Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Α1 ΕΣΚΑ-Η
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ερασιτεχνικά Υπόλοιπης Ελλάδας
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172, 173, 174, 175, 176, 177, 178, 179, 180, 181, 182, 183, 184, 185, 186, 187, 188, 189, 190, 191, 192, 193, 194, 195, 196, 197, 198, 199
vatos_locos
QUOTE(ittaproastiou @ Aug 25 2011, 01:16 ) *
το εχω στα υποψιν....
σε κατι δικηγορους κολλαω...εχεις κανεναν υποψην?

πάρε αυτόν του strauss can θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο!!!!
locos
QUOTE(ittaproastiou @ Aug 24 2011, 20:00 ) *
στα ροιτικα και συγκεκριμενα στον πυρσο......εφταχιλιαρα πολλα ταζονται για την σωτηρια μονο κ μονο....αληθεια απο υποδομες τι εχετε εκει?γτ μια ζωη με μισθοφορους δε βγαινει....

Φιλε εχω πληροφορια οτι συγγενης του προεδρου απο το εξωτερικο που ηρθε προσφατα στην ελλαδα χωνει λεφτα.λενε πως καθε παιχτης παιρνει απο 5 χιλιαρικα.οι πληροφοριες ειναι εγκυρες.αν εχεις κατι πιο εγκυρο πες το μου.

στα ροιτικα και συγκεκριμενα στον πυρσο......εφταχιλιαρα πολλα ταζονται για την σωτηρια μονο κ μονο....αληθεια απο υποδομες τι εχετε εκει?γτ μια ζωη με μισθοφορους δε βγαινει....

Φιλε εχω πληροφορια οτι συγγενης του προεδρου απο το εξωτερικο που ηρθε προσφατα στην ελλαδα χωνει λεφτα.λενε πως καθε παιχτης παιρνει απο 5 χιλιαρικα.οι πληροφοριες ειναι εγκυρες.αν εχεις κατι πιο εγκυρο πες το μου.

koutsompolis
ο θειος απο την αμερικη ?????

παναχαικη εχασε και σοχωρακη!! 3 και ο κουκος μεινανε 68.gif 68.gif
vatos_locos
QUOTE(koutsompolis @ Aug 25 2011, 17:02 ) *
ο θειος απο την αμερικη ?????

παναχαικη εχασε και σοχωρακη!! 3 και ο κουκος μεινανε 68.gif 68.gif

τον κουκο το ειδα να την κανει σιγα σιγα........ 3 μεινανε............. ααααχ ρε παναχα...................
ομαδα μοντελο την κανατε .........................!
Terrorista
QUOTE(vatos_locos @ Aug 25 2011, 19:18 ) *
τον κουκο το ειδα να την κανει σιγα σιγα........ 3 μεινανε............. ααααχ ρε παναχα...................
ομαδα μοντελο την κανατε .........................!

Οπως σας είχε ενημερώσει το “basketzoom” τόσο στις 30 Ιουλίου “Κοντά”σε ψηλό …έκπληξη η Νίκη Προαστείου“, όσο και στις 20 Αυγούστου “Νίκη Προαστείου: Εκλεισε σούπερ ψηλό…“, η Νίκη Προαστείου ήταν κοντά σε συμφωνία και τελικά υλοποιήθηκε με έμπειρο σέντερ που έχει αγωνιστεί με επιτυχία στα Εθνικά Πρωταθλήματα. Πρόκειται, λοιπόν, για τον 34χρονο ύψους 2,02 μ. Παναγιώτη Χουλιάρα, που πέρυσι φόρεσε τη φανέλα της Ε.Α.Π. στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ενώ παλαιότερα έχει περάσει από το Ρέθυμνο, τον Πανερυθραϊκό, τον Ο.Φ.Η. και άλλες ομάδες. Η μεταγραφή αυτή αναμφίβολα ήρθε να ταράξει τα ήρεμα νερά της Α1 ΕΣΚΑ-Η, καθώς ο Χουλιάρας είναι ένας ουσιώδης παίκτης που συνδυάζει πολλά μέσα στο παρκέ και πολλές ομάδες θα τον ζήλευαν για το ρόστερ τους.
Αναμφίβολα το όνομά του είναι από τα κορυφαία που έχουν περάσει από την ΕΣΚΑ-Η, ενώ με την κίνηση αυτή η Νίκη δείχνει ότι ίσως να μην αρκεστεί στην παραμονή της…
Συντάκτης: Δημήτρης Τσερεντζούλιας
vatos_locos
QUOTE(Terrorista @ Aug 29 2011, 14:43 ) *
Οπως σας είχε ενημερώσει το “basketzoom” τόσο στις 30 Ιουλίου “Κοντά”σε ψηλό …έκπληξη η Νίκη Προαστείου“, όσο και στις 20 Αυγούστου “Νίκη Προαστείου: Εκλεισε σούπερ ψηλό…“, η Νίκη Προαστείου ήταν κοντά σε συμφωνία και τελικά υλοποιήθηκε με έμπειρο σέντερ που έχει αγωνιστεί με επιτυχία στα Εθνικά Πρωταθλήματα. Πρόκειται, λοιπόν, για τον 34χρονο ύψους 2,02 μ. Παναγιώτη Χουλιάρα, που πέρυσι φόρεσε τη φανέλα της Ε.Α.Π. στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ενώ παλαιότερα έχει περάσει από το Ρέθυμνο, τον Πανερυθραϊκό, τον Ο.Φ.Η. και άλλες ομάδες. Η μεταγραφή αυτή αναμφίβολα ήρθε να ταράξει τα ήρεμα νερά της Α1 ΕΣΚΑ-Η, καθώς ο Χουλιάρας είναι ένας ουσιώδης παίκτης που συνδυάζει πολλά μέσα στο παρκέ και πολλές ομάδες θα τον ζήλευαν για το ρόστερ τους.
Αναμφίβολα το όνομά του είναι από τα κορυφαία που έχουν περάσει από την ΕΣΚΑ-Η, ενώ με την κίνηση αυτή η Νίκη δείχνει ότι ίσως να μην αρκεστεί στην παραμονή της…
Συντάκτης: Δημήτρης Τσερεντζούλιας

2 30αριδες?? και ο γιαννακοπουλος ?????
i love this game!!
QUOTE(vatos_locos @ Aug 29 2011, 18:11 ) *
2 30αριδες?? και ο γιαννακοπουλος ?????

Αποσυρθηκε,κρεμασε την φανελα...περασαν οι ημερες δοξας για αυτον!! icon_wave.gif
ittaproastiou
QUOTE (i love this game!! @ Aug 29 2011, 20:51 ) *
Αποσυρθηκε,κρεμασε την φανελα...περασαν οι ημερες δοξας για αυτον!! icon_wave.gif

Τον αποσυραμε....κριμα 2η χρονια ατυχος....
Ετοιμαζουμε μεγαλα κολπα....θα προσκυνησετε πολλοι τον Προεδρο....
i love this game!!
QUOTE(ittaproastiou @ Aug 29 2011, 20:53 ) *

"Τον αποσυραμε",δλδ??? για βοηθησε μας λιγο...
ittaproastiou
QUOTE (i love this game!! @ Aug 29 2011, 21:00 ) *
"Τον αποσυραμε",δλδ??? για βοηθησε μας λιγο...

Διακριτικη αποσυρση....αλλιως ακυρωση δελτιου....ελληνιστι... smiley.gif
koutsompolis
ισως βρει καλυτερη ομαδα ο γιαννακοπουλος shot.gif shot.gif
tsantilas
QUOTE (ittaproastiou @ Aug 29 2011, 20:45 ) *
Διακριτικη αποσυρση....αλλιως ακυρωση δελτιου....ελληνιστι... smiley.gif

Μάλλον παιδάκια εκεί στο προάστιο δεν σας τα λένε καλά ο πρόεδρος κ μερικοί άλλοι αν θέλετε ελάτε να σας τα πώ εγώ όπως είναι, παρουσία προέδρου κ όποιον άλλον θέλει.Και ittaproastiou & i love this game μην γράφετε πράγματα που δεν ισχύουν γιατι θα έχουμε άσχημα ξεμπερδέματα.ούτε την φανέλα κρέμασα ούτε μου ακύρωσαν δελτίο.εγώ το ζήτησα να ακυρωθεί κ όχι εσείς..κ αν θέλετε λεπτομέριες εδώ ειμαι..

ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ.
vatos_locos
QUOTE(tsantilas @ Aug 30 2011, 00:02 ) *
Μάλλον παιδάκια εκεί στο προάστιο δεν σας τα λένε καλά ο πρόεδρος κ μερικοί άλλοι αν θέλετε ελάτε να σας τα πώ εγώ όπως είναι, παρουσία προέδρου κ όποιον άλλον θέλει.Και ittaproastiou & i love this game μην γράφετε πράγματα που δεν ισχύουν γιατι θα έχουμε άσχημα ξεμπερδέματα.ούτε την φανέλα κρέμασα ούτε μου ακύρωσαν δελτίο.εγώ το ζήτησα να ακυρωθεί κ όχι εσείς..κ αν θέλετε λεπτομέριες εδώ ειμαι..

ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ.

ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ.... 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif
tsantilas
QUOTE (ittaproastiou @ Aug 29 2011, 19:53 ) *

Εγώ φοράω παντελόνια μερικοί άλλοι μάλλον κάτι άλλο..μάλλον φούστες..κ η υπογραφή μου συμβόλαιο..φωτογραφιες.. ανακοινωσεις..κλαίγοντας ρίχνοντας ευθύνες σε παίχτες οτι κ καλά θα φύγουν απο την ομάδα εαν δεν πάρουν τον χουλιαρα. .ωραία διοίκηση..να τους χαίρεστε..οχι τίποτε άλλο απλα για να μαθει ο κοσμος τι ακριβως εγινε κ επειδη την ανοιξες κ επιμενω αμα θες πληροφοριες εδώ ειμαι..

ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Κ ΠΑΛΙ

[quote name='tsantilas' date='Aug 29 2011, 23:35 ' post='506917']
Εγώ φοράω παντελόνια μερικοί άλλοι μάλλον κάτι άλλο..μάλλον φούστες..κ η υπογραφή μου συμβόλαιο..φωτογραφιες.. ανακοινωσεις..κλαίγοντας ρίχνοντας ευθύνες σε παίχτες οτι κ καλά θα φύγουν απο την ομάδα εαν δεν πάρουν τον χουλιαρα. .ωραία διοίκηση..να τους χαίρεστε..οχι τίποτε άλλο απλα για να μαθει ο κοσμος τι ακριβως εγινε κ επειδη την ανοιξες κ επιμενω αμα θες πληροφοριες εδώ ειμαι..

κ εσυ κ ο i love this game
vatos_locos
[quote name='tsantilas' date='Aug 30 2011, 00:37 ' post='506917']

κ παλι ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif
ittaproastiou

κ παλι ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif
[/quote]
και γιατι θιχτηκεες τοσο πολυ?εγω εγραψα οτι λενε στην ομαδα....
ζηταω συγγνωμη παντως...
tsantilas
QUOTE (ittaproastiou @ Aug 30 2011, 00:07 ) *

και γιατι θιχτηκεες τοσο πολυ?εγω εγραψα οτι λενε στην ομαδα....
ζηταω συγγνωμη παντως...

Γιατί αυτά που γράφεις τα διαβάζει όλος ο κόσμος κ είναι ψέμματα κ την αλήθεια την ξέρει ο πρόεδρος σου..ρώτα τον να στην πεί.κ αν θες στην λέω κ εγώ..κ στην ομάδα οι περισσότεροι ξέρουν ποιά είναι η αλήθεια κ δεν είναι αυτή που γράφεις..γιαυτο αν δεν ξέρεις μην γράφεις οτι ναναι..κ προσβάλεις έναν άνθρωπο που έχει ιστορία στο πατραϊκό μπάσκετ ..Κ αν θές να μάθεις προτάσεις έχω να παώ κ αλλου αλλα με αυτα που βλέπω φίλε μου κ γίνονται άστο μην σου πω..σκέτη αηδία..
ittaproastiou
QUOTE (tsantilas @ Aug 30 2011, 01:16 ) *
Γιατί αυτά που γράφεις τα διαβάζει όλος ο κόσμος κ είναι ψέμματα κ την αλήθεια την ξέρει ο πρόεδρος σου..ρώτα τον να στην πεί.κ αν θες στην λέω κ εγώ..κ στην ομάδα οι περισσότεροι ξέρουν ποιά είναι η αλήθεια κ δεν είναι αυτή που γράφεις..γιαυτο αν δεν ξέρεις μην γράφεις οτι ναναι..κ προσβάλεις έναν άνθρωπο που έχει ιστορία στο πατραϊκό μπάσκετ ..Κ αν θές να μάθεις προτάσεις έχω να παώ κ αλλου αλλα με αυτα που βλέπω φίλε μου κ γίνονται άστο μην σου πω..σκέτη αηδία..

ειλικρινα συγγνωμη..
τλκ με πηραν ενα τηλ μολις και μου τα λενε οπως τα γραφεις/
τελειως μπουρδελο ειμαστε...
tsantilas
QUOTE (ittaproastiou @ Aug 30 2011, 00:25 ) *
ειλικρινα συγγνωμη..
τλκ με πηραν ενα τηλ μολις και μου τα λενε οπως τα γραφεις/
τελειως μπουρδελο ειμαστε...

Δεν θέλω να μου ζητάς συγνώμη.Ολα οκ..Απλά μην σε παραμυθιάζουν..να ξέρεις οτι πάντα εχω δίκιο κ είμαι παντελονάτος κ οχι φουστάνος σαν μερικούς εκεί πάνω..το τι είναι εκεί πάνω το ξέρει όλη πάτρα απλά εγώ φέτος το έμαθα φιλαράκι.καλο σου βραδυ..
vatos_locos
QUOTE(tsantilas @ Aug 30 2011, 01:38 ) *
Δεν θέλω να μου ζητάς συγνώμη.Ολα οκ..Απλά μην σε παραμυθιάζουν..να ξέρεις οτι πάντα εχω δίκιο κ είμαι παντελονάτος κ οχι φουστάνος σαν μερικούς εκεί πάνω..το τι είναι εκεί πάνω το ξέρει όλη πάτρα απλά εγώ φέτος το έμαθα φιλαράκι.καλο σου βραδυ..

ΑΑΑΑΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕ ΑΑΑΑΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕ ΑΑΑΑΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕ ΑΑΑΑΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕ ΑΑΑΑΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕ ΑΑΑΑΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕ ΑΑΑΑΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕ ΑΑΑΑΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕ ΑΑΑΑΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕ ΑΑΑΑΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕ ΑΑΑΑΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕ ΑΑΑΑΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕ ΑΑΑΑΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕ ΑΑΑΑΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕ ΑΑΑΑΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕ ΑΑΑΑΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕ ΑΑΑΑΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕ ΑΑΑΑΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕ ΑΑΑΑΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕ ΑΑΑΑΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕ ΑΑΑΑΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕ ΑΑΑΑΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif 69.gif 69.gif 69.gif 69.gif 69.gif 69.gif

(ittaproastiou μην προσβαλεις τα μπ@@@λα)
locos
QUOTE(vatos_locos @ Aug 30 2011, 08:49 ) *
ΑΑΑΑΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕ ΑΑΑΑΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕ ΑΑΑΑΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕ ΑΑΑΑΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕ ΑΑΑΑΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕ ΑΑΑΑΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕ ΑΑΑΑΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕ ΑΑΑΑΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕ ΑΑΑΑΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕ ΑΑΑΑΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕ ΑΑΑΑΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕ ΑΑΑΑΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕ ΑΑΑΑΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕ ΑΑΑΑΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕ ΑΑΑΑΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕ ΑΑΑΑΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕ ΑΑΑΑΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕ ΑΑΑΑΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕ ΑΑΑΑΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕ ΑΑΑΑΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕ ΑΑΑΑΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕ ΑΑΑΑΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif 69.gif 69.gif 69.gif 69.gif 69.gif 69.gif

Που πηγαν ολοι της νικης?χρειαζοταν ο αποστολης για να εξαφανιστειτε?αν μας το λεγατε θα τον παρακαλουσαμε να γραψει νωριτερα.
locos

Που πηγαν ολοι της νικης?χρειαζοταν ο αποστολης για να εξαφανιστειτε?αν μας το λεγατε θα τον παρακαλουσαμε να γραψει νωριτερα.
locos

ittaproastiou
QUOTE (locos @ Aug 30 2011, 19:10 ) *

Γραφτο αλλη μια ............εδω ειμαστε παντως και σου ετοιμαζουμε χουνερια.....
στον γερο -πυρσο σου....
i love this game!!
QUOTE(locos @ Aug 30 2011, 19:10 ) *

δεν ειμαστε ολοι τις νικης χαλαρωσε,κουβεντουλα κανουμε...ελεος!!
bball.gif
ittaproastiou
QUOTE (i love this game!! @ Aug 30 2011, 22:54 ) *
bball.gif

ναι μωρε αστον τον Κ.Α.Π(υρσος).Ι
rolleyes.gif
Terrorista
QUOTE(locos @ Aug 30 2011, 19:10 ) *

μονο και μονο η ημερομηνια που εχεισ γραφτει στο φορουμ φανερωνει οτι ακομη εισαι πολυ μικροσ για να ασχοληθεισ με το προαστειο και γενικα να εχεισ αποψη.
χωρισ να σημαινει αυτο οτι ο γιαννακοπουλοσ μπορει να εχει δικιο.
ελα να μασ τα γραψεισ αυτα και οταν θα φασ 30 ποντουσ στο κεφαλι μεσα εξω με αυτουσ που μαζεψατε στον πυρσο.
ασχολησου με το καπη σου και τουσ κλικαδορουσ τησ ομαδασ σου και ασε την κριτικη.

αμα θελεισ εχει και θεση για εσενα στο προαστειο.
ελα να μασ κανεισ τον κλοουν στισ παιδικεσ γιορτεσ στην καφετερια του γηπεδου.
Ubuntu
QUOTE(Terrorista @ Aug 30 2011, 23:18 ) *
μονο και μονο η ημερομηνια που εχεισ γραφτει στο φορουμ φανερωνει οτι ακομη εισαι πολυ μικροσ για να ασχοληθεισ με το προαστειο και γενικα να εχεισ αποψη.
ελα να μασ τα γραψεισ αυτα και οταν θα φασ 30 ποντουσ στο κεφαλι μεσα εξω με αυτουσ που μαζεψατε στον πυρσο.
ασχολησου με το καπη σου και τουσ κλικαδορουσ τησ ομαδασ σου και ασε την κριτικη.

ο πυρσός δεν ασχοληθείτε μαζί σας. εσείς γιατί λυσάτε??? οκ δεν σας αρέσει που ανεβήκαμε Α1 αλλά μην κάνετε έτσι ......
ασχοληθείτε με την ομάδα σας . όσο για την τριαντάρα το γήπεδο εκεί είναι μας περιμένει......

QUOTE(i love this game!! @ Aug 30 2011, 22:54 ) *
bball.gif

κουβεντα στην κουβεντα λεγονται διαφορα (η ημιμαθεια ειναι χειροτερη της αμαθειας...... μερικοι δεν ξερουν τα τοι οικου τους και ασχολουνται με τους αλλους) που καταληγουν σε φασαρια.. (βλεπε παραπανω) ειδικα οταν μιλα καποιος χωρις να ξερει (και μετα να ζητα συγνωμη) παλι καλα που ο γιαννακοπουλος ειναι καλο παιδι και δεν πολυασχολειται.....
locos
QUOTE(Terrorista @ Aug 30 2011, 23:18 ) *

1.Για τον πυρσο σου απαντησε καποιος απο τον πυρσο.εγω τα εσωτερικα τους δεν τα γνωριζω.
2.Σε περιοδους οπου η ανεργια καλπαζει ανοδικα(αν χρησιμοποιω ξενες λεξεις για εσενα πες το μου) εγω διατηρω την ηθικη μου κσι δεν εχω σκοπο να σου παρω τη θεση του κλουν στη νικη.αν και οι φημες λενε οτι παιρνεις προαγωγη σε λιγο γινεσαι καραγκιοζης(ο καραγκιοζης ειναι ελληνας λαικος ηρωας οποτε ο χαρακτηρισμος δεν ειναι προσβλητικος).
Υ.Γ.μην παρασυρεσαι εγω δεν εχω αναφερει ποτε σε ποια ομαδα ανηκω αν ανηκω καπου.
Terrorista
QUOTE(locos @ Aug 31 2011, 10:05 ) *
1.Για τον πυρσο σου απαντησε καποιος απο τον πυρσο.εγω τα εσωτερικα τους δεν τα γνωριζω.
2.Σε περιοδους οπου η ανεργια καλπαζει ανοδικα(αν χρησιμοποιω ξενες λεξεις για εσενα πες το μου) εγω διατηρω την ηθικη μου κσι δεν εχω σκοπο να σου παρω τη θεση του κλουν στη νικη.αν και οι φημες λενε οτι παιρνεις προαγωγη σε λιγο γινεσαι καραγκιοζης(ο καραγκιοζης ειναι ελληνας λαικος ηρωας οποτε ο χαρακτηρισμος δεν ειναι προσβλητικος).
Υ.Γ.μην παρασυρεσαι εγω δεν εχω αναφερει ποτε σε ποια ομαδα ανηκω αν ανηκω καπου.

αστο ρε μεγαλε τερασ μορφωσησ, που χρησιμοποιεισ και ξενεσ γλωσσεσ που δεν καταλαβαινω.
προσπαθησε και αλλο.δεν μασ πειθεισ ουτε καταφερνεισ κατι.
ισωσ επειδη δεν τα ξερεισ καλα τα πραγματα.

Υ.Γ αν παρω τη θεση του καραγκιοζη με χαρα σε περιμενω να μου κανεισ το κολλυτηρι.
vatos_locos
QUOTE(Terrorista @ Aug 31 2011, 10:16 ) *
αστο ρε μεγαλε τερασ μορφωσησ, που χρησιμοποιεισ και ξενεσ γλωσσεσ που δεν καταλαβαινω.
προσπαθησε και αλλο.δεν μασ πειθεισ ουτε καταφερνεισ κατι.
ισωσ επειδη δεν τα ξερεισ καλα τα πραγματα.

Υ.Γ αν παρω τη θεση του καραγκιοζη με χαρα σε περιμενω να μου κανεισ το κολλυτηρι.

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ......... τι θα "κολλυσετε" (άσε που το κολλυτηρι γράφεται κολλητήρι-έλεος υπάρχει και ορθογραφία στο word) ααα και πάνω από το γραμμα σ υπάρχει το γραμμα ς (w) να μαθαίνουμε σιγά σιγά την χρήση του πληκτρολογίου (βλέπω πάλι να παίρνω φαουλ για ειρωνεία... αλλά χαλάλι! Για πάρτη σου ρε Terrorista)

http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CE%B1%...%B6%CE%B7%CF%82

DACRAZYG
Προς ΑΜΕΣΑ ενδιαφερόμενους (αυτούς που τρώγονται):

Έχουν αρχίσει οι μεγάλες δηλώσεις βλέπω…. ενδιαφέρον ….Πάντως μας αρέσει ο Καραγκιόζης και θα έρθουμε στο γήπεδο να δούμε την παράσταση…. Αν δεν έχουν πανί στο Προάστιο να ζητήσουν από τον Δήμο…. Έχει… Θα φέρει και ο Πυρσός τα ΚΑΠΙ όπως προείπαν και οι φωστήρες του μπάσκετ πιο πάνω και θα μπορεί να μπει η παράσταση και στα κοινωνικά δρώμενα της εβδομάδος.

ΥΓ: μήπως στο προάστιο έβγαλαν δελτίο και στον Κάλχα (τον μάντη) και γίνονται τόσο εύκολες προβλέψεις;;;…. Αν είναι αλήθεια παρακαλώ να γίνει καταγγελία στο αρμόδιο όργανο γιατί ο προαναφερόμενος πρέπει να είναι…..3100 (και κάτι ψιλά) ετών …Αλήθεια πόσοι πάνω από 1000 ετών επιτρέπονται για μεταγραφή;;;

Πάντα με σεβασμό στο άθλημα αλλά και στην Τρίτη ηλικία.

Ευχαριστώ για την προσοχή σας,
Καλημέρα
vatos_locos
QUOTE(DACRAZYG @ Aug 31 2011, 11:03 ) *

Έχουν αρχίσει οι μεγάλες δηλώσεις βλέπω…. ενδιαφέρον ….Πάντως μας αρέσει ο Καραγκιόζης και θα έρθουμε στο γήπεδο να δούμε την παράσταση…. Αν δεν έχουν πανί στο Προάστιο να ζητήσουν από τον Δήμο…. Έχει… Θα φέρει και ο Πυρσός τα ΚΑΠΙ όπως προείπαν και οι φωστήρες του μπάσκετ πιο πάνω και θα μπορεί να μπει η παράσταση και στα κοινωνικά δρώμενα της εβδομάδος.

ΥΓ: μήπως στο προάστιο έβγαλαν δελτίο και στον Κάλχα (τον μάντη) και γίνονται τόσο εύκολες προβλέψεις;;;…. Αν είναι αλήθεια παρακαλώ να γίνει καταγγελία στο αρμόδιο όργανο γιατί ο προαναφερόμενος πρέπει να είναι…..3100 (και κάτι ψιλά) ετών …Αλήθεια πόσοι πάνω από 1000 ετών επιτρέπονται για μεταγραφή;;;

Καλημέρα

μπορεί basket να μην ξέρουν αλλά από λέγειν........................... hehehehehehehehehehehehehehehehhehe
respect DACRAZYG....
DACRAZYG
QUOTE(vatos_locos @ Aug 31 2011, 11:09 ) *
μπορεί basket να μην ξέρουν αλλά από λέγειν........................... hehehehehehehehehehehehehehehehhehe
respect DACRAZYG....

http://www.youtube.com/watch?v=ouDRDzqTu0M
vatos_locos
QUOTE(DACRAZYG @ Aug 31 2011, 11:17 ) *

http://www.youtube.com/watch?v=XzPBUGUM7KQ
Ubuntu
QUOTE(DACRAZYG @ Aug 31 2011, 11:03 ) *

Καλημέρα

δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα για τον ΚΑΛΧΑ έχει μείνει εκτός πολλαααααααααααααα χρόνια οπότε είναι καινούριο δελτίο!!!!!!!!!!!!!!! smiley.gif smiley.gif smiley.gif
ittaproastiou
QUOTE (vatos_locos @ Aug 31 2011, 11:22 ) *

Αμα αγαπιεστε αλλαξτε κινητα...δε χρειαζεται το φορουμ ερωτες....
κ οσο για καλχες ,πυθιες και κασσανδρες.....ΦΥΛΑΧΤΕΙΤΕ ερχομαστε....
ειδα και το βιντεο με τα χαλια σας ......
αν και επρεπε να τιμωρηθειτε...
αντε μπραβο τυχαρπαστοι....
αληθεια τωρα που οΓΑΠ κοβει το επικουρικο θα εχετε για βενζινες.....??????????????
ΚΑΠΙ
DACRAZYG
QUOTE(ittaproastiou @ Aug 31 2011, 11:51 ) *
Αμα αγαπιεστε αλλαξτε κινητα...δε χρειαζεται το φορουμ ερωτες....
κ οσο για καλχες ,πυθιες και κασσανδρες.....ΦΥΛΑΧΤΕΙΤΕ ερχομαστε....
ειδα και το βιντεο με τα χαλια σας ......
αν και επρεπε να τιμωρηθειτε...
αντε μπραβο τυχαρπαστοι....
αληθεια τωρα που οΓΑΠ κοβει το επικουρικο θα εχετε για βενζινες.....??????????????
ΚΑΠΙ

ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ που σου χρειάζετε…
ittaproastiou
QUOTE (DACRAZYG @ Aug 31 2011, 11:58 ) *
ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ που σου χρειάζετε…

και απο οτι βλεπω την ξεκινησατε τη μανουρα και τις φαγατε κιολας....
ξεκινησατε καλα στο Τοφαλος...
smiley.gif
DACRAZYG
QUOTE(ittaproastiou @ Aug 31 2011, 12:20 ) *
και απο οτι βλεπω την ξεκινησατε τη μανουρα και τις φαγατε κιολας....
ξεκινησατε καλα στο Τοφαλος...
smiley.gif

ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ που σου χρειάζετε…Htta proastiou
ittaproastiou
QUOTE (DACRAZYG @ Aug 31 2011, 12:21 ) *
ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ που σου χρειάζετε…Htta proastiou

30 ποντους θα βαλω προσωπικα....
μιλα μου οταν ερθεις στο γηπεδο...
και το κλεινω εδω ραντεβου στο παρκε....
απλα φορα ενα κοκκινο τριανταφυλλο να σε αναγνωρισω για να σου αφιερωνω τα τριποντα...
ΤΕΛΟΣ...δε ξανασχολουμε με εσενα
DACRAZYG
QUOTE(ittaproastiou @ Aug 31 2011, 12:28 ) *
30 ποντους θα βαλω προσωπικα....
μιλα μου οταν ερθεις στο γηπεδο...
και το κλεινω εδω ραντεβου στο παρκε....
απλα φορα ενα κοκκινο τριανταφυλλο να σε αναγνωρισω για να σου αφιερωνω τα τριποντα...
ΤΕΛΟΣ...δε ξανασχολουμε με εσενα

MH.....με πλήγωσες....κρίμα που παίζω σε άλλη ομάδα και θα χάσω την ευκαιρία να σε θαυμάσω εντός παρκε...αλλά ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί να ειμαι στην εξέδρα και να κεράσω φραπέ (μέτριο χωρίς γάλα)..

σε ευχαριστώ που ασχολήθηκες μαζί μου αν και δεν περίμενα να είσαι τόσο εύκολος( ραντεβού μετά από ΜΟΝΟ 5-6 κουβέντουλες απο είπαμε...τσ τσ τσ τσ....μπαγασάκο....κουτσι κουτσι!!!)

ΧΧΧ
vatos_locos
QUOTE(DACRAZYG @ Aug 31 2011, 12:40 ) *
MH.....με πλήγωσες....κρίμα που παίζω σε άλλη ομάδα και θα χάσω την ευκαιρία να σε θαυμάσω εντός παρκε...αλλά ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί να ειμαι στην εξέδρα και να κεράσω φραπέ (μέτριο χωρίς γάλα)..

σε ευχαριστώ που ασχολήθηκες μαζί μου αν και δεν περίμενα να είσαι τόσο εύκολος( ραντεβού μετά από ΜΟΝΟ 5-6 κουβέντουλες απο είπαμε...τσ τσ τσ τσ....μπαγασάκο....κουτσι κουτσι!!!)

ΧΧΧ

αφού παίζεις σε άλλη ομάδα τι ασχολείσαι με τον ittproastiou και την ομάδα του?????

καλά θα κανείς να ασχολείσαι με την ομάδα σου- αλήθεια που παίζεις εσύ?

i love this game!!
QUOTE(vatos_locos @ Aug 31 2011, 16:04 ) *
αφού παίζεις σε άλλη ομάδα τι ασχολείσαι με τον ittproastiou και την ομάδα του?????

χαλαρα ρε!!γιατι ρε φιλαρκι να μην ασχολουμαστε με τις αλλες ομαδες??
δεν καταλαβα...θα μιλαμε για ολλες τ ομαδες τισ Α1 εσκαη!!
αντε...
vatos_locos
QUOTE(i love this game!! @ Aug 31 2011, 16:19 ) *
χαλαρα ρε!!γιατι ρε φιλαρκι να μην ασχολουμαστε με τις αλλες ομαδες??
δεν καταλαβα...θα μιλαμε για ολλες τ ομαδες τισ Α1 εσκαη!!
αντε...

γιατί θα βγει κανένας σαν το γιαννακοπουλο θα σας τα χώσει επώνυμα και θα ζητάτε συγνώμες πάλι.............................
morfi
Παιδιά ηρεμήστε γιατί θα αρχίσουν να πέφτουν warn πάλι.
vatos_locos
QUOTE(morfi @ Aug 31 2011, 19:57 ) *
Παιδιά ηρεμήστε γιατί θα αρχίσουν να πέφτουν warn πάλι.

ναι ναι
i love this game!!
QUOTE(vatos_locos @ Aug 31 2011, 17:06 ) *
γιατί θα βγει κανένας σαν το γιαννακοπουλο θα σας τα χώσει επώνυμα και θα ζητάτε συγνώμες πάλι.............................

κοιτα chief, ο καθενας λεει την γνωμη του και θα συνεχιζουμε να το κανουμε αν δεν σε πειραζει!!
το να ζηταει καποιος συγνωμη λεει πολλα,μαλλον δεν την χρησιμοποιεις αυτην την λεξη...
χαλαρωσε λιγο basketaki einai... peace.gif
vatos_locos
QUOTE(i love this game!! @ Aug 31 2011, 22:49 ) *
κοιτα chief, ο καθενας λεει την γνωμη του και θα συνεχιζουμε να το κανουμε αν δεν σε πειραζει!!
το να ζηταει καποιος συγνωμη λεει πολλα,μαλλον δεν την χρησιμοποιεις αυτην την λεξη...
χαλαρωσε λιγο basketaki einai... peace.gif

αμα διαβαζες προσεκτικα τι γραφω θα εβλεπες για τι πραγμα μιλαω... αλλο πραγμα να λες τη γνωμη σου και αλλο πραγμα να λες ανακριβιες που θυγουν ανθρωπους που ειναι μια ζωη μεσα στα γηπεδα κερδιζοντας με τον δικο τους τροπο το σεβασμο συμπαιχτων και αντιπαλων (ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ-ΑΦΟΥ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΞΕΚΙΝΙΣΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ) αλλα και για ολους αυτους που σχολιαζονται ελαφρα τι καρδια που ολους αυτους-εμας που χανομαστε στην ανωνυμία του alias....!!

(καλα αμα εγραφα ετσι και εκθεση στη NASA θα ειχα παει παρεα με τα αλλα UFO)
DACRAZYG
QUOTE(vatos_locos @ Aug 31 2011, 16:04 ) *

ρε Βατε Λοκε,

Λυπήσου με, έχω ήδη κλείσει ένα ρομαντικό ραντεβού από χθες… μην τα κάνουμε 2 γιατί στενεύουν τα χρονικά περιθώρια και θα φανώ ασυνεπής (θα σε στήσω βρε..)...ΑΑΑΑΑΑΑ εκτός εαν θες να κάνουμε double date στον αγώνα Νίκης-Πυρσoύ με τον ittproastiou;;;;; θα περάσουμε υπέροχα!!!

QUOTE(DACRAZYG @ Sep 1 2011, 10:45 ) *
ρε Βατε Λοκε,

Λυπήσου με, έχω ήδη κλείσει ένα ρομαντικό ραντεβού από χθες… μην τα κάνουμε 2 γιατί στενεύουν τα χρονικά περιθώρια και θα φανώ ασυνεπής (θα σε στήσω βρε..)...ΑΑΑΑΑΑΑ εκτός εαν θες να κάνουμε double date στον αγώνα Νίκης-Πυρσoύ με τον ittproastiou;;;;; θα περάσουμε υπέροχα!!!

Επίσης, δεν μας είπες ακόμα ποιος είσαι τελικά…. ο Miklo, ο Paco ή ο Cruz για να ξέρουμε με ποιόν μιλάμε από τους Vatos Locos…
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.