Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Γ' ΕΣΚΑ 2007-08
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ε.Σ.Κ.Α.
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103
3 laloun kai 2 xoreuoun
QUOTE(LordOfTheCourts @ Nov 13 2007, 17:04 ) *
Οπότε δε μπορείς να πεις και εσύ ότι είσαστε δυνατή ομάδα.... δυνατή σε σχέση με τί? με την τούφα? οπότε καλύτερα να αντιμετωπίσεις όλες τις ομάδες και τοτε θα κρίνεις αν είσαστε ανταγωνηστικοί...

Αν θεωρω εγω την ομαδα μου ανταγωνιστικη ειναι καθαρα δικη μου αποψη. Απο εκει και περα αν εσυ εισαι τοσο καλος στα προγνωστικα Μπραβο 41.gif αλλα δεν θυμαμε κανεις να πετυχε πολλα στις 2 πρωτες αγωνιστικες!!!!Υπηρχε νομιζω μια πολυ καλη επαφη με τον κουβα laugh.gif Οποτε αστο να κυλισει το πραγμα και θα τα αναλυουμε αγωνα αγωνα.Για την Πεντελη δεν εχω κανει προγνωστικα ουτε προκειτε να κανω.Το μονο που θελω να δω το σαββατο ειναι ωραιο μπασκετακι

Ευχαριστω για τα περαστικα smiley.gif smiley.gif
LordOfTheCourts
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ για 3η Αγωνιστική
ΚΟΥΡΟΣ - ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ επειδή δεν έχει Χ θα πώ 2
ΑΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ 1
ΠΕΝΤΕΛΗΣ - ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ 2 ΝΟΜΙΖΩ το λαγονήσι καίγετε να κάνει τη πρώτη του νίκη...
ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΘΟΡΙΚΟΥ - ΑΟ ΕΚΑΛΗΣ 1
ΑΟ ΓΕΡΑΚΑ ΚΡΟΝΟΣ - ΑΟ ΑΡΤΕΜΙΣ 1
ΚΛ. ΟΙΟΝ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ - ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 1
ΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ - ΓΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ 1

Αυτή η αγωνιστική είναι για μεγάλο κουβά.... smiley.gif
LordOfTheCourts
Αν ήμουν καλός στα προγνωστικά... μάλλον θα έπαιζα κανενα στοίχημα... αλλά όπως βλέπεις δίνω τα προγνωστικά μου για τη Γ ΕΣΚΑ ...χαβαλές να γίνετε...
1η αγωνιστική δε έδωσα προγνωστικά.... 2η είχα 4/7 Δεν είναι και άσχημα... κουβάς μεν αλλά μικρός... smile.gif
3 laloun kai 2 xoreuoun
QUOTE(LordOfTheCourts @ Nov 13 2007, 17:21 ) *
Αν ήμουν καλός στα προγνωστικά... μάλλον θα έπαιζα κανενα στοίχημα... αλλά όπως βλέπεις δίνω τα προγνωστικά μου για τη Γ ΕΣΚΑ ...χαβαλές να γίνετε...
1η αγωνιστική δε έδωσα προγνωστικά.... 2η είχα 4/7 Δεν είναι και άσχημα... κουβάς μεν αλλά μικρός... smile.gif

ΕΕΕ τοτε sorry.Μπορει να σε περασα με καποιους αλλος που ποιασαν 2/7!!!! peace.gif peace.gif

4/7 ειναι καλο για 2η αγωνιστικη!!!!Αντε καλη 3η αγωνιστικη με πολλες εκπληξεις!!!!
LordOfTheCourts
peace.gif
TF LAGONHSI
παιδιά καλησπέρα δεν έχω χαθεί απλά έχω πολύ δουλειά. απο αύριο θα μπορέσω να είμαι ποιο ενεργά κοντά σας και θα τολμήσω για πρώτη φορά να δώσω προγνωστικά.
LordOfTheCourts
TF την πιο δύσκολη αγωνιστικήγια προγνωστικα , νομίζω, επέλεξες να ξεκινήσεις...
Καλη επιτυχία και με τη Πεντέλη... ο φίλος μας ο Μανος12 υποστηρίζει ότι είναι αρκετα ανταγωνιστικοί... και γιατι να μην είναι αφού νίκησαν και τη τούφα που εδω στο φορουμ την είχαν και για φαβορί αρκετοί....
kontos
Μιας και αρχίσαμε τα προγνωστικά εγώ κάνω το βήμα παραπάνω και δίνω και διαφορές...

ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ - ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ Άσος με +10 για Κούρο
ΑΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ Διπλό στο τέλος για Τούφα
ΠΕΝΤΕΛΗ - ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ Τρίτη ήττα για Λαγονήσι
ΚΑΛΥΒΙΑ - ΑΟ ΕΚΑΛΗΣ Άσος +20 στα Καλύβια
ΚΡΟΝΟΣ - ΑΟ ΑΡΤΕΜΙΣ Άσος (κάτω από 50 πόντους επίθεση η Λούτσα)
ΟΙΟΝ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ - ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ Διπλό στο τέλος
ΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ - ΓΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ Διπλό εύκολο
triponter
QUOTE(3 laloun kai 2 xoreuoun @ Nov 13 2007, 13:36 ) *
Καλησπερα σε ολο το forum.Παρακολουθω εδω και καιρο τις εξελιξεις στο forum απλα σημερα αποφασια να κανω register. Ο βασικος λογος ειναι για να εχει και η Πεντελη 41.gif εναν αντιπροσωπο και λογο τραυματισμου sad.gif εχω πολυ χρονο ελευθερο. Λοιπον λιγο λογια για τον ομιλο. Οπως φενονται τα πραγματα μετα την 5,6 αγωνιστικη θα βγαλουμε λιγα συμπερασματα και αυτα δεν θα ειναι σιγουρο γιατι υπαρχουν πολυ παραγοντες που οδηγουν μια ομαδα στην νικη και την αλλη στην ηττα.Ο βασικοτερος λογος ειναι οι τραυματισμοι αφου το πρωταθλημα εχει πολλες αγωνιστικες και απο οτι εχω δει σε θεμα σκοραρισματος δεν υπαρχουν πολλες λυσεις σε ολες τι ομαδες.Οσο για εμας το μονο σιγουρο ειναι οτι παιζουμε για την νικη στο καθε παιχνιδι.Στο πρωτο παιχνιδι με την Κιφισια ενω ξεκινισαμε αρκετα καλα χασαμε λιγο τον ελεγχο.Ηρθε μετα και ο τραυματισμος μου αλλα η ομαδα εδειξε χαρακτηρα και προσπαθησε να γυρισει το παιχνιδι μεχρι το τελυταιο δευτερολεπτο οπου για μενα κριθικαν ολα σε ενα τριποντο(αυτο ειναι το μπασκετ). Με την Τουφα το παιχνιδι ηταν περιεργο.Μπασκετικη ομαδα αλλα παιζοντας πολυ καλη αμυνα και σωστες λυσεις στην επιθεση πηραμε αμεσως την διαφορα και την κρατησαμε μεχρι το τελος σχετικα ευκολα.θελω να ευχαριστησω τους συμπαιχτες μου που μου αφιερωσαν την νικη λογο του τραυματισμου μου. Αυτη ειναι η μαγεια των ομαδικων αθληματων και ειδικα του Μπασκετ!!!!! blove.gif Καλο πρωταθλημα σε ολους και χωρις τραυματισμους πανω απο ολα!!

Οσο για μενα ειναι αγνωστοι η επιστροφη..........

καλησπέρα φιλε μου και καλωσηρθες στο φορουμ...και κρινοντας απο το γραψιμο σου και τις ιδεες σου θα εισαι πολυτιμο στελεχος στην παρεα μας που οπως πιστευω και νομιζω θα συμφωνειτε οι περισσοτεροι κραταει ενα επιπεδο και ενα ηθος...

περαστικα για τον τραυματισμο σου και κουραγιο..και δες τα πραματα θετικα...αυτον τον χρονο που δεν μπορεις να τον αφιερωσεις στο μπασκετ κανε κατι αλλο ωφελιμο....

συμφωνω απολυτα μαζι σου στο θεμα των τραυματισμων και των λυσεων στο παγκο..σε αυτην την κατηγορια οι παιχτες που κανουν την διαφορα ειναι μετρημενοι στα δαχτυλα..οποια ομαδα εχει τετοιες ατυχιες μπορει και να μην εχει την πορεια που προσδοκουσε..μερικοι ειναι αναντικαταστατοι.....

επισης εισαι καλος παιχτης και ας μην το λες, μιας και σε προδωσε ενας αντιπαλος με αυτα που εγραψε στο φορουμ...

σου ευχομαι οσο πιο γρηγορη επανοδο στα γηπεδα 41.gif 41.gif 41.gif
triponter
QUOTE(TF LAGONHSI @ Nov 13 2007, 16:53 ) *
παιδιά καλησπέρα δεν έχω χαθεί απλά έχω πολύ δουλειά. απο αύριο θα μπορέσω να είμαι ποιο ενεργά κοντά σας και θα τολμήσω για πρώτη φορά να δώσω προγνωστικά.

γεια σου ρε τασαρε..........οι οπαδοι σου θα σε περιμενουν 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif ...

ε λοιπον φιλε, αντε να δω και σενα να δινεις προγνωστικα και θα το καψω το ΣΚ... 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif

QUOTE(kontos @ Nov 13 2007, 17:27 ) *
Μιας και αρχίσαμε τα προγνωστικά εγώ κάνω το βήμα παραπάνω και δίνω και διαφορές...

ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ - ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ Άσος με +10 για Κούρο
ΑΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ Διπλό στο τέλος για Τούφα
ΠΕΝΤΕΛΗ - ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ Τρίτη ήττα για Λαγονήσι
ΚΑΛΥΒΙΑ - ΑΟ ΕΚΑΛΗΣ Άσος +20 στα Καλύβια
ΚΡΟΝΟΣ - ΑΟ ΑΡΤΕΜΙΣ Άσος (κάτω από 50 πόντους επίθεση η Λούτσα)
ΟΙΟΝ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ - ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ Διπλό στο τέλος
ΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ - ΓΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ Διπλό εύκολο

77.gif 77.gif 77.gif 41.gif 41.gif 41.gif ζητω στις καινοτομιες και στο ρισκο...

σε επικροτω φιλε...ευγε...και επειδη ζηλεψα τα ιδια θα κανω και εγω αυριο...

και μαλιστα θα προχωρησω ενα βημα παραπανω και θα δωσω και τους ποντους καθε παιχτη tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif
TF LAGONHSI
παιδιά καλησπέρα μόλις έβαλα internet σπίτι και είμαι πολύ χαρούμενος. θα την πέσω τώρα για ύπνο και θα τα πουμε το πρωί. καλό βράδυ σε όλους
TF LAGONHSI
ΤΑ ΕΔΩΣΑ ΚΑΙ Ο ΘΕΟς ΒΟΗΘΟΣ

ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ - ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ 2
ΠΕΝΤΕΛΗ - ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΔΩΣΩ
ΚΑΛΥΒΙΑ - ΑΟ ΕΚΑΛΗΣ Άσος 1
ΚΡΟΝΟΣ - ΑΟ ΑΡΤΕΜΙΣ Άσος 1
ΟΙΟΝ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ - ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 1
LordOfTheCourts
QUOTE(TF LAGONHSI @ Nov 13 2007, 23:29 ) *
ΤΑ ΕΔΩΣΑ ΚΑΙ Ο ΘΕΟς ΒΟΗΘΟΣ

ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ - ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ 2
ΠΕΝΤΕΛΗ - ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΔΩΣΩ
ΚΑΛΥΒΙΑ - ΑΟ ΕΚΑΛΗΣ Άσος 1
ΚΡΟΝΟΣ - ΑΟ ΑΡΤΕΜΙΣ Άσος 1
ΟΙΟΝ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ - ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 1

Δεν δίνεις επιδεί το θεωρείς αμφίρροπο...και δεν χέρεις ποιός θα κερδίσει... ή επειδή έίναι το λαγονήσι smiley.gif
Θα είναι ωραίο ματσάκι πάντως... καλη επιτυχία και στις δύ ομάδες
larnaka88
θα δωσω και εγω τα δικα μου προγνωστικα με τα συνηθη αποτελεσματα(3/7) με το ζορι
ΚΟΥΡΟΣ-ΚΗΦΙΣΙΑ=1 ΜΕ 4 ΠΟΝΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΑ
ΠΟΛΙΤΕΙΑ-ΤΟΥΦΑ=2 ΜΕ 6 ΠΟΝΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΑ
ΠΕΝΤΕΛΗ-ΛΑΓΟΝΗΣΙ=1 ΜΕ 6 ΠΟΝΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΑ
ΚΑΛΥΒΙΑ-ΕΚΑΛΗ=1 ΜΕ 8 ΠΟΝΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΑ
ΚΡΟΝΟΣ-ΛΟΥΤΣΑ=1 ΜΕ 12 ΠΟΝΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΑ
ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΣ-ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ=1 ΜΕ 2 ΠΟΝΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΑ
ΜΕΛΙΣΣΙΑ-ΠΑΛΛΗΝΗ=2 ΜΕ 6 ΠΟΝΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΑ
μου ευχομαι καλη επιτυχια(επιτελους)
ΕΛΠΙΖΩ ΓΙΑ 6/7(ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ)
triponter
καλημερα παιδιααααααααααααα....ετοιμαστειτε για την αγωνιστικη...τερμα τα ξενυχτια και οι γυναικες αρχιζει η συγκεντρωση...λοιπον τα προγνωστικα μου με ποντους διαφορα ειναι :

ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ - ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ 1 ( + 6 )
την κηφισια την πιστεψα, αλλα η τριανταρα που εφαγε με απογοητευσε..και ο κουρος φαινεται αρκετα δυνατος και απο οτι ξερω στο γηπεδο του ειναι ακομα χειροτερα τα πραματα

ΑΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ 1 ( + 15-20 )
η πολιτεια δειχνει τρενο...ποιος θα την σταματησει??? μαλλον οχι η τουφα....

Ν.ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ - ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ 2 ( + 2 )
τασοοοο και μοτσαρτ η τελευταια σας ευκαιρια να δειξετε οτι θα ειστε μεσα στην 4αδα...αλλιωτικα δυσκολα τα πραματα....

ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΓΑΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΘΟΡΙΚΟΥ - ΑΟ ΕΚΑΛΗΣ 1 ( + 20 )
θα εβαζα περισσοτερους ποντους αλλα καπου στο 3'δεκαλεπτο θα αρχισουν οι αλλαγες

ΓΕΡΑΚΑ ΚΛ. ΑΟ ΓΕΡΑΚΑ ΚΡΟΝΟΣ - ΑΟ ΑΡΤΕΜΙΣ 1 ( + 6 )
Δυστυχως την ομαδα μας την χτυπησε η ατυχια ασχημα...εκτος απο μενα (το παλτο) θα λειψει και ο πρωτος σκορερ μας της προηγουμενης αγωνιστικης (21ποντακια) και οι λυσεις οι καλες λιγοστευουν...ο φιλος μας ο Λορντ πρεπει να παιξει για 2-3 παιχτες..θα τα καταφερει?? εγω τον πιστευω...μακαρι να βγω ψευτης, αλλα ο αγωνας δεν θα ειναι περιπατος

ΟΙΟΝ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ - ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 1 ( +8 )
απλα γιατι ο αγ.στεφανος εχει καλο προπονητη και εναν παιχτη που βαζει και 30αρες αμα λαχει...

ΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ - ΓΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ 1 ( + 10 )
βαρεθηκα να παιζω παλληνη και να την χανω συνεχως....τα μελισσια πρεπει να κερδισουν γιατι θα εχουν μεγαλο προβλημα....η παλληνη ειναι σε τραγικη κατασταση και δεν ξερω αν θα συνελθει σε ενα δυσκολο εκτος εδρας αγωνα..

αυτα απο μενα παιδια.... με 4/7 και 3/7 τωρα ευελπιστω σε κατι καλυτερο......
triponter
που εισαι ρε ΧΑΔ..που εχαθης???
LordOfTheCourts
Βλέπω triponter ακολουθείς τον αρχηγό (LordofTheCourts 4/7 smile.gif )στις προβλέψεις...
ρε... οι θα πάρουμε και οι 2 κουβά ή όλα μια χαρά....
Πίστεψε με... με την Άρτεμης θα το πάρουμε το παιχνιδάκι... παρόλες τις απώλειές μας.... αλλά αν κερδίσουμε θα κερδίσουμε πάνω από 10 πόντους... διαφορετικά θα χάσουμε με 5-6 (με τίποτα αυτο το σενάριο)
triponter
QUOTE(LordOfTheCourts @ Nov 14 2007, 13:24 ) *
Βλέπω triponter ακολουθείς τον αρχηγό (LordofTheCourts 4/7 smile.gif )στις προβλέψεις...
ρε... οι θα πάρουμε και οι 2 κουβά ή όλα μια χαρά....
Πίστεψε με... με την Άρτεμης θα το πάρουμε το παιχνιδάκι... παρόλες τις απώλειές μας.... αλλά αν κερδίσουμε θα κερδίσουμε πάνω από 10 πόντους... διαφορετικά θα χάσουμε με 5-6 (με τίποτα αυτο το σενάριο)

τρομαρα σου......μας το παιζεις και γκουρου του στοιχηματος επειδη μια φορα ειχες 4/7 κατα τυχη βεβαια....

ρε θα σας σκισω ολους στο παιχνιδακι μας..να ξερετε σας παρακολουθω και θα σας εκθεσω.... tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif

...........................................................................

ταγαρι και κριαρι μαζι φροντισε να κερδισετε την Λουτσα, γιατι αλλιωτικα ugly1.gif ugly_tocktock.gif torture.gif hammer.gif guns.gif ugly1.gif ugly1.gif

και αν δεν μπορειτε μονοι σας πες το μου να λαδωσω κανα διαιτητη...ειμαστε αλλωστε γνωστοι για το φαιρ πλαυ μας.....

.......................................................................
ρε συ κοιτα μη κερδισετε και καμια 30αρια ποντους και μετα πουν οι αποεξω (βλεπε διοικηση) τι να τον κανουμε τον τριποντερ αφου ετσι και αλλιως πεταμε.... tongue.gif tongue.gif tongue.gif ....να κερδισετε με τροπο 24.gif 24.gif 24.gif
LordOfTheCourts
Στο υπόσχομαι....δεν θα βάλουμε κανένα τρίποντο... αλλά διστυχώς θα φανεί ότι μπορούμε και χωρίς εσένα....
Καθε φορά ήρωα θέλεις να σε κάνουμε...
icon_drunk.gif
aionio talento
QUOTE(triponter @ Nov 14 2007, 13:36 ) *
τρομαρα σου......μας το παιζεις και γκουρου του στοιχηματος επειδη μια φορα ειχες 4/7 κατα τυχη βεβαια....

ρε θα σας σκισω ολους στο παιχνιδακι μας..να ξερετε σας παρακολουθω και θα σας εκθεσω.... tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif

...........................................................................

ταγαρι και κριαρι μαζι φροντισε να κερδισετε την Λουτσα, γιατι αλλιωτικα ugly1.gif ugly_tocktock.gif torture.gif hammer.gif guns.gif ugly1.gif ugly1.gif

και αν δεν μπορειτε μονοι σας πες το μου να λαδωσω κανα διαιτητη...ειμαστε αλλωστε γνωστοι για το φαιρ πλαυ μας.....

.......................................................................
ρε συ κοιτα μη κερδισετε και καμια 30αρια ποντους και μετα πουν οι αποεξω (βλεπε διοικηση) τι να τον κανουμε τον τριποντερ αφου ετσι και αλλιως πεταμε.... tongue.gif tongue.gif tongue.gif ....να κερδισετε με τροπο 24.gif 24.gif 24.gif

καλα καλα . . . κοιτα να πας πρωτα να δεις το ματς και ασε τα υπολοιπα ! μην σε ψαχνουμε παλι ! !
triponter
QUOTE(aionio talento @ Nov 14 2007, 13:57 ) *
καλα καλα . . . κοιτα να πας πρωτα να δεις το ματς και ασε τα υπολοιπα ! μην σε ψαχνουμε παλι ! !

ημαρτοννννννννν..απο που ξεφυτρωσες εσυ παλι????

ρε συ δε μπορουσα να παω αφου τα γεραματα με επιασαν για τα καλα...

αφου την παρασκευη ειχα συγχρονως : τενοντιτιδα, ιωση, πυρετο, πονους στην μεση, πονους στην κοιλια, πονοκεφαλο.....κτλ...και βεβαια το Σαββατο ημουν μια χαρα tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif

ελα το Σαββατο να δουμε τον αγωνα μαζι...7 παιζουμε και για αλλη μια φορα δεν θα ειμαι ουτε καν στον παγκο...αλλα στην εξεδρα....

το παραδεχομαι ...ειμαι το παλτο της χρονιας...αλλα εχω στιλ... smiley.gif smiley.gif
LordOfTheCourts
ε ρε παντόφλα που πέφτει.... ίωση και τενοντίτιδα το λες τώρα... ου ρε τσουτσα.... smile.gif
3 laloun kai 2 xoreuoun
Καλησπερα στο forum.Φιλοι στοιχιματζιδες βγαλτε απο το κουπονι ενα παιχνιδακι γιατι παει για ακυρωση απο οτι φενετε.Το ματσακη ειναι το Πεντελη - Λαγονησι καθως η ομαδα του Λαγονησιου ζητησε αναβολη.Περισσοτερες πληροφοριες θα μας πουν οι ιδιοι!!!
asxeto_username
QUOTE(3 laloun kai 2 xoreuoun @ Nov 14 2007, 17:41 ) *
Καλησπερα στο forum.Φιλοι στοιχιματζιδες βγαλτε απο το κουπονι ενα παιχνιδακι γιατι παει για ακυρωση απο οτι φενετε.Το ματσακη ειναι το Πεντελη - Λαγονησι καθως η ομαδα του Λαγονησιου ζητησε αναβολη.Περισσοτερες πληροφοριες θα μας πουν οι ιδιοι!!!

άρα δε θα γίνει το παιγνίδι????

ήθελα να έρθω να σας ξαναδώ, γιατί με την Τούφα σας έφερα γούρι............... rolleyes.gif
3 laloun kai 2 xoreuoun
QUOTE(asxeto_username @ Nov 14 2007, 18:28 ) *
άρα δε θα γίνει το παιγνίδι????

ήθελα να έρθω να σας ξαναδώ, γιατί με την Τούφα σας έφερα γούρι............... rolleyes.gif

Απο οτι ξερω δεν θα γινει.Τωρα δεν νομιζω να αλλαξει κατι τις επομενες μερες!
christina n10
QUOTE(3 laloun kai 2 xoreuoun @ Nov 14 2007, 19:56 ) *
Απο οτι ξερω δεν θα γινει.Τωρα δεν νομιζω να αλλαξει κατι τις επομενες μερες!
Κ μενα οι πληροφοριες μου μεχρι χθες λενε το ιδιο πραγμα,αναβολη του παιχνιδιου,
διοτι ο προπονητης της ομαδας, ελειπε σε επαγγελματικο ταξιδι και δεν θα ειχε προλαβει να προπονησει την ομαδα ως το σαββατο που θα παιζατε.ομως ο φιλος μας",the lagonhsi",θα μπορεσει να μας πει περισσοτερα.

"3 laloun kai 2 xoreuoun",διαβασα την κυριακη που ειχαν οι εφημεριδες τα αποτελεσματα σας ,το ονομα του προπονητη σας.Ειναι ο Χρηστος Ηλιαδης,πρωην παικτης του νεοπεντελικου κ πρωην προπονητης της γυναικειας ομαδας της παιανιας?ΑΝ ΝΑΙ,ειστε πολυ τυχεροι!!! 41.gif
LordOfTheCourts
Θα μας ήταν βολικό και εμάς να μην παίζαμε το Σάββατο με Αρτεμη... απουσίες αρκετές.... δύσκολο ματσάκι για εμάς.... αλλά οι παράγοντές μας δεν βρήκαν καμία δικαιολογία να το αναβάλουμε....

Το ματς με Πεντέλη και Λαγονήσι πότε θα γίνει? Μεσοβδόμαδα?
asxeto_username
QUOTE(christina n10 @ Nov 15 2007, 07:35 ) *
Κ μενα οι πληροφοριες μου μεχρι χθες λενε το ιδιο πραγμα,αναβολη του παιχνιδιου,
διοτι ο προπονητης της ομαδας, ελειπε σε επαγγελματικο ταξιδι και δεν θα ειχε προλαβει να προπονησει την ομαδα ως το σαββατο που θα παιζατε.ομως ο φιλος μας",the lagonhsi",θα μπορεσει να μας πει περισσοτερα.
"3 laloun kai 2 xoreuoun",διαβασα την κυριακη που ειχαν οι εφημεριδες τα αποτελεσματα σας ,το ονομα του προπονητη σας.Ειναι ο Χρηστος Ηλιαδης,πρωην παικτης του νεοπεντελικου κ πρωην προπονητης της γυναικειας ομαδας της παιανιας?ΑΝ ΝΑΙ,ειστε πολυ τυχεροι!!! 41.gif

Ναι, αυτός είναι!
Αν και στην Τούφα υπάρχει κι άλλος Χρήστος Ηλιάδης.
Μάλιστα ήταν συμπαίκτες και στην Παιανία όταν ήταν Β ΕΣΚΑ.
Και δεν έχουν καμία συγγένια!

Ο Χρήστος Ηλιάδης της Πεντέλης (αν και δεν κατάφερε να με μάθει μπάσκετ tongue.gif tongue.gif tongue.gif ) είναι πολύ καλός και σοβαρός προπονητής που ξέρει και κάνει πολύ καλά τη δουλειά του! Συνυπήρξαμε 3 χρόνια στην ίδια ομάδα και τον ξέρω και σαν συμπαίκτη και σαν προπονητή και μπορώ να πω ότι όντως η Πεντέλη κερδίζει πολλά από αυτόν!
Ha6
QUOTE(LordOfTheCourts @ Nov 15 2007, 10:33 ) *
Θα μας ήταν βολικό και εμάς να μην παίζαμε το Σάββατο με Αρτεμη... απουσίες αρκετές.... δύσκολο ματσάκι για εμάς.... αλλά οι παράγοντές μας δεν βρήκαν καμία δικαιολογία να το αναβάλουμε....

Το ματς με Πεντέλη και Λαγονήσι πότε θα γίνει? Μεσοβδόμαδα?

Το παιχνίδι Πεντέλη-Λαγονήσι δεν θα γίνει διότι ο προπονητής του Λαγονησίου θα απουσιάζει σε επαγγελματικό ταξίδι και θα επιστρέψει Σάββατο βράδυ. Αυτό το γνωρίζανε από όταν έγινε η κλήρωση του πρωταθλήματος (20 Αυγούστου περίπου) και είχαν ενημερώσει και την Πεντέλη από τότε. Επομένως δεν υπάρχει καμία "ύποπτη" αναβολή και καλό θα ήταν να μην δημιουργούμε λανθασμένες εντυπώσεις.

Υγ:δεν έχω καμία σχέση με την ομάδα του Λαγονησίου.
Manos12
Καλημέρα σε όλους smile.gif
Ο Εθνικός Ελ/σων για πρώτη φορά έπαιξε πλήρης χτες και φυσικά κερδίσαμε τον Γρανικό, που μέχρι χτές είχε 2-0. Θέλω να σχολιάσω τη διαιτησία που ήταν 95-5 εναντίον μας αφήνοντας τους να σπρώχνουν σε όλα τα ριμπάουντ... Είναι από αυτά τα παιχνίδια που αναρωτιέσαι πως γίνεται
  • Η μια ομάδα να πιέζει και να μην κάνει φάουλ και η άλλη (εμείς) που ποτέ δεν παίζουμε άμυνα, να κάνει συνέχεια φάουλ (7-1) στο 3ο δεκάλεπτο !!!
  • Η μια ομάδα (εμείς) να έχει 3 ψηλούς, η άλλη 2 ημίψηλους και να παίρνει όλα τα ριμπάουντ !! Μια μικρή λεπτομέρεια είναι ότι σε κάθε φάση έβλεπες κάποιον από τους 3 να εκτινάσεται μετά από σπρώξιμο... Όλοι το έβλεπαν εκτός από 2...

Δεν θέλω να γκρινιάζω, αλλά με εκνευρίζει όταν βλέπω τέτοια συμπεριφορά από τους διαιτητές. Τουλάχιστον πρέπει να σέβονται την προσπάθειά μας !!

Καλή επιτυχία σε αυτούς που παίζουν αύριο
KILLER7
Καλημέρα
ο TF λείπει και μάλον δεν θα μπορέσει να μπει να απαντήσει
Εγώ αυτό που ξέρω είναι οτι κάνουμε κανονικά προπόνηση για τον αγώνα το ότι ο προπονητής λείπει δεν σημαίνει κάτι
Πάντος μιλάμε σε λίγο καιρό θα δούμε εδω πέρα το τι τρώμε κάθε μέρα τι φοράμε και πλήρη φορολογικά στοιχεία πολύ κατασκοπορουφιανιλίκι icon_wave.gif
triponter
QUOTE(asxeto_username @ Nov 15 2007, 07:56 ) *
Ναι, αυτός είναι!
Αν και στην Τούφα υπάρχει κι άλλος Χρήστος Ηλιάδης.
Μάλιστα ήταν συμπαίκτες και στην Παιανία όταν ήταν Β ΕΣΚΑ.
Και δεν έχουν καμία συγγένια!

Ο Χρήστος Ηλιάδης της Πεντέλης (αν και δεν κατάφερε να με μάθει μπάσκετ tongue.gif tongue.gif tongue.gif ) είναι πολύ καλός και σοβαρός προπονητής που ξέρει και κάνει πολύ καλά τη δουλειά του! Συνυπήρξαμε 3 χρόνια στην ίδια ομάδα και τον ξέρω και σαν συμπαίκτη και σαν προπονητή και μπορώ να πω ότι όντως η Πεντέλη κερδίζει πολλά από αυτόν!

η πεντελη δεν ξερω τι κερδισε απο αυτον, μπορει και τον ουρανο με τα αστρα..αλλα ενα ειναι το σιγουρο...εσυ φιλε χειροτερος γυρισες..παλια εκανες και κανα λευαπ...τωρα ουτε με αναπηρικο καροτσακι...ασε που η τεχνικη σου εχει φτασει σε αστρονομικο επιπεδο..νομιζω σε αυτο το αθλημα που παινεις την μπαλα και τρεχεις χωρις να την σκας ( αμερικαν φουτμπολ , θα ησουν καλυτερος..)

QUOTE(KILLER7 @ Nov 15 2007, 09:29 ) *
Καλημέρα
ο TF λείπει και μάλον δεν θα μπορέσει να μπει να απαντήσει
Εγώ αυτό που ξέρω είναι οτι κάνουμε κανονικά προπόνηση για τον αγώνα το ότι ο προπονητής λείπει δεν σημαίνει κάτι
Πάντος μιλάμε σε λίγο καιρό θα δούμε εδω πέρα το τι τρώμε κάθε μέρα τι φοράμε και πλήρη φορολογικά στοιχεία πολύ κατασκοπορουφιανιλίκι icon_wave.gif

ζητω το ρουφιανιλικι 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif

και θελω αμεσως ο επισημος αντιπροσωπος του Λαγονησιου να βγει και να μας πει που παει ο προπονητης ακριβως και τι θα κανει tongue.gif tongue.gif tongue.gif

και συνεχιζω καταγγελοντας τον συμφορουμιστα gambler, που του ζητησα πληροφοριες για την μεγαλη ομαδα της Λουτσας....και αυτος με αγνοησε sad-smiley-009.gif sad-smiley-009.gif sad-smiley-009.gif sad-smiley-009.gif sad-smiley-009.gif sad-smiley-009.gif sad-smiley-009.gif

τωρα πως θα κερδισουμε?????????????????

προωθουμε τον ρουφιανισμο και την κατασκοπεια ...μην το ξεχνατεεεεεεεεεεεεεεεεεε
triponter
QUOTE(Manos12 @ Nov 15 2007, 08:55 ) *
Καλημέρα σε όλους smile.gif
Ο Εθνικός Ελ/σων για πρώτη φορά έπαιξε πλήρης χτες και φυσικά κερδίσαμε τον Γρανικό, που μέχρι χτές είχε 2-0. Θέλω να σχολιάσω τη διαιτησία που ήταν 95-5 εναντίον μας αφήνοντας τους να σπρώχνουν σε όλα τα ριμπάουντ... Είναι από αυτά τα παιχνίδια που αναρωτιέσαι πως γίνεται
  • Η μια ομάδα να πιέζει και να μην κάνει φάουλ και η άλλη (εμείς) που ποτέ δεν παίζουμε άμυνα, να κάνει συνέχεια φάουλ (7-1) στο 3ο δεκάλεπτο !!!
  • Η μια ομάδα (εμείς) να έχει 3 ψηλούς, η άλλη 2 ημίψηλους και να παίρνει όλα τα ριμπάουντ !! Μια μικρή λεπτομέρεια είναι ότι σε κάθε φάση έβλεπες κάποιον από τους 3 να εκτινάσεται μετά από σπρώξιμο... Όλοι το έβλεπαν εκτός από 2...
Δεν θέλω να γκρινιάζω, αλλά με εκνευρίζει όταν βλέπω τέτοια συμπεριφορά από τους διαιτητές. Τουλάχιστον πρέπει να σέβονται την προσπάθειά μας !!

Καλή επιτυχία σε αυτούς που παίζουν αύριο

γεια σου φιλε μανοοοο...φτου ρε γαμωτο κερδισατε........και τωρα ποιον θα κοροιδευω icon_drunk.gif icon_drunk.gif ...αντε με φιλοτιμη προσπαθεια να πεσετε στην δ' εσκα...

επισης για την διατησια δε σε πιστευα, λεω υπερβολικος θα ειναι...αλλα το επιχειρημα σου οτι ενω δεν παιζεται αμυνα σας σφυριζε φαουλ, με επεισε...το θυμαμαι το συστημα σας..αμυνα με τα ματια tongue.gif

συγχαρητηρια...

εσυ επαιξες??? εβαλες κανα καλαθακι???
Manos12
QUOTE(triponter @ Nov 15 2007, 12:04 ) *
γεια σου φιλε μανοοοο...φτου ρε γαμωτο κερδισατε........και τωρα ποιον θα κοροιδευω icon_drunk.gif icon_drunk.gif ...αντε με φιλοτιμη προσπαθεια να πεσετε στην δ' εσκα...

χεχεχε σου έχω πει δε χωράμε στη Δ' tongue.gif

επισης για την διατησια δε σε πιστευα, λεω υπερβολικος θα ειναι...αλλα το επιχειρημα σου οτι ενω δεν παιζεται αμυνα σας σφυριζε φαουλ, με επεισε...το θυμαμαι το συστημα σας..αμυνα με τα ματια tongue.gif

Όσο το ματιασμα δεν θεωρείται φάουλ, δεν έχουμε πρόβλημα wink.gif

συγχαρητηρια...

εσυ επαιξες??? εβαλες κανα καλαθακι???

Έπαιξα πολύ (μέχρι να αποβληθώ με τεχνική ποινή !!) αλλά δεν έβαλα πάνω από 8 νομίζω... Είμαι ακόμα επηρεασμένος από τον τραυματισμό και την αποχή (είμαι με 2 προπονήσεις τις τελευταίες 5 βδομάδες !!)
αλλά επανέρχομαι σιγά σιγά biggrin.gif
triponter
QUOTE(Manos12 @ Nov 15 2007, 10:19 ) *
Έπαιξα πολύ (μέχρι να αποβληθώ με τεχνική ποινή !!) αλλά δεν έβαλα πάνω από 8 νομίζω... Είμαι ακόμα επηρεασμένος από τον τραυματισμό και την αποχή (είμαι με 2 προπονήσεις τις τελευταίες 5 βδομάδες !!)
αλλά επανέρχομαι σιγά σιγά biggrin.gif

αποβληθηκες????? ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif

ημαρτοννννννννννννννννννννν......νομιζα οτι παιχτες σαν και εσενα και εμενα, που κανουν την τακτικη του ματιασματος στους αντιπαλους δεν μπορουν να αποβληθουν ποτε...

εγω την τελευταια φορα που αποβληθηκα ηταν στο πρωταθλημα του σχολειου...οταν μου δωσαν 4 αδικα φαουλ και στο πεμπτο γλιστρισα και επεσα πανω σε καποιον και τον σκοτωσα tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif

νομιζω οτι ηταν μεγαλη στιγμη στην καριερα σου...μπηκες στο πανθεων των αμυντικων παιχτων 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif

συγχαρητηρια... 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif
asxeto_username
QUOTE(triponter @ Nov 15 2007, 11:58 ) *
η πεντελη δεν ξερω τι κερδισε απο αυτον, μπορει και τον ουρανο με τα αστρα..αλλα ενα ειναι το σιγουρο...εσυ φιλε χειροτερος γυρισες..παλια εκανες και κανα λευαπ...τωρα ουτε με αναπηρικο καροτσακι...ασε που η τεχνικη σου εχει φτασει σε αστρονομικο επιπεδο..νομιζω σε αυτο το αθλημα που παινεις την μπαλα και τρεχεις χωρις να την σκας ( αμερικαν φουτμπολ , θα ησουν καλυτερος..)

εγώ πια έχω γεράσει.
δε με κρατάνε τα πόδια μου και παίζω όσο μπορώ.
εσύ όμως γκρινιάζεις ότι γέρασες και ότι δεν μπορείς να περπατήσεις κι ας μην είσαι ακόμα ούτε 28 καλά καλά...

και μπορεί εγώ να είμαι όλα όσα λες κι ακόμα περισσότερα, αλλά τουλάχιστον δεν αναβοσβήνει ενα R πάνω δεξιά μου όταν τρέχω, όπως εσένα...
triponter
QUOTE(asxeto_username @ Nov 15 2007, 10:48 ) *
εγώ πια έχω γεράσει.
δε με κρατάνε τα πόδια μου και παίζω όσο μπορώ.
εσύ όμως γκρινιάζεις ότι γέρασες και ότι δεν μπορείς να περπατήσεις κι ας μην είσαι ακόμα ούτε 28 καλά καλά...

και μπορεί εγώ να είμαι όλα όσα λες κι ακόμα περισσότερα, αλλά τουλάχιστον δεν αναβοσβήνει ενα R πάνω δεξιά μου όταν τρέχω, όπως εσένα...

βοηθεια μοντεραιτορ...καποιος ας επεμβει...φιλοι μου συμφορουμιστες υποστηριξτε με...

με βριζει και με κοροιδευει sad-smiley-009.gif sad-smiley-009.gif sad-smiley-009.gif sad-smiley-009.gif sad-smiley-009.gif sad-smiley-009.gif sad-smiley-009.gif sad-smiley-009.gif sad-smiley-009.gif

καντε τον μπαν....καντε τον μπαν......
asxeto_username
ε καλά... δε σε βρίζω...
ούτε σε κοροϊδεύω

όταν λέω ότι τρέχεις σαν να είσαι σε replay, μάλλον κοπλιμέντο σου κάνω!!! tongue.gif tongue.gif

άσε που παραπληροφορώ τους φετινούς σου αντιπάλους!

θα περιμένουν να αντιμετωπίσουν κανένα αργοκίνητο 100+ 3αρο4άρι, ένώ εσύ είσαι ένα λιγερόκορμο, ταχύτατο guard, ε; ε; tongue.gif
triponter
QUOTE(asxeto_username @ Nov 15 2007, 11:05 ) *
ε καλά... δε σε βρίζω...
ούτε σε κοροϊδεύω

όταν λέω ότι τρέχεις σαν να είσαι σε replay, μάλλον κοπλιμέντο σου κάνω!!! tongue.gif tongue.gif

άσε που παραπληροφορώ τους φετινούς σου αντιπάλους!

θα περιμένουν να αντιμετωπίσουν κανένα αργοκίνητο 100+ 3αρο4άρι, ένώ εσύ είσαι ένα λιγερόκορμο, ταχύτατο guard, ε; ε; tongue.gif

ακριβωςςςςςςςςςςςςςς.. ειναι γνωστο οτι απο μικρος ημουν φετες και ειχα σπαρτιατικη εκπαιδευση που συνεχιζεται ακομα και τωρα....

ιδου αν δε πιστευετε

TF LAGONHSI
παιδιά γεια χαρά και απο μένα. εμείς κάνουμε κανονικά προπόνηση και δεν ξέρουμε τίποτα για το παιχνίδι.
πάντως έχει πέσει τρελλή κατασκοπεία. αν είναι δυνατόν ούτε Α Εθνική να ήμασταν
LordOfTheCourts
QUOTE(Ha6 @ Nov 15 2007, 10:50 ) *
Το παιχνίδι Πεντέλη-Λαγονήσι δεν θα γίνει διότι ο προπονητής του Λαγονησίου θα απουσιάζει σε επαγγελματικό ταξίδι και θα επιστρέψει Σάββατο βράδυ. Αυτό το γνωρίζανε από όταν έγινε η κλήρωση του πρωταθλήματος (20 Αυγούστου περίπου) και είχαν ενημερώσει και την Πεντέλη από τότε. Επομένως δεν υπάρχει καμία "ύποπτη" αναβολή και καλό θα ήταν να μην δημιουργούμε λανθασμένες εντυπώσεις.

Υγ:δεν έχω καμία σχέση με την ομάδα του Λαγονησίου.

Δεν με απασχολεί αν υπάρχει οποιαδήποτε ύποπτη αναβολή.... θα με ενδιέφερε να μη παίξουμε εμείς και ας το καταφέρναμε και με ύποπτες αναβολές.... smiley.gif

Δεν δημιουργησα, ούτε προσπάθησα να δημιουργήσω οποιαδήποτε λανθασμένη εντύπωση... δεν ισχυρήστικα ποτέ οτι γνωρίζω κάτι πάνω στο θέμα του λαγονησίου και της αναβολής.... απλώς θα μας βόλεβε να μην παίζαμε και εμείς αυτό το Σάββατο....
αυτά... icon_drunk.gif
triponter
εξω η παραγκα του Λαγονησιου 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif

στοιχεια λενε οτι οι συμφορουμιστες Μοτσαρτ και ΤΦ ΛΑΓΟΝΗΣΙ εθεαθησαν στην θεσσαλονικη με μεγαλη μαυρη βαλιτσα και λουλουδια στο χερι ( δεν ξερω τι περιεχαν μεσα ) να περπατανε υποπτα και να κανουν το γυρω του λευκου πυργου 20 φορες...μαλλον ηταν το συνθηματικο...

αυτο λοιπον το ταξιδι φανηκε τωρα οτι δεν ηταν τυχαιο μιας και συναντησαν εκει στελεχη της ομοσπονδιας της εσκα και βεβαια περασαν την βαρια βαλιτσα σε αλλα χερια...

φημες λενε οτι ο ΤΦ Λαγονησι ηταν εμφανως αδυνατισμενος και ο κυριος Μοτσαρτ κατεβηκε με τα θρυλικα μπλε ιλουστρασιον παπουτσια...

αυτη λοιπον η συναντηση ειχε αποτελεσματα...ο αγωνας αναβληθηκε...

βεβαια οι φιλου του λαγονησιου στεναχωρηθηκαν γιατι επιδιωξαν να κερδισουν 0-20 τον αγωνα στα χαρτια και τους ποντους να τους μοιραστουν οι δυο φιλοι ( απο 10 στον καθενα )...αυτο βεβαια θα ηταν και προσωπικο ρεκορ του κου Μοτσαρτ...αλλα ευτυχως η ομοσπονδια ειναι ακριβοδικαια και απλα ανεβαλλε τον αγωνα για οταν θα ειναι ετοιμο το λαγονησι και αφου πρωτα τους ρωτησει....

68.gif 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif

ο γερακας ζητα τωρα αναβολη του αγωνα του σαββατου γιατι 7 η ωρα εχει επαναληψη την "ΜΑΡΙΑ ΤΗΝ ΑΣΧΗΜΗ" και ο τριποντερ και κανα 2 ακομα θα μαζευτουν με ποπκορν και πιτσες για να δουν αυτην την ρομαντικη ιστορια......

ευχαριστω που με ακουσατε....( οχι δεν ειμαι μεθυσμενος icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif )
LordOfTheCourts
icon_drunk.gif πες ότι θα έχουμε και μπίρες...
triponter
QUOTE(LordOfTheCourts @ Nov 15 2007, 15:00 ) *
icon_drunk.gif πες ότι θα έχουμε και μπίρες...

εσυ γιδι κατσε ησυχος...εχεις αγωνα να παιξεις και μαλιστα πρεπει να παιξεις τοσο καλα οσο ποτε αλλοτε ...

και να σπασεις το φραγμα των 20 ποντων tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif

δηλαδη πρεπει να κανεις συνεχως αυτο wos_sport3.gif wos_sport3.gif wos_sport3.gif wos_sport3.gif wos_sport3.gif
gambler
QUOTE(triponter @ Nov 15 2007, 11:58 ) *
και συνεχιζω καταγγελοντας τον συμφορουμιστα gambler, που του ζητησα πληροφοριες για την μεγαλη ομαδα της Λουτσας....και αυτος με αγνοησε sad-smiley-009.gif sad-smiley-009.gif sad-smiley-009.gif sad-smiley-009.gif sad-smiley-009.gif sad-smiley-009.gif sad-smiley-009.gif

τωρα πως θα κερδισουμε?????????????????

προωθουμε τον ρουφιανισμο και την κατασκοπεια ...μην το ξεχνατεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Καλησπέρα σε όλους και ιδιαίτερα στον triponter (σ'ευχαριστώ για τα συγχαρητήρια)
Δυστηχώς δεν θα σου πω τα δυνατά όπλα της Λούτσας διότι μου είναι αρκετά συμπαθείς (τα καθήκια μας κέρδισαν) λόγω και των παιδιών όπου γνωριζόμαστε χρόνια από ομάδες (Μάκρης-Ραφήνας κ.λ.π)έχουμε βρεθεί αρκετές φορές και το κλίμα μαζί τους είναι πάντα άψογο.Άλλα αν έχετε τόσες σημαντικές απουσίες που λές το βλέπω δύσκολο το ματσάκι..good luck!!!
gambler
QUOTE(3 laloun kai 2 xoreuoun @ Nov 14 2007, 17:41 ) *

Προσωπικά το θεωρώ απαράδεκτο να ακυρωθεί παιχνίδι για αυτό το λόγω.Εμείς πέρυσι είχαμε πάει να παίξουμε στο Κούρο 7 άτομα,ο ένας είχε επιστρέψει από εγχείρηση σκοωλ/τη, και ο 7ος ήταν 16 χρονών.Στην ουσία κατεβήκαμε 5 άτομα μόνο.Στο 1 δεκάλεπτο το σκορ ήταν 25-8 και τελικά το χάσαμε για 3 πόντους το ματσάκι στο απαράδεκτο γήπεδο τους.Θέλω να πω πως αν δεν φοβάσαι κατεβαίνεις και παίζεις....ΤΕΛΟΣ!!!!
KILLER7
QUOTE(gambler @ Nov 16 2007, 01:43 ) *
Προσωπικά το θεωρώ απαράδεκτο να ακυρωθεί παιχνίδι για αυτό το λόγω.Εμείς πέρυσι είχαμε πάει να παίξουμε στο Κούρο 7 άτομα,ο ένας είχε επιστρέψει από εγχείρηση σκοωλ/τη, και ο 7ος ήταν 16 χρονών.Στην ουσία κατεβήκαμε 5 άτομα μόνο.Στο 1 δεκάλεπτο το σκορ ήταν 25-8 και τελικά το χάσαμε για 3 πόντους το ματσάκι στο απαράδεκτο γήπεδο τους.Θέλω να πω πως αν δεν φοβάσαι κατεβαίνεις και παίζεις....ΤΕΛΟΣ!!!!

Καλημέρα
Τι αίτημα για την αναβολή του αγώνα έχει γίνει πολύ καιρό πριν και δεν οφείλεται σε κάποιο έκτακτο γεγονός όπως ο τραυματισμός κάποιου παίκτη το μόνο πρόβλημα είναι ότι άργησε πολύ η ΕΣΚΑ να απαντήσει με αυτή την λογική δεν έχει κάποια σχέση με αυτό που αναφέρεις εσύ ότι σας λείπανε παίχτες ή αυτό που θα ήθελε ο Κρόνος π.χ. να μην γίνει ο αγώνας του επειδή έχουν τραυματισμούς αυτά και ελπίζω να καταλαβαίνεται την διαφορά
RINGO..
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΠΟΥ
RINGO..
[b]ΚΙΛΛΕΡ7 ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΠΑΣ ΜΕ ΣΗΜΑ ΤΟ ΛΑΓΟ?????????????
KILLER7
QUOTE(RINGO.. @ Nov 16 2007, 09:40 ) *
[b]ΚΙΛΛΕΡ7 ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΠΑΣ ΜΕ ΣΗΜΑ ΤΟ ΛΑΓΟ?????????????

για στιφαδο icon_drunk.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.