Θεός φυλάξει παρατάξεις,και δη την ΔΑΠ,απο το πληκτρολογιο του dizzy.
Για τους υπανθρώπους της ΔΑΠ ότι και να πεις λίγο. Οταν μια παράταξη εχει ως κύριο συνθημα το "ΚΑΙ Α ΚΑΟΥ ΚΑΙ ΔΑΠ-ΝΔΦΚου" και εχεις ακούσει απο τα χείλη των προκλητικά βλαμμένων μελών της
"ΑΡΑ ΑΡΑ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ",καταλαβαίνεις οτι δεν αξιζει ουτε να τους φτύσεις.Ο κύριος λόγος,που ακομα και να τα κάνει ολα τέλεια η ΝΔ,δεν πρόκειται να την ψηφίσω ποτέ.Λόγω αυτής της πανελλεινής τρισαθλιότητας που έχει για φοιτητική παράταξη.Αρκεί.
Εχουν τα καλύτερα πάρτυ,τις πιο ωραίες γκόμενες,συνήθως και τον περισσότερο κόσμο.
Καλά πάρτυ βρίσκεις παντού,ωραίες γκόμενες επίσης και αν εισαι απλα κοινωνικός θα βρεις και φίλους.Όσο για σημειώσεις,δεν χρειάζεσαι ούτε ΔΑΠ ούτε τπτ.Με λιγο ψάξιμο σε φιλους και γνωστούς παντα θα βρίσκεις.
Για την ΠΑΣΠ,πανω κατω τα ιδια που ισχύουν για το νέο,άκυρο και χωρίς λογο ύπαρξης ΠΑΣΟΚ (του Γιώργου).Δεν νομίζω να σου προσφέρει τπτ,πέραν απο καποιες γνωριμίες και το να μαθεις την ιστορία του ΠΑΣΟΚ,τα ενδοξα χρόνια του Αντρέα,το "Θα τον κερδίσουμε τον ήλιο" απ'εξω και τους λόγους που ο Γιωργάκης πρέπει να ρίξει τον χοντρό.
ΠΚΣ,θα φας ξύλο,θα χάσεις μαθηματα,χρήματα,απιστευτα πολλές ώρες,ίσως και το μυαλό σου.Επίσης θα κολλήσεις πολλές αφίσες,θα ακούσεις πολύ τον συνδυασμό Λοΐζος-Παπακωνσταντίνου οσο καθεσαι στα τραπεζάκια της,θα κατέβεις σε πορείες,θα φωνάξεις,θα διαμαρτυρηθείς,καποιοι στην σχολή σου θα σε δείχνουν,θα σε αποφεύγουν,ισως τσακωθείς και με τους γονείς σου.Όλα αυτά για "το κομμα".Για μένα ειναι το μονο που μπορεί να ταιριάξει σε εναν φοιτητή.Απλά θα μάθεις να μην συμβιβάζεσαι,να διεκδικείς παντα τα όνειρα που κανεις και να παλεύεις για εναν καλύτερο κοσμο.Ασε που θα αναγκαστείς να διαβάσεις και 5-6 βιβλία για να μπορείς να συζητάς και με τους συντρόφους.
Υ.Γ.: Δεν ειμαι γραμμένος,σε καμιά παράταξη.Εχω μια κλίση προς τα αριστερά,αλλά δεν θα δώσω και την ζωή μου για την επικράτηση της Παπαρήγα.