QUOTE(The Mailman @ Aug 1 2018, 08:55 )
![*](../style_images/bforum/post_snapback.gif)
Ακούω συνέχεια για αυτό το περιβόητο ταλέντο του Παππά και αναρωτιέμαι κάθε φορά το ίδιο πράγμα ..
σε τι ακριβώς έχει ταλέντο ο Παππάς, που περιμένετε κιόλας κάποια στιγμή να το βγάλει ;
Αθλητή πρότυπο που λιώνει στο γυμναστήριο, στις προπονήσεις, έρχεται 1ος και φεύγει τελευταίος δεν τον λες..
Αθλητή σε επίπεδα φυσικής κατάστασης που να βγάζει στο χαλαρό 30+ ως βασικός.. ούτε σε αυτόν τον ρόλο έχουμε δει τον Παππά ποτέ..
Το σώμα του, υπήρξαν χρονιές που μου θύμιζαν τον Χριστοδούλου προ ημερών..
Κακή συντήρηση, ο τύπος θα κλατάρει στα 33 34..
Πέρα από την Work Ethic.. το αθλητικό του πακέτο και εντός του παρκέ είναι ανύπαρκτο, αποτέλεσμα όλων των παραπάνω.
Τώρα για το ταλέντο του ας μας πούνε αυτοί που το βλέπουν γιατί εγώ βλέπω έναν τύπο που κάνει ελάχιστα πράγματα και αυτά όχι και τόσο καλά...
Μπορείς να πεις το ότιδήποτε για τον Παπά...το ότι είναι ασταθής,προβληματικός χαρακτήρας...
![icon_blahblah.gif](../style_emoticons/default/icon_blahblah.gif)
αλλά το ότι δεν έχει και ταλέντο...μάλλον για εμπάθεια μου κάνει.
Άν δεν έχει και ταλέντο ο Παπάς....τότε θα περιμένουμε ακόμα να δούμε Έλληνα παίκτη με ταλέντο...μετά τους Διαμαντιδη,Σπανούλη,Παπαλουκά....
Το πρώτο και κύριο στοιχείο που διέκρινε τον Παπά ήταν η διείσδυση του.Η "ΜΠΟΥΚΑ"...,να τρυπά την αντίπαλη άμυνα,που προσωπικά σε Έλληνα παίκτη μόνο από τον Σπανούλη το έχω δει σε τόσο μεγάλο βαθμό τα τελευταία 20 χρόνια.
Τώρα αν αυτό δεν το βλέπεις...ή εμπαθής είσαι με τον Παπά,ή κάτι σου λείπει μπασκετικά.
Δεν περιμένει κανείς πλέον από τον Παπά να βγάλει το ταλέντο του.Να παρουσιάσει κάτι περισσότερο...σε αυτήν την ηλικία,Παρά μόνο μεγαλύτερη σταθερότητα και συνέπεια.
Στο αθλητικό κομμάτι...συμφωνώ.Οφείλει να γυμνάσει περισσότερο το κορμί του.Για ένα διάστημα,την σεζόν 2016-17 που πήρε χρόνο συμμετοχής από τον Πασκουάλ αφού πέρασαν κατι μήνες,τον κέρδισε με την αυταπάρνηση του και την σκυλίσια άμυνα που έπαιζε όταν έμπαινε.Τότε πραγματικά είχε μια μεγάλη βελτίωση στο κορμί του,σαφεστατα πιο γραμμομένος.
Τους τελευταίους μήνες,φαίνεται να έχει χαλαρώσει πάλι,ωστόσο στην απόδοση του δεν φαίνεται να τον επηρέασε.Η απόδοση του επηρεάζεται από τις αποφάσεις του.
Όπως και να έχει...στα κρίσιμα παίζει πάντα!!! Έχει @@ και παίζει με ψυχή ! Η παρουσία του στον 5ο τελικό με Ολυμπιακό,στο πιο δυσκολο σημειο του παιχνιδιου ήταν καταλυτική.Παρέσυρε όλη την ομάδα με το πάθος του.
Απαιτώ όμως σαν πελάτης του ....που πληρώνει διαρκείας κάθε χρόνο, να λιώνει στις προπονήσεις τώρα το καλοκαίρι,ώστε να μου προσφέρει ποιοτικό προιόν για το οποίο ΠΛΕΡΩΝΩ!