Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2007 - 2008
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Γυναικείο μπάσκετ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58
dogcat
QUOTE(VAGELIS N @ Nov 5 2007, 11:20 ) *
χωρις να θελω να κανω παλι το συνηγορο του Κ.Θεοδοσιαδη μην ξεχνας οτι οταν η ομαδα σου κερδισε την Αμαρυλιδα στην αεσκα εκανε ενα μεγαλο αφιερωμα στης 2 εφημεριδες που δουλευε
αν και για μενα 1 θεμα επρεπε να ειναι η πρωτη νικη της χιου επι μια ομαδας αητητης και με των τροπο που εγινε

Γιατι ειχε ηττα ο Πανιωνιος; Δεν τον αδικω τον Θεοδοσιαδη, απλα πιστευω οτι αν ειχαν κερδισει οι Εσπεριδες θα ηταν πρωτη ειδηση. Το λεω αυτο γιατι στην ηττα του Αθηναικου πρωτη ειδηση ηταν το Σπορτιγκ. Συμφωνω μαζι σου για τη Χιο γιατι ειναι η πρωτη νικη της στην Α1 και μαλιστα υπαρχει μεγαλη σοβαροτητα απο την ομαδα και τον προπονητη της.
xilies siopes na akous
QUOTE(ΑΘΝΕ FOR EVER @ Nov 4 2007, 13:55 ) *
Μεγάλη εμφάνιση η ομάδα μου σήμερα στην Νέα Σμύρνη!
Σοβαρή, πειθαρχημένη, έπαιξε ωραίο μπάσκετ και νίκησε δίκαια..Συνεχίζουμε... 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif

Καλησπερα!Μπορει καποιος να μου λυσει 1 απορια?Πώς ειναι δυνατον,να μην εχει χρονο συμμετοχης στην ομαδα του Αθηνα'ι'κου η Δασκαλοπουλου?
F A N of TSAKI TSAN
QUOTE(xilies siopes na akous @ Nov 5 2007, 17:10 ) *
Καλησπερα!Μπορει καποιος να μου λυσει 1 απορια?Πώς ειναι δυνατον,να μην εχει χρονο συμμετοχης στην ομαδα του Αθηνα'ι'κου η Δασκαλοπουλου?

Α γι΄άυτο συνεχεια κερδιζουν καλε;;;
xilies siopes na akous
QUOTE(F A N of TSAKI TSAN @ Nov 5 2007, 11:35 ) *
Α γι΄άυτο συνεχεια κερδιζουν καλε;;;

Δεν ειναι απαντηση αυτο.Πιο πολυ για κομπλεξ και κακια μου μοιαζει.Δεν με ενδιαφερει 1 απαντηση σε προσωπικο επιπεδο.
C05
QUOTE(xilies siopes na akous @ Nov 5 2007, 17:10 ) *

Η Δασκαλοπούλου είχε τραυματιστεί. Δε γνωρίζω όμως αν σίγουρα είναι αυτός ο λόγος που δεν παίζει πολύ.
tsops
QUOTE(xilies siopes na akous @ Nov 5 2007, 19:49 ) *
Δεν ειναι απαντηση αυτο.Πιο πολυ για κομπλεξ και κακια μου μοιαζει.Δεν με ενδιαφερει 1 απαντηση σε προσωπικο επιπεδο.

Και εγώ έχω ακούσει για ανάρρωση από τραυματισμό. Συμφωνώ, ας μείνουμε παρακαλώ στο αγωνιστικό κομμάτι. Το προσωπικό δεν ενδιαφέρει κανέναν smile.gif
xilies siopes na akous
QUOTE(tsops @ Nov 5 2007, 12:51 ) *
Και εγώ έχω ακούσει για ανάρρωση από τραυματισμό. Συμφωνώ, ας μείνουμε παρακαλώ στο αγωνιστικό κομμάτι. Το προσωπικό δεν ενδιαφέρει κανέναν smile.gif

Συγνωμη,επειδη τυχαινει να την γνωριζω,δεν τιθεται θεμα τραυματισμου!!!!
C05
QUOTE(xilies siopes na akous @ Nov 5 2007, 18:59 ) *
Συγνωμη,επειδη τυχαινει να την γνωριζω,δεν τιθεται θεμα τραυματισμου!!!!

Αφού την ξέρεις, γιατί δεν τη ρωτάς? Εκείνη ξέρει καλύτερα από όλους μας τι συμβαίνει... blink.gif
xilies siopes na akous
QUOTE(C05 @ Nov 5 2007, 13:04 ) *
Αφού την ξέρεις, γιατί δεν τη ρωτάς? Εκείνη ξέρει καλύτερα από όλους μας τι συμβαίνει... blink.gif

Μαλλον κατι δεν εγραψα καλα.Επαναλαμβανω λοιπον-κι αν καποιος εχει συγκεκριμενη απαντηση ας την γραψει-αν γνωριζει καποιος γιατι δεν παιζει η Δασκαλοπουλου.Ειναι απορια μου,γιατι η κοπελα παιζει χρονια Α1 και μαλιστα με πολυ καλο μεσο ορο σκοραρισματος!!
womanplayer
QUOTE(xilies siopes na akous @ Nov 5 2007, 21:19 ) *
Μαλλον κατι δεν εγραψα καλα.Επαναλαμβανω λοιπον-κι αν καποιος εχει συγκεκριμενη απαντηση ας την γραψει-αν γνωριζει καποιος γιατι δεν παιζει η Δασκαλοπουλου.Ειναι απορια μου,γιατι η κοπελα παιζει χρονια Α1 και μαλιστα με πολυ καλο μεσο ορο σκοραρισματος!!

Η αληθεια είναι ότι ειχε ένα προβλημα τραυματισμου περιπου 3 εβδομαδες πριν , πριν αρχισει το πρωταθλημα !
sch
QUOTE(trefoil 13 @ Nov 4 2007, 18:22 ) *
Σάββατο γιατί την Κυριακή έχει τις εκλογές του πασόκ στο γήπεδο του σπόρτιγκ.
Τώρα για την ώρα... 12 μου είπαν εκτός κι αν είναι άλλη ώρα και θέλουν να απαλλαχτούν από την παρουσία μου... tongue.gif
Γιατί αν δεν κερδίσουμε θα κράξω 19.gif

και η επίσημη ανακοίνωση της ΕΟΚ,
Ύστερα από συμφωνία των ενδιαφερομένων σωματείων ο αγώνας ΑΟ Σπόρτιγκ – Παναθηναϊκός ΑΟ για το Πρωτάθλημα Α1 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών, αντί Κυριακής 11/11/2007 θα διεξαχθεί το Σάββατο 10/11/2007 και ώρα 12.00
maimou
εχω να προτεινω κατι αντι να ασχολειστε ολοι εδω μεσα με ξεκατινιασματα που μερικες θα επρεπε να ντρεπονται γιατι ανηκουν σε διαφορα σωματεια κ θα επρεπε να προστατευουν το αθλημα τους δεν ασχολειστε με το ιδιο το αθλημα??αυτα εχα να πω!
F A N of TSAKI TSAN
QUOTE(xilies siopes na akous @ Nov 5 2007, 19:19 ) *

Ειναι απλος ο λογος. Δεν την βαζει για να κερδιζουνε.

(Δεν μιλαμε για προσωπικο. Το ιδιο εχω να πω γα οποιαδηποτε δεν παιζει ενω η ομαδα της κερδιζει. Κατι παραπανω θα ξερει ο προπονητης της. Κι αφου εκρινε οτι καλυτερα να μην την εβαζε γιατι πιθανον με αυτην να εχανε, οριστε και η απαντηση σου)
Giuliana13_fan
QUOTE(F A N of TSAKI TSAN @ Nov 5 2007, 19:47 ) *

68.gif 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif
αστειο........................................... 68.gif
storm
QUOTE(F A N of TSAKI TSAN @ Nov 5 2007, 19:47 ) *

(Δεν μιλαμε για προσωπικο. Το ιδιο εχω να πω γα οποιαδηποτε δεν παιζει ενω η ομαδα της κερδιζει. Κατι παραπανω θα ξερει ο προπονητης της. Κι αφου εκρινε οτι καλυτερα να μην την εβαζε γιατι πιθανον με αυτην να εχανε, οριστε και η απαντηση σου)

Βρε, φαν της χελιώτη ήθελα να'ξερα δεν έχεις βαρεθεί να γράφεις μ........, ε? Μάλλον, οι moderators πρέπει να διαγράψουν κάποιες "καλές" κοπελίτσες εδω μέσα. Συγγνώμη για τον τρόπο που γράφω, αλλά δεν πάει άλλο με την χελιώτη και τις φαν της.
Giuliana13_fan
QUOTE(storm @ Nov 5 2007, 20:02 ) *
Βρε, φαν της χελιώτη ήθελα να'ξερα δεν έχεις βαρεθεί να γράφεις μ........, ε? Μάλλον, οι moderators πρέπει να διαγράψουν κάποιες "καλές" κοπελίτσες εδω μέσα. Συγγνώμη για τον τρόπο που γράφω, αλλά δεν πάει άλλο με την χελιώτη και τις φαν της.

+1 45.gif
F A N of TSAKI TSAN
QUOTE(Giuliana13_fan @ Nov 5 2007, 22:07 ) *
+1 45.gif

καλα που ζητησες και συγνωμη γιατι αλλιως θα σε παρεξηγουσαμε.
εαν δεν σ'αρεσουν αυτα που γραφω μπορεις να αντιπαραθετεις την γνωμη σου. Εγω την γνωμη μου την εγραψα. Αν δεν την διαβασες στην ξαναλεω.

"Ειναι απλος ο λογος. Δεν την βαζει για να κερδιζουνε.
(Δεν μιλαμε για προσωπικο. Το ιδιο εχω να πω γα οποιαδηποτε δεν παιζει ενω η ομαδα της κερδιζει. Κατι παραπανω θα ξερει ο προπονητης της. Κι αφου εκρινε οτι καλυτερα να μην την εβαζε γιατι πιθανον με αυτην να εχανε, οριστε και η απαντηση σου)"

Πανω κατω τα ιδια εγραψα και οταν δεν επαιζε η Μπονη.

Τωρα αν την γνωμη μου και αυτα που γραφω τα θεωρεις οπως το χαρακτηρισες, μαγκια σου, ας τα σκεφτουν οι moderators!
sch
Βρε παιδιά, μην αρχίσουμε πάλι. Έλεος. Δεν προσπαθουμε να βρούμε καμιά ιδέα για καινούργιο τόπικ??? 19.gif
trefoil 13
QUOTE(sch @ Nov 5 2007, 20:31 ) *
και η επίσημη ανακοίνωση της ΕΟΚ,
Ύστερα από συμφωνία των ενδιαφερομένων σωματείων ο αγώνας ΑΟ Σπόρτιγκ – Παναθηναϊκός ΑΟ για το Πρωτάθλημα Α1 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών, αντί Κυριακής 11/11/2007 θα διεξαχθεί το Σάββατο 10/11/2007 και ώρα 12.00

Σε θέματα Παναθηναικού δεν χρειάζομαι επιβεβαίωση! tongue.gif

QUOTE(storm @ Nov 5 2007, 22:02 ) *

+2
center
QUOTE(storm @ Nov 5 2007, 22:02 ) *

+1 dry.gif
sch
QUOTE(trefoil 13 @ Nov 6 2007, 01:57 ) *
Σε θέματα Παναθηναικού δεν χρειάζομαι επιβεβαίωση! tongue.gif
+2

δηλαδή, απαγορεύεται να ποστάρουμε την επίσημη ανακοίνωση της ΕΟΚ? smiley.gif biggrin.gif smiley.gif biggrin.gif bball.gif
Live strong
θα ήθελα σας παρακαλώ πολύ να κρατήσουμε ένα επίπεδο.
Πάνω που πάνε να ηρεμίσουν τα πράγματα κάτι γίνεται και μας τα χαλάει!
Λοιπόν! για τελευταία φορά, FAN και storm, αν δω να ξαναγίνει διάλογος θα έχουμε ποινές.
FAN είσαι ιδιαιτέρως προκλητική!!!!! Storm, δεν έχεις κανένα δικαίωμα να προσωποποιείς πράγματα και καταστασεις!
Το θέμα τελειωσε!!!!!!
dogcat
QUOTE(center @ Nov 5 2007, 22:05 ) *
+1 dry.gif

Απο δω και περα θα γραφω με το νεο μου ονομα ΤΣΟΥ ΛΙ για να απαντω στα Κινεζακια.Λοιπον παιδια θα σας πω εγω γιατι δεν επαιξε η Δασκαλοπουλου. 1. Η Δασκαλοπουλου γυρισε στις προπονησεις την 1η αγωνιστικη μετα απο 3 βδομαδες που ειχε τραυματιστει κ δεν συμμετειχε στις προπονησεις, το ιδιο και η Κλαντζου. 2. Στον αγωνα με τον Πανιωνιο η Μαγαλιου ηταν καταπληκτικη και εκανε πολυ καλα την δουλεια της. Αν θελετε παντως να σας δωσω το τηλ του Καλογεροπουλου να τον ρωτησετε. 3. Ολες εσεις που γραφετε βλακειες και παιζετε μπασκετ γιατι βλεπω οτι εχουν αρχισει και κυκλοφορουν ονοματα πιστευετε οτι καποιος θα αγοραζε μια παικτρια αν ειχε σκοπο να μην την χρησιμοποιει. Σολες τις ομαδες υπαρχουν παιδια που θελουν χρονο να προσαρμοστουν στα νεα δεδομενα της ομαδας και στο κατω κατω δεν περιμενετε να τελειωσει το πρωταθλημα και να πειτε τα σχολια σας για την Δασκαλοπουλου; Σε καθε ποστ που κανετε ασχοληθειτε με κατι που μπορει να κανει καλο στο μπασκετ και οχι με τις συμπαθειες και τις αντιπαθειες σας στις ομαδες. Παντως σκεφτεστε να παιξει ο Καλογεροπουλος φιλικο με την Θηβα και να βρει η Δασκαλοπουλου καμια γνωριμη μαυτα που γραφουν μερικες. Ετσι ρωταω για πλακα
xilies siopes na akous
QUOTE(dogcat @ Nov 6 2007, 03:30 ) *
Απο δω και περα θα γραφω με το νεο μου ονομα ΤΣΟΥ ΛΙ για να απαντω στα Κινεζακια.Λοιπον παιδια θα σας πω εγω γιατι δεν επαιξε η Δασκαλοπουλου. 1. Η Δασκαλοπουλου γυρισε στις προπονησεις την 1η αγωνιστικη μετα απο 3 βδομαδες που ειχε τραυματιστει κ δεν συμμετειχε στις προπονησεις, το ιδιο και η Κλαντζου. 2. Στον αγωνα με τον Πανιωνιο η Μαγαλιου ηταν καταπληκτικη και εκανε πολυ καλα την δουλεια της. Αν θελετε παντως να σας δωσω το τηλ του Καλογεροπουλου να τον ρωτησετε. 3. Ολες εσεις που γραφετε βλακειες και παιζετε μπασκετ γιατι βλεπω οτι εχουν αρχισει και κυκλοφορουν ονοματα πιστευετε οτι καποιος θα αγοραζε μια παικτρια αν ειχε σκοπο να μην την χρησιμοποιει. Σολες τις ομαδες υπαρχουν παιδια που θελουν χρονο να προσαρμοστουν στα νεα δεδομενα της ομαδας και στο κατω κατω δεν περιμενετε να τελειωσει το πρωταθλημα και να πειτε τα σχολια σας για την Δασκαλοπουλου; Σε καθε ποστ που κανετε ασχοληθειτε με κατι που μπορει να κανει καλο στο μπασκετ και οχι με τις συμπαθειες και τις αντιπαθειες σας στις ομαδες. Παντως σκεφτεστε να παιξει ο Καλογεροπουλος φιλικο με την Θηβα και να βρει η Δασκαλοπουλου καμια γνωριμη μαυτα που γραφουν μερικες. Ετσι ρωταω για πλακα

Παλι καλα που εσυ ασχολεισαι με το μπασκετ μονο!Η Θηβα και οι τσαμπουκαδες που κολλανε?Και γιατι να υπαρξει προβλημα ειδικα με την Θηβα?
Giuliana13_fan
QUOTE(xilies siopes na akous @ Nov 6 2007, 08:19 ) *
Η Θηβα και οι τσαμπουκαδες που κολλανε?Και γιατι να υπαρξει προβλημα ειδικα με την Θηβα?

γιατι??? blink.gif
ο κοσμος το 'χει τουμπανο και εμεις κρυφο καμαρι μου φαινεται....
xilies siopes na akous
QUOTE(Giuliana13_fan @ Nov 6 2007, 04:32 ) *
γιατι??? blink.gif
ο κοσμος το 'χει τουμπανο και εμεις κρυφο καμαρι μου φαινεται....

Κοριτσια αυτα ειναι μεταξυ σας.Εγω 1 ερωτηση εκανα ο κακομοιρης,σχετικη με το αθλημα.Τα υπολοιπα δεν με απασχολουν.
G_7
Έλεος ρε παιδία…Έβαλε μια φωτογραφία η Θεσσαλονικιά από τη Νέα Σμύρνη και από την Παρασκευή έχουμε ως κέντρο του forum τη Χελιώτη!!! Να θυμηθούμε λοιπό ότι η Χελιώτη παίζει στην Α2 και εδώ είναι topic της Α1 και επιτέλους όσες έχουν πρόβλημα με την κοπελιά ας πάνε να τη βρουν και να της τα πουν από κοντά…Δεν μας αφορούν οι προσωπικές σας κόντρες….!!!! 68.gif
dogcat
QUOTE(G_7 @ Nov 6 2007, 09:04 ) *
Έλεος ρε παιδία…Έβαλε μια φωτογραφία η Θεσσαλονικιά από τη Νέα Σμύρνη και από την Παρασκευή έχουμε ως κέντρο του forum τη Χελιώτη!!! Να θυμηθούμε λοιπό ότι η Χελιώτη παίζει στην Α2 και εδώ είναι topic της Α1 και επιτέλους όσες έχουν πρόβλημα με την κοπελιά ας πάνε να τη βρουν και να της τα πουν από κοντά…Δεν μας αφορούν οι προσωπικές σας κόντρες….!!!! 68.gif

Aφου στο ονομα της αποδιδουν το <ΤΖΑΚΙ ΤΣΑΝ> απανταμε. Αν δεν ειναι η Χελιωτη συγνωμη, αν ομως ειναι εχει κανει μπαχαλο το topic της Α1. Θα πληρωθει αναλογα και αν ειναι αυτη που βριζει την Δασκαλοπουλου ας κανονισουν ενα φιλικο ο Αθηναικος με την Θηβα που παικτρια της ειναι η Χελιωτη να τα πει στη Βασουλα απο κοντα. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ; Η κοπελια εχει προβλημα οχι εμεις με την κοπελια.....
Και να δειχνεις την ιδια ευαισθησια για ολες τις κοπελες που καταρακωνουν οι ΤΖΑΚΙ ΤΣΑΝ και οι ΦΑΝ τους στο τοπικ της Α1. ΟΚ;
dogcat
QUOTE(xilies siopes na akous @ Nov 6 2007, 08:19 ) *
Παλι καλα που εσυ ασχολεισαι με το μπασκετ μονο!Η Θηβα και οι τσαμπουκαδες που κολλανε?Και γιατι να υπαρξει προβλημα ειδικα με την Θηβα?

Αναφερει κανεις τσαμπουκαδες; Για την συναντηση της ΤΣΑΚΙ ΤΣΑΝ μιλαμε με την απαραδεκτη και πολυ κακη παικτρια Βασω Δασκαλοπουλου. Καταλαβες η εχεις αποριες;
xilies siopes na akous
[quote name='dogcat' date='Nov 6 2007, 05:25 ' post='125709']
Aφου στο ονομα της αποδιδουν το <ΤΖΑΚΙ ΤΣΑΝ> απανταμε. Αν δεν ειναι η Χελιωτη συγνωμη, αν ομως ειναι εχει κανει μπαχαλο το topic της Α1. Θα πληρωθει αναλογα και αν ειναι αυτη που βριζει την Δασκαλοπουλου ας κανονισουν ενα φιλικο ο Αθηναικος με την Θηβα που παικτρια της ειναι η Χελιωτη να τα πει στη Βασουλα απο κοντα. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ; Η κοπελια εχει προβλημα οχι εμεις με την κοπελια.....
Και να δειχνεις την ιδια ευαισθησια για ολες τις κοπελες που καταρακωνουν οι ΤΖΑΚΙ ΤΣΑΝ και οι ΦΑΝ τους στο τοπικ της Α1. ΟΚ;
Τελικα το ξεκατινιασμα,ειναι γυναικειο προσον?Ειμαστε κ εμεις αλλα εσεις δεν παιζεστε!!Σταματατηστε να σχολιαζετε σε προσωπικο επιπεδο.
xilies siopes na akous
QUOTE(dogcat @ Nov 6 2007, 05:25 ) *

Τελικα το ξεκατινιασμα,ειναι γυναικειο προσον?Ειμαστε κ εμεις αλλα εσεις δεν παιζεστε!!Σταματατηστε να σχολιαζετε σε προσωπικο επιπεδο.
TSAKITSAN4
QUOTE(xilies siopes na akous @ Nov 6 2007, 11:35 ) *

φτάνει πια....ΦΤΑΝΕΙ...ΑΣ ΜΠΕΙ Η ΧΕΛΊΩΤΗ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ..!!.ΣΕ ΛΙΓΑΚΙ...ΥΠΟΜΟΝΗ...
όμως έλεος και με μένα...βαρέθηκα να κάθομαι και να ακούω τα αποθημένα σας...και να νομίζετε ότι είμαι η χελιώτη...ασ κανει επιτέλους κάποιος κάτι!!!
έχετε μαζευτει συμμορία και κράζετε..ξέρετε και εμένα γνωστή μου είναι αλλά δεν έχουμε μαζευτεί για να κράζουμε...!!
ελά φτάνει...ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ...ΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!
G_7
"Aφου στο ονομα της αποδιδουν το <ΤΖΑΚΙ ΤΣΑΝ> απανταμε. Αν δεν ειναι η Χελιωτη συγνωμη, αν ομως ειναι εχει κανει μπαχαλο το topic της Α1. Θα πληρωθει αναλογα και αν ειναι αυτη που βριζει την Δασκαλοπουλου ας κανονισουν ενα φιλικο ο Αθηναικος με την Θηβα που παικτρια της ειναι η Χελιωτη να τα πει στη Βασουλα απο κοντα. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ; Η κοπελια εχει προβλημα οχι εμεις με την κοπελια.....
Τελικα το ξεκατινιασμα,ειναι γυναικειο προσον?Ειμαστε κ εμεις αλλα εσεις δεν παιζεστε!!Σταματατηστε να σχολιαζετε σε προσωπικο επιπεδο."

Αυτή που ταύτισε τη Χελιώτη με τον ΤΣΑΚΙ είναι σίγουρη ότι έχει ανακαλύψει τον ένοχο??? Όσο μπόρεσα να γυρίσω πίσω και να διαβάσω κάποια πράγματα οι FAN και ΤΣΑΚΙ έχουν σχολιάσει αρνητικά τη Δασκαλοπούλου στο μπασκετικό της κομμάτι και το έχω κάνει και εγώ, είναι απόψεις αυτές και έχει ο καθένας δικαίωμα να τις εκφράζει, όταν κάνει το ίδιο και για παίκτριες που ανήκουν στην ομάδα την οποία υποστηρίζει και δεν είναι μονόπλευρος…όμως ποτέ δεν έχουν μιλήσει για καμία παίκτρια σε προσωπικό επίπεδο, σε αντίθεση με άλλους. Αυτό που γίνεται εδώ δεν είναι σωστό για να μην πω τι είναι. Δηλαδή εσύ θεωρείς σωστό να πάρουμε ως δεδομένο τις εικασίες κάποιου ότι η Χελιώτη βρίσκεται πίσω από το περιβόητο ψευδώνυμο και να στείλουμε τη Δασκαλοπούλου στη Θήβα να την πλακώσει στο ξύλο??? Ωραία…Και εσύ τώρα πιστεύεις ότι η υποστηρίζεις τη Βάσω και την κάθε Βάσω.
Άρα αύριο αποφασίζω ότι εσύ είσαι η Δασκαλοπούλου ή οποία Δασκαλοπούλου (την κοπέλα δεν την ξέρω και δεν μπορώ να αναφέρομαι συνέχεια στο όνομα της) το ανακοινώνω σε όλους, βάζω και μια φωτογραφία κάτω από το nickname μου και αφήνω σε όλους τους καλοθελητές το δικαίωμα να κράζουν ασταμάτητα!!!! Ωραία!!!! Μη δημιουργείται αντιπαραθέσεις και κόντρες ανάμεσα στις αθλήτριες είναι κρίμα.
Live strong
Δηλαδή τι καταλαβαίνετε, να το κλειδώσουμε κι αυτό; Αυτό θέλετε;
Πότε επιτέλους θα σταματήσετε;;;;;;;ΟΛΟΙ ΣΑΣ!!!!!
Έχετε κάνει ένα φορουμ μπάχαλο.
Δεν μας ενδιαφέρει ποια είναι Χελιώτη και ποια είναι η ΤΣΑΚΙ ΤΣΑΚ και η Fan της κλπ.
Για όνομα του Θεού, ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ!!!!!
Αυτό που θέλουμε να γράφουμε είναι πληροφορίες για τη κάθε κατηγορία και τίποτα παραπάνω!
Υποτίθεται ότι είστε νοήμονες άνθρωποι και θεωρητικά μεγάλοι! Είστε όμως;;;;;;;;;
dr3amer
Καλημέρα! Παρακολουθώ το φόρουμ εδώ κ λίγο καιρό κ ειλικρινά τις τελευταίες μέρες έχω μείνει άναυδη. Νόμιζα ότι ο σκοπός ήταν να συζητάμε για (άκρως) αγωνιστικά θέματα, χωρίς φανατισμό, κ με κοινό παρανομαστή το ενδιαφέρον μας για το χώρο είτε ως παίκτες, είτε ως παράγοντες, είτε ως προπονητές, είτε ως φίλαθλοι. Τελευταία μάλλον κάτι χάνεται απ'όλο αυτό!
Ταπεινή μου γνώμη είναι πως η όποια Χ,Ψ παίκτρια έχει κάτι να αποδείξει θα το κάνει στο γήπεδο κ μόνη της. Δε χρειάζεται ούτε κουτσομπολιό, ούτε φανατισμό, ούτε κανέναν να μιλάει για λογαριασμό της. Αυτός που το κάνει γίνεται πραγματικά κουραστικός κ νομίζω δε χρειάζεται.
Ειλικρινά σας παρακαλώ, τα προσωπικά σας θέματα κ οι μονόλογοι δε μας αφορούν, μας ενοχλούν και δεν προσφέρουν ΤΙΠΟΤΑ απολύτως στο χώρο.
Μη δικαιώνετε αυτούς που κατηγορούν το χώρο του γυναικείου για κατινίστικες συμπεριφορές κτλ.
Σας παρακαλώ δηλαδή...
TSAKITSAN4
QUOTE(dogcat @ Nov 6 2007, 09:30 ) *

και επιτέλους γυρίστε λιγάκι στο παρελθόν να δείτε τι έχει γράψει ποιός και τι!!
ξαφνικά να λέτε για Δασκαλοπούλου αυτό δε το καταλαβαίνω...από που και ωσ που...ή μήπως έγραψα εγώ για το αν παίζει η κυρία ή δε παίζει...τι με νοιάζει στη τελική!!!
μεγάλες κοπέλες είναι φαντάζομαι...ασ τα βρούνε τα δυό τους και δε ξέρω και γω τι άλλο!!!
φτάνει όμως...

α...συγχαρητήρια στον Αθηναικό για την νίκη!!!
Grissino
Υποτίθεται ότι είστε νοήμονες άνθρωποι και θεωρητικά μεγάλοι! Είστε όμως;;;;;;;;;

Μπαααααα...
womanplayer
ας προχωρησουμε ...
προγνωστικα γιαυτην την αγωνιστικη δεν βλεπω .... για να μπαινουμε λιγο στο κλιμα....
dr3amer
Βάζει κάποιος τους αγώνες για να μπούν και τα προγνωστικά?
froso
QUOTE(dr3amer @ Nov 6 2007, 12:29 ) *

ΜΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΟ - ΓΣ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ - ΓΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΤΟΛ.
ΠΑΓΧΙΑΚΟΣ ΓΣ - ΑΚΟ ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ
ΑΕ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ - ΑΠΣ SIEMENS
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣ - ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ
ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ - ΑΟ ΑΣΤΗΡ ΕΞΑΡΧ
Giuliana13_fan
QUOTE(dr3amer @ Nov 6 2007, 10:29 ) *

5η Αγωνιστική
Ημ/νία Ωρα Γήπεδο Αγώνας
10/11/07 12:00 ΣΠΟΡΤΙΓΚ ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΟ 2
11/11/07 12:00 ΜΙΚΡΑΣ Β ΓΣ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - ΑΠΣ ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ 1
11/11/07 12:00 ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ΓΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΤΟΛ. - ΠΑΓΧΙΑΚΟΣ ΓΣ 1
11/11/07 12:00 ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΑΚΟ ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ - ΑΕ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ 1
11/11/07 12:00 SIEMENS ΑΠΣ SIEMENS - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣ 2
11/11/07 12:00 ΕΡΓΑΝΗΣ ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ - ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ 1
11/11/07 12:00 ΣΤΡΕΦΗ ΑΟ ΑΣΤΗΡ ΕΞΑΡΧ. - ΜΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑ 1
froso
QUOTE(froso @ Nov 6 2007, 12:33 ) *
ΜΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΟ - ΓΣ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ - ΓΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΤΟΛ.
ΠΑΓΧΙΑΚΟΣ ΓΣ - ΑΚΟ ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ
ΑΕ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ - ΑΠΣ SIEMENS
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣ - ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ
ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ - ΑΟ ΑΣΤΗΡ ΕΞΑΡΧ

icon_drunk.gif icon_drunk.gif
έχω μείνει λίγο πίσω...
ευτυχώς η νέα γενιά μας διορθώνει!!
C05
QUOTE(dr3amer @ Nov 6 2007, 12:29 ) *

Oρίστε και τα προγνωστικά των wombers
5η Αγωνιστική (11/11/07)
Σπόρτιγκ – Παναθηναϊκός → (10/11/07) 1 αυτή τη φορά στοίχημα ξε-στοίχημα, πάμε για φουλ του Σπόρτινγκ
Σπόρτιγκ: 3 νίκες – 1 ήττα
Παναθηναϊκός: 1 νίκη – 3 ήττες

Μ.Αλέξανδρος – Αίας Ευοσμου → 1
Μ.Αλέξανδρος: 2 νίκες – 2 ήττες
Αίας Ευοσμου: 0 νίκες – 4 ήττες

Απόλλων Πτολ – Παγχιακός → 1
Απόλλων Πτολ: 3 νίκες – 1 ήττα
Παγχιακός: 1 νίκη – 3 ήττες

Άρης Χολαργού – Εσπερίδες → 2
Άρης Χολαργού: 3 νίκες – 1 ήττα
Εσπερίδες: 2 νίκες – 2 ήττες

Siemens – Πανιώνιος → 2
Siemens: 3 νίκες – 1 ήττα
Πανιώνιος: 3 νίκες – 1 ήττα

Αθηναϊκός – Ηρακλής → 1. Ο Αθηναϊκός δεν σκόνταψε με το Σπόρτινγκ (στην 1η του ήττα, στην ομώνυμη αγωνιστική.. Αναμένεται λοιπόν το στραβοπάτημα, αν και ο Ηρακλής δε μας γεμίζει το μάτι για αντάξιο τρικλοποδιτή)
Αθηναϊκός: 3 νίκες – 1 ήττα
Ηρακλής: 1 νίκη – 3 ήττες

Αστέρας Εξαρχ – Καστοριά → 1
Αστέρας Εξαρχ: 2 νίκες – 2 ήττες
Καστοριά: 1 νίκη – 3 ήττες
dr3amer
5η Αγωνιστική
Ημ/νία Ωρα Γήπεδο Αγώνας
10/11/07 12:00 ΣΠΟΡΤΙΓΚ ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΟ 1
11/11/07 12:00 ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ΓΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΤΟΛ. - ΠΑΓΧΙΑΚΟΣ ΓΣ 2
11/11/07 12:00 ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΑΚΟ ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ - ΑΕ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ 2

τόπο στα νιάτα φρόσω tongue.gif
Giuliana13_fan
QUOTE(froso @ Nov 6 2007, 10:35 ) *
icon_drunk.gif icon_drunk.gif
έχω μείνει λίγο πίσω...
ευτυχώς η νέα γενιά μας διορθώνει!!

smiley.gif tongue.gif biggrin.gif laugh.gif biggrin.gif 69.gif smiley.gif
dogcat
QUOTE(Live strong @ Nov 6 2007, 09:54 ) *
Δηλαδή τι καταλαβαίνετε, να το κλειδώσουμε κι αυτό; Αυτό θέλετε;
Πότε επιτέλους θα σταματήσετε;;;;;;;ΟΛΟΙ ΣΑΣ!!!!!
Έχετε κάνει ένα φορουμ μπάχαλο.
Δεν μας ενδιαφέρει ποια είναι Χελιώτη και ποια είναι η ΤΣΑΚΙ ΤΣΑΚ και η Fan της κλπ.
Για όνομα του Θεού, ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ!!!!!
Αυτό που θέλουμε να γράφουμε είναι πληροφορίες για τη κάθε κατηγορία και τίποτα παραπάνω!

Eσεις που αφησατε να ξεφυγει η κατασταση εχετε αναλογισθει τι μπορει να γινει σε λιγο καιρο;
Προλαβετε για να κλεισει η ιστορια που ξεκινησε με τα ΚΑΡΑΤΕ και τα ΚΟΥΝΦΟΥ και οχι με παρακαλια.
Εγω ΤΕΛΟΣ δε θα ξανασχοληθω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
womanplayer
5η Αγωνιστική
Ημ/νία Ωρα Γήπεδο Αγώνας
10/11/07 12:00 ΣΠΟΡΤΙΓΚ ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΟ x

11/11/07 12:00 ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΑΚΟ ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ - ΑΕ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ 1

11/11/07 12:00 SIEMENS ΑΠΣ SIEMENS - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣ 1

11/11/07 12:00 ΣΤΡΕΦΗ ΑΟ ΑΣΤΗΡ ΕΞΑΡΧ. - ΜΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑ 2
center
ΣΠΟΡΤΙΓΚ ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΟ (διπλό φυσικά!!)
ΜΙΚΡΑΣ Β ΓΣ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - ΑΠΣ ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ 2
ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ΓΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΤΟΛ. - ΠΑΓΧΙΑΚΟΣ ΓΣ 1
ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΑΚΟ ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ - ΑΕ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ 1
SIEMENS ΑΠΣ SIEMENS - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣ (διπλό φυσικά!!)
ΕΡΓΑΝΗΣ ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ - ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ 1
ΣΤΡΕΦΗ ΑΟ ΑΣΤΗΡ ΕΞΑΡΧ. - ΜΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑ 1
biggrin.gif
froso
QUOTE(dr3amer @ Nov 6 2007, 12:37 ) *
5η Αγωνιστική
Ημ/νία Ωρα Γήπεδο Αγώνας
10/11/07 12:00 ΣΠΟΡΤΙΓΚ ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΟ 1
τόπο στα νιάτα φρόσω tongue.gif

Αυτό κάνω!!!!

11/11/07 12:00 ΣΤΡΕΦΗ ΑΟ ΑΣΤΗΡ ΕΞΑΡΧ. - ΜΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑ 1 (με επιφυλάξεις..)
G_7
5η Αγωνιστική
Ημ/νία Ωρα Γήπεδο Αγώνας
11/11/07 12:00 SIEMENS ΑΠΣ SIEMENS - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣ 1
11/11/07 12:00 ΣΤΡΕΦΗ ΑΟ ΑΣΤΗΡ ΕΞΑΡΧ. - ΜΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑ 2
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.