Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Εκδρομή για All Star Game
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Γενικές συζητήσεις
nikefalin
Καλημέρα, είμαι ο Νίκος,

ενδιαφέρεται κάποιος για εκδρομή ανήμερα του All star Game στη Λαμία ? Ήδη μια παρεούλα το σκαρώνουμε
dizzy_fingers
Πήρα την πρωτοβουλία να χωρίσω το ποστ σου σε ξεχωριστό τόπικ αν δε σε πειράζει, γιατί αξίζει να φαίνεται κάτι τέτοιο.
Θύμησέ μου όμως πότε είναι το all star game?
nikefalin
Το All Star Game είναι στη Λαμία το σαββατοκύριακο 3-4 Φεβρουαρίου. Η εκδρομή που συζητάμε είναι για την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου, όποτε και είναι το κεντρικό παιχνίδι. Το παιχνίδι ξεκινά στις 4μ.μ. , αναχώρηση από Αθήνα περίπου στις 9 το πρωί και επιστροφή το βράδυ.

Τα εισητήρια του αγώνα κοστίζουν 8 Ευρώ (πήρα τηλέφωνο τον ΕΣΑΚΕ) και μπορεί ο καθένας να τα προμηθευτεί από τα γραφεία του ΕΣΑΚΕ (Δίπλα στο Καλλιμάρμαρο).

Όποιος ενδιαφέρεται για την εκδρομή, ας βάλει ένα post εδώ να συζητήσουμε τις λοιπές λεπτόμερειες,

Νίκος
Green Warrior
Γεια σου ρε quizman Νικο ο Defender ειμαι απο το αλλο φορουμ icon_wave.gif

Την ψιλιατηκα οτι θα εισαι εδω...

Υ.Γ Την απαντηση στο PM σου την ελαβες γιατι μου φαινεται οτι υπηρχε καποιο προβλημα να την στειλω
nikefalin
Αργύρη , ναι εγώ είμαι...εδώ τουλάχιστον καταλαβαίνω πως τα quiz θα απαντιούνται πολύ πιο γρήγορα smile.gif
Anaz
δεν ειναι κακη ιδεα!Αν δεν εχουμε εξεταστική.. biggrin.gif
thrylos7
Καλώς ήρθατε στο forum παίδες!

Θα πρότεινα εφόσον έχετε τη δυνατότητα να δείτε και το παιχνίδι των μικρών...

Κι επειδή είδα κάτι και για quiz, υπάρχουν κάποια quiz στο site, ενσωματωμένα στο games πάνω δεξιά. smile.gif
Dimitra
Εγώ είμαι μέσα για Λαμία αν και... το ήξερες ήδη! biggrin.gif

Γεια σου πρώην "Defender"... Πρώην "Dimitra_1977" εδώ! 24.gif
Green Warrior
Γεία σου Δήμητρα βασικά μπέρδεωα στην εγγραφή το username με το displayname γιαυτό και η μετονομασία blink.gif φαίνεται πως όλο το φόρουμ των πελαργών μετακόμισε εδώ τελικά biggrin.gif
grigoris
Πάμε όπου μας αγαπάνε Αργύρη...

Όσο για την εκδρομή ακόμα δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω,ελπίζω μέχρι το Σαββατοκύριακο αυτό να έχω νεότερα cool.gif cool.gif cool.gif
Dimitra
QUOTE(Green Warrior @ Jan 25 2007, 12:25 AM) *
Γεία σου Δήμητρα βασικά μπέρδεωα στην εγγραφή το username με το displayname γιαυτό και η μετονομασία blink.gif φαίνεται πως όλο το φόρουμ των πελαργών μετακόμισε εδώ τελικά biggrin.gif

Εμ... είδες; Γι' αυτό κι εγώ έβαλα το ίδιο και στα δύο! laugh.gif
Να σου πω δεν ξέρω αν όλο το φόρουμ των πελαργών έχει ήδη μετακομίσει εδώ αλλά τα πολύ ενεργά μέλη του, ναι, με εξαίρεση τη "Vassoula" η οποία όμως θα έρθει σύντομα! 69.gif
dimitrisp
QUOTE(grigoris @ Jan 25 2007, 12:11 AM) *
Πάμε όπου μας αγαπάνε

There is no doubt about that wink.gif wink.gif
dizzy_fingers
Ε, εγώ δε σας πάω βρε θαλασσοπούλια tongue.gif blech.gif.
Ξουτ στη θάλασσα! laugh.gif

smiley.gif
dimitrisp
ohmy.gif ohmy.gif
χαχαχαχαχα dizzy wav.gif wav.gif

nice point of view blove.gif blove.gif
dizzy_fingers
Για να μπούμε στο τόπικ τώρα...θα ήθελα πολύ να έρθω στην εκδρομή αλλά το θέμα της εξεταστικής μπαίνει στη μέση και τώρα με τις καταλήψεις εμείς που (υποτίθεται 65.gif ) τελειώνουμε είμαστε σε αναμένα κάρβουνα.

Σας εύχομαι να μαζέψετε λαό, να περάσετε καλά...και όταν γυρίσετε, ποστάρετέ μας φωτογραφίες smile.gif.
nikefalin
QUOTE(dizzy_fingers @ Jan 25 2007, 03:27 PM) *
Για να μπούμε στο τόπικ τώρα...θα ήθελα πολύ να έρθω στην εκδρομή αλλά το θέμα της εξεταστικής μπαίνει στη μέση και τώρα με τις καταλήψεις εμείς που (υποτίθεται 65.gif ) τελειώνουμε είμαστε σε αναμένα κάρβουνα.

Σας εύχομαι να μαζέψετε λαό, να περάσετε καλά...και όταν γυρίσετε, ποστάρετέ μας φωτογραφίες smile.gif.

Ευχαρίστως..., και άμα δείτε (που δηλαδή μάλλον) πως δεν ξεκινά η εξεταστική σας , ελάτε bball.gif

Επίσης και γω θα ήθελα το τόπικ να μείνει στο θέμα του, τα υπόλοιπα με τα θαλασοπούλια κλπ, ας ανοίξει όποιος θέλει άλλο τόπικ peace.gif

Νίκος
dizzy_fingers
(συνεχίζω το off topic, για ένα ποστ μόνο όμως...απλά για να αναφέρω πως αστειευόμουν στο προηγούμενό μου ποστ...για να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις peace.gif )
nikefalin
QUOTE(dizzy_fingers @ Jan 25 2007, 03:51 PM) *
(συνεχίζω το off topic, για ένα ποστ μόνο όμως...απλά για να αναφέρω πως αστειευόμουν στο προηγούμενό μου ποστ...για να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις peace.gif )

ναι βρε , καμία παρεξήγησις, απλά στο θέμα του all star δεν χωράνε οι χρονικές συγκυρίες και οι λοιπές λεπτομέρειες που ανέφεραν τα άλλα παιδιά smile.gif icon_drunk.gif
dimitrisp
Παντως αν μπορεσεις θα αξιζει τον κοπο αφου ολα τα αστερια της Α1 θα ειναι εκει. Η ημερα, η ωρα οπως επισης και η μικρη αποσταση απο την Αττικη το κανουν ακομη πιο προσιτο wink.gif Οσο για πριν δεν νομιζω να φανηκε ετσι απλα καλα εκανες και το διευκρινησες wink.gif
nikefalin
Για όποιον/όποια ενδιαφέρεται :

Αναχώρηση από Σταθμό Λαρίσης : Κυριακή 9.20 - Άφιξη Λαμία 12,00,
Αναχώρηση από Λαμία : Είτε 19.40 είτε 20.09 - Άφιξη Αθήνα είτε 22,20 είτε 22,45

Εισήτηρια για το τρενάκι από Σίνα στον ΟΣΕ εώς αύριο στις 15.00

Επίσης λοιπές λεπτομέρειες με email (nikefalin@yahoo.com)
XANIA74
EGO DEN MPORO DYSTRYXOS ALLA OSOI PATE NA PERASETE YPEROXA PAIDES smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.