Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
julius ervin
http://doubleteam.gr/%cf%80%ce%b5%cf%81%ce...d-%ce%b4%ce%b1/ για παππα και οχι μονο
Manu7
Εντάξει όλοι βολεύονται με την όλη φάση. Οι δημοσιογράφοι έχουν με κάτι να ασχοληθούν τώρα που δεν κρίνονται τρόπαια, τους έκατσε και το θέμα με την εθνική και τα ματς μέσα στη σεζόν, ο Παππάς με την κλασσική τακτική τα βάζει με τους δημοσιογράφους για να γίνει ακόμα πιο αρεστός στον κόσμο που τον έχει για κωλόπαιδο απαξιώνοντας το ταλέντο του.

Δεν θα κρίνω τον Παππά ας κάνει ό,τι θέλει. Τώρα διαφωνώ δεν διαφωνώ με αυτά που κάνει δεν έχει σημασία. Αλλά κανείς δεν θα μείνει χωρίς να κριθεί. Θα πρέπει να έχει τη συνέπεια των πράξεων του. Π.χ. με το θέμα με τον Σκουρτόπουλο στο ματς τι συζητάμε; Δεν θα του γίνει κριτική; Μήπως θα του έλεγαν μπράβο; Βγήκε και μας είπε για trash talking στο ματς των 20 πόντων με μια ομάδα 10 φορές υποδεέστερη; Θα τα ακούσεις κ. Παππά τι να κάνουμε. ¨Οπως τα ακούει ο οποιοσδήποτε. Και αν έχει ιστορικό με ανάλογα περιστατικά και με ανάλογες δηλώσεις ένας λόγος παραπάνω. Μην ακούω το μελόδραμα με τη στοχοποίηση και τις αδικίες... Κάνεις ό,τι κάνεις, θα κριθείς. Από κει και πέρα αν έτσι ένιωσε το παιδί καλά έκανε για ό,τι έκανε. Θα είχε τους λόγους του.

Βέβαια, καλά να πάθει το άλλο συνάφι των δημοσιογράφων μας. Βγάζουν άρθρα ως εκεί που τους παίρνει. Για τον Παππά έχει μιλήσει και έχει γράψει ο κάθε πικραμένος. Για τον Μπουρούσαρο μια φορά δεν ακούσαμε κακό λόγο. Κυρίως για τα τελευταία χρόνια που την έχει δει Σακίλ και εθνάρχης γιατί νομίζει ότι η εθνική ξεκινάει από αυτόν. Όταν έβριζε μάνες και παιδιά γνωστός πρόεδρος σε αποδυτήρια καταδικάζαμε το πολύ πολύ το γεγονός γιατί αλλιώς ήξεραν ότι θα έτριζε η θέση τους. Οπότε στα ίσα και να ξαναφάνε. Ας βγάλουν 1500 άρθρα για τον Παππά για να ξεφτυλίζονται παραπάνω. Αλλά με τη δημοσιογραφία στη σήμερον ημέρα όλα αυτά θα έπρεπε να είναι αναμενόμενα.

ΥΓ: Γενικά συμφωνώ με yorgos icon_drunk.gif

Zephyr
QUOTE(Manu7 @ Nov 1 2017, 12:35 ) *
Όταν έβριζε μάνες και παιδιά γνωστός πρόεδρος σε αποδυτήρια καταδικάζαμε το πολύ πολύ το γεγονός γιατί αλλιώς ήξεραν ότι θα έτριζε η θέση τους. Οπότε στα ίσα και να ξαναφάνε. Ας βγάλουν 1500 άρθρα για τον Παππά για να ξεφτυλίζονται παραπάνω.

Ήταν η μέρα που η πλειοψηφία του αθλητικού δημοσιογραφικού χώρου βάφτισε τον εν λόγω πρόεδρο "παρορμητικό" tongue.gif
Καλά τους κάνει ο Παππάς, ότι σπέρνεις θερίζεις.
julius ervin
ο ΔΓ. ειναι αυτος που ειναι και το δειχνει και σωστα καταδικαζεται η συμπεριφορα του.τα "καλα παιδια"ομως του ελληνικου μπασκετ ειναι απειρως χειροτερα αλλα δεν τα ακουμπαει κανεις.βεβαια βαζουν αλλους να κανουν την βρωμοδουλεια.
Nemesakos
Βασικά όλοι συμφωνούν με τον Γιώργο. Δεν νομίζω ότι λέει κανείς ότι καλά έκανε ο Παππάς και έβρισε τον Σκουρτόπουλο, ή καλά κάνει ο Παππάς και τσακώνεται με όλους και όλα. Δεν νομίζω ότι τον χαρακτηρίζει κανείς καλό παιδί και κανείς δεν λέει μπράβο για τις πράξεις του...Κάνει ότι κάνει και κρίνεται..Νομίζω όλοι συμφωνούμε σε αυτό.

Ωστόσο η επιλεκτικότητα των ΜΜΕ είναι αυτή που απασχολεί. Ωραία παραδείγματα φέρατε για τον ΔΓ, άλλη για τους Αγγελόπουλους, για το δημοψήφισμα. Όλα κοινή συνισταμένη έχουν την επιλεκτικότητα της προβολής. Στα καντήλια του ΔΓ δεν άνοιξε μύτη, θα μεσαία δάχτυλα των Αγγελόπουλων πάλι δεν άνοιξε μύτη, στα πολιτικά ας το αφήσουμε.

Το θέμα είναι αν και από που είναι κατευθυνόμενη.

Προσωπικά δεν μπορώ να πιστέψω ότι όλα τα ΜΜΕ και όλοι οι μπασκετικοί δημοσιογράφοι θίχτηκαν επειδή είπε κάποιους ο Παππάς ΑΡΔ. Έπαιξε καλώς το θέμα παντού, ωστόσο από συγκεκριμένα ΜΜΕ υπάρχει ενορχήστρωση. Θες τους δημοσιογράφους που είναι κοντά στην ΕΟΚ? Το χουμε ξαναδεί άλλωστε σε περιπτώσεις Μαυροκεφαλίδη και Σχορτσιανίτη από που τους πέρασαν για να βγει άγια η ΕΟΚ. Ακόμα και στις περιπτώσεις των Κουφό, Όγκαστ πάντα ήταν ότι έλεγε η μαμα ΕΟΚ.
Θες από sport24 που έβγαιναν καθημερινά ανυπόγραφα άρθρα για τον Παππά?

Το πιο αστείο που διάβασα αυτές τις μέρες ήταν η δήθεν υποκίνηση βίας προς δημοσιογράφους με τον πανηγυρισμό του. Ρε παιδιά σοβαρευτείτε. Μέσα στο γήπεδο μόλις μπήκε το τρίποντο ο κόσμος είχε τρελαθεί πανηγύριζε και δεν πήρε πρέφα τι έγινε με τον Παππά. Προσωπικά διάβασα μετά τον αγώνα τι ακριβώς έγινε. Φαντάζομαι κ όλος ο κόσμος. Είναι ένα ακόμα δείγμα πως μπορεί να χτυπηθεί κάποιος έμμεσα. Ας μην το παίζουν θύματα λοιπόν.

Για μένα εκεί είναι όλη η κουβέντα. Ούτε αθωώνεται ο Παππάς για τις χαζομάρες που κάνει ούτε τίποτα.
yorgos
E τελικά δε διαφωνούμε και πολύ.
1. Απαράδεκτος ο Παππάς για τη συπεριφορά του, κρίμα για το ταλέντο του
2. Το όλο σύστημα των ΜΜΕ στη χώρα είναι άθλιο
3. Το ότι ο Παππάς βρίζει τα ΜΜΕ δε θα έπρεπε να του δίνει συγχωροχάρτ για τα υπόλοιπα που κάνει. Αλλά προφανώς προκαλεί μια συμπάθεια (κακώς κατά τη γνώμη μου, έτερον εκάτερον, θα μπορούσε να βρίζει και την τρόικα και την ISIS, πάλι δε δικαιολογεί να βρίζει τον προπονητή του).
4. Tα όσα κοινωνικά ο Παππάς ορθώς αναφέρονται ως θετικά, αλλά σχέση με τα αγωνιστικά του Παππά δεν έχουν
5. Το αν ψηφίζει ΚΚΕ, ΠΑΣΟΚ ή Οικολόγους είναι -και θα πρέπει να είναι- εκτός συζήτησης, δικαίωμά του και μπράβο του.
Conan1982
QUOTE (yorgos @ Nov 1 2017, 17:53 ) *
E τελικά δε διαφωνούμε και πολύ.
1. Απαράδεκτος ο Παππάς για τη συπεριφορά του, κρίμα για το ταλέντο του
2. Το όλο σύστημα των ΜΜΕ στη χώρα είναι άθλιο
3. Το ότι ο Παππάς βρίζει τα ΜΜΕ δε θα έπρεπε να του δίνει συγχωροχάρτ για τα υπόλοιπα που κάνει. Αλλά προφανώς προκαλεί μια συμπάθεια (κακώς κατά τη γνώμη μου, έτερον εκάτερον, θα μπορούσε να βρίζει και την τρόικα και την ISIS, πάλι δε δικαιολογεί να βρίζει τον προπονητή του).
4. Tα όσα κοινωνικά ο Παππάς ορθώς αναφέρονται ως θετικά, αλλά σχέση με τα αγωνιστικά του Παππά δεν έχουν
5. Το αν ψηφίζει ΚΚΕ, ΠΑΣΟΚ ή Οικολόγους είναι -και θα πρέπει να είναι- εκτός συζήτησης, δικαίωμά του και μπράβο του.

Συμφωνώ, βασικά στο 1 διαφωνώ, Αν έχει αυτήν την συμπεριφόρα δεν καταλαβαίνω γιατί να μας απασχολεί εμάς πέραν του κομματιού αν πρέπει να κληθεί στην Εθνική ή όχι (όταν και αν). Ο Παππάς πρέπει να κρίνεται αγωνιστικά, αν στον Παναθηναϊκό δεν δημιουργεί προβλήματα εμείς γιατί να έχουμε μαζί του; Αν σε λίγο καιρό δεν μιλάει στους μισούς έλληνες προπονητές πάλι δεν με απασχολεί. Αν θίχτηκαν οι δημοσιογράφοι επίσης το πρόβλημα είναι δικό τους.
yorgos
QUOTE(Conan1982 @ Nov 1 2017, 18:21 ) *
Συμφωνώ, βασικά στο 1 διαφωνώ, Αν έχει αυτήν την συμπεριφόρα δεν καταλαβαίνω γιατί να μας απασχολεί εμάς πέραν του κομματιού αν πρέπει να κληθεί στην Εθνική ή όχι (όταν και αν). Ο Παππάς πρέπει να κρίνεται αγωνιστικά, αν στον Παναθηναϊκό δεν δημιουργεί προβλήματα εμείς γιατί να έχουμε μαζί του; Αν σε λίγο καιρό δεν μιλάει στους μισούς έλληνες προπονητές πάλι δεν με απασχολεί. Αν θίχτηκαν οι δημοσιογράφοι επίσης το πρόβλημα είναι δικό τους.

Έχει δημιουργήσει προβλήματα στον Παναθηναϊκό, έχει τσακωθεί, έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα, έχει κάνει αρνητικές δηλώσεις για δυο πρώην προπονητές του στον Παναθηναϊκό, όλα αυτά μεσα σε... τρία χρόνια; Όντως αυτή τη στιγμή είναι σε καλή φάση, πολύ καλή κι αυτό είναι εξαιρετικό για την ομάδα. Με τον Ντένμον τόσο χάλια έχει μεγάλη ευκαιρία φέτος, ελπίζω να μην την πετάξει στα σκουπίδια.
Janjuri
QUOTE (patissiotis @ Nov 1 2017, 01:19 ) *
Οχι αλλα αν το επαιζε καλο παιδι και ηταν και λιγο ρουφιανακος να δεις υμνους που θα ειχαν γραφτει...

Αυτό ακριβώς.
Ας μην πάει κανείς τον Παππά, δικαίωμά του ρε παιδιά. Τώρα κάτι άρθρα σαν του Παπαδογιάννη και πολύ περισσότερο του άλλου "ακατανόμαστου" προκαλούν γέλιο και μόνο. Άσχετα με το αν είχε λάθος ή όχι ο παίκτης.
Συμφωνώ με τον Manu7 περί ΔΓ και Μπουρου.
boumtze-boumtze
http://www.gazzetta.gr/basketball/basket-l...i-filos-moy-pic
Γιατι ετσι ρε γμτ?Κριμα...
nestoras kommatos
Νομίζω πως τη μεγαλύτερη ευθύνη τη φέρνει συγκεκριμένη μερίδα του μπασκετικού Τύπου που επιμένει να ρίχνει λάδι στη φωτιά και να ασχολείται με εξωαγωνιστικά επεισόδια που στο κάτω-κάτω πρέπει να λύνονται εσωτερικά, μέσα στην ομάδα και όχι με ανοιχτές τις κάμερες.

Δεν ενδιαφέρει κανέναν το αν θα ξαναπιούν καφέ σαν φιλαράκια ο Μπουρούσης με τον Παππά. Η αγωνιστική τους απόδοση θα πρέπει να μας ενδιαφέρει. Την εν γένει συμπεριφορά τους την ξέρουν και την κρίνουν καλύτερα οι εκάστοτε συνεργάτες τους.

mephisto22
Δεν μπορώ να καταλάβω ποιο είναι το μεμπτό στο σχόλιο του Παππά.
gerorge
Σε μερικα θεματα μπορω να πω τον παραδεχομαι τον Παππα τα λεει ωραια,αν και συνεχιζω να πιστευω οτι δεν τον εχουν τοσο στην μπουκα οι δημοσιογραφοι οσο πιστευει.Βεβαια δεν μπορω να καταλαβω πως εχουν βρει κοινο κωδικα επικοινωνιας(ή εστω δεν υπαρχουν γνωστες τριβες μεταξυ τους) με τον ΔΓ εχοντας αντιδιαμετρικες αποψεις.Ισως το ινστα ενωνει περισσοτερο αποσο νομιζουμε
MaJesty23
Παππας είναι για δρόμο...εχω υπάρξει τεράστιος υποστηρικτής του.Αλλά το παιδί απλά δεν στροφάρει...

Δεν υπάρχει πιο εύκολος δρόμος στοχοποιήσης κάποιου ,με το πετάξεις "φασιστας" κτλ.Εγω ιδεολογικά είμαι κοντά σε Παππά,αλλα σαν mentality πολύ μακρία.

Δυστυχώς ο Νικόλας ,ειναι πολυ κακομαθημένος.Δεν έχει μάθει το να φυλάγεσαι και να ξερεις πότε να κλείνει το στόμα.Δεν θέλει να είναι political correct,αλλά θα τον έβλεπα εαν δούλευε σε καμιά εταιρεία ως υπάλληλος,εαν θα ήξερε ποτε τον παίρνει,και πότε όχι ή θα εψαχνε ανά δίμηνο δουλειά.

Τι είπε ο Μπουρούσης?Οτι δεν το θεωρει φίλο του.Και τι απάντησε?Για φασίστες ,για σαλιαρηδες ,άξεστους.Είναι ωρολογιακή βόμβα,και αναμένεται να σκάσει κάποια στιγμη και δεν θέλω να την πληρώσει η ομάδα.

Γενικά φαίνεται οτι έχει μεγάλο εγώ ,το οποίο δεν συνάδει με την μπασκετική απόδοση.Είναι τυχερός που δεν έκανε καριέρα στυλ Ταπούτου και βρέθηκε σε ένα κλαμπ σαν τον Παναθηναικό.

Εμένα δεν μου αρέσουν τα καλά παιδιά,αλλα οι εξύπνοι αλητήριοι.Και ο Νίκος απέχει πολύ...
shtarkws
Με τον τροπο που χρησιμοποιείται η λεξη φασιστας εχει χασει πλεον το νοημα της. Φασιστας ο Μπουρουσης και κομουνιστης ο Νικολακης με τα συμβολαια εκατομυριων και τα ταξιδια στην Αμερικη. Δεν σκεφτομαστε λιγο περισσοτερο το μπασκετ και την ομαδα αντι για μπουρδες λεω εγω
taurus13
Ο Παππάς αναφέρθηκε σε κάποιες κατηγορίες ανθρώπων με τους οποίους δεν μπορεί να είναι φίλος κατά τα λεγόμενά του. Δεν σημαίνει αυτόματα ότι όλοι οι χαρακτηρισμοί πήγαιναν προς τον Μπουρούση και θεωρώ λάθος να εκφέρουμε γνώμη για ένα γεγονός το οποίο δε νωρίζουμε. Ακόμα και μια λεπτομέρεια να μας διαφεύγει σε μια κατάσταση που δύο φίλοι τσακώθηκαν είναι ικανή να μας κάνει να βγάλουμε λάθος συμπεράσματα. Στη συγκεκριμένη περίπτωση δε μας διαφεύγει κάποια λεπτομέρεια, ξέρουμε μόνο κάποιες λεπτομέρειες... Επίσης από όλους όσους σχολιάζουν δεν έχω ακούσει κανέναν να κατηγορήσει τον Μπουρούση για το όλο θέμα, κλασσικά την έχουν πέσει στον Παππά γιατί δεν είναι αρεστός. Το μόνο λοιπόν που ξέρουμε σαν γεγονός είναι ότι ο Μπουρούσης χειροδίκησε σε ένα φίλο του γιατί του είπε - ή του έλεγε επαναλαμβανόμενα - κάτι. Ας αναλογιστεί ο καθένας αν θα χτυπούσε ένα φίλο του επειδή του είπε κάτι ή θα αντιδρούσε με διαφορετικό τρόπο.
john wick
QUOTE (shtarkws @ Feb 16 2018, 08:39 ) *
Με τον τροπο που χρησιμοποιείται η λεξη φασιστας εχει χασει πλεον το νοημα της. Φασιστας ο Μπουρουσης και κομουνιστης ο Νικολακης με τα συμβολαια εκατομυριων και τα ταξιδια στην Αμερικη. Δεν σκεφτομαστε λιγο περισσοτερο το μπασκετ και την ομαδα αντι για μπουρδες λεω εγω

+Απειρο...
pan24
QUOTE (taurus13 @ Feb 16 2018, 11:41 ) *
Ο Παππάς αναφέρθηκε σε κάποιες κατηγορίες ανθρώπων με τους οποίους δεν μπορεί να είναι φίλος κατά τα λεγόμενά του. Δεν σημαίνει αυτόματα ότι όλοι οι χαρακτηρισμοί πήγαιναν προς τον Μπουρούση και θεωρώ λάθος να εκφέρουμε γνώμη για ένα γεγονός το οποίο δε νωρίζουμε. Ακόμα και μια λεπτομέρεια να μας διαφεύγει σε μια κατάσταση που δύο φίλοι τσακώθηκαν είναι ικανή να μας κάνει να βγάλουμε λάθος συμπεράσματα. Στη συγκεκριμένη περίπτωση δε μας διαφεύγει κάποια λεπτομέρεια, ξέρουμε μόνο κάποιες λεπτομέρειες... Επίσης από όλους όσους σχολιάζουν δεν έχω ακούσει κανέναν να κατηγορήσει τον Μπουρούση για το όλο θέμα, κλασσικά την έχουν πέσει στον Παππά γιατί δεν είναι αρεστός. Το μόνο λοιπόν που ξέρουμε σαν γεγονός είναι ότι ο Μπουρούσης χειροδίκησε σε ένα φίλο του γιατί του είπε - ή του έλεγε επαναλαμβανόμενα - κάτι. Ας αναλογιστεί ο καθένας αν θα χτυπούσε ένα φίλο του επειδή του είπε κάτι ή θα αντιδρούσε με διαφορετικό τρόπο.

Μονο που κανενας δημοσιογραφος δεν την εχει πεσει στον παππα ουτε το εχουν κανει ιδιαιτερο θεμα
Οπου το εχω δει ανεβασαν απλα αυτα που εγραψε δεν σχολιασε κανενας δημοσιογραφος
Στον κοσμο που σωστα κατα την γνωμη μου σχολιαζει αρνητικα το συγκεκριμενο μια χαρα αρεστος ειναι

Να ξαναπω οτι ο αυθορμητισμος δεν ταυτιζεται με την αγενεια...
basket72
QUOTE (shtarkws @ Feb 16 2018, 11:39 ) *

Δεν έχεις άδικο γενικά αλλά και ειδικά για τον Παππά.
Μια μικρή συπλήρωση μονάχα από μένα. Ο Μπουρού μάλλον τέτοιος πρέπει να είναι, αν κρίνουμε από τα τακίμιασμά* του με τον αρχιφασίστα και συστηματικό βασανιστή επί χούντας, Ψωμιάδη. Ο οποίος Ψωμιάδης συνέχισε και τα βασανιστήρια και την κατατρομοκράτηση ανθρώπων και μετά το πέρας της χούντας, ως κομμάτι της δουλειάς του. Μπίζνες ας γίουζουαλ.

Δεν έχει να κάνει με πολιτική αυτό που γράφω ούτε με κόμματα κ.λ.π. Οι βασανιστές και τα βασανιστήρια είναι άλλη ιστορία.
*Ναι, ξέρω, πεθερός του, Ψωμιάδης, αλλά το τακίμιασμα- τακίμιασμα.

**Από πραγματικό σεβασμό στους κανόνες που έχετε θεσπίσει εδώ μέσα κι όχι από φόβο μην φάω κανά φάουλ smile.gif Κάνω μόνος μου το edit σβήνοντας τον τελευταίο χαρακτηρισμό που έκανα για τον τύπο αυτό. Τους υπόλοιπους όμως όχι, μιας και είναι μέρος της ελληνικής ιστορίας.
str
QUOTE(shtarkws @ Feb 16 2018, 12:39 ) *

ο κομμουνισμος και ο φασισμος δεν χαρακτηριζονται μονο και αποκλειστικα απο την οικονομικη τους πλευρα. ο κομμουνιστης ή ο αριστερος πρεπει σωνει και ντε να ειναι φτωχος?

μια χαρα λοιπον μπορει να εισαι αριστερος (η κομμουνιστης) πλουσιος και φασιστας παμφτωχος...ή φασιστας που δεν ξερει τι εχει...η περιουσια, ή τα λεφτα δεν παιζουν κανενα ρολο...

ειναι σαφες οτι ηταν πολυ σκληρη και αχρειαστη ισως επιθεση στον μπουρουση αυτη, και θα συμφωνησω μονο οτι εξυπναδα ειναι οχι να υποκυπτεις αλλα να προσαρμοζεσαι και να εχεις σωστο timing...σε μια εταιρεια υπαλληλος με 500 ευρω το μηνα που τα εχεις αναγκη δεν νομιζω να εκφραζοταν ετσι o παππας...οπως εγραψε καποιος.

τεσπα. για τον πεθερο του μπουρου πολυς κοσμος φανταζομαι εχει την ιδια αποψη οπως και ο παππας (εκει εγινε μαλλον το θεμα απο οτι καταλαβαινω) αλλα για τον μπουρουση δεν παυει να ηταν ο πατερας της γυναικας και να νιωθει οτι πρεπει να τον υπερασπιστει, ....δικο του προβλημα...(και εγω θα δυσκολευουμουν να υπερασπιστω ενα δικο μου προσωπο εαν ειχε τον βιο του εκλειποντος πεθερου...εαν βεβαια δεν συμφωνουσα με αυτον τον βιο...γιατι εαν συμφωνουσα τοτε ο παππας ισως εχει ενα point...)
thanath
Μετά από 2 χρονιές που δείχνει να οριμάζει μπασκετικά και να μπαίνει σε πλαίσια ομάδας και να βοηθάει, όσο μπορεί, επιτέλους την ομάδα, δε νομίζω ότι είναι λογικό να τον αφήσεις να φύγει! Τώρα το τι ποστάρει στο ινσταγκραμ θα έπρεπε να ενδιαφέρει περισσότερο τους φίλους του και τους γύρω του, παρά την ομάδα. Αν αρχίσει και προκαλεί και στην ομάδα προβλήματα, όπως έκανε στο παρελθόν και όμως δεν αποχώρησε, τότε στο καλό και να μας γράφει.

Πάντως στο δίλημμα Μπουρούσης - Παππάς σίγουρα δεν μπορώ να πάρω το μέρος του πρώτου, όσο και αν διαφωνώ με τον τρόπο του δεύτερου! Και ελπίζω ο Μπουρού να μην φορέσει ποτέ ξανά πράσινα!

shtarkws
QUOTE(str @ Feb 16 2018, 12:24 ) *
μια χαρα λοιπον μπορει να εισαι αριστερος (η κομμουνιστης) πλουσιος και φασιστας παμφτωχος...ή φασιστας που δεν ξερει τι εχει...η περιουσια, ή τα λεφτα δεν παιζουν κανενα ρολο...

Συμφωνα με ποια θεωρια?

Γιατι συμφωνα με την κομμουνιστικη ιδεολογια:

Το χρήμα στην κομμουνιστική κοινωνία χάνει την ανταλλακτική του αξία και χρησιμοποιείται ως απλή λογιστική μονάδα ανταλλαγής αγαθών (και όχι πια προϊόντων), βάση της αξίας χρήσης των αγαθών αυτών. Τούτο εξηγείται ως εξής: Το χρήμα σε κάθε ταξική κοινωνία έχει διπλό χαρακτήρα. Από τη μια χρησιμοποιείται ως ισοδύναμο ανταλλαγής προϊόντων (πχ ένα σπίτι τόσα χρήματα), από την άλλη όμως έχει την δική του -ανεξάρτητη από τα προϊόντα- αξία. Συσσωρεύεται και είναι μόνο του, πηγή πλούτου και εξουσίας.

Αντιθέτως στον κομμουνισμό το γενικό ισοδύναμο ανταλλαγής αγαθών δεν θα επιτρέπει την συσσώρευσή του, συνεπώς θα δρα αποτρεπτικά ως προς την επανεμφάνιση ταξικών διαιρέσεων και ανισοτήτων.

Το κλεινω εδω γιατι ειμαστε οφφ τοπικ. Αυτη η συζητηση μπορει να συνεχιστει στο αντιστοιχο τοπικ
gerorge
Θα γουσταρα παντως να δω φαση ΔΓ να επιπληττει τον Παππα για τα ποσταρισματα του στο insta icon_drunk.gif
back2back
QUOTE(shtarkws @ Feb 16 2018, 12:38 ) *
Συμφωνα με ποια θεωρια?

Γιατι συμφωνα με την κομμουνιστικη ιδεολογια:

Το χρήμα στην κομμουνιστική κοινωνία χάνει την ανταλλακτική του αξία και χρησιμοποιείται ως απλή λογιστική μονάδα ανταλλαγής αγαθών (και όχι πια προϊόντων), βάση της αξίας χρήσης των αγαθών αυτών. Τούτο εξηγείται ως εξής: Το χρήμα σε κάθε ταξική κοινωνία έχει διπλό χαρακτήρα. Από τη μια χρησιμοποιείται ως ισοδύναμο ανταλλαγής προϊόντων (πχ ένα σπίτι τόσα χρήματα), από την άλλη όμως έχει την δική του -ανεξάρτητη από τα προϊόντα- αξία. Συσσωρεύεται και είναι μόνο του, πηγή πλούτου και εξουσίας.

Αντιθέτως στον κομμουνισμό το γενικό ισοδύναμο ανταλλαγής αγαθών δεν θα επιτρέπει την συσσώρευσή του, συνεπώς θα δρα αποτρεπτικά ως προς την επανεμφάνιση ταξικών διαιρέσεων και ανισοτήτων.

Το κλεινω εδω γιατι ειμαστε οφφ τοπικ. Αυτη η συζητηση μπορει να συνεχιστει στο αντιστοιχο τοπικ

Βασικά δεν υπάρχει κομμουνιστική ιδεολογία, ο Μαρξ ταύτιζε την ιδεολογία με τη θρησκεία, αμφότερες διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα. Τις δικές του ιδέες τις κατέτασσε ως επιστημονικές, με την έννοια ότι δεν στηρίζονταν στην ηθική αλλά στην εμπειρική ανάλυση της ιστορίας και της κοινωνίας. Το θέμα που θίγεις είναι πολύπλοκο , έχει να κάνει με αυτό που ο Μαρξ αποκαλεί φετιχισμό του εμπορεύματος. Στο "Κεφάλαιο", θίγει το συγκεκριμένο θέμα, μιλάει για τις απρόσωπες δυνάμεις της αγοράς, την προσωποποίηση των αντικειμένων και την αντικειμενοποίηση των ατόμων, τις εργατοώρες καθώς και για τη δημιουργία της υπεραξίας
taurus13
QUOTE (pan24 @ Feb 16 2018, 12:12 ) *
Μονο που κανενας δημοσιογραφος δεν την εχει πεσει στον παππα ουτε το εχουν κανει ιδιαιτερο θεμα
Οπου το εχω δει ανεβασαν απλα αυτα που εγραψε δεν σχολιασε κανενας δημοσιογραφος
Στον κοσμο που σωστα κατα την γνωμη μου σχολιαζει αρνητικα το συγκεκριμενο μια χαρα αρεστος ειναι

Να ξαναπω οτι ο αυθορμητισμος δεν ταυτιζεται με την αγενεια...

Δε νομίζω ότι είπα πως οι δημοσιογράφοι για το συγκεκριμένο θέμα την έπεσαν στον Παππά. Είπα "από όσους σχολιάζουν" και προφανώς εννοούσα τον κόσμο γιατί δεν υπάρχουν ή δεν έχω διαβάσει δημοσιογραφικά σχόλια. Προσωπικά έχω κι εγώ αρνητική στάση για το γεγονός ότι τσακώθηκαν και μόνο. Δεν μπορώ να έχω γνώμη για κάτι που δεν γνωρίζω και μπορώ μόνο να κάνω εικασίες. Αν εσύ ξέρεις περισσότερα στοιχεία ή θέλεις να βγάζεις συμπεράσματα σύμφωνα με αυτά που έχουμε ακούσει οι περισσότεροι είναι δικό σου θέμα.

Να ξαναπώ κι εγώ ότι η φιλία δεν ταυτίζεται με τη χειροδικία...
pan24
QUOTE (taurus13 @ Feb 16 2018, 13:25 ) *
Δε νομίζω ότι είπα πως οι δημοσιογράφοι για το συγκεκριμένο θέμα την έπεσαν στον Παππά. Είπα "από όσους σχολιάζουν" και προφανώς εννοούσα τον κόσμο γιατί δεν υπάρχουν ή δεν έχω διαβάσει δημοσιογραφικά σχόλια. Προσωπικά έχω κι εγώ αρνητική στάση για το γεγονός ότι τσακώθηκαν και μόνο. Δεν μπορώ να έχω γνώμη για κάτι που δεν γνωρίζω και μπορώ μόνο να κάνω εικασίες. Αν εσύ ξέρεις περισσότερα στοιχεία ή θέλεις να βγάζεις συμπεράσματα σύμφωνα με αυτά που έχουμε ακούσει οι περισσότεροι είναι δικό σου θέμα.

Να ξαναπώ κι εγώ ότι η φιλία δεν ταυτίζεται με τη χειροδικία...

Αν και ιδεολογικα συμφωνω με τον παππα η καραμελα φασιστας που χρησιμοποιειται για να χαρακτηρισει οποιονδηποτε διαφωνει με την αποψη καποιου με ενοχλει
Δεν με ενοχλει που τσακωθηκαν συμβαινουν αυτα ακομα και αναμεσα σε κολλητους
Με ενοχλει το δημοσιο ξεφωνητο.Αν θελει ας τον παρει τηλεφωνο η ας του στειλει μηνυμα να του κατεβασει οτι θελει δικο του προβλημα
Τελος παντων δεν εχει σημασια να ασχολουμαστε τον ξερουμε
green_sky
Εγω νομιζω οτι καποιοι ανθρωποι που εχουν αποκτησει με τον ταδε ή τον δεινα τροπο μια αναγνωρισιμότητα,θα πρεπει να ειναι πολυ προσεχτικοι με ολα αυτα τα facebook , instragram κτλ.
Ειδικα δε για τον Παππα αλλα και τον καθε μπασκεμπολιστα που εχει την τυχη να φοραει την φανελα του Παναθηναικου, εγω θα προτεινα να συγκεντρωθουν σε αυτο για το οποιο καλοπληρωνονται γιατι κοντοφθανει ο καιρος για τα χιαστι και τοτε ξυριζουν τον γαμπρο.
gerorge
QUOTE (green_sky @ Feb 16 2018, 13:59 ) *
Εγω νομιζω οτι καποιοι ανθρωποι που εχουν αποκτησει με τον ταδε ή τον δεινα τροπο μια αναγνωρισιμότητα,θα πρεπει να ειναι πολυ προσεχτικοι με ολα αυτα τα facebook , instragram κτλ.
Ειδικα δε για τον Παππα αλλα και τον καθε μπασκεμπολιστα που εχει την τυχη να φοραει την φανελα του Παναθηναικου, εγω θα προτεινα να συγκεντρωθουν σε αυτο για το οποιο καλοπληρωνονται γιατι κοντοφθανει ο καιρος για τα χιαστι και τοτε ξυριζουν τον γαμπρο.

Απο τη στιγμη που δεν προσβαλλουν ή δεν απειλουν καποιο προσωπο πιστευω οτι μπορουνε να λενε ο,τι θελουν στα προσωπικα τους social media,με τη διαφορα οτι ως δημοσια προσωπα θα κρινονται για αυτα.Δεν θεωρω οτι επειδη καποιος ειναι δημοσιο προσωπο εχει λιγοτερα δικαιωματα στο να εκφρασει την αποψη του περι παντως θεματος(παντα με την εξαιρεση της ευθειας προσβολης ή απειλης)
Katiki_Domokou
ο παππας κανει παρεα μονο με κουκουεδες ειναι γνωστο αυτπ
KWSN_Men
QUOTE (Katiki_Domokou @ Feb 16 2018, 14:28 ) *
ο παππας κανει παρεα μονο με κουκουεδες ειναι γνωστο αυτπ

Και ο Μπόγρης κουκουές είναι;

Αν και οι βοτκες που κατεβάζει συμβαδίζουν με την ιδεολογία, δεν ξέρω οι σαμπάνιες που κολλάνε.
Katiki_Domokou
QUOTE (KWSN_Men @ Feb 16 2018, 14:34 ) *
Και ο Μπόγρης κουκουές είναι;

Αν και οι βοτκες που κατεβάζει συμβαδίζουν με την ιδεολογία, δεν ξέρω οι σαμπάνιες που κολλάνε.

ο μπογρης ειναι κουκουεξ η μ-λ αν δεν κανω λαθος
nvip13
Δημόσιο ξεκατίνιασμα λέγεται αυτό που συμβαίνει μεταξύ τους.

Κριμα για τον Παππα που ξεφυγε, το συνηθίζει άλλωστε γιατί ετσι ειναι ο χαρακτήρας του.

yorgos
Δεν με ενοχλει που τσακωθηκαν συμβαινουν αυτα ακομα και αναμεσα σε κολλητους
Με ενοχλει το δημοσιο ξεφωνητο.

+1, έλλειψη σοβαρότητας εκατέρωθεν. Τα άλλα συμβαίνουν παντού κι εμείς με τους φίλους μας έτσι είμαστε. Τώρα δημόσιο πρόσωπο να ξεκατινιάζεται στα σόσιαλ μύδια δε δείχνει και πολλή σοβαρότητα, basketball wives γίναμε.
john wick
QUOTE (yorgos @ Feb 16 2018, 12:46 ) *
+1, έλλειψη σοβαρότητας εκατέρωθεν. Τα άλλα συμβαίνουν παντού κι εμείς με τους φίλους μας έτσι είμαστε. Τώρα δημόσιο πρόσωπο να ξεκατινιάζεται στα σόσιαλ μύδια δε δείχνει και πολλή σοβαρότητα, basketball wives γίναμε.

Τουλαχιστον ,εξανεμισθηκαν οι οποιες πιθανοτητες να φορεσει ξανα τα πρασινα ο Γιανναρος.. ph34r.gif
Dreamerpanos
QUOTE (john wick @ Feb 16 2018, 14:47 ) *
Τουλαχιστον ,εξανεμισθηκαν οι οποιες πιθανοτητες να φορεσει ξανα τα πρασινα ο Γιανναρος.. ph34r.gif

56.gif banana.gif icon_joy.gif thumbsup.gif thumbsup.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
villiskabas
τσαμπα ασχολουμαστε ..ασημαντο γεγονος..δεν επηρεαζει καθολου την ομαδα.. ο καθεις πλεον γραφει οτι του κατεβει στα σοσιαλ μιντια και ελαχιστοι δινουν σημασια

Ο παππας ειναι σημαντικος για τον πασκουαλ και δεν θα εχανε την εμπιστοσυνη του γιαυτον ακομα και αν εγραφε με μεγαλα γραμματα ΜΠΟΥΡΟΥΣΗ ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΩ ΜΙΑ
Katiki_Domokou
QUOTE (john wick @ Feb 16 2018, 14:47 ) *

ο προεδρος δεν ειναι αριστερων πεποιθησεων
Tesla
https://www.youtube.com/watch?v=5zrH8_bo2vI

Ow! blink.gif Ηθελα να ξερα με Ομπραντοβιτς θα τα εκανε?
T.W.Is.M.
QUOTE(Tesla @ Feb 25 2018, 14:36 ) *
https://www.youtube.com/watch?v=5zrH8_bo2vI

Ow! blink.gif Ηθελα να ξερα με Ομπραντοβιτς θα τα εκανε?

Φαντασου να το εκανε με Ιωαννιδη... smiley.gif
john wick
Προβλεπω ο επομενος Gabriel να ειναι ο Νικος ο Παππας...
Αν δεν παιξει καλα φετος θα πεσει πολυ μουρμουρα απ την εξεδρα..
Nemesakos
QUOTE (Looter @ Aug 1 2018, 09:51 ) *
Για το αν γουστάρει ο Πασκουαλ τον Παππα φαντάζομαι δεν έχεις αμφιβολία. Δεν χρειάζεται εσωτερική πληροφόρηση.
Για το δεύτερο ναι , το έμαθα από χορηγό της ομάδας.

Μπορείς εσυ βέβαια να βγεις και να πεις ότι ο Πασκουαλ ήθελε τον Παππα με 3ετες... laugh.gif laugh.gif

Ειδικά στο θέμα Ελλήνων δεν τίθεται θέμα αν κάποιος προπονητής θέλει οποιοδήποτε Έλληνα παίκτη...Καλώς ή κακώς αν υπάρχει ποιοτικός παίκτης είτε θα μείνει στην ομάδα είτε θα αποκτηθεί...

Οπότε ήθελε δεν ήθελε ο Πασκουάλ καλώς έμεινε ο Παππάς. Δεν είναι θέμα καπελώματος, είναι θέμα ανάγκης 6 Ελλήνων παικτών.

Και ότι και αν είναι ο Παππάς, το μπάσκετ το έχει.

Για κάποιο περίεργο λόγο συνεχίζω να πιστεύω στο ταλέντο του και ελπίζω φέτος να το δούμε. Γενικότερα αν δεν πιστεύαμε σχεδόν όλοι στον Παππά ή δεν βλέπαμε το μπάσκετ που έχει μέσα του, απλά δεν ασχολούμασταν. Θα μας πέρναγε αδιάφορος και να προχωρούσαμε στον επόμενο. Επί της ουσίας όμως όλοι έχουμε μια μικρή ελπίδα ότι φέτος θα δείξει ένα κομμάτι κλπ κλπ.

Τώρα για το αν ήθελε ο Πασκουάλ τον Παππά και ότι έμεινε ο 34χρονος Βουγιούκας αν υπήρχε θέμα με το μείνει ή να φύγει ή για το μέλλον (πόσο μέλλον άλλωστε ο Βουγιούκας?) ο καθένας μπορεί να τα μεταφράσει, να τα κρατήσει να τα πετάξει. Αλλά δεν είναι κάτι που δεν έχω ξανακούσει, κυκλοφορεί από διάφορα γνωστά account στο twitter πολύ αυτό το σενάριο σχεδόν από τις αρχές του καλοκαιριού.. rolleyes.gif
The Mailman
QUOTE (Nemesakos @ Aug 1 2018, 08:30 ) *
Για κάποιο περίεργο λόγο συνεχίζω να πιστεύω στο ταλέντο του και ελπίζω φέτος να το δούμε. Γενικότερα αν δεν πιστεύαμε σχεδόν όλοι στον Παππά ή δεν βλέπαμε το μπάσκετ που έχει μέσα του, απλά δεν ασχολούμασταν. Θα μας πέρναγε αδιάφορος και να προχωρούσαμε στον επόμενο. Επί της ουσίας όμως όλοι έχουμε μια μικρή ελπίδα ότι φέτος θα δείξει ένα κομμάτι κλπ κλπ.

Ακούω συνέχεια για αυτό το περιβόητο ταλέντο του Παππά και αναρωτιέμαι κάθε φορά το ίδιο πράγμα ..
σε τι ακριβώς έχει ταλέντο ο Παππάς, που περιμένετε κιόλας κάποια στιγμή να το βγάλει ;

Αθλητή πρότυπο που λιώνει στο γυμναστήριο, στις προπονήσεις, έρχεται 1ος και φεύγει τελευταίος δεν τον λες..
Αθλητή σε επίπεδα φυσικής κατάστασης που να βγάζει στο χαλαρό 30+ ως βασικός.. ούτε σε αυτόν τον ρόλο έχουμε δει τον Παππά ποτέ..
Το σώμα του, υπήρξαν χρονιές που μου θύμιζαν τον Χριστοδούλου προ ημερών..
Κακή συντήρηση, ο τύπος θα κλατάρει στα 33 34..

Πέρα από την Work Ethic.. το αθλητικό του πακέτο και εντός του παρκέ είναι ανύπαρκτο, αποτέλεσμα όλων των παραπάνω.

Τώρα για το ταλέντο του ας μας πούνε αυτοί που το βλέπουν γιατί εγώ βλέπω έναν τύπο που κάνει ελάχιστα πράγματα και αυτά όχι και τόσο καλά...
j-kidd13
O Παπας εχει ενα αξιοπρεπες τριποντο,που στην καλη του βραδια θα ειναι ως και καλος(στην καλη του σεζον στην ευρωλιγκα το 14-15 σουταρε με 38.7%).
Την ικανοτητα που εχει ομως στο drive,στο 1 vs 1 και στην επαφη,την εχουν λιγοι παικτες στην Ευρωπη.Ειναι απιστευτος σκορερ.
Το θεμα ειναι οτι τον χαρακτηριζει και απιστευτη ασταθεια.
MaJesty23
Προφανώς και έχει ταλέντο...Αλλα πληρώνεις και υπεραξία γιατί είναι Έλληνας.Δεν νομίζω να τον πλήρωνε καμία σοβαρή ομάδα 700.000 ευρώ τον χρόνο.Σε καμία Ούνιξ στα βάθη της τούνδρας μπορεί.Απλά φέτος έχει να φάει σκ%^&το ,τελειώσανε οι δικαιολογίες.Ήθελε χρόνο και χρήμα ,τα πήρε.

Πάντως πιστεύω ότι εαν δεν βρεί ομάδα ο Κ.C ,θα μείνει με πολύ λιγότερα χρήματα.Νομίζω οτι χρειάζεται και ας μην είναι point guard.
villiskabas
QUOTE (j-kidd13 @ Aug 1 2018, 11:16 ) *
O Παπας εχει ενα αξιοπρεπες τριποντο,που στην καλη του βραδια θα ειναι ως και καλος(στην καλη του σεζον στην ευρωλιγκα το 14-15 σουταρε με 38.7%).
Την ικανοτητα που εχει ομως στο drive,στο 1 vs 1 και στην επαφη,την εχουν λιγοι παικτες στην Ευρωπη.Ειναι απιστευτος σκορερ.
Το θεμα ειναι οτι τον χαρακτηριζει και απιστευτη ασταθεια.

ναι γτ θα πρεπει να χει σωμα χτιστο! οπως ειπε και ο πανω ειναι λιγο καλυτερο απο του Φανη. πως θα αντεξεις στους συγχρονους ρυθμους και να χεις συνεχεια θελει να χεις πνευμονια και μυς. ο καλαθης γιαυτο ειναι σταθερος ο τυπος παιζει να χει 0,1 % λιπος χαχαχα
Nemesakos
QUOTE (MaJesty23 @ Aug 1 2018, 11:28 ) *
Προφανώς και έχει ταλέντο...Αλλα πληρώνεις και υπεραξία γιατί είναι Έλληνας.Δεν νομίζω να τον πλήρωνε καμία σοβαρή ομάδα 700.000 ευρώ τον χρόνο.Σε καμία Ούνιξ στα βάθη της τούνδρας μπορεί.Απλά φέτος έχει να φάει σκ%^&το ,τελειώσανε οι δικαιολογίες.Ήθελε χρόνο και χρήμα ,τα πήρε.

Πάντως πιστεύω ότι εαν δεν βρεί ομάδα ο Κ.C ,θα μείνει με πολύ λιγότερα χρήματα.Νομίζω οτι χρειάζεται και ας μην είναι point guard.

Αυτή τη δεδομένη στιγμή, ποιος Έλληνας δεν πληρώνεται υπεραξία?

Φτάσαμε να βλέπουμε πλέον αυτό που βλέπαμε στην Τουρκία πριν μερικά χρόνια, τον Ερντέν να παίρνει 2 εκ. πχ..

offtopic.gif
tzagasdog
ο Παππάς μπασκετικές ικανότητες έχει πάρα πολλές. Αυτό που δεν έχει είναι το πνεύμα και στη συγκέντρωση που χρειάζεται για να αναδείξει αυτές τις ικανότητες και δεν είμαι σίγουρος ότι έχει και το work ethic για να μείνει στο τοπ επίπεδο σε βάθος χρόνου.

Το ρόστερ του Παναθηναικού έχει προσαρμοστεί αρκετά πιστεύω πάνω σε αυτό του Ολυμπιακού. Κλασικά θα περιμένει καμία ευκαιρία ο dpg μέσα στο χειμώνα να φέρει κανένα "παιχταρά" να έχουμε να ασχολούμαστε.
Δεν χτίζονται οι ομάδες έτσι βέβαια, αλλά ο καθένας έχει τη προσέγγισή του.
j-kidd13
QUOTE(villiskabas @ Aug 1 2018, 11:31 ) *
ναι γτ θα πρεπει να χει σωμα χτιστο! οπως ειπε και ο πανω ειναι λιγο καλυτερο απο του Φανη. πως θα αντεξεις στους συγχρονους ρυθμους και να χεις συνεχεια θελει να χεις πνευμονια και μυς. ο καλαθης γιαυτο ειναι σταθερος ο τυπος παιζει να χει 0,1 % λιπος χαχαχα

O Παππας ειναι αρκετα βελτιωμενος σε ο,τι αφορα το σωμα του σε σχεση με παλια ειδικοτερα.Δεν θα λεγα οτι ειναι λιγο καλυτερο του Φανη.
Ginobili
QUOTE(The Mailman @ Aug 1 2018, 08:55 ) *
Ακούω συνέχεια για αυτό το περιβόητο ταλέντο του Παππά και αναρωτιέμαι κάθε φορά το ίδιο πράγμα ..
σε τι ακριβώς έχει ταλέντο ο Παππάς, που περιμένετε κιόλας κάποια στιγμή να το βγάλει ;

Αθλητή πρότυπο που λιώνει στο γυμναστήριο, στις προπονήσεις, έρχεται 1ος και φεύγει τελευταίος δεν τον λες..
Αθλητή σε επίπεδα φυσικής κατάστασης που να βγάζει στο χαλαρό 30+ ως βασικός.. ούτε σε αυτόν τον ρόλο έχουμε δει τον Παππά ποτέ..

Πέρα από την Work Ethic.. το αθλητικό του πακέτο και εντός του παρκέ είναι ανύπαρκτο, αποτέλεσμα όλων των παραπάνω.

Τώρα για το ταλέντο του ας μας πούνε αυτοί που το βλέπουν γιατί εγώ βλέπω έναν τύπο που κάνει ελάχιστα πράγματα και αυτά όχι και τόσο καλά...

Μπορείς να πεις το ότιδήποτε για τον Παπά...το ότι είναι ασταθής,προβληματικός χαρακτήρας... icon_blahblah.gif αλλά το ότι δεν έχει και ταλέντο...μάλλον για εμπάθεια μου κάνει.
Άν δεν έχει και ταλέντο ο Παπάς....τότε θα περιμένουμε ακόμα να δούμε Έλληνα παίκτη με ταλέντο...μετά τους Διαμαντιδη,Σπανούλη,Παπαλουκά....

Το πρώτο και κύριο στοιχείο που διέκρινε τον Παπά ήταν η διείσδυση του.Η "ΜΠΟΥΚΑ"...,να τρυπά την αντίπαλη άμυνα,που προσωπικά σε Έλληνα παίκτη μόνο από τον Σπανούλη το έχω δει σε τόσο μεγάλο βαθμό τα τελευταία 20 χρόνια.
Τώρα αν αυτό δεν το βλέπεις...ή εμπαθής είσαι με τον Παπά,ή κάτι σου λείπει μπασκετικά.

Δεν περιμένει κανείς πλέον από τον Παπά να βγάλει το ταλέντο του.Να παρουσιάσει κάτι περισσότερο...σε αυτήν την ηλικία,Παρά μόνο μεγαλύτερη σταθερότητα και συνέπεια.
Στο αθλητικό κομμάτι...συμφωνώ.Οφείλει να γυμνάσει περισσότερο το κορμί του.Για ένα διάστημα,την σεζόν 2016-17 που πήρε χρόνο συμμετοχής από τον Πασκουάλ αφού πέρασαν κατι μήνες,τον κέρδισε με την αυταπάρνηση του και την σκυλίσια άμυνα που έπαιζε όταν έμπαινε.Τότε πραγματικά είχε μια μεγάλη βελτίωση στο κορμί του,σαφεστατα πιο γραμμομένος.
Τους τελευταίους μήνες,φαίνεται να έχει χαλαρώσει πάλι,ωστόσο στην απόδοση του δεν φαίνεται να τον επηρέασε.Η απόδοση του επηρεάζεται από τις αποφάσεις του.
Όπως και να έχει...στα κρίσιμα παίζει πάντα!!! Έχει @@ και παίζει με ψυχή ! Η παρουσία του στον 5ο τελικό με Ολυμπιακό,στο πιο δυσκολο σημειο του παιχνιδιου ήταν καταλυτική.Παρέσυρε όλη την ομάδα με το πάθος του.

Απαιτώ όμως σαν πελάτης του ....που πληρώνει διαρκείας κάθε χρόνο, να λιώνει στις προπονήσεις τώρα το καλοκαίρι,ώστε να μου προσφέρει ποιοτικό προιόν για το οποίο ΠΛΕΡΩΝΩ! rolleyes.gif laugh.gif
golitog7
QUOTE(The Mailman @ Aug 1 2018, 09:55 ) *

Στιγματίζεις την αθλητικότητα του ή τη εργατικότητα του αλλά αυτά ουδεμία σχέση έχουν με το ταλέντο. Το ταλέντο του Παππά εγκείται στην ικανότητα που έχει να τελειώνει φάσεις στο ένας-ένας. Είναι σημαντικό και το έχουν λίγοι στο ρεπερτόριο τους. Όταν κάνει μπούκες μου θυμήζει τον Σπανούλη στα νιάτα του. Επίσης και το τρίποντο του έχει βελτιωθεί κάπως, αν και για τον συγκεκριμένο είναι πιο πολύ θέμα ψυχολογίας μιας και δεν είναι καθαρόαιμος σουτέρ.

*όπως τα λέει και ο φίλος Ginobili πιο πάνω*
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.