Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΠΙΚΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ 2008
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Γυναικείο μπάσκετ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
pencilbox
QUOTE(seremet17 @ Jun 6 2008, 07:10 ) *
Παρελθόν από τη τεχνική ηγεσία της ΑΕΝΚ ο Γιώργος Συκαράς!!!!

!!!!! Τι έκπληξη είναι αυτή??? Τώρα που ανέβηκε η ομάδα? Ξέρει κανείς λεπτιμέρειες? Γιατί φεύγει και ποιος θα αναλάβει?
new
QUOTE(pencilbox @ Jun 6 2008, 11:37 ) *
!!!!! Τι έκπληξη είναι αυτή??? Τώρα που ανέβηκε η ομάδα? Ξέρει κανείς λεπτιμέρειες? Γιατί φεύγει και ποιος θα αναλάβει?

parelthon apotelei o giwrgos sykaras gia tin aenk kai o logos pou akoustike opos moy eipan itan pws to swmateio tis aenk eixe diaforetiki filosofia.ligo paraloga mou akougontai ola ayta.giati gen ton ediwxnan apo perysi?pws otan enas proponitis anevazei mia omada se dyo katigories mesa se dyo xronia apolyetai?episis akoygetai pws kapoies paiktries theloun na apoxwrisoun!!!poies arage?ayto thelw na mathw!kai kati teleytaio pou mou eipan pws oli tin xronia ypirxe provlima symperiforas apo mia sygkekrimeni paiktria kai i opoia dimiourgouse synexws entaseis kai isws i apoxwrisi tou sykara giwrgou na ofeiletai kai se ayto.
krima pantws giati einai apo tous kalyterous proponites ston xwro tou gynaikeiou basket...
scarface
QUOTE(new @ Jun 6 2008, 12:58 ) *
parelthon apotelei o giwrgos sykaras gia tin aenk kai o logos pou akoustike opos moy eipan itan pws to swmateio tis aenk eixe diaforetiki filosofia.ligo paraloga mou akougontai ola ayta.giati gen ton ediwxnan apo perysi?pws otan enas proponitis anevazei mia omada se dyo katigories mesa se dyo xronia apolyetai?episis akoygetai pws kapoies paiktries theloun na apoxwrisoun!!!poies arage?ayto thelw na mathw!kai kati teleytaio pou mou eipan pws oli tin xronia ypirxe provlima symperiforas apo mia sygkekrimeni paiktria kai i opoia dimiourgouse synexws entaseis kai isws i apoxwrisi tou sykara giwrgou na ofeiletai kai se ayto.
krima pantws giati einai apo tous kalyterous proponites ston xwro tou gynaikeiou basket...

εμενα πηρε το αυτι μου οτι δεν τα βρηκαν στα οικονομικα...δεν ξερω αν αληθευει..
basket4
QUOTE(new @ Jun 6 2008, 12:58 ) *

Καλως ηρθες στο φορουμ και καλα ποστ.
να γραφεις ομως με ελληνικους χαρακτηρες γιατι τα Greeklish απαγορευονται smile.gif
new
QUOTE(basket4 @ Jun 6 2008, 14:03 ) *
Καλως ηρθες στο φορουμ και καλα ποστ.
να γραφεις ομως με ελληνικους χαρακτηρες γιατι τα Greeklish απαγορευονται smile.gif

Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα και για την συμβουλή!

Να πώ επίσης πως δεν μου ανέφεραν οικονομικές διαφορές.Αυτό που μου είπαν ήταν πως η κηφισιά μίλησε στις παίκτριες και τους είπαν πως δεν συμφωνούσαν με την φιλοσοφία του προπονητή.Τι να πω?
Πάντως το καλό για όσους ενδιαφέροναι είναι πως ο Γιώργος Συκαράς είναι ελεύθερος.

Μήπως έμαθε κανείς για το ποιές παίκτριες θέλουν να φύγουν?Άν ισχύει!
krassas
Ποιός έδωσε την πληροφορία ότι μπορεί να αναλάβω το Θωμά?
scarface
εγω εμαθα οτι μενει ο Χρονης στον Θωμα
chrisafr9
Μήπως έχει ακούσει κανείς τίποτα για τον Ατρόμητο?
VRV
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΤΟ FORUM ΟΤΙ ΑΠΟ 09/06/2008 ΕΩΣ 15/06/2008 ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ Κ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΟΥ "ΠΕΙΡΑΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ"

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

V R V [size=7]
soouza
Εγώ από την πλευρά μου βλέπω ένα χάος με τις ομάδες.Πάρα μα πάρα πολλά σωματεία δε γνωρίζουν τι γίνεται,άλλα δε θέλουν να πληρώσουν κι άλλα στηρίζονται στις ορέξεις των προπονητών.
Θα ήθελα να συμβουλεύσω και τις παίκτριες να σκέφτονται και λίγο τον εαυτό τους και να αποφασίσουν και λίγο με γνόμωνα όχι μόνο το συναίσθημα και την παρέα. wink.gif
Το θέμα της Αενκ είναι και λίγο η αλήθεια με τις ομάδες.Δύο χρόνια,δύο κατηγορίες,κι ο Συκαράς λογικά θα ήθελε να ενισχυθούν και να εμφανισθούν αξιοπρεπώς.Κάπου εκεί αρχίζει η λογική του παραλόγου κι έρχεται το συνεναιτικό-διπλωματικό αντίο της διαφοράς φιλοσοφίας.
Θα ήθελα να ακούσω επίσημα από κάποιον της Αενκ τι συνέβη.Μέχρι τότε κάτσε να πάρω εγώ το Γιώργο laugh.gif
FC3
Πολύ ήρεμα τα νερά στην ΕΣΚΑΝΑ..! Για να ζεστάνουμε λίγο την κατηγορία....

bball.gif Aκούγετε πως η Βαρατάση έφυγε από Θεμιστοκλή και ανέλαβε στον Ατρόμητο.... όποιος ξέρει κάτι παραπάνω ας το γράψει.

bball.gif Ο Coach της Μάνδρας ως ήταν φυσικό παραμένει αλλά σταματούν καποιες παίκτριες, ξέρει κανείς ποιές???

bball.gif Στον Πορφύρα παραμένει για μία ακόμα χρονιά η cοαch Δέδε και από ότι πήρε το αυτί μου κάτι μεταγραφικό έχει αρχίσει να φαίνεται....

bball.gif Στον Πειραικό φαίνεται να κλείνει η Αρχοντάκη, περιμένουμε την συνέχεια...
Angelo
QUOTE(new @ Jun 6 2008, 15:53 ) *
Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα και για την συμβουλή!

Να πώ επίσης πως δεν μου ανέφεραν οικονομικές διαφορές.Αυτό που μου είπαν ήταν πως η κηφισιά μίλησε στις παίκτριες και τους είπαν πως δεν συμφωνούσαν με την φιλοσοφία του προπονητή.Τι να πω?
Πάντως το καλό για όσους ενδιαφέροναι είναι πως ο Γιώργος Συκαράς είναι ελεύθερος.

Μήπως έμαθε κανείς για το ποιές παίκτριες θέλουν να φύγουν?Άν ισχύει!

Ποιές να είναι ρε παιδιά? αυτές που πήγε ο Γιώργος εκεί. και δεν ήταν και λίγες.... Όσον αφορά την έκπληξή σας που κάποιος προπονητής που παίρνει πρωτάθλημα φεύγει από την ομάδα του γιατί δεν τον θέλουν κάποιες παίκτριες, γιατί σας φαίνεται περίεργο? αυτό γίνεται κάθε χρόνο... Περίεργο είναι που κάποιοι παράγοντες, καλή ώρα, κάνουν όλα τα χατήρια σε κάποιες κακομαθημένες γιατί΄πάντα ο προπονητής είναι πολύ πιο αναλώσιμος απ αυτές...
pencilbox
QUOTE(krassas @ Jun 6 2008, 23:41 ) *
Ποιός έδωσε την πληροφορία ότι μπορεί να αναλάβω το Θωμά?

Το θέμα δεν είναι ποιος έδωσε την πληροφορία αλλά αν θα αναλάβεις όντως το Θωμά. Κι εγώ πάντως για το Λάγιο ξέρω ως τώρα.....
VAGELIS N
QUOTE(FC3 @ Jun 7 2008, 18:02 ) *

bball.gif Aκούγετε πως η Βαρατάση έφυγε από Θεμιστοκλή και ανέλαβε στον Ατρόμητο.... όποιος ξέρει κάτι παραπάνω ας το γράψει.

bball.gif Ο Coach της Μάνδρας ως ήταν φυσικό παραμένει αλλά σταματούν καποιες παίκτριες, ξέρει κανείς ποιές???

bball.gif Στον Πορφύρα παραμένει για μία ακόμα χρονιά η cοαch Δέδε και από ότι πήρε το αυτί μου κάτι μεταγραφικό έχει αρχίσει να φαίνεται....

bball.gif Στον Πειραικό φαίνεται να κλείνει η Αρχοντάκη, περιμένουμε την συνέχεια...

bball.gif ισχυει χτες ειχαν παρουσιαση της προπονητριας

bball.gif στο πορφυρα κανουν καποιες κινησεις

bball.gif οσο για των πειραικο οπως επε και καποιος παραπανω απο 9-6-08 αν και ξερω καποια ονοματα
I love this game !!!
QUOTE(C05 @ May 19 2008, 14:48 ) *
Η Άννυ? Και που πάει?

... κι εγώ το άκουσα αυτό αλλά κάθε χρόνο το ακούω. Λες φέτος να γίνει πραγματικότητα ;
C05
QUOTE(I love this game !!! @ Jun 8 2008, 16:57 ) *
... κι εγώ το άκουσα αυτό αλλά κάθε χρόνο το ακούω. Λες φέτος να γίνει πραγματικότητα ;

Μπα δε νομίζω...
Tom&Jerry5
QUOTE(FC3 @ Jun 7 2008, 21:02 ) *

QUOTE(VAGELIS N @ Jun 8 2008, 08:34 ) *
bball.gif ισχυει χτες ειχαν παρουσιαση της προπονητριας

bball.gif στο πορφυρα κανουν καποιες κινησεις

bball.gif οσο για των πειραικο οπως επε και καποιος παραπανω απο 9-6-08 αν και ξερω καποια ονοματα

Χαίρομαι που οι παράγοντες του Ατρομήτου κάνουν τέτοιες κινήσεις, φέροντας προπονητές με προοπτική. 68.gif Πραγματικά κατάφεραν μέσα σε ένα χρόνο διοίκησης να δυαλύσουν ένα τμήμα που ήταν βιτρίνα του Συλλόγου. Είμαι σίγουρος ότι αρκετές ομάδες της ΕΣΚΑΝΑ τους ευχαριστούν. Κρίμα για τα χρήματα και τις ατέλειωτες ώρες προσφοράς που έδωσαν όλοι οι προηγούμενοι. Πρέπει να είναι ρεκόρ από ομάδα μοντέλο οι κ.κ. Πρόεδρος Δαρζέντας και Γ.Γ. Λεμπιδάκης, να κάνουν την ομάδα καφενείο. ΕΥΓΕ!!! 41.gif

Κι απότι μαθαίνω το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να πουλήσουν, να τσεπώσουν και να την κάνουν και δυστυχώς θα τα καταφέρουν αφού δεν υπάρχει πλέον κανείς να τους σταματήσει. Που είναι τώρα ο κ. Σάκης που τους έφερε?????? torture.gif Που είναι όλοι αυτοί που προσκύναγαν τους σούπερ ντούπερ παράγοντες???

Λυπάμαι πολύ. kill.gif
FC3
QUOTE(Tom&Jerry5 @ Jun 8 2008, 16:04 ) *
Χαίρομαι που οι παράγοντες του Ατρομήτου κάνουν τέτοιες κινήσεις, φέροντας προπονητές με προοπτική. 68.gif Πραγματικά κατάφεραν μέσα σε ένα χρόνο διοίκησης να δυαλύσουν ένα τμήμα που ήταν βιτρίνα του Συλλόγου. Είμαι σίγουρος ότι αρκετές ομάδες της ΕΣΚΑΝΑ τους ευχαριστούν. Κρίμα για τα χρήματα και τις ατέλειωτες ώρες προσφοράς που έδωσαν όλοι οι προηγούμενοι. Πρέπει να είναι ρεκόρ από ομάδα μοντέλο οι κ.κ. Πρόεδρος Δαρζέντας και Γ.Γ. Λεμπιδάκης, να κάνουν την ομάδα καφενείο. ΕΥΓΕ!!! 41.gif

Κι απότι μαθαίνω το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να πουλήσουν, να τσεπώσουν και να την κάνουν και δυστυχώς θα τα καταφέρουν αφού δεν υπάρχει πλέον κανείς να τους σταματήσει. Που είναι τώρα ο κ. Σάκης που τους έφερε?????? torture.gif Που είναι όλοι αυτοί που προσκύναγαν τους σούπερ ντούπερ παράγοντες???

Λυπάμαι πολύ. kill.gif

.....Tom δεν θα σχολιάσω το post σου, για να μην κουράσω μιας και και είμαστε off topic, θα προσθέσω μόνο πως καμία διοίκηση δεν βγήκε ποτέ χαμένη.... θύματα των κακών παρταγόντων είναι πάντα οι παίκτριες. 68.gif
soouza
QUOTE(FC3 @ Jun 8 2008, 20:28 ) *
.....Tom δεν θα σχολιάσω το post σου, για να μην κουράσω μιας και και είμαστε off topic, θα προσθέσω μόνο πως καμία διοίκηση δεν βγήκε ποτέ χαμένη.... θύματα των κακών παρταγόντων είναι πάντα οι παίκτριες. 68.gif

Συμφωνώ.Μην το ευτελίζουμε.Πάντως ο Ατρόμητος και παλαιότερα κουβαλούσε μία νοοτροπία τουλάχιστο πρωταθλητή Α1....για να λέμε και του στραβού το δίκιο.Δεν αναφέρομαι στους τωρινούς αλλά σε προτέρους παραγοντίσκους.
seremet17
Όπως ανακοίνωσαν οι womba η Δημητρίου έκλεισε στη Παιανία.....
Η Κότσυφα ανέλαβε τις υποδομές των Εσπερίδων!!! 41.gif
seremet17
Γεβοντιάν η πρώτη μεταγραφή του Πειραϊκού από Κρόνο.........
VRV
QUOTE(seremet17 @ Jun 9 2008, 08:05 ) *
Γεβοντιάν η πρώτη μεταγραφή του Πειραϊκού από Κρόνο.........

ΑΓΑΠΗΤΕ/ΑΓΑΠΗΤΗ ΦΙΛΕ/ΦΙΛΗ seremet17

ΑΠΛΩΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ ΟΙ ΠΗΓΕΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑΓΓΡΑΦΗ ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ

ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΤΕ ΘΑ ΤΙΣ ΜΑΘΕΤΕ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΖΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΩ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

VRV
center
Για το πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΒΔΕ έχει ακούσει κανείς κάτι; Πολλά ακούγονται αλλά δεν βλέπω κίνηση σε αυτό το thread.. Το μόνο που ξέρω είναι για το Μεσολόγγι το οποίο έχει αποδυναμωθεί, αφού έφυγαν πολλές παίκτριες.. Ανάμεσά τους και εγώ.. Οι φήμες λένε ότι η Λευκάδα διχάζεται και η Σχερία Κέρκυρας κερδίζει σημαντικό έδαφος με πολύ καλές μεταγραφές.. Η Ναύπακτος θέλει να κάνει μια όμορφη προσπάθεια του χρόνου, αλλά όχι να χτυπήσει και το πρωτάθλημα μιας και δεν έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον για μεταγραφές πλην κάποιων μικρών εξαιρέσεων.. Ακούγεται επίσης ότι τα Γιάννενα θα κατεβάσουν γυναικείο του χρόνου, και η Άρτα όπως κάθε χρόνο θα συμμετάσχει για..εμπειρίες! Κάποιος να προσθέσει κάτι;
Αυτά προς το παρόν!
smile.gif smile.gif
soouza
QUOTE(soouza @ Jun 7 2008, 14:39 ) *
Εγώ από την πλευρά μου βλέπω ένα χάος με τις ομάδες.Πάρα μα πάρα πολλά σωματεία δε γνωρίζουν τι γίνεται,άλλα δε θέλουν να πληρώσουν κι άλλα στηρίζονται στις ορέξεις των προπονητών.
Θα ήθελα να συμβουλεύσω και τις παίκτριες να σκέφτονται και λίγο τον εαυτό τους και να αποφασίσουν και λίγο με γνόμωνα όχι μόνο το συναίσθημα και την παρέα. wink.gif
Το θέμα της Αενκ είναι και λίγο η αλήθεια με τις ομάδες.Δύο χρόνια,δύο κατηγορίες,κι ο Συκαράς λογικά θα ήθελε να ενισχυθούν και να εμφανισθούν αξιοπρεπώς.Κάπου εκεί αρχίζει η λογική του παραλόγου κι έρχεται το συνεναιτικό-διπλωματικό αντίο της διαφοράς φιλοσοφίας.
Θα ήθελα να ακούσω επίσημα από κάποιον της Αενκ τι συνέβη.Μέχρι τότε κάτσε να πάρω εγώ το Γιώργο laugh.gif

Αχ, μόλις έμαθα από το Γιώργο το Συκαρά τι συνέβη στην Αενκ κι αποχώρησε.Δε θα τοποθετηθώ για ευννόητους λόγους αλλά απαντώ στο προηγούμενο post μου γιατί στην ουσία φαντάστηκα τι ¨έπαιξε¨.......Διαβάστε παραπάνω κι οι έξυπνοι θα καταλάβουν σε μεγάλο βαθμό.....Όχι ότι έχουμε χαζούς χρήστες,μην παρεξηγηθώ! smile.gif
ona1
Καλησπέρα!
Ξέρει κανείς τις ημερομηνίες των μεταγραφών?
Ευχαριστώ!!!
gasol#4#
QUOTE(ona1 @ Jun 10 2008, 00:07 ) *
Καλησπέρα!
Ξέρει κανείς τις ημερομηνίες των μεταγραφών?
Ευχαριστώ!!!

Καλημέρα.Οι μεταγραφές αρχίζουν 15 ιουνίου και τελειώνουν 25 Ιουνίου.Από ό,τι γνωρίζω.Αν κάνω λάθος διορθώστε με. bball.gif
center
QUOTE(gasol#4# @ Jun 10 2008, 08:33 ) *
Καλημέρα.Οι μεταγραφές αρχίζουν 15 ιουνίου και τελειώνουν 25 Ιουνίου.Από ό,τι γνωρίζω.Αν κάνω λάθος διορθώστε με. bball.gif

Αυτές είναι οι ημερομηνίες για αυτούς με ελεύθερη μεταγραφή ή προσωρινή διάρκεια.. Οι αποδεσμευθέντες είναι 6 με 15 Ιουλίου.
smile.gif smile.gif
seremet17
Δεύτερη βόμβα στην Ά Έσκα!!Μετά την αποχώρηση του Γιώργου Συκαρά από τον πάγκο της ΑΕΝΚ έχουμε και δεύτερη αποχώρηση λίγο πριν την έναρξη των μεταγραφών.Το τεχνικό δίδυμο των Μελισσίων αποτελεί παρελθόν.... ohmy.gif
no_way
QUOTE(seremet17 @ Jun 11 2008, 08:19 ) *
Δεύτερη βόμβα στην Ά Έσκα!!Μετά την αποχώρηση του Γιώργου Συκαρά από τον πάγκο της ΑΕΝΚ έχουμε και δεύτερη αποχώρηση λίγο πριν την έναρξη των μεταγραφών.Το τεχνικό δίδυμο των Μελισσίων αποτελεί παρελθόν.... ohmy.gif

EEEEEEEEEEEEEEEE??????? wacko.gif wacko.gif wacko.gif

Δε νομίζω οτι ισχύει..
soouza

Αυτά να τα βλέπετε εσείς.Μη συγκρίνουμε το Συκαρά με τη Δουκέλη,για να μη το πω αλλιώς. smile.gif
soouza
natty,να το γράψω εγώ ή προτιμάς εσύ?
nini
τελικά η δουκάκη έκλεισε στον Αστέρα και όχι στους κυρίαρχους.
lis
QUOTE(nini @ Jun 11 2008, 11:56 ) *
τελικά η δουκάκη έκλεισε στον Αστέρα και όχι στους κυρίαρχους.

Στον Αστέρα Εξαρχείων ?
natty
QUOTE(soouza @ Jun 11 2008, 10:30 ) *
natty,να το γράψω εγώ ή προτιμάς εσύ?

Σου δίνω πάσα biggrin.gif
new
Να σας πώ και κάτι που έμαθα πρίν πέντε λεπτά....?
Σαρρή και Πανταζή αποτελούν παρελθόν για την Αένκ! w00t.gif
nini
QUOTE(lis @ Jun 11 2008, 14:28 ) *
Στον Αστέρα Εξαρχείων ?

Αστέρα Αγ. Δημητρίου
dolly12
χωρις να ειμαι βεβαιη
νεος προπονητης στην ΑΕΝΚ Θεμελης?

μπορει να κανω και λαθος...

συγνωμη εφυγε η Αλεκα? και ποιος θα αναπληρωσει το κενο?
trefoil 13

Νόμιζα ότι ράδιο αρβύλα παίζει μόνο στον αντ1 αλλά τελικά το πετυχαίνω και στο basketforum. tongue.gif
Κάποιο λάθος κάνεις, καμιά αλλαγή στα μελίσσια.

Και καλό θα ήταν προσωπικά σχόλια που παραπέμπουν σε μειωτικές παρομοιάσεις να εκλείπουν για συναδέλφους. Αλλιώς μετά πως θέλετε να σας σέβονται ακόμα και οι ίδιες σας οι παίκτριες σας;;
jsoiler
Αυτό που μένει είναι να μας λύση την απορία κάποιος από τα μελίσσια που μπαίνει στο φόρουμ....
trefoil 13
QUOTE(jsoiler @ Jun 11 2008, 20:11 ) *
Αυτό που μένει είναι να μας λύση την απορία κάποιος από τα μελίσσια που μπαίνει στο φόρουμ....

Και που ξέρεις ποιος είναι ποιος και τι ξέρει;;
Όπως είπα και στο άλλο ποστ, καμιά αλλαγή στα μελίσσια...
jsoiler
QUOTE(trefoil 13 @ Jun 11 2008, 17:26 ) *
Και που ξέρεις ποιος είναι ποιος και τι ξέρει;;
Όπως είπα και στο άλλο ποστ, καμιά αλλαγή στα μελίσσια...

Έχω μιλήσει με δυο άτομα τα οποία είναι στη Δ.Σ των Μελισσίων και μπαίνουν στο φόρουμ!!!!
soouza
QUOTE(trefoil 13 @ Jun 11 2008, 19:27 ) *
Νόμιζα ότι ράδιο αρβύλα παίζει μόνο στον αντ1 αλλά τελικά το πετυχαίνω και στο basketforum. tongue.gif

Και καλό θα ήταν προσωπικά σχόλια που παραπέμπουν σε μειωτικές παρομοιάσεις να εκλείπουν για συναδέλφους. Αλλιώς μετά πως θέλετε να σας σέβονται ακόμα και οι ίδιες σας οι παίκτριες σας;;

Eπειδή αυτό το τελευταίο αφορά μάλλον εμένα,σου απαντώ.Δεν παρομοίασα,απλά είπα να μη συγκρίνουμε wink.gif Επίσης γνωρίζω αυτά τα οποία λέω και το τίμημα τους.Τώρα,αν είμαι σεβάσμιος ως προς τις παίκτριες που έχω συνεργαστεί στο παρελθόν αυτό το γνωρίζουν εκείνες. smile.gif
nikefalin
QUOTE(soouza @ Jun 11 2008, 22:56 ) *
Eπειδή αυτό το τελευταίο αφορά μάλλον εμένα,σου απαντώ.Δεν παρομοίασα,απλά είπα να μη συγκρίνουμε wink.gif Επίσης γνωρίζω αυτά τα οποία λέω και το τίμημα τους.Τώρα,αν είμαι σεβάσμιος ως προς τις παίκτριες που έχω συνεργαστεί στο παρελθόν αυτό το γνωρίζουν εκείνες. smile.gif

και επειδή το να καλούν οι προπονητές συγκρίσεις για συναδέλφους τους ακούγεται λίγο άκομψο, παρακαλώ να τελειώνει το ζήτημα εδώ.
Και οι 2 είναι άξιοι, ανέβασαν τις ομάδες τους, μιλάει η δουλειά τους.
soouza
QUOTE(nikefalin @ Jun 11 2008, 23:08 ) *
και επειδή το να καλούν οι προπονητές συγκρίσεις για συναδέλφους τους ακούγεται λίγο άκομψο, παρακαλώ να τελειώνει το ζήτημα εδώ.

Σαφώς. smile.gif
soouza
QUOTE(natty @ Jun 11 2008, 14:33 ) *
Σου δίνω πάσα biggrin.gif

Ο Α.Σ. Παπάγου ανακοίνωσε την πρόσληψη του (φίλου μου και γνωστού... laugh.gif )Ραφαήλ Τερκεσίδη στη θέση του Κυριάκου Πουλίδη για την σεζόν 2008-2009.Θα ήθελα να συγχαρώ προσωπικά τον coach και να του ευχηθώ καλή επιτυχία.Επίσης θα συμβούλευα τις παίκτριες να συγχρονίσουν τα ρολόγια τους με το αντίστοιχο του Λονδίνου(big ben)μήπως κι έτσι βρουν άκρη.Natty,είμαι καλός στην τελική μετά την πάσα σου,don t you think?
melrok
QUOTE(soouza @ Jun 11 2008, 23:18 ) *
Ο Α.Σ. Παπάγου ανακοίνωσε την πρόσληψη του (φίλου μου και γνωστού... laugh.gif )Ραφαήλ Τερκεσίδη στη θέση του Κυριάκου Πουλίδη για την σεζόν 2008-2009.Θα ήθελα να συγχαρώ προσωπικά τον coach και να του ευχηθώ καλή επιτυχία.Επίσης θα συμβούλευα τις παίκτριες να συγχρονίσουν τα ρολόγια τους με το αντίστοιχο του Λονδίνου(big ben)μήπως κι έτσι βρουν άκρη.Natty,είμαι καλός στην τελική μετά την πάσα σου,don t you think?

Καλα κι οοοοοοοο Πουλιδης??????? laugh.gif icon_drunk.gif Να του ευχηθω κι εγω τα καλυτερα του φιλου Ραφα.......Δηλαδη οι προπονησεις θα γινονται ωρα Λονδινου??????? 69.gif
melrok
QUOTE(nikefalin @ Jun 11 2008, 23:08 ) *

Θα συμφωνησω για τον Συκαρα αλλα οχι και την αλλη που θελει να αποκαλειται coach.......Ποια δουλεια της????Ο αυτοματος πιλοτος καποιων καλων παιχτριων ανεβασαν τα Μελισσια,μην μας τρελενετε αλλο...... w00t.gif
seremet17
QUOTE(trefoil 13 @ Jun 11 2008, 16:27 ) *

Εγώ έχω αυτή την ενημέρωση από προχθές!!Ο χρόνος θα δείξει αν ισχύει ή όχι.....
Το υπόλοιπο σχόλιο οφείλω να ομολογήσω ότι δεν μπορώ να το καταλάβω!Ο Θέμελης και τυπικά στην ΑΕΝΚ...
seremet17
QUOTE(melrok @ Jun 11 2008, 23:36 ) *
Θα συμφωνησω για τον Συκαρα αλλα οχι και την αλλη που θελει να αποκαλειται coach.......Ποια δουλεια της????Ο αυτοματος πιλοτος καποιων καλων παιχτριων ανεβασαν τα Μελισσια,μην μας τρελενετε αλλο...... w00t.gif

Θα συμφωνήσω για τον αυτόματο πιλότο αλλά πιστεύω ότι έβαλε και αυτή το χεράκι της!!!Μην τα ισοπεδώνουμε όλα....
nikefalin
QUOTE(melrok @ Jun 12 2008, 02:36 ) *

μη μας τρελαίνεις κι εσύ ρε melrok, όποτε ακούγεται κάτι για τις ομάδες σου κάνεις σαν το πιο μυγιάγγιχτο ( είτε έχεις δίκιο είτε άδικο) αλλά όποτε "πάμε" στους άλλους η ευαισθησία σου πάει περίπατο και χαρακτηρίζεις εξίσου εύκολα με αυτούς που κατηγορείς.
Πολύ φιλικά (γνωριζόμαστε) σου λέω να το ελέγξεις καλύτερα αυτό.
Εκτός αν χρησιμοποιήσεις επωνυμία και πεις "είμαι ο τάδε και η γνώμη για αυτόν είνια η παρακάτω..."
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.