταγγελοντας τον συμφορουμιστα gambler, που του ζητησα πληροφοριες για την μεγαλη ομαδα της Λουτσας....και αυτος με αγνοησε
τωρα πως θα κερδισουμε?????????????????
προωθουμε τον ρουφιανισμο και την κατασκοπεια ...μην το ξεχνατεεεεεεεεεεεεεεεεεε