Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Φοιτητικες οργανωσεις
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα αποδυτήρια > Γενικά κι αόριστα
Feds
Αφορμη για το ανοιγμα αυτου του τοπικ ηταν η αξεχαστη εμπειρια της εγγραφης μου στη σχολη και ο τροπος με τον οποιο τα κορακια,εεεεε..χμ..τα παιδια ηθελα να πς των διαφορων οργανοσεων επεσαν πανω μου.(Για τις κοπελες no problemo αν και ειναι υστεροβουλες του κερατα).

Τι πιστευετε εσεις(οι γηραιοτεροι κυριως οι οποιοι εχετε την αντοιστιχη εμπειρια)???
Αξιζει καποιος να γραφτει σε καποια οργανωση η οποια 8α αντιπροσωπευει ειτε τα πιστευω του ειτε θα τον διευκολυνει κατα τη διαρκεια των σπουδων(γνωριμιες,σημειωσεις κτλ)??????????
benchwarmer
QUOTE(Feds @ Sep 19 2008, 17:02 ) *
Αφορμη για το ανοιγμα αυτου του τοπικ ηταν η αξεχαστη εμπειρια της εγγραφης μου στη σχολη και ο τροπος με τον οποιο τα κορακια,εεεεε..χμ..τα παιδια ηθελα να πς των διαφορων οργανοσεων επεσαν πανω μου.(Για τις κοπελες no problemo αν και ειναι υστεροβουλες του κερατα).

Τι πιστευετε εσεις(οι γηραιοτεροι κυριως οι οποιοι εχετε την αντοιστιχη εμπειρια)???
Αξιζει καποιος να γραφτει σε καποια οργανωση η οποια 8α αντιπροσωπευει ειτε τα πιστευω του ειτε θα τον διευκολυνει κατα τη διαρκεια των σπουδων(γνωριμιες,σημειωσεις κτλ)??????????

(Νομιζω εχουμε ξαναμιλησει εμεις....)

Τραγικη κατασταση. Απλα. Αν νοιωθεις οτι καποια παραταξη αντιπροσωπευει τα πιστευω σου, τοτε καλως.. Απλα, οπως ηδη διαπιστωσες και θα διαπιστωσεις και στη συνεχεια φοβαμαι, ειναι τετοιος ο τροπος ολων, που οποιαδηποτε ιδεολογια και πολιτικη χανεται...
Οσον αφορα τη διευκολυνση, εγω καταφερα να βρω οτι χρειαζεται χωρις να γραφτω σε καποια παραταξη.. Ειδικα το πρωτο ετος, θα ειναι σημαντικη η αλληλεγγυη των πρωτοετων μεταξυ τους, περα απο παραταξεις...
apkat

γενικα οχι θεωρω οτι δεν ισχυει και 1002 λογους..

H πιο εξυπνη τακτικη που θα μπορουσες να ακολουθησεις ειναι καθε φορα να τους λες οχι ευγενικα που θα σου λενε να γραφτεις ετσι ωστε να ελπιζουν οτι καποια στιγμη θα μπορουν να σε πεισουν να μπεις στις παραταξεις και απο την αλλη να μην στερηθεις απο σημειωσεις κλπ που παρεχουν.

Φυσικα και στις παραταξεις μπορει να βρεις πολυ ενδιαφεροντα ατομα.Και μπορεις να γινεις και φιλος με καποιους απο αυτους.Αυτο ομως δεν σημαινει οτι θα ναι αναγκη να μπεις σε παραταξη.

Επσιης προβλημα γνωριμιων αν εισαι ικανοποιητικα κοινωνικο ως ατομο δεν θα εχεις.Αλλωστε μην ξεχνας οτι σαφως τα περισσοτερα ατομα ειδικα του πρωτου ετους δεν ειναι σε παραταξεις. biggrin.gif
sacarame

Φίλε Feds να σου ευχηθώ κατ'αρχάς καλή σταδιοδρομία και καλές σπουδές.Τώρα αναφορικά με την ερώτησή σου,από την τετράχρονη εμπειρία μου στη δική μου σχολή,πιστεύω ότι δεν αξίζει να γραφτείς σε κάποια από τις κομματικές παρατάξεις.Ο λόγος που το λέω αυτό είναι γιατί πιστεύω ότι δεν έχεις να κερδίσεις κάτι και θα ταλαιπωρηθείς και αρκετά..Π.χ. αναφέρεσαι σε σημειώσεις και γνωριμίες...Δεν νομίζω ότι χρειάζεσαι να μπεις σε κάποια παράταξη για να γνωρίσεις κόσμο σε μια σχολή...Και οι γνωριμίες που θα έκανες στην παράταξη θα είχαν κυρίως συμφεροντολογικό χαρακτήρα καθώς οι περισσότεροι θα επιδιώκουν να τα έχουν καλά μαζί σου γιατί αποσκοπούν στην ψήφο σου.Για τις σημειώσεις,δεν υπάρχει κανένας λόγος να ανησυχείς καθώς τα κόμματα δίνουν σημειώσεις στον καθένα χωρίς να απαιτούν να είσαι γραμμένος.Προσωπική μου συμβουλή πάντως είναι να μην εμπιστεύεσαι τις σημειώσεις των κομμάτων καθώς τις περισσότερες φορές είναι παλαιότερων ετών,ενώ υπάρχουν και φορές που είναι λάθος...

Αντίθετα η ταλαιπωρία θα είναι μεγάλη...Θα πρέπει να σηκώσεσαι πρωί για να κολλήσεις αφίσες στη σχολή,θα πρέπει να πηγαίνεις απο τα κεντρικά γραφεία του κόμματος,να είσαι στην υποδοχή των πρωτοετών και άλλα τέτοια ωραία...Μάλιστα,αν κάποια στιγμή σου τη βιδώσει και θέλεις να ξεγραφτείς,πάλι δεν θα μπορέσεις να το κάνεις εύκολα καθώς θα υποστείς πιέσεις να μην εγκαταλήψεις την παράταξη

Κλείνοντας λοιπόν θα σου πρότεινα να τις εκμετάλευτείς εκεί που νομίζεις ότι τις χρειάζεσαι,αλλά να μην τις αφήσεις να σε εκμεταλλευτούν...Και αν ακόμα ταυτίζεσαι με την οποιαδήποτε παράταξη στα πιστεύω σου,μπορείς εύκολα να την στηρίξεις στις γενικές συνελεύσεις και στις φοιτητικές εκλογές χωρίς να χρειαστεί να είσαι μέλος της...
Feds
(Αγαπητη παγκοσομπα οντως τα εχουμε ξαναπει)

Δν πιστευω σε καμια περιπτωση πως οι παραταξεις ειναι μεσο δημιουργιας γνωριμιων.Καλυτερα on my own.
Ωστοσο secarame αν οι γνωριμιες που θα εκανα αν γραφομουν σε παραταξη ειχαν υστεροβουλους στοχους τοτε αν δν γραφτω σε καποια οργανωση τοτε ακομα σιγουροτερα(!) οι γνωριμιες με παιδια παραταξεων σκοπευουν στην ψηφο μου.Η μηπως οχι??

Δν ξερω αν με καταλαβαινεις.

Υ.Γ.Ασχετως πεποιθησεων την καλυτερη πρωτη εντυπωση στους ηλεκτρολογους τουλαχιστον μου την εκαναν οι ΔΑΠιτες.Ξερουν πως να σε πλησιαζουν.Οι προσυλητιστριες ηταν κουκλες.
apkat
Kοιτα με ατομα απο παραταξεις λογικα ειδικα τον πρωτο καιρο παντα θα το εχεις στο μυαλο σου οτι ισως και γιαυτο να σου μιλανε κλπ.μετα απο καποιο καιρο ομως αν εσυ διατηρησεις την συνεπεια σου θα γινει κατανοητο.

Εγω εχω καλο φιλο απο ΠΚΣ στην σχολη ο οποιος μετα απο το πρωτο εξαμηνο που με επρηζε καπως εκ τοτε το εχει σεβαστει απολυτα.Και δεν μου εχει ξαναπει εκ τοτε να γραφτω στην ΠΚΣ.Επισης κολλητος μου απο ΑΣΣΟΕ κανει παρα πολυ παρεα με μελη 2-3 της Πασπ τα οποια επισης δεν τον ενοχλουν καθολου.

Αλλα σου ξαναλεω οτι δεν ειναι και λογος να τρελενεσαι αυτος αφου οι περισσοτεροι πρωτοετεις δεν ειναι σε καμια παραταξη και κακα τα ψεμματα τα περισσοτερα ατομα που θα γνωρισεις θα ναι απο το πρωτο ετος. biggrin.gif
sacarame
QUOTE(Feds @ Sep 19 2008, 17:45 ) *
(Αγαπητη παγκοσομπα οντως τα εχουμε ξαναπει)
Δν πιστευω σε καμια περιπτωση πως οι παραταξεις ειναι μεσο δημιουργιας γνωριμιων.Καλυτερα on my own.
Ωστοσο secarame αν οι γνωριμιες που θα εκανα αν γραφομουν σε παραταξη ειχαν υστεροβουλους στοχους τοτε αν δν γραφτω σε καποια οργανωση τοτε ακομα σιγουροτερα(!) οι γνωριμιες με παιδια παραταξεων σκοπευουν στην ψηφο μου.Η μηπως οχι??

Δν ξερω αν με καταλαβαινεις.

Δεν υπαρχουν μονο παιδιά από παρατάξεις για να κάνεις παρέα.. biggrin.gif

Τώρα αν γνωρίσεις παιδιά απο παράταξη και θεωρείς ότι αξίζουν την παρέα σου,απλώς προσπάθησε να τους ξεκαθαρίσεις ότι τα κομματικά τους δεν σε ενδιαφέρουν...

Αν και δεν έχει και μεγάλη σημασία και ούτε με ενοχλεί,είναι sacarame
vraxos
QUOTE(Feds @ Sep 19 2008, 17:45 ) *
Υ.Γ.Ασχετως πεποιθησεων την καλυτερη πρωτη εντυπωση στους ηλεκτρολογους τουλαχιστον μου την εκαναν οι ΔΑΠιτες.Ξερουν πως να σε πλησιαζουν.Οι προσυλητιστριες ηταν κουκλες.

Μην ψαρωνεις φιλε Feds στο Πολυτεχνειο δεν θα βρεις πολλες "κουκλες"...Μια φορα εμφανιζονται καθε χρονο στις εγγραφες πρωτοετων... 68.gif
sacarame
QUOTE(vraxos @ Sep 19 2008, 17:56 ) *
Μην ψαρωνεις φιλε Feds στο Πολυτεχνειο δεν θα βρεις πολλες "κουκλες"...Μια φορα εμφανιζονται καθε χρονο στις εγγραφες πρωτοετων... 68.gif

Σωστοοοοοοοοοοοοοος ο φίλος βράχος!!!!!!!!! Να τον ακούς το βράχο γιατί είναι παλιός εκεί μέσα.Πράγματι την πρώτη μέρα σκάνε αυτές...Μετά είναι ζήτημα αν θα τις δεις στην εξεταστική...Και δεν είναι και φαινόμενο μόνο του Πολυτεχνείου..Κι εδω στο Μαθηματικό όλοι μουσάτοι είμαστε και μόνο τέτοιους βλέπεις(εκτός από τους Δαπίτες που είναι τζόβενα!!!!!!) smiley.gif
Feds
Sorry sAcarame my bad.

Θα παω να γραφτω στη Δαπ.Βουρ στα τζοβενα biggrin.gif icon_drunk.gif
Ελπιζω τουλαχιστον στη φουρνια μου να υπαρχουν και καμια ντουζινα μοντελα biggrin.gif w00t.gif

Ασχετο αλλα ειδα σημερα και τον πρωτο εισαχθεντα της σχολης μου.Το λυπηθηκα το παιδι.Ειχε ερθει με τους γονεις του να γραφτει,καθοταν σε μια γωνια κοιταζε τα ποδια του μονο και πουθενα αλλου(ενω μπροστα του ηταν κατι γκομενες) και οι γονεις του κανονιζαν τα παντα για αυτον.¨ΕΛΕΟΣ.Let him have a life

Υ.Γ.Σας ευχαριστω ολους για τις συμβουλες
benchwarmer
QUOTE(Feds @ Sep 19 2008, 18:27 ) *
Sorry sAcarame my bad.
Θα παω να γραφτω στη Δαπ.Βουρ στα τζοβενα biggrin.gif icon_drunk.gif
Ελπιζω τουλαχιστον στη φουρνια μου να υπαρχουν και καμια ντουζινα μοντελα biggrin.gif w00t.gif

Ασχετο αλλα ειδα σημερα και τον πρωτο εισαχθεντα της σχολης μου.Το λυπηθηκα το παιδι.Ειχε ερθει με τους γονεις του να γραφτει,καθοταν σε μια γωνια κοιταζε τα ποδια του μονο και πουθενα αλλου(ενω μπροστα του ηταν κατι γκομενες) και οι γονεις του κανονιζαν τα παντα για αυτον.¨ΕΛΕΟΣ.Let him have a life

Υ.Γ.Σας ευχαριστω ολους για τις συμβουλες

Υπαρχουν αρκετοι τετοιοι.. Οπως θα δεις και ατομα που θα πεις "Καλα, πως εβγαλε αυτος 19000+ μορια?"

Αυτο που πρεπει ειναι να εισαι ανοιχτος σε ολους (ειδικα στην αρχη) και να μην αποκλεισεις κανεναν. Μην βιαστεις να "διαλεξεις" παρεες... Δεν ξερεις πως θα εξελιχθουν τα πραγματα..
dizzy_fingers
QUOTE(Feds @ Sep 19 2008, 18:27 ) *

Καλά θα το δεις αυτό το παιδί σε μερικά εξάμηνα και δε θα το αναγνωρίζεις... smiley.gif

Επανέρχομαι σύντομα στο τόπικ, έχει αρκετά περιθώρια για κράξιμο biggrin.gif.
Air Kef
Θεός φυλάξει παρατάξεις,και δη την ΔΑΠ,απο το πληκτρολογιο του dizzy. biggrin.gif

Για τους υπανθρώπους της ΔΑΠ ότι και να πεις λίγο. Οταν μια παράταξη εχει ως κύριο συνθημα το "ΚΑΙ Α ΚΑΟΥ ΚΑΙ ΔΑΠ-ΝΔΦΚου" και εχεις ακούσει απο τα χείλη των προκλητικά βλαμμένων μελών της "ΑΡΑ ΑΡΑ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ",καταλαβαίνεις οτι δεν αξιζει ουτε να τους φτύσεις.Ο κύριος λόγος,που ακομα και να τα κάνει ολα τέλεια η ΝΔ,δεν πρόκειται να την ψηφίσω ποτέ.Λόγω αυτής της πανελλεινής τρισαθλιότητας που έχει για φοιτητική παράταξη.Αρκεί.
Εχουν τα καλύτερα πάρτυ,τις πιο ωραίες γκόμενες,συνήθως και τον περισσότερο κόσμο.
Καλά πάρτυ βρίσκεις παντού,ωραίες γκόμενες επίσης και αν εισαι απλα κοινωνικός θα βρεις και φίλους.Όσο για σημειώσεις,δεν χρειάζεσαι ούτε ΔΑΠ ούτε τπτ.Με λιγο ψάξιμο σε φιλους και γνωστούς παντα θα βρίσκεις.

Για την ΠΑΣΠ,πανω κατω τα ιδια που ισχύουν για το νέο,άκυρο και χωρίς λογο ύπαρξης ΠΑΣΟΚ (του Γιώργου).Δεν νομίζω να σου προσφέρει τπτ,πέραν απο καποιες γνωριμίες και το να μαθεις την ιστορία του ΠΑΣΟΚ,τα ενδοξα χρόνια του Αντρέα,το "Θα τον κερδίσουμε τον ήλιο" απ'εξω και τους λόγους που ο Γιωργάκης πρέπει να ρίξει τον χοντρό.

ΠΚΣ,θα φας ξύλο,θα χάσεις μαθηματα,χρήματα,απιστευτα πολλές ώρες,ίσως και το μυαλό σου.Επίσης θα κολλήσεις πολλές αφίσες,θα ακούσεις πολύ τον συνδυασμό Λοΐζος-Παπακωνσταντίνου οσο καθεσαι στα τραπεζάκια της,θα κατέβεις σε πορείες,θα φωνάξεις,θα διαμαρτυρηθείς,καποιοι στην σχολή σου θα σε δείχνουν,θα σε αποφεύγουν,ισως τσακωθείς και με τους γονείς σου.Όλα αυτά για "το κομμα".Για μένα ειναι το μονο που μπορεί να ταιριάξει σε εναν φοιτητή.Απλά θα μάθεις να μην συμβιβάζεσαι,να διεκδικείς παντα τα όνειρα που κανεις και να παλεύεις για εναν καλύτερο κοσμο.Ασε που θα αναγκαστείς να διαβάσεις και 5-6 βιβλία για να μπορείς να συζητάς και με τους συντρόφους. biggrin.gif

Υ.Γ.: Δεν ειμαι γραμμένος,σε καμιά παράταξη.Εχω μια κλίση προς τα αριστερά,αλλά δεν θα δώσω και την ζωή μου για την επικράτηση της Παπαρήγα.
pmam
Παίδες διαφωτιστικότατες οι απαντήσεις... Και εγώ πήγα αυτή τη βδομάδα να γραφτώ στη σχολή και με έκανε τρομερή εντύπωση η εξυπηρετικότητα tongue.gif και η προθυμία laugh.gif των ανθρώπων αυτών... Σκεφτόμουν "Μα καλά, έχουν εξεταστική και αντί να στρώσουν τον κ*λο τους να διαβάσουν μπας και πάρουν ποτέ πτυχίο, κάθονται και "ψαρεύουν" για το κόμμα???" Με μια ΠΑΣΠίτισσα που μίλησα πάντως (παλαιότερα) με είπε πως άλλο να ψηφίζεις έναν βολεμένο πολιτικό 50 χρονών και άλλο ένα 20χρονο παιδί το οποίο νοιάζεται πραγματικά (Αλήθεια, δεν υπάρχουν τέτοιοι, ε??).... Και πριν ήμουν ψιλοουδετερος (όχι αρνητικός βέβαια) άλλα μετά και από αυτό το thread αποφάσισα να μην μπω σε καμια παράταξη μιας που όλοι είναι για shot.gif
Thanks, anyway και Feds έκανες πολύ καλά που άνοιξες αυτό το θέμα.
apkat
QUOTE(Air Kef @ Sep 20 2008, 00:38 ) *
Θεός φυλάξει παρατάξεις,και δη την ΔΑΠ,απο το πληκτρολογιο του dizzy. biggrin.gif
Για τους υπανθρώπους της ΔΑΠ ότι και να πεις λίγο. Οταν μια παράταξη εχει ως κύριο συνθημα το "ΚΑΙ Α ΚΑΟΥ ΚΑΙ ΔΑΠ-ΝΔΦΚου" και εχεις ακούσει απο τα χείλη των προκλητικά βλαμμένων μελών της "ΑΡΑ ΑΡΑ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ",καταλαβαίνεις οτι δεν αξιζει ουτε να τους φτύσεις.Ο κύριος λόγος,που ακομα και να τα κάνει ολα τέλεια η ΝΔ,δεν πρόκειται να την ψηφίσω ποτέ.Λόγω αυτής της πανελλεινής τρισαθλιότητας που έχει για φοιτητική παράταξη.Αρκεί.
Εχουν τα καλύτερα πάρτυ,τις πιο ωραίες γκόμενες,συνήθως και τον περισσότερο κόσμο.
Καλά πάρτυ βρίσκεις παντού,ωραίες γκόμενες επίσης και αν εισαι απλα κοινωνικός θα βρεις και φίλους.Όσο για σημειώσεις,δεν χρειάζεσαι ούτε ΔΑΠ ούτε τπτ.Με λιγο ψάξιμο σε φιλους και γνωστούς παντα θα βρίσκεις.

Για την ΠΑΣΠ,πανω κατω τα ιδια που ισχύουν για το νέο,άκυρο και χωρίς λογο ύπαρξης ΠΑΣΟΚ (του Γιώργου).Δεν νομίζω να σου προσφέρει τπτ,πέραν απο καποιες γνωριμίες και το να μαθεις την ιστορία του ΠΑΣΟΚ,τα ενδοξα χρόνια του Αντρέα,το "Θα τον κερδίσουμε τον ήλιο" απ'εξω και τους λόγους που ο Γιωργάκης πρέπει να ρίξει τον χοντρό.

ΠΚΣ,θα φας ξύλο,θα χάσεις μαθηματα,χρήματα,απιστευτα πολλές ώρες,ίσως και το μυαλό σου.Επίσης θα κολλήσεις πολλές αφίσες,θα ακούσεις πολύ τον συνδυασμό Λοΐζος-Παπακωνσταντίνου οσο καθεσαι στα τραπεζάκια της,θα κατέβεις σε πορείες,θα φωνάξεις,θα διαμαρτυρηθείς,καποιοι στην σχολή σου θα σε δείχνουν,θα σε αποφεύγουν,ισως τσακωθείς και με τους γονείς σου.Όλα αυτά για "το κομμα".Για μένα ειναι το μονο που μπορεί να ταιριάξει σε εναν φοιτητή.Απλά θα μάθεις να μην συμβιβάζεσαι,να διεκδικείς παντα τα όνειρα που κανεις και να παλεύεις για εναν καλύτερο κοσμο.Ασε που θα αναγκαστείς να διαβάσεις και 5-6 βιβλία για να μπορείς να συζητάς και με τους συντρόφους. biggrin.gif
Υ.Γ.: Δεν ειμαι γραμμένος,σε καμιά παράταξη.Εχω μια κλίση προς τα αριστερά,αλλά δεν θα δώσω και την ζωή μου για την επικράτηση της Παπαρήγα.

Γινεσαι υπερβολικα απολυτος ρε συ κεφ.Δεν διαφωνω με αυτα που λες και δεν σε διαψευδω πουθενα αλλα μην μου πεις οτι δεν εχεις βρει και ενδιαφεροντα ατομα ακομα και στην δαπ που να μπορεις να πεις και μια κουβεντα εστω και αν διαφωνεις.Οι χαρακτηρισμοι υπανθρωποι κλπ αδικουν πολλους ανθρωπους οπως και να χει.

Για την πασπ τωρα εκει βρισκω σε συγκριση με ΠΚΣ και Δαπ τα πιο ενδιαφεροντα ατομα.η πλειοψηφεια δεν αντιλεγω οτι ειναι στις περισσοτερες περιπτωσεις ατομα που θα μπορουσες να βρεις και στην ΔΑΠ ομως υπαρχουν και ατομα αρκετα με πολυ πολυ ενδιαφερον που δεν εχουν τις αγκυλωσεις που εχουν οι αντιστοιχοι της ΠΚΣ και ειναι σιγουρα περισσοτερο προβληματισμενοι απο τους αντιστοιχους της ΔΑΠ.

Για την ΠΚΣ η γνωμη μου ειναι η χειροτερη και τους εχω πολυ κοντα σαν ατομα με αυτα της ΔΑΠ.Σιγουρα εκει θα βρεις επισης ατομα με οραμα και ενδιαφερον ομως τοσο μα τοσο τραγικα αποβλακωμενα που εχουν διαβασει 3-4 κοινα βιβλια και τις αναλυσεις του ριζοσπαστη για αυτα.Δεν δεχονται στοιχειωδη επιχειρηματα και δεν εχουν στοιχειωδη λογικη σε παρα πολλες περιπτωσεις.ισως να φταιει η απολυτη προπαγανδα του κομματος και καποια στιγμη να ξεκολλησουν ομως για την ωρα ειναι μακραν οι πιο κουραστικοι συνομιλητες.

Για μενα το πιο πολυ ενδιαφερον εχουν μικροτερες παραταξεις οπως ΕΑΑΚ Πρωτοβουλια Γενοβα κλπ(Στους ηλεκτρολογους θα δεις τι ετσι ΕΑΑΚ αφου αν δεν κανω λαθος η ΑΝΑΦΗ ειναι πρωτη δυναμη) αφου δεν ελεγχονται σε τοσο μεγαλο βαθμο απο κομματα και εχουν οσο το δυνατο πιο αυθορμητες φωνες πραγμα πολυ σημαντικο για φοιτητικες παραταξεις.

Για το Δικτυο δεν εχω δυστυχως αποψη αφου στην σχολη μας δεν υπαρχει καν.. sad.gif

Υ.Γ:Φυσικα παντου υπαρχουν και εξαιρεσεις.και στην ΠΚΣ συνατας ανθρωπους που δεν εχουν καμια σχεση με την πλειοψηφεια και εχουν την δικια του ξεχωριστη αποψη και δεν κανουν μονο οτι τους συμβουλευει ο 902 και Ριζοσπαστης.
apkat
QUOTE(pmam @ Sep 20 2008, 01:30 ) *
Με μια ΠΑΣΠίτισσα που μίλησα πάντως (παλαιότερα) με είπε πως άλλο να ψηφίζεις έναν βολεμένο πολιτικό 50 χρονών και άλλο ένα 20χρονο παιδί το οποίο νοιάζεται πραγματικά (Αλήθεια, δεν υπάρχουν τέτοιοι, ε??)....

Φυσικα και υπαρχουν τετοια παιδια και μαλιστα ειναι αρκετα.οχι βεβαια η πλειοψηφεια αλλα ειναι αρκετα τα παιδια που εχουν οντως οραμα και μαχονται γιατι πιστευουν.βεβαια οταν θα δεις τα σκανδαλα και μεσα στις σχολες δεν θα ξερεις ποιον να εμπιστευτεις αλλα δεν πρεπει να τους βαζουμε ολους στο ιδιο καζανι..
losers can win
Την τετάρτη πάω να γραφτώ και ο θεός μαζί μου!!! biggrin.gif biggrin.gif
Δεν σκοπεύω να γραφθώ σε καμία παράταξη καθώς με όσους έχω μιλήσει μόυ έχουν πει τα ίδια με αυτά που γράφθηκαν εδω μέσα. Επιπλέον πασπ-δαπ αποκλείονται εξ αρχής λόγω των κομμάτων που αντιρποσωπεύουν.
Εχω μια κλίση για το ΚΚ αλλά δεν θα μπούμε στο μαντρί και απο τον πρώτο χρόνο!!
Feds
Πηγα απο τη σχολη μου σημερα και ειχα μερικες ενδιαφερουσες συνομιλιες με παιδια απο παραταξεις.
Σε ολους εκανα την ιδια ερωτηση.Δηλ το αν αξιζει να γραφτει κανεις σε μια οργανωση.
Ιδου οι απαντησεις που πηρα.
ΠΑΣΠ,ΔΑΠ:Δν θα στο συνηστουσα.Καλητερα στην απ'εξω,κρατα καλες επαφες με ολους και μην γραφτεις πουθενα εκτος και αν καποιος χωρος σε εκφραζει απολυτα. blink.gif icon_drunk.gif ohmy.gif
Τα παιδια και απο τις δυο οργανωσεις μου ειπαν το ιδιο πραγμα με αλλα λογια.Ειναι σοβαροι??Τι ρολο βαρανε?
Τεσπα
ΠΚΣ:Πρεπει να γραφτεις υποχρεωτικα ετσι ωστε να βοηθησεις στην ανατροπη του συστηματος.
Αναμενομενη απαντηση.
ΑΝΑΦΗ:Περιπου τα ιδια με ΠΑΣΠ και ΔΑΠ,με τη διαφορα οτι εχω χρεος ως φοιτητης να αγωνιστω για την βελτιωση του υπαρχοντος συστηματος. blink.gif 41.gif

Τα συμπερασματα δικα σας.Το δικο μου ειναι ενα.Μακρια απο τους πορωμενους.

Υ.Γ.Οι πανεπιστημιακες ομαδες μπασκετ αξιζουν τπτ???
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.